Godmorgon bitches!

Here I am! Woho..

Vet ni vad? Att idag så avgår båten hem, ska bli väldigt skönt att komma hem nu. Till värdelösa sverige. Där det fatksitkt finns folk som uppskattar mig, för här nere så är folk så dystra otrevliga och avundsjuka. Dom genmomskådar än, och kollar på än som om man vore dum i huvudet. Dom blåste min mamma på pengar och ja.. Nejnej estner tycker jag inte om. Fattar inte hur dom kan leva med sig själv tråkiga människor det dära.. Jag hade inga fördommar innan, men nu. Jag har inte träffat en enda trevliga människa i det här landet.

Jag vill hem & festa, med dom bästa. Jag vill träffa amir emmahh isolde krille jennifer alex alla! För att jag vill festa, det känns som 10000 år sedan. tur att man är blond då (!) Aja whatever, nu ska jag börja fixa mig. Tänker inte se ut som en luffare på båten där det finns en massa snygga svenska !¨
Haha gud så tjock jag ser ut att vara 😮

(Visited 12 times, 1 visits today)

199 Comments

 1. zina juli 19, 2009 at 12:03 e m

  Tjock? Nehejdu!

  Reply
 2. UNZIP.SE juli 19, 2009 at 12:03 e m

  skönt att komma hem

  SOMMARENS SNYGGASTE TROSOR KALLINGAR

  TILL BÄST PRIS

  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE

  SOMMARENS SNYGGASTE TROSOR KALLINGAR

  BÄST PRIS
  FRAKTFRITT
  SÄKRA BETALNINGAR
  SNABBA LEVERANSER

  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE
  UNZIP.SE

  Reply
 3. just me juli 19, 2009 at 12:04 e m

  Jag har en fråga, du som har jätte fin kropp och INTE ALLS är tjock, vad kallar du dom som har lite mage och lite större lår för nåt? det verkar som att dom i dina ögon måste vara stööörsta tjockisarna :S

  Reply
 4. michelle juli 19, 2009 at 12:06 e m

  aa du är ju verkligen JÄTTE tjcok

  Reply
 5. Emma juli 19, 2009 at 12:06 e m

  Om du tycker att du ser tjock ut så tror jag att du ser lite fel.

  Reply
 6. Joanna Gabrielsson juli 19, 2009 at 12:09 e m

  Du kanske borde skaffa glasögon om du tycker att du ser tjock ut 😉 haha

  Reply
 7. Sandra Is The Shit! juli 19, 2009 at 12:10 e m

  du är absolut inte tjock nånstans lilla gumman! jag tycker att du är väldigt smal, och att du har blivit mycket smalare än vad du var för några månader sen! (om man tittar på gamla bilder) fast lika söt ändå är du och gillar din blogg skarpt! 😉

  Reply
 8. annica juli 19, 2009 at 12:12 e m

  söööta bilder:)

  Reply
 9. Anonym juli 19, 2009 at 12:13 e m

  gud vad fin du är !!!!!! 😀

  Reply
 10. Anna juli 19, 2009 at 12:14 e m

  Fin blogg. =)

  Besök gärna min!! =)

  Reply
 11. p juli 19, 2009 at 12:16 e m

  håller med om de där med att du verkar tycka att folk som är lite större på mage och lår är tjocka ;S

  Man behöver liksom inte väga 40-50kg för att bli accepterad!
  Jag är snygg som fan och jag väger lite mer än 50kg lilla gumman.

  Reply