Falsksanning

Ja, jag har polisanmält bloggen. Tycker inte att jag överdrev. Eftersom dom avslöjar saker om mitt privatliv om ”kändisarnas” liv. Det finns vissa anledningar till att vi, eller ok jag, kan prata för mig själv, att jag inte skriver ut vissa saker här i bloggen. Dom har fått flera anmälningar från mig och dom har haft chansen till att sluta skriva om mig.

Låt mig säga att jag är ”omogen” för att jag vill att mina hemligheter förblir hemliga. Saker jag sagt till en person som jag har haft tillit till och den personen har berättat det vidare. Därför väljer jag mina vänner. Bara för att ni tycker om att läsa skitsnack om andra… Tänk er personen som är ”utsatt” det är inte kul. Jag får ta så mycket skit. Så varför behöva skriva det på en blogg?

Gud jag är ju såååå omogen för att jag vill att mina hemligheter förblir hemliga och inte utskrivna för 50,000 pers. Även om den bloggen är rolig att läsa, så borde ni ändå förstå mig. Den personen som sitter och skriver så mycket skit om andra. Nu har den personen fått ett liv, tacka mig för det i stället.

Och ja, jag har kallat en person för ”neger”. Är jag rasist för det? Hon kallar mig fjortis för att jag är blod och jävla svenne? Är inte hon också rasist? Är jag rasist om jag säger att en färgad person är färgad och en vit är vit? Jag har inte svårt för att stå för saker. Jag har inga problem med utländska. Det var inte därför jag anmälde bloggen, det gjorde jag för länge sen och har mejlat till Roland flera gånger och han har sagt till personen att sluta skriva om mig eftersom jag inte vill det. Ni kallar inte Kenza omogen för att mejlade till dom och bad dom att inte avslöja vem hennes kille är? Ni är verkligen dumma…

(Visited 84 times, 1 visits today)

262 Comments

 1. sofia oktober 25, 2009 at 10:38 e m

  förstår dej.. delvis iaf…

  Reply
 2. Anonym oktober 25, 2009 at 10:39 e m

  allså vaf*n den bloggen äger vrf jorde du så fy vad lågt ……………………….

  Reply
 3. ;) oktober 25, 2009 at 10:40 e m

  HÄRLIGT PAOW

  Reply
 4. moi oktober 25, 2009 at 10:40 e m

  Du skriver ju själv ut andras hemligheter

  Reply
 5. Anonym oktober 25, 2009 at 10:40 e m

  Men shit !!!!
  VARFÖR POLIS ANMÄLA DEN !
  TÖNT !

  Reply
 6. nathalie oktober 25, 2009 at 10:40 e m

  Jag förstår dig, man har hemligheter för att dom ska vara hemliga! Annars om du hade velat att alla skulle veta hemligheterna hade du redan skrivit ut det i din egna blogg. Folk borde respektera att hemligheter är till för att vara hemliga.

  Reply
 7. Anonym oktober 25, 2009 at 10:40 e m

  tönt

  Reply
 8. Anonym oktober 25, 2009 at 10:41 e m

  ja asså det är väl klart, men att kalla nån för neger på facebook är väl bara ren dumhet?

  Reply
 9. yasmine oktober 25, 2009 at 10:41 e m

  haha falsksanning skrev ju bara sanning.. det du hade skrivit på facebook var ju sant.. du vågar ju bara inte stå för det sen. fegt!!! om du inte vill att sånna saker inte ska komma ut, skriv det då inte.. men lilla smygrassen i paow kom ut igår och nu e du rädd därför måste du gå o anmäla en blogg som bara skrivit sanning.. du borde bli anmäld för hets mot folkgrupp.

  Reply
 10. Anonym oktober 25, 2009 at 10:41 e m

  Snälla du e bara rädd för att ditt riktiga jag kom ut där. Kallar tjejen neger och sånt jävla skitunge är du

  Reply
 11. Anonym oktober 25, 2009 at 10:42 e m

  bra blogg du har 🙂

  Reply
 12. moi oktober 25, 2009 at 10:43 e m

  Ni bloggare ljuger så mycket så det är bra att en blogg som falsksanning finns. Du har själv tipsat den bloggen om skvaller om andra

  Reply
 13. Anonym oktober 25, 2009 at 10:43 e m

  överdrivna sjuka jhävkaqöfnweuongtowkpe

  Reply
 14. Jessica oktober 25, 2009 at 10:44 e m

  Jag förstår dej! Men ändå tråkigt att inte läsa om tjockisamir å kissie å dom andra. Men du ska ju inte behöva må dåligt !

  Reply
 15. Isabella oktober 25, 2009 at 10:45 e m

  varför har du sagt att du känner dom som skriver dn då :P?

  Reply
 16. Emelie oktober 25, 2009 at 10:46 e m

  JAG TYCKER DET VAR RÄTT ÅT DIG! Du fick det svart på vitt, klarar du inte av sanningen? Du är bara löjlig om du polisanmäler!

  Reply
 17. Anonym oktober 25, 2009 at 10:46 e m

  vafan,idiot

  Reply
 18. Emma oktober 25, 2009 at 10:46 e m

  Jag tycker inte att hon är dum i huvudet.
  Man har hemligheter för att de ska vara hemliga inte för att någon jävla random bruk som är sjuk i huvudet och inte har något liv ska sitta och skriva ut dem. Det finns så himla många idioter i vår värld. Bra gjort Paow!
  Och ni som skriver elaka kommentarer åt henne nu så borde tänka en extra gång, skulle ni vilja ha era privata saker, era hemligheter utskriva på nätet som alla kan läsa om ni vore känd eller om ni är mindre känd? Tänk er själv. Och det där med neger på facebook var ju onödigt men tänk er andra saker som de skriver ut på nätet om alla kändisar, om alla bloggare. Tänk er hur jobbigt det vore för er om ni fick era hemligheter utspridda på nätet och hittar dem lite varsom helst.

  Reply
 19. Anonym oktober 25, 2009 at 10:47 e m

  du har förstört de roliga med bloggvärlden. fck u

  Reply
 20. Johan UND Emil oktober 25, 2009 at 10:47 e m

  Vad är det du har polisänmält då? :S Vi förstår inte :$

  Reply
 21. evelina oktober 25, 2009 at 10:47 e m

  du är helt efterbliven!
  jävlar , asså du måste vara jävligt osäker , tror du att dina vänner sa tycka om dig mindre när dom läser detta?
  eller tror du att man kommer sluta läsa din blogg?
  tror inte det lilla gumman , tror mer att dom kommer läsa din blogg ännu mer.
  Jag trodde du var mer självsäker än såhär tydligen inte , vilket är ganska tragiskt i för sig…
  Falsksanning har ju gjort samma sak fast värre mot andra bloggare!
  dom anmäler ju inte bloggen men det gör du för du är så fruktansvärt osäker, det är så jag ser på det och säkert många många andra.

  Reply
 22. Anonym oktober 25, 2009 at 10:48 e m

  alla som tycker att paow gjorde fel kan dra! DET ÄR FAN DERAS PRIVATLIV! tänk er själva att du nästan avslöjar för mycket redan, så skriver en person ut vem ens pojkvän är, när man försöker hålla de hemligt <3 go paow!

  Reply
 23. Sandra oktober 25, 2009 at 10:49 e m

  den bloggen var sååå mycket bättre än din -.-

  Reply