Dessie…

Inte ofta man dissar sin så kallade bästavän . Men nu är jag riktigt trött. Så nu tänkte jag snacka lite sanning. Hon skriver skit om mig i sin blogg, dålig stil.. När vi ändå var vänner ? Gör man så ? Verkligen inte, fick ett par upprörda mejl om att hur fan kunde jag vara kompis med någon som skriver så ?

Börjar bli rätt uttjatat på "jag vet att alla älskar mig".. Jag tycker att det är ett sätt att locka till sig läsare. Men när dom väl är där så fortsätter dom bara, som d&k ? Herregud.. Jag provucerar lite kankse. Kan skriva en och annan sak om "jag känner mig så otroligt söt idag" och man gör det. Annars inte. Jag kankse inte är den där "trevliga bloggaren" i verkligheten. Men det är en sida av mig som är ganska svår att visa här i bloggen. Om jag kunde, så skulle jag väldigt gärna visa. I verkligheten så säger jag saker rätt ut, utan att tänka på vad jag säger. Men när jag skriver så hinner jag ändå tänka.

Sanningen om "dessie"

Desirée Nilsson, bloggaren som inte vågade skriva att hon var magsjuk. För att hon var rädd för att killarna som läste hennes blogg och kankse skulle tycka att hon var äcklig. Hon som nyper sig i näsan när hon sover för att den ska bli "mindre". Hon som klämmer sig i fettet varje gång hon kollar sig i underkläder i spegen, och säger "blir jag smalare om jag stoppar fingrarna i halsen?". Hon som skriver på sin blogg att hon äslakr sina kvinnliga höfter. När hon står i spegen och "håller för dom" och säger. Det skulle väl vara finare om jag såg ut såhär ? Hon som skriver att hon älskar sig själv, att hon är perfekt. När hon i stort sätt lever på andra. Helt enklet. Hon bryr sig för mycket om vad andra tycker, det är verkligen synd..

Så här skrev hon om  mig, i sitt inlägg. "vad tycker jag om andra bloggar?"

"PAULINA: Hon är inte sig själv, jo visst det är min bästavän men hon beter sig inte på bloggen som påriktigt. Hon är otrevligare på riktigt, och säger saker rakt ut som faktiskt kan såra en. Som när hon och jag står i spegeln, så kan hon säga "Dessie, du är fan typ 5 gånger större än mig, bor du på donken eller?" Och sånt där är inte trevligt, och den sidan skulle hon aldrig kunna visa i bloggen, så den personen hon är i bloggen är en bra tjej, fast jag som verkligen känner henne, vet att hon tyvärr inte är sådär påriktigt.. Men annars är hennes blogg, ganska ointressant men den är bra, och hon har kommit långt, cred!"

"Men som sagt.. Vad tycker jag om de andra bloggare? Ja, som sagt.. Jag bloggar ju också, och får därför konkurens. Vilket är jobbigt, folk som JAG själv har startat "skapat", vill inte ens länka mig för hon vet att min blogg är bättre, och intresseantare, och att jag kommer "One step higher" än henne.. Men iallfall.. Bloggar, hit&dit, det finns ju bara en som är "the one & only" ? och det är självklart jag, eftersom det är jag som är the one &only, inget mer med det?"

Posted in: Livsstil
Kommentarer (241)
 • elin

  Dessie e omogen.. 😛 jag förstår inte hur hon kan skriva så om ens bästavän.. förstår inte hur du orkar med henne, bra att du står på dig och skriver vad du tycker! 🙂 din blogg är mycket bättre än desiree's blogg och det vet du, hennes är FÖR provorerande, det börjar bli tjatigt att läsa den när allt hon skriver att ''i know you love me'' .. Haha hoppas hon växer upp någon gång! 🙂

 • my

  Jag följer både din och Desireés blogg. I början läste jag era bloggar för att "det var roligt att läsa när ni fjortisar höll på". Efter ett tag ändrade jag helt inställning! Iallafall om dig, jag tycker att din blogg är bra och intressant, och inte bara för att du provocerar folk (som Dessie och Kissie får sina besökare igenom) utan för att du skriver roliga saker och varierar dig. Jag tycker du har blivit otroligt mogen under tiden jag har läst din blogg. Du beter dig inte som om du vore 10 fortfarande, det gör Dessie. Hon bråkar om onödiga saker, säger att det var hon som kom på "the one and only" fast folk höll på med det på lunarstorm för 5 år sedan. Hon har inte patent på orden så hon kan inte säga att det var hon som skapade dem. Iallafall så tycker jag att du har förändrats otroligt, din personlighet har blivit mer mogen och DU i utseénde har blivit mer naturellt och BÄTTRE klädstil. du ser vuxen ut, inte som en fjortis som vill visa upp sig, pushar brösten, fotar nakenbilder osv. och även om du gör det, så har du lärt dig att göra det på ett graciöst sett! du har växt upp, medan dessie och kissie har stannat långt nere. och de som säger att de är så perfekta och allt sånt, de tänker inte ens på att de är så AVUNDSJUKA på dig, och att de är därför de kommer med dåliga kommentarerna åt dig. De kommer aldrig komma upp till din nivå!

  Mycket cred till dig och din blogg Paulina, du är en bra förebild, för du visar att man kan röka som fan, supa som fan och festa som fan, men till en viss gräns, och att man någon gång måste växa det ifrån sig och bete sig, klä sig och agera mer moget! 🙂

 • DILARA

  HAHAHAHHAHA för roligt.
  Tycker ni ska sluta skriva om varandra & låta varandra gå & tappa kontakten.
  om man e ovänner så beter man sig inte på det sättet ni gör.
  Man ignonerar & raderar vännen från sitt hjärta & sina listor.
  OM du fortsätter skriva om henne så som du gör så finns är du lite avundsjuk, säg inte nej.
  annars skulle du inte berätta hennes hemligheter & eftersom att ni båda är falsk så passar ni inte ihop, så omogna och berättar varandras små hemligheter på bloggen. Ingen behövde veta det där om desiree, vi kommer inte att tycka om henne mindre nu bara för det? Vi alla känner dom där sakerna framför spegel njaa iaf nästan alla. & näsan är inte hennes fel, gud skapade henne så. har man komplex så gör man något åt det annars nöjer man sig & alla får inte en perfekt näsa.
  Om du vill visa dig vara den mogna , SLUTA VARA SOM DU ÄR! shiet blir så irriterad. Man berättar absolut inte andras hemligheter & är så kaxig som du är. Desiree är inte bättre jag vet hon e största fjortisen jag har sett. & du e lite wanna be.

 • Josefine

  varför sjunka till hennes nivå och skriva om henne på din blogg? skit i henne bara. Men som sakt ni kommer väl börja bråka igen, sen blir ni vänner, bråkar, blir vänner och blablabla:)

  tycker du ska strunta i henne, och om hon skriver något om dig i sin blogg så behöver du ju inte "svara" i din blogg. Sjunk inte till hennes nivå, vilket du gör när du skriver "skit" om henne!

 • mandana

  Jag tycker om när du ibland inser hur cp Desireé är.
  Men sen blir du kompis med henne igen… så nu vet jag, ni bråkar mycket men blir alltid sams. Det är kul så länge det varar i alla fall! Men vet du vad som skulle varit bra, om du motherfucking inte blev sams med henne utan lämna henne för gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det krävs typ ett mirakel för att det ska hända! Om du gjorde det, skulle vi läsare slippa besvikelsen när vi läste ditt inlägg om hur ni blev sams…
  Ska säga att, "majoriteten" gillar dig mycket mer än Desireé för du verkar som en svenneord bättre person än henne PAULINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förstår inte varför du gillar henne, hon är inte så speciell, som vilken annan fjortis som helst! Skaffa lite ärliga, roliga, snälla vänner som inte dissar dig för ditt ex eller vad det är hon gör! Skaffa lite omogna vänner som VET att dom är omogna, men på ett bra sätt… dom är fett sköna!!! JAJAAjAJAJ nu börja den här texten bli om mycket annat!
  ChEjDå FAJK!! Chejdååååååå 🙂

 • mandana

  OMG OMG OMG OMG OMG OMG NU VET JAG HUR MAN GÖR FET TEXT OMG OMG OMG OMG OMG OMG FETT COOLT NU SKA JAG GÖRA DET HELA TIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  HEJ JAG HETER MANDANA JAG ÄR COOL HEJDÅ MIN BAJSKORV NU HAR JAG BAJSAT KLART

  VART DU ÄN HAMNAR SÅ HOPPAS JAG ATT DU ÄR SKITGLAD

  OH HOT DAMN THIS IS MY JAM IN THE AYNUS AY AY AY AYNUUUS

 • maria nilsson

  men herre gud va taskigt av Dessie ?!
  Hoppas det löser sig lite grann <3
  //maria

 • Camilla

  Jag vill se mer sådana här inlägg, mer av Dessies hemligheter.
  Du är bättre än henne, Paulina. Skit i Dessie för fan, hon är en tråkig och sönderblekt idiot som inte vet hur man behandlar sina vänner. Du kommer hitta nya vänner som inte beter sig som ***** mot dig.
  Men som sagt, fler hemlisar om Dessie!

 • L i n n [ ♥ S A I K ]

  Håller med, så skriver man fan heller om sin bästa vän?!

 • Sanna

  Gah, dessie är en löjlig barnunge.

 • Sanna

  Som du kanske förstår så har vi flesta här lämnat lilltjejens blogg och läser enbart din eftersom du är i mina ögon mer mogen.

  Du drar upp viktiga ämnen samtidigt du är INTRE otrevlig. Om dessie tycker du är de i verkligheten så kanske de är så att du MÅSTE vara de för att inte bli överkörd av denna lilla person.

  Sluta skriva om den där lilltjejen, hon får för mycket uppmärksamhet :))

 • victoria

  dessie skrev att du är otrevligare i verkligheten & när du bloggar är du en jätte söt&go-tjej! men du kanske är dig själv i bloggen, fattaru? du kankse behöver vara dendära otrevliga tjejen för att andra ska acceptera dig i verkligheten och för att du ska hålla din status högt. om du nu skulle ändra inställning i verkligheten så liksom, hur skulle folk reagera? "åh, pau är tönt?!" "me nge dig och va så fjantig!!"

  du har ändrat inställning i din blogg tycker jag. för jag har följt den ända sen du startade den, likaså med dessies. men nu har jag insett. att din är mycket mycket mycket mycket mycket roligare att läsa än hennes. 🙂

  okej? så låt inte dessie trycka ner dig, och skit i henne. för det visar bara att du bryr dig om någon som är skit elak mot dig. och du gör ju tyvärr samma sak mot henne :/

  förövrigt är du vacker, söt, go och cool brutta 🙂

 • Anonym

  Det är ju bra att du inser. Hade varit trevligt om du för en gångs skull kunde stå för vad du säger och verkligen bara skita i henne

 • CHell-ann

  haha seriously.
  gumman du e fett söt, mognare & du kmr på alla sätt komma längre än vad hon dessie någonsin kmr att göra.
  hon förjtänar inte ens sitt namn skriven i din blogg. skit i henne, hon vill bara ha uppmärksamheten du har, någonting hon aldrig kmr få lixom., so she's not worth it =).

  Puss.

 • sandra

  vad heter dessies blogg ? (:

 • Amy wester

  jag tycker det är sjukt bra att du står på dig! Jag tycker du är en som är mest naturlig av dom alla, först tyckte jag inte alls om dig , men nu när jag verkligen läser & försöker förstå tycker jag att du är skit bra! Dessie säger också att alla andra är fjortisar & att Kissie sminkas sig mycket när hon är lika bra på att göra det själv!
  Ville bara säga, you rock paow!
  Kommentera gärna något hos mig eller adda min msn! (:

 • emma

  det är verkligen inte inte okej att skiva som om sin kompis, det är mellan en själv och kompisen inte mellan en själv, kompisen och en bloggen. jag tycker verkligen inte att man gör så.

  då är man inte vänner!

  det är bra att du står på dig!

 • Malin

  reagera oxå på det där, tyckte det var jävligt elakt att skriva om sin bästa kompis, varför kan hon inte säga det till dig direkt att saker du säger sårar istället för att va tvungen att skriva ut det i bloggen?

 • Linn ♥

  men guh, assa jag trodde först när ni var kompisar innan det första bråket att åh dom passar så bra ihop!!! men nu när man får veta hur riktiga dessie är så är hon bara patetisk!!! jag älskar din blogg , och det är bra att du skrev sanningen om dessie.

 • Anonym

  jag tyckte du var bra nu, men det här du har skrivit i din blogg i det här inlägget det kan hon anmäla dig för. Hon har skrivit egna åsikter om dig och du har skrivit privata saker hon gör och det kan hon alltså anmäla dig för och det kan du vara beredd att det ska jag upplysa henne om.

 • Emelie

  Jag håller för dig ! Jag tycker att du värkar vara en sådan bättre person är Dessie. inte lika "dryg" och är mer ärlig av sig !

  Keep it up !

  Kramar Emelie

 • det vet du

  hon är ju förfan dum i huvudet…nu fan skiter du i den subban snälla gör det hon är inte värd dig..

 • Petronella Gillgren

  Så rätt. Fan, det roliga är att hon skriver att hon älskar sig själv, men jag som inte ens har träffat människan, vet att det bara är driv rakt igenom. Så osäker. Så patetisk. Men det kanske är därför människorna stannar kvar, för att hon är just det patetisk. Om jag får säga min mening, så är du mycket bättre på att blogga, för du har självsäkerhet och det är ingen bullshit. Skriver intressanta saker och bryr dig framförallt om dina läsare om jag uppfattat det rätt. Låter ganska klyshigt, men ja…Cred.

  Kramar Petronella

 • Anonym

  skit i henne nu, du är sååå mkt bättre utan henne! Du gör en blondinblogg precis som fjortis dessie men ingen hatar du, typ som blondinbella, ingen hatar henne fat hon är bloondin, du är älskad paow.

 • Anonym

  skit i henne hon är bara falsk och wnb eyyyyo,, hon kan dra åt helvete
  love you paow<33

 • Ellen

  dt känns inte som att ni är "bästa vänner"? bästa vänner hackar inte på varandra o tycker illla om varandra som ni gör :s ni kanske va bv förut, men verkligen inte längre…..

 • teddy

  bråk efter bråk efter meningslöst bråk.
  snart dyker det upp bilder på din älskade Dessie igen och är ni bästa vänner.

  suck suck och åter suck

 • sandra

  fett fittig du är mot dessie ?:P

 • Anonym

  ja fattar inte att du kan kalla henne bästavän, och att hon kallar dig bästavän… För bästavänner hackar värkligen inte såhär på varandra!

 • down

  Fan vad MISÄRA ni är! bråkar genom bloggen.. hade det inte varit bättre och ta detta face to face?! Men nej ni vågar väl inte konfrontera varandra genom talande ord utan skriver det på en offentlig internet sida. Det är lllååååågggttt!

 • Anonym

  herregud, ni är ju typ 13 bägge två? det där är något som ni kommer växa ifrån sen, hoppas jag.

 • Linda

  Först tycker jag det är taskigt av Dessie att skriva om dig, men det är kanske för att hon vill få fler läsare eller ngt liknande (?)
  Sen tycker jag det är bra att du säger din åsikt, men jag förstår fortfarande inte varför du har en vän som behandlar dig så där? Dessie kanske tycker att du behandlar henne taskigt ibland ( ser ut så utav vad hon skrev, om det nu är sant) men hon behandlar dig taskigt oxå ibland. Så varför är ni vänner när ni typ är varandras värsta konkurrenter?
  Jag håller med i ett inlägg ovan att man kan bli lite besviken då ni blir sams igen, för att man hade hoppats att du hade förstått hur hon verkligen är..

 • victoria

  jag förstår inte riktigt hur du orkar med dessie..
  asså om hon ger taskiga kommentarer osv. jag vet hur det känns.. det sårar än verkligen.
  men min kompis var också så en tid, så jag slutade va med henne. tyckte att hon var så omogen som gav taskiga kommentarer till mig, när vi t.ex lånade varandras kläder: " nej men gud dom här byxorna kommer jag aldrig kunna ha, dem är typ som ett tält"
  och även om hon sa att hon skojade, så sitter det verkligen där, man blir ju liksom ledsen..
  men iallafall så slutade jag va med henne en ganska lång period. men nu efter tre år så har hon verkligen växt på sig, och vi brukar va ibland också.
  kanske inte lika ofta, men vi är endå kompisar.

 • anna

  asså seriöst, klarar ni inte av att vara kompisar, varför ens försöka? hon får väl acceptera hur du är och du hur hon är? eller?

 • Jennifer

  hahahah de här är bara löjligt om ni inte vill vara vänner längre va inte fine liksom men skriv inte strunt i era bloggar säg de rakt ut o punkt slut 🙂

 • Emilie

  Dessie är som hon är. Du kan ju inte förändra någon. Antingen så får du ta den skiten och acceptera att hon är sån eller så är hon inget att ha. Det kan bara du avgöra. Hoppas det hjälpte lite iaf. Puss och Kram!
  Tycker din blogg är super fin och du, skit i alla som tror att du har fuskat dig upp på listan. Det vet ju bara du att du inte har. Lovee <3

 • Pernilla

  Jag är på din sida Paulina! Det ska du veta, Desiree är för omogen för dig!

  Vill du ha fler besökare till din blogg? Då tipsar jag om den här sidan som är helt gratis och några klick räcker! Testa, vad kan man förlora?

  http://www.viraltrafik.se/?Pillann

  http://www.viraltrafik.se/?Pillann

  http://www.viraltrafik.se/?Pillann

 • Viktoria

  hahaha, skojjar du med mig?! :O Om DU skulle vara mognare än Dessie skulle du inte sjunka till hennes nivå och skriva skit om henne! Visst ska man inte skriva sådant som Dessie gjorde mot sin "bästis" men verkligheten berstår bara av spel och falskhet! Därför ska man inte vara blåögd och lita på allt folk säger…Det är bara hålla mine och bevisa att du kan vara mycket bättre än henne. Men tydligen inte…….tänk på det!

 • Malin

  KAN någon länka mig till dessies blogg?

 • Malin

  Postat av: MedinA

  NÄR jag Läst inlägget där hon hade skrivit så om det tyckte jag var väldigt dåligt stil. men fan skriver så om sin kompis speciellt när ni nyligen har blivit vänner igen. och fan vad omoget att skriva det på bloggen, det är äkta fjortis, fan hon borde ha kommit och pratat med dig om att hon kansk ekänner sig sårad för något du kanske har sagt till henne. men det var verkligen dålig stil och OTROLIGT omoget gjort av henne. hon är ingen riktigt vän då hon gör på det sättet. och sen går hon omkring och fjäskar på sin blogg hur mycket hon saknar dig. hon är en riktig fit….a.

  http://meedo.blogg.se
  http://meedo.blogg.se
  http://meedo.blogg.se
  http://meedo.blogg.se
  http://meedo.blogg.se

 • ISABELLA

  Aa verkligen!
  Så tyckte jag också när jagh såg det hon skrev om dig sin "bästavän", jag tycker helt ärligt att det är väldigt lågt gjort av henne, inte nog att hon skriver att du säger elaka saker rätt ut, som du sj erkänner, utan hon skriver också att hon är ycket bttre än dig & att din blogg är ointressant, undrar hur hon änkte när hon skrev det dr, eftersom ni har precis haft ett litet tjafs och blivit vnr igen. Tänker inte jämföra era bloggar, jag är inte på ngns sida, utan min åsikt är ju min åsikt ´men jag tycker att HON borde tänka innan hon skriver ngt, eftersom du kan bli arg el sårad att din bsta vän skriver så om dig, & så. Liksom om du vill säga ngt i bloggen om dig, så ska det inte komma från Dessie, utan från dig, eftersom det handlr om dig… Men hgon kanske inte fattar det ?
  Jag tycker att du inte ska ta åt dig det hon sägger, utan jobba dig upp till toppen & om du sj vill säga/erkänna ngt om dig sj så ska du säga det om du sj VILL och de ska inte kma från Dessie.

  Jaja, hoppas du får en bra o solig dag Paulina 🙂

 • ISABELLA

  Och ett svar till CAMILLA längre upp:

  Om du tycker att Paulina är mognare än Desiree & en btre person, så vf ska hon skriva mer skit o hemligheter om Desiree ? Då blir ju Paulina en dåligare person som snackar skit om Desiree för att läsarna vill det. Vissrt om hon vill kanske h0on kan bertta ngt om Dessire gör det. Men desire e omogen när de gäller sådant. Men iaf, ha en rab dag alla 🙂

 • jessica

  men helt ärligt nu får du och dessie sluta ''bråka'' så jävla muppigt, man orkar inte läsa det längre. move on with your life girl ! alla evt att din blogg är starkare än hennes, du måste inte skriva om henne längre .

 • Cecilia

  Du klarar dig utan henne,

 • Anna

  din blogg är 100000000000000 gånger så bättre än dessies!!
  alla som läser dessies blogg, läser bara den för dom tycker hon är så ful!! HAHA!!

 • Sarah-Daniella

  uuusch jävla falska äckel dessie, ursäkta..

 • Johanna

  Dessie är alldeles för självgod! Usch! Ryser

 • NICAHH

  Asså gud vad jag tycker synd om dig.. Hade blivit skit sur om min bästavän skrivit så om mig på sin kända blogg som jätte många tom besöker. Omoget av henne asså, för det verkar ju som hon vill bråka med dig. 😮

 • Sanna

  DU ÄR SÅ JÄÄÄVLA MYCKET BÄTTRE DESSIE PAULINA!!!

 • Anonym

  Men va fan..? Varför ska du vara lika omogen å skriva ennu värre skit om hon tilbaka?? Du skulle ha visat att inte du bryr dej å skitit i va fan hon skriver. Små flickor som måste skriva så mycket skit de kan om varann. Du e ju jävla OMOGEN du också… men du är ju i den åldern så;)

 • Carro

  Hej där 🙂

  Jag läser både din och Dessies bloggar. Och jag blev faktiskt lite upprörd när hon skrev det där inlägget. Om man är bästa vänner skriver man inte sånt om varandra. Man tänker inte ens tanken. Sen att hon tänker så om dig som hon skrev, det är inte att vara en bästa vän. Jag tror inte riktigt det finns ord för vad det är, men det är i alla fall inte att vara bästa vän.

  Du gör bäst i att skita i henne. Det är nog bättre för er båda. Det kommer ju bara bli värre annars, det kommer ju att trappas upp så som ni håller på.

 • sandra

  Herrejesus! Jag blir arg på folk som säger: "fett dum du är mot dessie", " jaa eller hur fett fittigt".

  Är det snällt av henne att skriva så som hon gjorde på hennes blogg då? Desiree är så omgogen, och personligen tycker jag att du paulina ska lämna henne. Hon beter sig som om hon var 13? Du är så otroligt mycket mognare än henne. Och vet att man ska dricka till en viss gräns. Hon dricker typ varje helg, och hur fan kommer det att gå för henne i framtiden? Kommer sitta på en bänk och tigga jobb hos ica. Nej, nu känner jag mig jävligt dum.. Men jag måste få ur mig detta.

  Jag tycker att det också är jävligt störande, när du tar tillbaka henne, som din bästa vän. Har hon inte bevisat ännu att en bästis inte gör så här. Och om du nu nödvändigtvis måste ta tillbaka henne så ska väll det inte vara som en bästavän. Är hon verkligen det?
  Visst, det kan vara svårt att bara lämna henne, men du har ju sagt själv att du typ inte orkade mer.
  Then don't! Ta inte tillbaka henne. Hon är inte värd ditt umgänge.

 • Annie

  som jag alltid har sagt, Dessie är dum i huvudet..håll dig ifrån henne seriöst! Tyvärr tror jag att du kommer gå tillbaka till henne som alltid..det är ledsamt för du verkar seriöst vara en bra tjej med en framtid framför sig. Söta du, gör dig själv rättvisa och skit i henne. Jag förstår ärligt talat inte hur hon kan leva med sig själv., att se folk i ansiktet med tanke på vad hon skriver..men men, vill hon leva i en värld av lögner och tanken på att folk faktiskt hatar henne…så får hon väll göra det.. Men gör dig själv tjänsten att håll dig borta från henne, jag lovar du kommer få såååå mycket mer respekt med dig.

  / ANNIE

 • hanna

  paulina! herregud nu får du ju skärpa dig! du snor ju allt du kan av kissies.se "pauliana snackar skit"-loggon var ju fan en kopia! du kommer få en stämning av henne snart…. bara så att du vet…

 • Elsa

  Hej !! desire nilsson måste ju vara helt sjuk i huvudet som skriver skit om sin bästa vän… Om hon har något problem med dig så får hon väl ta upp det med dig och inte skriva det på sin blogg!! Hon skall man inte vara vän med om man inte vill han en kniv i ryggen….. SÅ SKIT I HENNE…. HORA

 • Elsa

  Hej !! desire nilsson måste ju vara helt sjuk i huvudet som skriver skit om sin bästa vän… Om hon har något problem med dig så får hon väl ta upp det med dig och inte skriva det på sin blogg!! Hon skall man inte vara vän med om man inte vill han en kniv i ryggen….. SÅ SKIT I HENNE…. HORA

 • hmm..

  jag tror desiree känner en väldigt stor konukrans, liksom det hon verkar bry sig om är att hon ska ha mest läsare, att det bara är hon som är "the one and only" osv.. hon har tagit bloggen på för stort allvar, liksom det går över gränsen. iaf, så borde det inte gå ut över eran vännskap, ni hade ju som mål att era bloggar skulle komma på mest besöktalistan, hon borde väl vara glad att det gått så bra för er! när du hade färre läsare än henne, så skrev du ju inte massa skit om henne på bloggen för att hon skulle få mindre läsare än henne, du fortsatte köra ditt race, och se hur det gick? du har mer som läser din blogg och alla tycker du har blivit mycket mognare och det är du också!

 • sara

  asså shit vad alla lägger sig i och ställer sig på antingen paulina eller dessies sidaa?!
  ni känner inte någon av dom, ni kan inte säga åt t ex paulina att hon ska lämna dessie för att hon e så omognen osv.
  ni känner dom inte?
  lägg er inte i horungar!

 • VICTORIA W

  Jag tycker att din blogg är bättre än Dessies. Dessies blogg går man bara in på om man vill få sig ett gott skratt. Hon är omogen på ett dåligt vis när hon ska hålla på och provocera bara för att få läsare, det kommer inte att hålla i längden… Det fattar väl vem som helst?

 • angelika'

  du är 100000000 ggr bättre än dessie!

 • Destiny

  hon sa väl inget taskigt bara sanningen?, och det du sa om att desse såg ut att bo på donken var ju verkligen riktigt otrevligt, du hade inte behövt avslöja allt det där , men aja mycket bra blogg iaf 🙂

 • Sandra

  Så jävla lågt utav dig att gå ut och säga att en kompis har ätstörningar, snälla nån. De borde stänga ner sin blogg, kallar du det hämnd? Det är bara att sjunka till lägsta punkt människa, väx upp!
  Har en kompis problem med sånt så hjälper man förfan henne istället. Sista gången jag kom in här.

 • Anonym

  ta inte tillbaka henne som vän paulina.. :/
  de kommer bara fortsätta sådär om och om igen, förstår du inte det..?
  jag tycker att din blogg är jättebra, men dessies blev sämre nu med sin fula design^^ haha..

 • Hanna

  HejHej Paow!

  Jag vet hur du känner dig och jag har också känt mig så, min jätte gamla bästa kompis hade en egen blogg och jag visste inte om det så sa jag hemligheter till henne så skrev hon att jag är dum , tråkig ock sånt, så nästa dag när jag går till skolan så ville ingen vara min vän och allt var pga av henne, Varje fredag hade vi en dag där man kunde visa roliga saker på datan så började hon skriva sin bloggnamn och visade alla mina hemligheter och läraren var inte där. Jag sprang hem och grät hela dagen så sedan några dagar senare låtsades hon att vara min vän ch skriva : Ahh jag älskar min bästis. Men sedan fortsatte hon tills en dag jag loggade in på hennes blogg och tog bort allting och tog bort bloggen helt. Jag tycker att detta är förfäligt, att någon så ung ska behandla sig så sjukt dum och skriva dåliga saker om dig. Jag hoppas verkligen att du och Ballie blir vänner igen så att desiré inte går för långt igen. Har skrivit ett lång kommentar till henne om att inte vara så jäkla självisk och tänka på andra .
  Ha en bra dag!

  Kiss&hugs

 • Anonym

  alltså blir irriterad när du säger "dessie snackar skit om sin bvän i bloggen, gör man så?" VAD FAN GÖR DU DÅ? varje gång ni bråkar skriver du något elakt om henne. Hon brukar aldrig skriva saker om dig när ni bråkar.
  Gillar ingen av er. Patetiska båda två. Sena med utvecklingen??

 • isabelle

  hejhej paow .
  fett omogen dessie är .
  din blogg är mycket bättre än hennes , hon och hennes himla ; i know you love me .
  aaaaaaaaaaaaah 😮 ,
  hoppas hon växer upp ngn gång :'o

 • GO Paulina!

  hej jag började läsa både din och dessies blogg för ett tag sen , och de va för att folk sa att det fans två stora fjortisbloggar på internet som man bara måste läsa. till slut insåg jag att folk som nu läser din blogg tycker att den är bra och intressant, men folk som läser dessies blogg läser den för att skratta o hur patetisk hon är när hon säger att alla älskar henne och vill vara som hon. men alla fattar ju att hon bara skriver så för att få läsare.

  så jag tycker att det är bättre att ha en känd blogg som du har, en blogg som alla läser och tycker är bra! än att ha en känd blogg som alla sitter och skrattar åt för att hon är så patetiskt töntig!

 • ANNA

  Det finns en anledning till varför dina och hennes föräldrar inte fungerar så bra ihop, dina föräldrar är föräldrar och beter sig därefter. Jag har sagt det så många gånger, please, lämna henne och gå din egen väg. Med henne i bagaget kan det bara gå snett, tro mig, jag vet hennes sort. Gör en Desiree, bli hennes vän och ta hem alla dina saker som är hos henne. Sen när du tagit allt som är ditt så dumpar du henne lite snyggt. Slutet gott, allt gott. Hon är en blåst intorkad bimbo som aldrig kan bli ngt annat, men du kan göra vad du vill med ditt liv. Stå på dig, du är bra, du äger!

 • rEBECCA

  Skit i Dessie, jag tycker alltid att du har varit MYCKET bättre än henne. Hennes poser är så jävla fjortis så man vill spy.

 • anna

  Oj, förlåt! Jag läste inte din rubrik. Så istället för att be dig göra en Dessie, så har du redan gjort den. BRAVO PAULINA, strålande, du är en mogen tjej som står med båda fötterna på jorden. Bra för dig! Hur mycket Dessie nu än bönar och ber, gråter och vill ha dig tillbaka så måste du vara stark STARK stark och våga stå emot. Hon är beroende av dig för att nå framgång, se tillbaka och läs mellan raderna hur hon behandlar dig. Som SKIT, S K I T – så gör man inte med en vän. Dessie är en svag person som behöver stöttning av sina föräldrar, ist får hon saker och pengar. Tragiskt. Men du jag tror på dig, och det är jag inte ensam om. Så jag hoppas slippa se en kommande återförening mellan er om en tid, det vore för billigt. Då vet vi, att era inlägg där ni snackar skit om varandra är billigt fejk för att båda ska få mer läsare. Men en blogg blir inte bättre för att den har många läsare, den bästa är den som står sig i längden och är sanningsenlig. Du är dig själv i bloggen, kanske strået vassare i verkligheten enligt dig själv. Så du kommer att gå långt. Men Dessie har ju redan erkänt att hon inte är sig själv, så hon kommer ALDRIG att gå längre än där hon är just nu.

 • !"#¤%&/()(/&%¤#"!"#¤%&/(/&%¤#

  seriöst? VAD ÄR PROBLEMET? DU ÄR LÄNKAD PÅ HENNES BLOGG SIDA! DE VA SÅ JAG HITTA DIG!

 • vengi

  fattar om du är sur, man skriver inte så om andra så att alla kan se för de e precis som att snacka bakom ryggen på dig, fast ändå som att hon vill att du ska få reda på det. det är INTE kul med tanke på att hon var din "bästis"
  även om du sagt så skulle hon inte skriva det utan prata med dig.
  å om du sakt det till dessie fattar jag om hon är sur men en idiot som skriver det här =)

 • a&J

  men? om du är så bra och "one step higher" än henne, varför vill du då att hon länkar din blogg? Hon är taskig när hon skriver "skit saker" om dej. Men.. sanningen är faktiskt att hon har länkat dig på sin blogg LÄNGE.

 • BELLA

  hon verkar vara sjukt falsk!
  Jag känner igen mig i det du skriver, hade också en bästa kompis som var så innan..
  Man mår bättre utan henne då =)
  fortsät vara som du är, du verkar blond och smart!
  kram

 • Anonym

  du är minst lika omogen som Dessie! Jag har alltid tyckt att du varit den mer smarta av er två , men nu börjar jag ändra uppfattning. Hur kan du lägga ut sånt där skit om henne, om ni nu ska föreställa bästa vänner ? Dessie la ju inte ut "sanningen" om dig, förutom det där om att du är otrevlig. Vilket jag faktiskt börjar tro att du är nu.

 • Anonym

  Om jag ska vara helt ärlig, så tycker jag att du har utan tvekan mycket bättre blogg än Dessie. Jag läser båda era bloggar, men när jag läser Dessies så känns det bara patetiskt, eftersom det enda hon kan skriva är att hon är så bra och blablabla. Men stå på dig Paow, du är grym!

 • Bella

  D-u-m-p-a henne. Eller bli dumpad av henne. Det börjar bli trâkigt.

 • Sandra - säger vad jag tycker!!!

  Gör slut med henne för helvete, varför ska ni alltid klänga på varandra och bli bästa vänner igen?

  vänner kommer och går, för fan. Visa att du är mogen och dissa den taskiga personen som bara verkar göra livet surt för dig. Du måste ju ha en egen vilja för fan. Det spelar ingen roll hur jävla mycket skit ni skriver om varandra. VAKNA UPP och GÖR NÅGOT åt saken!!!!!

  less på erat tjaffs, om ni inte försöker locka läsare med detta så borde ni fan sluta umgås. Och om ni ska kasta skit på varandra i en bloggjävel så är ni båda lika jävla dumma.

 • Melissa

  tycker att du har blivit otroligt stark som person genom denna bloggtid, du verkar mer mogen och du är verkligen inte en copycat…har läst din blogg länge och tycker att du har kommit långt, du skriver för att du vill och inte för att dessie gör det,det är snarare tvärtom för det är desiree som verkar ha otroligt stor osäkerhet inom sig då hon bloggar om sådana saker… keep up the good work , du är värd all cred!

 • jennifer

  asså LÄMNA DESSIE!!!!!!!!!
  DU ÄR VÄRD NÅGON BÄTTRE!

 • Johanna

  Du är fan störd. Om hon gör sådär så är det ju självklart att hon mår dåligt.. hon kanske mår bättre av att skriva i bloggen att hon är snygg och har bra självförtroende. Måste allt i bloggen spegla verkligheten elr?

 • lola

  snälla VÄXXXXXXXXXX UPPPPPPP NI 2 .. ni bråkar och blir vänner igen, bråkar och blir vänner .. TWWWIEE på er .. jävla idiotttt f***er .. ni e så jävla störda så det e inte sant … men ändåså e dessie väl finnare än dig men hon ser ut som ett fucking barn i facet och du som en lerig anka.

 • hon som läser din blogg varje dag

  Jo, tänkte bara säga det att du kan få bättre vänner än dessie. jag läser hennes blogg nästan varje dag och tycker att din blogg är så mycket bättre, långt från "fjortislivet alá dessie". Förstår inte varför du hänger med någon som så lätt kan prata illa om dig? Bästa vänner, ska la finnas där för varandra i ur och skur?

 • JONNA

  vi håller på dig paow!
  Kom igen, vad är det för mening att vara kompis med en som ändå bara snackar skit om dig…?
  Shit, om jag var du skulle jag ha "gjort slut" med henne för länge sedan!

 • Aniqa<3

  hejhej ^^ !

  jag gillar at läsa din blogg
  sen du blev kompis med Dessie, så var det inte så mkt mer intressant längre…
  Dessie är omogen och överdriver mycket…hon uttnyttjar folk och vill alltid vara i centrum…
  Jag kanske inte känner Dessie som du, men det är så jag tycker och känner… jag vet att det är fel att dömma folk från utsidan, men när man skriver i bloggen, då kommer det faktiskt innifrån…så jag dömmer henne efter hennes insida…..

  och en sak till, Dessiré Nilsson har aldrig förtjänat dig, och det vet du med!

 • Anna

  Alltså seriöst? jag blir sjukt förbannad. Är det vänskap? att skriva ut saker om andra? du vet att vem som helst kan läsa detta, och skulle det varit så jävla kul om detta handlade om dig ditt lilla äckel? Du är fan snart 16 år och tror att du kommer längre och mognare av att skriva ut saker om din bästa vän (haha, skrev jag verkligen det?) ingen annan kompis kommer ha tillit för dig sen, bara så du vet din fula snorunge 🙂

 • julia

  Du är så jävla mycket bättre än henne.

 • hallipoo

  Vad är Dessies blogg adress? Har letat överallt.

 • GABRIELLA

  åhhhhhhhhh,gud jag dör va töntigt!

 • DZA

  Du är så sjukt mycket bättre än henne. Jag fattar verkligen inte hur du kan vara kompis med Dessie? Jag har läst båda bloggarna men jag tycker din är såå mycket bättre. Det enda dessie skriver om är att hon är sjukt mycket snygg alla är avundsjuka blablablabla.. Dina inlägg är innehållsrika och roliga och läsa. Du är sjukt mycket mogen än vad Dessie är dessutom.
  Gör dig en tjänst och lämna tjejen – för gott! DU är värd så mycket bättre vänner.
  Keep going, gillar din blogg och attityd!

 • elin

  märker att jag inte är den enda som bara läser din blogg.
  till en början läste jag båda era bloggar, mer för att se vad roligt ni skrev, för ja, ni var så fjortisaktiga då och man fick sig ofta ett gott skratt av att läsa era bloggar.
  dessie är tydligen fjortis fortfarande, jag har ingen aning, läser den som sagt inte längre och slutade med det för ganska länge sen.
  men du paulina, du är fan inte som du var när jag började läsa din blogg, det är antagligen därför jag fortfarande läser din, men inte dessies. du har blivit så mycket mognare och verkar vara en snäll och normal person som inte är ute efter "kändisskap" och du gör inte allt för att vara "känd".
  släpp henne nu paulina, eller vi ska väl inte säga åt dig vad du ska göra, men jag tror du klarar dig bättre utan henne och hennes skitsnack och du är så jävla mycket mognare än henne och din blogg är sjuuuuktmycket bättre:) stå på dig!

 • Marja

  Jag vet att du skiter i min kommentar, men JAG TYCKER att om det nu är så att du tycker så illa om Dessie som du gör, att hon är dittan och dattan osv, sluta umgås med henne! En gång för alla. Släpp taget och gå vidare! 🙂 Tror säkert att du kommer må bättre. Att ha en vän som trycker ner en, säger taskiga saker om en (i en blogg dessutom) är ingenting att ha. Vänskap är mycket mer värdefullt än skitsnack. Jag la av att umgås med en vän för vi kom inte överrens, dels för vi tyckte olika och så. Vi delade på oss och började umgås med nya, jag har hittat mycket bättre vänner nu som jag kan vara mig själv med dessutom och mår mycket bättre med! Samma har hon jag var kompis med. Spelar kanske ingen roll vad jag tycker med jag vill bara ge dig ett tips 🙂

 • Johanna

  Du måste må dåligt.
  Jag förstår att du tror att det ska kännas bättre efter att ha skrivit ut massa saker om dessi som troligen inte ska komma ut.
  Men vet du vad? Det är åt helvete dåligt. Du är en pissig vän och jag hoppas att dessi skiter i dig.
  Du är patetisk.

 • Anonym

  Hahahah, bra där paulina !
  Du är stark nog att kunna stå på egna ben utan en slampans hjälp, you can do this !

 • andrea

  Fan va lågt att ens bästa vän snackar skit om en.. Och att hon ens tänker på att skriva skit om dej på sin blogg är patetiskt.. Jag har ALDRIG läst Dessies blogg inte ens gått in på den.. HA HA, men jag läser din varje dag.. och ibland flera gånger per dag. Själv tycker jag att din blogg är skitbra ju. Men alla tycker olika. Jag tycker att du ska skita i Dessie och hitta någon bättre vän som älskar dig för den du är och inte för din blogg.
  /Puss&Kram Andrea

 • k

  2009-06-25 @ 14:57:40

  Postat av:

  Jag tyckte att du var den mognaste här. Men jag börjar väl att fundera, om ni nu hatar varandra så mycket. så sluta skriva om varandra i bloggen. ta det face to face och sen bara leave it. Sånt här är jobbigt att läsa, och inget man besöker igen förens att det slutar.

 • Anonym

  Ni är sjukt omogen båda 2 ! 😛 hahahah vad fan har dessies näsa, höfter och killar med saken att göra? och varför låter ni era bloggar förstöra eran vänskap? Ni tänker ju för fan inte långt eller!

 • ISSA

  Jag läser både din och Dessies. Men läser din mera. Dessie skriver mest om sitt utseende att hn är nöjd med sig själv och blablabla.
  Du skriver mycket mera roliga och intressanta saker. När du skrev om hur Dessie är verkar det vara sant. Hon verkar vara en sån som inte tycker om sig sjäölv, men ändå skriver att hon gör det på sin blogg.
  du är INTE wanna be henne!

 • Irene

  Haha.. skit i dessi hon beter sig som en 2åring! du är mognare än hon och tillochmed mognare än kissie!! Puss på dig! 🙂

 • bob marley

  du är bäst

 • Anonym

  asså att ni låter bloggen ta över erat liv. ni var fan bästavänner och nu håller ni på och skriva skit om varandra i era bloggar! varför gör ni sånt?
  det finns något som heter prata ist för att skriva massa skit om varann i bloggen så att typ alla i sverige vet om de. RIKTIGT TASKIG PAULINA, du gick för långt.

 • S

  dessie är en riktig stackare, att hon ens orkar leva. hon är så jävla fuuuul!

 • Marina - Maarimba -

  Jag bhoppas verkligenf ör din egen skul att ud skiter i dessie totalt efter det här.

 • Anonym

  asså oj.. vad ska man säga? jag trodde faktiskt bättre om dig. jag har alltid tyckt att du verkar vara bättre än dessie, men det här är fan inte ok. även fast hon har snackat skit om dig i sin blogg så tycker jag inte du ska lägga ut en massa saker som hon har gjort/sagt i förtroende, för att hon antagligen litade på dig. och sen så bara för att ni bråkar så skriver du om det så att alla som läser din blogg vet det. jag vet att dessie inte heller verkar vara en sån bra kompis, men va bättre än henne vafan?

 • IDA

  Paow, hoppas du läser detta.
  Ja började följa Dessies blogg för ett litet tag sen, och tycker hon är jätteomogen för sin ålder. Började följa din blogg ungefär en vecka efter Dessies, och du verkar så himla Lugn & mogen motför henne. Men ha ni tänkt på att era personligheter kanske inte är menade att vara bästavänner. Ni låter bloggen ta över eran vänskap typ. Hade ni tyck om varann nog mycke som hade det aldrig hänt att ni ens nämnde nått dåligt om varann i era bloggar. Dom gör er som "fiender" för båda vill bli stora bloggare right? Lägg Dessie bakom dig, du verkar ju ha massor med andra fina människor. De är aldrig roligt med åt helvete för självsäkra människor. KEEP IT UP PAULINA 🙂

 • ..

  Alltså. Jag har alltid tyckt du varit mognare än Dessie, och det tycker jag än. Men att du skriver sådär är väldigt dåligt. Förstår om du vill "försvara dig", men att berätta massa saker om Dessie tycker jag bara är fel, samma sak när Dessie skriver massa om dig. Hoppas du inser det här snart och växer upp lite, även Dessie, fast jag har svårt att tro att hon någonsin kommer inse det. Visa dig som den större i det här, den mognare, och bara.. ignorera henne. Skit i hennes skitsnack och framförallt skit i henne. Hon visar ju bara att hon inte är en vän att lita på. Gå vidare och skit i det här.

 • Cecilia

  2009-06-25 @ 16:57:00

  Postat av: Cecilia

  men varför länkade du inte till hennes blogg som hon ville(;

 • Anonym

  Paulina du skriver att Dessie inte är en bra person för att hon skriver saker i sin blogg om dig. Men du gör ju precis samma sak?! Fast värre! Du började med det, förut när ni alltid bråkade var det alltid du som skrev saker om henne mest.Om hon nu mår så dåligt över sin kropp och det, så kan väl du säga till henne att hon har helt fel osv istället för att skriva ut allt det här i bloggen.
  SJÄLV så tycker jag att Dessie är MYCKET mognare än dig och att är wannabe henne. fast du förstår det inte själv. SYND

 • Malin

  paulina, du är inte värd att kasta ut din tid på henne, du är en sån mycket bättre person, jag tycker att Dessie var korkad som skrev så om dej.

 • malin

  paulina, du är inte värd att kasta ut din tid på henne, du är en sån mycket bättre person, jag tycker att Dessie var korkad som skrev så om dej.

 • Anonym

  hahahha, du e grymmare än henne, vågar vara dig själv och sminkar dig inte lika mycket som henne, shit asså, vad hon ser ut!

  you rock 🙂

 • Melanie

  Alltså oj. Jag hoppas inte att det är såhär ni tror att vänskap, RIKTIG vänskap, fungerar. Ni kan likagärna gå skilda vägar för ni respekterar inte varandra. Ni hänger ut varandra och skulle lätt offra varandra för en plats i rampljuset. Så skulle jag ALDRIG göra med mina vänner, för jag älskar dem och vill att de ska må bra. Om Dessie har dålig självkänsla egentligen, så borde du Hjälpa henne INTE försöka använda det emot henne. Låt henne låtsas ha världens självförtroende på sin blogg, det kanske känns bra för henne.
  Tycker ni att ni har det bra när ni ena stunden snackar skit om varandra och andra stunden är bästa vänner igen?? Ni går från att krama varandra till att sticka varandra i ryggen. Om någon säger att du är mogen så är den dum i huvudet, ni är omogna båda två så det skriker om det.

 • gabriella

  asså paulina jag tycker du ska skita i dessie helt o hållet för du är så mkt bättre än henne kom ihåg de , + jag älskar din blogg 🙂 vart kan man se dig ? för ska till stockholm snart skulle va roligt att bara se dej 😀 ha e bra .

 • Nathalie

  En bästevän skulle aldrig skriva så om en i sin blogg. Tycker man saker så ska man säga det själv,på ett trevligt sätt.Bara fegt att skriva det på bloggen.
  Hitta nya bästisar 😉

 • =)

  Aså paulina din blogg är bra ju!! och Dessie är säkert avunsjuk eller hur man nu stavar det.. på dej eftersom att hon inte är nöjd med sig själv och hon säger att hon är snygg,perfekt … du är en mycket bättre,snällare kompis och du har mkt bättre blogg än henne det vet du säkert.. hon är en tönt hon är inte sig själv men det är säkert du !!! =) hehe inte för att vara elak mot henne då men endå

 • Anonym

  din blogg är bättre än hennes!

 • emelie |

  ÅH HERREGUD!
  Det är så patetiskt pinsamt att du fortf är vän med Desireé! Herregur säger jag bara. Att hon skrev som hon skrev bevisar väl fan att hon är dum i huvudet?
  Du har ju andra vänner! Alltså, varför ta en 50-öring när du kan få en 1000-lapp? Jag läser din blogg för att den är intressant och rogivande! Och Dessies för att få mig ett riktigt gott skratt! Hon och Kissie kan ju starta en töntklubb eller ngt, dom borde vara vänner, lika falska båda två (verkar det som) Men inte du och Dessie. Jag, och säkert mångamånga andra kommer bli sjukt besviken om du tar tillbaka Desireé!
  Det var min åsikt.

 • Anonym

  Palla Dessie?

 • Elin

  Skit i henne, du e så mkt bättre! Hon är omogen och säger att alla e idioter som kommenterar hennes blogg, säger att läsare e bortskämda, snackar skit om alla,visar bh:n, osv. Håller med My, du e bättre, din blogg e bättre, strunta i henne, hon verkar haså många andra kompisar ändå, hon är inte värd dig.

 • Anonym

  ingen är perfekt, ni båda är likadana !

 • Anonym

  vad heter dessies blogg :O?

 • Anonym

  skit i henne, helt seriöst. Din blogg är så mycket bättre, du ser MYCKET bättre ut än henne, du är bara så mke bättre än henne, inse o dumpa skiten. hon kan sitta o snacka skit medan du tar över bloggtronen 😉

 • Jessica

  din blogg är sååå mycket bättre än dessies!!!

 • Anonym

  Kan inte bara ni två skita i varandra så man slipper sitta och läsa på era bloggar hur mycket ni älskar/hatar varandra. Va den som slutar hålla kontakten, sluta umgås med henne. För så jväla bra vänner kan ni inte vara när ni håller på med sån här skit… fan va jobbigt de är. Och när man läser era bloggar vet man ju inte om ska vara på din sida eller på hennes, man vet ju inte vem som talar sanning. Väx upp mina små bloggerskor <3

 • Kristin

  Är inte ni typ "bästa vänner"?

 • Josefin Hellqvist

  du är så jäkla mycket bättre än desiré. skit i henne hon är bara patetisk. Din blogg är mycket mer framgångsrik och du får läsare utan att behöva skriva tt du är snyggast i världen mm.

 • hgfd

  åt helvette med dessie, hon kan varken sminka sig elr noppa ögonbrynen!
  Jag älskar din blogg tusen gånger mer än dessies, skit i om du inte är likadan på riktigt? Här har du chansen att visa att du har en snäll sida OCKSÅ. För vem orkar vara söcker söt och jätte snäll hela tiden?
  go paow och skit i bajs dessie

 • Anonym

  Seriöst, du skriver mycket mer skit om henne än hon om dig. Sluta lek bättre än henne. Jag är inte på nåns sida men det du skriver, ja herregud? DU ska växa upp. Och lämna Dessie ifred. Tycker ärligt talat att hon är sötare än dig, mycket. 😉

 • mk

  amen du var ju en schysst kompis då? klart dessie kanske är lite patetisk men om hon skriver om dig, ge inte tillbaka samma mynt, ffs då är du fan i mig lika låg som henne !

 • Liindaaah - Blondiiiie ;)

  riktigt idiotiskt skrivet av dig PAOW !
  Hoppas Dessie inte tar åt sig av ditt bullshiiit .
  Man märker ju att det är du som är den dåliga vännen, och inte särskilt smart av dig att skriva ut sånt här för tror du att du NÅNSIN kommer kunna få en vän som litar på dig då? ^^ YEYE ha d gött HAAAAAJ

 • Anonym

  Jag ar gått i samma klass som dessie på enskedeskolan och hon förstörde mitt liv och gjorde det till helvete när hon kom in i biosalongen och slängde saker på mig, för hon var ''lite arg'' jag hatar dessie! DU SKA INTE VARA KOMPIS MED EN BITCH!

  -Bee strong!

 • nadja

  tycker att du har växt upp,står för vem du är och är bättre nu.nu ser jag på dig mer som en förebild.hoppas du fortsätter på det sättet!du är mognare än "dessie" enligt mig:)

 • junie

  jag holler med desiree

 • elin

  Allt det du skriver har du helt rätt i. dessie har alltid suttit och skrvit illa om andra bloggare på sin blogg.. Tycker ändå att hon kör en rutten stil och snackar skit om sin så kallad "bästavän" komigen förfan är ni 12 år eller ? Dessie kan sluta sprnga runt och lukta piss och visa lite jävla respekt !

 • nattiz

  asså ska hon kalla sig bästa vän som skriver sådär? så skriver fan ens fiende ! Asså var inte vän med henne om hon håller på såhär, hon är seriösa problem, du är den som är äkta här, dessie är bara en sönder blonderad fake!!

  du är bäääst! <3

 • Nathalie<3

  Asså seriöst nu. Utan dig, skulle hon vara en nobody.
  Du är paow vafan! Alla i tonåren känner till dig. Även om dem inte änns läst dig blogg eller överhuvudtaget vet om att den finns. Alla vet ändå vem du är.

  Jag gillade dessies blogg, men hon har bara blivit för j*vla taskig mot dig. Jag har lagt märke till det innan, och hon snackar så mycket skit.
  You made her Paulina. You made Desiree Nilsson. Vem är hon egentligen? Här kan man verkligen säga att hon åkt på en räkmacka in i "kändisvärlden".

 • sofia w

  du är så jävla mycket snyggare mognare naturellare och snyggare än desiree, titta på henne lixom! patetisk! dumpa henne! bli inte vän med henne hon är bara falsk!

 • matilda

  alltså.. det är fan inte sjyst att skriva ut allting som man gör, tex "nypa sig i näsan" och att man egentligen tkr man är mullig? fan palla sånt, om ni ska snacka skit, snacka vettig skit..

 • Anonym

  du är så SJUKTJÄVLA elak. Lägg ner förfan. Känns det bra nu efter det du skrivit om henne nu eller? Mår du lite bättre? VAFAN HAR DU ÅSTAKOMMIT?!?!?!

  hon har sagt saker, men du det säger är 1000 g värre och skulle tynga ner vem som helst. Ta hand om dina vänner jävla pucko.

 • Jaquline

  Tycker ni verkar rätt omogna båda två faktiskt.. hade ni varit mogna hade ni lagt ner detta, eller hållt er åsikt för er själva istället för att fortsätta skriva massa skit om varandra inför en hel del människor.

 • Rebecha

  Du verka mycket mognare än dessie! Svårt att avgöra när man bara läser era bloggar men efter det jag har läst så känns det så! 🙂

  Stå på dig. Man är ingen bästa vän om man pratar skit om sin vän och hela tiden försöker vara bättre än den andra!!

 • Anonym

  Seriöst paulina, du är ett gäng mognare än Dessie, blir alltid lika irriterad när jag läser hennes blogg. tror det är därför alla läser den, för att se vad näst hon skriver för crap.

 • jENNIFER

  Fan va taskig hon är! Fattar inte att du kan vara kompis med henne, fast fattar att ni kommer tillbaka till varnandra automatiskt eftersom ni betytt så mycket för varandra … Men är det inte dags att släppa taget ;o förevigt.. 🙂

 • d

  Din blogg är genuin jämnfört med Desieree's! Keep it up, du är bättre utan henne 🙂

 • emma

  den blogg är bäst! Bry dej inte om vad hon tycker, den är bäst!

 • lina

  du e ju bättre än dessie iaf..

 • Anonym

  kom igen paulina, du verkar vara en bättre person än dessie, men om du snackar skit om henne sådär, så är du PRECIS likadan. bryt upp kontakten och säg bara nånting kort och gott, istället för att dra upp massor med skit som gör dessie ännu argare, och sedan skriver nåt ännu dummare om dig. ni eldar ju bara upp varandra!!

 • Anonym

  du är så mkt bättre än dessie!

 • LINNÉA

  hej! jag tycker dessire är omogen att skriva "alla älskar mig " blabla med mera det är bara roligt att läsa hennes blogg för den är skrattrettande och patetisk . jag fattar inte att du kan ha kvar henne som kompis, för en äkta vän skriver inte så i bloggen. om hon tycker att du är falsk skulle hon ha sagt det face mot face , right? Och om hon inte gillar din blogg kan hon ta sig för både du och jag vet att du har mer besökare och ligger på listan. och om hon säjer att du i8nte är den personen i verkligheten vad är hon då? jag tror nästan alla dina besökare håller med mig! föresten så älskar jag din blogg!

 • emma

  hm.. tycker att det var grymt onödigt av dessie att hon skrev så om dig. om man skriver så om någon så är man inte ens bästavänner. bästavänner snackar inte skit bakom varandras ryggar. och det var lite onödigt av dig att sjunka dig till hennes nivå. skit i henne, hon är inte ens värd besväret. bevisa att du är mycket bättre än henne!

 • Anonym

  alltså alla skriver ''vad taskigt att dessie skriver sånt om dig''
  OKEJ, vad har paulina gjort om dessie looong time ago, hela tiden?! Jo skrev om dessie

 • E,

  2009-06-25 @ 23:27:24

  Postat av: sara

  Paulina ja är ledsen att ja säger de här du kanske tar illa upp men ja har alltid varit på din sida tycker att du är sötast och verkar snällast och så. men nu räcker de ja tycker inte att ni ska vara kompisar och hur kan du säga så där till henne de där med donken så jävla taskigt man behandlar vänner som man själv vill bli behandlad och gå inte runt och tro att du är nån jävla paris hilton för de är du inte kan du inte bara sluta vara fjortisd och vara lite mer dig själv du med!! ja säger inte att dessie häller har gjort så snälla saker men kom igen paulina du är ju ändå lite patetisk. Du verkar ju inte vara en snäll person och ja säger inte bara de här för att vara taskig utan ja vill att du lär dig av dina misstag. nu vet ja inte om du läser de här men ja alla kan ju ändras…

 • Viiiicki

  Hade tänkt att komma med ett ord eftersom alla ovanför skriver långa texter.. Dessie är allmänt fittig, kan hon bara inse det?
  Dessie = Fittig

 • olivia

  jag vet inte vem ja igentligen "håller på".
  det ända jag vet är att du är mycket sötare
  och har en mycket bättre blogg. ^^
  fast nu handlar det inte om det utan, jag
  har precis läst båda era texter och det låter
  som om du är elak mot dina vänner ..är du de ? 😮
  / en tjej som inte känner er alls men älskar din blogg !

 • E,

  Asså det e fett jobbigt att bråka o gå varandra bakom ryggen hela tin… Det vet jag sj eftersom jag har varit med om det. Jag har en bästavän o vi bråkar ibland men det löser sig alltid. Ni kanske ska vara ifrån varandra men sen räker det bara om man ringer lr någon utav er ringer o pratar..! Asså jag lovar ni kmr börja sakna varandra o börja gråta det e typ så det brukar vara om man är äkta bästisar!!<3 , e ni det? lr fejk.. , allt går om man bara vill?!?!

 • Ann-Sofie

  KOm igen. Ni är 15 år. Ni är bara barn. Sure det är aldrig kul när folk snackar skit om en men det finns andra saker som är viktigare i livet, det kommer ni inse när ni bli äldre.

 • jensooo

  Det där var riktigt dåligt skrivet Paulina. Det hon skrev var ingenting jämfört med vad du skrev! Skärp dig för fan!

 • E,

  asså sluta vara imot någon det e bådas fel.. , dom e ovänner men allt löser sig. det e ba det att dom inte vill just nu. dom kan men vill inte!

 • jenny

  hejhej läser din blogg rätt ofta men skickar aldrig komentarer. när ja inte läser berättar mina kompisar vad som står. men men ja tycker att du inte borde var kompis med dessie hon bara sviker dig hela tiden skit i henne det finns bättre folk därute ja lovar

 • ....s

  jag hatar dessie
  hon tror att honär snygg,
  hon ser ut som ett mongo

 • MALIN

  Och vad blir bättre av att ni snackar skit om varandra i era bloggar?

 • Anonym

  Men om man vill sin bästa vän något, då kanske man ska säga de face to face, istället för att skriva de på sin blogg, mogen hon är dessie asså. Falskt falskt henne kallar man inte en bästa vän efter det hon har skrivit om en (:

 • EN arg OCH SUUUUUUUR REBECCA

  skrev du inte innan "sanningen" att de va dålig stil att skriva skit om sin ästa vän i bloggen? vf klagar du? du har ju ett helt jävla ilnägg om dessie! hon har några rader om dig och hon skriver att du också är annorlundare i bloggen, you just sound like a dum blondie! så sluta! visst så ät der ärligae att säga sin skit face 2 face, mend et du säger. Det är sånt man inte säger om varran! asså, visst det där hon gör, nyper sog i näsan, håller för höfterna.. TÅNÅTSPROBLEM kallas det! alla gör sånt, det visbar bara hur omogen du och dessie gjorde ju det!

 • Hannah

  Dessie har sjunkit jävligt lågt. Varför håller hon på som hon gör? Fan vad jag hatar bruden. Paulina, du är bättre utan henne, se så många som tkr det. Du är bäst.

  Som en annan skrev, det var kul först att läsa era bloggar för att Kissie skrivit om er, ni var fjortisarna, duvet? Men sen dess har du mognat, shit vilken skillnad. Nu läser jag din blogg varje dag och älskar den! Go Paulina!

 • Louise

  seriöst nu kan ni bara hålla käften om varandra.
  ni är ju totalt blåsta i huvudet båda två. sluta snacka så jävla mkt skit, ingen av er förtjänar de,
  låt varandra bara vara så blir det bra sen omogna jävla fjortisar

 • Alexander

  Men fattar ni inte?!?!?! Dem försöker ju starta en bra story!! Och nu har dem *** lyckats….Oh, shit…orka hålla på re'….

 • hilda

  tjejer, mogna och lös era konflikter irl. att hänga ut varrandra på bloggarna tar er verkligen till botten

 • Mandi

  hej paulina. jag måste säga att jag beundrar din ärlighet och din intelligens. du är verkligen otroligt smart och du står för dina ord och vet vad du snackar om. jag hoppas du tar åt dig för det du skriver är både grymt roligt att läsa, men också intressant och otroligt ärligt, jag gillar det starkt. lite smått crazy är du, men jag diggar det. skönt med någon som verkar ha ball personlighet, står på sig, inte tar någon skit och som säger vad hon tycker. sjukt snygg stil har du också. fortsätt med det !

 • Elin mehlin

  asså jag läser din och dessies blogg. din är 1000 ggr bättre. Dessie är falsk och fejkar att hon bryr sig om andra. Fan vad taskigt att skriva att din blogg är ganska ointessant o att hon snckar skit om dig. Hon tror att provocera är rätt sätt för att bli äskad. Hon gör fel och du gör rätt. alla älskar dig mer paulina. lovar. Lämna henne, hon är inte värd dig gmn<33

 • aylham

  Dessie är en fukkad biatch som skriver att du är otrevlig i verkligheten och har en ointressant blogg. fast egentligen sträckläser hon din blogg o söker efter saker som hon kan härma dig med. loveyaa. pussi

 • IVONISH JAO

  NI ÄR LIKA MYCKET FJORTISAR BÅDA TVÅ. DOCK ROLIGT ATT LÄSA OM ERA MISSLYCKNINGAR HAHA!

 • Anonym

  men pau?
  dessi har ju visst länkat dig?
  och först säger du att du inte ska snacka skit om hon,
  men nu helt plötsligt har du skapat en kategori '' skitsnack''
  där det står om dessi?
  livet är inte en the hils serie gumman..

 • sara

  du är 10000000 gånger bättre än dessie , så ta inte åt dig hennes skit&bullshit för i mina ögon & i alla andras så är du 100000 snyggare & finare & mognare än dessie .. 🙂

 • emma!

  jag måste bara få säga fyfan va du är bra! Du kommer komma så jävla mycke högre än lilla stackars dessie! GO PAULINA!

 • Melissa

  för de första är desire mycket bättre bloggare än vad du är, hon har mer karaktär än va du ngnsin kan ha ?!
  tänk på de innan du säger vem som e den bästa bloggaren om ja fick välja skulle de va LUNGT desirees . alla som sär detta inlägg sök på http://desireenilsson.blogg.se !
  hon är en tripppeeeeelt så bättre bloggare ska ja säga er!

 • ms!

  Jag tycker seriöst att det är lite fel att skriva hennes skit här, som vad hon säger i spegeln. Men varför bryr jag mig? Dessie suger. Hahaha, du är grym. Och alla som gör 224567meter långa kommentarer där det står samma sak för att folk ska kolla deras blogg kan dra åt helvete 😀

 • Melissa

  ehm MS! tyvär .. du tror bara du är bättre än alla andra men de äru int ?

 • idajansson

  va heter dessie på hennes blogg ? 🙂

 • j

  alla skriver att du är "mognare" än dessie..

  men om jag minns rätt var det du som inte klarade skolan?
  är det inte så? Piiinsamt..
  hahhaha

 • MY

  stå på dig du förtjänar bättre än såPaow, och J ? Handlar mogenhet m att klara eller inte klara av skolan ? det finns faktiskt folk som är extremt mogna osv men kanske typ har Dyseleksi (stavas) , är man omogen för det ?

 • fannyP.

  fan nu skämms jag…,
  jag som höll på dessie!
  heja paulina!

 • ALICIA

  asså fan va taskigt av dessie, jävligt falskt asså. är ni fortfarande vänner?

 • Anonym

  ni ar seriost bada tva dumma i huvet hoppas ni dor

 • Lisa

  vet inte äns vem dessie är så du är kändare än henne iaf! 😛

 • ahah =)

  asså seriöst du borde veta en sak både du och dessie är skämt ni skämmer ut er själva ni snackar skit o båda försöker knäcka den andra genom att skriva en massa "diss" i din blog för att själv framstå som "bra"
  men you know what both of you are losers wiht a BIG L 😉
  puss o kram

 • aALMIISH

  Ärligt talat så är det bra att du har "dumpat" henne. Dina inlägg har blivit mycket bättre och roligare att läsa på sistone, vet inte om det är för att du och Dessie inte är bästavänner längre, men det kanske har något med det att göra.
  Fortsätt stå på dig!

 • Jasmine

  Ärligt talat inget ont mot dig elelr Dessie eller Kissie.. Jag tycker helt och hållet Stina-Lee är den så kallade "one and only". Henns blogg innehåller saker som är intressanta att läsa, inte för era är dåliga eller så. Men ni är en aning lite ego.. Speciellt Dessie som säger att hon är så snygg hela tiden, dock är hon inte det. Men men hur som haver – Stina – Lee rockar! =)

 • SMEITY

  asså kolla. ja tycker helt klart att hon är största orren.
  och om hon sitter och skriver massa crap om dej i sin blogg, så behöver inte du göra samma sak, för det behöver du inte.
  Onödigt, för då verkar de som om ni bråkar om status.
  Och om hon har mer status så e det för att hon e största bichen i stockholm direkt efter kissie. Hon e fan en wannabe kissie. Och kissie e wannabe dej. Det gör dej bara 10 gånger bättre än dom båda. så lyd mitt råd och skriv inte sånna saker tillbaka om henne eftersom då får horan det hon vill ha. 😉

 • anonym

  asså jag tycker nästan synd om er båda. (nästan)
  ni sitter och pratar skit om andra och klagar på att det bara är den andra som gör det i samma inlägg. Ni har ju inte världens bästa självkänsla direkt och det syns ju på lång väg.
  Men iaf, jag tycker ändå att du är den mognare och du håller på att växa ifrån dessie, mer och mer.. Ni kommer antagligen bli kompisar igen och det är ju synd, att ni inte vet vad ni vill… Men jag tycker att du ska försöka släppa henne. Hon bara förstör för dig, hon har ju typ Kissie som förebild tex. (även om hon inte vågar erkänna det) och Kissie kommer ju aldrig få riktigt nära kompisar, ta reda på vad livet går ut på m.m.

  Jag vet att det faktiskt är svårt, men var bara dig själv så kommer du få många fler och mycket mycket närmare kompisar! 😉 try it!

 • Rebecca

  Skit i Dessie totalt nu vadfan ? Ni kan ju inte hålla på såhär längre. Det börjar bara bli patetiskt, jag absolut ÄLSKAR din blogg. Du är mer mogen än vad Dessie någonsin kommer bli.. I hennes blogg står det bara om hur perfekt & 'dissar & hissar listan'. Absolut ingenting annat, skittråkigt egentligen. Men man kan inte sluta läsa hennes blogg. Jag tycker iallafall du ska droppa kontakten med henne nu direkt. Såg henne på södermalm för ca 3 veckor sen & fyfan vad fjortis hon är.. Hemskt nästan. Du är 1000 gånger bättre än henne !

 • Elin ( :

  Jag älskar din blogg och tycker den är rolig att läsa och att du skriver på ett bra sätt, men jag har nästan helt slutat läsa dessies blogg. Tycker verkligen inte att hon skriver bra och intressant.

  Paow är den bästa. : )

 • sara

  DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN DESSIE

 • Anonym

  du är så mycket bättre än dessie, keep up the good work girl 🙂

 • JessicaREINAA

  DRIVER DU MED MIG GIRL!?
  HUR KAN DU VA SÅ OTOROLIGT ÄCKLIGT YTLIG , DÅLIG PERSON òch OKÄNNSLIG !? Vad är det med dig wake up ! du säger att hon är fem gånger större än dig ? jamen du är ju typ en vandrande skelätt utan hår?
  GUD VAD DUM DU ÄR , du måaste ju typ ha svart blod eller något fattar inte hur du kan leva med dig själv och vara så himmelens dum mot folk ? LÅT dessie vara . Bryt kontakten och va grisig mot någon annan !? man vet inte vad man har förän man förlorar det!? VAD skulel du göra om Dessie typ tog livet av sig för någon anledning nu ? ska du stå där o säga till hennes föräldrar på begravningen … Ja .. jag brättade för hela sverige att någon sög på hennes nipels , eller .. Jag sa till alla att hon nöp sig i näsan eller… JAG FLASHADE för allla att hon har ätstörningar !? TÄNK PÅ VAD DU HAR ! ta hand om dina vänner och familj , eller låt det gå ! SHIT beruden fattar inte att soc inte har plockat dig ännu .. för att få hjälp eller nått !? du kommer typ aldrig få ett bra jobb , för dina arbetsgivare kommer googla dig och se hur störd och ytlig du är , du kommer bli nerslagen av någon nån dag för du går över gränsen och jag varnar dig det finns folk som någon dag kommer plocka dig någonstans när du är själv . JAG VET DET ÄR SJUKT! men du vet lika bra som jag att sånt händer!tror du att du skulle vara enfis i rymden om 3 – 4 personer kom och tog dig ? en spinkig liten grej på 13 bast typ . JAG SÄGER BARA DET!!! för ditt eget bästa och välmående .. VA snällare mot folk !? fattar inte att ingen tar tag i dig o skakar om dig så du inser att världen är så mkt mer än en rosa blogg , skitsnack o festa !? du är på en dålig väg en dålig väg på väg ner i en braaaannnnt brant stup . VARS ÄR DINA FÖRÄLDRAR NÄR DU BEHÖVER DOM !

  JAA, jag är otroligt upprörd så i just haaad to write it .
  Jag följer både dig och dessie .. Men du har tamefaaasiken flippat ur . Giiirlie … fixa alllt medans du har tid o fixa det!

  hoppas du läser detta och får ett wake up call .
  snacka inte skit om att folk är avundsjuka . Jag vill dig DET BÄSTA här i livet . tacka gud att du har det bra.. men gör nått innan det spårar ur om du är smart.. Take care. Och tr absolut inte att jag vill dig illa . men någon måaste hjälpa dig alltså!

 • JessicaREINAA

  DRIVER DU MED MIG GIRL!?
  HUR KAN DU VA SÅ OTOROLIGT ÄCKLIGT YTLIG , DÅLIG PERSON òch OKÄNNSLIG !? Vad är det med dig wake up ! du säger att hon är fem gånger större än dig ? jamen du är ju typ en vandrande skelätt utan hår?
  GUD VAD DUM DU ÄR , du måaste ju typ ha svart blod eller något fattar inte hur du kan leva med dig själv och vara så himmelens dum mot folk ? LÅT dessie vara . Bryt kontakten och va grisig mot någon annan !? man vet inte vad man har förän man förlorar det!? VAD skulel du göra om Dessie typ tog livet av sig för någon anledning nu ? ska du stå där o säga till hennes föräldrar på begravningen … Ja .. jag brättade för hela sverige att någon sög på hennes nipels , eller .. Jag sa till alla att hon nöp sig i näsan eller… JAG FLASHADE för allla att hon har ätstörningar !? TÄNK PÅ VAD DU HAR ! ta hand om dina vänner och familj , eller låt det gå ! SHIT beruden fattar inte att soc inte har plockat dig ännu .. för att få hjälp eller nått !? du kommer typ aldrig få ett bra jobb , för dina arbetsgivare kommer googla dig och se hur störd och ytlig du är , du kommer bli nerslagen av någon nån dag för du går över gränsen och jag varnar dig det finns folk som någon dag kommer plocka dig någonstans när du är själv . JAG VET DET ÄR SJUKT! men du vet lika bra som jag att sånt händer!tror du att du skulle vara enfis i rymden om 3 – 4 personer kom och tog dig ? en spinkig liten grej på 13 bast typ . JAG SÄGER BARA DET!!! för ditt eget bästa och välmående .. VA snällare mot folk !? fattar inte att ingen tar tag i dig o skakar om dig så du inser att världen är så mkt mer än en rosa blogg , skitsnack o festa !? du är på en dålig väg en dålig väg på väg ner i en braaaannnnt brant stup . VARS ÄR DINA FÖRÄLDRAR NÄR DU BEHÖVER DOM !

  JAA, jag är otroligt upprörd så i just haaad to write it .
  Jag följer både dig och dessie .. Men du har tamefaaasiken flippat ur . Giiirlie … fixa alllt medans du har tid o fixa det!

  hoppas du läser detta och får ett wake up call .
  snacka inte skit om att folk är avundsjuka . Jag vill dig DET BÄSTA här i livet . tacka gud att du har det bra.. men gör nått innan det spårar ur om du är smart.. Take care. Och tr absolut inte att jag vill dig illa . men någon måaste hjälpa dig alltså!

 • Anonym

  hållar fakktiskt mer åt dig, du verkar med mognare och ärligare, go baby du klarar detta!

 • LOuise

  Håller helt och hållet med dej!
  jag kollar in båda era bloggar och man blir ju trött på dom håller på som hon, du är mycket mer mogen! Och hon använder dålig stil mot dej, tycker synd om henne som är så dum i huvvet.. tragiskt 🙂
  jättebra blogg har du föressten! <3

 • Sarris

  du är bättre än henne, yeeaahh!

 • paulina. m

  om du nu tycker att det är dålig stil av henne att snacka skit, varför går du då detsamma? tror du att det blir bättre eller? ;S
  nej det blir det verkligen inte..

 • soma

  Det här var det löjligaset jag har läst. Om ni är bästa vänner så ska ni kunna ta detta med varandra irl men ni båda är ändå omogna

 • Kajsa

  du är tusen gånger finare och mer äkta än vad dessie kom ihåg det 😉

 • Anonym

  Jag är på din sida paow. Du är mycket mognare än dessie trotts din "barbie-look". Och jag gillar inte riktigt den stilen ni har om jag ska uttrycka mig så. Alltså erat blonda hår, sminket, ja du förstår nog var jag syftar på. MEN du paow, verkar vara en jättebra tjej. Du är mycket snällare än dessie och förkänar bättre vänner. Strunta i henne och var den du är, då kommer du komma långt.
  Ta hand om dig!
  / anonym

 • Anonym

  DIN TÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR DIG! DESSIE ÄGER DIG!

 • SARA

  åt helvete med dessie, din blogg är bättre :)!

 • anonym

  hon var väl ändå bara ärlig? eller vadå påstår du att hon skulle ljuga?:P

 • mina ord

  Men hallå, du kan ju fan inte hålla på åh klaga på henne.
  Har läst hennes blogg och den är sjukt mycket bättre än din.
  Den verkligen övertygar om att det är hon som talar sanning och du är wannabe.
  Skapligt omoget och inte fixa en liten länk till hennes blogg.
  Ni har väl säkert känt varandra länge? Och varför låta skitsnack och en dum blogg förstöra allt?
  Det är omoget av er båda två. Väx upp.
  Va är ni? 16?
  Ni borde ha lite mer vett i huvet än bara rosa.
  Men helt klart läser jag hennes blogg ist för din.
  Hon är passar i sina rosa saker iaf, du är bara en efterslänt, en wannabe som sagt.
  Hoppas du lär dig och fattar att dina misstag går ut över andra, eftersom hela ditt liv finns här.
  Tack.

 • hatar dig

  du är omogen!, jag känner ingen av er två men så som du skriver och har varit hennes "bästa" kompis, du borde fan skämmas!

 • a

  vad heter dessies blogg egentligen?

 • Isabella

  Kom igen allihopa!
  palla spama!

  Paow! jag vet inte vad som har hänt mellan dig och Dessie men du måste gå vidare i livet! Man kan inte vara vänner för livet! eller? det är 50% att man är vänner för livet. glöm henne glöm allt bråk. va med jonny eller några andra och ha skoj än att sitta hemma och gråta för att det är slut mellan er. TÄNK INTE PÅ DESIREÈ NILSSON NÅGOT MER!!!
  Du är en bra person, ljuger inte om ditt liv, du är älskad av mig och många mer! tänk posetivt i framtiden gumman<3 du är det vackraste personen jag vet gumman. släpp taget och GO ON =D livet fortsätter:D och livet fortsätter med bättre kompisar:D

 • m

  jag säger bara en sak är dessie är största muppen ahaah , jag har polisänmält dej två gånger shit vad farligt du slog henne och spotta henne i ansiktet skit snälla har gjort de många gånger snälla hon behöver mogna upp aaso:)

 • Anonym

  paow är inte alls wannabe dessie

 • Anonym

  bara löjligt av er båda asså
  ni är ju eller rättade sagt ni har vart ''bästa''vänner då kan ni väll ba la prata om saken face to face …
  shit asså ..

 • tavaa

  inget illa menat men du är sjuuuuuuuuuukt mkt mognare än dessie och kissie, du är dig själv och de är intressant att läsa din blogg än att läsa kissies och dessies, och du är fin oxå och din blogg är fin. slösa inte din tid på henne, hon vill bara ha uppmärksamhet som hon aldrig kommer få. Och enligt mig så är din blogg BÄTTTTEREEEEEEEE än dessies!!och du verkar mkt nsällade är dom !

 • Nadja ♥

  Såklart tar alla stackars lilla Paulinas parti när de läser den här texten. Det roliga och ganska patetiska är att ni gör samma sak fast tvärt om när ni är på Dessies blogg. Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle sitta och slösa tid på att kommentera på en fjortisblogg och dessutom följa den. Men man överträffar ju alltid sig själv. Ha en trevlig sommar!

 • Nadja ♥

  Nu menar jag inte att bara ösa negativ kritik på stackars lilla Paulina. Du är en jättefin tjej (i alla fall vad jag har fått för intryck av dig, jag känner ju inte dig i verkligheter så jag har såklart ingen aning) och skriver en kul blogg. Att jag följer den och inte Dessies är ju bevis nog på hur mycket klokare och mognare du är jämfört med henne! Kämpa på och kom ihåg att vara dig själv i alla lägen. Nu låter jag som en "Jag vet bättre än du och ska lära dig hur du ska vara"-typ, men jag ger dig bara ett litet tips. Strunta i Dessie och hennes fåniga och patetiska ljug om sitt liv, utan gå vidare och kom ihåg att ha kul!

  Du klarar det, jag vet det.

 • Josefin

  fattar fortfarande inte varför ni bråkar. om ni låter en jäkla blogg försöra eran vänskap… så är de illa.

 • paulina svarar

  hej allihopa, ni är omogna som troa attni äger mig jag bestämmer själv över mitt liv !!

 • melina

  om jag nu ska välja någn sida så är det lätt din!
  DESSIE = TRASH

 • Anonym

  att ni orkar…

 • moa

  fina bilder hur kan man bli medlem i det här

 • cecilia

  jag tycker din blogg är intressantare och mer rolig, synd bara att du inte uppdaterar lika mycket som dessie… men annars är din bättre.

 • My

  Min spade är bättre än din…. buhu

 • Sofie

  Haha asså din blogg haha

 • skrattbarn

  här kommer jag och kommenterar typ ett år efter du har skrivit men aja.
  alla hatar dessie , asså vi har gott i samma skola och hon och amanda va as kära i min brorsa så de ”lekte” med mig och i´min syrra. aså de lekte med dockor när de gick i 6:an när alla hatade dem. och de har varit emos också de kan man inte tro med de har dem.
  alla hatar henne och alla älskar dig så något bra måste du ju gjort.:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *