Tillbaka efter snorklingen

Det är varmt. Fortfarande. Kom tillbaka från snorklingen för någon timme sedan. Det är något fel på internet här hemma i huset. Det går såååååååå sakta. Att ladda upp en bild tar 10 minuter och ibland blir det avbrutet och jag får börja om.

Jag orkar inte med sånt. Usch. Fy. Bläää.

Vi åkte ut tidigt i morse och har åkt runt bland öarna hela dagen och stannat och snorklat lite överallt. Hur härligt som helst. Jag berättar mer imorgon när jag kanske får internet att funka som det ska, då kommer kanske fler bilder också!

Om jag orkar kommer mer lite senare! Kram på er i iskalla Sverige 🙂

1245043913

Så här ser det ut ”överallt” – härligt, eller hur?

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

en murana_eco_divers_koh_chang_10

Det finns fula fiskar i Thailand också – vad är det för sorts fisk???!!! Skriv och berätta i kommentaren, rätt och roligast svar får en länkning till sin blogg – jag väljer ut tre stycken! Jag lånade bilden från dykcentret www.kochang2.com.

GI-Viktkontroll + Tränings-set, Ditt pris 299:- Du sparar 595:- Klicka här!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (418)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *