Tror ni att jag vågar ?

Jag är trött på att vara som alla andra, med allt det där slitna löshåret och platinablonda kalufsen, på att ha knallrosa läppar. Jag har bestämt mig för att kasta löshåret och klippa av mig en hel del (och ja det behövs verkligen) och våga har kort hår. Jag vill visa att jag vågar vara annorlunda.

Jag vet att långt hår är tjejigt. Men jag ska inte snagga mig. Egentligen så skulle jag vilja satsa på en lång page, men jag har för kort hår, eller ja rättare sagt för uppklippt. Men jag ska klippa mig i veckan tror jag, färga håret guldblond/naturligt blont. Ungefär som på den här bilden? Och senare låta håret växa och bara färga hos frisören?

 

Klicka för att stänga bilden

Ungefär så här ? Ser det inte fräschare ut än stripigt löshår ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Att sluta följa vänner på Instagram Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Alexandra Nilsson - Gifts Alexandra Nilsson - Red dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *