Godmorgon bitches!

Here I am! Woho..

Vet ni vad? Att idag så avgår båten hem, ska bli väldigt skönt att komma hem nu. Till värdelösa sverige. Där det fatksitkt finns folk som uppskattar mig, för här nere så är folk så dystra otrevliga och avundsjuka. Dom genmomskådar än, och kollar på än som om man vore dum i huvudet. Dom blåste min mamma på pengar och ja.. Nejnej estner tycker jag inte om. Fattar inte hur dom kan leva med sig själv tråkiga människor det dära.. Jag hade inga fördommar innan, men nu. Jag har inte träffat en enda trevliga människa i det här landet.

Jag vill hem & festa, med dom bästa. Jag vill träffa amir emmahh isolde krille jennifer alex alla! För att jag vill festa, det känns som 10000 år sedan. tur att man är blond då (!) Aja whatever, nu ska jag börja fixa mig. Tänker inte se ut som en luffare på båten där det finns en massa snygga svenska !¨
Haha gud så tjock jag ser ut att vara 😮

Posted in: Livsstil
Kommentarer (199)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *