Amanda det var

Haha såg vad det där marsvinet skrev om mig, och jag säger bara ojoj hårda ord. Jag började iallfall inte spamma storbloggare för att bli stor idag. Men jag kan förstå att du har en blogg, så att du kan uttycka dig. Du kan ju inte ens snacka ordentligt människa ? Så någonstans så måste du få din ”höst hörd ?”

Visst okej, det kallas bröst kankse visar lite för mycket how cares det r. Men vem har aldrig sätt ett par bröst innan ? Eller juste, jag glömde du har ju inte några, kankse är för att du ser ut som en transesesit ? Du ser ut som en ful version av brudarna i white chics ?

Den här burde hänger ut mig i sin blogg ?! Och kallar mig ful och klagar på att mina bröst är små.. Whats up with the world ? Fast iförsig.. Ser hon ut som en utomgjording ? Avundsjuka.. nej tack.

Jag vet att D är rädd för henne, att amir är att k är. Men inte jag, ska den här burden ta över topplisten ? Don´think so. Du kan sitta och ruttna i din håla så kan vi i sthlm sitta och garva åt dig. Btw har du glömt när du skrev för ett par månader sen till mig på bdb oavbrutet ? Haha l00ser

 

Whats up with the face och ”boobsen” vart är dom. Trodde att 92or brukade ha bröst – men jag hade visst fel. Fan måste börja gå i skolan..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (225)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *