Jag är en person som står för allting jag säger. Varför är det rasistiskt att kalla någon för ”neger”, och varför är det bara vita som kallas för rasister? Det är för fan inte vi vita som drar folk över en kant, för att det har vi lärt oss i skolan. Det är utländska som drar sig själva över en kant och gör så dom själva känner sig utstötta.

Visst har jag använt det ordet som ett skällsord mot mörka människor, inte för att jag är Hitler och vill utrota hela världen utan precis som många utländska kallar mig för ”svenne jävel” och ”blondinfitta”. En massa killar på bussen beter sig faktiskt som apor och trashar bussen och är enligt mig äckliga utlänningar som borde bo i sina hemländer, för där visar dom i alla fall respekt och skulle aldrig göra som dom gör här.

Men jag är inte rasist, jag tror inte att jag har en enda helsvensk vän? Dessie är finsk, Maria är syriansk, Alexandra är spansk, Amir är Tunis, Anton är mörk, Alma är från Argentina, Daniel är kurd. Josef är libanes och Jotte är polsk. Inte ens jag är helsvensk! Ja, jag kan fortsätta, är det att vara rasist om man ogillar störiga utlänningar och dräggiga svenskar? Jag tycker inte om människor som förstör och uppför sig illa. Så och i det här fallet så råkar det vara en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

Och jag säger bara, det här är Sverige. Här uppför vi oss, och om man vill bråka och tycker att Sverige är pissigt, så kan man åka hem till sitt ursprungliga land.

41KCDQRTE8L._SL500_AA280_

Edit: Varför är det okej att kalla någon för hora? Nu kanske jag blir rasist eftersom alla utländska människor är så elaka. Buhuuhuh =( ni förstör bara ert eget rykte. Jag vet att måååånga människor tänker som jag, men jag är nog den enda som vågar uttala mig om det. Hoppas att sanningen svider och läs mina kommentarer, att nästan alla tycker som jag. Puss på er med, jag älskar alla mina bloggläsare =)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (350)

You might also like

Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?!
 • Anonym

  du har ju ingen empatikänsla? du har ju själv sagt förut att du e känslokall o inte kan förstå andras känslor, o inte bryr dig om du e elak.

  och visst ‘r de bra att kunna stå för vad man säger, de gör nog dem flesta, men man ska ju inte säga en massa skit för de? man ska väl kunna va snäll ändå.

 • julia. xd

  vad är din andra halva då?^^
  svensk och? ;]

 • *stadsdiva*

  måste säga att ja håller me! jag menar neger,, det är ju det dom e, folk tyckte ju inte det va rasistiskt före negrena själva tyckte det. här i finland så blev lakritspappret förbjudet för ett tag sen för att det var ett negerhuve på omslaget så nu är det enbart blankt, och då ställer jag mig frågan : hur e det då med kalles kaviar?? en superblond vit kille me fullt me fräknar i hela ansiktet! nu tycker jag som vit att detta e jävligt rasistiskt så varför e det okej??????

  samma i alla raplåtar,, negrerna själva sjunger bitch nigger i typ varannan mening men kommer det från nånannan nej då jävlar!

 • hanna

  shit, du är smart. många utlänningar gör sig själva till utstötta. jag börjar gilla dig mer och mer tjejen!

 • Ellen

  håller med dig!

 • ayti

  betyder ju inte att alla ”blattar” e lika hemska -.-

 • Eve

  HÅLLER MED! Fyfan för alla jävla bitterfittor från utlandet som gör oss svenskar osäkra. Acceptera vårat land eller dra hem till erat eget!!! GO PAOW <3

 • Melinda 24

  Rasist = fördommar ..
  och du anser dig inte ha några när du ändå nämner att ” utlänningar beter sig som apor och trashar bussen enligt dig är äckliga utlänningar och borde bo i sina hemmaland”

  För bör dom straffas med att bli utskickade till deras hemland? Där det möjligtvis är krig och fattigdom? För ingen människa väljer att flytta och lämna sitt land bara för att..?

  Redan där skiljer du ”svensk” och utländsk… När en utlänning fått uppehållstillstånd är hon/han precis lika svensk som du och behöver inte bli hemskickad för den beteer sig illa på bussen?

  Jag är några år äldre än dig, jag är trots allt 24 år. Har tyckt du är en jätte karaktärisk liten tjej. Men potential till skillnad ifrån Kissie och dessie. Men nu förstår jag att även du behöver några år av mognad…

 • Marmoset

  Du har helt rätt. Jag håller med dig till 100 procent. Om jag kallas en svart för neger blir det rabalder men om han kallar mig för svenne spelar det ingen roll. Kram

 • rozy

  du har rätt..såhär går det fan till… de får skylla sig själv om vi blir rasister… dem delar ju själva in sig i ett fack.. så mkt som dem sticker ut :s

 • Sofia

  True true. Folk tolkar bara det du skriver som något rasistiskt för att ha något att tjafsa om. Så är det nästan alltid. Tycker man att svart är den finaste färgen som finns så är man emo, gillar man rosa och är blondin så är man bimbo, kallar man kineser för gulingar är man rasist.. Det spelar ingen roll vad som egentligen ligger bakom dina åsikter, folk tolkar allting till något negativt så de kan få känna sig lite bättre medan de kallar dig elaka saker.

 • kalle

  Du kanske inte är rasist, men oerfaren, naiv och korkad är du.
  Det heter för övrigt, ”drar alla över en kam”, inte kant.

 • Arieta

  Seriöst, blondie du är ju själv en rasist och har ingen empati känsla även om jag inte vet vad det är. Så sluta gå runt och kalla andra folk för rasist när du själv är det. Har du sett ditt longface eller? Vafan, tror du verkligen folk som läser detta bryr sig om dina rasistiska åsikter? :S Du är en skam för hela sverige.

 • *stadsdiva*

  ni svenskar e bara för jävla mesiga, utlänningarna har tagit över typ hela sverige, och mer smuts tar landet in varje år och dom beteer sig inte bättre än rödvinsfläck på vitskjorta!

 • suzana

  du har hellt rätt 🙂 .
  vart kommer du mer ifrån :)?

 • sara

  Det är egentligen inte barnens fel att dem är här. Det är föräldrarna som var tvungna att fly från sina hemländer när dem har haft det svårt där med krig och sånt. Inte alla invandrare då utan dem flesta!
  Sen finns dem inte bara i Sverige, hahaha.

 • Alexandra

  Dom som inte håller med har inte upplevt det eller är ”en av dom”
  Är man här i sverige så SKA man bete sig som en svensk och uppföra sig.
  Det är därför man inte vågar gå den mörka vägen själv hem på kvällen.

 • cornelia.

  allvarligt paulina, du behöver inte ge dig in i såna här diskussioner ens. du märker inte ens hur du säger emot dig själv som melinda 24 säger. jag är 21 och det märks verkligen att du är yngre. ”men vissa kallar mig dumma saker så då får jag vara dum tillbaka”-mentaliteten funkar inte direkt. det är du som visar dig empatilös och korkad med inlägg som detta. man kan ju anta och hoppas att de som håller med dig är yngre och också växer upp en dag. kan man inte bara sluta med att sätta etiketter på människor och se dem som människor istället, inte det land de kommer ifrån eller den färg de har på håret. jag kommer ursprungligen från en kommun som inte tar emot invandrare och där fylls kvoten av människor som uppför sig illa av svenskar istället. så sluta döma människor så kanske andra gör det samma med dig. kom inte och säg att du har någon empati för andra, som skämtar om invandrare och framför allt utvecklingsstörda.

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Bra skrivet!

  Jag håller med till viss del, faktiskt.

  <3

 • Carro

  Du har helt rätt Paulina.

 • razan

  ok ok.. men jag ber dig åk nt till andra länder om ni vill att vi ska åka hem till vårt hemland

 • Carro

  Varför uppför inte du dig d¨å?

  och hur beter sig svenskarna när dem åker utomlands? super sig fulla, skriker o stör.

  så snacka inte om svenskar som att dem e bättre,

 • peessiii

  Haha, man kan visst säga ”dra alla över samma kant”

 • Amanda

  Ärligt, det här inlägget var bra! Folk söker fel på sånt du skriver hela tiden.. Men det du skriver är ju faktiskt sant, det här inlägget stämmer. Jag är absolut inte heller rasist, har också utländska vänner. Men jag håller med dig till 100 procent angående detta 🙂 Det är hemskt hur respektlösa vissa kan vara, svenskar som utländska. Men om jag som svensk skulle vara invandrare i ett annat land hade jag iallafall varit tacksam och betett mig där. Kram!

 • Hanna

  du har så jävla rätt! håller med dig till tusen 🙂
  kram!

 • *stadsdiva*

  ni svenskar e bara för jävla mesiga,, invandrarna håller typ på att ta över hela sverige och mer skit tar ni in verje år och dom beteer sig inte bättre än en rödvinsfläck på en vitskjorta!!!!

 • Nike

  Extremt ointelligent skrivet.
  Lilla gumman, fattar du inte att du bara skaffar dig ovänner?

 • Johan Y Emil

  Inte lätt att komma från Kina, se allting snett är en jävla pina, fyla små lättel, nudla o lis…

 • isabella forever

  de finns ju fan svenskar som beteer sig som apor vafan, som beteer sig värre en dom här utländska. de spelar ingen roll vart man kommer ifrån, alla beteer sig på sitt sätt, folk kanske stör sig på vad du gör. man ska aldrig döma folk. *suck*

 • Eleni

  Håller med Razan, stanna i Sverige och ruttna istället. Slår vad om att du har massa fördommar osv om thailändare också, ändå åker du dit. Usch, du är helt pantad i huvudet.

 • J

  men åh era jävla bitterfittor som försvarar det här inlägget..
  Paulina har ju för i helvete rätt!
  Blir så jävla sur på dom som bara är negativa och säger emot paow BARA för att vissa av er inte gillar henne…

  Kör hårt tjejen! du har framgång!

 • olivia

  Så du står vad du säger när du vill ha en som ica jerry hemma hos dig som ett husdjur ? Liiiite dubbelmoral där va.

 • Malin

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

 • emma

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

  TUMMEN UPP!
  SANNING!

 • kladflickah

  kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att lida av dubbelmoral istället? du om någon borde ju veta det.

 • emma

  HÅLLER MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  fyfan så jävla bra,bästa du skrivit på länge:D

 • emma

  otrligt bra skrivet!

 • ada,m

  du är så jävla äklig paulina , sån jävla fuling och rasistisk, bara för du inte känner eller sj e helv svensk betyder det inta att andra som läser din blogg känner sig träffade näru sejjer neger, din blondinfitta

 • Maya

  Ååh din lilla mytoman, när ska du lära dig att det är RASdiskrimnerande att kalla någon för neger?!?!?? ”Svennejävel” är INTE samma sak som neger, förfan!! Om någon valde att kalla en mörkhyad person för ”afrikanjävel” skulle det inte varit rasistiskt, ALLS. Men så fort en person kallar en mörkhyad för neger, vare sig de är svart eller vit, är det & kommer alltid att vara rasdiskriminering. Neger är ett föråldrat, förolämpande och negativt laddat begrepp och används även av somliga som ett invektiv. Andra använder det dock fortfarande utifrån uppfattningen att det är ett värdeneutralt (vilket det inte är) ord. Jämför exempelvis mulatt. Du kan försöka rättgöra att kalla andra männsikor för neger hur mycket du än vill, du lurar bara dig själv och ingen annan. Detta har INGENTING med utlänningar stumpan. Om man kallar någon för ”jävla utlänning” har det ingenting med denna person hudfärg o göra och om någon kallar dig för ”blondinfitta” har det ingenting med DIN hudfärg o göra, har det? Nja, did’nt think so.

  Förresten så heter det ”dra alla över en kam” (vilket du gör) och inte ”kant”. Men det är bara ett till bevis på hur jäkla okunning och oanmäldbildad du verkligen är stumpan (:

 • Gabi

  Äh folk sluta klaga på att hon behöver mogna för hon har ju förfan rätt! visst har vi fördommar precis som hon men vi drar inte alla över en kant. Alla har mer eller mindre fördommar. Och kommer man hit ifrån ett land med fattigdom och krig får man fan visa uppskattning och respekt. Var finns den? E man inte tacksam får man fan dra tillbaka dit man kom ifrån. Sen drar dom ner varandra i skiten. Dom väljer själva den vägen. Ni vet väl att så fort en ”blatte” börjar sköta sig och bättrar sin svenska så blir dom hatade för att dom är ”svenne wannabes”?

  Nej Paulina du har så jävla rätt.

 • Maya

  Ååh din lilla mytoman, när ska du lära dig att det är RASdiskrimnerande att kalla någon för neger?!?!?? ”Svennejävel” är INTE samma sak som neger, förfan!! Om någon valde att kalla en mörkhyad person för ”afrikanjävel” skulle det inte varit rasistiskt, ALLS. Men så fort en person kallar en mörkhyad för neger, vare sig de är svart eller vit, är det & kommer alltid att vara rasdiskriminering. Neger är ett föråldrat, förolämpande och negativt laddat begrepp och används även av somliga som ett invektiv. Andra använder det dock fortfarande utifrån uppfattningen att det är ett värdeneutralt (vilket det inte är) ord. Jämför exempelvis mulatt. Du kan försöka rättgöra att kalla andra männsikor för neger hur mycket du än vill, du lurar bara dig själv och ingen annan. Detta har INGENTING med utlänningar o göra stumpan. Om man kallar någon för ”jävla utlänning” har det ingenting med denna personens hudfärg o göra och om någon kallar dig för ”blondinfitta” har det ingenting med DIN hudfärg o göra, har det?

  Förresten så heter det ”dra alla över en kam” (vilket du gör) och inte ”kant”. Men det är bara ett till bevis på hur jäkla okunning och oanmäldbildad du verkligen är stumpan (:

 • Anonym

  Ayti: har hon sagt att alla ”blattar” är hemska?
  Hon menar ju dom som förstör och inte respekterar sverige som dom skulle ha gjort i sitt hemland

 • Classe

  Vill du veta vem killen är som Dessie påstod tog hennes plånbok?

 • MENS

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

 • sofi

  tjejerna som är 24 & 21, vafan läser ni en 16 årings blogg för? aja whatever. tycker paulina har helt rätt här. för att förkorta hela hennes text, så som jag tolkat den, så menar hon att hon gillar inte folk som beter sig illa på bussen osv, vare sig det är svenskar eller utlänningar.

  sen är det så att vårt land, är ”vårt” land. och vi har tagit in dom, för att just ge dom ett liv bort från fattigdom och krig. kan dom inte visa respekt då? det är väl det hon menar, eller? sen gör svenskar samma sak, självklart, hon skriver ju till och med att hon inte gillar ”dräggiga” svenskar också.

  om jag har tolkat paulinas text rätt, är jag med henne till 100%.
  om det är en utlänning på bussen som beter sig illa, beter jag mig lika illa tillbaka. och kanske skriver den att det var en ”jävla blatte på bussen” på min blogg. och det är ju just vad han/hon är, en blatte? om dom tar det som en förolämpning är dom ju inte stolta över att vara blattar. är det en svensk som beter sig illa på bussen, beter jag mig lika illa tillbaka. och antagligen skriver att det var en ”äcklig fjortis på bussen”. inte det mognaste man kan göra. men jag är ju trots allt bara 15 (:

 • MENS

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

  JAG HAR SOM SAGT PROVAT MENSKOPPEN.

  LÄS OM DEN HÄR: http://MENS.BLOGGPLATSEN.SE

  LÄS OM MENS, TAMPONGER, BINDOR, MENSVÄR, MENSKOPPEN, JAA ALLT!

  besök gärna!

 • melisa

  ””Är man här i sverige så SKA man bete sig som en svensk och uppföra sig””

  AHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA OCH HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA… HUR I HELVETE BETER SIG EN SVENSK DÅ? 😀 ni svenskar är ju sååååå perfekta, jaa aaa daaa 😀

 • Martina

  Det är bra att stå för vad man säger.

 • Maya

  Sedan så skiter jag fullständigt i om du har ”vänner” som alla är utlänningar för det bevisar absolut ingenting.

 • Hanna

  alla över en KAM

 • MENS

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  JAG HAR PROVAT MENSKOPPEN!

  LÄS OM VAD JAG TYCKTE HÄR: http://MENS.BLOGGPLTSEN.SE

  EN MENSBLOGG VÄRD ATT LÄSA!

 • Anonym

  HAHAH men duuu, du säger emot dig själv ju tröga fanskap!!!
  Urs jag skrattar sööönder mig ska du veta, nu var du faktiskt rasist IGEN ”vi vita” haha orka nu drar du alla över en kant, shit du kan inte ens skriva ordentligt lr uttrycka dig bra när du ändå ger dig in på sånna här diskutioner så gör det bra & lek fan inte smart, du är waaaay för liten för det, du har så många fördomar, du är helt LOST i skallen. kom inte o snacka massa bullshit, för det köper vi tyvärr INTE!!!!!!

  Btw, get a fucking life snorunge!!!

 • Anonym

  O JUSTE, du gör saken större bara, kolla bara på vad folk skriver, du startar ett krig ju, fucking åsna!!!!!1

 • erica

  är dessie finsk? nice! 🙂

 • Mathilda

  Kan inte mer än att hålla med. Duger det inte, åk hem. Det är ändå ingen som bryr sig. Sure, dom som sköter sig och accepterar oss som faktiskt bor här, låt dom vara här. Men det är väl ändå dom själva som gör sig hatade? Om alla bara kunde bete sig så skulle vi väl inte tycka som vi tycker? Vi har väl inte fått såna här uppfattningar från luften, right?

 • Anonym

  behöver du verkligen räkna upp dina vänner som är invandrare för att det ska ”låta snällare” hahahaha så dum.
  jävla idiot. det är inte alltid invandrare som bestämmer att bo i sverige, det är föräldrarna som hämtat oss hit. om jag kunde jag skulle taggat, men jag kan inte. och kom inte till våra hemländer för att åka på semester.

 • Hannah

  Detta inlägg får mig att bli en smula illamående.

 • Linnea

  Håller med i allt du säger men däremot tycker jag inte att folk ha rätt att kalla en mörkhyad för neger. Neger har Alltid varit ett negativt laddat ord men annars håller jag med dig i vad du säger 🙂

 • Anonym

  din sista rad, vissa kanske kommer till sverige för få en bättre uppväxt än i deras land det har inte med iaf de tycker ”sverige är skit” elr inte.

 • Anna

  Du behöver ju inte skjunka till sån låg nivå bara för ”alla” andra gör det? Och haha… att bara vita kallas för rasister? Du är så påläst! Du är verkligen sååå smart med dina smarta inlägg… Ibland borde du nästan egentligen bara vara tyst så du slipper göra bort dig så mycket

  Att komma från ett land där det är krig? Och sedan komma till ett helt annat land där folk är väldigt fördomsfulla? Tror du inte har en jävla aning om hur det känns. Du har din trygghet. Du har en bra bostad, bra inkomst, du kan göra precis vad du vill, hoppa av skolan, leva på pappa-betalar, åka på semester osv. Bordskämd kan man kalla dig för. Du är ganska så stökig, har skit dålig attityd, tjaffsar alltid med folk! Menar du är inte så mycket bättre själv? :/

  ”full med små mörka barn som bettede sig som apor.” Du är inte rasist? Och du påstår att du själv är bättre än dom här ”små mörka ungarna som beter sig som apor”? Sorry girl… men FAIL

 • therese

  Fan nu började man gilla dig, lite vett i huvudet har du! det är sant, hur mycket mogna 24åringar som säger att det du inte skrev är sant så är det så. det är ett svenskt land och om man kommer hit så kan man inte leva som man gjorde i Irak, that’s it. alla är inte så men vissa och dom förstör för alla andra.

  Det är inte många länder som tar in så mkt invandrare som sverige gör så då kan man fan vara tacksam när man får en lägenhet, mat och pengar. inte göra rinkeby och fittja obobart för en helsvensk.
  det är inte rasistiskt någonstans, för i sverige har man rätt till en åsikt vafan :S

 • SHOAKAN ☆

  aja sant… ja är ju själv kurd, och brukar säga svenne jävel neger, turkjävel o massa skit… alla har lite rasist i sig egentligen…. om man tänker för.

 • Lina

  Tjejen, du har fördomar mot fördomar..

 • elin

  Va du Kompis me Malin karlsson ?

 • kukgcctf

  som att du själv uppför dig då ?

 • alex

  haha du är för skön xD

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  LOL!!

 • alex

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.

  🙂 bara för att du skrev så där så kmr jag att följa din blogg varje dag xD

 • Jennifer

  Det är så jävla sant! Vi lär oss vad vi ser osv.. Inte bara hittas allt på inte. Som en gång på ica maxi så såg jag sienare stjäla en rulle full med påsar. hon och hennes man tog den och hon stoppade den under sin kjol. Och dom har väl som ”ryktet” att dom stjäl?! Så ja, fakta är fakta och jag tycker att dom som bara kommer och förstör borde inte få vara i sverige! För varför ska dom komma till sverige, få bidrag för att dom inte får ngt jobb och sen så ska dom förstöra också… DOCK gäller det ju inte alla! SÅ dålig stil alltså!

 • Martina & Hanna

  håller med dig paulina, jag menar vfan är det för stil att dom kommer till VÅRAT land och tror att dom kan kalla oss massa saker när det egentligen vi som ska snacka. liksom tro inte att ni kan flytta till vårat land och sen tro att alla har respekt för er och lalalalla. och JA det är inte konstigt att många är blonda med blå ögon, ni förstår att vi bor här i det såkallade SVERIGE ?!

 • Malin

  Så jävla sant. De största rasisterna är faktiskt de som är mörka… Och eftersom vi lever i ett jävla jante-land så får vi svenskar inte säga något för då är det hets mot folkgrupp, eller liknande.. suck

 • Michelle

  vad är din andra halva? och håller med dig…

 • Emilia

  omg, e Dessie finsk? :O haha

 • lariza

  nej men man kan ju inte kalla någon för neger ffs :s
  och det finns ju klara orsaker till de!
  neger betydde ju slav förr ..& det är ju vääldigt rasistiskt om man säger de.
  & svarta har ju visst blivit kallade för rasister ?
  wtf, spelar hudfärg eller ursprung någon roll ens ?
  de borde de inte.
  mm jag står också för mina åsikter.

 • Emilia

  omg, e Dessie finsk? :O:P haha

 • Ellie

  Jag tror du menar sympati. Lite skillnad på empati och sympati (men inom samma kategori)

 • nina

  haha jag håller med dig! Jag har 1 enda kompis som är helsvensk,har många kompisar som är från afrika,jag är inte helsvensk, min pojkvän är blatte och säger negerbollar och blatte, o svartskallar men de gör inte mig till rasist..

  Jag tycker att dom som verkligen behöver asyl, dom som kommer hit och sköter sig ska få vara här. Men dom som kommer hit, gnäller på sveriges lagar och regler, sveriges väder och på det svenska folket kan ju dra hem till sitt land eller någon annanstans. Men varför gnälla på sverige när deras eget land inte är bra? Det är ju anledningen till varför dom är här, deras land är skit!

 • elin linnea

  neger är ett ord som alltid varit kränkande. det är så löjligt att folk ska hålla på och använda de bara för att dom faktistk vill det. låt det bara va så slipper du att folk känner sig kränkta. sen har du absolut en poäng. men du själv är en kickersbrud som slår ner andra tjejer och inte pluggar och antagligen kommer leva på soc om några år. du förstör lika mycket för samhället som ”aporna” du pratar om.

 • Mia

  Till en viss del har du rätt. Man måste ta seden dit man kommer, oavsett om man är turist eller invandrare. Sen är det faktiskt inte så jävla synd om de flyktingar som kommer hela vägen fram. Det är de som är kvar i de krigsdrabbade länderna som har det värst, du måste ha mycket pengar för att kunna ta dig över gränser och köpa falska papper.
  Men sen finns det många, många svenskar som också är riktiga svin och som man inte skulle vilja möta på en mörk, ensam gata. Men vad ska man göra åt de? Det kommer alltid finnas idioter i världen, och det finns tyvärr inget att göra åt det. Ifall alla bara kunde acceptera att andra människor inte tycker och tänker lika som de, så ksulle det inte finnas krig och därför inget behov att att fly sitt hemland.

 • Hanna Östling

  Du har helt rätt, riktigt bra skrivet!

 • Sarah - DIDS

  OINTELLIGENTA KAOTISKA HÖGFÄRDIGA SVENNE RÖVAR ÄR NI HELA HÖGEN. Så himla omoget. Jag hoppas ni alla en dag inser vad fan ni har hållt på med i era yngre dar och växer upp. Speciellt du paow, du är en känslokall människa utan empati. Du är en vandrande fjortis pinne i mina ögon. VÄX UPP.

 • evelina

  Du har helt rätt! Utlänningar får gärna vara i vårat land sålänge dom inte förstör, liksom varför bara komma hit och börja förstöra? dom gör ingenting bättre för det och det är ju då dom får fördomar mot sig. Jag börjar gilla dig mer och mer paulina!

 • Haha

  Håller med dig. Utlänningarna får kalla svenskarna saker utan att bli kallade rasister men när svenskar kallar dom saker då jävlar är man världens rasist. :S

 • Anonym

  Men din jävla fitthora du vet ju för helete inte vad ordet rasistisk betyder? Bara för att du har en jävla halvfinsk kompis så kan du inte va rasist? Att säga neger är fucking rasistisk eftersom mörkhyade människor har blivit förslavade och kallade det i flera tusentals år, vi ljushyade har inte det, därförär det rasistiskt att kalla mörkhyade för negerjävlar och apor. Jävla fitta gå och häng dej för i helvete

 • Anonym

  håller med dej till 100 %

 • anna

  stoppa upp dig själv äckliga miffo!!!!uschhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

 • julia

  du har så jävla rätt !
  utlänningarna sköter dom sig inte här i sverige då kan dom fan sticka t sina hemland! Vi har fan regler i sverige, gillar dom de inte varför ens komma hit?

  you rock girl!

 • sOFA

  Jag tycker faktiskt alla är lite dumma.. Faktiskt.. Asså kolla inget har faktiskt något med hudfärgen att göra. Det är väll enda hur personen är? Jag menar som du verkar skriva om alla mörka killar nästan, Är inte det lite taskigt? Jag menar jag är lite brun fast jag är född i sverige fast min pappa kommer inte från sverige men mamma gör det. Men jag menar alla i skolan går runt och säger neger till alla enda om dom är bleka.. Och jag menar jag säger aldrig något till någon som är brun, mörk, mörkbrun, svart, blek, röd, orange asså jag på pekar inte på någon sånafall är det just den personen.. Jag säger aldrig neger till någon, jag säger aldrig svenjävel. Varför måste alla bry sig så mycket? Det finns jätte många som är brun som är snälla det finns jätte många snälla som är bleka det finns många bruna som är dumma det finns många bleka dumma. Det är faktiskt personen som spelar roll. Inte hudfärgen. Så jag tycker faktiskt att alla kan lägga ner med att hålla på.. Jag hoppas ni fattar vad jag menar 🙂 Jag menar tex.. Jag är lite brun och jag är skit snäll och tex min bästavän som är blek är snäll och det finns bruna som bbeter sig som skit och bleka med.. Så jag hoppas ni fattar att det är personens personlighet som betyder och så 🙂

 • emelie

  jag håller med helt!!!! jag är halvfinsk och kan fan vara rasist åt vissa svenskar som beter sig som skit…färg i detta fall har ingen betydelse. I en förklaring om händelsen så tillhör det att man nämner ren fakta…alltså signalament. I detta fall ”små svarta barn” kunde även ha varit ”små röda krulltotter”…shit the same.

  När du skriver ”dra tillbaka till eran hemland” så håller jag med av den anledningen att det skiljer så mycket på uppfostran från land till land. Och syner på andra med människor. I vissa länder är det ok att stena kvinnor till döds för att dom blivit våldtagna…INTE HÄR. ska dom hålla på med sånt och hedersmord…Dra tillbaka till erat land. Dessa idioter som alla andra idioter smutskastar vårat SVERIGE som vi lever i! Vett och etikett är A & O!!!!

  Bra blogg! 😀

 • kousai

  hha som svennar e bättre elr? när dom kommer till våra hemländer går dom oxå och bråkar tar sönder saker visar ingen respekt?? och att alla invandrare e så pff skitsnack

  alla har inte haft det som du växt upp med pappa som äger företag och varit pappas lilla ängel.. min pappa va läkare i afghanistan vet du vad han är här? han är en städare på en vårdcentral.. mamma jobbar med ett skitjobb i ett mataffär.

  jag blir arg på sånna som dig aså vi har det bra här i sverige och allt men du måste försrtå tänk om din pappa tog dig till ett annat land tex egyptien och bodde i etyt lite söämre område där du sdkulle vara ledsen och vara frustrerad för saker inte funkar som hemma.. så fuck you! alla har inte haft det som dig du vet inte deras historia men folket som uppför sig illa har ngt alltid som hänt i barndommen…

 • Malin;)

  jag tycker du har heeelt rätt! Dom säger att sverige är ett jävla pissland och att dom hatar politiken och allt, men varför drar dom inte till ett annat land då?? Om dom inte vill till sitt eget land kan dom väl inte skylla på vårat. Det är väl inte vårat fel att det går shit i deras land liksom..
  Vi välkomnar dom, och då behöver dom inte bete sig som shit och kalla oss rasister när vi tycker att vissa av dom gör något dåligt… Och nej, jag är INTE rasisit!Har massor av vänner som inte är helsvenska precis som paow! Och nej, alla utlänningar/flyktningar/invandrare är inte hemska, eller gör dåliga saker. Jag lovar att det är många som bara försöker ”vara” något dom inte är eftersom dom tror att eftersom dom kommer från ett annat land måste dom vara på ett visst sätt. FEL! Om ni vill vara fjortis, va det, om ni vill vara emon, va det! men låtsats f*n inte att vara något ni inte är!

  kolla in min blogg för mer!

 • razan

  kolla ska ba säga en sak sverige är det kallaste landet alla människor e kalla mot varandra här i sverige. ÅKER MAN TILL ETT ANNAT land alla e som brödrar o systrar o kan hälsa på varandra som om dom e en familj. hälsar man så till en okänd får man en blick ” o vem fane du?” och som sagt: åk nt till andra länder om ni vill att vi ska åka till vårt hemland.. thats all i say..

 • douglas

  det är okej att kalla folk för ”jävla neger” . man är inte rasist för det.
  jag är själv mulatt och folk brukar kalla mig för neger? man tar ju inte åt sig precis.. dom som tar åt sig vill ju bara ha uppmärksamhet.
  du har helt rätt och jag håller med dig till 100%
  vissa svartskallar kan verkligen inte bete sig som folk 😉

 • Anonym

  JÄVLA RASIST!
  vf just svarta? ”små mörka barn som bettede sej som apor”. Dom är små, som om inte svenska barn också gör det. Asso invandrare har tagit över typ hela sverige det är bara att acceptera. 80% av sverige är blattar. Kom igen, LÄR DEJ!!
  Det är skiitmånga svenskar som är skiitotrevliga mot invandrare bara för att dom inte är från sverige medans vi invandrare är jättetrevliga. Du kan inte kolla på typ nåra invandrare och sen döma alla andra efter dom.
  Jag tycker iaf att svenskar kan vara så jävla uppkäftiga och döma oss efter hudfärgen men hudfärgen räknas inte.
  Jag är själv MÖRKHYAD men STOLT iaf. och NEGER?!!!!!!!!!!!! ÄR DU HELT JÄVLA PANTAD PÅ NÅT SÄTT!!!!!!???

 • Anonym

  det är likson ganska okej ändå för att… vf kan mörka kalla varandra för negrar och kalla svenskar föe svennefittor eller svenneballar o skit men sen när svenksar kallar dom för neger så blir dom jätte arga och kalla svenskar för rasister 😮
  Jag är själv mörkhyad vet du men en del är ganska rätt i ditt inlägg

 • razan

  douglas ok.. när jag engång RÅKA säga neger framför en mulatt i min klass blev han skitchockad o ba: URsÄKTA? MEN du e ju sj arab… och mörk… jag blev heeelt sån o ba: förlåt till han direkt och de syntes att ja mena de sen han ba: de e lugnt gumman

  . tror du paow säger förlåt?
  OCH va snackar du om uppmärksamhet:s?

 • Sara

  Jag håller med dig. Är själv inte svensk, men tycker att en hel del utlänska killar bör ej bor här. Jag går i en gymnasiet, där det är blandat med många folkgrupper. Exakt alla svenskar som jag träffa på är aldrig sånna stökiga, idioter som gör mig arg, men många utlänska killar gör mig det. Tjejerna är inte heller störande, utan bara killar. De killarna i mitt gymnasiet eller rättare sagt min klass är bara fördjävliga. Jag hatar dem. Även om det faktisk bara är två killar som jag stör mig på, så känns det fruktansvärd. Jag träffar på många utlänska killar som tycker om att sno grejer eller förstöra för andra. Alltså, what? Vad är det de egentligen gör? Jag vet i alla fall att deras hemland är mycket strängare än Sverige och att de absolut inte skulle har gjort det där. Men varför gör dem det här? Är det för att reglerna i Sverige inte skrämmer dem tillräcklig? Bör Sverige sättas strängare regler? Jag tycker i alla fall att Sverige inte bör göra det, utan på nåt sätt måste dessa killar lära sig att uppföra sig på ett bra sätt. Vi bör lära oss mer om detta i skolan. Nu menar jag inte att alla utlänska killar är idioter, utan bara vissa. Det är väldigt synd att det finns sånna, för de är bara en stor skam…

  Paow, jag tycker om när du ta upp sådana samtalsämne, för då har jag så mycket som jag vill dela med 🙂 Hahaha, annars är jag typ aldrig bra på att kommentera ^^

 • Anonym

  *paulina du är ju lite fel ute.. Du behöver inte klanka ner andra bara för några som råkar vara ”mörka” sim du säger är jobbiga? Haha du sitter säkert och gråter varje dag för du e så jävla ful, du drar alla över en kam och säger att ALLA invandrare är jobbiga osv. Ta dig en titt omkring så kanske du ändrar dig 😉 det är ju inte som om att alllaaaa svenskar är värsta änglarna. skaffa en hjärna jävla analhål.

 • razan

  när mörka kallar varandra för neger klart de e lugnt för dom e som bröder.. BRÖdER!! och man vet att man flippar isf!!

 • Jessica

  DU tror att du är smart haha du är såå blåst! Varför människor kallar en h*ra, jadu, kanske för att man är det? inte konstigt att många kallar dig för det!!
  DU ÄR RASIST !!ÄCKLIGA JÄVEL!!

 • Anonym

  Du har helt jävla rätt!

 • Alexandra

  Håller med dig helt och hållet!!

 • Anonym

  kolla nu paow om du kom till någon o kalla den personen neger kanske den personen int gör något men om du gjorde de till mejh skulle du för fasen ångra dej!! asso de e bara ett slags folk jag int tål o de e rasister o asso fuck u o du e rasist annars skulle du int använda de ordet asso jag hatar rasister okej jag gillar int o använda ordet hata men jag gör det tyvär för rasister har inget hjärta ingen hjärna o dem har psykiska problem, o jag menar allvar. hur kan man hata en hel ras??!!?? om man int känner hela den rasen???!!!

 • Classe

  NEGER NIGGER BLATTE SVARTSKALLE ÅÅÅÅÅ HAHA.
  HON FÅR VÄL FÖR FAN SÄGA VAD HON VILL.
  KLAGA PÅ BABBARNA SOM INTE VISAR RESPEKT Å KALLAR SVENSKA TJEJER SVENNEHORA.DET ÄR DERAS FEL ATT PAOW SKRIVER SOM HON GÖR
  NEEEEEEEEEEEEEGER

 • johanna

  Asså är det ingen av er som har lärt sig något i skolan eller?
  Dom svarta har vart slavar för vita och när man kallade någon
  för en nigger/neger var det samma sak som att kalla någon
  för ett djur, man behandlade svarta som sopor!
  Det har alldrig hänt vita, alldrig så mkt.
  Visst kan vi har blivit misshandlade någon gång, och vist har vita
  också hat det svårt, ja men när du kallar någon för en neger
  så är det samma sak som att tycka att slavhandel är helt okej
  och att behandla svarta som djur spelar ingen roll.
  Jag är vit, men jag har verkligen inget större värde för det och man
  kallar bara inte någon för neger, det är sjukt rasistist, och det är
  så du vill va så kan inte jag stoppa dig, men du kanske ska börja tänka
  innan du pratar.

 • Sofie

  Jag förstår vad du menar, verkligen. Men du uttrycker dig kanske lite klumpigt ibland ..

 • Anonym

  Är med dig till 100 %. Hatar blattar som inte kan betée sig eller uppföra sig, de får väl förfan anpassa sig till VÅRA regler och normer om de ska bo här. Är så jävla less.

 • Blåndi

  ”För bör dom straffas med att bli utskickade till deras hemland? Där det möjligtvis är krig och fattigdom? För ingen människa väljer att flytta och lämna sitt land bara för att..?”

  JA, dom ska väl straffas för att dom beter sig som jävla idioter? Om man kommer från ett fattigt land med krig o skit o får komma hit till ett jävligt bra land om man jämför och sen inte ens kan vara tacksam? Nej, då kan man gott o fan åka tillbaka o må skit igen. Jävla idioter.

  Nej jag säger inte att svenskar alltid är sjyssta heller, men dom bor i SVERIGE, därför ska dom ha sina straff i Sverige. That’s it. Vi är för snälla mot idioter.

 • adela

  men åhweee spela roll vafan man är ifrån ;s
  & gumman paow, snälla ställ dig framför ett stort negergäng och läs upp detta inlägg från din blogg 😉 då är du inte lika uppkäftig. och om du nu nt är helsvensk, snälla skriv ett inlägg vart du är ifrån?? 😉

  och sluta sola om du nt har emot mörka människor, lr vafan du nu har.
  palla bry sig om folks hudfärg!
  jag är stolt mulatt.
  och alla andra borde också va stolta, men fan nt hacka på varann ;s
  öh.

 • adela

  och sluta sola om du nu har emot mörka människor, lr vafan du nu har *

 • jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se

  Hitler ville INTE utrota hela världen 😉 smartass

 • adela

  och sluta sola om du nu har emot mörka människor, lr vafan du nu har. *

 • Linn

  Jag håller med dig !

 • Anna

  Håller med dig faktiskt, jag är inte heller rasist eftersom rasist betyder att man hatar en viss ras grupp. Jag är inte imot ngn ras grupp men därimot är jag emot invandrare som beter sig dåligt på allmäna platser, lixåm jag har den synen på invandrare att dem är mer som ”gäster” i Sverige men ändå bor här och har samma rättigheter och om man tar hem en gäst så är det skitdålig stil om gästen typ sitter o klottrar på en möbel elr ngt, men det är ju inte dålig stil om man själv sitter i klottrar på sin egen möbel. Jag har samma syn när det gäller länder och invandrare.

 • Anonym

  håller med dig som fan 😀
  du är bäst paow! <3

 • lovisa

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

 • Anonym

  dessie är hav finsk och halv svensk

 • stolt blatte (L)

  haha akta, du e sjuk.
  du och dessie beter er som apor ni också?
  det finns mer invandrare i sverige än svennar.
  så ah, borde nog ta bort detta inlägget.
  innan det blir lite svårt för dig, du kan faktiskt bli misshandlad för sånt :s

 • Anonym

  Håller med dej nu de finns vissa negrar.araber turkar osv som tror att dom kan komma och äga vad som helst och och sånt gillar man inte .
  Men de finns vissa som är skit shysta som man verkligen gillar som tex dina vänner.
  men dom dära andra borde inte vara kvar här om dom ska hålla på att söka bråk våldta svenska tjejer osv

 • Rezzie

  Paulina..Det är inte fint att kalla en mörkhyad för neger, spec inte om det är en skällsord för dig. Ordet Neger börjande användas under slavhandeln av dem ”vita”, inte dem svarta som kallade sig själva för ”niggers” Det var ett sätt för dem vita att ha makt, visa att afrikaner är mindre värda för deras hudfärg.. Och det är kränkande! för man menade inget väl med ordet, det fanns ett fult syfte bakom det hela och på så sätt är det än idag dåligt att använda ordet om man tänker på historien. Vi är mer kunniga och ska därför inte kalla andra för Neger. Jag förstår att folk blir arga på vissa ”förortspojkar” som går runt och beter sig som ”djur” Men varför inte bara ignorera ist? du ger dem mer luft ju, genom att bry dig. Dem killarna bor i ett segregerat område där dem inte får smälta in, det är bara statens fel. Jag är själv kurd men bor bland svenskar och jag har framtidsplaner, men pojkar i förorter har inte framtidplaner tack vare negativa personers kommentarer! Folk som ser pojkarna som kriminella ser fel…För det är ju då den synen dem försöker leva upp till eftersom ingen har förtroende för dem.. Normer i samhället har byggt allt detta, fördomar så att säga. Jag har flera ggr fått höra massa skit pga min bakgrund! Spec bland svenskar faktiskt som när jag vart på fest ” Vad säger din pappa?” osv det är inte vad jag vill höra…Sen vill jag sluta försvara mig för jag är utländsk? vf har det blivit så dåligt i Sverige nu? Jag är preeeecis lika mkt svensk som min granne Anders med blå ögon, skillnaden är att jag har en annan bakgrund, men jag har svensk medborgarskap och tillhör Sverige, och alla har olika definitioner av ordet ”svensk” och ingen kan säga att just ”det” är svenskt för alla svenskar är inte likadana…Varför ska man gå bakåt i tiden? Sverige är så pass utvecklat, demokratisk & rättvis så det borde inte vara såhär, vf finns det så många fördomar nu?? ett fint land är ett land med kunskap tycker jag, och det är ett land rik på kultur. Varför ska man som djur dra sig till sin egen ras? är det inte bättre att alla blandas? man borde gå framåt ist..Säger inte att du är Rasist..Alla har trots allt fördomar, tycker tom att det är bra att du berättar om dina fördomar och konfronterar dem och får höra andras syn. Och det är självklart att vi invandrare tar åt oss när Svenskfödda talar, det är trots allt vi som flyttat hit och måste anpassa oss så kränkande kommentarer svider jo! Tycker bara att du ska förstå vår situation med för alla vi är inte likadana och sådana kommenterar som att vissa är apor i bussen bidrar till sämre tänkande bland andra..Hur kommer det sig att du inte skrivit något bra om invandrare tex? det är prec som media..Det enda som uppmärksammas om invandrare är negativa saker..Klart det skapas hat mot ”oss” Alltså den här diskussionen kan bli huuuur lång som helst, och som sagt alla har fördomar men tänk på att du är en stor bloggare…det du säger påverkar många andra som läser. AJA creds för du iafl talar bättre än andra storbloggare som Kissebitch.

 • Anna

  haha såå patetiskt!

  bara i ett land som sverige skulle nån publicera sånt här. jag menar, allvarligt, och? ja, jag ångrar att jag kom in på denna sidan.

 • Fella

  Hitler var inte rasist, han var nazist. Du kanske borde gå i skolan trots allt. En rasist tycker egentligen bara om sin egen ”ras” och en nazist vill utplåna alla judar. Shit. Gå till skolan.

 • Fella

  är dessie finsk? 😮

 • s.

  alla blattar är inte hemska. o säg inte att dom flesta är det. många svenskar är. oftast så skyller man alla problem på invandrare. det blir så mycket större grej när en utländsk har våldtagit någon än när en svensk har. helt plötsligt så är alla utländska våldtäcksmän. Alla människor har brister, spelar ingen roll vart man är ifrån. som sagt dra inte alla över en kant. Bara för att vissa invandrare våldtar, förstör, baxar osv så betyder det inte att alla gör det. samma sak med svenskar. Det beror på från person till person. och jag förstår vad du menar med att när dom kallar dig för blondinfitta, svenne osv så är det helt okej men när du säger något till dom så blir du kallad för rasist. Det dom gör är omvänd rasism. Inget är rätt. man borde inte bry sig om vad folk är för ras.

 • Fellan

  Jag håller med. Om någon säger svennejävel så är det ingen stor sak. Men säger man negerjävel, då jäklar asså. Varför ska det vara så?! jag vill absolut inte dela upp vita och mörka i två grupper, men varför blir det en större sak om man säger neger för? det är ju inte heller okej att säga svennejävel?

  jag tycker precis som du, du är modig som står för vad du tycker för hela sverige. det skulle jag aldrig våga.

 • mlkmlk

  alltså, äru dum i huvudet eller?
  du borde inte publicera ngt så rasistiskt, dåligt för ditt rykte och människor kan skrika rasist till dig när de ser dig.
  Dock håller jag med dig, när man säger neger, blatte eller guling så är man riktigt illa ute, men om folk blir kallade svenne så händer inget. jag är själv en 14 årig ”blatte” från turkiet och stör mig på att mina kompisar säger svenne till ”svenskliknande” människor, men vad fan händer när folk säger blatte till dem?

 • liza

  fan va alla ska ha problem med att man säger neger och sånt ?!
  DET STÅR JU FÖR FAN NEGERBOLLAR I KAKBOKEN ( sju sorters kakor)
  börjar bli så jävla less på att om en svensk säger ngt rasseaktigt till en invandrare, då blire värsta jävla stora grejen liksom och det blir bråk och dom börjar skrika saker som jag ska knulla din mamma ! eller typ jävla svennejävel !
  VAFAN GÖR NI I SVERGIE OM NI HATAR SVENNAR ?!

 • Fella

  HAAAAAAAALLÅÅÅ DET SPELAR INGEN ROLL VAD VI SKRIVER TILL DEN HÄR FITTUNGEN, FÖR HON FATTAR JU TYDLIGEN INTE ETT SKIT UTAV DET & TAR INTE OSS LÄSARE PÅ ALLVAR!!!!!!
  HON KAN JU ENDAST GÅ UT O ”FESTA” HAHA FESTA MY AAAASSS, DET DÄR KALLAR MAN INTE ENS O FESTA, UTAN SKÄMMA SÖNDER SITT LIV FÖR VARJE HELG SOM GÅR, HAHAH SÅ JÄVLA SAAANT!!

  OCH VEM FAN E DUUUUU SOM SKA KOMMA O KALLA FOLK NEGER O EN MASSA ANNAT HIT & DIT??? TROR DU SJÄLV PÅ FULLASTE ALLVAR ATT FOLK DÅ KOMMER ATT ACCEPTERA DIG ENS LR? NO FUCKING WAY, DU KAN JU FET GLÖMMA DET FÖR RESTEN UTAV DITT LIV OM DET ÄR SÅHÄR JÄVLA FITTIG DU TÄNKER VARA!!
  OCH KOLLA PÅ ER SVENSKAR BARA, DU ÄR JU SÅÅ JÄVLA BRA PÅ ATT SNACKA SKIT OM INVANDRARNA, NI SVENSKAR SKA VI VÄL ÅTMINDSTONDE INTE TA & GÅ IN PÅ VA? SKÄMMER UT UR SOM FAN, SKRIKER, SLÄNGER UT PÅ MARKEN UTE I STAN I KISTA,SOLNA, JA ALLA STÄLLEN I STOCKHOLM KRYLLAR JU FAN AV FJORTISAR, SÅ HÅLL KÄFTEN, ALLA ÄR LIKA MKT VÄRD.

 • lina

  SÅ jäkla bra 🙂 tummen upp för det 😀

 • dmartinsson

  Hååller med dig till 100%!!!!

 • olivia

  du skriver så bra paow!! =)

 • beatrice

  jag håller med dej paow, så jävla rätt kunde inte sagt de bättre själv ! man vågar fan inte gå i kista längre utan att oroa sig över att bli nerslagen av en invandrare..

 • IAM-4 69

  håller med dig till 10000000000000000000%! och du är ingen rasist, rasist är nånting helt annat, du är en stark person som står för vad många människor tycker. you go girl!
  suck, fattar inte hur vissa kan kalla dig rasist. antagligen är dt b**tte ungarna
  blondies 4life

 • ??

  OM MAN KAN KALLA NÅN JÄVLA SVENNE & JÄVLA BLONDINFITTA KAN VI VÄÄL FÖRFAAAAN SÄGA NEGER?! fan asså

 • Nanna

  hmm..du är inte rasist…och du kallar utlänningar för apor…ja det kan man ju börja fundera på paow…

 • Nanna

  s. : håller helt med dig.

 • johanna

  Håller med Razan föresten.

 • Naaatalioucious

  Jag har silikon, före och efter bilder, säg vad ni tycker 🙂

  LÄS & KOMMENTERA BLOGGEN 🙂 <3

 • camilla (milliz)

  jag håller med!
  JAllafall lite av det<3
  Jag förstår verkligen inte varför inte vi får säga typ svartingar när dem får säga att vi är vita det är ju så det är!
  Vad är det för jävla sätt lixom?
  Ja är inte rasist men jag blev lite fundersam en gång när en blatte kom fram till mig och frågade vad jag gjorde i sverige förut,
  det märktes att han inte hade bott här länge på grund av hur han pratade <3

 • Sofie

  Jag håller med dig, du tog orden ur mun på mig!

 • anonym

  sluta leka högfärdig

 • Evelina

  Håller med lite granna, men samtidigt. Du… kanske dom där ”blattarna” inte fått ngn bra uppväxt, bara för du leker fröken perfekt med dina inlägg hit och dit. Har du tänkt på att det finns själar, från andra länder som läser detta. Och du drar alla över en kam, vilket du inte en borde göra. Det finns vissa som beter sig oartigt. Jaha? Allt kan ju inte vara perfekt? Även fast du lever på MIN PAPPA ÄR RIK!!! JAG KAN GÖRA VAD JAG VILL!!! Åh.. Paulina, är livet verkligen så perfekt?

  Tänk på andra, sluta kretsa runt dig sj.

 • olivia.o

  Herregud. jag tycker du ska skita i att åka till Thailand då. Där (och i andra länder) tar man hand om utlänningar som kommer. Hur skulle du känna dig om vi Thailändare typ spottade på dig när du kom och bad dig dra hem igen ?! Och ”svenne” och ”neger” är verkligen INTE samma sak. Läs på innan du uttalar dig. Och inbilla dig inte att svenskar beter sig bra när dom åker utomlands. Det är ju massa svenska tjejer/killar som åker på semester och beter sig som galningar. Jag tycker bara det är hänsynslöst att uttala sig såhär på en sån stor blogg som du har. Alla har självklart rätt att tycka som dom vill men ibland måste man förstå att folk kan bli väldigt illa berörda. Mitt folk skulle bli väldigt förolämpade om någon skulle kalla oss störiga och otacksamma och allt vad du kommer med. Och jag förstår inte hur du uttrycker dig ”små mörka barn som bettede sig som apor” . jag blir ledsen. och en till sak, du skrev vilket land alla dina vänner var från. Men Anton?.. ja han är bara mörk. Tror du att mörk är något slags land eller folk ? det är som att folk tror att Afrika är en ända stor öken. Okunnigt kallar jag det. Du är 16 år?! Man tycker du borde ha lärt dig någonting vettigt iaf. Du och Dessie var det väl som skulle tilll Thailand ett längre tag, vad vill ni göra där?! Där bor det ju bara blattar som är mörkhyade, bruna ögon och svart hår?! Ni kan väl stanna i Sverige med era älskade blonda, blåögda människor som är så perfekta?
  och jag tyckte att du var snäppet ”bättre” än Dessie och Kissie men icke sa nicke. aja, tänk på saken och försök föreställa dig en annan situvation än den du är i. Tänk att du är en vanlig människa och växer upp i ett land där din din pappa t.ex har dött i ett krig och du flyr för att slippa bomber, elände, svält och brist på kärlek. Då skulle du också vilja komma till ett bättre ställe där det är bättre ställt. Vissa ”blattar” som du kallar det kanske inte är så tuffa och stöddiga som dom värkar. Men när man inte får komma in i mängden och blir utstött av alla, hur blir man då?! nej man är inte så trevlig mot dom personerna då kanske. Och det är så dom får sin ”stämpel” att vara kaxiga. jag tycker det är du som har fel i det här ämnet, fast du får tycka vad du vill. Men tänk och *försök* förstå.. För mig var det långa inlägget du skrev kränkande.
  Hoppas du läste allt och tog åt dig.. För jag menar verkligen vad jag säger, det här inlägget tolkade jag och säkert många andra med bakgrund från t.ex: Sydamerika, väst indien, afrika och Asien.

 • Frida

  Helt rätt Paow !
  Oavsätt om alla bessevisser fittor ska sitta och granska din text och klaga på att ”JUST DEN DÄR MENINGEN var rasistiskt” osv.
  Men dem får väl tolka allt fritt.
  Men om dem har hjärnor förstår dem flesta att du inte menar något illa med det, bara att det är ju så. Men det här med rasism har ju blivit ett så känsligt ämne tyvär vilket är stört löjligt.
  Tycker man inte om sverige, flytta man ju hem till sitt hemland eller till ett annat land som man tycker bättre om. Man MÅSTE inte bosätta sig i sverige.

 • koumba

  Men snacka mer skit.. Du säger att du inte gillar när folk beter sig som apor i bussar och att dom kan sticka till sitt hemland och hålla på så? Dont you think people get ypu wrong, then? och att du säger att dom är äckliga gör ju inte saken bättre.. Ärligt talat erkänn hur många gånger har du inte sett en svensk hålla på så, som att du själv är helt lydig hela tiden.. Innan du öppnar din mun borde du ta reda på historian bakom the N- word innan du använder det som skällsord.
  Det är bra att du säger vad du tycker. But i dont like this shit.
  Tänk på vad du säger till nån nästa gång använder det som skällsord kanske du snackar med helt fel person, and the lord vet vad som händer med dig…
  Just saying!

 • Anonym

  jag är egentligen inte ens svensk, jo jag är ju född o uppvuxen här precis som mina föräldrar.. Men jag tycker att kalla nån svensk för svennejävel är lika dåligt som att kalla någon neger. dde flesta tycker inte att det är rasistiskt att kalla någon för svennejävel, men det är minst lika rasistiskt som o kalla någon för neger. Folk som kommer hit från andra länder borde visa respekt o inte smutsa ner sverige, fö det hade dom inte gjort om dom va i deras hemländer. Men sen ska man heller inte dra alla över en kam, men tror inte du gör det heller eftersom att du själv har vänner som inte är helt svenska 😛
  (Y)

 • Hannah

  ”liza”

  Är du rent dum i huvudet ?
  Det finns folk som flyr till Sverige för att deras länder är i krig, för att de vill starta ett nytt liv, ja det finns många anledningar.
  Och om de kommer hit, är väll fan inte ordet ”neger” de vill höra ? Ska de tiga och behöva ta skit från människor som är respektlösa och inte tänker på vad de säger ? Jag mår smått illa av folk som inte kan förstå hur man ska beteé sig.

 • d

  sverige är ju fan inte perfekt så varför ska utlänningar åka tillbaka för?
  alltså förlåt men jag fattar inte vad du vill få ut för med det här, kalla folk för neger och sånt. pinsamt är det ju. det är synd att man inte får träffade IRL och dunka i dej vett i huvet.

  jag tror det är just för det här Amir inte vill vara vän med dej. han har ju erkännt det själv… så jävla risigt paow.

  jag kallar dej inte rasist men du har ingen respekt för utlänningar!

 • Tors

  jag förstår dig men jag tvivlar på att det bara är folk med estnisk bakgrund som håller på såhär ? :S.. + att neger betyder svart slav så d kanske nt äe konstigt att man tar illa upp ? .. o det handlar nt om hur många ”invandrarvänner” man har.. sist jag kollade vare mer svenskar i olika ”gäng” än invandrare

 • Frida

  och Adela som hon kallar sig motbevisar ju sig själv, dem flesta sk. ”mörka” är agressiva och skulle mörde paow för det där inlägget. Men hade någn skrivit så mot oss ”svenskar” hade det ju inte vart lika stor grej eller hur ?

 • Anonym

  juste, det kallas kränking paulina och ni alla andra, och det är olagligt.
  alla är ju inte som du säger paulina det finns folk som är färgade för en av deras förälder är det, dina osikter blir inte mer rätt av att du har vänner som inte här hel svenskar.

  :'(

 • Amanda

  Du har helt rätt och det vågar jag stå för. Varför ska dom kunna komma hit och bete sig hur dom vill? dom får lära sig leva efter hur vi vill ha det, annars ska dom ut. Men i Sverige ska alla vara så snälla och låtsas som dom gillar bråkiga utlänningar bara för de hör till.. Dom ska va glada att dom ens får komma hit!

 • Anonym

  asså ååååååhhhhhhh!!!! blir så irriterad på dig !! Du delar in folk i olika ”grupper”. Alla är människor du borde skriva att du blir irriterad på folk som håller på så och inte bara svarta. Varför kan inte du skriva nåt positivt om invandrare nån gång!! hudfärgen gör inte en person, hoppas du lär dig det nån gång när du växer upp!!!

 • Tors

  men gud .. VART ska vi åka tillbaka då? där det är krig? försök vara en bättre människa och sluta klaga på folk! alla är inte likadana, tro mig det finns svenskar som är värre.. Det finns dåliga människor bland alla etniska grupper. Men att du tycker man ska respektera ens land, kolla först vad du själv sa om THAIländare häromdan, respekterar du dom? åk inte tillbaka dit då! DUBBELmoral..ska man inte vara mer mogen och tänka till innan man skriver sånt ?

 • Ciiz

  Ni sitter i skriver ”jävla rasist din svenne jävel” Bevisar ba att ni själva är rasister genom att kalla oss för svenne jävlar. haha vi bor i sverige inte irak !

 • Rebecca

  Håller med dig paulina! Du har en poäng i det du skriver och det har du ofta. Skit i vad dom andra säger, om att du är omogen, rasistisk utan empati, och så för det stämmer verkligen inte! Du har en åsikt och den är du nog inte ensam om att ha. Jag vet att många kan relatera till den, däribland jag.. Keep up the good work cutie ;D

 • camilla

  modigt av dig att våga vara ärlig, tycker de är väldigt moget att våga stå för sina fördomar lr vad man villl kalla de. kram på dig

 • Anonym

  Det ser ut som att du tycker det är ok att kalla folk negrar för att dom håller på och att du tycker att dom smutsar ner sverige . Då är det väl ok att kalla dig för blondinfitta osv? right?

 • Immortal

  Men paow.. du måste förstå jag är mörk och mitt folk i förr tiden blev kallad neger.. du vet att neger är ett skälls ord för slav och om jag säger svenne jävle så har de egentligen ingen mening! tycker du har fel att man ska jämföra neger och svenne jävle period

 • Anonym

  så är det faktiskt!!! håller verkligen med…

 • Alina Benyan

  ”Melinda 24 skriver:
  2010-01-23 kl 20:25

  Rasist = fördommar ..
  och du anser dig inte ha några när du ändå nämner att ” utlänningar beter sig som apor och trashar bussen enligt dig är äckliga utlänningar och borde bo i sina hemmaland”

  För bör dom straffas med att bli utskickade till deras hemland? Där det möjligtvis är krig och fattigdom? För ingen människa väljer att flytta och lämna sitt land bara för att..?

  Redan där skiljer du ”svensk” och utländsk… När en utlänning fått uppehållstillstånd är hon/han precis lika svensk som du och behöver inte bli hemskickad för den beteer sig illa på bussen?”

  –Jo du Melinda, du behöver läsa på lite. Uppehållstillstånd är inte samma sak som medborgarskap och uppehållstillstånd kan återkallas om man missköter sig och det skall man göra med skithögar som till exempel trashar en buss, spöar på folk, säljer knark eller missköter sig i största allmänhet. Då har man inget här att göra.

  Har man blivit medborgare kan man inte göra så, men då får man väl behandla dem som allt annat drägg – lås in skithögarna.

 • Nicole

  Invandrare är välkomna i Sverige, visst. MEN när Sverige stär här med öppna armar, ger dem bidrag i form av skattepengar ifrån jobbande svenskar, och hjälper dem ur ett ihoprasat hemland så klaga för helvete inte på att Sverige är skit. Passar det inte så stick då, ingen tvingar er att bo här. En annan grej är att jag tycker Sverige har fullkomligt rätt i att ställa krav på de som invandrar. T.ex en sådan sak som att lära sig det svenska språket. Jag känner till folk som bott i Sverige i närmre 10 år, men fullkomligt struntat i att över huvud taget försöka lära sig språket. Dåligt, mycket dåligt. Det är vad jag tycker! Jag själv har finska rötter längre bak i släkten på min mors sida.

 • Mia Svensson

  Carro skriver:
  2010-01-23 kl 20:35

  Varför uppför inte du dig d¨å?

  och hur beter sig svenskarna när dem åker utomlands? super sig fulla, skriker o stör.

  så snacka inte om svenskar som att dem e bättre,

  Vaaaa??? TURISTER i andra länder super och skriker och det jämför du med våldtäktsmän, misshandlare, narkotikaförsäljare…?

  Jag tror VÄLDIGT få personer blivit spöade sönder och samman, fått bussarna uppskurna, våldtagits och blivit nedknarkade av svenska turister.

  Här pratar vi om andra saker, här pratar vi om PACK som säger att de kommer till Sverige för att få skydd från hemskheterna i sina hemländer och sedan uppför sig som svin. Och du tycker det är samma sak som en elak turist.

 • Sia

  Jag är oerhört besviken på hur elak och rasistisk du är just nu.. Jag läser din blogg varje dag och jag förväntade mig VERKLIGEN inte att du skulle skriva så där… Så du menar att jag ska gå tillbaka till mitt land ? ALLA invandrare kom hit för en ANLEDNING, för att skaffa sig ny framtid helst för sina barn..
  När du säger neger så är du verkligen rasistisk, man ska säga mörkhyade människor och inte neger.. Neger är ett starkt ord och okej om dom säger till varandra så men tänk dig du säger till din kompis hora på skoj men när någon kallar dig för hora blir du sur så exakt är det med dom också!
  Och jag tkr du borde gå till skolan för du vet inte ens vad empati är..
  Jag ska aldrig mer läsa din blogg du och kissie är RASISTER!!!

  Verkligen besviken på dig..

 • Emilio

  Pusspuss<3
  gillar det du säger här!!!;D
  ska följa din blogg lite i framtiden..

 • Morgan P

  Vad är det för idioter som påstår att neger betyder ”svart slav”???? Ge mig ett enda belägg för det idiotpåståendet.

  Neger är en försvenskning av ord som på flera språk betyder SVART. Det har inte använts nedsättande från början. Vi pratar inte om ordet ”Nigger” som kom från USA och benämningen på slavarna där.

  För så lite som 20 år sedan användes ordet neger frekvent i Sverige och det var vanligt med, och självklart, att man åt en negerboll (inte för att man ville förtrycka svarta människor utan för att bollen var just det SVART).

  Nej, neger är nedsättande bara i betraktarens ögon och är lika illa som svenne, svennejävel, blondinjävel.

 • anna

  Håller med. Bra att du vågar säga de också, inte många som gör.

 • Nicolina

  bra skrivet! och hur beter vi oss om vi åker till tex. iran ? vi tar hänsyn och skriker inte på några bussar eller tar iranska kvinnor på stjärten ! you go girl !

  / 50 % grek 25% finsk 25%svensk

 • your nightmare

  hur kan du leva med dej själv? väx upp för fan. såg dej på plattan, brevid tunnelbanan, vid rulltrappan, du stod och rökte som ett helvete med skit många andra. vet du vad de första var som ja tänkte? gud va ful hon är påriktigt. och de hjälper inte att du aldrig växer upp, tror att du e sååå cool och älskad och hackar på negrar. va fan, de e ju oxå människor. hud färgen bestämmer ingen, de bah föds så. så sluta tjata, skaffa tandställning, fixa nyllet och väx upp. mina tips 4 free.

 • Camilla*

  Jag blir så glad när det finns någon här som har samma tankar som jag 🙂

  Dem får ju komma hit = och därefter uppföra sig 😀
  Fortsätt med sådana här inlägg, för vi är ganska lik i åsikter tror ja!

 • julia

  håller sjuk jävla mycket med dig.
  skit i vad alla fuckers kommenterar om att du har fel & skit.
  du har rätt.
  hörde en ful tattar unge sitta o säga på bussen att
  ” vi blattar kommer ta över sverige, äckel svennarna har bara inte fattat det änn ”
  jag blev så piss jävla off.
  varför i helvete kommer dom till ” äckel sverige ” om dom nu hatar oss så mycket ?
  VARFÖR I HELVETE kan dom inte TA ÖVER sitt egna jävla nerbombade land ist för att försöka ta vårt ?
  URSÄKTA men jag blir så jävla förbannad.

 • ARGUMENTERA BITCH

  HAHA ”är det att vara rasist om man ogillar störiga utlänningar och dräggiga svenskar”? HELL YEAH för du verkar inte ha en aning om vad rasism innebär! För det första, dra inte alla över en kam bara för att ett par ungdomar busar. Alla är inte så som du kallar ”jävla utlänningar”. Och du undrade varför det är rasistiskt att kalla någon för neger!? Hade du ”vart” i skolan så hade du hängt med och lärt dig VARFÖR det är rasistisk, du som har ”gått” i skolan och ”lärt” dig hur man uppför sig…!!! För ett par veckor sen tycktes du säga att Sverige var pissigt, och du så småningom skulle flytta till USA…girl keep dreaming för att med din lilla ärthjärna kommer du ingenstans. Du är en feg Människa som låtsas vara stark som inte vågar uttrycka något face to face, utan gömmer dig bakom dataskärmen. Om du nu är så modig och vågar uttrycka dig, kom till Hässelby, Alby, Tensta eller Rinkeby för att få de ”här jävla utlänningarna” att fatta!!?? Men det skulle du nog aldrig våga för att häromdag var du lite ”skeptiskt” mot att åka till Kista. Som sagt du är feg, svag, och här i Sverige uppför vi oss!!! Folk du inte känner kallar du gärna för ”negrer” men din vän kallar du för ”mörk”!??

 • Emma

  haha. jag tycker att sverige är världens pissigaste land men gissa vad – jag är svensk. ska jag åka till mitt hemland då? nej tack 🙂 jag drar hellre utomlands och blir en utlänning där istället.. är det okej att bete sig störigt och hata sverige om man är svensk? var är logiken i att man ska åka till sitt hemland för att man inte gillar sverige, måste man trivas bättre där då eller? haha, onödigt att ens kommentera men a

 • Eveline

  För en gångs skull har du rätt!

 • Anonym

  hörru paow, jag tycker du borde tänka på vad du skriver innan du skriver alla på jorden är människor de spelar ingen roll villken färg du har eller vart du kommer ifrån jag tycker du borde skämas efter du har gjort de här inlägget. bara för att vissa ”mörka barn” bettede sig illa behöver inte inte betyda att alla är så och de kunde ha vart svenska barn du hade du inte skrivit så här tro mig, DU ÄR RASSE!

 • Anonym

  exakt .håller med dig paulina! Som du säger, störiga jävla blattar. om ngn säger att du är rasist så? HAHA! de kunde lika gärna vara ett gäng svenskar, danskar finnar osv. Men eh, nu var det blattar? och de kommer alltid vara blattar som är störiga, jobbiga. aa, Sverige är för bra för er svartskallar!

 • anonym

  paulina. asså har du läst du har skrivit eller? nej tror inte det du va säkert full när du skrev det här, bara för att några beter sig illa så äre inte ALLA! och hur känns det när nån kallar dig för ”blondinfitta” eller ”dumma blondin som inte fattar nått” det känns 100 gånger värre för en mörk huad person för ”neger” och att säga ni kan dra tillbaka till erat land är så jävla rasistik! hoppas du inte skriver ”neger” igen, och du kommer få färre läsare när du skriver det här, och det tror jag inte du vill 😉 jag är en av dom som gillar din blogg jäte mycke men när du skrev det här är det typ ingen ide? du är en dålig förebild för många

 • Anonym

  istället för att skriva negrar kunde du ha skrivit bara småbarn.. vad spelar det för roll att de e svarta? ursprungs-svenskar gör också sånna saker.

 • SHAKAR

  vännen det finns massor med invandrare som beter sig bättre än dig,
  och massa svenskar som lever på kåken, så tänk efter innan du utalar dig

 • A

  Utrsyck dig på ett lämpligt sätt, jag håller med dig men skulle utrycka mig på ett annat sätt så fler skulle förstå & inte tro att jag är jätte rasist som ja skulle tolka dig som just nu…mig prova du med…?

 • Emilia 12 år

  jag håller med dig . dom beter sig inte normalt x)

 • Olivia

  asså jag är mörk och om nån skulle säga det till mig skulle jag inte tåla det!
  ingen kan säga till mig att det är fel att jag gör det, jag menar andra mörka kanske tycker det är okej att man säger det, om det är okej för dom så är det väll det. MEN jag blir så himla galen när folk som inte ens är mörka säger att dom bli så ”sur” för att vissa av oss tar illa upp när nån säger det till oss. Hur fan kan ni bestäma att vi inte sak ta illa upp?!

 • Jayde

  Det finns synnerligen olika åsikter om att anvanda sig av N ordet. Tidigare var det ok, do hade svarta inga rättigheter och man kunde anvanda ordet som en bihang av det latinska ordet negro vilket betyder svart. Men det som uttrycktes av vita som utnyttjade svarta var inte negro utan ”nigger” vilket syftar po att vara en svart slav. Med samhallets kurs och det amerikanska civil right aktivism ( föresprokare for svartas rättigheter) som forekommit med tiden. Har vi lärt oss att det är moraliskt fel att anvanda ordet neger, för det associeras med svarta slavar. Visserligen gör monga ett skamt av det inom kretsar där ingen blir fornarmad eller arg, men med tanke på dess associering och majoritetens antagande att det är moraliskt fel, och man bor ta hänsyn till detta. So man for inte ”säga neger” Visserligen kan man ha rätt att ha olika åsikter. Men det ar moraliskt rätt att anse att det är fel att göra eller saga något som bryter mot vad vi kan anse som en universiell lag.
  Skapa dig kunskap flicka lilla ..

 • Jayde

  Jo juste, måste ju ursäkta mig för att ibland ha skrivit o istället för ö, a istället för å,ä osv. Vant mig vid amerikanska tangentbordet. Så du inte säger att jag är en invandrare som inte kan stava…………

 • Jayde

  Jo, måste ju ursäkta att jag kan ha skrivit a istället för å, ä och o istället ö då jag vant mig vid de amerikanska tangentbordet… så du inte får för dig att ja är en invandrare som inte kan stava ……………………..

 • INTE DIREKT KRITIK

  Alltså jag följer din blogg och du är verkligen så mycket bättre och mognare än tex kissie och dessie o alla de, men det här inlägget drar nog mer ner dig än upp. även om jag är svensk så verkar det här något stötande. du säger att du inte är rasist men ändå skriver du de sakerna som du gjorde, och du får det faktiskt att låta som att du tycker att alla invandrare vandaliserar och försämrar Sverige. och exemplet om ordet Neger och de vitas motsvarighet som tex ”jävla svenne” var verkligen inte starkt nog för att kunnas tas seriöst. jag menar, ordet ‘neger’ är kränkande med tanke på de svartas historia och vad ordet förknippas med, medans ordet ”svenne’ är något påhittat som faktiskt inte ens är rasistiskt.
  nä alltså det här inlägget var bara rent av dumt! jag vill verkligen inte hålla på och kritisera, för jag gillar din blogg! men nej, detta var bara onödigt och visar att även du skulle behöva några års mognad. / inte direkt kritik

 • Anonym

  ”vännen det finns massor med invandrare som beter sig bättre än dig,
  och massa svenskar som lever på kåken, så tänk efter innan du utalar dig”
  så rätt, så jäkla rätt? skulle du skriva äckliga svenskar som satt på bussen och höll på? nej nej, det tror jag knappast du skulle skriva? och just det att vissa utlänningar inte har respekt för sverige och svenskar, kan jag förstå men alla är inte så. och därför ska du oavsett om du har blattevänner inte uttala dig så jäkla hemskt.

 • Jayde

  Här i Sverige uppför sig inte folket, ska du veta. Du kanske inte varit och rest världen runt. Jag ska inte dra alla över en kant, väldigt många har inte respekt för sina föräldrar, väligt många vet inte vad moral är. Visst du behöver inte ha respekt för de människor som gett dig en upplevelse som du ogillar, men det betyder inte att du ska spotta ut vad som helst ur din mun och dra en grupp över en kant. Det är ett bad move. Du tror verkligen att det bara är invandrare som ställer till det? När jag var 9 år gammal, kom det fram en man i 40 års åldern och börja skälla ut mig för Ingenting! Kalla mig för svartskalle, skit, och att jag är värdelös och att jag ska åka hem till mitt hemland att jag är smutsig osv osv. En liten 9 åring var jag, ska jag börja känna hat mot svenskar? Ska jag börja kalla alla svenskar för rasister? Ska jag se ner på svenskar nu? Nej … jag var lärd bättre än så.

 • Jennifer

  Neger är rasistisk i och med att slavarna kallades det, det finns inget folkslag som kallas Negrer, som vi säger svenskar,britter,finnar,danskar osv. Men folk kallar svarta för Negrer, inte vilket land dom kommer ifrån. Det finns Afrikaner men inte Negrer. Neger stod till och med i ordboken för slav. Därför är det rasistisk, och det är rasistisk att säga att du inte gillar Thailändare som om alla Thailändare flyttar till Sverige och gifter sig med svenska män. Du hackar på foki och typ kissies pappa och säger ”jag gillar inte thailändare” Din lillebror är väl endå halv thailänsk? Är han en dålig pojke? han kan även inte ens råför sina föräldrars ursprung inte heller Foki. Du måste tänka längre innan du skriver. Det är din blogg osv JA men VI ger dig pengar när vi läser den, därför måste du anpassa dig lite till läsarna. Flippa inte ur för att vi tycker du har fel.

 • L

  det här var nog det vettigaste du har sagt^^

 • Angelica

  Jag håller med till viss del. Självklart tycker jag att om dom kommer till vårat land och får uppehålls tillstånd så är dom svenska medborgare. Men då är de faktiskt inte alla som beteer sig bra för de. Jag tycker att kommer man till något annat land får man faktiskt uppföra sig bra.
  Dom förstör för sig själva ganska ordentligt. Iaf vissa av dom. Dom som håller på och vandaliserar och skriker saker efter oss och sånt, de får en att känna sig otrygg. De är precis som att man har fördommar mot allting annat.
  Fördommar finns överallt, så varför är fördommar mot invandrare så otroligt hemskt?
  Och som vissa har sagt, dom kallar sig själv för nigger hela tiden, då får dom faktiskt skylla sig själva. Vill man inte bli kallad nått ska man inte kalla sig själv för de heller!

 • laura

  jag är en 14 årig dansk flicka som bor i finland!! kolla in min blogg 😉

 • emelie

  Jag läser din blogg och jag blir seriöst förolämpad när du säger att det är okej att kalla folk gör negrer. Jag är själv mörkhyad och det finns inget värre för mig än att bli kallad för det. Jag fattar att du blev iriterad på dom där ungarna det skulle jag också bli men det där är fan inte okej. Sen vet jag att det finns någon jävla förklaring till varför mörkhyade kalls för neger och att det är ett namn på en ”ras” men efter i åratal använts som något negativt så är det fan inte ett ord man använder. Och jag tänker inte ens gå in på att människor är en en och samma ras, det finnns ingen skillnad på oss förutom hur mycket pigment vi har i huden. Du säger att du blir kallad för saker men gör då fan inte samma sak, du fattar inte hur jävla sårad jag blir! Så jävla besviken på dig och du är inte alls den sköna personen jag trodde du var. Kalla mig känslig men jag vill inte fortsätta läsa din blogg om det är såna värderingar du har, du kanske inte är rasist men det du sa var rasistiskt och om du inte fattar det så är det något seriöst fel på dig!

 • Emma I

  Neger har blivit ett skällsord, Svenne står för svendom.

  Utlänningar blir mer utsatta och få leva med att människor ofta kollar snett på de som är mörkhyade. Du är inte mörkhyad. Du är Svensk (nordisk) och märker inte av det så som de gör. Det är så svårt för dig och förstå… Jag blir så trött på människor som skriver ”jaa men typ om inte utlännigarna sköter sig så kan de typ flytta hem igen” Många kan dessväre inte det, det skulle nämligen innebära döden för många. Varför tror du de flyttar till sverige? För att de tycker det är kul och tvångs-lära sig ett helt nytt språk? För att lämna hela sitt liv där de bott innan, hela deras släkt/vänner för att de tycker det är kul? Isåfall är du väldigt trångsynt. Fast det är du endå. Du missar en liten detalj och är precis som alla andra smyg rasister i vårt land Sverige= egoistiska.

  När utlänningar flyttar till Sverige eller något annat av våra nordiska land. Fylls de med Hopp och tro efter allt gott det hört om Sverige. Det visar sig oftast att det finns massor utav små details som människor missat att nämna.
  Det första utlänningarna möts utav är trötta blickar som menar ”inte en till sån där”. Dessutom blir de alla packade i ställen som Rosengård eller andra förorter. Där endast utlännigarna bor, inga svenskar. Varför tror du då de gör brott? Varför tror du de beter sig illa? När de blir packade sådär? De går oftast i grupp för de känner ju bara varandra. Och i grupp löper det alltid större risk att göra brott för både svenskar och utländska. ALLTID! Och det är dessutom bevisat att svenskar och invandrare gör ungerfär lika många brott. och kom inte och säg att ” ja men det är svenskarnas land.. de bor fler svenskar här så det är endå fler utlänningar” NEJ, dummer.. Det finns statestik på det, bara till och knappra på dina små tangenter så kan du hitta det hur lätt som helst. En liten fråga som du kanske kan svara på är: Hur gör vi med alla idiot svenskar som beter sig illa? Hur gör vi nu paulina? För gud så jävla många röttägg det finns här i Sverige. Om det finns en plan för hur vi skall hantera invandrarnas osäkerhet efter att kommit till Sverige, hur gör vi då med svenskar som beter sig illa och som bott här hela livet?

 • Lissa

  Du kan inte jämföra att bli kallad neger med att bli kallad för svenne lille vän.
  Att bli kallad svenne kan du jämför med att bli kallad för amerikan engelskman norsk dansk bosnier iranier men knappast neger. Du måste lära dig lite mer innan du tar upp såna här diskussioner. Sen att skicka tillbaka en utlänsk(som för övrigt kan vara svensk medborgare) är väl knappast vettigt. Vart skickar du alla svenskar som begår brott? Att någon skriver som kommentar att kommer man till Sverige ska man bete sig svensk är bara korkat! När svenskarna åker på semester till Turkiet beter de sig knappast som turkar eller i spanien som spanjorer…. blir så trött på allt skit och att folk öppnar käften utan att tänka sig för.. alltid tyckt bra om dig men nu räcker det.

  Svar: Lilla Lissa, inte tror jag svenskar åker ner till Turkiet och sätter sig och skär upp sätena i en buss, spöar tjejer på stan och kladdar på turkiska brudar. Det är just det jag menar händer.

  Dom skulle aldrig göra så i sitt hemland, men här är det okej för dom är ”utstötta”. Vilken bullshit. Är man turist så anpassar man sig inte för man är turistm, men flyttar man, får all tänkbar hjälp och möjligheten till ett nytt och säkert liv, då ser man för fan till att vara tacksam och sköter sig. Eller när du blir bjuden på mat hemma hos din släkt, skär du sönder soffan, spottar på golvet och kallar värden för ”svennehora”?

 • Max

  snälla paow, en början du kan tänka på om du inte vill bli kallad rasist är att ta bort din ”vi” och ”dom”-attityd.

 • andriana den allsmäktige

  riktigt bra skrivet! jag tror väldigt många håller med om det du skriver/säger, men få vågar stå för det.. man blir ju kallad rasist på direkten.

 • Emma I

  Du är en fruktansvärt liten människa som inte vågar har kvar sanningen. Den förvränger du eller tar bort från din blogg. Det var ju knappast några svordomar eller elakheter mot dig jag skrev. Bara sanningen. Men somliga människor vågar inte inse att de har sååå fel. Oallmänbildad är vad du är.

 • Anonym

  rätt rätt rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym

  omg, mina ord typ. (y)

 • Alexobscene

  Du får det att låta som att det är invandrarna som förstör i samhället när det i själva verket är bimbosarna som dig.

  ”Jävla svenne” är inte rasistiskt, men ”neger” är det.

 • Li

  Alltså jag fattar hur du tänker och är faktiskt beredd att hålla med till det mesta. Dom kommer till sverige och beter sig som riktiga svin. INTE ALLA, MEN DET FINNS VISSA. Självklart finns det även SVENSKAR som är helt jävla dumma i huvudet också.
  Vi får inte ens säga ”blatte”, medans dem går runt och säger ”blondinhora”, ”svennejävel” och ”rikemanshora”. Ursäkta jag kan inte förstå vad som är acceptablet i det? Jag går i en skola med majoriteten som är utlänningar, och jag har sett både ont och gott. Skolan har tillfört mig massa kunskaper som jag inte skulle fått om jag bytt skola.
  Jag tycker det var bra av dig att skriva inlägget, för det finns så sjuktmånga som håller med men inte vågar höja sin röst.

  Det är synd att deras föräldrar oftast inte pratar svenska så dem kan lära deras barn att här i sverige slår vi inte sina tjejer/systrar, vi har rätt att vara tsms med vilken kille vi vill, vi har föräldrar som krigar för att få en bra utbildning så kom inte och klaga på att vi är rika och lalala för våra föräldrar har dödat sig själva för det och till slut så har jag ingen aning. Puss och hej.

 • ?

  du har helt rätt, vi svenska tjejer får blickar varje dag av massa utlänningar som tittar på en som om man stod där helt naken. Och ja, det finns utlänningar som faktiskt sköter sig, men dom som inte gör de. dom som gör att de blir våld och sånt, dom kan faktiskt tänka över vad dom gör. För Sverige är inte deras land, så som de är där. Och om dom inte har respekt över sverige, då fan kan dom åka hem till sina land istället för att leva på våran a-kassa.

 • Anonym

  asso paow du är knas , det finns för fan lika många svenskar som svarta som inte sköter sig ?
  du är inte heller den bästa på att sköta sej , aa och om vi nu sjunger nigga bitch i våra låtar de är inte samma sak om en vit kille går fram ti en svart och säger nigga då äre rasistiskt men om en svart och svart kallar sig så då är de för då man är homie’s sådära .
  så din kaphe va tyst

 • johanna

  Jag vet, många utlänningar är lite dryga och sådär.. Men det finns faktiskt människor som är underbara fast dom kommer ifrån ett annat land! Min pojkvän tex. är från turkiet, men han har världens bästa personlighet & är helt enkelt underbar. Men jag håller med dig, & jag tycker att FOLK som inte sköter sig ska bli hem skjusade till sina länder.. Men dom som sköter sig tycker jag absolut ska få stanna kvar här i kalla sverige, om dom så vill det.

 • s

  Jag är själv utlänsk o jag håller med dig till 100 %! Ouppfostrade barn!

 • elin

  håller med dig till tusen!

 • Anonym

  så rätt, håller med.

 • alicia

  håller med dig!

 • sabina

  Jag tror helt ärligt att du är helt intelligensbefriad, och en aning dubbelmoralisk. Om du inte är rasist, som du säger, och stör dig på folk som fular sig på en buss då säger man inte att det var några ”smånegrer”. Ickerasister hade stört sig på dom överlag och inte ens tänkt tanken att det skulle vara för att dom var av annat ursprung än Svenskt? Sen vill jag informera dig om att det INTE är okej att slänga ur sig rasistiska kommentarer bara för att man har vänner som är invandrare. Varför har du fått för dig det? Du som har så jävla mycket pengar borde fan ta och köpa dig en utbildning eller två. ELLER kanske gå klart gymnasiet? Det är inte bara till för att få jobb, man växer och lär sig en del också. Något som du helt klart skulle behöva.

 • razan

  helt ärligt.. man kan nt diskutera sånt me svenskar de e omöjligt

 • EBBBBBBAAAA

  Du har helt rätt! Håller helt med dig!
  För några år sedan, så bråkade jag med några killar. De kallade mig allt möjligt. ”Hora”, ”Fitta” osv.. Till försvar sa jag att de var ett gäng turkar som borde förintas. Typ så.

  Ojojoj, vad rabalder det blev om det.
  Men, inte en jävel brydde sig om att jag hade blivit kallad för Hora. Nej, men Ebba, hon hade kallat killarna för ”jävla turkar”. Ingen brydde sig om att de hade kallat mig och mina kompisar för Hora, Slampa osv. Men att Ebba hade kallat de för turkar, de ska vi gå vidare med. Herregud säger jag bara.

  Det är dem som gör skillnad på svarta och vita som är rasister. Men så fort man bråkar med en neger, då vänder han allt till att man bara bråkar med honom för att han är svart. Men nej, jag bråkar inte med honom föra att han är svart, utan för att han är dum i huvudet. Iaf så håller jag med dig.

 • Saga

  Jag håller med dig !

 • vilma

  håller med dig paow, utlänningar kan bo i sina egna länder. jag är inte heller helsvensk, för längesen kommer min mammas släkt från österike . men det är min farfars farfars farfars farfars osv.. bea sagt av dig paow , jag tycker exaaaaaakt lika dant.

 • julia

  asså alla kan ju bara sluta försöka hitta fel i de hon säger? 80% av mina kompisar är blattar och dom säger själva att dom är svartskallar, negrar och allt, och jag håller med paulina till 110%. Kommer man hit till sverige från ett fattigt land med krig och skit, då ska man visa respekt o uppskattning för våra regler, sverige är inte som alla dom länder kommer ifrån, dom som kommer hit kan ju försöka ”börja om på nytt”, asså skulle jag komma hit från nått land jag skulle iaf följa reglerna och respetkera folket och inte hålla på och baxa saker och så?
  och alla som säger att paulina inte har rätt och att hon bara är rasistisk? asså vad är erat problem? allt de paulina skrev är helt sant! och i sveriges fängelsen så äre typ 80% som är utlänningar? så sluta klaga på va hon säger, kmr man hit ska man sköta sig. visst de finns svenskar som oxå inte sköter sig.

  do you thing girl!

 • En 14-årig göteborgare

  Paulina du har helt rätt! Och som stadsdiva säger att dom håller på och tar över Sverige. Liksom, man får inte ens sjunga nationalsången på skolavslutningen för det är rasistiskt. Ehh halllå??? Och nu ska dom ta in massa utländska namn i almanackan t.ex. som Mohammed? Alltså, det bor massa finska i hela Sverige. Har vi massa finska namn i almanackan? NEJ! Tycker dom att svenskar då är rasister? NEJ! Och på den svenska nationaldagen, då bussar åker runt med svenska flaggor och det är svenska flaggor överallt. Är det rasistiskt? Och som min kompis, en gång när hon åkte buss så hade hon en mössa på sig där det stod SWE. Då var det några utlänningar som ropa rasist till henne. Sånt är ju helt sjukt. Men det finns massa svenskar som också förstör men man hör ju mest att det är utlänningar som har gjort nått dumt.

  Jag känner en som hade en A/epa tractor som kostade ca 70.000-90.000.
  En gång när hon var i Angered (en förort i Göteborg där det bor massa utlänningar)
  hos sin pojkvän var det några utlänningar som brände upp hennes bil/epa traktor
  för att dom tyckte att hon var en äcklig rikemans unge. Och två av mina vänner blev rånade på sina mobiler i stan. De var några utländska tjejer som hotade att dom skulle bränna upp deras hår annars. Dom stod beredda med tändare och allt.
  Min mamma vill inte ens att jag ska vara där för hon tycker att det är farligt.
  Hon säger: Man vet aldrig vad dom kan ha på sig, en kniv eller vad som helst.
  Jag bor i Göteborg, men som tur bor jag i en väldigt trygg och fin förort där jag inte ens behöver vara rädd på kvällarna. Sen finns det förorter som Angered, Biskop Bergsjön och allt det där där massa saker händer på kvällarna. T.ex. som i Angered var det ju en ung tjej som blev mördad av ett helt gäng påväg hem för inte så längsen. Jag hade varit LIVRÄDD om jag bodde där. Det var det.

 • Anonym

  Du skrev jättebra, tills du började med kränkande ord och det där med att ”invandrare ska åka tillbaka till sina hemland”, där förstördes hela inlägget. När ska folk lära sig att det alltid är bättre att vara storsint än att gå på folk personligen? För att ens uttala sig om en sån stor grej så måste man vara väldigt påläst och kunna se bidragande faktorer för varför folk är som de är. När du använder kränkande ord gör du ju det bara okej för andra att kränka dig.

 • miki

  fattar att du inte är rasist, men asså det finns gränser vad man ska säga eller vad man ska låta stanna i käften. alla invandrare har inte valt att vara här och alla är inte dumma i huvet som folk tror. det är där svenskar blir konstiga och börjar med sina fördommar. asså sure att folk kallar dig saker men om du inte vill bli kallad svenne jävel och sånt så kan du själv börja med att inte säga saker till andra som dom kan ta illa upp av.

 • emilia

  MAYA: neger betyder svart.. lika lite diskriminerande som att kalla någon VIT. haha håller med dig paulina. det är förjävligt när de håller på som de gör. hela malmö e förstört på grund av alla invandrare som eldar sönder staden!!!

 • johanna

  jag håller med dig till viss del, men som någon sa där uppe vissa väljer inte heller att komma hit, men jag har inget emot utländska, verkligen inte. Men kan bli jävligt arg när folk kommer hit och förstör och snackar skit om landet, men sen finns det vissa som beter sig riktigt jävla bra och är tacksamma!

 • Ålänning

  ”i sverige uppför vi oss”, JO MEN TJENA! Min kompis åkte dit för misshandel i Enköping en gång, varpå domaren sa: ”Här i sverige går vi inte runt och slår varandra på käften hur som helst”. Lika skrattretande det. Läst aftonbladet och expressen nån gång? Nästan alltid mord, knivhugg mm. Ni kanske inte slå varandra på käften, men ni mördar varandra istället. Det är inte heller alltid det är utlänningar, oftast är det riktiga svennebanankillar/tjejer som gör de värsta grejerna.
  Mvh Ålänning

 • Mandy

  ”Hoppas att sanningen svider och läs mina kommentarer, att nästan alla tycker som jag. Puss på er med, jag älskar alla mina bloggläsare =)”

  Ursäkta?
  Har du helt plötsligt blivit en analfabetiker eller är du bara jävligt blind? L-Ä-S kommentarerna och fatta att det är lika många människor som tycker att du har FEL som det finns lika mycket av de som tycker att det du spottar ur dig är rätt.
  Du har en vän som heter Anton, han är mörkhyad, stämmer det? – Hur fan tror du att han skulle reagera om du kallade honom för neger?

  Att hata utlänningar är en helt annan sak än att hata en person på grund av ens hudfärg. Och om du inte fattar det, är det något seriöst fel på dig.

 • razan

  vi klär nt oss som horor och bölar när vi blir våldtagna .. ja skrattar HAHAHAHHAHAHAHA

 • razan

  ok ja va omogen där men hahhah förlåt ja ba sajer så till alla som hålle me paow eller snackar skit omALLA invandrare

 • Anonym

  Haha så jävla rätt! Det är dagens sanning, bara att inse. Nu tar alla utlänningar tillfället i akt och skriver av sig all sin ilska riktad mot paow? Hennes text riktar ju sig inte ens mot utlänningar, utan mot folk som beter sig illa. Hur ofta ser man svenskar på bussen som sitter och jallar och hoppar runt och beter dig som apor? ÅK HEM isåfall. och då menar jag inte till rinkeby, utan hem. hur skulle alla reagera om de kom några svenskar till erat land och betedde sig såhär? Tänk lite.

  Ni vet ju fan inte vad en rasist är? Gå i skolan, lär er svenska, skaffa ett jobb, bete dig som en normal person? Om det stämmer in på dig är den här texten inte riktad till dig. ÅHHHHHHHH

 • Esmeralda Miano

  ”Anonym skriver:
  2010-01-24 kl 10:23

  asso paow du är knas , det finns för fan lika många svenskar som svarta som inte sköter sig ?
  du är inte heller den bästa på att sköta sej , aa och om vi nu sjunger nigga bitch i våra låtar de är inte samma sak om en vit kille går fram ti en svart och säger nigga då äre rasistiskt men om en svart och svart kallar sig så då är de för då man är homie’s sådära .
  så din kaphe va tyst”

  Vad är du för en feg liten stackare som skriver anonymt och påstår idotiska saker. Lär dig svenska först, kommentera sen. Om svarta själva använder ordet neger, vilket MÅNGA gör, så är det väl självklart att vita får göra det? Hur dum får man vara? Nu var det dessutom inte ”nigga” eller ”nigger” som Paow skrev.

  Vakna för fan.

 • fanny

  så jävla rätt!!!! you go girl

 • En tjock katt i en smal värld

  Jag tycker det är obehagligt att vi sålt vår yttrandefrihet i det här landet, att svenskar tvingas av media att gå runt och känna sig som stora, stygga rasistvargen. Positiv särbehandling mot vissa grupper kryllar det också av. Pensionärer som jobbat hela sitt liv och betalat otroligt mycket skatt får ett halvt ägg till frukost, medan vuxna män hamnar på hem för ”ensamkommande flyktingbarn” där skattepengarna aldrig sinar eller dras in. 🙁

 • Olivia

  jag kan säga att jag håller med delvis. Att bli kallad neger är det nog många som inte vill, eftersom det egentligen kommer från tiden då de var slavar, och därmed blev ett skällsord. Men numera kallar de flesta svarta/mörkhyade VARANDRA neger. Och då undrar jag varför de måste tro att det skulle vara någonting negativt när någon som inte är det säger så. Men egentligen tycker jag det är en ganska onödig diskussion, för det är ju så lätt att bara säga en mörkhyad person, afrikan, ev. svart. bara för att undvika tjaffs.
  men tycker det med att dömma folk stämmer ganska bra. Många invandrare dömmer svenskar hårdare än vad vi dömmer dem. Men med det menar jag ju inte alla!

 • Anonym

  men säg en kotte som inte håller med, man skiter ju på sig om man möter ett blattegäng på kvällen ;s

 • Olivia

  En sak till som jag kom på.

  razan skriver:
  2010-01-24 kl 12:33
  vi klär nt oss som horor och bölar när vi blir våldtagna .. ja skrattar HAHAHAHHAHAHAHA

  KOMIGEN?
  1. ALLA svenskar klär sig inte som horor. eventuellt kissie och dessie. paow tycker jag faktiskt inte är en av dem. men vem fan är du att säga att alla svenskar är på ett sett och att alla invandrare är på ett annat? jag har sett hur många blattar som helst som klär sig ”som horor” och svenskar som klär sig som.. typ nunnor. inte fan vet jag men ni fattar.
  2. om du inte skulle böla när du blir våldtagen tycker jag fan synd om dig.

 • xocolatina

  tzzzz… har aldrig hört talas om den här bloggen… men kan ej undvika att kommentera just det här inlägget…

  min åsikt : e man svensk, å så himla civiliserad då borde man ju undvika att kalla mörka människor för negrar etc… det är en annan sak om en svart/mulatt kallar en annan svart /mulatt för neger, då tar man inte illa upp. jag är själv mulatt o vet vad jag snackar om å hur det känns. håller med att det finns invandrare som beter sig helt sinnes och som borde anpassa sig till Sverige en aning, men man kan ju heller inte påstå att alla svenskar är perfekta… långt ifrån liksom!

  Svar: Varför skulle det vara mer okej menar du? För att n*ger betyder svart och svarta får kalla varandra det??? Antingen kallar inte någon någon annan det, eller så är det fritt fram att använda för alla. Är man svart, mulatt eller vad man än är, så blir man respekterad för den man är och hur man uppför sig, men uppför man sig som skit får man stå sitt kast.

 • Anonym

  Du har helt rätt Paow, är så trött på sådana här duskussioner där man ndå aldrig kommer någon vart. De förstör sitt egna rykte när de håller på som de gör, det här är Sverige, här uppför man sig. Vi är snälla som tar in Utländska i vårt land, visa för fan lite repsket då!!!! Det är en stor bot över majoriteten av alla brottslingar i Sverige som begås av Utlänningar/invandrare – och kom inte och säg att det inte är sant, för det finns statistik på det! KOM HIT – UPPFÖR ER, det är mitt sista ord, annars kan ni åka ut från detta land! Och man behöver absolut inte vara rasist fölr att skriva detta.

 • Anonym

  Håller med helt (Y)

 • Caroline

  Jag håller med dig. Det är fan vita människor som är så jävla känsliga. Fattar inte varför de ska bry sig överhuvudtaget om man använder ”fel” ord. Nu är ju vårt land så mångkulturellt. Är det överhuvudtaget några invandrare som bryr sig om man kallar de för svartskallar och negrer? De kallar sig ju för tusan själva och varandra det, fast de själva är invandrare. Men det är tydligen okej att bli kallad svennebanan, svennejävel och hora, slampa och liknande? Och jag tror inte statistik spelar någon roll när det gäller brott, det är ju bara statistik, det visar inget speciellt. Det kunde lika gärna ha varit svenskar som begått flest brott.

 • nicho

  det är bara synd att du dömer folk så där. Och det är uppenbart att du tar upp det här för att du vill få mer uppmärksamhet, du bryr dig inte ett fuck om dina läsare haha ^^

 • ellinor

  när jag läste detta satt jag bara och nicka, du tänker helt rätt. jag håller med dig om det du skrev !

 • micha

  jag håller verkligen med! bra skrivet 😀

 • nathalie

  inte så men det är ju inte vi vita som varit slavar under de färgade o blivit kallade vitlökar under den tiden…

 • erica

  jag förstår inte varför det skulle vara rasistiskt att kalla en neger för neger ? 😛

 • Jessica

  Jag håller verkligen med!
  Inte ofta jag gör det, men det behövs en jävligt stor förändring i Sverige.
  Fan bort med alla otrevliga outfostrade invandrare.

 • Mona

  Visst får du ogilla dom, men det är fel att säga att dom ska dra till sina hemländer, då de flesta är födda i sverige! Sverige är deras hemland! Och allt dom gör har dom lärt sig HÄR! Dom har vuxit upp HÄR!

  Svar: Snacka skit. Jag pratar om de som inte ens försöker prata svenska och som INTE är medborgare här. De som kommer hit och missköter sig… Det är inte några. 2009 invandrade 100 000 till Sverige. Av dom är kanske 20 % i ”rätt” ålder och av dom kanske bara ett fåtal missköter sig, men DE MÄRKS och det är inte bra.

 • aalidaa

  Paulina, du har helt rätt..

 • nast

  SÅ JÄVLA SANT! Vissa ”invandrare” förstör alla de andras rykte! Om man ska kallas rasist för att vi VET och säger tydligt att många invandrare i sverige knarkar och gillar att slå sönder busskurar och våldtar svenska tjejer så visst, då är jag rasist! :O

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  Det e ingenting som säger att vi svenskar är värsta superexemplaren om hur en person ska bete sig, för det finns svenskar som fan inte kan bete sig… Men jag kan säga att 9 gånger av 10 när jag ser att folk ”beter sig illa” så är det utländska människor… TYVÄRR… & så är det överallt, inte bara i Sverige. Jag bor i Spanien och här är det också ”utlänningarna” som beter sig illa. Jag vill inte döma dem för jag är verkligen inte rasist, jag hatar allt som har med rasism att göra, men det är jävligt svårt ibland eftersom man hela tiden blir bevisad motsatsen…….

 • Anonym

  Alltså du borde nog kolla igenom riktigt nogrannt vad du skriver, innan du argumenterar. Finns inte så mycket grundläggande argument här och du säger emot dig själv.

 • Johanna

  Fan vad du har rätt Paulina, och ni som säger att det här var riktigt lågt blablabla var bara tysta för det är precis så här det e, okej alla utlänningar är ABSOLUT inte så här MEN dem flesta tror att dem äger världen…så respektlösa. Kommer ihåg en liten kille som kom fram till mig och mina kompisar (UTLÄNNING) och började kalla oss för älsklingar och allt möjligt…vad har hans föräldrar lärt honom igentligen. Har hört flera turkar skrika massa skit saker till svenskar men fan heller att vi får säga något tillbaka för då är det väll risk att man blir misshandlad!!!

 • janet

  du har ju rätt på sätt och vis , men som du själv påpekade tyckte inte du om när folk kallade dig för taskiga saker , men varför ge igen med samma mynt om man vet att det är fel ?

  du gillar ju att framstå som en bra och mogen person bevisa det !

  och ni där uppe som säger att man är äldre och behöver mogna till , det har inget med åldern att göra.

  ps: det är precis därför dem har förbjudit folk i olika stater i bla: usa att kalla varandra för neger mm.

 • Anonym

  sä jävla rätt! håller med dej helt! om dom inte sköter sej så åk hem?!!!!

 • Anonym

  tack för din åsikt! precis vad jag tycker, du tog orden i mun på mig, haha 🙂

 • Celina

  jag håller helt med !

 • Anonym

  helt rätt paulina! åt helvte med dom som inte håller med dig, du säger bara sanninge!!!

 • Matilda

  Du hör ju själv vad du säger? Du säger att invandrare skriker och stör er. Men du va ju inte helsvensk eller hur ? Och så mycker som ni skrikit på bussar och stört andra? Då är ju du likadan

 • Issa

  DU HAR SÅ JÄVLA RÄTT. UT MED DE STÖRIGA NEGRERNA.

 • stajjny

  Håller med dig Paow 🙂 Stå för det du tycker, det behövs fler människor som vågar yttra sig utan att vara politiskt korrekta. För alla ska alltid vara så ”duktiga” när det kommer till såna här diskussioner om man säger så…

 • Skalman

  Woho bra skrivit Paow! Men för i helvete, dumpa Dessie hon har ju inte alla fiskar i torkskåpet om man säger så..

 • kolakaka

  jag håller me dig! Utlänningar kommer hit och tror att de kan göra va fa.. dem vill. Ska dem va så dumma kan dem åka tillbaks dit de kom ifrån. Go girl!! P o K

 • Anonym

  Neger är ett ord som betyder ”svart slav” vilket är förnedrande mot dem.

  Svar: SNÄLLA, visa mig en enda källa där det hävdas, förutom kommentarerna här, att n*ger betyder svart slav. En. Det är ett påhitt som dykt upp nyligen, men fakta, tack…

 • ?

  asså bara för att vissa utlänska beter sig så behöver det nt vara alla som är hemska btw , svenskar beter ju sig inte heller helt normalt vid alla lägen? man ska tänka sig för innan man skriver något av ren ilska….

 • Anonym

  hahaha bara jag som tycker det är jävligt kul att det jämt blir sånt liv runt just den här typen av diskussioner?:D träffade hon en känslig punkt kanske?;) oj, sanningen är svår att ta ibland! Kolla här, om ni skulle bli välkomnad av ett annat land, för erat ”eget” inte går att bo i pga krig och så, skulle ni inte då SKÄMMAS, om det var SÅ många människor i det landet, som tycker att du, och de flesta andra från ditt land, beter sig som idioter, begår mycket brott, är respektlösa mot svenskar? Säger inte att alla utlänningar här är så, men titta bara på de samhällen där det bor flest utlänningar, där begås det mest brott, right? Och de ska vara glada att de får bo här, jag skulle göra allt jag kunde för att bli omtyckt i ”mitt nya land”, skulle absolut inte vilja att nån satt och skrev såhär om mig, så ta åt er ni som behöver, och ändra på er så slipper ni se såna här texter? tack!

 • Maida

  Alla invandrare sköter sig väll inte illa och du känner väll inte alla invandrare heller… Jag är själv en invandrare och för några månader sen visste jag inte om mina släktingar var döda eller inte. Jag är 12 år och jag tycker neger är ett rasistisk ord och jag är inte mörk hyad. Liksom hallå du är fyra år äldre än mig och du säjer att neger inte är ett rasistisk ord, du borde veta bättre!

  Jag gillar din blogg och det kommer jag fortfarande att göra men jag gillade verkligen inte den här inlägget!

 • Anonym

  haha jag håller med dig ! det är helt rätt skrivet. ser inte en enda lögn i inlägget

 • mimmi

  helt rätt! mörka, utläningar, kineser får kalla oss vita vad dom vill men och vi kallar dom något då är VI rasister! Mörka tror seriöst att alla vita är rasister. Vi är mycket trevligare mot alla invandrare gämfört vad de är mot oss! Tycker faktiskt det är otacksamt, här är vi snälla och låter vem som helst komma in i vårt land och så beter sig vissa som svin! Om det var krig i mitt land och jag fick flytta skulle jag visa tacksamhet! med tanke på att de kankse skulle va döda om de var i sina länder så tycker ja de är väldigt lyckligt lottade och borde göra sin tillvaro här så bra som möjligt! OCH JA det är era fel att vissa är rasisister och vil HA UT ER! Om inte de flesta invandrare skulle bete sig dåligt så skulle väll inte vi ha något att klaga på eller hur? det finns ju en anledning, ni kanske borde tänka lite på hur ni beter er istället för att kalla alla rasister, så ser ni att NI bidrar till fördommarna!!!!
  Du är bäst paow!

 • amanda

  haha fan va rätt 😉
  håller verkligen med dig!

 • Anonym

  Asså alla utlänningar äe ju inte så……. och det är ju fan bara araber som håller på… typ.

 • Anonymous

  Det är helt rätt.

 • icran

  fy fan, asså jag tyckte att du var bra, den bästa bloggaren,men nu, asså shit, din rasist.
  Tack så mycket!
  Fast jag har tyvärr inte tid att skriva med dig, för jag ska boka en flygbiljett hem till Irak, så att jag kan bli sönderbombad, precis som min lillebror! 🙂

  Tänk lite, innan du skriver.
  ALLA är fan inte så!

 • tove

  när jag började läsa detta var jag 99% säker på att jag inte skulle gilla det du skrev för att du började ta upp rasistiska åsikter mm. jag är en sådan som är sjukt emot rasism och tycker att alla ska få se ut, få vara, få komma från, som hur och var dem vill/är. men fan vad du har rätt ändå, det är (inte alla men väldigt många) invandrare och folk med inte svensk påbrå som gör sig själva till offer och tycker att man är rasist för allt man säger. det är sådan hårfin skillnad på vad som är okej att säga och röra och vad som inte är. håller faktiskt med dig!

 • wendela

  Bara för att man är mörkhyad behöver man inte vara dum i huvet och bete sig som skit. Även en hel del svenskar är dumma i huvudet och gör dumma saker.
  Det spelar ingen roll om man är mörkhyad eller ljushyad, alla kan göra jävligt korkade saker och det har ingenting med hudfärgen att göra.

  Du säger inte att ALLA gör det så jag säger inte emot dig. Tycker att ALLA människor som hatar sverige och vill förstöra det kan dra härifrån, åk till nåt bättre ställe då om sverige är så jävla dåligt. Och hudfärgen spelar ingen roll alls. That’s all i have to say. Punkt slut =)
  Btw, i like you’re blog 🙂

 • AMIR FRÅN TUNISIEN!!!!!???????????

  :O :O

 • Anonym

  jag håller med dig helt!

 • Rebecca

  Dom behöver tagga ner lite och vara tacksamma över att dom får vara här!

 • Anonym

  haha det är bara svennar som håller med

 • Vendela

  helt rätt paow! du e otroligt modig som vågar stå för vad du tycker! i detta har du helt helt helt rätt, you go girl ! fortsätt som du gör men passa dig så du inte blir nerslagen ^^

 • Naomi

  Att säga jävla svenne och neger är inte samma sak för i helvette. Att säga exempelvis jävla chilenare och jävla svenne är samma sak. Forska i vad ordet neger kommer ifrån så kommer du förstå, din dumma ungjävel. Och det är precis lika många utlänska som svenska som kallas för rasister. Visst håller jag med dig om att de som inte är svenskar och enbart förstör och håller på här i Sverige borde åka till sitt hemland, men dra inte alla utlänska över en och samma kam. Sen finns det precis lika många svenska som utlänska som beter sig illa. Tro det eller ej. Skulle vilja ta en disskusion med dig i verkligheten. Se vad du har för argument att komma med. Inte bara att ”En utlänsk kallade mig hora, och då är alla utlänska idioter som kallar svenska tjejer för horor”, för det håller inte. Inte på långa vägar. Tycker så synd om dig som saknar så mycket kunskap. Du är trots allt 16 år. Lite bättre borde du ju veta. Till och med min bror som endast är 12 har mer kunskap än dig.

 • Anonym

  håller med, och ja i det flesta fall stämmer fördommen om att utlänningar som inte bott i Sverige nästan hela livet dvs är kaxiga och bråkiga och det är inte något folk bara hittat på det finns en anledning till varför man tycker så vissa vågar bara inte stå för det, det är dagens sanning. Man är inte rasist för det, bortse från fördommar när man träffar folk och lär känna dem så är det inga problem.

 • em

  håller med dig helt, paulina.
  Brottsligheten här i sverige ökade med 70% det året vi tog in som mest utlänningar, och det tycker jag säger en del, eller?
  Jag själv är inte rasist, men har varit med om en del obehag när det gäller just utländska människor. Jag säger inte att alla är just på det sättet, absolut inte, de flesta av mina vänner är inte helsvenskar. Men alla utländska människor som kallar oss ”jävlar svennar, fittor, blondinhoror osv..” jag förstår inte vad dom gör här i sverige om dom inte tycker om svenskar? Vi är bara hjälpsamma och är snälla mot folk i andra länder som har det svårt med krig, fattigdom osv, men när dom kommer hit har dom ingen som helst respekt för oss svenskar, vi har till och med räddat livet på många av dom, är det inte värt någonting?
  Alla som tycker någonting annat, tänk efter!
  GOOO PAAOW!

 • Anonym

  sjukt patetiskt , jag menar .. alla invandrare är ju inte så .,, och du kan ju fan inte jämföra neger med svenne . wtf ? du fattar ju själv att det inte ens ligger på samma nivå .. du kanske borde gå i skola trots allt , gå på några lektionen , mogna jävligt mycket lära dig om rasism om det du kallar empati och blabla . spelar ingen roll om din vän kommer från tunisen , libanon kurd osv. är någon utav dom mörka ? har du någonsin gått runt och blivit kallad neger .. NEJ .. så du borde vara tyst gå t skolan och lära dig lite.

 • Lissa

  Bara för att man kommer osm tursist betyder det väl inte att man ska skita i dess lands värderingar som svar till att någon tycker att det är skillnad på att bo i Sverige och att svenskar åker utomlands och beter sig som svin för de gör det.
  När klasser åker utomlands och förstör hotellrum är det minst lika respektlös som när utlänningar gör det i sverige så vill man bli behandlar med respekt ska man själv bemöta folk med respekt. Att svenska men åkter till thailand och köpter thailändska kvinnor är väl också brist på respekt men vadå tydligen är det ok…
  tycker alla borde läsa på lite innan de yttrar sig i den här diskussionen. det blir bara fel. Självklart är det fel att bli kallad svennehora osv osv. men man kan inte jämför att lbi kallad vit, svenne med neger. du kan jämföra vit med svart eller mörk och svenne med spanjor britt amerikan. Tänk er för innan ni yttrar er så dumt, fårn båda sidorna. Bara onödigt med massa kommentarer till Paow om att hon är svennehora osv, men på samma sätt är det riktigt inödigt att kalla mörka för apor. För om inte jag misstog mig satt desirée på bussen med fötterna uppe mot stolsstödet, hur jäkla moget är det då. ska man kalla henne isbjörn för det?!! Nej!

 • jojo

  Svar till Maya; det heter oallmänbildad inte oanmäldbildad. pinsamt

 • sara

  vart vill du komma till ?
  du borde skriva en bok om dina åsikter

 • Anonym

  SÅ JÄVLA RÄTT PAOW!!!! Äntligen någon vettig bloggare! Jag vill inte heller ha någon rensning av Sverige, men någon måtta får det vara. Släng ut skithuvuderna som inte kan betee sig, låt Sverigedemokraterna få ledningen och stäng portarna! Ojojoj vad kriminaliteten skulle sjunka! Sverige skulle bli fint igen som det en gång var!

 • Sandra

  Du Har HELT rätt Paow 🙂 bara så duvet haha xD

 • LOLA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

  DIN ÄCKLIGA HORA.. SLUTA SOLA DÅ .. VA STOLT FÖR DEN DU ÄR .. EN FUCKING BLEEEEEEEEEEKFISK, VAFAN GÅR DU OCH SOLAR OCH VILL HA FÄRGGG, NÄR DU FAN SNACKAR MASSA SKIT OM SÅNA SOM INTE KOMMER IFRÅN SVERIGE… DU ÄR JU EN JÄVLA RACISTT DIN ÄCKLIGA LILLA SKIT .. SVENNEHORA

 • Miranda T

  Vafan, neger betyder INTE slav, det betyder för fan bara SVART. Lägg av med skitsnacket och tro att ni vet något om detta. Ni är så jävlam dumma i huvudet. Neger var inget fult ord utan beskrev bara afrikaner av centralafrikansk typ… Sedan fick folk spelet för att de ville ha något som de kunde gnälla och plötsligt betyder neger nigger och blev fult…

  Neger betyder SVART. Inget annat.

 • nallie

  De är väl inte rasistiskt att tycka illa om sådana som inte kan bete sig, däremot kanske man ska komma ihåg att inte dra alla över en kam, när man säger att alla utlänningar beter sig idiotiskt kanske man ska tänka över vad man just sagt. De finns många svenskar som är idioter och många utlänningar med. Men de är dom personerna, inte allihopa.

 • Anonym

  varför ska allting handla om tacksamhet? varför ska ni säga ”VIIIIII”släpper in alla invandrare, ”VIII’ gör si och så. Vilka är egetnligen ”VI”? det är faktiskt inte du, du och du som sitter och släpper in invandrare i landet utan det är dom personerna som jobbar med sådant, är det inte typ migrationsverket och sådant? jag vet inte, jag kan inte sånt direkt. MEN att använda ordet ”VI” går bara inte,inte okej helt enkelt. Jag är född i sverige och allting, jag har faktiskt ingen rätt att bo i bosnien utan medborgarskap även fast jag är 100 % bosnier, så jag menar vart ska jag ta vägen om jag ”måste” lämna sverige för att jag bettet mej dåligt på bussen? vart, -sverige är mitt hem, min familj är tacksamma mot de som hjälpte dom att stanna här, dom behöver inte vara tacksamma mot alla svenskar när dom inte gjort något? dom är tacksamma mot dom som hjälp dom som sagt.¨
  och svenska brotsslingar, ska dom få stanna fast dom våldtar folk och sådant? alltså menar inte alla, utan menar såna som gör sånt, you get the point!.
  varför säga äckliga små negerungar när det skulle räckt att säga störande ungar istället? yadayadayada, orkarinte.

  Svar: Sa jag att svenska medborgare skulle skickas hem? Ja, om jag nu gjorde det så skickas dom i så fall till Sverige… Dom jag pratar om är ju de som kommer hit och missköter sig och JA jag säger VI för det är allas våra skattepengar som finansierar detta.

 • Anonym

  hahah visst . är du fucking stolt svensk gå inte och sola idiot , jag driver nt när ni svenskar åker t våra hemländer kmr vi också leka med er och diskriminera er som ni gör med oss pågud ni kmr få känna hur det känns

  Svar: Det är lite skillnad på att vi åker och ger pengar till er turistindustri, medan de jag pratar om här förstör för folk och kostar massor med pengar för alla som sköter i Sverige.

 • s

  tycker inte att du ska dra så många utlänningar över en kam..en utlänning är en som har kommit till sverige,right+Många är faktiskt födda här..då är dom oxå svenskar.även fast dom kanske inte ser ut som dig..
  tyck illa om dom som beter sig illa,visst. men du ljuger om du bara säger att det är utlänningar som beter sig illa.
  det finns dåliga och bra människor i alla raser. jag är utlänning o jag drar INTE mig själv över en kant

 • pau

  kan inte du berätta lite mer om din plast mamma i bloggen???

  vore inrtresant o veta vad du tycker om den utlänningen???

  det är kanske därför du har sånna fördommar… din pappa föredrog en utländsktjej framför din mami!

  stackars lilla förvirrade flicka!

 • Mani

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, förlåt men det enda du är värd jusst nu är ett stort skratt. Visst människor kan göra fel… Men snälla lilla fjortis, väx upp. Du dra alla över en kant, ”Alla utlänningar är elaka.” Asså, dina kompisar med tydligen också? Eller har du träffat ALLA utlänningar???? Du påstår dig inte vara rasist, men du har rasistiska åsikter, då är men nog rasistisk av sig endå….

 • agnes

  SÅ RÄTT! KÖR PÅ PAOW! Beter man sig som skit ska man inte vara här förfan? Sköter man sig så är dte klart man är välkommen men jag som svensk tänker fan inte acceptera att folk utifrån kommer hit och beter sig som skit. trött på allt rasist snack.

 • less

  Jag förstår precis hur du menar och håller med till 100%. Önskar bara att det kunde bli nån förändring av att någon vågar tala högt om det. Så jävla trött på folk som kommer hit från andra länder och INTE KAN BETE SIG ! om ni hatar sverige så jävla mycket bo inte här då? respektera vårat fina land och oss som bor här.

 • olivia

  Men vafan. Du som säger att du ”bara är en vanlig människa”, det är väl människor med utländsk bakgrund också? Även om det finns folk som beter sig som skit så ska inte deras bakgrund dras in i det, du får det att låta som att utländska beter sig som skit bara för att de inte är från Sverige. Det finns minst lika många svenskar som är lika dumma så skärp dig.

 • Elin

  Jag undrar verkligen en sak, kommer nog inte få svar men kan chansa!
  Om du nu inte är rasist, varför ens dra upp hudfärg och ras? Du kunde väl bara skrivit några jävla idioter på bussen? Och sen en till fråga/svar, om det nu så skulle vara ett gäng svenskar ”ariska” människor, Då hade du skrivit ”fittor,idoter,horungar” du hade ALDRIG gjort något överdrivet inlägg! Allt du säger vänder du mot dig själv. Vilket är synd

 • Maria

  Varför är det rasistiskt att kalla någon för neger?! För att man förr kallades slavarna för negrer, neger betyder alltså slav. Det kan jag tycka är en aning rasistiskt?

 • Åsa

  SÅÅÅ JÄVLA RÄTT! fan va bra sagt!

 • razan

  Mia Svensson skriver:
  2010-01-24 kl 00:31
  Carro skriver:
  2010-01-23 kl 20:35

  Varför uppför inte du dig d¨å?

  och hur beter sig svenskarna när dem åker utomlands? super sig fulla, skriker o stör.

  så snacka inte om svenskar som att dem e bättre,

  Vaaaa??? TURISTER i andra länder super och skriker och det jämför du med våldtäktsmän, misshandlare, narkotikaförsäljare…?

  Jag tror VÄLDIGT få personer blivit spöade sönder och samman, fått bussarna uppskurna, våldtagits och blivit nedknarkade av svenska turister.

  Här pratar vi om andra saker, här pratar vi om PACK som säger att de kommer till Sverige för att få skydd från hemskheterna i sina hemländer och sedan uppför sig som svin. Och du tycker det är samma sak som en elak turist.

  – haha? mannen snälla ba tyst du skämmer ut dig sj. man läste engång att en mamma i egypten anmälde ett hotell för att hennes dotter va gravid o enligt mamman blev hon gravid i poolen av spermier. NÄR de e bevisat att spermier kan nt leva i pool. och sen visa det sig att hennes dotter gick me en kille och lät han ta henne när honnt ens fatta.. tromiiggggggg.. alltid när svenskar åker t ex. till turkiet blir ni blåsta på priser och fattar nt ens de själva..
  HAHAHA .. och vilken att de e ba blattar som e kriminella? tyst snälla.

  + en till inlägg:

  Olivia skriver:
  2010-01-24 kl 13:04
  En sak till som jag kom på.

  razan skriver:
  2010-01-24 kl 12:33
  vi klär nt oss som horor och bölar när vi blir våldtagna .. ja skrattar HAHAHAHHAHAHAHA

  KOMIGEN?
  1. ALLA svenskar klär sig inte som horor. eventuellt kissie och dessie. paow tycker jag faktiskt inte är en av dem. men vem fan är du att säga att alla svenskar är på ett sett och att alla invandrare är på ett annat? jag har sett hur många blattar som helst som klär sig ”som horor” och svenskar som klär sig som.. typ nunnor. inte fan vet jag men ni fattar.
  2. om du inte skulle böla när du blir våldtagen tycker jag fan synd om dig.

  mitt svar:

  såg du ens va ja skrev? jag skrev ett inlägg direkt efter den o sa att jag INTE mena ALLA!! men neej du kanske kände dig träffad o blev sur o läste nt den.. ok JAG VET att de finns blattar också. men de e samma sak som PAOW skrev hon sa att de e ba BLATTAR som förstör .. MEN de finns sVENsKAR också!! så då kan jag skriva att de e ba sVENsKAR för paow skriver att de e ba BLATTAR. och samma me att bara blattar gör saker ha rmånga skrivit. lak jag klär mig nt billigt .. så vf ska jag bli? och även om ja håller på och bli jag slåss .. jag e nt en fegis.

  – som sagt: ska vi blattar åka hem så åk nt till andra länder snälla.. de gäller er svenskar som tkr att blattar ska åka hem!

 • razan

  MENA INTE ALLA sVENsKAR I NÅGON AV dE JAG sKREV NU! OCH INNAN! O MINA ANdRA JA HAR sKRIVIT
  MEN AINTE ALLAAAAAAAAAAAAAAAA

 • joulin

  Så trevligt att du tror att alla svenskar uppför sig, är artiga, inte förstör, inte våldtar, och inte slåss. Du är väl i sånafall otroligt blåögd som tror att sverige/svenskar är så jäkla bra. Det är det svenska samhället som gör att vissa invandrare beter sig dåligt. Hade dom sett att i sverige är allt perfekt, så skulle dom nog leva likdant också. En utbytesstudent kom till min skola och blev rånad och våldtagen första kvällen av en svensk man. Vad tror du andra länder tänker om sverige då?

 • -

  så jävla rätt är det, fattar inte vad alla ser det som rasistiskt ? & du är inte någon hora , du är fan en av världens finaste personer ditt utsénde är så jävla flash ! din blogg är långt från fjortisblogg oxå , fattar inte att folk orkar lägga ner tid på att kritisera & försöka hitta en svart fläck på varenda jävel som har lite mer status än dom själva ? 🙂 du är iaf helt jävla awesome & tänker fortsätta läsa din blogg tills jorden går under ! kram .

 • Mickis

  Dom förstör för sig själva, dom får svenskarna att bli rasister, jag menar kolla bara på blattenytt( efterlyst) , Finns det någon svensk där? :S
  Det är bara negrerna som går runt och skjuter folk, En kompis blev skjuten av en turk utan anledning med ett luftgevär, 2 mm ifrån att träffa en känslig punkt som hade gjort att han hade dött:( VAD ÄR DE FÖR MÄNNISKOR SOM GÖR DET?!?!?!
  Jag är i rasist men jag hatar att dom beter sig som om dom äger Sverige för att dom FÅR pengar och kommer ifrån ett annat land:S uusch 🙁

 • Angela.

  Men du verkar ju bara inte tänka klart! Om man nu läser din blogg och ser hur du skriver ”guling” ”neger” osv osv, ska man ta det då för att du har blivit kallad blondinfitta? Kasta inte sten i glashus!

  Och åka tillbaka till sitt ursprungliga land? Aaaaaa.
  ”ÄLSKA SVERIGE ANNARS FÅR NI INTE VARA HÄR!”

 • Anonym

  TA SEDEN DIT MAN KOMMER OCH SKÖT DIG! Vi ska inte behöva flytta våra avslutningar ur kyrkan! DETTA ÄR SVERIGE! SVERIGE SVERIGE. traditoner. passar det inte, ta då flyget vidare 🙂

 • razan

  håller me joulin

 • Dilsa

  Det är så himla patetiskt skrivet av dig Paow, för som många säger, så säger du emot dig själv. Det är aldrig smart att diskutera ett ämne som man inte har kunskaper om. Kunskaper skiljer sig från erfarenheter eller uppfattningar, glöm inte det! Och alla ni som kommer med era ”håller med inlägg” är orsaken till varför det skapas allt fler fördomar och rasism i detta land. Här i Sverige har man för tusen inte bara fördomar om etnicitet, utan även om hur man ser ut. Är du ful, har kläder som är ute, föräldrar som inte har statusjobb.. ja – då är du ganska körd och inte acceptabel!
  Och även en sak till, gå ut i alla centrum, parker och gatuhörn och kolla hur många ”svenska” alkolister som sitter och smutsar ner?! Var är era fördomar om såna typer?

 • såphiiie

  empatiiiiiin utvecklas i 20årsåldern hihi

 • Sabina

  Okej asså du mår inte bra..jag är svensk och går i en klass med bara utländska. Kan säga såhära att DU HAR SÅ FEL! du vet inte mkt du. Dom är underbara fan. Har humor och är äkta. Till skillnad från dig som inte gör annat än att vara fitta mot andra. Asså du kommer få en fet örfil snart av ngn ! du öpnnar din käft för mkt!

 • benafshe.blogg.se

  HAHA att blattar drar ner sig själva i skiten är SKITSNACK!

  när vissa av er skriver ”VI” och ”DOM” och när andra skriver ”VAR GLADA ATT NI FÅR VARA HÄR!” så borde ni människor förstå varför det finns blattar som beter sig som dom gör, för att så fort en svensk får möjligheten ( SOM NU ) så RAAAAAASAR det in rasistiska kommentarer, och NI undrar varför det är som det är? NIIIIIIIIIIII är glada och tar in OSS i landet men hatar oss i smyg 🙂

  och vad gör svenskar så himla bra då?
  snålheten ?
  girigheten ?
  onykterheten ?
  kallheten ?

  bajs på er och fittan ni kom ut ifrån 🙂 puss

 • !!!!!!

  det värsta som jag tycker med invandrare är att dom och klagar på svenskar och hatar sverige verkar det ju som men ingen har tvingat er att komma hit men svenskar gör lika mkt men

  dom säger inte hela tiden ååå hatar sverige jävla skit land så va fan åk tillbaks då och vem fan är helsvensk längre i sverige det finns vell inte en enda jävel som är helsvensk!!

 • ellen

  jag håller helt med dig, och tro mig jag vågar säga det!
  dock har jag fått ta mkt skit för det, senast förra veckan var det några blattar som tänkte slå ner mig fast DOM började genom att kalla mig fjortis för att jag stod och rökte. :s

 • Sabina

  Okej det värsta är inte det DU skriver, utan att så sjukt många håller med om dina åsikter. Jag kan säga såhär jag skäms för att vara svensk när jag ser hur äckliga och rasistiska ni är. Och du ”ellen” synd att du inte fick spö, TRO MIG det är bara en tidsfråga tills du får det. Med tanke på hur stor din käft är. Ni är snorungar hela bunten, ni vet inte vad ni snackar om! gå hem och lägg er fan !

 • Josefine

  Många verkar inte ha sett raden ”Så och i det här fallet så råkar det vara en buss full med små mörka barn som betedde sig som apor.” Varför skulle hon inte få åka till ett annat land om hon uppför sej?
  Detta inlägg var ju endast riktat till de som INTE uppför sej.

 • wtf

  ÄR DU SERIÖS?
  Neger betyder inte alls bara svart.
  ordet neger har otroooligt mycket bakgrund, ni är helt air headed!
  Det var så de vita amerikanerna kallade svarta slaverna, det var ju det malkom x och nelson mandela stred för!? O.M.G
  vet du hur många har dött pga det ordet? så ha lite respekt för de svarta och dig själv, och sluta med det här , genast. du skämmer bara ut dig själv.
  men såklart, jag själv som afrikan, vet att jag kommer stöta på folk som dig (och ni som håller med). ja du är lite rasistisk. du diskriminerar RAS!!!
  jag hoppas verkligen att du dör av någon olycka, det gör jag 🙂 hoopppaasssss att du blir påkörd av ett tåg, hoppas du blir misshandlad. hoppas du går igenom det ”negrerna” fick gå igenom…. fuck you and kiss my motherfucking black ass . im out

 • Anonym

  alltså du är ju helt GALEN, du är inte alls smart någonstans- och alla som håller med är helt blåsta. alltså är bara tvungen att komentera. I flera hundra år så har svarta farfäder kämpat för att ta bort ordet ‘neger’ och sen kommer ni och använder det idag. Ja, rappare anväder det idag ( många men inte alla, inte de smarta ialf). anywhuu, bara för att ‘rapparna’ säger det så behöver det inte betyda att det är okej. och bara för DET så märker man att du är helt blåst som inte kan förstå situationen helt ordentligt. Vet du ens var ‘neger’ betyder? nej forgive the not knowing.
  Sen att du nämnde dina vänners ursprung, varför sa du just ‘Anton är mörk’, vadå? vart kommer han ifrån? .. du sa inte t.ex. moa är vit, karl är vit , frida är vit.

 • Anonym

  För det första finns det inget uttryck i svenska språket som heter ”dra alla över en kant”. Om man ska uttrycka sig som du gör bör du åtminstone skriva någorlunda bra svenska. Om du tycker att du kan säga ”neger” för att någon kallar dig ”svenne” vet du inte vad du talar om. En del ungdomar tycker att de är väldig språkkunniga om de vet att negro betyder svart och tycker därmed att de får säga neger. Ja, så kan det gå med ytliga kunskaper. Neger ligger väldigt nära ordet ”nigger” och det använda man på plantagerna på 1700-talet. Ja, du låter faktiskt lite 1700-tal. Genom att använda språket som du gör visar du enbart din okunnighet och jag tror ibland att det kan vara hälsosamt att vara tyst om just det man vet väldigt lite om. Nej, hur många människor kränker inte du genom att skriva som gör. De som uttrycker sig fel. mot dig, ger dig ingen rätt att använda slavdrivarnas ordförråd. Om man kommer från ett annat land tycker du att de ska åka hem till sitt hemland. Vilket land ska svenskar, som inte har ett ordförråd eller tillräckliga kunskaper för att uttrycka sig, flytta till?
  Tänk till flicka!

 • Annie

  Jag tycker inte att du ska ge dig in i politik, historia & starka diskussioner när du inte har någon som helst kunskap om det! Det bevisar du i varje inlägg när du ska försöka låta kunnig & duktig. De som håller med dig är de som inte heller har någon direkt kunskap & som antagligen håller med allt du säger därför att de annars tycker om dig på grund av din blogg. Men håll dig till ditt bortskämda liv med fester, shopping & resor istället för att gå ett steg längre & göra bort dig!! Söker man på ditt namn på youtube får man upp en massa om SD då har du nog yttrat dig lite för mycket skulle jag vilja säga! Om är du SD är det din ensak men jag tror inte ens att du vet allt som de står för, vilket du har erkänt i många intervjuer. Du har inte särskilt mycket att säga när du blir ställd mot väggen. Säger som många andra, plugga på & kom sedan tillbaks när du är mera påläst!! Du skämmer ut dig!!

  Du är redigt fördomsfull tjejen hur mycket du än förnekar det!! Det märks i dina ordval! Du ska nog vara försiktig att yttra dig när du har så många som läser din blogg & ser upp till dig. Det kommer bara sluta illa! Tänk på dina läsare som tycker att du är smart, se till att vara det istället! Ta till dig kritik istället för att vända kappan mot vinden!!

  svar: Jasså så det säger du? Vet jag ingenting om det? Nej det är ju därfr allt jag skirver är sanr 😉

 • zannia

  De mörka barnen hade byggt en snögubbe här utanför. Och jag en blond inte helt ung kvinna tog illa vid mig direkt och anmälde det som diskriminering för jag tyckte faktiskt den var rätt lik mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *