Hello

Hanna sov hos mig inatt. Ritkigt mysigt, vi satt uppe nastan hela natten. Sen sa vaknade vi pa morognen och gick ner och badade och solade som fan. Skit kul, ska btw lamna in min dator pa lagnign  imrogn, sa ska jagh komma igang med dom svesnka boktsaverna som min dator saknar. Hehe.. Uppdaterar inte sa mkt nu, men har inte tid. Maste ju sola och bada sa att jag blir brunare en dessie. Fast jag lyckas nog inte speciellt bra nu. Men jag jobbar pa det !

Men nu ska vi kila ut och kopa ngt att dricka, fomodligen alcholfiritt. Puss pa er

(Visited 8 times, 1 visits today)

169 Comments

 1. Shiren mars 29, 2009 at 10:58 f m

  Vad roligt! Jag vill också åka utomlands..

  Reply
 2. Olivia mars 29, 2009 at 11:45 f m

  Skönt att vara i Thailand.

  Men din blogg var roligare när du var i sverige

  Reply