Det ar nog det sista jag gor, jag ar emot pals. Jag ar emot allt sant, darfor. Sa koper jag helldre en begangnade canada goose jack (som dessie) ist for en ny. Om ni inte vet det sa ar palsindustrin valdigt stor i hela varden. Men detr finns oxo sana som jag kallar for "tradkramare" som kastar blod pa folks palsjackor, speciellt i staden new york. Dom gar runt och skriker "stoppa djurforsoken" utan vidare framgang. Okej om man ater kott.. Jag forosker ata sa ekoligioskt jag bara kan, men jag undviker agg. DEt ar nog det vidrigaste som finns, som dom behandlar djuren. Och under tiden djuren blir slaktade, sa ligger det ganska mycket lidande och djurpllgeri i bakrunden. Tank er att sitta i en bur pa en kvadratmeter med 30 pers och ha avforing pa varandra. Medans ni vantar pa att do ? . Folk kankse borde oppna ogen och se vad som ligger i bakrunden bakom din jacka. Hundar och kaniner som flas levande, sen far forbloda till dods. Man vet aldrig, det kankse kommer en genaration manniskor i hogre fras en oss ? Och dom kankse sager, ash det ar ju bara manniskor. Ett liv, vem bryr sig ? nothing is impossible . Hoppas att jag andrat eran uppfatting nu,


Och hara har ni eran hamburgare, visst ser den god ut ?


Och hara ar era jackor

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gifts Alexandra Nilsson - First day on summer on Josephine Qvist - SERIÖST?????? Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet
 • Anonym

  "Här har ni era hamburgare"

  Var det inte du som krubbade på Mc Donalds för några timmar sen? ; )

 • så hemskt

  men usch, lägg inte in sånt, börjar gråtta

 • usch

  nejj usch! gud vad hemskt! håller verkligen med, man börjar nästan gråta! Är verkligen emot päls jag med :/!

 • cassie

  hejdär !

  är du intresserad av att bli intervjuad eller gästblogga hos mej ?

  Läs mer på mitt inlägg här ;

  http://casshi.blogg.se/2009/march/gastbloggning.html

  det skulle vara jättekul att ha dej med. Och sprid gärna detta till flera om du känner för det !

  Kram !

 • Linnea - En vanlig blogg om en vanlig tjej

  Nejmen herregud! Att människor kan vara så grymma! Man ska kanske bli vegitarian…

 • Anonym

  usch fyfan, jag blir så jävla arg! det är så hemskt.. att man kan behandla djur så..

 • emma

  fyfan! det är vidrigt, och så jävla hemskt! 🙁

  jag tänkte köpa en pälsmössa förut men sen visade min kompis ett klipp på youtube, där man gjorde pälsarna. och det var så jävla hemskt så jag började gråta, jag menar dom drar av skinnet på djuren å dom skriker as högt å sen så kastar dom bara djuren på hög och låter dom förblöda! :'(

 • Anonym

  fyfan.. alla fittor med päls kan dö, speciellt blondinbella!

 • Anonym

  det där är skithemskt.

  det är intressant att läsa hur du skriver dina tankar, du verkar vara väldigt mogen! :)pöööööööössssss

 • Becca

  Det spelar väl ingen roll om du köper en begagnad jacka? Du bidrar ju ändå med pengar? Och lallar runt med pälsen på dig för helvete? Svara GÄRNA på det här.

 • nathalie

  "här har ni era hamburgare"

  vem va det nyss som tryckte i sig mc donalsd och var helt uppjagad för det

 • Ellie

  usch blir alltid tårögd när jag ser såna bilder. det är hemskt.

 • emelie

  whaat? Hamburgare kommer väl inte från en hund? ;S eller? det kommer väl från gris? Men jag förstår vad du menar, det är HEMSKT! ;'(

 • Wraith

  Hur i HELVETE kan du lägga ut såna här bilder utan att förvarna?!! DITT JÄVLA FLAN, du förstörde just totalt min redan usla dag. Tänk efter lite!!

 • amanda

  nej uuusch :'(

  srackars djur . blev fan tårögd, speciellt när jag såg hundarnara i buren. älskar verklien hundar. men fan dom andra djuren är det också skit synd om, nej gud fuck djurplågeri säger jag bara !!! :'(

 • johanna

  omgomgomg!! fyfan vad hemskt. att dom äns orkar leva med att hålla på med sånt.. USCH. stackars djur säger jag bara :O

 • Anonym

  fyfan vad hemskt!

 • Anonym

  fyfan vad hemskt!

 • Fanny Gillbjer

  usch ,fyfan. Hatar att se bilder av sånt där. börjar nästan rina av att bara se det.

  Kika gärna in min blogg:)

 • sara

  Word! Dock så tycker jag att du borde varna folk innan man skrollar ner och får syn på bilderna.

  Jag är precis som dig, jag försöker äta det som inte är behandlat och kött från djur som har fått gått fritt osv. Vill du höra en rolig sak? Jag äger till och med två träd i Kenya för ett hopp av att rädda regnskogen!

  Kika gärna in min blogg också,

  http://sarammaria.blogg.se

  http://sarammaria.blogg.se

  http://sarammaria.blogg.se

  http://sarammaria.blogg.se

 • elin

  usch, ja, det är faktiskt hemskt:/

  djurplågeri borde inte finnas!

  jag är inte vegetarian lr så, men jag är emot päls och skinnkläder.

 • Emilia

  FYFAAAN!!! JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR. ÄCKLIGA KINESER. STACKARS DJUUUR!!!!

 • Philip

  Vad får er alla att tro att det är såhär verkligheten serut ? Det som visas här är extremfall. dessa bilder återspeglar bara en liten del av den såkallade "pälsklädesindustrin". kom tillbaka när du/ni har ngn konkret fakta på hur stor procent av industrin denna sortens behandling av djuren innefattar…

 • Anonym

  Och juste btw, tror du seriöst att det är sådär köttet vi äter serut ? hade det varit så hade vi alla som ngnsin ätit på McDonalds osv, varit döda/otroligt sjuka… du har sååå feeeel!

 • tilda

  tyvärr slutar dom ju aldrig med sånt. jag skulle själv inte klara av att leva om jag gjort sådär mot ett djur. fyfan.. det är alldeles för få som är emot. om alla slutade köpa päls skulle man sluta tillvärka det också. men det är tyvärr inte så .. ingen tänker på det när man köper. jag skulle vilja sätta upp sånna där bilder i äffärerna.

 • Jessica

  Åh fyfan! Bilderna är verkligen hemska… Är också emot pälsindustrin osv. Skulle tycka det var äckligt att gå runt med ett dött djur runt halsen.

 • Blivande mamma <3

  Det är så himla lätt att moralpredika men hundra gånger svårare att leva efter sin egen etik. Du borde varna innan du lägger sådana här bilder, och låta folk klicka sig vidare om man vill. Just nu har jag mest lust att spy i din(eller om det va dessies?) "begagnade" canada goose jacka, namnet säger allt, dun från plågade gåsar och päls från ett flått djur!!

 • linnea

  vafan? nu blev det ju väl mkt dubbelmoral?

  och till emelie som sa att man gjorde hamburgae på grisar, nej idiot, det är kossor. (säger man. men man stoppar ner så mycket som det går av alla delar.. även från andra djur.)

  Det spelar ingen roll om du köper en beganad jacka, industrin kommer inte sluta göras jackor för att några ynka personer köper begagnat. Och ekologiskt kött? då ska du bara veta vad donken serverar dig.

  gå på föreläsningar eller plugga på internet för människor behöver tydligen få veta sanningen. och hur ekologiskt kött än är så har faktiskt något levande mördats brutalt för att få bli någons mat. trött på att alla blundar för verkligheten…

 • Mrs Sanaa

  jag älskar päls och äger x antal pälsjackor o halsdukar…. Men vem fan vill ha en pälsjacka som är gjord av hundpäls? Euw.

 • Anonym

  LÄS VÅR BLOGG OM TJEJ MED SNOPP OCH HUR DU BLIR ETT EMOOOOO

  http://hertiginnornaafgefle.blogg.se

  http://hertiginnornaafgefle.blogg.se

 • Ida

  Det är så fruktaansvärt detta alltså. Bra, Paulina att du skriver om detta, det är ett ämne som det pratas alldeles för lite om.

  Kram

  BLI VEGEARIAN!!!

 • emelie

  tog du dom där bilderna själv?,

  svara gärna på det här,

  fy fan gråter när ag ser det här, mår dåligt i min själ, kan fan vända mg ut och in nu, HATAR ALLA JÄVLA N**ER OCH FAN OCH HANS MORMOR som gör så, fattar inte hur man ens har ett hjärta till att göra så, ASSÅ SERIÖST JAG FLIPPAR , VAFAN ÄR JORDEN PÅVÄG?, VAD HÄNDER MED ALLA MÄNNISKOR?, VAD LIDER ALLA JÄVLA FITTOR AV, VART FAN ÄR DERAS MEDKÄNSLA TILL DJURENS KÄNSLOR?, KAN FAN SKJUTA VARENDAEN SOM GÖR SÅ, JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA, JAG ÄR SÅ JÄVLA LEDSEN OCH SÅRAD OCH FÖRBANNAD, FUCK THEM ASSÅ, JÄVLA ÄCKLIGA ARABFITTOR, KNULLA ERA JÄVLA PLASTKAMELER ISTÄLLET EN ATT PLÅGA VÅRA UNDERBARA DJUR

 • sandra

  usch, så jäkla hemskt 🙁

 • Anonym

  "jag ar emot pals. Jag ar emot allt sant, darfor. Sa koper jag helldre en begangnade canada goose jack (som dessie) ist for en ny."

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DU ÄR ETT SKÄMT

 • Anonym

  Fyfan. Den där sista bilden när han har ett slagträ mot hunden, & den försöker lixom rulla undan. Fyfan säger jag bara. Så jävla hemskt, det dära går han & lägger sig lixom med, & vet att han slagit ihjäl en hund. Vad har den gjort. Jag ät tårögd, så jävla helvettes fitta..kfmesgn

 • mimmi

  Jag spyr nästan :O

  Jag kommer aldrig kunna äta mera och inte ha någon jacka heller :O bara av tyg / ull från får :O iiih stackars djur 🙁

 • sara

  Jag håller med dig paulina! Jag är så emot sånt där! Tragiskt när folk går runt i stora pälsar och sånt, varför inte bara köra med fejk? Jag gråter varje gång jag tänker på sånt. Jag har inte slutat äta kött helt men undviker gris ägg kycklig och lam. Jag tycker det är helt sjukt. Jag har jobbat inne i stan med det där, det var en sak på plattan som var stoppa säl flådningen så var jag med där och vi gick runt hela stan och gav ut blad om plågeri. Lixsom jag är 15 och förstår bättre än vuxna, det är helt sjukt.

 • enligtemily

  Uch ;( Va du tvyngen att lägga in så hemska bilder! FYFAN AWS. Hatar människor som gör sånt, Seriöst Dom kan inte ha nått hjärta!

 • Cissi

  "jag ar emot pals"

  kolla på ditt förra inlägg där du bar päls? ;S

  lögnare…

  men fyfan, sjuka bilder. å världen är så korkad. det är så synd om dessaa djuren.. jag fattar inte hur folk som plågar djur tkr d är ok å ingen fara att göra så.. :(:(

 • Anonym

  ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

  NY SIDA DÄR DU KAN FÅ GRATIS PRESENTKORT I VALFRIA BUTIKER (BLA. NELLY.COM)

  det är mycket enklare än te.x gratismakeup och gratisbio,

  men behöver inte alls lika mycket poäng som där.

  och nu när sidan är så ny och det knappt finns så många medlemmar

  är det mycket enklare att samla ihop poäng och få hem flera presentkort 🙂

  , http://www.freestreet.se/?r=1461 !!

  ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

 • julia

  varför lägger du ut bilder?!?!!?!

 • Rebecca

  Det är hemskt, men det värsta är ju att dom flesta tänker ju inte på hur djuren behandlas förens ämnet kommer upp.. Har jag rätt eller rätt?

 • alexandra

  Fy fan vicka bilder. stackars djuren om jag se en person göra så då jävla få dom mig att göra.

  Jag är en sann djurvän!

 • Anonym

  <3 päls o djurförsök

 • Clara

  usch vad hemskt. Hur fan kan nån göra så?

 • Sandra

  FY F.A.N! vad tänker vissa människor med?? (de tänker inte, bara pengar pengar pengar!)

  vet inte riktigt om bilderna är äckligare, än människorna som gör så mot djur…!

 • EmmaSofia.W

  Fyan vad jag uppskattar dig 1miljon gånger mera nu Pauliina !! Du är verkligen en bra förebild ! You go girl<3

 • johanna

  guuuuuuuuuud va äckligt. Ja folk förstår nog inte att de är så det verkligen går till 🙁

  Bra att du finns och upplyser världen 🙂 <3

 • Isabelle

  fyfan asså!

  varför måste vi ens bära päls?

 • L i n n [ S A I K ]

  Vet du då vad dem utsätts för för att vi ska ha smink? Det är värre än hur hönorna blir behandlade. Mycket, mycket värre. Tycker att alla borde köpa smink från the body shop istället för från h&m, loreal osv.. Men det är tyvärr fler som tänker mer på priset, och tyvärr räknar jag in mig själv där, men det är så himla fel, hur djuren blir behandlade för att vi ska se bra ut? Dom förtjänar inte det..

 • Elisabeth

  Bra skrivet paow! you go girl 😀

 • karin

  har kikat in på din blogg igen och måste bara säga att du växt i mina ögon sen jag läste den sist. tror thailand har varit bra för dig. 🙂

 • sofia

  hatar alla er som leker att ni bryr er om djuren.Ni ska bara vara tysta,jag är för päls av alla slag.Har själv en dalmatin rock som klär mig väldigt bra!!!!Bilderna visar bara hur det går till,men man behöver inte ta åt sig. Så fortsätt göra pälsar av utrotningshotade djur för ärligt jag bryr mig inte.

 • Josefine

  fy helvete va hemskt!

  såg ett tv program om djurplågeri och var tvungen att byta kanal för de plågade djuren så hemskt!

 • sofia

  hatar alla er som leker att ni bryr er om djuren.Ni ska bara vara tysta,jag är för päls av alla slag.Har själv en dalmatin rock som klär mig väldigt bra!!!!Bilderna visar bara hur det går till,men man behöver inte ta åt sig. Så fortsätt göra pälsar av utrotningshotade djur för ärligt jag bryr mig inte.

 • Anonym

  hur får du tatugera dig och pierca dig för dina föräldrar? hur går dom med på det? jag får knappt ta hål i mina öron (lol) och jag är lika gammal som dig.

  och hur tillåter din pappa att du dricker alkohol när han är med?

  skulle bli glad för svar. .):):):))

 • Aida

  Bra svar till läsarna paow!

  Förresten, nu ligger mitt omtalade smink ute på auktion på tradera.

  För dig som har inspirerats av mig och mitt sjukt snygga utelivsutseende är det bara att börja buda.

  Vad du har att välja bland är ..

  kolla in min blogg för vidare information

 • hanna

  Postat av: Wraith

  Hur i HELVETE kan du lägga ut såna här bilder utan att förvarna?!! DITT JÄVLA FLAN, du förstörde just totalt min redan usla dag. Tänk efter lite!!

  håller med

 • ♥ SimplyMalin

  "Och hara har ni eran hamburgare, visst ser den god ut ?"

  Vad tycker du själv "Paow"? Du käkade väl en hamburgare själv tidigare och var överlycklig över det om jag inte har fel?

 • juliasbullar.blogg.se

  uääääääääääääääääääääääääääääh, fy fan va äckligt.

  riktigt vidrigt med de hundarna som låg där, som påsar 🙁

 • guldbrand

  KOLLA IN SKRÄCK ÖDLAN I MIN BLOGG IST! HAHAHHA

  http://guldbraand.blogg.se/

  KOLLA IN SKRÄCK ÖDLAN I MIN BLOGG IST! HAHAHHA

  http://guldbraand.blogg.se/

  KOLLA IN SKRÄCK ÖDLAN I MIN BLOGG IST! HAHAHHA

  http://guldbraand.blogg.se/

  KOLLA IN SKRÄCK ÖDLAN I MIN BLOGG IST! HAHAHHA

  http://guldbraand.blogg.se/

  KOLLA IN SKRÄCK ÖDLAN I MIN BLOGG IST! HAHAHHA

  http://guldbraand.blogg.se/

 • Wanda

  GUD vilka hemska bilder! Shit, de där djuren har vi på oss sen.. fy på oss! Hehe :S

  KOlla gärna in min blogg

  DON`T FORGET:

  http://nerdfighters.devote.se

 • Therese

  det är verkligen vidrigt hur dom behandlar dom stackars djuren!! bara för att vi vill se ut på ett visst vis!! nej tack till päls o djurförsök!! 🙁

  // http://www.forHair.nu

  Allt om hår,hårvård och hårprodukter.

 • PMS

  Hej!

  Det finns inget rätt och fel i denna fråga (om man utgår ifrån evolutionsteorin). Man kan personligen göra ett privat ställningstagande och säga att det är hemskt att äta/slakta djur, men det är bara en personlig åsikt. Vi är inte skapade i ett syfte.

  Tyvärr tänker de flesta människor inte tillräckligt långt för att förstå innebörden av att kunna ta till sig av vad andra säger. Jag är själv vegeterian och har mina anledningar. Jag tycker det är hemskt att sådant försigår och jag har ofta långa argumentationer med folk angående denna fråga, men jag är alltid beredd att lyssna lika mycket som jag själv pratar.

  När vi slutar lyssna på varandras idéer och ställer in oss på saker är livet fanimej inte värt att leva längre. Jag påstår inte att man ska ta efter idéerna, men man måste förstå dem.

  Allt för många som kommenterar dina inlägg inser inte att de bara vänder världen emot sig. För att förändra måste man visa acceptans. Och när man väl gör det kan man få sin vilja igenom.

 • PMS

  Hej!

  Det finns inget rätt och fel i denna fråga (om man utgår ifrån evolutionsteorin). Man kan personligen göra ett privat ställningstagande och säga att det är hemskt att äta/slakta djur, men det är bara en personlig åsikt. Vi är inte skapade i ett syfte.

  Tyvärr tänker de flesta människor inte tillräckligt långt för att förstå innebörden av att kunna ta till sig av vad andra säger. Jag är själv vegeterian och har mina anledningar. Jag tycker det är hemskt att sådant försigår och jag har ofta långa argumentationer med folk angående denna fråga, men jag är alltid beredd att lyssna lika mycket som jag själv pratar.

  När vi slutar lyssna på varandras idéer och ställer in oss på saker är livet fanimej inte värt att leva längre. Jag påstår inte att man ska ta efter idéerna, men man måste förstå dem.

  Allt för många som kommenterar dina inlägg inser inte att de bara vänder världen emot sig. För att förändra måste man visa acceptans. Och när man väl gör det kan man få sin vilja igenom.

 • kristin

  fan jag mår illa av de där bilderna – att man ens håller på med sånt är en gåta.. USCH, HATAR ALLT SOM HAR MED DJURPLÅGERI ATT GÖRA!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Lollo

  svar till er som inte bryr er: HUR FAN KAN NI SKRIVA " Så fortsätt göra pälsar av utrotningshotade djur för ärligt jag bryr mig inte" SNÄLLA RARA, SKA JAG GARAV NÄR NI SITTER I EN FUCKING BUR. OCH SEN DRA AV ER HÅRET NÄR NI ÄR LEVANDE! SEN GÖRA EN FIN PERUK SOM PSSAR MIG "PERFEKT" VAD VAN , SKULLE VA KUL OCH SE VAD NI TYCKTE OM DET!

  NI ÄR SJUKA OM NI INTE FATTAR SÅNT HÄR! DET FINNS INGET RÄTT I ATT GÖRA SÅ HÄR TILL NÅGOT DJUR, INTE ENS OTROTNIGSHOTADE! SIST JAG KOLLA VAR HUNDAR INGEN BÖRDA UTAN FAMILJE MEDLEMMAR. JÄVLA IDIOTER!

 • lisa

  Hejsan.

  Genom att använda en beg. goose så bidrar du till att djur plågas. Det är varken bättre eller sämre än att köpa en ny.

  Ekologiskt är det bra att du äter, men tänk en extra gång nästa gång du sätter i dig en hamburgare.

  Ät för all del kött, men vi människor överkonsumerar något så otroligt.

  När det gäller ägg har man ett val, om man öht vill äta det.

  Ekologiska är bäst, sedan frigående UTOMHUS, allt annat borde bojkottas helt, det är maximal djurplågeri.

  Fakepäls är lika dålig som riktig, då man sponsrar själva grejen genom att använda det.

  Läs gärna mer på http://www.djurskyddet.se

 • D E S I R É E

  hundar i våra jackor? jag tror du har fått det hela om bakfoten, hundar är familjemedlemmar och jäss är jackor, ta reda på info innan du säger att hundar är jackor :S

 • Anonym

  fan vad hemskt får tårar i ögonen när jag ser

  sånt där och känner för att spy.

  asså människor är så jävla egoistiska att

  dom inte kan se djur som en levande varelse

  utan som en sak som man kan tjäna pengar på.

  jag fattar inte hur man kan behandla någon/några

  på det där sättet.

  och jag undrar hur köttet görs på Donken?

  och om det liknar dom där biderna så kommer jag inte kunna äta hamburgare på hela mitt liv.

 • lokaflaska '

  FYFAN !

  jag får tårar asså.

  tack paulina !

  jag ska aldrig mera äta kött ,, efter dom dära bilderna vet jag fan inte hur mycket jag klarar av !

  TACK ! 😀

 • M

  PAOW DU ÄR GRYM SOM TAR UPP DET HÄR.. SÅG EN VIDEO FÖR ETT TAG SEN DÅ DET FLÅDDE DJUR I KINA LEVANDE. DET VAR DET VÄRSTA, MEST HEMSKA JAG NÅGONIN SETT… FOLK SOM SÄGER MEN VARFÖR TITTAR DU PÅ DETTA, OCH DU ÄR FAN SJUK SOM TITTAR PÅ DET ÄR SÅ JÄVLA MESIGA… HELLRE TITTAR JAG PÅ DET ÄN BLUNDAR FÖR VERKLIGENHETEN BARA FÖR ATT JAG SJÄLV INTE SKA MÅ DÅLIGT… VI KAN INTE ÄNDRA NÅGOT OM VI INTE VET VAD SOM SKER.. ELLER HUR!? KÖTT, OCH FRAMFÖR ALLT PÄLS ÄR FRUKTANVÄRT! MEN DET ÄR SKIT SVÅRT ATT UNDVIKA KÖTT HELT NÄR MAN FORT. BOR HEMMA OCH ALLA ANDRA I FAMILJEN ÄTER KÖTT…. TACK FÖR DU TOG UPP DETTA, puss på dig snygging!

 • Mr. C

  Haha alltså vilken dum jävla fjortis du är. Du sitter och skriver "Här har ni era jävla hamburgare".. några inlägg ner så skrev du om hur jävla överlycklig du blev över att se Mc Donalds. Varför äter du på Mc Donalds om du är så anti? Du stödjer ju förfan det som dem pysslar med även om du inte äter en hamburgare, vilket du säkert gör ändå. Dumma jävel.

 • Emma

  måste du lägga in såna bilder, det får en att inte vilja läsa din blogg längre 🙁 Kraam!

 • Matilda Lii

  Fyfan, du kunde ha skippat bilderna!

 • M

  fula kvinnor bär päls!! tänk så egoistiska, vidriga människor eller bara ovetande människor dem måste vara. Jag lovar att alla som skulle sett hur det gick till innan dem fick sin "fina" päls skulle spy och skämmts ihjäl….Kött är också hemskt men det tänker jag inte ta upp här och nu. puss paow <3 FYFAN FÖR ER PÄLSBÄRARE! DET ÄR NI SOM ÄR PROBLEMET… DE MÄNNISKOR SOM FLÅR DJUREN ÄR GRYMMA, MEN DEM GÖR DET FÖR PENGAR, TROLIGTVIS FÖR ATT KUNNA FÖRSÖRJA SIGMEN DET ÄR NI SOM ÄR BOVARNA MED ERAN JÄVLA FÅFÄNGA. OM PÄLSFÖRFRÅGAN MINSKAR, MINSKAR PÄLSHANDELN…… puss paow

 • >>Vera / Bloggdesigner<<

  nämen usch fy fan, mår illa!!! Det är helt sjukt! Fin design måste jag bara skriva så att kommentaren inte bli allt för trist!

 • diana

  ja fast du använder ju grymt mycket smink som har blivit djurtestade säkerligen, vad säger du om de då? djurplågare.

 • Annika

  Bra det du skriver! Men tyvär är inte en begagnad canada goose bättre, det djuret har lidit precis like mycket som i en ny och det kan du aldrig göra något åt förrens du själv förstår det! Äter du kött? Vi har turen att inte alla köttdjur i svegie behandlas på detta sättet.

 • Anonym

  ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

  NY SIDA DÄR DU KAN FÅ GRATIS PRESENTKORT I VALFRIA BUTIKER (BLA. NELLY.COM)

  det är mycket enklare än te.x gratismakeup och gratisbio,

  men behöver inte alls lika mycket poäng som där.

  och nu när sidan är så ny och det knappt finns så många medlemmar

  är det mycket enklare att samla ihop poäng och få hem flera presentkort 🙂

  , http://www.freestreet.se/?r=1461 !!

  ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

 • JJ

  Bra att du tog upp det här, men du kunde nog a skippat bilderna. Och sen så skrev du "Och hara har ni eran hamburgare, visst ser den god ut ?"

  men ändå så skrev du på ett annat inägg att du blev jätte glad över att see Mc Donalds. Dubbel moral?!

 • M

  Lilla du! Du säger att hönsen blir plågade och det är därför du inte äter ägg. Men herregud! Hönsen dör inte för att man ska få ägg, och om du köper ägg från frigående höns så får du bra ägg från bra behandlade höns.

 • m a r i e l l e

  Sugen på att få smycken?!

  Just nu lottar jag ut tre set vårsmycken i min nya blogg!

  Kika in och kommentera, så blir smyckena kanske dina!

  /Marielle

 • linnea

  Du äter inte ägg – vegan alltså? Ägg finns i väldigt, väldigt mycket. Mycket pasta, choklad, kakor, bröd, glass osv. Det äter du väl?

 • Sandra

  Uschuschusch, gud så hemskt!! Stackars djur! Blir så förbannad att det finns så onda människor här i världen som plågar djuren så mycket!

 • Ida

  bra skrivet! äckliga bilder du hade hittat…

 • Becca

  Vill du öka trafiken till din blogg?

  Bli då medlem på den här sidan!

  http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=beccanorman

 • en annan Paulina

  Jag läste knappt hälften av kommentarerna och ser "dubbelmoral!".. visst, hon kanske inte vegan och kämpar för djurens rättigheter varje dag. Men till skillnad från många andra så bryr hon sig, och vill tydligen påverka andra genom de hemska bilderna. Även om hon "äter pasta och inte verkar veta att det finns ägg i pasta" så är hon iaf på väg åt rätt håll 🙂

  och alla som säger att det är samma sak att köpa en begagnad goose.. det är fortfarande inte bra, men jag tror på att det är bättre än att köpa en helt ny. Hellre köpa en begagnad som bara skulle legat i garderoben iallafall, än att köpa en helt ny som bidrar till att ännu fler djur måste dödas.

 • Jenilita

  Fy FAN vilka vidriga bilder man får tårar i ögonen så jäävla bra av dej att göra ett sånt här inlägg!! Fy fan alltså va äckligt att sånt skit pågår!

  keep it up!

 • Anonym

  Du måste nog mena en fejk jacka. Eftersom en begangnad är ju när någon har andvänt den innan dig. Då är det ju lika mycket päls för det. Jag har en fejk men kastade den lika fort som jag köpte den. Det är djur i fejkjackorna med. Inget illa menat tänkte bara rätta dig lite =)

 • Anonym

  Absolut tycker jag att det är fruktansvärt hemskt med djurplågeri! Jag verkligen AVSKYR det och blir alltid jätte illa berörd av ämnet! Så FY! Att du inte varnar innan du lägger upp sånna här bilder! Inte bra, inte bra!

 • Anonym

  Tänker ju inte läsa din blogg mer iaf!

 • ninni

  självklart är det hemskt med djurplågeri när det gäller pälsar och liknande. såg själv kalla fakta som handlade om fåglar som plockas levande.

  men det är en helt annan grej när det gäller kött. Om man köper kött som kommer från sverige är det (nästan iallafall) 100% säkert att djuren inte har plågats på något sätt. de föder upp djuren för att de sedan ska slaktas.

  man får tänka såhär. det är såhär som det alltid har varit. vi människor är djur, och djur dödar andra djur för födan. och så har det varit i alla år. vargar dödar rådjur, björnar dödar kaniner, människor avlivar kor och grisar.

  Kött innehåller så mycket järn och andra saker som vi människor behöver.

  så kött-delen håller jag inte med dig om. pälsindustrin kan fara åt helvete, men även där gäller samma sak – inte alla djur plågas till döds, eller flås levande. men där kan man aldrig vara 100% säker, så att bära äkta päls är något som man kan tänka på en extra gång.

  sorry att det blev en bok nu, men så är det när man pratar om dessa ämnen.

 • Amanda

  jätte bra skrivit om det nu vore så att du verkligen menade det du skrev, men i o med att du nyss satt och käkade mcdonalds och andvänder en jacka med päls på är det inte lätt o försöka ta detta seriöst.

 • lisa

  Men du betalade ju för att gå på ZOO de vill säga sponsrade

 • Alejandra

  Du borde ha varnat läsare innan du lagt upp såna bilder, det finns ju faktiskt såna personer som är känsliga och bilderna är ju rätt stötande. Vi är medvetna att djur plågas på ett grymt sätt, men det betyder inte du måste lägga upp såna hemska bilder och korkade kommentarer till!

 • adraham

  lägg fan ite ut sånt ditt jävlas invalida missfoster!!!!1 msn blir fan ledsen av det pucko!!!

 • Anonym

  Jag tycker det är bra att du lägger upp bilder utan förvarning, folk som inte vet borde få veta hur det ligger till!

  Stackars djur säger jag bara.

 • Denise

  Nej fyfan. Vad hemskt. Mwan bara gråter och gråter. Har du sett närt dom gör detta? Bra att du lägegr upp såna här bilder, så folk vet. Fyfan

 • amanda

  äntligen skriver någon något vettigt!!!!! Men du äter på mcdonalds, och köttindustrin är verkligen lika hemsk som pälsindustrin! Sen säger du att du hellre köper en begagnad canada goose jacka, vad i sjöen spelar det för roll om den är begagnad? Det är fortfarande päls på den? Lite dubbelmoral där tycker jag

 • Viva

  VAd i HELVETE ?! Vad sägs om att TA BORT det inlägget eller ?! Vill du skrämma livet ur folk ?! Du kan ju för i helvete varna innan du lägger ut sånna bilder ditt jävla pucko !!! Ta bort bilderna!

 • Philip

  Du är medveten om att du förmodligen har orsakat 4 människors död va? efter som att hälften av alla de tjejer som sett dethär påstår attd e ska bli vegiterianer! och tror du dom kommer proppa i sig de tabletterna man behöver knapra för att klara sig som vegiterian eller …? nej juste. VAD FAN ÄR GREJEN !? KÖP SVENSKT JÄVLA KÖTT SÅ FÅR DU INTE SÅNTHÄR SKIT ! MEN KÖPER MAN KÖTT FRÅN FUCKTARD LÄNDER SÅ FÅR MAN FAN SKYLLA SIG SJÄLV. och jag säger det igen ! SÅDÄR SER INTE KÖTTET UT ! då hade man blivit sjuk som fääään om man åt de ! DU HAR DELVIS FEL I DET SU SÄGER! och tror ni seriöst bara för att 10 pers slutar äta kött eller köpa päls så läggs dessa industrier ner ? nej skulle inte tro de va ? det räcker inte med att 300 miljoner, för att den industrin ska läggas ner krävs det att hela jorden lägger av att äta kött/köpa päls ! du är ute och cyklar på hal is !

 • M A L I N

  usch vilka hemska bilderw

 • Kajsa

  "jag ar emot pals. Jag ar emot allt sant, darfor. Sa koper jag helldre en begangnade canada goose jack (som dessie) ist for en ny."

  VAFAN PAULINA!?! , Även om du köper en begangnad canada goose jacka , är det ju fortfarande ett djur som blivit plågat för att du ska va så fjortis o ha en sån jacka :S , Du kan ju lika gärna köpa en annan jacka :S som är för det första mkt billigare o som inte är gjort av ett dött djur!

  Och om att du äter ekologist JO VISST! du äter fan på donken 24/7, O även om du äter ekologiskt kött så har ju ett djur fortfarande dött för att ska äta kött :S,

  Och dom där bilderna du la ut , så gör inte ALLA när dom ska döda ett djur eller flå ett djur , bara dom i fattiga länder eller dom som vill visa upp att dom kan det . Och ifall man åt detta kött så blir man sjuk :S , så antagligen mår djuren på bilderna inte bra!

  Och jag håller helt med Philip, Nästan alla i världen köper kött, och nåra ynkliga människor som du och jag kan inte stoppa päls industrin och kött industrin.

  Det tillhör vår mänskliga natur att äta kött .

  Nästan alla människor behöver kött!

  Och vissa människor kan va känsliga för blod och sånt så varna kanske i början av inlägget innan , typ skriv ''Varnar känskliga läsare för hemska bilder''

  MVH Kajsamy

 • Anonym

  FYFAN VA ÄCKLIGA JÄVLA ÄCKLIGA HORLEBBAR

 • MEN HERREJÖSSES AMALIA !

  ussssch!

 • Anonym

  ofta du försöker äta så ekologiskt som möjligt..? du äter väl på donken asofta?

 • Anonym

  DOM JÄVLARNA BORDE FAN BLI INLÅSTA PÅ LIVSTID

 • lisa

  Philip, du borde verkligen inte yttre dig innan du vet vad du snackar om.

  Att inte äta kött är inte detsamma som att behöva stoppa i sig tabletter, dvs tillskott.

  Läser man på lite, äter rätt och sköter sin kost så går det utmärkt att skippa kött.

  Människor behöver inte kött.

  Vad vi behöver är protein 🙂

 • MG

  Tycker det är hemskt och sjukt, förstår inte hur man kan göra så mot levande varelser. Sen förstår jag inte heller varför du köper en begagnad Canada Goose jacka när du tycker att det här är fel och hemskt? Om man tycker det är fel ska man inte ens köpa en begagnad jacka. Det är vad jag tycker i alla fall.

 • mk

  tack för att du gjorde det här inlägget! från och med nu ska jag försöka att äta så lite kött som möjligt, och verkligen tänka på vilka kläder jag köper! jag vet att man oftast inte gör så här i sverige, men ett liv offras för vad.. en hamburgare, en skink-bit? det tycker inte jag är värt allt det här. man har alltid vetat om djurplågeri och sånt men jag har aldrig vågat titta på bilderna eller videorna, men tack vare att du INTE förvarnade så kunde jag äntligen se det. och jag visste inte att dom hade sällskapsdjur som hundar i jackor och kläder? HELT STÖRT! men återigen tack! <3

 • nightlight

  nemen vafan! nu ska jag fan bli vegetarian!

 • Anonym

  Men shit , ni har säkert ätit kött i hela ert liv , och nu ska ni helt plötsligt bli vergitan? ni fattar väll själva att man måste döda djuren för att få maten.

  ni har redan ätit kött så? djuren kommer ju fortförande att dödas.

 • Nattiiz

  OMG !?! Fy faan vilka idioter! man vill fan döda dom! :@

 • Anonym

  snälla var du tvungen att lägga upp de där bilderna mår piss nu 🙁

 • diddi

  omg jag börjar nästan gråta hur kan man vara så fuking dum i huvudet ohh jagskaaldrigmer äta hgamburgare!!!!! eller köpa jackor som är av dun,skin eller päls1

 • Anonym

  sista gången jag läser din blogg

 • diddi

  omg jag börjar nästan gråta hur kan man vara så fuking dum i huvudet ohh jagskaaldrigmer äta hgamburgare!!!!! eller köpa jackor som är av dun,skin eller päls1

 • Anonym

  Usch! fyfan vad tragiskt!

  Hatar djurplågeri.. 🙁

 • carro

  åh fyfan så himla äcklig! börjar typ må illa:s stackars djur!

 • O l i v i a

  Vår värld är hemsk, människor är hemska. Tycker det är larvigt att folk klagar på att bilderna är för stötande. Det är bättre om man får se sånt här och bli mer medveten om vad som verkligen sker i vår "fina" värld än att vara feg, känslig och bara blunda över att djur behandlas som skit varje dag i andra länder.

 • Magnus

  Yeeeeah this is real shit !

  I <3 DÖDA DJUR

 • IkaH.

  Fyfan fattar inte att människor gör sådäär blir så jävla sur när jag ser sånt . ;( Djur har lika mycket rätt att leva som vi människor.

 • saga

  människorna kan döööööööööööö! hur fan kan man?

 • saga

  människorna kan döööööööööööö! hur fan kan man?

 • Liv

  Det är så fruktansvärt hemskt!

  jag såg oxå en video för inte så länge sen om det och jag började gråta.

  Jag grät för att människor kan vara så jävla grymma.

  jag fattar inte hur man kan bara blunda och titta bort,blunda för att man inte vågar se. vi boed göra nånting åt det här,inte bara låta det hända.

 • Sanna

  ÄT MER EKOLOGISKT!

 • Anonym

  din lillla mammaknullare emelie

 • sofia

  Sv: Fyfan vad hemskt att se dessa bilder, det är verkligen hemskt.. =/

 • bilge

  asoo gud :/ vill ba gråta när ja ser dom här bilderna . jae så emot djurplågeri

 • celine

  Jag HATAR pälsindustrin!!!

 • Anonym

  OMG!! :'( KOMMER GRÅTA SNART 🙁 😮 :'(:'(

 • Anonym

  fyfan vad jag hatar djurplågeri! Börjar fan gråta.. stackars djur!!!!

 • Sara

  haha, våra jackor OCH din pälsmössa!!!

 • Anna

  Postat av: Philip

  Vad får er alla att tro att det är såhär verkligheten serut ? Det som visas här är extremfall. dessa bilder återspeglar bara en liten del av den såkallade "pälsklädesindustrin". kom tillbaka när du/ni har ngn konkret fakta på hur stor procent av industrin denna sortens behandling av djuren innefattar…

  2009-03-16 @ 19:04:13

  O hur dum är du egentligen? Det spelar väl för fan ingen roll om detta är extremfall eller inte. Det är lika jävla illa ändå! Idiot!!! Man skulle flå dig levande o kasta dig i soporna o sen säga att det gör inget för det här är bara ett ytterst sällsynt fall… Skit ner dig!

 • sm

  – det där är så jävla rätt!!!!!!!!!! Vafan, vi får ju ingen mat eller varmt om kroppen om dom inte mördar djuren

 • NATASCHA'S WORLD

  SERIÖST VARNA INNAN DU LÄGGER UT SÅDANA BILDER SATT FAN O ÅT FRUKOST MED SKINKA PÅ MACKAN.. SPYDDE FAN NÄSTAN UPP ..IDOT TÄNK DIG FÖR !!!

  / NAATASCHA

 • Anonym

  okej de här e de värsta som finns, alla djurplågare och kineser borde dödas som gör såhär!

 • Birger Magnusson

  är det där du utan smink?

 • elin

  fan vad bra att du tog upp det!

  det finns mkt sjuka människor därute, som gör vadsomhelst för pengar.

  detta behövr mkt uppmärkssamhet, så folk GÖR något åt det.

 • Marie

  Fy fan vad äckligt. mår asdåligt av sådana bilder, att de ens finns människor som kan göra så

 • Lorien

  Näe fy fan.

  Det är ju sånt här som gör en rasistisk!

 • Linnnnnn

  DOM JÄVLARNA SKA HA ETT SKOTT I PANNAN!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

 • sarah

  Postat av: emelie

  tog du dom där bilderna själv?,

  svara gärna på det här,

  fy fan gråter när ag ser det här, mår dåligt i min själ, kan fan vända mg ut och in nu, HATAR ALLA JÄVLA N**ER OCH FAN OCH HANS MORMOR som gör så, fattar inte hur man ens har ett hjärta till att göra så, ASSÅ SERIÖST JAG FLIPPAR , VAFAN ÄR JORDEN PÅVÄG?, VAD HÄNDER MED ALLA MÄNNISKOR?, VAD LIDER ALLA JÄVLA FITTOR AV, VART FAN ÄR DERAS MEDKÄNSLA TILL DJURENS KÄNSLOR?, KAN FAN SKJUTA VARENDAEN SOM GÖR SÅ, JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA, JAG ÄR SÅ JÄVLA LEDSEN OCH SÅRAD OCH FÖRBANNAD, FUCK THEM ASSÅ, JÄVLA ÄCKLIGA ARABFITTOR, KNULLA ERA JÄVLA PLASTKAMELER ISTÄLLET EN ATT PLÅGA VÅRA UNDERBARA DJUR

  2009-03-16 @ 19:45:03

  jävla idiot, ser du själv vad du skriver? om du nånsin säger så om negrer, araber, svennar, kineser osv en gång till kmr jag söka upp dig och döda dig sm djuren där uppe. jävla misslyckade männsika.

 • Anna

  Där har vi en av alla orsaker till varför jag är vegetarian. Fyfan alltså!

 • Helena

  nej men fy faan vad äckligt!! att de ej har bilder på detta på kött o pälsar o allt som ahr emd detta att göra!! Så kan människor sen välja omd e ska stå för det de köper eller leva i förnekelse!!!!!!!!! jag tänker då inte göra det iagf….

 • Sanna

  Kom ut precis att ett alkerti här i Sverige flodde två griser levande.

  En hade vaknat mitt i de hela.

  Kanske är dags att vi göra något radikalt.

  För om en människa blir misshandlad då är de straffbart men att flå ett djur levande för pälsindustrin de är helt okej!

 • Hanna

  "Postat av: M

  Lilla du! Du säger att hönsen blir plågade och det är därför du inte äter ägg. Men herregud! Hönsen dör inte för att man ska få ägg, och om du köper ägg från frigående höns så får du bra ägg från bra behandlade höns.

  2009-03-16 @ 23:37:43

  URL: http://photographnerd.blogg.se/&quot;

  Ööh.. är du dum? Vet du vad frigående höns innebär? Förmodligen inte då du skriver det som att det vore bra. Du borde se Oprah's program om vad det egentligen innebär, så ändrar du dig nog gaaanska snabbt med att dom blir behandlade bra!

 • Anonym

  Postat av: Anna

  O hur dum är du egentligen? Det spelar väl för fan ingen roll om detta är extremfall eller inte. Det är lika jävla illa ändå! Idiot!!! Man skulle flå dig levande o kasta dig i soporna o sen säga att det gör inget för det här är bara ett ytterst sällsynt fall… Skit ner dig!

  Du låter verkligen klok när du säger sådär, du kan inga fler fula ord du vill ha sagda? du är med veten om att i samma stund som du skrev idiot så förlorade du diskussionen, då framstår endast som totalt sjuk? det är väl klart att det är hemskt att folk gör såhär mot djuren… men vad FAN gör du åt sagen ? ingenting… och kom inte och säga att du inte bär päls och inte äter kött, för det spelar ingen roll what so fucking ever !

  Tack och pusspårä!

 • Philip

  Postat av:

  Postat av: Anna

  O hur dum är du egentligen? Det spelar väl för fan ingen roll om detta är extremfall eller inte. Det är lika jävla illa ändå! Idiot!!! Man skulle flå dig levande o kasta dig i soporna o sen säga att det gör inget för det här är bara ett ytterst sällsynt fall… Skit ner dig!

  Du låter verkligen klok när du säger sådär, du kan inga fler fula ord du vill ha sagda? du är med veten om att i samma stund som du skrev idiot så förlorade du diskussionen, då framstår endast som totalt sjuk? det är väl klart att det är hemskt att folk gör såhär mot djuren… men vad FAN gör du åt sagen ? ingenting… och kom inte och säga att du inte bär päls och inte äter kött, för det spelar ingen roll what so fucking ever !

 • M Y O L S S O N

  MEN GUUUD VAD ÄR DET MED ALLA,. VAFAN IDIOTFÖRKLARAR NI HENNE FÖR ATT HON LÄGGER UT BILD&TEXT OM HUR JÄVLA HEMSKT DET ÄR, KOLLA PÅ BILDERNA VAFAN!? DET ÄR SJUKT ÄCKLIGA, NI BEHÖVER FAN INTE FÅ VÄRSTA RYCKET PÅ OAULINA ? 😐 OMG IDIOTER !!! —— kram <3

 • M Y O L S S O N

  MEN GUUUD VAD ÄR DET MED ALLA,. VAFAN IDIOTFÖRKLARAR NI HENNE FÖR ATT HON LÄGGER UT BILD&TEXT OM HUR JÄVLA HEMSKT DET ÄR, KOLLA PÅ BILDERNA VAFAN!? DET ÄR SJUKT ÄCKLIGA, NI BEHÖVER FAN INTE FÅ VÄRSTA RYCKET PÅ OAULINA ? 😐 OMG IDIOTER !!! —— kram <3

 • Sandra

  usch vilka äckliga bilder.

 • Anonym

  assah vrf klagar alla på hne ? hon sgr va ni äter o de ni har på er ? okej vissa är väl extremfall men ändå , ni borde ju nt klaga på hne då ? moget

 • E. Riley Page

  ååh jag blir så irriterad på folk som bär päls etcetc jag önskar jag kunde strypa alla på plats

 • Hanna

  finns inget annat att säga än att det är hemskt..

 • Emma

  om jag hade en dag kvar att leva på så hade jag levt den genom att plågsamt döda alla de jävlarna som bär päls. Jag BEEEER om att dom ska dö. Jag hatar dom mest på jorden. Så jävla hemskt fyfan asså blir så förbannad att jag bara vill ta livet av mig.. vill inte leva i denna värld fyfan fyfan fyfaaaan hur kan dom göra så jag fattar inte det jävla monster är dom JAG HATAR DOM JÄVLA IDIOTER HOPPAS DOM DÖR LIKA PLÅGSAMT SOM DJUREN !!!!!!!!!! :'( Så hemskt så jag finner inte ord för det.

 • Emma

  och självklart alla som gör päls men det fattar ni det är dom jag hatar mest :@ fyfan jag hoppas dom dör! vill bara skjuta dom fyfan!

 • lollo

  herregudvad hemskt, visste inte att dom anväde hundar till hamburgare !!!i vilket fall som helst så e det skabbigt , stackarn djur

 • svea

  Linnea..du är ju en idiot. Du säger att det inte hjälper att man köper ekologiskt kött eller köper begagnat? Många bäckar små säger jag. Skulle alla tänka som du skulle inget förändras. Var och en gör va de kan. stupid

 • Anonym

  Philip…du är inte så smart. Hur har du tänkt att 300 miljoner ska sluta äta kött och köpa päls på en gång? Annars hjälper det inte. Man måste ju börja någonstans. Att bara fåtal personer just idag kanske väljer att sluta gör stor skillnad i det långa loppet! Det är så allting börjar…idiot!

 • Erica

  fyfahn va hemskt !

  tur att man e veggo …

 • mims

  Tyckte jag såg en jacka med päls på en av dina bilder? Kanske borde säga "här är VÅRA pälsar" och inte som att du inte använder det själv.

 • VIKTORIA TOMIC.SE

  Men du använder mängder med smink antar jag?

  Om du bara visste hur man PLÅGAR DJUR för att ta fram kletet du har i ansiktet! Där bidrar du absolut till djurplågeri!

 • Anonym

  åh, fy fan, jag mår så jävla illa när jag ser det där! det är helt sjukt att folk kan göra något så hemskt mot oskyldiga djur! jag börjar nästan gråta…

 • Anonym

  när ja har växt klart! blir ja vegitarian!

 • Mommi

  Det är jättbra av dig att du tar upp detta med djurplågeri och visar de blåögda svenskarna hur det ser ut i länderna, även Sverige. Du verkar vara en skitsmart tjej, du skriver provocerande. Ha de kraaaam!!!!

 • Lydia

  Eyy alla vrf klagar ni på paow för.. Djur är ju ghan till för att ätas .. dumma människor

 • signe

  uch 🙁 att vi människor kan vara så grymma ! D:

 • signe

  uch 🙁 att vi människor kan vara så grymma ! D:

 • Anonym

  kines jävlar…. bryr mig inte så mycket om de andra djuren men faan när de kommer till hundar!

 • M i c k a

  fy fan :/ hur kan folk använda päls när de ser hur de görs? :s

 • d

  Lustigt att du säger att "du inte sponsrar djurplågeri" men i blogginlägget innan det här så har du bilder på dig själv i Canada Goose jacka.

  Vet du hur mycket fåglarna plågas för att du ska ha dun i din jacka?

  Tänk efter före!

 • Ebba

  sånt här borde vara förbjudet! herregud. och folk går runt med pälsar. SKÄMS!!!!

 • amanda

  dumma jävla fjortis,m du har ju fan själv på dig päls på inlägget innan. dubbelmoral?

 • Miifi

  Går du inte emot dina egna åsikter nu?

  Om du köper dig en ny eller beggad goose spelar ingen roll, du betalar för det hursomhelst, eller hur?

  Du kanske ska tänka efter före du publicerar?

 • Anonym

  fy vad hemskt, hatar djurplågeri!

 • Emma

  Det är hemskt, fine, men de som arbetar i t ex Kina har verkligen inget val. De lever på minimilön och kan inte välja att vägra. Det är deras vardag, helt sjuka vardag, men de gör det för att kunna försörja sig själva och sin familj. De gör ju knappast det för att det är kul? Men det är så jävla lätt att säga "gud vad hemskt!". Det är bara vi här i Sverige som sitter bakom en skärm och skriver hur jävla fruktansvärt och förfärligt det är, men sen glömmer vi det nästa dag – och tar på oss sminket som är testat på djur, eller använder läderväskan, eller skinnskorna, eller dunjackan, eller somnar med våra duntäcken, eller äter stek till middag. What's the difference?

  Sen kan jag hålla med om vilken fet jävla dubbelmoral denna bloggerskan har. Gosh. Om man utger sig för att vara djurvän är det väl fan lika illa att köpa en begagnad/2nd hand?! 100 % eller 0.

 • ....

  fyfan vad hemskt.

 • Livies

  FY FAN vad hemskt jag typ kräks! Ush och det värsta är att det aldrig kommer stoppas =( Lider lider lider…
  Måste dock säga att det är dubbel moral när du nu 2011 går runt i räv päls!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *