det knäcker mig

Allting knäckar mig nu, jag gråter aldrig.. & nu gråter jag för.. Ingenting ? Kankse för att Amir inte förstår, för att det inte finns någon som jag litar på.. Jag blir så frustrerad när ju nu har fler folk omkring mig en vad jag någonsin haft i hele mitt liv. Jag känner mig så ensam, det gör verkligen ont i hjärtat..  Det känns som det inte finns någonting att leva för just nu, allting har skitit sig med skolan. Jag kommer stå där som en stor fet nolla.

Jag tänker börja jobba eftersom sommaren, eller flytta till örebro.. Det är också ett alternativ, skaffa mig en egen lägenhet där och försöka sköta allting själv. För jag vill bara bort från äckliga sthlm, här fungerar ingenting. Alla människor är så äckliga. Som Philip sa 2009 har vart det värsta året i hela mitt liv! Det händer bara skit hela tiden, jag orkar inte det hära.. Jag kommer nog att åka från sthlm i veckan, funderar på att dra till Örebro eller göteborg. Själv och bo hos en kompis, utan amir utan någon ytlig vän.

(Visited 9 times, 1 visits today)

275 Comments

 1. Nicki augusti 5, 2009 at 3:46 f m

  It can only get better sweetheart.

  Reply
 2. Nadia augusti 5, 2009 at 3:51 f m

  stackare :/ <3

  Reply
 3. Nadia augusti 5, 2009 at 3:52 f m

  stackare :/ <3 ge inte upp hoppet! *

  Reply
 4. Anonym augusti 5, 2009 at 3:57 f m

  keep fighting eller något! örebro är värre än sthlm säger jag bara:)

  Reply
 5. Anonym augusti 5, 2009 at 3:58 f m

  KOM TILL MALMÖ, SKA MISSHANDLA DIG 😀

  Reply
 6. caroline augusti 5, 2009 at 4:00 f m

  ibland känns det verkligen exakt som du skriver.
  fast man har jätte många runt omkring sig så känner man sig jätte ensam och som att man inte kan lita på någon.
  men oftast så blir det bättre med tiden. man har nog bara en dålig period.

  Reply
 7. Elli augusti 5, 2009 at 4:06 f m

  hoppas det blir bättre ! :(<3

  Reply
 8. Rez augusti 5, 2009 at 4:26 f m

  Herregud 🙁 jag förstår exakt vad du menar. du kommer säkerligen inte läsa denna kommentar, men jag vill bara säga … det kommer ordna sig. Det kommer det. Så var stark, låt inte falskhet förstöra dig. Du är så himla mycket bättre än alla dessa storbloggare, du är den enda man kan relatera sig till. Ingen idé att fly från sin situation, det är bättre att DEAL WITH IT (även om jag skulle älska att ha dig här i gbg!), för du kommer komma ut som en starkare människa. Låt INGET knäcka dig. INGET. Okej? Detta är bara en period i ditt liv. Jag tror på dig, du kommer fixa detta. Fast det spelar ingen roll om JAG, en helt okänd människa, eller 50.000 av dina läsare tror på dig, utan det som faktiskt spelar roll är att du tror på DIG SJÄLV. Så snälla gör det. Tro dig själv. Var stark. Bevisa för dig själv att du kommer klara dig själv. Jag skriver detta till Paulina, tonåringen. Inte Paulina, den stora bloggaren. Love always!

  Reply
 9. Anonym augusti 5, 2009 at 4:29 f m

  tro på dig själv*

  Reply
 10. Anonym augusti 5, 2009 at 4:32 f m

  Min mejl fungerar inte och skriver inte ut mitt nummer här men jag förstår vad du skriver. Jag sitter uppe nu mitt i natten och kan inte somna..tänker för mycket på allt. Har gått igenom sjuka saker i mitt liv som jag egentligen borde öppna mig om. Men till sak, jag behöver också komma iväg. Du känner inte mig längre, men vi har träffats. Vi har gått i samma skolor två gånger. Både i ks & kumla. Om du bryr sig så skriv bara det här i ett inlägg så fixar jag från en kompis mejl och skriver..jag behöver träffa dig. Det var ett år sen sist..

  Reply