Svar på tal

Angående baltte inlägget. Tänker försvara mig lite nu.

Om vi säger såhär, förns när blev fjortis en stil ? Ni säger "att jag ser ut som en fjortis".. Men blatte är numera, i nutiden mer en stil, som te.x bredängsbarn osv.. Svensk som utlänks, det spelar ingen roll. DET ÄR HUR JAG SER PÅ SAKEN, det är min blogg. Jag kan säga rakt ut, att jag ogillar blattar, och "vanliga" människor också för den delen som går runt och slåss i onödan. Dom som rånar te.x unga tjejer på jackor.

att folk ringer och hotar mig, för att jag skrivit ett inlägg precis om det jag menade innan. Det var precis det jag menade. Att ni tröga ungdomar inte förstår ? Det kankse är eran stil, men jag vågar yttra mig. Jag har en av dom strösta bloggarna i sverige, och jag vågar yttra mig och säga att jag starkt ogillar blattar.

Samma sak, varför ogilla en fjortis ? Om man säger, vad gör en fjortis ? Oftast ingenting, hoppas att ni tröga människor förstår, för jag står starkt fast vi det jag säger. SORRY,  sluta slåss så kankse det blir lite jämnständligheten, tex som era päron skulle få jobb..

(Visited 7 times, 1 visits today)

388 Comments

 1. jjjjennny augusti 9, 2009 at 6:46 e m

  så rätt
  , elr sååå fel???
  :/ åsikter ska man ha och ge ut till andra, älskar dig paow för att du skriver vad DU tycker och ingen ANNAN 🙂 that`s why i love your blog
  Xoxo

  Reply
 2. Anonym augusti 9, 2009 at 6:47 e m

  gå o häng dig

  Reply
 3. Berta augusti 9, 2009 at 6:47 e m

  OMG, du är jättesöt men du kan VERKLIGEN inte skriva svenska!

  Reply
 4. Lisa augusti 9, 2009 at 6:47 e m

  Så du menar alltså att alla blattar slåss?

  Reply
 5. Anonym augusti 9, 2009 at 6:47 e m

  LOVE IT OR LEAVE IT ? BLOGGEN DISSAR OCH HISSAR STORBLOGGARNAS KLÄDVAL ! GÖR DIN RÖST OCKSÅ HÖRD .
  http://MODEMOTERLIV.BLOGG.SE

  Reply
 6. Anonym augusti 9, 2009 at 6:48 e m

  utländska och blattar är en helt annan sak det är vad hon menar precis som svenskar och fjortisar !
  LOVE IT OR LEAVE IT ? BLOGGEN DISSAR OCH HISSAR STORBLOGGARNAS KLÄDVAL ! GÖR DIN RÖST OCKSÅ HÖRD .
  http://MODEMOTERLIV.BLOGG.SE

  Reply
 7. malin agardsson augusti 9, 2009 at 6:49 e m

  men för helvete !
  det är hennes blogg . hon skriver om vad fan hon vill !
  och hon har så jääääävla rätt om det här inlägget . så lägg ner skiten för fan . ni kan inte driva ngn annans blogg utom eran egna . dräänk er förfan!

  Reply