Provar något nytt..

Idag så ska jag våga pröva något nytt.. Nämligen  magtröja.. Gud så fult det låter. Men det är inte så fult, och så mycket hud visar man inte. Men om jag har på mig den så visar jag tydliga singnaler på att jag gillar min kropp och därför vill visa upp mig på ett diskret sätt ? Aja whatever, men syftet är att jag älskar min mage, thats it… Haha kankse borde skaffa mig ett par fler ?

skor bella,
jeans chep monday..
tröja monki.
armband gina..

facelook 😀

Posted in: Dresscode

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *