För ni som läser Amirs blogg har säkert sätt vad som stog om att jag lackade sönder.

Men det var en vääääldans massa fula killar på "festen" igår i ett naskigt villaområde ute i skogen. Och tjejer också för den delen. Som tyckte att alla vi som var där var "lite finare" och blev irreterade. Dom höll på och skrika " tro inte att ni är någonting för att ni har stora bloggar" osv.. Dom höll på så i stort sätt hela tiden, tills jag fick damp på en kille som var kankse.. Typ 15-16 som höll på att säga "dagens outfit," då sa jag.. Bara för att jag tjänar mer en vad din morsa gör i månaden, du borde vara avundsjuk baby. Och då blandade han in amir och sa " du kan ta din jävla bögkompis och tagga härifrån".. Att behöva berätta för en bög att han är bög ? Haha ska jag skratta eller gråta.. Men jag garvade, tills han höll på med "åååh dagens otfit" och gick fram till mig. Och gick alldeles för nära Han stog i vägen så jag smällde till han allt vad jag pallade så att han blev tårögd rätt åt han! Sen så satt vi på "uteplatsen" , och snackade lite. Och alla vara otrevliga, och tro det eller ej. men jag är största bitchen när det gäller otrevliga människor, jag hade tydligen "råkat" spotta på ngn tjej som började argumenterara jag bad om ursäkt för att jag "råkade" göra det.. Men alla forsätte "kolla upp på oss" fast det inte ens var det vi bad om.  Och eftersom jag hade suttit och var dryg och otrevlig mot allt och alla den kvällen, så när jag drog så skrek alla "paaaow du är en hora!" när vi skulle hoppa in i taxin.  då gick jag tillbaka drog ut Annie sparkade killen i magen spottade på han och smällde igen ytterdörren allt vad jag pallade på hans fingrar. Men när någon säger någonting till mig om en underbar kille som aldrig skulle vara elak, så skulle ni nog också lacka. Jag är verkligen inte den som bara står dära

Kalla mig patetisk och jag kan erkänna att jag skämde ut mig lite. Men vem fan bryr sig ? Jag står upp för det jag gör och för vem jag är, och i den delen så spelar inte en liten kommentar så mycket roll. Jag tycker själv att det var bra gjort. För när alla var otrevliga mot oss som sagt för att man märkte verkligen hur "alla kollade upp" om ni fattar ? OMG männsika som människa säger jag bara

Posted in: Livsstil
Kommentarer (204)

You might also like

Alexandra Nilsson - Tips på snygga festoutfits! Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Alexandra Nilsson - VECKANS..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *