potatis

Jag behöver inte snacka skit om dig. För att jag vet att jag är så mycket bättre. Ja jag är planka, men ändå har jag större bröst en dig. du har en bh från thailand. som du har på dig varje dag, mumma… Men låt mig vara, snacka inte om mig, jag snackar inte om dig. JÄVLA SOPA,

jag är trött på dina oändliga tjat om killar, du lät väl en kille som du aldrig träffat förut suga på dina nippel ? Du strulade väl med Fredrik Killen från skövde jocke och rödbyxan ? På midsommarafton… Visst jag har haft sex med en del, för länge sen. Jag pussades med en kille den kvällen och sa nej till sex, så du har inget att försvara dig med 😉

det är du som varje gång kommer tillbaka till mig, sitter och berättar hur mkt du saknat mig. Skriver inlägg om hur mkt ja betyder för dig i din blogg, och ja. Vad mer kan jag säga ? Jag är iskall dessie, du kan i stort sätt inte knäcka mig. sorry låt mig bara va och snacka inte

(Visited 118 times, 1 visits today)

196 Comments

 1. Sandra - yes yes! juni 25, 2009 at 2:29 e m

  – Alltså, ni försöker få varandra att framstå som horor.. illa illa

  Reply
 2. Linnéa juni 25, 2009 at 2:29 e m

  Vadå behöver inte snacka skit? Inlägget nedan då? Ni är sjukt omogna båda två, seriöst.

  Reply
 3. alicia juni 25, 2009 at 2:30 e m

  kolla in min blogg!!!

  Reply
 4. Sandra juni 25, 2009 at 2:31 e m

  Vem är populärast, hahah erat jävla tjaaaaaaaaat!

  Bloggen förstörde er vänskap, ni blev andra personer. Tha'ts it. Väx upp lite till och välj att umgås me folk som du/ni kan lita på.

  bitches

  Reply
 5. Lollo juni 25, 2009 at 2:31 e m

  Bra paulina att du säger ifrån. Dessi skriver bara en massa skit om dej på sin blogg.

  Reply
 6. Fanny juni 25, 2009 at 2:32 e m

  se och älska min blogg!

  Reply
 7. julia juni 25, 2009 at 2:32 e m

  båda håller på ja, men fan jag är ändå på din sida paow!

  fuck dessie dra till potatislandet jävla tönt.

  Reply
 8. d juni 25, 2009 at 2:32 e m

  alltså, ni kommer bli vänner!! Alla vet det.
  Sluta skapa drama med flit, i sånna fall håll det utanför bloggen. Eftersom ingen kan ta någon av er seriös, ni blir ju vänner till slut.. VI alla är trötta på det.

  Btw jag gillar din blogg, inte desssies.

  Reply
 9. Anonym juni 25, 2009 at 2:33 e m

  men shit?
  lägg ner förfan! ni babblar hit och dit om hur omogna ni tycket varandra är.. hur jävla moget är det att skriva på bloggen om era bråk? ni blir ju ändå bara vänner igen.
  suck..
  vi skiter i era bråk!

  Reply
 10. Lollo juni 25, 2009 at 2:33 e m

  PS: glömde säga att du har en jätte fin blogg

  Reply
 11. LISA juni 25, 2009 at 2:33 e m

  GO PAOW!:D
  btw, äääälskar din blogg!

  Reply
 12. Anonym juni 25, 2009 at 2:34 e m

  Ni säger att ni 2 inte är fjortisar ? HAHA.. förfan, ni e 15 bast ? Ni är sannerligen dem största fjortisar jag läst på länge iaf. Det är så att jag skäms när jag läser. Därav vill jag tacka för mig och du mister iaf en läsare nu. Hoppas att du ändrar stil

  Reply
 13. eRIKA juni 25, 2009 at 2:34 e m

  haha skriver du inte skit om henne? vafan gjorde du nyss då? så jävla patetiska båda två. men du går över gränsen

  Reply