ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Hej allihopa, kom precis hem efter en låååååång dag. Har haft jätte trevligt idag.

Började med att jag träffade johnny runt kl 6.. Shoppade lite innan, för alla mina kläder är hemma hos mamma.. Jag har inte ens haft BH på mig idag *oops*.. Men vafan, det är ju helt platt typ.. Aja iallfall.. Jag fixade mig lite.. Har i stort sett gått runt utan smink i två dagar nu och mitt löshår är riktigt j*vla risigt nu måste jag faktikst erkänna.. Ska köpa nytt snart, men imorgon så hinner jag nog inte faktikst.

Amir ringde till Johnny och bad oss komma till Allsång på skansen.. Massa folk var där, en massa tanter som sjöng opra, johan någonting var där. Men brudarna blev iallfall galna när han kom ut.. Så jag har tinnitus, och han rörde Amilias hand, haha hon skojade om det hela kvällen " rör inte johan handen" haha.. lite kul faktikst.Vi gick runt där, kollade på apor med röda stjärtar danasade tryckare på dansbanan bland en massa gamla tanter, käkade glass.. Och ja så gjorde vi inte så mycket mer. Men mina fötter gjorde riktigt ont, smääääärta säger jag bara. Men ändå, så gick vi och mötte krille och kalleskaviarpojken som hade vart på grönan. Men dom gick till fel ingån så vi var tvungen att gå en låååååång bit till andra ingången. Jobbigt med mina onda fötter, och jag klagade på mensvärk. Så det tog ett tag, men jag och Amir pratatde lite om allting som hänt och jag förstår honom.. Men nu är det iallfall luuuungt , känns skönt! Jag vill vara kompis med alla.. Snällpaow =)

Sen så skulle dom dra och käka och Amilia skulle hem. Så vi drog till donken, klyshit.. Vi gick till mer schtikiga stureplan och amir köpte cigg. Sedan så tog vi samma tåg hem =)

Jag Amilia och johnny goes wild, haha..

Upp med händerna.. Johnny, och ja amris arm hehe..

Johan någonting, btw vad är han känd för ?

närbild på bkändin… Bra sjöng han iaf.. Lite stolt borde jag väl vara.. Omg jag har ju rört "johanhanden"… haha

A&a livar upp dansbanan. Yeah!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (195)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *