Nästa tävling

Beställde 3 st mjukisdräkter hem, en till min mamma, en till mig och en till någon här på bloggen. Så snäll jag är 🙂
J  ? Ni vet en sån där grå mjuiksdräkt fån sexy.se , som jag har. Sexy by sweden. Så jag tänkte lotta ut den,

Den kostar 749 på hemsidan + frakt. För att den ska bli din, så behöver du bara skriva ett inlägg i din blogg och länka mig – skriv ” jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med” –  och lämna en kommentar när du är klar =) så lottar jag ut en vinnare i slutet av veckan .

Den är rätt så stor, i st M. Så du bör vara runt 170 lång.

Lycka till, ni har en vecka på er från och med nu! / Paow

Sexy by Sweden - Sexy Tracksuit Grey - Bild 1

Posted in: Livsstil
Kommentarer (392)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *