Jag ber om ursäkt

Jag har skrivit mycket om fest och sprit i min blogg på senaste tiden och inte vart en bra förebild för mina yngre läsare som tror att det är okej att dricka bara för att jag gör det. Jag vill vara en förebild och en bra sådan så jag lovar att tänka på vad jag skriver och om  ni tycker att jag påverkar folk dåligt och skriver något knasigt så får ni gärna maila mig och säga till om det. Jag har tänkt mycket på bloggen och insett vilket stort ansvar jag faktiskt har. Tänker inte bete mig som många andra bloggare utan faktiskt försöka hålla lite stil och klass i bloggen.

förlåt om jag varit en dålig förebild.
PussPuss på er.

(Visited 11 times, 1 visits today)

274 Comments

 1. johannastark augusti 13, 2009 at 1:50 f m

  där har du det bästa med dig, du tänker på dina läsare.
  bra gjort, haha (y) xD

  Reply
 2. Anonym augusti 13, 2009 at 1:50 f m

  FYFAN , istället för att behandla dessie som om du aldrig varit kompis med henne ? och fick ju för fan en tårsta i ansiktet av en total främmling , hur fan tror du hon känner sig då ? fyfan paulina så jävla lågt .

  Reply
 3. <3 paulina augusti 13, 2009 at 1:51 f m

  nej du har inte varit dålig, DU ÄR BÄST, DEN MEST VACKRASTE PERSONEN PÅ JORDEN!

  Reply
 4. nina augusti 13, 2009 at 1:51 f m

  Paulina du är så jävla bra.
  Du är verkligen mån om dina läsare och du är så jävla söt och trevlig.
  Jag verkligen avgudar dig, du kommer komma så jävla långt i livet!

  Reply
 5. nina augusti 13, 2009 at 1:51 f m

  Paulina du är så jävla bra.
  Du är verkligen mån om dina läsare och du är så jävla söt och trevlig.
  Jag verkligen avgudar dig, du kommer komma så jävla långt i livet!

  Reply
 6. Anonym augusti 13, 2009 at 1:54 f m

  Postat av: FYFAN , istället för att behandla dessie som om du aldrig varit kompis med henne ? och fick ju för fan en tårsta i ansiktet av en total främmling , hur fan tror du hon känner sig då ? fyfan paulina så jävla lågt .

  2009-08-13 @ 01:50:

  vadå? hade du nåt med det öch göra? nej? :O

  Reply
 7. Emina augusti 13, 2009 at 1:54 f m

  ddddddddddu är smaaaaaaaaart lalalalalalalalla

  Reply
 8. Emelie augusti 13, 2009 at 1:55 f m

  jag tycker du redan är en bra förebild eftersom du är mycket snällare i bloggen än vad tex. kissie och dessie är =) du verkar vara en bra person faktiskt, även om du festar så mycket som du gör ibland^^

  Reply
 9. caroline augusti 13, 2009 at 1:58 f m

  you go glen coco.

  Reply
 10. Anonym augusti 13, 2009 at 1:59 f m

  fan vad skönt med en blondin-bloggare som har lite hjärna under pannbenet, fortsätt i den här stilen så kommer du gå mycket längre än dessie och speciellt kissie =)

  Reply