så här känner jag just nu dessie

För det  är verkligen så "ute". Jag tänker säga exat som jag känner. Du har lovat mig en massa saker. Träffa mig hit och dit. Jag åker ut till Fagersjö mitt på morognen, av att sedans lämnas med mitt x. Du kankse inte förstår hur det känns. Vi kan umgås okej. Men det är inte direkt så att jag åker och träffar han själv. Du vet hur allting ligger till när det gäller den delen. För det första så är jag för blödig för att ta det i telfonen. Jag tänkte bara låt allting va. Till du bu började "hålla på" med killen jag gillade. Och när du som person själv vet hur kall jag är hur svårt jag har för att gilla folk. Även om han är en idiot.. Hur ledsen jag har vart, du som suttit och tröstat mig. Och sagt "skit i han".. Nu skriver med hnm. Egentlige så bryr jag mig inte speciellt mycket. Jag hade ju sex en månad med ditt X en månad efter ni gjort slut. + att vi bråkade. Det var fel och jag skämdes. Och lovade mig själv att aldrig sjunka till den nivån igen.Men det här som hände var knappt en vecka sen. Jag förstår att du har det jobbigt. Att dina föräldrar håller på. Kanske för att du inte sköter dig. Att Tess har dött, att du fått dåliga betyg. Jag förstår dig. Men att du inte kan träffa mig betyder inte att du kan gå ut och supa varje dag. Eller du kan. Men sedan säga till mig att du sitter hemma..

Anledningen till att jag känner såhär, att jag inte kan umgås med dig längre är för att du sätter andra i första hand. Först my, sen Alexandra. Jag acepterar att du har andra kompisar. Yes det gör jag. Men du ignorar mina samtal, och slutar svara på sms. Och Alexandra "orkar" inte svara när jag ringer genom henne för att få tag på dig. Jag snackar inte skit om dig. Jag skriver inte med dina X, jag berättar inte dina hemligheter. Jag ville bara släpp allt och hitta nya vänner. Tänkte låta allt var som det va. När du senare började kommentera hans album endast för att jävlas mot mig. När du felra gånger suttit för mig och berättat hur äcklig han var.. Du kan göra som du vill. Du kan knulla dina småtrukar som du och Alexandra umgås med. Som ni runkar och äcklar er med. Jag orkar helt ärligt inte bry mig.

Jag står iallfall för den jag är. Jag har knullat runt supit ner mig själv varje helg och röker regelbundet. Ungefär det som du börjat med nu.Jag märker att jag börjar bli äldre att jag bröjar växa ifrån dig. Då du nu är på samma nivå som jag var för ett halvår sen. Jag har inte sex med vem som helst längre, och jag dricker i stort sätt aldrig. Och om jag gör det så gör jag det med måtta. Där kommer skillnaden mellan oss. Jag behöver inte snacka skit om dig för att jag valt bort dig från mitt liv. Jag känner att man kan hälsa på varandra eftersom vi har gemensamma vänner. Men inte mer en så. För jag vill inte umgås med dig.. Jag orkar inte bråka. Jag vill bara inte ha med dig att göra. Och verkligen inte nu, när du bevisat hur omogen du är. Det är mitt val och mitt liv, precis som ditt. Du gör vad f*n du vill. Jag vet hur sårbar du är nu, att du inte mår bra. Och jag har velat ställa upp. Det var därför jag så gärna ville träffa dig, för att jag är den personen som är bäst på att hålla koll på hur mycket du dricker. Vad du gör osv.. Förlåt mig men jag ville bara hjälpa, det är inte skönt att bli trampad i ansiktet av någon som betydigt så otroligt mkt. Men nu är jag trött på allt det hära. Allting som har hänt. Åt helvete med dig säger jag bara

Visst imrogn så kommer jag säkert att ångra mig. Men jag vet inte, jag känner att jag inte kan slicka dig i röven mer. jag orkar inte. Jag tänker hitta vänner som uppskattar det jag gör. Inte folk som bara kastar skit tillbaka

(Visited 24 times, 1 visits today)

194 Comments

 1. EEEEEEEEMILYAAA juni 12, 2009 at 6:17 f m

  ni bråkar jue fan hela tiden? och ni ska kalla er bästa vänner? frågan är om ni typ bara hittar på alla era bråk? det verkar ju fan så? men annars så tckr jag att du ska skita i henen, du är ju värd nån bättre..men som sagt det kan ju vara något ni hittar på för att få fler läsare:)

  för om några dagar lär ni ju vara bästa vänenr igen:O

  Reply
 2. - amanda juni 12, 2009 at 6:25 f m

  Fan vad rätt sagt Paulina!

  Reply
 3. Sanna juni 12, 2009 at 6:30 f m

  ibland växer man bara helt enkelt ifrån varandra, och att då gå skilda vägar är det bästa man kan göra. Om man inte får ut någonting positivt ur en vänskap, så kan den lika gärna skippas.

  Reply
 4. max juni 12, 2009 at 6:34 f m

  tycker det är riktigt bra att du skrivit dethär och känner så, hoppas bara att det är något du står fast vid. och inte går tillbaka till henne sen. du förtjänar mycket bättre, för du är en mycket bättre människa än dessie. älskar dig blogg (y)

  Reply
 5. linn juni 12, 2009 at 7:15 f m

  Bra sagt paulina, bra sagt!

  Reply
 6. Carmen juni 12, 2009 at 7:27 f m

  Jag tycker du kan komma långt utan dessie, du förtjänar mycket bättre för du är en bättre person än henne =)

  btw: gillar din bloggg =)

  Reply
 7. isabella l . juni 12, 2009 at 7:40 f m

  Ni borde prata med varann istället .

  Reply
 8. Ida juni 12, 2009 at 7:43 f m

  du förtjänar mycket bättre vänner än den horan! 😀

  btw; i like your blogg 😀

  Reply
 9. Anonym juni 12, 2009 at 7:45 f m

  tror att du klarar dig bättre utan dessie.

  Jätte bra skrivet föresten, du är verkligen duktig!

  Reply
 10. Erica juni 12, 2009 at 8:01 f m

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

  Reply
 11. emilia juni 12, 2009 at 8:27 f m

  du bara växer och växer i mina ögon. stå på dig paulina.

  Reply
 12. Serena juni 12, 2009 at 8:30 f m

  Hah x) undrar om dom vet vad fjortis egentligen är 🙂

  Reply
 13. Serena juni 12, 2009 at 8:31 f m

  fel inlägg x)

  Reply