fyfan..

du dissar mig för mitt x. Du dissar mig för den personen som vart min bästis innan. Du låter mig springa efter dig, betala dina grejer. Ger dig nästan ett paket löshår, kläder och jag vet inte vad. Nu är jag trött. Låt mig vara är du gullig. Sluta ljuga i din blogg och var dig själv. För att för varje gång jag bråkar med dig, så blir jag bara mer och mer omtyckt. Jag springer inte efter folk. Det borde du veta vid det här laget, jag umgås inte med folk som behandlar mig illa. du vet själv hur många idioter jag bett dra åt helvete. Jag har haft tålamod med dig. Men det här var bara en gång för mkt

HEJDÅ DESSIE

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *