Falsksanning

Ja, jag har polisanmält bloggen. Tycker inte att jag överdrev. Eftersom dom avslöjar saker om mitt privatliv om ”kändisarnas” liv. Det finns vissa anledningar till att vi, eller ok jag, kan prata för mig själv, att jag inte skriver ut vissa saker här i bloggen. Dom har fått flera anmälningar från mig och dom har haft chansen till att sluta skriva om mig.

Låt mig säga att jag är ”omogen” för att jag vill att mina hemligheter förblir hemliga. Saker jag sagt till en person som jag har haft tillit till och den personen har berättat det vidare. Därför väljer jag mina vänner. Bara för att ni tycker om att läsa skitsnack om andra… Tänk er personen som är ”utsatt” det är inte kul. Jag får ta så mycket skit. Så varför behöva skriva det på en blogg?

Gud jag är ju såååå omogen för att jag vill att mina hemligheter förblir hemliga och inte utskrivna för 50,000 pers. Även om den bloggen är rolig att läsa, så borde ni ändå förstå mig. Den personen som sitter och skriver så mycket skit om andra. Nu har den personen fått ett liv, tacka mig för det i stället.

Och ja, jag har kallat en person för ”neger”. Är jag rasist för det? Hon kallar mig fjortis för att jag är blod och jävla svenne? Är inte hon också rasist? Är jag rasist om jag säger att en färgad person är färgad och en vit är vit? Jag har inte svårt för att stå för saker. Jag har inga problem med utländska. Det var inte därför jag anmälde bloggen, det gjorde jag för länge sen och har mejlat till Roland flera gånger och han har sagt till personen att sluta skriva om mig eftersom jag inte vill det. Ni kallar inte Kenza omogen för att mejlade till dom och bad dom att inte avslöja vem hennes kille är? Ni är verkligen dumma…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (262)
 • sofia

  förstår dej.. delvis iaf…

 • Anonym

  allså vaf*n den bloggen äger vrf jorde du så fy vad lågt ……………………….

 • moi

  Du skriver ju själv ut andras hemligheter

 • Anonym

  Men shit !!!!
  VARFÖR POLIS ANMÄLA DEN !
  TÖNT !

 • nathalie

  Jag förstår dig, man har hemligheter för att dom ska vara hemliga! Annars om du hade velat att alla skulle veta hemligheterna hade du redan skrivit ut det i din egna blogg. Folk borde respektera att hemligheter är till för att vara hemliga.

 • Anonym

  ja asså det är väl klart, men att kalla nån för neger på facebook är väl bara ren dumhet?

 • yasmine

  haha falsksanning skrev ju bara sanning.. det du hade skrivit på facebook var ju sant.. du vågar ju bara inte stå för det sen. fegt!!! om du inte vill att sånna saker inte ska komma ut, skriv det då inte.. men lilla smygrassen i paow kom ut igår och nu e du rädd därför måste du gå o anmäla en blogg som bara skrivit sanning.. du borde bli anmäld för hets mot folkgrupp.

 • Anonym

  Snälla du e bara rädd för att ditt riktiga jag kom ut där. Kallar tjejen neger och sånt jävla skitunge är du

 • Anonym

  bra blogg du har 🙂

 • moi

  Ni bloggare ljuger så mycket så det är bra att en blogg som falsksanning finns. Du har själv tipsat den bloggen om skvaller om andra

 • Anonym

  överdrivna sjuka jhävkaqöfnweuongtowkpe

 • Jessica

  Jag förstår dej! Men ändå tråkigt att inte läsa om tjockisamir å kissie å dom andra. Men du ska ju inte behöva må dåligt !

 • Isabella

  varför har du sagt att du känner dom som skriver dn då :P?

 • Emelie

  JAG TYCKER DET VAR RÄTT ÅT DIG! Du fick det svart på vitt, klarar du inte av sanningen? Du är bara löjlig om du polisanmäler!

 • Emma

  Jag tycker inte att hon är dum i huvudet.
  Man har hemligheter för att de ska vara hemliga inte för att någon jävla random bruk som är sjuk i huvudet och inte har något liv ska sitta och skriva ut dem. Det finns så himla många idioter i vår värld. Bra gjort Paow!
  Och ni som skriver elaka kommentarer åt henne nu så borde tänka en extra gång, skulle ni vilja ha era privata saker, era hemligheter utskriva på nätet som alla kan läsa om ni vore känd eller om ni är mindre känd? Tänk er själv. Och det där med neger på facebook var ju onödigt men tänk er andra saker som de skriver ut på nätet om alla kändisar, om alla bloggare. Tänk er hur jobbigt det vore för er om ni fick era hemligheter utspridda på nätet och hittar dem lite varsom helst.

 • Anonym

  du har förstört de roliga med bloggvärlden. fck u

 • Johan UND Emil

  Vad är det du har polisänmält då? :S Vi förstår inte :$

 • evelina

  du är helt efterbliven!
  jävlar , asså du måste vara jävligt osäker , tror du att dina vänner sa tycka om dig mindre när dom läser detta?
  eller tror du att man kommer sluta läsa din blogg?
  tror inte det lilla gumman , tror mer att dom kommer läsa din blogg ännu mer.
  Jag trodde du var mer självsäker än såhär tydligen inte , vilket är ganska tragiskt i för sig…
  Falsksanning har ju gjort samma sak fast värre mot andra bloggare!
  dom anmäler ju inte bloggen men det gör du för du är så fruktansvärt osäker, det är så jag ser på det och säkert många många andra.

 • Anonym

  alla som tycker att paow gjorde fel kan dra! DET ÄR FAN DERAS PRIVATLIV! tänk er själva att du nästan avslöjar för mycket redan, så skriver en person ut vem ens pojkvän är, när man försöker hålla de hemligt <3 go paow!

 • Sandra

  den bloggen var sååå mycket bättre än din -.-

 • idijut

  men gud vad du överdriver, du får ju leva med det eftersom det falsksanning skrev om dig var SANNING. och du som är ‘känd’ inom bloggvärlden måste ju kunna ta skit vafan klarar du inte av det så ska du kanske inte ens vara i ‘kändisvärlden’? bara för att falsksanning ägde din blogg!

 • MOJO

  Men Vaddå kalla en färgad person för färgad , Ja Neger betyder faktis färgad person Men det betyder också SLAV ! Det ÄR det ni vita diktatoriska människor kallar oss , om jag nu ska börja kalla er för det ! Det är exakt så vi ”NEGRAR” känner oss när ni just säger Negrar ! så tänk på vad du säger ! det kan straffa dig i längden ! GET YOUR INFO STRAIGHT !

 • nathalie

  Ser att det finns rätt många delade åsikter om det här, jag å andra sidan håller med dig. Vi som inte är kända, som ni.. Skulle heller inte gilla om våra hemligheter spreds runtom internet där alla har tillgång till det. Varenda människa tycker inte om rykten, falska som sanna… det spelar ingen roll, man har rätt till ett privatliv.. varför heter det annars PRIVATliv liksom..

 • Jag

  Du är dummare än tåget tyvärr. Du har gett dig in i leken och vill ha alla fördelar av att vara ”känd”, även ökänd, och nu grinar du över baksidan på myntet? Okej du är för ung för att fatta så egentligen är det dina föräldrar som måste vara tågdumma vilka låter dig hålla på.

  Och det gäller de andra puckotonåringarna som bloggar också! Att du är en idiot som kallar någon neger gör att du sjunker ännu lägre. Din fjortisstil är en stil, den beror inte bara på ditt blekta hår utan hela kittet. Hon är brun för alltid, fattar du inte skillnaden, den stigmatiska historiska bakgrunden och konsekvenserna så kan du kanske låta bli att blogga tills du fattar bättre? Om ställer dig i skottlinjen så kommer du nämligen att få ta emot. Lär dig nu eller senare.

 • Mia

  Har du någonsin läst en jävla historiebok eller? Nog för att det är omoget att kalla folk jävla svenne/arab/kines/whatever men det är fan inte ens i närheten så negativt laddat ord som neger.

  Och gör man sig offentlig på internet är det väl fan något man får ta att det någon gång kommer ut att man har en finne, vem ens ragg är eller era fjortisbråk över internet.

  Fyfan vad omoget och vilken tragisk människa du är.

 • whaat?

  Men Vaddå kalla en färgad person för färgad , Ja Neger betyder faktis färgad person Men det betyder också SLAV ! Det ÄR det ni vita diktatoriska människor kallar oss , om jag nu ska börja kalla er för det ! Det är exakt så vi ”NEGRAR” känner oss när ni just säger Negrar ! så tänk på vad du säger ! det kan straffa dig i längden ! GET YOUR INFO STRAIGHT !

 • Minna

  Men paow. Fine, jag förstår dej delvis, men klarar man inte av allt som skrivs om en så sluta blogga. O du ska egentligen inte klaga så jävla mycket skit du skrev om Dessie när ni var ovänner, du hängde verkligen ut hela hennes familj. Falsksanning har inte gått in på andra bloggares familjer men du gjorde det. O du har avslöjat en och annat hemlighet om Dessie och skit så kom inte och klaga när folk skriver om dej.

  Som jag skrev, sluta blogga om du inte klarar av det som skrivs.

 • Hanna

  jag förstår dej! 🙂 <3 tycker du gjorde helt rätt måste jag säga! ;D falsksanning var överdrivet, fick han/hon reda på någonting gjorde han/hon det till en så stor grej. och ni bloggkändisar har ju faktiskt ett privatliv ni också!
  kram på dig världens bästa bloggerska! <3

 • ellie

  men saken är att du har valt att blogga,du har fakttiskt valt att bli en storbloggare.och då får man stå ut med rykten och visa saker som är sanna.. Och om du inte orkar med det,så borde du sluta med att blogga eller starta en ny blogg som inte kommer bli så känd.. Men det var faktsikt jävligt överdrivet att polisanmäla falsksanning!

 • Men ååååhh

  ditt offer förfan den bloggen va asskön , du TÅL INTE BARA SANNING jävla FJORTIS!

 • Blerina

  Asså bara för att du är rasist och inte vågar stå för det ? BITCH

 • Jessica

  Både rätt och fel!

  Det är ju så att det är fel mot dig för att hon skriver om dig (det måste man försöka tåla om man vill bli ”kändis!” 🙂

  MEN om du nu inte vill att dina hemligheter sprids runt halva Sverige, så skulle det vara dags att lära sig och hålla munnen fast?
  Du vet ju själv att du inte har vänner som du kan lita på?
  Varför inte gå till en terapeut och tala ut? (de har ju tystnads plikt)

 • iisabel

  jag tycker inte du överdriver.
  okej, jag hatar egentligen alla ”fjortisbloggar” men jag tycker du känns mer… äkta på något sätt typ?
  sedan visst okej att det finns skvallerbloggar, och visst jag brukade också läsa falsksanningen: MEN det finns en gräns och i vissa falla har falsksanning gått över den gränsen.
  Sedan som du säger, bara för att man kallar en som är neger för neger betyder det ju inte att man är en rasist. Dock kunde du valt ett bättre sätt att uttrycka dig på, men om man är arg är ju det inte det lättaste.
  men stå på dig. (:
  tagga ner lite på sminket, och våga lita på att folk gillar dig för den du är – för det kan jag garantera att de gör.
  ta hand om dig nu (;

 • Therese

  En kändis ska kunna ta skit och att det skrivs allt de dom gör på internet, du borde inte kalla dig ”kändis” eftersom du verkar inte palla trycket av vad det kändisskap innebär. Fegt att anmäla tycker jag….

 • Sandra

  Vilken sjukt dålig stil. Bra att du polisanmälde.

  Vill du ha en liten tröstpresent så kika in på min blogg. Jag gör nämligen bildretush så du kan få en fin fantasy-bild på dig själv om du vill.

  Så hoppas vi att du blir gladare igen. Upp med hakan tjejen.

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Fast…. jag tycker att hela internet svartmålar och pratar skit….

  Har man gett sig in i ”leken” får man leken tåla?

  Dessutom är de ju ändå inte anonyma – men ändå.

  De som kommenterar och skriver anonymt är de som är riktigt fega i mina ögon.

  Man ska stå för det man tycker och tänker. Eller?

 • Anonym

  Du väljer själv att vara känd, slutar du skriva i bloggen slutar folk skriva om dig. Det var ingen som blev polisanmäld för att dom skrev att Britney knarkade. Din polisanmälan kommer inte gå vidare, eftersom man inte man åka fast för att skriva sanningen. Dumbass

 • Sara

  Du hade ingen rätt att anmäla FS för det hon/han skrev var ju saker som ANDRA hade sagt till henne/honom. Du kunde anmäla om hon/han hittade på saker, då är det förtal MEN FS skrev bara sanningen, synd att du skämms så mycket om dig själv och inte vågar stå för vad du gör och säger att du måste anmäla FS för det.. Hon/Han kommer komma tillbaka, för du hade inte ens en giltlig anledning till att anmäla. Roland eller vad han heter ifrån Blogg. se är dum som ens stänger av bloggen :S

 • Anonym

  tycker du gjorde helt rätt
  spelar ingen roll vems privat livdet är
  det ska ju fortfarande vara PRIVAT
  🙂

 • Anonym

  men asså att hon skrev skvaller om dig gjorde dig bara kändare.. och om du nu är ”känd” så får du väl förfan stå ut med lite skvaller :p

  fyfan va lågt att kalla henne neger.
  du är sjuuuuuuukt omogen :ppp

 • jennie

  Håller med! Vi svenska får ta en jävla massa skit från utlänningar som kallar oss för jävla svennar osv. men så fort en svensk säger typ neger till en utlänning så blir det en sån jävla grej av det!

 • Anonym

  Jag skriver som många andra, det är överdrivet.
  Om du nu inte vill att sånt som du har skrivit på facebook / msn kommer ut på t.ex skvallerbloggar, skriv det inte då. Om du inte kan stå för att du har kallat någon neger kalla för fan inte någon neger då. Och man måste tåla skvaller om man e ‘kändis’, det hör till!
  Visst, jag förstår dig till viss del. Men skriv inte saker som du inte kan stå för, för att Falsksanning skrev bara sanningen om dig. Och du borde skaffa dig en ryggrad och stå för det du skriver, eller iallafall tänka till innan du skriver saker på internet, för inget är egentligen privat där. TÄNK TILL INNAN DU SKRIVER NÅGOT!

 • amanda

  vadådå du skriver ju ut dessies hemligheter när ni bråkar? Då borde din blogg också stängas ner!!!!!!

 • linnea

  Jag förstår dig, men det var kasst gjort.

 • sandra

  Håller med. Vi får inte säga neger till en neger, men dom får kalla oss typ vad som helst?!
  Vafan, det är ju bara en hudfärg! Sen är det ingen skillnad alls.

 • rebecka

  Du vågar stå för dina åsikter, men falsksanning är anonym för att hon/han är feg.

 • Anonym

  skillnaden är att Kenza inte överdrev och anmälde bloggen utan bad dem snällt! du skriver ju ut andras hemligheter fjortisfitta? du är helt fjortis. kolla på dig! usch skulle kunna ta ett papper och dra över ditt ansikte äckel!

 • micaela

  Bara för att hon/han skriver hur du är egentligen…

  fast du har rätt om vit och neger. helt rätt.

 • Anonym

  GS LUUUUUUUUUUUUUUUUDER, LÄGG NER DIN EGEN JÄVLA ÄCKELBLOGG OCH GÅ TILL TANKLÄKAREN OCH FIXA DINA MISSBILDADE TÄNDER!!!!

 • eeeeeeeee

  fett keff du e!!!!! orkaaaa idiot

 • Caroline

  Förstår dig helt, även om jag tycker att det är lite synd för jag gillade bloggen. Men när det gäller det här är jag helt på din sida.

 • Amela

  Jag du gjorde delvis rätt. Jag skulle inte vilja att någon skrev om mitt privat liv. Men du skriver själv skit i din blogg ? Du trash talkar dina kompisar inför 30000 läsare? Dubbel moral?
  1 att kalla en fjortis är inget rasistiskt? ”Hon kallar mig fjortis för att jag är blod och jävla svenne? Är inte hon också rasist?” Men hur vet du att hon kallade dig det bara för att du är blond och svenne? Att kalla en JÄVLA NEGER är Mycket värre!!!
  2 Kenza Mejla hon la inte ner bloggen + Kenza Trash talkar inte på sin blogg.
  SKILLNAD!

 • Anonym

  men du avslöjar ju förfan också andras hemligheter paow!
  och nej du gjorde inte rätt, inte enligt mig

 • Emelie

  Du kan ju för fan inte säga att det Kenza skrev är samma sak som att du anmäler den.
  Du får väl ta att saker kommer ut om du nu ska ha en känd blogg.

 • Anonym

  men asså
  förut var det ju din favorit blogg typ :S OMG….

 • ellen

  tkr de är bra paow !

 • solange

  jag läste den bloggen, men jag förstår dig faktiskt.
  de e bra gjort!

 • olivia

  jag tycker inte att du överdrev när du polisanmälde paow!!! du e best <333

 • annie

  bra gjort.

  alla som tycker att det är onädigt kan jo tänka vad dom skulle ha gjortom någon skulle ha skrivit skit om dom som inte dom ville alla skulle få reda på

 • micha

  att kalla någon neger är fan inte att vara rasist, de säger jävla svenne till oss, det är precis lika rasistiskt, åh jag blir så trött på sånt här!

 • Anonym

  Men seriöst!!! Du har ju utmärkt dig själv som fjortisbloggare, och varför förstöra för andra, Falsksanning är den mest underhhållande bloggen som skapats!

  Riktigt lågt.
  Du blir inte populärare av dethär kan jag säga.
  Om du vill ha läsare mot dig, way to go.!

  Lär dig leva med att folk kommer snacka skit!
  Dessutom är du helt fel person att anmäla bloggen, har inte läst ett skit om dig som är intressant.

 • kellebasi

  Har alltid tyckt om dig Paow, men du är så jävla omogen, du försöker att få folk att tro att du är den bästa och inte är en dålig person, falsksanning berättar det du förtränger, du har så jävla tråkigt liv nu Paow att din blogg är så dålig. Har som sagt aldrig tyckt det om din blogg. Sen när du tar upp neger och fjortis i samma mening. Man kan inte välja hudfärg, men man kan välja sitt betende och sättet man är på. Seriöst. Usch så jävla omoget Paow. Så jävla fel utav dig. LÅGT LÅGT LÅGT. Du skriver också ut skvaller om Amir Dessie och så vidare. Du har ju typ 30,000 läsare när du skrivit ut det, och falsksanning har 20,000 nu. SÅ JÄVLA DUBBELMORAL . Du är ingenting utan din blogg! xoxo kellebasi

 • emma

  ja gillade verkligen å läsa falsksanning men förstår att du inte vill att de ska stå saker om dig.

  men kom inte å säg att de där inte va rasistiskt! de e inte okej att säga jävla svenne å de e inte hlr okej att säga jävla neger. neger ett gammalt ord som man sa förr i tiden då de ordet användes rasistiskt å de e inte okej att säga de längre. å även om de va så att du inte menade de som nåt rasistiskt så använde du de som en förolämpning. hennes hudfärg hade ingenting å göra me erat bråk!

  tack om du läste detta

 • 'D'

  Helt rätt att anmäla!

  Ärligt, folk verkar inte begripa att en del grejer är privata, och ja, en neger är en neger och så enkelt äre. Du bloggar 100 ggr bättre än både kissie och äckel-Amir. Keep it up girl!

 • Thess

  Sant, falsksannings blogg är sjukt rolig, och många har sagt det.
  Men såhär är det, världen är såhär, som den är.
  Ifall du har hemligheter, säg inte det till nån då? ha dom för dig själv, det är det bästa sättet, helt ärligt så kan man inte säga hemligheter till NÅGON, man kan inte lita på nån!
  Men kom igen, den som är med i leken får leken tåla, det är ju ditt fel också, klart det är tråkigt att en anonym person skriver skit om dig och ditt privatliv, men hallå Paulina Danielsson, ja det är jävligt omoget. Liksom, du har ju ändå berättat ut ditt privat förut. Plus att din blogg är ändå en falsksanning nr 2, du skriver också ut massa skitsnack, ska vi gå back lite i arkivet så kan du få tillbaks minnen: http://www.youtube.com/watch?v=HpQ0t2dpdNo
  – snällt Paulina.
  Jag har alltid tyckt att du var mogen, så jävla mycket bättre än Desirée, men jag har nog ändrat det nu. Klart att Dessie är sjukt omogen, falsk på alla sätt ( det är den sida jag får av henne i bloggen ). Men du bevisar bara med den videon hur omogen du är.
  – Ifall du är mogen nog, så skulle du inte ha en ” svar på tal till Dessie ”, tror du inte att Dessie blev ledsen när du står och snackar en jävla massa skit om hennes privatliv? – privatliv är väl ändå det där med hennes ” fejkpojkvän ”
  Seriöst Paow, Paulina eller vad man nu ska kalla dig, du gör samma fel själv. Det är tydligen okej att du gör det? men iiingen annan får det, haha, hur tänker du människa? – Anmäl dig själv, du har gjort exakt samma tabbe. Jaja, du skiter ju fullständigt i vad vi kommenterar, jaja massa tjat om det, men ifall du ” ääälskar ” dina läsare, lyssna på dom, hör vad dom försöker säga? ifall dom skriver dåliga saker – är det väl för att du gör något dåligt? bara för att du är nöjd med dig själv, men gud gumman, den stilen, attityden allt är så fjortis! Du kanske inte är fjortis på utseendet men hela ditt sätt herregud, sorry to say, men största fjortisen! – och lite mer nu när jag ändå har glöden uppe, din blogg… hm alltså – jag klagar inte, eller jo det kanske jag gör, men den har blivit SÅ tråkig på senaste tiden, du skriver inte om något roligt! bara en massa skit, kanske därför du har kopierat hejpaulinas.blogg.se’s blogg om hårtips och sådant. Det är därför jag föredrar Desirées blogg, hon skriver om saker, mer intressanta än dina. Du tror att du är så mycket mognare än Desirée men båda två är ju lika pantade i huvudet, och gör bort er såå sjuukt mycket! – Den ända i bloggvärlden som både har huvudet på skaft är dom äldre – blondinbella, foki, kenza, gaybloggen är fan också i den kategorin.
  Du och Dessie framförallt är SERIÖSA haha, det är det som är så pinsamt.
  Kissie, haha man märker att hon driver, hon driver för att få läsare, men det är bara ingen som förstår. Hon har sitt blonda hår för att få uppmärksamhet, opererar brösten för att få uppmärksamhet, silikon i läpparna och allt vad det nu är, hela hennes talesätt i bloggen är ju helt haha! jag vet inte hur jag ska beskiva.
  Jösses, jag märkte nu att jag har skrivit en sjukt lång kommentar, men Paulina, Paow, Danielsson eller ja.
  Sluta ha det där fjortisbeteendet, du skriver skit om allt och alla själv, men bara för att det just handlade om DIG så kan du anmäla, ifall det handlade om kissie, dessie eller någon annan skulle du totalt skitit i, ingen medkänsla inte – känslokall är du, när man ser dig på stan så hälsar du ju inte alls, vi kom fram till dig men du bara blåneka… rakt av, vad är det för stil? – duvet att det är folk som har dig som förebild ( vilket jag inte förstår varför ), men då ska du ju fan sköta dig, ha nånting att komma med. Du är såå snäll i bloggen och allt trams, men no honey – du har visat din onda sida i massa inlägg, och jag tror mer på den ” ondapaow ” än den ” snällapaow ”. Många av dina förra vänner har ju lämnat dig, förstår nu varför. Men så skrev du ett inlägg om att dom saknade dig, men vad jag ser… så kom ingen tillbaks, och du dissade Dessie, får jag fråga … varför!? hon har väl inte gjort något speciellt dumt? du tar ju tillbaks henne när det passar dig? – hon vill alltid vara din vän, det märks ju, det är alltid du som trampar ner henne. Hon behöver en sann vän, och du är varken nånting av det.
  – Jag förstår inte varför jag tyckte du var såå bra för att du hade dissat Desirée, att hon var si och så, men jag märkte tillslut, du är ju likadan… fast värre.

  Jag är inte på någons sida, ifall det nu finns olika sidor, jag vill bara se ifall du gör nånting åt det, eftersom att du kör med samma stil som folk kör mot dig, men du blir ledsen för det folk gör mot dig, men tror du inte att folk blir ledsna för det du gör mot dom?

  Nu har du något att knapra i, ha det bra, kram!

 • Arianna

  Neger är INTE samma sak som Svenne din okunninga jävel.
  Fattar du fan inte att du kränker och trycker ner någon på grund av den personens hudfärg? Svenne är I-N-T-E rasistisk (till all er idioter som kommenterade ovanför,get you facts straight bitches) utan det är ett slang ord som oftast brukar säga när man talar om svenskar men fan,man kallar ju ex folk som kommer ifrån Usa för americaner eller från Spanien,spanjorer eller hur? Är det kränkande på något sätt? Har det överhuvudtaget NÅGOT o göra med deras hudfärg? Nope!
  Så tyvärr raring,ordet ”neger” är INTE samma sak som ordet Svenne.
  Det är dock ganska humoriskt att se dig själv försvara något som du tror är rätt, dvs att kalla mörkhyade för (neger) när du uppenbarligen INTE ens vet varför det ordet är så jävla kränkande och varför man INTE uttrycker sig på det sättet.

  Oh,nu vet jag också att du anmälde FS eftersom du ville inte att hon skulle skriva om vilken patetiskt usäkt för en människa du verkligen är. Puss&Kram! 😉 BITCH.

 • Arianna

  Arianna skriver:
  2009-10-25 kl 23:24
  Neger är INTE samma sak som Svenne din okunninga jävel.
  Fattar du fan inte att du kränker och trycker ner någon på grund av den personens hudfärg? Svenne är I-N-T-E rasistisk (till all er idioter som kommenterade ovanför,get you facts straight bitches) utan det är ett slang ord som oftast brukar säga när man talar om svenskar men fan,man kallar ju ex folk som kommer ifrån Usa för americaner eller från Spanien,spanjorer eller hur? Är det kränkande på något sätt? Har det överhuvudtaget NÅGOT o göra med deras hudfärg? Nope!
  Så tyvärr raring,ordet ”neger” är INTE samma sak som ordet Svenne.
  Det är dock ganska humoriskt att se dig själv försvara något som du tror är rätt, dvs att kalla mörkhyade för (neger) när du uppenbarligen INTE ens vet varför det ordet är så jävla kränkande och varför man INTE uttrycker sig på det sättet.

  Oh,nu vet jag också att du anmälde FS p.g.a att du inte att hon skulle skriva om vilken patetiskt usäkt av en människa du verkligen är. Puss&Kram! 😉 WHORE.

 • Linnéa Berghäll

  Att anmäla en blogg som heter Falsk Sanning, vilket namnet säger sig självt – hon påstår inte att det hon skriver är sant och har alltid EXTERNA källor. Om du skriver ut saker på bloggen eller säger till folk, skyll dig själv. Det är så det är. Många människor hade kapat sin högra hand för att vara dig. Sluta tro dig så mycket, vi älskar dig för den du är men just nu är du bara JÄVLIGT blåst och korkad som tror att folk kommer läsa din blogg igen & att detta kommer leda till något. Att kalla dina läsare dumma är ju ett normalt beteende for en bortskämd blondin, pappa betalar…

  Now, who’s the stupid one now, b?

  -JAG tar ANSVAR för vad JAG säger och skriver. Det gör inte bitchen bakom Falsksanning. Det är skillnaden. Orkar du inte läsa sanningen här så gör inte det då.

 • chantelle

  Du borde polisanmälas inte falsksanning.blogg.se!
  Snälla din lilla fjortis, bara för du är PAOW betyder det inte att du kan göra vad du vill!

 • soifa

  Vafan! den är ju as bra! 🙁

 • Melad

  MEN DIN IDIOT, DU ÄR KÄND LEV MED DET. OM DU INTE VILLE ATT FOLK SKULLE FORSKA I DITT PRIVAT LIV SÅ BEHÖVDE DU INTE SKAFFA BLOGGEN FRÅN FÖRSTA BÖRJAN. OCH SKRIV INTE NU ATT DU INTE PLANERADE ATT DEN SKULLE BLI KÄND. DITT EGET FEL ATT DU INTE PALLAR TRYCKET. DET ÄR DET SOM DÅLIGA MED ATT VARA KÄND OCH DET VISSTE DU !

 • Sara

  Jag förstår dig, jag menar, en hemlighet är ju en HEMLIGhet! Inte att 50.000 pers ska veta den. Det är som att kränka dig. Hon den där falsksanning-bruden hade ingen rätt tt snacka skit om dig inför hennes 20.000 läsare, om du inte vill det.

  Inse fakta, bitches. Tänk inte på att Falsksanning hade en bra blogg och blablabla, tänk också på andra än er själva!!!

 • ERICAPERZZON

  Jag tycker att du gjorde rätt faktiskt.

  /E

 • Tina

  due såå omogen din jende

 • Jossan

  de va helt rätt gjort, de heter ju privat liv just för att det ska vara privat!

 • hela sverige

  Efter detta är det klart! VI kommer garanterat sluta läsa din blogg!!
  tack för den här tiden eller nått
  hejdå!!!

  -Nähä? Verkligen upprörande att du (alias ”vi”) slutar läsa…

 • Anonym

  MEN FUCK U PAOW. HATAR DEJ VERKLIGEN SÅ SJUKT MYCKET NU, FALSKSANNING VA FUCKING BÄSTA BLOGGEN …. -.- Åååååååååååååååhh DAMPPPPPDAMPPPDAMPPPPPPPPPPPPPPP

 • Anonym

  HAHA falsksanning har RÄTT i allt de skriver om dig. jag hatar dig paow

 • Anonym

  du gör det för att du tar åt dig nööörd

 • ;)

  HÅLLKÄFTEN JÄVLA RETARDS HON GJORDE FAN RÄTT OCH POLISANMÄLDE DEN. BARA FÖR NI GILLAR LÄSA BULLSHIT OCH INTE HAR NÅGON JÄVLA FRITID OCH ÄGNAR ER OCH LÄSA OM PAOWS FUCKING LIV DAGARNA LÅNGA FYFAN HÅLLTRUTEN O SLUTA SKRIVA TÖNT OCH BLABLA SKIT OM PAOW!!!
  Jävla psykoidioter.
  Skit i alla idioter, du gjorde rätt paulina och du gör självklart det du känner för att göra! Keep it up with the good work girl

 • sweet

  Falsksanning är bara en massa sanning.. tungt att ta eller? precis när falsksanning blev bra så polisanmäler du den & vågar inte stå för vem du är, suck! typsiskt fjortisar.. gör bort sig och sen vågar dem inte stå för det. Patetiskt att anmäla 😀 du gör ju bara bort dig kvinna!

  det kommer komma en ny falsksanning (Y)

 • Anonym

  MEN DU GÖR JU FÖR FAN SAMMA SAK SJ MOT DINA VÄNNER!!!! ASSÅ DUBBELMORAL. SHIT FAN VAD OMOGET Å TÖNTIGA Å POLISANMÄLA, HERRGUD. falsksanning e ju fan bättre din blogg iaf… fan va mobbat å polisanmäla HAHAHHAHAHAHAH

 • matildaaa

  fy fan va rätt du har.
  tkr det var bra att du anmälde bloggen för jag tkr inte dom har någon rätt att skriva saker som har med ditt privat liv att göra.

  din blogg är bäst, keep on going paulina hoppas du inte tar ngn skit från folk som är avundsjuka! 🙂

 • Anonym

  fan vad omogen du e.

 • tilda

  fan va töntig du är.. asså från början tyckte jag att du va bra, och hade en egen stil,(personlighet menar jag då.. för alla ser ju exakt likadana ut till utseendet) men under den senaste tiden har du verkligen sjunkit i mina ögon

 • hatar era kommentarer

  HELT RÄTT PAOW!! och fan åt dom jävlarna som säger att du är omogen

 • Hanna

  Hahhaa asså paow, nu är du verkligen död. Du borde sitta hemma för om du går ut folk kommer SPOTT på dej. hahaha asså när jag ser dej… du anar inte, du kommer ångra att du föddes

  -Hallå? Kan någon stänga av skallran? Eller är det mina ben som skakar, shit vad rädd jag blev…

 • tilda

  och nej, din dumma fan.. det är inte rasistiskt att kalla någon fjortis!

 • ???

  neger och svenne är ju inte likadant , neger är ett väldigt förolämpade ord och när du använder den där ordet så förolämpar alla SVARTA människor i världen . Det finns en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel historia bakom ordet neger . Du vet väl att man inte ska använda ordet för då skulle du inte skriva det . Ni svenskar kallar ju finlänadre för finnar så varför får man inte kalla er för svennar ? det är ju inte rasiskt men ordet neger är det SÅ SLUTA ANVÄNDA ORDET

 • carrooo

  gud :S va hemsk å läsa att alla helt plötsligt är på dig :S jag vet inte om jag har missat nåt tidigare inlägg där de stått nåt om de här men jag tycker de är RÄTT att du änmäler nån som skriver ut saker om DIG DITT PRIVATA liv. det är ingenting som ska komma ut om du inte vill de, fyfan va lågt. å sen alla kommentarer du fått där anonyma skriver ”tönt” fyfan va lågt paow” ”du är bara feg” o allt vare nu är :S tänk istället, vem fan ere som e feg, tönt å allt detta som skriver SKIT till dig i kommentarer ANONYMT! :S

  det är bra att du står för saker å ting. 🙂

 • Moa

  ALLA SOM INTE FÖRSTÅR DIG OCH SÄGER ATT DU ÄR OMOGEN OCH SÅNT SKIT ÄR
  *DUMMA I HUVUDET*

 • Anonym

  Kenza mejlade, men du anmälde. Din lilla fuling, du skriver ju själv ut hemligheter om andra så kom fan inte och snacka skit! Falsksanning var den bästa bloggen ever!! Du SKRIVER SJÄLV UT SKIT OM ANDRA, PRIVATA SAKER’

  Du e sämst .-.-.-.-.-.jvla mensmage!!!

  -Jo, fniss…

 • Anonym

  Svenne=svensk
  neger= rasisiskt ord
  Om du vill kalla en svart människa för något, om den personen kommer från afrika så heter det Afrikan, eller Marockan o sv .. jävla outbildade snorunge

 • frida

  Helt Rätt av dig Paulina!

 • Karma

  Jag kan förstå att du tycker att de är jobbigt men jag tycker oxå att den som ger sig in i leken får leken tåla. De är som med kändisar, dom lär inte tycka att de är så roligt att va med i massa skvaller tidningar hela tiden men de är bara att bita i de sura äpplet när du väljer att lägga ut ditt liv för alla att läsa.

  Sen tycker jag att de är verkligen inte samma sak att säga fjortis som neger, fan skärp dig nu.

 • moa

  haha de är nästan skrattretande de här, massa töntar skriver att du är tönt ?! haha , dom sägger att ni stora bloggare ljuger så mkt så de är bra att falsksanning finns, HAHAHAHAHA. shit, att dom inte fattar, ni provoserar så att dom ska bli arga och fortsätta läsa, HAHAHA de är dom som är dum, ni storbloggare är så jävla smart, fatta mkt pengar ni får för att slänga in massa lögner på en jävla internet sida, ojojoj….

 • Anonym

  du inser att du är en offentlig person imed att du har en offentlig blogg.
  du borde seriöst lära dig att tåla skvaller då !

 • Anonym

  Vit och Neger kan du ju inte jämföra.
  det skulle snarare bli svart och vit.
  jävla pucko

 • Anonym

  cp, nu kmr man inte in på fs :O f

 • Anonym

  bra gjort! även om jag själv inte vart med om något liknande hade jag gjort detsamma i din situation

  ha de bra , kramar! 🙂

 • Carola

  Du skriver ju själv ex dessies hemligheter osv när ni va ovänner, du år akta dig, detta är cyberworld, vad som helst kan läcka ut i cybervärlden, tro inte att det inte gör det, eller har blonderingsmedlet nåt din hjärna?

 • alpenkatze

  raring! det e inte ok att skriva ordet neger, man ska inte bedömma fölk efter deras ursprung även om dom gör det själva.
  Gillar din blogg annars, du e ung och du kommer att lära dig!

 • Gabbies

  Jag förstår dig till viss del men ändå inte. Ena dagen säger du att det är så härligt att vara kändis osv. Detta är baksidan av det, det kommer att skrivas om dig även om du lyckas stänga ner en sida kommer en annan upp o så kommer det tyvärr att fortsätta. Det utsätts alla kändisar för varje dag. Men klart att jag förstår att det e skitjobbigt men det är en del av helheten. Ang. rasistgrejjen så ja enligt mig e de precis samma sak att kalla någon för svenne som det är att kalla någon neger eller blatte men det gör det inte rätt för det. Two wrongs don’t make a right. Sen är det väl ändå inte FS fel om du berättar saker i förtroende för folk och FS får reda på det, det lär du ju ta med dom personerna.

  Bara en liten kommentar till Arianna: Du kan ju inte mena allvar med att det e ok att kalla andra för svenne. Ja folk från USA kallas amerikaner, folk från spanien spanjorer osv. Från Sverige kallas vi SVENSKAR inte svenne!

  Hoppas du läste detta Paow

 • evelina

  palla att folk blir så jävla upprörda, låt henne göra som hon vill 😀

 • sanna

  så jävla rätt paow 😉
  alla som säger att du har fel i de du säger är bara jävla töntar som inte har ett liv 😀 de är därför alla vill att falsksanning ska finnas för att ta read på allt om dig hahahahahaha alla är så patetiska 😀 du är deras liv haha, så jävla rätt av dig att anmäla blogg helvetet 😀
  haha btw din blogg är bäst

 • koumba

  Ska sluta läsa bloggen. Så omogen man kan vara och försvara sig med sånna ord..

 • M

  patetiskt! skäms du så mycket över dig själv att du inte tål sanningen.
  FS skriver sanningen det är annat än vad du gör.
  Som många säger detta är baksidan av det liv du valt att leva, ingen har tvingat dig att bli ”känd”!

 • Emma

  Jag förstår dig, de kan inte vara kul att bli uthängd sådär..
  du kanske borde tänka på de när du själv skriver, du har slutat nu en del, men när du och dessie bråka skriva massa skit om henne vem hon låg med osv.
  Kasta inte sten i glashus.

 • ferik

  att kalla en person ”neger” är fel om du tänker på ordets innebörd och att man använde det endast då man syftade till en färgad persons lägre rankning gentemot vita människor, ett rastiskt uttlande med andra ord. Vad det gäller falsksanning så förstår jag, skit i alla dumma kommentarer, det är nu bevist att de inte har ett liv.

 • Anonym

  det är du som borde bli polisanmäld, en sån dum liten fjortis borde inte få ha en blogg. geek. falsksanning var asbra! du därimot, du är hemsk. och varför polisanmälde du inte n’bitchie?

 • Anonym

  Bra gjort paow stå på dig! <3 you

 • louise

  Du väljer att vara en offentlig person?
  Då får du räkna med sådant, inget konstigt med det?

 • m

  svar till chantelle:
  till en början, fullt namn.
  och ”bara för att hon är paow” så har hon faktiskt rätt att anmäla eftersom det är henne det står saker om, det är hon som känner sig kränkt din dumma idiot.

  och sen till alla randoms: det är lika illa att ni kallar paow för fjortis, hora, fitta, ful osv. som hon kallar någon för neger. och om ni nu tycker det är så illa varför sätter ni er själva i samma situation som ni nu tyckte var så idiotisk?
  och neger som svenne? lka illa båda två, men tar vi ljusa illa upp? näe. sluta lipa och håll käften för fan1

  GOO PAOW!

 • Zezze

  Fan vad förbannad jag blir.
  Tyckte din blogg var bäst av blondinerna, nu SUGER den.
  Falsksanning var fan bäst och nu har ditt patetiska ego fått den nerlagd.
  DU själv som valde detta, om man ger sig in i leken får man leken tåla. <b<Jävla fjortis.

 • s

  ofc så får du göra som du vill, men lite synd bara att du anmälde, eftersom den bloggen är så bra 😛 Och du är ju känd, så då får du ju tåla att man kommer skriva skit om dig. Du är ju känd så, lite får du tåla. Lite överdrivet att anmäla bara . .. ..

 • B.

  Shit vilken tönt du är!

 • Twocities/Kristina.

  Alltså din fjant! Palla va du och polisanmäla bloggen! :s Hon skrev juh bara sanningen?! Du leker så jävla mkt i din blogg, och när sanningen kommer fram så tål du det inte och polisanmäler, hahah fett synd.

  Tyckte du var bäst av blondinbloggarna, men tror fan att jag inte tkr de längre.
  Orka Paow, väx upp.

 • Anni

  Är du dum i huvudet?! Liksom, du har fått som du vill, du är ”känd”, då kan man inte ha massa saker hemliga. LEV MED DET!

 • Tara

  Men moget Paow! Falsksanning var den bästa bloggen och nu har du förstört för alla. kul verkligen jätte kul!

 • Helluuww

  You’re not a racist. That’s for sure. Because what people don’t see is that the word racist is such a powerful word and cannot abuse it. But I think that you’re pretty pre-judgemental about ”coloured people”. And I think that you don’t like them very much, in general that is. You know why? Because you don’t call someone colored. Can’t you see? By saying that they’re colored, you’re saying that white is the normal color and that they’re colored in a different, strange way. Why do you think that WHITE is the normal or the basecolor? The larger part of the world is populated by Asians, Indians and black people. The whites doesn’t take up a lot of space. Maybe in science and in technology- but that’s pretty much it.
  So paow you should really think about what you’re say in front of 50,000 people. People might be offended. I am a little bit. Not that I’m black. I just refuse to live in a world were blacks are called ”colored”.

  -Don’t be offended. It was meant to a particular indiviual, not to anyone else. And I have never said that white ”is the normal or the basecolor”, have I?

 • Anonym

  Du har själv valt ditt liv som fjortisbloggare. Nu förstör du för oss andra som vill läsa om er patetiska tjejer o få sig ett gott skratt. Om du verkligen it ville synas ska du väl ta bort din äckliga blogg då? Tönt,så omoget o anmäla alltså.

 • vicki

  jag förstår att du anmäler, det gör du verkligen rätt i. Skulle jag också gjort, inget omoget med det. Bara för att folk tycker det är tråkigt nu att dom inte kan läsa massa skit om er på skvallerbloggen så tycker dom att det e omoget av dig.. Pinsamma människor. Har dom inget eget liv liksom?.. Det verkar ju som om folk är helt besatta av era liv och rotar i allt för att få fram hemligheter och hitta fel på er, dom måste verkligen få reda på minsta lilla detalj innan dom blir nöjda.. helt sjukt.

 • Anonym

  att kalla dina läsare dumma kanske inte är världens bästa taktik Paow lilla …

  -Wow! Du kan läsa! Fast du förstod inte ändå?Jag pratar om de dumma läsare som inte orkar med att förstå varför jag reagerade på Falsksanning. Jag pratade givetvis inte om dig, för du förstod ju nu, eller hur?

 • SWEET KAYLEE

  Vad fan trodde du egentligen när du bloggade dig upp till ”kändisskap” som en sån här jävla fjortisfitta??? Trodde du att du skulle kunna kasta skit på folk och aldrig få nån skit tillbaka?? HA! Fy fan du är inte nån jävla President! Som man bäddar får man ligga , och du är inget undantag! Både du och FS hör hemma i sandlådan. kan man inte ta skit och konsekvenser för den skit man själv ger är man fan inte mogen för att synas på det här sättet i media!

 • s

  Tänk efter innan du agerar, gör du inget pinsamt och dumt så finns det inget för fs att skriva om! Sedan skulle jag vilja påstå att du är patetisk, inte omogen. Du hänger ut människor i din blogg och andra gör detsamma mot dig. Lev med det eller lägg ner din blogg. Jag skulle föredra det sistnämnda. Du verkar inte palla trycket av ditt ”kändisskap”.

  -Exakt. Jag tror dig. Du skulle föredra det. Det är därför du sitter här mitt i natten och läser min blogg. Igen. Och igen. Puss och tack för din medverkan! 😉

 • SWEET KAYLEE

  Vad fan trodde du egentligen när du bloggade dig upp till ”kändisskap” som en sån här jävla fjortisfitta??? Trodde du att du skulle kunna kasta skit på folk och aldrig få nån skit tillbaka?? HA! Fy fan du är inte nån jävla President! Som man bäddar får man ligga , och du är inget undantag! Både du och FS hör hemma i sandlådan. kan man inte ta skit och konsekvenser för den skit man själv ger är man fan inte mogen för att synas i ett ”kändisliv”!

 • Anonym

  de där med att hon skrev neger de är inget rasistiskt i huvetaget! ni ”färgade” kommer till svergie och tror ni är så jävla tuffa, och tror att ni kan kalla alla svenskar för svenne jävlar och sånt skit, skulle vi komma till era land och kalla er sånt så skulle de bli ett jävla liv, skulle vi väl bli skickade till fängelser och skit, nä utan vi tar in så många invandrare som helst och ger dom pengar osv, men om vi tex lyssnar på våran national sång då är vi rasister helt plöstsligt? och om vi skulle gå runt med sveriges flagga i något av era länder så skulle vi bli dödade medans ni kan springa runt med era flaggor hursom helst utan att vi säger något, tänk er för innan ni säger att vi svenskar är rasister.

 • Anonym

  du är fan dum i hela huvudet…helt seriöst. du borde skickas in på nån anstalt

 • Anonym

  Gumman, för det första..! Du skriver också ut folks hemligheter, tror du verkligen att folk litar på dig? Så fort man är osams med dig sprider du hemligheterna som om det vore vanligt, du är inget man litar på och det vet alla vi läsare! Hur många gånger har du inte skrivit ut hemligheter om amir, dessie, steffi osv? Lär dig hålla saker hemligt innan du snackar, idiot!

 • Anonym

  alla titta! här bevisar paow vilken subba hon är 🙂

  alla titta! här bevisar paow vilken subba hon är 🙂

  alla titta! här bevisar paow vilken subba hon är 🙂

  alla titta! här bevisar paow vilken subba hon är 🙂

 • Ilvic*

  Du är ju patetisk. Du har valt att vara en offentlig person så då får du ta lite skvallerbloggar. Du hade ju inte tjänat några pengar om man inte skvallrade om dig. Cpbarn.

 • hmm

  asså skyll dig själv . Jag slår vad om at du läser skvaller tidningar.. Fy fan hur kan du göra det? Privatliv? Var inte så jävla korkad då. Du skäms tydligen över hur du beter dig? sluta DÅ. Väx upp och bete dig så finns det ju inget att skriva om? . Du är fan lika dum som du är blond. Trodde du var lite mer mogen än så. Kolla bara Foki & Kenza det står knappt ett skit om dom … Vet du varför? FÖR DOM HÄNGER INTE PÅ PLATTAN med krille boii haha eller Dessie . Dom strular inte runt.. Så rent ut sagt skyll dig själv.. BTW har vi yttrandefrihet här i sverige. Och är man en vill inte kalla det kändis men ändå så får man ta det så är det ju bara. Det är du själv och ingen annan som valt att leva så… Visst man kanske inte lägr ut ngns nummer men säg det till dina vänner som antagligen har gett ut det…

 • kajsa

  så jävla bra paow, jag älskar dig <3

 • Amelie

  Det är det man får ta när man väljer att vara offentlig. Jag tycker absolut inte att du ska polisanmäla bloggen för det. De gör ingenting som är olagligt, möjligtvis lite moraliskt fel. Men det är trots allt DU som valt att bli en offentlig person och du kan lätt välja att ”bli normal” igen. Folk tappar intresset snabbare än du tror.

  Allt skit som du skriver om människor då, ska du behöva dra på dig massa polisanmälningar för det? Ni är så extremt löjliga, polisanmälningar hit och dit..

  Dessutom är det ju snarare personerna som ger infon till bloggen i fråga som gör fel. Om du berättar hemligheter för någon så får du skylla dig själv. Alla väljer sina vänner, inte bara du. Jag skulle inte heller orka ha vänner som inte kan bevara en hemlighet.

  Men det är klart.. när det handlar om dig själv så är det inte lika roligt längre, men att läsa skvaller om andra det är ju roligt =)

  Tänk om alla kändisar skulle hålla på att polisanmäla se&hör och andra skvallertidningar för att det kom med en osmickrande bild på dem? Kändisskapets baksida är det, och det enda du kan göra åt det är att bli mindre offentlig. Inte polisanmäla saker som du inte riktigt gillar.

  och sist men inte minst, väx upp istället.

 • Angie

  RASSE!

  Du är maybe B kändis, och du får räkna med alla nackdelar som de har. Hjälper inte att polisanmäla hela sverige pga det. Väx upp..

 • Angie

  Slutar läsa din blogg frånb och med nu. Visste inte att du va så pass omogen. Fyfan säger jag bara.

 • sofia

  klart man inte vill visa hela sitt liv för Sverige? man är bara dum om man inte vill ha något privatliv alls och verkligen skriver om allt. Paulina, jag förstår dig

 • Anonym

  Det är fel att kalla någon för neger! Att den kalla dig för fjortis och vit ovh jävla svenne är en helt annan sak. Att hon kalla dig för fjortis kanske är för att du typ va stockholms största fjorre FÖRUT men a det e ändå lite fel. Och om du nu så gärna ville kalla henne för något säg jävla mörkhyad eller något annat säg aldrig neger! Vet du hur det ordet ens kom upp? Jag tror inte det. Dom som kom från europa för att köpa slavar och för att sedan sälja dom vidare till amerika, började säga ordet neger för att ha ett ord, namn på dom som skulle förnedra dom. Så om man idag andvänder så är det jävligt elakt för om en annan person kallar det för jävla svenne så har det ALDRIG sammma elaka och kränkande betydelse som ordet neger! Jag tycker det var fel av den personen att kalla dig saker, jag har absolut inget emot dig, men jag tkr verkligen nte om att du kalla personen för neger..

 • Johanna

  Paow du klarar helt klart bara inte av kändislivet! Om du polisanmäler lite skvaller , vad kmr du då göraom du blir riktigt känd och det skrivs om dig i skvallertidningarna? Anmäla skvallertidningarna kanske?
  jjjjs.blogg.se

 • sabaa

  Det du skriver om Dessie när ni bråkar är ju värre än vad FS skriver..

  just saying

 • Paulina den fina

  Fan att jag heter Paulina precis som du.

  -Grattis! 😉

 • HANNA

  men snäääääääääälla. Stå för dina handlingar istället, FALSKSANNING är som en skvaller sida, med bara bloggare, och inte fan anmäler ‘kändisarna'(kan ju inte kalla dig det men men) ex ‘Bild’. Helt jävla körd är du.

  -Då kanske du ska vakna upp ur Törnrosasömnen, det är rätt vanligt och det brukar man kunna läsa om också… Även om det inte är så kanske du ska fundera över det – är det rätt bara för att de inte anmäler….?

 • Anonym

  Det är sånt man får stå ut med om man är ”känd”! Jag tyckte faktiskt att din blogg var riktigt bra förut, och att du verkade mognast av alla de här ”fjortisbloggarna”, men nu har jag insett att du bara är trash på insidan! Fan vad dåligt av dig.. Väx upp nån gång

 • Tindra(1+1)

  Falsksannings blogg skirver bara dem sakerna ni bloggare ljuger om, när ni photoshopar bilder och kopierar från andra bloggar det skirer hon om.
  När du lägger ut halva ditt nmr på bloggen kan FS lätt lisat ut vad det är för nmr hon har kontakter, det är dumt att lägga ut sitt nmr på en blogg som tusentals tjejer läser.
  Det där med att alla kallar dej för fjortis, det är inget rasistiskt. Du har valt att ha den stilen då får du tåla att man kallar dej för det. Neger där emot är et rasistikst ord att säga för det betyder en svart slav. Man kallade de färgade för negrar för de sågs som svarta slavar. Du kanske inte vet det för att du inte går i gymnasiet och har slutat i skolan.
  Du får tåla att alla kränker dej, för att när du ska provecera hela tiden, elr du kanske är en sån som hatar blattar och inte kan går till rinkeby utan att bli ”våldtagen”. Det är bara skitsnack.
  Du bloggar för att få pengarna och vi läsare ger dem till dej. Hälften av dina läsare läser din, kissies, dessies bloggar för att de är så himla patetiska! Det är roligt att läsa era bloggar för att se vad ni hittar på för saker härnäst! Sedan går vi iaf jag in på FS för att se vad ni har ljugit om!
  Bara för att du är en såkallad känd bloggerska, så betyder det inte att du kan gå o anmäla vad du inte tycker om. Självklart är det jobbigt när det är många som ringer, men byt nmr och skriv inte det på bloggen och ge bara ut ditt nmr tilld de som du känner inte, de som du träffar på fester en gång i livet:P
  Om du var lite som Foki snäll generös och behöver inte photoshopa elr kopiera och komma på ideér själv så skulle det går bättre för dej.
  DU kan ju tänka så här ingen har fått tag på Fokis nmr så hur kmr det sej att det är väldigt många som vet ditt nmr jo för att du väljer fel kompusar o för att du skriver ut halva ditt nmr på bloggen.
  TÄNK TILL !!!!!

  -Har sällan läst mer bullshit än i denna kommentar. Vad då lagt ut mitt nummer på bloggen? Du verkar helt bakom flötet. För övrigt betyder INTE neger svart slav, det betyder ursprungligen bara svart (jämför gärna italienska, spanska m.fl. språk), du menar kanske ordet n*gger som har en väldigt usel klang, men neger betyder bara svart. Att det har blivit tabu i Sverige är egentligen underligt, man får inte ens kalla en negerboll för negerboll för då är man rasist, fast man pratar om ett bakverk. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Neger) Kan du visa en enda bild där jag dessutom photoshoppat mig själv??? Kopiera? Ssss…

 • jossan

  bra men ändå dåligt…:s

 • Anonym

  jävla cp, d tål ingenting själviska idiot.

  -Du skämtar, är JAG självisk? Jämfört med Falsksanning som sitter och fantiserar ihop historier om mig och andra mer elle rmindre kända bloggare och avrvar det med att publicera hemadresser, telefonnummer etc.? Vem av oss är självisk sa du? Sssss.

 • Anonym

  Det stämmer ju du är OMOGEN! äckliga fjortis!!

  -Ja, men Gud så härligt att just DU läser och tycker till!

 • linnea

  nej det var överdrivet så sjukt överdrivet

 • Anonym

  omg. den bloggen var ju någon av dom roligaste bloggarna? Så förstör du det !! fy fan på dig, paulina danielsson.

 • Emilia

  DU ÄR FÖRFAAN LIKA JÄVLA DUM SJÄLV! SLUTA KALLA OSS DUMMA DIN ÄCKLIGA FJORTIS SOM LEKER ”MOGEN” I BLOGGEN, MEN SEN I SJÄLVA VERKET SÅ ÄR DU INGET ANNAT ÄN EN DRYG LITEN UNGE SOM HAR BLIVIT FÖR BORTSKÄMD, USCH OCH SKÄMS PÅ DIG !!
  FAN VA ARG JAG BLIR, VI BEHÖVER INTE SÅNNA SOM DU, VÄX UPP FÖR FAN UNGJÄVEL!!!!!

  -Jag känner en som kan hjälpa dig med ditt trasiga tangentbord (för det är väl inte så att du ”skriker”?). Annars kan du ju prova att inte läsa MIN blogg om den inte passar dig. Fast jag vet ju att du gillar den eftersom din ip-adress lusar ned systemet överallt… 😉

 • Desiree

  Förstår va du menar, good job honey 🙂

 • helt dumt ! -.-

  asso fett synd !
  Man kan säga vit till en vit men man säger FOR FUCK SAKE inte neger till en mörkhyad människa . Det är ett grymt fult åord ocdet är änny fulare när en vit person använder det . Jag är själv vit och skulle aldrig säga neger till någon .
  Neger betyder svart slav och du verkar inte veta det . MEn vit betyder det vit slav eller . nej det gör det fhan heller . jag har många kompisar som är mörkhyade och om dom skulle se dej på stan så skulle det vara synd om dej . Men jag hotar dej inte eller något , men tänk innan på vad du säger och skriver 🙂 puss !

 • Anonym

  haha du är bara löjlig som polisanmäler den!
  Jag tyckte faktiskt du var den smartaste och roligastre bloggen innan
  men nu är du bara patetisk, du måste ju förstå att folk slutar läsa din blogg!
  jag kommer iallafall det!

 • Lisa

  Fyfan vilken kall bitch du e. Man ska fan inte kalla folk saker även om de är vita eller svarta, har du ingen uppfostran? Visst om det skrivs saker om dig, det är väl fan det man får ta om man har en känd blogg. Alla andra tog det, förutom bitchen paow som inte kunde låta bli att ta åt sig så extremt mycket att hon var tvungen att anmäla en rolig, underhållande och bra blogg ( till skillnad från din där du enbart sitter och löjlar dig framför en webbcam och tror att du är jääääättesnygg). Usch på dig.

  -Älskar falskisar som du – din ip-adress vittnar om att du läser min blogg hela tiden…

 • Hannah

  snälla paow.. man får stå för det man har gjort och det är bara att insee att du är lite känd, igen a-kändis men ändå en b-kändis? och så länge det händer nått med en ”känd” person så kommer det ALLTID att skrivas om. Kolla på alla hollywood kändisar som det skrivs taskiga saker om dagligen, dom bryr sig inte för att dom har bra själförtroende? right? så bry dig inte om vad FS skriver va? låt den komma tillbaka så vi kan läsa om dom andra bloggarna iaf? själviskt att lägga ner den bara för att du inte tyckte om en sak? herregud var stark kvinna!

  -Det är inte JAG som stängt Falsksanning. Jag talade bara om vad jag tyckte om den och jag vet att jag inte är ensam om att ha anmält dem, men jag är tydligen ensam om att berätta att jag gjort det. Visst fattar jag att det skrivs om mig och det är bara kul, men jag tycker inte att man skall lägga ut sådant som man inte själv skulle vilja ha på nätet. Jag själv står för vad JAG gör, det gör inte Falsksanning och det brode de få göra.

 • lisa

  EEEEUUUUWWWW, du vet väl fan inte ens vad ip-adress är? dessutom, ja jag läser din blogg… jag har väl fortfarande rätt att säga hur äcklig du är? bitch

  -Jaså? Vad konstigt att jag hittade dig så många gånger då om jag inte ens vet vad det är jag letar efter. Tack för att du läser min blogg, det värmer, även dina åsikter är välkomna! 😉

 • Anonym

  åh så kommer man inte in på den längre tack vare dig, bitch!

 • Hannah

  INTE FALSKSANNING! HON ÄGDE SKITEN UR ALLA ANDRA JUU !
  Faaan , fuckface, bara för att hon skrev att du var omogen oh massa lr?

 • Malin

  Helt rätt känner du dig kränkt av vad någon annan gör så 100% rätt att anmäla:)

 • Anonym

  meeeeeen vafan.,.. jävla fjant, nu har ja inget bra att läsa! tänker inte ens tanken att börja läsa din skitblogg..

 • mammeme

  MEN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, varför de är ju de enda roliga vi har i bloggvärlden, och herregud, ge inte ut nr och msn till dom du inte vill ska ha den, skärpnig paow, väx upp för du är faktiskt 16 år !!!!!!!!!

  / en läsare som aldrig kommer tillbaka

 • selmaa

  dubbelmoral? var det inte du som tipsade dina läsare om den bloggen när du och Dessie bråka eftersom alla skulle få reda på skvaller om henne? Men när det kommer upp skvaller om dig så tar du verkligen åt dej, anmäler osv. Om du ska kalla dig själv för kändis så får du ta smällen hårt. Hur tror du inte de riktiga kändisarna runt om i världen tänker när dom ser sig själv dagligen i tidningarna? De flesta vet inte om de ska skratta eller gråta? .
  Du är bara för pinsam lilla vän. Självklart så tycker ingen om något sådant.
  Jag själv var med i en Horvideo förra året och riskerade att förlora min pojkvän för det! MEN jag vann hem allt, jag sket i att bry mig om det jag lät det bara vara. Tillslut förstod folk att det inte var sant, att det bara var ett jävla ryckte!
  OCh du kan inte ens stå för att dom skriver att du kalla någon för neger, att du hångla upp någon kille, att du var full osv. DET ÄR DU SJÄLV SOM VET SANNINGEN. Så förstår inte varför du inte kan låta folket tro vad fan dom vill? det är fortfarande du som vet vad som är sant och vad som är falskt. Det där är fortfarande bara en jävla skvallerblogg.
  Oh gud, hoppas verkligen att du ALDRIG ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN blir lika känd som alla holywood kändisar, det hade nog slutat med att du slängt dig framför ett tåg eftersom ditt självförtroende ligger på nivå 1.

 • Elin

  Vittus IDIOT!

  -Oj. Kraftuttryck.

 • Amanda

  Men fjolla paow. Hon skriver om alla, inte bara dig. Ge dig för fan.

 • Jessica

  Du är så feg!

  Att du liksom anmäler bloggen för de, herregud! Du överdriver så jävla mycket.
  Jag håller med henne, du är en sån j*vla fjortis, och om man säger att du är fjortis så är inte det rasistisk, (man märker att du är blond). Men neger är!! Du tror att du är så känd att du måste anmäla, det är så fegt, tänk på alla STORA kändisar dom anmäler fan heller hemsidor m.// en läsare som aldrig kommer läsa ditt blogg igen

  ps, Den suger alla

 • Anonym

  vilken blogg äre ?

 • julia

  Så jävla korkade argument att jag typ får ont i ögonen. Så det är helt okej att skriva bög så fort mn ser dig och amir? Jag menar, jag kallar ju bara en bög för bög?

  -Javisst, det gör jag ju alltid själv så…

 • Anonym

  du är en jävla

 • susane

  asså fett synd att du ens kan jämföra neger med svenne sök hjälp eller nått ? , & falsksanning ägde skiten ur din blogg det var säkert drf du anmälde den din omogna idiot ! Nu förstår man att dinna bråk med Dessie va fejjk ..

 • sara

  Bloggen va kul att läsa, men jag fattar varför du tyckte det gick för långt.
  Det känns ju förjävligt när ens hemligheter blir helt blottade för allmänheten. ksssgossip.blogg.se skrev sjukt massa bs om alla i nian och nåra i åttan. Och att alla runt om visste vad man gjorde och sa va ju bara jobbigt.
  Alla som nu hackar, fan väx upp o skaffa ett liv. Tror ingen jävel vill ha sitt liv blottat för främlingar. Hemligheter ska hållas hemliga.

 • nathas

  Bloggen va kul att läsa, men jag fattar varför du tyckte det gick för långt.
  Det känns ju förjävligt när ens hemligheter blir helt blottade för allmänheten. ksssgossip.blogg.se skrev sjukt massa bs om alla i nian och nåra i åttan. Och att alla runt om visste vad man gjorde och sa va ju bara jobbigt.
  Alla som nu hackar, fan väx upp o skaffa ett liv. Tror ingen jävel vill ha sitt liv blottat för främlingar. Hemligheter ska hållas hemliga.

 • Nina

  Förstår dig , det är inte roligt när någon skriver någons hemligheter på sin blogg , det fins en gräns som man inte ska gå över:))

  Tycker du gjorde det rätta:))

 • Caroline

  Brukar titta in på den bloggen ibland och tycker det kan vara kul läsning. Dock har du rätt. Om man inte vill synas på den bloggen ska de ju acceptera det och inte fortsätta skriva om en. Och om man säger till och de får varningar men fortsätter ändå har man ju faktiskt rätt att polisanmäla det. Vi har ju faktiskt personlig integritet och så finns det ju faktiskt lagar om att man inte får publicera så där som de gör. De använder ju till exempel både bilder och information som de egentligen inte får publicera utan tillstånd från den personen det handlar om. (Om man ska vara noga menar jag 🙂 ). Men stå på dig tjejen, de har ingen rätt att göra som de gör om du inte gillar det!

 • Dilan

  Okej, självklart borde ”hon” sluta om du har bett om det. Men att kalla någon N-ordet e jävligt lågt! Jag älskade den där bloggen. Att kalla någon fjortis e inte rasistiskt. Man trodde att du var bättre en så Paow. Men världen hade tyvärr fel. Som folk säger – Sanningen svider. Grovt!! Så sluta upp nu, och bete dig som en människa gumman! 😀 🙂

  Ps. Ni som vill veta den där tjejens blogg – http://www.bulivia.blogg.se

 • dominque

  åh, hon är ingen neger.
  hon är mulatt!
  om dt va svårt för dej att veta vad dt ordet är så ska jag fan ta och förklara för bebisen!

  MULATT ÄR NÄR MAN HAR EN FÖRELDER SOM ÄR VIT, OCH EN SOM ÄR SVART!
  DÄRFÖR ÄR HON LIKA MKE VIT PAJAS SOM SVART!

 • Anonym

  du hänger ju själv ut dina ”vänner” och deras hemligheter, elllerhur? Dubbelmoral så det skiner om det

 • Mickis

  Va bra Paow,hon/den/det som driver falsksanning förtjänar det

 • evelina eriksson

  Förstår dig,hur kul kan det vara att någon som man inte vet vem det är håller på skriver massor av skit om en dagligen,så alla kan läsa.+ så tycker jag den där bloggen är så överdriven det minsta lilla fel så ska dom klaga och hålla på.

 • a-et

  jag förstår dig, bra att du anmälde
  love ya;*<3

 • Anonym

  du tror att du är något. utanför bloggvärlden är du inte ett skit. du kom inte ens in på något gymnasium? så där!

  -Jag försökte inte så det vet varken du eller jag, men tack för att du läser min blogg sötnos.

 • S

  Jag förstår dig till hundra procent. Men å andra sidan tycker jag att om du inte klarar av att vara en ”kändis” så stäng ner din blogg. Hur tror du det är för de riktiga kändisarna? Offentliga människor kommer alltid bli pratade om, så är det bara. Sen tror jag inte hon kallade dig fjortis för att du var blond och svensk, utan för att du faktiskt såg ut som en. Sönderblonderat hår, vita läppar, överdrivet mycket smink, yeah you know the deal.

 • Arianna

  ”Gabbies skriver:
  2009-10-26 kl 00:35
  Jag förstår dig till viss del men ändå inte. Ena dagen säger du att det är så härligt att vara kändis osv. Detta är baksidan av det, det kommer att skrivas om dig även om du lyckas stänga ner en sida kommer en annan upp o så kommer det tyvärr att fortsätta. Det utsätts alla kändisar för varje dag. Men klart att jag förstår att det e skitjobbigt men det är en del av helheten. Ang. rasistgrejjen så ja enligt mig e de precis samma sak att kalla någon för svenne som det är att kalla någon neger eller blatte men det gör det inte rätt för det. Two wrongs don’t make a right. Sen är det väl ändå inte FS fel om du berättar saker i förtroende för folk och FS får reda på det, det lär du ju ta med dom personerna.

  Bara en liten kommentar till Arianna: Du kan ju inte mena allvar med att det e ok att kalla andra för svenne. Ja folk från USA kallas amerikaner, folk från spanien spanjorer osv. Från Sverige kallas vi SVENSKAR inte svenne!

  Hoppas du läste detta Paow”

  sv:
  Hah. Jävlar,måste jag dumma det ner för dig nu eller?
  Folk från SVERIGE kallas SVENSKAR men iställer för det används det ofta ett annat ord,dvs S-V-E-N-N-E vilket har exakt samma betydelse och ÄR INTE RASISTISKT.

  Och yes,jag tycker att man kan kalla svenskar för svennar eftersom det betyder SAMMA JÄKLA SAK och jag vet fan inte varför svenskar tar åt sig så jävla mycket.
  Hm…kanske är det för att ordet svenne oftast sägs vid olika förolämplingar som till exempel ”Jävla svenne” whatever the deal is,och det är därför outbildade jävlar kallar det för rasistiskt och FÖRSÖKER (men misslyckas,om jag får tillägga) jämnföra det med ordet neger. Om du nu inte fattar det är det fan inte heller MITT problem nu eller hur? Antingen är du bara jävligt okunning,outbildad och blåst eller är du bara jävligt rasistisk. One way or the other 😉

 • Carro

  Om du vill ha hemligheter som du vill ska vara hemliga, varför då berätta vidare till andra? tänkt lite

 • Isabel

  Du måste vara dum i huvudet… PÅ RIKTIGT.
  För det första folk tar inte dig seriös eftersom för det första så kallar du dig känd och för det andra om du nu är ”känd” så får man fan ta skvaller och att folk snackar skit. Så är det, och ja att säga neger ÄR rasistiskt. Så att säga att någon är färgad och att vi är vita är INTE rasistiskt men att säga neger…

  Du är en jävla fitta så är det.

 • Anonym

  seriööööst så himla omoget, dom skriver ju bara sanningen!?
  kul att läsa era bloggar nu och fundera på om ni skriver sanning eller inte?
  skyll dig själv att du skriver saker så andra lätt får reda på det

 • Anonym

  paow du gjorde helt rätt! privatliv är privatliv, skit i vad alla andra säger. Du gjorde rätt. Älskar din blogg<3

 • bea

  okej snälla era dumma idioter, sluta kalla paow för rasist . för det är hon inte, ni känner henne inte. för det andra har hon kallat en person neger, och ni sitter och skriver a hon är dum i huvudet, fan vad tuffa ni är seriöst men dom rasisterna som gr ut p natten och misshandlar svarta dom uppmärksammas mindre än en liten brud. som inte ens är rasist. haha pinsamma seriöst varje gng jag läs,er era kommentarer garvar jag ni är ju helt besatta

 • Michaela

  Kan ju bara säga dig att då är det att vara ”känd” sen om någon tidning skulle skriva om ditt privat liv, vad skulle du då göra polisanmäla dom ? så jävla larvigt. Du får ta smällen du ville bli känd.

  -Nu skiljer det på att skriva skvaller och lämna ut personuppgifter med mera. Det förstår nog du också.

 • Josefine

  svenne är fan ett namn också? hahah paow stängde av falsksanning för falsksanning skrev att paow hade kallat oliva neger, och paow känner sej som den ”oskyldiga och söta” blondinen av dom 3 fjortisbloggarna, det var df hon stängde av falskanning. paow är en nerknarkad alkis med peruk på huvet, tack o hej!

  -Om jag hade makten att stänga ned bloggar hur som helst så hade det varit, hum, intressant, men nu var min anmälan en i mängden av alla mot den aktuella bloggen.

 • Anonym

  helt jävla överdrivet, som fan!!
  så jävla omoget

 • Sara

  Jag håller helt med dig, Paow. Den bloggen är kul att läsa, men på sistonde har den gått för mycket övergränsen. Ni bloggerskor har du självklart också ett privatliv och det måste alla acceptera. Ni måste ju också kunna gå runt och prata om eran privata saker med era vänner utan att vara rädda att någon skulle få höra er och sprider runt det i sånna blogg. Det är bara så idiotisk att ta fram andras privata saker. Jag vet inte exakt vad den bloggen tog upp om dig, men jag tycker att du har rätt att kunna leva ett normalt liv utanför bloggen också. Det är gäller samma sak för film-, musik- och övriga sorters kändisar. Alla har rätt till det. Jag tycker att alla exakt alla skvaller blogg, tidning och resten bör läggas ner. Och man ska absolut inte tjänar pengar av att avslöja andras privata saker. Tänk så skulle någon har avslöjat dem. De skulle nog inte heller har tyckt att det var kul och skulle nog har blivit lika förbannad som ni kändisarna. Paow, mycket bra gjort av dig. Och ni andra som tycker att hon gör fel kanske borde tänka er vara henne istället. Ni skulle verkligen också har blivit sur och nog polisanmält den bloggen.

 • cassandra

  fan vad tråkigt.
  det var min favorit skvallerblogg.
  men skriver den sånt du inte vill e det upp te dej.
  MEN DET VAR MIN FAVORIT BLOGG!

 • Anonym

  Ämm.. Okej bra iaf att du erkänner att du är omogen (?)
  iaf det jag vill få ut av den här kommentaren är att ordet neger är rasitiskt .. Och hon kanhske har kallat dig svenne vilket inte heller är rätt men du behöver väl inte visa att du är lika låg som henne ?

 • Anonym

  shit, falsksanning har lixom inte ens sagt nått taskigt om dej? bara sanningen att du int eär så ”älnglalik” som du försökar framställa dej som i bloggen. Du e pinsam!

 • Fanos

  Ja vad kan man säga, både du och Kenza är fruktansvärt pinsamma. Vad har ni att dölja egentligen?

 • Hannah

  Jag håller helt klart med dig Paow.

  Den bloggaren ska inte ge skit till andra om den inte tål det själv :s

 • amanda

  asså det är ju inte kul om nån skriver hemligheter som alla kan kläsa , tycker synd om dej

  kram kram

  DIN BLOGG ÄGER ! <♥

 • Anonym

  asså varför ? det va den bästa bloggen !!!!!!!!!!!!!

 • Martine

  Bra skrevet. Folk glemmer ofte at ”negere” også kan være rasistiske.

 • Malin

  Du kanske inte passar som ”kändis” helt enkelt? Lägg ner bloggen om du inte vill att folk ska få reda på saker om dej, du har själv valt att vara en offentlig person. Falsksanning var en av dom få bloggar som faktiskt roade folk, synd att småfjantar som du ska komma och förstöra.

 • Minella

  Jag förstår att du önskar att dina hemligheter kunde förbli hemliga. And I’m sorry to break it to you. Men så kallade vänner, speciellt i din ålder, är sällan någon man ska förlita sig på, man vill gärna tro att man kan det, men det är sällan en hemlighet förblir en hemlighet. Vill du hålla saker hemliga – tala inte om det för någon, då är du åtminstone säker på att det stannar hos dig. Känner du att du behöver tala av dig – vänd dig till din mamma, ett syskon eller en psykolog. Det är de enda som faktiskt klarar av att hålla en hemlighet. Dock så tycker jag att din polisanmälan var ytterst onödig, du själv har skrivit ut andras hemligheter i din blogg, baktalat folk osv. Och när någon plötsligt skriver om dig, då är det inte ok? Det är dubbelmoral.
  Väx upp.

 • Lina

  Förstår dig Paow men som många redan påpekat så är detta baksidan med att vara ”känd”. Bryr mig inte så mycket att FS är borta men vissa beter sig som om det är den enda bloggen som är värd och läsa vilket den inte är. Herregud acceptera bara skulle inte vara så kul om det var era privatliv som blev lästa av typ halva svenska folket. och om svenne är rasistiskt eller inte beror på hur man säger det. Svenne är inte särskilt fel men säger man JÄVLA svenne så blir ju det en helt annan sak.

 • Anonym

  Att läsa den bloggen är ju som att läsa vilken skvallertidning som helst, vilket du säkert gjort flera gånger med gott samvete. Hade förståt dig om du inte argumenterade emot dig själv helatiden.
  Jag skulle i och för sig inte ha någonting emot om du polisanmälde alla skvallertidningar också…sån skit klarar man sig utan, likaså skvallerbloggar.

 • F*ck it

  som man bäddar får man ligga! strävar man efter att bli (b)kändis så får man ta att folk rotar i ens privatliv. Folk hängs ut i pressen varje dag men dom har inget annat val än att ta det som det kommer. Om du tycker att det är så illa att nån publicerar ditt nr eller whatever, så ska du ju se hur RIKTIGA kända profiler har det. Där rotas det i familjelivet och barndomen utan nåd. Snattade du ett tuggummi på ica som 10-åring så kan du ge dig fan på att det står på löpsedeln å fort tidingarna får nys på det, så sluta gnäll över att en liten jävla blogg skrev lite saker om dig! ffs. några tusen läsare är ÍNGENTING när du tänker på hur många vi är i detta land. Skärpning.

 • hejjagheterpaowochjagsvararintepådennakommentarförjagvetattdenägerutmig

  du säger att du är så jävla mogen, men du är fan VÄRRE än dessie,kissie,amanda och alla andra bloggerskor, fan vad du sjunker mer och mer i mina ögon, och säkert i 90% av dina bloggläsares också. lägg ner bloggen om du tycker att det är så jäävla jobbigt med allt skvaller som DU SJÄLV ORSAKAT?!

  skärp dig, inse: du är inte mogen. du leker bara mogen? du är värre än alla andra. du har nästan inga vänner kvar. dessie som är yngre än dig har iaf ordnat upp sitt liv. det är fan ditt eget fel att du kallar andra för negrar? skärp dig och stå för vad du säger, neger är nog det taskigaste och rasistiskaste ordet man kan säga till en person, det lever en rassism i dig men du är rädd att den ska komma ut, du hängde ut dessies mamma!?! och hennes familj, hur mycket skit du skrev om dessie så anmälde hon inte din blogg, vet du varför? jo för att hon har MOGNAT, något som du FAN aldrig kommer göra. Du HAR attitydsproblem. sluta tyck så jävla synd om dig själv. falsksanning skrev varken mer eller taskigare saker om dig?. och det sissta: DU STÅR INTE FÖR VAD DU SKRIVER JÄVLA RASSE

  nu hatar nästan alla dina bloggläsare dig. what goes around comes around. tack och hej.

 • Louise Dahlberg

  Haha jävla fjant

 • L.

  Har man gett sig in i leken får man leken tåla Paulina! Inte springa och skvallra som en annan småunge… fast det är ju iof vad du är så varför är jag förvånad?

 • MATHILDA

  dethär är till de som inlägget är menat till.

  Om man berättar en hemlighet för 50.000 mänskor är det ju ingen hemlighet längre! Och detta är Paulinas blogg så hon bestämmer själv vad hon skriver, inte ni. Och om ni inte gillar den, läs den inte. Ni är bara avundsjuka för att ni inte är lika bra som Paulina. Vad skulle ni själv ha gjort?

 • olivia,moa,adine

  du är fett äcklig och ful
  bara för att falsksanning får mer besökare än dig måste du anmäla den.
  ÄGD

 • Anonym

  jävla hora hora fjortis jävel, du borde ta själv mord

 • Jojo

  Om du tycker det är ok att använda order ‘neger’ så är du fan rasist. Det ordet använde vita människor till slavar förr i tiden och borde verkligen inte användas nu!
  Du är helt jävla dum i huvudet om du tycker det är ok att använda det när du pratar om ‘färgade’ personer.
  Och vem bryr sig om dem kallade dig fjortis, herregud – grow up! Varför bryr du dig ens? Men att ge igen och kalla någon en ‘neger’ är att ta det för långt. Du behöver verkligen hjälp.
  Jag skulle ALDRIG använda det ordet – det är fan äckligt!
  Vi är alla människor och det spelar INGEN roll vilken färg vi är.
  Försök och väx upp lite.

 • madde

  jag är så trött på dig.

 • Emmy

  Härligt Paulina!! Du är bäst! <3 Kram :]

 • Anonym

  Så är det att vara känd!!! VISSTE DU INTE DET!!!!!

 • Anonym

  alltså tyckte att du var typ den mognaste bloggaren av dom alla förut, jag är själv svensk men vafan om du går och säger neger till någon för att hon frågar varför du kopierat hennes bild och så?PATETISKT det är ju fan din blogg som borde polisanmälas.

  falsksanning var i alla fall en blogg som var rolig att läsa tillskillnad från din, gör oss alla en tjänst och sluta skriv:)

 • hanna

  men shit, fucking skämmig.
  orka bry sig lixom.
  tro man polis anmäler allt som rör sig?
  de e fan de du gör.
  du är utskämmd säger ja bara.
  typsikt svenne

 • M

  Riktigt lågt att skriva neger.. :O Hon var kanske asiat, latinamerikan eller någon annan mörkhyad befolkning, dom kan likna varanda.. Men du verkar tro att alla mörkhyade (inte helvita) är negrar, alltså svarta. jag trodde att du var lite mognade än Dessie och dom där, jag skulle inte bli förvånad om hon skrev någon sånt.., med du.. :O jag trodde faktiskt lite mer om dig! Aja, man ska ju inte dömma så det var väl fel..
  Det var såklart fel av henne att säga dumma saker till dig men du behöver ju inte vara ännu värre tillbaka? Att säga svenne är ju som att säga svensk, det är inget fult ord, men neger, ja det är ett rastistiskt ord för mörkhyade och svarta. Du kan inte gämföra färgad och vit. för vit är också en färg, helt fel .

 • mimmi

  HEJA PAULINE! HELT RÄTT

 • S

  Men snälla, hon skrev till dig att du kunde fråga innan du tog hennes bilder och du svarade genom att skriva något i stil som ”haha, lilla neger”. Du tycker inte att du tog i lite väl mycket där? Hon nämde ingenting om ”svenne” eller ”fjortis”. Fan skärp dig nu! Gå till person angrepp på än gång! Du pratar så mycket att du vill mogna, varsågod, be henne om ursäkt då!

 • Julia

  Asså seriöst jag måste vara helt jävla pantad i huvet, mina föräldrar e helt cepe som inte har uppfostrat mej ordentligt, jag är en sån som har blivit tappat i golvet när jag va liten me huvet före, inte undra på att jag e dum.

 • Johanna

  Om man nu är ”känd” så måste man klara av motgångarna också, och hur skulle det se ut om någon kändis stämde en tidning för att dem tagit kort på personen, Om du tycker att det är jobbigt kan du väll lägga ner din blogg. Varför polisanmäla, du skriver ju en massa skit om allt och alla, medans FS skriver sanningen. Dem är ju dem ända som faktiskt skriver sanningen om alla som ljuger för alla sina läsare. Glöm inte att det är pgr av oss du får dina pengar!

 • Anonym

  SÅ JÄVLA LÖJLIG ÄR DU. FYFAN.
  TRAGISK, PATETISK JAG FÅR PANIK AV ATT TITTA PÅ DIG.
  nej men vf slösar jag min tid? första & sista gången jag var inne på din blogg
  dennism har så rätt om dej & dina löjliga kompisar

 • Sara

  Om du tycker att det är jobbigt att folk pratar skit om dig varför gjorde du en blogg? trodde du att du skulle kunna leva livet utan att folk pratar? snälla det är en dröm precis som att du skulle bli känd för att människor tycker om dig.
  Ett stort tecken på att du är omogen är att du jämför dig med kenza. vad har hon med saken att göra. Du är uppenbarligen besvärad om ditt beslut att polisanmäla falsksanning. Vad är det som får dig att känna så? du vill ha uppmärsksamheten såklart.
  som någon anan komenterade ger man sig in i leken får man leken tåla!

 • Anonym

  JÄVLA FJORTIS SKA DU FÖRESTÄLLA MOGEN? DETTA VAR DET LÖJLIGASTE JAG HÖRT DU ÄR FAN STÖRD I HUVUDET DITT VIDRIGA ÄCKEL

 • Hanna

  men nån kommer ändå starta en ny blogg så jävla töntig är du, fyfan. ful också. ditt hår fäste sitter förfan bak i nacken på dig. det ser ut som du fått cancer eller nått. Tunt också… sluta blogga om du inte tål vad som skrivs din idiot

 • Anonym

  hoppas den gör egen sida som du gjorde så den kan skriva allt om dig, så som du skrev om andra och blev anmäälld själv

 • -

  Det är sånt man får ta som offentlig person?

 • Linn - säljer svarta UGG Australia Cardy på Tradera. St.36

  Säljer mina HELT NYA UGG Australia Cardy Black på Tradera. Köpte fel storlek (36) och det är nu försent att byta dem. Vill du ha säsongens SNYGGASTE och SKÖNASTE UGGs till ett mycket BILLIGARE PRIS än hos exempelvis Brandos.se, (där nypriset ligger på 1799kr), så rekommenderar jag dig att KIKA IN MIN ANNONS! Skadar ju inte att kika iaf… 🙂

  http://www.tradera.com/Helt-nya-Ugg-Australia-Classic-Cardy-Black-St-36-US-5–auktion_100957951

 • Anonym

  förstår att det måste vara jobbigt och hemskt. Tkr synd om dig för allt du har behövt ta. men polisanmälning? Vad ska den grundas på? Att hon har skvallrat? Knappast något brott. Borde inte alla paparazzis anmälas isf? Undrar bara om att polisanmäla var rätt sätt?

 • Anonym

  Det var synd att allt blev såhär och nu kanske du förlorar massa med läsare pågrund an vad du sa. Du kanske inte är rasist men det du sa var väldigt rasistisk och vissa folk kommer att se dig som en rasist.

  förresten väldidgt onödigt att polisanmäla FS. Hallå du lever i kändislivet gumman lev med skvallret. Det kommer ändå säkert komma en ny skvaller blogg.

 • KRISTIN

  du måste väll förstå att med en sån stor blogg som du har kommer det konsekvenser, där med skvaller om dig – det tycker jag är något du måste ta och framför allt förstå. det kommer alltid finnas någon som skriver saker om dig, och du kan ju inte anmäla alla heller? ta det med en nypa salt istället och skit i alla skvaller bloggar.

  fast nu säger jag inte att allting som skrivs i dessa skvaller bloggar borde finnas där, till ex ditt nummer och så, det borde verkligen inte finnas i någons blogg alls!

 • j

  fan jag kommer aldrig mer läsa din blogg , dels för att du kallade en mörk för neger och dels för att nu vet vi inte om du ljuger i din blogg längre , jag menar falsksanning hjälpte ju oss fatta om det var falskt eller sanning , jag har alltid trott att du var den smarta i bloggvärlden , asso om man jämför med kissie och dessie och dom där , men jag hade tydligen helt fel , du är minst lika blåst och falsk som dom och tåler inte att sanningen skrivs om dig !!

 • Ck

  Ni som alltid snackar om kändislivet hit och dit.. Detta ingår bruden. Inom alla medier finns det faktiskt en slags regel som säger att man inte får kränka någons integritet, OM där inte finns något allmän intresse.. Och för en kändis som dig finns det.
  Så Falsksanning har faktiskt all rätt i världen att skriva om dig.
  Om det är elakt eller ej, det har jag inget att säga till om.

 • Anonym

  omogna jävlel ;O

 • My

  Förlåt men är ni läsare helt dumma i huvudet eller? Va fan är felet på er? Självklart tycker hon att det är jobbigt när ens privatliv skrivs ut på internet, som om hon inte redan har tillräckligt med uppmärksamhet på vad hon hela tiden gör! Tycker du gör rätt som anmälde bloggen även fast jag tycker den är ganska rolig att läsa men måste respektera sig som person och förstår dig till 100% !!

  Och det där med att kalla någon neger. Har själv haft problem med det då jag har samma åsikt som du. Vet iof inte bakgrunden till varför du sa der men det spelar ingen roll. Varför ska en mörk få kalla en svensk svenne eller arisk om inte vi får kalla dom neger?? Det är dubbelmoral av dom att alltid kasta ut jävla svenne som något negativt då måste vi kunna kalla dom neger… Är verkligen inte rasist mer än hälften av mina kompisar är ”invandrare” men för mig går det inte ihop att dom ska få kasta skit på oss utan att vi får kasta skit tillbaka!

  STÅ PÅ DIG! & ni andra skaffa er lite sympati för fan och kanske även ett liv!

 • Alex Bring Palm

  visst jag hade knullat dig, så pass fin är du faktiskt. men definitivt inget som jag hade kämpat för. du är en äcklig människa! falsk ouppfostrad litet barn, som borde få smaka på stryk tillsammans med de andra idioterna!! försök stänga ner http://fuckwithyou.blogg.se också ! hoppas då det kommer till tinget och ett åtal väcks! för då får jag träffa dig i tinget. jag tar fängelse för att få smälla dig på käften ! det gör jag verkligen ! vill du göra en anmälan mot mig eller bloggen varsågod ! blir bara glad ! DU ÄR ETT DÅLIGT FÖREDÖME FÖR BARN, UNGDOMAR OCH ÄVEN VUXNA ! DU FATTAR INTE ATT SÅNA SOM DU SKADAR MÄNNISKOR ! MÄNNISKOR SOM HAR DET JOBBIGT ELLER DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE! FOLK SKULLE TA LIVET AV SIG FÖR DIG ! UTNYTTJA DET ISTÄLLET FÖR NÅGOT POSITIVT DIN DUMMA JÄVEL ! Adolf Hitler, du har KANSKE hört om honom. Han var en diktator till en början och titta vart han slutade ! Du har likheter med Adolf Hitler, utnyttja det på rätt sätt, för det du gör KAN döda människor !

  Alex Bring Palm
  Gladiolvägen 111 Hammar
  291 50 KRISTIANSTAD
  0735 84 91 23

 • l

  Vi läser din blogg för underhållning, du skriver på din blogg för att tjäna pengar. Om du vill tjäna pengar, måste du vara med i den lek du gett dig in i. så är det. jag älskade falsksanning och tyckte verkligen det var den roligaste bloggen av dom alla för att man faktiskt fick veta sanningen om de NI sitter och ljuger om. Du måste inse att det är du som satt dig i din situation, hade du verkligen brytt dig, ja då hade du tagit bort din blogg redan vid första anmälan!

 • Linda - det handlar om helheten

  Lite dubbelmoral, må jag säga.
  Du sriver inte alltid så schyssta saker om andra, du kan publicera riktigt jävliga inlägg, bara för att provocera, som du så fint kallar det. du rättfärdigar elaka kommentarer o inlägg med att du är bäst o får göra som du gör, eftersom du är en kändis. (Well, åtminstone kallar du dig det.)
  Dock kallar jag det mobbning, din attityd alltså. O när någon annan berättar lite snaks om dig, då anmäler du dem?

  Paow. Låt mig säga som så: den som ger sig in i leken, får fanimej leken tåla !!

 • Anonym

  jag tycker du gjorde rätt som anmälde bloggen, den var endast kul för dessies/kissies felsteg, ser dig som en mycket mognare människa.
  och att sedan flera bloggläsare lägger ner sin tid på att faktiskt kommentera detta inlägget är patetiskt. De påstår hur dålig du är, men vill veta smaskig information om dig. Skit i vad de säger, Bra att du anmälde! 🙂

 • sofia

  asså, fan, den bloggen äger ju -.-
  förresten, din blogg var MKE finare förrut, ochs ka , från o med nu ALDRIG läsa din dåliga blogg mer ;:D

 • Anonym

  Jo det är överdrivet!!!!! Hennes/Hans blogg var ju fan så mycket bätrre än din, din fjant!! Om du nu påstår att du är känd så kan du fan inte komma och anmäla en skvallerblogg! Riktigt, Riktigt lågt paulina. Herregud alltså.Som en kommentar här ovan sa: Hon/han hjälpte oss att få reda på sanningen. Och vi har fått det. Du är en dum jävla patetisk wannabe fjortis, som ser upp till långa smala, fejk blondiner som ser ut som lyckstolpar. Och vi ska inte bara prata om blogg awards! Hur såg du ut? Det var ju värre än dessie! Din dumma bimbo!
  Jag ska ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG läsa din blogg igen:)

 • Tania

  Paulina,läs dina kommentarer och ta åt dig varenda jävla en.
  90% av ALLA dina läsare antingen hatar dig eller ja,hatar dig. Tack vare FS 😉

  Tror nog att jag går & läser Dessies blogg istället,Yes I’m fucking serious.
  Lägg av med skiten paulina,gå på Terapi eller Rehab (Alkohol problem,remember?)
  Hm,karma is a bitch…glöm inte det. Au revior ;D

  -Fniss! Det har jag en helt annan åsikt om!

 • amanda

  Det skulle du tänkt på innan du blev ”kändis”

 • Anonym

  jag fattar att du inte vill att hela ditt liv ska vara ute på internet och allt. men falsksanning var en skit kul blogg att läsa, hon/han kanske skriver saker om dig som du inte vill ska vara ute på internet men säg till då? polisanmäla behövdes ju inte

  -Jag sade till, hum, många ggr. Utan effekt.

 • Jag är inte " anonym "

  Jag fattar ju det. Men ärligt talat ? Säg rakt ut att du aldrig läst en skvallertidning. Säg det ? Skriv till hela Sverige ! Du köper kanske till och med en varje månad / vecka ?!
  Så då fattar ju du att det är kul att läsa om andra kändisar , och är man känd får man ingen ro ! Fatta det ? Falsksanning var som en skvallertidning . Så om du vore Angelina Jolie , hade du polisanmält VARENDA en tidning som skriver om dig och få den att läggas ner ? I dont think so . Det funkar inte så. Ska du polisanmäla någon så polisanmäl ALLA skvallerbloggar ? De kommer ju fortsätta skriva ! Nu ännu mer till och med . Förresten , bitch ? För ditt bästa ? Köp inte skvallertidningar mer ! 😉

 • melina

  du har ju förstört det roliga med bloggvärlden 🙁 jag tyckte om dig så mycket paow, du var min favorit bland dom blonda bloggarna. men nu på senare tid har verkligen ditt rätta jag kommit fram. du vet nu, kommer din besökarstatistik att sjunka. ingen blogg värld utan falsk sanning.

 • Annie Lundbergh

  Paow är ju i alla fall inte anonym som Falsksanning. Vem är den fega i det här läget?

 • Emilia

  Enligt mig var du den bästa blondin bloggaren. Jag trodde du var mognare än så! Vill du hellre att Katrin zytomierska ska skriva skit istället för FS? Riktigt lågt Paulina. Du är som alla andra fjortisbloggare, dum, omogen och en egoist.

 • Paula

  Tycker inte alls att du är omogen för att du vill ha ett privatliv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *