Jag sponsar verkligen inte djurpl[geri

Det ar nog det sista jag gor, jag ar emot pals. Jag ar emot allt sant, darfor. Sa koper jag helldre en begangnade canada goose jack (som dessie) ist for en ny. Om ni inte vet det sa ar palsindustrin valdigt stor i hela varden. Men detr finns oxo sana som jag kallar for "tradkramare" som kastar blod pa folks palsjackor, speciellt i staden new york. Dom gar runt och skriker "stoppa djurforsoken" utan vidare framgang. Okej om man ater kott.. Jag forosker ata sa ekoligioskt jag bara kan, men jag undviker agg. DEt ar nog det vidrigaste som finns, som dom behandlar djuren. Och under tiden djuren blir slaktade, sa ligger det ganska mycket lidande och djurpllgeri i bakrunden. Tank er att sitta i en bur pa en kvadratmeter med 30 pers och ha avforing pa varandra. Medans ni vantar pa att do ? . Folk kankse borde oppna ogen och se vad som ligger i bakrunden bakom din jacka. Hundar och kaniner som flas levande, sen far forbloda till dods. Man vet aldrig, det kankse kommer en genaration manniskor i hogre fras en oss ? Och dom kankse sager, ash det ar ju bara manniskor. Ett liv, vem bryr sig ? nothing is impossible . Hoppas att jag andrat eran uppfatting nu,


Och hara har ni eran hamburgare, visst ser den god ut ?


Och hara ar era jackor

(Visited 14 times, 1 visits today)

199 Comments

 1. Anonym mars 16, 2009 at 5:54 e m

  "Här har ni era hamburgare"

  Var det inte du som krubbade på Mc Donalds för några timmar sen? ; )

  Reply
 2. så hemskt mars 16, 2009 at 5:55 e m

  men usch, lägg inte in sånt, börjar gråtta

  Reply
 3. usch mars 16, 2009 at 6:00 e m

  nejj usch! gud vad hemskt! håller verkligen med, man börjar nästan gråta! Är verkligen emot päls jag med :/!

  Reply
 4. cassie mars 16, 2009 at 6:01 e m

  hejdär !

  är du intresserad av att bli intervjuad eller gästblogga hos mej ?

  Läs mer på mitt inlägg här ;

  http://casshi.blogg.se/2009/march/gastbloggning.html

  det skulle vara jättekul att ha dej med. Och sprid gärna detta till flera om du känner för det !

  Kram !

  Reply
 5. Anonym mars 16, 2009 at 6:02 e m

  fyfan asso!

  Reply
 6. Anonym mars 16, 2009 at 6:05 e m

  usch fyfan, jag blir så jävla arg! det är så hemskt.. att man kan behandla djur så..

  Reply
 7. emma mars 16, 2009 at 6:12 e m

  fyfan! det är vidrigt, och så jävla hemskt! 🙁

  jag tänkte köpa en pälsmössa förut men sen visade min kompis ett klipp på youtube, där man gjorde pälsarna. och det var så jävla hemskt så jag började gråta, jag menar dom drar av skinnet på djuren å dom skriker as högt å sen så kastar dom bara djuren på hög och låter dom förblöda! :'(

  Reply
 8. Anonym mars 16, 2009 at 6:12 e m

  fyfan.. alla fittor med päls kan dö, speciellt blondinbella!

  Reply
 9. Anonym mars 16, 2009 at 6:14 e m

  det där är skithemskt.

  det är intressant att läsa hur du skriver dina tankar, du verkar vara väldigt mogen! :)pöööööööössssss

  Reply
 10. Becca mars 16, 2009 at 6:18 e m

  Det spelar väl ingen roll om du köper en begagnad jacka? Du bidrar ju ändå med pengar? Och lallar runt med pälsen på dig för helvete? Svara GÄRNA på det här.

  Reply
 11. nathalie mars 16, 2009 at 6:19 e m

  "här har ni era hamburgare"

  vem va det nyss som tryckte i sig mc donalsd och var helt uppjagad för det

  Reply
 12. Anonym mars 16, 2009 at 6:19 e m

  fyfan

  Reply