Piercad

Hej allihopa, gud min blogg börjar verkligen bli tråkig.. Men ska börja skärpa mig nu tills nästa månad..

Idag så har jag bara tagit det lungt med Jennifer & Emma.. Mys, vi drog in till stan och jag gjorde en piercing. & handlade ett glädsplagg & underkläder ( visar mer imorgon). Tänk er mig i det, haha så inte mig.. Köpte även ett nässmycke till migg hål i näsn som vägrar växa igen. Egentligen tycker jag att det är sjukt fult med piercingar i ansikte.. Visst naven & tungan är vä okej lite diskret sådär.. Men nu ska jag bli en julgran! Wiho! Det enda som saknas nu är 12 örhängen till mina 12 hål i öronen, fast jag skippar helst det. Det räcker med två! Aja är så sjukt trött, så ska nig gå & lägga mig nu så hörs vi imorgon.. Godnatt!

Gissa vart jag piercade mig?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (304)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *