partillejohnnys

Amir svek mig idag, han har planerat något helt annat.. Så det blir ingen göteborgs resa för mig i år.. Det känns så tråkigt, jag som ville dit på partillejohnnyssafarie , det verkar så kul. Men jag har faktikst sett en helt riktigt partillejohnny i enköping! I sthlm så finns det inga riktiga såna, det är ungefär som att se en svart person på 80-talet ( ja då folk inte visste att det fannas mörka människor i erupa typ.. ?)  Jag som hade sett ifram emot det hela sommaren =( Aja wahtever..

Nu är frågan, finns det några sånna i Helsingborg dit vi ska , resan är redan bokad biljetterna är betalade osv.. Jag vill se en riktig extrem partille johnny så ska jag ta en fetingidolbild och fråga om en puss, fett tufft att få en puss av en partillejohnny ? Som att gå på zoo typ, och få klappa en tiger.. awesome

Fasr när jag tänker efter så kankse jag lika gärna kan gå på circus ?

för att hitta den här bilden så sökte jag på partillejohnnys så fick jag även upp en liten rolig dikt.. Efterblivna människor det finns faktikst..

jag kan ta skit jag kan   ta smärta                                  
för jag har hårspray i mitt hjärta
jag kan ta svek jag kan ta mod
för jag har brunkräm i mitt blod
jag kan förlora ett öga krossa
en tand men GUMMIBAND
kommer alltid i första hand
Posted in: Livsstil
Kommentarer (238)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *