Hemma från klubberiet nu

Hello bitches !

Kom precis hem från klubberiet, mjoo.. Det var faktikst rätt kul där!

Det började med att jag & Steffi åkte dit, luffade runt lite i Alvik och mötte senare upp Alexandra jonas och några. Drog vidare in till klubberiet. Träffade Bella Ballie joanna & massa folk där. Jag och steffi sprang runt som galningar.

Till skummet började komma ner, och jag säger bara. Helvete vad blöt jag blev! Från än början så bestämde jag mig för att inte bli blöt, men eftertsom jag känner typ alla där så drog dom ner mig i skummet och ja. Då var man fast, det äckliga var att alla invandrarkillar började ta på än ( och ja jag hade faktikst mkt kläder på mig!).. Sen så kommer vill till * desiree, som sprang runt i BH & troser ? Haha.. Bella höll på att dö av garv och tänkte gå fram och fråga ” får jag räkna dina ögonfransar?” haha  vilken crazybrud :P..

Senare så kom min mamma dit och hälsade på, och blev rätt paff över att det var skum all over the place! Massa fula bilder kommer imorgn. Tycker synd om Steffi & Daniel som ska städa upp allt skum, det kan inte vara kul.. =( känner mig lite taskig som inte hjälpte till, men jag var tvungen att åka hem. Och nu sitter jag här i min mjuiskdräkt och myser. Funtar på att sova, SOVA UT! Skönt.. Godnatt <3

Jag och min älskade barndomsvän som jag inte fått träffa på ett år <3

Alexandra och älskling

🙂

haha Raffa 🙂

Joanna  =)

Moi and Bella, haha bjuder på bilden ;p

skum yeaah

Posted in: Livsstil
Kommentarer (181)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *