OMG!

Kom precis hem från konserten.. Eller ja, det är helt crazy.. Går inte att beskriva med ord, vi såg henne så sjukt nära – det var verklige värt det, mina fötter blöder och håret är tovigt och sminket har runnit. Jag och Amir stog i kö i 3 timmar, omringade av fans ålänningar och fjortisar. Vi fick vänta en timme & 40 minuter på att hon skulle få komma .. Men vi stog allra längsta fram, sju meter från henne. jag dör, amri bölade som en barnrumpa och mina ögon blev glansiga. Folk tyrckte på som as bakifrån, men whatever. Jag älskar Britney, inte lika mycket som Amir.. Men hon är verklige så j*vla snygg jag dör!

Jävlar vad snygg människan är, jag ska inte klaga på att hon mimade.. Men hon sjön iallfall en låt "everytime" utan att mima..  Dom spelade också "min låt" Freakshow, och då kändes det som jag verkligen skulle gråta.. OMG är allt jag kan säga..

Efter britney så drog vi till Östberga hem till Patrik, som åkte till London för att se Brittan där.. Och kom hem idag, och imorogn så åker han till usa med sin pojkvän.. Aja, vi åkte dit tog en avskedscigg och sedan rörde oss hemmåt mot amir. Men typiskt nog så har jag tappat mitt busskort, kille me! Så mamma ringde efter en taxi så nu är jag hemma. Najs..

& tyvärr så

hade jag inte kameran med mig, jag sov ju hos Amir och hans var urladdad. helvetesnoppkukävkelbajsfittnylle&¤"& också..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (261)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *