Mina komplex

Jo vem har inte kompex över något? Jag har aldrig haft speciellt många. Men två st komplex har jag just nu.
Och varför skämmas egentligen. Tycker egentligen inte nu behöver kommentera för att det är ett rärr så känsligt ämne för mig.. Det är verkligen ett stort steg att gå ut med det.
 
Anledningen till att jag berättar mina komplex är för att jag vill visa att alla har en dålig sida. Ingen är perfekt, som blondinbella har dålig hy osv.. Alla har sina brister, och om man går inte på ngt av dom .. Då brister det, mina svagheter ..

Mina tänder : Eller snrare min tand, då när jag var liten och slog ut mina två framtänder i en stentrappa. Gjorde så att min framtand växer snett, sjukt fult. Kan uppfattas som personligt och chamrigt. Men inte enligt mig, vad ska jag göra lixom? Att mina tänder är gula gör inte saken bättre. Tandvården i sverige suger verkligen, men ska få det fixat iår.
Mitt hårfäste : Någonting jag inte tänkte på, förns jag träffade Desireé och mitt komplex kom fram för ca ett år sedan. Då jag har högt hårfästa, man egentligen inte ens tänker på förns om man kollar efter, alltså hög panna.

Mittt hår : Jag tycker att jag har fult hår, det är kort och tunt. Ingen frisyr och fjortontusen olika färger. Men det växer ut.. Tur det!

Visst min panna kan jag dölja, och mitt hår växer ut. Det jobbigaste är nog leendet, hade precis börjat aceptera mig själv. Men som vanligt så kommer folk och påpekar, och ngn säger " oj du har en glugg" då brukar jag säga " nämen neh den kom dit nyss, vad tror du dumbass. Jag kolalr min i spegen varje dag!"

Posted in: Livsstil
Kommentarer (415)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *