Vad menas egentligen med vårdad klädsel?

Visst eftersom jag är en liten snorunge så borde jag kankse inte yttra mig, men av vad jag sett & hört från mina kära ”Stureplansvänner” så festar folk i Converse, jeans och tisha?

Driver dom eller? Hur F*N kan man gå till en klubb i typ en vardagströja och ett par slitna vardagsdojjer. Killar blir nekad för att dom har sneekers – medans tjejer ser ut som riktiga whitetrashs från förorten? Jag var på 711 vid Stureplan för ett tag sedan runt kl 3. Och utan att överdriva så såg alla tjejer ut som rack, lösögonfransar som hänger, gapiga i lågskor, tights & ett linne över rumpan. Så skulle jag inte ens gå till ICA ffs! Okej, om man festar i typ lågskor, stövlar. Men sneekers, CONVERSE? Som förövrigt är det absolut fulaste jag vet…  Att festa i det? COME ON!

När vi var i London så var alla tjejer FETT snygga – alla hade heels och läppstift. Där kommer man inte in om man inte är hyfsat fint välklädd. Så borde det vara i Sverige också. Håller ni inte med? Att höja Sture-ps standard lite och ge alla vakter en modekurs. Annars så kan man ju typ gå till knivsöder & dricka bärs…

Fast det kanske bara är jag som tycker så. Jag tycker att Sverige borde satsa lite mer. Typ som USA, där man går ut och festar för att det är kul att klä upp sig osv. Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men varför går man då ut?

Som den här tjejen, som för övrigt är 94:a, på krogen. Festar i det här? Det absolut vidrigaste jag sätt!

Tycker att tjejer borde klä sig lite mer festligt. Så att man ser skillnad på vardagsklädsel & festklädsel.


Håller ni inte med mig?

Testa din flickvän!

(Visited 714 times, 1 visits today)

410 Comments

  1. Anonym mars 12, 2011 at 8:05 e m

    Jag håller med dig, till viss del. Jag menar att gå och festa i vardagskläder – inte okej!
    Men en del har ju festkläder som vardagskläder :S – inte okej det heller. Då ser man ju ingen skilnad där heller.

    Och en sak till, har du varit i usa?
    Varför far folk om att alla i USA klär sig supersnyggt? Bullshit bullshit BULLSHIT! Svenskarna klär sig mycket snyggare;) (om vi inte räknar med de som festar i vardagskläder förstås hah 😉 )

    Reply
  2. Hanna mars 12, 2011 at 8:06 e m

    där skämde du ut dig. converse är det bästa att ha på krogen om man har problem men att gå i klackskor!:)
    så låt folk se ut hur om vill, med tanke på att du får gå klädd som en hora. du knullar väl också in dig på krogen? eftersom du inte är 18 🙂

    Reply
  3. Olinda mars 12, 2011 at 8:08 e m

    HÅLLER MED DIG TILL 100% folk i det här landet klär ju för fan aldrig upp sig sjukt

    Reply
  4. Matilda mars 12, 2011 at 8:11 e m

    Håller med dig till 100% !
    Stör mig sjukt på tjejer (& killar) som inte klär upp sig ett skit,
    borde absolut inte få komma in på klubbar om man kommer vardagsklädd.
    Man tänker, hallå, gå inte till klubbar isf!

    Reply
  5. Sara mars 12, 2011 at 8:12 e m

    Paulina, låt ungdomarna vara. Låt de vara ”trashiga” ”slampiga” ”dirty” det ingår. Tänk på dig själv istället, att du har mer klass. Bry dig inte om dom. 🙂

    Reply
  6. Anna mars 12, 2011 at 8:13 e m

    Jag håller faktisk med dig..

    Reply
  7. LEIA HJALMARSSON mars 12, 2011 at 8:15 e m

    ABSOLUT! du har rätt! när man pratar om fest klädsel tycker jag man riktar sig mot att klä sig lite propert, men stil och lite lyxigt. precis som din klänning på bilden. riktigt snygg! 🙂

    Reply
  8. Bella ! mars 12, 2011 at 8:15 e m

    Min kompis där i svart tight klänning ja ! 😉

    Reply
  9. Anonym mars 12, 2011 at 8:17 e m

    Håller med.. folk borde klä sig lite bättre när de ska ut! 🙂 Men vad tycker du om ett par klackar,snygga jeans och en lite sötaresnyggare top om man ska ut på t.ex någon fest? 😉

    Reply
  10. Anna mars 12, 2011 at 8:17 e m

    Håller inte med dig! Det ät totalt överskattat med klänning & klackar. Varför inte köra på bekvämliget någon gång?

    Reply
  11. Karro mars 12, 2011 at 8:17 e m

    Fast vad är värst? Till vardags ser du ut som Nanne Grönvall..

    Reply
  12. Cornelia mars 12, 2011 at 8:18 e m

    NJAAAA, converse är snygga och sköna! Och man kan faktiskt matcha de snyggt till ”festkläder” men resten så håller jag med dig 😉

    Reply
  13. hanna mars 12, 2011 at 8:18 e m

    Tycker att man ska få festa i vad man vill. Jag hade gärna festat i converse, nu råkar det ju vara så att jag inte festar så ofta för jag är för ung… men men när jag väl är på nån kryssning eller så så har jag party kläder. Men frågan är varför du ska bry dig? Du kommer väll inte dit för att kolla på hur andra ser ut? Att komma i mjukisbyxor och tshirt är kanske inte vad man borde göra, men hur kan det vara vidrigt? Dom kanske har klätt upp sig? Dom kanske inte är så jävla snygga i vanliga fall?

    Reply
  14. bella mars 12, 2011 at 8:20 e m

    men orka ha sån press på att man ska se snygg ut hela tiden? vissa kanske inte går ut och festar för att dem vill se snygga ut och att folk ska ragga på dem, dem kanske bara vill ha kul? man ska ju känna sig bekväm i det man har på sig.

    Reply
  15. Emelie mars 12, 2011 at 8:23 e m

    sköt dig själv jävla rasistjävel

    Reply
  16. angelina mars 12, 2011 at 8:24 e m

    Kan folk få festa i vad fan de vill. Du tror du är så jävla fin, ursäkta mig men allt handlar inte om UTSEENDE!
    Jag hade skämts om jag hade skrivit en så stor blogg och varit så jävla trög. Du kan inte skylla på din ålder längre, för min syster hade inte ens kunnat skriva något så korkat. Men gud vad pinsamt för dig när du blir stor och inser hur patetisk och pinsam du var. Du tror du är bättre än Kissie, men du jag tror det är många som håller med mig när jag säger att du inte är lite bättre ens.
    Och du får inte ens gå ut så varför yttrar du dig?

    Reply
  17. azizi mars 12, 2011 at 8:24 e m

    Aij där tycker jag att du har fel. Vadå varför ska man behöva vara upp fixade ingen skillnad kille eller tjej bara för man vill gå ut och festa, man hänger ju med sina kompisar samtidigt vilket gör de skönt och då kan man chilla i sina lågskor. Visst ibland är det riktigt snyggt att ha höga klackar och så, men alla är ju fan heeelt olika. Vissa kan inte ens gå i klack skor. Men jo lite har du rätt.

    Är det bara jag eller håller nån med mej att det var skit elakt att slänga upp en bild på den där tjejen och skriva så om henne, även om de skulle vara sant?

    Reply
  18. Matilda mars 12, 2011 at 8:26 e m

    Sen när blev det fel att ha converse på krogen så länge man har något lite finare upptill ? Sen är det ju beroende på hur personen bär upp plaggen också.
    Som kenza bär upp allting fantastiskt till skillnad från vad ni gjortisbloggare inte gör.

    Reply
  19. sara mars 12, 2011 at 8:27 e m

    Alla har vi olika smak, för min del skulle jag inte gå ut i mina fulaste gamla baggy-jeans och ett urtvättat linne. Men ett par snor tajta skinnbyxor, ett slappt halv transparant linne och en skinnjacka/mackajacka på det är fan så mycket snyggare än att flä sig i sliskiga fjortisklänningar som visar mer än de däljer. Men smaken är som baken. Och jag kan säga att det är aaaaaas nice att festa i converse, gör att man kan dansa hela natten lång utan att man dödar fötterna 🙂

    Reply
  20. Anna mars 12, 2011 at 8:28 e m

    Säger tjejen som tar första bästa chans att trycka upp tuttarna till hakan!

    Reply
  21. Annika mars 12, 2011 at 8:29 e m

    Converse är grymt snyggt om man kombinerar det med någon snygg outfit. Titta på Kenza, hon har mer stil än dig :D. Sluta hävda dig hela tiden genom att fråga om alla håller med dig. Är du osäker eller!? Har varit lite mycket sådana inlägg där det avslutas med ”Håller ni inte med mig?”. Haha, du är patetisk.. Sluta hävda dig med att TRO att du är störst bäst o vackrast.

    Reply
  22. fanny mars 12, 2011 at 8:30 e m

    håller med dig till viss del… alla har inte råd med fin fina kläder :)?

    Reply
  23. Emma mars 12, 2011 at 8:33 e m

    Håller inte med dig! Kolla bara på Kenza hon kan gå ut i t-shirt och converse men ändå va snyggast på krogen! Det hela beror ju på hur man matchar allting;)

    Reply
  24. ronija mars 12, 2011 at 8:34 e m

    man får ha på sig precis vad man vill. om vi vill gå i converse så gör vi det. vi accepterar tjejer som visar halva tuttarna med enorm push-upp och klänningar som går precis nedanför rumpan. det borde man om NÅGOT kalla stötande? man ska kunna ha på sig precis vad man vill, och det får man eftersom sverige är ett fritt land. hellre skitsnygg i converse o tshirt, det kan vara sexigare än dom som trycker upp tuttarna till ansiktet.

    Reply
  25. Albina o Johanna mars 12, 2011 at 8:34 e m

    men haha, converse är ju det absolut smartaste att ha på sig på krogen. Bekvämt och snyggt till nästan allt. Går absolut att ha till festkläder.

    Reply
  26. Nora mars 12, 2011 at 8:37 e m

    vafan ska du bry diig om andra=??? man ba ursäkta ser du diig som den sexigaste eller
    ?? kolla på diig själv vafan

    Reply
  27. ella mars 12, 2011 at 8:40 e m

    men herregud paow! citerar*Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men vatför går man då ut?* – bara för att man inte gillar att klä upp sig behöver det inte betyda att man inte vill gå ut och festa!! Alla har rätt att klä sig hur de vill även på klubbar. Det är precis de som gör oss olika. Vår klädstil! den reflekterar vår personlighet, och varför ska ex. du få uttrycka dig själv på dit sätt och andra inte på sitt sätt! Fan vad du har blivit ego/ohyfsad. Kissie är fan till och med bättre.

    Reply
  28. Chriss mars 12, 2011 at 8:42 e m

    Kan inte annat än hålla med!!!

    Reply
  29. TJENARE MANNEN! mars 12, 2011 at 8:44 e m

    Håller med dig till en viss del 🙂

    DU KAN VÄLL INTE MISSA MIN BLOGG VA? DUDE, DEN FETASTE BLOGGEN AV DEM ALLA. JAG VET ATT DU VILL KOLLA PÅ MIN BLOGG, ETT KLICK BARA? KOM IGEN! JAG VET ATT DU INTE KOMMER ÅNGRA DIG ;).
    HA DET BRA, HEJ!

    Reply
  30. Fazzi mars 12, 2011 at 8:45 e m

    Ja håller verkligen INTE med dej, alla har sin egen stil, sitt get sätt att se på sig själva. Ja tycker fan att du ska sluta klaga på andra, alla e olika o ja hoppas du fattar de..

    Reply
  31. anonym mars 12, 2011 at 8:46 e m

    Nej, men håller faktiskt inte med där.. tycker man ska festa i det man trivs bäst med. hade inte varit så kul för de tjejer som inte trivs att gå runt i sjukt mycket smink och i klänning för att komma in på ett visst ställe faktiskt. är kanske inte så kul att gå runt i något man avskyr i typ 6 timmar för att komma in någonstans.

    Nej usch, man ska vara klädd precis som man själv vill 🙂

    Reply
  32. Mary mars 12, 2011 at 8:48 e m

    Men, är det inte bättre att folk har på sin sneakers (som för övrigt är det hetaste) än svajar runt i klackar när de inte kan gå i dem? Det VIDRIGASTE som finns, om vi nu ska använda dina ord, är folk som går i klackar men inte kan det. Dålig hållning hjälper inte en i övrigt snygg outfit liksom…

    Reply
  33. Sara mars 12, 2011 at 8:48 e m

    Haha, skämtar du?
    ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men vatför går man då ut?” Så du menar att man inte borde gå ut om man inte gör det för att få klä upp sig?

    Reply
  34. mary mars 12, 2011 at 8:50 e m

    i have to say, most of the english girls look like whores when they go to party.. they try to choose the shortest dress.. the shorter the dress the more easy going is the english girl. maybe you met a few nice girls, but most of the english girls are fat and still think they fit in these short dresses. i lived 3 months in london.. so i know what iam talking about.. greets.

    Reply
  35. - mars 12, 2011 at 8:54 e m

    Vissa går ut för att ha kul, inte för att få ligga 😉

    Reply
  36. Milla mars 12, 2011 at 8:54 e m

    Håller med dig till viss del!!
    Krogvakter borde vara noga med vad de släpper in. Men spillerill om det är convers eller inte…

    Jag tycker detta som kenza har på sig är så jävla coolt! Mot för dig som är fett tråkig..

    http://kenzas.se/2011/03/05/red-lips-converse/#comments

    Reply
  37. HUHUHUHUHUH mars 12, 2011 at 9:02 e m

    Ojojoooj paow. Du låter ngt vettlöst fånig nu. Tror du att du är bäst och snyggast? huhu, ohno. Orka bry dig om andra o skriva ut såntdär och lägga upp bilder på andra sådär! gaaaad, LÖJLIGT!

    Reply
  38. elisabeth mars 12, 2011 at 9:03 e m

    E det en diss till kenza eller??? (du har ju börjat dissa andra bloggare nuför tiden)
    hon brukar ju festa i converse ibland för att kunna riktigt festa loss och dansa… men frågan är vem fan e du??? du kanske måste klä upp dig för att ta bort uppmärksamheten från andra delar på dig. Vissa som kenza är såååå snygga och självsäkra att dem hade kunnat festa i en sopsäck och hade sett bättre ut än dig såå lägg av med dina gömda dissar och väx upp. you´re not a smart girl!!!

    Tack och hej…

    Reply
  39. ellie mars 12, 2011 at 9:04 e m

    Jag kan hålla med till en viss del. Har man en snygg topp så tycker jag absolut att man kan ha jeans på sig. Sen om man vill ha converse på sig så låt dem. Och den tjejen som har svart klänning tycker jag att man kan ha på sig när man går ut. Alla tycker nog olika om vad som räknas som uppklätt plud att jag kan tycka det är skönt att inte alltid behöva ha på mig den allra finaste klänningen jag har. Man går ju ut för att ha kul iaf jag och kläderna är inte det allra viktigaste utan det är att ha ha kul, tycker iaf jag så bara för att du tycker att man borde ha en finklänning så behöver det inte betyda att det är rätt.

    Reply
  40. Elin mars 12, 2011 at 9:06 e m

    Håller med dig i att man borde ta och klä upp sig, men alla kan faktiskt inte gå i high heels och det är fan inet bekvämt att gå i dem en hel kväll, så jag tycker converse är helt okej faktiskt!

    Reply
  41. Emma mars 12, 2011 at 9:10 e m

    Det är olika från person till person, man tar ju det man känner sig trygg i.

    Reply
  42. Anonym mars 12, 2011 at 9:10 e m

    haha när jag bodde i usa klädde folk sig definitivt inte upp sig för att gå ut som vi gör här i sverige! och sen var svenskar kända där för att klä sig snyggt.. men det beror väl på var man är någonstans också.

    Reply
  43. Anonym mars 12, 2011 at 9:12 e m

    Detta är ganska komiskt, det är nämligen så att jag kommer från en liten stad på västkusten. Här klär vi oss stilrent när vi går ut, klänning och högklackat. Men när jag kommer till stockholm och stureplan och festar vilket jag brukar göra ibland skiljer sig klädseln riktigt mycket!! Det är precis som du säger, jag förstår inte vad vissa har på sig. Det borde snarare vara tvärtom att här i denna lilla staden jag kommer ifrån borde man inte bry sig så mycket och i stockholm borde man verkligen det men jag har sett vilka skillnader det är klädmässigt och stilmässigt över lag!

    Reply
  44. M mars 12, 2011 at 9:12 e m

    Förlåt mig men, Jag tyckte verkligen att du hade mognat men nu, vad håller du på med? På senaste tiden har du varit väldigt bitchig och snobbig. Folk har väl på sig vad fan dom vill så sluta klanka ner på folk. Speciellt när du trycker ner bara en person. Tycker det är grymt omoget, och fattar inte hur du orkar lägga ner tid på att hålla på så här. Gillar din blogg men jag tycker inte att det här är okej. Kram på dig

    Reply
  45. Anna mars 12, 2011 at 9:18 e m

    Ett ord för dig Paulina: TÖNT.

    Reply
  46. AMALIA mars 12, 2011 at 9:19 e m

    Ursäkta, vem fan tror du att du är?! Eller skriver du bara detta för att provocera? Man får väl klä sig som man vill, bara för att alla inte följer din stil betyder de inte att det inte är snyggt! Hur ser du själv ut liksom? Du brukar ha bilder där du är lättklädd så kom fan inte å säg att andra är trashiga. Känns som att lilla Paow bara är avundsjuk på tjejer som faktiskt är snygga?! Om du hade en finare personlighet och inte tryckte ner andra så jävla mkt skulle du vara vacker, men all ditt skitsnack gör dig hemsk.

    Ska sluta läsa din blogg pga dina konstiga åsikter. Elaka människor förstår jag mig då verkligen inte på!
    Tycker synd om dig, du kan inte må bra eller vara trygg i dig själv som måste kritisera andra hela tiden!

    Reply
  47. Hannis mars 12, 2011 at 9:20 e m

    U go Paow! Varifrån är den svarta långärmade klänningen? Sjukt snygg ju!

    Reply
  48. KenzaLover mars 12, 2011 at 9:21 e m

    INTE OKEJ! NU BLEV JAG CHOCKAD ÖVER VAD DU SKREV! TRODDE DU VAR EN CHILL TJEJ, SOM ACCEPTERADE ANDRA OCH RESPEKTERADE HUR DE ÄN VILL SE UT. OCH DET VAR EN STOR, FET DISS MOT KENZA. VILKET MAN INTE ENS FÖRSTÅR? OM DET BORDE VARA NÅGON SOM SKULLE KUNNA VARA SÅ YTLIG OCH SÄGA SÅDANA HÄR SAKER BORDE DET VARA KENZA. HON ÄR JU 100 GÅNGER SNYGGARE, MEN ÄNDÅ SÅ ÄR DET HON SOM UPPMUNTRAR ALLA LÄSARE ATT VARA SIG SJÄLV OCH ATT UTSIDAN ÄR INTE DET SOM RÄKNAS! FY SKÄMS, PAULINA, JAG TRODDE INTE DU VAR SÅ LÅG. VILL DU INTE ATT DINA LÄSARE SKA FÅ KÄNNA SIG BEKVÄMA I SIN KLÄDSEL OCH STIL, KLART ATT DET ÄR OKEJ ATT GÅ I VANLIG KLÄDSEL, SÅLÄNGE DE KÄNNER SIG SNYGGA OCH BEKVÄMA MED DET!
    DU BORDE ÄNDRA OM DINA ORD LITE GUMMAN!

    Reply
  49. Minna mars 12, 2011 at 9:22 e m

    Hellre ser jag vardagskläder på krogen än festkläder i vardagen! Klackar är inget att föredra när man verkligen vill dansa, och Converse är jävligt snyggt! Och många anser att ”festkläder” är en topp som visar halva brösten och rumpan – INTE FINT, utan sjabbigt och verkligen WHITE TRASH!

    Reply
  50. johanna mars 12, 2011 at 9:23 e m

    ja håller inte med, man kanske inte gillar att klä upp sig eller gå i höga klackskor, men kanske ändå vill ut och festa. converse är snyggt ju, man får väll göra som man vill 😉

    Reply
  51. mallo mars 12, 2011 at 9:23 e m

    fan vad omoget att hänga ut den där tjejen,hellre bekvämt och ledigt,än att se ut som ett billigt fnask.titta dig själv i spegeln,och släng den där fula jävla pälsen,snyggt på vissa men på dig absolut inte

    Reply
  52. Anonym mars 12, 2011 at 9:24 e m

    det är ju inte precis som att du ”Paow” är en modeikon eller något. du är det ultimata exemplet på att man inte kan köpa stil för pengar.
    + jag håller verkligen med om att du ser ut som nanne grönvall haha, din stackare

    Reply
  53. lehna mars 12, 2011 at 9:28 e m

    JAG kan inte hålla med dig mer PAOW 😀 😀 😀
    Men visste du att så länge du har snyggt hår så spelar resten inte liika stor roll.. Tyvärr misslyckas ju du med det, som har gult hår = white trash 😀
    Och sen ser din sminkning ut som, ja jag har sett prostituerade med bättre sminkning.. Har aldrig sett någon new york brud med samma sminkning som dig 😉 hehe.. Jag har hellre ett par converse, på fötterna, för vem FAN kollar på folks fötter, än att se billig ut i fejset, som är lättare att ”stirra” på.. Keep up the ”good” work girlfriend 😉

    Reply
  54. F mars 12, 2011 at 9:29 e m

    Käften jävla kärring!
    Man får väl för i helvete gå klädd hur man vill!
    Bara för att du är en bortskämd ungjävel som får vafan du vill!
    Converse e fucking awesome btw!!
    Du är så jävla störd ibland asså -.-

    Reply
  55. emilie mars 12, 2011 at 9:32 e m

    hahah säger hon som gick ut med en bh och kavaj, samtidigt som du har världens trashigaste löshår och hårfärg 🙂

    Reply
  56. Me mars 12, 2011 at 9:33 e m

    Vad är det för fel på dig?

    Reply
  57. frida mars 12, 2011 at 9:36 e m

    ”Om du hade en finare personlighet och inte tryckte ner andra så jävla mkt skulle du vara vacker, men all ditt skitsnack gör dig hemsk. ”

    Håller med helt Amalia.

    Reply
  58. Daniella mars 12, 2011 at 9:37 e m

    Du sjönk i mina ögon nyss. Vafan paow, du ska vara den sköna tjejen inte den fittiga ytliga.
    Du knullar dig också in på krogen, lek inte hollywoodfru.

    Svar: Vill du utveckla det där…?

    Reply
  59. Irma S mars 12, 2011 at 9:37 e m

    Du är en äcklig och pinsam människa, du ska väl inte säga något, hela du är ful, och tjejen du hänger ut var vacker, du tror att du är mer än någon annan och att du är supersnygg MEN.

    1 Ta bort löshåret (ful frisyr utan)
    2 Tvätta bort sminket (du ser ut som en pojke)
    3 Var snäll för en gångs skull (för din dåliga personlighet gör dig grotesk tösen)

    P.s Till och med Kissie är snyggare än dig, och Dessie äger hon har åstadkommit med mycket medans du fortfarande endast är en bedrövlig, skitsnackande fjortis till bloggerska.
    VÄX UPP!

    Reply
  60. Lisa mars 12, 2011 at 9:40 e m

    Håller fullt med dig!

    Reply
  61. Sandra mars 12, 2011 at 9:41 e m

    Jag håller med dig, det vore kul om alla var uppklädda och inte som fjortisar med knottriga leggings och ett långt linne. Men samtidigt så tycker jag att man ska ha på sig det man är bekväm i.. :p

    Reply
  62. Anna mars 12, 2011 at 9:41 e m

    Kenza t.ex har en galet snygg look, ibland mer vardagskläder som hon stylar upp med accesoarer även om hon har converse till.
    Och ibland ett tajt fodral med klackar.
    Hon är mer modeikon än vad du någonsin kommer att bli.

    Sen så kan du ju förbättra dig själv innan du börjar predika om hur andra ska göra…

    Reply
  63. rebecca mars 12, 2011 at 9:42 e m

    Klart att man inte ska gå i mjukisbyxor eller klä sig ovårdat och skitigt. Men sedan tycker jag faktikst det är viktigast att ha kul 😀 Personligen skulle jag aldrig kunna gå ut om jag inte klädde upp mig, men folk är ju olika o det måste få vara så!

    Reply
  64. jossan mars 12, 2011 at 9:49 e m

    Haha Seriöst, vad fan är ditt problem?
    Vad hände med, jag heter paulina och jag är vanlig tjej från sthlm?
    Folk går väl i det de trivs med? Så som du går i klackskor och det du vill. Vem är det nu som blivit dryg av dig och dessie? Fan du har blivit patetisk, klankar ner på ALLT OCH ALLA för att locka till dig läsare. Det är inte den paow som jag har följt iaf. klart man får ha sin egen åsikt om klädstil, men vafan. Någon gräns finns det förfan. Nej fy. Inge mer läsande här, och jag hoppas folk hänger på.

    Reply
  65. CILLA mars 12, 2011 at 9:50 e m

    Man märker att du verkligen inte växt upp så som du hänger ut folk. Låt folk festa i va fan de vill!!

    Reply
  66. soledad mars 12, 2011 at 9:51 e m

    Paulina, jag diggar dig som person för du är en skön tjej, men ibland MÅSTE du mind your own FUCKING business! Tänk om andra skulle klaga på dina kläder du ta på dig när du gå ut..

    Reply
  67. Elina mars 12, 2011 at 9:51 e m

    Nej, jag håller inte med. Man får se ut exakt som man vill, och vilka är vi att ständigt dömma varandra?

    Reply
  68. Fia mars 12, 2011 at 9:52 e m

    Du har börjat bete dig som en riktig loser, du uppdaterar SÄMST och du har börjar provisera sönder. Du suger 🙂

    Reply
  69. väraaa mars 12, 2011 at 9:52 e m

    Converse är fan det bästa som finns, utekväll som hemmakväll. Mina converse är typ min finaste ägodel! CONVERSEEEEEEE (L)

    Reply
  70. jr mars 12, 2011 at 9:54 e m

    Jag håller med till 100 %

    Reply
  71. Sabina mars 12, 2011 at 9:56 e m

    Vad snackar du om?! Du pratar ibland så jävla väl om att alla människor ska få vara som dom vill blablabla, alltså snackar du bara en jävla massa skit!
    ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men vatför går man då ut?” Allvarligt??

    Att gå ut och ha kul handlar fan inte om att klä upp sig det handlar om – håll i hatten nu- ATT HA KUL!! Och vafan spelar du kläderna för roll?? Det är 2011 nu, vi har kommit till den punkten att du ska få sminka dig hur du vill, klä dig hur du vill, och va precis som du vill!

    Det är människor som du som får andra tjejer att må dåligt, vem fan är du att bästa hur saker och ting ska vara?? Det du gör just nu är att trycka ner på kvinnors jämnställd helt något otroligt! Ingen ska bestämma över någon annan människa!

    Jag kan gå ut i ett tight fodral, super höga klackar och sminkad till tusen. Men jag kan också gå ut i ett par jeans, en tshirt, converse, nersminkad MEN HAR LIKA JÄVLA KUL FÖR DET!

    Sluta bry dig så förbannat mycket om hur folk ska och inte ska se ur och hur dom ska inte ska vara, låt människor bara leva och gör detsamma ffs!

    Reply
  72. Sara mars 12, 2011 at 9:59 e m

    Njaa, converse är skit snyggt! Kolla Kenza som har de ofta när hon går ut och de är sjukt snyggt + alla klarar inte klackar i flera timmar..

    Reply
  73. ida mars 12, 2011 at 10:00 e m

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA säger du som bara för några inlägg sedan la upp bilder på sig då du är iförd en outfit med en genomskinlig tröja och endast en bh under?!

    Reply
  74. Ronja. mars 12, 2011 at 10:01 e m

    Det är synd att du har blivit såhär igen Paow, du som verkade ha förändrats, från ” fjortisperiod ” till mogen tjej. Men just nu kommer det bara skit och tråkiga saker ur din mun. Låt folk klä sig hur dom vill, det är väl ändå inte ditt problem? Och du har väl inte ens tillåtelse att komma in på krogen överhuvudtaget egentligen?

    Jag är bara 12 år, ska nog sluta läsa din blogg, synd egentligen för jag såg verkligen upp till dig och tyckte att du var en av dom få bloggarna som hade båda fötterna på jorden.

    / En 12 – åring ..

    Reply
  75. maria mars 12, 2011 at 10:12 e m

    alltså du försöker ju höja tjejer självkänsla och självförtroende, och sen säger du att man inte ska klä sig på ett visst sätt? dom kanske inte vill se ut som en lyxhora som du gör med en fet jävla päls och ett par leggings eller strumpbyxor? du ser ut som en JÄVLA LYXHORA!! kanske är dags att DU ändrar stil?

    Reply
  76. Sandey mars 12, 2011 at 10:13 e m

    Du har delvis rätt man jag tycker det är fel att säga som du gör i slutet ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men vatför går man då ut?”. Alltså man behöver inte klä upp sig så jävla fancy men lite tycker jag också. Man behöver dock inte se ut som en prima donna för att gå ut. Tyckte bara det var lite fel av dig att skriva så.

    Reply
  77. Emma mars 12, 2011 at 10:13 e m

    Håller med dig! Fast jag har ju iofs inte heller alltid highheels när jag går ut, men då tar jag ett par snygga lågskor istället. Äger inga converse eller sneakers 🙂

    Reply
  78. Julia mars 12, 2011 at 10:13 e m

    tycker folk borde få ha vad dom vill. vill de ha convers fine och vill de ha högklackat så fine. Låt alla var som dom själva vill va!

    Reply
  79. Paula mars 12, 2011 at 10:14 e m

    delvis rätt men folk får klä sig hur dom vill. jag menar vem fan e du, vi att döma?

    Reply
  80. Malva mars 12, 2011 at 10:16 e m

    Haha du ska väl inte säga något om att folk borde ta modekurser, det räcker ju med att kolla på din header. Om du säger att man inte kan ha converse till fest är det ju bara du som är efterbliven, man behöver väl knappast se ut som i gossip girl för att kunna gå ut, ps din hårfärg är skitful..matchar pälsen.

    Reply
  81. Anonym mars 12, 2011 at 10:17 e m

    Du ska yttra dig har varit OTROEN mot sin pojkvän
    glöm du det????????????????
    kanske de flickor som gå kläd ren i allafall mellan ben
    så kasta inte sten när du sittar i ett glas hus
    Du har mycket att lära dig.
    du lite avund sjuk mot andra fattiga små flickor el??

    Reply
  82. paow äter mitt bajs, beyatch mars 12, 2011 at 10:17 e m

    du går runt klädd i white trash kläder så du ska inte ens snacka ditt patetiska miffo, du har ju för fan dubbelmoral, du klär dig inte något snyggare tro mig.
    folk tar med sig converse för att de inte orkar gå runt i heels hela kvällen, du har fan en skruv lös,
    allt hänger inte på utseendet äckliga hoe,

    p.s. DU LIKNAR MITT RÖVHÅL

    Reply
  83. S mars 12, 2011 at 10:18 e m

    Converse e fint men alla tycker olika sen kan man inte ha klackar i snön du klär dig fult

    Reply
  84. SEEO mars 12, 2011 at 10:19 e m

    Nej jag håller inte med dig! :). Eller jo att gå så klädd som de tjejerna på bilden är bara trashigt. Men annars, jag absolut äskar converse och festar så gärna ide, tycker de är grymt snygga + bekväma, det är jag. Jag skulle kunna gå i baggyjeans och en vanlig tröja från H&M, det är min stil.

    Sen visst kan jag också gå i mer fina kläder men ja.

    Och jag vill inte gå klädd och försöka se ut som en jädra hollywood fru, bekvämligt och fint räcker för min del! 🙂

    Reply
  85. elin mars 12, 2011 at 10:22 e m

    asså herregud lilla vännen, vart tog detta med att ”alla ska få ha sin egen stil” vägen?! vi lever på 2000-talet. Idag klär man sig som man vill och det är okej att ha en egen stil, varför ska man behöva klä upp sig till fest om man inte känner sig bekväm i ”finkläder”?? Bara för att de är fest ska man ju inte behöva ändra stil.. det är snyggt å festa i converse och det är snyggt att festa i klackar.. om alla klädde sig likadant på krogen/fester skulle det ju bara vara sjukt tråkigt? det som är snyggt för en person kan vara asfult för en annan och tvärt om. och vadå varför går man ut om man ändå inte klär upp dig? man går väl ut för att ha kul!

    Reply
  86. karrochaan mars 12, 2011 at 10:23 e m

    hålled med dig faktiskt 🙂 Jag menar, det är inget fel med att klä upp sig ibland, så varför inte göra det när man får chansen? Det är ju bara kul, och ännu roligare när man får positiva kommentarer för det! 😀
    Sen så kanske vissa anser converse som deras stil, kanske drf de festar i det 🙂 Men jag håller med dig, man ska klä upp sig! Det är ju bara kul! 😀 Dessutom kan man klä sig snyggt&bekvämt samtidigt!

    Reply
  87. julia mars 12, 2011 at 10:25 e m

    MEN SNÄLLA. Vad är det för fel på dig egentligen? Tänker du inte på att det finns folk som INTE bryr sig om kläder och som INTE bryr sig om att få uppmärksamhet som en viss annan tjej (du) bara verkar bry dig om. Vissa kommer dit för att få dansa till go musik, släppa loss och ha kul med vännerna! Då kanske man inte vill gå som dig som, efter halva kvällen, visar halv brösten för att du är för full för att märka att din alldeles FÖR stora urringning har satt sig fel.

    Sedan kan jag ju bara påpeka att du inte har någon stil alls heller för den delen, att hänga ut oskyldigt folk för att du ska känna dig bättre är fan patetiskt det också.

    OCH JAAAAAAAAAAA, DU FÅR OCKSÅ HA EN ÅSIKT. Men du kommer alltid med så jävla blåsta och dumma åsikter så att man bara blir irriterad eller skrattar åt dig. Dra till skolan med dig.

    Reply
  88. julia mars 12, 2011 at 10:25 e m

    asså herregud lilla vännen, vart tog detta med att ”alla ska få ha sin egen stil” vägen?! vi lever på 2000-talet. Idag klär man sig som man vill och det är okej att ha en egen stil, varför ska man behöva klä upp sig till fest om man inte känner sig bekväm i ”finkläder”?? Bara för att de är fest ska man ju inte behöva ändra stil.. det är snyggt å festa i converse och det är snyggt att festa i klackar.. om alla klädde sig likadant på krogen/fester skulle det ju bara vara sjukt tråkigt? det som är snyggt för en person kan vara asfult för en annan och tvärt om. och vadå varför går man ut om man ändå inte klär upp dig? man går väl ut för att ha kul!

    Reply
  89. Ella mars 12, 2011 at 10:25 e m

    Jaa håller med! Det skulle ju vara fett kul om andra ”mindre” länder också skulle satsa mera! Älskar att få klä upp mig osv! 😀 😀 😀 😀 😀

    Reply
  90. martin mars 12, 2011 at 10:27 e m

    Jävla B blogg. Dubbelmoral till tusen.

    + att du hänger ut folk. Fan väx upp lilltjejen.

    Reply
  91. The Queen mars 12, 2011 at 10:27 e m

    Dina åsikter låter som dom kmr från käften på en blåst blondin och det där med att knulla sig in på krogen hmm det låter ju som dig för 2 år sen? för de va väl de du gjorde? kändis kåta jävel det är som att man nästan skäms för att va svensk när du öppnar din mun du försöker visa oss att du har mognat och är vuxen men ärligt i våra ögon kmr du alltid vara känd som en utflippad fjortis med enormt ful glugg och hemma på sturehof hör du ej hemma tillbaka till slummen tack!

    Reply
  92. issa mars 12, 2011 at 10:27 e m

    sen när bestämmer andra vad man ska ha på sig? man får väl klä sig hur man vill, gillar man inte att klä upp sig men ändå vill ut och festa och ha kul, så ska man väl gå ut i de kläder man vill? tycker ingen av de ”dåliga” exemplena du la upp var speciellt fula? sluta va så elak & ytlig.

    Reply
  93. EMYS.SE mars 12, 2011 at 10:28 e m

    Din blogg har blivit så mycket roligare nu det sista med London och din nya klädstil och alla festbilder. Jag gillar verkligen dom kläderna du har nu och du passar sjukt bra i det där håret! Använder du clip on eller extensions?

    hade kanon!

    /// Emy

    Reply
  94. Angelina♥ mars 12, 2011 at 10:28 e m

    jag vet inte vad jag ska säga, haha..
    visst är det kul att klä upp sig, självklart!
    men trashigt med converse är det knappast?
    jag menar.. om man är ute och festar så når man (oftast) en punkt där man blir vinglig osv. vad vill man få helst halka runt i? höga killerheels eller bekväma converse?
    och vem som helst är snygg i jeans. killar glor nog mer på en snygg rumpa i tighta jeans än på någon som har en alldeles för kort klänning med urringning. DÅ ser man trashig ut.
    men självklart tycker alla olika. och eftersom du skriver din åsikt så skriver jag min. no offence. 🙂

    Reply
  95. lisaa mars 12, 2011 at 10:30 e m

    Kan inte vara lätt att se ut som nanne grönvall haha..

    Reply
  96. m e l i n d a mars 12, 2011 at 10:31 e m

    håller med dig. men du behöver väl faen inte hänga ut de där tjejerna på bloggen.

    Reply
  97. Emma mars 12, 2011 at 10:31 e m

    och på vilket sätt ser din klädsel annorlunda ut jämnfört med de tjejerna?
    Tycker allt ser likadant ut nu för tiden.

    Reply
  98. sophie mars 12, 2011 at 10:37 e m

    Jag kan fest i converse, linne & någon kort topp till.
    Huvudsaken är väl att skorna är sköna!?:)
    Tycker själv att det är jätte roligt att festa i kläder ingen annan klär sig i. Funderar på att införskaffa mig en nokia 3310, medans alla andra använder sig av iphone.
    Varför vara som alla andra när man kan vara sig själv?:)
    Jätte bra blogg förövrigt!:)

    Reply
  99. Marie mars 12, 2011 at 10:37 e m

    Skittöntigt, det skönaste är ju att gå ut i kläder man trivs i och kan dansa i. Mina limited sneakers kostar mer än dina skor/stövlar.
    Men går man ut på de stela tråkiga klubbarna du går ut på där det enda som spelar roll är utseende så tänker man nog som du.

    Reply
  100. Marie mars 12, 2011 at 10:38 e m

    och varför hänger du ut nån tjej som är minderårig när du själv är det? Snorungar som tror de är vuxna är det sista man vill ha på klubben.

    Reply
  101. jenny mars 12, 2011 at 10:39 e m

    okej, jag gillar dig paow men här håller jag fan inte med dig!
    varenda gång jag går ut har jag ALLTID converse på fötterna. inte bara när jag går ut, utan vart jag än går så finns dom på mina fötter. så vafan är det för fel på det? och vad är det för fel med att gå ut på krogen med sina polare i jeans och t-shirt? det gör jag fan hela tiden.
    alla kan inte gå ut i klackar och partyklänning hela tiden? jag är 1.80 och om jag drar på mig ett par heels blir jag fan 1.95 plus att mina fötter DÖR i klackar. så jag tycker inte att man inte kan va snygg i vardagskläder. då kan man ju bara dra på en lite snyggare sminkning, fixa håret och dra på sig några snygga smycken? så tycker jag iallfall! och jag vet att det är många som håller med mig.

    Reply
  102. Erika mars 12, 2011 at 10:40 e m

    Hellre converse och inget läppstift ute på krogen än en full liten skitunge med klackskor som vinglar omkring med läppstiftet över hela ansiktet.
    Har du tänkt på att alla kanske inte gillar klänningar och högklackat? Om man inte gillar den stilen ska man då som du säger ”inte gå ut” för att du tycker de ser för vardagliga ut? Det är bara att acceptera att folk gillar olika sorters kläder och man borde INTE bli nekad att få gå in någonstans bara för man inte ser ut som en överklassprostituerad.

    Reply
  103. Rockit mars 12, 2011 at 10:42 e m

    Håller helt med, tänker själv så men iblan vill man ju gå på discot i lite mera chill kläder om alla andra också har det, typ de ”modetjejerna” som har ksss byxer och så..men jag gillar mest att klä upp mig till fest med snygga accesoarer! <3<3<3<33<3<3<33<3<3<33<3<33<3

    Reply
  104. Julia mars 12, 2011 at 10:43 e m

    Palla bry sig? Om någon vill gå ut och festa i t-shirt, jeans och converse så låt dem göra det. Sverige borde fan tagga ner när det gäller utseendefixering. Hur du än ser ut så borde du fan få komma in på krogen. Alla har olika smak, låt folk ha på sig det som de trivs bäst i.

    Reply
  105. SANNY mars 12, 2011 at 10:44 e m

    Men vafan haha? Fan vad töntigt, vissa tycker det är snyggt lika mycket som du tycker det är fult. Det hade ju inte varit roligt om alla klädde sig samma.
    Tänk en snygg magtröja, slitna jeansshorts med USA converse, HUR SNYGGT SOM HELST

    alla vill inte vara wnb primadonnor och sånt, låt folk vara vafan

    Reply
  106. KenzaLover mars 12, 2011 at 10:44 e m

    KENZA ÄR DEN SNÄLLASTE OCH SMARTASTE BLOGGAREN. DU KAN TA OCH LÄRA DIG EN ELLER TVÅ SAKER FRÅN HENNE! HON UPPMUNTRAR FOLK ATT VARA BEKVÄMA MED SIG SJÄLV OCH STÅ UT, INTE VARA EN MES SOM DU..
    TACK OCH CIAO PAOW

    Reply
  107. Linnea mars 12, 2011 at 10:45 e m

    jag tkr man ska få se ut hur man vill

    Reply
  108. Amanda mars 12, 2011 at 10:45 e m

    Du har inte funderat på dem som faktiskt inte kan gå i högklackat o vanliga stövlar pga medicinska skäl? jag kan inte gå i det utan går i bättre sneakers som e specialgjorda för mina fötter, menar du då att jag aldrig skulle kunna bli insläppt på en stureplanskrog? för att jag inte har högklackat? COME ON!
    Inte direkt ett genomtänkt inlägg direkt….
    Finns viktigare saker än klädsel, t.ex att man inte beter sig som en skitstövel? snarare dem som inte skulle bli insläppta

    Reply
  109. miss P mars 12, 2011 at 10:45 e m

    Jag brukar hålla med dig i det mesta men det där tycker jag är rent skitsnack.
    Beroende på vart man går så får man väl klä sig som man vill?
    Om jag vill gå ut o lyssna på ett bra band så kan jag väl få ha jeans o converse?
    Men men…… aja. Skit samma.

    Reply
  110. Anonym mars 12, 2011 at 10:47 e m

    Själv tycker jag att man ska festa i kläder man känner sig bekväm i, men ändå rätt snygga! för har man på sig någon som är obekvämt går man bara runt och tänker på det hela tiden. Jag stör mig inte på människor som festar i vardagskläder. Jag tycker att man ska bry sig om sig själv och inte alla andra omkring sig

    Reply
  111. ellensw mars 12, 2011 at 10:49 e m

    Okej ursäkta för att vara elak… men hur såg du ut för ett årsen?! BH + kavaj är inte heller så himla glammigt, trash så det skriker om de…

    Reply
  112. crola mars 12, 2011 at 10:50 e m

    Snygg blogg!
    Besök gärna min!;)

    Reply
  113. Janina mars 12, 2011 at 10:54 e m

    Det är nog intressant att då man faktiskt visar sin personlighet och vad man tycker är snyggt kommer folk och gnälla,
    Dä man visar något massa som alla har kommer folk och gnälla,
    Då man berättar sina åsikter kommer folk och gnälla,
    Då man stjäl någon annans åsikter kommer folk och gnälla.
    -Kan folk inte bara sluta gnälla?

    Det skulle vara super med vissa klubbar där trash inte slipper in, men också vissa klubbar vart man kan fara fast man har bad hairday och sköna kläder! :))

    Reply
  114. johanna mars 12, 2011 at 10:55 e m

    har du tänkt på en sak..? alla kanske inte har råd med klänningar, högklackade skor osv. och bara för det ska dom inte få gå ut, eller? är de det du menar? 😮

    Reply
  115. Sandra mars 12, 2011 at 10:56 e m

    Du klär dig skitsnyggt 😀

    Reply
  116. Sara mars 12, 2011 at 11:05 e m

    Har du sett ditt simpla, fula smink näru går ut eller? typ lite kladd till ögonskugga och knappt nå mer..? inte så snyggt.
    Plus att du går runt och är uppklädd ÖVERALLT, så man ser ingen skillnad på min klädsel längre?

    Reply
  117. Astrid mars 12, 2011 at 11:07 e m

    Håller ABSOLUT med dig om att det är trist med folk som inte ens klär upp sig när de går ut! Som du sa, varför går man ens ut då? Klart som fan att man borde vara snygg.

    Fast det blir ju lite fel när du säger att hon på bilden är 94 och ”knullar sig in på krogen”… Du själv är faktiskt under 18 och får ju egentligen inte komma in där. Varför då klaga på hur andra minderåriga gör det? Att du är en stor bloggerska och kanske inte behöver knulla dig in på krogen gör inte att du är bättre på den fronten, och borde därför inte smutskasta andra för det. 😛

    Reply
  118. nina mars 12, 2011 at 11:10 e m

    du är ju ganska duktig på att se ut som en whitetrash-hora själv

    Reply
  119. mathilda mars 12, 2011 at 11:12 e m

    Håller inte riktigt med! Visst, conerse och en ful tröja som knappt täcker rumpan är ingen bra kombination. Men converse och en tajt svart klänning kan vara skitsnyggt. Sedan är det skönt att festa i converse då de är jättesköna och man får inte ont i fötterna! 🙂

    Reply
  120. E M I A M mars 12, 2011 at 11:13 e m

    Vårdad och vårdad …

    Reply
  121. Kristina mars 12, 2011 at 11:17 e m

    Eller så kan man respektera andra utifrån vad de väljer att ha på sig. Ditt inlägg säger mycket om dig och din syn på andra människor. Jag blir FÖRBANNAD över att ett utseende värderas och att, som du insinuerar, personer som har vissa plagg är mindre värda. De borde inte ens få vara på vissa ställen utan hålla sig på söder. Fast självklart förvånar det inte utifrån dina Sverigedemokratiska åsikter. Tänk ett varv till.

    Reply
  122. Anonym mars 12, 2011 at 11:19 e m

    Är det menat till KENZA eller? Hon festade ju i det häromdagen! men hon såg ju bra ut i det!

    Reply
  123. sofie mars 12, 2011 at 11:21 e m

    vad hände med att sluta bry sig om andra och börja tänka på sig själv istället? du som tjatar på att så många lägger upp onödiga kommentarer om dig 🙂

    Reply
  124. namn mars 12, 2011 at 11:27 e m

    vafan bryr du dej för, låt folk gå klädda som dom vill, och om man har converse på krogen elr ute, tycker man de e skönt får man väl ha det då, BRY DEJ NT OM DE E SÅ JOBBIGT ATT FOLK NT VILL KLÄ UPP SEJ VARJE GÅNG DOM GÅR UT!?

    Reply
  125. Evah mars 12, 2011 at 11:27 e m

    Herregud vilken idiotisk text :S Varför måste man alltid ha de där kraven att vara snygg? Tänk de som går ut bara för att ha kul, inte för att se bra ut då? Man MÅSTE inte ha klackar och klänning för att vara finklädd.

    Folk går väl i det DE SJÄLVA tycker är snyggt. Om nu tjejen på bilden ovan tycker det är snyggt, så kanske hon tycker ditt är jättehemskt. Smaken är som baken – delad, och låt den vara det! Kränk inte folk så för att de inte klär sig lika som du!!!!

    Reply
  126. Mia mars 12, 2011 at 11:35 e m

    på krogen har typ alla converce, modernt att festa i det vet du lilla vännen!

    Reply
  127. kimmeli mars 12, 2011 at 11:42 e m

    håller ej med dig!!! converse är det bästa som finns, fan bara för du är fkng fixaad hela tiden … vad fan har du på dig går du runt i klack dag o natt eller din punghuvud täänk lite!

    Reply
  128. Emmy mars 12, 2011 at 11:42 e m

    Jag bryr mig inte så mkt, tkr man ska få se ut som man vill. Jag älskar sneekers och diggar att folk vll ha det på sig nr de är ute. Jag tkr definitivt inte vi ska bli som USA, vi ska vara Sverige och inte bli något annat än vad vi är, vi har gjort tillräckligt med sådant. Den som vill ha det så som i USA eller England kan väl flytta dit, det är vad jag ska göra. Och sen är ju inte alla äckligt rika och har råd med snordyra klänningar och skor.

    Reply
  129. Anonym mars 12, 2011 at 11:43 e m

    Bara ja som tycker att paow borde mogna till? Jag kan ju säa att av dom där fyra bilderna såg paow fulast ut. Och de som jag stör mig på,är när man ser små tjejer som paow på krogen med balkläderna. De e krogen liksom de spelar inte så stor roll. klä upp dig lite men visa ditt ”sanna” jag. Inge kläder och skor som får dig och se smalare ut. Massa smink, löshår, naglar och ögonfransar. De e bara omoget!

    Reply
  130. elina mars 12, 2011 at 11:45 e m

    HAHAHAHHA jag har bott flera år i USA och tro mej, folk där går INTE klätt snyggt ute på krogen. Kanske kändisarna du ser på vimmelbilder eller i tvserier och eventuellt socitetsfolket på manhattan. Over all, folk går ut i college tröjor, riktigt illasittande jeans, och dricker, hör och häpna -bärs! Jag är då fan ingen stureplanelit men när jag bodde där frågade folk om jag var modell haha. Och här i sverige skulle jag nog i dina ägon vara ”white trash”´.
    Sen, btw, förra veckan gick Kenza ut i converse och en vintage t-shirt och rockade, skit snygg som alltid.
    Din polare på dina ”vi-klär-oss-rätt-bilder” ser för överigt ut som en porrskådis som väntar på sin motspelare.
    Lär det för fan att stava också, ”sätt” stavas e, inte ä. Herregud.

    Reply
  131. elina mars 12, 2011 at 11:48 e m

    HAHAHAHHA jag har bott flera år i USA och tro mej, folk där går INTE klätt snyggt ute på krogen. Kanske kändisarna du ser på vimmelbilder eller i tvserier och eventuellt socitetsfolket på manhattan. Over all, folk går ut i college tröjor, riktigt illasittande jeans, och dricker, hör och häpna -bärs! Jag är då fan ingen stureplanselit men när jag bodde där frågade folk om jag var modell haha. Och här i sverige skulle jag nog i dina ägon vara ”white trash”´.
    Sen, btw, förra veckan gick Kenza ut i converse och en vintage t-shirt och rockade, skit snygg som alltid.
    Din polare på dina ”vi-klär-oss-rätt-bilder” ser för övrigt ut som en porrskådis som väntar på sin motspelare.
    Lär det för fan att stava också, ”sätt” stavas e, inte ä. Herregud

    Reply
  132. Anonym mars 12, 2011 at 11:48 e m

    Du sa att du va tjejen med fula tänder och konstiga kläder när du va liten, och att folk mobbade dig. och nu hackar du på andra för att dom ser ut som dom vill. Ge fan i de, sköt dig själv istället för att du ska leka morsa åt alla som ska till krogen och säga vad dom ska ha på sig. du din lillskit kommer ju inte änns in! 😛

    Reply
  133. Maja mars 12, 2011 at 11:48 e m

    Jag bor i Usa och tjejerna här ser ut som SKRÄP, både till vardags och när de går ut.

    Reply
  134. evelina mars 12, 2011 at 11:52 e m

    Här höll jag inte med dig någonstans! Blev nästan arg. Varför skulle man inte kunna festa i Converse? Det är APSKÖNT och sjukt snyggt att festa i ditt, också att dansa. Jag går inte ut i klackar för då kan inte jag dansa utan att dö efter 5 minuter, är jag white trash för det? Kolla thecobrasnake så ska du se vad folk festar i, SJUKT SNYGGA KLÄDER. Man behöver inte ha high heels och en tight klänning för att vara snygg. Nej man kan ha kängor, snygga tighta jeans och en festtisha. Så där har du fel. Däremot håller jag med om att det inte är snyggt med tights och ett linne som precis täcker rumpan.

    Men annars så är du helt fel ute! Converse är förövrig bland det snyggaste du kan ta på dig.

    Reply
  135. JOsefine mars 12, 2011 at 11:55 e m

    sluta tro att du är vuxen. Du är bara ett år äldre än 94an så du ska inte säga nåååågonting alls.

    Reply
  136. madde mars 12, 2011 at 11:56 e m

    Jag kan tycka att det är upp till var och en vad de har på sig när dem går ut på krogen.
    Och vad gör det om dem har converse på sig???
    Alla vill kanske inte dö av smärta i fötterna efter att ha dansat en hel natt eller?
    Vad folk har på sig ute tycker jag bara du ska skita i för det har du inget med att göra!
    Och vadå stanna hemma ist för att gå ut bara för att man har converse och tshirt på sig på krogen??
    Du är inte ens 18 så du borde inte ens vara ute på krogen då!

    GROW UP GIRL!

    Reply
  137. V mars 13, 2011 at 12:00 f m

    Seriöst Paow skaffa dig ett liv, börja gymnasiet eller folkhögskola då kommer du inse att allting handlar inte bara om utseende och visa upp sin kropp 24/7 som du gör.

    Reply
  138. evelina mars 13, 2011 at 12:01 f m

    Och jag kan berätta för er alla är jag festar ALLTID i mina converse, ett par jeans eller shorts och en snygg tisha och jag får väldigt mycket kommentarer och respons på det, och jag får fan mer blickar från killar än tjejerna som knappt kan gå i sina klackar och klänningar som knappt täcker. Och vet ni varför? För jag är bekväm och då har jag KUL och det drar killar sig till! Klä er i det är bekväma i för fan

    Reply
  139. Anonym mars 13, 2011 at 12:02 f m

    hur har du tid & ork att sitta och skriva såna här inlägg? har du inget liv!?

    Reply
  140. Felicia mars 13, 2011 at 12:14 f m

    hahah så lägger du ut en bild på dig själv som att du är perfekt på krogen. alla tkr olika är snyggt och du gör ju bara som alla andra ”FETT snygga tjejer i London”. varför lägga ner så mkt tid på att klaga på andra..

    Reply
  141. CmonEbba mars 13, 2011 at 12:14 f m

    Haha men Paow!
    Jag tycker verkligen du är sjukt skön, verkligen!
    Men ibland skriver du lite korkade saker faktiskt.
    Men visst, det är din åsikt och åsikter får man självklart ha.
    Men att du frågar varför man går ut om man inte tycker om att klä upp sig?
    Menar du seriöst att en utgång ENDAST handlar om att klä upp sig?
    Jag klär aldrig upp mig, jag går ut i jeans, converse och någon tröja jag tycker är snygg.
    Jag är inte ute för att på något sätt visa upp mig, få folk reagera på hur ”snygg jag är” eller något annat ytligt trams.
    Jag är ute för att jag vill umgås med mina vänner, kanske träffa nytt härligt folk och bara ha en trevlig kväll.
    Man ska inte vara så ytlig, allt handlar ju faktiskt inte om utsidan.
    Det är insidan som räknas, eller hur är det man säger?

    Up up and away!

    Reply
  142. Emma mars 13, 2011 at 12:16 f m

    Men hur jävla kul är det om man är över 175 cm lång och inte vill bli typ 188 cm? Då kanske man går ut med lågskor som converse. Hade det inte sett bättre ut än att se ut som en transvestit om man är kvinna, fröken Paulina? …

    Reply
  143. Emelie mars 13, 2011 at 12:16 f m

    Låt människor gå i vad dom vill bara för att alla inte vill gå i klänningar super tighta kläder betyder inte det att dom inte får festa och leva livet. Ge dig för fan vad har hänt med dig?

    Reply
  144. Kim mars 13, 2011 at 12:16 f m

    MEN SHITT!!!!!! Fan svenska folket kan vara avundsjuk på tjejer asså.

    För det första, paow jag håller med dig. Det hon SNACKAR OM är inte äckliga fjortisar som visar halva röven, för det andra vart festar fjortisar? hemmafester, och inte klubbar. så innan ni skriker ut massa saker om att hon är efterbliven och inte har klass så kan ni faktiskt kolla upp om ni själva är efterblivna?

    De handlar om klass!! Man ska inte hem till ens kompis och dricka några bärs utan man ska faktiskt ut på klubbar. Det spelar ingen roll om det är usa, brasilien eller kina. Gå vartsomhelst och du kommer se att folk inte klär sig i converse i klubben. Man skulle inte ens komma in i converse i klubben. Det är skitsnyggt jag vet, men bara inte till klubben, ha på dig ballerina om du inte kan gå i högklackat de spelar ingen roll. Men att gå ut och klubba med ett par leggings och ett linne från förra året kanske inte är det mest eleganta eller det mest passande för en klubb.

    DET HON MENAR är inte att man ska ha klänningar som visar mer än vad dom döljer och vara jätte tighta med 8 meters higheels, utan bara att man ska fixa upp sig mer än att bara ha jeans och converse till klubben. Det har ingenting med om man är snygg eller har fin kropp, utan att man har KLASS!!!

    Och ni som får komplimanger för att festa med converse/sneakers, jag kan förstå det eftersom det är ganska OKEJ i sverige. Men skulle ni åka till tex paris, rio de janeiro eller beijing, då kan jag lova er att ni inte skulle fått så mkt komplimanger för att ni går runt i vardagskläder på klubben.

    Som sagt det handlar inte om tighta klännigar och fjortisar som går på hemmafester, utan det handlar om klass och snygga klänningar, och KLUBBEN.

    Spelar ingen roll vad ni som bor i sverige anses som bekvämt eller inte, det är så och det kommer alltid vara så i resten av världen. Vill ni skämmas när ni kommer utomlands, FINE. (Och ni menar jag inte svenska turistorter i thailand och grancanaria, utan klassiga städer som paris och moskva).

    Puss

    Reply
  145. rebecca mars 13, 2011 at 12:28 f m

    tycker man ska få klä sig i vad man vill, men att festa i ett par converse skulle jag ALDRIG göra… dock efter när man ska hem och inte vill gå i ett par högklackat mitt i natten är converse perfekt.. 🙂

    Reply
  146. victoria mars 13, 2011 at 12:31 f m

    ehh skitsamma låt folk klä sig som dom vill, mycket roligare om alla går ut å känner sig bekväma i sina kläder än att man klär sig i grejer man inte gillar ba för man ska på krogen fatta stelt lixom är väl ingen som kan ha kul i en outfit man är obekväm i. Släpp de å fundera på viktigare saker än vad vårdad klädsel innebär verka som de blev en liten tankevurpa för dej där..

    Reply
  147. Freja mars 13, 2011 at 12:33 f m

    Håller mig dig Paulina, livet är för kort för att INTE vara fin! Stå på dig! 🙂

    Reply
  148. Veronica mars 13, 2011 at 12:39 f m

    och där sjönk du i mina ögon.

    låt folk se ut och vara som de vill. inte konstigt att du blir sedd som en korkad fjortis med noll koll, detta inlägg bekräftade det verkligen….

    Reply
  149. linda mars 13, 2011 at 12:39 f m

    Nämen kära lilla gumman 🙂 Kenza kan gå ut i t-shirt & converse och festa och fortfarande vara snyggast av alla på krogen vad kan du?
    Ifall du och kenza skulle vara klädda i converse & t-shirt skulle hon vunnit lätt!
    Hon har självförtroende till skillnad från andra och hon matchar upp sina outfits och bär upp dem bra inte så som dig man kan ha på sig det fulaste plaggen men fortfarande vara fin precis som kenza snälla lilla gumman vad ska du göra om 10 år?
    Vara känd som BÄSTA PRINSESSAN I HELA SVERIGE ELLER?! tänk dem som är lika gamla som dig som verkligen studerar och tänker på skolan när dem är klara med sin utbildning kommer du inte ha något!;) dem andra kommer ha utbildning , pengarna , stilen vara fina! SNÄLLA SKAFFA ETT LIV!

    Reply
  150. Ajlinda mars 13, 2011 at 12:46 f m

    jeans och converse med nån snyggt/sött linne elr något är ändå snyggt att festa i, man behöver inte klä upp sig riktigt mkt, de räcker med att bara ha smink på sig o sen lite lätta kläder på sig, elr så har man riktigt fina kläder o lätt sminkad, jag själv tycker inte att man ska värsta klä upp sig bara för en lite fest som varar i någon timme, man sticker dit för att ha kul, inte att folk ska kolla på dig…

    Reply
  151. Kimia mars 13, 2011 at 12:53 f m

    Nej, haha verkligen inte! Folk får klä sig precis hur dom vill och om du vill klä dig lite festligare så ska du ju göra det men det är onödigt att kommentera andras klädsel. Somliga kanske tycker det är fint med Coverse? Vilket typ 95% av alla människor tycker 🙂

    Reply
  152. Anonym mars 13, 2011 at 12:57 f m

    Beror helt på hur personens trashkläder ser ut 😉

    Reply
  153. Viktoria mars 13, 2011 at 1:01 f m

    Jag väljer knivsöder och bärs, alla kategorier, alltid.

    Reply
  154. Miriam mars 13, 2011 at 1:03 f m

    folk får väl gå klädda som dom vill, tycker som converse, jeans och t-shirt är de snyggaste dom kan ha på sig få dom väl ha de. Men de behöver väl inte hindra sig från att klä upp dig i de du tycker är snyggt?

    Reply
  155. Petra mars 13, 2011 at 1:05 f m

    Vårdad klädsel är i princip att kläderna ska vara hela och rena, sen kan man själv bestämma vad man anser är vårdat..

    Förövrigt håller delvis med, men samtidigt så tycker jag att det viktigaste ändå borde vara att man känner sig bekväm. Jag,och många fler med mig, älskar att gå ut i exempelvis converse för att det är bra mycket bekvämare att stå och trängas på en klubb/dansa i 5 timmar i platta skor än klackar, mindre risk att skada sig (speciellt påvägen hem ;)).. och kan man inte gå i klackar ser det FÖRJÄVLIGT ut haha.
    Känner man sig obekväm i de skor/kläder man har på sig spelar det ingen roll hur ”snyggt” det är, det lyser igenom att man är osäker och det är inte attraktivt. Sedan tycker jag inte att en utekväll ska fokuseras på att se så snygg ut som möjligt, utan att ha så kul man bara kan. Och då spelar det ingen roll om man springer runt i converse eller 15 cm:are.

    Reply
  156. Anonym mars 13, 2011 at 1:09 f m

    så du går endast ut för att se snygg ut? väx upp. man kankse vill ha kul och bara för att inte DU tycker att det är snyggt så kankse man tycker att man själv ser bra ut och att man är bekväm i det man har på sig?!
    man blir ju mörkrädd…

    Reply
  157. amanda mars 13, 2011 at 1:10 f m

    asså kan du sluta klaga! dom har ju på sig va fan dom vill de kanske är deras klädstil! dom kanske gillar de? sen så kommer du och säger att de är fult. vafan spelar de för roll vilka kläder man har? varför säger ALLA att man ska vara sig själv inte försöka vara nån annan ha på sig villka kläder man vill? sen så får man inte de ALLA ska klaga på varan hela tiden! hur fan orkar folk! fattar inte de.. sen så kanske inte ens dom har råd med sånna kläder som du vill ha? dom har ju inte precis en av sveriges störst blogg eller? ne precis. dom kanske inte ens har jobb men vill ändå gå ut. asså ja vet ju ingentilg eftersom ja bara är 13 men ÄNDÅ!?!
    väx upp säger ja bara!

    Reply
  158. Anders mars 13, 2011 at 1:14 f m

    Hur kan du säga så? De kanske anser att de klär upp sig och trivs i det de har på sig? De kanske kollar föraktfullt åt din slamp-outfit. Det är ju snarare kul att folk vågar vara sig själv än att de klär sig i något de inte gillar och blir stela.

    Ps. Du ska nog inte öppna käften om att Converse är fult när du går runt i Sveriges utan tvekan fulaste päls. Men som sagt, känner du dig bekväm i det så kör hårt!

    Reply
  159. Mathilda mars 13, 2011 at 1:16 f m

    Du är för ung för att förstå kära vän!

    Reply
  160. Julia mars 13, 2011 at 1:16 f m

    Folk har väl på sig det dom tycker är snyggt och trivs i. Det finns ingen jävla dresscode för hur man ska se ut och inte se ut. Ska du ta på dig högklackat och klänning och känna dig ful bara för att du tycker att det ser trashit ut att inte ha det ? Eller ska man ta på sig ett par converse och jeans för att man vill det och känna sig så jävla snygg och rocka all night long ? Jag röstar på det sista och det gör nog dom flesta andra oxå. Bry dig om dig själv istället för andra människor, man klär sig precis som man vill och det har du inte nån jävla rätt att klanka ner på! Sköt dig själv istället!

    Reply
  161. Anonym mars 13, 2011 at 1:19 f m

    Ähm,en sak bara:DU har haft converse ett flertal ggr.
    Jag tror du bara är avundsjuk på Kenza.Converse är skitskönt och stilrent.
    Fast du har ändå rätt.Hurfan tänker de där idioterna som kommer till fester med ofixat,stripigt hår,kläder från gårdagen och gammalt smink?
    Usch,jag vet att det här är ett fritt land men vafan,man behöver inte se ut som någon jävla fågelskrämma.Fy fan asså.Ska man på fest ska man väl inte se ut som man nyss vaknat?
    Converse går att festa i,men jag stör mig på folk som går runt i missmatchande,slitna,urtvättade kläder

    Reply
  162. Anders mars 13, 2011 at 1:20 f m

    Kan också nämna att det är fjortis-pack som du som får mig att vilja stanna inne under helgerna. Folk som är ute på krogen för att visa upp sig istället för att ha trevligt med sina kompisar går mig kort och gott på nerverna.

    Reply
  163. Julia mars 13, 2011 at 1:23 f m

    okaj

    Reply
  164. ida mars 13, 2011 at 1:30 f m

    Och hur kan en 94 komma in på krogen?

    Reply
  165. Kat mars 13, 2011 at 1:32 f m

    Nu är det nog så att väldigt många går inte ut för att se sexiga ut, utan för att ha kul och umgås med sina vänner. Och hur de än känner sig mest bekväma vare sig det är uppklätt eller avslappnat, är väl det helt upp till dom och inte det minsta fel. 🙂

    Reply
  166. gabrielle mars 13, 2011 at 1:33 f m

    Visst! Men tänk såhär….alla gillar vi olika. Alla har olika smaker, stilar osv. Jag tycker visst att man kan festa i converse, det är ju skitsnyggt till nån tajt klänning. Killar har ju det oftast så varför skulle inte tjejer kunna ha det?
    Jag kan förstå att man inte går ut i trasiga, smutsiga, pyjamas liknade kläder. Men iaf någorlunda fin klätt. Det som är fint i andras ögon kanske inte är fint i ens egna ögon, eller? Som sagt alla har vi olika smaker.

    Men själv är jag sådan att jag går helst BARA ut och festar i heels…men har hänt att jag har haft lågskor 2-3 ggr….

    kram!

    Reply
  167. aida mars 13, 2011 at 2:04 f m

    Tänk om Paulina. Alla har inte pengar, så du menar att bara för att jag inte ha råd att köpa 10000 klänningarna som man inte alls tycker är speciellt snygga heller för att DU ska gilla det du ser? Vart tog moralen vägen, alla människor är olika, har olika smak. Visst man kan ju försöka fixa tills sig, det gör dem flesta också även om dem inte når upp till dina krav. Du borde lära dig att se livet från andra vinklar, inte bara din. Lycka til i framtiden idiot

    Reply
  168. Fanny mars 13, 2011 at 2:11 f m

    sen att det inte är så snyggt att matcha rött läppstift med lila klänning är väl en annan sak…….

    Reply
  169. Nicole mars 13, 2011 at 2:21 f m

    Vad fan spelar det för roll vad man har på sig? Vad fan är du för jävla mode-gud som ska sitta och berätta vad som är rätt och fel..? Nu är det så att jag brukar nästan alltid ha klackar på krogen, om inte har jag boots – FÖR ATT JAG TRIVS SÅ!! Jag har inte ens sneakers till vardags, men om någon jävel tycker det är skönt med det till krogen DÄR MAN GÅR FÖR ATT SUPA OCH DANSA, då får de ha det.

    Du kan ta och ge folk pikar och order när du själv kan klä dig utan att se ut som en baby-prostitute. DU HAR SÄTT FÖR MÅNGA HIGHSCHOOL/KÄNDISAR-PÅ-RÖDA-MATTAN-filmer, väx upp.

    Reply
  170. Maj mars 13, 2011 at 2:28 f m

    Om man har lust för att klä upp sig så tycker jag man ska göra det, men alla gånger så är det inte planerat att gå på krogen och då går man i det man har. Ja har sämt klädstil alltså, men jag dansar som fan ändå och de är nästintill mörkt och bara starkt ljus så, vem ser?

    Reply
  171. elina mars 13, 2011 at 2:36 f m

    haha fan att du dissar Kenza så hårt, måste suga att vara avundsjuk på hennes prisade stil? Sluta bry dig om andra så mycket, bli mer EGO !

    När andra tjejer kommer som utklädda till horor eller kommer i t-shirtar till klubbar så brukar jag bara tänka ”fine, låt henne, jag ser i alla fall snyggare ut som inte har brösten uppumpade i en förliten BH/halkar runt i klackar jag inte kan gå i/har en sliten tisha på mig”.

    Reply
  172. m mars 13, 2011 at 2:44 f m

    Paulina går alltså bara ut för att klä upp och visa upp sig, bli bedömd av andra och objektifierad därefter. Paulina får tåla att bli dömd av andra då hon själv är så pass hjärntvättad av samhället att hon tycker allt kretsar kring yta. Du kanske menar väl (eller?) men din utrycksförmåga är inte bättre än ett spädbarns.

    Reply
  173. Maria mars 13, 2011 at 2:51 f m

    Ooooooh yeeees darling, 100% right….

    Reply
  174. haha mars 13, 2011 at 2:52 f m

    visst jag klär alltid upp mig när jag ska gå ut och festa. men varför fan ska jag irretera mig på andra som inte gör det? det är så himla löjligt. och förövrigt så har jag bott i london, och det finns då fan ingen regel på att man måste vara uppklädd för att komma in på krogen? haha var det ett skämt eller? men vad fan vet du egentligen. tycker bara att folk kan göra precis vad fan dom vill. om dom vill se ut som horor som visar halva tuttarna och röven och har värsta mycket smink eller om dom vill gå i converse och en t-shirt och jeans till är då fan upp till dom.

    Reply
  175. Thomas mars 13, 2011 at 2:54 f m

    Ledsen, du har fel. Att festa har ingenting att göra med att visa upp sig. Vad fan vet du om att festa? Du är 14 år. Om det visar sig att du är 18 år skiter jag i. Du är en liten snorunge och du vet ingenting. Det är ingen jävla modeuppvisning. Folk ska få klä sig hur fan de vill

    Reply
  176. Anonym mars 13, 2011 at 2:55 f m

    kul att du klagar på andra när du själv inte ser särskilt snygg ut när du sk. går ut.. Sen har ju alla olika smaker, man behöver inte se ut som en slut bara för att man ska gå ut och dansa lite 😉

    Reply
  177. Anonym mars 13, 2011 at 3:03 f m

    du har varit ute typ en gång i hela ditt liv.. håll dina åsikter för dig själv du driver en blogg med tusentals läsare och har sånt stort inflytande och väljer o skriva om så idiotiska saker som vad folk har på sig som för övrigt du inte har något med att göra om du tycker man ska ha heels och va välklädd då kan du ha det men du har absolut ingenting att säga till om när de gäller andras klädsel. Folk sätter på sig va dom vill och ingen bryr sig om va en snorunge som dig har att säga kolla vafan du hade på dig slips o kavaj de såg ut som du skulle på maskerad din blåsta lilla fjortis unge ja längtar tills du växer upp och inser hur mycket du har gjort bort dig i dina yngre dagar och hur mycket bra du kunde ha gjort för människor med det inflytande du hade. istället väljer du att skriva rasistiska kommentarer överallt och snacka skit om va folk har på sig. Pinsamt är va de är.

    Reply
  178. isa mars 13, 2011 at 3:08 f m

    Haha TÖNT!

    Reply
  179. Joanna mars 13, 2011 at 3:34 f m

    Paow , du är oerhört söt men du får komma ihåg att alla är olika. Jag älskar högklackat men jag älskar också sneakers ex. converse !!! Man måste kunna få variera 🙂

    Reply
  180. Minna mars 13, 2011 at 3:41 f m

    Men vad har flugit in i dig? Du har ju typ skrivit flera feta klagoinlägg nu, det räcker, alla tycker olika. Tror att det finns en hel del som tycker du ser urlöjlig ut i din rävpäls.

    Reply
  181. jennifer mars 13, 2011 at 3:51 f m

    lilla gumman innan du pratar om krogen klubbar hit och dit ta en titt i olika klubbar och så får du se. synd att du måste behöva gå i klackar och tight klänning när en tjej med tights converse tubtop ser mycke sexigare ut än dig

    Reply
  182. sarha mars 13, 2011 at 5:04 f m

    du som så stort ska vara bättre än alla andra och säger att man ska ha sin egen stil, vara nöjd över sig själv och hur man ser ut. alla gillar inte samma saker, vissa kör på mer bekvämt en går runt i pälsar och klackskor och för korta klänningar, fine jag gillar både att ha klackskor men även converse.. väx upp! bara onödigt att hänga ut andra.

    Reply
  183. Cecilia Butterfly mars 13, 2011 at 7:00 f m

    Det tråkigaste med detta inlägg är att du gör det för att provecera, och det blir tummen ner.

    Vi är alla OLIKA individer, och det betyder att man även klär sig på olika sätt.

    Det finns säkert flera st som inte tycker att din stil är fin, men som inte anser att de är värda mer och inte känner ett behov att klanka ner på andra.

    Jag tycker att man får ha på sig det man vill, så länge kläderna är hela och att det är en ”clean look”, om det sedan är 13 cm klackar eller sköna converse rör mig inte i ryggen… Skönt att kunna variera.

    Skönt att man inte hänger på stureplan längre, bara kids där.

    Kika på dina värderingar Paulina… Allt sitter inte i kläderna.

    Reply
  184. Sandra mars 13, 2011 at 7:25 f m

    Du ser så jävla löjlig ut! Fattar du inte att folk skrattar ÅT dig? Din päls och hela du är så jävla pinsam att jag skäms för Hugos del som vill vara tillsammans med dig när han skulle kunna vara med en riktig kvinna. Du är för ung för att förstå. Fan vad ska du göra när din blogg inte besöks mer? Gå ut och skaffa dig ett jobb istället för att leka känd!

    Reply
  185. Sista gången jag läser! mars 13, 2011 at 8:01 f m

    Vafan är detta? Är det något slags skämt? Hur fan kan du ens yttra dig om något sådant? Folk får väl förfan klä sig hur dem vill. Det ska kännas bekvämt och om man inte trivs i klänning varför i helvete ska man då ha det? För att göra sådana som DIG nöjd??? Skulle inte tro det!

    Alla kanske inte har råd att köpa snygga klänningar för flera tusen kronor??? Äckel paow… om jag får bestämma så borde äckliga och totalt jävla blåsta tjejer som du inte ens få gå på krogen. man kräks ju när man ser dig

    SER HELLRE UT SOM EN NORMAL MÄNNISKA ÄN ATT STAPLA RUNT SOM EN VINGLIG HORA I 13 cm klack och en klänning som visar mer än vad den borde!

    fuck u, hejdå

    Reply
  186. jonna mars 13, 2011 at 8:37 f m

    Ännu ett mycket ointressant och omotiverat inlägg..

    Tummen upp för dig, verkligen 😉

    Reply
  187. Rebecca mars 13, 2011 at 8:51 f m

    Sköt dig själv och skit i andra. Det är mitt råd till dig. Blir bara arg när jag läste det du skrev. att du ens orkar lägga så mycket energi på andra. Har du någonsin tänkt i de banor att de inte har råd att köpa massa festkläder? Att de trivs att gå i vanliga kläder? De får väl för fan ha på sig exakt vad dom vill. Om du vill klä upp dig så fine, ingen kommer klaga på det så varför klagar du på dem? Har du tänkt på att de kanske ser dig som ett jävla miffo som sitter och skrivet sådana saker?

    Låt människor få vara exakt som dom vill. Den dagen du växer upp så kommer du inse att andra människor är ingenting att lägga energi på. Man lägger helldre energin på nära och kära.

    Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att du var en riktigt bra bloggare med bra åsikter men kanske hade fel?

    Reply
  188. Amanda mars 13, 2011 at 8:58 f m

    Håller faktiskt inte med dära, man kan gå ut i converse på krogen och vara hur snygg som helst som t.ex Kenza. Hon går ut med converse och någon kort tröja och det är snyggt!! Man ska våga vara sig själv och inte försöka vara någon man inte är. Fy vad dålig stil också att visa upp bilder på andra !! 😉

    Reply
  189. erik mars 13, 2011 at 9:17 f m

    Om du skulle ta dig ur din lilla bubbla på Stureplan och bege dig uppåt i landet så skulle du märka att överklätt är inte hett utan DET anses som white trash!

    Reply
  190. Diii mars 13, 2011 at 9:19 f m

    Sjysst att hänga ut tjejer med bild på din blogg sådär=omoget

    Till vardags ser du ut som trash med dina genomskinliga blusar, du liknar f-n Nanne Grönvall haha, är hon din mamma eller??
    Äkta white trash är du Paulina!

    Reply
  191. Carro mars 13, 2011 at 9:27 f m

    Ditt ”kändisskap” verkar ha drivit dig till vansinne. Snorunge.

    Reply
  192. Linnéa mars 13, 2011 at 9:32 f m

    Usch det var nog det vidrigaste du någonsin skrivit. Typ som att inte gå ut i converse? Vad är felet med det? Tänk oss som inte kan gå i high heels..Dessutom är det nog det skönaste som finns, converse.

    Sen att man inte skulle släppa in folk p.g.a klädseln? Alltså tänk så tycker man det är skitkul att gå ut och dansa med sina kompisar, men inte har värsta ekonomin till att köpa kläder hela tiden. Du får faktiskt ta och tänka steget extra nästa gång innan du öppnar din mun.

    Reply
  193. sofie mars 13, 2011 at 9:42 f m

    är du seriös? du har så jäkla fel, pinsamt att läsa! Vad spelar det för roll vilka kläder alla andra har på sig? Du kan väl festa och ha kul ändå! Måste man komma till krogen i värsta fetpälsen och en djupt uringad klänning där man ser hela brösten? Jag hatar då man ser ”minderåriga” som du, som försöker göra sig vuxen och som ska vara ”finare” än alla andra. Du är inte finare än någon annan bara för att du har en känd blogg, och det ger dig inte rätten att klanka ner på andra som kanske inte har råd med att köpa nya festklänningar varje gång dom ska ut. Sedan så väljer man som sagt själv vad man vill ha på sig då man ska ut. Lägg dig inte i saker som du själv inte har något att göra med. Du är egentligen inte ens 18, så du ska egentligen inte ens få vara inne på krogen.

    Reply
  194. Clara mars 13, 2011 at 9:52 f m

    Blä på dig. Om alla stureplans vakter skulle gå en modekurs och bara släppa in de som klädde sig snyggt skulee de här tjejerna komma in och INTE du. För du klär dig verkligen vidrigt, jävligt onödigt inlägg alltså. Man klär sig ju hur fan man vill. Men du borde nog skaffa proffesionell hjälp när det kommer till din kläödsmak.

    Reply
  195. hej mars 13, 2011 at 9:52 f m

    Ibland önskar jag att du bara kunde vara tyst! Om man matchar sina CONVERSE med en snygg klänning, lite smycken, vad som helst som gör det festligare, så är converse riktigt snyggt!
    Tror du missuppfattar white trash lite, om man ser ut som nanne grönvall, lägger in bilder på sig i bh och trosor eller bara en jävligt osmaklig bild så är det white trash..
    Om Kenza festar i converse är hon 1000 gånger snyggare i nån brud med kortkort !:)

    Reply
  196. Clara mars 13, 2011 at 9:54 f m

    plus att kenza kom in på klubbar med sina converse, och hon var mycket snyggare än dig…

    Reply
  197. ragnar mars 13, 2011 at 9:56 f m

    Roligt att du skriver detta inlägget 😀 när du i inlägget precis innan lägger ut bilder från dagen innan då du själv ser ut som en riktigt hora. och vad man förstått så är det superlätt att få omkull.

    Reply
  198. Anonym mars 13, 2011 at 9:57 f m

    asså man får väl bestämma själv , men jag håller med dej lite. Men jag bor liksom i en liten håla i dalarna så om man skulle se ut som dej på en fast skulle man få ryktet hora mm. inte så kul kanske 😉 Fast man stör sig ju på dom som super i munktröja ?! 😮

    Reply
  199. Patricia mars 13, 2011 at 10:04 f m

    Håller helt med 🙂 Hatar när folk kommer i vardagskläder när vi skall ut, plötsligt känner man sig väldigt ”over-dressed”. Jobbigt, alla borde förstå att när man ska ut ska man vara lite extra uppklädd 🙂

    Reply
  200. Erika :) mars 13, 2011 at 10:17 f m

    Men, detta inlägg var BARA för att ”hämnas” på din supergoda vän Linnejah.. Alltså, hon var en godvän och så som man gör, men du gör ett otroligt korkat inlägg istället. Dessutom visar du nog mycket mera en magen på många outfits.
    Inte okej!

    Reply
  201. Carl mars 13, 2011 at 10:35 f m

    Hehe behöver fröken Paulina få upp statistiken lite? Underbart bra på att provocera i alla fall, även om texten inte var världs bäst. Bra jobb. 🙂

    Reply
  202. Sandra mars 13, 2011 at 10:36 f m

    Men hur hög standard är det å stå och dricka ur en vinflaska på gatan då? Känns jävligt billigt.. Och att folk ser ut som dom gör på krogen är väll ganska upp till var å en, alla kanske inte gillar högklackat och läppstift heller.. Bara för att det är Stureplan så behöver inte alla se likadana! Hellre dansar jag loss i min egen stil än ser ut som alla andra! Tex i en päls eller i ett par alldeles för höga heels 😉

    Reply
  203. josefin mars 13, 2011 at 10:43 f m

    Jag håller med dig! speciellt när det gäller killar, oftast känns det som om vi tjejer klär oss snyggare jämförelsevis med dem, vad ände med att göra sig snygg inför varann?

    mycket roligare om ALLA är snyggt klädda! 🙂

    Reply
  204. Agnes mars 13, 2011 at 10:45 f m

    Haahahaahaha! Du kommenterar dessies klädsel lite i smyg! Hon bryr sig inte om vaddu skriver!
    Du är den som sprutar ur dig elaka kommentarer medans de andra inte bryr sig!hade skämts lite!

    Reply
  205. Rachel Donell mars 13, 2011 at 10:49 f m

    Okej gumman, jag har bott i USA i 5 år. Klär sig snyggt i USA? Ifall du menar College festerna som oftast brukar vara MASKERAD FEST. Eller syftar du på Prom? (Balen alltså)

    Vet inte vad du har sett i USA, tror inte ens du har varit där. Men i Sverige klär man sig MYCKET snyggare än vad man gör i Amerika. Dra inte förhastade slutsatser. Du kanske tror att man klär sig snyggt i Usa för att du kollat på någon film eller något, men ifall du verkligen vill veta hur man klär sig. GÅ dit och se det med egna ögon.

    Sen att hon knullar in sig på krogen? Nä men du är ju verkligen 18 år gammal? Du kan inte ens hålla dig, när din pojkvän åker bort- så knullar du direkt. Eller vad hände med Nemo history? Haha *dör*

    Sen att du klankar ner på folk, och får uppmärksamhet på någon annans bekostnad är ju bara löjligt. Tro mig, det finns redan EN Kissie. vi behöver inte två till!
    Lär aldrig komma in på denna bloggen igen, varför inte bara kolla Kissies? Exakt samma fast din är ju copy.
    Btw, du kan ingentin om politik. Du har inte ens gått ut högstadiet? Sluta skriv massa skit när du egentligen inte kan något. Väx upp och visa att du har något bakom den stora pannan!

    Over and Out.

    Reply
  206. isa mars 13, 2011 at 10:50 f m

    Varför hänger du ut Julia? Hon har la tillochmed snyggare & mer klassfull stil än dig?

    Reply
  207. jenz0r mars 13, 2011 at 10:51 f m

    du är ju helt bombad. du menar på riktigt att du bryr dig om vad folk har för skor på sig? Alla hatar inte converse. du behöver ju inte gnälla på andra, bara för att du själv inte tycker om det. Det är som att jag varje gång jag såg dig skulle svära över din jävla lugg som hänger som en jävla pesa i ditt ansikte. Ta dig samman människa & fatta att alla är olika.
    Visst, man kanske inte tar på sig vardagskläder när man går ut osv, men det finns annat att ha på sig än små jävla klänningar som man visar halva arslet i.
    Blir bara så otroligt irriterad på er bloggare.
    Håll er till ert eget & sluta vara såna små idiotiska bitches.
    Tacka vet jag Kenza & BB <3

    Reply
  208. sejla mars 13, 2011 at 10:52 f m

    ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men varför går man då ut?”
    Ibland är du så korkad i dina uttalanden… vadå vrf går man ut då? JO FÖR ATT HA KUL! Därför gumman lilla 😉 Sen hur man klär sig är upp till var och en.

    Reply
  209. Elli mars 13, 2011 at 10:55 f m

    ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men vatför går man då ut?” haha herregud

    Reply
  210. elin mars 13, 2011 at 10:58 f m

    jo visst håller jag med dig. men din svenska är ju inte den bästa jag SETT. 😉

    Reply
  211. Anonym mars 13, 2011 at 11:03 f m

    Jag förstår vad du menar, men jag tycker fortfarande att man ska gå ut i kläder som man trivs i. Festklädd för dig är klänning och klackskor medans för en annan jeans och tisha. Så det är upp till var och en.

    Reply
  212. Linnea mars 13, 2011 at 11:09 f m

    Men ofta att man går ut för att klä upp sig???? Du är fan helt jävla störd! Har man en grym outfit så kan converse passa skit bra till det. Hellre vara ”trash” än se ut som dig iaf..
    Pinsamt att du hänger ut en till som har sagt att Hugo var otrogen…VAAAAAR har känner jag igen den här hitstorien? Hmmmm…

    Reply
  213. amanda mars 13, 2011 at 11:10 f m

    men är du bränd eller? dom som inte kan då i heels, ska dom ha den ändå eller?

    Reply
  214. martina mars 13, 2011 at 11:11 f m

    Varför ska man inte få festa i vardagskläder? ;s
    Ganska idiotisk åsikt Paow.

    Reply
  215. amanda mars 13, 2011 at 11:12 f m

    men är du bränd eller? dom som inte kan gå i heels ska dom ha den ändå eller? då skulle du ju bara klaga och säga att dom som inte kan gå i dom ska inte använda sånna! kenza är bra mycket snyggare i sina converse än när du trippar runt i dina high heeeels!

    Reply
  216. a mars 13, 2011 at 11:15 f m

    Njaa när det gäller converse- thats good looking shoes. men när det gäller det där med vardagskläder på krogen så håller jag med dig! fast sen tycker jag inte du borde bry dig så mycket, its not the end of the world 🙂

    Reply
  217. jaqueline mars 13, 2011 at 11:16 f m

    Converse är skitsnygga och det beror på vad man matchar det till. Ska du på en hemmafest så är det oftast inte så många som är speciellt finklädda och det är bekvämt att gå i ett par jeans och kanske någon söt topp.

    Jag kan hålla med dig om det är någon stor fest och man faktiskt ska vara uppklädd, men annars nej.. Allt handlar trots allt inte om utseende.

    Reply
  218. Martina mars 13, 2011 at 11:17 f m

    Jag började läsa din blogg i tron om att du inte var som alla andra fjortisbloggare. Jag trodde faktiskt att du var mer mogen och hade mer vett i skallen. På senaste tiden tycker jag att du bara gått utför. Väx upp för fan! Du har tappat mig som läsare och min respekt iaf.

    Reply
  219. Bella mars 13, 2011 at 11:18 f m

    vilken klockren diss du fick av Dessie 🙂

    klart som fan man väljer själv hur man ska se ut när man ska festa, vem fan är du att avgöra vad som är rätt och fel?

    Reply
  220. Astrid mars 13, 2011 at 11:29 f m

    Hahaha, jag garvar ihjäl mig !! Ska du nu säga vad som är bra och vad som inte är det ? Vem fan tror du att du är ? Alla får klä sig hur dem vill ! Du ska fan inte gå runt och säga så mycket skit !

    Reply
  221. Sten Stures Korvkiosk mars 13, 2011 at 11:29 f m

    Tro inte att du är något för du har en blogg , du är ingenting. och tro inte att du har pengar, du vet inget om det. Du är en fis i rymden

    Reply
  222. Karin mars 13, 2011 at 11:34 f m

    Alltså, jag håller verkligen inte med dig. Converese kan vara hur jävla hett som helst till vissa outfiter, och det är jävla praktiskt för såna som mig – som är ovan vid klackar.

    Och varför skulle man inte kunna ha ett par snygga tights/leggins? Sure, jag personligen skulle aldrig gå ut i leggins som slutar precis under röven, utan att ha på mig en kjol.
    Men dina outfits är ju inte alltid klockrena?

    Reply
  223. Betlicious mars 13, 2011 at 11:34 f m

    Låt dom ha vad dom vill ha på sig. Dom är bara sig själva och det är tyvärr inte du. Sluta bry dig om andras liv mer än ditt egna. Tycker synd om dig som bara måste hata, hata och hata. Menmen, det är ju så sverigedemokrater är 🙂

    Reply
  224. Anonym mars 13, 2011 at 11:36 f m

    Var det där någon lite ful diss till Kenza?

    Reply
  225. Evylyn mars 13, 2011 at 11:38 f m

    HAHAHA men lilla du!!! Jag bodde i USA ett år, festade varje helg, både på klubbar och barer. Där går folk ut i uggs och pyjamas. Jag bodde till och med i new york. Och for the record, de flesta killar ( de sköna iaf..) så vill de inte ha en fjollig bitch som inte kan gå i heels. Får alltid nice kommentarer när jag är ute i sneakers.

    Reply
  226. Niki mars 13, 2011 at 11:41 f m

    ASSÅ vafan snackar du om? måste man se ut som nån jävla överklass bitch, pusha pattarna till hakan och typ vingla runt i horiga skor man inte ens kan gå i! sure, vissa ser väl bra ut i såna kläder men låt folk ha på sig vafan dem vill! okej joggingbyxor ute är väl krydd, men vanliga kläder kan man väl få ha.
    sluta tro du vet allt hela tiden, du är bara en liten fjortis som hade tur och blev lite halv känd. hoppas hugo lämnar dig snart!

    Reply
  227. Malin mars 13, 2011 at 11:45 f m

    Har du varit i ut på någon klubb i USA? Visst det finns väldigt fina klubbar där man måste ha lite status för att komma in.. men på de vanliga klubbarna så finns det till och med tjejer som går ut i mjukisbyxor. Där går många ut för att dansa, inte för att klä upp sig.

    Reply
  228. evelina mars 13, 2011 at 11:54 f m

    haha fan vad skön du är! håller med dig till 100 procent, så jävla tattigt att gå ut i vardagskläder om man ska på en riktig klubb. okej om man ska ut och ta en öl någonstans men det är fan inte okej med jeans och vanlig t-shirt på klubben.

    Reply
  229. Moa mars 13, 2011 at 11:55 f m

    Öömm alltså!
    Converse är visst snyggt både till vardags och till fest/utgång 😉

    Förresten så tkr jag att alla dina ”fula festkläder” exempel var helt ok/fina, ditt exempel på dig själv var däremot inte lika vackert 😛

    Kenza och Kissie har snygga/häftiga kläder när de går ut, du har ju
    snobb-tant-kläder till vardags. Alla dina GANT tröjot tex.

    Förresten hur kommer du in på krogen själv?
    Falskt legg?

    Reply
  230. lisa mars 13, 2011 at 12:01 e m

    Skojar du med mig eller? Det kan vara precis lika snyggt med converse som med klackar. Är man trash från förorten för att man har tisha och converse eller? fyfan vilka fördomar du har alltså, alla har väll för fan olika stil och självklart får du tycka som du gör ang. klädstilar men du kan ju inte skriva att man är ett trash för att man klär sig så? du själv ser ut som någon liten som försöker leka stor. Du försöker leka att du har mognat så jävla mycket sen du blev tillsammans med Hugo, du sitter och klagar på Dessie i din blogg och andra, men allt blir bara fel Paow. Du själv borde nog lära sig lite om stil och så :/ Man går inte runt i världens urringning när man är 17 år eller vad är du? och päls.. sjukt

    Reply
  231. Mirre mars 13, 2011 at 12:05 e m

    Paow fan vad lågt av dig!!! Du är säkert avundsjuk på dessa tjejer pga något med Hugo!!
    Alla får klä sig som dom vill!! Du är 17 såna fattar 😉

    http://Www.mireladivine.wordpress.com

    Reply
  232. Nathalie mars 13, 2011 at 12:07 e m

    jag håller med dig fullständigt! fast egentligen går man ju ut för att ha kul och inte för att vara snygg, eller?

    Reply
  233. Anonym mars 13, 2011 at 12:08 e m

    ALLA HAR OLIKA SMAKER! dessutom föredrar ja mina converse innan din lättklädda stil 😉 hahaha pinsamt. lika naken om julen som på sommaren.

    Reply
  234. maria mars 13, 2011 at 12:09 e m

    Man får väl klä sig hur man vill? Vissa kanske inte gillar klänning, och vissa älskar att festa i converse och då ska inte du bry dig om det.

    Reply
  235. Nati mars 13, 2011 at 12:12 e m

    Alla tycker om olika Paulina, försök få in det i huvudet om du ska leka vuxen 😉

    Reply
  236. Linda mars 13, 2011 at 12:13 e m

    Det märks att du inte är 18 år än min vän och dessutom har du ju inte ens ett riktigt jobb. Provocera är helt klart inte din grej – Kom igen paow dags att hitta ett eget stuk på din blogg. För det är så jävla trist att gå in på alla dessa bloggerskor som är snäppet yngre, som dessutom bara försöker provocera, men det är så genomskinligt.

    Iaf det jag ville komma till – ibland sker saker och ting impulsivt. Det kanske börjar med AW, man dricker vin med vännerna och sen får man lust o dansa. Det är inte alltid man planerar en utgång. Det kommer du att lära dig.

    Reply
  237. Rebecka mars 13, 2011 at 12:18 e m

    Visst är det kanske inte supersnyggt med Converse. Men jag håller med en som skrev tidigare, vissa kan faktiskt inte gå i klackskor och personligen tycker jag det är ännu värre med brudar som tror att de är sjukt snygga i sina splitternya skyhöga klackskor medan man ser att de verkligen inte kan gå. Då är det snyggar med converse eller ett par söta ballerinaskor.

    Reply
  238. Kim mars 13, 2011 at 12:18 e m

    Elakt att lägga upp en bild på någon tjej och skriva att hennes kläder är vidriga. Alla har tyvärr inte samma klädstil som du har Paulina. Btw så var inte det där så farligt. Snygg kropp har hon också
    och du som själv säger till andra att dom ska sköta sitt egna liv, kanske borde du också göra det?

    Jag har ingenting emot dig, men kom igen, att bry sig om vad andra har på sig? shit.

    Reply
  239. alex mars 13, 2011 at 12:20 e m

    HAHA nästan som man tror att du skämtar. Låt brudarna ha på sig converse om de vill, vad bryr du dig om det? Alla får väl ha på sig vad de vill. Om du inte gillar det, fine don’t wear it. London för övrigt är ju sjukt ytligt så det är äckligt, brudarna ser ut som transor. Sturep är tillräckligt ytligt som det är. Du passar bra in där.

    Reply
  240. johannaa mars 13, 2011 at 12:21 e m

    MAN GÅR VÄL FÖRFAN INTE PÅ KROGEN FÖR ATT KLÄ UPP SIG?

    Reply
  241. Joanna mars 13, 2011 at 12:21 e m

    Paow du är grym, men men men DU har ju sagt en MILJON gånger att man ska ha på sig vad man vill och det man trivs i.
    Det är typ därför jag diggat dig för att du inte verkar följa allt som man ska följa slaviskt !!!

    Reply
  242. elin mars 13, 2011 at 12:21 e m

    vitsen med att gå ut är väl ändå inte för att klä upp sig? ibland och vissa kanske tycker att det är grejen, men vissa kanske bara vill gå ut för att gå ut, träffa folk och umgås! fuck mode, kan inte alla bara sluta vara så förbaskat ytliga någon gång! det äcklar mig.

    Reply
  243. Anonym mars 13, 2011 at 12:24 e m

    fy fan vad du skämmer ut dig ibland.
    du kan se ut hur fan du vill på krogen, men låt alla andra göra de också. ”varför går man ut om man inte gillar att klä upp sig?” man kan vilja gå ut och DRICKA, DANSA; SKRATTA, HA KUL med sina vänner utan att vara särskilt klädintresserad.

    jag brukar älska din blogg, men sen kommer massa pinsama pantade inlägg, då vet jag inte vad jag tycker om dig!

    Reply
  244. En Tönt mars 13, 2011 at 12:26 e m

    Men gud, Ilandsproblem -.-

    Reply
  245. anna mars 13, 2011 at 12:29 e m

    du snackar så jävla mycket skit. Inget fel på att festa i sneakers. Hellre det än att halka runt i ett par heals som inte ens hälften av alla tjejer kan gå i.

    Reply
  246. Mimmi Lindblom mars 13, 2011 at 12:30 e m

    Okej nu ger jag upp, jag har alltid försvarat dig Paulina när jag och mina vänner har pratat om bloggvärlden, men nu på senare tid har jag då fan gett upp. Lägg av! du tror då banne mig att du är bäst på allt och hänger ut dessie titt som tätt. Väx upp! och nu klagar du på hur folk klär sig? Man får då fan ha på sig va i helvete man vill när man går på krogen för sverige är ett fritt land. Bara för att alla inte klär sig som du så behöver dom inte vara fula. Det är så jävla mycket dubbelmoral i dig så det finns inte. Först klagar du på att folk klär sig illa, det vill säga inte om dig sedan när dom har ungefär lika kläder klagar du på att dom härmar dig? hallå vad tänker du med egentligen? nej jag blir bara deprimeread nu för tiden när jag går in på din blogg. jag vill ha den gamla paulina tillbaka.

    Reply
  247. Christin mars 13, 2011 at 12:30 e m

    Du har blivit helt jävla off! Vafan har hänt med dig!? När jag började läsa din blogg så var du en gullig och söt tjej, men nu är du ju typ..Kissie #2! Du provocerar folk, klär dig som en hora.( den där stora fula pälsjackan,wtf? Va tänkte du med? Du ser ut som en jävla hooker i den) Tänkt på att det kanske finns folk som faktiskt gillar Converse btw? Jag gör det,har typ 20 par här hemma. Älskar dom! Perfekta när man inte orkar gå i heels.

    Reply
  248. Jessica mars 13, 2011 at 12:32 e m

    Snälla rara lilla flicka. Får man inte klä sig som man vill, Sverige är ett fritt land. Alla har inte samma smak och stil. Vissa tycker att Converse, jeans är snyggt, andra tycker om att gå med heels och en liten klänning som inte täcker hela rumpan. Hur kan du skriva sådär, när du vet att halva sverige går runt med Converse på krogen. Det finns personer som INTE kan gå med klackar och trivs bättre i låga skor.

    Reply
  249. karro mars 13, 2011 at 12:33 e m

    men shit skojar du med mig eller? allas stil kanske inte är snygga klänningar? visa kanske har en mer slapp stil? om man har en mer estetisk stil, ska man komma i en finklänning då? fyfan vad tråkigt på klubben om alla såg lika dana ut! du är helt ute och cyklar.. åk till london och stanna där.

    Reply
  250. Stina mars 13, 2011 at 12:34 e m

    Är du ute efter att provocera eller? För du är ju inte direkt nåt föredöme när det kommer till att klä sig. Varför bry sig om vad andra har på sig? Det som är rätt i din bok behöver inte nödvändigtvis vara rätt

    Reply
  251. lina mars 13, 2011 at 12:41 e m

    HÅLLER ABSOLUT MED DIG.
    och tycker det är dumt att folk börjar skriva att ”sverige är ett fritt land” jo
    sverige är typ också ett land känt för fashionistas, och vi är EUROPA! Where fashion IS.
    Och converse och short kan vara as snyggt, på sommaren t,ex om man ska ut och ta en bärs.
    Men det roligste med att gå ut är faktiskt att göra sig extra fin…

    Reply
  252. lina mars 13, 2011 at 12:42 e m

    + måste tillägga att vad gällre USA, paulina dem enda snyggt klädda där borta är stjärnorna.

    Reply
  253. Jonna mars 13, 2011 at 12:44 e m

    Grattis, du skaffade en blogg och tjänade pengar på den. Men hur hade du sett ut och varit utan bloggen?
    Jag gissar att du hade köpt och burit valiga kläder precis som alla andra, men bara för att du har blivit rik nu så leker du dyr och viktig modeikon?
    Jag trodde att tag att du hade blivit mogen och vettig, men det här fick dig att sjunka rejält. Du klagar över att Dessie skyltar med sina pengar, men är inte detta lite samma sak? Att sitta och poängtera hur rätt du är som köper dyra kläder, och att alla andra är ”trashiga” för att de hellre klär sig bekvämt?
    Du gnäller också ang. rävpälsen om att ”du minsann får ha på dig vad du vill”, men andra skall minsann klä sig efter dig?
    Du gnäller över att den här tjejen är minderårig och går på krogen i vilka kläder hon vill. Du själv är ju minderårig och går på krogen i vilka kläder du vill.
    Skärp dig. Du skämmmer ju ut dig totalt.

    Reply
  254. johanna mars 13, 2011 at 12:45 e m

    Seriöst, att du ens orkar? du är så jävla patetisk och tråkig

    Reply
  255. Jossan mars 13, 2011 at 12:46 e m

    Jag tycker man ska festa i det man själv gillar. Sen visst, munk jacka, jeans och klackar kanske inte är ngn hitt. Men converse funkar väl om man kan matcha de med nått snyggt. Jeans och klackar funkar väl och en snygg topp. Jag brukar festa i lack leggings och långt linne för jag känner mig snygg i det.
    Jag tycker de är skit viktigt att man själv känner sig snygg i det man har på sig. Sen håller jag med dig om att man kan undra hur vissa tänkt när dom klätt sig. Men det blir ju deras problem och dom själva som skämmer ut sig!

    Jag skulle gärna ha 150 olika klänningar & 60 par olika ur läckra klänningar att variera mig mellan när jag ska dra ut. Men jag kan liksom inte shoppa för 22 000 över en helg liksom. Men hade jag haft den möjligheten hade jag gärna klätt upp mig skiiit fint när ja stack ut. Nu har jag den ekonomin jag har och då får ja ta de kläder jag har och kanske köpa nått nytt vid speciella tillfällen. Och det är ingenting ja kan göra nått åt. Men gå ut måste ja väl få göra ändå? Jag går oftast ut för att ha kul 🙂 Och då får man acceptera mig med dom kläder jag har oavsätt om det är ett lång linne och tights (som ja tycker kan va skit snyggt) eller jeans och ett linne…

    Reply
  256. lshifolsa mars 13, 2011 at 12:56 e m

    jag håller med att man fan dock inte ska gå typ med jogging byxor på en klubb tex, men resten av det du skrev, låt folk ha convers om dom vill, låt dom klä sig hur dom vill. Det är det som är det roliga att folk inte klär sig exakt lika dant som alla andra eller att allt folk inte klär sig som dig om det är det du syftar efter, för alla har inte samma stil. Känner du dig osäker eller är det de enda sättet du får upmärksamhet om du skriver sånt här..?

    Reply
  257. Anonym mars 13, 2011 at 12:56 e m

    Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men varför går man då ut?

    Är du seriös tjejen? vist kanske man kan hålla med dig till viss del, men med den här kommentaren gjorde du bort dig totalt…HAHA Jag vet att många går ut bara för att synas och vara snygga, De glömmer tanken att ha kul… De är uppmärksamhets kåta. De du säger i den här meningen är att, vill du inte va snygg och synas, skit i att gå ut? !!!!! Patetisk! haha 😀

    Reply
  258. Malin mars 13, 2011 at 1:00 e m

    Oh my, låt folk klä sig som dom vill? tycker du har väääldigt tunneltänkande nu. Du får tänka lite ”outside the box”. Visst kan det få finnas nån krog/nattklubb där det är lite högre klass eller standard, men ute, på vanliga ställen ska väl folk kunna gå ut i precis vad dom känner för!? Som någon annan skrev, peak mot kenza nu eller? Eller har du bara blivit en överklasssnobb? Eller har mognadsstatusen sjunkit? I don´t know. Men ska du få klä upp dig, för att DU vill det och för att DU tycker det är snyggt, ska väl andra få klä sig som dom vill för att DE tycker det är snyggt!
    (Sen får det ju finnas någon gräns i hur man klär sig när man går ut)

    Reply
  259. Agnes mars 13, 2011 at 1:01 e m

    Men om dom trivs i t-shirtar och converse får du väl låta dom ha på sig det. Vad fan spelar det för roll hur man ser ut? Att ha på sig mjukisbyxor och en vanlig kofta ser inte så fräscht ut. Men att ha på sig t-shirt och converse är absolut inte fel. Alla kanske inte vill klä upp sig som om dom skulle på bröllop så fort det är fest. Sluta vara så jävla fixerad av utseende, livet kretsar inte bara kring det.

    Reply
  260. Anonym mars 13, 2011 at 1:04 e m

    Herregud vad du skämmer ut dig! Tror du verkligen att alla människor är lika dumam som dig och tänker på vad dem ska ha på sig när man ska till en fest? Vad spelar klädseln för roll, man ska ju ut och festa och ha kul spela roll om vissa människor vill dansa i converse!
    Du vill att andra människor ska acceptera att du visar din kropp i bh och trosor, då kan ju iaf acceptera människor som vill dansa i converse. Allt handlar inte om att stå framför spegln och sminka sig i 10 timmar för att man ska klubba i 3 timmar. Sjukt onödigt! Förresten tror du verkligen att alla människor heter paulina och festar i 15cms klack varje gång hon ska festa?
    Börjar fan fundera om du verkligen tänker med hjärnan elle med rumpan.
    Vill du bli accepterad så ska du kunan acceptera andra människor oxå! Behåll din jävla åsikt för dig själv!

    Reply
  261. Anonym mars 13, 2011 at 1:06 e m

    har du tänkt på att converse kostar mer än vad ett par vanliga hells kostar? HAHAHA hur kan du då säga att det är trashigt? du tänker fan vad asset

    Reply
  262. sandra 19 år mars 13, 2011 at 1:09 e m

    asså ge dig. man får festa i va fan man vill.
    Försök inte tracka andra stora bloggare när du vet att dom har mer fans än du för då går de åt pipan.
    Kenza klär i allt.

    Reply
  263. Julia mars 13, 2011 at 1:12 e m

    Jag tycker att man ska festa i det man känner sig bekväm i. Skit i vad andra gör. Vill du klä dig ”finare” så gör det. Men knip igen om du inte har något vettigare att säga en att klanka ner på andra.

    Jag brukar tycka att du är ganska klok. Brukar tycka att du skriver moget. Men sån här får mig att börja ändra uppfattning.

    Reply
  264. Jessica mars 13, 2011 at 1:19 e m

    Tanken har inte slagit dig att alla kanske inte har råd att köpa senaste modet?
    Så bara för att man inte följer modet, utan har en egen stil så ska man inte vara välkommen på krogen?
    Hallå, det märks ju hur gammal du är.
    Tur du är så pass liten att du inte får komma in där då, så du slipper se dom mogna tjejerna som vågar vara sig själva.
    Trodde du va bättre än såhär, men nu sjönk du kan jag säga.

    Reply
  265. sharon mars 13, 2011 at 1:20 e m

    Jag tycker det är snyggt med ett par balla sneakers eller converse. Alla kanske inte har råd med värsta snygga bootsen eller vad man nu kallar det. Men jag håller med dig också ibland kan man ju också vara lite fin kläd 🙂

    Reply
  266. Maria mars 13, 2011 at 1:23 e m

    Som flera redan påpekat så är Kenza en av många som festar i converse, dessutom kan hon lätt slänga på sig en t-shirt och ett par jeans och äga med det. Allt handlar bara om hur man blandar det. Jag kan lätt dra på mig converse pga att man inte alltid vill ha klackar, det är riktigt bekväma skor. Sen är smaken som baken, om du inte gillar converse är det ju din ensak, jag skulle ju aldrig tvinga dig ha det. Men låt oss som vill ha det, ha det. Jag är inte ute och festar för att visa så mycket som möjligt, pusha med tuttar osv för att försöka hitta killar som vill bjuda på drinkar. Jag festar alltid med mina vänner för att jag vill dansa och ha roligt med dom. Sluta klandra ner på andra människor, alla är vi olika och du är inget helgon själv.

    Reply
  267. lisa mars 13, 2011 at 1:26 e m

    jag har alltid gilla din blogg och klär upp mig alltid och hatar convers men du värkar mer och mer visa hur jävla fuckt up och vriden du är hur funkar det där uppe bakom panbenet valpen
    det är slut tittat för mig och mina vänner på din sida……

    Reply
  268. Ida mars 13, 2011 at 1:27 e m

    Är du dum i huvet? Jag som inte ALLS gillar att ha klänning eller ens kjol, skulle inte jag få gå ut och dansa i mina Converse som jag älskar då?
    Förstår inte varför du ska röra om i grytan hela tiden och göra folk upprörda!!

    Har för mig att du inte ens är över 18 år så du ska inte uttala dig ett skit snorvalp!

    Reply
  269. asdgfh mars 13, 2011 at 1:29 e m

    Jag tycker man får klä sig som man vill, det har inte andra med att göra. Sålänge man inte klär sig som en uteliggare.
    Jag tex har svårt för att ha på mig klänningar för jag trivs inte i det alls. Samma med kjol.

    Och klackskor kan jag inte gå i. Så då går jag hellre i ett par skor jag kan gå i, istället för att gå i ett par skor med 13 cm klack och skämmer ut mig för det ser ut som jag blivit knullad i röven typ

    Reply
  270. Anonym mars 13, 2011 at 1:32 e m

    KENZA FESTAR JU I CONVERSE,OCH GJORDE NOG ÄVEN DET NÄR HON VAR I LONDON

    Reply
  271. Ee mars 13, 2011 at 1:38 e m

    Alla har inte råd att köpa fina klänningar för flera hundra, man går ju ut för att ha kul. Du kanske kan skänka lite, du som är så rik… elr??

    Reply
  272. dickchick mars 13, 2011 at 1:39 e m

    håller med dig! är så trött på att bara se tjejer över allt som tror dem är så himla moderiktiga för att de går runt med platinablont spikrakt, hakkort hår, två ton masara och en skinnjacka. och smala jeans. överallt! OCH MAGTRÖJA MED SNEAKERS VAFAN, DET ÄR STUREPLAN INTE HEMMA-FYLLE-FEST!

    Reply
  273. ida mars 13, 2011 at 1:40 e m

    De här med hur man klär sig när man ska gå ut eller på en fest. så speglar de på vilken person du är. jag är absolut ingen klackskor och klänningmänniska. tycker bättre om att sätta på mig ett par jeans/byxor i varför inte convers är dom bara hela rena och snygga så kan de väl kvitta. är man lite mer åt de rockiga hållet så gillar man kanske de bättre. man ska inte klä sig som ngn man inte är. jag kan visst gå till en fest i leggings och ett linne som är långt. ALLT har med personligheten att göra….

    Reply
  274. Sara mars 13, 2011 at 1:41 e m

    Håller inte med dig.. Converse är skitsnyggt. Och förresten så heter det t-shirt, inte tisha. Idiot.

    Reply
  275. Louisa mars 13, 2011 at 1:41 e m

    Jag brukar tycka du är ganska okej, men paulina det finns gränser…. Man får väl ha på sig vad man vill? Det är väl ingen som tvingat just dig att sätta på dig converse när du ska festa, eller? Vissa kanske inte kan gå så bra i klackskor och hellre vill ha skor som dom är bekväma i, dom kanske också vill kunna dansa natten lång, tycker inte du att det är mer än rätt att låta alla få dansa i vilka skor dom vill? Sluta klanka ner på andra och låt dom göra som dom vill. Sedan så kanske alla inte vill ha klänning på sig jämt, man kanske vill kunna dansa utan att behöva tänka på att klänningen åker upp över trosorna.

    Reply
  276. Mimmi mars 13, 2011 at 1:42 e m

    haha asså vad vidrig du är, helt seriöst 😛
    skulle skämts ihjäl om jag var du, 🙂

    Reply
  277. ida mars 13, 2011 at 1:43 e m

    sen tycker jag inte att små barn som du ska springa runder i mini klänningar och vissa halva röven och pattar som nästan trillar ut. hellre convers än en slampstämpel. att klä sig vårdat innebär inte mini kjolar och urringningar och klackskor. inte direkt ngt du söker jobb med om de står att intervjun ska vara i vårdadklädsel vanliga jeans en topp och ett par normala skor är vårdadklädsel…

    Reply
  278. caroline mars 13, 2011 at 1:47 e m

    herregud va omoget skrivet! Du som inte ens får gå ut vet ju inte ens hur det är. varför klä upp sig som om man ska på gala när man ska ut och dansa och dricka vin? Relax woman! Man kan väl va snygg för det, kolla bara på Kenza!

    Reply
  279. Pajas mars 13, 2011 at 1:49 e m

    Fint ansikte > fina kläder

    Du har bara de oviktigare.

    Reply
  280. Från förtorten mars 13, 2011 at 1:51 e m

    Vad är fel med whitetrash från förorten? Visst man ska klä sig fint.. men inget fel med grabbarna och guzzarna från förorten

    Reply
  281. linnea mars 13, 2011 at 1:54 e m

    håller med dig till viss del, ibland ser alla ut att ha typ kommit direkt från skolan.. Men iofs är det ganska stor skillnad på klädstil, jag tycker att det kan vara sjukt snyggt med att vara lite neddressad och istället fixa hår och smink kraftigt och snyggt. Tex ha jeansshorts, linne och något snyggt halsband och till det långt lockigt löshår med rött läppstift, mmmhh<3

    Reply
  282. sanna mars 13, 2011 at 1:56 e m

    converse är snyggt men du tycker antagligen inte det eftersom du inte kan bära upp det. alla vill inte se ut som en hora i ett gatuhörn med såna skor du har, sveriges dåligaste stil går verkligen till dig. sorry!

    Reply
  283. Anonym mars 13, 2011 at 1:59 e m

    Låt folk få festa i vad dom vill , dom har sin stil och du har din.
    Bry dig inte om andra utan sköt dig själv istället. Converse är skit snyggt till skillnad från din vinter jacka 🙂

    Reply
  284. Anonym mars 13, 2011 at 2:05 e m

    Och du som hackar på Dessie för att hon ”leker överklass”..

    Reply
  285. Anonym mars 13, 2011 at 2:06 e m

    Det märks att du fortfarande är en liten tonåring som inte har så mycket hum om saker och ting. Du har förfan inte ens nåt att göra på krogen lilla flicka! du får inte ens köpa alkohol och allra minst förtära det enligt svensk lag. Du som försöker vara sån laglydig medborgare borde veta bättre. Barn hör inte hemma på krogen!
    Btw söder är då fan så mycket trevligare än falska äckliga stureplan.

    Reply
  286. Victoria mars 13, 2011 at 2:08 e m

    Paulina, det stavas WRECK och inte RACK.

    Reply
  287. Amanda mars 13, 2011 at 2:18 e m

    Du sjönk så jävla mycket i mina ögon nu, Paulina.

    Reply
  288. yasmin mars 13, 2011 at 2:38 e m

    Men den andra bilden är väl typ fest- tröja iaf. Jag menar ofta någon går runt sådär i vardagen.. Och det är väl inget fel med att festa med converse.. Beror lite på vad det är för fest man är på…

    Reply
  289. Felicia mars 13, 2011 at 2:39 e m

    håller med dej, men vrf gör du inte det då? Du liksom går ut i en pälsjacka och ett par nylonstrumpor? så jävla trashigt… Men sen kan också det vara jättesnyggt att vara lite relaxed klädd, kolla liksom på kenza? Hon är så jävla snygg och har skitsnygg klädstil! 🙂 du borde be henne om lite råd om hur man klär sej!! Snälla gör de! Du kommer du nog inte skämma ut dej så mkt.. 😛

    Reply
  290. Isabelle mars 13, 2011 at 2:40 e m

    Jag förstår vD DU MENAR OCH JA HÅLLER MED OM ATT ER KLÄDSTIL ÄR SNYGGARE MEN ATT SKRIVA OM DE I BLOGGEN FÖRÅ KLANKA NER PÅ ANDRA DE ÄR MISNKT LIKA MOGET ?

    Reply
  291. en chey mars 13, 2011 at 2:41 e m

    Asså.. Seriöst varför bryr du dig vad andra har på sig? Du säger att dom kan lika gärna stanna hemma om dom inte vill visa upp sig, vissa kanske bara vill ha kul? Du kan lika gärna stanna hemma om du stör dig så mycket hur andra klär sig ?
    Convarse är ju de skönaste som finns ? Går hur bra som helst att festa i 😉

    Reply
  292. stajjny mars 13, 2011 at 2:43 e m

    Håller med dig till viss del, dock så funkar Converse alldeles utmärkt om inte bättre när man går ut, det kan vara snyggare till vissa outfits och klä ner outfits. Kolla bara på Kenza, hon lyckas ju klä sig galet snyggt oavsett och ser roligare ut än vad du gör. Vidga dina vyer istället!! =)

    Reply
  293. my mars 13, 2011 at 2:45 e m

    jag håller såklart me dig, men tycker ändå att folk får klä sig hur dom vill när dom går ut!

    Reply
  294. Amanda mars 13, 2011 at 2:49 e m

    Det beror väl helt och hållet på vilken stil man har, jag tycker det är snyggt med den lite rockigare stilen! Man kan ju inte säga att alla som inte har klänning och högklackat inte ska få gå ut…? Dessutom är det sjukt många som går ut i jeans, olika t-shirts och med olika stilar i USA, där om något är det sjukt vanligt att alla har sin egen stil! Så vet inte om du var så logisk här..

    Reply
  295. linnea. mars 13, 2011 at 2:54 e m

    driver du med mig eller? seriöst, orka ens lägga ner energi på att klaga på alla andra utom dig själv hela tiden. du leker så jävla mogen men egentligen är du den som är minst mogen av alla ”kändisbloggarna” du och kissie är på samma nivå. gerej.

    Reply
  296. Jennie mars 13, 2011 at 3:01 e m

    man får klä sig hur man vill, orka bry sig om andra. om de vill vara fula, så får de väl vara fula. jag klär upp mig när jag ska ut på krogen. men i vissa fall orkar man inte ha klackskor, då kör jag på några låga snygga skor eller converse, älskar Converse!

    Reply
  297. Mathilda mars 13, 2011 at 3:06 e m

    Alltså… du borde ens inte få uttala dig i detta ämne när du själv ser ut som något som någon plockat upp ifrån en soptunna?!
    Du har en skabbig päls, slampiga klänningar och genomskinliga blusar… dessutom har du ett löshår som är gult och ser förjävla plastigt ut, på ett annars tunnt och sprött hår. Hrmm vad kan man jämföra dig med? Ja just ja, ett trashigt luder på gatorna i USA. Uttala dig inte om sånt som du själv inte fixar förfan, pinsamt.

    Reply
  298. sanna mars 13, 2011 at 3:07 e m

    Jag klär upp mig om jag ska klubba, men jag trivs inte så bra i den stilen. Kanske därför jag oftast hänger på knivsöder och dricker bäääääärs istället. 🙂

    Reply
  299. lydia mars 13, 2011 at 3:07 e m

    vadå är dina bilder i underkläder på internet är så mycket bättre än tjejer som visar sin bh? som att du inte har bilder då du gör de.

    Reply
  300. saga mars 13, 2011 at 3:18 e m

    Men lol, låt folk festa i converse ifall dom vill? det är fan mycket bekvämare än högklackat. Högklackat får man skitont i fötterna av efter någon timme, converse kan man åtminstonde ha på sig och dansa runt i en hel kväll utan att behöv lida av fotsmärtor när man kommer hem mitt i natten.

    Reply
  301. Peter mars 13, 2011 at 3:19 e m

    Ja bara för att man varit ute i london en helg så vet man precis hur det är på englands klubbar?
    Seriöst gå dit alla turister INTE är nästa gång istället och upplev det riktiga London istället.
    Herregud

    Reply
  302. Alexandra Testi mars 13, 2011 at 3:19 e m

    Skulle det vara trashigt att dricka öl? Jag dricker öl för att jag tycker det är jäkligt gott? Alla borde dricka det dom gillar istället för att försöka vara något genom att dricka ”findricka” Hahah det är det sjukaste som finns att ”finheten” sitter i det man dricker?!!! Då borde det överlag vara trashigt att dricka alkohol? Eller? förresten så är ”findricka” inte samma dricka för alla!? Vissa gillar drinkar, skumpa, vin, shots? Öl?? GET REAL! Vi i Sverige är mycket väl modemedvetna! Herregud vad tror du att dem hade skrivit om dig i skvallertidningarna? Take a closer look at ya self!!!

    Reply
  303. malin mars 13, 2011 at 3:23 e m

    HERREGUD, sluta vara så jävla pinsam!
    Du är verkligen den sista människan på jorden som ska yttra sig om vad som är rätt och vad som är fel.. fan, bara ge dig.

    Reply
  304. therese mars 13, 2011 at 3:37 e m

    men snälla man går väl inte ut för att visa upp sina kläder?!? Man går ut för att ha roligt och dansa. Hellre vara bekväm och ha roligt än att ha ont i fötterna hela kvällen!

    Reply
  305. Sophie mars 13, 2011 at 3:40 e m

    jag festar i det jag vill, tycker jag att det är bekvämt att festa i mjukis byxor så gör jag det och skiter i vad andra tycker! 🙂

    Reply
  306. ... mars 13, 2011 at 3:42 e m

    Håller verkligen inte med! alla har olika stilar och om man nu tycker om att fixa sig till max så ska man få de samma sak när de gäller att fixa sig ”mindre” så länge man själv är bekväm i det man har på sig ska de fan va ok. vem är du att döma andra? meningen med att gå ut och festa är väl fan inte för att få uppmärksamhet av killar eller? Man drar ut för att ha kul spelar ingen roll vad man har på sig.

    Reply
  307. becks mars 13, 2011 at 3:47 e m

    Hahaha stumpan du har inte varit i USA va? Folk går ut och klubbar med mjukisdresser där. Du tänker inte direkt på att folk inte är lika priviligierade som dig, alla har inte råd att köpa hundra olika klänningar för att gå ut och festa, för vem vill köpa en eller två klänningar att ha på sig varje gång man går ut? Alla har olika stilar, man kanske tycker ett par jeans, en tshirt och converse är jävligt snyggt, och det kan det vara! Har du kollat vad Kenza hade på sig här om dagen? Hon som blev utnämnd till årets modeblogg? En thirt, jeans och converse. Är hon trash? Nej! Är det inte bättre att man går ut och har jävligt kul hur man än ser ut än att bara sitta och försöka vara snygg? Sluta var så jävla ytlig

    Reply
  308. becks mars 13, 2011 at 3:49 e m

    Hahaha stumpan du har inte varit i USA va? Folk går ut och klubbar med mjukisdresser där. Du tänker inte direkt på att folk inte är lika priviligierade som dig, alla har inte råd att köpa hundra olika klänningar för att gå ut och festa, för vem vill köpa en eller två klänningar att ha på sig varje gång man går ut? Alla har olika stilar, man kanske tycker ett par jeans, en tshirt och converse är jävligt snyggt, och det kan det vara! Har du kollat vad Kenza hade på sig här om dagen? Hon som blev utnämnd till årets modeblogg? En tshirt, jeans och converse. Är hon trash? Nej! Är det inte bättre att man går ut och har jävligt kul hur man än ser ut än att bara sitta och försöka vara snygg? Sluta var så jävla ytlig

    Reply
  309. josefins mars 13, 2011 at 4:07 e m

    Haha vem fan bryr sig, bara du som tror tydligen att du är överklass på högsta nivå och en super kändis, hmmmm?

    Reply
  310. paulinaa mars 13, 2011 at 4:13 e m

    Asså Paow, din blogg är verkligen chill och tycker du verkar ganska mogen för och bara va 93:a. Ända tills nu? Hänger ut den där stackars 94:an som säkert vart överlycklig att få hamna på finest och lyckats få en bild. Det är en sak att ha en åsikt och snacka om att du kanske tycker att en brud klädde sig förjävligt, men att lägga upp bild och peka ut en levande människa med känslor och kalla hennes klädsel för vidrig är inte OK. Tror inte du hade diggat att ngn la ut en bild på dig och klagade på din stil. Undrar bara om du menar att du vill att alla ska gå klädda exakt likadant? Att alla ska ha high heels och glammiga klänningar ute på krogen? Hur fan skulle de se ut om ALLA var likadana? Damn va rolig världen skulle se ut då va…Noot! så varför bryr du dig liksom va en brud på en uteklubb har på sig? Istället för att tänka ”FAN VA FULT” tänk ”Okey, ja skulle INTE valt det men modigt av den bruden att klä sig så, whatever” Hoppas du tar åt dig, verkar inte som att alla håller med dig. Som läsare blir man ju lite fundersam när du skriver och hänger ut tjejer sådär och låter extremt seriös också. Let it go, hoppas att de här va en provocerargrejj som du inte gör om.

    peace.. 😉

    Reply
  311. Sofia mars 13, 2011 at 4:16 e m

    Fast du ser ju faktiskt inte speciellt välklädd ut på din bild. Hellre jeans, coverse och linne än att gå ut och se ut så där -sorry gumman, du är nog för ung att fatta än 😉

    Reply
  312. rasha mars 13, 2011 at 4:25 e m

    hahahaha… seriöst problem!

    Reply
  313. maria mars 13, 2011 at 4:27 e m

    jag brukar inte kommentera din blogg (brukar tycka du skriver bra och underhållande men det här var big nono) men var tvungen nu.

    alltså du skriver att man går ut på krogen för att klä upp sig? visst, det är kul att göra sig snygg när man går ut men det är INTE DÄRFÖR man går ut. seriöst, jag går i alla fall ut för att dansa och träffa människor.

    och för det andra, du kan inte bestämma att converse är fult, läppstift är fint. ALLA får bestämma vad dom tycker är snyggt och vad som passar dom.

    Reply
  314. Anonym mars 13, 2011 at 4:39 e m

    Haha patetiskt. Paulina äger nämligen själv ett par converse som hon använder ibland, har vi fått se här i bloggen, men ändå skriver hon att det är det fulaste hon vet. Sedan så går man ut på krogen för att träffa folk, dansa, dricka drinkar, HA KUL. Inte för att klä upp sig, pucko.

    Reply
  315. lala mars 13, 2011 at 4:40 e m

    igentligen såå tycker jag att man får ha på sig precis vad man vill, alla har sina egna stilar , men jag tkr själv att det är vidriggt att ha på sig såå där och speciellt när man är 94 😀 kramar

    Reply
  316. rebecca mars 13, 2011 at 4:42 e m

    jag tycker att man kan klä upp sig lite… sminka sig lite extra typ och göra något med kläderna… men converse tycker jag absolut att man kan festa i.
    Ett exempel, Kenza festar i converse ibland, och det är inte fult? så på converse biten håller jag inte med dig.

    Reply
  317. sara mars 13, 2011 at 4:43 e m

    OMG! Vad e problemet låt folk se ut som dom vill. Att hänga ut folk är inte shysst alls kan du inte bara sköta dig själv? Okej att man får tycka och tänka hur man vill men hänga ut folk och snacka en massa skit vad är pöangen? Om man e så jävla dålig så man snackar en massa skit som du börjat göra. Om dessie nu senast. Borde man inte ha bra självförtroende eller så bra självförtroende att man tycker man själv är perfekt. Men inget utav det gör det rätt att hacka på andra och hänga ut folk. Okej med åsikter men man får kanske tänka på hur man formulerar sig!!!!!

    Så sluta hänga ut folk och snacka skit!!!

    Reply
  318. Sandra mars 13, 2011 at 5:08 e m

    Det är väl för fan upp till var och en. Tror du att du alltid klär dig snyggt? Hälften av dina plagg är inte dom mest heta jag sett. Så kasta för fan inte sten i glashus…

    Reply
  319. katta mars 13, 2011 at 5:13 e m

    Lilla gumman, inte en människa i hela usa klär upp sig för att gå ut. Mode existerar inte ens där, de lever där halvfeta och i tshirt och jeans. Media har bara gett ut fel bild av usa

    Reply
  320. Mikaela mars 13, 2011 at 5:14 e m

    Folk kanske går ut för att ha kul och inte för att visa upp sina nya kläder?

    Reply
  321. beatrice mars 13, 2011 at 5:16 e m

    jag hoppas du läser dethär paow..

    seriöst kan du sluta snacka så jävla mycket skit jämt?
    converse får man ha på fester om man vill ..
    det är en smak sak . ska du komma och dissa folk
    hur dom klär sig du har själv ingen fin klädstil ..
    du blandar blommigt med kilklackar? haha ja du hör ju själv.
    och sluta häng ut dessie i din blogg hela tiden din fjortis..

    Reply
  322. Sofia mars 13, 2011 at 5:31 e m

    Jag håller inte med dig alls. Tänk dom som inte har snyggare kläder än så, vad vill du att dom ska ta på sig då? Då kan du väl skänka lite utav alla dina kläder om du stör dig så på det. Och att man inte får komma in om man inte är uppklädd?? Fan är det för skit, alla klär upp sig på olika sätt, så det var bara dumt av dig :s Och det är verkligen inget fel att festa i converse, alla klarar inte av att gå i klackar eller kanske inte vill ha på sig klackar jämt när dom festar. Du snackar om USA, flytta dit då?

    Jag tycker aldrig illa om dig och det du skriver i din blogg men detta gjorde mig irriterad.

    Reply
  323. Frida mars 13, 2011 at 5:33 e m

    Det är synd att din blogg i stort sett verkar handla om att hänga ut folk. Tro det eller ej, men du är inte så jävla bra. Kom ner på jorden 🙂

    Reply
  324. Josephine mars 13, 2011 at 5:51 e m

    nej, håll käften. jag glider ut med skjorta tischa och baggy jeans för det är min stil.. idiot.

    Reply
  325. LORISSA LOVEBOMB mars 13, 2011 at 6:01 e m

    jag håller verkligen inte med dig. Vad man har på sig måste ju var och en få bestämma. Passar det inte så får man väl titta på någon annan.

    Reply
  326. Anna mars 13, 2011 at 6:14 e m

    Där har du inte bara lite fel. Man bestämmer väl ändå själv vad man anser är snyggt och vad man vill ha som festkläder!

    Reply
  327. Anonym mars 13, 2011 at 6:28 e m

    Haha jag hoppas du driiiiver!!!! För det första är du inte ens gammal nog att gå på krogen?
    Det du skrivit är din åsikt, converse är nog det snyggaste och skönaste det finns att dansa i en hel natt men hur ska du kunna veta det? Sen får man väll klä sig precis som man vill? alla trivs inte upppumpade och onaturliga som du tydligen gör, skärp dig för fan!

    Reply
  328. disente mars 13, 2011 at 6:45 e m

    Haha, lite roligt att ändå du säger det där. För bara någon vecka sen verkade du inte alls bry dig i ditt utseende, hade slitet hår, osminkad och såg allmänt ofixad ut hela tiden. Inte såg jag dig med en massa partyklänningar när du festade?

    Det är väl inget fel att gå med converse om man har en fin topp eller klänning till det.

    Reply
  329. Moa mars 13, 2011 at 6:56 e m

    Vafan bryr du dig för? Alla får väl klä sig hur de vill och de tycker ju förmodligen att det är snyggt. Ska vi nu börja ha regler hur man får klä sig när man är ute och festar? Snälla vi lever i en demokrati, och där får man bestämma själv.

    Reply
  330. Converse skor mars 13, 2011 at 6:59 e m

    Det är verkligen inte fel att festa i Converse skor, det är snarare tvärtom! Det är jätte ballt att ha på sig Converse skor ut till krogen, supersnyggt! 😉

    Reply
  331. alicia mars 13, 2011 at 7:03 e m

    Haha! kom igen! Du sitter och klagar på hur folk klär sig. Det är inte så att dom klär på sig för att du ska tycka det är snyggt utan för att de själva tycker det är snyggt. Jag tycker inte dina kläder är snygga för fem öre , men för det sitter jag inte och skriver det så massa människor ser det? De som läser det och känner sig träffade kanske tar åt sig och inte vågar visa sitt riktiga ja. + att en hel del människor går dit för att dansa loss och ha jävligt roligt, och struntar i dom har converse eller inte. Framför allt struntar i om lilla paow tycker det är snyggt;)

    Reply
  332. ellie mars 13, 2011 at 7:08 e m

    håller verkligen inte med dig!
    att festa i converse är nog det skönaste!! Man får inte ont i fötterna och man kan faktiskt matcha converse riktigt bra festkläder!

    tycker inte ens du ska uttala dig om nåt, för du är inte ens 18 än så du får inte ens gå på krogen! om några år kommer du nog förstå att man orkar inte ha klackskor varje helg när man ska ut, då kan det vara riktigt skönt att ha converse eller några andra snygga lågskor!

    Reply
  333. manu mars 13, 2011 at 7:13 e m

    eh okej? DU om nån borde fan bara hålla käften om hur folk ska klä sig, med tanke på att du har NOLL STIL när det kommer till klädsel, du e fan värre än kissie ibland, och bara för att du tar på dig klackar på krogen gör inte att du ser bättre ut än andra, det handlar inte bara om att ta på sig något ”classy” det handlar om att kunna bära upp det också, vilket inte DU kan göra för du ser ut som trash i det mesta, och någon i tish och converse kan se så mkt bättre ut än dig oavsett vilka snygga skor eller klänning du sätter på dig. Gå en stilkurs eller något please.

    Reply
  334. amanda mars 13, 2011 at 7:26 e m

    Jag tycker inte att du ska uttala dig alls om andras klädval, har du glömt vad du hade på dig på finest awards? Ett vitt genomskinligt linne där behån syns igenom, nerstoppad(!!!!!)i ett par leggings och till det har du slängt på dig en gammal slips. Du kan ju inte tycka själv att det var snyggt??

    Reply
  335. Alexis mars 13, 2011 at 7:29 e m

    Du sprang runt i bh för inte så länge sedan, ska du verkligen uttala dig om vårdad klädsel?

    Och hur bitter är inte du? Mår du verkligen så dåligt att du måste såra andra människor för att må bättre själv? Du är den värsta sorten av människa just nu, vill du verkligen vara det?

    Reply
  336. kelly mars 13, 2011 at 7:36 e m

    JULIA WIKSTRÖM 😀 snacka att man är stolt sävsjöbo nu 🙂 Heja julia . . .

    Reply
  337. Kelly mars 13, 2011 at 7:38 e m

    JULIA WIKSTRÖM, snacka att man är stolt sävsjöbo nu 😀 vilken tjej det är. hon slår dig med häst längder lilla paoow.

    Reply
  338. Fanny mars 13, 2011 at 7:42 e m

    Nej håller inte ritkigt med dig Paow. Det beror mest vart du går och festar och hur du då ska anpassa din klädstil. Du kan ju inte gå till en pub med en fin klänning och ett par höga 15cm högklackar? Då känns ju lätt converse och sedan en slapp vardags t-shirt. Själv går jag aldrig till klubbar där man ska klä upp sig utan en klubb med vardagskäsla och goa vänner håller jag mig till 🙂
    kram!
    Tycker även du inte borde skriva ”Visst eftersom jag är en liten snorunge så borde jag kankse inte yttra mig”. Försvara dig inte, skriv bara avd du tycker!

    Reply
  339. qqess mars 13, 2011 at 7:58 e m

    nej, jag håller absolut inte med. Det du skrev var faktiskt väldigt onödigt av dig, bara för att du tycket om att visa upp dig behöver nt andra göra det, och man kanske inte vill ha kort på sig klänning t.ex o sånt?! där märker man att du nt tänker efter vad du nu skriver.

    Reply
  340. Rebecka mars 13, 2011 at 8:25 e m

    Asså driver du eller? Kolla dig själv i spegeln innan du börjar kommentera vad andra har på sig eller bör ha på sig, Alla människor har inte lika stil och vill kanske inte se ut som spacklade plastdockor. Visst såklart man ska lägga ner mer tid på sitt utseende en kväll man ska ut men bitch please, du sminkar dig och fixar dig lika mycket på vardagar som till fest.

    Reply
  341. Karro mars 13, 2011 at 8:27 e m

    Herregud, vilken sorglig människa du är.

    Reply
  342. amanda mars 13, 2011 at 8:35 e m

    tänkt på att alla kanske inte har råd att köpa klackskor, klänningar osv, alla tjänar ju inte direkt lika mycket som dig..

    Reply
  343. M:et mars 13, 2011 at 8:35 e m

    Ja du de e väl upp till sig själv om vad man vill ha på sig när man går ut.
    Alla kanske inte ens gillar ”fest”kläder. O sen klär man sig inte i festkläder kanske man kan fixa håret eller sminka sig på ett sånt sätt så man inte ser så ”vardaglig” ut

    Reply
  344. stina mars 13, 2011 at 8:59 e m

    jag kan faktiskt inte hålla med dig alls!!
    converse är skiiit snyggt och går att matcha skitsnyggt också, alla kanske inte är såå överdrivet rika och bortskämda som du som får allt du pekar på?!
    man går ju hellre klädd i något vardagligt än som en wannabe hollywood stjärna som du.

    Reply
  345. S E V D A Y E T I S-sevdas.blogg.se mars 13, 2011 at 8:59 e m

    såå saant! Förstår mig inte på hur folk kan klubba i vardags kläder… man tänker sådär… ”kom du direkt från skolan eller vadå?”

    Reply
  346. alice mars 13, 2011 at 9:40 e m

    Haha! Såå jävla patetiskt. Där skämde du ut dig. Bara för att du visar halva dina tuttar varenda fucking dag? Skulle hellre gå ut med en sopsäck på mig än att flasha brösten!? Du skrev nyligen ett inlägg och klagade på hur Dessie skriver om alla hennes pengar och vad dyra saker hon har, och här kommer du som är så jävla neutral och klagar på hur alla andra ser ut på krogen när du inte ser bättre ut själv? Vdu vad? Nu lät du precis som Dessie. Att festa handlar inte om att se snyggast ut, det handlar om att man ska ha kul, har du inte hajat det än? Och jag tror att det är en aning lättare att ha kul utan 12cm klackar när du är packad. Fy fan säger jag bara. Tuttlisa.

    Reply
  347. evelina mars 13, 2011 at 9:49 e m

    jag håller med dig till viss del, men converse kan vara jäkligt skönt att dansa i också!

    Reply
  348. sarah mars 13, 2011 at 9:56 e m

    så jäkla rätt!

    Reply
  349. Anonym mars 13, 2011 at 10:05 e m

    Måste säga att jag för några år sedan höll med dig. När jag just fyllde 18. Roligt att fixa sig, snygga kläder, orsak att ha högklackat… Några år senare har jag konstaterat att det är kallt på vintern. Därför är jeans bästa plagget. Vill man dansa utan att döda fötterna är bekväma skor det viktigaste, vilket oftast betyder inga klackar. Sen kan man ju dra på sig en snyggare t-skjorta till de. Lite smink och håret fixat och sen iväg. Bekvämt, praktiskt och helt tillräckligt snyggt. Had man dessutom pojkvän/flickvän är orsaken att gå ut och festa inte att ragga utan att umgås med människor. Du kommer nog inse de bara du blir tillräckligt gammal för att gå ut och inte bara drömma om det glamörosa livet du tror existerar.

    Reply
  350. Frida mars 13, 2011 at 10:05 e m

    ”…medans tjejer ser ut som riktiga whitetrashs från förorten”
    Så du menar att vi i förorten klär oss dåligt?
    du är så hemsk, fyfan

    Reply
  351. hey ho let's go mars 13, 2011 at 10:08 e m

    ”Visst alla tjejer kanske inte gillar att klä upp sig. Men varför går man då ut?”

    ehumm.. va?
    jag vet inte hur det är med dig, men man går väll främst ut för att träffa folk och ha roligt.. eller?
    så du menar att alla som inte känner att dom vill gå och frysa sönder på stan i sin super lilla klänning och typ bryta benen med sina högklackade skor inte ska få gå ut?

    jag håller med dig, man behöver inte gå ut som en sunk.. men förtusan kvinna, tänk på vad du skriver.. för du låter verkligen bara korkad!

    Reply
  352. Fillo mars 13, 2011 at 10:21 e m

    Oh God.. Gud vad du har fördommar! Vem i helvete säger att förorts tjejer klär sig på ett visst sät? har snobbiga brats som du också en klädkod då eller? För det andra så har vi alla olika personligheter och intressen. Vilket du vagt också skriver, men det finns olika definitioner på vad som är snyggt och inte. Snälla hur lågt är et inte att lägga ut bilder på oskyldiga ungdommar, due fan helt väck.

    Reply
  353. tiffany mars 13, 2011 at 10:45 e m

    Du är pinsam

    Reply
  354. Sara mars 13, 2011 at 10:53 e m

    Kom tillbaka med dina kommentarer när du är tillräckligt gammal och får gå på Stureplan, det du har hört existerar inte. Kanske på andra klubbar som amba lobby white magenta whatever som inte ens är stureplan… Så yttra dig inte för mycket när du inte vet…

    Reply
  355. matilda mars 13, 2011 at 11:03 e m

    converse är jävligt snyggt faktiskt, och kan se festligt ut om man bär upp dem med en snygg partyklänning. Man behöver inte gå all in och se ut som värsta prinsessan heller, det blir liksom för mycket. Dessutom kan inte alla gå snyggt i klackar (tex jag), gör ont i fötterna osv, då är det väl bättre att de satsar på lågskor? Enligt mig iallafall.

    Reply
  356. Sofia mars 13, 2011 at 11:09 e m

    Nu spårar du ju ur lite.. Converse är skit snyggt, på krogen eller till vardags!!
    Och en snygg t-shirt och jeans kan vara skit snyggt att ha på sig när man festar 🙂

    Dock klär ju sig ”Linejha” så äckligt slampigt så man bara vill spy på henne.

    Reply
  357. sheyda mars 13, 2011 at 11:16 e m

    Du ditt äckel knullar väl in dig på krogen oxå.. Knullar man nemo så knullar man allt!

    Jag förstår att Hugo är otrogen mot dig.. usch va du är vidrig!

    Synd om dig! Väx upp!!!

    Reply
  358. m mars 13, 2011 at 11:19 e m

    Håller med dig till 100 Paulina!

    Reply
  359. Helena mars 13, 2011 at 11:42 e m

    förstår inte riktigt det fula med att gå i converse om man nu inte har stilen till att gå i högklackat? det är väl bra att alla inte ser likadana ut? 🙂

    Reply
  360. Anonym mars 13, 2011 at 11:46 e m

    HAHAHHAHHAAH. Dör alltså.

    Reply
  361. Hedda mars 14, 2011 at 12:06 f m

    Dethär inlägget är lite ytligt. Och varför skriver du bara om att tjejer ska klä upp sig, vad hände med killarna.

    Reply
  362. vakt plus 1 mars 14, 2011 at 12:27 f m

    tjena paow,,, för första gången så kan jag säga att jag håller med dig,lineja är och kommer altid vara ett ”krogluder” vad är hon 14 15 år och tror att hon kommer in vart som hälst haha falsk leg fungerar inte på söder 🙂 ha en bra kväll mvh vakten

    Reply
  363. Emma mars 14, 2011 at 12:29 f m

    Varför har du tagit bort text? Står du inte för vad du skriver eller?
    Du hade ju skrivit: Som den här tjejen, som för övrigt är 94:a & knullar in sig på krogen. Festar i det här? Det absolut vidrigaste jag sätt!

    Haha det är så vi klär oss, vi klär oss hur vi vill, vi är unga och skiter i vad DU tycker. Alla klär sig i vad dom tycker är snyggt och bekvämt, vilket är roligt för alla är olika. Inte som du, ska vara uppklädd med det dyraste hela tiden för att tävla med dina kompisar. Pff.

    Lev du ditt tråkiga vuxenliv, men se för fan till att inte drunkna i allt för många rävpälsar bara! USH!

    hihi aja orka bry sig kiss & kram

    Reply
  364. casey mars 14, 2011 at 12:33 f m

    huvudsaken är att man våga va sej själv och ha på sej vad man vill. insidan som räknas! och om du nu är så snygg i dina höga klackar och ditt så perfekta löshår så tyck det. men det är nog många som tycket att du klär dej och framförallt beter dej illa. sorry bruden,

    Reply
  365. emelie mars 14, 2011 at 12:33 f m

    Du gick från att vara min favoritbloggerska till den vidrigaste bloggerskan. Du slår Dessie i leka-överklass nu.

    Converse är jävligt bra att ha en utekväll då man faktiskt ska gå väldigt mycket och sedan kanske dansa, va lite realistisk och dumpa klackaskorna. Och alla kanske inte tycker klänningar är att klä upp sig tillexempel? För mig vore det att KLÄ UT MIG, för jag hatar alla sorts klänningar, långa som korta. Tänker heller inte dra på mig någon överklass-blus som ser ut som eva 47 (som du och dessie alltid gör) bara för att bli accepterad? Så länge man inte kommer i typ mjukiskläder är det väl ändå okej? Du är så jävla barnslig så det finns inte.

    Du förolämpade tusentals människor i detdär korta inlägget, tänk efter innan du öppnar käften kanske? Du betèr dig fan som 13år, man kan undra hur du lyckas ta dig in på krogen överhuvudtaget. (Fast du ligger väl med vem som helst för att komma in I guesS?)

    Reply
  366. linda mars 14, 2011 at 12:46 f m

    Förstår vad du menar, men samtidigt, vem är du att döma om man har festkläder på sig eller inte? Personligen tycker jag converse funkar fint på krogen, beroende på vad man har till, titta på kenza tex, hon går ofta ut i converse.
    Sen vad gäller London och USA… Svenskar och speciellt Stockholmare är kända för att klä sig bra, amerikaner är verkligen inte det. Vet inte vad du var på för klubb i London, men det stämmer inte riktigt överens med min bild av London…

    Reply
  367. Victoria mars 14, 2011 at 1:24 f m

    alla får väl gå klädda hur dom vill 🙂 ? plus att alla har ju olika klädstilar och alla klär ju upp sig på olika vis !! finns olika definationer på snyggt och fult 😉

    Reply
  368. Lindah Marie mars 14, 2011 at 2:42 f m

    Jag håller absolut med Paow!!

    Vill man inte anstränga sig lite för att se snygg ut, varför då gå ut??

    Jag har min man och han är oftast med då jag går ut – men bara för det skiter jag inte i hur jag ser ut om jag går på klubb; skulle aldrig gå ut med gänget på klubb i VARDAGSKLÄDER, no no no!!!
    Och naturligtvis fixar han också till sig då!

    KLART DET ÄR KUL ATT FESTA FÖR ATT FÅ KLÄ UPP SIG, ni som påstår nåt annat DRIVER NI ELLER?!? (för att citera dig Paow;)

    Ni miffon som antydde att Paow är avis på ”snygga tjejer”, ja eller hur, nej Paow menar bara att går hon ut vill hon att annat folk ska va på samma nivå!

    Om Paow varit OSÄKER PÅ SIG SJÄLV, då hade hon knappast fotat sig i underkläder & lagt ut!!!!!!
    Är ni dumma eller!??!

    OBS! Jag har INTE urringat och ”trycker upp tuttarna”, jag visar inte halva arslet etc! Jag klär upp mig men med stil!

    Jag diggar dig mer & mer Paow, du har skön inställning till saker & ting!
    Way to go; GirlPaower!!

    Reply
  369. Adde mars 14, 2011 at 2:47 f m

    Det är första gången jag tittar in din blogg och med all säkerhet sista gången. Människor ska kunna klä dig som de vill precis som du inte vill att någon ska dömma dig för det du har på dig. dessutom är inte du rätt person att prata om mode, Du verkar inte ha någon koll överhuvudtaget.

    Reply
  370. Anders mars 14, 2011 at 8:45 f m

    Vet inte om det är personerna som du hoppar på här det är fel på eller om det är fel på de ställena som släpper in dom. Visar väl bara att Stureplan håller på att mista sin glans. Släpper man in folk som inte fyller klädkoden så är det ett tecken på dåliga affärer och man släpper in allt och alla. Välkommen till verkligheten. Men då de också släpper in mindreåriga så är väl dagisstämpeln redan satt så vad kan man förvänta sig av såna ställen???

    Reply
  371. J mars 14, 2011 at 9:23 f m

    Men snälla lilla vän, kanske inte så smart att yttra sig om en sån sak när man har noll smak själv….

    Reply
  372. Elena mars 14, 2011 at 10:11 f m

    fast det spelar vell ingen roll vad man har på sig? alla får väl vara med eller? om man så har en sopsäck på sig eller en gucciklänning? åh jag blir irriterad på sånt här…

    Reply
  373. My mars 14, 2011 at 11:49 f m

    alltså du vet inte vad du pratar om alls. efter några år där du kan lagligt gå ut på klubben kanske du inser att man behöver inte klä upp sig värje kväll, desutom orkar man inte tills slut.
    gå ut i låga skor e skönt ibland. jeans och tshirt funkar också för mig.
    sen ska du inte dra in london eller usa i det här, jag bodde i usa i 12 år.. horrible på kvällarna, kanske inte i L.A. och NYC men annars no bueno. sen london ser inte alla så glamorösa ut som du tror, du va ute vadå 3 gånger?

    Reply
  374. Malin mars 14, 2011 at 12:05 e m

    Håller med dig till viss del. Självklart tycker jag att man ska vara extra uppklädd när man går ut. Men det som jag tycker är det som är mest konstigt och helt fel är att det som sagt står ”vårdad klädsel” vilket jag anser som en snygg outfit, inte allt för avklädd. Men ändå kan de neka personer för att de då t.ex. har jeans, eller converse. Men kollar man sedan inne på klubben så är det hur mycket trash som helst. Tjejer som klär sig, ja som horor, de har ingen stil alls och man undrar ”hur fan kom du in?”. Antingen känner de väl någon eller så släpps de in för att de har ansiktet fullt med smink och stora tuttar. Det jag menar är att det då är OK att komma och se ut som fan bara man har stora bröst. Men kommer man som en vanlig söt tjej, med fina kläder men har ett par enklare skor kommer man inte in. Tycker reglerna är helt störda! Ut med trashen in med cashen.

    Reply
  375. Martina mars 14, 2011 at 12:21 e m

    Men fan vad du gör bort dig! Folk måste få gå klädda som de känner för! Tänk om alla tänkte som du då hade Sverige INTE varit ett fritt land! Vad jag har sett på dina ”festbilder” så klär du inte på dig speciellt mycket. Plus att du inte äns är 18 än! Lite whitetrash varning på dig! Och sluta vara avundsjuk på småtjejer!

    Reply
  376. Fian mars 14, 2011 at 1:53 e m

    Jag bor i USA nu och har bott här i 9 månader och jag kan säga att man skäms när man går ut på krogen. Antingen ser folk ut som dem vaknade för 5 minuter sen eller så ser dem ut son prostituerade, men det kanske är det du kallar att klä upp sig. Tycker inte att någon som inte ens får gå ut på krogen har rätt och gnälla över vad folk har på sig. Det är upp till var o en, ta kenza tex hon har oftast converse när hon går ut o festar o hon är vrålsnygg!!

    Reply
  377. Jennifer Nyberg mars 14, 2011 at 2:56 e m

    Det är väl klart man håller med till en viss del. Att klä upp sig när man går ut hör till tycker jag, och du tydligen. Men att utesluta dem som inte gör det är ju inte mer rätt.
    Du undrar varför folk går på krogen när dem inte klär upp sig, alla kanske inte bryr sig lika mycket om klädsel som du och jag? Du måste ju förstå att för vissa kanske allt kretsar runt klädsel och utseénde. Andra kanske tänker mer på att umgås och ha roligt, utan överklassens klädstil.

    Reply
  378. Bianca mars 14, 2011 at 4:17 e m

    Visst håller jag med lite grann, men om man inte kan gå i klackar? då finns det endast ballerina skor och sneakers att välja på. tycker personligen att converse är dö snyggt.

    Reply
  379. Erika mars 14, 2011 at 5:37 e m

    Vad spelar det för roll hur andra klär sig? Har du roligare när du är ute och festar om dina kompisar har ”finare” kläder på sig? Går du ut för att gå klä upp dig? Isfall tror jag du har fått det här med krogar om bakfoten. Krogar och liknande ställen är väll till för att folk ska få umgås och ha roligt? Jag tycker detta bara var riktigt ytligt av dig. När jag läste ditt inlägg trodde jag nästan att jag var inne på kissies blogg.

    Reply
  380. charmed mars 14, 2011 at 5:48 e m

    Detta har kopierats rakt av från dani karlsson blogg

    Reply
  381. ^^ mars 14, 2011 at 5:59 e m

    Men lilla du, förväntar du dig att man ska ta dig seriöst? du kan ju inte ens stava till ”sett”
    Meningen är väl att man har kul, inte bara klaga på andras festklädsel. Du bör nog tänka på vad du yttrar dig om. Personangrepp om tjejen på bilden trots att du inte känner henne. Kan redan nu säga att hon var lugnt mycket finare än dig tyvärr..
    Du är 93 WOW vilken skillnad till 94? du ligger väl antagligen med dörrvakten ändå.

    Reply
  382. Emma mars 14, 2011 at 6:08 e m

    Hur i helvete orkar ni patetiska människor bry er?! Klubbar finns till för att roa sig i, personligen har jag inte kul i högklackat för att det gör ont! Jag går ut i converse, jag är 19 år och ser alltid bra ut när jag är ute, men varför i helvete ska man klä på sig en klänning som sitter skit obekvämt och ett par skavande höga klackar endast för att andra ska tycka att man är snygg – för det är ju EXAKT det ni säger! Att man går ut och ska se bra ut för ANDRA! För antagligen tycker dessa brudar som är white trash (a typ som jag då eftersom jag går ut i converse) att de ser bra ut. Fortsätt med era fejkade bröt, ögonfransar, läppar och hår – för mig är DET riktigt vidrigt.

    Reply
  383. Lovisa mars 14, 2011 at 6:30 e m

    Meningen med att gå ut och festa kan ju vara olika. Ut för att fira någonting? Då kanske man vill klä upp sig lite. Om man går ut och festar bara för att komma ut och dansa, vad är då fel med att inte klä sig i finaste klänningen och för höga klackar? Dansa får man väl göra hursomhelst.
    Men samtidigt så ser ju modet ut på många olika sätt nuförtiden. Converse är mode. Är det mindre fult att gå ut i ballerina t ex?

    Reply
  384. Paula mars 14, 2011 at 7:45 e m

    hahah skitunge e du

    Reply
  385. . mars 14, 2011 at 8:54 e m

    haha nej för de där var ju inte en diss till kenza……

    Reply
  386. Ledig mars 14, 2011 at 10:05 e m

    Shit ska du sätta upp en massa regler på vad man ska och inte ska få ha på sig när man ska gå ut och festa eller? Finns personer som ser jävligt snygga ut i jeans, t-shirts, Converse o.s.v! Bara för du inte gör det så behöver vi andra inte lida! Men jag håller med dig till en viss nivå att vissa borde ta och klä upp sig lite mer än vanligt när dom går ut. Men det är ju upp till var o en om man vill det! Sen ser jag inte ner på folk som inte väljer att göra det häller! Så himla töntigt inlägg!

    Reply
  387. casey mars 14, 2011 at 11:21 e m

    du är vidrig, så jävla vidrig! du klagar på att det är 94:or på klubbarna, när du själv är en liten skit?! dubbelmoral eller vad?! och bara för att du går runt i tantkläder och leker vuxen så visar du ju nu att du inte är alls så mogen som du försöker att vara.. du sjönk verkligen i mina ögon, trodde du va en tjej som stod för att man skulle våga vara sej själv, men icke!! själv så går jag i converse DAGLIGEN och jag skulle aldrig i hela mitt liv få för mej att gå klädd så som du gör.. det vill säga kort kort klänning med världens urringning, eller dina ”såååå” glamorösa tantkläder. usch, vad du kränker många människor med dina äckliga inlägg om ”hur man SKA vara”!

    Reply
  388. Anonym mars 14, 2011 at 11:51 e m

    ja herregud varför går folk ut om dom inte vill klä upp sig :O??hahhaha dummaste jag hört..man går väl inte enbart ut för att få klä upp sig??

    Reply
  389. Marina mars 14, 2011 at 11:58 e m

    Hahahaha, jag antar att du bara vill provocera, så jag tänker bara säga en sak: När Kenza visar upp sina fest-outfits då hon är iförd converse och inte allt för glamourösa kläder slår hon dig ändå med hästlängder på ”snygghetsskalan” 😉

    Reply
  390. Sandra mars 15, 2011 at 12:35 f m

    paulina paulina…. trodde jag hittat den mogna bloggaren.. nu vet jag fan inte. det där du skrev va fan BAJS, påriktigt. ALLA tjejer är inte SUPERTJEJIGA. jag skulle aldrig sätta på mig ett par klackar, aldrig i livet. mina kompisar skulle dessutom svimma om dom såg mig i klackar, det är bara inte jag. jag skulle bli ”ful” i klackar. jag klär mig bekvämt och det JAG trivs i, då blir jag snyggare. jag behöver inte sätta på mig något kortkort och klackar för att bli snygg. aldrig i livet. fan, väx upp.

    Reply
  391. Hannah mars 15, 2011 at 11:18 f m

    Hejdu!

    Tänkte bara, typ som Kenza sveriges typ största bloggerska, hon går ofta ut i converse, magtröjor och sådat på krogen. Säger du något då?
    Verkar inte så.
    Hon kommer in överallt ändå, (kanske för hon känd) men även vad hon än har på sig, magtröja eller converse. Ser du henne bry sig?
    Hon är ute för att ha kul, inte för att kolla runt på andra tjejer.

    Finns folk som inte kan gå i klackskor, och enligt mig finns det inget fulare och värre än flickor som stapplar fram på skor det inte ska ha.
    Då tänker man bara, snälla rara ta på dig riktiga skor.

    Ville bara säga detta, du är duktig keep up the good work.

    Reply
  392. carrro mars 15, 2011 at 3:17 e m

    asso paow? vilka klubbar gick du till i london i sånna fall?`jag har bott där i 3 månader och de var fan inte snyggt klädda på krogarna / klubbarna där. antingen klädde de inte upp sig alls, eller så hade det ett linne utan strumpbyxor så man såg i stort sett allting. gud vad fint klädda dom var….. alla har sin stil

    Reply
  393. Malin mars 15, 2011 at 4:35 e m

    Så om man inte klär sig på ett sätt som tilltalar dig kan man lika gärna skippa att gå ut? Herregud, väx upp.

    Reply
  394. Klara mars 15, 2011 at 9:11 e m

    Tycker det är lite kul att du trashtalkar convers, du vet väl att kenza ofta festar i convers och hon är en riktig stilekon. Hon klär sig snyggt och med stil.
    Sen kan jag väl hålla med till viss del om övrig klädsel.

    Reply
  395. filippa mars 15, 2011 at 11:59 e m

    hahahhahlol, man går väl fan nt bara ut för att klä upp sig, man går ut fatt ha kul, å man kan dansa så jäkla mkt längre utan att få nt i fötterna med världens skönaste å snyggaste skor: converse 😉

    Reply
  396. grodan*tjej* mars 16, 2011 at 12:18 f m

    Hahaha nu fick du mig och skratta en aning här. Jag tar på mig kläder jag trivs i och går ut på krogen klackskor går fett bort för mig ser ut som en jävla anka när jag går i klackskor så jag håller mig till skateskot istället mkt mkt bekvämare;) och om jag vill gå ut på krogen i myskläder så gör jag de;) Ingen kan bestämma vad jag ska ha på mig för kläder när jag går ut. Blir jag inte insläppt så what inget jag skulle dö av iaf att inte bli insläppt på krogen pga mina kläder. Behöver inte klä upp mig för någon min sambo han älskar mig för den jag är och behöver inte göra mig till för att han ska älska mig. Jag går ut på krogen för att skaka loss rumpan lite och ha kul med vännerna. Ne paow strunta i alla andra och bry dig mer om dig själv istället;) over and out

    Reply
  397. Anonym mars 17, 2011 at 8:54 e m

    äckliga osäkra fjortisfan

    Reply
  398. Anonym mars 18, 2011 at 2:09 f m

    dom som är klädda så, är ute för att dansa och ha kul. inte för att ragga och låtsas vara någon! ..

    Reply
  399. Jasmine mars 18, 2011 at 7:38 e m

    Tycker det du har är grymt snyggt Paow men ser inget fel på det dem andra tjejerna har på sig. Det finns så mycket olika stilar och trender som hinner gå innan de blir ”ute” igen. Alla har vi olika tycken och smak. Hur det sen sitter ligger i betraktarens ögon och hur man själv väljer att bära upp det. Är dock själv väldigt modeintresserad och tänker inte på vad andra har på sig.

    Reply
  400. sara mars 18, 2011 at 8:21 e m

    Alla kanske inte har råd med de nya fina kläderna? och alla har olika stilar om inte convers är din stil så ok men sitt inte och klanka ner på andra du är inte perfekt du heller :S och nej man går verkligen inte ut för att klä upp sig men går ut för att ha kul ???? HALLÅÅÅÅ ibland undrar jag verkligen hur människor tänker. aah de märks att du är liten och jag mernar allt du har på dig är inte så speciellt snyggt heller.

    och du av nån ska inte ytra dig och trhas jag menar kolla på hur du såg ut förut så du ska verkligen inte döma folk alla kanske inte har mognat upp !!

    Reply
  401. isabelle mars 19, 2011 at 11:56 f m

    Alltså personligen så håller jag med dig. Jag skulle aldrig gå in på krogen med jeans och tshirt och converse. Kan hända att jag kan ha converse till kläning, men mycket sällan. Kör på högklackat och klänning. Tycker det är kul at tman då har en orsak till att klä upp sig 🙂 Men å andra sidan så finns det de som verkligen inte trivs i klänning och högklackat. Det är ju helt indivuduellt.

    och det där med USA var lite skrattretande. Visst kanske att tjejerna klär upp sig mycket i LA och typ kändisarna oså. Men annars så är ju USAs invånare sämst på mode vad jag har hört från folk som bor där. Vet att i svenskar klär oss mycket bättre än dom. Där är det bara bekvämlighet som gäller och inget annat 😛

    Reply
  402. .. mars 20, 2011 at 8:38 e m

    vad spelar klädseln för roll när man festar? visst, jag bor i kiruna. haha, går alltid omkring så som du inte ens skulle gå till ica. eller i mjukisbyxor.
    jag tycker inte om högklackat, eller stövlar.
    converse eller sneakers är det snyggaste.. så man tar faktiskt illa upp vid det du skriver.
    festar gör man då inte för att klä upp sig! festa gör man väl för att umgås och ha kul.

    Reply
  403. Sanna mars 20, 2011 at 10:27 e m

    Jag haller med om att svenskar kan va lite mellanmjolk, men snalla, jag bor i London och tjejerna har klar sig inte SNYGGT nar de gar ut! Hela bunten ser ut som horor med 15 cm stilettklackar (som inte ens halften kan ga i) klanningar som inte tacker halva rumpan, manga gar ut i bara body (?) och inga strumpbyxor over de blekfeta benen mitt i vintern. Svenskar har iaf stil! Det ar inte slampigast vinner som ar dresscode! Festligt, ja tack, billigt, nej tack!

    Reply
  404. happy mars 30, 2011 at 11:32 e m

    Hahahah ja du har rätt du borde inte yttra dig!!! Är inne på din blogg för första gången och tyckte du verkade helt ok för din ålder jämnfört med de där idioterna kisse & co men i detta inlägget gjorde du bort dig!! BIG TIME.. varför man går ut? För att ha kul med kompisar, dansa och träffa nytt folk.. jag är lite äldre än dig.. älskar att gå ut i höga skor men älskar lika mkt att gå ut i converse.. Converse är snyggt.. försmå klänningar som visar rumpa och ben och höga klackar och översminkade ansikten och övermålade läppar..där har du whittrash!!!! Tror du förstår bättre när du växt upp lite!!!!!!!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *