Är så besviken..

Känner mig så otroligt bortgjord, var så glad över att jag och Dessie äntligen blivit vänner igen. Men så började det igen – hon dök aldrig upp när man bestämde, svarade aldrig i telefonen och till er som undrade varför vi inte åkte till Örebro så var det för att Dessie inte svarade när jag ringde och hon visste att vi skulle åka kl halv 2, men ringde mig kl 17.00 och frågade ”när åker vi” .

Jag fixade tid till hennes naglar, dök hon upp? Nää. Jag fixade tid till hennes ögonfransar. Dök hon upp? Nej. Första kvällen hon sova hemma hos mig på väldigt länge för att Alma och Ballie inte är i stan, för att hon sökte tröst för att hon hade vart otrogen mot sin pojkvän som då dumpat henne så lämnde hon mig mitt i natten för att åka hem till honom.

I lördags när vi skulle festa så ringde jag till henne och frågade om vi skulle dit, då sa hon ”ja, ring mig sen”. Så ringde jag och sa ”ring innan du går så åker jag förbi med taxin och hämtar upp er”. Flera timmar gick och hon hörde inte av sig. Jag konfronterade henne precis som jag gjort alla andra gånger man ”bestämt” med henne. Hon sa ”kan du träffa mig där den tiden?” och jag går upp och fixar mig, ringer till henne och hon sover antagligen eller svarar inte i mobilen och säger ”oj jag glömde”…

Om och om igen. Jag tål sånt till en viss gräns, men det kändes bara som jag ”försökte” så jag skrev till henne på Facebook att jag var ledsen och när hon inser vad hon gjort för fel så är hon välkommen tillbaka. Hon skrev ” haha slyna” till mig.. Jag anser inte att jag gjort något fel nu, det enda felet jag gjort under vår ”korta tid” som vänner, är att skriva det här. Jag är så otroligt personlig av mig i bloggen, så jag känner på något sätt att jag är tvungen.

Hon umgås med pundare och trashmänniskor och hennes enda mål när hon går ut är att bli så full som möjligt och festa hela kvällen, hon tycker om billiga Gina Tricotkläder och har fortfarande vita läppar. Hon sover bort hela dagarna och hon och hennes pojkvän gör slut varannan dag.

Jag känner på något sätt att jag ligger på en annan nivå, jag tycker inte om att festa och alkohol är det värsta jag vet, är ingen attention whore och är rätt lung och tillbakadragen. Är rätt seriös och oskyldig av mig och jag försöker inte spela sexig för att killarna ska tycka om mig. Just nu känns det som Dessie är otroligt osäker på sig själv och just nu känns det som att få en kniv rätt i ryggen. Jag och Dessie är nog inte ”meant to be friends”, helt enkelt.

Det här var dom sista 5 minuterna jag spenderarde på dig.

22533_105223119496160_100000254176052_137138_7253680_n

Kan det bli hetare? Vinn den helt nya Apple iPad!

(Visited 45 times, 1 visits today)

384 Comments

 1. malin februari 4, 2010 at 2:16 f m

  Skit i henne, =) Och kasta AIK tändaren =(

  Reply
 2. Carolina februari 4, 2010 at 2:20 f m

  Du gav henne en chans och hon förstod inte..Hon behöver antagligen några år till att mogna, precis som du skrev. Plus för AIK tändaren ! 😉

  Reply
 3. Jonna februari 4, 2010 at 2:21 f m

  BRA paow! Snälla släpp henne nu, du är så jäkla mycket bättre och brightare än henne.
  Jag tror du gör dig själv en tjänst om du bara går vidare och skaffar dig vänner som är lite mer på din nivå..
  När du är med Dessie så känns det lite som att du sjunker ner till hennes nivå, och det är absolut inte så du är egentligen ju..

  Men bra gjort iallafall, hoppas du håller dig till detta nu!

  mvh: J

  Reply
 4. Anonym februari 4, 2010 at 2:30 f m

  MEN LÄGG NER FÖRFAN, SKIT I HENNE, HON E BARA KONSTIG OCH SER UT SOM EN GORILLA!
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  BRUNETT SOM SÄGER ALLT JAG TÄNKER PÅ

  Reply
 5. sanaz februari 4, 2010 at 2:30 f m

  Herregud 😛 va tjatig du har blivet i din blogg, framför allt om dessie hela tiden. Förr var du bättre på att blogga, men du verkar fan inte ha ett jävla liv.. Helt seriös, jag är skit allvarlig, jag tkr nästan synd om dig.. på riktigt.

  Reply
 6. Carmabelle februari 4, 2010 at 2:30 f m

  Jag tycker du ska skita i henne, hon förtjänar inte dig. Hon förtjänar inte ens det faktum att du lägger ner tid att skriva ett inlägg om henne, för det gör inte hon om dig. Hon ser dig som någon hon kan vara med när hon inte har bättre för sig, som en dörrmatta ungefär.
  Det är tufft att få höra det av någon annan, speciellt av någon som inte känner dig.
  Men jag vet hur det är att vara den man ringer när man inte har bättre för sig, jag vet hur det är att ha falska vänner och jag vet definitivt hur det är att få kniven i ryggen. Man tröttnar.
  Man kan inte ta hur mycket skit som helst här i livet. Det finns 6 miljarder människor i världen, varför ha Dessie som bästa vän? Det finns så många mer.
  Du är den du är, du har lätt för att träffa nya människor så varför nöja sig med en som inte ens kan vara vän med sig själv och har problem med dom få hon har?
  Du förtjänar bättre.

  Anledningen till varför jag säger detta är för att jag har också haft en vän, ett flertal vänner, som Dessie. Men jag bröt kontakten med allihopa, jag accepterar inte vilken skit som helst. Det borde inte du heller göra.
  Faktum är att jag inte har en enda bästa vän, men jag är lyckligare än någonsin och för att helt slippa mina såkallade vänner flyttar jag till Milano snart. För att helt börja om.
  Hellre många bra vänner än några få falska, tänk på det.

  Nu skrev jag en hel roman, men jag hoppas innerligt att du bryter upp med Dessie. Du är för bra för henne.

  Reply
 7. katarina februari 4, 2010 at 2:32 f m

  Får lov att hålla med om att ni är på olika stadier, det syns tydligt. Jag hade inte ägnat mer tid åt hennes barnsligheter och konstanta fyllor.

  Dock tycker jag att ni är patetiska båda två, vi läsare vet att ni efter två veckors bloggbråk kommer att vara ”best friends forever”, as usual. Så varför sjunka så lågt med sådana här inlägg? Det är så LÖJLIGT. Ska du skriva ut sånt här så stå för dina ord vad du tycker och håll fast vid det för en gång skull…

  Det är synd, för du behöver inte fejkade bloggbråk för att få bloggläsare, du är skitsnygg och har en grymklädstil, om du inte var så omogen hade du haft potential att få en blogg i Kenza-stil, men sådant är bara för fjortis!

  Lycka till med allt, man orkar liksom inte läsa mer om era fjanterier, dramaqueens!

  Reply
 8. Elin februari 4, 2010 at 2:42 f m

  Förstår inte att du ids spendera tid på henne, som du säger, du ligger på en helt annat nivå.

  Reply
 9. Anonym februari 4, 2010 at 2:45 f m

  Kan det bero på att du mognat och lämnat ”fjortis stadiumet” som inte hon har gjort än? Tycker om din personliga sida, dem skiljer sig så mycket ifrån Alexandra och Dessies. Man vill läsa en persons innersta, för ibland har man lika tankar. Du är stark Paulina, du behöver inte henne.

  Äntligen så har du blivit en av Bättre Storbloggarna = Vuxit och blivit lite klokare!
  Tack, är så frukansvärt le alla små blonda/korkade blondiner.

  Reply
 10. Namnlös februari 4, 2010 at 2:47 f m

  Tack. Äntligen en utav ”Storbloggarna” som vuxit upp lite!

  Du har väll mognat, man märker på ditt skrivsätt.

  Go Paooooow for the folks!!

  Reply
 11. Tessilione februari 4, 2010 at 2:48 f m

  Låter som to much trouble… fatta jobbig hon måste vara att hänga med.. Gör något bättre med din tid än att satsa på en vänskap med den fjortisen

  Reply
 12. elinor mårtensson ... helingborg :) februari 4, 2010 at 3:13 f m

  du förtjänar bättre kompisar paow, du är en snäll och söt tjej och ska absolut inte behöva stå ut med henne! va istället med don som får dig att känna dig speciell och må bra!!!! 🙁 du är riktigt bra tycker faktiskt att du går att gemföras med kenza ni är båda mina favorit bloggare och ni är mogna och allt sånt skit! skönt att det inte bara finns fjortisbloggare!!!!!

  Reply
 13. Anonym februari 4, 2010 at 3:14 f m

  hon är ingen riktig vän och hon kommer inte ändra på hur hon är. gå vidare och ta hand om dig! du förtjänar bättre vänner

  Reply
 14. kurdi februari 4, 2010 at 3:35 f m

  skit i henne! låter ju som största luffaren

  Reply
 15. Victoria februari 4, 2010 at 4:19 f m

  Skit i Dessie!
  Läser alla de stora bloggarna varje dag men du är den bästa och verkar vara den som har fötterna på jorden om man säger så!
  Du ska inte sänka dig till hennes nivå.
  Du är för glamorös för sånt trash!!!

  Reply
 16. sofie februari 4, 2010 at 5:13 f m

  å tycker synd om dej , skit i henne och om hon vill vara vän igen så får hon be & böna för det tycker jag och när och OM ni blir vänner igen så var samma mot henne som hon var mot dej – testa henne , och se vad hon gör !

  lycka till och mycket bättre att ha riktiga och fina vänner som inte hugger en i ryggen hela tden än att man tofflar efter någon som inte ens förkänar en..

  hejdå (:

  Reply
 17. ♥ MeDinA ♥ februari 4, 2010 at 5:13 f m

  This Is My Life……

  This Is My Life……

  This Is My Life……

  This Is My Life……

  Reply
 18. lea februari 4, 2010 at 5:16 f m

  När man är 15år verkar den bästa iden kanske att man hänger en f.d. polare på bloggen, men snälla rara… tänk på de du har kvar istället! De kommer inte våga vara din vän om du jämt ska hänga ut någon när det blir fel.

  men det däremot betyder inte att du ska låta dig bli behandlad sådär! Det är absolut inte rätt

  Reply
 19. Marina februari 4, 2010 at 5:36 f m

  Skönt att du äntligen tagit dig samman och fattat.

  Reply
 20. vickylicious februari 4, 2010 at 5:52 f m

  men ååh finally . sånt är faktiskt inte okej .

  Reply
 21. Moa februari 4, 2010 at 5:59 f m

  Skit i henne nu. Du förtjänar bättre och du är bättre än dom resten av fjortisbloggarna. Ryck upp dej å gå vidare. Bry dig inte om Dessie. Du har gjort så gott du kan å försökt.. Kram

  Reply
 22. Elisa februari 4, 2010 at 5:59 f m

  Du är inte bättre när du hänger ut folk gång efter gång i din blogg..

  Reply
 23. Ellie februari 4, 2010 at 6:11 f m

  Nej ni verkar inte kunna vara vänner så släpp det! Jag vet hur det är att bli av med vänner som betett sig dåligt! Skit i henne om det är så som du skriver.

  Reply