För det  är verkligen så "ute". Jag tänker säga exat som jag känner. Du har lovat mig en massa saker. Träffa mig hit och dit. Jag åker ut till Fagersjö mitt på morognen, av att sedans lämnas med mitt x. Du kankse inte förstår hur det känns. Vi kan umgås okej. Men det är inte direkt så att jag åker och träffar han själv. Du vet hur allting ligger till när det gäller den delen. För det första så är jag för blödig för att ta det i telfonen. Jag tänkte bara låt allting va. Till du bu började "hålla på" med killen jag gillade. Och när du som person själv vet hur kall jag är hur svårt jag har för att gilla folk. Även om han är en idiot.. Hur ledsen jag har vart, du som suttit och tröstat mig. Och sagt "skit i han".. Nu skriver med hnm. Egentlige så bryr jag mig inte speciellt mycket. Jag hade ju sex en månad med ditt X en månad efter ni gjort slut. + att vi bråkade. Det var fel och jag skämdes. Och lovade mig själv att aldrig sjunka till den nivån igen.Men det här som hände var knappt en vecka sen. Jag förstår att du har det jobbigt. Att dina föräldrar håller på. Kanske för att du inte sköter dig. Att Tess har dött, att du fått dåliga betyg. Jag förstår dig. Men att du inte kan träffa mig betyder inte att du kan gå ut och supa varje dag. Eller du kan. Men sedan säga till mig att du sitter hemma..

Anledningen till att jag känner såhär, att jag inte kan umgås med dig längre är för att du sätter andra i första hand. Först my, sen Alexandra. Jag acepterar att du har andra kompisar. Yes det gör jag. Men du ignorar mina samtal, och slutar svara på sms. Och Alexandra "orkar" inte svara när jag ringer genom henne för att få tag på dig. Jag snackar inte skit om dig. Jag skriver inte med dina X, jag berättar inte dina hemligheter. Jag ville bara släpp allt och hitta nya vänner. Tänkte låta allt var som det va. När du senare började kommentera hans album endast för att jävlas mot mig. När du felra gånger suttit för mig och berättat hur äcklig han var.. Du kan göra som du vill. Du kan knulla dina småtrukar som du och Alexandra umgås med. Som ni runkar och äcklar er med. Jag orkar helt ärligt inte bry mig.

Jag står iallfall för den jag är. Jag har knullat runt supit ner mig själv varje helg och röker regelbundet. Ungefär det som du börjat med nu.Jag märker att jag börjar bli äldre att jag bröjar växa ifrån dig. Då du nu är på samma nivå som jag var för ett halvår sen. Jag har inte sex med vem som helst längre, och jag dricker i stort sätt aldrig. Och om jag gör det så gör jag det med måtta. Där kommer skillnaden mellan oss. Jag behöver inte snacka skit om dig för att jag valt bort dig från mitt liv. Jag känner att man kan hälsa på varandra eftersom vi har gemensamma vänner. Men inte mer en så. För jag vill inte umgås med dig.. Jag orkar inte bråka. Jag vill bara inte ha med dig att göra. Och verkligen inte nu, när du bevisat hur omogen du är. Det är mitt val och mitt liv, precis som ditt. Du gör vad f*n du vill. Jag vet hur sårbar du är nu, att du inte mår bra. Och jag har velat ställa upp. Det var därför jag så gärna ville träffa dig, för att jag är den personen som är bäst på att hålla koll på hur mycket du dricker. Vad du gör osv.. Förlåt mig men jag ville bara hjälpa, det är inte skönt att bli trampad i ansiktet av någon som betydigt så otroligt mkt. Men nu är jag trött på allt det hära. Allting som har hänt. Åt helvete med dig säger jag bara

Visst imrogn så kommer jag säkert att ångra mig. Men jag vet inte, jag känner att jag inte kan slicka dig i röven mer. jag orkar inte. Jag tänker hitta vänner som uppskattar det jag gör. Inte folk som bara kastar skit tillbaka

Posted in: Livsstil
Kommentarer (194)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Caroline Roxy - Glow face
 • EEEEEEEEMILYAAA

  ni bråkar jue fan hela tiden? och ni ska kalla er bästa vänner? frågan är om ni typ bara hittar på alla era bråk? det verkar ju fan så? men annars så tckr jag att du ska skita i henen, du är ju värd nån bättre..men som sagt det kan ju vara något ni hittar på för att få fler läsare:)

  för om några dagar lär ni ju vara bästa vänenr igen:O

 • - amanda

  Fan vad rätt sagt Paulina!

 • Sanna

  ibland växer man bara helt enkelt ifrån varandra, och att då gå skilda vägar är det bästa man kan göra. Om man inte får ut någonting positivt ur en vänskap, så kan den lika gärna skippas.

 • max

  tycker det är riktigt bra att du skrivit dethär och känner så, hoppas bara att det är något du står fast vid. och inte går tillbaka till henne sen. du förtjänar mycket bättre, för du är en mycket bättre människa än dessie. älskar dig blogg (y)

 • linn

  Bra sagt paulina, bra sagt!

 • Carmen

  Jag tycker du kan komma långt utan dessie, du förtjänar mycket bättre för du är en bättre person än henne =)

  btw: gillar din bloggg =)

 • isabella l .

  Ni borde prata med varann istället .

 • Ida

  du förtjänar mycket bättre vänner än den horan! 😀

  btw; i like your blogg 😀

 • Anonym

  tror att du klarar dig bättre utan dessie.

  Jätte bra skrivet föresten, du är verkligen duktig!

 • Erica

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

 • emilia

  du bara växer och växer i mina ögon. stå på dig paulina.

 • Serena

  Hah x) undrar om dom vet vad fjortis egentligen är 🙂

 • Linnéa

  Du växer otroligt mycket i mina ögon, och du är värd någon mycket bättre än dessie.

 • elin hansson

  jag är stolt över dig.

  jag känner dig inte, bara följt din & dessies blogg sen någon månad tillbaka. det märktes väldigt tydligt att du var den "äldre", dessie är så enormt barnslig så det finns inte ord. hon kommer att vara hatad långt in i framtiden av så mycket människor, mendan du kommer bli en av de bloggarna man faktiskt blir glad utav att läsa för du visar vem DU är. Du ären bättre människa paulina, stå på dig. Du vinner det långa loppet.

 • johanna

  Bra paulina, bara skit i henne! 🙂

 • Anonym

  Jag tycker dt är skit smart asso har vilket sätt hon har behandlat dig . . Förfäligt ,Du tänker helt rätt men dom flesta säger att ni kmr bli bästisar igen men jag tycker verkligen du borde stå emot för du borde nt ha en sådan kompis som behandlar dig som skräp för du är mycket värdigare en så du har växt upp från dt dära hemska livet , Grattis !:) lycka till i framtiden ! förhoppningsvis utan dessie . .

 • naomi

  applåder för fan, applåder!

 • Anonym

  paulina är bäst 🙂 okej jag förstår att dessie vill ha kul att hon dricker och så men hon är så mycket barnsligare än dig kanske inte ni borde vara bästa vänner men ni kan ju iaf va kompisar erl ''nära vän'' älskar din blogg !:)

 • sofia

  bra sagt paulina 🙂

  och din blogg är sååååå mycket bättre en dessire's

  hon har överdriver mycket smink. du har liksom lagom. jag avgudar diiiiiiiig!

 • Pernilla

  Bra sagt Paulina!

  Tycker att så som hon har behandlat dig så ska man inte behandla någon, du visar att du är mycket mognare än vad hon är. (vilket som stämmer)

  Visst det kan vara jobbigt att vara ovän med sin "bästa vän" eller hur man ska kalla det, men hon har valt det här själv och det är verkligen inte ditt fel och jag hoppas inte att du tror det!

  Ni kanske inte behöver vara bästa vänner, men i alla fall vänner på något sett. Det brukar fungera, go girl! Det är det enda jag kan säga, tycker om din blogg förresten! 🙂 Kram

 • Anonym

  du förtjänar så mycket bättre än en vän som henne, du kommer komma långt utan dessie. bra skrivet!

 • Januarye

  Go Paulina! Riktigt bra vänner finns också där ute, om man hittar dem! 🙂

 • Johanna

  braa paulina! äntligen lämnar du henne bakom dej! Du hittar säkert nya mycket bättre vänner 🙂

 • Mimi

  Paulina, bra gjort! Stå på dig, du är inte värd att ta skit från henne! Detta är enbart hennes förlust inte din.

 • Paulina Fan

  Prata med varandra! Så omoget att sitta framför datorn och klaga på varandra. För övrigt så tycker jag att det du skriver Paulina är väldigt sant och moget och jag hoppas att du kan hålla fast för hur du känner den här gången och inte bara förlåta "lilla, stackars DesireeNilsson" igen. För vet du vad? Det förtjänar hon verkligen inte. Och framför allt så förtjänar du något så mycket bättre än henne. Alla gånger hon har svikit dig och sen klämt fram någon ursäkt om att mobilen är sönder och bla bla bla … BULLSHIT!! Jag säger inte att du inte också kan vara omogen ibland för det är du verkligen, men jag tror att alla måste få trotsa lite ibland och bete sig lite illa för att sen kunna göra allt bättre igen? Jag tror att det kan vara klokt att få ur sin ilska ibland så att man inte går och bygger upp en osäkerhet hos sig själv som aldrig har något slut. Det tycker jag verkligen kan vara ok. Men att bete sig illa HELA TIDEN, som Desiree gör? Att HELA TIDEN trotsa, svika, och be om förlåtelse? Det är F*N inte ok!

 • Ana

  jag har själv varit i er ålder och jag hoppas att ni skärper till er snart. Du börjar inse vissa saker och nu när hon har det jobbigt kommer hon att göra misstag men försök vägleda henne till rätta. Hon kommer att lära sig senare. Kanske inte nu men det kommer tid för henne också.

 • evelina

  bra sagt paulina! 🙂

  ps. gillar din blogg

 • Madelen

  Det var bra skriviet. Tycker så synd om dig 🙁

  Försök att gå vidare utan din sk "vän". Man märker att du har andra vänner som verkligen bryr sig om dig (om man läser kommentarerna hos dessie).

  Stå på dig tjejen…

 • Sandy

  Först och främst, som dom andra säger "Dumpa henne". Känns aptråkigt i början men sen kommer du känna att du gjort rätt, om nån månad kommer du undra varför du inte gjort det tidigare.

  Sen, hoppas verkligen att ni bara säger att ni knullar runt, att det inte ä sant. Folk tycks inte förstå att det är liiiiite farligt, ibland. Eller det krävs bara en gång för att få HIV, hoppas ni testar er då och då.

 • moa

  sluta klaga på att hon skriver ut allt hon känner om dessie det är ju det ni läsare vill så kom inte här och lek smarta när ni egentligen njuter av de.

 • Valerie

  Bra skrivet Paulina! 🙂

  förresten, gillar din blogg.

 • Valerie

  Bra skrivet Paulina! 🙂

  förresten, gillar din blogg.

 • Liiindz

  Det är synd att det blev så¨, men aja, det är inte ditt fel, Paow, det är ju Dessies (?)! Hoppas du kommer må bättre i framtiden och du vet att vi ställer upp för dej :)!

  Kraam!

  Liindz,

  Förresten lottar jag ut en Spotify – invite om du är nitresserad! 😉

 • Robin Wahlström

  Varför blir vi killar direkt bögstämplade såfort vi bryr oss om vårat utseende? Låt mig bli bögstämplad då, jag trivs med mig själv, och jag tar ingen skit längre, utan jag är mig själv. I högstadiet var jag osäker vågade inte stå emot, jag nästan strök med. Nu är jag 18 år och jag pratar om det i min blogg, läs den gärna.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

 • Emelie

  Jag vet hur svårt det är att bara säga upp kontakten med en sjukt bra vän! Det jobbigaste är i början och man vill inget hellre än att skriva ett sms eller skicka någonting på msn, men om man står emot och tänker efter vad ni är "osams" om och vad ni har gjort mot varandra så lyckas man. Det som du skrev nu var otroligt bra skrivet och du gör helt rätt att säga upp vänskapen med henne. Lycka till!

 • Anonym

  de är bra! Dessie är bara en ful wannabe kissie!

 • madeleine

  Paulina, det där är starkt jobbat. Ändra dig inte nu, Dessie kmr säkert hålla på så om du ändrar dig och slutar bråka med henne. Jag säger som alla andra, Dumpa henne! Hon är inte värd att ha dig som bästis om hon håller på sådär.

  Förut har inte jag gillat dig paulina, jag vet inte vfr men då trodde jag du var en riktig fjortis, men det kan ja inte hålla med om nu, du kan gå utan smink och super inte varje dag. Du är bra du paulina 😀

  Men det jag menar är att du ska stå på dig!

 • gabbi

  Det är bra paow!

  You go girl.

 • Linn

  Modigt och asbra gjort Paow! <333 Du kmr nog inte att ångra dig sen! 🙂

 • Denise

  alltihop är så jävla löjligt. lågstadie bråk!

 • Sabina

  Är inte det här lite personligt att ta i bloggen? Du låter mogen men att prata genom bloggen är ingen bra ide.. bättre att skicka att mail eller något mer privat istället

 • Anonym

  Du växer otroligt mycket i mina ögon också

  bra skrivet paulina 🙂

 • Melody

  Naaw, stackars dig! men vem är Dessie???

  alla här inne verkar veta vem det e, sorry for being efterbliven >.<

 • Agnes

  "Jag märker att jag börjar bli äldre.." Fan va skönt!

 • Sofie

  du behöver inte henne, hon har ju redan visat vart hon står. Dessutom är hon säkert bara så avundsjuk på att din blogg går mycket bättre + att din blogg är roligare och mognare att läsa enligt mig!

  SKIT I DEN TÖSEN! OCH ÖDSLA INTE DIN TID PÅ ATT SPRINGA EFTER HENNE! DET ÄR JU DET HON VILL.

 • j

  Jag har alltid gillat dig mer än dessie. Bara genom att läsa din blogg så märker man att du är mycket mognare än den tjejen. Tror minst sagt att du är mer ärlig i bloggen än vad hon är.

  Jag vet hur det var i din ålder. Man bråkade över saker och lovade sig själv att aldrig mer prata med personen. Men sen dagen efter vart man vänner igen. Men hon har trampat på dig allt för många gånger du. Du försöker och försöker, men hon spottar dig i ansiktet. Så skit i henne. hon är inte värd dig!

  Ni har vuxit ifrån varandra helt enkelt. Hellre ett fåtal riktigt vänner, än många falska. Låt det vara som du säger.. att ni hälsar på varandra (just för att ni har gemensamma vänner) men gå inte längre med det. För det här är inte första och sista gången hon gör så här mot dig.

 • GULDBRAND

  BRA PAOW, SKIT I FJORTISEN !

 • Petra

  Det är bra! Du förtjänar någon mycket bättre!

 • issa

  Äntligen förstår du att du är mycket mera värd än att bli dåligt behandlad!

  Bra skrivet! 🙂

 • Emelie

  jag förstår dig, jag känner precis samma sak med min såkallade "bästavän" just nu. hon hör inte av sig, det är JAG som måste. hon lovar att ringa, men det slutar alltid med att det är JAG som ringer. hon säger men vi ses då och då, sen 5 minuter innan man ska gå så smsar hon och säger "nej men jag kan inte ses idag…"

  jag förstår att du har tröttnat för det har jag med. värken du eller jag är såna som slickar röv, då kan ens vänner lika bra förlora en helt eftersom dom ändå inte "bryr sig om en"

  jag diggar dig paulina! du får mig verkligen att tänka till. en bra tjej är du!

 • Anonym

  skit i fuckng Dessie du är så mycket mognare än henne!

 • Belinda

  Det var på tiden! bra gjort, bättre än det förtjänar du 🙂

 • Anonym

  Jätte bra skrivet, och jag hoppas att du håller fast vid det. Bara stå på dig! Du är bättre än henne och du förtjänar så mycket mer!

 • Carro

  Skitbra Paulina! Stå på dig nu och gå inte tillbaka till henne sen när hon kommer krypandes. Vänner behandlar inte varandra som skit så som hon har gjort. Vänner betyder allt och det har ju inte hon direkt visat. Hon bara utnyttjar andra för sin egen vinning för att sen skita i dem när de inte passar henne längre. Sen när hon inte har dem kvar, då kommer hon säkert till dig igen. Men ignorera henne då, stå på dig, var stark och stå för det du sagt nu. Det är sant att du är mognare än henne… du provocerar inte och du tänker på ett mognare sätt än vad hon gör. Man kan växa ifrån varandra, det är lätt att göra. Du kan hitta bättre vänner 🙂

 • Anonym

  bra, du är bättre än henne!11 🙂

 • fuyf

  bra där! satsa på ditt eget liv. du verkar vara en bra tjej.

 • mh

  fan va bra skrivet!

  du förtjänar någon så mycket bättre, som sagt.

  din blogg är bäst (:

 • Moa

  Bra sagt! Du är bäst! Skit i desiree, hon är en puckad snorunge som inte vet någonting.

  Keep going!

 • Sandra

  En mycket bra och mognare paow! jag gillart! 😀 yo go girl! det är bara för sant.. du har växt ifrån henne.. och o några år kommer du skratta åt detta 🙂 och inse hur omogen dessie är.

 • ida

  hej hej, 🙂

  Asså det är rätt, innan läste jag typ BARA desiees blogg, men asså hon skrev typ inte nått kul 😮 asså bara sega saker, FESTA KOMPISAR HUR JÄVLA BAKFULL hon var, 😮 solarium och hur mycket folk älskar henne 😮 men asså din blogg är mycket bättre, :)<33333 ÄLSKAR DEN!!

  SÅ DU GÖR HELT RÄTT, 😉

 • Anonym

  skitbra skrivet ! jag tycker du ska skita i henne totalt, du är värd så mkt bättre. jag har gått igenom samma sak själv, och jag valde att skita i min kompis som alltid höll på på samma sätt som dessie och även värre.. så mitt råd, gå vidare i ditt liv o visa att du har kommit över henne, att du är mognare än henne. för de hon gör är fan inte okej! stå på dig paulina, du är så jävla bäst ! kram

 • Anonym

  gud vad bra skrivet!

  you go girl! <3

 • ida

  jag <3 din blogg!

  go girl,…

  du gjorde rätt.

 • alexandra

  grymt bra text. förstår dig verkligen, ha det bra!

  pussar

 • Fredrika

  Började läsa inlägget och tyckte det var töntigt att skriva om sånt så offentligt, men halvvägs ångrade jag mig.

  BRA SKRIVIT !!

  http://fnordstrom.webblogg.se/

 • [email protected]

  riktigt jävla bra skrivet skit i den bitchen, du förtjänar bättre kompisar! 🙂

 • Julia

  din blogg är så mycket ärligare!

  Kämpa! 🙂

 • K

  Har följt din blogg vädligt länge nu. Och har sätt att du vuxit otroligt mycket. I'm proud of u. även om jag inte känner dig. lycka till i livet Paulina Danielsson:)!

 • Anonym

  Bra skrivet, jag diggar dig !

  men ni bråkar HELA tiden..

  försök göra ngt åt det.

 • Sandiza Hotpants

  Och detta inlägg var inte smutskastning och att snacka skit då?

  Hmmm… hmmmm… 😉

 • melies

  Go girl! du skriver så jävla bra.. och du klarar dig verkligen utan henne.

 • Louiise

  Din blogg ää grymt mycke bättre! Hon tror hon ää snygg åå att killar avgudar henne , men hon ää vidrig. Hon verkar dum i huvet. Du förtjänar bättre vänner. Bara skit i henne!

  Paulina, du äger 🙂

 • HOPPAS DU HÅLLER DE DU SÄGER!

  HOPPAS DU HÅLLER DE DU SÄGER!

 • Anonym

  menade du turkar ?

 • E

  Du bara växer och växer i mina ögon. Försätt såhär, du ÄR stark Paulina. Du fixar det här! Vi alla finns här för dig. YOU ROCK GIRL!

 • Anonym

  *Bra att du har växt upp iaf å inte super, knullar runt å ute hela nätterna!

 • Anonym

  Alla gillar dej mer å mer, såfort du bråkar med Dessie! Dumpa fjortisen! Visst du ser åxå ut som en fjortis, men du beter dej inte som en. När ni var tighta blev du som henne, när ni bråkar är du dej själv och folk gillar dig mer.

 • kristina

  paulina, du är en underbar tjej, som inte förtjänar henne. Du borde lämna henne för gott alltså. Jag förstår hur du har det, har haft precis likadana vänner som dessie. Dessie är fortfarande en lite 13 fjortis som håller på, det märker mman direkt men du har växt upp och kommit bort från allt det där. jag säger bara SKIT I HENNE! du förtjänar mkt bättre vänner sötnos. Vi alla gillar dig, du är för underbar och omtänksam. PUSS PÅDIG

 • :...OMa

  För det första så tycker jag att ni bråkar om en ONÖDIG sak KILLAR skit i alla killar de kommer o går Men det är RIKTIIGT taskigt av henne att göra så med ditt EX Och du snacka innan om utläningar hit o dit med en utlänskar hade ALLLLLLDRIG gjort så mot varandra d

  för vi har RESPEK en sak som ni "svenskar" Saknar jag är inte emot svenskar men det är så ni är därför håller inte eran vänskap för varje tänker bara på sig själv som dessie gjorde hon utnyttja dig Och DU borde SKITA i henne för du är mycket bättre HOn är en OMOGen FJORTIS

 • Anonym

  Du verkar mer mogen eftersom du är ofta hemma, super inte, knullar inte runt. Förut verkade du så fjortis! VIsst du ser fortfarande ut som en fjortis, men inte beter dej inte så. Du var alltid så elak förut. Du dissade alla å skrev alltid elaka kommentarer till alla på internet. Men nu verkade du faktiskt snäll, lr är allt bara fejk? Är du en bitch å spelar snäll å oskyldig på din blogg??

 • Anonym

  För det första så tycker jag att ni bråkar om en ONÖDIG sak KILLAR skit i alla killar de kommer o går Men det är RIKTIIGT taskigt av henne att göra så med ditt EX Och du snacka innan om utläningar hit o dit med en utlänskar hade ALLLLLLDRIG gjort så mot varandra d

  för vi har RESPEK en sak som ni "svenskar" Saknar jag är inte emot svenskar men det är så ni är därför håller inte eran vänskap för varje tänker bara på sig själv som dessie gjorde hon utnyttja dig Och DU borde SKITA i henne för du är mycket bättre HOn är en OMOGen FJORTIS

 • rebecca

  bra skrivit! 🙂

 • alice

  de är som om jag skrev de själv. en av mina närmsta heter också dessi och jag är lite trött på hennes stil och behandling av mig just nu. kanske jag också ska våga skriva ett helt ärligt inlägg till henne okså.

 • Paula

  du växer allt mer i mina ögon paulona, stå på dig!

 • anna

  asså shit i dessie seriöst. hon har vart fittig mot dig ett antal ggr

 • Tix

  Kommer ni inte att vara vänner om en vecka igen och "runka av och äckla er" tillsammans? För då inser ni att ni har gemensamma intressen trots allt och att man måste "skämmas lite i livet" det är ju "så man lär sig rätt och fel".

 • Anonym

  du är så jävla bra!:) dessie är inte ens värd dig .

 • malin

  Äntligen läser man din blogg och ser något vettigt, det är bra =) Mogna på du bara, dumpa alla som hålle dig tillbaka.. Såna vänner är inte bra att ha!

 • Sanna [Pågående Tävling På Bloggen]

  De märks tydligt att du är mer mogen en av den andra lilldamen är..

  Bra tanke, håll dig till den.

  Värsta som kn hända är att hon drar ner dig i skiten igen..

 • Anonym

  Men det är bra du försöker. Om du ångrar dig imorgon och tar tillbaka dessie, så fint. Men du kommer snabbt märka varför du ville bryta kontakten med henne. En dag kommer du kunna vara utan henne. 🙂 Dina tankar går inte ens åt henne.

  Hoppas verkligen du kämpar sen med dina awesome förändringar. Ge inte upp. <3

 • Annie

  <B>Fy fan vad äcklig du är som haft sex med Dessies ex, fyyy faaaaan för dig! Förstår att hon inte vill umgås med dig! Dessie är så jävla mycket bättre än dig, du är bara avundsjuk! Och att du sjunker så lågt att du skriver om det i bloggen, hur moget är det? Dessie tar inte upp det i bloggen, hon har mer liv än så! För övrigt ser Dessie så mycket bättre ut än dig, grymt mycket bättre! Så sitt du hemma i din ensamhet och skriv om det på bloggen, Dessie är ute och har ett liv!</B>

 • sofie

  Det är bra att du står på dig.. Tycker du ska skita i henne och skaffa dig kanske äldre vänner som är mogna!! Riktiga vänner som alltid finns där ända tills man blir gammla och dör!! Dom är bäst!! Ha det bra!! Kram

 • Anonym

  bra skrivet !

  men sluta rök och sola solarium , för ditt eget bästa.

 • seppi

  bra skrivet! känner igen mig själv i din text. du förtjänar någon bättre vän, som uppskattar dig för den du är.

 • malinm.se - en smart brunett!

  Glöm inte kika in tävlingen på min blogg om du vill se BRÜNO före världspremiären!

 • Anonym

  tror du att man tar det du skriver på på allvar? e rätt säker på att du kommer bli kompis med henne om ngn vecka! för du har ju typ noll kompisar

 • Anonym

  Bra skrivet, jag kan förstå att det inte är så kul för någon av er att bråka, men det är jävligt underhållande att läsa om, och det kanske är lite meningen ?

  Du ÄR iaf bättre än Dessie, du verkar mer vara dig själv och hon säger ju själv att hon bara är fejk.

 • Anonym

  Du snackar om att "vara" mogen, men inlägget är inte riktigt moget av dig.

 • Nicco

  jag har läst era bloggar ett tag och jag kan säga att du verkar vara bättre än henne. du är inte den omogna människan som man tror att du är när man först ser dig utan efter ett tag så blir du faktiskt en SMART blondin. du har lite hum i huvvet och det gillar vi.

 • bella

  har följt både din och dessies blogg ett bra tag nu, och det är den klart mognare av er 2, stå på dej bara !

 • The Sims 3!!!!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?! 😀

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

  vad tycker ni om the sims 3????

  ska ja köpa?!

 • och!

  bra skrivet! tkr inte om desiree.

 • Julia

  bra sagt tjejen, det märks att du har mognat mycket sedan vi umgicks på grönan 07 😛 haha /julia (gulljull)

 • Anonym

  Paulina, jag tycker att du ska skita i denna männsiska! Det är jätte svårt att dissa en bästa vän, även fast det beter sig som ett jävla svin. Men du måste börja tänka till dig själv och att du ska må bra. Börja sätta dig själv främst någon gång!

  Tro mig, jag är en person som förlåter väldigt mycket. iaf om det handlar om en bästa vän! Jag hade en vän som var allt, den jag skulle dö för. Vi hade känt varandra i 5 år kanske. Hon jag litade på mest. Men den jävla fittan knullade min pojkvän, och försökte få han att flytta ner till henne efter att hon hade flyttat typ 50 mil bort (egentligen skulle jag ha flyttat dit) Hon vägrade stå för vad hon hade gjort och skyllde allting på honom! Han fölät jag, för vi hade bara vart tillsammans i typ 1 månad eller något. Och det var inte feting seriöst från min sida just då, men det visste inte hon! Och hon hade definitivt ingen rätt att göra så mot mig. Så gör inte en bästa kompis. Oh det hände dessutom mycket mer på sidan av. Det här är två år sen detta hände, och jag hatar fortfarande människan och kommer aldrig mer att prata med henne!

  Nu förljer jag inte din blogg eller dessies slaviskt, men har kollat in dom lite då och då när jag inte haft något annat för mig, din är för övrigt mycket mer värd en hennes! Hon är en liten fjortis unge som tror att hon är så mycket bättre än vad hon är, tror att alla vill se ut som henne och vara som henne. Ehm, verkligen inte. Jag är snart 21 och då ser jag knappast upp till en 14 åring som hon tror. Du är så myclet mer mogen och förtjänar riktiga kompisar! Skit i henne nu, och försök fixa ditt eget liv, med skola osv! Jag sket också i skolan, och jag har gjort mycket skit, (alkohol, droger m.m) Men nu har jag ordnat upp mitt liv, och jag kommer att bli något. Det kommer du också om du skärper till dig!

  Lycka till bruden!

 • kakan

  fan va bra sagt! du växer sjukt mycket i mina ögon! 😀

 • Vera <3

  jaapp, håller med alla andra!!

  you're better of without her!

  btw.. jag kan bli din nya vän :D:D haha!XD

 • ellen

  du är så sjukt mke bättre än henne!<3

 • Anonym

  äntligen ahr du fattat att hon inte e nått att ha!, hoppas du inte går tbx till henne, du förtjänar bättre en så =)

 • a

  Bra paow! Du verkar mycket mognare än henne, gör som du själv vill!

 • Anonym

  jag känner inte dessie, har bara läst hennes blogg ett par gånger och hon känns så jävla fake. om hon är sådär i verkligheten skulle jag skämmas, hon vet fan inte skillnaden mellan att provocera och kränka. hur som helst så växer du i mina ögon och är dig själv, du är stark!

 • Anonym

  det var rktgt bra sagt ja hoppas du inte tar tbx henne nu bara? skit i henne, finns så mkt bättre vänner

 • Anonym

  paulina, du borde inte skriva så mycket personliga saker i din blogg. tänk på att det är många som är mkt yngre än dig som läser, och dom älskar att skapa rykten. jag tycker att du ska hålla allt sånt för dig själv. visst, att du kanske skiter i rykten, det är bra. men det är klart att du som alla andra hellre vill vara "känd" för något bra, än något dåligt

 • Anonym

  har gått igenom exakt samma saker förstår dig paow

 • Jasmine Sheikh

  det du skrev var sjukt bra ! det är bra att du säger vad du tycker och tänker, så du itne behöver hållla det inom dig. visste kan det vara svårt mn man får leva med att det finns falska vänner eller jag vet itn om du kallar henne falsk men jag tycker iallafall det. och ingen ska ta dig i andra hand det är det sista en person ska göra, och du ska låta dom komma till dig eller jo du ska ju också kunna komma till dom fast tillslut gör dom så att du tas i andra hand.

  http://jasminesz.blogg.se

  http://jasminesz.blogg.se

  http://jasminesz.blogg.se

  http://jasminesz.blogg.se

 • Anna

  Du är helt klart värd ngn bättre PLUS ATT DU ÄR MYCKET SNYGGARE ÄN DESSIE;D you go girl!

 • karin

  jag är grymt imponerad av dig paow!! fortsätt precis såhär, du bevisar gång på gång hur sjukt mycket bättre du är än dessie! du är så värd mycket bättre vänner och inte sånna äckel som dessie puss"!

 • Anonym

  bra sagt paulina !

  go girl

 • kajs

  du borde inte umgås med dessie, hon beter sig som en 13-årig fjortis medan du verkar vara väldigt mogen. tycker om din blogg mer och mer för varje dag, go paow!

 • Amanda

  Det du säger stämmer så bra!

  Du verkar vara mera mogen än Dessie, som du säger. Go girl, du är bäst!

 • elin

  jag tror du klarar dig utan henne och hittar andra bättre kompisar som inte är falska och sviker:)

  lycka till, lr vad man ska säga;D

 • SAVINAS

  kuk i henne , orka bry sig .. gå din egna väg ! du hittar en jävla massa andra vänner ska ja lova dig ! bättre än henne iallafall..

  peace <3

 • pernilla

  skit i henne! Stå på dej!

 • Anonym

  Desiree hade ju ingen mobil honkunde inte ringa dig eller någonting ? nu så skyller du på henne shit du överdriver , läs sj vad hon har skrivit i sin blogg och hon hade ingen mobil i tre veckor och du är så jävla taskig du avslöjar alla hennes hemligheter! de är du som är FALSK lilla du "!

  !!!!

  brukar aldrig vara på desires sida bara på din men nu är jag verkligen på desires

 • Anonym

  HALLÅ MEN DESSIE HAR VÄLL FAN EN HEMTELEFON ?

  så jävla dålig bort förklaring hon hade på sin jävla fitt blogg !

  GO PAULINA !

 • Anonym

  men hallå vadå inte har någon mobil ?

  okej men det finns något som kallas för hemtelefon!

 • j

  du får mig att vilja läsa din blogg mer och mer, pga att du mognar så.. och som du skriver själv, att du växt ifrån dessie. Paulina, JA det har du. förlänge sen! snälla, du är en sån bra person egentligen och du är på god väg att börja inse det. låt inte dessie förstöra dig! Kram på dig

 • Läs BaRA

  du känner nt meej men ett vänskapförhållande

  betyder mkt, jag skiter i vad min kompis gör jag säger bara fuck u till henne , sen jag drar om hon skulle hålla på så, men det är svårt om man har stått henne nära , " min kompiis therese gjorde så mot meej , jag ringde henne hon ingnonera mina samtal och skit vet due hur sur jag blev . ! det hände i går faktiskt jag skicka sms och allt och hon svara nt , hon sa att hon skulle ringa och skit och skulle komma till meej men sen ser jag henne med en anan tjej lina , som hon sitter och snackar skit om , jag blev fett sur såklart det är hennes val, men dte går nt , det kan va svårt att lämna sin kompiis mn det är hon som ska komma tillbak nt due , due försännar nt att ha det så , due är värld mer kan jag säga , inte för jag vet allt , men när jag läste fattade jag ! due ska nt hunda efter henne , låt henne hunda efter deej sen kan due säga vad due vill , " bara ett gått rååd ," //

 • Valentina

  Hallelulja!

  Jag hoppas verkligen att eran vänskap är över.

  Först var jag på din sida, men nu så är jag på varken eller.

  Tycker att du är dum för att du hela tiden går tillbaks till Dessie.

  Du skrev själv att du ska ''lämna alla sina gamla vänner som är falska.''

  Så, jag hoppas verkligen att du gör det.

  Men Dessie, hon borde inte heller ta dig tillbaka.

  Eller försöka få dig tillbaka.

  Eran vänskap bygger på ren falskhet.

  Jag tror att ni båda kommer må bättre utan varandra.

  Om du känner att du inte kan lita på henne, att hon strular runt med dina EX, att hon ignorerar dig, snälla säg mig då varför ni är vänner?

  Det är ju helt meningslöst.

  Så, sluta tjafsa igenom era bloggar (för det är så omoget!) och bryt eran vänskap!

  P.S. Jag håller med när alla säger att även om hon inte har någon mobil, så kunde hon ringa dig på hemtelefonen.

 • Anonym

  så jävla bra skrivet,

  du är bäst paow,

 • Thea

  Syns du hun er en dårlig venn? Se på deg selv da. At du klarer å skrive innlegg som dette på bloggen din er helt uakseptabelt. Du er faen meg ikke noe bedre enn dessie selv. Skriver om dessie sine personlige ting. Hva faen er det du tenker med? Du er faen meg ikke så voksen som du tror, når du skriver slikt å legger ut på bloggen med over 20 000 lesere. Ja, hva så om hun er slem mot deg, du skriver ikke slike ting på bloggen din! Herregud jente, få deg en ryggmarg og finn noe annet å skrive om. Begynner å bli litt lei av de synes-synd-på-meg-innleggene nå. Lær deg å ta opp ting på skikkelig måte, og ikke igjennom bloggen. Jeg hadde planer om å ikke skrive noe om den saken her, men i dette innlegget ble jeg så provosert at jeg ikke klarte å la vær. Du tror du er så mye mer voksen enn dessie, men det kan jeg si deg at du ikke er!!

 • lina l

  fan vad rätt skrivet !! lämna dessie, hon förtjänar inte dig !

 • bella

  det är fan bra paulina , dessie är inget för dig , du förtjänar 10000000000 gånger bättre, du växer verkligen i mina ögon , och jag tycker du som person blir bara bättre och bättre, lycka till med livet och hoppas du slipper dessie

  btw: älskar din blogg :D<3

 • Anonym

  jag tkr du gör rätt i det paow.

 • Anonym

  Paulina, jag ser upp till dig. Vet du att jag faktiskt gillar dig och inte ogillar som jag gör när det gäller desiree, skulle vara grymt kul att träffa dig så säg till när du är i norrköping 😉 haha folk tycker till och med vi liknar lite.

  Ta hand om dig, puss!

 • adelina

  Paulina, jag ser upp till dig. Vet du att jag faktiskt gillar dig och inte ogillar som jag gör när det gäller desiree, skulle vara grymt kul att träffa dig så säg till när du är i norrköping 😉 haha folk tycker till och med vi liknar lite.

  Ta hand om dig, puss!

 • .-.

  Skit i henne och gå vidare. Vänner kommer och går, hon är inte värd din uppmärksamhet så som hon behandlar dig. Du verkar vara en fin människa och borde inte umgås med sådana som utnyttjar dig och dina fina egenskaper. Gå vidare bara, du gör dig själv illa genom att stanna och låta henne behandla dig som hon vill. Att du skriver just det här i bloggen visar bara att hon får den uppmärksamhet hon vill ha, därför tycker jag att du ska säga det till henne, mellan fyra ögon. Nej, jag har gått igenom mycket skit med mina kompisar & ex kompisar och jag har insett att jag har gjort rätt genom att lämna dom och låta dom vara det som var förr. Vänner är inte till för att få dig att må dåligt, utan att ta hand om dig när du mår dåligt. Om hon/han inte gör det så är personen ingen riktig vän och det är det Desireé visar gång på gång. Säg hejdå till henne och gå din väg, du klarar dig utan henne det lovar jag dig.

  Lycka till!

  Kram

 • emelie

  har hon sin blogg kvar?

 • Anonym

  Det e bra Paulina, fortsätt så.

  (:

 • Anonym

  Riktigt bra skrivet.

  Jag har själv en kompis, som jag alltid måste slicka i röven, jag som alltid måste ringa, jag som alltid måste fråga henne.. Och jag får ingenting tillbaka.. Jag är också trött på det..

  Jag förstår, hur du känner dig.

  Och ja, det är säkert stort för dig att ta det beslutet du just tog, men släpp henne.. Du hittar någon bättre, som du inte behöver springa efter hela tiden.. Utan det ska komma från båda hållen, ellerhur?

  Tummen upp för texten

 • Anonym

  DESSIES BLOGG HETER ;

  DESIREENILSSON.BLOGG.SE

  FÖR NI SOM UNDRAR!

 • Ida ♥

  Men Paow, Ni var ju bästa vänner, ni kanske borde lösa det här! det skulle bli bättre och ni komme rinte tappa kontakten och sån, ni kommer annars ångra det här <3 Ni är väl all vänner, och fortsätt vara det då <3

 • VICTORIA W

  Men ärligt nu, sluta vara så jävla omogna! Sluta skriva ut era bråk i era bloggar och ta det som två mogna människor via telefon eller något. Och om hon nu inte svarar och hit och dit så skit bara i henne. Vad tjänar det till att skriva ut det i bloggen? Folk börjar bara tycka att du är ännu mer fjortis och omogen än vad du egentligen är.

 • Anonym

  också en bästakompis som dissar mig hela tiden och alltid snackar om dens gammla kompisar

 • Hannah

  Bra sagt Paulina. Du är mycket bättre än Dessie, jag tycker att du ska skita i henne, skaffa nya vänner. Dessie är patetisk.

 • Anonym

  Mejla/gå hem till henne/ring henne/skriv till henne på msn ist för o ta de på din blogg, så jävla meningslöst du vill bara få mer läsare.. jaja.. meningslöst

 • Anonym

  jätte bra sagt paulina!!!

 • Linnea

  DU ÄR SÅ JÄVLA COOL PAULINA!

 • julia

  Det är bara så stark av dig att skriva det här och verkligen säga vad du tycker! Applåder! :*

 • maria

  För det första, det finns lite värre saker i världen än dina och DeEeSsIeEs fjortis-ta-min-kille-först-så-tar-jag-din-bråk! och för det andra, vi har fattat från erat förra bråk att du gillar att supa & knulla, minst 75835738573 ggr..

 • Anonym

  dessie är hatad fjortis,som tror arr hon är nåt

 • Anonym

  Bra att du står upp för dig själv och går din egen väg. Det är starkt gjort och du kommer att vinna på det! Är glad för din skull att du har mognat så mycket som det verkar som utifrån texten. Kämpa på, du är värd sååå mycket mer än att bli trampad på.

 • susan

  Till alla som skriver!

  asså lyssna .. ni känner ingen av dem!

  Så ni kan inte vara på nåns sida .

  Till paulina & desiree.

  hur kan ni knulla, dricka och allt ni gör. ??

  Ni håller på med varandras ex hur kan du ligga med din bästis ex?

  Ni tror att ni är vuxna men ni båda behöver växa upp och sluta betee er som … -.- hur många är ni egentligen*

 • Samira

  HAHAHA. Jävla småbarn. Städa upp ditt ansikte så kommer du attrahera rätt sorts människor.

 • bea

  sjukt bra skrivet av dig, du säger exakt vad du känner och visar på det sättet att du är dig själv.

 • Elvira

  Du är modig och bra paow. fortsätt så.

  Pepp och puss

 • Anonym

  HATA DESSIE! du klarar dig utan henne gumman tro mig 🙂 och du är fan inte det lik sen jag såg dig sist, du har växt mycket och allt 🙂 det är bra, ta hand om dig

 • rebecca

  go paow!

  hatar dessie

  😀

 • Amanda

  Okej, det kommer nog kännas grymt skönt för dig att släppa Desirée, men blir du inte så otroligt less på alla som skriver att dom hatar henne och hur äcklig hon är? Det stör mig, så jävla mycket. Ni försöker låta så mogna genom att säga att hon förtjänar någon bättre, att det är bra att hon har släppt Dessie nu. Men fattar ni inte att ni sjunker några nivåer när ni börjar skriva skit om Desirée?

  Dom kanske inte umgås, eller pratar med varandra. Men det betyder inte att någon av dom släppt taget helt. Dom betyder säkert fortfarande otroligt mycket för varandra, dom var trots allt bästa vänner. Så lägg ner det där skitsnacket om vilken hora Dessie är, helt ärligt.

  Jag tycker inte heller om Dessie, jag tycker att hon är patetisk och ynklig. Men hon är fortfarande en människa, som också har känslor.

 • alice

  det ända jag kommer säga nu är; dessie är ful, töntig och omogen. du har fan blivit vuxen nu, vågar stå för dig själv ( i alla fall vadjag tror -genom bloggen). dessie försöker bara vara som alla andra, hon tror att hon kan få vem hon vill när alla bara tycker hon är äcklig. jo visst hon kanske får en kille för att dom vill ha henne i sängen? inte vet jag , men så kanske det är? för att hon är "lätt" att få , för att bara ha?

  du hittar bättre vänner.

  puss / alice i umeå

 • mikaela

  du blir bara mognare och mognare för varje dag! stå på dig

 • Vanessa

  Girlopower! 🙂 Hehe men jag tycker du är duktig som vågar stå för vad du tycker! <3:)

  P.S Jag älskar din blogg! ;D

 • Anonym

  De är bra stå för de du känner, bli aldrig en rövslickare

 • Elin

  jag gillar din blogg, verkligen.

  Men att du hänger ut din bästa kompis i din blogg för tiotusentals människor är inte ritigt schysst. Även om du är besviken på henne är det inte ok att skriva ut massa saker om henne. Det kanske du kommer att förstå om några år. Jag har gjort precis som du nu gör , och jag ångrade. Saker man skriver kan man aldrig ta tillbaka.

 • s

  hejsan 🙂

  måste bara säga att du är så mycket mognare än va hon är.. plus att du vågar stå för det, du ska bara veta hur bra du är!

  jag har själv försökt "göra det rätta" med en kompis som helatiden sviker o inte svarar förat hon "inte orka" o massa saker… de är skitjobbigt o jag tror inte att vi heller kommer va kompisar så länge till om de fortsätter såhär :S men jag lyckas inte lika bra som du när de gäller den saken förlåter ALLTID fast jag vet att de är fel när hon svikit mig så många ggr men whatever ville iaf bara säga att jag ser upp till dig och du är min förebild! och tycker du är både modig och mogen! puss s

 • becki

  Du växer i mina ögon tjejen!

  No more Dessie!

 • Anonym

  vettu vad grejen med er är? ni bråkar om killar som för det första pissar snett på er båda två. att ni inte är där för varandra. ni har gett dom här killarna luft nu, dom känner att dom har makten över er, och de är skämmigt. nni är tjejer o ni ska hålla ihop. knulla vem fan ni vill men lek inte sen att ni mår bra utav de :s.. fattar inte vad ni lever på, skitsnack, killar, fester, supa, röka, bloggen? varför lever ni inte för att ta reda på vilka ni är som personer o göra det bästa man kan göra som människa o verkligen leva ett bra liv som man vill komma ihåg senare o inte ångra så jävla många saker i erat liv, ni 'är säkert bra tjejer både du o dessie innerst inne. men dags att ni tar och samlar ihop er o börjar snacka om de viktiga i livet egentligen. killar kommer o går men kärleken mellan två RIKTIGA bästa vänner består ;). tänk på det lite..

 • Clara

  Så jävla bra Paow!! Jag har bokstavligen längtat efter att du ska släppa dessie och börja va lite mer självständig och du har blivit de mer och mer nu! 😀 Fy fan va bra!! ^^

 • Anonym

  hahahaha röker regelbundet. jättelol

 • Anonym

  DET HÄR GILLAR VI !

 • challeballe

  förstår precis vad du säger. har gått igenom samma sak med min föredetta bästa vän. och jag orkar inte försöka hjälpa henne när hon inte försöker tillbaka eller inte tar emot hjälpen. och det känns i hjärtat, visst är det jobbigt, men life goes on. och folk växer isär, svårare än så är det inte.

 • annza

  Det var en gång en tjej, som var en läcker grej.

  Hon gick alltid på fest,

  Och tyckte hon själv var bäst.

  Hon fick gratis alkohol i stora lass,

  Men sedan vart hon killarnas madrass.

  Barnet i magen gick ta bort,

  Men inte det faktum att hon skulle dö i aids inom kort…

 • Sandra

  Du ska kanske hålla sådant utan för bloggen?? Prata med henne ist.

  Tror inte att någon vill veta eller bryr sig om du har haft sex med hennes ex osv..

 • Julia

  asso dessie e keff fan…

 • ballie

  dessie är en jävla omogen fjortis, du förtjänar mkt mkt bättre ! <3

 • emma

  fan va omoget av dessie! :O

  och sandra, de är paulinas blogg och hon får skriva vad hon vill, och om du läste hela texten och sen komenterade måste det ju varit intressant på nåt sätt? 😉 right?

 • Nadia

  hahahaha

  från slampa till duktig vuxen kvinna på ett halv år? hahaha bra jobbat.

 • Linn

  Du är bra!

  Ta inte andras skit! 🙂

 • julia

  du är värd någon mycket bättre paulina, sjunk aldrig ner till dessies nivå

 • Josefine

  Skit i henne tycker jag. Du verkar vara en helt underbara brud som är snäll,rolig o positiv o så. Du kan hitta kompisar som verkligen uppskattar dig o bry sig om dig o som inte är alls som Dessie. Keep on going girl I know you gonna make it trough. Fresten så är din blogg sjukt bra 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *