Jag är inte den personen som brukar vara omogen när det gäller Desirée. Jag blir så förbannad över att hon inte kan visa lite respket för mig. Det är alltid hon som börjar skirva skit om mig hela tiden. Visst jag har nog också börjat. Men hon som nu är så mogen som hon påstår varför skriver hon tillbaka då ? Jag har aldrig påstått att jag är mogen – det är ni läsare som gjort det. Jag tar inte åt mig, för att ni alla skriver hela tiden ”om du nu inte bryr dig varför har du ”Svar på tal” hela tiden då”?

Jag och David satt och pratade om allt det här igår. Han sa ”jag kan förstå dig”. Dessie har aldrig varit omtyckt när hon ”kom in” i min kompiskrets. Fjortiskretsen kanske man ska säga ? Då var vi ett gäng kanske 20 personer som stod och hängde på plattan varje dag tragiskt nog. Men jag har gått förbi den tiden nu. Då såg alla Dessie som ”en wannabe” och ingen tyckte om henne. Hon blev aldrig bjuden på ”fest” och många av mina så kallade ”vänner” började ta avstånd från mig för att dom tyckte att Dessie var så pass jobbig, men jag brydde mig inte, jag tyckte om den lilla skiten då. Det var alltid vi två, och Dessie som var lite kortare.

Anledningen till att jag vill försvara mig i den handlingen – Dessie. Så är det för att Desirée har i stort sätt levt på mig och min familj. Jag har betalt hennes mat i ett halvår. När min pappa köpte donken till mig köpte han till Dessie. Vi som åt ute rätt mycket förut också och min pappa tyckte synd om Dessie för att hon aldrig hade pengar (det är inte för att hon är fattig utan för att hon aldrig var hemma). Jag tror att jag fikat hemma hos Dessie en gång, jo för att hennes mamma inte har vart tillmötesgående mot mig och inte vart trevlig. Då ville ju inte jag sova hemma hos henne? Rätt så klart.. + att vi bodde lite finare än dom också och hade mer ”frihet” hemma hos mig. Som att jag hade TV och dator på rummet bodde lite större osv. Kanske det Dessie gillade.

Sen så kommer vi till det där med Desirées mamma, som aldrig vart trevlig mot mig. Utan stått i mitt ansikte och sagt att jag vart värdelös och allt skit. Att det är jag som förstört Desiree och fått henne att hamna på Maria Pol, när det egentligen alltid är jag som tagit hand om Dessie när hon drack (eftersom jag knappt drack för kanske ett år sen) och sagt ”drick inte mer”. Det där med att jag betalt allt åt henne är kanske för att jag har mer ”tillgångar” än vad andra har. En pappa som har mycket pengar osv.

Sen så började bloggen gå bra och jag åkte till Thailand och var där i nästan två månader. När jag kom hem så hade Dessie ca 9000 läsare och jag 5000, då började hon hålla på att bitcha sig och man såg verkligen på henne att hon kollade ner på mig. Då kastade jag henne. Sen ja. Efter det, nu vet jag inte vad hon har blivit. Hon sa att hon skapade mig, snarare jag som skapade henne för att hon aldrig betalt en egen blondering själv.

Visst kul att det går bra för hennes blogg. Synd att hon måste skriva skit om andra för att den ska gå bra. Jag säger inte att jag inte gör det, men det kallas att försvara sig. Jag är bitchen i verkligheten, kanske är för att jag känner mig osäker i sällskap jag inte känner, och hon är den gulliga. Visst, men jag har kommit ur ”fjortisstadiet” i vissa delar. Nu orkar jag inte skriva mer om dig. Det här kommer ändå ingen vart.

Angående med soc-bidrag osv. Nej, det var bostadsbidrag vad min mamma berättade för mig. Vet inte ens vad det är, men det är helt ärligt bara synd om Dessie. Till och med hennes egna syster säger det. Tycker synd om henne. Men som sagt, nu tänker jag inte skriva mer om dig. För jag har försökt visa för både dig och mina läsare att jag verkligen inte gillar dig.

Det var länge sen,  kommer du ihåg ? Den dagen min mamma köpte löshår till oss. Synd att den Dessie är förstörd och bortglömd.. Den personen finns inte längre.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (325)
 • Arianna

  Fan,låt det bara vara.
  Så jäkla löjligt att slösa tid på en sådan mediakåt person som Desiree Nilsson.

 • Lottie ♥

  Naaw!
  Älskar dig, tycker ni ska bli bff igen <33

 • Anonym

  Tråkigt att folk ska förändras negativt. Men det har du med gjort Paulina! Så du ska inte sitta här och snakca om Desiree ! Seriöst? Är du tre år eller? :S känns nästan lite så…

 • Evelina

  Asså glöm Dessie Paow! Hon är en sån himla idiot! Och du är ju så himla bra! Alla typ älskar dig! Och snälla, du har ju typ allt, utseende, vänner, pengar, kläder intiligensen(även fast du inte går i skolan, vilket du borde börja göra), ja allt typ. Så snälla glöm henne och lev ditt liv fullt ut ist, ni delar inte på ett liv längre. Så snälla, glöm henne! Älskar din blogg Paow! puss&kram //E<3

 • Anonym

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

 • Anonym

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

  KOLLA IN NÄR VI DANSAR

 • Bella

  Hon verkade faktiskt mycket snällare och sådär i början, men nu verkar hon tappat bort sig helt. synd när det blir så. Men du borde inte skriva mer om henne, bara glöm henne istället. Hon vill att du ska skriva om henne, det är säkert därför hon skriver så mycket om dig. för att hon inte vill bli helt ignorerad. så enda sättet att typ ge igen på henne vore att låtsas att hon ens inte fanns 😛

 • sandra

  Tråkigt att det alltid blir så..

 • EVVE

  Hoppas det löser sej! 🙂

 • Anonym

  nu när du berättar förstår man ju allt..
  synd att bloggen kom emellan er..
  no more paow and dessie :/

 • Madde

  Fan vad starkt skriver utav dig fast ni har varit så himla bra kompisar. Tycker du är stark också att du vågar, för så jäkla lätt tror inte jag att det är egentligen. Hoppas du får det bättre med andra vänner bara, och att du hittar någon som är bra för dig, och hoppas jag träffar på dig i Thailand, skulle vara trevligt och veta hur du är i verkligheten, för allt jag läser och ser är att du är en underbar tjej 🙂

 • anna

  bra paow , släpp henne nu! fan vad jag diggar dig. 🙂

 • Hanna

  Håller helt med första kommentaren.

 • Oscar

  HAHAHA. Fett gott att ni tävlar om att vara mest bitch. Du och dina analfbeta vänner kan väl snälla självdö?

  Och du skriver att du lämnat fjortisstadiet bakom dig? Lär dig stava och gå och dö! tack!

 • cilla

  gött att du släpper henne nu!
  Ingen diggar henne iaf…
  diggar därimot din blogg!

 • Anonym

  just nu är det bara massa tjaffs det du just har skrivit är att du alltid ogillat henne men varför lät du henne leva på dig vilket jag inte tror?
  Fyfan vad lågt känns som att det är du som är minst ett år äldre en dessie ..
  MOGET , eller inte ..

 • bea <3

  heej!
  Så jävla bra sakt paulina<3! Hon är ganska så mkt överdriven, men det kan ju alla vara iband. Men det var bra sakt säg vad du tkr brukar läsa hennes blogg också och tkr inte alls det är något kul för hon skriver nästan bara dum heter…
  Men ibland kan den vara bra!

 • Anonym

  visste inte att hon va så fattig stackarn.. ska ge henne pengar nästa gång jag ser henne på Gina tricot!

 • Malin

  Ja, släpp varandra nu. Låt det vara ffs!

 • Anonym

  det är synd om dessi

 • olivia

  2009-09-20 @ 21:10:01

  URL: http://liivaloveit.blogg.se/

  Postat av: lidija

  asså glöm dessie snälla hon säger att alla andra e fjortisar vafan e inte hon? tss , du e mogen iallafall och jag älskar att läsa din blogg för den är BRA tillskillnad från dessies blogg som man läser om man vill skratta med sina vänner åt henne. Du och Kenza är dem bästa bloggarna enligt mig Kissie är okej men Dessie är en kopia och bara så fejk inget på hennes blogg är ''HENNES'' Allt är taget ifrån Kissie.
  så GO PAOW YOU ROCK GIRL 🙂

 • Valentina

  Ni säger att ni ''släpper'' varandra hela tiden, men ni går alltid tillbaka till varandra.
  Det är nog svårt eftersom ni var så ''tighta'' förr, men kom igen nu, om ni verkligen tycker så mycket illa om varandra så släppt det för en gång skull?

 • Anonym

  vad bra du skriver 🙂

 • DESIREE The one and only!

  MEN VAD FAN ÄR DET DU SÄGGER????? ATT JAG STARTAR RYKTEN OCH HAR INGA PENGAR ÄR DU HELT SERIÖS??????? MIN MAMMA ÄR FAN AS SNÄLL MOT DIG !!! HEEELT SERIÖST KAN VI INTE VARA VÄNNER JAG ÄLSKAR DIG OCH SÅ OSJYSST ATT DU SKRIVER EN MASSA NEGATIVA SAKER OM MIG. DU KANSKE SKA BERÄTTA ISTÄLLET HUR SNÄLL JAG ÄVEN VARIT!!!!!!!!!

 • paaaaow

  Ja tycker det är så omoget av dessie att hålla på att sitta
  och snacka skit om dig. Det du nyss skrev om att du alltid har betalat hennes mat osv . är hon inte ett dugg tacksam för det lr ? det är ju nästan som att hon bara har utnyttjat dig för pengarnas skulle ( inte för att ja tror att det är så ) men iaf . ni har verkligen vart super bra kompisar och nu när ni är ovänner så sitter hon bara å snackar en massa skit om dig tycker det är så otroligt jävla lågt ! du borde skita i henne du är mycket bättre än henne and you know it girl ! var stark och gå vidare ja vet att du klarar det . kraam / p

 • kim

  jag förstår dig paow. haft det nästan likadant som du, och det suger, men skit i henne.. kanske svårt att göra det ? lättare att skriva det ? men efter allt så är hon inte värd din tid.

 • fuck dessie horjäve

  jag ska ta reda på allt om desiree! jag lovar.
  bostadsbidrag är när man typ inte har råd att bo där man bor, och man får några tusen för att kunna klara hyran.

 • moa

  Fyfan Paulina, du är en jävla kung. Du är så jävla rätt, förstå det!
  Vi diggar dig dude.

 • ELLINOR

  jag diggar dig så jävla mkt paulina, du är ärlig och inte fake som dessie är!! 😉

 • M

  BÅDE DU OCH DESSI ÄR SÅ OTROLIGT OMOGNA, JAG TYCKER NI SKA STÄNGA IGEN ER KÄFT BÅDA TVÅ! NI GÖR BARA BORT ER SJÄLV, DIN BLOGG ÄR TYDLIGEN INGEN VANLIG BLOGG UTAN EN FÖRNEDRINGSBLOGG!
  NI ÄR HELT SJUKA SÅ DET FINNS INTE, ELLER ELAK Är DET RÄTTA ORDET!

 • olivia

  hej asså jag älskar din blogg. den är skit bra jag sitter vid datorn hela tiden när jag får tid. och varje gång jag går in på internet så tittar jag din blogg. typ 8 – 15 gr per dag. haha jag vet att det är överdrivet men den är så bra! love you pussar // liivilee

 • m

  riktigt tråkigt faktiskt.
  på mina snart 18år har jag gått igenom många saker och blivit sviken om vart annat, precis som du kanske blivit av Desireé. Jag har lärt mig att inte lägga någon energi på såna människor, tappar man förtroendet en gång är det inte värt att ge tillbaka det för man blir sviken igen. Det spelar ingen roll vad Dessie tycker, hon kanske tycker samma saker om dig. Men då är det bevisat, ni är inte menade att vara med varandra. Även om man kommer att sakna tiden man en gång hade, så kommer den inte tillbaka, precis som med expojkvänner. Det är bara att kämpa vidare för en känsla försvinner alltid – även dom vänskapliga.

 • Matilda

  Jag förstå dig precis paulina, har haft det lika dant! Men hon är inte värd allt bekymmer, skit i henne tycker jag 😉 Du är så mycket bättre.<3

 • Anna

  Du är bäst Paulina, glöm henne nu hon är inte värd dig. Du har alla på din sida you know that! <3

 • paxey

  Alltså, SHIT!

  Alltså, som….. EUH!

  Okej. Jag har väl, som alla andra halvanonyma lurkers därute, ingen som helst rätt att klanka er (men gör det ändå), men på riktigt: Är. Ni. Totalt. Från. Vettet?

  Man KAN inte posta vad skit som helst på nätet. Eller, ja, man KAN, men Gud om man BORDE göra det. All den skiten lämnar nämligen, på sätt eller annat, KVAR där. Som förespråkare av det fria ordet och så vidare har jag personligen inget emot att ni kvider om era liv och kiv inför hela Sveriges (och en del av Finlands) befolkning, men det finns ändå ett par grejer man borde vara lite försiktig med.

  En av de grejerna är TA MIG FAN att nämna ifall någon (namngiven) person tar socialbidrag. FUCK. SÄRSKILT om personfan inte är en del av ert privata bråk. Det hör liksom INTE TILL GOD TON att dra in oskyldiga personer i erat bråk. Var glada att ingen stämt skiten ur er, ännu.

  Och det här gäller även er, Dessie, Kissie, Pissie, Pussie och allt vad ni heter. Det råkade bara hamna i Paows blogg.

  Och sedan till er övriga, ni livlösa idioter som spenderar dag fucking ut och dag fucking IN med att kommentera Dessies och Paows bloggar, där ni säger saker som "hora", "du är så dum i huvudet", "jag hatar dig" eller "du är i alla fall bättre än den där mediekåta…."

  DET ÄR JU SATAN I GATAN NI som skapar den här stormen kring de här människorna! Och ÄNDÅ sitter ni där och vräker ur er VAD satans skit som HELST, alltmedan ni i bästa jävla jantelags-stil tycker "ja, men jag är ju ändå bättre, med mina 20 läsare…."

  För att inte tala om hur satan ni kan uttrycka er som ni gör åt de här tjejerna. Fuck, vore jag dom skulle jag antingen sluta blogga eller stämma skiten ur er ALLA.

  God fucking damn.

  Ursäkta mig för min tio-centare. Ska inte upprepas. Nu låter jag er vara ifred…. For now.

 • Anonym

  riktigt bra skrivet! du är så jävla härlig som står på dig och det märks så väl att du är så mycket mer mogen än vad hon är. keep goin´girl! PUSS

 • maariawh

  de e tråkigt att ni inte e bff längre ni va ju iaf vänner nyss men kanske inte nu men iaf ja gillar dej paow! <3

 • älskar paow

  det enda jag har o säga är att du har helt rätt och du gjorde rätt i som sket i henne o lät henne leva sitt barnsliga liv;) dessie är en riktig h*ra

 • es

  tycker du är sjukt bra, ärlig och så. gillar inte hur dessie håller på typ " feel the pain, ni önskar att ni var jag" osv.
  sjukt bra att förklara allt i bloggen så det inte blir ngt mer skitsnack!

 • Maja

  tycker det är skitbra att du skriver av dig 🙂
  Men jag gillar fortfarande dig mer, för Dessie har väl fått sitt namn från Kissie?
  En Wannabee :I

 • Anonym

  det är lite skillnad på att "leva på socbidrag" och få bostadsbidrag. men jag tycker det är starkt av dig att rätta till det misstaget, även om det var rätt onödigt att nämna från början.

  skönt att du kan avsluta det här bloggbråket på ett snyggt sätt iaf! hoppas bara att det håller.
  jag diggar dig, paow!!

 • anna

  är kissie & dessie vänner ? xD

 • Maja

  ..

  när jag såg det här du skrev ;Den dagen min mamma köpte löshår till oss.
  då började jag fan undra asså.
  hur desiree kan vara sådan mot dig.
  när du och din familj dessutom behandlat henne så väl.

  det här du skrev var det mest pålitliga jag sett på länge !

 • Anonym

  HAR GÅTT IGENOM SAMMA SKIT OCH JAG TYCKER DU KLARAR AV DET BRA :

  SÅNNA TJEJER SOM DESSIIE SKaaaaAaaAaA mMAN SLÄNGAA

 • AA

  AHAAH kommentaren ifrån " DESIREE THE ONE AND ONLY " verkar inte så positivt att det är den riktiga desiree som skrivit det 😉

 • SANNA

  -Saknar när ni videobloggade tillsammans :')

 • Amanda

  Att folk som Desiree Inte förstår vad du gjort för henne är makalöst. Att man kan vara så respektlös! Jag har aldrig gillat desiree, men jag läser hennes blogg iaf. Det är liksom det sista man gör på datan, när det liksom inte finns mer att göra. Sparar det tråkiga till sist. Iaf så tycker jag att desiree kan dra åt HELVET helt seriöst, jag råkat ut för likadan människa. Visst man säger pengar är inte allt, men hallå?! Sammhället drivs av pengar, de som inte har pengar måste få pengar, vill ha pengar. Sen när man har både fått pengar och en underbar vän som dig Paulina så vill man inte gå miste om det. Jag tror inte Desiree utnyttjade dig eller så. Kanske bara att hon i efterhand tänkt " jag klarar mig utan paow, jag har mitt sälvförtroende." eller så, men jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag hatar respektlösa människor. Jag tycker du ska köra ditt race, lev livet. Skaffa vänner som verkligen verkligen inte är ute efter ditt kändisskap eller så. För du är härlig paulina. Bry dig inte om skitsnack, försvara dig inte lika ofta. Lev ditt liv utanbekymmer. Du är inte omogen, ingen är riktigt mogen isf. Alla bråkar. Men jag tycker att du ska bara glömma allt och leva livet. Glöm allt. Tänk, desiree nilsson? Vem är det? Det finns ingen människa på jorden som heter så.
  glöm allt nu, hur svårt det än är.

 • Madde

  Fan vad starkt skriver utav dig fast ni har varit så himla bra kompisar. Tycker du är stark också att du vågar, för så jäkla lätt tror inte jag att det är egentligen. Hoppas du får det bättre med andra vänner bara, och att du hittar någon som är bra för dig, och hoppas jag träffar på dig i Thailand, skulle vara trevligt och veta hur du är i verkligheten, för allt jag läser och ser är att du är en underbar tjej 🙂

 • patricia

  helt klart rätt. ärligt och bra!

 • ami

  en bästa vän kan man aldrig glömma, båda gör fel, men e det nt dags att bli vänner, ni är gammla nog för att lösa sånt skit?!?!

 • Anonym

  aw starkt av dig.
  sjukt gulligt att du vågar stå på dig & hur svårt de än e så fortsätt med de!
  du klarar dig bäst utan henne i slutändan. /j

 • my

  jag har alltid både läst din och desireés blogg men tycker om dig en hel del mer, keep on going.

 • Nadja

  Synd att det har blivit så.. Tror att ni saknar varandra innerst inne faktiskt.

 • Emma

  Jättebra skrivet och räätt!
  fyfan vad respetlös hon är.
  du har gjort jättemycket för henne och hon är en enda skit, bitch och bimbo.
  men tur att du inte ska skriva om henne mera.
  hon är så jävla kass. och hennes blogg suger.
  Glöm henne. du är bättre utan henne.
  hon är dum i huvudet! hur kan hon göra så??

 • emilia

  aw, börjar nästan gråta här paow..
  tycker det är sorgligt som det blivigt, det var så jävla kul för oss läsare när det var ni två men jag förstår om ni växt ifrån varandra. ta hand om dig ♥

 • felicia

  jag tycker att du skulle lösa igen med dessie. jag orkar inte höra ers skitsnack om varandra :s

  bli vänner igen eller bästavänner ? <3

 • Erica

  Det är bra Paulina. Du förtjänar så mycket bättre än Dessie. Bry dig inte om henne, en dag står hon utan vänner och vill tillbaka till dig men snälla bry dig bara inte om henne. 🙂

 • godsaken

  men gud, att ni bara orkar. om du inte brydde dej så skulle du ju inte ens tänka på saken. ni är lika omogna båda två som håller på som ni gör, lägg ner. har ingen aning om hur gamla ni e, min syster e 17 o inte fan håller hon o hennes kompisar på som ni gör? tröttnar dom på varandra så bryter dom kontakten, end of story. o va e de för vuxna människor ni har omkring er? hade jag när jag var typ 15 snackat sådär me min morsa hade hon ba "va fan väx upp, snacka inte me tjejen eller om henne om hon stör dej". tappar hoppet för mänskligheten ibland. både du o dessie behöver växa upp, verkar inte finnas några föräldrar i erat liv som tar ansvar för er uppfostran. o jag skriver inte det här för att kritisera dej, ja läser din blogg för att jag har tråkigt på jobbet. jag är 23 o inte 30 årig tjurfitta

 • isabella l .

  Du gillar henne visst det. Ni kommer alltid vara bästavänner, även fast ni inte vill det. Och ni kan inte sluta bry er om varann… sluta försvara er själva. Om ni inte bryr er så bryr ni er inte – då skriver ni inte ens med den andres namn i bloggen.

 • sara

  asso hur kan dessie va såå omogen och vara bitchig och allt mot dej efter allt du/din familj har gjort till hne ?:O

 • O&B

  man orkar inte läsa om det här mer, suck! hur länge ska ni hålla på egentligen?

 • FRIDA

  Vad fan ska du med henne till ? hon är en liten fjortis som söker status !! ta dig i kragen o gå vidare utan henne ;)(Y)

 • Anonym

  Så himla modig av dig att skriva det.. Tycker att du är stark innebords. Låt ingen trycka ner dig !

 • M..

  Så himla modig av dig att skriva det.. Tycker att du är stark innebords. Låt ingen trycka ner dig !

 • bellzzzzzz

  DET E SÅ JÄVLA RÄTT PAOW. HON ÄR INTE VÄRD DIG ABSOLUT INTE EN FUL LITEN ÄKLIG BLONDIN ÄR VAD JAG SKULLE KALLA HENNE. DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE. FORTSÄTT SKRIV SÅ SOM DU GÖR, KÖR DITT EGTER RACE. SKIT I HENNE, VI ALLA VET ATT HON INTE SKAPAT DIG? DET ÄR JU EN SJÄLVKLARHET?

  PUSS!

 • -

  tror faktiskt på det dära!

 • neli

  oj då, det trodde man inte!

 • frida

  Men fyfaan vad bitchigt paulina, ofta att man säger ens OM man betalat en massa för sin kompis. Schysst att gå ut med det liksom skirva att hon är fattig? Ifall det ens är sant skäms hon väl för det. Blir sjukt besviken på dig.

 • sandra ♥

  det är teråkigt att de tblivit så, men din blogg är bäst, du är bäst paow !

 • Sarah

  Asså förstår dig verkligen, skit i Dessie, du förtjänar så mycket mer…. Vilken idiot hon e, o aa hon e en riktig pina för sin egen familj, fattar inte hur de står ut med henneeee

 • neli

  Din familj värkar iaf gullig och snäll! har aldrig ''hört'' ngn familj som är så shjyssta

 • Anonym

  jag tycker inte att du är patetisk, vi har samma kompiskretsar, men en sak .. Hur kan du ha mage att skriva ut om hennes familjeliv osv? det är bara , ursäkta mig, men sjukt hur du kan klanka ner på hennes ekonomi och familj. istället för att låta dig tro dig så grym hela tiden så ska jag säga att hon ser för det första galet mycket bättre ut än dig , synd att hon har den här kissieattityden.. men efter vad jag har hört så är inte du själv den minst wannebe i verkligheten heller.
  Verkar heller inte som om du har hål i plånboken , kolla innehållet i huvudet om du har något.

 • gabbi

  alla förändras tyvärr, det är ju så.
  jag hoppas ni hittar tillbaka till varandra, det var dels roligare att läsa era bloggar när ni var vänner, och sen verkar ni ju ha sjukt kul ihop egentligen!:)

 • Sofie

  Det är starkt att du själv erkänner dina brister så att du inte bara blundar för att även du har gjort fel någon gång då & då. Bara DET är ett bevis på mogenhet! Tycker jag! Men det är synd att det ska behöva bli så mellan vänner. Verkligen! :/
  Men Paulina? Fortsätt vara den du är, jag tror det kommer att funka i längden! 🙂

 • Anonym

  du är så mkt bättre än henne.

 • Anonym

  vad hände med fjortisgänget egentligen? alma, cristina, vanessa, alexandra, raffa, maria,vanessa o alla dom dära?

  vad hände med fjortisgänget egentligen? alma, cristina, vanessa, alexandra, raffa, maria,vanessa o alla dom dära?

  vad hände med fjortisgänget egentligen? alma, cristina, vanessa, alexandra, raffa, maria,vanessa o alla dom dära?

 • jag vet att jag är omogen som är anonym!

  Okej ska vara ärlig nu!, Jag tyckte om Desises blogg mycke mer innan. Jag älskade hennes stil jag tyckte den var coolare en din o.s.v och jag tyckte hon såg bättre ut, hon var mkt mer roligare och läsa, men efter ett tag eller ett rätt långt tag så insåg jag hur jävla patetisk och fejk Desise faktiskt är. Hon skriver bara skit om alla hela tiden , hon klagar hela tiden på sina fäns! Hon går verkligen runt med och tycker hon är snyggare än alla andra! , Så nu gillar jag dig mycket mycket mer paow du är verkligen inte som henne. Du säger verkligen som det är , du ljuger inte heller. Du är så snäll mot alla!, Du är inte fejk heller som Dessie är!, Fyfan hur kan man bara vara så fejk som Dessie är ush hatar henne verkligen. Tack Paow att du finns och får oss läsare att han något att läsa på våran fritid. I love you<3 sötiis!

 • Anonym

  nu var det mer moget skrivet iaf =)

 • IDA

  Jätte bra sagt:) Tycker inte du ska bry dig om Dessie fören hon har mognat. Men ett litet tips, skriv inte om sådana peronliga saker. Oavsett hur hemsk hon är ska man inte lämna ut sånt.

 • ?

  jag vet inte vad som har hänt mellan dig och dessiré eller vad hon kallas, men var bara dig själv. bry dig inte om vad andra tycker om dig eller speciellt vad dessiré tycker. skit i om hon skriver skit om dig, jag har varit i exakt samma position som dig, men var bara dig själv. umgås med andra kompisar istället och bry dig inte helt änkelt inte, för efter ett tag kommer allt lägga sig. jag känner inte dig men jag har följt din blogg ganska länge och du inspirerar mig. så skit i henne. gå din egen väg tänk inte så mycket på om andra tycker att du är en fjortis eller att du inte har har något hår på huvudet. du är söt,säkert oerhört snäll & du har hår på huvudet. aja fortsätt skriva så följer jag din blogg varje dag. paow, var bara dig själv!

 • linnea

  TYcker du är så sjukt bra! De här va verkligen ett bra inlägg. Dessie verkar helt lost i sitt egna liv, det är sorgligt. Synd om henne som du säger. Aja, keep going bruden! De är nog bäst för er båda om du lämnar henne bakom dig.
  Gillar din blogg starkt.

 • Mary Louis - Dance like you do in rehab

  det mest irriterande du kan göra är att bara skita i henne fullständigt. Inte kommentera eller skriva nånting om henne eller hennes liv. Det kommer göra henne galen att aldrig få respons.

 • julia

  ååh paulina jag förstår dig alldeles för mycket där i det sista. Folk förändras till något dåligt, vem orkar…
  folk liksom försvinner.. kan känner inte igen dem och ja det är verkligen synd att en person bara blir så bortkastad.. har varit med om det själv.. vet att typ alla skriver så men så är det ju.

  Men paulina glöm desirée nu. för ditt eget bästa, jag vet att det är svårt att glömma henne och om man får chansen att bli vänner så tar man den, dumt men det är liksom naturligt.
  men jag tycker verkligen att du ska glömma dessie. jag förstår dig hon har säkert förändrats nåt otroligt och då är det ingen idé att liksom ödlsa mer tid på henne. släpp taget..

  vet att det är jättesvårt (speciellt när man kollar igenom bilder & kommer ihåg minnen) men kämpa på! en vacker dag kommer hon bara vara en bekant för dig…

  puss gumman, stå på dig och tänk på att alla är på din sida!

 • tina .

  bra paow!
  dessie har snackat för mycket skit om allt och alla. jag tycker verkligen du gör rätt som skiter i henne!
  även om hon skriver saker om dig i hennes blogg så fattar vi att det inte är sant, å du ska bara ignorera henne!
  om du ignorerar henne ett tag kommer hon tröttna . inte ens dessie är så töntig att hon fortsätter. tror jag.
  men din blogg är bäst paoW .
  fortsätt vara den du är!

 • rub

  ifuckinghatedesireenilssonavhelamithjärta

 • http://thedarktruth.blogg.se

  helt rätt, strunta bara i henne nu! slösa inte energi på den lilla fjortisen. visa vem som är mognast nu!

  ungdomsproblem m.m? check out my blog!
  http://thedarktruth.blogg.se
  http://thedarktruth.blogg.se

 • Fellan

  Helt ärligt jävla talat vilken jävla skit du är…Hur fan kan du sitta och hänga ut en person du har varit bästa vän med.Sitta och skriva att hon fattig bla bla bla du är ju fan helt jävla pantad väx upp för i helvete

 • tovisen

  paow du e värkligen en shysst vän, synd att dessie inte e det<3333

 • Becca

  gumman! när jag läser det här så verkar det verkligen som att du saknar den förra desiree! jag förstår dig till 100%! men om hon inte kan fatta att du stått upp för henne i det värsta och det minsta så e det INGENTING att ha! love you! <3

 • Freddis

  Det är en jävla skillnad på socialbidrag och bostadsbidrag!!!

 • Amanda

  Hej Paulina! Jag tycker det är jättebra att du står på dej och inte tar skit från andra personer som kommenterar och säjer att Dessie har rätt hit och dit!
  Du verkar som en jättetrevlig person, som inte skulle vilja såra någon (iaf i bloggen=) och dessie verkar som en liten wannabe som tror att hon är mkt äldre än vad hon igentligen är. Jag tycker det nästan är löjligt, hon är 2 år äldre än mej men tillochmed jag skulle veta bättre än att hålla på som hon gör!
  Fortsätt på det du är bra på, nämligen att blogga! Din blogg är otroligt bra. Ta inte skit från någon annan.
  Kram.

 • tove

  vad bra du skriver ! Jag skulle aldrig orka läsa en såhär lång text om det inte vore på din blogg 😉 om det är så som du skriver, är dessie inte värd dej. Du är mer värd paulina !

 • maja

  åh vad bra skrivet! jag har gått igenom exakt samma sak, i sommras! jag saknar henne, men inte den hon är nu… förstår dig verkligenverkligen!!!
  du har en skitbra blogg!

 • Anonym

  Man märker att bloggandet har förstört er vänskap.

 • Anonym

  men! vad fan har det här med dessies familj att göra? Skit i det. Dessies familj är väl ändå utanför bloggen? dom ska inte behöva drabbas för att ni båda råkar ha stora bloggar och tjaffsar. Väx upp paow för fan

 • jessica

  alltså, jag tycker faktiskt att du gjorde helt rätt. Jag skulle inte vilja ha en vän som bara snackat om bloggen, och om att hon hade mer besökare än dig.
  Men jag menar, hallå? Som om hon skriver något vettigt i sin blogg, hon skriver typ samma saker som du och kisse gör. Varför kan hon bara inte komma på något eget?
  Och sen med att hon håller på och skryter på stan om sin blogg är väll inte heller så normalt?
  Men det kanske är för att dom har det svårt hemma om det nu är som du säger.
  Det jag försöker komma till är att det är en väldigt dåligstil utav henne att ta BLOGGEN FÖRE SIN BÄSTAVÄN!?
  Ursäkta, men hur fan kan man vara så dum? – Visst hon kanske tänkte att hon skulle kunna skaffa nya kompisar efter hon var ''känd'' men skulle dom bara vara kompisar med henne för att hon var "känd" eller bara för att jävlas med dig? – Okej, det kanske fanns några som gillade dessie för den hon var/är.
  Det vet inte jag ett smack om, men jag tycker verkligen att det verkar som om hon kastade bort en riktigt bra vän som verkligen brydde sig om henne.

  Jag tycker inte att du ska lägga ner mer tid på henne, skit i henne och hennes jävla blogg.
  DU är bra PRECIS som du är, hon är ingenting jämfört med dig! 🙂

 • Anonym

  KOLLA VIDEON NÄR VI DANSAR

 • Anonym

  Paow! SNÄLLA svara mig på en fråga:
  Är det skummparty på Club Top Noch den 25 september?

  Det står ingenstans att det ska vara något tex. på internet, men folk verkar ändå köpa biljetter…

 • tove

  Jävligt bra skrivet! Ta ingen skiit från den människan.

 • Anonym

  aso lyssna jag gillar inte nån av er, dig eller dessie.
  de känns som att du saknar dina tider me henne, och jag förstår dig men aso, va hjälper de me att ni bråkar och alltid snackar skit om varandra. om hon inte är en bra vän bajsa snet på henne då. låtsas som hon inte finns ist för att alltid snacka om henne. samma sak me dessie fan. ni är inte omogna men va den som är starkare och gå till henne och säg de du känner ist för att göra de bakom skärmen…

 • jenny

  jag tycker verkligen synd om dig, att dessie blev så där kan inte ha varit kul för dig. synd att det blev så, men du är hundra gånger bättre och mognare än henne! skit i henne du har säkert äkta vänner nu!

 • Anja

  Jag står på din sida och har stått på din sida enda sedan ni började bråka.

 • ida k:)

  sjukt starkt av dig att skriva så. Jag tyckte dte varkligen var moget av dig att skriva detta och att du inte menade det på ett elakt sätt utan mer att du verkligen brydde om henne. Och att ni verkligen var bästavänner. Du är/var verkligen en sann vänn mot Desiree för du sket i avd alla andra tyckte om henne innan. Det märks att du saknar den gammla Desiree och det ni hade tillsammans innan allt detta började hända.
  Jag hoppas på det bästa mellan er så att ni löser det.
  Kram Ida.

 • Liina

  Paow du är bäst , bra inlägg , men så du vet du behöver aldrig försvara dig mott henne , eftersom alla vet att hon ALLTID LJUGER …

  Hejja paow <3 Längtar tills din hemsida är klar =)
  Det skulle vara trevligt oh träffa dig någon gång =)

 • mickis

  bra skrivet! you go girl! 😉

 • Anonym

  Du är så mycket bättre.

 • emilia

  ditt lilla jävla pucko! du måste ju vara riktigt dum i huvudet och din mamma också! Alla som bor i lägenhet spelar ingen roll på kvadrat så får man bostadsbidrag.. Så då måste ju du liksom kalla halva svergie för fattiga?

 • hanna

  Jag borde väl egentligen inte lägga tid på att kommentera det här. Men Paow. Jag tycker verkligen om din blogg, du är 15 år, snart 16, lite naiv och du låter dig själv vara ungdom. Du festar ibland, du gör uppror och du provocerar alldeles lagom. Du låtsas aldrig vara någon du inte är.

  Det är, som du säger, synd om Dessie. Man vet ju att hon har något i sitt bagage som gör så att hon är som hon är. Det är synd att hon har kastat iväg en sån bra vän som dig, som har försökt hjälpa henne.

  Ni ska nog inte vara kompisar, även om det känns tungt, även om du saknar henne. Du är värd någon bättre.

  Keep up the good work paow, vi gillar dig 🙂

 • Amanda

  Vill bara säga att det var bra skrivet av dig.
  Moget om jag får säga min sak.

 • Anonym

  tycker ni borde bli vänner igen, sjukt söta tsm((:

 • Anonym

  fyfan så patetiskt och sitta och skriva att ni bor finare att ni är rikare, asså jag förstår mig inte på blogg världen eller denna lilla fjortis värld, ni blir bara kända för att ni är blåsta, blonda fjortisar . hon kommer nog inte skriva mer skit om du bara slutar , om hon började skriva skit så behöver du inte fortsätta bara vara tyst så blir allt bättre !!! , bara lägg ner

 • VERA

  Jag är väldigt förvirrad nu, det du skriver låter så sant. Faktiskt också det Desiree skriver. Önskar att man bara kunde få veta vad som var sant. Hon skriver att hennes mamma sitter bredvid henne och att hon hållar absolut inte med. Det låter så äkta. Fan så jobbigt! Ni skriver och protesterar mot varandra mot allt!

 • quken

  Girl on Girl, mer av den varan tack!

 • smet

  paow
  det är du som blivit en bitch.

 • emelie

  åhh, kan ni inte bara sluta bråka?jag förstår inte grejen. varför inte bara bli kompisar igen? bara att ni inte behöver umgås. ni kan bara känna varandra ytligt. Typ som att gå på stan och bah dra en vink när ni ser varandra? så jävla jobbigt är det inet. och ni båda är så jävla barnsliga och omogna så det inte är sant.

 • Alma <3

  holler med, jag stör mig som fan när hon bah " jag vet att ni älskar mg" Paow, holler me dig!
  🙂

 • ..

  alla hatar dessi , du behöver inte oroa dig paow, du kommer komma så mycket längre än henne. 🙂

 • yasmine

  det är så synd att det blev som det blev paow! 🙁
  älskar din blogg!

 • diana

  de är bra paulina!
  du har rätt och de vet vi alla som är emot henne, som tur är att du har bild också på den dagen din mamma köpte löshår till er, som BEVIS. nu kanske hon tar och minns vaa, riktig trash är dessie. inte ens råd med saker och ting själv och så säger hon att hon skapat dej! HAHAH come on, nolifer dessiiiiiiiii. eller dessyh hur va det med hennes nya namn? PUUH, fult som fan!

  – alltid på din sida när det kommer till henne åtminstonde!

 • Moa

  Har aldrig gillat dessie men hennes uttalande är faktiskt mkt bättre och det står inget skit om dig jag tkr ni ska bli vänner igen!
  Ni behöver kanske inte bli just bästisar men ändå snälla.. sluta bråka

 • m'

  men hallå?
  ingen av er gör rätt! ni båda skriver exakt lika mycket skit om varandra i bloggarna! på grund av att ni har så stora bloggar där måga läsare kan läsa om erat bråk, så kan man ju bara välja på vems sida man vill stå på.
  Om du inte tycker om dessie, så fine! släpp henne, detta är ett klart tecken på att du inte vill släppa henne. hade du velat det på RIKTIGT hade du inte skrivit ett skit om henne..
  förmodligen är det bäst att ni inte är med varandra, på grund av allt bråk och rykten ni sprider om varandra.
  iaf! lycka till, gillar din blogg .. men blir lite surt när du skriver sånt här :/ kram

 • m'

  men hallå?
  ingen av er gör rätt! ni båda skriver exakt lika mycket skit om varandra i bloggarna! på grund av att ni har så stora bloggar där måga läsare kan läsa om erat bråk, så kan man ju bara välja på vems sida man vill stå på.
  Om du inte tycker om dessie, så fine! släpp henne, detta är ett klart tecken på att du inte vill släppa henne. hade du velat det på RIKTIGT hade du inte skrivit ett skit om henne..
  förmodligen är det bäst att ni inte är med varandra, på grund av allt bråk och rykten ni sprider om varandra.
  iaf! lycka till, gillar din blogg .. men blir lite surt när du skriver sånt här :/ kram

 • m'

  men hallå?
  ingen av er gör rätt! ni båda skriver exakt lika mycket skit om varandra i bloggarna! på grund av att ni har så stora bloggar där måga läsare kan läsa om erat bråk, så kan man ju bara välja på vems sida man vill stå på.
  Om du inte tycker om dessie, så fine! släpp henne, detta är ett klart tecken på att du inte vill släppa henne. hade du velat det på RIKTIGT hade du inte skrivit ett skit om henne..
  förmodligen är det bäst att ni inte är med varandra, på grund av allt bråk och rykten ni sprider om varandra.
  iaf! lycka till, gillar din blogg .. men blir lite surt när du skriver sånt här :/ kram

 • Anonym

  paulina.
  du är seriöst grym. desirée är en liten liten tjej som fått alldeles förmycket luft i sig. är helt på din sida. desirée är en sån människa som kommer dö ensam. paulina, du är min favorit bloggare – sluta aldrig!

 • malin

  men snälla är du 5 år eller?
  allt du skriver är patetiskt från början till slut!
  väx upp nångång paulina, väx upp!

 • Anonym

  mogen diss 🙂 nu förstår man äntligen va de hela handlar om (såklart inte allt, men tillräckligt) å äntligen skriver du ett inlägg om henne som inte får en att respektera dig mindre, bra gjort 🙂

 • ellie

  spana in bilderna Denise tog på mig i går, rikigt snygga! 😀 säg gärna vad ni tycker om dom=)

 • liNDA HÅKANSSON

  2009-09-20 @ 22:09:37

  Postat av: J

  frågestund på min blogg
  passa på att fråga vad ni vill
  kram

 • K,

  Ni borde verkligen bli vänner igen…..

 • Sofie

  du borde kolla in bloggen jag länka till över.
  hon är RIKTIGT duktig!
  hon säger att hon är the one and only!

 • LINDA HÅKANSSON

  lilla lilla lilla paulina, vad fan är det för fel på dej? :s
  väx upp någon gång!
  dessie är så mycket bättre än dej, du är bara patetisk!

 • Jenny

  Alltså seriöst, Paulina. Jag börjar tro att dina haters (Dessies fans) är efterblivna på riktigt. Du skriver uttryckligen i texten att din familj betalade för henne INTE för att hon var fattig, utan för att hon aldrig var hemma = hon träffade inte sina föräldrar = de gav henne inga pengar.

  Rikspajaser allihopa. Fyfan vad pinsamt. Dina haters läser verkligen vad de vill läsa, inte det som står i texten.

  Allt jag har att säga är – stå på dig! Du verkar i alla fall vara en ärlig och genuin person som kan erkänna sina misstag istället för att låtsas leva i någon rosa jävla barbie värld. Inte en jävel går på att hon har det där livet, pinsamt är ordet.

 • emma

  Man blir så confused. Ingen aning vem man ska tro på… Personligen så jag som kommer från Finland tycker att sverigeungdomarna (stockholmare…) har lite bitchig attityd. Liksom hallå är det inte helt självklart att man inte hänger ut sina (ens före detta) vänner på sin blogg som läses av 50 000 personer?! Det kan man väl sköta privat. Suck.

 • Anonym

  du är ingen vän du, jävla äckel. hur kan man skriva något sånt? tror du att din blogg är din försvars advokat? ok de är din fucking blogg skriv vad fuck du vill i den, men kränk inte andra, fucka inte deras liv när du ändå vet att du har ett bättre. helt jävla onödigt paow. jovisst skriver dessie masssa elaka grejer mot dig, men vafan gör du? krääänker, förnedrar gör henne till ett äckel du får alla att sluta respektera henne och alla som inte är dumma, vet att du lägger till en massa, ok hon med. men du övveeeerdriver aså. vilken jävla brud due skäärp dig. störd unge du är. men vet du vad? du förlorar till slut. det är dig de inte kommer att respektera. helt jävla allvarligt, skfafffa dig ett liv bitch

 • maria

  det är helt OMÖJLIGT för läsare att avgöra vem av dig eller dessie som har rätt, i nånting överhuvudtaget. Ni skyller på varandra båda två. Vad ni än skriver så försöker ni bara skydda er själva men fortsätter likväl att skylla på varandra. DET ENDA allt det här resulterar i, är att det nu ligger PÅ TOK FÖR MYCKET information/rykten om er båda ute på INTERNET, beskådligt för varenda jävel. Detta har ni båda ställt till med själva. Men det som är mest patetiskt av allt, är att ni båda kunde ha agerat moget och bara RINGT varandra och tagit detta över telefonen eller över en fika. Istället har ni båda gjort varandra och er själva till offentliga objekt för folks omättliga aptit på privata problem. Jag tycker i grund och botten att ni verkar vara snälla & söta tjejer båda två, jag förstår bara inte varför ni gör såhär mot ER SJÄLVA. Mot varandra, det kan jag förstå eftersom ni bråkar. Men mot er själva, hallå PAOW, hallå DESSIE, ta bort alla era inlägg där ni bråkat, det här slutar bara i att man får två jävligt dåliga och onödiga bilder av er båda två. För man tror lika mycket på er båda. Hoppas det löser sig till det bättre för er båda.

 • Rita

  Seriöst dags att mogna till lite och handla någorlunda vuxet. Har du saker emot en person ta det face to face istället för att sitta framför dataskärmen och snacka skit. Väx upp!

 • Anonym

  Hahaha paow, asså du lägger till så jävla mycke. har du inge självrespekt? du har börjat leka så mycke, vem var du förut? INGENTING DU VAR PALTTAN UNGE, så fort man gick förbi i stan vare diiiigdig dig man såg och varje dag åkte du på stryk, ojoj stackarn unge, redan då, fram tills nu 🙂

 • josefin

  bra skrivet tycker jag, dom som säger emot kan bara ta sig.
  du verkar vara en sjukt gullig tjej! å verkligen as söt är du också!
  så lyssna inte på alla andra som snackar skit, stå på dig å fortsätt på ditt race! 🙂

 • BREEZY

  JAG LOTTAR UT EN PROFENSSIONELL TANDBLEKNING!
  kolla inlägget i min blogg 🙂

 • Hanna

  Gå in och läs mitt senaste inlägg om dagens bloggvärld. Hur kommer det sig att det som innan var en faschinerande trend med unga, drivna tjejer som bloggade och inspirerade har blivit ett bloggkrig där ord som hora och slampa är vardagsmat?

  Vad tjänar vi på att hata andra bloggare och snacka skit om alla vi kan tänka oss? Har vi helt glömt bort den uppfostran våra föräldrar gav oss, och betyder nya besöksrekord så mycket att vi har blivit helt tomma på medlidande, kärlek eller uppmuntrande ord?

  Unga tjejer med bloggar är inte längre inspirerande. Trenden har blivit ett nytt mobbningsforum. Tjejerna är omogna och destruktiva och ger ett intryck till ännu yngre tjejer att bara tänka på sig själv och hata alla som står i ens väg.

  /im bringin EXI back.

 • Mergime

  CATFIGHT WOOOOOOOOOOHOOO :d
  BIO BIO BIOOOOO
  nejmen fan vad mogna ni är, RED UT ALLT IN REAL LIFE
  för helvete.

 • Ellie

  Vänskaper förstörs ibland, men då är det bara att skita i det och gå vidare.

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Det är tråkigt när man går skilda vägar när man är i eran ålder. Tyvärr hör det nästan till. Mer en regel än undantag.

  Tyvärr måste det bli en massa drama i det hela -beroendes på hur mycket "drama-queen" man är…

  Vi har nog alla varit i eran sits mer eller mindre, när vi var/är i tonåren – men kanske inte på samma sätt i och med att ni går ut med det offentligt och berättar om det 🙂

  Hoppas att det löser sig!

  //Carro

 • bella

  skit i dessie för fan! du är så mkt bättre än henne, varför ska du bry dig om en så uppmärksamhetkåt fjortis som hon ? hon är ful som stryk och dum i huvudet. hon har fler läsare än dig, men so what? alla gillar dig och hatar henne. såå, lägg ner dessie-skiten nu, ingen bryr sig om henne hon kan fan gå och gräva ner sig. du är bättre än henne, och det vet alla <3

 • Jennica Björk

  läs om mitt liv som en av de största dansarna i umeå.

 • susanna

  det är synd när man är så bra vänner att det bara ska ta slut. men ibland är det bäst så, ibland när man glömmer bort vem man är. du är bra paow, diggar dig!

 • Anonym

  vem ljuger utav er två???????????????????????!!!!!

 • Anonym

  alla skriver glöm henne vafan osv! men de e svårt, jag har varit med om exakt samma sak, en bästa vän som jag varit vän med sen barndommen som helt förändrats. det är hemskt och svårt att bli av med någon på så sett, det var ändå någon man älskade och allt man gör är att hoppas på att personen man en gång kände ska komma tillbaka. men det händer inte och då trampar man om och om igen igenom samma skit för saknaden är stor… det är svårt att bara glömma alla minnen och alla stunder man hade tsm…
  det är svårt att förstå om man inte upplevt det. så sluta kasta skit…

 • JOSSAN

  frågan är verkligen, HUR GAMMAL ÄR DU? Tjaffsar om vad din familj betalat till henne, och att hennes mamma får bostadsbidrag osv.. Vad spelar de för roll? Valde dina föräldrar att betala saker åt henne, då var de väl så.. Dom kunde ju faktiskt säga nej. Och vadå du skapade henne för hon hade aldrig betalt en egen hårfärg, hur jävla moget sagt va de då? Jävla tönt. Säger som dessie ja, VÄX UPP!

 • Anonym

  Jag förstår precis hur jobbigt det är för dig att allt blivit som det blivit. tyvärr så är det så i livet, vänner kommer och går. och även om jag är 8 år äldre än dig så läser jag din blogg för jag tycker du är vettigast av alla fjortis tjejerna som skriver bloggar.
  Tycker du ska köra på som du gör, och om folk kallar dig omogen så är det för att dom inte förstår hur jobbigt det kan vara att en person som man klassade som en bästa vän plötsligt inte är det längre.
  oavsett vem som valde det.
  Du är en bra tjej Paow, tänk på att du alltid ska göra det som är bäst för dig, lev och ha roligt och strunta i allt som bara suger negativ energi från dig.
  Dessie är ju inte en person som klarar av konkurrens i sitt liv. hon behöver vara den starkast lysande stjärnan på himlen, och tror du lös lite för starkt för henne!

  Do your thing!

 • micaela

  Nu är det ju Desirée som "vinner" över dig, jag tycker fan synd om henne nu. Du framställer henne som fattig i din blogg. Du har skrivit "hon är inte fattig, hon var bara aldrig hemma" men bortsett från det så har du skrivit som om hennes föräldrar vore arbetslösa, och om de vore det, vad har vi andra med det att göra? Desirée är omogen. Du med.

 • flisiprutt

  nej va tragiskt, okej om man bjuder varandra men att alltid bjuda sin bästavän i dagsläget måste vara lite irriterande, även om det va dina föräldrar som betala. Jag tycker också att ni alla som säger att dom ska bli vänner igen kan gå och ta er någonstans för jag tycker verkligen inte det, det har varit så himla mycket uppochned gånger för er två och hon verkar helt störd och egokär! Jag har varit i samma situation med min ex bästavän, vi är vänner nu men pratar knappt, kanske festar mindre än en gång i måndagen. Hon har verkligen också förändrats, ska alltid skryta och blivit till värsta fjortisen! So, i know what you feel.

 • ----------

  Ta hand om dig tjejen bra val de hära med att inte skriva mer om dessi.

 • evelina

  ska du inte säga vem som vann tävlingen? 🙂

 • e

  hej, jag tycker de är synd att de har blivit så här mellan er och att de verkligen ska behöva vara så, när man ser bilder och videos på er tillsammans undrar jag varför?
  de ni hade visst var väl de så mycket bättre?
  är de verkligen värt allt detta jag menar ska ni verkligen låta bloggandet komma mellan eran vänskap?
  jag tycker verkligen de är synd, för ni var så söta tsm om man nu kan säga så ni verkade ha så kul, de känndes som ni verklugen var som gjorda som bästavänner tillsammans.
  jag vet inte men finns de inget som kan få er att bli vänner igen?
  även om ni skrvit en massa skit om varandra och just nu hatar varanda, men seriöst ni vet båd två om att ni saknar de ni hade, att ni saknar varandra även om ni inte vill erkänna de.
  men ja tycker de är rktigt synd och jag tycker ni verkligen ska tänka efter riktigt noga om allt detta verkligen är värt de?

  kram.

 • Love Chanel

  Dags att kolla in en MOGEN tonårings blogg. dvs min

 • Carolina

  Skriv inte om varandra på bloggen. Prata direkt till varandra istället.

 • Anonym

  Ni är lika äckliga båda två! snälla lägg ner med det här fucking bloggbråket!

 • lovisa

  jag vet inte om du kommer att läsa det här paulina, men jag ska ändå försöka.
  Du och Dessie har säkert båda förändrats med tiden, och vem gör inte det? men det ni måste komma ihåg är att ni två har varit bästisar och att det inte borde ändras bara för att man blir lite känd… det här är precis vad kändisskap gör mot folk, och om man inte kan hantera det borde man kanske inte vara kändis?
  jag tycker att ni har skrivit av er allt i era bloggar och kan för en gångs skulle bli vänner, ialf prata med varandra igen? ni fattar nog inte hur bra ni hade det tillsammans.
  puss

 • Cicci

  bostadsbidrag får man av försäkringskassan, så nu vet du de 🙂

 • Sophie

  Tråkigt att folk ska förändras negativt,
  tycker det är moget och bra gjort utav dig att skriva det här, det visar att du är en bra människa.

 • Lina

  Allså helt ärligt Paow, vem fan tror du att du är?

 • sofie

  Nu beskriver du Dessie precis så som jag alltid trott att det legat till, skönt att veta att det faktiskt är så.

 • ALLA LÄÄÄÄÄS HÄÄR

  så jävla löjlig är du paow, man märker att dessie har rätt och ska man va en riktig vän betalar man för den också, tar du pengar före din bästavän lr? fan vad du är barnslig,? lägg ner bloggen, alla läser den för att du är så jvla blåst? fattar la vem som helst, jag har haft en bästis i ett år nu och varje dag betalar jag saker till henne eller hon betalar för mig så lägg ner din jävla fula hora du och dina äckliga pedofil farsa. euw

 • diamantsplitter

  Alltså ni får bostadsbidrag att låta som att man vore fattig, varför inte ta reda på vad det verkligen innebär? Jag har alltid gillat din blogg Paow, men för i helvete ni beteer er som småbarn. Varför inte mötas och ta allt detta öga mot öga istället. Då kanske ni kan åstakomma något.

 • ida

  nu har jag läst både din och dessies låna citat av erat bråk. Jag står fortfarande på din sida ska du veta.
  Kram ida

 • me

  stackarn… men glöm henne nu och lev ditt liv have some fun girl 😉

 • Anonym

  kan ni inte bara bli vänner? , kommer ihåg när man läste era bloggar och ni var de två blondinerna.
  då var era bloggar som bäst, ni hade sån vänskap som alla andra ville ha.
  ni gjorde allt tillsammans och ni verade berätta allt för varandra.
  när ni skriver om varandra nu visar ni bara att ni fortfarande bryr er, ni lägger upp gamla bilder på er två när ni var som tajtast.
  snälla snälla snälla bli vänner igen , okej ?

 • alva

  Du är så mycket bättre än desiree nilsson! Visst, det är kul att läsa sånna här inlägg. Men vafan, lägg inte mer tid på henne. Du är en bättre bloggare på alla sätt än henne. Men gå till skolan. Om du då inte vill sluta som sopgubbe. Man kan inte leva föralltid på bloggen.

 • Zee

  Jaja, en dag växer väl även du upp och inser att pengar inte är allt.

 • Mimmi

  Ni är så jävla elaka båda två så det är sorligt. Ni två som har varit bästa vänner sitter och blottar varandra i bloggen. Vad håller ni på med egentligen? Jag har alltid tyckt din blogg varit soft medans dessies varit patetiskt, nu är ni två likadana bara.

 • Alexandra

  Paulina, jag saknar Paow<3Ballie<3Dessie tiden, som det var för 1 år sen… Tråkigt att det slutar såhär! I love u.

 • Anonym

  fyfan vad ni är elaka mot varandra! vafan är ni för jävla vänner ärligt talat, ush fyfan tycker det är as dålig stil av båda två!

 • babywiik

  jag tycker seriöst att ni ska lösa dehär, ni verkade ha skit bra kontakt förr,sen bara poff? sluta snacka skit om varandra båda två, kom igen. Ni verka ha en riktig vänskap, som du paow sket i dina vänner för hennes skull det är äkta vänskap.

 • Anonym

  Det här är bara tråkigt, ses face to face å red ut allt ist:)

 • Anonym

  Dessie är inte bättren dig och du är inte bättren Dessie. Det här ni håller på med visar bara hur otroligt omogna ni är. och det är bara bäst att ni inte är vänner, för tydligen verkar det som om ni inte funkar helt enkelt och ni har gjort saker mot varann som är oförlåtligt.

 • amandaandersson

  jag har inte följt din blogg särsklit länge men jag tycker din är helt klart bäst iaf. och texten va grymt bra skriven , sen finns de ju folk som klagar på dig och både dessie , men jag tror inte dom är så himmla mycke bättre själv. hoppas allt löser sig mellan er iaf.

 • Anonym

  blablablabla.. jag har läst allt nu säger vi.
  orkar inte me era bloggbråk!

  så jävla jobbigt! ta de me varann istället vafan

 • Anonym

  jag har inte följt din blogg särsklit länge men jag tycker din är helt klart bäst iaf. och texten va grymt bra skriven , sen finns de ju folk som klagar på dig och både dessie , men jag tror inte dom är så himmla mycke bättre själv. hoppas allt löser sig mellan er iaf.

 • caroline

  varför använda er av en jävla blogg och dela med er till hela sverige för att kommunicera med varandra? herregud, thank god att man inte är "känd för att skriva om sitt liv istället för att verkligen leva det…

 • teddy

  ush är ni igång igen.
  patetiska ni är som gång på gång hänger ut varandra så där i bloggen och på internet så att alla kan läsa om hur tragiska ni är.
  fyyyy va pinsamt.

 • r

  Jag håller helt med dig Paow, dessie är en äcklig jävla fjortis! Du är så jävla cool, jag gillar verkligen dig!

 • M

  Leave it nu! Släpp allting, seriöst.. Efter ett litet tag kommer ni säkert ÄNNU en gång hitta tillbaka till varandra ? Man vet inte vad man ska tro heller när ni båda skriver olika, men det låter trovärdigt det du skriver!

 • Malin

  HAHAHA, man behöver inte vara fattig bara för att man får bostadsbidrag?

 • Anonym

  ni måste verkligen sakna varandra som ni håller på…

 • Lina

  Starkt skrivet ! 🙂

 • Linnéa

  Trick för att få fler läsare…?

 • Anonym

  du är sjukt mycket bättre än henne:)

 • Åsa

  Jag kan ju bara säga såhär: ni båda säger att ni mognat och där har ni svaret, ni har växt ifrån varandra, acceptera det bara!

 • Thessan

  Skulle ni vara mogna så skulle ni inte ta ert lilla lekstadiebråk på bloggen utan i verkligheten! Nolla!

 • Anonym

  dags att sluta vara avis och börka leva ditt egna liv .
  Det är synd att dessie är snyggare än dig .
  Det är synd att dessie har snyggare kläder än dig .
  Det är synd att dessie inte är lika horig som dig .
  Det är synd att dessie inte har än näsa som ärs å ful som din.
  Men mest av allt , det är synd om dig 🙂
  hon verkar inte bry sig om dig , men du bryr dig verkligen om henne

 • MA

  Även om hon kanske har fler läsare än du, så går 99% in på Desirées blogg för att se hur jävla dum och mediakåt hon kan vara. Ingen annan anledning.

  Din blogg går man in på för att läsa om DIG, om ditt liv och dina tankar.
  Du kanske har dina haters, men du ska fan inte bry dig om vad dom säger, var dig själv. Sänk dig inte till Desirées nivå, och bli aldrig mer kompis med henne.

  Du är bättre än vad hon någonsin kommer att bli 🙂

 • Lina

  Ni kanske inte borde bli vänner igen, men ni borde träffas och prata med varandra istället för att sitta och skriva brev om varandra i bloggen. Jag tror ni kommer ångra er båda två över vad ni har skrivit om varandra.
  Själv tycker jag din blogg är mer läsvärd än hennes. Du känns mer mognare.
  Även om ni tycker så otroligt illa om varandra så finns det vissa saker som man inte behöver nämna för andra 🙂

 • Diana Madách

  Gamla skolfoton på Kissie på min blogg!!
  Vill ni se naturliga Kissie? Brunett och utan smink

  http://diandoro.blogg.se
  http://diandoro.blogg.se
  http://diandoro.blogg.se

 • ida leijon

  om du verkligen stör dig så här mycket på henne som du säger, varför anstränga sig och skriva hela detta inlägget?
  visst du har dina åsikter, jag har mina. du tycker exakt hur du vill men tycker det är fel av dig att nämna personliga saker ur hennes liv, angående hennes familj och deras ekonomi

 • nathalie

  Hej, måste bara säga en sak. Du ser så fan mkt bättre ut än kissie och dessie och har så fan mkt snyggare stil. Ha de gutt. hej
  /N

 • Anonym

  Gillar det du säger

 • Anonym

  ASÅ VAFAN SLUTA SÄGA ATT PAULINA OCH DESIREE SKA BLI VÄNNER IGEN! VRF SKA DOM BLI DET FÖR?!?! DESIREE KMR FORTFARANDE VARA LIKA FALSK OCH SNACKA SKIT OM PAULINA. SÅÅÅÅ.. GLÖM HENNE 😉 HON ÄR BARN FÖR DIG, OMOGEN FJORTIS!

 • emmai

  helt ärligt så tycker jag om din blogg mest av alla dessa "stora bloggar".
  du är varken fjortis eller wannabe.
  dessie är en liten skit som härmar alla andra.
  glöm henne

 • Anonym

  seriöst, kan inte ni två bara sluta att snacka skit och psrida rykten om varandra? håll bara käften båda två o ge fullständigt FAN i varandra!

 • Caroline

  Håller med, Dessie och Paulina ska absolut inte bli vänner igen. Det är bäst för dem båda två och för deras familjer.

  Jag tror att Dessie och Paulina kan sakna varandra oerhört mycket ibland. De kan ju bara inte släppa taget om varandra verkar det som. Visst, de kastar en massa skit på varandra på bloggarna, det är väldigt omoget. Jag hoppas för bådas skull att de kan skita i varandra nu… men jag gissar på inte… jag tror detta krig kommer fortsätta och bli ännu värre än vad det redan är. Synd på två unga tjejer med livet framför sig… det är inte värt att hålla på så där.

 • Anonym

  Dessie har så jävla rätt, Jag kan vertkligen tänka mig allt du gjort mot henne, Hon är mycket snyggare och du är så fuckin avundsjuk på det!

 • rebecka

  bra att du slutar nu, att du slutar med blogg bråken. blir bättre så!

 • Anonym

  jag tycker verkligen att du inte ska bry dig om henne mera, hon är en bitch om man får säga så.
  Du verkar inte vara en sånn som ljuger och snackar skit om folk, men jag vet hur det är att förlora en bästavän, man saknar den oerhört mycket sen när man tänker tillbaka så fattar man vilken idiot hon var emot en.

 • sejjb.blogg.se

  2009-09-21 @ 00:05:51

  URL: http://sejjb.blogg.se/

  Postat av: Ida

  "Jag är inte den personen som brukar vara omgen"…
  3 rader längre ner: "Jag har aldrig påstått att jag är mogen" Bra jobbat! Vad fan är du då?

 • Anonym

  ASSÅ FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, vadåååå gooo paow? är ni knäääppa eller? har ni heller ingen självrespekt? hur kan ni idioter tycka att det är acceptabelt att den här pppaow skitungen skriver ut om dessie's mamma någon VI ALLA VET ATT DET INTE STÄMMER! hon skriver för att ha ngt att skriva om, men är ni helt dumma i huvudet hur kan ni säga att dessie inte är bra för paow? käääänner ni dom, ni har läst lite blogg. men det är fan inte allt. dessie är inte den ni tror hon är, inte paow heller men man trycker fan inte ner någon med sådana ord, paow har blivit en nolla i de flestas ögon. snart allas. frö de som verkligen har en hjärna, vet att paow har brist på respekt, fan allt du gör är att försöka jämföra dig själv med dessie, och NEJ du är inte mycket bättre än henne, och JA KISSIE vill vara DESSIE, det är inte dessie som härmar kissie, de är kissie som tar från henne så lägg av sluta försvara kissie ditt äckel mongo

 • Anonym

  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE
  KISSIE VILL VARA DESSIE

 • Dalatös

  Hur kan du flasha Dessies privatliv bara sådär i din blogg?! Det är fan lägre än glocalnet! 😀 Nej men snälla sluta att berätta detaljer om en annans liv i bloggen.. so NOT cool..

 • sara

  fan vad bra paulina!! vi gillar inte dessie!!

 • Nathalie

  hur osams ni än är och vad hon än gör mot dig är de fel att du drar upp hennes mamma . Står inte på någon sida men hennes familj tycker inte ja ska bli inblandad i erat bråk . Heelt fel lilla flicka! Du fölorar läsare på de här de lovar ja ! Inte alls snällt mot henne!

 • c

  tycker mer om dig än dessie, du verkar vettig och mognare. bara det jag ville säga.

 • melissa

  kul att du sitter och tänker pá pengarna istället.. Att hon gjort hon gjort är inte misstaget enligt dig tro mig, du tänker pá dina pengar…! Men ger man bortpengar sure skyll dig själv.. Plus en sak till, skriv inte ner familjeproblem som andra har..! Folk börjar ogilla dig som fan Paow.. Du är ingen man kan säga hemligheter till för ala kommer ändü ut pá bloggen, skriver allt folk säger till dig.. Skämigt?.. Iaf.. Tack..

 • Anonym

  ASSÅ FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, vadåååå gooo paow? är ni knäääppa eller? har ni heller ingen självrespekt? hur kan ni idioter tycka att det är acceptabelt att den här pppaow skitungen skriver ut om dessie's mamma någon VI ALLA VET ATT DET INTE STÄMMER! hon skriver för att ha ngt att skriva om, men är ni helt dumma i huvudet hur kan ni säga att dessie inte är bra för paow? käääänner ni dom, ni har läst lite blogg. men det är fan inte allt. dessie är inte den ni tror hon är, inte paow heller men man trycker fan inte ner någon med sådana ord, paow har blivit en nolla i de flestas ögon. snart allas. frö de som verkligen har en hjärna, vet att paow har brist på respekt, fan allt du gör är att försöka jämföra dig själv med dessie, och NEJ du är inte mycket bättre än henne, och JA KISSIE vill vara DESSIE, det är inte dessie som härmar kissie, de är kissie som tar från henne så lägg av sluta försvara kissie ditt äckel mongo

  ASSÅ FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, vadåååå gooo paow? är ni knäääppa eller? har ni heller ingen självrespekt? hur kan ni idioter tycka att det är acceptabelt att den här pppaow skitungen skriver ut om dessie's mamma någon VI ALLA VET ATT DET INTE STÄMMER! hon skriver för att ha ngt att skriva om, men är ni helt dumma i huvudet hur kan ni säga att dessie inte är bra för paow? käääänner ni dom, ni har läst lite blogg. men det är fan inte allt. dessie är inte den ni tror hon är, inte paow heller men man trycker fan inte ner någon med sådana ord, paow har blivit en nolla i de flestas ögon. snart allas. frö de som verkligen har en hjärna, vet att paow har brist på respekt, fan allt du gör är att försöka jämföra dig själv med dessie, och NEJ du är inte mycket bättre än henne, och JA KISSIE vill vara DESSIE, det är inte dessie som härmar kissie, de är kissie som tar från henne så lägg av sluta försvara kissie ditt äckel mongo

  ASSÅ FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, vadåååå gooo paow? är ni knäääppa eller? har ni heller ingen självrespekt? hur kan ni idioter tycka att det är acceptabelt att den här pppaow skitungen skriver ut om dessie's mamma någon VI ALLA VET ATT DET INTE STÄMMER! hon skriver för att ha ngt att skriva om, men är ni helt dumma i huvudet hur kan ni säga att dessie inte är bra för paow? käääänner ni dom, ni har läst lite blogg. men det är fan inte allt. dessie är inte den ni tror hon är, inte paow heller men man trycker fan inte ner någon med sådana ord, paow har blivit en nolla i de flestas ögon. snart allas. frö de som verkligen har en hjärna, vet att paow har brist på respekt, fan allt du gör är att försöka jämföra dig själv med dessie, och NEJ du är inte mycket bättre än henne, och JA KISSIE vill vara DESSIE, det är inte dessie som härmar kissie, de är kissie som tar från henne så lägg av sluta försvara kissie ditt äckel mongo

  ASSÅ FUCKING SNORUNGAR HELA BUNTEN, vadåååå gooo paow? är ni knäääppa eller? har ni heller ingen självrespekt? hur kan ni idioter tycka att det är acceptabelt att den här pppaow skitungen skriver ut om dessie's mamma någon VI ALLA VET ATT DET INTE STÄMMER! hon skriver för att ha ngt att skriva om, men är ni helt dumma i huvudet hur kan ni säga att dessie inte är bra för paow? käääänner ni dom, ni har läst lite blogg. men det är fan inte allt. dessie är inte den ni tror hon är, inte paow heller men man trycker fan inte ner någon med sådana ord, paow har blivit en nolla i de flestas ögon. snart allas. frö de som verkligen har en hjärna, vet att paow har brist på respekt, fan allt du gör är att försöka jämföra dig själv med dessie, och NEJ du är inte mycket bättre än henne, och JA KISSIE vill vara DESSIE, det är inte dessie som härmar kissie, de är kissie som tar från henne så lägg av sluta försvara kissie ditt äckel mongo

 • ....

  asså kan inte du elr desiree ta upp en telefon och ringa varandra och snacka och reda ut ist för att sitta och dissa varandra på era bloggar och komunisera genom era bloggar ??? elr på msn elr vad som hellst de är så kul att ni försöker komunisera genom att skriva blogg inlägg om varandra HAHA 🙂

 • alice

  det e bra gumman, stå på dej mot sånt här jävla skit snack! ja hade blivit så jävla trött men du e stark o tar ingen skit! jävla fjortis dessie så jävla dålig stil, hoppas hon slutar nu… en gång för alla… hon ska fan inte snacka om dej o ditt hår o sprida ut att du inte rakar fittan o allt möjligt jävla idiot brud! kram!

 • josefin

  Jag tycker du är den bättre personen. Dessie e bara löjlig, du ska inte ta ng skit från henne!

 • Sandiza Hotpants

  Tycker det är löjligt att du drar upp pengafrågan i detta "diss-inlägg" mot Dessie.

  Du skriver själv att dina föräldrar HAR pengar och bjudit Dessie på saker. Bjuder man nån så ska man göra det för att man just – bjuder, inte för att man "köper" personens vänskap och väntar sig något tillbaka. Särskilt då du tydligen är helt säker på att Dessies familj är fattig och går på bidrag.
  Tänk efter lite Paulina…

 • Anonym

  Dessie är fullt av sig själv …
  Så för att bevisa du har "graduerat" från "fjortislevel".
  Ta allvarliga val i ditt liv !
  Och en vacker dag kommer du finna en sann kompis.
  Du är värt allt detta, Paow.

 • ebba

  sluta bara bråka nån gång…?

 • Anonym

  du är typp.. BÄST

 • Anonym

  NU RÄCKER DET FÖR ER BÅDA!
  SERIÖST, VÄX UPP FÖR I HELVETE!
  HJÄLPER DET ATT SKRIVA LÖGNER ELLER "SANNINGEN"? NEJ!
  OM NI NU VILL FIXA DETTA, SLUTA UPP MED VA FAN DET NI GÖR.

  NI HAR GLÖMT BORT ALLT SEN NI VA KOMPISAR.
  KOMMER NI INTE IHÅG NÅGOT?

  OOOOCH OM VEM SOM HAR MEST PENGAR.
  DÄR HAR NI BARA ETT TILL BEVIS HUR BLOGGEN HAR GJORT ER BÅDA TVÅ, JO F E L!

  ATT NI INTE KAN FÖRSTÅ HUR PATETISKA NI ÄR, ELLER MEST PAOW.
  SOM JÄMT SITTER OCH JÄMFÖR PENGAR OCH KOMMER MED SKIT EFTER SKIT EFTER SKIT.

  FÖR I HELVETE, NI HAR GLÖMT BORT VILKA NI ÄR.

 • Liza

  Fy fan va omoget och onödigt Paow…
  Varför släpper du det inte bara, tror inte att någon vill läsa om detta längre.
  Gå vidare, som Dessie har gjort!!

  Sen att du ska ge dig på AMir nu också, fattar jag inte!!
  VAD FAN HAR HÄNT MED DIG?????
  Du lär ju inte ha vare sig vänner eller bloggläsare kvar snart!!

 • Anonym

  DESSIE ÄGER DIG PATETISKA FJOLLA

 • Anonym

  asså wtf… ska ni båda börja skriva långa brev till varandra på BLOGGENN???! asså måste ni skriva om varenda jävla bråk ni har på era bloggar?? ;O har ni inget annat att skriva om elääähhh??? fuck va irriterande, ni båda beter er som bajsungar 😀 asså skit i varandra helt enkeeelt!?
  <3

 • veronica

  men kan ni sluta skriva om varandra nån gång ellr?! du gnäller på att skriver massa skit om dig men du skriver ju lika mkt! du kanskeska börjasluta så kanske hon också gört!

 • veronica

  jag gillade din blogg men nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om den längre

 • Anonym

  Fyfan va elakt att skriva att ni bor lite finare än dom, så jävla lågt av dig! fyfan, hoppas du har dåligt samvete !! Elaka jävla människa! Tyckte att din blogg var bra innan och tyckte att du betedde dig moget för din ålder, men jag ska sluta läsa din jävla skitsnackblogg! fyfan för dig paow.. SÅ jävla elakt!

 • Emma

  Bra sagt 🙂 Även om jag tycker pengafrågan är onödig…
  Men var stark, och ta inte åt dig andras skit. Du är du, glöm inte bort dig själv på vägen.

 • Aida sminkbloggerskan

  Bra skrivet!

  Nu är tävlingen igång i min blogg!
  Denna tävling gäller ett supersnyggt läppglans från Face Stockholm, mumma!!

  kika in min sminkblogg

 • malin

  Tycker ni båda börjar går utför..

 • Sara

  Lilla Paow. Just nu känns det som om att du håller på att gå utför, det är fel på alla andra. Välkommen till verkligheten. Sluta snacka skit om andra, just nu är du precis lika omogen som Dessie. Du visar istället dig mogen genom att inte snacka skit, sluta skriv en massa jävla inlägg tillbaka om henne, fattar du inte att du är precis lika jävla omogen då? Du börjar sjunka lågt, riktigt lågt.

 • jessica

  Tycker att ni ska sluta tracka varandra och bara inse att ni e sjukt lika, det är därför ni bråkar. Sluta säga att dessie e patetisk för du e inte ett dugg bättre själv.

 • Läsare

  Nu har du gått för långt. Den enda andledningen till varför ni bråkar, är för att ni är lika varandra. Dock vet Dessie gränsen i bloggandet, medan du berättar hela livshistorian i bloggen (som inte ens verkar stämma?). Show some respect, move on bitch.

 • Hm

  Tråkigt att du blivit så hjärtlös och konstig. Har följt din blogg ett tag nu.. men hellt plöstligt försöker du .. ja jag vet faktiskt inte riktigt vad du gör :S du försöker få alla blogg-läsare att hata alla människor i din omgivning.Försöka få det att låta som om du är den ända "bra" i blogg världen.
  Tycker det är tråkigt att du blivit så.. 🙁
  Tyckte om din blogg förr. men nu känns det bara som du vill "slåss" igenom bloggvärlden för att komma nå vart.

 • Danielle Hansevall

  Fan vad tråkigt. Men paow vet du vad. Du är en så mycket mycket bättre person än Dessie, så glöm henne. Hon har ju inte ens lämnat fjortisstadiet än, vilket du har gjort för länge sen.
  Jag ääääälskar din blogg, du får aldrig sluta blogga! 😀
  // Danielle

 • Anonym

  2009-09-21 @ 12:24:47

  Postat av: Elin

  Nu är det fan dax att skärpa sig, börjar bli lite patetiskt nu paulina. Gillade att läsa din blogg förrut men har nu fått en inblick av att du visst inte är så mogen/oskyldig som du verkar, utan är den som är bitchigast. Man går INTE på någons mamma eller familj, herregud.

 • olivia

  ingen pallar läsa era jävla bloggar om ni bara skriver om hur mycket ni hatar varandra. vem bryr sig? det är helt ointresant om vad du har att säga om dessie, för du är lika patetisk och omogen. skiv om ngt annat så kanske nånon fortsätter läsa din blogg?

 • Em

  tråkigt när folk förändras!

 • Anonym

  Varför skulle det vara nått KONSTIGT med att ha bostadsbidrag?? Jävla idioter.

 • Anonym

  Hur mycket ni än bråkar så var det väldigt elakt av dig att skriva om dessies mamma tar bostadsbidrag eller inte (vilket är helt normalt?!) Du gick över gränsen.

  Du är trots allt lika ytlig som alla andra.

 • Anonym

  BRA där Paulina!! Strunta i henne!!! hon är bara en snorunge som tror att hon är så snygg fast hon inte är det!!!desiree är historia!! du kommer säkert bli en bättre bloggare än dessie!!!

 • hanna

  Go hard. De är mottot! Du visar ganska tydligt här att du är hemskt mer mogen än henne. Keep going that way !

 • jennie

  2009-09-21 @ 13:46:41

  URL: http://jennieandemma.blogg.se/

  Postat av: jennie

  Man ser ganska tydligt att du saknar henne . !
  Varför inte bara gå tillbaka till henne , för du kan ju erkänna att ni hade det bäst ?
  Om du fortfarande lägger ut bilder på er två .
  Ni har två hjärtan som slår som ett .
  Ni hade allt . Ni är större som två

 • Ellen - ellastankar.blogg.se

  Jag tycker det var lite väl mycket "jag är bättre för jag har mer pengar än henne" i detta inlägg… Men jag kan ju säga sa här – jag gillar inte Dessie heller. Sa är det med det.

 • olivia

  du är mognare än Dessie!
  so, go on girl, u rock!

  lägg ingen energi på henne mer, det
  är inte värt det okej?

 • Natalie

  Men hur orkaaar du? Det måste ta ruskigt mycket energi att gå och älta en sån jävla fjolla som Dessie?! Oj oj oj oj oj…

 • Johana

  äääääh ni kommer hooka upp sen om 2 år lr nåt. när ni fattar vad som spelar roll.
  Sluta dissa varann ni vinner inget viktigt på det ändå.

 • linda

  hahahaha fattar inte hur mer än 200 pers sitter och säger ''bra paow, du är bäst vi älskar dig''
  Du är falsk din jävel, patetisk och egoistisk. USCH!
  ingen kommer våga bli din vän på riktigt igen efter all skit du vräker ur dig om dessie. fy skäms på dig, folk skrattar!

 • linda

  pinsama fanskap, fattar inte folk som sitter och ger dig positva kommentarer…….. piiiiiiinsamt du är falsk idiot

 • Lisa

  riktigt riktigt bra skrivit, du har rätt i allt du säger.
  Du är värld bättre än henne

 • linda

  hahahaha fattar inte hur mer än 200 pers sitter och säger ''bra paow, du är bäst vi älskar dig''
  Du är falsk din jävel, patetisk och egoistisk. USCH!
  ingen kommer våga bli din vän på riktigt igen efter all skit du vräker ur dig om dessie. fy skäms på dig, folk skrattar!

 • D-d

  Okej, hoppas att paulina och dessi läser det här nu!
  Jag tycker om bådas blogg, och läser dom varje dag. Men när ni började bråka så tyckte jag det bara var omoget av er båda. Visst vi alla vet att man kan vara taskig och göra misstag. Men att ni en gång varit bästavänner (kunnat berätta saker för varnadra antagligen?) Sen bara skriva & dissa varandra om massa saker. Det är bara onödigt, för ni kommer ingenstans med det? Sluta ärligt.. Kan ni inte bli vänner. Så skit i det! Till paulina: sluta skriva om henne! Till Dessi: Sluta skriva om henne!
  Plus ni läsare, skriv inget illa om dessi eller paulina för det dessi säger kan vara sant och det paulina säger kan vara sant. Man vet aldrig eller hur? & ännu en gång jag älskar er båda och det är jobbigt att bloggadet kom emellan er! Vilket jag aldrig skulle tillåta komma emellan mig och min bästavän! Tänk efter båda…

 • viktoria Rylander

  Men seriöst paulina, det där var lågt, "den dagen min mamma köpte löshår till oss" vi läsare är inte helt glömmsk, har följt din blogg ganska länge, och det var ju så att hon köpte till DIG och du tyckte det var för mycket så desirée FICK det som vart ÖVER 😉 tycker allt det här är fjantigt att ni håller på att bråka över bloggaran och inte ta det face 2 face, för ni är för fega… sluta upp förfan båda två, det är ju fan bara dessie din blogg handlar om nu mera? lite less på att läsa dina lögner om hon nu

 • Anonym

  Haha du är sämst! Jag förstår inte hur folk kan sitta å skriva "paow är så mycket bättre än Dessie, hon är en bra människa osv!" Du är sämre än Dessie och beter dig så jävla illa! Förastår inte vad du tänker med, hur kunde du göra sådär med Amir? Det visar ju bara på att du inte är speciellt snäll som alla blindstyren som läser din blogg verkar tro, KOM NER TILL VERKLIGHETEN Å INSE ATT PAOW ÄR PATETISKT OCH EGOISTISK!N Haha det roliga är att du försöker å framstå som om du vore hur mogen som helst å skriver med jämna mellan rum "bra saker" för att man ska tycka om det. HAHAHAH FAKE FAKE !!

 • Anonym

  Ni måste bli bff igen!!

 • Anonym

  Jag vet inte vem va er som har mest läsare, men hon är så mycket mer hatad en du. folk läser bara hennes blogg för att hon som precis som kissie får läsare genom att vara taskig, bitchig och snackar skit

 • Anonym

  du och dessie ska vara kompisar så är det bara !
  in the end så kommer ni inse det här att det ska vara ni att ni är de två som verkligen kan lite på varandra mest .sluta att bråka om en blogg . Ni hade en sån fin vänskap innan .

 • Anonym

  tycker nog att ni ska bli vänner istället!

 • ellen

  NI SKA BLI VÄNNER !
  JAG ÄLSKAR ER MEST KAN NI BARA FATTA DET ?
  assså snällaa för min skull bli vänner :/
  JAG ÄLSKAR GLÖM INTE DET

 • Anonym

  starkt skrivet!!!!
  det är inte värt att satsa på någon när min inte får något tilbaka jag vet hur det känns,

 • emmma

  du o dessie är fan gjorde för varandra ! tycker inte att ni ska hålla på sådär omoget ! men älskar era bloggar ändå 😀 <3

 • Anonym

  seriöst paulina… tkr du att du har blivit mognare?? vrf skriver du då fan detta här på bloggen. detta skall ni fan ha för er själva och inte berätta det för hela svenska befolkningen. du har ingen respekt för hennes mamma med att skriva om hennes ekonomi på din blogg. så jäkla omoget asså. ni skall prata med varandra face to face! inte vara omogna som inte har "tid" att ta ett alvarligt snack.du skulle nog inte våga säga allt detta till dessie rätt upp i hennes ansikte. du har nog inte modet till det. så om du inte kan prata med henne så skall du absolut inte skriva sånt här!! VÄX UPP!

 • Emelie

  Jag tycket att du inte ska bry dig om att hon skriver något. Att du inte ska skriva massa tillbaka. För då kommer hon sluta skriva om dig om inte du skriver tillbaka, så sluta skriv, vi förstår nu eftersom ni båda skriver allt så många gånger. 🙂

 • lisa

  hoppas ni blir vänner igen
  inte för att jah känner någon av er men det känns som om ni bara saknar varandra

 • Anonym

  Hoppas ni blir vänner igen,
  men ja, jjag står på din sida 🙂

 • Anonym

  du är verkligen en människa som alla hatar.. Du beter sig som idiot mot Dessie och Amir! tro inte att det bara blir bättre nu är DESSIE AMIR KISSIE AMANDA IMOT DIG OCH DET ÄR RÄTT ÅT DIG

 • c

  Helt rätt paulina! starkt skrivet. Själv tykcer jag att ni borde försöka lösa det eller bara låta varandra vara. Det är så jobbit och töntigt när ni båda håller på via bloggarna. Bli vänner, eller låt det vara – that's it!

 • f

  Om du dessie har det rätt så svårt så borde du inte berätta det för hela Sverige. Alla har dåliga sidor som man inte vill visa och då ska man inte berätta allt! Du kan iaf sticka ut och inte göra så! Försöka att hålla saker privat för detta har fan gått över styr!

 • -

  När i helvete blev det okej att förnedra en person på internet med namn + bild? Ja ni har haft era jävla catfights, men alla har gått igenom den där jävla perioden när man inser att bästisar långt bak i tiden förändrats och att det inte längre är ni två osv. JA hon har better/ett sig inte som en ängel mot dig, men kan du inte ta och släppa allting och undvika att lägga upp en hel story om hur hon har det hemma och att ni "lite rikare" betalade hennes saker. Ta det där jävla initiativet och sluta upp, det är fanimej bara pinsamt alltihop, "vadå starkt skrivet" ? Nej fuck it, det är bara så jävla lågt alltihop

 • dessiree the one and only one

  ASSÅ SNÄLLA KAN DU SLUTA JAG ÄLSKAR DEJ MEN DET GÖR INTE DU JAG ÄR SÅ LEDSEN FÖRR DET LUV U

 • mel

  bra skrivet tjejen 🙂

 • simona

  när var du i thailand? :))

 • .emelie

  slösa inte tid på såna personer som desiree, du har ju tusen andra som älskar dig!

 • sofia

  tycker det är roligare att läsa era bloggar när ni är vänner.
  istället för att sitta och läsa när ni snackar skit om varandra även fast ni visar gamla bilder på varandra ganska ofta. att bråka löser inget . kan ni inte bara bli vänner? ni var ju trotts allt bästa vänner förut?
  Älskar din blogg paulina!

 • Anonym

  nu får ni ta och ge er, ska ni låta era bloggar förstöra eran vänskap? innerst inne älskar ni säkert varandra fortfarande. Ni saknar varandra men vill ha ett tusental fler läsare och börjar då bråka så att alla vill läsa om det. Egentligen saknar ni dom tiderna ni alltid va tsm , alltid hade roligt , gjorte allt tsm va alltid med varandra och skrattade och härjade.

  Båda vill nog ha som förr, varför inte försöka? de går om ni bara vill.

 • Anonym

  ja , eller vi – tycke att d onödigt att ni bråkar , när vi läser texten så kan man verkligen märka hur ledsen du e , samma med diaré ? det e ba synd , ja lovar er att nt slösar skit mk tid på d här , bli mogna & ta tag i d hör , face mot face . ni kan väl bättre än såhär ? ni vill ju va bra förebilder , eller ? ..

 • emma

  Jag har alltid tyckt om dig mer än Dessie, men efter att jag läste detta inlägg och hennes så måste jag bara säga; LÄGG NER. det är ju du som fortsätter skriva skit om henne, medans hon iallafall försöker avsluta allt? Vad jag har läst så försöker hon bara försvara sig själv medans du fortsätter tracka ner henne och sprida ännu mer lögner. Hur orkar ni båda hålla på såhär?

 • amy

  asso haha, inte för att jag bryr mig. Men det var ju faktiskt jävligt omoget av dig att skriva att du bor finare, har tv i ditt rum osv. Och?! tror du att vänskap handlar om vem som har mest pengar eller? Det märks att du har no erfarenhet om livet. Asso jag har ingen aning om vad dessie har gjort mot dig. Men fan va omoget av dig och skriva att din pappa har bättre tillgångar än hennes mamma?! Varför skriver du det på bloggen för? Vad har vi att göra med hennes mammas ekonomi. Jag gillade dig. Men du börjar bli exakt som alla andra! Det trodde jag faktiskt inte..

 • ...

  håller med amy lite, men gillar dig mer som person inte dessies! men hennes blogg är på nåt sätt lite bättre men men …

 • anonym

  palla med henne???

 • Anonym

  aaaaaaaaaa palla skriva om sitt rum ?? och skiit i henne ??palla lägga ner tid på en sån o**e

 • emma

  starkt av dej att endå öppna dej som du gör.
  vi bloggläsare känner ju inte dessie & kan derför igentligen inte dömma henne efter det du säger.
  Men jag känner att du är en mkt ärligare bloggar än vad hon är. Jag tror inte att du skulle sitta och ljuga i bloggen för att få 500 kommentarer på det inlägget, snacka om trash isf! Och om amri har lämnat dej för dessie, snacka fan inte med bögen mer! No more!
  seriöst, han som sa så mkt fint om dej , sen att lämna dej för din fiende som har levt på din bekostnad i 1 halvår , haha trash AMIR , verkligen skrattretande!
  kör på paow, det är din & kissies blogg som är värda att läsa i dagens läge. stolt över dej gumman!
  puusss

 • Madeleine

  Ni måste bli kompisar igen, snälla <3 ni ser så hilma lyckliga ut!

 • linnea

  låt henne va då om hon är så fruktansvärd. skit hellre i henne än håll på så här. kan tycka att ni är båda lika patetiska.
  du gör inte precis saken bättre av att skriva ett sånt här långt inlägg.
  efter detta inlägget så kan jag lugnt säga att du verkligen sjunkit i mina ögon, och jag är säker på att många andra håller med mig. för bloggens skull – VÄX UPP.

 • helen

  guuuuuud vilken snäll mamma du har! mamman är det bästa man har 🙂

 • Julia

  Fan, hon har verkligen behandlat dig illa. Fan vilken hora!! *Hoppas det löser sej eller hon dör ;)* Skulle känna precis likadant om någon jävla bitch kom in i mitt liv och tryckte ner mej.
  JAG SÄGER DET BARA, JAG HATAR DESIREE NILSSON, HON ÄR EN HRA MED STORT H,* men älskar dig paow 😉
  Kram kram <3

 • desiree the one and the only

  käraste madeliene, jag vill mer än gärna bli vän med henne igen. vi trivs så bra ihop igentligen och jag älskar henne. men iblan d kommer inte två personer så överens så bra och det får man ta och accpetera. men hon är ju fan dum i huvet inland, jag hoppas att hon lämnar mig i fred hädanefter. jag lovar att skriva nya inlägg men jag har lite problem med datorn.

  puss alla söta läsare// dessie

  psst.. FUCK YOU PAOW!!!!!!!!!!!!!!!

 • cecilia

  Herreguuuuuuuud! man märker att både du och Dessie vill bli vänner med varandra igen, annars skulle ni inte skriva och lägga ut så många bilder på varandra. Så bara ring henne och bestäm att ni ska träffas sen så pratar ni ut om vad som har hänt så blir ni kompisar igen. Ni är riktigt töntiga när ni håller på såhär!

 • Petra

  Jag tycker att det låter som att du saknar henne.

 • Amanda

  Ville mest säga att jag tycker att du verkar vara en person som har mer i huvudet än alla dessa du umgås med, men det är svårt att ta dig seriös när du skriver och gör samma saker tillbaka. Byt kompisar, försök att skaffa kompisar som ser dig för den du är istället, det är faktiskt inte så svårt som du kanske tror.
  Annars tycker jag att du är fett underhållande, och glöm inte vem du är bara för att du är omringad av blonderade, opererade och total blåsta människor. Puss.

 • Anonym

  Måste påstå att du verkar vara den smartaste personen av alla dom här "storbloggarna" om jag får säga det själv. =)

 • Anonym

  hatar dessie .. man kommer ingenstans på att vara dryg

 • claUDIA

  jag tycker att ni ska släppa det här nu, ni har ju ändå varit bästa vänner så jag fattar inte att ni kan skriva såhär om varandra ?

 • ......

  herregud, ni får skylla er själva liksom.
  paow , du kan med ha gjort nåting dumt mot henne och hon till dig. detta låter bara dumt, tänk om dessie vill vara vän med dig nu och allt!
  alla gör misstag!

 • Jonna Hansson

  Lägg inte mer eneri på o skriva om de mer. Skriv dina i nlägg itan att nämna henne! 🙂

 • Nina

  tycker att du ska glömma dessie! du är sååån mkt bättre och vackrare än henne 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *