Är så besviken..

Känner mig så otroligt bortgjord, var så glad över att jag och Dessie äntligen blivit vänner igen. Men så började det igen – hon dök aldrig upp när man bestämde, svarade aldrig i telefonen och till er som undrade varför vi inte åkte till Örebro så var det för att Dessie inte svarade när jag ringde och hon visste att vi skulle åka kl halv 2, men ringde mig kl 17.00 och frågade ”när åker vi” .

Jag fixade tid till hennes naglar, dök hon upp? Nää. Jag fixade tid till hennes ögonfransar. Dök hon upp? Nej. Första kvällen hon sova hemma hos mig på väldigt länge för att Alma och Ballie inte är i stan, för att hon sökte tröst för att hon hade vart otrogen mot sin pojkvän som då dumpat henne så lämnde hon mig mitt i natten för att åka hem till honom.

I lördags när vi skulle festa så ringde jag till henne och frågade om vi skulle dit, då sa hon ”ja, ring mig sen”. Så ringde jag och sa ”ring innan du går så åker jag förbi med taxin och hämtar upp er”. Flera timmar gick och hon hörde inte av sig. Jag konfronterade henne precis som jag gjort alla andra gånger man ”bestämt” med henne. Hon sa ”kan du träffa mig där den tiden?” och jag går upp och fixar mig, ringer till henne och hon sover antagligen eller svarar inte i mobilen och säger ”oj jag glömde”…

Om och om igen. Jag tål sånt till en viss gräns, men det kändes bara som jag ”försökte” så jag skrev till henne på Facebook att jag var ledsen och när hon inser vad hon gjort för fel så är hon välkommen tillbaka. Hon skrev ” haha slyna” till mig.. Jag anser inte att jag gjort något fel nu, det enda felet jag gjort under vår ”korta tid” som vänner, är att skriva det här. Jag är så otroligt personlig av mig i bloggen, så jag känner på något sätt att jag är tvungen.

Hon umgås med pundare och trashmänniskor och hennes enda mål när hon går ut är att bli så full som möjligt och festa hela kvällen, hon tycker om billiga Gina Tricotkläder och har fortfarande vita läppar. Hon sover bort hela dagarna och hon och hennes pojkvän gör slut varannan dag.

Jag känner på något sätt att jag ligger på en annan nivå, jag tycker inte om att festa och alkohol är det värsta jag vet, är ingen attention whore och är rätt lung och tillbakadragen. Är rätt seriös och oskyldig av mig och jag försöker inte spela sexig för att killarna ska tycka om mig. Just nu känns det som Dessie är otroligt osäker på sig själv och just nu känns det som att få en kniv rätt i ryggen. Jag och Dessie är nog inte ”meant to be friends”, helt enkelt.

Det här var dom sista 5 minuterna jag spenderarde på dig.

22533_105223119496160_100000254176052_137138_7253680_n

Kan det bli hetare? Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (384)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Caroline Roxy - Glow face Alexandra Nilsson - VECKANS.. Caroline Roxy - Fresh face
 • malin

  Skit i henne, =) Och kasta AIK tändaren =(

 • Carolina

  Du gav henne en chans och hon förstod inte..Hon behöver antagligen några år till att mogna, precis som du skrev. Plus för AIK tändaren ! 😉

 • Jonna

  BRA paow! Snälla släpp henne nu, du är så jäkla mycket bättre och brightare än henne.
  Jag tror du gör dig själv en tjänst om du bara går vidare och skaffar dig vänner som är lite mer på din nivå..
  När du är med Dessie så känns det lite som att du sjunker ner till hennes nivå, och det är absolut inte så du är egentligen ju..

  Men bra gjort iallafall, hoppas du håller dig till detta nu!

  mvh: J

 • FERHAT - Studerar till sjuksköterska

  Jobbi situation

  hoppas ni kan lösa det här nån gång. ANnars tkr jag att du ska bara glömma henne 😛

 • Anonym

  MEN LÄGG NER FÖRFAN, SKIT I HENNE, HON E BARA KONSTIG OCH SER UT SOM EN GORILLA!
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  BRUNETT SOM SÄGER ALLT JAG TÄNKER PÅ

 • sanaz

  Herregud 😛 va tjatig du har blivet i din blogg, framför allt om dessie hela tiden. Förr var du bättre på att blogga, men du verkar fan inte ha ett jävla liv.. Helt seriös, jag är skit allvarlig, jag tkr nästan synd om dig.. på riktigt.

 • Carmabelle

  Jag tycker du ska skita i henne, hon förtjänar inte dig. Hon förtjänar inte ens det faktum att du lägger ner tid att skriva ett inlägg om henne, för det gör inte hon om dig. Hon ser dig som någon hon kan vara med när hon inte har bättre för sig, som en dörrmatta ungefär.
  Det är tufft att få höra det av någon annan, speciellt av någon som inte känner dig.
  Men jag vet hur det är att vara den man ringer när man inte har bättre för sig, jag vet hur det är att ha falska vänner och jag vet definitivt hur det är att få kniven i ryggen. Man tröttnar.
  Man kan inte ta hur mycket skit som helst här i livet. Det finns 6 miljarder människor i världen, varför ha Dessie som bästa vän? Det finns så många mer.
  Du är den du är, du har lätt för att träffa nya människor så varför nöja sig med en som inte ens kan vara vän med sig själv och har problem med dom få hon har?
  Du förtjänar bättre.

  Anledningen till varför jag säger detta är för att jag har också haft en vän, ett flertal vänner, som Dessie. Men jag bröt kontakten med allihopa, jag accepterar inte vilken skit som helst. Det borde inte du heller göra.
  Faktum är att jag inte har en enda bästa vän, men jag är lyckligare än någonsin och för att helt slippa mina såkallade vänner flyttar jag till Milano snart. För att helt börja om.
  Hellre många bra vänner än några få falska, tänk på det.

  Nu skrev jag en hel roman, men jag hoppas innerligt att du bryter upp med Dessie. Du är för bra för henne.

 • katarina

  Får lov att hålla med om att ni är på olika stadier, det syns tydligt. Jag hade inte ägnat mer tid åt hennes barnsligheter och konstanta fyllor.

  Dock tycker jag att ni är patetiska båda två, vi läsare vet att ni efter två veckors bloggbråk kommer att vara ”best friends forever”, as usual. Så varför sjunka så lågt med sådana här inlägg? Det är så LÖJLIGT. Ska du skriva ut sånt här så stå för dina ord vad du tycker och håll fast vid det för en gång skull…

  Det är synd, för du behöver inte fejkade bloggbråk för att få bloggläsare, du är skitsnygg och har en grymklädstil, om du inte var så omogen hade du haft potential att få en blogg i Kenza-stil, men sådant är bara för fjortis!

  Lycka till med allt, man orkar liksom inte läsa mer om era fjanterier, dramaqueens!

 • Elin

  Förstår inte att du ids spendera tid på henne, som du säger, du ligger på en helt annat nivå.

 • Anonym

  Kan det bero på att du mognat och lämnat ”fjortis stadiumet” som inte hon har gjort än? Tycker om din personliga sida, dem skiljer sig så mycket ifrån Alexandra och Dessies. Man vill läsa en persons innersta, för ibland har man lika tankar. Du är stark Paulina, du behöver inte henne.

  Äntligen så har du blivit en av Bättre Storbloggarna = Vuxit och blivit lite klokare!
  Tack, är så frukansvärt le alla små blonda/korkade blondiner.

 • Namnlös

  Tack. Äntligen en utav ”Storbloggarna” som vuxit upp lite!

  Du har väll mognat, man märker på ditt skrivsätt.

  Go Paooooow for the folks!!

 • Tessilione

  Låter som to much trouble… fatta jobbig hon måste vara att hänga med.. Gör något bättre med din tid än att satsa på en vänskap med den fjortisen

 • elinor mårtensson ... helingborg :)

  du förtjänar bättre kompisar paow, du är en snäll och söt tjej och ska absolut inte behöva stå ut med henne! va istället med don som får dig att känna dig speciell och må bra!!!! 🙁 du är riktigt bra tycker faktiskt att du går att gemföras med kenza ni är båda mina favorit bloggare och ni är mogna och allt sånt skit! skönt att det inte bara finns fjortisbloggare!!!!!

 • Anonym

  hon är ingen riktig vän och hon kommer inte ändra på hur hon är. gå vidare och ta hand om dig! du förtjänar bättre vänner

 • kurdi

  skit i henne! låter ju som största luffaren

 • Victoria

  Skit i Dessie!
  Läser alla de stora bloggarna varje dag men du är den bästa och verkar vara den som har fötterna på jorden om man säger så!
  Du ska inte sänka dig till hennes nivå.
  Du är för glamorös för sånt trash!!!

 • sofie

  å tycker synd om dej , skit i henne och om hon vill vara vän igen så får hon be & böna för det tycker jag och när och OM ni blir vänner igen så var samma mot henne som hon var mot dej – testa henne , och se vad hon gör !

  lycka till och mycket bättre att ha riktiga och fina vänner som inte hugger en i ryggen hela tden än att man tofflar efter någon som inte ens förkänar en..

  hejdå (:

 • ♥ MeDinA ♥

  This Is My Life……

  This Is My Life……

  This Is My Life……

  This Is My Life……

 • lea

  När man är 15år verkar den bästa iden kanske att man hänger en f.d. polare på bloggen, men snälla rara… tänk på de du har kvar istället! De kommer inte våga vara din vän om du jämt ska hänga ut någon när det blir fel.

  men det däremot betyder inte att du ska låta dig bli behandlad sådär! Det är absolut inte rätt

 • Marina

  Skönt att du äntligen tagit dig samman och fattat.

 • vickylicious

  men ååh finally . sånt är faktiskt inte okej .

 • Moa

  Skit i henne nu. Du förtjänar bättre och du är bättre än dom resten av fjortisbloggarna. Ryck upp dej å gå vidare. Bry dig inte om Dessie. Du har gjort så gott du kan å försökt.. Kram

 • Elisa

  Du är inte bättre när du hänger ut folk gång efter gång i din blogg..

 • Ellie

  Nej ni verkar inte kunna vara vänner så släpp det! Jag vet hur det är att bli av med vänner som betett sig dåligt! Skit i henne om det är så som du skriver.

 • dmartinsson

  Bra skrivet ! Hon verka inte all vara en bra kompis , skit bra att du stå på dig!

 • bille

  hahahha det där har vi hört 5000000000000000 gånger…får se hur kort tid det dröjjer innan ni blir ”vänner” igen.

 • Anonym

  Tycker du är ascool som är så jordnära!

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Jag kan förstå dig. Kanske dags att gå vidare om det är så.

 • Anonym

  Skit i paow de ända hon bryr sig om är sin äckliga slaskiga kille. hon är inte värd dig! GO FOR IT PAOW!<3

 • Jennypatricia

  I like you a whole lot better with out the fjortis next to you! The one and only, kör på det nu då ! Inge bästisar efter en vecka igen, think we’re all getting tired of it

 • ellie

  bra paow, släpp taget om dessie!!

  Hon kommer inse senare i livet vilka misstag hon har gjort,men hon måste komma till den punkten då hon inser det själv inte genom andra.. Så skit i henne, iaf tills hon verkligen kommer på vad fan hon håller på med, sen får man se vad som händer!

 • mjau

  fyfan va rätt! du är så mycket mognare än dessie antar att du växt ifrån henne!kram

 • Anonym

  aa du kommer vara kompis med henne igen om nån vecka.

 • Tedddz BDB

  du förkännar helt klart nån bättre (y)

 • Anonym

  härligt! nu vet vi iallafall vem dessie egentligen är..
  paow du är så söt! och du förtjänar inte sånna som henne!
  bra gjort iallafall

 • Elnas

  ush! Du frötjänar så mycket bättre =)! Ta vara på dom som finns för dig istället..

 • Pt

  Hej, första gången jag skriver här. Men jag tycker du gör helt rätt! Dessie uppdaterat ju knappt sin blogg längre och har därför slutat att besöka den. Jag tror du kommer gå om henne på alla listor snart! Man märker också hur du vuxit som person. Självklart har du lite ungdom kvar i dig, men hallå du är ju en ungdom? Så roligt och se hur du inte festar lika hårt, går upp i tid, har mål i livet osv osv… Tack för en bra blogg.

 • isabelle

  jag tycker inte du ska behålla henne som vän när hon gör så 😮

 • Anonym

  hej.
  du gör helt rätt – dumpa henne nu!!!!!
  har själv varit i samma sits o man blir så besviken.
  hur svårt kan d vara att meddela att ngt inte funkar? nä, istället bekräftar den andre att d ska bli av o vi ses då o då…. o där står man som en idiot o väntar.
  FY FAN!
  nä, bort m henne! radera bort idioter från din krets!

  KRAM =)

 • ida

  Åh gumman…
  Du är värd så mycket mer än henne!

 • Din Idol!

  SKIT I DEN DÄRA JÄVLA ÄCKELDESSIE, HON ÄR JU BARA DUM I HUVUDET!!!!

 • felicia

  Seriöst hon är inte värd att vara din vän :S, umgås med dina andra vänner ist, och amir om ni fortfarande är vänner 😀

 • Jonesy

  På något vis verkar det ändå som att hon bestämmer mycket över dig, ni blir ju alltid sams igen (hittills) och så blir det samma sak. Jag hoppas att du har insett att människor som beter sig på det sättet du beskriver inte är värda att lägga tid på, för hur underbara de än är stundvis så äter de upp ens energi och välmående. Jag bytte stad när jag började plugga nu i höst och rensade ut bland mina vänner. Helt otroligt hur mycket bättre jag mår idag, utan dessa människor som drar ner en. Vissa människor är bara själviska. En del förstår det inte ens själv. Det är ingen ursäkt iofs… Se till att omge dig med människor du mår bra av istället. Det är bara destruktivt att hålla fast vid någon som gör en illa.

 • Isabelle

  Du har mycket mer klass och stil än henne 🙂 vet hur det kan kännas. Kram!

 • Ida

  vem FAN bryr sig ?

 • Frida

  Det är helt rätt. Du kommer inte ångra dig! Om 5 år när du ser vad det har blivit av er båda så är du nog glad att hon inte är en del av ditt liv. Däremot tycker jag synd om henne. Som du skriver så verkar hon ju helt beroende av andras uppmärsamhet och inte ha någon trygghet i sig själv alls.

 • ida

  Jag tänker inte skriva skit om dessie som många här faktikst gör, jag menar hon har väll knappast gjort oss något!? Och alla dem som gör det är säkert dem som skriver när ni är vänner ibland, ”åååh vad kul att ni är vänner osv”. Jag tycker bara det är patetiskt. Däremot tycker jag sjukt synd om dig, du älskar verkligen henne och saknar den personen hon vart.. Jag vet hur du känner för hade en jätte nära kompis som behandlade mig exakt likadant, och en idag kan de hända jag går på hennes idiot behandling ”/ Jag hoppas du lyckas släppa er vänskap, ingen förtjänar att ha en sån ”vänn” KRAM

 • Ida

  Skulle inte ni till Thailande tillsammans? Hur blir det med det?
  Seriöst släpp fittan,du mår säkert mycket bättre utan henne!

 • tröttsamt

  men SNÄLLA. klarar du dig inte utan henne eller? sluta skriv om henen bara o skit i henne. men vem som helst vet att du inte menar det här utan börjar umgås med henne iaf som dom två falska ”kommpisar” ni är. gaah tröttsamt

 • CORNELIA

  bra paulina, du är mycket mognare än dessie, borde kännas skönt och släppa henne tycker jag, som sagt hon är bara 94a och festar som in i helvete
  förstår inte..men stå på dig, du är bättre än hon!!<3

 • Sara

  alltså, jag var verkligen på din sida först i det här inlägget, när du skriver att dessie skiter i dig osv. det är ju helt sjukt att hon gör så :S men sen börjar du snacka om helt oväsentliga saker som att hon köper billiga grejer på gina och umgås med trashmänniskor. vad har det med saken att göra? :S alltså, jag ”håller” fortfarande på dig eller vad man ska säga, men blir besviken när jag först tycker du är så himla bra som skriver sådär, sen så himla dålig när du sjunker lågt o börjar snacka massa skit istället för känslor. fats aa, jag antar att du va arg.. du är ändå bäst puss 🙂

 • Emma

  Du är så mycket bättre än äckeldessie. 🙂 jag älskar dig paow & överge dessie! Hon kommer stå kvar sen utan kille eller vänner,men då har hon lärt sig något. hennes uppdatering suger, vaknar typ sex på kvällen och bloggar på natten? :S Vem fan läser då,din uppdatering är mktttttt bättre 😀

  GO PAOW!<333333333333333333

 • En tjock katt i en smal värld

  Jag tror inte du är så oskyldig i det hela som du tror. Å andra sidan kommer ni bli kompisar igen om någon månad, osvosv… skulle inte ni till thailand btw?

 • shiet

  Jo, lla är ju olika. Endel väljer ju att såra varandra sönder och samman på någon så allmän plats som internet, bli vänner och vara ”huuur tigtha som heeeellst!” för att sedan bli osams igen.
  Okej, ni är inte så gamla, och har kanske inte lärt er att:
  1. Det finns större problem.
  2. Man umgås inte med någon som man ständigt blir besviken på, för det visar ju att man själv är en grymt svag och lättspelad individ.

  Och om det fortfarande ska vara svårt och jobbigt att hålla sig ifrån att bråka så ÅK HEM TILL HENNE! och snacka.
  Ni kkan ju knappast vara så bra vänner i grund och botten om ni inte kan hälsa på varandra ens. Ni ligger båda väldigt långt ner på listan om vad som är shysst. Ingen är bättre än den andra.

  Adios

 • E M E L I E

  vad hände med thailand då ?:S

 • Sofia

  jag tycker du gör helt rätt. det jag har förstått av att läsa era bloggar är att du verkar vara mer nere på joden än dessie. jag menar VAD ÄR DESSIE FÖR LOSER SOM INTE ENS VET VAD SOM ÄR FRAM OCH BAK PÅ EN CIGARETT (bilden)!!!

 • Ellie

  tycker att du ska skita i henne nu. vet att sånt kan va svårt när man varit så bra vänner men, hon behandlar dej riktigt illa.

 • Gabriella

  Riktigt omogen text Paulina. Vi alla vet att 80% av det där är lögn och överdrift. Är absolut inte på Desirées sida. Men bråkar du med henne kan du lämna allt skitsnack utanför bloggen.

 • Anonym

  Du har så rätt, Paulina! Alkohol är inte det enda man kan sysselsätta sig med. Jag dricker heller nästan aldrig, för jag hatar att vara bakfull, jag är rädd att jag ska bli för full så jag är oftast chaffis 😛 Jag tycker helt klart att du är på en annan nivå än Dessie! Du är mycket mognare! Ett tips : Dumpa henne som vän, och låt henne lägga över hennes problem på någon annan! 🙂 Kram!

 • emma

  SKIT I HENNE HON ÄR INTE VÄRLD DIG HON ÄR VÄRLD EN PÅSE MED BAJS!

 • Tina

  Stå på dig!!! =)
  Hon är verkligen inte torr bakom öronen…

  Ha en bra dag!
  Tina

 • Sofia

  Skippa såna människor. Även om ni var nära vänner förut betyder inte det att ni måste vara det nu. Vissa växer man ifrån. Jag vet hur det känns men försök se positivt på den tiden istället. Jag hade en liknande vän tills någon fick mig att inse att jag var bättre än så. Du är ung och kommer träffa massa människor i framtiden som är så mkt bättre! Och snälla gå inte tillbaka, du lämnade för en anledning och samma anledning kommer att finnas kvar.

 • Ellen

  Bra Paow! Sluta ödsla din tid på henne! Hon är ingen vän att kämpa för när hon dissar dig hela tiden, och är lika mogen som en 11 åring. Det finns fler, mognare människor som inte sviker. Så stå på dig! Om hon verkligen vill vara din vän hade hon kämpat, vilket hon inte gör.

 • Emma

  jättebra skrivet, och jag tror du är på en helt annan level än henne som du säger. ibland växer man ifrån varann, men du har ju andra vänner 😀 och finner nya hela tiden 🙂 you go girl!

 • Ankiepankies

  Jag funderar bara på hur många till blondisar som kommer kunna bli kända på exakt samma sätt som Kissie, det svenska folket verkar aldrig tappa intresset för att läsa om sådant..

 • Mia

  Fan du har så mycket mer klass än henne. Du är för bra för henne!! Go girl. 🙂

 • tilda

  Äntligen har du insett att hon inte är någon bra vän 😀 You go girl 😀 skit i henne

 • Wictoria

  Det första stycket var moget, det andra, där sjönk du riktigt lågt..

 • Moa

  Ni är verkligen olika..
  Vet hur det känns med vänner som kan vara med en när dom har lust.. Alltså typ aldrig.. Jobbigt, men kämpa vidare! 🙂

 • '

  du är helt enkelt mycke bättre än henne, hon förtjänar inte att ha en vän som dig.
  Hon är så vidrig och så dum i huve, euw. Tycker du och alma borde bli vänner dessie som förstörde vänskapen mellan er va? men igf du och alma är liksom de är bara så att ni ska vara vänner tycker jag, hon är en bra vän även du.

  Jättefint skrivet paow, bästa bloggaren <3

 • Jessi

  Go Paow!! Skit i den jävla snorungen! Hon förtjänar inte dig, verkligen inte! Hon är så fruktansvärt omogen och patetisk. Det är inte du! Men när du umgås med henne så dras du över samma kant. Är du med henne så tänker folk att du är likadan. Just för du umgås med en sådan person! Du är 1000 gånger klokare än den bruden. Så skit i henne. Du verkar vara en smart tjej med fötterna på jorden! Bra att du står upp för dig själv, fortsätt så!!

 • LIN

  Jag hatar när man inser att vänskap tagit slut. För det kommer till en gräns sen orkar man fan inte längre!
  Men att säga att hon handlar på gina. Ja det e ganska många som gör det o du gör väl också det ibldn? så det va lite konstigt att du tog upp det. Men jag menar det var ju inte därför du var vän med henne.
  Hon verkar i alal fall inget bra för dig och jag tycker och tror att du hade kunnat hitta någon sååå mycket bättre!

 • amanda

  jaa bra skit i henne, du har världens bästa blogg 🙂 <3333333

 • Berit

  haha vad är det, 20e gången du säger att detta är ”SISTA GÅNGEN” ? haha.. good luck (Y)

 • ylva

  du borde inte klaga på henne du borde bara skita i henne, du ska alltid skriva texter om dina vänner på bloggen,facebook, alltid är det ngt fel ? ni kmr ändå bli vänner igen, men du borde itne planera in saker med henne, om hon vill träffa dig så äre hon som får ringa tkr jag!

  GO PAOW

 • emelina

  du är värd bättre vänner låter de som!!
  gå vidare och hitta sanna people är va du borde göra hih 🙂

 • Cato

  Bra paow! man ska inte ha kompisar som TAR energi man ska ha kompisar som GER energi. Hon kommer förhoppningsvis också växa upp någon dag och inse att hon bara gräver sin egen grav. Kram

 • Cassandra

  är ni klara nu? ÄNTLIGEN?

 • martina

  you go girl! så jävla bra sagt!

 • trion

  så rätt så, ingen ska behöva ha en sån vän.

 • anonym

  om jag hade varit du så skulle jag skita i den där slynan! jag har aldrig tyckt om henne, usch för henne.
  och ja, du gör dig sj en tjänst om du går vidare UTAN dessie, jag fattar inte hur hon orkar hålla på hellr att dricka sig full, och hon skryter om hur full hon brukar vara i bloggen. skit i na bar< så ska du se att det blir bättre! puss/ Nathalie

 • bella

  jag känner ju inte någon av er men dessie känns lite mer omogen. hon verkar ha dig bara som ett andrahandsval vilket är skit dumt? jag tycker att ni borde satsa på att bli kompisar igen, hon är nog bara i ett stadie då hon är osäker som vilken tonåring so helst. hon behöver nog dig mer än hon visar…/bella

 • Isabell

  Vadå är ni inte vänner längre ? 🙁

 • Julia

  Bra Paow. Du kan få så mycke bättre vänner än henne. Hon ser bara pinsam och billig ut. Skit i Alkoholen och festa utan henne. Hon kommer antagligen sakna dig. Om hon inte gör det så vet hon inte vad en bra kompis är, för det är du. Hon skämmer bara ut sig för hela Sverige.
  Ha det bra
  Puss

 • elin

  tycker du gör helt rätt!

 • M

  Att du är mognare än dessire vet nog alla som läser din blogg. Men de jag tycker är fel är att du samtidigt lämnar ut henne i detta inlägg. Ex: aa hon var otrogen mot sin kille,blablablaaaaaaa….Gör inte samma fel som henne.Ni lämnar ut varandra helt så fort ni blir osams.Förljde era bloggar förr men nu var de ett bra tag sedan. Lämna bara henne bakom dig,hon är verkligen ingen bra vän. Folk tycker så mycket mer om dig än henne, så snälla lämna henne,hon förstör bara för dig.

  /M

 • Anonym

  paow, du är så mycket bättre än henne! Och din blogg är 100 gånger bättre! Det är synd med díg och dessie, men hon är så omogen.

  Älskar din blogg

 • j u l i a a h '

  Bra Paulina !! 😀 <3

  Hon verkar inte vara en så bra vän 'som hon säger att hon äe' , skit i henne , jaa vet att dt gör ont , men dt gör ännu ondare när man blir sviken , right ? :D<3

  Lycka Till , och harääh bra , <333

  Kiss n' Hugh =) <3

 • Beu

  ”hon tycker om billiga gina tricotkläder”

  There you go again with the double standards, var det inte du som sa att du brydde dig mer om kläderna än om märket? Meh, anyways. Om du nu säger att det är slut mellan dig och D så får du hålla dig till det. För din egen skull. Alla halkar in och ut ur förhållanden hela tiden i bloggvärlden, har har du din chans att bevisa att du är bättre än det.

 • sandra

  Tycker du gör helt rätt!

  Gillar dig och din blogg mycket mer än hennes för du är mycket mer mognare!!! 🙂
  Ha en bra dag!

 • emma

  you go… =) ta ingen skit och släpp det trash h**an.. du förtjänar bättre.. du är bättre, fortsätt precis som du är..

 • Nicole

  Skit i henne, du är så mycket bättre än vad hon är.

 • Tatiana

  fan va bra du är paow! <3333 alla älskar dig, glöm inte det! glöm dessie, du har bättre vänner. som alexandra tex, hon värkar ju skit bra 😀 dissa dessie, och om hon kommer tillbaka, gör samma sak som hon gjort mot dig!!! fan för henne!! okej.. du och hon är mina favoritbloggerskor.. men ärligt, ändå! behålla vänner SUGER hon på!!! puss på dej paow <33333

 • Sara

  Bra gjort Paow! Du förtjänar så mycket bättre än den äckliga Dessie..
  Du är mycket mognare, du lever i en hela annan värld än vad hon gör. Jag vill inte ens veta hur hennes liv slutar.
  Du är stark!

 • nike

  paow. du är så mycket bättre en dessie..
  hon är en jävla fjårtis och har inte någon föräldrer som bryr sig om henne…?
  visst, ajg kan tycka det är lite konstigt att du också får göra så mkt.
  men du har ju iallafall stil och klass. dessie är en jävla FJÅRTIS
  ta inte in henne i ditt liv igen. hon är bara dålig för dej utifrån det jag har sett.
  stå upp för dig själv!!!

 • Ninni [Foto & Vardag]

  jahopp, är det bråk – igen?
  Lär dig nu att aldrig mer ta tillbaka henne, hon är ingen vän verkar det som

 • elin

  Det är ju inte första gången ni bråkar och jag tycker du gör rätt.. Men det tar ju bara några dagar sen är ni vänner igen ”/

 • Jonna

  Du har det bättre utan dessie tror jag! Du verkar vara mer vuxen och förnuftig. Fortsätt med det. Jag gillar den blogg ;D

 • Magica

  Det känns ju oerhört konstruktivt att du drar upp ert bråk på din blogg, istället för att sätta dig ner och prata med henne…

 • elin

  Paulina, keep up the good work.
  Tycker att du förtjänar bättre än så. Du ska inte dansa runt henne liksom, vill hon ha kvar dig är det hon som ska kämpa.

  Du är en stark tjej, och jag tycker att du borde vara stolt över det.

  Elin busungen

 • veronica

  Förstår hur du känner för har gått egenon det själv och man blir jätteledsen!

 • Angelina

  Jag förstår dig och helt ärligt så tycker jag att du bara ska försöka skit i det.

 • elin

  så här e de att du tar på dig för mkt skit av henne, du lever i verkligheten, inte bara i barbie världen som dessie, kom igen paow ja vet att du e starckare än henne! du är en fantastik bra bloggare, u are best!

 • Anonym

  bra skrivet.
  skit i henne om hon håller på sådär..
  va med andra vänner!:)<3

 • sandija

  Hahah, Dessies bära cigg på fel sätta, kan inte hon ens röka?

  Men, jag håller med dej :/

 • Strixa

  Gå vidare!

  Går du tillbaka, kommer du att bli be/sviken… over and over again. Känner till sorten.

  Försök att hitta något meningsfullt att göra med ditt liv och din blogg.

 • Stephanie

  Gud, jag vet exakt hur du känner dig! Hade en kompis som var exakt sådär! Det kändes som om jag gjorde allt för att försöka få det funka igen men ingenting jag gjorde funkade. Hon hörde aldrig av sig, brydde sig inte och ville inte lyssna på mig någonting. Hon var den som krävde all uppmärksamhet på en festér/vardags osv. Hon var den som tryckte upp brösten till hakan på fester och gick runt och skrek saker som ”aa men ta och knulla mig då!!” på fester. Visst det var kul ibland, men för det mesta så var det bara pinsamt och försökte få henne att inte se så dålig ut framför folk men då puttade hon bara bort mig. Vi är verkligen två tjejer från två helt olika världar.. Saknar henne ibland men jag orkar bara inte försöka längre. Känns som om man hundar efter en påse skit.. HAHA 🙂

 • Melly

  Paow du gor helt ratt. Slapp taget – lat falla. Kramar.

 • Elin

  Bra gjort! Hon verkar inte vara en direkt pålitlig människa. Är det något jag verkligen avskyr så är det såna där människor som ”glömmer” och tar en förgiven. Stå på dig själv bara, gör av med alla energitjuvar 🙂

 • Moa

  Jag tror att många har varit i din situation och har haft ”vänner” som bara hör av sig när det passar dem. Ingenting att ha, bättre att ha riktiga vänner som man kan lita på..

 • Josefine

  Jag tycker att du ska skita i henne nu, hon är inte värd den tiden du lägger ner på henne.
  Hon förstör sig själv på sättet hon håller på, låt henne inte dra med sig dej också.
  Håll dig istället till folk du kan lita på och trivs med, det blir dessies förlust sen, inte din. Det bästa är att bara gå vidare, och skita i s.k ‘vänner’ som inte finns till hands.
  Och du är stark, så det klarar du,

  du är ju trots allt världens bästa Paow 🙂

 • Anonym

  Kör ditt eget race, var dig själv, visa att du är mognare än henne!
  Alltså,: fortsätt som du gör! (:

 • Jenny

  Du är för bra för henne.
  100 gånger sötare
  100 gånger smartare
  100 gånger mer mogen!

 • emilia

  skit i henne, hon är bara en omogen fjortis. du är mycke bättre än henne!

 • Emma-Lou

  Ni båda försökte ju iaf… Släpp varandra nu.

 • Jeaff

  dessie är patetisk men du är minst lika patetisk som lägger ner så mycket tid på det hela.
  och lägger det bakom sig och du är bara en äcklig orm som snackar en massa och hänger ut folk på din blogg när något inte blir som du vill, du byter vänner som du byter kläder.
  ska du inte börja inse att det är dig det är fel på snart och inte ALLA andra?
  och sluta häng ut gina tricot, för typ 80% av sveriges brudar handlar där och dom har helt okej kläder till rimliga priser. Tänk logiskt istället för att tänka som den äckliga bortskämda ungen du leker. Varför spendera alla pengarna bara för att man kan?
  aja, du lär nog på fortsätta dina dagar med shopping=) för vänner verkar du knappt ha några kvar. solklart att dennis och du snart också börjar bråka. Detta var den sista gången jag var inne på din blogg. ush vad du har blivit ormig av dig!

 • minischulman

  du har helt enkelt mognat ifrån henne!

 • Anonym

  Men vafan! Sluta hålla på hela tiden, du tjänar inte massa läsare på det här även om du tror det. Det är bara jobbigt att du tror det -.-

 • ...

  förstår hur de känns och du borde seriöst inte lägga ner så mycket tid
  på falska vänner för du är värd så otroligt mycket bättre..
  och ni som kommenterar att hon är så otroligt låg osv osv
  för att hon skriver vad hon känner precis som alla andra ”stora”
  bloggare, vafan har ni med saken o göra?
  varenda blogg jag läser så äre nästan alltid fjortisbråk osv osv
  och om paow skriver vad hon känner precis som vad nästan alla andra
  gör så ska väl hon inte få skit före?
  jag tycker bara att alla borde sköta sitt egna och inte
  lägga sig i alla andras liv och beslut.

 • madeleine

  bra skrivet paow 🙂 skit i henne!

 • Safia

  Fan hatar när sånt där händer med vänner man tycker om. Håller på att hända mig nu igen. Men tjejen, håll ut 😉 Låter lite cheesy men det kommer nya/bättre som man trivs mer med 🙂

 • annika

  Hej Paow! Jag känner verkligen igen mig i det du skriver…jag är lite äldre än dej, men jag hade en vän som jag umgåtts med sen barndomen och jag bestämde efter 20 års ”vänskap” att gå isär…det var pga liknande skäl…det är jobbigt i början speciellt om man har varit tighta en gång en tiden, men med tiden så kommer man känna hur mycket bättre man mår utan den personen som bara gjorde en lessen, iriterad, besviken…och man kommer verkligen se vilka ens riktiga vänner är.
  Jag önskar dej allt gått och lycka till!!! Det var starkt gjort!!
  KRAMAR!!!!!!

 • Safia

  Fan hatar när sånt där händer med vänner man tycker om. Håller på att hända samma sak igen nu med en av mina kompisar. Håll ut tjejen! haha lät lite lagom cheesy men det kommer nya/bättre.

 • Helena

  Du skriver ofta att du aldrig vill vara med henne igen, men så fortsätter ni umgås och du blir sårad, om och om igen. Ni har en destruktiv vänskap. Bäst att du skiter i henne totalt. Hon är inte värd dig. Skriver det här för jag tycker synd om dig!

 • korven

  Tror definitivt itne de är dem sista fem minuterna du spenderar på henne, men jag hoppas för din skull!

  Jag har en ”vän” som påminner om Dessie… (Minus det hemska sminket). Hon klarar inte av om man får minsta uppmärksamhet, och hon är så otroligt osäker på sig själv att hon måste hävda sig själv på de mest bisarra visen. Det tog mig 4 år att släppa henne. Vi började umgås när vi var 14 och ”went on and off” ända tills vi var 18. Fyller snart 19 och jag har insett att jag är för gammal för att umgås med omogna skitar som henne.

 • men du

  Du är ju likadan med dina vänner som dom är med sina pojkvänner.. gör slut om vartannat liksom… det blri bara töntigt när du gnäller hela tiden.

 • Bella

  Let go, Paow! Hon är inte värt det. Har ocksâ varit med om sâna människor, och det enda som faktiskt hjälper är att helt enkelt säga upp vänskapen. Dessie är en jäkla energitjuv – släpp henne.

 • nee-yo

  och huur ATTENTION-WHORE var det inte att lägga ut det här inlägget eller skicka de andra på wallen. Privat meddelande finns det nåt som heter på facebook, men vill man att ALLA SKA SE SOM DU VILL skriver man ju såklart på wallen. LIKA BARN LEKA BÄST, hahahah

 • Linnéa

  Bra beslut! Det syns att du är på en annan nivå än henne. Frågan är ju bara om ni inte blir vänner igen?! Ni är ju lite som Dessie och hennes pojkvän, haha.

 • amanda

  Ni kommer antagligen att bli vänner igen. det blir ni ju alltid efter sånna här stor bråk. men om ni inte blir det så är det ju synd=(

 • Pinky

  Bråk brukar oftast vara två om saken.

  Jag tar ingens parti men man brukar oftas inte se sina egna fel och brister.
  Så du kanske måste tänka igenom hur du har bettet dig mot henne.

  //Pinky

 • Tjockisen

  Jag ska gå ner 8 kilo på 4 veckor!
  Jag skriver exakt hur jag ska göra och vad jag äter och så vidare!

  Lets go!

 • lina

  hoppas att det löser sig <3 ^^

 • diana

  FAN VA OMOGET av dom där uppe och säga att hon inte får skriva sådant på bloggen cdet är la fan hennes EGET VAl och jag gillar det för hon är personlig

  OCH PAOW du har såååååååå mycket mer stil och klass än vad DESSIE jävla hoe har ursäkta uttrycket men hon e hora ärligt talat och hon utjyttjar dig.. hoppas du inser det och menar allvar denhär gången.
  Annars om du ska komma t gbg så e de baaraatt hräöa av sig 😀
  så kan du hänga med mig och http://www.sofiaofsweden.se ut ngn dag 😀 HAHA aa sofia e belles kompis så tänkte om du känd ehenne HAHa ajja hajedå

 • Anonym

  Förstår det du skriver, men tills du skrev att hon gillar billiga gina tricot kläder blev allt genast SÅ omoget. Är du seriös eller? vem fan bryr sig? och du är väl den som köper billigast kläder av er två (som att det spelar nån roll) ????
  Om du ska bete dig som den ”mogna”, gör det fullt ut då också.. för i helvete.

 • Tove

  ja skit i henne nuuu !!

 • Sandra

  Du behöver inte henne. Släpp henne nu hon är inte värd det verkar det som.

 • Felicia

  Förstår inte vad gina tricot kläderna har att göra med detta? måste man handla dyrt??

  Annars förstår jag dig och du är så mycket bättre utan henne!!!

 • ★ HANNA ★

  life goes on. men d är onödigt att skriva bakom dataskärmen framför flera tusen egentligen..

 • Caroline

  Om du verkligen menar det du skriver, att det inte bara är en massa ord här på bloggen… Skit då i henne på riktigt. Låt henne inte komma tillbaka. Hon kommer ju alltid tro att det är okej beteende och att man alltid blir förlåten. Hon är en bortskämd snorunge som behöver mogna. Och du ska inte bli nerdragen i hennes skit bara för att hon inte bryr sig om de hon kallar vänner. Man behöver inte folk i ens närhet som är som hon. Hon passar nog bättre ihop med wannabe-Marie-Picasso (vad hon nu hette, Freja?).

 • Sara

  livet är för kort för att bry sig om sånna skitungar….!

 • Pappabloggen - snart pappa

  skit i wannabe kissie och lev ett eget liv!

 • Jen

  Håller med Felicia, vad har kläder från Gina Tricot med bråket att göra?… Jaja, tycker du gör rätt i att strunta i henne nu. Såg 2 filmer som hon lagt ut, där hon står full i en buss och skriker? Så jävla pinsam fjortis så det finns inte. Blää. Du är trots allt bara 16 så lev lite med dom vänner du tycker om istället! 🙂 fast ta på dig lite mer kläder nästa gång du ska på ett event.. 😉

 • Josefine

  Du är sn töööönt haha jag tror jag skrattar ihjäl mig. Du sänker dig ju till en lägre nivå själv. Skaffa dig ett liv istället för att sitta hemma och böla över dåliga vänner och visa istället att du är bättre genom att kasta dom åt sidan. Du måste vara smart paulina, du låter bara som en borttappad skitunge som leker äldre än du är. Tror redan att Desiree har redan en morsa, tror inte hon behöver en till.

 • saarii *PAOW LÄS DENNA KOMENTAREN :D*

  Paow, ja tycker du är en underbar person 🙂
  Du är inte som alla andra bloggare.
  Du har din egen stil och jag säger bara att du ska skita i Dessie, har kollat in hennes blogg och hon är ineför dig! ”/ ledsen för det som hänt mellan er, men ibland så är det meningen att man ska släppa en person. Vem vet ?, Jagvville iaf bara säga att jag älskar din blogg och att du har lärt dig att inte bli vän med henne eller bestämma nåt med henne för du vet ändå vad hon kommer att göra okejj ? 🙂 PUSS // Saarii, dit STÖRSTA fan ^^

 • Anonym

  Åh gud.
  Vet exakt hur du menar. Exakt såhär är det med min kompis också.
  Det är verkligen sjukt störande!
  Till exempel skulle hon sälja GT med mig, så ringde jag typ 10 gånger på morgonen men hon svarade inte. Se

 • isabelle ஐ

  shit va man kan hålla på fram och tillbaka. men ändå lite bra att du inte umgås med henne längre, hon borde växa upp.! 🙂

 • ALICE NILSSON

  Åh herregud.
  Exakt såhär är min kompis med.
  Man tröttnar på det.
  T.ex en gång skulle vi sälja GT, och så ringde jag jättemånga gånger till henne. Men hon svarade inte. Sen testade jag att gå in på msn, eftersom hon alltid är inne. Precis so jag trodde var hon inne. Och jag ba: HALLÅ KOMMER DU ELER?! Hon svarade inte. Sen jag ba: Aja jag går la nu. fyfan du är alltid sån här. Hon ba OOOOOJ! Jag ba: Mm, oj. Kom nu föfan. Hon ba: Nej jag orkar inte.. Jag ba åååååååh jävla..
  Hade suttit och väntat på henne jättelänge.
  Det är inte bara en gång sånt händer utan det händer jätteofta.
  Så jag vet exakt vad du menar.
  Man blir så jävla irriterad.
  Men Paow, du klarar dig utan henne.
  Hon är helt lost in space. Hon tror att världen är så perfekt och att hon kan göra vad som helst mot dig.
  Hon förtjänar inte en sån bra vän som du.
  Älskar dig och din blogg, fortsätt som du gör ! <3

 • Klara

  stå på dej sötnos!
  Du är så mycke bättre än henne, oh du förtjänar så otroligt mycke bättre än vad du får ut av henne! <3
  älskar din blogg<3

 • Michan

  Det gör du rätt i!
  Har alltid tyckt att det varit lite konstigt att ni kommit överens eftersom du verkar vara mycket mer mogen!
  Jag har varit i nästan samma sits som dig, och tro mig, du vill inte lägga mer energi på henne!

 • nickie

  Skit i dessie, hon är mer pundar typen och du är mer a va ska man säga du är bättre än henne på alla sätt och vis? Jag har aldrig gillat dessie men jag har ju bara läst hur hon är på sin blogg och då gillar jag kissie mer än henne! URSCH för dessie, släpp den tjejen:) GO PAOW!

 • Sandra

  Du visade klart och tydligt med detta inlägg att du är en dålig kompis själv . Jag skulle aldrig skriva som du just gjorde om en vän , hur osams man än blir . Jag tycker också att bilden av dig själv som du vill visa oss läsare spricker ganska reält just nu , för den där texten var allt annat än mogen . Du är ju precis som henne .

 • Anonym

  alltså kan du någonsin växa upp. Sluta vara så avundsjuk nuuu

 • Hemen

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

  Fyfan Kolla min blogg, FUL BILD PÅ KISSIE

 • I s a b e l l a

  Strunta i henne, du är så mycket bättre 🙂

 • Michaela

  Riktigt bra jobbat Paulina, slösa inte mer energi på folk som inte förtjänar det. Hon har bara svikit och hon måste lära sig att allt är inte alltid på hennes villkor. Klipp inte kontakten, bara få eran vänskap på en annan nivå. Alla olika vänner behövs i olika situationer, Dessan kan säkert vara en rolig pingla att ta en bulle på ett café med sometimes! Men bra att du förstår att ni är TOTALT olika. Låt henne komma till dig nästa gång om hon vill något. Kriga inte om att försöka träffa henne exakt den och den tiden. för Desirée vet nu omedvetet (maybe) att hon får som hon vill, hon vet att hon kan komma 3 timmar senare utan att du lackar satan på henne. Sätt henne på plats, på ett snällt sätt såklart. Ni kan lösa detta utan att bryta upp helt! Oftast kan det sluta att man saknar just varandra för att det är ‘förbjuden frukt’ och så tar ni upp kontakten igen, och för att ni blir så exalterade för att ni ses igen så drar ni kanske ut på en öl och då slutar det kanske än en gång att hon gör si och du tycker så, så blir ni osams igen. Haha nu ska jag inte leka Dr. Phil. Men hoppas jag bidrog med lite hjälp på traven! Pussen och kramen Michaela Forsström

 • Angelica Norman

  Äh skit i sånt. Sånna vänner behöver man inte. Haft många idioter till vänner och sånna ska man egentligen bara slänga. Ösla inte tid på sånna. Uppenbarligen vill hon inte vara din vän, då hade hon inte betett sig sådär.
  Föresten, läst mitt mejl? (Angelica Norman)

 • S

  Helt rätt tycker jag!
  Man ska aldrig låta någon trycka ner någon.
  Hon och du är olika enligt mig, hon är mer åt det falska hållet, du är mer rakt fram och ärlig.

  Gillar det bättre än hennes stil!
  Stå på dig!

 • hanna

  du är mycket bättre person en den där dessi, snälla du släpp henne. hon ÄR inte att ha dig som kompis 🙂
  hon lär kanske fatta hennes fel när hon har växupp om hon nu gör det men men

 • g

  Hahah men vet du vad? Ni bråkar konstant, bokstavligen. Om du blir så j4vla trött släpp det bara och move on! vem fan bryr sig om vad du skriver om henne? hur många gånger har du inte sagta tt du aldrig mer tänker vara med henne vara hennes vän osv… Asså det är är ju bara PINSAMT! DROP IT AND MOVE ON! hon är ingen att hålla på kämpa för eller lägga ner en massa tid på… Skit i henne bara.

 • suuuuuuzie

  Jag har haft en kompis som också var sådär. Men det är inte lätt när alla säger skit i den personen osv.. För ändå vill man ju dens bästa och man älskar den personen i regel. Men i sånna här fall måste man tänka på sig själv och släppa den. Även fast det känns omöjligt. Men tänk på alla andra vänner du har som stöttar dig.
  Ta hand om dig 🙂

 • Torken

  TORKEN säger Djurgården och Estrella.
  Hoppas de blir bättre.

 • Sofie

  för mycket info om dessie. tycker du låter taskig! tror inte att hon blir så glad över att läsa det där heller, jag hade blive förbannad!… tänk på vad du skriver, bara för att hon kanske har varit en f**ta mot dig så behöver du inte vara detsamma tillbaka.

 • Kittie

  Hejsan!

  Trodde aldrig jag skulle kommentera något inlägg, men wow!
  Hoppas och tycker verkligen att du skall glömma Dessie.
  Själv hade jag en liknande vän för några år sen, det slutar alltid i kaos.
  Livet börjar när man slutar ha såna människor i sitt liv.

  Kram Kit

 • Jaana

  Bättre att du skiter i henne, eftersom hon inte bryr sig & du har försökt är det bara att glömma henne. Jag vet xakt hur du känner, jag hade samma problem med min förra klasskompis i högstadiet. Jag gjorde sååå mycket för henne, kom hem te henne mitt i natten när hon mådde dåligt & hjälpte henne. Jag tom strunta i att gå i skolan vissa gånger för hennes skull, men det hon gjorde mot mig kan jag inte förlåta henne för.
  Stå på dig!! Du kommer att klara detta, du har ju andra vänner!

 • Asamea

  Äntligen! Dags att låta henne gå.. ibland måste man inse att vissa vänner, trots att man älskar dem, egentligen inte är några vänner. Det är svårt när man ändå tycker om en människa, men i slutändan kommer du att känna dig stolt över dig själv att du faktiskt lyssnade på din inre röst.

  Kram

 • zandra

  bara strunta i henne… liksom om hon inte värdesätter dig som vän så är hon inte värd dig…..

  de finns bättre kompisar än hon…

 • Malin

  VAD FÖRVÄNTAR DU DIG AV EN JÄVLA FJORTIS?

 • zandra

  och om du inte bryr dig och bara låter henne vara så kommer hon säkert kanske inse vad hon förlorar…

 • Matilda

  FY VILKEN ELAK VÄN HON DEN DÄR FJORTIS DESSIE ÄR!!
  BRA ATT DU SLÄPPER HENNE NU!!!

 • SARA

  hon är en svag människa som inte får den uppmärksamhet hon vill ha

  JAG SÖKER EN GULLIG MÄNNISKA DÄR UTE SOM SKULLE KUNNA VARA GULLIG OCH HJÄLPA MIG OCH GÖRA EN FIN BLOGGDESIGNE

  Hör av er skulle va skit snällt

  / Sara

 • Elin

  Skit i henne. Vänner gör inte så där!
  Hon visar bara noll respekt för dig ju.
  Släng henne i soporna och va med dina andra vänner istället 🙂

  + Att du är så jävla mycke mognare än henne. Det märker jag när jag läser era bloggar. Gillar din grymt mycket mer än Dessie’s.

  <3!

 • mimmiffan

  Fan vad elakt av dessie, läser båda eras bloggar varje dag och har gjort ett bra tag. Och har sett mycket att det oftast är dessie som har gjort fel när ni har bråkat.
  Va inte elak om ni skulle träffas eller något, bara kontakta henne inte!

 • josefin

  stå på dig paulina! vänner är sånt som kommer och går.

  självklart kan man måste stå ut men upp och ner gångar. med den dagen du känner att de tar mer energi och kärlek än va de ger dig, GÖR SLUT. BYT!

 • Simone

  Tänkte bara säga att min fd bästa vän och jag var precis i samma sits! (Jag i din och hon i dessies) Vi försökte ett antal gånger men det höll aldrig och tillslut gav jag upp, jag hade växt ifrån de där ”fjortis beteendet” och kände att de inte alls var min grej längre medan min bästa vän fortfarande var kvar i de stadiet och träffade massa nya vänner, alla strulade med alla och allt möjligt, jag höll mig iaf undan och varje gång vi skulle träffas kom det alltid något i vägen för henne, så jag slutade bara höra av mig helt och ”sket” i henne, hon är också 94a och jag 93a, vet inte om det har med åldern att göra men iaf. Nu något år senare ringde hon mig igen och bad om ursäkt och sa att hon tyckte sina polare var så himla omogna så som dom höll på, hon gick tillbaka till sitt gamla gäng som hon då dissat under tiden och nu har även vi hittat tillbaka till varandra. Jag kan inte säga att såhär är det exakt och blablabla men jag tror att om du struntar i henne och låter tiden gå kommer hon nog inse hur mycket hon saknar dig och förstå hur hon varit. Det är under den åldern man mognar och ska hitta sig själv så låt det ta den tid det tar, ni kanske också hittar tillbaka till varandra en vacker dag!
  Sorry om jag låter som din morsa nu haha 😛

 • SOFI - fotoblogg

  Du borde sluta ta tillbaka henne, det verkar som hon bara använder dig som reserv. Du klarar dig nog bättre utan henne ska du se 🙂

 • Veronica Berggren

  men gud jag visste inte att hon var så himla hemsk :S

 • Mt

  Hon skrev på sin blogg att det var han som hade varit otrogen mot henne och inte tvärtom:o
  Du borde strunta i henne och vara med dom du gillar och trivs med:D
  kram<3

 • if u seek Liina Baby Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

  Nu får du ju ge dig .
  Precis som du säger så ligger du på en annan nivå än Dessie , JA , men tänk om Dessie just vill vara där hon är ?! SKa hon titta tillbaka om ett par år på 2010 & tänka att hon är ledsen för hon inyte gjort vissa saker bara för att du inte samtyckte ?

  Dessutom är du inte så jävla mogen som du verkligen försöker slå i oss , när du skriver ut massa saker 24 / 7 på bloggis , FB mm .
  Att du tex skriver att hon vart otrogen , att hennes andra vänner är trash .
  Det är inte mognad någonstans lilla vännen .

 • sandra

  Vad tycker ni , är kissie sveriges svar på Pamela Andersson?
  Tyck till på min blogg, vill veta vad ni läsare tycker!!!

 • linn

  hahah om du nu är så mogen varför skriver du ut det där om henne på din blogg? looser

 • Sofia

  Paow, du är bäst! Du är bättre än Dessie, hon är ett ego och bara tänker på sig själv ..
  Du borde sluta ta tillbaka henne, du är värd någon bättre!

 • L

  jag ÄLSKAR dig paulina ! 😀

 • mickan

  Hon är patetisk, du är helt klart patetisk. Ni borde passa ihop perfekt. jag tror kanske att igen vill vara med dig gumman. Och om inte ens dessie vill det då är det illa!!!

 • ja

  men herregud hur gammal är du? 10? man ska inte sitta å behöva bestämma den dagen den tiden, fan de kan alltid dyka upp nå annat. och du tror du e så vuxen för att du inte festar elr dricker, jo jätte vuxet hörru, men visste du att man brukar festa även när man e 40? du e bara en tönt som inte har några vänner kvar, medans dessie faktiskt har vänner hon hellre vill umgås med ist för ett mobboffer som dig.! Dess vill inte va me dig, så låt henne va. Så suta skicka massa tönt grejer på facebook och kommentera hennes inlägg på bloggen. Du är ju besatt av henne! alla tar dig som ett femtehands val när ska du inse!! du är inte så vuxen som du säger att du e… VÄX UPP!

 • antonia

  låt henne va, den tiden då ni var osams senast gillade jag din blogg och fick liksom upp ögonen för dig. Men sen när du börja hänga med henne igen för en stund blev du lika störande och tråkig som hon. Go Paow du e så mycke bättre utan henne!

 • antonia

  o dessutom syns det på långt håll hur avudsjuk hon e på dig.

 • Elin

  Måste säga att du verkar gode mkt mognare än henne.. Umgås med folk som är på din nivå ist 🙂

 • Julia

  Förstår precis hur de är å jag har varit med om de säkert 1000 gånger men tillslut är de nog bara att inse att personen aldrig kommer ändras.

  Dessie verkar vara otroligt omogen, man ser ju de på filmerna hon sattit in på sin blogg från helgen hon kräver uppmärksamhet å får hon den inte blir hon galen, man såg ju att tjejen som gjorde filmen blev irriterad på henne när hon hela tiden skulle vara in the center.

 • PINSAMT .

  du är så jävla patetisk , sitter och skriver skit om de som varit dina vänner för att sedan kunna sätta dig själv på en hög häst och låtsas att du är så mycket bättre än dem . snälla VAKNA UPP , du är inte på någon annan nivå än de du påstår är hennes vänner . du är , om inte UNDER deras nivå . du är en drop out och sitter hemma dagarna i ända, lockar löshåret och driver en blogg där du hänger ut den ena efter den andra vännen du veckan innan pussade och kramade på ! du skriver att dina ex. vänner har sånna jäääävla fjortis vänner och att du måste me på fest med dem OMG LOL IRL BTW osv. va jobbigt för dej det måste vara att hänga med dem Paulina , du har inte tänkt på att du är lika illa ? du är värre , eftersom du skriver hur hemskt de är att hänga med dem och sedan gör det . har du inga andra vänner ? varför hänger du då med folk du ”avskyr och äcklas av” ? är de för att folk ska tänka att du är bättre än dem ? då har du misslyckats – bilden av dig är att du är tio gånger värre . ta en titt på ditt liv , din blogg och framförallt hur du uppfattas av andra – detta är PINSAMT !

 • Läsare

  Det är uppenbart att du och Dessie ligger på helt olika nivåer. Hon verkar behöva uppmärksamheten och skaffar den genom att supa sig full, visar upp sin kropp och bara vara allmänt ”fjortis”. Du behöver inte en människa i ditt liv som tar dig för givet, ingen behöver en sådan vän. Just nu känns det som att du har insett vilka dina riktiga vänner igentligen är vilket nog för din del är mycket bra. Hon trampar på dig som en dörrmatta och låt henne inte göra det. Du verkar som en underbar trevlig tjej. Låt aldrig en människa som desiree göra dig ledsen eller hugga dig i ryggen. Du behöver inte henne.
  Men när du minst anar det kommer hon inse hur mycket HON behöver DIG men då är det försent för de alla är så patetiska när de kommer krypandes tillbaka.
  Du är stark, glöm aldrig det !

  tack för en toppen blogg. Kram

 • Josefine

  Lika bra du släpper henne, du är värd så mycket bättre vänner. Gäller bara att finna dom. You go girl <3

 • ..

  du är så jävla patetisk , sitter och skriver skit om de som varit dina vänner för att sedan kunna sätta dig själv på en hög häst och låtsas att du är så mycket bättre än dem . snälla VAKNA UPP , du är inte på någon annan nivå än de du påstår är hennes vänner . du är , om inte UNDER deras nivå . du är en drop out och sitter hemma dagarna i ända, lockar löshåret och driver en blogg där du hänger ut den ena efter den andra vännen du veckan innan pussade och kramade på ! du skriver att dina ex. vänner har sånna jäääävla fjortis vänner och att du måste me på fest med dem OMG LOL IRL BTW osv. va jobbigt för dej det måste vara att hänga med dem Paulina , du har inte tänkt på att du är lika illa ? du är värre , eftersom du skriver hur hemskt de är att hänga med dem och sedan gör det . har du inga andra vänner ? varför hänger du då med folk du ”avskyr och äcklas av” ? är de för att folk ska tänka att du är bättre än dem ? då har du misslyckats – bilden av dig är att du är tio gånger värre . ta en titt på ditt liv , din blogg och framförallt hur du uppfattas av andra – detta är PINSAMT !

 • anonym

  hur blir det med thailand dådå?

 • ida hentzel

  haha , go paulina ! som du själv säger är du på en helt annan nivå. Tycker det verkar gå bättre för dig med allting nu. följ mitt råd. skaffa riktiga vänner och håll i dom hårt, skit i resten som bara tar tid och energi.. det gjorde jag. tack för en super bra blogg 🙂 kram

 • moa

  MEN LÄMNA HENNE BARA DÅ HELT FÖR I HELVETE OCH SLUTA WHAINA SOM EN LITEN UNGE!! Du får ju för fan skylla dig själv om hon dissar dig, du går ju tillbaka till henne varenda gång hon gör bort sig? What’s the problem liksom? Antingen så får du väl ta skiten hon öser över dig, eller så tar du inte hennes crap och lämnar henne helt. Gå inte tillbaka till en vän som alltid sviker dig! Du gör dig bara själv illa. Jag lovar att det finns fler än Dessie där ute du kan bli ”BFF” med. Dessie är en liten fjortis som inte har växt upp än och det kommer troligtvis ta sin tid, så gör dig själv en tjänst och dumpa henne.

 • Anonym

  Jag slår vad om att ingen vågar läsa mitt längsta inlägg idag? wanna bet? (;

 • m

  du behöver inte henne,
  hon har fått så många chanser & sen sumpat dem!
  GE HNNE INGA FLER..
  du blir bara besviken.

  & hoppas du håller fast vid ditt ord nu för är ganska less på att läsa bloggar som handlar om er båda (när ni bråkar)

  tack för att du har växt i från sup&fjortis stadiet!

  tanks
  and lots of fun
  m

 • hej paow

  ser att du fått väldigt många kommentarer och jag håller med de fleste.
  släpp henne nu paow. Hon är inte bra för dig. du mår inte bra av att umgås med henne, eller Jo kanske i stunden men eftråt så är allt så falskt
  man känner eller läser att nu när du umgås med Dennis så är du mkt gladare 🙂
  Fortsätt så om du nu gillar han :

 • lovisa

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  vÄr du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

 • Louise

  TACK!!!

  Ska helt klart börja läsa din blogg mer nu när du inte är ”bästis” med Kissie-wannabe-fulsomfan-FJORTISEN:S-idominTrash-slampa-Dessie!!!!!!!!!!!!

  Du kör på naturligt och sött medan hon kör på idominsalva och 8 st bh:ar!

  Och snälla kasta ett ruttet ägg på henne från mig! 🙂

 • Anonym

  Hon visar bara att hon är mycket mer omogen än vad du är?
  Hon beter sig som en 13 åring, om jag vore du skulle jag aldrig lägga ut tid på henne igen. Hon kommer säkert inse sitt misstag. Du borde inte förlåta henne i alla fall

 • Minna

  åt helvete med dessie!! hatar henne!

 • Julia

  Skit i henne bara? Hon beter sig som hon vore 13 år.

 • Din Idol!

  SKIT I DENDÄR JÄVLA FITTDESSIE NU FFS!!!

 • JessiCa

  Bry dig inte om henne mer, hon sviker dig bara gång på gång det äcklet!!

 • Aggro

  Man måste välja sina vänner Paulina , om du vill umgås med folk som dricker och beter sig illa och dras med i sånt umgänge fajn gör det då , men om du tänker lite längre och bestämmer dig för att umgås med folk som vill nå mål i livet osv , kan du lätt tillhöra den gruppen det är ett val du har ingen annan kan ta det beslutet åt dig . Jag menar inte att du inte ska leva livet , det ska du göra till fullt ut men samtidigt måste man ta hand om sig . ÄLSKAR DIN BLOGG =) kepp it up Paow du e stark

 • Anonym

  DU ÄR SÖT OCH MOGEN, ÄVEN OM DU INTE VILL TA ÅT DIG. SÅ ÄR DU DEN ÄNDA MOGNA BLOGGAREN. VET SJÄLV HUR DET KÄNNS NÄR FOLKA BARA SKITER I EN. HAR SJÄLV VATT MED OM DE. FÖRSTÅ ATT DET INTE ÄR SÅ LÄTT ATT LÄMNA DESSIE. MEN DU MÅSTE VÅGA TRO PÅ DIG SJÄLV OCH SKIT I HENNE FÖR HON ÄR FAKTISKT INGENTING ATT HA. HOPPAS DU LÄSER DETTA. LÅT DESSIE GÅ TILL DIG. MEN MAN SKA ALDRIG STÄNGA NÅGRA DÖRRAR. ALLA SÄGER ”DE KOMMER LÖSA SIG” MEN DE ÄR INTE ALLTID SÅ. JAG VET SJÄLV. JAG HAR GÅTT MIN EGNA BÄG OCH TRIVS MYCKET BÄTTRE!<3

 • sara

  ALLTSÅ PASS PÅ HENNE! Aldrig gillat den där bruden. Du är perfekt men så fort hon kommer in i bilden blir du lika fjortis och ”trash” Du är så jävla mycket bättre, ödlsa ej dit på henne hon är en OOORRE

 • Anonym

  Du horar ut sånt här, och undrar varför folk inte gillar dig? vad är syftet?

 • tt'

  Hon är för omogen för dig. Hon borde växa upp. Hon är fortfarande en j*vla fjortis. Du har gett henne flera chanser, nu får du säga ifrån på riktigt. En sån såkallad ”vän” är inget att ha, det finns vänner som är äkta, de förtjänar du!

 • emma

  de är bra!
  skit i henne bara hon kan festa runt som en idiot och ligga med varenda kille som hon ser o vara otrogen mot sin kille du klarar nog dig bättre själv! 😉

 • Victoria

  du har helt rätt 😉

  låt henne vara ett barn , hon kommer mogna , (förhoppningsvis?)
  och då kan ni två söka upp kontakten igen
  men du förtjänar verkligen inte där där vidriga beteendet

 • Josefine

  Ush, bry dig inte om henne. Hon verkar vara en riktigt kass vän! I dont judge, men hon verkar ha svikt dig gång på gång, hon prioterar sig själv först i alla lägen, det gör inte en riktig vän.

 • Mandy

  För det första så förstår jag mig inte på Dessie ett enda dugg. För det andra så tycker jag tat du gör helt rätt, hon är inte värd att ha dig som vän. Hon får helt enkelt skylla sig själv när hon beter sig som en fjortis-bitch. Väx upp Dessie, keep it up Paow!

 • nora

  usch vad falsk hon är det är kissie också inte för att hon har nåt med det här att göra, du är den bloggaren som skriver bra skryter inte och är snäll, dessie är en liten wannabe fjortis. skit i henne !
  haha hon som trodde hon skulle få följa med dig till thailand mohahha

 • alexandra

  Hatar människor som sviker. Om dom inte vill lägga ner tid på dig,så skit i dom. Deras förlust!

 • Hanna

  Du förtjänar bättre! Bra blogg,Kram

 • Anonym

  Paow! Du är SÅ JÄVLA bra förebild till oss unga tjejer!

  Fyfan, jag har alltid tyckt om dig Paow. Du gör så bra saker hela tiden.
  Du är inte som Kissie, Dessie..Du är mycket mer än så! Du visar att du är en människa! Jag är så stolt över dig Paow!

  Ja, du är blond och många säger att du är dum i huvudet och så blond i huvudet. Men det är jag ju också! Vi kan visa att vi är blonda och är inte ALLS dumma i huvudet! Det är bara dom stora bloggarna som är så fukkin förstörda i huvudet!

 • Emma Hidling

  Bra att du dissar henne när hon håller på så, du är värd en bättre kompis än dessie som verkar vara helt out of her mind:S

  GO PAOW:D

 • Anonym

  Haha, rätt åt dig hora! 🙂

 • hanna

  du gör helt rätt ,och :
  men herregud hur gammal är du? 10? man ska inte sitta å behöva bestämma den dagen den tiden, fan de kan alltid dyka upp nå annat. och du tror du e så vuxen för att du inte festar elr dricker, jo jätte vuxet hörru, men visste du att man brukar festa även när man e 40? du e bara en tönt som inte har några vänner kvar, medans dessie faktiskt har vänner hon hellre vill umgås med ist för ett mobboffer som dig.! Dess vill inte va me dig, så låt henne va. Så suta skicka massa tönt grejer på facebook och kommentera hennes inlägg på bloggen. Du är ju besatt av henne! alla tar dig som ett femtehands val när ska du inse!! du är inte så vuxen som du säger att du e… VÄX UPP

  HAHAHAHAHAHHAHAHA!
  vem ska växa upp sa du? :s

 • kristina

  men snälla kasta henne bara fast det är så svårt, vem är hon du ska slösa dina dagar på och all din energi? seriöst hon är falsk och hon är ingen bra tjej som man ska ha i sitt liv, bara en massa överspeleri och äcklig, hon tror hon är något som hon inte är, så jävla synd om henne, du är iaf en mycket bättre person helt ärligt talat utan att ens tveka, när du ringer tro mig hon pallar inte svara, det är inte så att hon sover eller något, ofta man aldrig svarar på mobilen bara för att man inte hörde eller sovde? så varje gång du ringer så sover hon men när hennes anadra kompisar som är lika äckliga som henne ringer så svarar hon? hahaha seriöst, säger det för din skull kasta henne du ska inte ha såna människor som henne i ditt liv. kasta dom falska och behåll dom äkta.

 • linn

  det beror nog på att du inte är en fjortis längre.

  dessie däremot super 10234789 ggr per vecka, skriker och töntar sig medans du äntligen har vuxit upp :)) <33

 • Amanda

  du verkar ju verkligen ha fötterna på jorden, skit i henne, hur länge ni än har varit vänner. jag hade också en sån vän förut, EXAKT likadant och kom med dumma bortförklaringar när man konfronterade henne. stå på dig!

 • Sanna

  Ni är unga! ta kontakt med varandra igen om ett par år så är ni nog på samma plan igen.. det tog 4 år innan jag fick till baka min närmsta och bästa vän 😀 men nu är våran relation bättre än den någonsin va innan.

 • rozy

  Hon är INTE värd dig längre.. bruden är osäkrare än någonsin, vill man bara bli full och ha bekräftelse så mår man fan inte bra.. trust me I know… been there done that…

 • Isabell

  Tycker du gjort precis rätt, så som jag har uppfattat henne så är hon sjukt omogen och det är inte du längre. 🙂

 • joss

  Paulina, du har gjort vad du har kunnat. För din egen skull, gå vidare utan henne, annars kommer du bara må sämre och störa dig på det. Det verkar som att du trivs i Dennis sällskap? Umgås med honom då, det kommer göra dig gott.

  ta hand om dig 🙂

 • Marielle

  Jävligt bra skrivet Paow:) ! Tror inte ni är gjorda för varandra. Du är värd andra vänner som inte sviker dig:)!

 • Anonym

  DU HÄNGER UT PRECIS ALLA I DIN BLOGG, HADE ALRDRIG NÅGONSIN VÅGAT BLI VÄN MED DIG. FYFAN VAD ÄCKLIG AV DIG

 • Louise

  Skit i den där fula fjortisungen. Hon verkar inte förstå bättre än att va en riktigt dålig kompis!

 • Ellie

  Skit i dessie, seriöst du är så galet naturligt söt och verkar otroligt snäll och omtänksam.
  Dessie verkar ju bara vara en skit jobbig snorunge som bara skapar problem, kanske inte är någon idé att bli sams med henne hela tiden om ni endå börjar bråka några dagar senare?
  Du är värd sanna vänner Paulina, strunta i Dessie!

 • Anonym

  ja den där dessie låter som en jävla hor bitch skit i henne paow du förtjänar bättre<3

 • sophias

  asså paow hitta nya vänner, orka läsa den här smörjan om&om igen..

 • Ouelle

  stackars dig, ingen är värd sådana ”vänner”

 • lfds

  jag skulle ALDRIG våga vara vän med dig,
  du hänger ut precis alla du känner,

  jag tex skulle bli uthängd om massa skit efter 5 min,

  åh, de är du du som startar allting!

 • Anonym

  men snälla idiot, dra inte in gina tricot i detta. det är fucking känt varumärke där de flesta tjejer handlar kläder så stäng käften om det. fjortis.

 • Madde

  DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN HENNE, SLÄPP HENNE DEN FJORTIS-IDIOTEN! Du är mycket mer mogen och kommer gå mycket längre i livet än henne. Förstår inte hur hon kan vara otrogen dag ut och dag in mot Jonathan och sedan så fort han är det skriver hon det över hela bloggen och fb och en dag senare ska hon åka till sin MR X och mysa. PATETISKT! När du väl hittar någon, hoppas jag inte du kommer bli likadan. Då börjar jag fan gråta. Så patetisk som Äckel Dessie är så.. Sjunk aldrig mer Paow, bara bli bättre och mognare! DU är äldre och ska hålla huvudet högt.

 • johanna

  aaah, shit de verka vara väldigt komplicerat att vara din vän, kanske du ställer för höga krav? man finns där för varandara även om man inte träffas 24/7, de kan gå veckor innan ja träffa min närmaste, men vi vet att vi alltid ha varandra i alla lägen, kanske ska du sluta byta ut dina vänner så fort de kommer nått ivägen och sluta hänga ut dom på detta sättet? du gör de inte speciellt snyggt, bättre att du prata med henne om hur du känner?! sen måste du ju acceptera att hennes förhållande är ganska nytt, 4 månader ingenting, klart att de vill vara med varandra, sånt man få acceptera, de ska inte jämta vara så att hon sätter honom framför dig, men ibörjan, de kommer du också förstå när du en dag bli kär, och är man riktiga vänner så tycker jag att de är allt förslåligt .. kanske du ska hålla kvar i dina vänner bättre och inte bara hänga upp ditt liv på endast en person? du bli ju så beroende utav endast en vän…

 • johanna

  sen menar inte jag att hon bara ska skita i att höra av sig till dig, för de är sjukt dålig stil! men att hänga ut dina vänner så där är inte okej..

 • Sarah

  Det är kanske dags att släppa henne nu? Du gav henne en chans till, men hon är jävligt omogen. Ibland är det bättre att bryta kontakten och aldrig ta upp den igen.

 • Anonym

  asså ni båda är sjukt bra bloggerskor. och vad är de för fel och köpa kläder på billiga gina. alltså jag köper kläder där, alla gör de? och alla har inte mkt med pengar men de har ju både du och dessie, men man köper ju kläder där man känner fört. och drickandet med. men som sagt. jag tycker ni ska reda ut de.. ni har ju känt varandra väldigt länge 🙂

 • Anna Kantana

  Ni har helt enkelt utvecklats åt olika håll och växt ifrån varandra, sånt händer. Tyvärr. Btw vilken enormt ful tändare Dessie håller i!

 • Anonym

  och tänk också på att även om ni har bestämt massa så kanske hon har annat och göra. ja som hennes pojkvän.. man blir ju fäst vid sin pojkvän.. men hon ska egentligen också försöka tänka på sina andra vänner. men ja tkr ni passar bra sm vänner. och att ni ska reda ut de här. och sluta snacka skit om varandra på bloggen.. elller alls ;/

 • Paula

  Haha, tända ciggen åt fel håll x)

 • geges

  MEN VI BRYR OSS INTE DIN OMOGNA LILLA HORA, SLUTA TA UT DET I BLOGGEN???

 • ´Hemlig

  Du värkar vara helt sjuk i huvudet allt du skrev tror jag stämemr in på dig

 • Anonym

  Du förtjänar något bättre än henne.

 • Nattis

  En sån människa är inte värd att spendera tid på!

 • frida

  du är så mycket bättre än Desiree, hon försvarar sig för hon tål inte att du har rätt. du har rätt att vara arg/sur/besviken på henne,men hon har ingen anledning till att snacka skit om dig. du försökte att hålla er vänskap uppe, men hon bara sket i dig och eran vänskap och väljer sin pojkvän som var otrogen mot henne efter bara 4 månader. om några veckor är de slut mellan dom och då kommer hon ångra sig att hon valde sin pojkvän före en äkta vän som du.
  men hon har inte växt upp från tonårs livet ännu, men hon kan ju lära sig lite om verkligheten nu då och inse att hon har helt fel.

 • FALSKFALSKFALSK

  Lite fel av dig att hänga ut dina vänner inför 40000 läsare .. Jag tycker verkligen om dig men de en grej som är fel på dig DU SKRIVER SKIT OM DINA VÄNNER HELA JÄVLA TIDEN NU KÄNNS DET DU SOM ÄR FALSK OCH JA HATAR DIG!

 • julia

  jag tycker verkligen att bloggbråken e sjukt patetiska men ändå förstår jag varför du tar upp de här. dock ser man jämt & ständigt att ni bråkar & sen blir vänner igen, de e erat egna val men när fan ska man ta de seriöst ?
  jag trodde också att dess förstått att deras förhållande inte kommer hålla för evigt så vem finns kvar när han inte längre står där ? ingen.. vännerna går före ett förhållande that’s it

 • -

  Dessie var ju mognare på facebook iallafall.

 • Veronica

  Hej paow!

  Strunta i den där slynan!
  håll dig till dina vänner och shit i henne!
  Hon kan va me sina trash vänner och supa bäst hon vill, jag tycker att du är mkt mer värd andra än henne!

  Ha de bra<3

 • bexury

  tråkigt!
  Jävligt dålig stil, ingen riktigt kompis.

 • mina

  Så jävla omogen att ta det här på bloggen paow ;O

 • Lisa

  Jag förstår hur besviken du är, de var faktiskt inte schyst gjort.

  Jo, hihi jag har kollat alla dina inlägg jag gillar verkligen din stil o allt, och att du inte dricker o håller på så om de är sant diggar jag dig ennu mera för jag hatar alkohol, dock är jag bara 13 år men endå! 🙂

  Jag kommer komentera mer!

 • Hanna :)

  Dessie verkar lite scary faktist ;s haha! Du är så mkt bättre än henne 🙂 Det märker man på både ditt skrivsätt och dina videobloggar!

  Puss

 • Kristina

  Strunt i henne. Du är värd bättre! Hitta nya kompisar som lägger ner lika mycket tid på dig som du är villig att lägga på dem. Kram!

 • Anonym

  hehe. lugn och tillbakadragen ?

 • hhhhh

  ciggen på fel håll asswhole

 • Michelle

  Superbra skrivet! Vänner som hon är helt klart inte värda att ödsla varken tid eller energi på. Så skit i Dessie och lev ett ditt betydligt mognare liv! Keep up the good work! 😀

 • bella

  Säg det till henne istället för att skriva det i bloggen? o_O liksom varför ska du skriva om hennes liv till flera tusen läsare? sjukt barnsligt och taskigt. Dina vänner verkar inte vara så värda för dig, ena dagen kan du skriva hur elaka saker som helst om dem och hänga ut dem. och sen andra dagen så tycker du om dem igen? man gör inte så, inte ens om man bråkar -.-

 • hanna

  du och desiree som passade så bra har har så många minnen </3
  anyway hon klarade det inte hitta någon annan rolig ?

  <3

 • rebecca

  hon e ingen riktig vän!
  skit i henne. du förtjänar bättre 🙂
  älskardin blogg.

 • LISA

  Riktigt bra skrivet, du förtjänar bättre!

 • Elin s.

  herregud vad omoget.. ni bråkar hela tiden och varje gång säger du samma sak men det slutar alltid med att ni blir ‘kompisar’ igen.. Både du och Dessie är bara så.. omogna..

 • Liv

  DU ÄR SÅ ÄKTA! PUSS PÅ DIG!

 • Liv

  strunt i henne lev livet du har ett stort liv framför dej

 • Molly

  Jag förstår precis vad du menar! Jag och min f.d bästa vän, började bråka om allt och vi kunde inte vara tillsammans längre, och det var just samma problem som du har med henne. Vi var på olika mognadsnivåer. Hon sökte alltid uppmärksamhet, och ville alltid stå i ”centrum” just på grund av att hon har lågt självförtroende. Jag känner att jag har kommit ifrån det och vill se framåt och komma bort från det ”barnsliga”. I slutet tyckte vi inte ens att samma saker var roliga just för vi hade olika mognadsnivåer. Så TACK för detta inlägget, som fick mig att känna att jag inte är ensam på den fronten!

 • Malin

  ”billga gina tricotkläder”, skriver du. alla kanske inte har råd att springa runt i svindyra märkeskläder. känns onödigt av dig att skriva så. finns människor som kan ta åt sig. det är absolut inge fel på gina tricotkläder, dom är snygga och är inte äckligt dyra.
  känns även ganska omoget att skriva skit om sin kompis på bloggen även fast hon kanske inte verkar vara den bästa.

 • Liv

  Men sluta ta era jävla bråk via bloggen.
  Jävla attentionwhores

 • .

  Har alltid gillat dig men haft mkt åsikter , men efter att ha läst denna texten förstår man att du är inte så omogne som jag har tyckt att du ibland varit, du är inte värd att bli behandlad som du blir av henne , du ska bara kasta henne åt sidan och tänka att du hade en bra tid men nu är det över jag går vidare utan henne och bevisar att jag är mogen till skillnad ifrån henne. Tkr det är fint att du lättar på hjärtat! , Släng henne lev ditt och ha kul utan henne, man lever bara 1 gång 🙂 Pusss

 • Karin

  Skit i henne, ditt liv kommer bli bättre då!

 • Mickan

  Alltså komigen Paulina, när ska du komma över saker och ting? När det tog slut med Amir så skrev du om det hela tiden, nu när det tar slut med dessie så skriver du om det hela tiden. Du säger själv att du vill sluta vara med människan för att hon inte hör av sig och du tycker att det är dålig stil? Visa då att du har kommit över det?

 • Hanna

  Jag tycker inte du borde ha förväntat dig så mke från henne när ni blev vänner igen. Du vet ju varför ni slutat vara vänner så många gånger. Visst de e klart man vill att personen ska höra av sig, men de e så hon är. Och det borde ju du veta som ändå varit hennes närmsta vän. Och du har ju sagt det här flera gånger, så tkr du borde varit beredd. Det är så hon blivit nu, så ere bara.

 • Olivia

  Bra där paulina, du är lika stark utan henne!
  Du klarar det utan henne, hon är helt enkelt inte lika mogen som du.
  Men ni var iallafall söta här i örebro, puss

 • ida

  det är nog dags att släppa henne och gå vidare nu.. vet hur jobbigt det är en du vill väl inte bli utnyttjad av henne mer? låt henne inte komma tillbaka mer för du vet att hon ändå kommer göra samma sak igen.. du förtjänar bättre än så, var stark!

 • sugbanan2 & bdb

  asså du verkar va en as bra vän, sen behandlar hon dig som skit, asså om ja hade dig som vän, då skulle ja va jävligt glad, för vi är ganska lika på sättet.. många säger att vi är lika men whatever. strunta i henne, hon får ta dom här konsikvenserna nu. hoppas hon lär sig.

 • sara

  Paulina, du måste släppa dessie nu! Hon förtjänar inte dig, hon beter sig som en j*vla idiot mot dig, ialafall vad jag har märkt på era bloggar. Hon väljer pojkvännen, fester osv före dig. Vad är det för ”bästakompis”?

  Älskar din blogg paulina! Puss 🙂

 • JPH

  Fattar hur jobbigt det är. Men du måste lära dig att bli mera självständig och inte låta ditt liv kretsa kring henne. Det e så solklart vem o vilka som är bra att umgås med. Man kan inte tvinga fram något ur en människa

 • Emma - En blogg om allt du kan tänka dig

  Paulina.. Hon är absolut inte värld dig. Omogen, gris och framförallt falsk? Tar sin kille före sin vän, är inte okej. Jag tycker absolut inte att du ska lägga ner tid på människor som är patetiska loosers. Gash du är mogen, ser sjukt söt ut och tar hand om dina vänner väl. Du och hon är två helt olika människor. Du är den normala av er två iallafall.

  Så lägg inte ner tid på Desiree, du ser ju hur hon behandlar dig. Låt hennes inte ta ner dig på hennes nivå! Usch. Du är så mycket bättre, förstå det.

  Visst får man vara besviken, men vet du? Hon är inte värd din tid at all! So forget her. Du är bättre utan henne, du har andra vänner som är ÄKTA.
  Vet hur det känns när man blir sviken osv.. Men när en person gjort så en gång, gör den det alltid igen. Glöm aldrig det.

 • Anonym

  alltså.. ge er nu. ring å prata med varandra istället för att skriva det på bloggen?!

 • rebecka

  lämna henne, du är värd så mycket mer! <3

 • Emelie

  Såna som hon är inte värd att vara ens vän. Skit i henne

 • Lia

  HIGH FIVE ! U’RE BETTER WITHOUT HER o___o

 • denise

  Fyfan, allt ni gör är och bråka.
  Och du är så jävla ful, som sjunkar så lågt att du skriver ut det på bloggen.
  Du gillar visst att hänga ut folk.

  så du är nog nästan en sämre vän, än vad du påstår att hon är.
  idiot

 • Isse

  Om hon ska va så j*vla dålig att aldrig kunna kontakta tillbaka dig då skiter du fullständigt i henne hon e bara en fake wanna be bitch fatta? Ni har inte når intressen som ni delar och jag såg den här med dig och henne på youtube när hon sa typ N” asso men jag e nog lite mer känd än dig elr?” då försöker hon bara stå i centrum GLÖM HENNE
  Vem väljer en sin kille över sin bästis

  skit i henne och bara forsätt ditt liv

 • M

  Som du skrev, ligger du på en helt annan nivå än henne. Jag tycker att du ska lämna henne nu, hon har fått sina chanser.
  måste bara säga att du är grym! Helt sjukt vacker, och en grymt bra förebild. Och jag måste säga att din klädstil också är galet snygg! Ta verkligen åt dig, för det är verkligen sant.
  kram

 • sarah

  skit i den där jävla fejk dessie!

 • bellis

  asså herregud, asså seriöst tycker inte du ska lägga mer tid på henne :O hon verkar inte vara så snäll om man läser din text, men känner inte henne så kan inte säga så mkt om henne tyvärr :/

  hoppas du mår bra ?:)

 • Jessica

  sånt där hatar jag det är så jävla lågt! Antagligen är hon inte en riktigt vän eftersom hon inte bryr sig ett skit i dig eller så är hon riktigt dum i huvudet så att hon inte vet vad hon håller på med.

 • clara

  SÅ RÄTT SKIT IHENNE!
  hon ger dig bara röttna fjortisrykten!

 • P.

  Jag måste bara fråga, vad är det för fel med kläder från Gina? Vad är det för fel med billigt? Måste man köpa dyra märken, bara för att man har pengar?

  Jag är en ”vanlig” människa, har inte råd med kläder på 800. Eller råd och råd, jag prioriterar inte det. Vanligtvis kan jag tycka en kavaj på 500 kr är dyrt.. Är jag billig bara för att jag köper ”billiga” kläder på Gina Tricot? 🙂

 • anna

  sweetheart! du behöver henne inte! blir bara sur på henne hon verkar helt skadad, känner henne inte så ska inte säga något för hon är säkert inte samma person i blogg och verkligheten men allvar om du talar sanning i dina inlägg osv då är hon ingen att ha, jag tycker ni passar jätte bra tillsammans men bara för liksom dessie och paow låter bra men uuuusch fy vill bara kräkas på häxan! du försöker växa upp och verkar ha något innanför pannbenet men hon drar dig tillbaka, trampar på dig, för med sig skit och verkar inte göra dig något gott. visst ni kanske har roligt och så men allvar bli lycklig istället, du förtjänar bättre! oj detta blev längre än jag menade men ja, jag fick skriva av mig lite, höhö. lycka till 🙂 <33

 • Anonym

  jag håller med de flesta, du ska inte bry dig i henne, hon är bara falsk! du är värd något mycket bättre!

 • Gratis

  HON ÄR 15 JÄVLA ÅR, DU ÄR SNART 17 JERK!

 • linn

  Jag förstår dig i det här så sjukt jävla mycket! Jag har en ”kompis” som gör så varje gång vi bestämt, jag fixar mig och ringer henne, fast vi bestämt att hon ska höra av sig när hon vet säkert om hon kan (och hör hon inte av sig så kan hon) så ringer jag henne en timme innan vi ska träffas och hon säger att hon inte kan .. ALLTID samma sak, jag gillar det inte, hon kallar mig ”avundsjuk”, eeeh? Jo visst, eller så är det bara ett krav på hur en vän ska vara. Annars är det ingen vän och då kan den dra, men tyvärr är det ju inte så lätt att bara lämna människor man EGENTLIGEN tycker om och har roligt med.

 • Johanna

  SNÄLLA DUUU. DESSIE ÄR EN STOR FET FJORTIS, DET STÅR RITAT I HENNES PANNA. HON VERKAR HELT SJUK I HUVUDET OCH ETT RIKTIGT JÄVLA TRASH. OM DU NU ÄR SÅ SMART FÖRSTÅR JAG INTE VARFÖR DU LÄGGER NER TID PÅ HENNE. JAG HADE ALDRIG ENS BLIVIT VÄN MED EN SÅN ÜBERFJORTIS. OM DU NU ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE SÅ BORDE DU PISSA HENNE RÄTT I ANSIKTET ANNARS ÄR DU JU FAN TA MIG SAMMA SKIT DU OCKSÅ!! SNÄLLA HON ÄR JU FÖR FAN DEFINITIONEN AV VAD EN FJORTIS ÄR SÅ SNÄLLA SLUUUUTA BRYYYY DIG OOOM EEEN LIITEN FUUUL FJORTIIIS UTAAAN LIIIV. End of storie 🙂

 • molly

  Bara att inse att dessie aldrig kommer växa upp & bli riktigt mogen.
  Hon är en typiskt vän som har sina ”vänner” som tidsfördriv,hon skrattar när en tjej sitter i en resväska & har panik då äre bevis på att man är hjärndö.
  jag vet att det är otroligt svårt att gå ifrån ens bästavän, & ljuga och sånt är absolut det värsta jag vet & det är inte så svårt att lyfta på luren & ringa och säga du vi kan inte va idag och bla bla bla..
  Paow du e så mkt bättre

 • Xixi

  Asså seriöst Paulina Danielsson.
  Jag går in på din blogg då och då och varje gång är det alltid nytt drama med ”Dessie”. Asså va fan ge upp henne.

  Era små tjafs börjar bli jävligt uttråkade, antingen gör ni de för att få mer läsare eller så är ni två små omogna bönder som borde växa upp.

  Dock är ni småbarn 93:a och 94:a så ni borde va lite omogna men om ni nu tror er äldre än vad ni är BETEE ER SOM DE DÅ .

  Tack och hajj!

 • annika

  jag är 2 år äldre än dig, och tycker att du verkar vara en tjej med alla hästar i stallet, om man säger så. dessie däremot ligger kvar på fjortisnivån som du kommit ifrån!

  jag mår seriöst dåligt när jag läser hennes blogg, jag skulle nog aldrig klara av att ha henne vid min sida. du är mognare, och du har nog bättre vänner du kan slösa ditt liv på! 🙂

 • LAJSEIY

  Åh paulina!
  äntligen visar du att du har något innanför pannbenet, så jag avgudar dig right now!
  det är inte lätt att ta sånt där, för när man blir sårad av vänner är det det som gör ondast just därför att man tror att man kan räkna med dom.
  and yes I know exactly how this feels och jag har haft minst 20 sådana vänner, men vet du vad?
  du har faktiskt kommit till en ålder då det är dags lära känna sig själv och välja ut sina vänner dvs de som du ska ha kontakt med för resten av livet och som du faktiskt kan räkna med.
  Och jag vet att du är rädd paow, det är inte lätt när man är 15 år och har en så stor blogg som du, vem ska man lita på? vem umgås med dig för att utnyttja? vem snackar skit och vem går bakom ryggen?
  Men man kan aldrig veta sånt, det enda du kan göra är att testa dig fram, testa träffa läsare som verkar intressanta, lär känna mera folk, falskhet ser man igenom!
  du kommer finna någon som är genuin och äkta.
  iallafall.. jag räknade inte direkt med att du skulle svara på mitt inlägg, men om du har lust så gör det och om det är något, så är det bara fråga/säga 🙂
  som sagt, jag känner lite folk som känner dig så jag har koll på dig och dessie mer än du anar haha (nej jag är ingen stalker)
  men jag vet vem hennes pojkvän Jonathan är (jag bor också i älta)
  och vem (tänker inte sägahennesnamn) är som dessie umgås med, det är en tjej som mitt ex haft sex med.. usch.
  jaja. ha det bra paow, och åk till Thailand med en annan kompis! 🙂
  ett tips. puss

 • anonym

  HAHAHAH CIGGEN SITTER FEL I KÄFTEN SER JAG? hahahaha

 • Anonym

  Okej att du blir lack när hon beter sig så. Hade jag också blivit. Men var inte så jävla ytlig. Jag menar, ”vita läppar och billiga gina kläder”. So what om hon har vita läppar och gina kläder?! Skit i det och var lack över att hon var fittig istället.

 • Anonym

  skit i henne hon är dum i huvudet . Hon tror att hon kan kommar när det passar men så funkar det inte. Du är mycket mer dig själv utan henne! jag absolut älskar din blogg och hatar dessies och kissies! Du är bäst paow och du är stark glöm inte det!<3

 • Linn

  Märks hur jävla omogen hon är.
  Dock tycker jag att det var irrelevant och onödigt
  att dra upp vilka kläder hon använder?

 • av

  hoN är ju fucking falsK MEN TRO MIG EFTER TYP 1 MÅNAD HON KOMMER SÄGA FÖRLÅT OCH NI KOMMER SÄKERT BLI VÄNNER IGEN ….

 • av

  hanna skriver:
  2010-02-04 kl 15:45
  du gör helt rätt ,och :
  men herregud hur gammal är du? 10? man ska inte sitta å behöva bestämma den dagen den tiden, fan de kan alltid dyka upp nå annat. och du tror du e så vuxen för att du inte festar elr dricker, jo jätte vuxet hörru, men visste du att man brukar festa även när man e 40? du e bara en tönt som inte har några vänner kvar, medans dessie faktiskt har vänner hon hellre vill umgås med ist för ett mobboffer som dig.! Dess vill inte va me dig, så låt henne va. Så suta skicka massa tönt grejer på facebook och kommentera hennes inlägg på bloggen. Du är ju besatt av henne! alla tar dig som ett femtehands val när ska du inse!! du är inte så vuxen som du säger att du e… VÄX UPP

  HAHAHAHAHAHHAHAHA!
  vem ska växa upp sa du? :s

  UPP TILL 7743747845378 % ATT DET ÄR DESSIE SOM HAR SKRIVIT DET HAHAHA SÅ JÄVLA SKÄMMIG HON ÄR!

 • stina

  PAOW!

  du ska inte lyssna på henne!
  Du har absolut inte gjort något alls mot henne
  hon är patetisk och jag läste även hennes blogg innan men usch hon är inte kul att läsa om, bara festa och bli full hela tiden !
  Paow du äger !<3

 • Anonym

  Gå vidare bara , hon är inte värd ett piss.
  ((Älskar tändaren! 😀 ))
  Fast tycker du inte ska se ner på folk med Gina kläder, -.-”

 • josephine

  bra gjort glöm henne !.. jag har ungefär samma problem med min bästavän men jag försökte glöma henne. och nu har jag 100 gånger bättre vänner .
  gör det som känns bäst för dej!

 • martina

  om hon hör av sig lika dåligt som hon uppdaterar bloggen så förstår jag dej

 • llllll

  fan vad jag gillar dig, du är en sån där lugn good girl tjej, det är ju skitbra,
  you rock
  <3

 • anonym

  du är iallafall mogen paow ! du förtjänar en mycket bättre vän

  <3

 • Lisa

  Jag tycker att det var bra gjort av dej. Du har gett så mkt till henne men det enda hon gör är typ att supa 24/7 och förstöra sina lungor!

 • Anonym

  fyfan va fittigt av henne. ta inte tillbaka henne. hon är ingen bra vän! du förtjänar bättre!

 • fanny

  BRA ! SKIT I HENNE HON BARA GÖR DIG TILL EN ANNAN PERSON ÄN VAD DU ÄR !

 • lisa

  du är MYCKET bättre än dessie.
  du verkar jätte trevlig , vilket inte hon gör…..

 • evelina

  paow, du äger ! dumpa horan ! hatar henne verkligen och det där oh lägga ut korten på kissies tycker nog alla bara va omoget och fjantigt . En bästa vän är en sån som ställer upp för dig och så men det gör tydligen inte hon, oh kalla dig slyna ! det va ju gränsen ( skulle vart för mig iaf ) . Ville bara säga att du ska hålla dig till dom vännerna du är med nu, Dennis oh dom inte Dessie pessie som bara blir full oh skryter om att hon är ”sååå snygg!” och att hennes bilder ”inte” är photoshopade, ahjovisst ! kan hon inte bah stoppa upp nått i röven och försvinna ?! Paow du äger ! <3

 • nicho

  märks att du mognat skit mkt ^^
  Du är mkt bättre än henne och du förtjänar bättre, och det vet du!

 • Vic

  jag hoppas bara att du håller det den här gången….

 • Vilja

  Tycker faktiskt synd om dig, och ta inte tillbaka henne som vän oavsett hon vill det eller ej? Du är inte värd det, och det blir ju bara en massa bråk, tjafs och missförstånd som du kommer må dåligt av!
  Låt henne sköta sitt misslyckade liv och låt henne bli en pundare och alkis som får jobba som städare på mcdonalds, för hon lär inte kunna leva på bloggen sen liksom..
  Stå på dig! 🙂

 • TiFFy

  Den situation ni två sitter i just nu, kan vara så extremt jobbigt, och den brukar oftast tära på alla gränser, och all energi som man tror att man har.
  Jag har själv suttit i den situationen flera gånger, och egentligen, det bästa ni kan göra, är att radera alla bilder ni har på varandra, glömma alla minnen, och bara gå vidare. En del saker fixas aldrig, så enkelt är det bara.

 • Anonym

  Jag står på din sida paow. Du är en så intelligent söt tjej. Du förtjänar en bättre kompis. Du är bäst och dessie är en Hora. Pussi puss

 • Jossan

  Bra skrivit tjejen. Vad jag inte förstår är varför du från början ens ville vara vän med Dessi.. Hon är bara en kass loser som inte bryr sig om sina vänner. Som aldrig kommer göra det heller, för henne finns det bara hon hon och hon.

  Du är bäst snäckan 🙂

 • Anonym

  skit i henne, sånna som henne ska man bara skita i . Usch har alltid tyckt bäst om dig när det gäller bloggarna mellan dig och dessie för dessie är en stor fet lögn även om jag inte känner henne så blir jag äcklad av henne och hennes sätt att vara på bloggen och vita läppar är aldrig snyggt! you go paow!

 • latifeeh§

  kanske lite svårt för dej att släppa henne ;/
  men om hon skulle svikit mej så många gg så skulle jag försöka glömma bort henne. du är fan värd bättre vän än henne! menar det!<3

 • Johanna

  Dessie är en usel nolla o förstår ingenting,du är värld tusen gånger bättre kompis än hon, liksom hon tror hon är cool,o skryter om sina JÄVLA pengar i bloggen, du är mer mogen på alla sett, o lämmna henne nu hon är inte värld e¨n sån fin person som du, jag Hissar paow o Dissar dessie 🙂 hitta finare vänner gumman <33

 • Carro

  Du är inte värd henne!

  Lyssna på Fall out boy – Thanks for the memories

  Den passar väldigt bra i det här sammanhanget, tycker jag. 🙂

 • Carro

  Oj, det där lät lite fel… menade ”hon är inte värd dig” <_< Jag är trött. Haha.

 • Anonym

  men kan ni inte bara sluta skriva skit om varandra nu? det har seriöst blivit tråkigt att läsa.Jag tycker att din blogg är bra och rolig att läsa men inte när du skriver om desiree.Om du nu är så mycket mognare än henne.VISA DET DÅ.

 • fanny

  vilken pussy hon är!
  Du är den BÄSTA bloggaren tkr jag!
  dom andra kan ju bara ta sig nånstans ..
  mkt finare är du också!

 • agnes

  Det är faktiskt ganska ute att vara fjortis just nu,
  förresten skit i dessie, var glad att du slipper henne nu!

 • Anonym

  du är exakt som henne!

 • . . . . . .

  lämna henne för SISTA gången nu. ni har bråkat så jävla mycket (verkar det som) och hon sviker dig alltid, hur har du orkat gå tillbaka till en sådan människa? visa att du är mognare och klokare! dessie har inte fattat att fjortis-stilen är U-T-E! själv har jag slutat läsa hennes blogg (som jag tycker att alla borde göra) för hon uppdaterar så jävla dåligt, och när hon väl bloggar lägger hon upp äckliga festbilder. NER MED FALSKA FJORTIS DESSIE!

 • Amanda

  Du verkar vara en bättre tjej än jag trott! Stå på dig.

 • matilda

  skitbra! älskar att läsa om sånthär hehe (a’
  allvarligt, du är värd någon mycket bättre vän än dessie! hon säger att hon lägger en ”roll” över hennes blogg (kunde hon inte hitta på något bättre än att härma kissie..) osv, men när man läser det här låter det ju som om hon är exakt likadan irl som på bloggen! haha keep on paow!<3

 • Alexandra

  När jag läste detta så känner jag helt igen mig. Har också hamnat i samma situation med samma person, precis som er två. Jag håller helt med dig om det du säger. Jag vet att det kanske är svårt att släppa henne eftersom ni stått så nära varandra, men du står absolut på en högre nivå än henne.. så du förtjänar en bättre vän än så! <3

 • Josefine Harrskog

  Seriöst, dessie är en liten fjortis som går runt och leker. Skit i henne! Hon är äcklig, du är mycket mognare och behöver seriöst inte henne. Du gör ett misstag om du blir vän med henne igen säger jag bara! :o<3

 • Marie

  Hur många gånger har vi inte hört det här?
  Jag tycker seriöst att du ska skita i henne om det är som du skriver. Men gör det på RIKTIGT då, ni går ju bara tillbaka till varandra hela tiden ändå så då borde du inte snacka om att hon och hennes pojkvän har värsta på-och-av-förhållandet. Och att du skriver om att hon har varit otrogen mot honom var väldigt omoget gjort tkr jag…
  Men aja….

 • Anonym

  skit i dessie!!!
  du är mycket mognare och smartare än henne och du kommer märka att du blir lyckligare och får det bättre utan henne 🙂
  kram

 • Anonym

  Jävla jobbig tjej du är alltså :O hur orkar alla med dig?

 • Anonym

  bra paow, du förtjänar bättre.

 • joanna

  jag vet hur lätt det är att förlåta ‘bästa vännen’ när den sårar om och om igen. men när man väl inte är med den så känner man hur bra man mår även fast man är utan den, man behöver den inte för att må bra även om det känns så när man väl är vänner.
  skit i dessie, du är så mycket bättre än henne!

 • Lars

  Hej mitt namn är lars och jag bor tillsammans med min man erik och våran hund poffi uppe i södertälje. För ett halv års sen var vi väldigt lyckliga tillsammans men sedan min man började läsa din blogg har han blivit väldigt frånvarande och jag känner mig nu för tiden långt ifrån självsäker. Min fråga till dig är, hur känns det att förstöra äktenskap på detta vis? min man har fått en så kallad ” crush” på dig och jag vet inte vad jag ska ta mig till , förlåt, hoppas du inte tar det här välfdigt personlgit men nu när jag ahr gått och brutit nyckelbenet och allt.. så mår jag inte bra och saknar min man och hans mysiga kalsonger i morgonljuset… vet inte vad jag ska ta mig till.. Väntar gärna på svar!

 • dessie

  ja paow. du var ju tvungen att skriva ut allt också, du leker bara vuxen ändåså Hejdå

 • anela

  för det första, det är inget fel med att handla kläder på gina lilla du ?
  En bra affär med fina kläder, hade jag vart du hade jag spenderat midre pengar på onödiga skit , och mer pengar på dom som faktiskt behöver penmgarn. dvs röda korset, rädda barnen, cancerfonden. aja.. och sluta lek så jävla mycket
  ”alkohol är de värsta jag vet ” HALLÅ ? HAHA antingen leker du så jävla mycket i din blogg, eller så är du världens wannabee tråkigaste ungdom som fins
  livet är en fest:)

 • hannah

  Paow.. det kanske är jobbigt, men jag tycker inte du ska släppa henne för hon och du verkar ha en bra vänskap när ni umgås. Släpp henne inte för ah, det kan vara ett misstag för livet!
  Hoppas det löser sig! / haannnahk!

 • Evelina

  Stå upp för dig själv. Hon är inte värd din vänskap.
  Håller med om det där med alkoholen. Keep up the good work!

 • Olivia

  Låt inte Dessie förstöra dit liv, ha kul skit i henne 😀

 • CG

  dessie e en 15 årig barnunge, som låtsas vara nått som hom inte är och har otur med sitt liv. och hon viker ut sej för mkt. du e ju bättre än de, mkt bättre. skit i henne, en dag växer hon upp och fattar hur fel hon hade. när hon inte kmr ha nått kvar. när vänner och pojkvänner fattar vem hon e. och då ska du fan inte äns tänka på att ge henne en chans.
  min åsikt.
  hoppas de hjälpte, kram<3

 • elin axelsson

  hur FAN kan ingen märka att hon har ciggen åt fel håll? wtf liksom ._.

 • Anonym

  ”hon tycker om billiga Gina Tricotkläder”

  Du ska nog inte säga ngt.
  Du handlar ju billiga h&m-kläder 😛 ?

 • Amanda

  Bra släpp henne!

  Men skulle inte ni te Thailand tsm?

 • Zombie

  du kanske inte förstår att hon bara utnyttjar dig och inte gillar dig alls?

 • Sophie

  Nu måste jag faktiskt ta mig i kragen och ta mig tid att skriva ett par rader till dig.. hoppas du läser dina kommentarer 🙂

  Har under en väldigt lång period haft väldigt förutfattade meningar om just ”er tre”
  kissie, dessie och paow. Tills jag nu, läste detta inlägg och tog mig tid att bläddra tillbaka lite i din blogg. Och jag måste bara säga, wow!

  Du har verkligen förändrats, på ett bra sätt! Har tidigare ”stått på” dessies sida och inte gett din blogg så mycket tid. Men nu efter det här inlägget så känner jag verkligen igen mig! Precis så hade jag det med min föredetta bästa tjejkompis.
  Du har kött på benen, du är grym! Och du är verkligen en otroligt söt, smart och rolig tjej utan att behöva ”spela” och låtsas vara någon annan i bloggen.
  Du känns så äkta. Hoppas du verkligen tar åt dig, för det borde du!

  Nu får jag fan se till att lägga till dig ibland mina favoriter.
  Ha det så fruktansvärt kul i egypten! Jag har själv varit där. Jag älskar egypten!
  Fyfan vad avundsjuk jag blir på dig nu, sola lite åt mig också! 🙂

  En stor applåd och många kramar till dig!

  // Sophie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *