Hello

Hanna sov hos mig inatt. Ritkigt mysigt, vi satt uppe nastan hela natten. Sen sa vaknade vi pa morognen och gick ner och badade och solade som fan. Skit kul, ska btw lamna in min dator pa lagnign  imrogn, sa ska jagh komma igang med dom svesnka boktsaverna som min dator saknar. Hehe.. Uppdaterar inte sa mkt nu, men har inte tid. Maste ju sola och bada sa att jag blir brunare en dessie. Fast jag lyckas nog inte speciellt bra nu. Men jag jobbar pa det !

Men nu ska vi kila ut och kopa ngt att dricka, fomodligen alcholfiritt. Puss pa er

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *