OKEJ JAG ÖVERDREV

Det inlägget jag skrev om Kissie var lite grovt. Kankske, men som hon beter sig är f*n inte okej. Det spelar ingen roll hur hon ser ut. Tar tillbaka det. Men hon tror seriöst att hon kan sitta och skirva som hon vill " att jag är en fjortnåring som stalkar amir" Att hon är så grymt mkt snyggare än mig och lalalla. Det är rätt taskigt …

När jag inte gjort henne någonting! Vi känner verkligen inte varandra på något sätt. Bara setts ett par gånger.
Det är också jobbigt för mig för det känns som jag kommit emellan Amir & Alex, för att jag vet hur bra kompisar dom är/var.. Jag blir bara besviken mest, eftersom jag inte sagt ett ända taskigt ord om henne till någon efter att jag träffade henne. Men jag blir så trött på folk som snackar skit ..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (284)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *