Hittar inte min mascara *argghh* så jag drar ut och möte upp Amir, Annie och Vikkan utan smink. Vi ska typ luncha, har mina perioder där jag bara äter en gång om dagen.

Jag svälter mig själv en månad, och sedan äter jag upp mig. Som en berg-och-dalbana. Aja wahtever.

–Kanske ska jag förklara lite, nu när kommentarerna vällt in om vad jag skrev här ovanför… När jag skriver "svält" betyder det ju inte att jag inte äter alls utan att jag äter ganska mycket mindre än vanligt. —

Jag drar ut utan smink idag också. Gud så duktig jag är, fast min hud är ju lite bättre en pissies så varför skämmas ?

Inte lika söt utan smink, men whatever.

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - New drop x Lices Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *