KISSIE

Jo har fått en massa kommentarer om att Kissie skriver en massa saker om mig i sin blogg. Då måste jag bara tycka till lite, inte för att jag bryr mig. Varför skulle jag bry mig om en brunutansolflävkig 18årig fjortis som fortfarande super så mycket så att hon ligger och spyr ? Inte mycket. Allting handlar om att jag umgås med Amir, hon är väl svartsjuk eller någonting.

När jag pratade med henne sist så berättade hon hur ledsen hon var för att Jonas hade dissat henne, & sa att allting var jätte jobbigt. Kissie har väner egetnligen, eller snarare hade. Hon hade samma problem som Dessie hade för ungefär 4 månader sedan, men det är bara det att hon hade många vänner som sa ifrån. Men ingen vågar säga åt henne eller så har hon bara inga kompisar ?!, Dessie är 14 & hon är 18.

Jo visst snyggare en mig, med din acne platta ass och brunutansol fläckar. En kaka i ansiktet inga ögonfransar nedhängda ögon & förstor näsa Jag kankse inte ser så mycket bättre ut än henne, men jag är hyfsat fin "naturligt" medans du bara blir snyg med allt ditt klet i ansiktet Stackarn. Gud så omogen jag låter nu, men det är min beskrivning av hennes utseendemässigt. + att jag behöver inte redigera mina bilder eller ha en "matt" på installeringarna till min webcam för att se hyfsat bra ut.. + att jag har en svaghet, jag blir ful på bild. Du blir bra, jag är snygg i verklogheten du är ful i IRL. Ja du livet är hårt. Du går runt och skriker på stan, herregud så pinsamt du är. Inte okej. Så kom ihåg alla läsare, jag får vara pinsam för att jag räknas inte som vuxen 😉

byw jag är 15 år, jag får vara fjortis. Du är 18 ? Inte okej……

Jaja livet är hårt. ÅH NEJ KISSIE ÄR AVUNDSJUK PÅ MEJ =´´(

(Visited 36 times, 1 visits today)

389 Comments

 1. annonym juli 30, 2009 at 5:01 e m

  HHAHAHAHAH FYFAN VA SKÖN DU ÄR !

  Reply
 2. Näddäly juli 30, 2009 at 5:03 e m
  2009-07-30 @ 17:03:11

  Postat av: Denise

  hahahahhaha, du e riktigt skön 😀 … you rock!

  Reply
 3. Näddäly juli 30, 2009 at 5:04 e m

  Jag håller med. Men du, gå en skrivkurs. Meningsbyggnad och skiljetecken, tack.

  Reply
 4. Frida juli 30, 2009 at 5:04 e m

  haha, du är så jävla skön (:

  Reply
 5. Anonym juli 30, 2009 at 5:05 e m

  fan va bra! <3

  Reply
 6. Anonym juli 30, 2009 at 5:05 e m

  haha så jävla skön du är!!

  Reply