ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Hej allihopa, kom precis hem efter en låååååång dag. Har haft jätte trevligt idag.

Började med att jag träffade johnny runt kl 6.. Shoppade lite innan, för alla mina kläder är hemma hos mamma.. Jag har inte ens haft BH på mig idag *oops*.. Men vafan, det är ju helt platt typ.. Aja iallfall.. Jag fixade mig lite.. Har i stort sett gått runt utan smink i två dagar nu och mitt löshår är riktigt j*vla risigt nu måste jag faktikst erkänna.. Ska köpa nytt snart, men imorgon så hinner jag nog inte faktikst.

Amir ringde till Johnny och bad oss komma till Allsång på skansen.. Massa folk var där, en massa tanter som sjöng opra, johan någonting var där. Men brudarna blev iallfall galna när han kom ut.. Så jag har tinnitus, och han rörde Amilias hand, haha hon skojade om det hela kvällen " rör inte johan handen" haha.. lite kul faktikst.Vi gick runt där, kollade på apor med röda stjärtar danasade tryckare på dansbanan bland en massa gamla tanter, käkade glass.. Och ja så gjorde vi inte så mycket mer. Men mina fötter gjorde riktigt ont, smääääärta säger jag bara. Men ändå, så gick vi och mötte krille och kalleskaviarpojken som hade vart på grönan. Men dom gick till fel ingån så vi var tvungen att gå en låååååång bit till andra ingången. Jobbigt med mina onda fötter, och jag klagade på mensvärk. Så det tog ett tag, men jag och Amir pratatde lite om allting som hänt och jag förstår honom.. Men nu är det iallfall luuuungt , känns skönt! Jag vill vara kompis med alla.. Snällpaow =)

Sen så skulle dom dra och käka och Amilia skulle hem. Så vi drog till donken, klyshit.. Vi gick till mer schtikiga stureplan och amir köpte cigg. Sedan så tog vi samma tåg hem =)

Jag Amilia och johnny goes wild, haha..

Upp med händerna.. Johnny, och ja amris arm hehe..

Johan någonting, btw vad är han känd för ?

närbild på bkändin… Bra sjöng han iaf.. Lite stolt borde jag väl vara.. Omg jag har ju rört "johanhanden"… haha

A&a livar upp dansbanan. Yeah!

(Visited 12 times, 1 visits today)

195 Comments

 1. Anonym juli 1, 2009 at 1:11 f m

  Varför ger du inte kameran tillbaka till Dessie , allt hon skriver om dig just nu är bara om en kamera ..

  Reply
 2. carrow juli 1, 2009 at 1:15 f m

  Sounds like a real nice day.
  Tycker du utvecklats mycket lately faktiskt, växt upp och börjat se dig själv med nya ögon, insett vad du egentligen vill ha ut av livet. Som till exempel "vill vara vän med alla". Det är jävligt viktigt att vara omtyckt, och det känns som du är snällare deep down inside än du betett dig som. Men c'mon, vi alla har en bitch-tid, doesn't matter if you're emo, fjortis or pluggis. Alla har en bitch-tid och sen är frågan vem man är bitchig mot, hur man är bitchig och så vidare.
  Du är bra paow, och du kommer komma långt i livet om du fortsätter att försöka må bra och även få andra att må bra!

  Reply
 3. Sandra - juli 1, 2009 at 1:18 f m

  Haha 😀 galet kul!

  – Allsång på skansen är så typiskt svensksommar.

  Reply
 4. malin juli 1, 2009 at 1:20 f m

  vad ska man göra när killen man älskar varit otrogen?
  lägg till på msn om du har tips paow =)

  Reply
 5. Raghid juli 1, 2009 at 1:21 f m

  sv: hehe tack 🙂

  Reply
 6. BJ OCH PEYSAN. juli 1, 2009 at 1:32 f m

  http://xies.blogg.se/

  VÅR BLOGG ÄR TILLBAKA. BÄTTRE, SNYGGARE OCH MER OSS.
  haha, håller med ;P vad är han känd för? Konstiga gosse, med äggisfrilla 😉 pussinutt

  Reply
 7. J juli 1, 2009 at 1:33 f m

  Han heter Johan Palm och var med i förra årets "Idol" och har blivit en riktig flickfavorit… Det skrevs väldigt mycket om det i tidningar förra året, och fortfarande ibland… 😛

  Reply
 8. elin juli 1, 2009 at 1:34 f m

  han är känd från idol 🙂 tror ja!

  Reply
 9. tuba juli 1, 2009 at 1:35 f m

  haha , roligt ? =) vrf bråkar du med dessié, ni var ju bästisar förut ? och det var ju typ hon som skapade dig till barbie ? haahha

  Reply
 10. ERICA - FLYTTAR TILL USA 09/10 juli 1, 2009 at 1:36 f m

  Härliga bilder 🙂

  i höst flyttar jag till USA helt ensam för att plugga på highschool i ett år. Vill du följa mig och mina förberedelser och sedan hur det går för mig under mitt år?

  ericausa.blogg.se

  Reply
 11. Anonym juli 1, 2009 at 1:38 f m

  Ni är så äckliga ni fjortisar. När ska ni ta slut!!!!??????? Bellaaat.blogg.se är t.o.m vidrigare än dig!!!!!!

  Reply
 12. carolinhes juli 1, 2009 at 1:43 f m

  jag såg dig o amir idaag.
  asså måste erkänna att du var sjukt mkt sötare irl än på biiild!

  Reply