Nattblogg: Tänker efter.. (värt att läsa är inte så blond trots allt)

Efter en morgoncigg på ballen på Amir & Steffi så var vårat ämne skolan. Dock har det alltid skitit sig, det har alltid vart något hinder. Trötthet psoriasis ätstörningar särbehandligen pedofillärare ja allt.
Det har aldrig gått bra för mig. Även fast många av mina vänner säger " du kommer att bli någonting strort" jag vet inte. Jag har ju lyckast rätt bra med bloggen, då det inte var syftet från början. En blogg är till en viss del till för : mode känslor och ja. Bara skriva av sig. Men jag kan inte skriva om jag blivit dissad, är ledsen , att jag egentligen saknar Dessie. Utan att få en massa elaka kommentarer. Jag är ju trots allt en förebild för många. Jag kan inte visa mig svag, jag hatar att visa mig svag. Jsg gråter aldrig och ska alltid visa min bästa sida av mig. Lägger bara upp dom finaste korten, där man ser smalast ut. Där man ser helt perfekt ut, jag klarar mig utan photoshop. Jag är ju trots allt bara människa, jag har aldrig strävat efter perfektion för det finns inte.

Känns som jag växt upp vädligt mycket nu under den senaste tiden. Visst kan jag vara omgen när det väl kommer till vissa saker. Någonting som går i släkten, man ska ju tänka första och prata sen medans jag gör tvärtom. Vilket gett mig stora hinder. Ibland så känns det som jag gett upp allt. Jag har gett upp skolan helt och hållet och det har inte funntis i mitt huvud. Jag vill, och jag sak.

Jag ska gå om har jag bestämt mig, i vilken skola vet jag inte riktigt men någon på söder lär det väl bli. Jag är fortfarande dålig på att ta tag i saker och det har jag alltid vart. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag vill ta tag i skolan, men då det har kommit ett hinder, sist så var det min psorasis blandat med ätströrningar som senaste ledde till särbehnadligen i en helt ny klass där jag inte kände någon. Men nu så vill jag verkligen, inte försöka. Jag vill plugga upp mina betyg, jag vill bli någonting. Vad vet jag inte än. Men jag ska, jag ska inte försöka. Jag vill verkligen-. Har saknat att gå till en skola, sätta mig ner och känna hur trött och irretrad på mattelektionen. Men nu ska jag ge 110 % . Men jag måste ju börja någonstans, och det är att :

Städa mitt rum
Vända tillbaks på dyngnet
Börja extrajobba ( i min pappas affärer alltså)

Ja det är iallfall en början.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

259 Comments

 1. Anonym augusti 7, 2009 at 5:32 f m

  hoff. life is a bitch…

  Reply
 2. ANNA-LUCIA augusti 7, 2009 at 5:52 f m

  🙂 hoppas du lyckas med de 3 sakerna. Har samma mål haha!

  Måste bara säga att dina läppar är dom finaste jag sett!

  Reply
 3. :) augusti 7, 2009 at 5:57 f m

  Jag vet att du kommer lyckas, inget ska kunna hindra dig nu. Börja först ta itu med små små saker så du "härdar" dig lite, sen kan du försöka ta tag i de större problemen allt eftersom. Man måste utvecklas, börja med babysteg 🙂

  Det är tråkigt att så många inte förstår vad du har tvingats gå igenom, de tror säkert att du alltid levt det perfekta livet och aldrig upplevt något hemskt. Att du bara skyller på småsaker. Tragiskt..

  Jag tror (vet) att många tjejer kanske skulle känna igen sig i dig om du börjar skriva ut lite om dina känslor och så, höra hur du upplever saker och ting. Kanske låter konstigt men det skulle nog vara stor tröst för många att få höra att du också är mänsklig och inte lever det perfekta livet dag ut o dag in. 😛

  Jag kan inte få ner sakerna jag vill säga i skrift, men det jag försöker få fram är att du är en klok och verkligen underbar människa och det vet jag, och du anar verkligen inte hur glad jag är för din skull!

  Jag tror på dig, Paulina.

  Reply
 4. jensooo augusti 7, 2009 at 6:13 f m

  Lycka till!:D

  Reply
 5. Andreas augusti 7, 2009 at 6:22 f m

  Jag förstår inte riktigt hur du kan se dig själv som en förebild till andra tjejer? Och hur du kan skriva det helt "ödmjukt" på din fina lilla blogg. Jag antar att alla vill ha sina 15 minutes oavsett om dom failat skolan, är knarkare, rappare eller bara söta blonda fjortisar.

  Jag menar vad är det som din blogg erbjuder som alla andra 93:or inte levererar. Vi kan göra en checklist:

  * ha lite kläder på sig
  * färga håret
  * snacka skit om folk som ingen förutom du känner
  * fika
  * gå på fest
  * röka cigaretter

  Jag är ledsen girlfriend men du har ingenting specifikt att erbjuda som gör att i alla fall jag som läsare skulle palla följa din blogg. Okej om du skrev egna låtar som du la upp, skapade kortfilmer, fotograferade eller gjorde något kreativt mer än att lägga upp cam-bilder på dig själv och dina kompisar och skriva någonting á la:

  Hej! Idag träffade jag "x" på "random fik" och vi pratade om vad som hände me "y" efter "någon händelse" förra helgen.

  Reply
 6. Anonym augusti 7, 2009 at 6:37 f m

  Du måste börja våga visa din svaga sida. För det har alla. Du blir en bättre bloggerska om du vågar skriva när du är ledsen/deppig eller glad. SKRIV om allt. Men skriv inte skit om andra. Skriv saker om ditt liv om hur du mår vad du gör upplever med mera. Jag gillar din blogg. Började följa den för ca en vecka sen. Men jag gillade inte det du skrev om hon tjejen. Men sen har den blivit bättre och bättre. Skulle du skriva mer om dina känslor (i svåra situationer) så skulle fler unga tjejer se att livet inte är rosen rött alltid. Så blir du en bra förebild. Inte at vara någon du inte är. Kramar M

  Reply
 7. Emma augusti 7, 2009 at 7:53 f m

  Lycka till och kämpa på 🙂

  Reply
 8. ida augusti 7, 2009 at 8:06 f m

  Låter bra, lycka till med allt ihop!

  Reply
 9. Januarye augusti 7, 2009 at 8:08 f m

  Smart 🙂

  Reply
 10. matilda augusti 7, 2009 at 8:17 f m

  sjukt bra skrivet! lycka till med allt, puss:)

  Reply