Vad tror folk egentligen ?

Inte riktat mot personen som skrev det här.

Jag loggade in på min mejl och fick ungefär 100 st liknade mejl. Att dom har ändrat sitt tycke till att börja tycka om mig ist. Och jag blir helt ärligt  ledsen.

Att folk tror att jag är en plastigbabrie med ihåligt huvud utan känslor. Men så är det inte. Kankse den uppfattningen man får av dom flesta bloggare. Att man tål hur mycket skit som helst, men egentligen så behövs mycket för att marken ska försvinna. Som problemet jag och K hade samtidigt… Lite lustigt faktikst. Nu med en kille. Nu är det bättre Det lilla behövs för att allting ska kännas jobbigt .
 I en blogg så stänger man oftast ut allt som heter problem och känslor. Det är någonting man verkligen inte vill visa någon annan. Svaghet

Att folk trot så om mig.. Det är hemskt. Jag är som en vanlig människa, ingen j*vla robot utan känslor. Jag är faktikst mänsklig

Jag hatar att visa folk min svaghet. Jag klarar inte ens av att visa min egna svaghet för min bästa kompis. Jag nämner den aldrig. För jag hatar det.. Så att gå ut med att jag inte heller alltid mår bra för 22 000 människor som tror att mitt liv är perfekt och som sitter och stör sig på det. Men så är det inte. Det är ett stort steg för mig. Jag som annars är iskall och speciell. Jag vill börja bli snäll, och bry mig om andra. Jag vill bli en bättre människa..

(Visited 13 times, 1 visits today)

168 Comments

 1. disse juni 8, 2009 at 4:54 f m

  Sjukt bra sagt Paow! Sov lite nu x)

  Reply
 2. Anonym juni 8, 2009 at 6:45 f m

  Var med och bli veckans blogg! =)

  Reply
 3. Anonym juni 8, 2009 at 6:54 f m

  Jätte bra sagt, och bra att du har den inställningen 🙂

  Reply
 4. rebecka juni 8, 2009 at 6:58 f m

  jag hatar också att visa mina svagheter, men det gör nog dom flesta. hoppas det blir bättre

  Reply
 5. Anonym juni 8, 2009 at 7:05 f m

  jag tror att orsaken till att folk får den uppfattning om dig är att du verkar tro att din blogg blir stor pågrund av att du provocerar och det blir den ju! men inte av rätta själ, vi vill ju se dig som du är.. inte som du låstas att du är. tänk på kenza, hennes blogg är så stor pågrund av att hon är sig själv och är omtyckt, pröva det så kommer du märka att du kommer må så mycket bättre.. 🙂 samma sak har hänt mig, förut låtsades jag att vara någon helt annan person och jag gjorde allt för att alla skulle tycka om mig, men det blev bara helt fel och jag blev istället hatad av en del människor, men sen

  Reply
 6. Anonym juni 8, 2009 at 7:07 f m

  gav jag fan i det och var mig själv, och det har jag gått långt med.. jag har så mycket mera kompisar nu och jag trivs verkligen med mig själv.. var dig själv så kommer du märka att du går så mycket längre med det.

  ta hand om dig och ha det bra. 🙂

  Reply
 7. Lie juni 8, 2009 at 7:18 f m

  Lilla söta tjejen… jag känner igen mig i dig något så otroligt från unga år.. När jag var 16 bröt jag med alla falska från min uppväxt och bestämde mig för att bli "snäll". Det va bland det svåraste jag gjort… det tog ett par år att förändra mitt beteende och framförallt min syn på mig själv. Jag såg mig själv som en biatch långt efter andra slutat göra det. Så för din egen skull… bryt nu. Börja le mot vänner omkring dig. Döm inte innan du fått alla sidor av en sak. Stå på dig fast din åsikt skiljer sig från andras. Och framförallt..släpp garden… va tyst minst hälften av gångerna du tänkt öppna munnen. Att verkligen tänka innan man talar är svårt. Men det hjälper dig inte bara med att inte säga fel saker… en människa som tänker innan den talar visar andra att den har ett lugn och en säkerhet som de saknar. Det är imponerande!!

  Lycka till, stor kram!!

  Reply
 8. Anonym juni 8, 2009 at 7:20 f m

  men om det ´är så jobbigt varför lägger du inte ner bloggen da, sluta tjata om att ni "bloggare" får ta så mycket skit !

  Reply
 9. blondicious juni 8, 2009 at 7:22 f m

  Uch, jag förstår lite att dett känns jobbigt =/ Men jag tror det e jätte många som gillar din blogg för att dom redan tycker du är en bra människa :)Du värkar ha skön humor iaf :p

  Reply
 10. milla juni 8, 2009 at 7:45 f m

  förstår att du tycker sånt är jobbigt 🙂 men något som kan göra dig glad är ju att det är många som tycker om dig nu istället. det är ju bättre att vara "känd" på ett bra sätt, än som dessie tror att det är bra att vara "känd" på ett dåligt sätt. jag tycker om din blogg och tänker inte sluta läsa!

  Reply