Inte riktat mot personen som skrev det här.

Jag loggade in på min mejl och fick ungefär 100 st liknade mejl. Att dom har ändrat sitt tycke till att börja tycka om mig ist. Och jag blir helt ärligt  ledsen.

Att folk tror att jag är en plastigbabrie med ihåligt huvud utan känslor. Men så är det inte. Kankse den uppfattningen man får av dom flesta bloggare. Att man tål hur mycket skit som helst, men egentligen så behövs mycket för att marken ska försvinna. Som problemet jag och K hade samtidigt… Lite lustigt faktikst. Nu med en kille. Nu är det bättre Det lilla behövs för att allting ska kännas jobbigt .
 I en blogg så stänger man oftast ut allt som heter problem och känslor. Det är någonting man verkligen inte vill visa någon annan. Svaghet

Att folk trot så om mig.. Det är hemskt. Jag är som en vanlig människa, ingen j*vla robot utan känslor. Jag är faktikst mänsklig

Jag hatar att visa folk min svaghet. Jag klarar inte ens av att visa min egna svaghet för min bästa kompis. Jag nämner den aldrig. För jag hatar det.. Så att gå ut med att jag inte heller alltid mår bra för 22 000 människor som tror att mitt liv är perfekt och som sitter och stör sig på det. Men så är det inte. Det är ett stort steg för mig. Jag som annars är iskall och speciell. Jag vill börja bli snäll, och bry mig om andra. Jag vill bli en bättre människa..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (168)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *