Halom allihihopa!

Vakade riktigt tidigt idag, eller ja typ kl 10 haha! Men bra var det, jag drog hem till mamma och har röjt runt i hela garderobe för att hitta ngnting att ha på mig..  Men jag kom fram till det här som jag har på mig just nu.. Passa till sommarvädret, som förövrigt börjar försvinna nu. Jävla sverige asså!

Nu ska jag dra hem till Annie och sminka mig lite, och platta håret! Måste göra det verkligen, och sen bär det av till stan och möta johnny, vi ska nog till tanto eller ngt anat mys ! Hörs i stan. Puss på er!

Dresscode..

Posted in: Dresscode
Kommentarer (272)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - I do not look like this today..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *