Hello

Hanna sov hos mig inatt. Ritkigt mysigt, vi satt uppe nastan hela natten. Sen sa vaknade vi pa morognen och gick ner och badade och solade som fan. Skit kul, ska btw lamna in min dator pa lagnign  imrogn, sa ska jagh komma igang med dom svesnka boktsaverna som min dator saknar. Hehe.. Uppdaterar inte sa mkt nu, men har inte tid. Maste ju sola och bada sa att jag blir brunare en dessie. Fast jag lyckas nog inte speciellt bra nu. Men jag jobbar pa det !

Men nu ska vi kila ut och kopa ngt att dricka, fomodligen alcholfiritt. Puss pa er

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *