det knäcker mig

Allting knäckar mig nu, jag gråter aldrig.. & nu gråter jag för.. Ingenting ? Kankse för att Amir inte förstår, för att det inte finns någon som jag litar på.. Jag blir så frustrerad när ju nu har fler folk omkring mig en vad jag någonsin haft i hele mitt liv. Jag känner mig så ensam, det gör verkligen ont i hjärtat..  Det känns som det inte finns någonting att leva för just nu, allting har skitit sig med skolan. Jag kommer stå där som en stor fet nolla.

Jag tänker börja jobba eftersom sommaren, eller flytta till örebro.. Det är också ett alternativ, skaffa mig en egen lägenhet där och försöka sköta allting själv. För jag vill bara bort från äckliga sthlm, här fungerar ingenting. Alla människor är så äckliga. Som Philip sa 2009 har vart det värsta året i hela mitt liv! Det händer bara skit hela tiden, jag orkar inte det hära.. Jag kommer nog att åka från sthlm i veckan, funderar på att dra till Örebro eller göteborg. Själv och bo hos en kompis, utan amir utan någon ytlig vän.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (275)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *