#¤*%/# internet

Scha scha bitches! I love you all! Jag vet att uppdateringarna suger. Jag skulle vilja skylla allt pa internet, men jag har ocksa varit lite lat… Idag har jag varit med Anelle, vi har festat lite och badat hela dagen.

Livet leker. Internet suger. Jag har inte internet pa rummet, min dator har blivit knapp och att sitta pa ett internetcafe och ladda upp bilder ar hemskt (tar evigheter).

Imorgon aker jag tillbaka till Koh Chang och huset, plastmamma och lillebror. Da kommer jag att ha internet igen. Jag lovar battre uppdateringar da! Om 10 dagar aker jag hem. Till dess ska jag ladda min batterier, festa, bada, sola och SHOPPA.

Har lite bilder som jag hittat sa ni kan se hur det ser ut har (ja, alsklingar, jag har lanat alla for att internet som sagt suger)!

2walking-street-pattaya
Walking Street by night, visst ser det, hm, harligt ut?

pattaya_walking_street_01
Fullt os or det varje kvall…

lady-boy-pattay
Arligt, kan ni se att detta ar en kille? Skit snygg.

hotellet_p72
Ingangen till hotellet vi bor pa just nu, pa Walking Street!

Köp dina smycken hos bioguld.se – inte ens guldallergiker behöver avstå!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *