NI ÄR FÖR AVUNDSJUKA

Igår så var jag ju på en fest. Då var det en kille som sprang efter mig och sa " du tror att du är någonting bara för att du har en stor blogg" hela tiden. Och jag hade inte ens nämt mitt blogghelvete. OCh så sa han " tro inte att du är känd" då sa jag " har jag aldrig påstått".. Det är det ända folk säger. "tro inte att du är något bara för att du har en stor blogg". Men vafan tänker jag då, jag ä precis som alla andra. Folk som söker bråk tar bara upp det. Jag känner att skrika ut " ja för fan jag har ett blogghelvete som 25000 pers läser och jag tjänar mer en din morsa gör varje månad. Och jag är mer en vad du någonsin kommer att vara. Är du nöjd nu, och ja jag tror att jag är något. Jag är ju lixom Paulina Danielsson" Men jag är för snäll för det..

Så är det ni som tar upp ordet" du trot att"… ja ni fattar. Det är inte jag. Det är ni, jag är en vanliga människa med fördelar. Ingenting annat, att till och med killar är så pass avundsjuka. Han tjatade hela kvällen om hur mycket jag tjänade. Så berättade jag det, eller snarare skrek ut det bara för att överösta han. Då började han tjata om " tro inte att du är något bara för att du har en stor blogg och tjänar pengar".. Jag skarattar och skrattar, verkligen det ända folk kan säga ? Pinsamt bara..

Det här kan ni vara avundsjuka på.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (182)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *