Halom allihihopa!

Vakade riktigt tidigt idag, eller ja typ kl 10 haha! Men bra var det, jag drog hem till mamma och har röjt runt i hela garderobe för att hitta ngnting att ha på mig..  Men jag kom fram till det här som jag har på mig just nu.. Passa till sommarvädret, som förövrigt börjar försvinna nu. Jävla sverige asså!

Nu ska jag dra hem till Annie och sminka mig lite, och platta håret! Måste göra det verkligen, och sen bär det av till stan och möta johnny, vi ska nog till tanto eller ngt anat mys ! Hörs i stan. Puss på er!

Dresscode..

Posted in: Dresscode

You might also like

Alexandra Nilsson - NLY man party Sandra Lindahl - Norge med Cocopanda! Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Caroline Roxy - Pit stop at Steam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *