potatis

Jag behöver inte snacka skit om dig. För att jag vet att jag är så mycket bättre. Ja jag är planka, men ändå har jag större bröst en dig. du har en bh från thailand. som du har på dig varje dag, mumma… Men låt mig vara, snacka inte om mig, jag snackar inte om dig. JÄVLA SOPA,

jag är trött på dina oändliga tjat om killar, du lät väl en kille som du aldrig träffat förut suga på dina nippel ? Du strulade väl med Fredrik Killen från skövde jocke och rödbyxan ? På midsommarafton… Visst jag har haft sex med en del, för länge sen. Jag pussades med en kille den kvällen och sa nej till sex, så du har inget att försvara dig med 😉

det är du som varje gång kommer tillbaka till mig, sitter och berättar hur mkt du saknat mig. Skriver inlägg om hur mkt ja betyder för dig i din blogg, och ja. Vad mer kan jag säga ? Jag är iskall dessie, du kan i stort sätt inte knäcka mig. sorry låt mig bara va och snacka inte

Posted in: Livsstil
Kommentarer (196)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..
 • Sandra - yes yes!

  – Alltså, ni försöker få varandra att framstå som horor.. illa illa

 • Linnéa

  Vadå behöver inte snacka skit? Inlägget nedan då? Ni är sjukt omogna båda två, seriöst.

 • Sandra

  Vem är populärast, hahah erat jävla tjaaaaaaaaat!

  Bloggen förstörde er vänskap, ni blev andra personer. Tha'ts it. Väx upp lite till och välj att umgås me folk som du/ni kan lita på.

  bitches

 • Lollo

  Bra paulina att du säger ifrån. Dessi skriver bara en massa skit om dej på sin blogg.

 • Fanny

  se och älska min blogg!

 • julia

  båda håller på ja, men fan jag är ändå på din sida paow!

  fuck dessie dra till potatislandet jävla tönt.

 • d

  alltså, ni kommer bli vänner!! Alla vet det.
  Sluta skapa drama med flit, i sånna fall håll det utanför bloggen. Eftersom ingen kan ta någon av er seriös, ni blir ju vänner till slut.. VI alla är trötta på det.

  Btw jag gillar din blogg, inte desssies.

 • Anonym

  men shit?
  lägg ner förfan! ni babblar hit och dit om hur omogna ni tycket varandra är.. hur jävla moget är det att skriva på bloggen om era bråk? ni blir ju ändå bara vänner igen.
  suck..
  vi skiter i era bråk!

 • Lollo

  PS: glömde säga att du har en jätte fin blogg

 • LISA

  GO PAOW!:D
  btw, äääälskar din blogg!

 • Anonym

  Ni säger att ni 2 inte är fjortisar ? HAHA.. förfan, ni e 15 bast ? Ni är sannerligen dem största fjortisar jag läst på länge iaf. Det är så att jag skäms när jag läser. Därav vill jag tacka för mig och du mister iaf en läsare nu. Hoppas att du ändrar stil

 • eRIKA

  haha skriver du inte skit om henne? vafan gjorde du nyss då? så jävla patetiska båda två. men du går över gränsen

 • Frida

  2009-06-25 @ 14:34:51

  Postat av: frida

  du suger paow! dessie är så jäävla mkt bättre än dig och jag tror bannemej så jävla mkt på att dessie skapade dig.. du får och tar ALLT ifrån Dessie!

  hon åger ut dig så jääääävla mkt, hahaha! underhållande att se plankan Paow bli mer & mer utägd 😉

 • emelie

  Ni två skojar verkligen inte med någon. Ni har blivit två helt andra personer. Det är lågt av er båda att skriva detaljer om varandra, ni sårar varanda minst lika mycket!!!

 • anna

  ni är lika omogna båda två, men de e ju de ni får läsare för. folk vill följa era bråk.

  du säger att du inte snackar om henne, men varför då skriva ett inlägg om henne? HA-HA-HA

  kan inte mer än att skratta åt er 😉

 • Sandra

  Men lägg ner nu för fan, båda två. "Jag började med rosa läppstift, jag hade mitt för- och efternamn på bloggen först, jag kom på I KNOW YOU LOVE ME bla bla bla" ORKA. Ingen av er uppfann något av de där sakerna och även om det var så, så är det så jävla onödigt att tjafsa om det. Det är nu man verkligen förstår hur unga och omogna ni är. Ni kommer skratta åt det här om några år, förhoppningsvis på varsitt håll för ni är fan inte bra för varandra.

 • jonna

  Men seriöst tjejer ovanför, låt dem ha sitt bråk, vare sig på bloggen eller inte, det är deras ensak.

 • jonna

  glömde skriva…
  dt ärju ändå paow & dessie som sedan får stå för konsekvenserna.

  Men paulina, du har så rätt om ´dessie. falsk

 • Nightfall

  Tycker nästan synd om er. Ni är ju precis lika omogna..

 • anna

  du säger att du inte snackar skit, men du skriver ju precis som hon gör.

 • Anonym

  så fkn omogna. ni blir ändå alltid vänner
  suuuuck

 • Anonym

  Jag behöver inte snacka skit om dig. För att jag vet att jag är så mycket bättre.

  HAHAHAH LOOK WHO'S TALKING XDXDXD Ni båda är värdelösa och du ser ut som ett billigt fnask från Lettland, du är "känd" genom henne, det kommer du alltid vara. Gå bort från mitt internet http://www.kattig.se

 • linda

  Go girl, du knäcker henne 😉

 • Ilvic*

  HAHA NI ÄR SÅ KOMISKA ASSÅ

 • Marina - Maarimba -

  Hahah hon är en jävla sopa. Kan du inte bara skita i henne nu?

 • Anonym

  Bra paulina ! Lämna dessi förgått ?

 • SABBS,

  Skit i henne förgott istället, du e så mycket bättre! 🙂

 • dina feans dådådå

  go paow go go !
  du är beeest hest

 • madelene ♥

  Alltså, varför inte bara ta erat bråk utanför bloggen? För bloggen handlar väl inte om dig & dessie? 😮

  Ring varandra eller vad som helst, ta det inte här på bloggen? Visa dig, lite mer mogen.

  Jag gillar din blogg annars 🙂

 • hatar dessie

  dessie är ful äcklig och patetiskt, GO PAOW ! <3

 • Madde

  Ena dagen bråkar ni, andra dagen är ni bästa vänner ? Jag förstår inte. Ha en bra dag 🙂

 • Sanna

  Bra! du är så mycket bättre !!!!
  skit i dessie. hon är bara osäker på sig sj

 • Sanna

  Bra! du är så mycket bättre !!!!
  skit i dessie. hon är bara osäker på sig sj

 • Irene

  Men fan ge tillbaxa kameran åt omogna dessie, och skit i henne!! håll gära bråket utanför er blogg också! 🙂

 • Anonym

  jag förstår mig inte på dig. alltid har jag tyckt att du framstått som klokare, som mognare än vad dessie gör och det borde du vara, du är väl äldre? iallafall.. jag förstår inte vad du håller på med, varför måste du skriva att dessie gjort si, och att hon gjort så med en massa killar när du själv har ett sjujävla rykte? ni var bästa vänner förra veckan, man vill fan i mig inte vara orsaken till att en bästa vän mår dåligt. men du verkar vilja det. hon skriver inte i närheten av så taskigt som du gör, och du har rätt. du är iskall, du är hjärtlös. kanske därför du inte vet hur det känns att älska, kanske därför du aldrig någonsin kommer få en pojkvän som kommer älska dig för den du är. du är, som jag sa, hjärtlös. jag hoppas det känns bra.

 • Carro

  Jag har ett tips Paulina. Skriv inte om Dessie på bloggen. Ge henne inte det nöjet. Skriv ingenting om henne, och nämn inte hennes namn heller.

 • Anonym

  och vadå större bröst? vad har du, 75a? HAHA.

 • Albana

  Kan inte du bara skita i henne nu ?
  Aldrig bli hennes kompis igen, asså kolla vad hon säger om dig. Är det så bästa vänner ska vara eller ? Jag tror inte det, ignorera henne 🙂

 • Anonym

  Ser att det är många som tar Dessies parti i det här bråket och hävdar att hon "skapade" dig. Man skapar inte någon för att man delar klädsmak eller gillar samma smink. Man skapar inte någon för att man hjälper dem att fixa en blogg.

  Hur jävla puckat är det inte att Dessie indirekt säger att Paulina får ha sin blogg, så länge den inte blir populärare än hennes!? Och sluuuta be om länkning till varandra då, så har vi det problemet avklarat.

  Och vadå, har Dessie patent på färgen rosa? Skärpning nu för fan. Alla tonåringar går igenom olika perioder med olika klädstilar osv, det är så man provar sig fram till en identitet man trivs med.

  Jag hittade INTE Paows blogg via Dessie, snarare tvärtom och jag måste säga att från första början så kände jag direkt att Dessie framstod som en osäker tjej som försöker trivas med sig själv men som inte riktigt lyckas(som så många andra i den åldern, inget fel med det). Men just där känns det som att Paow ligger hästlängder före, hon verkar i varje fall trivas med vem hon är och stå för att hon kan vara elak ibland, att hon har ett rykte, att hon har legat runt tidigare osv men att hon har börjat VÄXA IFRÅN det.

  Dock är det omoget från bådas sidor att hålla på med den här smutskastningen. Varför inte bara lägga ned det? Kom överens om att ni inte kommer överens längre och gå skilda vägar. P l e a s e.

 • MIKAÄLA

  hittade dessys blogg genom paows

 • Anonym

  bra där. tycker iaf att du har finare kropp än dessies, hon är ju ganska stor.
  asså skit i henne och allt. du behöver inte henne i ditt liv.
  du kan få så jävla mycket bättre vänner. Ballie är väl ändå bara med henne för att få lite mer status på stan ? Få fler blickar och att folk vet vem hon är ?

 • Anonym

  Paulina du är ÄKTA!
  Dessie du är FAKE!:P

 • Anonym

  Vem pallar bråka om sånt här på ens blogg ;O chill ! haha PEACE OUT bitches

 • Johanna

  Haha, om jag ska vara ärlig.. du e bara så mkt mognare och bättre en dessie 🙂

 • Anonym

  Ofta du skriver ut allt här? Inte lite fegt 🙂
  ta d irl ist!

 • Anonym

  Det är bra, du är bättre än henne. Du klarar dig, hon ska inte trycka ner dig

 • sanna

  din blogg är SÅ mkt bättre och roligare att läsa än dessies. hon är verkligen bara FÖR överdriven.. bry dig inte om vad hon säger, bara massa skit ändå 😉

 • ellinor

  ni bråkar hela tiden? ena dagen är ni varandras allt och andra inte. tycker bara att ni är patetiska.. fast å andra sidan är jag minst lika mycket patetisk som sitter och läser om er.

  men fjortisar är ni allt 😀 iallafall på beteendet.

 • emma

  båda är ju likadana? föresten tycker jag inte attt du ska skriva skit om henne här. 1, du säger att hon gör det, skyll inte på andra om du själv för samma sak. 2, du går tillbaka till henne hela tiden ändå, det vet alla. 3, det är ingen som är intresserad av vad du tycker om dessie.

  http://clampdown.devote.se

 • veronica

  Hej. ville bara säga att jag tycker att du ska skita i dessie, du är för bra för henne och hon är ingen bra kompis till dig, du förtjännar att ha kompisar som du kan lite på osv… skriv inte mera om henne i bloggen utan skit i henne och gå vidare, du har ju andra kompisar som du kan vara med. Kram 🙂

 • Anonym

  va fan spelar de för roll om du har lite större bröst än henne, dessie är ändå mkt finare än du. du skriver ju om henne på din blogg lika mkt som hon skriver om dig på sin. och vad är det för fel att hon strulade med några killar på midsommarafton , som om de inte va okej att ''festa'' låt henne vara hon kmr ändå alltid vara starkare än du. TÖNT

 • sanna

  Alltså, ni är så jävla patetiska båda två. Förstår inte hur ni ens ids sitta & baktala varandra i era bloggar & sen kalla er för "bästa vänner". Ni är fake! Fan, tjejer i eran ålder ska fortfarande ha saftkalas, titta på barnprogram & leka med barbiedockor, inte springa runt stan sent på nätterna, hälla i sig massa hembränt & vika ut sig för alla stockholms innekillar. Förstår ni inte att ni förstör för er själva. Ni skaffar er ett sådant jävla rykte så ni förstår inte själv, & det kommer ni aldrig bli av med heller. Bete er som folk förfan, inte som två små hjärndöda kryp.Inte undra på att folk inte tycker om er, för när man är 14, eller vad ni nu är, då ska man fan kunna bete sig & visa respekt, mot andra, ink sina vänner.
  Lägg ner nu förfan, skaffa dig ett ordentligt jobb istället för att tjäna pengar på din blogg & ständigt måsta lägga ut sig som stockholms mest blåsta brud! Visa att du har lite moral i kroppen iallafall.

 • Anonym

  det är bra!
  gillar dej mer än dessie..

 • Linda

  Men verkligen, ingen av er är mogna även om ni nu "försöker" vara det. Ni lyckas verkligen inte, och genom att skriva såhär om varandra är bara ett bevis på att ni fortfarande är kvar i FJORTIS STADIET, visst man kan snacka skit det gör alla, men såhär asså det är bara så jävla omoget. Jag skämms! Du är 93a, lika gammal som mig du ska inte ens skriva tillbaka sånt till henne, hon är ju största tönten, hon är ju fortfarande en liten fjortis. Och det gör att du också blir en när du är vän med henne, iallafall ibland.. Att ni snackar skit om hur många killar ni har legat med o grejer, det är bara töntigt. Vi vet att ni har haft sex båda två, det är många 15/16 åringar som har haft sex, tro mig det är inte bara ni som strular o grejer, MEN det är bara NI som håller på att skriva skit om varandra på bloggen, om vad ni gjorde med killar osv.
  Lackar ju, att ni inte förstår själva hur omoget det är. & att ni pratar om era jävla bröst o kroppar hela tiden, alla tjejer i vår ålder har bröst visst alla kanske inte har jätte stora, men det har inte ni heller, utan er megaPUSHUP och för små bh:ar och vad ni har i dom så har ni normalstora bröst, då sluta hålla på. DET ÄR PINSAMT.

 • Anonym

  hon äger dig paow

 • carro

  omg

  sluta bråka nångång ! fattar inte hur ni orkar, ni blir ALLTID vänner igen ändå.. shit

 • Anonym

  Men herregud vad ni håller på hela tiden..? Vi läser inte era bloggar för att höra om bråken ni har alltför ofta, eller vadå är det vad du tror kanske? Att vi tycker det är kul när ni kallar varandra för "fetto", "slampa", mm? Jag tycker allt att det är god tid att ni båda två tar och växer upp, och slutar vara så otroligt beroende av varandra. Kanske börja klä er i kläder med rätt storlek också, och inte bebisstorlekar så att halva pattarna hänger ut? Jag vet inte vad alla andra säger, men ni är fjortisar så det skriker om det – båda två!

 • Anonym

  du äger ut henne paow !

 • Anonym

  Awesome Paow! Låt inte dendär jävla fjortisen snacka skit om dig, bra att ger igen.

 • fredrica

  men guud, ni alla som tycker att dem är i "fjortisstadiet" och en massa annat skit!? låt dem vara alla bråkar med någon någon gång! sokm om ni inte har bråkat med en kompis och blivit vänner igen!
  låt dessie och paow reda ut det själva utan att lägga er i allt!

  ps. kolla min blogg! 🙂

 • Anonym

  guud va falsk du e! asso ni kommer ändå bli vänner snart och plus du kallade dessie för HORA! vems bästis gör så? en riktigt jävla dålig! du kan va med den där tessie jag ser direkt att dessie inte behöver dej o dina fula grejer! ofta DESSIE har samma behå??? man ser ju på hennes bilder att hon har alltid olika fina stil bättre än dina iaf! aja de enda ja säger är die bitch o ja hoppas alla inser att du e falsk ! men ja säger inte de för att vara taski ja gillar din blogg men nu märker ja att du kan va en falsk bitch

 • hj

  snälla paulina för engångs skull, skit i henne TOTALT!
  prata inte med henne, hon kmr sakna dig sen, alla hatar henne, snälla SKIT I HENNE!

 • Anonym

  Dagens skratt, tack för det.

  Men nu till saken, hur fan orkar ni dra upp det inför hela sverige? shit allså, ta det face to face eller iallafall via telefon.

 • emma

  det är bra tjejen 🙂

  det är lika bra att ni gör "slut" en gång för alla nu! ni har verkligen vuxit isär nu..

  kolla göra in på min blogg och ge mig lite tips 😀

  puss på dig<3

 • S.

  GO PAULINA! Om du går tillbaka till Dessie igen kommer du sjunka lågt i mina ögon. Du har andra vänner! Puss <3

 • eme

  DUM HON E :((

  ÄLSKAR DIN BLOGG<33

 • linn

  Asså jag fattar inte hur ni orkar bråka hela tiden?:O Ni borde bestämma om ni ska vara kompisar elr inte! För liksom jag skulle aldrig ha kvar en sån kompis som håller på så där:O men du gör ju dit eget val;)

  Men jag tycker att din blogg är underbar så slösa inte tid på henne(Y):)

 • Anonym

  gå inte till baka till henne nu. INnse ni två är inte meningen att vara tsm.
  Puss och kram för den bästa bloggen!!! <33

 • anna

  är rödbyxan blondin?

 • justsmile,behappy

  Lämna tillbaka hennes jävla kamera som hon tjatar om, så är du kvitt henne,
  då behöver du inte ha något mer med henne att göra.

  xoxo,

 • Sarah

  You rock girl,dessie flopps.
  Du är den bästa och det vet ju både du,jag och även hon.
  Bajs på henne.

 • Rebecca Utan Räkor

  Roooligt.
  Jag skrattar ihjäl mig.
  Ni två kommer skämmas över det här om några år. Jag lovar.

 • Anonym

  Hahah, kollade på dessies bilder, och på dom flesta hade hon samma bh ? ;s
  Men Paow, du är bäst that's it! Mjaaaaoo 😉 Go Paaow

 • mh

  era bloggar är två av väldigt få exempel där ni bör ta åt er av kommentarerna. inte de om att ni är fula, översminkade fjortisar utan de som berättar för er om hur era bloggar förstört er vänskap och er själva. ni är så jävla dumma och så jävla unga och det är verkligen synd att det tar er till sånthär, jag tror inte ni fattar.

  du hade kunnat vara hur cool som helst paow, men inlägg som dethär är bara förjävla sorgligt. förjävla jävla sorgligt. ta tag i era liv.

 • Anonym

  tkr du skriver elakare saker om dessie än vad hon skriver om dig
  😛

 • michelle

  Tänk såhär, är det såhär era läsare vill se er? Som två barnsliga barnrumpor som söker uppmärksamhet hela tiden. Båda två precis lika mycket.
  Antingen är ni vänner och lämnar blogg livet utanför eran vänskap och pratar ut om det ni bråkar om hela tiden. Berätta vad ni stör er på hos varandra och lös det. Eller så är ni helt enkelt inte vänner längre.

  Och en sak till. Att snacka skit om varandra eller andra, det vinner varken du Paow, eller Dessie på. Eller någon annan. Sanningen kommer alltid fram till slut oavsett.

 • Isabella/Lollo

  Tycker inte att ni borde tjafsa, speciellt inte på bloggen. Nu har ni bråkat & det är klart. Ni bråkade, blev sams, bråkade, blev sams & nu igen, bråkar. Men sams vet jag inte längre, det har vart mycket bråk på typ ett år.. Jag tycker så här:
  Ingen av er är VÄRLDENS POPULÄRASTE, bloggarna är inte era hjärtan asså, ni dör inte om era bloggar stängs av. Men jag vet att det nnt handlar om detta men jag säger bara, ni har bråkat sen bloggen har mång märkt & det är dålgt, men ska ni bråka på bloggen, skriv ett inlägg var m varandra och skriv inte flera.
  Desiree är omogen eftersom hon blev nyss vän med dig & sedan skriver hurdan du är irl, på sin blogg & det är klart att du blev arg, det skulle jag också bli. Och så skrev hon när ni blev sams att " jag har saknat henne, det kommer alltid vara vii 2 " ngt sånt. & nu sa hon " jag ljg om allt jag sa att jag saknade henne så" hon kasnk säger så från ilskan men endå, fattar hon nt att hon har ljugit för oss o dig. Och du bode faktist inte skriva att hon inte ska snacka skit efetersom du gör ju ckså det. Ni bda gör det. Men, jag oppas ni lser det och blir sams eller osams.
  Välj ett & sluta bråka genom bloggarna. Visst det är intressant för oss, ni vill skriva ut det, ni vill säga ngt om vrandra som VI inte vet. Men liksom.. inte fr mycket. Ni båda har sårat varandra, båda hittar på ursäkter & grejer. Men släpp det bara.
  Gå samma väg eller välj er egen väg att gå på & hitta vänner ni faktist kan lita på.

  Kram ( menar inget illa ) 🙂

 • Anna

  jaha…och?
  vad exakt var poängen med det där inlägget? Tror du att hon tar dig mer på allvar om du skriver skit på din blogg?

 • anonym

  fan vad elak och hemsk människa du är. dessie också för den delen. jag hatar såna äckliga bitches som ni

 • bea

  starka reaktioner måste jag säga, att man orkar skriva 3 mil lång text till kommentar så har man inte mycket till liv. jaja ville bara ställa en fråga :
  Hur lång tid kommer det ta innan ni blir vänner igen? en vecka, kanske två? eller kanske det är slut for good?

 • Anonym

  äsch ni blir vänner igen
  inom en vecka är det ''ni två'' igen

 • linda

  FAN VA DU/ NI E PINSAMMA… !!! skall ni berätta en massa skit om varann nu varje dag? " du gjorde det då, å du sade det då…" Men herregud! Finns det inte bättre saker ti göra! Du e så jävla äckli så fy fan..!!!!!!!!!!!!!!!

 • sandra

  Du påstår dig vara mer mogen och allt. men istället för att vara vän med henne så kan du avsluta vänskapen och inte skriva en massa skit om dig. Varför sjunker du till den nivå du själv tycker att hon ligger på.. ni verkar vara på samma nivå.. du säger massa saker om henne på din blogg, visst hon kanske med gör de men soo what? sjunk inte du med.

 • maria nilsson

  Bra Paow! Du säger i från dig! Dessie snackar ändå bara bitchiga löngner om dig så vrf ens bry dig? Skaffa nya bästisar och bry dig inte om dessie hon gör bara till sig och är överdriven! Herre gud liksom bara kolla på henne så ser du ett endaste fel på 3 sekunder va fan! Paow skit i henna skaffa nya vänner dom inte snackar skit om dig på deras egen blogg! Hoppas ni blir "vänner bara" för man pallar inte va bästisar sen så blir det bara fel (IGEN SOM ALLTID) (HAHA) Men iaf paow skit i henne som sagt om hon vill berätta "skit" om dig så låt henne göra det du tar inte åt dig det är väl allt ? 😀 så hoppas det blir lite bra mellan er! KRAMAR!

 • ester

  wohoo, go for it!
  du rockar dessi, kor over henne for fan hon ar eeecklig!

  jag typ avgudar dej;)

  pussokram!
  / http://ybrings.bloggg.se

 • sofia

  paulina du är så j*vla mycket bättre en desiree. och vi står på din sida och håll dig stark! 😉
  och du är väll ej lika dum i huvudet och tycker värkligen blondiner har så jÄvla mkt roligare och att dom är bäst osv. det är persoligheten som får en att få uppmärkasmet inte att man är en blondin!
  och vi hejar på dig paulina. go you! <3

 • Matilda

  jag tycker du ska sluta umgås med desireé, hon verkar bara va en konstig vän som snackar skit om dig. Utan henne tror jag du är bättre person ! 🙂

 • Anonym

  vad spelar det för roll vem som har störst bröst?? :O

 • HANNA

  Ni bråkar bara för att få publicitet. Ni är inte ens riktiga människor. Lika jävla illa båda två. Omogna som fan. Båda två snackar om bra självförtroende, men tydligen inte tillräckligt bra för att ha kvar sin naturliga hårfärg ens? Bara sååå fejk fejk fejk.

  Era bloggar är exakt likadana – dresscode, facelook (vem fan kommer på sånna idiotiskt töntiga ord?!) och skitsnack om Kissie och om varandra. Plus att ni ser likadana ut också. Eller… hon den där Desiree har ju inte ett sött ansikte, vilket du har Paulina. Men annars verkar ni vara exakt likadana, båda två. Inside n' out. Låtsas låtsas låtsas. Pekar ut folks negativa sidor och snor Kissies "svar på tal", "hemligheter" & "saker som bara inte händer".

  Men Kissie är ju inte underbar heller direkt. En falsk jävel som hackar upp sig på unga mammor bara för att hon vet att hennes barn skulle bli så jäävla fula, även om Johnny Depp var pappan…(Inte för att han skulle vilja ha henne, men ändå). Och hon är ju 18 eller nåt, ni är ju ändå fjortisar fortfarande. Ja, det är fan vad ni är! Fjortisar allihop!

  Jag skäms fan över att jag någonsin klickat mig in på någon av era bloggar. Dom är DÅLIGA. Inse det. Ni kan inte stava, varken på engelska eller svenska, ni har ganska ointressanta liv och verkar aldrig tänka på något seriöst nånsin. Har ni hjärnor ens? Ni är som myror i en myrstack, ser & är likadana allihop. Slavar förvarandra och alla tror att det är dom sjävla som är drottningen. Men nej.

  Ni är lika illa allihop. Otrevliga, bitchiga moderater. Fuck alltså. Sluta blogga! Det är inte värt det. Ni är inte värda dom ynka 12 tusen eller vad det nu är ni tjänar.

  Sluta bara bry er.
  /Hanna

 • Susanne

  Det måste vara jobbigt att ha en så ytlig kontakt?

 • Josefine

  Asså seriöst, skämms ni inte?
  ni kallar er för bästa vänner men du kan inte ens hålla hennes hemligheter hemliga utan måste säga allt inför hela svenska folket. Visst du kanske är better off without her, men Vem bryr sig om hon har sex med en massa killar, eller om hon är lössläppt, du som vän ska inte gå och berätta sånt vidare. Kasta skit på det hon gjort fel mot dig när ni bråkar istället för att ta upp sånt här, suck.

 • maja

  Hej dubbelmoral? Först ba "Jag behöver inte snacka skit om dig" och sen ägnar du hela inlägget åt att göra det? Hah. Alla vet ju att om några dagar kommer ni vara "bästa vänner" igen och säga att ni älskar varandra för att nån vecka senare kalla varandra för horor. Känns lite omoget sådär ja 😛

 • challie

  Fy gillar inte dessie hon ser ut som en stor fet fjortis ! hon skriver bara massa skit om att du loggar in på hnnes blogg och massa :S jag står på din sida usch fy fy fy fy för dessie !

 • Filippa

  outch!The catfight is on!

 • carre

  dessie trycker ner dig för att få bättre självförtroende .. hon är falsk!

 • sanna

  ehm , vad fan spelar det för roll om man har små eller stora bröst ?
  ingen av er är fina , båda ser plastiga ut , blä.

 • Anonym

  ååååååh ni är så dumma i huvudet fyfan vad ni är irriterande kan ni bara vara vänner eller inte

 • Anonym

  DUBBEL MORAL ett två tre.. :S

 • Neira

  skit i henne, du är ändå bättre =)

 • Anonym

  gud, jag hade inte alls den uppfattningen om dig – att du skulle vara så elak, så respektlös. Det är sant som du säger, du är iskall. Och det är fanimej inget att vara stolt över.

  tjingeling

 • Anonym

  dessie äger dig, orka fortsätta då om du är så jävla mkt bättre?

 • Anonym

  Du är iskall och elak som fan. Både du och Dessie är två omogna fjortisar som gillar att trycka ner varandra. MEN dagen efter era feta gräl så är ni BÄSTA VÄNNER igen… Suck. Omoget Omoget Omoget.

  Du snackar ju skit om henne i inlägget?

 • julia

  Jag gillar verkligen din blogg, paulina!
  Men man sjunker lite lågt när man skriver skit om folk i sin blogg som du gör, jag tycker att du ska säga det direkt till henne eller bar skita i henne!
  Som sagt, inget illa menat, ha det bra! (:

 • Anonym

  du är så jävla mkt bättre, än den där dessi. Jag har inte fattat att du har kunnat va med henne. Hon tar over allt snällt hos dig till elakhet . skit ihenne livet är bättre utan henna skulle ja tro !

 • Helt klart på din sida blondie!

  Alltså, jag skrattar nog så jävla mycket åt "Dessie"
  Haha, seriöst. Vilken jävla äcklig slyna hon är.
  Hon gömmer sitt ansikte under smink & vill ha brösten med på alla bilder, man får ju spy 😀
  Det ända hon vill ha är uppmärksamhet, hon är riktigt barnslig, vad jag tycker & en hel del andra må ja tro!
  Du har helt rätt om alltihop, så jag har upplevt henne på bloggen, så är hon så jävla ful irl.
  Najs med samma bh förresten, fräschinngg där ju!
  GLÖM INTE ATT DU ÄR SÅ MYCKEETMYCKETMYCKET SNYGGARE ÄN DESSIE, OH WHATEVER OM DU HAR KÖPT NGT LIKNANDE SOM HENNE? INTE BARA HENNES KLÄDER,DOM FINNS I AFFÄRER, OM JAG KÖPER SÅN MYSDRÄKT, ÄR JAG OXÅ WANNABEEEEEE DESSIE, NÄE, INTE SKULLE JAG TRO DET. INTE BARA HENNES KLÄDER, OH INTE LÄPPSTIFTET HELLER, OH VETU VAD PAOW, DU SER SKAPLIGT MYCKET BÄTTRE UT I DET ÄN VAD DESSIE GÖR.
  Pusseenn!

 • stephanie

  ni e pinsamma, riktigt jävla pinsamma

 • Jennifer

  asså ni båda säger att ni inte ska snacka skit om varandra men LÄS för gudsskull inlägget du skrivit IGEN

 • frida

  Nej bråka inte ni bråkar bara för att ni är så lika i sättet

 • Frida

  Nej bråka inte ni bråkarr bara för att ni är så lika:)

 • Anonym

  NI ÄR SÅÅÅ OMOGNA! 😀

 • Anonym

  VA FAAAN??!!! VA I HELVETE SPELAR DE FÖR ROLL ATT VEM SOM E SNYGGARE!! alltså ja dööör! Va fan kan man åt hur man sir ut..! Jävla cp:n " du är mycker snyggare kom ihåg det" Men herregud gå å häng dej själv

 • GO Paulina !

  Du är bättre än Desiree, Paulina! <3

 • Anonym

  JAG BOR I SKÖVDE, VEMFAN E FREDRIK :D?

 • Anonym

  du har en fin blogg , sötnos 🙂

 • Anonym

  desiree har väl ingen blogg nu? ;s

 • Anonym

  herreherregud ni är såna fjortisar båda två!
  bästis hit och bästis dit är ni 10år eller?
  Nästa vecka kommer ni ju i alla fall sitta och skriva att hon är din bästavän och du hennes. Jävla tjat på er!

 • Anonym

  Förstår mig inte på er som "håller" på Dessie, hon är för det första så mycket omognare än Paow, jag säger inte att Paow är omogen men Dessie är fan omognaste..
  Sen, man ser inte alls på alla andra bilder att Dessie har olika bh:ar som alla skriver, hon har samma vita bh på alla bilder.

 • Anonym

  Fy vad omogna ni är båda två !!!
  Vem fan bryr sig om vem som har störts bröst vad har det med det här att göra och du säger att du inte snackar skit om desirèe i din blogg,men du gör du ju förfan helatiden.Det är till och med du som gör det mest av er två.OMOGET OMOGET !!!

  Dessiè är inte en ängel hon heller.Men du är ta mej fan värre.Du har rätt du är inte speciellt snäll,du är en jävla bitch ! Och din blogg suger,du skriver om så ointressanta saker så man orkar inte äns läsa.Dessiè skriver iallafall om sånt man har lust att läsa.Och du uppdaterar bara när du bråkar med henne eller om du ska visa dina "balla" kläder.

  Nej du har iallafall tappat en läsare forever,du SUGER STORFET BALLE,men du är ju bara fjortis fortfarande.JUST DET DU ÄR EN FJORTIS, F-J-O-R-T-I-S STAVA TILL DET ,MEN DU KAN INTE STAVA! MEN DU ÄR IALLAFALL EN STOR FET FJORTIS OCH DESSIÈ MED !

 • Anonym

  FJORTISFAAN! Du skriver att du inte behöver snacka skit om dessie men ändå snackar du skit om henne i resten av inlägget? och i alla andra jävla inlägg med. du förtjänar fan inga vänner!

 • Elin

  NU FÅR NI FAN TA OCH GE ER! Ni är så jävla patetiska som börjar tjafsa två dagar efter att ni blvit vänner igen!

 • Sofia

  då börjas det igen xD

 • Anna

  Uppenbarligen snackar du ju visst skit om din "kompis" när du skriver så om henne på en välbesökt blogg. Det är inte helt okej! Varför inte föregå med bättre exempel?

 • jonna

  haha bra, så ska det låta. tryck ner henne!

 • Malin

  GO DESSIE! du är patetisk

 • linnea

  Ni är sjuka i huvudet båda två.

 • Victoria

  Nej ibland är dessie så jävla mkt bättre!

 • michelle

  Men herregud vad mogna ni är. Skriver ett lång jävla inlägg om vem som skapade vem, vem som har störst bröst och vem som knullar mest? Finns något som kallas telefon om ni inte kan ta de face to face. Eller nej, kom ju på att ni tävlar om vem som har mest besökare och de är väl därför ni skriver ut detaljer på bloggen. Men förr eller senare kommer ni ångra att ni lagt ut dessa privata saker om varandra.

 • helena

  Helt seriöst Paulina skit i henne hon är falsk. Du förtjänar inte sånna kompisar jag som inte känner dig tycker att du är shysst osv, vafan finns och säga om dessie? vänta.. en billig hora? ful , pippat ansiktet med smink? du är jäävligt fin hörrudu SKIPPA DEN BRUDEN bli inte sams med henne hon förstör bara för dig, det finns nog andra som är MYCKET BÄTTREE ÄN HENNE, hon gör dig till en jävla hora jag vet att du inte är det men anyway som sagt SKIT I HENNE fuckin patetisk hoe, du är bra fortsätt som du gör, du behöver inte henne.

 • irma

  haha, ni verkligen skriver kilometers långa inlägg om varandra o vad ni har gjort & såå.. lönt, ni kmr ändå bli kompisar imorron? de slutar alltid så, de vet ALLA era läsare. paow, va mognare än dessie & bara dumpa henne, dont say shit to her. om hon slänger ngn kommentar när ni träffas, säg bara "du är inte värd min tid" & gå därifrån, hon kmr bli dissad. så ska du göra, inte skriva texter här & så.. men jaja bara min egna åsikt .

 • natalie

  Bråkar ni bara för att få publicitet eller ni är ovänner på riktigt?

 • Anonym

  2009-06-25 @ 23:17:20

  Postat av: Malleh

  Ni två är precis som ja och en tjejkompis.. ^^
  Och ja tycker du borde liksom skita i henne paow fatt du är en otroligt fin människa även om ja liksom inte direkt känner dig..
  och dessie.. i sin blogg verkar hon otroligt muppig och bitchig och helt emotsattsen till dig,
  och allt hon skrev på sin blogg liksom..? S: ah..

  Men lycka till med er vänkap. hoppas det går bra!
  kramar !

 • Hilda - fotoblogg

  Ni bråkade väl förra veckan också? Usch omogna människor borde inte vara tilllåtna att ha en blogg.

 • anonym

  Go Paulina, du har mycket mer bättre blogg än Dessies & Du ser bättre ut än vad hon gör! =)

 • Anonym

  haha vadå inte snacka skit? hela det här inlägget e ju skitsnack mot dessie:S

 • Anonym

  DU är en blek kopia jämfört med Dessi.

 • Anonym

  Du måste ha serriösa problem?
  Är du bättre än henne för att du har större bröst?
  Ni båda två verkar helt jävla omogna.
  Du lägger ut ngt jävla inlägg med massa kränkande kommentarerer, är det så jävla mkt bättre än att snacka skit?
  Alla tar dig som ett skämt ändå, hur kommer någon ens NÅGONSIN kunna lita på dig?
  Snacka om att förstöra sitt eget liv.

 • Anonym

  haha du e tusen ggr bättre än den jävla apan

 • Anonym

  ni är sjukt omogna båda två, herregud störtlöjligt!
  jag va först med roda läppstift blablabla, seriöst? om ni nu är så hiimla mycket ovänner ta det utanför bloggen, för ingen gillar att läsa om era "bråk" .
  väx upp båda två,

 • Freakness

  Omg,you're so pathetique.Fights with your best friend all the time,so sick of you! so ugly with all that make-up.You're way much prettier without.I thought about for a long time what to write to you,but honestly,i have nothing to say.You're too much for me.too fake,too ugly…just too much! Do us all a favour,and stop being such a bitch,get a hold of yourself and stop being such a baby,if you understand what this message is about!

 • langsie,

  JAG HATAR ER PRYDA TJEJER SOM VERKLIGEN TROR ATT SEX bBARA FUNGERAR INOM ÄKTENSKAP. OTROHET ÄR EN SAK. MEN HALLÅ VI LEVER PÅ 2000 TALET.

  VILL JAG KNULLA LETAR JAG UPP EN SNYGG KILLE O KNULLAR MED. VILL JAG SENARE NÅGOT MER MED DENNA KILLE UTVECKLAR JAG EN SÅKALLAD RELATION.

  SLUTA VARA PUSSSY'S FFS!
  LÄNGE LEVE ONE NIGHT STANDS OCH KK'S

 • Hampus

  Ni säger att ni inte vill ha drama emellan er?
  ,well stop chasing it then !

 • marcus

  Jag tycker att paow är bäst 🙂
  Men tror du att dessie skulle vilja att ajg sög på hennes nipple och hon sög av min k*k.
  Jag är 13 år 😛

 • Nathalie

  Kan ni inte bara låta varandra vara? Paow du är mycket bättre än Dessie, visa det också.

 • Anonym

  vad heter den där dessies blogg??

 • emilia

  ALLTSÅ SERIÖST. ena stunden bråkar ni, sen är ni vänner och blabla vi hör ihop. men varför då ska ni skämma ut varandra inför hela sverige? ni får ju varandra att framstå som horor. herregud, ni behöver ju inte skriva i bloggen om ni bråkar eller inte. och absolut inte sånna saker som att hon knullar med alla och att du inte? vafan, vad ska folk tro om er seriöst?
  ni är ju likadana båda två. och jag som tyckte du var bättre innan. vetifan nu alltså..

 • Joz

  haha man vet aldrig med er längre om ni låtsas bråkar för att få mer läsare eller om ni är små omogna fjortisar. haha jag vet hur det var att vara 15. för 5 år sen..

 • Sanna

  jag tror ni har en "bråkpakt"… Tror det är feeejk, för ni är för gamla för att hålla på så där. (Eller så har ni något traumatiskt ni behöver bearbeta)

 • Julia

  skit i dessie paow, du förtjänar bättre!

 • Anonym

  okej, ni e typ 15 år. men fattar ni inte att bloggen och er kariärr tar dö på er vännskap, är det verkligen värt detta, att ni ska bli ovänner…. tänk lite små flickor (om nu det skulle gå)

 • moaaaw

  seriöst bloggen kan ju inte döda eran vänspak -.- ni var ju bästisar!!! jag skulle iaf gett upp min blogg även om den va lika stor som din för att få behålla min bästa kompis men snälla kan inte ni 2 bara MOGNA

 • Alicia

  Ni är så omogna, verkligen.

  // Alicia @ http://ThatAlicia.blogg.se

 • M

  "Jag behöver inte snacka skit om dig. För att jag vet att jag är så mycket bättre" Nehe vad gjorde du just i dethär inlägget då? omoget

 • Johanna

  Inte snacka skit? fan hela detta inlägg var ju skitsnack! HAHA patetiskt xD

 • Thessan

  HAHA jag tror jag dör, fyfan vilka patetiska nollor ni är!
  Det är helt sjukt hur folk kan gilla er två. Ni är två blonda små fjortisar som inte verkar fatta bättre än att det kan verka lite mognare att inte ta skiten över internet. Bara det är ju löjligt, fyfan. STÄNG NER BLOGGEN!

 • H

  din blogg är ju verkligen 100 gånger bättre än dessies. bra att du säger ifrån, hon skrev ju en massa massa skit om dig.
  dessie ser ut som en uppstoppad fjortis, vilket hon också är. skit bara i varandra, för ni bråkar ju ändå bara.

 • omg

  HUR OFTA SKRIVER MAN SÅNT DÄR SKIT PÅ ENS BLOGGGG??? Första gången i mitt liv jag läser något sånt här. Du är rakt ut PINSAM! Du skämmer ut dig själv och du får dig och din vän o framstå som HOROR din smutsiga HORA! Väx upp skitunge.

 • OMG

  En sak till jag glömde tillägga.. DU ÄR HUR FUL SOM HELST.. ser ut som en smutsig hora som står och säljer sig.

 • Lol

  och om 2 dagar är ni bästakompisar igen och tar tillbaks allt ni precis skrivit om varandra.. ni är lika omogna båda två, väx upp

 • Johanna

  Ja, seriöst. Ni snackar lika mycket om varandra… patetiskt och tragiskt.

 • Amanda

  Team Dessie. Det är ingen bra sak att vara iskall och hjärtlös om du nu trodde det.

 • tovan

  JAG BEHÖVER ER HJÄLP!!!
  JAG HÅLLER PÅ ATT SKISSA PÅ MIN 20:E TATUERING
  tillägnag min mopsvalp Bertil och skulle bli
  jättejättejättejätteglad om ni kom med någon åsikt.
  Kika gärna in på min dagboks- och fotoblogg där jag beskriver mitt liv som en manodepressiv bulimiker som kämpar för att överleva bland svek och jobbiga känslor.

  http://toveunderytan.blogg.se

  http://toveunderytan.blogg.se

  http://toveunderytan.blogg.se

 • tove

  JAG BEHÖVER ER HJÄLP!!!
  JAG HÅLLER PÅ ATT SKISSA PÅ MIN 20:E TATUERING
  tillägnag min mopsvalp Bertil och skulle bli
  jättejättejättejätteglad om ni kom med någon åsikt.
  Kika gärna in på min dagboks- och fotoblogg där jag beskriver mitt liv som en manodepressiv bulimiker som kämpar för att överleva bland svek och jobbiga känslor.

  http://toveunderytan.blogg.se

  http://toveunderytan.blogg.se

  http://toveunderytan.blogg.se

  😀

 • catrin

  ja håller me dig om desse FALSK! men de e bloggarna som förstört eran vännskap ni blev helt andra personer.

  läs och komentera min blogg allihoppa<33

 • Anonym

  du blev känd genom paow, men hallå ? hon ska väl inte få vara fittig mot dej därför ? -.-

 • Sara S.

  haha palla att folk ska bry sig så mycket. deras ensak och ni bara stör er, no life ha? 😉

 • Noely

  varför berätta saker om henne när hon inte har gjort det om dig? varför sjunker du till hennes nivå, och börjar säga att hon har haft sex med en massa andra människor? :S

 • Julia

  I början av inlägget står de "Behöver inte snacka skt om dig" när hela inlägget går ut på att snacka skit… LÄR DIG BLOGGA UNGE!!!

 • My

  SNÄLLLA SLUTA .. SKÄRP ER ni kommer tappa läsare om ni forsätter så här!!!

 • anna

  Om du nu är så mycket bättre än Dessie varför sitter du då och fånar dig genom att skriva om henne? Vad är det egentligen du försöker bevisa? Att du klarar dig utan henne även om du sitter och skriver om henne? Om du sitter och skriver om att hon har en bh från Thailand som hon använder hela tiden, att en kille som hon aldrig hade träffat fick suga på hennes nippel osv hur framstår du då? Hur ska folk kunna lita på dig i fortsättningen? Dina vänner kommer ju vara rädda att bli osams med dig för att du inte ska skriva skit om dem. När du ser att hon har skrivit om dig i sin blogg, varför ska du vara lika omogen som henne då? Om du nu är bättre än henne, visa det då! Skit i att hon skriver om dig på sin blogg, men om du inte kan det så prata med henne face2face för det här hjälper ju inte alls. Ju mer hon skriver desto mer skriver du och tvärtom. Så ge bara upp båda två, glöm varandra och gå vidare för annars slutar det aldrig. Vill du vara en person som sitter och smutskastar din före detta bästa vän eller den mogna personen som glömmer henne och går vidare i livet? Ni ska inte se varandra som hatobjekt, utan se varandra som två personer som var bästa vänner men efter ett tag inte passade bra ihop längre.

  Enligt mig så är inte ni något bättre än varandra med tanke på det sättet som ni sitter och smutskastar er på det barnsliga sättet genom era bloggar.

 • alexandra

  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333

 • alexandra

  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333
  GOOOOO DESSI!<33333333333333333

 • Lisa

  hahahahahah! ska man skratta eller gråta!!!!!!!???

 • Emma

  Dessie är en tönt.
  Du är lika töntig som skriver ett sånthär inlägg till råga påa llt. ska bli kul att läsa vad bloggkommentatorerna har att säga om detta!

 • linnea

  asså, det är dålig stil av dessie.
  man gör bara inte så.

 • vickan

  Asså förlåt nu men jag känner ingen av dig eller dessie, men jag läser båda era bloggar och det börjar bli så sjukt jobbigt att läsa om vad ni skriver om varandra…… ni vah ju as bra vänner förrut, vrf ska ni klaga på varran hela tiden ?

  Ingen är perfekt men alla har ngt så är det bara…

  kram

 • lisa

  haha. så omogna ni är.
  du säger att du inte snackar skit, men va fan är det här då? mh,
  så patetiskt , verkligen.

 • Sarris

  alltså jag förstår mig inte på er (dig och dessie) egentligen, men jag har alla fall en sak att säga, DIN BLOGG ÄR BÄTTRE ÄN HENNES! ;D;D Go girl!

 • Sandra

  Ärligt liksom några gilar dessie men de flesta gillar paow för hon är inte som dessie ..Låt dem bråka och skriv inte o dessie i paows blogg ? Liksom det är juh nte dessis blogg !
  Jag står för min menin : Din bloggg är tusen ggr bättre en hennes ! Dt är irreterande attt läsa på hennes blogg där det står en massa skit om dej ..

 • Anonym

  fan va ni är patetiska seriöst
  man vill bara spotta på er eller något?
  va tänker ni med? ni lär eran vänskap förstöras pga en jävla blogg. säger bara moget.
  ni har båda två bra bloggar, vafan ska ni bråka för? :s

 • K

  Skövde, haha?! Fan va gött. Efternamn på killen ?:)

 • Anonym

  hha, komiskt..
  om man läser inlägger dessie skrev om dig.
  ¨så verkar alla vara på din sida, men i det är är det NÄSTAN mer på dessis sida.
  Älskar din blogg btw, intressant!

 • Anonym

  ASSÅ OMG !!
  ja tkr du e så jäkla omogen 'paoww'
  Du säger att du inte behöver snacka skit om henne osv , men vafan e dt du skriver VARENDA gg du o hon bråkar , du skriver att hon e en slampa , men vafan , du e ju likadan ! och , du överdriver !!!

 • Anonym

  ASSÅ OMG !!
  ja tkr du e så jäkla omogen 'paoww'
  Du säger att du inte behöver snacka skit om henne osv , men vafan e dt du skriver VARENDA gg du o hon bråkar , du skriver att hon e en slampa , men vafan , du e ju likadan ! och , du överdriver !!!

 • linda

  haha "jag har haft sex med en del, men det var för länge sen". du är 15 år gumman? skämmer ju bara ut dig när du skriver så.

 • camilla

  haha jag sitter här och skrattar åt er! det är en väldigt underhållande blogg för övrigt. kul att läsa om era bråk. men vi alla vet att du & dessie kommer att bli lika tighta som innan. puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *