Den bästa blonderingen. Som egentligen är en avfärgning, knappt så att håret blir oranget första gånge nman färgar det från mörkt. Utan det blir snarare gul/ornget. Men det är näsan den ända blonderingen som jag vet funkar..

så nu ska jag färga. Vi hörs om 1 timme !

Oj kvällssolens strålar reflekteras mitt hår. Men så här lång är min utväxt ! :O  I hela håret, fast den har blekts av solen uppe på huvudet herregud..

Naturisse blondering/avfrägning. BÄST !

Hehe jag ser ut som en liten tant i mit korta hår… Men nu BJUDER jag på mig själv. Hur förjävlig jag en ser ut .. Även jag har dåliga stunder

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *