Amanda det var

Haha såg vad det där marsvinet skrev om mig, och jag säger bara ojoj hårda ord. Jag började iallfall inte spamma storbloggare för att bli stor idag. Men jag kan förstå att du har en blogg, så att du kan uttycka dig. Du kan ju inte ens snacka ordentligt människa ? Så någonstans så måste du få din ”höst hörd ?”

Visst okej, det kallas bröst kankse visar lite för mycket how cares det r. Men vem har aldrig sätt ett par bröst innan ? Eller juste, jag glömde du har ju inte några, kankse är för att du ser ut som en transesesit ? Du ser ut som en ful version av brudarna i white chics ?

Den här burde hänger ut mig i sin blogg ?! Och kallar mig ful och klagar på att mina bröst är små.. Whats up with the world ? Fast iförsig.. Ser hon ut som en utomgjording ? Avundsjuka.. nej tack.

Jag vet att D är rädd för henne, att amir är att k är. Men inte jag, ska den här burden ta över topplisten ? Don´think so. Du kan sitta och ruttna i din håla så kan vi i sthlm sitta och garva åt dig. Btw har du glömt när du skrev för ett par månader sen till mig på bdb oavbrutet ? Haha l00ser

 

Whats up with the face och ”boobsen” vart är dom. Trodde att 92or brukade ha bröst – men jag hade visst fel. Fan måste börja gå i skolan..

(Visited 13 times, 1 visits today)

225 Comments

 1. Enna september 16, 2009 at 1:33 f m

  You go girl 🙂

  Reply
 2. Classe september 16, 2009 at 1:43 f m

  Haha paow du är så sööt med din stavning<3

  Reply
 3. Vic ♥ - Bloggdesign september 16, 2009 at 1:50 f m

  Du är så jävla mkt bättre än henne!

  Hon skulle aldrig våga lägga ut en sån bild på sig själv, så hon är så avundsjuk att du är snygg även om du flummar och fular dig, till skillnad från henne som alltid är ful!
  hahaha, hon e cp, du e bäst <3

  Reply
 4. Anonym september 16, 2009 at 1:57 f m

  hahaha så ägd! aa börja gå o skolan din stavning suger men grov text va de keep it up

  Reply
 5. Josefine september 16, 2009 at 2:38 f m

  And here it goes again.. ni verkligen frossar på att tracka ner på andra eller hur?

  Reply
 6. ........... september 16, 2009 at 3:07 f m

  Ja att gå i skolan kan ju vara en bra ide, med tanke på att du absolut inte kan stava.
  Och bara för att en 92a inte har bröst behöver inte det betyda att ingen 92a har det. Det beror ju på hur man utvecklas? Finns många 93or som inte heller har bröst, många 91or många 50åringar? Vem orkar ens haka upp sig på någons bröst? Är det en bröst tävling eller? Tycker inte du har mycket att skryta om heller ;s.

  Du verkade även ta åt dig utav de hon sa eftersom du var tvungen att lägga upp ett inlägg och argumentera emot, och säga saker om henne?

  "kändisen" – hade aldrig hart talas om dig förrän jag av misstag råkade gå in på din blogg ikväll, bokstavligen ett misstag. Fjortis.

  Reply
 7. caaarroooo september 16, 2009 at 3:18 f m

  Usch, Hon är en sån tönt. Jag avskyr människan stort. Dessutom låter hon som ett jävla marsvin som piper hela j'vla tiden. Fast marsvin är ju rätt söta då…=) Men vart fasiken är hon söt? lilltån? Nee.. knappt det va? vart är världen på väg? bura in människan. Och för er som tror att jag är avundsjuk på henne kan jag säga såhär.. Skulle aldrig falla mig in och kunna vara avundsjuk på ett brunkräms-marsvin:(

  Din blogg är bäst Paulina/Paow, som vanligt. Har sagt det förut. Men iallafall ta åt dej av det ja sa, den är det. och jag vet att det är flera personer som är avundsjuka på dej för du har så pass stor blogg. Även hon Amanda är det.. därför hon skriver en massa skit om dej 😉

  Pussssssssssssssssssss!

  Reply
 8. bia september 16, 2009 at 3:26 f m

  omg.. det där med "små bröst" va bara ett lamt försök utav dig.. snälla du bilden under den du tog från hennes blogg visade klart och tydligt bröst där.. Hon borde därför inte klaga på att du visar dina.. Jag menar, du vill ju bara ha uppmärksamhet – precis som hon! Helt larvigt. Skit konstigt också att jag aldrig sett henne i stan.. hon kanske sitter i sin toa hela dagarna och videobloggar mmm hahah!

  nej men vfan, du är copycat paow, kissie wannabee, även om dessie är större wannabee.. U still are ^^

  Reply
 9. elin september 16, 2009 at 3:31 f m

  amanda är så keff. det är allt jag har att säga. HON ÄR SÅ JÄVLA KEFF

  Reply
 10. stajjny september 16, 2009 at 3:43 f m

  Du måste börja lära dig att "äga" människor på riktigt om du vill äga dom 🙂 Kör inte med "hon har inga bröst" skiten, bröst har alla, oavsett storlek, ingen big deal.

  Men, hon ser faktiskt inte helt okej ut. Du är söt, hon är ful, palla klaga på att du ser ful ut då. Nej, hon är sjukligt avundsjuk skulle jag säga!

  Reply
 11. Therése september 16, 2009 at 6:30 f m

  Hahaha klockren "en ful version av brudarna i White Chicks", hahaha!

  Reply