Människor utan empati är inte människor

Jag är en person som står för allting jag säger. Varför är det rasistiskt att kalla någon för ”neger”, och varför är det bara vita som kallas för rasister? Det är för fan inte vi vita som drar folk över en kant, för att det har vi lärt oss i skolan. Det är utländska som drar sig själva över en kant och gör så dom själva känner sig utstötta.

Visst har jag använt det ordet som ett skällsord mot mörka människor, inte för att jag är Hitler och vill utrota hela världen utan precis som många utländska kallar mig för ”svenne jävel” och ”blondinfitta”. En massa killar på bussen beter sig faktiskt som apor och trashar bussen och är enligt mig äckliga utlänningar som borde bo i sina hemländer, för där visar dom i alla fall respekt och skulle aldrig göra som dom gör här.

Men jag är inte rasist, jag tror inte att jag har en enda helsvensk vän? Dessie är finsk, Maria är syriansk, Alexandra är spansk, Amir är Tunis, Anton är mörk, Alma är från Argentina, Daniel är kurd. Josef är libanes och Jotte är polsk. Inte ens jag är helsvensk! Ja, jag kan fortsätta, är det att vara rasist om man ogillar störiga utlänningar och dräggiga svenskar? Jag tycker inte om människor som förstör och uppför sig illa. Så och i det här fallet så råkar det vara en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

Och jag säger bara, det här är Sverige. Här uppför vi oss, och om man vill bråka och tycker att Sverige är pissigt, så kan man åka hem till sitt ursprungliga land.

41KCDQRTE8L._SL500_AA280_

Edit: Varför är det okej att kalla någon för hora? Nu kanske jag blir rasist eftersom alla utländska människor är så elaka. Buhuuhuh =( ni förstör bara ert eget rykte. Jag vet att måååånga människor tänker som jag, men jag är nog den enda som vågar uttala mig om det. Hoppas att sanningen svider och läs mina kommentarer, att nästan alla tycker som jag. Puss på er med, jag älskar alla mina bloggläsare =)

(Visited 1 times, 1 visits today)

350 Comments

 1. Anonym januari 23, 2010 at 8:18 e m

  du har ju ingen empatikänsla? du har ju själv sagt förut att du e känslokall o inte kan förstå andras känslor, o inte bryr dig om du e elak.

  och visst ’r de bra att kunna stå för vad man säger, de gör nog dem flesta, men man ska ju inte säga en massa skit för de? man ska väl kunna va snäll ändå.

  Reply
 2. julia. xd januari 23, 2010 at 8:20 e m

  vad är din andra halva då?^^
  svensk och? ;]

  Reply
 3. *stadsdiva* januari 23, 2010 at 8:20 e m

  måste säga att ja håller me! jag menar neger,, det är ju det dom e, folk tyckte ju inte det va rasistiskt före negrena själva tyckte det. här i finland så blev lakritspappret förbjudet för ett tag sen för att det var ett negerhuve på omslaget så nu är det enbart blankt, och då ställer jag mig frågan : hur e det då med kalles kaviar?? en superblond vit kille me fullt me fräknar i hela ansiktet! nu tycker jag som vit att detta e jävligt rasistiskt så varför e det okej??????

  samma i alla raplåtar,, negrerna själva sjunger bitch nigger i typ varannan mening men kommer det från nånannan nej då jävlar!

  Reply
 4. hanna januari 23, 2010 at 8:21 e m

  shit, du är smart. många utlänningar gör sig själva till utstötta. jag börjar gilla dig mer och mer tjejen!

  Reply
 5. ERIKA januari 23, 2010 at 8:22 e m

  ….

  Reply
 6. Ellen januari 23, 2010 at 8:22 e m

  håller med dig!

  Reply
 7. ayti januari 23, 2010 at 8:22 e m

  betyder ju inte att alla ”blattar” e lika hemska -.-

  Reply
 8. Jossan januari 23, 2010 at 8:22 e m

  hej

  Reply
 9. ninano januari 23, 2010 at 8:23 e m

  do your thang girl ! (Y)

  Reply
 10. Eve januari 23, 2010 at 8:23 e m

  HÅLLER MED! Fyfan för alla jävla bitterfittor från utlandet som gör oss svenskar osäkra. Acceptera vårat land eller dra hem till erat eget!!! GO PAOW <3

  Reply
 11. servo januari 23, 2010 at 8:24 e m

  Det kallas xenofobi.

  Reply
 12. Melinda 24 januari 23, 2010 at 8:25 e m

  Rasist = fördommar ..
  och du anser dig inte ha några när du ändå nämner att ” utlänningar beter sig som apor och trashar bussen enligt dig är äckliga utlänningar och borde bo i sina hemmaland”

  För bör dom straffas med att bli utskickade till deras hemland? Där det möjligtvis är krig och fattigdom? För ingen människa väljer att flytta och lämna sitt land bara för att..?

  Redan där skiljer du ”svensk” och utländsk… När en utlänning fått uppehållstillstånd är hon/han precis lika svensk som du och behöver inte bli hemskickad för den beteer sig illa på bussen?

  Jag är några år äldre än dig, jag är trots allt 24 år. Har tyckt du är en jätte karaktärisk liten tjej. Men potential till skillnad ifrån Kissie och dessie. Men nu förstår jag att även du behöver några år av mognad…

  Reply
 13. Marmoset januari 23, 2010 at 8:25 e m

  Du har helt rätt. Jag håller med dig till 100 procent. Om jag kallas en svart för neger blir det rabalder men om han kallar mig för svenne spelar det ingen roll. Kram

  Reply
 14. rozy januari 23, 2010 at 8:26 e m

  du har rätt..såhär går det fan till… de får skylla sig själv om vi blir rasister… dem delar ju själva in sig i ett fack.. så mkt som dem sticker ut :s

  Reply
 15. Sofia januari 23, 2010 at 8:27 e m

  True true. Folk tolkar bara det du skriver som något rasistiskt för att ha något att tjafsa om. Så är det nästan alltid. Tycker man att svart är den finaste färgen som finns så är man emo, gillar man rosa och är blondin så är man bimbo, kallar man kineser för gulingar är man rasist.. Det spelar ingen roll vad som egentligen ligger bakom dina åsikter, folk tolkar allting till något negativt så de kan få känna sig lite bättre medan de kallar dig elaka saker.

  Reply
 16. Anonym januari 23, 2010 at 8:27 e m

  you go girl!

  Reply
 17. kalle januari 23, 2010 at 8:28 e m

  Du kanske inte är rasist, men oerfaren, naiv och korkad är du.
  Det heter för övrigt, ”drar alla över en kam”, inte kant.

  Reply
 18. Anonym januari 23, 2010 at 8:29 e m

  agree!!!

  Reply
 19. Arieta januari 23, 2010 at 8:30 e m

  Seriöst, blondie du är ju själv en rasist och har ingen empati känsla även om jag inte vet vad det är. Så sluta gå runt och kalla andra folk för rasist när du själv är det. Har du sett ditt longface eller? Vafan, tror du verkligen folk som läser detta bryr sig om dina rasistiska åsikter? :S Du är en skam för hela sverige.

  Reply
 20. *stadsdiva* januari 23, 2010 at 8:30 e m

  ni svenskar e bara för jävla mesiga, utlänningarna har tagit över typ hela sverige, och mer smuts tar landet in varje år och dom beteer sig inte bättre än rödvinsfläck på vitskjorta!

  Reply
 21. suzana januari 23, 2010 at 8:32 e m

  du har hellt rätt 🙂 .
  vart kommer du mer ifrån :)?

  Reply
 22. sara januari 23, 2010 at 8:32 e m

  Det är egentligen inte barnens fel att dem är här. Det är föräldrarna som var tvungna att fly från sina hemländer när dem har haft det svårt där med krig och sånt. Inte alla invandrare då utan dem flesta!
  Sen finns dem inte bara i Sverige, hahaha.

  Reply
 23. alva januari 23, 2010 at 8:33 e m

  helt rätt.

  Reply
 24. Alexandra januari 23, 2010 at 8:33 e m

  Dom som inte håller med har inte upplevt det eller är ”en av dom”
  Är man här i sverige så SKA man bete sig som en svensk och uppföra sig.
  Det är därför man inte vågar gå den mörka vägen själv hem på kvällen.

  Reply
 25. cornelia. januari 23, 2010 at 8:33 e m

  allvarligt paulina, du behöver inte ge dig in i såna här diskussioner ens. du märker inte ens hur du säger emot dig själv som melinda 24 säger. jag är 21 och det märks verkligen att du är yngre. ”men vissa kallar mig dumma saker så då får jag vara dum tillbaka”-mentaliteten funkar inte direkt. det är du som visar dig empatilös och korkad med inlägg som detta. man kan ju anta och hoppas att de som håller med dig är yngre och också växer upp en dag. kan man inte bara sluta med att sätta etiketter på människor och se dem som människor istället, inte det land de kommer ifrån eller den färg de har på håret. jag kommer ursprungligen från en kommun som inte tar emot invandrare och där fylls kvoten av människor som uppför sig illa av svenskar istället. så sluta döma människor så kanske andra gör det samma med dig. kom inte och säg att du har någon empati för andra, som skämtar om invandrare och framför allt utvecklingsstörda.

  Reply
 26. Carro januari 23, 2010 at 8:33 e m

  Du har helt rätt Paulina.

  Reply
 27. razan januari 23, 2010 at 8:35 e m

  ok ok.. men jag ber dig åk nt till andra länder om ni vill att vi ska åka hem till vårt hemland

  Reply
 28. Carro januari 23, 2010 at 8:35 e m

  Varför uppför inte du dig d¨å?

  och hur beter sig svenskarna när dem åker utomlands? super sig fulla, skriker o stör.

  så snacka inte om svenskar som att dem e bättre,

  Reply
 29. peessiii januari 23, 2010 at 8:35 e m

  Haha, man kan visst säga ”dra alla över samma kant”

  Reply
 30. Amanda januari 23, 2010 at 8:36 e m

  Ärligt, det här inlägget var bra! Folk söker fel på sånt du skriver hela tiden.. Men det du skriver är ju faktiskt sant, det här inlägget stämmer. Jag är absolut inte heller rasist, har också utländska vänner. Men jag håller med dig till 100 procent angående detta 🙂 Det är hemskt hur respektlösa vissa kan vara, svenskar som utländska. Men om jag som svensk skulle vara invandrare i ett annat land hade jag iallafall varit tacksam och betett mig där. Kram!

  Reply
 31. Hanna januari 23, 2010 at 8:37 e m

  du har så jävla rätt! håller med dig till tusen 🙂
  kram!

  Reply
 32. *stadsdiva* januari 23, 2010 at 8:38 e m

  ni svenskar e bara för jävla mesiga,, invandrarna håller typ på att ta över hela sverige och mer skit tar ni in verje år och dom beteer sig inte bättre än en rödvinsfläck på en vitskjorta!!!!

  Reply
 33. Nike januari 23, 2010 at 8:39 e m

  Extremt ointelligent skrivet.
  Lilla gumman, fattar du inte att du bara skaffar dig ovänner?

  Reply
 34. Johan Y Emil januari 23, 2010 at 8:41 e m

  Inte lätt att komma från Kina, se allting snett är en jävla pina, fyla små lättel, nudla o lis…

  Reply
 35. isabella forever januari 23, 2010 at 8:43 e m

  de finns ju fan svenskar som beteer sig som apor vafan, som beteer sig värre en dom här utländska. de spelar ingen roll vart man kommer ifrån, alla beteer sig på sitt sätt, folk kanske stör sig på vad du gör. man ska aldrig döma folk. *suck*

  Reply
 36. Eleni januari 23, 2010 at 8:45 e m

  Håller med Razan, stanna i Sverige och ruttna istället. Slår vad om att du har massa fördommar osv om thailändare också, ändå åker du dit. Usch, du är helt pantad i huvudet.

  Reply
 37. J januari 23, 2010 at 8:45 e m

  men åh era jävla bitterfittor som försvarar det här inlägget..
  Paulina har ju för i helvete rätt!
  Blir så jävla sur på dom som bara är negativa och säger emot paow BARA för att vissa av er inte gillar henne…

  Kör hårt tjejen! du har framgång!

  Reply
 38. olivia januari 23, 2010 at 8:45 e m

  Så du står vad du säger när du vill ha en som ica jerry hemma hos dig som ett husdjur ? Liiiite dubbelmoral där va.

  Reply
 39. Malin januari 23, 2010 at 8:45 e m

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

  Reply
 40. emma januari 23, 2010 at 8:45 e m

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

  Reply
 41. Jonna januari 23, 2010 at 8:46 e m

  Anus?

  Reply
 42. kladflickah januari 23, 2010 at 8:46 e m

  kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att lida av dubbelmoral istället? du om någon borde ju veta det.

  Reply
 43. emma januari 23, 2010 at 8:46 e m

  HÅLLER MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  fyfan så jävla bra,bästa du skrivit på länge:D

  Reply
 44. EMMA januari 23, 2010 at 8:46 e m

  håller med

  Reply
 45. Annica januari 23, 2010 at 8:47 e m

  håller helt med !

  Reply
 46. emma januari 23, 2010 at 8:47 e m

  otrligt bra skrivet!

  Reply
 47. ada,m januari 23, 2010 at 8:48 e m

  du är så jävla äklig paulina , sån jävla fuling och rasistisk, bara för du inte känner eller sj e helv svensk betyder det inta att andra som läser din blogg känner sig träffade näru sejjer neger, din blondinfitta

  Reply
 48. Maya januari 23, 2010 at 8:50 e m

  Ååh din lilla mytoman, när ska du lära dig att det är RASdiskrimnerande att kalla någon för neger?!?!?? ”Svennejävel” är INTE samma sak som neger, förfan!! Om någon valde att kalla en mörkhyad person för ”afrikanjävel” skulle det inte varit rasistiskt, ALLS. Men så fort en person kallar en mörkhyad för neger, vare sig de är svart eller vit, är det & kommer alltid att vara rasdiskriminering. Neger är ett föråldrat, förolämpande och negativt laddat begrepp och används även av somliga som ett invektiv. Andra använder det dock fortfarande utifrån uppfattningen att det är ett värdeneutralt (vilket det inte är) ord. Jämför exempelvis mulatt. Du kan försöka rättgöra att kalla andra männsikor för neger hur mycket du än vill, du lurar bara dig själv och ingen annan. Detta har INGENTING med utlänningar stumpan. Om man kallar någon för ”jävla utlänning” har det ingenting med denna person hudfärg o göra och om någon kallar dig för ”blondinfitta” har det ingenting med DIN hudfärg o göra, har det? Nja, did’nt think so.

  Förresten så heter det ”dra alla över en kam” (vilket du gör) och inte ”kant”. Men det är bara ett till bevis på hur jäkla okunning och oanmäldbildad du verkligen är stumpan (:

  Reply
 49. Gabi januari 23, 2010 at 8:51 e m

  Äh folk sluta klaga på att hon behöver mogna för hon har ju förfan rätt! visst har vi fördommar precis som hon men vi drar inte alla över en kant. Alla har mer eller mindre fördommar. Och kommer man hit ifrån ett land med fattigdom och krig får man fan visa uppskattning och respekt. Var finns den? E man inte tacksam får man fan dra tillbaka dit man kom ifrån. Sen drar dom ner varandra i skiten. Dom väljer själva den vägen. Ni vet väl att så fort en ”blatte” börjar sköta sig och bättrar sin svenska så blir dom hatade för att dom är ”svenne wannabes”?

  Nej Paulina du har så jävla rätt.

  Reply
 50. Maya januari 23, 2010 at 8:52 e m

  Ååh din lilla mytoman, när ska du lära dig att det är RASdiskrimnerande att kalla någon för neger?!?!?? ”Svennejävel” är INTE samma sak som neger, förfan!! Om någon valde att kalla en mörkhyad person för ”afrikanjävel” skulle det inte varit rasistiskt, ALLS. Men så fort en person kallar en mörkhyad för neger, vare sig de är svart eller vit, är det & kommer alltid att vara rasdiskriminering. Neger är ett föråldrat, förolämpande och negativt laddat begrepp och används även av somliga som ett invektiv. Andra använder det dock fortfarande utifrån uppfattningen att det är ett värdeneutralt (vilket det inte är) ord. Jämför exempelvis mulatt. Du kan försöka rättgöra att kalla andra männsikor för neger hur mycket du än vill, du lurar bara dig själv och ingen annan. Detta har INGENTING med utlänningar o göra stumpan. Om man kallar någon för ”jävla utlänning” har det ingenting med denna personens hudfärg o göra och om någon kallar dig för ”blondinfitta” har det ingenting med DIN hudfärg o göra, har det?

  Förresten så heter det ”dra alla över en kam” (vilket du gör) och inte ”kant”. Men det är bara ett till bevis på hur jäkla okunning och oanmäldbildad du verkligen är stumpan (:

  Reply
 51. Anonym januari 23, 2010 at 8:52 e m

  Ayti: har hon sagt att alla ”blattar” är hemska?
  Hon menar ju dom som förstör och inte respekterar sverige som dom skulle ha gjort i sitt hemland

  Reply
 52. Classe januari 23, 2010 at 8:56 e m

  Vill du veta vem killen är som Dessie påstod tog hennes plånbok?

  Reply
 53. Anonym januari 23, 2010 at 8:56 e m

  helt rätt

  Reply
 54. MENS januari 23, 2010 at 8:57 e m

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  Reply
 55. sofi januari 23, 2010 at 8:57 e m

  tjejerna som är 24 & 21, vafan läser ni en 16 årings blogg för? aja whatever. tycker paulina har helt rätt här. för att förkorta hela hennes text, så som jag tolkat den, så menar hon att hon gillar inte folk som beter sig illa på bussen osv, vare sig det är svenskar eller utlänningar.

  sen är det så att vårt land, är ”vårt” land. och vi har tagit in dom, för att just ge dom ett liv bort från fattigdom och krig. kan dom inte visa respekt då? det är väl det hon menar, eller? sen gör svenskar samma sak, självklart, hon skriver ju till och med att hon inte gillar ”dräggiga” svenskar också.

  om jag har tolkat paulinas text rätt, är jag med henne till 100%.
  om det är en utlänning på bussen som beter sig illa, beter jag mig lika illa tillbaka. och kanske skriver den att det var en ”jävla blatte på bussen” på min blogg. och det är ju just vad han/hon är, en blatte? om dom tar det som en förolämpning är dom ju inte stolta över att vara blattar. är det en svensk som beter sig illa på bussen, beter jag mig lika illa tillbaka. och antagligen skriver att det var en ”äcklig fjortis på bussen”. inte det mognaste man kan göra. men jag är ju trots allt bara 15 (:

  Reply
 56. MENS januari 23, 2010 at 8:57 e m

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  besök gärna!

  Reply
 57. melisa januari 23, 2010 at 8:58 e m

  ””Är man här i sverige så SKA man bete sig som en svensk och uppföra sig””

  AHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA OCH HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA… HUR I HELVETE BETER SIG EN SVENSK DÅ? 😀 ni svenskar är ju sååååå perfekta, jaa aaa daaa 😀

  Reply
 58. Martina januari 23, 2010 at 8:58 e m

  Det är bra att stå för vad man säger.

  Reply
 59. Maya januari 23, 2010 at 8:58 e m

  Sedan så skiter jag fullständigt i om du har ”vänner” som alla är utlänningar för det bevisar absolut ingenting.

  Reply
 60. Hanna januari 23, 2010 at 8:59 e m

  alla över en KAM

  Reply
 61. MENS januari 23, 2010 at 8:59 e m

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  Reply
 62. Anonym januari 23, 2010 at 9:01 e m

  HAHAH men duuu, du säger emot dig själv ju tröga fanskap!!!
  Urs jag skrattar sööönder mig ska du veta, nu var du faktiskt rasist IGEN ”vi vita” haha orka nu drar du alla över en kant, shit du kan inte ens skriva ordentligt lr uttrycka dig bra när du ändå ger dig in på sånna här diskutioner så gör det bra & lek fan inte smart, du är waaaay för liten för det, du har så många fördomar, du är helt LOST i skallen. kom inte o snacka massa bullshit, för det köper vi tyvärr INTE!!!!!!

  Btw, get a fucking life snorunge!!!

  Reply
 63. Anonym januari 23, 2010 at 9:02 e m

  O JUSTE, du gör saken större bara, kolla bara på vad folk skriver, du startar ett krig ju, fucking åsna!!!!!1

  Reply
 64. Anna januari 23, 2010 at 9:02 e m

  Håller så med dej!!

  Reply
 65. erica januari 23, 2010 at 9:03 e m

  är dessie finsk? nice! 🙂

  Reply
 66. Mathilda januari 23, 2010 at 9:06 e m

  Kan inte mer än att hålla med. Duger det inte, åk hem. Det är ändå ingen som bryr sig. Sure, dom som sköter sig och accepterar oss som faktiskt bor här, låt dom vara här. Men det är väl ändå dom själva som gör sig hatade? Om alla bara kunde bete sig så skulle vi väl inte tycka som vi tycker? Vi har väl inte fått såna här uppfattningar från luften, right?

  Reply
 67. Anonym januari 23, 2010 at 9:07 e m

  behöver du verkligen räkna upp dina vänner som är invandrare för att det ska ”låta snällare” hahahaha så dum.
  jävla idiot. det är inte alltid invandrare som bestämmer att bo i sverige, det är föräldrarna som hämtat oss hit. om jag kunde jag skulle taggat, men jag kan inte. och kom inte till våra hemländer för att åka på semester.

  Reply
 68. Hannah januari 23, 2010 at 9:08 e m

  Detta inlägg får mig att bli en smula illamående.

  Reply
 69. Linnea januari 23, 2010 at 9:10 e m

  Håller med i allt du säger men däremot tycker jag inte att folk ha rätt att kalla en mörkhyad för neger. Neger har Alltid varit ett negativt laddat ord men annars håller jag med dig i vad du säger 🙂

  Reply
 70. Anonym januari 23, 2010 at 9:11 e m

  din sista rad, vissa kanske kommer till sverige för få en bättre uppväxt än i deras land det har inte med iaf de tycker ”sverige är skit” elr inte.

  Reply
 71. Anna januari 23, 2010 at 9:11 e m

  Du behöver ju inte skjunka till sån låg nivå bara för ”alla” andra gör det? Och haha… att bara vita kallas för rasister? Du är så påläst! Du är verkligen sååå smart med dina smarta inlägg… Ibland borde du nästan egentligen bara vara tyst så du slipper göra bort dig så mycket

  Att komma från ett land där det är krig? Och sedan komma till ett helt annat land där folk är väldigt fördomsfulla? Tror du inte har en jävla aning om hur det känns. Du har din trygghet. Du har en bra bostad, bra inkomst, du kan göra precis vad du vill, hoppa av skolan, leva på pappa-betalar, åka på semester osv. Bordskämd kan man kalla dig för. Du är ganska så stökig, har skit dålig attityd, tjaffsar alltid med folk! Menar du är inte så mycket bättre själv? :/

  ”full med små mörka barn som bettede sig som apor.” Du är inte rasist? Och du påstår att du själv är bättre än dom här ”små mörka ungarna som beter sig som apor”? Sorry girl… men FAIL

  Reply
 72. therese januari 23, 2010 at 9:12 e m

  Fan nu började man gilla dig, lite vett i huvudet har du! det är sant, hur mycket mogna 24åringar som säger att det du inte skrev är sant så är det så. det är ett svenskt land och om man kommer hit så kan man inte leva som man gjorde i Irak, that’s it. alla är inte så men vissa och dom förstör för alla andra.

  Det är inte många länder som tar in så mkt invandrare som sverige gör så då kan man fan vara tacksam när man får en lägenhet, mat och pengar. inte göra rinkeby och fittja obobart för en helsvensk.
  det är inte rasistiskt någonstans, för i sverige har man rätt till en åsikt vafan :S

  Reply
 73. SHOAKAN ☆ januari 23, 2010 at 9:12 e m

  aja sant… ja är ju själv kurd, och brukar säga svenne jävel neger, turkjävel o massa skit… alla har lite rasist i sig egentligen…. om man tänker för.

  Reply
 74. Lina januari 23, 2010 at 9:16 e m

  Tjejen, du har fördomar mot fördomar..

  Reply
 75. Anonym januari 23, 2010 at 9:16 e m

  du har rätt :))

  Reply
 76. elin januari 23, 2010 at 9:16 e m

  Va du Kompis me Malin karlsson ?

  Reply
 77. kukgcctf januari 23, 2010 at 9:17 e m

  som att du själv uppför dig då ?

  Reply
 78. alex januari 23, 2010 at 9:18 e m

  haha du är för skön xD

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  LOL!!

  Reply
 79. alex januari 23, 2010 at 9:18 e m

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  🙂 bara för att du skrev så där så kmr jag att följa din blogg varje dag xD

  Reply
 80. Jennifer januari 23, 2010 at 9:18 e m

  Det är så jävla sant! Vi lär oss vad vi ser osv.. Inte bara hittas allt på inte. Som en gång på ica maxi så såg jag sienare stjäla en rulle full med påsar. hon och hennes man tog den och hon stoppade den under sin kjol. Och dom har väl som ”ryktet” att dom stjäl?! Så ja, fakta är fakta och jag tycker att dom som bara kommer och förstör borde inte få vara i sverige! För varför ska dom komma till sverige, få bidrag för att dom inte får ngt jobb och sen så ska dom förstöra också… DOCK gäller det ju inte alla! SÅ dålig stil alltså!

  Reply
 81. Martina & Hanna januari 23, 2010 at 9:19 e m

  håller med dig paulina, jag menar vfan är det för stil att dom kommer till VÅRAT land och tror att dom kan kalla oss massa saker när det egentligen vi som ska snacka. liksom tro inte att ni kan flytta till vårat land och sen tro att alla har respekt för er och lalalalla. och JA det är inte konstigt att många är blonda med blå ögon, ni förstår att vi bor här i det såkallade SVERIGE ?!

  Reply
 82. Malin januari 23, 2010 at 9:21 e m

  Så jävla sant. De största rasisterna är faktiskt de som är mörka… Och eftersom vi lever i ett jävla jante-land så får vi svenskar inte säga något för då är det hets mot folkgrupp, eller liknande.. suck

  Reply
 83. Michelle januari 23, 2010 at 9:22 e m

  vad är din andra halva? och håller med dig…

  Reply
 84. Emilia januari 23, 2010 at 9:22 e m

  omg, e Dessie finsk? :O haha

  Reply
 85. lariza januari 23, 2010 at 9:22 e m

  nej men man kan ju inte kalla någon för neger ffs :s
  och det finns ju klara orsaker till de!
  neger betydde ju slav förr ..& det är ju vääldigt rasistiskt om man säger de.
  & svarta har ju visst blivit kallade för rasister ?
  wtf, spelar hudfärg eller ursprung någon roll ens ?
  de borde de inte.
  mm jag står också för mina åsikter.

  Reply
 86. Emilia januari 23, 2010 at 9:22 e m

  omg, e Dessie finsk? :O:P haha

  Reply
 87. Ellie januari 23, 2010 at 9:23 e m

  Jag tror du menar sympati. Lite skillnad på empati och sympati (men inom samma kategori)

  Reply
 88. nina januari 23, 2010 at 9:26 e m

  haha jag håller med dig! Jag har 1 enda kompis som är helsvensk,har många kompisar som är från afrika,jag är inte helsvensk, min pojkvän är blatte och säger negerbollar och blatte, o svartskallar men de gör inte mig till rasist..

  Jag tycker att dom som verkligen behöver asyl, dom som kommer hit och sköter sig ska få vara här. Men dom som kommer hit, gnäller på sveriges lagar och regler, sveriges väder och på det svenska folket kan ju dra hem till sitt land eller någon annanstans. Men varför gnälla på sverige när deras eget land inte är bra? Det är ju anledningen till varför dom är här, deras land är skit!

  Reply
 89. elin linnea januari 23, 2010 at 9:26 e m

  neger är ett ord som alltid varit kränkande. det är så löjligt att folk ska hålla på och använda de bara för att dom faktistk vill det. låt det bara va så slipper du att folk känner sig kränkta. sen har du absolut en poäng. men du själv är en kickersbrud som slår ner andra tjejer och inte pluggar och antagligen kommer leva på soc om några år. du förstör lika mycket för samhället som ”aporna” du pratar om.

  Reply
 90. Love januari 23, 2010 at 9:27 e m

  Du så smart;D

  Reply
 91. fanny januari 23, 2010 at 9:27 e m

  så rätt

  Reply
 92. Mia januari 23, 2010 at 9:28 e m

  Till en viss del har du rätt. Man måste ta seden dit man kommer, oavsett om man är turist eller invandrare. Sen är det faktiskt inte så jävla synd om de flyktingar som kommer hela vägen fram. Det är de som är kvar i de krigsdrabbade länderna som har det värst, du måste ha mycket pengar för att kunna ta dig över gränser och köpa falska papper.
  Men sen finns det många, många svenskar som också är riktiga svin och som man inte skulle vilja möta på en mörk, ensam gata. Men vad ska man göra åt de? Det kommer alltid finnas idioter i världen, och det finns tyvärr inget att göra åt det. Ifall alla bara kunde acceptera att andra människor inte tycker och tänker lika som de, så ksulle det inte finnas krig och därför inget behov att att fly sitt hemland.

  Reply
 93. Hanna Östling januari 23, 2010 at 9:29 e m

  Du har helt rätt, riktigt bra skrivet!

  Reply
 94. Sarah - DIDS januari 23, 2010 at 9:29 e m

  OINTELLIGENTA KAOTISKA HÖGFÄRDIGA SVENNE RÖVAR ÄR NI HELA HÖGEN. Så himla omoget. Jag hoppas ni alla en dag inser vad fan ni har hållt på med i era yngre dar och växer upp. Speciellt du paow, du är en känslokall människa utan empati. Du är en vandrande fjortis pinne i mina ögon. VÄX UPP.

  Reply
 95. evelina januari 23, 2010 at 9:37 e m

  Du har helt rätt! Utlänningar får gärna vara i vårat land sålänge dom inte förstör, liksom varför bara komma hit och börja förstöra? dom gör ingenting bättre för det och det är ju då dom får fördomar mot sig. Jag börjar gilla dig mer och mer paulina!

  Reply
 96. Haha januari 23, 2010 at 9:37 e m

  Håller med dig. Utlänningarna får kalla svenskarna saker utan att bli kallade rasister men när svenskar kallar dom saker då jävlar är man världens rasist. :S

  Reply
 97. Anonym januari 23, 2010 at 9:43 e m

  Men din jävla fitthora du vet ju för helete inte vad ordet rasistisk betyder? Bara för att du har en jävla halvfinsk kompis så kan du inte va rasist? Att säga neger är fucking rasistisk eftersom mörkhyade människor har blivit förslavade och kallade det i flera tusentals år, vi ljushyade har inte det, därförär det rasistiskt att kalla mörkhyade för negerjävlar och apor. Jävla fitta gå och häng dej för i helvete

  Reply
 98. Anonym januari 23, 2010 at 9:44 e m

  håller med dej till 100 %

  Reply
 99. anna januari 23, 2010 at 9:49 e m

  stoppa upp dig själv äckliga miffo!!!!uschhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 100. julia januari 23, 2010 at 9:51 e m

  du har så jävla rätt !
  utlänningarna sköter dom sig inte här i sverige då kan dom fan sticka t sina hemland! Vi har fan regler i sverige, gillar dom de inte varför ens komma hit?

  you rock girl!

  Reply
 101. sOFA januari 23, 2010 at 9:53 e m

  Jag tycker faktiskt alla är lite dumma.. Faktiskt.. Asså kolla inget har faktiskt något med hudfärgen att göra. Det är väll enda hur personen är? Jag menar som du verkar skriva om alla mörka killar nästan, Är inte det lite taskigt? Jag menar jag är lite brun fast jag är född i sverige fast min pappa kommer inte från sverige men mamma gör det. Men jag menar alla i skolan går runt och säger neger till alla enda om dom är bleka.. Och jag menar jag säger aldrig något till någon som är brun, mörk, mörkbrun, svart, blek, röd, orange asså jag på pekar inte på någon sånafall är det just den personen.. Jag säger aldrig neger till någon, jag säger aldrig svenjävel. Varför måste alla bry sig så mycket? Det finns jätte många som är brun som är snälla det finns jätte många snälla som är bleka det finns många bruna som är dumma det finns många bleka dumma. Det är faktiskt personen som spelar roll. Inte hudfärgen. Så jag tycker faktiskt att alla kan lägga ner med att hålla på.. Jag hoppas ni fattar vad jag menar 🙂 Jag menar tex.. Jag är lite brun och jag är skit snäll och tex min bästavän som är blek är snäll och det finns bruna som bbeter sig som skit och bleka med.. Så jag hoppas ni fattar att det är personens personlighet som betyder och så 🙂

  Reply
 102. emelie januari 23, 2010 at 9:58 e m

  jag håller med helt!!!! jag är halvfinsk och kan fan vara rasist åt vissa svenskar som beter sig som skit…färg i detta fall har ingen betydelse. I en förklaring om händelsen så tillhör det att man nämner ren fakta…alltså signalament. I detta fall ”små svarta barn” kunde även ha varit ”små röda krulltotter”…shit the same.

  När du skriver ”dra tillbaka till eran hemland” så håller jag med av den anledningen att det skiljer så mycket på uppfostran från land till land. Och syner på andra med människor. I vissa länder är det ok att stena kvinnor till döds för att dom blivit våldtagna…INTE HÄR. ska dom hålla på med sånt och hedersmord…Dra tillbaka till erat land. Dessa idioter som alla andra idioter smutskastar vårat SVERIGE som vi lever i! Vett och etikett är A & O!!!!

  Bra blogg! 😀

  Reply
 103. kousai januari 23, 2010 at 10:03 e m

  hha som svennar e bättre elr? när dom kommer till våra hemländer går dom oxå och bråkar tar sönder saker visar ingen respekt?? och att alla invandrare e så pff skitsnack

  alla har inte haft det som du växt upp med pappa som äger företag och varit pappas lilla ängel.. min pappa va läkare i afghanistan vet du vad han är här? han är en städare på en vårdcentral.. mamma jobbar med ett skitjobb i ett mataffär.

  jag blir arg på sånna som dig aså vi har det bra här i sverige och allt men du måste försrtå tänk om din pappa tog dig till ett annat land tex egyptien och bodde i etyt lite söämre område där du sdkulle vara ledsen och vara frustrerad för saker inte funkar som hemma.. så fuck you! alla har inte haft det som dig du vet inte deras historia men folket som uppför sig illa har ngt alltid som hänt i barndommen…

  Reply
 104. Malin;) januari 23, 2010 at 10:06 e m

  jag tycker du har heeelt rätt! Dom säger att sverige är ett jävla pissland och att dom hatar politiken och allt, men varför drar dom inte till ett annat land då?? Om dom inte vill till sitt eget land kan dom väl inte skylla på vårat. Det är väl inte vårat fel att det går shit i deras land liksom..
  Vi välkomnar dom, och då behöver dom inte bete sig som shit och kalla oss rasister när vi tycker att vissa av dom gör något dåligt… Och nej, jag är INTE rasisit!Har massor av vänner som inte är helsvenska precis som paow! Och nej, alla utlänningar/flyktningar/invandrare är inte hemska, eller gör dåliga saker. Jag lovar att det är många som bara försöker ”vara” något dom inte är eftersom dom tror att eftersom dom kommer från ett annat land måste dom vara på ett visst sätt. FEL! Om ni vill vara fjortis, va det, om ni vill vara emon, va det! men låtsats f*n inte att vara något ni inte är!

  kolla in min blogg för mer!

  Reply
 105. razan januari 23, 2010 at 10:07 e m

  kolla ska ba säga en sak sverige är det kallaste landet alla människor e kalla mot varandra här i sverige. ÅKER MAN TILL ETT ANNAT land alla e som brödrar o systrar o kan hälsa på varandra som om dom e en familj. hälsar man så till en okänd får man en blick ” o vem fane du?” och som sagt: åk nt till andra länder om ni vill att vi ska åka till vårt hemland.. thats all i say..

  Reply
 106. douglas januari 23, 2010 at 10:09 e m

  det är okej att kalla folk för ”jävla neger” . man är inte rasist för det.
  jag är själv mulatt och folk brukar kalla mig för neger? man tar ju inte åt sig precis.. dom som tar åt sig vill ju bara ha uppmärksamhet.
  du har helt rätt och jag håller med dig till 100%
  vissa svartskallar kan verkligen inte bete sig som folk 😉

  Reply
 107. Anonym januari 23, 2010 at 10:09 e m

  JÄVLA RASIST!
  vf just svarta? ”små mörka barn som bettede sej som apor”. Dom är små, som om inte svenska barn också gör det. Asso invandrare har tagit över typ hela sverige det är bara att acceptera. 80% av sverige är blattar. Kom igen, LÄR DEJ!!
  Det är skiitmånga svenskar som är skiitotrevliga mot invandrare bara för att dom inte är från sverige medans vi invandrare är jättetrevliga. Du kan inte kolla på typ nåra invandrare och sen döma alla andra efter dom.
  Jag tycker iaf att svenskar kan vara så jävla uppkäftiga och döma oss efter hudfärgen men hudfärgen räknas inte.
  Jag är själv MÖRKHYAD men STOLT iaf. och NEGER?!!!!!!!!!!!! ÄR DU HELT JÄVLA PANTAD PÅ NÅT SÄTT!!!!!!???

  Reply
 108. Anonym januari 23, 2010 at 10:15 e m

  det är likson ganska okej ändå för att… vf kan mörka kalla varandra för negrar och kalla svenskar föe svennefittor eller svenneballar o skit men sen när svenksar kallar dom för neger så blir dom jätte arga och kalla svenskar för rasister 😮
  Jag är själv mörkhyad vet du men en del är ganska rätt i ditt inlägg

  Reply
 109. razan januari 23, 2010 at 10:17 e m

  douglas ok.. när jag engång RÅKA säga neger framför en mulatt i min klass blev han skitchockad o ba: URsÄKTA? MEN du e ju sj arab… och mörk… jag blev heeelt sån o ba: förlåt till han direkt och de syntes att ja mena de sen han ba: de e lugnt gumman

  . tror du paow säger förlåt?
  OCH va snackar du om uppmärksamhet:s?

  Reply
 110. Sara januari 23, 2010 at 10:18 e m

  Jag håller med dig. Är själv inte svensk, men tycker att en hel del utlänska killar bör ej bor här. Jag går i en gymnasiet, där det är blandat med många folkgrupper. Exakt alla svenskar som jag träffa på är aldrig sånna stökiga, idioter som gör mig arg, men många utlänska killar gör mig det. Tjejerna är inte heller störande, utan bara killar. De killarna i mitt gymnasiet eller rättare sagt min klass är bara fördjävliga. Jag hatar dem. Även om det faktisk bara är två killar som jag stör mig på, så känns det fruktansvärd. Jag träffar på många utlänska killar som tycker om att sno grejer eller förstöra för andra. Alltså, what? Vad är det de egentligen gör? Jag vet i alla fall att deras hemland är mycket strängare än Sverige och att de absolut inte skulle har gjort det där. Men varför gör dem det här? Är det för att reglerna i Sverige inte skrämmer dem tillräcklig? Bör Sverige sättas strängare regler? Jag tycker i alla fall att Sverige inte bör göra det, utan på nåt sätt måste dessa killar lära sig att uppföra sig på ett bra sätt. Vi bör lära oss mer om detta i skolan. Nu menar jag inte att alla utlänska killar är idioter, utan bara vissa. Det är väldigt synd att det finns sånna, för de är bara en stor skam…

  Paow, jag tycker om när du ta upp sådana samtalsämne, för då har jag så mycket som jag vill dela med 🙂 Hahaha, annars är jag typ aldrig bra på att kommentera ^^

  Reply
 111. Anonym januari 23, 2010 at 10:19 e m

  *paulina du är ju lite fel ute.. Du behöver inte klanka ner andra bara för några som råkar vara ”mörka” sim du säger är jobbiga? Haha du sitter säkert och gråter varje dag för du e så jävla ful, du drar alla över en kam och säger att ALLA invandrare är jobbiga osv. Ta dig en titt omkring så kanske du ändrar dig 😉 det är ju inte som om att alllaaaa svenskar är värsta änglarna. skaffa en hjärna jävla analhål.

  Reply
 112. razan januari 23, 2010 at 10:19 e m

  när mörka kallar varandra för neger klart de e lugnt för dom e som bröder.. BRÖdER!! och man vet att man flippar isf!!

  Reply
 113. Jessica januari 23, 2010 at 10:24 e m

  DU tror att du är smart haha du är såå blåst! Varför människor kallar en h*ra, jadu, kanske för att man är det? inte konstigt att många kallar dig för det!!
  DU ÄR RASIST !!ÄCKLIGA JÄVEL!!

  Reply
 114. Anonym januari 23, 2010 at 10:28 e m

  Sannt!

  Reply
 115. Anonym januari 23, 2010 at 10:28 e m

  Du har helt jävla rätt!

  Reply
 116. Alexandra januari 23, 2010 at 10:28 e m

  Håller med dig helt och hållet!!

  Reply
 117. Anonym januari 23, 2010 at 10:32 e m

  kolla nu paow om du kom till någon o kalla den personen neger kanske den personen int gör något men om du gjorde de till mejh skulle du för fasen ångra dej!! asso de e bara ett slags folk jag int tål o de e rasister o asso fuck u o du e rasist annars skulle du int använda de ordet asso jag hatar rasister okej jag gillar int o använda ordet hata men jag gör det tyvär för rasister har inget hjärta ingen hjärna o dem har psykiska problem, o jag menar allvar. hur kan man hata en hel ras??!!?? om man int känner hela den rasen???!!!

  Reply
 118. Classe januari 23, 2010 at 10:32 e m

  NEGER NIGGER BLATTE SVARTSKALLE ÅÅÅÅÅ HAHA.
  HON FÅR VÄL FÖR FAN SÄGA VAD HON VILL.
  KLAGA PÅ BABBARNA SOM INTE VISAR RESPEKT Å KALLAR SVENSKA TJEJER SVENNEHORA.DET ÄR DERAS FEL ATT PAOW SKRIVER SOM HON GÖR
  NEEEEEEEEEEEEEGER

  Reply
 119. johanna januari 23, 2010 at 10:34 e m

  Asså är det ingen av er som har lärt sig något i skolan eller?
  Dom svarta har vart slavar för vita och när man kallade någon
  för en nigger/neger var det samma sak som att kalla någon
  för ett djur, man behandlade svarta som sopor!
  Det har alldrig hänt vita, alldrig så mkt.
  Visst kan vi har blivit misshandlade någon gång, och vist har vita
  också hat det svårt, ja men när du kallar någon för en neger
  så är det samma sak som att tycka att slavhandel är helt okej
  och att behandla svarta som djur spelar ingen roll.
  Jag är vit, men jag har verkligen inget större värde för det och man
  kallar bara inte någon för neger, det är sjukt rasistist, och det är
  så du vill va så kan inte jag stoppa dig, men du kanske ska börja tänka
  innan du pratar.

  Reply
 120. Sofie januari 23, 2010 at 10:34 e m

  Jag förstår vad du menar, verkligen. Men du uttrycker dig kanske lite klumpigt ibland ..

  Reply
 121. Anonym januari 23, 2010 at 10:37 e m

  Är med dig till 100 %. Hatar blattar som inte kan betée sig eller uppföra sig, de får väl förfan anpassa sig till VÅRA regler och normer om de ska bo här. Är så jävla less.

  Reply
 122. Blåndi januari 23, 2010 at 10:39 e m

  ”För bör dom straffas med att bli utskickade till deras hemland? Där det möjligtvis är krig och fattigdom? För ingen människa väljer att flytta och lämna sitt land bara för att..?”

  JA, dom ska väl straffas för att dom beter sig som jävla idioter? Om man kommer från ett fattigt land med krig o skit o får komma hit till ett jävligt bra land om man jämför och sen inte ens kan vara tacksam? Nej, då kan man gott o fan åka tillbaka o må skit igen. Jävla idioter.

  Nej jag säger inte att svenskar alltid är sjyssta heller, men dom bor i SVERIGE, därför ska dom ha sina straff i Sverige. That’s it. Vi är för snälla mot idioter.

  Reply
 123. adela januari 23, 2010 at 10:40 e m

  men åhweee spela roll vafan man är ifrån ;s
  & gumman paow, snälla ställ dig framför ett stort negergäng och läs upp detta inlägg från din blogg 😉 då är du inte lika uppkäftig. och om du nu nt är helsvensk, snälla skriv ett inlägg vart du är ifrån?? 😉

  och sluta sola om du nt har emot mörka människor, lr vafan du nu har.
  palla bry sig om folks hudfärg!
  jag är stolt mulatt.
  och alla andra borde också va stolta, men fan nt hacka på varann ;s
  öh.

  Reply
 124. adela januari 23, 2010 at 10:41 e m

  och sluta sola om du nu har emot mörka människor, lr vafan du nu har *

  Reply
 125. adela januari 23, 2010 at 10:42 e m

  och sluta sola om du nu har emot mörka människor, lr vafan du nu har. *

  Reply
 126. Sandra januari 23, 2010 at 10:44 e m

  grymt bra skrivet !

  Reply
 127. Linn januari 23, 2010 at 10:47 e m

  Jag håller med dig !

  Reply
 128. Anna januari 23, 2010 at 10:49 e m

  Håller med dig faktiskt, jag är inte heller rasist eftersom rasist betyder att man hatar en viss ras grupp. Jag är inte imot ngn ras grupp men därimot är jag emot invandrare som beter sig dåligt på allmäna platser, lixåm jag har den synen på invandrare att dem är mer som ”gäster” i Sverige men ändå bor här och har samma rättigheter och om man tar hem en gäst så är det skitdålig stil om gästen typ sitter o klottrar på en möbel elr ngt, men det är ju inte dålig stil om man själv sitter i klottrar på sin egen möbel. Jag har samma syn när det gäller länder och invandrare.

  Reply
 129. Anonym januari 23, 2010 at 10:51 e m

  håller med dig som fan 😀
  du är bäst paow! <3

  Reply
 130. lovisa januari 23, 2010 at 10:52 e m

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Reply
 131. Anonym januari 23, 2010 at 10:52 e m

  dessie är hav finsk och halv svensk

  Reply
 132. stolt blatte (L) januari 23, 2010 at 10:53 e m

  haha akta, du e sjuk.
  du och dessie beter er som apor ni också?
  det finns mer invandrare i sverige än svennar.
  så ah, borde nog ta bort detta inlägget.
  innan det blir lite svårt för dig, du kan faktiskt bli misshandlad för sånt :s

  Reply
 133. Anonym januari 23, 2010 at 10:58 e m

  Håller med dej nu de finns vissa negrar.araber turkar osv som tror att dom kan komma och äga vad som helst och och sånt gillar man inte .
  Men de finns vissa som är skit shysta som man verkligen gillar som tex dina vänner.
  men dom dära andra borde inte vara kvar här om dom ska hålla på att söka bråk våldta svenska tjejer osv

  Reply
 134. Anonym januari 23, 2010 at 10:59 e m

  hej

  Reply
 135. Rezzie januari 23, 2010 at 11:00 e m

  Paulina..Det är inte fint att kalla en mörkhyad för neger, spec inte om det är en skällsord för dig. Ordet Neger börjande användas under slavhandeln av dem ”vita”, inte dem svarta som kallade sig själva för ”niggers” Det var ett sätt för dem vita att ha makt, visa att afrikaner är mindre värda för deras hudfärg.. Och det är kränkande! för man menade inget väl med ordet, det fanns ett fult syfte bakom det hela och på så sätt är det än idag dåligt att använda ordet om man tänker på historien. Vi är mer kunniga och ska därför inte kalla andra för Neger. Jag förstår att folk blir arga på vissa ”förortspojkar” som går runt och beter sig som ”djur” Men varför inte bara ignorera ist? du ger dem mer luft ju, genom att bry dig. Dem killarna bor i ett segregerat område där dem inte får smälta in, det är bara statens fel. Jag är själv kurd men bor bland svenskar och jag har framtidsplaner, men pojkar i förorter har inte framtidplaner tack vare negativa personers kommentarer! Folk som ser pojkarna som kriminella ser fel…För det är ju då den synen dem försöker leva upp till eftersom ingen har förtroende för dem.. Normer i samhället har byggt allt detta, fördomar så att säga. Jag har flera ggr fått höra massa skit pga min bakgrund! Spec bland svenskar faktiskt som när jag vart på fest ” Vad säger din pappa?” osv det är inte vad jag vill höra…Sen vill jag sluta försvara mig för jag är utländsk? vf har det blivit så dåligt i Sverige nu? Jag är preeeecis lika mkt svensk som min granne Anders med blå ögon, skillnaden är att jag har en annan bakgrund, men jag har svensk medborgarskap och tillhör Sverige, och alla har olika definitioner av ordet ”svensk” och ingen kan säga att just ”det” är svenskt för alla svenskar är inte likadana…Varför ska man gå bakåt i tiden? Sverige är så pass utvecklat, demokratisk & rättvis så det borde inte vara såhär, vf finns det så många fördomar nu?? ett fint land är ett land med kunskap tycker jag, och det är ett land rik på kultur. Varför ska man som djur dra sig till sin egen ras? är det inte bättre att alla blandas? man borde gå framåt ist..Säger inte att du är Rasist..Alla har trots allt fördomar, tycker tom att det är bra att du berättar om dina fördomar och konfronterar dem och får höra andras syn. Och det är självklart att vi invandrare tar åt oss när Svenskfödda talar, det är trots allt vi som flyttat hit och måste anpassa oss så kränkande kommentarer svider jo! Tycker bara att du ska förstå vår situation med för alla vi är inte likadana och sådana kommenterar som att vissa är apor i bussen bidrar till sämre tänkande bland andra..Hur kommer det sig att du inte skrivit något bra om invandrare tex? det är prec som media..Det enda som uppmärksammas om invandrare är negativa saker..Klart det skapas hat mot ”oss” Alltså den här diskussionen kan bli huuuur lång som helst, och som sagt alla har fördomar men tänk på att du är en stor bloggare…det du säger påverkar många andra som läser. AJA creds för du iafl talar bättre än andra storbloggare som Kissebitch.

  Reply
 136. Anna januari 23, 2010 at 11:02 e m

  haha såå patetiskt!

  bara i ett land som sverige skulle nån publicera sånt här. jag menar, allvarligt, och? ja, jag ångrar att jag kom in på denna sidan.

  Reply
 137. Fella januari 23, 2010 at 11:02 e m

  Hitler var inte rasist, han var nazist. Du kanske borde gå i skolan trots allt. En rasist tycker egentligen bara om sin egen ”ras” och en nazist vill utplåna alla judar. Shit. Gå till skolan.

  Reply
 138. Fella januari 23, 2010 at 11:03 e m

  är dessie finsk? 😮

  Reply
 139. s. januari 23, 2010 at 11:04 e m

  alla blattar är inte hemska. o säg inte att dom flesta är det. många svenskar är. oftast så skyller man alla problem på invandrare. det blir så mycket större grej när en utländsk har våldtagit någon än när en svensk har. helt plötsligt så är alla utländska våldtäcksmän. Alla människor har brister, spelar ingen roll vart man är ifrån. som sagt dra inte alla över en kant. Bara för att vissa invandrare våldtar, förstör, baxar osv så betyder det inte att alla gör det. samma sak med svenskar. Det beror på från person till person. och jag förstår vad du menar med att när dom kallar dig för blondinfitta, svenne osv så är det helt okej men när du säger något till dom så blir du kallad för rasist. Det dom gör är omvänd rasism. Inget är rätt. man borde inte bry sig om vad folk är för ras.

  Reply
 140. Fellan januari 23, 2010 at 11:06 e m

  Jag håller med. Om någon säger svennejävel så är det ingen stor sak. Men säger man negerjävel, då jäklar asså. Varför ska det vara så?! jag vill absolut inte dela upp vita och mörka i två grupper, men varför blir det en större sak om man säger neger för? det är ju inte heller okej att säga svennejävel?

  jag tycker precis som du, du är modig som står för vad du tycker för hela sverige. det skulle jag aldrig våga.

  Reply
 141. mlkmlk januari 23, 2010 at 11:06 e m

  alltså, äru dum i huvudet eller?
  du borde inte publicera ngt så rasistiskt, dåligt för ditt rykte och människor kan skrika rasist till dig när de ser dig.
  Dock håller jag med dig, när man säger neger, blatte eller guling så är man riktigt illa ute, men om folk blir kallade svenne så händer inget. jag är själv en 14 årig ”blatte” från turkiet och stör mig på att mina kompisar säger svenne till ”svenskliknande” människor, men vad fan händer när folk säger blatte till dem?

  Reply
 142. liza januari 23, 2010 at 11:09 e m

  fan va alla ska ha problem med att man säger neger och sånt ?!
  DET STÅR JU FÖR FAN NEGERBOLLAR I KAKBOKEN ( sju sorters kakor)
  börjar bli så jävla less på att om en svensk säger ngt rasseaktigt till en invandrare, då blire värsta jävla stora grejen liksom och det blir bråk och dom börjar skrika saker som jag ska knulla din mamma ! eller typ jävla svennejävel !
  VAFAN GÖR NI I SVERGIE OM NI HATAR SVENNAR ?!

  Reply
 143. Fella januari 23, 2010 at 11:10 e m

  HAAAAAAAALLÅÅÅ DET SPELAR INGEN ROLL VAD VI SKRIVER TILL DEN HÄR FITTUNGEN, FÖR HON FATTAR JU TYDLIGEN INTE ETT SKIT UTAV DET & TAR INTE OSS LÄSARE PÅ ALLVAR!!!!!!
  HON KAN JU ENDAST GÅ UT O ”FESTA” HAHA FESTA MY AAAASSS, DET DÄR KALLAR MAN INTE ENS O FESTA, UTAN SKÄMMA SÖNDER SITT LIV FÖR VARJE HELG SOM GÅR, HAHAH SÅ JÄVLA SAAANT!!

  OCH VEM FAN E DUUUUU SOM SKA KOMMA O KALLA FOLK NEGER O EN MASSA ANNAT HIT & DIT??? TROR DU SJÄLV PÅ FULLASTE ALLVAR ATT FOLK DÅ KOMMER ATT ACCEPTERA DIG ENS LR? NO FUCKING WAY, DU KAN JU FET GLÖMMA DET FÖR RESTEN UTAV DITT LIV OM DET ÄR SÅHÄR JÄVLA FITTIG DU TÄNKER VARA!!
  OCH KOLLA PÅ ER SVENSKAR BARA, DU ÄR JU SÅÅ JÄVLA BRA PÅ ATT SNACKA SKIT OM INVANDRARNA, NI SVENSKAR SKA VI VÄL ÅTMINDSTONDE INTE TA & GÅ IN PÅ VA? SKÄMMER UT UR SOM FAN, SKRIKER, SLÄNGER UT PÅ MARKEN UTE I STAN I KISTA,SOLNA, JA ALLA STÄLLEN I STOCKHOLM KRYLLAR JU FAN AV FJORTISAR, SÅ HÅLL KÄFTEN, ALLA ÄR LIKA MKT VÄRD.

  Reply
 144. lina januari 23, 2010 at 11:16 e m

  SÅ jäkla bra 🙂 tummen upp för det 😀

  Reply
 145. dmartinsson januari 23, 2010 at 11:17 e m

  Hååller med dig till 100%!!!!

  Reply
 146. olivia januari 23, 2010 at 11:19 e m

  du skriver så bra paow!! =)

  Reply
 147. amnda januari 23, 2010 at 11:20 e m

  SANT!

  Reply
 148. beatrice januari 23, 2010 at 11:24 e m

  jag håller med dej paow, så jävla rätt kunde inte sagt de bättre själv ! man vågar fan inte gå i kista längre utan att oroa sig över att bli nerslagen av en invandrare..

  Reply
 149. IAM-4 69 januari 23, 2010 at 11:28 e m

  håller med dig till 10000000000000000000%! och du är ingen rasist, rasist är nånting helt annat, du är en stark person som står för vad många människor tycker. you go girl!
  suck, fattar inte hur vissa kan kalla dig rasist. antagligen är dt b**tte ungarna
  blondies 4life

  Reply
 150. ?? januari 23, 2010 at 11:29 e m

  OM MAN KAN KALLA NÅN JÄVLA SVENNE & JÄVLA BLONDINFITTA KAN VI VÄÄL FÖRFAAAAN SÄGA NEGER?! fan asså

  Reply
 151. Nanna januari 23, 2010 at 11:32 e m

  hmm..du är inte rasist…och du kallar utlänningar för apor…ja det kan man ju börja fundera på paow…

  Reply
 152. Nanna januari 23, 2010 at 11:34 e m

  s. : håller helt med dig.

  Reply
 153. johanna januari 23, 2010 at 11:35 e m

  Håller med Razan föresten.

  Reply
 154. hannah januari 23, 2010 at 11:38 e m

  håller med

  Reply
 155. Naaatalioucious januari 23, 2010 at 11:45 e m

  Jag har silikon, före och efter bilder, säg vad ni tycker 🙂

  LÄS & KOMMENTERA BLOGGEN 🙂 <3

  Reply