Hemma från klubberiet nu

Hello bitches !

Kom precis hem från klubberiet, mjoo.. Det var faktikst rätt kul där!

Det började med att jag & Steffi åkte dit, luffade runt lite i Alvik och mötte senare upp Alexandra jonas och några. Drog vidare in till klubberiet. Träffade Bella Ballie joanna & massa folk där. Jag och steffi sprang runt som galningar.

Till skummet började komma ner, och jag säger bara. Helvete vad blöt jag blev! Från än början så bestämde jag mig för att inte bli blöt, men eftertsom jag känner typ alla där så drog dom ner mig i skummet och ja. Då var man fast, det äckliga var att alla invandrarkillar började ta på än ( och ja jag hade faktikst mkt kläder på mig!).. Sen så kommer vill till * desiree, som sprang runt i BH & troser ? Haha.. Bella höll på att dö av garv och tänkte gå fram och fråga ” får jag räkna dina ögonfransar?” haha  vilken crazybrud :P..

Senare så kom min mamma dit och hälsade på, och blev rätt paff över att det var skum all over the place! Massa fula bilder kommer imorgn. Tycker synd om Steffi & Daniel som ska städa upp allt skum, det kan inte vara kul.. =( känner mig lite taskig som inte hjälpte till, men jag var tvungen att åka hem. Och nu sitter jag här i min mjuiskdräkt och myser. Funtar på att sova, SOVA UT! Skönt.. Godnatt <3

Jag och min älskade barndomsvän som jag inte fått träffa på ett år <3

Alexandra och älskling

🙂

haha Raffa 🙂

Joanna  =)

Moi and Bella, haha bjuder på bilden ;p

skum yeaah

(Visited 4 times, 1 visits today)

181 Comments

 1. Rozi september 5, 2009 at 3:40 f m

  Great yeaaaahh…men fan vad tidigt alla är hemma… har stockholms klubbar bara öppet till 2-3 eller?

  Reply
 2. Anonym september 5, 2009 at 4:15 f m

  HAHAH..är det där kissie?

  Reply
 3. f september 5, 2009 at 4:18 f m

  aha, så Kissie är OK nu igen? blir så jävla trött ibland. definition av lågstadie= kissie-paow-dessie-amir-drama!

  Reply
 4. Freddis september 5, 2009 at 6:25 f m

  Fan va snygga kläder du hade! Inget för gammeltanten men bra coolt! Kram F

  Reply
 5. Sara september 5, 2009 at 6:40 f m

  Usch, jag hatar skum! Stod mitt under grejen det kommer från en gång. Man drunknar ju fan då!

  Reply
 6. Caroline september 5, 2009 at 6:44 f m

  jag vill ha den coca cola linnet, haha älskar cola! 😛

  Reply
 7. linda september 5, 2009 at 7:17 f m

  va fin du är 🙂

  Reply
 8. Anonym september 5, 2009 at 7:33 f m

  oke, kissie är nt smal!

  Reply
 9. Anonym september 5, 2009 at 7:57 f m

  haha 😉 såg dig där men vågade inte gå fram te dig (aaa

  Reply
 10. Ellen ♥ september 5, 2009 at 7:59 f m

  är dedära kissies?;ooo
  HAHAHAHAHHAHA..

  Reply
 11. Hanna september 5, 2009 at 7:59 f m

  Är du och Kissie vänner nu eller? :/

  Reply
 12. julia september 5, 2009 at 8:13 f m

  jag fattar inte, är du vän med kissie?

  Reply
 13. isabella september 5, 2009 at 8:26 f m

  hahha fyfan vad jag ser ut på bilden 😀 men jag bjuder på den hahahha!

  Reply
 14. Anonym september 5, 2009 at 8:35 f m

  …kissie..?

  Reply
 15. Anonym september 5, 2009 at 8:46 f m

  HAHAHHA OMG RAFFA!

  Reply