Dagens fråga

fråga

”Är du rasse eller? Fucking Svenne.”

Svar: Hej söta du!

Nej, det här svaret kan bli hur långt som helst.

Jag och Dennis har diskuterat det här väldigt mycket, men jag lyckas inte ändra min åsikt. Nu är det så att jag tycker att en utländsk person som beter sig som en svensk ser jag som en svensk, som till exempel Steff, henne ser jag som helt och hållet svensk.

Samtidigt så tycket jag att det är illa när en s.k. blatte, som enligt mig är en tjej eller kille som går runt och bråkar och pratar ”bre jalla abo jao” o.s.v. Eftersom jag nästan aldrig blivit bemött på ett bra sätt av en s.k. ”blatte” så har jag svårt att ändra min åsikt. Så jag är absolut inte rasist, snarare att jag ogillar utländska som beter sig illa mer än vad jag ogillar svenska som beter sig illa, eftersom de kommer till oss och ber om att få flytta hit och få hjälp. Nu kommer säkert en massa människor blir jättearga på mig för att jag tycker så.

Sen så finns det en politisk åsikt från min sida också, som handlar om att Sverige tar in många invandrare, sätter dom i en liten lägenhet med sina fem ungar så dom får leva på socialbidrag, eftersom kulturen och arbetsmöjligheterna i Sverige är något annorlunda än vad den är i många andra länder.

När dom kommer till Sverige så har dom ju svårt att veta hur vi som bor i Sverige tycker att man ska uppföra sig. Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” och ja, förklara hur Sverige fungerar.

Sen så vet jag att det finns invandrare som verkligen kämpar, medans dom som beter sig illa förstör ryktet för dom som verkligen försöker. Jag tycker också att skolor ska avskaffa slöjor eftersom i Sverige så funkar det inte på det sättet, men jag ser inget fel med att ha det i hemmet och ute.  

Visst har jag en annan syn på utländska så jag tycker att dom utländska borde hjälpa oss svenskar att ändra den synen, som tyvärr väldigt många har, på invandrare ist för att kommentera ”du ska få i dig din äckliga svenne hora”. Hoppas att ni förstår.

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 262 Comments

 1. Anonym Stackare februari 23, 2010 at 10:54 f m

  En undersökning visar att lika många svenska som blattar lever på socialbidrag i sverige. Så säg inget-.-

  Svar: Intressant att du tog upp det. Eftersom det finns knappt 2 miljoner invandrare i landet och drygt 7 miljoner svenskar… Ändå finns det lika många som får socialbidrag i varje grupp, vem är överrepresenterad då menar du?

  Reply
 2. Linda februari 23, 2010 at 11:03 f m

  jag håller med dig till 100%, tycker att det är så härligt att du visar din mogna sida mer <3

  Reply
 3. fanny februari 23, 2010 at 11:04 f m

  du är bäst paow!

  http://happyness.devote.se
  läs bloggen om själlvkänsla,
  inre skönhet, löshårsgudie,
  sanningen om KISSIE och
  mycket mera! <3

  Reply
 4. Emma februari 23, 2010 at 11:06 f m

  och varför ska man avskaffa slöjor?

  Reply
 5. Anonym februari 23, 2010 at 11:07 f m

  Vilken tur du har Dennis som kan formulera dina åsikter så fint.

  Reply
 6. Anonym februari 23, 2010 at 11:07 f m

  hur kom slöja in i bilden? förklara dig :S varför vill du att sverige skolor bör avskaffa slöjor?

  svar: För att många klagar på att dom blir utstötta. + att i sverige har vi inye slöjor. Så som vi måste acpetera deras kulturer när dom kommer till sverige. Bara vad jag tycker.

  Reply
  1. Kenaro september 15, 2014 at 3:19 f m

   Bra Svar tycker jag ! Är själv inte svensk Men har helt enkelt fått Anpassa mig efter Sveriges regler och Tycker vi lever i ett mycket bra samhälle ! Paow +1

   Reply
 7. Madeleine februari 23, 2010 at 11:08 f m

  Där håller jag faktiskt med dig exakt!

  Reply
 8. matilda februari 23, 2010 at 11:10 f m

  Helt rätt!!!

  Reply
 9. nattie februari 23, 2010 at 11:10 f m

  Den som skrev detta till dig är dum i huvet 😉
  jag håller med dig

  Reply
 10. Anonym februari 23, 2010 at 11:11 f m

  bra blogg

  Reply
 11. Alva och Linn dina fd biggest fans. februari 23, 2010 at 11:11 f m

  Så i arabländerna ser kulturen ut som sådan att man slåss, snor och lever på socialbidrag? seriöst tjejen, börja tala om någonting du läst på, istället för att idiotförklara dig själv.

  och att tycka mindre om invandrare än svenskar som inte sköter sig är väl rasistiskt? eller vad skulle du kalla det?

  svar: Nej men i deras länder så uppfattas te.x tjejer som visar axlarna håret knäna osv som dom inte är vana vid. Dom är inte vana vid att behandla kvinnor bra. En sak har jag också märkt är att folk i andra länder som te.x thailand egypten osv inte tycker om vita, är inte dom rasister då? Det blir fel hur man än vänder och vider på det 🙂

  Reply
 12. snart pappa. februari 23, 2010 at 11:12 f m

  Undrar vem som ställde den där frågan? idiotisk fråga var det tycker jag.

  Reply
 13. jennifer februari 23, 2010 at 11:13 f m

  helt rätt paow!! =)
  och den som skrivit frågan verkar ju vara rasist själv, mot svenskar i och med att han/hon skriver svenne jävel haha!

  Reply
 14. jennifer februari 23, 2010 at 11:13 f m

  jag håller med dej!!kram

  Reply
 15. Denice februari 23, 2010 at 11:15 f m

  Jag håller med dig Paulina!
  Om de ska komma hit ska de behandla oss med respekt, det är inte bara vi som ska ha respekt för dem

  Reply
 16. Johanna februari 23, 2010 at 11:15 f m

  Jag har exagt samma svar till den frågan! håller med till 100 % 🙂

  Reply
 17. Emma februari 23, 2010 at 11:16 f m

  Okej jag förstår hur du tänker, men försök sätta dig in i hur de känner också. Varför tror du att den största kvoten av kriminalitet utförs av utlänningar? Troligtvis är det för att det är förbannat svårt för dem att få jobb i Sverige trots att de redan har utbildningar. De kommer mycket troligt från ett krigsdrabbat land och har kanske sett sina familjemedlemmar vinka av dem vid kajen och inte ha råd att följa med, kanske har de sett sina familjemedlemmar dö. Vad vet man?
  Viktigt är att påpeka att slöjan inte har med deras kultur att göra, utan deras religion. Och begrepp som ”hedersmord” är ingenting som kommer från deras religion utan deras kultur. För att lättare acceptera utlänningar/invandrare så är det bästa tipset jag kan ge är att lära dig mer om dem. Alla har vi fördomar, men vi behöver ju inte handla efter vad våra fördomar säger, eller hur? 🙂

  Reply
 18. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 11:20 f m

  Det ENDA parti som håller med Paow i detta resonemang är SVERIGEDEMOKRATERNA.

  Idag är det värre ur ett rättsligt perspektiv att kränka en människas religion, än at VÅLDTA eller misshandla någon.

  En man som av religiösa skäl vägrar skaka handen på en kvinnlig chef fick 100 000 i skadestånd av Diskrimineringsombudsmannen när han inte fick sin praktikplats.

  En 14åring som blev våldtagen av en 21åring fick 25 000 i skadestånd.

  Det ENDA partiet i Sverige som gått ut offentligt och sagt att detta är fel, är SD.

  De är INTE rasister, de är KULTURbevarare. Jag är själv inte fullt etniskt svensk men räknar mig kulturellt som svensk, jag ÄLSKAR Sverige.

  Rekomenderar alla att gå in på Frianyheter . wordpress . com, och läs om dessa fall..

  Reply
 19. maalon februari 23, 2010 at 11:22 f m

  100 % sant.
  jag tycker att detta var ett modigt inlägg och helt sant. och det är inte många som skulle våga skriva så här. 🙂 (y)

  Reply
 20. Ciia februari 23, 2010 at 11:23 f m

  Håller med dig helt. Kan de inte sköta sig när vi tagit emot dem i vårt land, då ska de fan inte stanna. Jag dömer alla efter personlighet, inte ”ras”. Och jag tycker att en invandrare som beter sig oacceptabelt ska gå att säga till, utan att bli kallad ”jävla rasist”.

  Reply
 21. Tania februari 23, 2010 at 11:24 f m

  Väldigt bra skrivet av Emma tycker jag 🙂 Jag kan hålla med dig Paulina självklart borde man uppföra sig och respektera. Men det är många som tror att invandrare inte har någon respekt för andra och inte kan bete sig ordenligt men det är ju tyvärr som du skrev att några förstör sen drar man alla över en kam. Det finns väldigt många invandrare som ja själv träffat som är väldigt respektfulla, artiga och trevliga:)
  Sen att du skulle störa dig mer på invandrare som beter sig dåligt än svenskar kan man jjag ju tycka är lite konstigt men men…jag tycker iaf att alla ska respektera varandra oavsett om man är svensk, afrikan eller asiat 🙂

  Reply
 22. Elin februari 23, 2010 at 11:28 f m

  Håller med dig till 120%. Allt som du har skrivit är precis så jag känner!

  Reply
 23. p februari 23, 2010 at 11:28 f m

  jag håller med dig till 100 %
  men man bli alltid kallad rasist så fort man bara bråkar med nån som kommer från ett annat land, dom vet nog ärligt talat inte vad en rasist är eftersom dom kallar alla ”svennar” rasister !

  Reply
 24. md februari 23, 2010 at 11:29 f m

  jag ska försöka förklara varför en del invandrare kanske använder ordet ”abou” och så vidare.
  Det är imponerande att invandrarbarn/ungdomar lär sig svenska när de kommer till landet, men det tar längre tid för de att lära sig språket. (inte så konstigt de är ju barn) Beroende från vilken kultur man kommer ifrån så har skriftspråket (det vill säga att läsa sagor och så) inte en så stor del av deras land som det är i Sverige. Alla vet att om man läser ökar ordförrådet och mycket mer än så. I sverige är barn bra på att rimma, konstruera meningar men när en del invandrarbarnen kommer hit så har de svårt för sånt, en del har svårt med grammatik och uttalet o.s.v.
  Jag hoppas att du förstår nu att det är inte så lätt att komma till ett land som Sverige (som faktiskt är SKIT SVÅRT att lära sig för att det finns inte någta grammatiska regler som helst utan man går på känn)

  När det gäller resten av ditt inlägg så vet jag inte vad jag ska säga för det låter idiotiskt.

  Reply
 25. nattieochvikkie februari 23, 2010 at 11:29 f m

  tvilligar som skriver ur sitt perspektiv hur det är att vara enäggstvillingar. Har du någongång funderat över hur det är att vara tvilling? Eller har du haft några frågor om/till tvillingar? Kika in på vår blogg så får du svar på allt! Puss, hoppas att vi ses i vår blogg sötnos!

  Reply
 26. My februari 23, 2010 at 11:31 f m

  i agree <3

  Reply
 27. Anonym februari 23, 2010 at 11:31 f m

  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  Reply
 28. alice februari 23, 2010 at 11:32 f m

  HAHAHAHAHA!!!

  IGÅR SA JAG TILL MIN KOMPIS EXAKT SÅ!!!

  EXAKT!!!

  😀

  Reply
 29. Filippa Clausen februari 23, 2010 at 11:32 f m

  fyfan vad bra svarat paulina! det är ju precis exakt så? riktigt bra skrivet

  Reply
 30. åsa februari 23, 2010 at 11:32 f m

  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  Reply
 31. evelina februari 23, 2010 at 11:33 f m

  alla ni utlänska, (ni som beter sig dåligt) alla gör faktiskt inte det, ni kallar oss jävla svennar, white trash. Och allt sådant. Men vi får banne mig inte försvara oss, och kanske säga blatte eller ngt annat! Då blire bråk, vi ska respektera er så jävla mycket. Vad hände med våran jävla värdighet? Tro inte att ni är bättre, för ni tror ni kan göra vad ni vill. Det är ni som FÖRLORAR eran värdighet. Vi har respekt för er, ni för oss.

  Kram

  Reply
 32. maria d februari 23, 2010 at 11:33 f m

  Just det glömde att tillägga att på grund av segregation (uppdelning) så plaseras invandrare med människor ifrån samma grupp vilket gör att de talar med varandra på det sättet. Deras kontakt med svenskar är begränsad, därför kan uttalet vara ett problem och därmed begreppen som abou används. Det jag vill komma fram till är att det är inte deras fel.

  Reply
 33. My februari 23, 2010 at 11:34 f m

  de emma skrev tycker jag e bullshit. för att det finns blatte ungar som e födda i sverige inte fan e det svårt för dom, ändå sitter dom där och skriker på tjejerna som om dom va sex objekt. nej. sverige borde inte låta så många komma till sverige om dom inte kan lära sina barn att upföra sig.

  Reply
 34. Liselott februari 23, 2010 at 11:34 f m

  Du Sverigedemokratpropsaren ”NEJ FÖR I HELVETE #2”.

  Ja, Sverigedemokraterna är det enda parti som håller med Paulina när hon skriver att det är värre när en invandrare beter sig dåligt än när en svensk gör det.

  Varför skulle det vara det?

  Att integrationen måste bli bättre och att det är statens skyldighet att se till att den blir det håller alla partier i regeringsposition med om. Töntrasse.

  Reply
 35. MM februari 23, 2010 at 11:34 f m

  Alla får gå omkring hur dom vill!

  Reply
 36. joss februari 23, 2010 at 11:34 f m

  Men Paulina! inser du inte att det är kränkande att förbjuda slöjor i skolorna, när alla andra får gå klädda hur som helst?! Sen om du inte gillar utländska personer är det upp till dig. Men uttala dig inte om det hela tiden! 🙂

  Reply
 37. Anonym februari 23, 2010 at 11:34 f m

  så rätt!

  Reply
 38. Anonym februari 23, 2010 at 11:34 f m

  Första som vågar stå upp för det dom tycker om ämnet.
  +1

  Reply
 39. ida februari 23, 2010 at 11:36 f m

  jag håller med dig på en viss del, men tänk att se det från utlänningarnas perspektiv.
  De flesta brott görs av blattar för de har väldigt svårt att få jobb här i Sverige, och det finns många svenskar som inte respekterar blattar, även fast de inte vet hur de är.
  Och blattar blir väldigt mobbade och utfrysta i skolan, det är klart att de är lite arga då.Och jag håller med Emma, mkt bra skrivet.

  Reply
 40. maria d februari 23, 2010 at 11:37 f m

  jag ska försöka förklara varför en del invandrare kanske använder ordet ”abou” och så vidare.
  Det är imponerande att invandrarbarn/ungdomar lär sig svenska när de kommer till landet, men det tar längre tid för de att lära sig språket. (inte så konstigt de är ju barn) Beroende från vilken kultur man kommer ifrån så har skriftspråket (det vill säga att läsa sagor och så) inte en så stor del av deras land som det är i Sverige. Alla vet att om man läser ökar ordförrådet och mycket mer än så. I sverige är barn bra på att rimma, konstruera meningar men när en del invandrarbarnen kommer hit så har de svårt för sånt, en del har svårt med grammatik och uttalet o.s.v.
  Jag hoppas att du förstår nu att det är inte så lätt att komma till ett land som Sverige (som faktiskt är SKIT SVÅRT att lära sig för att det finns inte några grammatiska regler som helst utan man går på känn)

  Reply
 41. Nathalie februari 23, 2010 at 11:40 f m

  ”Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” och ja, förklara hur Sverige fungerar.”

  Herregud vad fördomsfull du är! Visste du att Sverige har störst antal akademiskt utbildade städare? Det är för att i Sverige så vill man inte anställa utlänningar, trots att de har kvalifikationer! Inte konstigt att de måste leva på ”socialbidrag” då. (Du vet väl att som invandrare så kan man inte få bidrag? Min pojkvän är invandrare från England, och jag är tvungen att försörja honom själv eftersom att han inte kan få jobb.)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  Det är tur att du är för ung för att rösta, för annars så hade du väl röstat på Sverigedemokraterna eller annat rasistiskt parti…

  Reply
 42. www.bahu.blogg.se februari 23, 2010 at 11:41 f m

  du, jag är född i sverige men kommer ursprungligen från Turkiet OCH jag blev jävligt förbannad när jag läste din text! okej,du har rätt för det mesta.för när du sa att steff är som er svenskar så kände jag igen med där lite eftersom både hon o ja e ´´blattar´´ . vart fasiken får du slöjja ifrån? frågan VAR är du rastist? VART FAN FÅR DU SLÖJJA IFRÅN? tror du verkligen alla (dom som gör) vill bära på den? NEJ! sluta va så fucking egoistisk och ta tillbaka din äckliga text. för de andra om du tycker si o så åk aldrig till USA för där finns det hundra miljoners sorters människor när de bara finns typ 10 st här.ja älskar sverige och ja sköter mig.men att sånna som du ska säga att de bara e blattar som förstör bråkar baxar o så ,så tycker jag du ska kolla på svenskar OCKSÅ! dom gör mycket mer värre.OCH de spelar inegn roll alla vi e människor.kom inte o tro att sverige e ditt bara JAG är också född här lika mkt rätt har jag o göra ssaker o ting snorunge.

  Reply
 43. Caroline februari 23, 2010 at 11:41 f m

  Det är många som tycker som du, bara att de inte vågar säga det 🙂 Men jag håller helt med dig!!

  Reply
 44. sandra nilsson februari 23, 2010 at 11:42 f m

  Håller inte med! Du är helt fel ute. Vadå är Svenskar mer värda än Utländska? I så fall kan du lika gärna säga att du hatar riminalitet i ställe för att sikta dig på araber.

  Du kan ju säga att du hatar ALLA som beter sig illa!

  Reply
 45. sandra nilsson februari 23, 2010 at 11:42 f m

  Håller inte med! Du är helt fel ute. Vadå är Svenskar mer värda än Utländska? I så fall kan du lika gärna säga att du hatar Kriminalitet i ställe för att sikta dig på araber.

  Du kan ju säga att du hatar ALLA som beter sig illa!

  Reply
 46. JENNY VENNBERG februari 23, 2010 at 11:42 f m

  Håller med dig på alla punkter !

  MAN TAR SEDEN DIT MAN KOMMER 🙂

  Reply
 47. Anonym februari 23, 2010 at 11:43 f m

  Jag förstår till viss del din tankegång…. MEN verkligen inte allt.

  Att påstå att man inte slåss och stjäl osv i Sverige och att utlänningar borde få hjälp att lära sig det är det dummast, verkligen det DUMMASTE jag hört. Problemet ligger inte i att de inte vet vad som är ”rätt eller fel” – det är ju självklart förbjudet att stjäla osv i deras kultur med! Problemet ligger i att det blir en kulturkrock när de kommer hit till Sverige, vi är alla lite olika. Sedan ligger det i människans natur att vilja vara en del av en grupp och det är just i dessa gruppbildningar som de sakerna du pratar om kan uppstå. Det blir en utanförskap och ett hat mot andra grupper, från båda hållen och däri kommer de mindre bra sakerna in, som våld och rån osv. För att få bort sådana problem ligger det mycket i att vara öppen mot andra människor och försöka släppa sina fördomar och istället hjälpa varandra….

  AJA! Tack för en övrigt bra blogg 🙂

  Reply
 48. sandra nilsson februari 23, 2010 at 11:44 f m

  DU ÄLSKAR ATT SNACKA SKIT OM MÄNNISKOR. DET ÄR DET DU ÄLSKAR ATT GÖRA DU FÖRSÖKER FÅ ANDRA MÄNNISKOR ATT HATA DE SOM DU HATAR TE X SAMMA SAK MED DESSIE DU SKREV SKIT MKT SKIT OM HENNE FÖR DU VILL ATT ALLA SKA OGILLA HENNE.

  OCH SAMMA SAK NU DU VILL ATT VI SKA OGILLA BLATTAR… MEN TYVÄÄR SÅ HAR DU FEL MED ALLT DU SÄGER OCH DU KANSKE SKA SKAFFA DIG ETT LIV OCH SLUTA SNACKA SKIT OM ALLA MÄNNISKOR O BRY DIG OM DIG SJÄLV ISTÄLLET

  Reply
 49. ollon februari 23, 2010 at 11:44 f m

  Haha, skrattretande att alla ”utlänningar” reagerar på ditt svar. Dom frågade och du svarade, så varför reagera som ni gör för? Och hon har rätt, Sverige tar in er folk hjälper er och massa. Men vad heter med alla brott? Om man kollar på t.ex mord, våldtäkter, män som slår barn och kvinnor m.m det är ju mest nu utlänningar. Av alla som sitter inne är det mer utlänningar än svenskar. Varför kan ni inte bara acceptera reglerna i det landet ni kommer till. Det är ju inte precis som att när vi åker utomlands att vi bryter mot deras regler. Samma sak tycker jag. Jag är inte rasist eller någonting, men blir bara förbannad på dom som inte kan anpassa dig efter svensk regel och lag. Vi är ju snälla och tar in oss i vårt land när vårt eget folk behöver hjälp. vad händer med alla uteliggare och sånt?

  Reply
 50. sandra nilsson februari 23, 2010 at 11:44 f m

  GUUUUUDD LÅT ALLA MÄNNISKOR VARA IFRED HOPPAS DESSIE INTE HÖR AV SIG TILL DIG FÖR DU ÄR EN IDIOT SOM SNACKAR SKIT OM ALLA PRECIS ALLA!

  Reply
 51. www.bahu.blogg.se februari 23, 2010 at 11:44 f m

  svar till natalie (som är över mig)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  VILL DU FÅÅ SVARET SOM ´´nej nej gumman jag menar bara mellanöstern människorna , lugn va inte arg du ´´ ELLER?!? för vafan skulle du annars skcika ngt sånt.

  ALLTSÅ NÅGOR JAG MÄRKT HOS ER ALLA är att ni e så fucking egoistiska

  SNORUNGAR

  Reply
 52. Diana februari 23, 2010 at 11:45 f m

  Sverige är ett mångkulturellt samhälle och har religionsfrihet vilket innebär att varje människa har rätt till att få tro på vad dom vill och har rätt till att få följa sina traditioner. Alltså har även alla rätt till att få klä sig hur dom vill, sen att dom blir utsötta är inte pga. att dom har slöja utan pga. att människor som du har sina fördomar och stöter ut andra människor som inte ser ut som en svensk gör.

  Sen tycker jag det är väldigt intressant att du just nu är i Egypten som bland annat är ett ”arabland”
  Du respekterar ju inte deras religion som säger att kvinnor inte får gå lättklädda medan du visar pattar och röv hej vilt. Precis som du vill att andra människor ska följa den svenska kulturen (vilken den nu är) får du ju förfan själv ta och följa den kultur som är när du själv besöker ett land. Annars ska du ju bara hålla käften när du inte är så mkt bättre själv.

  Reply
 53. Felicia februari 23, 2010 at 11:45 f m

  Totally agree! Faktist.
  Även om jag inte är helsvensk så att säga så håller jag med dig till 100%
  Bra där <3

  Reply
 54. Malin februari 23, 2010 at 11:46 f m

  I aregg with you paulina! du äger helt klart 🙂

  Reply
 55. Anonym februari 23, 2010 at 11:49 f m

  Såg en kommetnar där det stod att det skulle vara krängande att ta bort slöjor för att alla andra får gå kläda som dem vill. Men det är inte sant, det finns vissa regler som tex på skolfoton får vi svenskar inte ens ha på kläder med Svenska flaggan på eftersom då uppfattas vi som rasister.

  Självklart är det fel med rasism, men många invandrare går även runt och skriker ”Jävla svenne” och sådana saker. Är inte det lika illa? På något sätt räknas inte det lika mycket.

  Reply
 56. www.bahu.blogg.se februari 23, 2010 at 11:51 f m

  håller med diana så jävla mycket!!!

  och liksom alla dina läsare som kommenterar är typ ja va ska man säga, 12-13 år. och typ skriver att du har rätt , att dom håller med dig jag vet inte vad. de där e bomber så tro inte att någon håller med dig.

  OM du nu ska säga att i sverige ska man inte bära på slöjja då ska du fan i mej inte gå halv naken i egypten NÅGOT DU GÖR.dom gillar inte sånt din fucking snorunge. precis som diana sa. eller om du ska vara sån då¨ska du hålla din käft och låta alla som vill ha slöja . alltså fy fan för dig att du kan säga så hemska saker bara för att få mer läsare

  Reply
 57. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 11:53 f m

  ”Du Sverigedemokratpropsaren ”NEJ FÖR I HELVETE #2″.

  Ja, Sverigedemokraterna är det enda parti som håller med Paulina när hon skriver att det är värre när en invandrare beter sig dåligt än när en svensk gör det.

  Varför skulle det vara det?

  Att integrationen måste bli bättre och att det är statens skyldighet att se till att den blir det håller alla partier i regeringsposition med om. Töntrasse.”

  Ja, i alla världens länder är det värre när en ICKEMEDBORGARE begår brott, det är bara i Sverige som man INTE ställer krav på språk, svensk historia och kultur osv.

  Det är BARA i Sverige som politiker går ut och säger att det egna landet saknar kultur.

  Det är BARA i Sverige som man tar emot papperlösa (över 95%) flyktingar utan att DNAtesta dem för att säkerställa exempelvis ålder.

  Det är BARA i Sverige man tar emot så mycket invandrare mot så liten befolkning (100 000 per år)

  Det är BARA i Sverige som vi har anhöringhetsinvandring utan krav på egen försörjning.

  Det är BARA i Sverige man är RASIST om man är stolt svensk (jag uppskattar massa kulturer och länder, men jag uppskattar SVERIGE också)

  Svensk media censurerar efterlysta brottslingar och tar bort viktiga signalement som utseende (om det är något mörkhyad exempelvis), samt ”förljusar” fantombilder (i kvällspressen).

  Aftonbladet kallade 5 somalier för ”4 svenskar och 1 finne” under den där gruppvåldtäkten/mordförsöken på 2 flickor i centrala Göteborg under nyårsnatten 2006.

  Jag har FLERA utländska vänner (kurder osv) som beter sig som svenskar, och som sympatiserar med SD. Som jag precis nämde är jag inte svensk helt själv (är jag rasist mot mig själv för att jag tycker att Sverige ska ha exempelvis språkkrav? Är språk rasistiskt? Ditt pucko…)

  Jag rekomenderar dig att gå in på FRIANYHETER. wordpress.com
  eller POLITISKTINKORREKT.info och läs SANNINGEN om den svenska invandringen.

  Danmark, Norge, Finland, Usa och Australiens största medier och politiker använder SVERIGE SOM AVSKRÄCKANDE EXEMPEL på när invandringen blivit okontrollbar.

  Australienska medier har skrivit om Sverige som Europas första arabland – är det rätt?

  Inget ont mot araber, men Sverige har en egen kultur. Precis som jag inte tycker att exempelvis Irak ska bli nya Sverige. Olika länder har olika kulturer, detta bör bevaras. Man är en jävla kommunist om man tycker att alla ska bli likadana.

  You my friend, are an IDIOT.

  Glöm inte att kika in på Sveriges största diskussionsforum:

  http://www.flashback.org/f226

  Reply
 58. riyana februari 23, 2010 at 11:53 f m

  Jag respekterar din åsikt men varför vill du avskaffa slöja för ?
  Det är typ som ha på sig en mössa.Om du vill avskaffa slöjor så borde inte ni ha mössor på er för det är nästan likadant.Den enda skillnaden är att slöjan täcker mer.

  Om ni vill att vi ska respektera eran kultur så borde ni respektera våran.Jag är ingen ”blatte” som förstör för det svenska samhället.Och det finns många ”blattar” som inte förstör.Har ni tänkt på att det är jobbigt för oss som inte förstör och alla andra har fördomar av oss bara för de har sett blattar som förstör samhället.Det är jobbigare för oss blattar som sköter oss än vad det är för ni svenskar.

  Reply
 59. Linn :) februari 23, 2010 at 11:53 f m

  Hålller helt med dig paow, !

  Reply
 60. yo februari 23, 2010 at 11:53 f m

  Word på dianas inlägg! Du är en ”invandrare” när du besöker egypten, tänk på det 🙂

  Reply
 61. HEJ VI ÄR BAJEN! februari 23, 2010 at 11:54 f m

  BORT MED ARABFITTORNA!!! INGEN VILL HA DEM HÄR!!!! SD, SD, SD, SD, SD, SD, SD, SD, SD, SD, SD!!!!!!!!!!

  Reply
 62. Anonym februari 23, 2010 at 11:56 f m

  Det jag kan störa mig väldigt mycket på är att vi släpper in er i vårat land, vi ger er någon stans att bo, vi Svenskar och invandrare som jobbar ger våra skattepengar för att ni ska få mat, kläder, vi låter era barn gå i skolan, vi betalar det till och med åt er. Det ända vi ber om är att ni ska respektera oss och våra lagar. Vilker många inte gör, om man tittar på brott i Svergie så är det faktiskt bevisat att dem flesta brott begås av invandrare. Sedan är det väldigt vanligt med att man som Svenska får höra ”jävla äckliga svenne jävel”. Och så fort man säger något om det så är men en rasist. Tycker att i dagens samhälle det är mera omvänd rasism.

  Vill påpeka att detta absoult inte gäller alla invandare/utländksa. Utan att det finns folk som verkligen försöker att anpassa sig till Sverige. Vilket jag förstår måste vara svårt och jobbigt men nödvändigt om man ska bo här.

  Reply
 63. lisa februari 23, 2010 at 11:58 f m

  Bra svar !

  Love u <33333

  Reply
 64. Amira februari 23, 2010 at 11:59 f m

  Jag ber verkligen ursäkt för detta nu, men snälla lilla rara flicka. Du saknar ju kunskap, för ditt eget bästa så tycker jag verkligen att du ska börja skolan igen. För det första avskaffa slöjan? Varför då? vi lever i ett demokratisk land, jag tycker probemet ligger i att små flickor som du super sig fulla varannan dag och går går halv nakana och föräldrarna skiter i vilket. Det är ett problem, inte slöjan i sig! Sedan det här med fördomar, jag kan förstå dig till en viss grad, men du kan absolut inte kräva att människor ska bete sig så som du vill att dom ska bete sig för att de ska uppfattas som svenskar, hur hade världen sett ut då om alla vore som du? Det är alltid lättare att se andra brister och glömma sina egna, du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora, folk dömer dig, men flicka lite du dömer också, sedan kan man inte klandra dig, du är ju bara 13-14 en vilsen själ. Ha det bra. Kram kram

  Reply
 65. Linda februari 23, 2010 at 12:00 e m

  Hej hej!
  Jag är bara tvungen att kommentera ditt inlägg. Du har självklart din åsikt kring detta ämne och det har du givetvis också rätt till att ha, men jag ska förklara detta ur en utlänsk persons perspektiv…
  Att bära slöja har definitivt ingenting med bakgrund att göra. Det är en religion, något man innerligt tror på. Därför kan man inte bära slöja i vissa områden och inte andra. Bär du slöja så bär du den. Du har givetvis all rätt till att välja att ta bort den as well, men religion är ingenting man mixtrar och leker med. Därför får man välja att antingen bära slöjan eller inte, nothing more with that.
  Att vissa invandrare använder ett ”fulare” språk enligt mig själv är väldigt onödigt. Vi är i Sverige och bör tala svenska.
  Angående ämnet om kvinnoförnedring bland vissa invandrare kan jag tycka att vissa har låtit överbeskyddandet gå way to far. Visst ser man sin syster som något värdefullt som man inte vill att alla ska kleta sina sliskiga fingrar på, men what the fuck, om din syster nu känner för att bli kletat på kan du ju inte hindra henne från det. Om hon däremot inte vill och andra fortsätter hålla på måste man givetvis reagera.
  Jag har ett albansk ursprung men är dock född i Sverige. Jag håller med dig till fullo, men tycker att du bör se på saken ur både en svensk samt en utläsk synvinkel.

  Reply
 66. wendela februari 23, 2010 at 12:01 e m

  jag håller med dig paulina,
  När man kommer till ett land, ett samhälle ska man visa respekt till landets lagar & inte hålla sig till sitt lands rättigheter.
  Man ska va tacksam att få bo i ett land utan krig och annat, likaväl vi ska vara tacksamma att få besöka andras länder.

  sen det där med att avskaffa slöja, visst det är en religon ?
  men nej vi får inte ha mössa på oss vart som helst.
  I rätten tillexempel, vi ”svenskar” ska ta av oss mössan för att visa respekt.
  men en tjej/kvinna som använder typ slöja eller burka ? som knappt visar sig själv behöver inte ta av något alls.
  jag tycker det är fel.

  somsagt, jag håller med dig! bra blogg föresten 😉

  Reply
 67. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:01 e m

  http://frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  http://politisktinkorrekt.info

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som inte har ett intresse av detta förstör för de som vill vara här.

  Reply
 68. Anonym februari 23, 2010 at 12:02 e m

  Förstår inte folk som klagar på hennes åsikt.
  Och sen, det är väl lika rasistiskt att kalla någon svenne jävel som neger jävel? Rasist är hat mot allt möjligt, och den dagen Paulina bli Nazist, då kanske man kan bara klaga.
  Tills dess tycker jag att alla borde hålla käften.

  Reply
 69. Nathalie februari 23, 2010 at 12:02 e m

  ”Svar till natalie (som är över mig)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  VILL DU FÅÅ SVARET SOM ´´nej nej gumman jag menar bara mellanöstern människorna , lugn va inte arg du ´´ ELLER?!? för vafan skulle du annars skcika ngt sånt.

  ALLTSÅ NÅGOR JAG MÄRKT HOS ER ALLA är att ni e så fucking egoistiska

  SNORUNGAR”

  Lugna ned dig lite. Det jag menade var att hon klagar på invandrare, men på något sätt så glömmer hon bort alla invandrare som kommer från skandinavien och andra nära europeiska länder. Det är fritt fram att klaga på personer från Irak och Turkiet t.ex. men hon glömmer helt bort att finskar t.ex. är överrepresenterade när det gäller att köra rattfull. Tänk på vad du säger, du bekräftar ju bara hennes inlägg när du beter dig sådär…

  Svar till ”NEJ FÖR I HELVETE #2″:

  Skulle vilja veta var du får din fakta ifrån? Mycket verkar inte stämma. T.ex.:”det är BARA i Sverige som vi har anhöringhetsinvandring utan krav på egen försörjning.” I England så är det likadant, faktiskt. Skulle jag gifta mig med min engelska pojkvän, som fortfarande är engelsk medborgare, så skulle jag ha rätt att invandra till England, även om jag varken skulle studera eller arbeta.

  Reply
 70. Anonym februari 23, 2010 at 12:03 e m

  Om vi säger såhär.. Se det från invadrarnas perspektiv. Dom kom hit av en anledning, det kan tex vara att dom blev illa behandlade i sitt hemland därför kommer dom hit och tror att dom får ett bättre liv. Dom kommer till sverige med inställningen att det är ett fritt land och ingen dömer ingen. Dom inser snabbt att dom blir lika illa behandlade här, det är inte konstigt att dom beter sig som dom gör när det inte finns någon som hels förståelse och medlidande för dom..

  Reply
 71. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:03 e m

  http://frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  http://politisktinkorrekt.info

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som INTE vill detta bör man inte vara här, det är skillnad om ni reser hit på semester och betalar dyra pengar direkt till svenska statskassan (som svenskar gör när de är på besök i era länder). Det är en jävla skillnad på asylturism och turism.

  Reply
 72. riyana februari 23, 2010 at 12:04 e m

  så du tycker att det är helt okej med en svensk som leker blatte, alltså en kaviar kille som går runt med sina grabbar o säger: sho broor, vad händer jao? då är det okej, men inte om en riktig invandrare säger så? hm… Jag själv har bemött fler svenskar som fuckar sitt liv o andras än blattar. om det är en arab t.ex, den är uppväxt med stränga regler och därför gör denna person inte lika mycket dumt som en svensk tjej t.ex, som går runt o super o dricker när ens föräldrar förmodligen även vet om det.

  Reply
 73. amir akrouti februari 23, 2010 at 12:05 e m

  du e bara en blond fitta med fräknar på den. som tror att andra e mindre värda för de har det tufft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 74. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:06 e m

  Nathalie:

  Gå in på frianyheter.wordpress.com, politisktinkorrekt.info samt http//flashback.org/f226

  Där har du dina källor upptryckta från BRÅ, Migrationsverket, DO, flera utländska danska/norska/finska/brittiska/amerikanska medier

  Reply
 75. anela februari 23, 2010 at 12:07 e m

  Du som är så pass okunnig och har gått så pass lite i skolan tycker jag inte borde yttra sig och leka smart din trångstynta jävel

  Reply
 76. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:07 e m

  frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  politisktinkorrekt.info – läs sanningen om den svenska invandringen

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som INTE vill detta bör man inte vara här, det är skillnad om ni reser hit på semester och betalar dyra pengar direkt till svenska statskassan (som svenskar gör när de är på besök i era länder). Det är en jävla skillnad på asylturism och turism.

  Reply
 77. Anonym februari 23, 2010 at 12:07 e m

  Paulina, det vore väll odemokratiskt att avskaffa slöjor? Slöjan skadar ju inte dig. Slöjan star inte för nagonting daligt

  Reply
 78. SEXBLOGG februari 23, 2010 at 12:08 e m

  jag tycker likadant !!!!!

  Reply
 79. malin februari 23, 2010 at 12:08 e m

  HAHA, I fucking love u.

  Reply
 80. Nathalie februari 23, 2010 at 12:09 e m

  ”NEJ FÖR I HELVETE #2”: Lustigt, just det där om anhörighetsinvandring utan krav på försörjning stämmer ju faktiskt inte, när det gäller England. Sedan så litar jag inte på en sida så som den du länkade till, som är så pass vinklad. Och Flashback? Är ju hur mycket troll som helst på den sidan, hur ska man kunna lita på något då?

  Reply
 81. vki's secrets februari 23, 2010 at 12:10 e m

  Jag håller med dig!
  Det finns dom som verkligen försöker och skaffar ett jobb och lever som vi gör här i Sverige. Sen finns det andra som kommer hit, våldtar svenska kvinnor, dödar sin egen familj (hedersmord) osv. Flyttar man till ett nytt land så är det väl självklart att man ska leva efter deras lagar? Dom får gärna ha sin religon, men hedersmord och sånt idiotiskt accepteras liksom helt enkelt inte här, och det får dom leva med.

  Galet bra skrivet! 🙂

  Reply
 82. Felicia februari 23, 2010 at 12:10 e m

  Personen som skrev detta är också rasist, ”jävla svenne”. Bara för att ni är i Sverige och ogillar svenskar så betyder det inte att ni inte är rasister. Åk till erat hemland om vi svenskar är så jävla dåliga,äckel. Ni är lika rasitiska som oss.

  Reply
 83. Felicia februari 23, 2010 at 12:11 e m

  fucking svenne*

  Reply
 84. Anonym februari 23, 2010 at 12:11 e m

  MANNEN, DET ÄR SÅNA SOM DIG SOM GÖR SVERIGE SMUTSIGT, ASSÅ SÅNA SOM DIG ”FJORTISTJEJER” GÅR RUNDER OCH SUPER VID TONÅREN OCH KNULLAR RUNDER DETÄR FAN SÅ SVERIGE HAR BLEVIT ETT KATASTROF LAND, OCH DOM FLESTA SVENSKARNA ÄR FAN BORTSKÄMDA T.EX DUUUU
  NI HAR FAN HAFT EN UPPFOSTRAND, MEN FÖR IHELVETE VISSA DET,
  MEDANS VI ANDRA BLATTAR SOM HAR FAN INTE ENS HAFT TID MED ATT BLI UPPFOSTRAS FÖR ATT DET ÄR MKT KRIG OCH MASSA SKIT,
  TILL OCH MED VI UPPFÖR OSS BÄTTRE ÄR ER.. OCH SNÄLLA DU PAOW, JAG HAR GILLAT DIG TILLS JAG KOM IN PÅ DIN BLOGG OCH SÅG DETA INLÄGGET
  MINA FÖRÄLDRAR BETALAR LIKA MYCKET SKATT SOM DINA GÖR, OCH MINA FÖRÄLDRAR JOBBAR RÖVEN AV SIG I EN FABRIK I 12 TIMMAR, MEDANS DU STÅR OCH SKRIVER NGR FUCKINH INLÄGG OCH TJÄNAR LIKA MKT SOM DOM.
  SÅ SNÄLLA SÄG MIG VARFÖÖÖÖÖÖR SKA INTE VI STÅ OCH VARA KRIMENELA?????????????

  Reply
 85. sara februari 23, 2010 at 12:12 e m

  om du tycker att man inte ska ha slöja på sig i skolan så vettefan om du inte e rasist!
  eller?
  I SVERGIE HAR MAN RESPEKT MOT ALLA KVINNOR BARN O.S.V säger du, du glömde en punkt, om dom inte säger att man ska ha respekt för folk från andra länder hur i helvete ska dom tänkta då, ska dom visa respekt för er men ni ska inte visa för dom?
  öö, förklara dig!
  det här med att invandrare begår ”alla” brott i svergie, det måste ju ha nån grund`? eller hur?
  att folk skriver ut med invandrarna t.e.x det gör inte du så ta inte åt dig.
  om folk skriver så såklart att dom liksom blir arga?
  förstår du vad jag menar?
  tack på förhand!

  Reply
 86. Sanna februari 23, 2010 at 12:13 e m

  Sag att du kommenterat att folk i Thailand och Egypten inte tycker om vita… Va konstigt! Jag bor och jobbar namligen i Thailand sen manga ar tillbaka, men ar valdigt vit och blond, langt ifran thailandsk med andra ord. Jag talar flytande thailandska och har aldrigt blivit bemott pa ett negativt satt och det jag hort dem saga om mig har varit positiva saker, trots att de inte vet att jag talar deras sprak. Inte heller min familj som bor har med mig har varit med om det. Du kanske har daliga erfarenheter men det ar inte rattvist att dra alla over en kam.

  Reply
 87. Fia februari 23, 2010 at 12:14 e m

  Det är lite som det här med skolvärlden, där man ska anpassa sig efter ett mångkulturellt samhälle. Vi ska sluta med skolavslutningar i kyrkan, trots att vi bor i ett kristet land med vår egna kultur, och vi blir kallade rasister om vi säger emot. Är det bara jag som ser något fel i det?

  Reply
 88. Sanela februari 23, 2010 at 12:15 e m

  Hej paulina!

  Jag är utländsk & tycker att du har helt rätt !!! Jag själv har samma åsikt om ”blattar”
  För det är så i dagens samhälle ! Fler borde tycka & tänka som dig. Jag menar utländska som spelar någonting , tex bråk & sånt. Det visar bara att dem inte har bra uppfostran hemma osv.
  Du har helt rätt tjejen & detta kommer från en helblattes käft ! SÅ NI ANDRA KAN TA ER I RUMPAN OM NI TAR ÅT ER.
  FÖR DEN SOM TAR ÅT SIG, DEN KÄNNER IGEN SIG 😉
  PUSS!

  Reply
 89. Katti Valizadeh februari 23, 2010 at 12:15 e m

  Jag är väl vad man kallar för en ”integrerad invandrare”…. någon som har anpassat sig till sverige men fortfarande behållt en del av sin egen kultur.
  Jag är rätt bra på att argumentera mot åsikter så som dina utan att börja kalla folk för hora och rasist men ifall du känner att du är mogen nog att lyssna på någon annan och kanske förändra din åsikt så adda mig på msn (kvittar ifall det är din personliga eller någon du bara hittar på för stunden så länge jag får ett mail där du skriver att det är du innan du addar mig.)

  hehe, för övrigt så tycker jag att det är roligt att läsa din blogg men dock så tycker jag att det blivit tråkigt att du för det mesta skriver om blattar och invandrare som något negativt mer och mer i dina inlägg

  Reply
 90. Anonym februari 23, 2010 at 12:15 e m

  Ryiana: ”Jag respekterar din åsikt men varför vill du avskaffa slöja för ?Det är typ som ha på sig en mössa.Om du vill avskaffa slöjor så borde inte ni ha mössor på er för det är nästan likadant.Den enda skillnaden är att slöjan täcker mer.

  Om ni vill att vi ska respektera eran kultur så borde ni respektera våran.Jag är ingen ”blatte” som förstör för det svenska samhället.Och det finns många ”blattar” som inte förstör.Har ni tänkt på att det är jobbigt för oss som inte förstör och alla andra har fördomar av oss bara för de har sett blattar som förstör samhället.Det är jobbigare för oss blattar som sköter oss än vad det är för ni svenskar.”

  Okeeeej, men skillnaden är att det är BARA ni som behöver acceptera våran kultur. om vi kommer till ert land kan vi börja acceptera er kultur och inte förvänta oss att någon ska acceptera vår kultur. fattar ni. om ni inkräktar vårt land, ska ni acceptera och lyda, inte tvärtom. ni ska börja acceptera oss, sen kan vi välja om vi vill acceptera er. för vårt land, vi bestämmer. ert land, ni bestämmer, got it? och mössa är inte samma sak som slöja. ni har slöja pga religion, right? vi har mössa för att det är snyggt eller för att det är kallt ute. på vilket sätt är det samma sak? bara för att man har det på huvudet? jamen du, man har partyhattar på sig på kräftskivor, är det samma sak som slöja också elr? DAAAH!!! och vänta här, vadå om ni vill avskaffa slöjor så borde ni inte ha mössor. men lyssna här fuckface, det är VÅRT land där vi bestämmer reglerna och har mössor och har alltid haft. tror ni att bara för ni kommer in i och inkräktar landet och kommer in med massa religionsskit och slöjor och vi förbjuder slöjor så ska ingen få bära mössa för det? varför det ena eller det andra? mössa = värmande på vinter. slöja = värdelöst. FUCK OFF!!!!!!!!

  Reply
 91. Hanna februari 23, 2010 at 12:15 e m

  Asså jag måste bara säga att du är så bra! detta inlägg var så prefekt! jag tycker exakt som du! hur kan ingen fattat att vi inte kan ha det så här längre det fattar inte jag.. puss

  Reply
 92. Anonym februari 23, 2010 at 12:16 e m

  Haha, ska jag helt seriöst skratta eller gråta? Fler invandrare sitter i finkan än svenskar? Vem var det som mördade Therese? Jo en svensk, vem var det som våldtog och sedan mördade Ängla? Jo, en svensk. Sluta säg att det är fler invandrare som sitter i finkan än svenskar.

  Reply
 93. Caroline februari 23, 2010 at 12:16 e m

  Jag tror att alla håller med dig innerst inne men dom är inte lika modiga och vågar inte stå för vad de tycker. Det är bara att kolla på vad som håller på att hända med Sverige så har man ju svaret där!

  Reply
 94. Emma februari 23, 2010 at 12:17 e m

  j*vla rasist!!

  Reply
 95. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:19 e m

  Nathalie: Är du dum i huvudet?

  Frianyheter.wordpress och politiskinkorrekt.info tar förvisso in insändare (ignorera dem du), men deras artiklar bygger på uppgifter från svenska domstolar och utländska medier. Men det är ”vinklat” tycker du, nåväl, alla har rätt till sin åsikt.

  Du kan väl visa mig källa på att Englands anhörighetsinvandring är likadan som Sveriges som du påstår?

  På diskussionsforumet Flashback kan du lämna en tråd om du finner att den saknar källa, om inte sveriges största oberoende media duger är du precis som jag misstänkte (en liten vänstermupp m.a.o, och ni brukar inte tycka om demokratiska värderingar).

  Jag tycker att det är intressant att exempelvis Södertälje kommun tog emot mer irakiska flyktingar än hela USA, att Sverige tar emot lika mycket flyktingar som Tyskland som har över 80 miljoner invånare och att det inte lagstiftat går att vara rasistisk mot svenskar.

  Hatbrott mot svenskar finns alltså inte, men du kanske tycker att såna saker är rimliga?

  Du m.fl stödjer i alla fall såna fenomen när ni lägger en röst på politiker som tycker at Sverige är kulturlöst.

  Tänk om jag skulle säga att Irak/Somalia är avundsjuk på Sverige för att Irak/Somalia har ingen kultur… höhöhöhö. Jag tycker att det är stötande. Lika stötande som motsatsen (även om jag tycker att alla har RÄTT att tycka att Irak/Somalia/Sverige saknar kultur, så är det intressant att vissa saker skulle man då ABSOLUT INTE säga, för det är ”rasistiskt…”

  Ber i övrigt om ursäkt för att jag frågade om du var dum i huvudet x} det var naturligtvis ett överklamp.

  Reply
 96. asir februari 23, 2010 at 12:20 e m

  helt rätt, du äre inte den ända som tycker så! keep on going! 🙂

  Reply
 97. Anonym februari 23, 2010 at 12:21 e m

  HAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHA DETA VAR JU PINSAMT
  JAG SÅG ATT NÅGON HADE SKREVIT ATT ALL BROTT, VÅLTÄKTER BEGÅS AV BLATTAR
  ALLTSÅ DETA TYCKTE JAG VAR LITE ROLIGT..
  FÖR NU ÄR DET SÅ HÄR
  – 80 % AV ALLA BROTT/RÅN BEGÅS AV UTLÄNNINGAR
  20 % AV SVENSKAR.. SÅ NI HAN INTE SÄGA ATT DET ÄR BARA BLATTAR SOM RÅNAR, SEN ATT DET ÄR MER BLATTAR ÄR EN ANNAN SAK!!!!! NÄR INTE ENS FÖRÄLDRAR HAR JOBB ELLER MAN HAR EN ENSAMSTÅENDE MAMMA MED 5 SYSKON
  GE MIG EN LÖSNING HUR FAN NI SVENSKAR SKULLE HA GJORT.

  – 89% AV ALLA VÅLTÄKTEN BEGÅS AV SVENSKAR
  SERRRR NI SVENSKARRR.. OCH JAG SJÄLV TYCKER DETA ÄR VÄRRE ATT VÅLTA NÅGON ÄN ATT RÅNA EN BAK, MEN TANKENPÅ ATT DOM TJEJERNA SOM BLI VÅLTAGNA TAR OFTA SJÄLVMORD EFTER.. MHM, OCH JAG KAN SÄGA ER, MED TANKEN PÅ ATT DOM FLESTA BLATTARNA ÄR MUSLIMER SÅ ÄR DET HARAM ( BETYDER ATT DET ÄR FÖRBJUDET) FÖR OSS ATT VÅLTA ELLER VARA EN PEDOFIL ENLIGT ISLAM..

  JAG HAR INGET EMOT SVERIGE FAST JAG KOMMER FRÅN BALKAN, JAG TYCKER SVERIGE ÄR ETT FETT BRA LAND, LITE STÖRDA OCH EFTERBLIVNA MÄNNISKOR SOM INTE SER VAD SOM ÄR FEL PÅ SVERIGE, OCH SVENSKAR ÄR RÄTT BORTSKÄMDA, BRYR SIG BARA OM SIG SJÄLVA FÖR DEN DELEN, MEN DET ÄR ETT BRA LAND. 😀

  TACK FÖR MIG :d

  Reply
 98. Denise februari 23, 2010 at 12:21 e m

  Jag håller med dig, du har så rätt! Du skrev precis vad jag brukar säga!!

  Reply
 99. shibbii februari 23, 2010 at 12:22 e m

  Av Sveriges 20 största brottslingar är endast 3 av dem svenskar! en är chef i Hells Angels och den andre i Bandidos, den tredje är lasermannen om jag har rätt för mig. Det säger väl allt om invandrare och att respektera lagar? Varför inför vi inte utvisning vid högre staff? Då hade vi blivit av med de som var idioter bland invandrarna och fått behålla de bra. Känner några som är världens goaste invandrare så jag är inte rasist. Precis som Paow, anser jag att några inte borde vara här pga disrespect ditt värdlandet.

  Reply
 100. Anonym februari 23, 2010 at 12:24 e m

  hej

  jag håller inte helt med dig ok vi borde respektera svenskar men det är bara stockholmare som beter sig så alltså ”blattarna” där jag bor i linköping och har slöja jag respektera andra och de mig varför min familj har varit här sen 1979 och vi har vår kultur samtidigt som vi respektera andras

  ps. mina rötter ligger i Somalia:D

  Reply
 101. Anna februari 23, 2010 at 12:26 e m

  Jag ber verkligen ursäkt för detta nu, men snälla lilla rara flicka. Du saknar ju kunskap, för ditt eget bästa så tycker jag verkligen att du ska börja skolan igen. För det första avskaffa slöjan? Varför då? vi lever i ett demokratisk land, jag tycker probemet ligger i att små flickor som du super sig fulla varannan dag och går går halv nakana och föräldrarna skiter i vilket. Det är ett problem, inte slöjan i sig! Sedan det här med fördomar, jag kan förstå dig till en viss grad, men du kan absolut inte kräva att människor ska bete sig så som du vill att dom ska bete sig för att de ska uppfattas som svenskar, hur hade världen sett ut då om alla vore som du? Det är alltid lättare att se andra brister och glömma sina egna, du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora, folk dömer dig, men flicka lite du dömer också, sedan kan man inte klandra dig, du är ju bara 13-14 en vilsen själ. Ha det bra. Kram kram

  Denna brud som skrev detta sa det verkligen. Det kommer väldigt stora ord från en väldigt liten tjej . Jag tycker du ska gå tillbaka till skolbänken och lyssna på vad fröken lär dig innan du uttalar dig. Sådana saker kan få dig att, tja, ligga bakom en container helt misshandlad, eller ständigt hamna i bråk. Du måste veta vad du pratar om, så fungerar det helt enkelt. En människa som bara bablar på måfå får även se konsekvenser också.

  Något som dock är ett problem äv väl ändå dina föräldrar som totalt skiter i din framtid. Om dem visste bättre skulle dom släpa dig till skolan och be dig sitta där och lära dig, och inte låta dig klä dig som en prostituerad. Det, min lilla vän, är ett stort problem som måste tas tag i.

  Reply
 102. Anonym februari 23, 2010 at 12:27 e m

  Varför var du i Egypten? Och jag störde mig på det faktiskt, det finns jättemånga vita Egyptier i Egypten. Men tyvärr så har du inte sett vita människor där i Hurghada, eller vart fan du är/var eftersom där är det SOL hela jävla tiden. Så tala inte om någonting som du inte vet om det.

  Det finns ingen skillnaden mellan en ”invandrare” och en ”svensk”
  En svensk: säger fördomar, bråkar, hoppar, dansar, reser, äter&driker, går på toa, duschar, går på skolan, åker tunnelbana, åker taxi, åker buss, kollar på tv, lyssnar på musik osv.. orkar inte skriva upp allt..

  Vad gör en invandrare, speciellt en arab då!:
  säger fördomar, bråkar, hoppar, dansar, reser, äter&driker, går på toa, duschar, går på skolan, åker tunnelbana, åker taxi, åker buss, kollar på tv, lyssnar på musik
  och blablabla tack ska ni ha!

  Reply
 103. Marie februari 23, 2010 at 12:29 e m

  Jag håller också med dig. Året efter min student var jag medbjuden hem till en killkompis student som kommer från ett annat land, så jag & våra gemensamma kompisar var de enda som var från Sverige. Och hans familj var skit härliga! Aldrig haft en så rolig student. Hans familj var skit glada över att ha en svensk tjej där och blev filmad väldigt mycket, haha! Dock finns det som du säger de som drar ner många i smutsen så det blir lätt att dra alla över samma kam. Kommer från en liten stad i värmland och här finns det gott om fördomar. Dock har jag alltid haft utländska kompisar genom idrotten. Samtidigt så finns det många svenskar som är idioter, men de glömmer vi lätt bort 😉 .

  Hadä Gött!

  Reply
 104. Nathalie februari 23, 2010 at 12:30 e m

  ”NEJ FÖR I HELVETE #2”

  Det är bara att gå in på Brittiska statens hemsida, och titta runt lite.

  Klart att sidorna du länkar till är vinklade. Sponsrar Sverigedemokraterna dem eller? Och om du nu tycker att det är överklamp att kalla mig för dum i huvudet så borde du kanske ha tryckt på deleteknappen på ditt tangentbord innan du tryckte på ”Kommentera”, den brukar sitta lite ovanför enterknappen på de flesta tangentbord.

  Intressant är också att du säger att jag är vänster för att jag anser att de sidorna du länkar till är vinklade. Notera att jag är moderat och att alla mina vänner är moderater, och vi har inget till övers för enfrågepartier som Sverigedemokraterna, detta är något som alla partier i riksdagen är överens om, oavsett om de är vänster eller höger.

  Får jag fråga hur gammal du är? Och vad du sysslar med på dagarna? Och var ärlig nu.

  Reply
 105. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:30 e m

  Ur ett konkret perspektiv bör man göra följande:

  – Utvisa kriminella invandrare
  – Minska invandringen
  – Satsa de pengar som blir över av detta till INTEGRERING av de som VILL vara här, hjälpa dem med språket, kulturen, historien, se till att de får en lämplig praktikplats/arbete/utbildning.

  Gör man inte detta så kommer halva Sverige se ut som Rosengård.

  Och återigen, enda partiet som ställer dessa formuleringar är SD.

  Miljöpartiet vill införa fri invandring. Det blir säkert jättebra.

  Reply
 106. maria februari 23, 2010 at 12:31 e m

  precis ALLT du skrev i detta inlägget håller jag med om till 110%
  fast en sak som jag tyckte du glömde ta med är att sverige ska sluta ta emot så många invandrare, jag säger inte att dem ska sluta ta in invandrare helt men dock ta emot mycket mindre än vad dem gör.

  Reply
 107. Elin februari 23, 2010 at 12:34 e m

  Jävla idiot. Du är ju helt korkad, seriöst bruden… Anledningen till att Sverige började ta in invandrare var att vi hade brist på arbetskraft under 70-talet, då tog vi in folk från Finland, Balkan o.s.v. Utan invandrare hade Sverige inte varit ett piss, synd att du är så jävla naiv att du tror att invandrare våldtar och beter sig illa mer än vad svenskar gör. Har inte träffat en enda otrevlig invandrare. Tror mer att det är dig det är fel på om en invandrare sagt så till dig. Väx upp, skaffa dig lite kunskap om hur samhället egentligen fungerar och sluta leka WT.

  Reply
 108. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:34 e m

  Nathalie:
  Läs gärna vad jag skriver, vart kallade jag dig dum i huvudet? Citera gärna.

  (jag ställde en fråga, väsentlig skillnad)

  Vad kul med en liten modde, då antar jag att du är en tonårstjej i Stockholm.
  Jag råkar också vara en moderat, av den gamla skolan. Nya moderaterna är ett centerparti som JAG inte har mycket övers till.

  Jag har alltid betraktat mig som höger, sannolikt starkt påverkad av mitt uppväxtområde (jag bor bra). SD är ett typiskt arbetarparti, så egentligen förvånar jag mig själv över att luta åt vänster, men det finns inget annat lämpligare parti.

  Jag studerar sista året Naturvetenskaplig linje, jag har bara haft MVG i mina kurser hittills eftersom jag planerar att studera vidare.

  Vad pysslar du själv med, vännen?

  Reply
 109. maria februari 23, 2010 at 12:36 e m

  förresten ”riyana”, vad jag vet får inte svenskar ha ngn slags huvudbonad (mössa,keps etc.) i skolan, så du kanske borde kolla upp lite fakta först. &därför bör inte invandrare bära slöja i skolan that’s it.

  Reply
 110. Nathalie februari 23, 2010 at 12:38 e m

  Fråga eller ej, du sa att det var ett överklamp och jag tipsade dig bara om vart deleteknappen sitter tills nästa gång.

  Nej då, jag är 21 år gammal, knappast tonåring.

  Jag studerar andra året på bioteknologiska civilingenjörsutbildningen på KTH, här i Stockholm.

  Reply
 111. Sandra februari 23, 2010 at 12:39 e m

  Det är skit snack det där om slöjor att kvinnorna vill ha de på sig! BULLSHIT. i så fall är de alla hjärntvättade. inte fan vill man bli illa behandlad som kvinna och bli slagen för ingenting? Min kille installerar bredband i områdena: rinkeby, husby, tensta, akalla ja alla dem. När han är inne hos någon utlänning för att fixa bredband så låser männen in sina fruar i andra rum för att de får inte vara inne i samma rum som andra män. är inte det sjukt? de LÅSER in dem. jag tycker synd om de utländska tjejerna de borde få har mer rätt än så i sitt EGET hem. fria kvinnorna från slöjor och låt de leva som alla andra.

  Reply
 112. sune februari 23, 2010 at 12:40 e m

  Mycket bra skrivet! Jag tycker exakt likadant. Jag hade sagt det samma fast du la till det lilla extra där i slutet! Keep going bro’

  Reply
 113. Julia februari 23, 2010 at 12:41 e m

  För det första (till den som skrev denna patetiska fråga) : Vad man än gör eller säger så blir man kallad rasist & det gör att man till slut får riktigt dåliga fördomar mot i princip alla invandrare. Om 50 personer från olika länder kallar en för hora, ja.. då får man ju den fördomen att alla människor från andra länder än Sverige kallar svenskar för horor.
  För det andra; Om vi svenskar är rasister, då är ni invandrare lika mycket rasister som oss svenskar eftersom alla verkar hata varandra.
  För det tredje; Jag är absolut inte rasist, jag har många invandrarkompisar som jag älskar väldigt mycket. MEN, jag har fördomar. För olika folkslag & religioner. Men egentligen är det ju bara vissa människor jag ogillar, inte ett helt folkslag. Jag menar, kommer man till Sverige, då ska man ta mig fan veta svensk lag & man ska veta att man absolut inte går omkring och kallar andra människor för både det ena och det andra.
  För det fjärde; Jag älskar din blogg Paow! 😀

  Reply
 114. zezze februari 23, 2010 at 12:43 e m

  Vrf ska de avskaffa slöjor? Skadar det dig om personer vill ha det? Drabbas du av det? hur jävla pantad är du. Om kvinnor vill ha slöjor så låt dem. Vet du anledningen till att de har slöjor? gå i skolan förhelvete så fattar du anledningen till det. Och DU kmr aldrig få jobb själv om du inte gått gymnasiet, vet du hur svårt det är att hitta jobb nuförtiden? Idiot.

  Reply
 115. Johannah februari 23, 2010 at 12:43 e m

  Jag förstår hur du tänker, även om du förmodligen inte fick fram det du vill säga på rätt sätt. Jag vet att det är svårt att förklara sig så att alla förstår genom ett blogginlägg. Men bry dig inte om vad andra säger, du har rätt att ha åsikter precis som alla andra. Och det finns inget som bevisar att du ska ha fel i det du säger, eller hur?

  Reply
 116. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:44 e m

  I övrigt är det intressant att du så stolt väljer att titulera dig som MODERAT. Det är faktiskt en skymf vad ”nya moderaterna” är mot vad Moderaterna faktiskt var. Men vad gör man inte för röstfiske?

  Vad alla riksdagspartier beslutar sig om är för mig tämligen ointressant, att klättra på den politiska karriärstegens inom dessa väl förankrade partier handlar inte om en brinnande passion för sin partis frågor, det handlar om att försöka kompromissa och nå ut till de flesta väljarna. Med en miljon invandrare och 500 000 muslimer är det oerhört kontroversiellt att totalt byta svensk politiskt bana och ställa krav (krav som man ställer i USA exempelvis)

  Ur en vinkel gynnar inte SD mig och det är ekonomiskt, jag behöver ett kapitalistiskt parti eftersom jag sitter på finansiella tillgångar. Om ett par decennier när Sveriges befolkning röstar för Sharialagarna kan jag utan problem köpa mig ut och köpa mig in i det sannolikt enda kvarstående västerländska samhälle (USA).

  Hela Europa spås försvinna under den närmaste tidsperioden, detta pga de enorma invandringsvågor som kommer skölja över dessa länder, inte minst pga de globala miljöhoten. Vem som helst med IQ över 100 (och det är väl därför så många misslyckas med denna ekvation) kan se att det kommer bli en komplex problematik när för många analfabeter från underutvecklande u-länder forsar in i i-länder med sociala skyddsnät. Varför arbeta på något låglönat jobb när man kan ligga hemma i en modern lägenhet och ha tv, mat och all världens lyx när grannarna är hemma i hyddan i hemländerna?

  Reply
 117. Anonym februari 23, 2010 at 12:45 e m

  ”Jag är inte rasist, jag tycker bara sämre om utlänningar än om svenskar” wtf?! Vad i helvete är en rasist för dig då. Och du vet de där kommentarerna om att du kan gå och hänga dig och att du är en hora och det kan jag lova dig kommer från lika många svennar som utländska.
  För att motvärka att utländska som kommer hit ska förstöra, vara våldsamma och inte kunna språket så borde vi hjälpa dem som redan är här. Vi borde ge dem ordentliga hem i ett fint område och inte placera dem i ghetton. att kansta ut alla invandrare vi har här till en säker död för många är helt sjuk. Sluta ta in dem i stället så de får chans att bo i något annat land som kan ta in dem i ställe för att de ska få bo här och sedan bli utkastade.

  Reply
 118. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:46 e m

  Nathalie:

  Då syns vi kanske på KI om något år eller två. Hamnar inte jag där som läkarstuderande så har min pojkvän privatläkare i familjen och någon måste ju föra den traditionen vidare.

  I övrigt är jag naturligtvis medveten om vart deleteknappen sitter, men tack för omtanken. Det värmer att du bryr dig om mig.

  Reply
 119. Anna februari 23, 2010 at 12:47 e m

  Jag håller med dig. det finns såna utländska personer som är guldvärda men sen så finns det dom som bara ska bråka, sno och ska vissa att dom äger. Tycker också att om dom håller på att bråkar 24/7 så kan dom få åka tillbaka till sitt hemland. men som sagt det finns dom personer som är guldvärda.

  Reply
 120. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:47 e m

  Måste säga att det nästan känns som att vi kommer träffas nu. Spännande.

  Reply
 121. dsadsa februari 23, 2010 at 12:48 e m

  ARABLÄNDER XD EPICCCC!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 122. Nathalie februari 23, 2010 at 12:48 e m

  ”Varför arbeta på något låglönat jobb när man kan ligga hemma i en modern lägenhet och ha tv, mat och all världens lyx när grannarna är hemma i hyddan i hemländerna?”

  Oj då, nu har du missuppfattat det. Jag och min pojkvän har knappt råd med mat alla månader, detta för att han inte kan få bidrag då han inte är svensk. Men ja, det är så lätt att vara invandrare i detta land, man får allt serverat på silverfat! Och stackars alla svenskar som jobbar och sliter så hårt för att betala för allt detta…

  Eller, hur var det nu?

  Reply
 123. Nathalie februari 23, 2010 at 12:50 e m

  KI? Varför skulle vi träffas där? Är på KTH jag studerar.

  Reply
 124. Sofia februari 23, 2010 at 12:50 e m

  You go Paow!
  Håller med dig till 100 % 🙂

  Reply
 125. sabina februari 23, 2010 at 12:50 e m

  håller med dej som fan!
  måste berätta en liten ”historia”, en av mina närmsta vänner är ifrån bosnien och när vi satt i klassrummet så sitter hon då och räcker upp handen men uppenbarligen ser inte läraren henne, men till sist så ser läraren henne och hjälper henne och ber t.o.m om ursäkt för att hon inte hade sett henne och när då läraren har gått så säger min kompis ngt av det mest patetiska jag ngnsin har hör: ”asså sån rasist kristina (våran lärare) är, såg du inte hur hon bara gick förbi mej hur många gånger som helst innan jag fick hjälp?!?”. asså jag har ett stort problem när invandrare säger sånt, för så fort det inte passar så är vi svenskar rasister, okej jag drar inte alla öven en kam men jag har flera exempel jag har upplev ute i samhället när det gäller invandrare som vänder allt till att vi svenskar är rasister.

  &ja bort med slöjan iaf i skolan, för i skolan får man inte använda mössor osv så varför skulle då invandrare få använda slöja?!

  Reply
 126. Angelica februari 23, 2010 at 12:51 e m

  Jag håller helt med. När vi kommer till deras länder måste vi ta efter deras kultur och använda slöja så varför kan inte dom göra samma sak när dom kommer till Sverige?
  Och på vissa skolor får man inte ha mössa och liknande på sig på lektionerna (eller så är de vissa lärare som tycker så) men dom får ha sina slöjor, borde inte samma regler gälla?

  Reply
 127. NK februari 23, 2010 at 12:54 e m

  ursäkta, med ni som säger att Paow har ”fördomar” verkar inte ha läst det hon skrev?
  hon har anledning till att inte tycka om invandrare som beter sig illa eftersom att hon aldrig blivit BEMÖTT på ett bra sätt av någon sån?

  Älskar din blogg Paow! 🙂

  Reply
 128. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 12:54 e m

  Oj, läste för fort (och kanske vad jag ville läsa). Nej KTH har jag inga planer på, om det inte blir läkarlinjen funderar jag på att starta eget (fast med vad bör jag kanske inte outa, som SDsympatisör kan det komma att skada företaget)

  Du behöver inte förlöjliga dig själv, vem som helst kan inse att det är skillnad på att växa upp i ett u-land där man kanske måste äta ur soporna eller stjäla för att överleva, och att sedan råka hamna i ett land där man får hyra/el/vatten betald i en fräsch lägenhet + flera tusen kronor i handen för mat, kläder och andra roligheter utan minsta krav på motpresentation.

  Den som vuxit upp i i-landet har högre krav på materiell standard, således existerar relativt fattigdom.

  Reply
 129. Anonym februari 23, 2010 at 12:55 e m

  Du är inte religiös va? Det märks eftersom att du inte verkar förstå hur mycket religion betyder. Att ha slöja är ju ingenting man väljer utan man gör det för att behaga Gud så att tvinga någon att visa sitt ansikte och sitt hår är ju att tvinga någon att synda mot sin Gud!

  Reply
 130. Joella februari 23, 2010 at 12:55 e m

  Alltså helt seriöst du försöker verkligen låta så mogen så möjligt, och ja du lyckas men det är väldigt sällan och du ska veta att ditt resonemang är så jävla dumt och löjligt. Och ta reda på fakta innan du börjar skriva en massa som du har noll koll på. Har du tänkt på att många av dem invandrarna som sitter hemma och får socialbidrag är dem som faktiskt har utbildning, allt som krävs men får inget jobb eftersom att det är svenskar som anställs först och främst fastän vissa av dem inte ens har utbildning! Det var det första.
  Det andra är, sluta dra alla invadrare över en kam. Som du säkert själv vet så är det inte bara dem, finns svenskar som är mycket värre. Varför skriver du inget om det?? Du får inte uppmärksamhet för det! Tänk också på att vissa av dem invandrarna kan vara väldigt uppfostrade men efter att fått besked om att dem inte får upphållstillstånd börjar dem uppföra sig väldigt dåligt eftersom att dem är både arga och ledsna, du har ingen aning om vad som händer där dem kommer ifrån!
  Det där med slöja hade verkligen inget att göra emd själva fråga. Det hade nog varit bra med bara ’Ja jag är rasist’ eller ’Nej jag är inte rasist’. Det behövdes inga ohållbara och löjliga argument!
  Och nej jag bär själv inte slöja, jag är kristen. Jag har inte bott i Sverige så jätte länge men jag vet vad som är lagligt och olagligt. Nej ingen behövde förklara/berätta det för mig, det handlar om hur man är som person också, för alla känner nog till allt som inte får göras men väljer att göra det ändå, varav hälften är svenskar!!!!

  Reply
 131. felicia februari 23, 2010 at 12:56 e m

  ahh jag älskar att se att andra tycker som jag , och ja är verkligen inte rasist! tycker vi ska göra lite mer som finland dom har en väldigt bra invandrarpolitik! och slöjor och sånt ska inte förekomma på en svensk skola, vi har i alla tider inte haft mössor på oss inomhus det är lite med hyfs att göra . det ser inte bra ut , ni kan ju faktiskt bära det hemma. har faktiskt lite svårt att förstå människor som håller sig till religonen islam , jag tycker synd om dom helt ärligt. vad är det för sätt av leva ? massa konstiga lagar och sånt.kvinnodiskriminering på hög grad men det ser ju inte dom kvinnorna för dom helt hjärntvättade eller rädda för att säga imo tför då kommer väl släkten och mördar dom. så ser ja på eran religon. och ni kan inte säga att ja är rasist.

  Reply
 132. MLI februari 23, 2010 at 12:58 e m

  håller med dig till hundra, men jag tycker nästan blattarna (de som inte ksöter sig) är mer rasister emot oss än vi e mot dom, vi är jävla svennar osv… tycker dom ska ut ur landet nu!! men de trevliga får gärna stanna 😀

  Reply
 133. blondie februari 23, 2010 at 12:58 e m

  eh vilken muppad fråga ?:S
  men håller med dig på alla sätt 🙂 tycker att du fick fram ett bra svar utan att låta som en rasse! 🙂

  Reply
 134. hanna februari 23, 2010 at 1:00 e m

  jag förstår absolut!

  Reply
 135. alida februari 23, 2010 at 1:01 e m

  Håller med dig om allt förutom slöjan! Dom borde få klä sig hur dom vill i vår svenska skola. Men att vissa nu menar jag inte alla har inte respekt för oss svenskar som ens släpper in er i vårt land! Som Paulina säger,” här i sverige uppför vi oss” är helt klaart sant. Och till den här töntiga anonyma som frågar paulina om hon är rasist är själv rasist som uttrycker henne som svenne! För kallar vi svenskar er för blattar eller neger så lackar ni sönder men när ni säger svennejävel till oss osv så säger inte vi något för det! Det här är så himla onödigt, varför ska det vara s¨åhär för? Vi är människor för helvete! jag vet att många blattar kan vara kaxiga, tro att dom är snyggast osv men det finns även svenskar som tycker samma sak. Det JAG inte tollererar är att folk förstör i vårt land! Ni hade fan inte tyckt om att vi kom till erat hemland och förstörde där ellerhur?!
  Och sen så förstör ju svenskar här med men det tar ju vi svenskar hand om eller hur ?

  Reply
 136. Caroline februari 23, 2010 at 1:08 e m

  Alltså, det här är ju ett svårt och känsligt ämne. Så fort man har en åsikt inom det kommer det alltid någon annan och klagar och säger att man är dum i huvudet.

  Jag både håller med dig och inte. Sverige tar ju in mer invandrare än vi klarar av. Men varför inte låta dem stanna, de som verkligen behöver, och få ut de i arbets- och studentlivet, ha det som ett krav. De kommer ju inte hit för att det är kul, de kommer hit av humanitära skäl. Dessutom borde det faktiskt finnas en utbildning i hur vår kultur och våra seder och bruk fungerar. Då kan de inte skylla på sen att de inget visste.

  Slöja tycker jag inte ska förbjudas. Sverige är religionsfritt, och de har rätt att ha slöja om de vill. Däremot tycker jag inte att man ska få täcka ansiktet med tex burka, för då kan man inte identifiera personen därunder. Jag går till exempel och väntar på att det ska ske ett stort jävla bankrån där rånarna faktiskt har burka, varför inte? Skulle kunna hända och man skulle aldrig hitta dem. Okej, barn har säkert ofta slöja i skolan mot sin vilja, och många av dem kanske inte ens förstår varför de ska ha den. Men låt de få välja själva, det ska absolut inte vara ett förbud.

  Dessutom, det är inte helt sant heller att de får socialbidrag. Tex, de som inte har uppehållstillstånd kan knappt få det, de har ju inget svenskt personnummer och de har inte rätt till bidrag. Det de får är bidrag från Migrationsverket, vilket ligger på 2000 kr per månad, såvida man har praktik eller går på svenskunderviskning. Och de som har uppehållstillstånd, ja, det är svårt för dem också att få socialbidrag faktiskt.

  Men att säga att man ogillar ”blattar” som uppför sig illa mer än ”svennar” som uppför sig illa, det är i mina öron rasistiskt. Det är ju ungefär som att säga att ”svennar” är bättre och mer värda än ”blattar”. Vi är alla människor och lika mycket värda. Sen vilket land man kommer från eller vilket språk man pratar eller om man använder ”invandrar”slang spelar ingen roll.

  Och det är faktiskt så att de som beter sig jävligt förstör för alla andra. Men man kan ju inte dra alla invandrare över en kam, för det finns många som faktiskt är bra och har ett bra liv och ett bra synsätt och bra värderingar, bättre än oss ”svennar” faktiskt. Tycker egentligen inte man ska prata om ”i allmänhet” egentligen, för då drar man ju alla över en kam. Det är bättre att se till invididerna och inte grupperna.

  Reply
 137. Mirela februari 23, 2010 at 1:15 e m

  hahhaha du är en gullig , dum bitch .
  Avskaffa slöjan för att de inte funkar så i Sverige ?
  Dumt sagt , det är RELIGIONSFRIHET i Sverige , vilket betyder att slöjan faktiskt har någonting att göra i Sverige , då det finns många muslimer och även folk från andra kulturer.

  Du drar fortfarande alla över en och samma kam.
  Du undrar varför du blir dåligt bemött av vissa invandrare?
  Inte tänkt på att du skrivit dina åsikter om invandrare på din blogg?
  Folk har läst . Jag skulle inte visa en gnutta respekt mot dig ,
  även fast du antagligen klassar mig som en ”bra” invandrare.Och jag är andra generationens invandrare till och med.

  Att invandringen skall upphöra för att invandrarna blir satta i betongområden har inte med själva invandringen att göra.
  Det är samhällets fel. Klart som fan de skapar utanförskap om du sätter en viss folkgrupp i flera små områden i Sverige . Dom känner sig utanför , isolerade och särbehandlade. Jag har lust att spy galla över dig.

  Och Dennis – stvarno sam se nadala bolje od tebe .

  Svara gärna ,
  [email protected]
  Plasticsmiles @ bdb.

  Reply
 138. sabina februari 23, 2010 at 1:18 e m

  Även om jag inte är svensk så tänker jag också så 😉

  Reply
 139. Anonym februari 23, 2010 at 1:19 e m

  Så jävla rätt.
  blattar som kommer och förstör sverige borde inte få vara här :s
  vi kan ju inte precis komma till arabländer och gå i bikini?
  hur jävla dumt hade inte de varit ? nej då hade vi väl haft rätt att blivit dödade?,
  har inget emot blattar som lever enligt VÅRA regler.
  men komma hit och förstöra, så kan dem fan åka hem igen,

  Reply
 140. Diana februari 23, 2010 at 1:20 e m

  Japp som du ser så är mitt namn ganska svenskt? Eller hur? .Så låt oss gå vidare till min poäng. Jag själv bär slöja. Jag använder mig inte utav fraser så som Jalla, abo, brurshaan, och en massa annat så finns. Jag försöker att använda mig utav en bra svenska. Dessa fraser du pratar om förekommer även hos svenskar. Och om du vill avskaffa slöjorna får Sverige ta och avskaffa religionsfriheten lilla du 🙂 , Nu är det så att ja håller med dig då det gäller alla s.k blattar som försöker leka ”gangsters” eller vad man nu ska kalla det. Jag hoppas verkligen du förstår att ja bär min slöja av egen vilja. Det finns tjejer som tvingas till detta men det finns även dem som väljer det frivilligt , nu vet jag inte om det är värt att skriva allt det här eftersom du säkert inte läser kommentarerna. Men vill bara visa dina läsare att det finns ”blattar” som beter sig bättre än svenskar. Och nej jag kommer inte svära eller skriva ut massa skällsord för ingen förtjänar ett sådant påhopp 🙂 Take care Gumman 🙂

  Reply
 141. Paula februari 23, 2010 at 1:20 e m

  Åh herregud vad pinsam du är. Jag skulle skämmas om jag var du och ta bort det här inlägget direkt. Korkade barn..

  p.s jag är helsvensk. du är pinsam.

  Reply
 142. angelika februari 23, 2010 at 1:23 e m

  Bra skrivet , helt rätt !!!!!!

  Reply
 143. frida februari 23, 2010 at 1:23 e m

  KLOCKERNT! SÅ JÄVLA BRA SKRIVET PAOW!

  Reply
 144. Jugge februari 23, 2010 at 1:23 e m

  anledning till att vi blattar säger att svenska tjejer är horiga, är för att de är väldigt lösaktiga, blåögda(naiva) och för oss är dom endast till en sak. Eller två om de är rika. Och detta är den hårda sanningen som många inte kan erkänna!

  Reply
 145. Josefine februari 23, 2010 at 1:25 e m

  Jag måste helt enkelt skriva att jag håller med dig.
  Jag undrar vad som får dom att tro att man kan bete sig hur som helst i ett land som släpper in en å ger en bostad å pengar så man klarar sig.
  Det är så om man säger att en invandrare är dum i huvudet så tror dom direkt att man är rasist, å säger jävla svenne hora..blablabla. Å dom säger att vi är rasister när det i själva verket är DOM som är rasister.
  Det är mer invandrare än svenskar i Sverige som gör brott och hamnar i fängelse.
  Så fort man säger minsta lilla fel till dom så hotar dom livet ur en å skickar hela tjocka släkten på en. Är det rätt?
  Dock ska man inte dra alla över en kant, för det finns dom invandrare som faktiskt kan bete sig. Dom har man verkligen inget emot.
  Dock dom som bråkar å har sig, det är dom är är anledningen till varför det finns rasister i sverige.
  Hur ofta möter man en vanlig svensk kille på stan som skriker någon elak kommentar å så fort man säger ”var det något du ville eller” så springer dom efter å söker efter bråk. Det har faktiskt aldrig hänt mig, dock flera gånger med invandrare.

  Jag förstår inte vad som ger dem rätten till att bete sig hur som helst i ett land som från början inte ens tillhör dom.
  Jag säger bara , pundhuvun 🙂

  Och nej, jag är inte heller rasist, bara trött på att människor inte kan bete sig som vanligt folk.

  Reply
 146. www.bonnies.se februari 23, 2010 at 1:25 e m

  helt rätt! håller me dej! jätte kul att du skriver om dina åsiktero sånt 🙂

  Reply
 147. Stina februari 23, 2010 at 1:26 e m

  Varför avskaffa slöja? Det är en tradition för dom, vad är problemet? Jag går på en skola där över 90% är invandrare, alltså är det väldigt många tjejer som bär slöja. Det stör mig inte för 5 öre och inte någon annan heller. Vad är ditt problem med slöja?

  Reply
 148. bella februari 23, 2010 at 1:26 e m

  Slöjor har absolut INGENTING med Sverige att göra, utan med religion. Skärp dig Paulina, du kommer verkligen inte komma långt i livet med den inställningen.

  Reply
 149. Anonym februari 23, 2010 at 1:26 e m

  Du har helt rätt !
  SKit i vad andra tycker .. 🙂

  Reply
 150. Anonym februari 23, 2010 at 1:32 e m

  Jag håller med dig helt och hållet, du är en smart tjej!

  Reply
 151. Hanna februari 23, 2010 at 1:33 e m

  Jag håller med dig till 100 % ! ;D
  Folk får kalla dig rasist men det är du definitivt inte.

  Reply
 152. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 1:35 e m

  Jugge skriver:
  2010-02-23 kl 13:23
  anledning till att vi blattar säger att svenska tjejer är horiga, är för att de är väldigt lösaktiga, blåögda(naiva) och för oss är dom endast till en sak. Eller två om de är rika. Och detta är den hårda sanningen som många inte kan erkänna!

  Alla har naturligtvis sin egen uppfattning, det du skriver om svenska kvinnor är dock att betrakta som rasistiskt (eller som det så fint numera heter ”kulturrasistiskt”).

  I de skandinaviska länderna, och nordeuropa, har kvinnorna en kultur som avviker från andra länder med strängare kvinnosyn. Detta är sannolikt en av orsakerna till invandrares 4,5 överrepresentation i våldtäkter. I deras kultur finns helt enkelt en annan syn på kvinnlig sexualitet.

  Gör detta att invandrare som våldtar svenskar är oskyldiga?
  Nej.

  I Sverige är det fortfarande olagligt att ha sex med någon som efter halva sexakten säger nej, eller som hetsat upp innan och dylikt.

  Därför behövs hårda regler gällande detta, för att skydda svenska såväl som utländska kvinnor som kommer hit och vill leva i Sverige på svenska villkor.

  Reply
 153. My februari 23, 2010 at 1:39 e m

  Deet är så kul att alla blattar kallar oss horor , fucking svennar o säger att alla svenskar är otrevliga osv men det är INTE rasistiskt enligt dom medans om ja typ säger jag såg en skitdålig film från turkiet (te.x) så är ja rasist 😛 haha hr inte något emot alla blattar men vissa beter sig välldigt illa!!

  Reply
 154. stajjny februari 23, 2010 at 1:40 e m

  Håller med dig till 100 %, bra skrivet! Skönt att det finns fler som vågar vara ickepolitiskt korrekta.

  Någon kommenterade att svenska tjejer är horiga. Jo men i Sverige är det så att tjejer FÅR HA en sexdrift och det är ERKÄNT att vi har en sexdrift, sen är det väldigt inviduellt om någon är lösaktig. Både tjejer och killar kan vara lösaktiga och ligga runt. Har inte med könet att göra, har med personen att göra.

  Vissa borde tänka längre än deras egna näsor. Invandringen i Sverige ÄR ett problem, det är fakta. Alla PKmänniskor borde tänka om.

  Men det är ett jävligt känsligt ämne, hade grannar som är hur trevliga som helst och invandrare. Men sen finns det såna som som följer efter efter en på tunnelbanan och försöker ta på en, det händer varje gång man är ute. Det är så äckligt med såna djur. Allt är ju relativt, inget är svart och vitt.

  Reply
 155. Emma mamma till Lucas februari 23, 2010 at 1:44 e m

  för första gången sen jag började läsa din blogg så håller jag med om det du säger.
  jag har inget emot utlänningar som sköter sig och följer våra regler och lagar, skaffar ett jobb här och lär sig språket.
  Men när dom kommer hit, lever på bidrag och inte ens bryr sig om att lära sig språket så blir jag förbannad.
  Det är inget rasistiskt med det !

  Reply
 156. Anonym februari 23, 2010 at 1:44 e m

  håller med dig till 110 % bra skrivet Paulina.

  Reply
 157. ida februari 23, 2010 at 1:46 e m

  Frankrike har ju avskaffat sjäjor, eller burkor för att det är kvinnoförnedrande och det vill inte dom som land stå för,

  Reply
 158. Ida februari 23, 2010 at 1:47 e m

  HAHAHA och en sak till, personen som frågar om du är ”rasse” verkar ju vara det själv, att säga jävla svenne är som att du skulle fråga ”är du rasse eller, jävla neger”

  vilket jävla stolskott alltså.

  Reply
 159. elin februari 23, 2010 at 1:48 e m

  you go paoW!!

  Reply
 160. Anonym februari 23, 2010 at 1:54 e m

  håller faktiskt med dig paulina!
  bra skrivet 🙂

  Reply
 161. MissGolden februari 23, 2010 at 1:54 e m

  Jag håller helt å hållet med! Heja Paow!!
  Inte många som vågar skriva en sådan text ^^

  Reply
 162. Sabina februari 23, 2010 at 1:54 e m

  Jugge skriver:
  2010-02-23 kl 13:23
  anledning till att vi blattar säger att svenska tjejer är horiga, är för att de är väldigt lösaktiga, blåögda(naiva) och för oss är dom endast till en sak. Eller två om de är rika. Och detta är den hårda sanningen som många inte kan erkänna!

  Är du idiotförklarad?

  De flesta som våldtar tjejer är invandrare.
  Om någon kallar mig för jävla svenne, hora etc så blir jag minst lika arg som om jag skulle kalla en invandrare för blatte, neger etc..
  Jag avskyr när invandrare inte respekterar svenska regler och normer. I min gymnasieskola. Vilka var det faktiskt trängde sig i matkön, fuskade på prov, förstörde studenten, var aldrig i skolan? Jo, dessa invandrare.
  Jag har absolut inte någon emot invandrare. Jag tål bara inte de invandrare som förstör! Det gäller i och för sig alla människor.

  Reply
 163. vill inte skriva mitt namn februari 23, 2010 at 1:55 e m

  nu är det så här
  om man kommer från USA, räknas det som en utländnig?
  jag kommer från USA och är halv amerikan och halv britisk
  räknas jag som en utländare?

  Reply
 164. elin februari 23, 2010 at 1:58 e m

  det där är ett väldigt känsligt ämne och cred åt dig som vågar skriva din åsikt. Jag måste säga att jag faktiskt håller med dig på det mesta där. Det där med att dom inte ska få använda slöjor i skolan håller jag inte riktigt med om eftersom att det är deras religion och i sverige är det religionsfrihet så det är något dom själva måste få välja om dom ska ha eller inte. Men cred till dig som sagt. kram

  Reply
 165. nina februari 23, 2010 at 1:59 e m

  varför ska man inte få ha slöja? Vad är det för fel med det? Om någon går runt med ett halsband med ett kors så är det ingen som gnäller? Alla har rätt att uttrycka sin tro. Tänk om någon skulle säga till dig helt plötsligt ” nae du får inte va blond, det är inte så det funkar i det här landet” Det är ju lite sjukt. Och måååånga av dom utländska människorna som kommer hit o lever på bidrag är läkare eller har annan hög utbildning men vi dumma svenskar tänker ”oh en svartskalle, dom kan ingenting, domf år köra taxi” Jag gillar inte heller utländska som kommer hit och missköter sig dom ska va tacksamma att länder som sverige hjälper dom. Men jag har mött/vet fler svenska idioter, som bråkar, kallar tjejer för hora o slampa, misshandlar folk, våldtar tjejer…. Så idioter finns det överallt det har inget med vart man kommer ifrån elr vad man tror på.

  Reply
 166. Anonym februari 23, 2010 at 1:59 e m

  asså jag svär om du håller på så här så kommer du få stryk av någon, vem som helst. vafan vet du om oss blattar? ditt lilla kryp och om vi är flera barn och stor familj? Ingen jobbar som blattar fattar du? ingen sliter som dom för att kunna försörja sin familj. bara för ni svennar skijler er och skiter i era barn om de knullar eller dricker. Vi har något som kallas respekt fattar du ditt äckel? Om ni inte hade oss blattar i landet ni skulle inte ha ett piss fattar du? Gå häng dej snälla asså, det är ju så ni svennar gör när något litet har hänt ellerhur?

  Reply
 167. Miniih februari 23, 2010 at 2:01 e m

  Tycker du har helt rätt. Bra att du skrev det på ett bra sätt, tror dom flesta förstår exakt hur du menar nu och dom som inte håller med dig är antingen rasister själva(mot svenskar) eller totalt blåsta.
  Stå på dig och behåll dina åsikter för dom stämmer.

  Reply
 168. Frida februari 23, 2010 at 2:01 e m

  Jag tycker att det är roligt att de flesta som inte håller med dig visar det genom att skriva kommentarer som understryker det du säger. Ungefär i stil med ” abou dra åt helvete svenne hora”. Inte precis det mest intelligenta argument man kan komma med, inte sant?

  För att uttrycka sin åsikt på ett sätt som får andra människor att lyssna på det man har att säga så måste man nog lägga ned förtal och ointelligenta uttryck. Det är lite som att gräva sin egen grav när de flesta invandrare vill tagna seriöst, och sedan uttrycker sig som en fjortis på speed. Det vill säga; ord som egentligen inte existerar och name-calling. Att trycka ned någon annan och hota med fysiska följder tycker inte jag visar på mognad.

  Jaja, så kan det gå. Tycker det är bra att du tar upp denna fråga som annars är såpass tabubelagd. Modigt.

  Reply
 169. Pingback: Paow: Sverige tar in för många invandrare « Fria Nyheter

 170. Anonym februari 23, 2010 at 2:06 e m

  lilla gumman du vet ingenting om ivandrare så säg ingenting ,du tror livet är bara att man ska festa o shopa ,nej det är inte alls så ! ni svennar tror att ni fattar mer än vi invadrare men det gör ni inte eran föräldrar tilllåter er göra vad som helst och vad händer till slut? jo ni hoppar av skolan ni blir våldtagna osv…
  du borde samla mer kunskap lilla mongo

  Reply
 171. Patrick februari 23, 2010 at 2:07 e m

  Att vissa svenskar begår brott och missköter sig är något vi får leva med då vi bor i Sverige. Men utlänningar som bryter mot lagen eller beter sig illa ska vi naturligtvis inte behöva acceptera. Då är det hemflyg som gäller. 🙂

  Man kan inte säga att alla i en grupp beter sig på ett visst sätt men man kan säga att många gör det. Vilka är det främst som rånar ungdomar på mobiltelefoner och ofredar svenska tjejer?

  Reply
 172. Roberth Ström februari 23, 2010 at 2:08 e m

  Igentligen finns det bara en fråga som behöver besvaras! kan Sverige ta emot 100 000 invandrare årligen? Visst dre får ha slöja om de vill men då får de ta konsekvensera av det med men istället ränner de till Do och kräver pengar. Så jävla absurt!

  Reply
 173. Roberth Ström februari 23, 2010 at 2:08 e m

  Hur horig en tjej är är det aldrig aldrig någonsin berättigad att våldta!

  Reply
 174. Melissa februari 23, 2010 at 2:08 e m

  Att tycka mindre om invandrare än svenskar som inte sköter sig är rasistiskt youre stupid fuck!

  Och om du nu påstår att dem inte gillar såna som t.ex lilla paow i Thailand osv varför åker du dit då?

  Och för det tredje och sista, du vill inte att man ska klä sig på ett visst sätt här, men varför ska du då få ta på dig shorts som visar din fula rumpa där borta när nästan ingen annan gör det och går ut på stan sådär, sen så säger du åå nej de kanske våldtar mig, åsna, bara för de kollar så kommer de inte röra!

  Reply
 175. Maja februari 23, 2010 at 2:09 e m

  Helt rätt! Coolt att du vågar stå för dina åsikter, inte många som vågar! 🙂

  Reply
 176. Caroline februari 23, 2010 at 2:10 e m

  Håller med Nina. Vad är det för fel på slöja när det inte är fel med kors eller buddhafigurer eller liknande? Vill man ha kors, då har man det. Likadant borde det väl vara med slöja, vill man ha det får man ha det. Nu finns det ju många också som väljer att inte ha slöja, bra för dem. Men lika bra är det om man själv väljer att ha det, för att de vill ha det på grund av sin tro och sina uppfattningar. Men det finns lika många ”svennar” där ute som är minst lika dåliga som ”dåliga blattar”. Statistik är bara statistik, det kunde lika gärna ha varit av en annan minoritet. Spelar ingen roll varifrån man kommer. Och vad tycker du om ”blattar” som är födda och har växt upp i Sverige och gått i svenska skolor då? Särbehandlar du dem då eller mot ”andra” utlänningar?

  Reply
 177. razan februari 23, 2010 at 2:11 e m

  kolla du vet inte ens varför man har sjal så du ska säga din åsikt om slöjor.

  Reply
 178. Roberth Ström februari 23, 2010 at 2:11 e m

  En sak till en del säger att de inte kommer in i samhället men är det en ursäkt för att bli kriminell? I sånt fall skulle flera hundratusen svenskar också vara brottslingar det är BS!

  Reply
 179. Johanna februari 23, 2010 at 2:15 e m

  Vad ledsen jag blir jag ser detta. Jag hade någon romantisk idé om att när vår generation växer upp, så kommer fördomar och rädsla för det främmande så småningom minska. Men nej, här sitter du, en tjej på inte ens 18 år och talar som en tvättäkta rasist.
  Jag förstår att det är svårt att se folks illa beteende och attityd i ens land som man älskar så mycket. Men du kan inte vara sa naiv och tro att det skulle bli bättre av att en person från social kan sitta ner med invandrarfamiljerna och prata ut om hur det förväntas att de ska bete sig här (vilket de med all säkerhet redan gör)
  Tänk dig in i situationen själv. Sverige blir krigsdrabbat och du är tvungen att lämna allt som håller dig kärt, vänner, hem, kanske till och med familj. Du bli tvungen att flytta till ett land en kultur och socialt beteende som är helt främmande för dig. Du lär dig språket så du klarar av att skaffa ett jobb, men ingen anställer dig, trots goda meriter, bara för du är blond. Du blir satt i en liten liten lägenhet utanför stan och känner varje dag hur du är illa omtyckt och oönskad, helt av allt vill alla att du flyttar tillbaka till därifrån du kom. Men det går inte, för du har inget kvar i sverige. Jag tror också du hade blivit arg. Arg och frustrerad. Och det hade kanske yttrat sig på sätt som inte är optimala.

  Jag blir så sjukt ledsen. Kanske är det jag som är naiv, men jag trodde verkligen vi var på väg mot ett bättre, mer civilicerat samhälle där vi faktiskt hade anständighet att ta hand om de som har det svårt. Men tydligen inte. Fan.

  Reply
 180. Cassandra februari 23, 2010 at 2:16 e m

  Håller med dig, är ju själv en så kallad ”svenne”. Tycker man att invandringen i Sverige är dålig så är man rasist. Men vafan, fly från krig och sen komma hit och behandla oss som redan bor här på världens sämsta sätt. Man får ta seden dit man kommer, det skulle jag göra i alla fall. Kan väl bero på att jag är uppvuxen på ett annat sätt. Är man homosexuell i Iran t.ex. så blir man hängd.. Det är fan sjukt, vi har ju massa personer här i vårt land som delar den åsikten. Ut med packet bara! Bra att du vågar stå för sin åsikt Paulina! Fler borde också göra det och rösta på SD när du blir 18. De vill bevara traditionen och det svenska i Sverige.

  Reply
 181. Hells Bitches februari 23, 2010 at 2:17 e m

  Tycker att du har ganska rätt här faktiskt..

  Reply
 182. Anna februari 23, 2010 at 2:18 e m

  Håller för en gångs skull med dig helt och hållet!!

  Reply
 183. Anonym februari 23, 2010 at 2:20 e m

  Sverige tar in på tok för mycket invandrare.

  Reply
 184. anonym februari 23, 2010 at 2:20 e m

  du kan inte bara säga sådär . det finns svennar som oxå gör så. vadå slöja”? de religionen halo.

  Reply
 185. razan februari 23, 2010 at 2:20 e m

  kolla ska förklara till dig:

  Så i arabländerna ser kulturen ut som sådan att man slåss, snor och lever på socialbidrag? seriöst tjejen, börja tala om någonting du läst på, istället för att idiotförklara dig själv.

  och att tycka mindre om invandrare än svenskar som inte sköter sig är väl rasistiskt? eller vad skulle du kalla det?

  svar: Nej men i deras länder så uppfattas te.x tjejer som visar axlarna håret knäna osv som dom inte är vana vid. Dom är inte vana vid att behandla kvinnor bra. En sak har jag också märkt är att folk i andra länder som te.x thailand egypten osv inte tycker om vita, är inte dom rasister då? Det blir fel hur man än vänder och vider på det..

  – kolla ska förklara till dig. Jag är muslim, och arab. Anledningen till att tjejer inte visar axlarna, håret, knäna är för att inom Koranen står det att en tjej får bara visa sådant till sin man. Och det med håret? NEJ! Man behöver inte ha sjal, men det e bara bra att man har sjal men det e bra att om man har sjal + respekterar och följer koranen. Inte bara att man har sjal och inget annat.. då behöver man inte ha sjal. Jo vi e vana att behandla kvinnor bra :s? män har mer respekt för kvinnor, asså en man får itne bara ragga på en tjej om det inte e hans fru. Män har respekt för kvinnor genom att inte röra okända kvinnor, prata med kvinnor känslomässigt. hälsa och sånt det e lugnt att man hälsar på okända kvinnor om dom e muslimer eller iaf har något gemensamt med mannen. Men man kan inte bara hälsa på en okänd kvinna bara så, för det står i koranen átt man inte ska ta hand i hand med en okänd kvinna för man får egentligen inte röra en kvinna tills man har gift sig med henne. förstår du? det har inte med att man inte tycker om vita att göra, om man åker till ett muslimskt land som t ex. thailand och egypten..

  – detta svar e till ALLA, som tror att män i muslimska länder inte respekterar kvinnor. inte bara PAOW utan ALLA som ej tror.

  Reply
 186. annonym februari 23, 2010 at 2:21 e m

  asso du vet inte ens vad du snackar om

  Reply
 187. emmmm februari 23, 2010 at 2:21 e m

  Håller med dig till 100 %
  Om vi åker till deras länder, tvingas vi bära slöja. Varför kan de inte acceptera våran kultur här då?

  Reply
 188. Manda februari 23, 2010 at 2:22 e m

  Så egentligen är det inte ”blattar” du ogillar, utan folk som beter sig respektlöst och illa. Jag menar, det finns många svenskar som beter sig dåligt med, så det är egentligen inte en rasfråga.

  Du använder ordet svensk som ett lite för positivt ord i mina ögon. Om man beter sig bra som utlänning så är man inte ”svensk” för det, man beter sig bara bra. På samma sätt som svenskar kan bete sig dåligt utan att bli ”blatte”…

  Du upprör folk helt i onödan pga att du är dålig på att uttrycka dig, och byter innebörd av ord..

  Reply
 189. ida februari 23, 2010 at 2:22 e m

  haha, personen som skrev så visade ju bara att han var en av ”dom”, patetisk jävel. och jag håller med, i Sverige har vi lagar som SKA följas om man vill bo här! blir så trött på utländska som beter sig som om dom fortfarande bor i sitt land. anpassning var ordet, svenskar anpassar sig om dom reser så varför kan inte dom som kommer till sverige också göra det?. nu dömer jag inte heller alla, utan dom som visat sig vara en i mängden.

  Reply
 190. razan februari 23, 2010 at 2:22 e m

  sen får du väl förstå att män i Europa och män i Afrika och Asien tänker på två olika sätt. Trodde du förstod det.

  Reply
 191. emmmm februari 23, 2010 at 2:23 e m

  Håller med dig till 100% paow!
  Om vi åker till deras länder, tvingas vi bära slöja. Varför kan inte de acceptera våran kultur här då?

  Reply
 192. mimi februari 23, 2010 at 2:24 e m

  håller med. har också fått påhopp om att jag ogilalr blattar i min blogg. men det är som sagt skillnad mellan blattar och utländska! jag är själv halv amerikan och därför utländsk men ser mig absolut inte som någon blatte! ser mig som svensk 🙂 helt klart!

  Reply
 193. Ja du februari 23, 2010 at 2:29 e m

  Ja du paow. Dina åsikter är väldigt intressanta och bevisar hur inskränkt du är. Det är bra att du yttrar dig fritt, det får oss andra att lära känna en outbildad och ignorant tjej.
  Jag antar också att du e väldigt obstinat utav dig, så jag tänker inte ens sitta och försöka ändra din åsikt. Du är ändå 16 år gammal och har hoppat av skolan. Det är ingen som förväntar sig att du ska prestera bättre som skribent.

  Reply
 194. razan februari 23, 2010 at 2:29 e m

  åsa skriver:
  2010-02-23 kl 11:32
  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  Åsa, du ska också få ett svar av mig.

  – Lyssna okej ingen säger att bara för man har sjal e man skitbra, det e inte så man måste följa koranen och allt.. sen det e fittigt av dom att fuska så.
  Nej bara för att några tjejer i din klass gör så ska inte det förbjudas helt och hållet. Hur tänker du? ALLA TJEJER med slöjor fuskar inte? du kan säga att tjejerna i din klass inte borde ha sjal, MEN INTE ALLA!! ”va ska de va bra för liksom..”? asså shiit. det e mycket det e bra för, inom islam. alla har rätt att se ut som dom vill, det e som sagt sverige e ett fritt land. t ex. vf ska man ha kors i skolan? va e det bra för liksom? det e samma sak för inomom kristendomen. det e samma sak!! Vadå ”de kan ju inte andas” ? MENAR du ALLVAR? andas man me håret eller me magen? har du ens frågat dom om dom kan andas? för du verkar vara dum i huvudet, inget illa ment..

  Reply
 195. razan februari 23, 2010 at 2:30 e m

  evelina har ni respekt för oss. kolla vad bara några folk skriver här..

  Reply
 196. Hejjsann februari 23, 2010 at 2:32 e m

  Var försiktig med de ”därute”. Man undrar vad de
  gör här.
  Islam är lika illa för kvinnor som män.
  Ta hand om dig. Snygg sida.
  Leve ungdomen.

  Reply
 197. emelie februari 23, 2010 at 2:33 e m

  du fanimej smart och klok tjej. Du har helt rätt, jag är inte rasist men jag tycker precis som du!

  Reply
 198. johanna februari 23, 2010 at 2:34 e m

  alla tycker olika ,alla har sin egen åsikt och jag kan säga jag håller med dem utländska och dej paulina,
  vakta era tungor…

  Reply
 199. Sebastian februari 23, 2010 at 2:34 e m

  Du vet verkligen inte vad du snackar om. Du har heller inte ett verklighetsperspektiv.

  ”Sverige tar in många invandrare, sätter dom i en liten lägenhet med sina fem ungar så dom får leva på socialbidrag”

  Så du tycker vi ska låta människor som lyckas ta sig hit åka tillbaka till sina länder och svälta till döds? För du tycker vi har tagit in för många?
  Invandrare vill arbeta, men du har la koll på att en invandrare har 10x så svårt som en svensk att komma in på arbetsmarknanden, eller vänta, visste du detta? När du bildade din ”politiska åsikt”.

  Du tycker även de är jättekul o resa?
  Du tycker det är gott med chocklad?
  Du tycker det är gott med kebab?

  Detta är inte svensk kultur.
  Lev på kötbullar resten av ditt liv.
  Du säger ja till all detta men nej till folket som gör det?
  Du ser hellre att folket som gör din mat svälter i afrika, som det ser ut nu, för här snackar de cho bre och ”blatte språk” och dansar inte runt en midsommarstång.
  Men klart som fan vi ska suga ut Afrika på deras naturresurser. Men nej, hit får de inte komma.

  Jäkligt besviken på dig och alla andra Sverigedemokrater.

  Reply
 200. Amanda februari 23, 2010 at 2:35 e m

  ja det är bra att de får lära sig hur man beter sig i Sverige, eftersom i alla andra länder i världen är det helt okej att slåss och sno. Det är faktiskt så att när vi kommer till ett annat land så blir de stötta när vi inte snor. Snacka om kulturkrock där alltså! Det är tur att Sverige finns och kan vara en moralisk förebild för alla andra i hela världen. Tänk vad bra det skulle vara om alla andra länder i hela världen också förbjöd mördande. Gud vilken underbar värld det skulle vara då!

  Det är tur att det finns såna som du som kan förklara för oss okunniga hur världen ser ut.

  Reply
 201. Lisa februari 23, 2010 at 2:36 e m

  jag håller med dig om att slöja, burka mm borde ej få användas i offentliga miljöer! det att kvinnoförtryck och vi i sverige har inte en sådan syn därför borde ni invandrare som får komma hit anpassa sig och ta av dig slöja, burka mm, för såndana saker används inte här! när vi kvinnor kommer till ett arab land måste vi anpassa oss, tex ha kläder som täcker mer, kanske ej köra bil mm. för det är så det är där. visa då respekt och hänsyn när ni kommer till sverige! Lär er språket bra, skaffa ett jobb, RESPEKT!

  Reply
 202. Trinidaz februari 23, 2010 at 2:39 e m

  Håller med dig fullt och ständigt ! Väldigt bra skrivet. Det är bara synd och skam att de ska få snacka så mycket skit om oss och bete sig illa i vårt land och ingen reagerar. men så fort en svensk eller en icke invandrare pratar illa om dem så blir man kallad rasist direkt !

  Så stå å dig.

  Reply
 203. fanny februari 23, 2010 at 2:39 e m

  sjukt bra sagt 🙂

  Reply
 204. anna februari 23, 2010 at 2:39 e m

  håller helt med dig paulina! sverige är ett frittland och tillskillnad från många andra länder (de som inte tar inte tar in invandrare) så är vi sjukt schyssta som gör så. vi ger dem en stor jävla chans att leva så då borde dem fan behandla oss och natuer med respekt. när min syster precis hade flyttat till solna åkte jag dit för att hälsa på henne. på kvällen gick vi på bio i stan och när vi var tillbaka i solna och precis hade kommit upp från rulltrappan möter vi ett par ”blattar”, en av dem kommer fram till mig och lägger armen om mig och frågar hur gammal jag är, 15 säger jag då eftersom att jag var det, när jag sen inte svarade på några mer frågor (han var äcklig och jag kände inte han så vad fan skulle jag prata med han för?) gick han till min syster och frågade hur gammal hon var osv, då sa hon att hon var min mamma haha, vet inte varför men men.. vi fortsätter att gå och han följer efter, vi säger att vi ska gå hem och då frågar han vart vi bor, min syster pekar åt ”det” håller och då säger han ”ÅÅ DOM BOR VID OSS KOM VI HÄNGER MED!!!!” säger han till sina kompisar. nej säger vi, sen så säger min syster ”nej alltså vi bor där” och pekar åt ett annat håll. sen börjar vi sprigna och han springer efter, men då kommer hans kompisar och tar tag i honom och håller fast om honom, dem var ju ite mer normala än honom. sen så ropar han att vi är horor ocha att han ska knulla oss i fittan. så skulle ALDRIG! ALDRIG! ALDRIG! en svensk kille göra!!! när man snackar om att svenska killar inte har respekt för tjejer menar man att dem leker med oss känsomässigt men när man snackar om att utländska killar inte har respekt för tjejer är det för att dem behandlar oss som skit så fort dem ser oss. och det är för att deras äckliga pappor lärt dem att man inte ska behandla kvinnor med respekt, det enda dom ska göra är att föda deras söner som förstör ännu mer liv. och det jag precis berättade om mig och min syster, det är PRECIS därför vi tjejer är rädda/inte tycker om blattar.

  Reply
 205. Linda februari 23, 2010 at 2:42 e m

  Hej Paulina

  Jag är född i sverige men mina föräldrar har invandrat hit, jag håller ändå med dej fullständigt, de flesta invandrare kan inte uppföra sig normalt och man borde därför mixa svenskar och invandrare tex i skolor och städer så att dem lär sig lite av den svenska kulturen, men muslimer borde verkligen inte bo här om de ska ha på sig sina slöjor och leva i sin egen värld, alla vet ju att muslimska länder är omänskliga och samma med religionen och dess kultur…

  Reply
 206. Sofie februari 23, 2010 at 2:42 e m

  Håller med dig till 100%. Det är bra att du skriver, håller fast vid dina åsikter 🙂

  Reply
 207. alex februari 23, 2010 at 2:43 e m

  kan nog inte annat än att hålla med dig. Mina småsyskon får inte fira skolavslutning i kyrkan längre, (som är en gammal tradition) eftersom det går TVÅ st invandrare på skolan som inte vill det….så nu får dom ha skolavslutningen i en rutten matsal. Sommarkänslan där va?

  Reply
 208. Ibrahim Shallaballe februari 23, 2010 at 2:44 e m

  Jag älskar Sverige
  Jag älskar svenskhet
  Jag älskar svensk kultur
  Jag älskar svenskar
  Jag älskar Paow

  Reply
 209. Manda februari 23, 2010 at 2:44 e m

  NEJ FÖR I HELVETE #2 och Nathalie har kommit igång i en gullig outtröttlig diskussion ser jag. Helt underbart att båda skryter om vad de gör, eller i NEJ FÖR I HELVETE #2s fall, vad de planerar att göra xD

  Söta båda, men lutar nog själv mer åt Nathalies håll.

  Reply
 210. Linda februari 23, 2010 at 2:48 e m

  RELIGION ÄR SKIT; DET FÖRSTÖR ALLT

  Reply
 211. vk februari 23, 2010 at 2:48 e m

  du är ju lika blond som du ser ut?
  (och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno”)
  RESPEKT? Visa mig respekten? Det finns lika många svenskar som snor som blattar.
  Och vafan ska man inte få ha slöja för? Du är ju dum i huvet på riktigt. De flesta utländska flyttar inte hit för att vara som svenskar!! Utan för att leva tryggt! Idiot..
  SLuta leka mogen. Man skrattar bara åt dig varje gång du skriver ”något allvarligt”. Patetiska blondin.

  Reply
 212. Christine februari 23, 2010 at 2:49 e m

  ”sen får du väl förstå att män i Europa och män i Afrika och Asien tänker på två olika sätt. Trodde du förstod det.”

  Män från MENA länderna har en annan kvinnosyn ja, därför blir det problem. Var är alla feminister nu? Varför ropade dom bara då Hagamannen hamnade på löpsedlarna?

  Reply
 213. linda februari 23, 2010 at 2:50 e m

  JAG HÅLLER MED DIG TOTALT!
  SKULLE JAG ÅKA TILL IRAK ELLER NÅGOT SKULLE JAG VARA TVUNGEN ATT BÄRA SLÖJA. JAG SKULLE VARA TVUNGEN ATT GÅ EFTER DERAS SEDER OCH REGLER. DÅ FÅR FANIMEJ ALLA UTLÄNNINGAR RESPEKTERA VÅRA REGLER OCH SEDER. OM DET INTE PASSAR ER DÅ ÄR DET ERT PROBLEM.:) och varför anses RASISTER bara vara svenskar?! rasister kan lika gärna vara utlänningar som inte gillar svenskar? vad e skillnaden? INGET. VI GER DET VI FÅR. om ni inte behandlar svenskar med respekt kommer inte svenskar att behandla er med reskept.

  Reply
 214. emma februari 23, 2010 at 2:50 e m

  jag håller faktiskt med! tycker att det ibland kan bli alltför uppenbart med dessa kulturkrockar, och sverige borde somsagt inte ta in så många invandrare som man gör. Har inget emot dem, men jag anser att man bör anpassa sig till ett annat lands kultur, precis som vi skulle gjort om vi flyttat.

  Reply
 215. Anonym februari 23, 2010 at 2:53 e m

  Bra skrivet 🙂

  Reply
 216. Nikolina februari 23, 2010 at 2:54 e m

  Håller med dej till 110%.. är själv blatte och tycker oxå att vi som flyttar till sverige ska anpassa oss till de svenska traditionerna och lagarna..

  Reply
 217. Anonym februari 23, 2010 at 2:55 e m

  jag började läsa detta inlägg och tänkte ”du kanske har nåt vettigt att säga”, men sen visade sig att det mesta är bullshit.
  självklart fattar man att man inte gillar folk som snor och slåss osv.. men det är ju inte direkt bara ”blattar” som gör det. svenskar kan verkligen vara hur otrevliga som helst, det kan varje människa oavsett vilket land man kommer ifrån. det handlar inte om landet utan om personen själv. och har utlänningar rätt att säga ”jävla svenne” osv, nej det har de inte. men du är ju rasistisk, och säg inte att du inte är det. för rasist är när man är diskriminerar människor av annat kön, hudfärg, religion osv. och när du säger att slöjor borde förbjudas i skolor så är du rasistisk mot muslimer.
  du säger att ”blattar” är så ohyffsade och massa annat, men vad är du då? kränker massa människor med det här inlägget. självklart förstår jag att man har rätt till sin åsikt, men det här är kränkande.. tänk på det. och när du skriver att du ser mer illa på utlänningar som gör nåt dumt än om svenskar gör det.. kallar inte du det rasistiskt?

  Reply
 218. Emelie februari 23, 2010 at 3:02 e m

  Förnuftiga åsikter!

  Reply
 219. Nicole februari 23, 2010 at 3:03 e m

  Jag håller också med dig :). Hoppas att du har det superskönt! Sola massor åt mig med! Kram <3

  Reply
 220. Lina februari 23, 2010 at 3:03 e m

  Ja, om vi skulle flytta till deras länder så skulle vi bli tvugna att anpassa oss. Tycker att dom också ska göra det då.

  Reply
 221. Pejang februari 23, 2010 at 3:04 e m

  Hej,
  Jag läste ditt inlägg i http://www.frianyheter.wordpress.com och jag håller med om mycket i det du skriver!
  Ja det finns många bråkiga ”snor ungar” som har invandra bakgrund!
  Men människor som jag du/ni och alla andra som tycker så , måste lära oss mer om problemet som verkligen existerar! Vi måste lära oss att denne är inte en bra människa (varför är en annan diskussion) och inte dra alla oss invandrare över en kam!
  det finns invandrar som jobbar i Ericsson, ABB , Scania , taxi, sjukhus, restauranger etc.. och verkligen kämpar för sitt överlevnad. dem kämpar dubbelt så hård för att anpassa sig i det svensk samhället!
  Det finns invandrar som älskar Sverige mycket mer än Svensk gör!
  så våran existens är inte bara bråkiga ”snor Ungar” majoriteten av oss invandrare älskar Sverige och är stolta över att ha Svenskt uppfostran. och ja vi skäms för dem som förstör mycket mer än vad du anar och känner!

  så unga tjejen nej du är inte rasist för du tänker så som du gör, du är bara okunnig och jag förstår det. du bor mitt i sthlm och majoriteten är Svenskar där.

  önskar dig all lycka

  från
  Svennen/Iranien

  -Pejang

  Reply
 222. Tompa22 februari 23, 2010 at 3:05 e m

  Bra skrivet Paulina! Alla hjärntvättade typer här som snackar att buhu invandrare får ju inga jobb så därför blir det stökigt. Jaha och är det okej att börja råna och kasta stenar för att man inte får jobb eller? Gör ni det själva också?

  Var inte så naiva småbarn. Fatta att dom flesta utomeuropéer kommer från primitiva kulturer där sånt är mer eller mindre okej. Fast där vågar dom inte bete sig så, då skulle dom få stryk som bara fan eller slängas i fängelse. Men här med alla slappa svennejävlar som inte ens vågar försvara sig, så kan dom härja runt hur mycket dom vill. Och tillomed få skadestånd om nån svennejävel försöker stoppa dom. Idioter är ni alla som inte fattat detta. I alla fall mycket bra skrivet och modigt av dig Paulina! Stå på dig!

  P.s. Ni som kräver respekt; respekt förtjänar man. Det är inget man kan kräva. Jag respekterar ingen som går runt och kallar folk svennejävel/svennehora. Dom ser jag ner på. Dom är långt lägre än djur.

  Reply
 223. Anna februari 23, 2010 at 3:10 e m

  Detta är ett känsligt ämne och det är ju inte konstigt om invandrarna reagerar, men jag håller med dig paow. Jag bor i Malmö och känner många ifrån rosengård och några av dom har jag pratat med om detta. Dom flesta håller med! Alltså dom som är mogna nog att tänka lite på någon annan än dom själva. Ni kanske har läst om kackerlackorna på rosengård. Om inte det så var det en jätte big deal här i Malmö iaf att det fanns kackorlackor i lägenheterna på rosengård. Detta fick staten betala och fixa men vet ni varför det kom kackorlackor dit och inte till någon ”svenne”? Jooo för att invandrarna som kommer till sverige många av dom har bott i tält i hemlandet och vet inte hur man städar. Detta är fakta och jag har bland annat en polis som kan intyga om detta som dessutom är invandrare! Sen e d en sak till som gör mig förbannad (för det är tydligen vi svenskar som måste anpassa oss efter er som kommer till VÅRT land) Det är det här med att vi inte längre får fira julavslutningar i kyrkan mer för det är respektlöst mot muslimerna. VA?? Vi bor i ett kristet land och jag e inte det minsta religös men jag gillar att gå i kyrkan då och då det ger mig ro specielt till julen eftersom det är en reliös högtid! Vi i sverige borde avskaffa slöjor i skolor och fortsätta att inte ge elever ledigt när det är bajram! Varför ska vi vara så himla respekterande mot er när ni kommer till vårt land och förstör? Ni tar våra tradiotoner och bajsar på dom…varför ska vi då vilja ha era fula slöjor i våra skolor? Jag är väldigt påläst och har läst Koranen det står inte ett ord i den (som ni påstår) att ni måste ha slöja. Ni ”svär på gud” varenda gång ni ljuger och ni tror att ni kommer komma till paradiset bara för att ni påstår er vara muslimer. My ass. Jag kommer iaf ha en snygg solbränna när jag kommer till helvetet.

  Reply
 224. bennifer februari 23, 2010 at 3:11 e m

  hur fan ska man visa respekt för ngn om inte den andra visar respekt. .
  vet du ens vad respekt är elle?
  respekt visar man inte ba för att ngn är vit och ngn är brun.
  Respekt visar man mot människor som vet hur man beter sig, och du din fula smala äckliga anoroxia brud vet tydligen inte om hur man beter sig.

  så jävla störande person, syns vi i sthlm lär dabba sönder dig. ANSA

  Reply
 225. anna februari 23, 2010 at 3:14 e m

  vadå avsaffa slöjor? asso gå till skolan & lär dig ngt människa??

  Reply
 226. Erik februari 23, 2010 at 3:18 e m

  Gud! Jag hatar att sk. ”blattar” känner sig så träffade och tar allt personligt. Så fort det kommer en text som handlar om ”rasism”/”utländska” osv så sätter dem en stämpel och börja försvara sig som in i helvete, utan ens ha läst vad som förs igår.

  Reply
 227. sara februari 23, 2010 at 3:21 e m

  asså va fan är detta ett skämt eller? ofta man säger så. vadå har DU och ALLA andra här som kommenterat, har ni aldrig sett en svensk göra något dumt? llvrligt talat hur barnsliga ska ni bli, vad man gör har abslout inget med att göra med var man kommer ifrån vilken religion man tillhör eller något , jo EN sak , det är hur man blivit uppfostrad men även att men själv välje en dåligare sida. så, paow som du kallar dej för, tänk efter lite och se att det inte bara är invandrare eller som du själv säger och diskriminerar andra med s.k ”blatte” , det är inte bara dem som förstör em ja man ser det på annorlunda sett i och med att man kommer från ett annat land, men kom inte o säg att det är invandrarna som förstör elr mördar nån osv. vi har ett ex ANDERS EKLUND? var han en invandrare : nä skulle inte tror det. o det han gjorde var riktigt äckligt och kan man vekligen sjunka så lågt? nope tror ej det. ta en nypa luft och tänk efter.

  Reply
 228. JPH februari 23, 2010 at 3:22 e m

  Marioteten av dom kriminella är från utlandet. Sant!

  Ord som abo guzz osv har inget med att dom inte kan svenska utan att man blir super ball om man andvänder sån slang.

  Mällanöstern har en fucked up kvinno syn. INgen tvekan.

  Reply
 229. carro februari 23, 2010 at 3:22 e m

  Önska bara att det blev krig i Sverige så du fick känna på hur det är att fly och lämna allt i hemlandet!

  Reply
 230. Ebba februari 23, 2010 at 3:22 e m

  jag tycker exakt samma sak, jag beundrar att du vågar skriva som du tycker i den här bloggen§!

  Reply
 231. Anonym februari 23, 2010 at 3:24 e m

  OMMMG ? SKOJAR DU? ELLER E DU SERIÖS?
  ass

  Reply
 232. Sandra februari 23, 2010 at 3:25 e m

  Riktgit jävla bra skrivet ! Jag håller verkligen med dig till 100% !!

  Reply
 233. sara februari 23, 2010 at 3:25 e m

  jag tycker att du vet jävligt lite vad det gäller utlänningar. När Sverige behövde arbetskraft 1960 då behövdes invandrare i det här landet. men nu när det har kommit för ”mycket” så påstår ni svenskar att det dåligt för Sverige. Man ser att du inte går i skolan för du kan ingenting, måste bara påpeka att det finns länder som är mycket mindre än Sverige och tar t.o.m. in mer invandrare än vad Sverige gör.Jag kan hålla med om att det finns mycket skit människor i landet, men det är inte bara utlänningar utan svenskar också! du sitter å snackar massor av goja här på din blogg om både araber å thailändare, och sedan åker du till deras land och solar din lilla röv? hur ska du ha det egentligen .. du är en människa som bara består av dubbelmoral! tack för mig 🙂

  Reply
 234. Andrée februari 23, 2010 at 3:25 e m

  Trevligt med nån som förstått lite mer än den ”typiske blatten” som skriker rasist i tid och otid.

  Och nej Caroline, det är inte ”rasistiskt” att tycka mindre om en invandrare än en svensk som beter sig illa. Förutom det faktum att båda parter faktiskt är av samma ras och därför är helt omöjligt alltså.

  Det är lite större än så. Först handlar det om faktumet om att du/vi bjudit in folk i behov av hjälp, som missbrukar vår gästfrihet. Det handlar om att en MINORITET av vissa individer står för en MAJORITET av skiten i landet. Det handlar om ett generellt tänkande, överlag.

  Sedan att invandrare gnäller på att ”alla är rasister, JAG har minsann skött mig” istället för att gå med i klagomuren och demonstrera MOT sina egna, är en annan sak. Pinsamt och inget som bidrar.

  Reply
 235. Andrée februari 23, 2010 at 3:26 e m

  @Sara:
  Säg att du INTE jämförde arbetskraftinvandringen på 50-60 talet och flyktingpolitiken idag, snälla. I all välmening, hur gammal är du?

  Reply
 236. Ellie februari 23, 2010 at 3:34 e m

  Håller verkligen med dig!!!

  Reply
 237. Jocke februari 23, 2010 at 3:34 e m

  Jag tror signaturen Emma inte riktigt vet hur det står till i samhället idag… Kommer man som flykting till Sverige så skall man självklart anpassa sig efter Sveriges lagar & seder. Tyvärr gör majoriteten inte det. Sveriges flyktingpolitik är skrämmande och naiv, men snart kommer SD in i Riksdagen och förhoppningsvis blir det lite bättre då. Tex att våldta/göra något brott när man är asylsökande skall förutom ett hårt fängelsestraff även betyda utvisning på livstid! Så är det inte precis idag… Kolla länken ovan, lite fakta från Norge och Oslo. Tänk då på att i Sverige är det mycket värre, bara att dom styrande politikerna inte vill erkänna det, vore ju rasism…

  //Jocke

  Reply
 238. nadine februari 23, 2010 at 3:35 e m

  asså jag fattar inte hur de kan finnas såhär pantade männsikor. jag e själv arab och visst jag tycker också illa om folk som beter sig illa. FOLK som beter sig illa, inte VISSA folk som beter sig illa som du gör. egentligen är det ingen skillnad på när en svensk beter sig illa och en utlänsk gör de, den enda skillnaden är att dom gör det på olika sätt. jag HATAR när utlänska killar kallar svenskar för horor osv, men jag hatar oxå när man går själv över en gata och det kommer ett gäng svenska killar och tjejer och ser ner på mig ooch skriker saker efter mig som jävla blatte . jag tycker ärligt talat bara synd om dig gumman. du kommer växa upp inse att världen e så jävla mycket större än vad du tror. hoppas du kmr läsa dehär inlägget i framtiden och skratta åt dig själv och tänka ”haha hurfan kunde jag vara så fördomsfull? hur kunde jag sitta och skriva såna idiotiska grejer som att man ska avskatta slöja i skolor? hurfan kunde ja va så instängd och vägra acceptera nån annan kultur än den svenska?” min mamma e svensk, och min pappa e arab, här hemma lever vi som muslimer gör, vi är muslimer, min mamma e svensk men min pappa berättade om islam och visste direkt att de va en religon hon ville tillhöra. från min mammmas sida är alla kristna och svenska, ja har lärt mig acceptera den svenska och arabiska kulturen, men den kulturen ja kmr leva bäst på är arabiska, där får man lära sig ha självrespekt med mera. har inget emot svenskar men däremot har ja emot såna korkade mäånnsikor som du som tror att dom vet nåt utan att ens ha upplevt det. tänk diig att du en dag skulle träffa en tjej som va den äktaste du hade tträffat, din bästa vän i hela världen, som skulle va arab och muslim och trivas jättebra med det? hon skulle berätta om hennes familj för dig och va dom bruka göra tsm jag e SÄKEER på att du skulle ändra din åsikt direkt. ja tror att anledningen till att du har sånahär tankar och fördomar e föratt du e rädd. du e rädd att ge dig in o upptäcka andra kulturer än den svenska, ja förstår de, för ibland e jag rädd för svenskar, ja e rädd föratt ja så många gånger fått sneblickarna pga ja inte ser ut som dom o de e ju samma för dig fast tvärt om. men sitt inte o skriv sånthär jävla skit när du egentligen inte vet nåt om det. det är min åsikt.

  Reply
 239. Tommy februari 23, 2010 at 3:36 e m

  Världens alla folk lider av utarmning och alla hotas att försvinna. Då får vi en minskad etnisk mångfald i världen och tusenåriga kulturer riskerar att gå i graven då vi ska göra allt exakt likadant överallt. Det finns många folkgrupper som inte själva vill försvinna.
  Lösningen heter Etnopluralism – en kärleksförklaring till alla världens folk och kulturer. Med Etnopluralism erkänns alla folk samma och lika rättigheter och vi kan leva sida vid sida utan krig och konflikter.
  Tyvärr rasar krig och konflikter överallt idag och många lider. Det är ett resultat av de som har haft mandat att styra under flera årtionden och mångkulturen piskar bara upp stämningen ännu mer. Etnopluralism är lösningen på fredlig väg med ömsesidig respekt för varandra.

  Reply
 240. Sandra! februari 23, 2010 at 3:37 e m

  Jag håller med dig, liksom jag kommer från iran men jag känner mig svensk eftersom att jag har nästan bott här hela mitt liv, & så hatar jag ”blattar” som går runt & förstör för andra utländare som faktis lever som en normal människa & beter sig som en människa, liksom det är inte alla ”blattar” som beter sig som djur!

  Reply
 241. Rebecka februari 23, 2010 at 3:37 e m

  Okej jag håller med om nåra saker men du kan ju fan inte säga att det bara är invandrare som behandlar sina kvinnor illa!! du vet ju fan ingenting! Svenskar är ju fan värre och jag säger inte detta bara för att jag är ”utlänning”! Man hör ju alltid att det är nån svensk som har våldtagit en tjej eller misshandlat nån! det är så samhället funkar nu för tiden! Idioter våldtar eller misshandlar nån, man blir polisanmäld hamnar i fängelset sen fortsätter livet.. Men om du inte vill förlora läsare så ska du nog inte skriva det där, du säger att du inte är rasist, det du skrev nyss kan nog många uppfatta som rasistiskt!!!

  Reply
 242. Madde februari 23, 2010 at 3:38 e m

  Jag håller med dig på det mesta. Men att avskaffa slöjor i skolan? det vet jag inte om jag håller med dig om. Alla har ju sin religion och om folk med slöjor inte stör, varför bry sig mer om det? Men jag förstår vad du vill säga 🙂

  Reply
 243. Lixombex februari 23, 2010 at 3:38 e m

  Jag tycker det där var riktigt bra formulerat. Jag menar, vi i Sverige är snälla och omtänksamma när vi tar emot invandrare som kanske bor i ett land där det är fattigdom. Jag säger inte att dom valt att komma hit men dom kommer hit. Är vi då snälla och släpper in dom, ger dom socialbidrag, utbildning så dom klarar sig så ska dom ju sköta sig. Och i Sverige ska samtliga i familjen ha jobb/skola. Det ska inte vara så som i t.ex afrika då kvinnorna inte har några rättigheter och sitter hemma och arbetar med hushållet som någon fet jävla hemmafru. Nej usch!
  1. Lär er vad som gäller här i vårat land!
  2. Lär er prata svenska!
  3. Skaffa jobb/utbildning!
  Att vi bara tar emot mer och mer invandrare är ju dels en anledning till arbetslösheten nu för tiden. Nog med att vi förlorar arbetsrkaft, sedan förlorar ju staten massvis med pengar som rinner ner i arbetslösa invandrares händer.
  Och nej, det är inte bara invandrare som är arbetslösa men enligt statistik så är iaf majoriteten invandrare. Jag är FÖR att invandrare ska få komma till vårat land, men MOT att dom ska få stanna när dom utnyttjar rättigheterna i vårat land.
  Är det inte så du menar?
  Du har iaf full backup från mig!

  Reply
 244. Anonym februari 23, 2010 at 3:47 e m

  Anonym skriver:
  2010-02-23 kl 11:31
  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  HAHHAHA Herreeeguuud to much young people, that know to little.. READ AND LEARN YOUNGSTER!! pinsamt soo pinsamt!!

  Reply
 245. Becka februari 23, 2010 at 3:47 e m

  ” Så jag är absolut inte rasist, snarare att jag ogillar utländska som beter sig illa mer än vad jag ogillar svenska som beter sig illa. ”

  Du måste skoja ? Allt det där med att blattar snackar i slangord är i stort sätt inte deras fel! Sverige tänker så sjukt konstigt, Dom sätter alla invandrare på få platser. Tex om Sverige hade tagit hand om invandrarna bättre skulle det inte blivit som de blivit med alla jävla fördomar. Dom har sättit nästan alla invandrare på samma plats, och då umgås dom nästan med inga svenskar just därför språket ” Abo, jalla, bre ” ! Det är sverige som inte tar hand om dom, och tex om en Sven Andersson & en Mustafa Mohammed söker jobb på samma företag, så struntar dom i hur bra Mustafa är, utan det är Sven som får jobbet direkt. Allt handlar om fördomar, och DU HAR DOM !! Du borde åka ut till en förort & kanske börja umgås med mer invandrare innnan du talar ut. Jag (svensk-italienare) & mina kompisar (svenskar & invandrare) har fått så mycket skit av Polisen m.m. pga vårt boende & ursprung! dom skriker ” jävla blatte jävlar ” utan att man gjort något.
  Och det där med slöja, hur tänker du? Slöjan tillhör vissas religion, om tex Egypten som du vart i , där har kvinnor slöja, men du hade ju inte de!?!? ALLA killar ser tjejer som ”objekt”, jag har vart med om Fler svenska killar som är svin än invandrar killar.

  Svenskar respekterar inte invandrare som du säger, alla svenskar har för mycket fördomar!

  Reply
 246. Anonym februari 23, 2010 at 3:48 e m

  Grattis!! Du är rasist!

  Reply
 247. Anonym februari 23, 2010 at 3:48 e m

  Jag håller nästan med….utom det här med slöjan. Man ska acceptera människor vare sig dom har på sig slöja eller ej. Då skulle alla muslimska länder kunna säga att det är förbjudet att ha korsta kjolar, klänningar mm på sig för det är ett muslimskt land? Det låter lite knäpp! så då skulle du tex nu inte kunna åka till egypten och bada utan gå runt i slöja! Därför bestämmer var och en hur man klär sig..vare sig det är en muslimsk land eller kristet. annars håller jag med om att det finns invandrare som verkligen försöker och dom som bara struntar i skolan fast dom har chansen att få utbildning!

  Reply
 248. Sister februari 23, 2010 at 3:49 e m

  Min mamma är svensk och min pappa är invandrare från kenya.
  Min pappa jobbar hårt och äger en egen resebyro osvosv. SÅ ALLA NI IDIOTER SLUTA GÅ RUNT OCH FÖRSTÖR RYKTET FÖR DOM SOM FÖRSÖKER! Min pappa blir bemött med fördommar varje dag tack vare er! Det blir jag med för att jag har mörkare hy än de flesta för att jag är mulatt men när jag öppnar käften och pratar rent så märks det att de försvinner. Det är inte så jävla svårt. Den där kommentaren var helt onödigt. Jävla svenne är du rasse blablabla! Du är anledningen till att paow har fördommar. Skyll inte på någon annan än dig själv.
  Och dethär kommer från en person som vet att det inte är så kul att leva med att alla dömmer en men det går att ändra på so get your shit together foks!

  Reply
 249. erika februari 23, 2010 at 3:52 e m

  Bara för att vara petig o påpeka en sak som du säkert också märkt!

  Så var ju frågan ”Är du rasse eller? fucking svenne!” så enligt mig, anses personen som skrev det vara en rasist, jag är själv svensk o sjukt stolt. Har inget emot nån annan nationalitet! Men jag tänker precis som du gör.. Men det finns både svenskar o utländska som bemöter en på ett kaxigt sätt.
  Keep it up! älskar din stil!

  Reply
 250. Miia februari 23, 2010 at 3:52 e m

  jag håller med dig paow (y)

  Reply
 251. Anonym februari 23, 2010 at 3:54 e m

  men vrf använder inte du slöja då när du nu är i en muslimsk land ??
  du säger ju att alla araber ska sköta sej här o aaah ,
  men du da ? du går halvnaken på en muslimsk land inte konstigt att gubben kalla dej hora ?
  :S

  Reply
 252. sarah februari 23, 2010 at 3:56 e m

  men vrf använder inte du slöja då när du nu är i en muslimsk land ??
  du säger ju att alla araber ska sköta sej här o aaah ,
  men du da ? du går halvnaken på en muslimsk land inte konstigt att gubben kalla dej hora ?
  :S

  Reply
 253. alexandra februari 23, 2010 at 3:58 e m

  ASSÅ NEJ PAOW HUR VILL DU ATT VI UTLÄNDSKAR SKA BETE OSS SOM DA NÄR VI KOMMER O BOR I SVERIGE,. SOM DEJ ELLER HAHA KNAPPAST SKA JA BLI SOM DEJ ELLER KISSIE ELLER DESSIE NEE DONT THINK SO. SKA JA SOM DEJ SOM GÅR RUNT OCH SNACAKR OM HUR FIN DU E., ELLER SOM KISSIE MED FEJK BRÖST NEE JAG E MIG SJ SÅ ÄVEN OM DU GILLAR DE ELLER INTE SÅ KOMMER VI BLATTAR ALLTID ATT VA BLATTAR, O EN LITEN FUCKING SVENNE RASIST SOM DEJ KOMMER INTE ÄNDRA PÅ DE BELIVE ME,JA KAN SKRIVA HUR MYCKE SOM HELST MEN HOPPAS ATT DU ”GET THE POINT” fucking äckel svenne dee första o sista gången ja besöker din blogg äckel.!

  Reply
 254. camilla februari 23, 2010 at 3:59 e m

  Det är ju invändrarna självas fel i så fall.. Hade dom inte börjat med att misshandla, slå kvinnor, sno osv. hade det aldrig varit så att alla hade hamnat över samma kant. Vi är i sverige och klart man INTE tar och snackar massa skit om sitt eget folk det är lätt att förstå bara att vissa dumma inte verkar fatta. Alla invandrare i sverige bosätter sig tillsammans och på så sätt inte lär sig svenska och allt sånt.. Vi svenskar gör lika dant i andra länder för det blir lättast så men vi bryr oss inte speciellt mycket. Det är fan deras egna fel ifall ni vill att vi ska dra alla över en och samma kant. Ni som är ungdommar nu borde börja tänka lite för NO CHANSE att era barn kommer få jobb och bli rätt behandlade när en del är otrevliga mm. Jag tycker själv det är fel att svenskar kan göra något och sen inte att alla dras över samma kant med det beror ju på att vi bor i sverige. Hem land -> Bra behandlad

  Reply
 255. milla februari 23, 2010 at 3:59 e m

  *
  *
  *
  *
  *.. jag håller med dej på många punkter. MEN, du kanske borde vakta din tunga lite i dessa frågor. Detta är känsliga frågot och genom att skapa/framkalla många reaktioner här kan det kanske straffa dej i slutändan. Självklart ska man få ha sin personliga åsikter om saker o ting. Men i alla lägen kanske man inte MÅSTE uttrycka vad man känner. Jag är bara rädd om dej. Jag menar inte att något fysiskt måste hända som att du blir nerslagen, men jag skulle ligga lite lågt med detta samtalsämne!

  Jag tror att problemet är att man delar in människor i KATEGORIER. invandrare/svenskar, judar/albaner, tjocka/smala, blonda/mörka och så vidare!
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 256. malin februari 23, 2010 at 3:59 e m

  Jag håller med till 100%

  Reply
 257. natalie februari 23, 2010 at 3:59 e m

  DU HAR JU FAN DIN EGEN STIL KAN INTE MUSLIMSKA KVINNOR FÅ KLÄ SIG HUR DOM VILL ELELR O INTE SOM EN HORA SOM DU

  Reply
 258. amanda februari 23, 2010 at 4:00 e m

  men e ni helt jävla tröga eller ?
  HON MENAR DE SOM BETER SIG PÅ DET OACCEPTABLA SÄTTET!
  det är en jävla skillnad mot att att men a att alla arabländer beter sig så.
  håller med dig till 100 .

  Reply
 259. Räkan februari 23, 2010 at 4:03 e m

  Fråga dig vad du kan göra för Sverige, inte vad Sverige kan göra för dig.
  Eller flytta!

  Reply
 260. agnes februari 23, 2010 at 4:03 e m

  herregud, alla gör fel. de som kommer från andra länder till sverige ska acceptera våra regler och lagar. och vi i sverige ska sluta se ner på utlänningar. de är exakt lika mycket värda och om de har utbildning ska de också ha jobb, man ska inte välja sånt på ursprung det är ju bara idiotiskt. och det är mest utlänningar som är kriminella, och det är ju dels vårat fel för vi inte behandlar dom rätt. alla får ta och ändra på sig.
  det spelar ingen roll vart ifrån man kommer, man är lika mycket människa och lika mycket värd.
  men kommer man till ett annat land ska man inte ställa till med problem. punkt slut

  Reply
 261. Josephine februari 23, 2010 at 4:04 e m

  PAOW HAR RÄTT, OM JAG TEX SOM SVENSK SKULLE ÅKA TILL NÅGOT ARABLAND OCH BARA SPRINGA IN PÅ ETT SJUKHUS OCH BE OM GRATIS VÅRD ELLER KOMMA IN TILL DERAS LAND OCH TA DERAS PENGAR SÅ SKULLE JAG BLI MÖRDAD PÅ DIREKTEN. DET ÄR INTE OKEJ ATT BLATTAR FÅR MER PENGAR ÄN PENSIONÄRNA. FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ SVENSKA FOLKET, SLUTA VARA SÅ JÄVLA RÄDDA OCH SÄG VAD NI TYCKER. VILL NI HA HÅRIGA APOR SOM TAR ÖVER VÅRAT VACKRA SVERIGE? VAFAN TÄNK TILL?!! OM DOM SKA BO HÄR I SVERIGE SÅ SKA DOM GÅ UNDER VÅRA LAGAR OCH HÅLLA KÄFTEN. FAN EN SVENSK FÅR NÄSTAN VARKEN SÄGA VAD DOM VILL ELLER HA EN SVENSK TRÖJA PÅ SIG I SKOLAN FÖR ATT DET ÄR ”RASISTISKT” MEN HAR NI TÄNKT PÅ EN SAK IALLAFALL TJEJERNA. INVANDRAR KILLAR TYCKER BARA SVENSKA TJEJER ÄR HOROR PGA VI INTE KLÄR OSS I STORA SKYNKEN OCH UTNYTTJAR ER! SNÄLLA VILL NI INTE HA SVERIGE KVAR ELLER SKA VI BLI NÄSTA TURKIET ELLER NÅGOT ELLER? TÄNK SVENSKA FOLKET, TÄNK! VILL NI HA KVAR SVERIGE ELLER INTE!

  Reply
 262. Anonym februari 23, 2010 at 4:06 e m

  Problemet är bara våra svenska politiker som viker sig för det minsta lilla.
  En flykting behöver inte anpassa sig till oss här i Sverige.
  Vi bli tvungna att anpassa oss för dom. Tyvärr. Ingen som vågar ifrågasätta.

  Du kanske tänkte på niqab i första hand?
  Är det socialt OK att jag går omkring i rånarluva 24/7? nej. så…

  Reply
 263. nat februari 23, 2010 at 4:07 e m

  Problemet är bara våra svenska politiker som viker sig för det minsta lilla.
  En flykting behöver inte anpassa sig till oss här i Sverige.
  Vi bli tvungna att anpassa oss för dom. Tyvärr. Ingen som vågar ifrågasätta.

  Du kanske tänkte på niqab i första hand?
  Är det socialt OK att jag går omkring i rånarluva 24/7? nej. så…

  Reply
 264. Kristina februari 23, 2010 at 4:08 e m

  Håller med dig helt. Stå på dig!

  Reply
 265. matilda februari 23, 2010 at 4:11 e m

  Håller med

  Reply
 266. Feerd februari 23, 2010 at 4:11 e m

  Tack för att du törs stå för vad du tycker, allt för få som gör det idag. Ha en trevlig fortsättning mvh Micke Feerd

  Reply
 267. Mats februari 23, 2010 at 4:12 e m

  Bra skrivit och jag förstår att du haft problem med ”blattarna” som ung svensk blond och snygg tjej i Sverige. Det är helt rätt att bedöma människor utefter hur de beter sig mot en. Hur ska man annars göra? Jag är 48 år gammal och har samma erfarenheter som dig att jag har verkligen inte träffat en schysst arab eller framför allt muslim. Alla visar förr eller senare vad de går för.

  /Mats

  Reply
 268. Sandra februari 23, 2010 at 4:13 e m

  Jag håller med dig till 100% !

  Och för de som kommenterar att ”varför ska man avskaffa slöja i skolan?” och ”hur kom du in på den saken?”.
  Saken är den att det är inte tillåtet att i skolor, klä sig hur som helst och inte tillåtet att sitta med mössa och keps i skolan.
  Därav är det en självklarthet att man inte ska få sitta med slöja/huckla.
  Samma regler gäller för alla.

  Och kan man inte visa att man förstår den svenska lagen så försöker man ju uppenbarligen inte förstå sig på sveriges sätt att fungera och dess kultur. Det är rent ut sagt nonchalant.

  Sedan så är det någon som har kommenterat att:
  ”det är inte så konstigt att invandrare är de som beter sig på ett visst sätt och använder sig av våld och stöld mest, många blir utstötta av samhället och har svårt att få jobb.. osv”
  – Jag säger bara såhär!!:
  Det finns ingen ursäkt i världen som gör att det är okej för just invandrare att bete sig på ett visst sätt bara för att de känner på ett visst sätt.

  Inga ska komma och kommentera att Paow är osmart och borde gå i skolan och se verkligeheten och lära sig. Sanningen är den att hon faktiskt om och om igen nämner att det är hennes ERFARENHET.

  Jag kan av egen erfarnhet, trots att jag gått i skolan och jobbat några år, att jag sällan mött en snäll invandrare/nysvensk.
  Om man har sminkat sig lite mer än vanligt en viss dag, eller sätter på sig en fin kjol eller klänning så kan man inte gå någonstanns utan att en invandrare visslar, mjauar som en katt efter en (wtf, jag är en människa), eller försöker få ens nummer eller röra på en.
  Medan en svensk kille faktiskt är uppfostrad att respektera kvinnan eller sina medmänniskor. Det faller inte naturligt att förolämpa en kvinna för att hon är vacker, det faller inte naturligt att slå ner en människa eller sno saker för att få de snyggast eller flashigaste.

  Jag har vänner som är utländska men levt i sverige sen många år tillbaka. De engagerar sig verkligen för att få bort sin brytning, lära sig att bli svensk men ändå hålla kvar i sin och sin familjs traditioner utan att de påverkar andra människor. De röstar till och med åp Sverige demokraterna och skäms för de invandrare/nysvenskarna som beter sig som svin.

  Och jag tycker precis som Paow, synd om de som verkligen uppskattar sverige som de är, svenska medmänniskorna, men dras över en kant pga av svinen som finns.
  Jag har blivit rånad på min jacka förra året, och självklart var det invandrare. Det var min första arga tanke när det hade inträffat.

  Det är inte konstigt att man för fördomar. Man går på sin egna erfarenheter. Inte andras åsikter.

  Så slut döm paow för att inte gå i skolan för de har inget med detta att göra. Det har med erfaneheter att göra och det är inget man lär in.

  Reply
 269. dinmamma februari 23, 2010 at 4:14 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA IQ BEFRIED OCH JAG BER TILL GUD ATT DU LÄSER DENNA KOMMENTAREN, OM MAN SKA BETE SIG EFTER ETT LANDS REGLER VARFÖR GÅR DU DÅ KLÄDD SOM EN ÄCKLIG HORA I ETT ARABLAND, VIIISSST VIIIISSST DU ÄR I EN SEMESTERORT MEN SPELA INTE SMART FÖR DET VAR MYCKET LÄNGESEN JAG LÄSTE ETT DUMMARE INLÄGG. sNÄLLA LILLA FLICKA SLUTA LEVA I DIN NAIVA VÄRLD OCH DET ÄR KLART BLATTAR BEMÖTER DIG ILLA NÄR DU SKRIVER SÅNTHÄR, HADE DU INTE BEMÖTT EN PERSON ILLA SOM SKREV ATT ALLA BLONDA BLOGGERSKOR ÄR SVIN?

  Reply
 270. Mattias februari 23, 2010 at 4:15 e m

  Håller med dig Paulina till 100

  Reply
 271. Arnela februari 23, 2010 at 4:17 e m

  Alltså du kan inte bara klaga på att utläningar säger och gör saker, svenskar gör lika mycket, tänk på det !!!

  Reply
 272. d februari 23, 2010 at 4:17 e m

  orkar inte ens läsa alla kommentarer innan jag själv kommenterar hahah. måste bara säga att jag håller med dig till 100% paow, och om någon säger att du är rasist för detta så är dom ju dumma i huvudet. detta är vårt land. detta är SVERIGE. ska man bo här så ska man anpassa sig. så jävla skönt att höra att fler och fler människor säger vad de egentligen tycker och tänker, alltså sanningen.

  Reply
 273. Sofia februari 23, 2010 at 4:18 e m

  Visst, jag kan bli arg när jag kollar på efterlyst och ser att de flesta brottslingarna har invandrarbakrund. Varför ska de komma hit och förstöra? Ibland ser man även kommentarer som är nedlåtande mot svenskar och Sverige från utlänningar. Varför är du här äns om du hatar det så mycket?
  Men vi måste tänka vad som ligger bakom att än större del av de som är krimminella och lever på socialbidrag har utländsk bakrund. Många utlänningar ingår i gruppen som har det sämre ställt – bland anat på grund av hög arbetslöshet och en känsla av utanförskap i det svenska samhället. Så har det varit i alla tider, att de som har det sämre ställt begår brott.
  Därför måste VI svenskar göra något åt saken, låta utlänska medborgare få bättre jobb. Inte placera utlänningar på samma områden, sprid ut människor. Har man en hög utbilding som man inte får någon använding för i Sverige är otroligt dåligt. Så i grund och botten är det nog ändå svenskarna som skapat problemet.

  Reply
 274. H. februari 23, 2010 at 4:19 e m

  natalie, intressant att du tycker man är ”hora” för att man inte klär sig som en muslim. Säger ju en hel del om hela felet med att vi tar in islam till Sverige överhuvudtaget.

  De som skriver att de inte ser något problem med att folk använder ansiktsskyddande slöjor i skolor/på arbeten har blivit fullständigt indoktrinerade av medias snedvridna bild av situationen. Vi lever i det europeiska landet SVERIGE vars samhälle grundar sig på KRISTNA värderingar. Flyr man hit så är det MINSTA man kan begära att flyktingarna skall ta seden dit man kommer. Att dessutom komma hit som anhörighetsinvandrare utan egentliga flykting-skäl och ÄNDÅ få stanna borde göra det än mer självklart att vilja anpassa sig till det samhälle som bidrar med boende, mat etc. Att överhuvudtaget kunna med att ställa krav på dem som skänker denna möjlighet är ju helt sjukligt.

  Gissar att många här inne är skolungdomar och själva sett integrationens baksidor och islams krav på vårt samhälle. SD är tyvärr det enda parti som kommer dra frågan till sin spets och slutligen kräva att de som invandrar hit följer de regler som finns här… man skall därför akta sig för de sittande riksdagspartierna och NOGA läsa partiprogram när det gäller integration och flyktingpolitik innan man lägger sin röst.

  Reply
 275. Lisa februari 23, 2010 at 4:20 e m

  Helt rätt ! varför ska dom få ha slöjor i vårat land, åker vi till deras länder skulle inte vi få ha kortkort o blont hår. Så dom får väl ändra sig också ! helt rätt paow!
  Och det är INGET fel med Sverigedemokraterna!

  Reply
 276. d februari 23, 2010 at 4:20 e m

  förresten en sak till, camilla; är du dum i huvudet eller? det spelar ingen roll hur många svenskar det finns här ju eftersom att det är deras land hahahha är du helt väck eller? och det där med slöja.. snälla idioter hur kan ni jämföra en slöja med ett kors? herregud asså, det där var riktigt pinsamt.

  Reply
 277. Olivia februari 23, 2010 at 4:20 e m

  Jättebra skrivet! Tänk om alla vore så modiga som du och tog bladet från munnen. Du säger som det är. Tack snälla Paow,

  Olivia

  som råkat ut för förnedrande behandling gång på gång från invandrare
  – att bli kallad svennehora är bara en sak av allt som drabbat mig.

  Reply
 278. P februari 23, 2010 at 4:21 e m

  helt rätt!

  Reply
 279. Josefin februari 23, 2010 at 4:21 e m

  Paow, jag håller med dig! Jag kan säga att jag egentligen inte har nått emot utlänningar/invandrare, vet inte vad man ska säga för att det ska låta så lite rasistiskt som möjligt..
  Och det finns så himla många som inte respekterar sånt som vi har det i sverige! Menar bara för att vi flyttar utomlands bygger dom väl inte upp svenska kyrkor överallt? Vi respekterar deras religioner och bygger upp muskéer eller hur det stavas..
  Tycker ändå att de borde anpassa sig mer till omgivningen och inte försöka att sticka ut så mycket. De hänger med sina ”brushor” och gud vet vad. De verkar inte ens vilja anpassa sig efter oss, då tycker jag att de kan åka ”hem”. Usch, det lät lite rasistiskt när jag läste det igen.. Men ah!

  Go Paow! Glad att du vågar skriva som du tycker, det är inte alla storbloggare som vågar det!
  Puss på dig

  Reply
 280. Jasmine februari 23, 2010 at 4:21 e m

  Hade vi kommit till något arabland och sagt att ”ni får inte sjunga er nationalsång”, ”vi ska slippa ha slöjor”, ”vi ska bygga en himla massa kyrkor” så tvivlar jag på att det hade accepteras. Paulina har rätt. Sverige är bara så himla falskt och fegt! Vill dom bo i vårt land så får dom väl anpassa sig efter vår kultur?! Precis som vi hade fått göra om det vore tvärtom!

  Reply
 281. Agnes februari 23, 2010 at 4:24 e m

  Håller faktiskt med dig. Jag har inte heller något emot invandrare – det som stör mig är invandrare och också svenskar som inte jobbar för att de inte vill, inte för att de inte kan. En stor del av invandrare i Sverige har bott här i årtionden men inte jobbat i hela sitt liv. Istället betalar SOS deras hyra och de suger staten på socialbidrag utan att bidra med något till samhället.
  Sverige vill bara vara ”bäst” och ta emot så många invandrare som möjligt istället för att se till att de faktiskt anpassar sig till det svenska samhället. Det är så synd.

  Reply
 282. Anonym februari 23, 2010 at 4:24 e m

  folk säger bre jalla abo jao pågrund av att det är ord som dem änvänder i sitt språk, dem blandar språken.

  Reply
 283. Lina februari 23, 2010 at 4:25 e m

  Slöja är väl helt okej så länge man ser ansiktet? Jag är själv ateist och tycker att religion är orsaken till alla världens konflikter idag. Dock så tycker jag gärna att man får tro på vad man vill och utföra sin religion hur man vill, sålänge det inte går ut över någon annan. Man kan ju inte förhindra någon att göra det man mår bra av, för vissa mår ju bättre av att ha en religion och känner de sig som en god människa om de använder slöja så är jag bara glad för deras skull. Som någon sa att om man ska förhindra någon att ha slöja måste man förbjuda kristna kors också, eftersom vi har religionsfrihet i Sverige.

  Detta är ett så svårt ämne, men andragenerationens invandrare som är uppvuxna i Sverige kommer att få jobb lätt eftersom de kan flytande svenska. Sen om man hade slängt in 100 000 svenskar i Iran så hade det också blivit en kulturkrock. Det där med att anpassa sig i samhället tar ett tag, oavsett etniskt ursprung. Och nej, ni som påstår att Sverige får anpassa sig överallt kan inte ha varit längre ut i världen än Norge.

  Jag har varit i flera länder i mellanöstern och jag har haft vanliga kläder på mig; en trekvartsärmad klänning som går strax över knäna och inte har urringning, enda gången jag har varit tvungen att bära slöja är om jag har gått in i någon moské eller något slags religiöst område. Det är ej ok att gå runt i underkläder i Sverige heller, tycker jag.

  Talibaner som självmordsbombar och har skev kvinnosyn åt helvete har ingen som helst koppling till Islam. Dessa talibaner är just orsaken till varför invandrare från mellanöstern flyttar hit, de ogillar dem också, så kan vi inte hjälpa istället för att stjälpa?

  Reply
 284. Emma februari 23, 2010 at 4:26 e m

  Jag kan hålla med dig till vissa punkter. Jag förstår att det kanske inte har varit många s.k. blattar som har varit trevliga mot dig och därför tycker du som du gör. Sen att du också skriver att det finns de som du ser som svenskar, jag är tex en sån som alla ser som en svensk. Men varför ogillar du just utländska som beter sig illa mer än svenskar som beter sig illa? Vad är skillnaden? Det finns också de som är trevliga och sköter sig så man behöver inte döma dem innan man pratar med dem. Många är kanske otrevliga för att de känner att folk har jättemånga fördomar om dem.
  Gillar din blogg 🙂

  Reply
 285. x februari 23, 2010 at 4:27 e m

  Håller med!
  Tycker att man ska ta in mindre invandrare och se till att de får en bra framtid i Sverige istället för att ta in för många så att man inte kan ta hand om dom på rätt sätt.

  Reply
 286. Jasmine februari 23, 2010 at 4:27 e m

  Snälla hur korkad kan man vara? Du skämmer ut Sverige.

  Reply
 287. Danne februari 23, 2010 at 4:28 e m

  Folk som inte kan tänka själva, måste ha en manual att gå efter som typ
  heter ”KORANEN”
  Beträffande slöjor och burka, så är det en symbol för kvinnoförtryck.

  Dax att vakna nu va!!

  Reply
 288. sandratasic februari 23, 2010 at 4:28 e m

  Men herregud, du skämmer ut dej.
  varför skylla allt på blattar? joo visst finns det endel såna blattar, men lika mycket finns det svenskar som håller på att göra precis som det står i den texten !!
  och alla är olika, folk kan fan gå runt hur dom vill och snacka hur dom vill

  Reply
 289. PI februari 23, 2010 at 4:29 e m

  SAMTLIGA partier i riksdagen vill öka invandringen till Sverige.

  Sverigedemokraterna är enda parti som vill minska invandringen.

  http://politisktinkorrekt.info/

  Reply
 290. Mariam februari 23, 2010 at 4:30 e m

  Nu är det så att Paulina, jag har läst ditt inlägg.. och jag har läst alla andras.. Själv är jag en tjej på 16 år som har gått igenom mycket i livet, kommer ursprungligen från Irak.. Jag själv tycker att det är jobbigt och se hur ungdommar tycker om att samla på sig partier, antingen hatar man invandrare eller så gör man inte det.. Snälla kan inte alla sluta.. Gud vill oss allt väll, vi är guds barn allihoppa, och jag LOVAR att varenda människa av oss är värt allt i guds ögon.. Jag vet att det finns många invandrare som begår brott och att säga att dom haft det är ingen ursäkt det heller, men svenskar begår brott dom med.. Jag blir bara såå besviken på allt man höör. JAG ÄLSKAR SVERIGE fasten jag knappast är född här, jag är tacksam för allt jag har fått, det är jag verkligen! Jag hade en religion innan, som inte många skulle känna igen.. SÅ PAULINA ISTÄLLET FÖR ATT SNACKA OM ATT INVANDRARE ÄR SI OCH SÅ, SÅ TYCKER JAG ATT DU SKA KOLLA PÅ DIG SJÄLV, du har inte ett så bra liv, du dricker och röker, festar och jag vet inte vad mer du gör.. Är det så du vill att invandrare ska bli, som du ? Kallar du dig själv som svensk ? Du beter dig som sakt som en idiot ingen svensk.. Jag lever som en svensk, jag älskar sverige, jag älskar kulturen och lever som svenskar, Men att svenskar skyller allt på invandrare gör mig ledsen.. Det sårar massa människor när ni säger så.. Och du Paulina du säger att vi ska rwspektera ditt land, när du ändå är i egypten vf inte respektera deras kultur och ta på dig själ, eller åtminstånde sluta gå halvnaken rund!!!

  Reply
 291. Elin februari 23, 2010 at 4:30 e m

  Bra och modigt av dig att skriva ett sådant inlägg Paulina. Vi är många som känner igen oss i det du skriver, men få vågar stå för sina åsikter. Det gäller tyvärr även våra politiker, men snart är det val och då har vi chansen att ändra på den saken.

  Reply
 292. sofia februari 23, 2010 at 4:31 e m

  Tycker precis sådär.
  Du skrev det väldigt bra, när jag försöker missförstår alltid folk mig och tar mig för rasist.

  Reply
 293. molly februari 23, 2010 at 4:32 e m

  håller med! 🙂

  Reply
 294. melissa februari 23, 2010 at 4:33 e m

  Men paulina..

  Tror du själv att vi s.k ”blattar” tycker att det är okej att sno och hålla på? Tror du ens att det är lagligt i dom andra ”arabländerna”? Tror du det så synd för dig, för det är verkligen inte så.

  Svenskar gör också massor med skit, men då är det OK. Men när s.k ”blattar” gör något så förstör dom bara Sverige, då blir det helt enkelt värsta saken? Det är fel, Men du har ändå ett poäng och jag tkr att folk som kommer hit och förstör ska dra åt helvete, men det är inte bara vi. Glöm inte det. 😉

  Reply
 295. EE februari 23, 2010 at 4:33 e m

  jag tänkte bara på…
  Det här med att Paow går runt i Egypten och visar mycket hud osv – tänk på att hon inte går i skolan i Egypten, eller går in i en kyrka (eller moskée) klädd på det viset. Hon skriver ju faktiskt att hon tycker det är helt okej att bära slöja i hemmet och utanför skolan.

  Reply
 296. Ida februari 23, 2010 at 4:33 e m

  Jag håller med dig till 1000%
  Vi måste defenitivt anpassa oss till andra länders kultur och så vidare när vi är utomlands, varför skulle det vara annorlunda för de som kommer till sverige?

  Reply
 297. sofia februari 23, 2010 at 4:34 e m

  men det med slöjor var lite fel tycker jag.
  man får ha det när man vill och vart man vill enligt mig 🙂

  Reply
 298. Johanna februari 23, 2010 at 4:34 e m

  Jag måste säga att det var riktigt modigt av dig att skriva ut din åsikt om ämnet i fråga då du är väl medveten om hur många som läser din blogg.

  Oavsett svensk eller inte svensk – Man ska uppföra sig, respektera och acceptera. Lyda lagen och sköta sitt. Kommer man till Sverige som invandrare måste man respektera landet. Likaså om en svensk skulle flytta till ett annat land. Same goes for everyone.

  Nu gäller det att du står på dig för du kommer få en del motsägande kritik!
  Gillar att du börjat skriva riktigt ärligt. Du kommer långt på det.

  Reply
 299. Jessica februari 23, 2010 at 4:35 e m

  Håller absolut med dig, 100%!
  Varför är bara vita dom rasistiska?

  Behåll din åsikt, helt vettigt:)

  Reply
 300. Hasse februari 23, 2010 at 4:36 e m

  Håller med dig fullt ut, stå på dig tjejjen.

  Reply
 301. Anonym februari 23, 2010 at 4:36 e m

  varför ska man alltid ta hänsyn hur de känner, varför tar de inte hänsyn till sverige.. jag är invandrare själv fast bott i sverige i tjugo år kom hit när jag var två år.. invandrare ska ta hänsyn till Sverige vill dom inte det så kunde de juh vara kvar i sina egna hemländer och jaa det är fel att de finns folk som går med blöjor i huvudet i skolor.. varför ska vi ta hänsyn till det varför kan inte dom ta hänsyn till att dom går i en svensk skola och välja att gå utan blöja….

  Reply
 302. Nelly februari 23, 2010 at 4:38 e m

  Håller med dig till 110% !
  Allt du säger är sant paow, bra !

  Reply
 303. Anonym februari 23, 2010 at 4:39 e m

  jag som har föräldrar som växt upp i sverige och är själv född här, håller med dig helt! , men ja menar hur kom slöja in i bilden? 😮

  Reply
 304. Mathilda februari 23, 2010 at 4:40 e m

  Jag förstår delar av vad du säger men det där med att avskaffa slöja är bara så fel av dig!
  Att bära slöja är en del av deras religion och bara för att de flyttar till ett annat land så ska dem kunna ha kvar sin religion! Om du nu skulle få för dig att flytta till ett annat land skulle du tycka det var okej om de tvingade dig att byta religion?
  Sen så finns det ju såklart saker inom tex Islam som att flickorna blir bortgifta och sånt, det tycker jag att flickan i fråga skulle få bestämma själv och inte föräldrarna. Om man bor i Sverige så ska man kunna få leva som snesk också, man måste få ha val.

  Ta inte illa upp, jag säger bara vad jag tycker och tänker (:

  Reply
 305. Victoria februari 23, 2010 at 4:40 e m

  Anledningen till att utländska killar från många länder som kommer hit behandlar svenska tjejer illa är för att det är så det ser ut i deras hemländer. De är inte vana vid jämställdheten mellan kvinnor och män som vi har här.

  Reply
 306. S februari 23, 2010 at 4:41 e m

  Tycker du har rätt till 100% även fast jag är född här så är inte mina föräldrar det, men de har verkligen anpassat sig till hur det verkligen är här. tycker det är väldigt jobbikt att s.k ”blattar” alltid ska förstöra för oss som verkligen har/ försökt anpassat sig. Såna personer tycker jag är egoistiska, när de väl vet att det är folk som försöker anpassa sig så måste de alltid hålla på att förstöra något, det gör att folk ser ner på oss även fast vissa inte har gjort ngt! det är säkert bara de som är såna som förstör och allt som sitter och hatkommenterar på det här inlägget, eftersom de vet att du har rätt;)

  Reply
 307. Anonym februari 23, 2010 at 4:42 e m

  Haha okej att börja med. Du verkade en aning klok ett tag men nu har du ändrat min åsikt om dig totalt. Du har idiot förklarat dig själv till max och det var ju en aning synd! Du umgås med Dennis som är utlänning och ändå har du mod och skriva något sånt här?

  Jag förstår inte hur du kan ha kvar dina utländska kompisar när du beter dig såhär för jag själv skulle aldrig stå kvar vid mina kompisar om dom tänkte som du gör, din åsikt är SÅ rasistisk så det skriker om det. Varför ska man tycka mer illa om invandrare som gör dumma saker än svenskar? Bara det är EN av sakerna som idiotförklarar dig lilla flicka, rasistisk så det skriker om det. Hade jag varit Dennis eller Steff hade jag lämnat din sida för länge länge sen.

  Det märks att du har hoppat av skolan, krävs utbildning för man ens ska kunna disskutera om sådana saker, för du lilla vän verkar ju helt sne när det kommer till sånt 🙂

  Reply
 308. Peter februari 23, 2010 at 4:42 e m

  I norsk TV hade man ett inslag att alla våldtäktsöverfall i Oslo under de tre senaste åren begåtts av icke västliga invandrare. Detta är inte lögn utan ren fakta och vi måste kunna prata om det utan att bli kallade främligsfientliga eller rasistiska. Men vad gör myndigheter i Sverige? Jo, hävdar att det inte finns någon skillnad.

  http://www.youtube.com/watch?v=7ncElNwBeT8

  Reply
 309. sanna februari 23, 2010 at 4:46 e m

  Jag håller verkligen med dig paow!

  Reply
 310. JASMINA SERTI februari 23, 2010 at 4:48 e m

  Ursäkta, men jag tror inte du riktigt vet va du babblar om!

  Och om du har så mycket emot invandrare, varför åker du till Egypten då?

  och vad menar du hur man uppför sig i sverige? du ska veta att invandrare kan mer om respekt och om hur man skall bete sig mot vuxna barn och allt vad det är mycket bättre än er svenkar. Jag är själv 25% svensk så tro mig jag har upplevt både de svenska och såkallade ”blattiska”. Det är verkligen ni svenskar som borde lära er.
  Vad har du för respekt som åker till Egypten går runt i fucking trosor och visar hela röven? och i Egypten är det ju massa kvinnor med slöja, du tyckte ju att det var så fel, varför åker du då till egypten?

  Ifall någon hade sagt jag ser dig som svensk så hade jag fan tagit illa vid mig! Tro inte att det är någon komplimang. Det är snarare ni fjortis hoes som ger sverige ett dåligt rykte så skärp dig!

  Reply
 311. Anonyym februari 23, 2010 at 4:49 e m

  håller inte med diig

  Reply
 312. Cilia februari 23, 2010 at 4:49 e m

  Bra Paow! Tur att det finns modiga som du som vågar säga det som alla andra tänker!

  Jag brukar kolla på följande bloggar också, för att se alla nyheter om hur illa det egentligen är ställt på denna front i Sverige, men som ingen feg gammelmedia vågar skriva om:

  http://politisktinkorrekt.info

  http://natverkmotpk.blogspot.com

  Kram på dig min modiga vän!

  Reply
 313. LOVISA!! februari 23, 2010 at 4:51 e m

  indeeed!
  ta sedern dit man kommer!!!!!!!
  vi har annan etik och kultur här, då ska man fan rätta sig efter oss.
  jag tror liksom inte att om vi svenskar skulle flytta till exempel turkiet så skulle dom börja servera gris i skolorna som vi serverar kycklingkorv ist för äka griskorv pga att invandrarna inte äter gris! dom ska f*n inte komma hit å ändra på vår kultur!!

  Reply
 314. dg februari 23, 2010 at 4:51 e m

  om nu utländska klagar så mycket på sverige, men far tbx till erat egna landd då!=) Ni kostar endå bara pengar, håller med dig paow

  Reply
 315. nadja februari 23, 2010 at 4:51 e m

  vad har slöja med saken att göra?
  Sverige är ju ett land där man har sina egna val , ja exakt då är det väl inga problem med att bära slöja. Fattar inte , jag själv är invandrare, jag kanske inte pratar som en svensk eller är med svenskar. Men bara för det betyder det att alla som kanske pratar bre, jao aa sånna ord, betyder det att du ska ogilla oss? Du borde ta reda på mer fakta innan du skriver så mycket skit. Det finns svenskar som är exakt likadana, som också använder slangord..

  Reply
 316. Anonym februari 23, 2010 at 4:52 e m

  håller med dig lite men de så vi är uppväxta i förorten där vi hör hemma vi kommer från en värld till en annan.

  Reply
 317. En tjock katt i en smal värld februari 23, 2010 at 4:53 e m

  Tycker det är kul ni som skriver att invandrare begår brott för att dom inte får jobb. Nä, det är ju faktiskt arbetslöshet i Sverige just nu. Jag vet många som inte har jobb, men ingen av dom begår brott för det. Det är bara larviga undanflykter, ungefär som att ungarna måste bränna bilar för att dom inte har någon fritidsgård. Grow up liksom, alla är ansvariga för sitt eget liv.

  Reply
 318. Widar Nord februari 23, 2010 at 4:54 e m

  Modigt skrivet!

  Och sant.

  Reply
 319. Fahima februari 23, 2010 at 4:54 e m

  du säger , ”Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” då kan du väll börja med att acceptera kvinnor med sjal för det verkar som om du inte respekterar deras religon. Be cool and stay in school för du skämmer bara ut dig 🙂

  Reply
 320. Panniie februari 23, 2010 at 4:55 e m

  Håller med dig till typ 100%!
  Du är bäst!
  Kram 🙂

  Reply
 321. Invandrare februari 23, 2010 at 4:56 e m

  Bra skrivet! Håller med dig fullständigt.

  En bekant till mig sa för flera år sedan att han blev så upprörd att se hur många utlänningar betedde sig illa att han hade lust att ”Utvisa sig själv”.
  Det säger en hel del om hur en del utlänningar lider av den svenska ”normlöshet”. Från skolan till arbetslivet.
  Jag sa till mig själv när jag kom till Sverige: nu är det det som gäller. Om jag inte gillar det då får jag packa och åka dit jag kom ifrån!

  Därför ogillar jag när man tolkar integrationen med att Sverige skall förändras inte de främlingar som jag!

  Reply
 322. EMMA februari 23, 2010 at 4:58 e m

  jag håller med

  Reply
 323. FELICIA februari 23, 2010 at 5:03 e m

  För det första skaffa fakta idiot!!
  Är själv SVENSK men sånna människor som dig skämmer bara ut svenskar & sverige idiot!
  J*VLA RASIST!!

  Reply
 324. aöex februari 23, 2010 at 5:05 e m

  dom har ingen respekt elr tacksamhet, varför flyttar dom tilll oss när de kallar oss hora? de kan åka tillbaka då.

  HÅLLER MEDD!

  Reply
 325. Elyn februari 23, 2010 at 5:06 e m

  Det där med att fler utlänningar står för brott osv i Sverige har jag faktiskt lite koll på, därav ingen anledning att uttrycka mig i frågan. DÄREMOT har jag erfarenhet av FÖRORTSMÄNNISKOR/INVANDRARE (såväl yngre som äldre) främst från MELLANÖSTERN som starkt brister i sin respekt för kvinnor i Sverige. Jag själv ser mig som svensk, trots att jag har en mörkare hudton. Jag är uppvuxen i en förort och har gått i skolor samt arbetat på ställen där jag mestadels stött på sk ”invandrare”. Och att respekten gentemot mig (och andra svenskar) oftast inte finns GÅR INTE ATT FÖRNEKA. Jag kanske kommer upp i MAX 1-2 ggr som en svensk person sagt något nedlåtande till mig, men OTALIGA gånger som jag blivit kallad HORA av såväl vuxna som yngre killar från mellanöstern. RESPEKTEN FINNS INTE! I DERAS ÖGON ÄR ALLA KVINNOR SOM INTE GÖR SOM DE SÄGER HOROR. Och det är ett FAKTUM.

  Och sedan undrar ni varför folk uttrycker sig rasistiskt! VI HAR TRÖTTNAT! I Sverige respekterar man varandra. Och INGEN har rätt att kalla en annan för HORA bara för att den inte gör som den andra vill.

  Hur kommer det sig att ni ”invandrare” som kommenterar Paulinas inlägg enbart trycker på brottsligheten visavi invandrare? Hur kommer det sig att ni inte försöker försvara hur invandrare behandlar kvinnor med skällsord såsom Hora? Just det. För att ni VET att alla kvinnor är HOROR i era landsmäns ögon. Det går inte att försvara att så är synen.

  (Och SJÄLVKLART finns det alltid undantag som bekräftar regeln, undantag som stavas till ”försvenskad invandrare”, såsom jag själv).

  Reply
 326. M februari 23, 2010 at 5:07 e m

  Så vadå menar du då att arabländer inte har respekt för kvinnor och barn?, vad fan menar du? och angående det inlägget under där du skrev ”jag trodde religion förknippades med respekt” du kan inte förvänta dig att 1,5 miljader människor ska vara ofelbara och inte begå några synder alls just för att de är ”muslimer”.
  Och om kvinnoförtrckande kulltur? det är fan du som förtrcker dig själv när klär dig på det viset för du objektifierar bara dig själv då. Allt du ses som är ett symbol, det är fan i mej förtrckande, att du inte kan ses som en vanlig person, en kvinna utan en sexsymbol.

  Reply
 327. Nattan februari 23, 2010 at 5:11 e m

  vadå påstår du att de e bara blattar som säger en massa skit? ha ha svär du e rolig

  Reply
 328. Gustav februari 23, 2010 at 5:12 e m

  Håller med dig Paulina. Mycket modigt att skriva det som de flesta tänker. Folk ska ta seden dit de kommer och anpassa sig. Annars kommer man aldrig att passa in.

  Man kan jämföra det med att gå på bio, ställer man sig inte i kö och köper biljett så får man inte se filmen. Inte så jävla konstigt.

  Reply
 329. Alaa februari 23, 2010 at 5:12 e m

  ”Eftersom jag nästan aldrig blivit bemött på ett bra sätt av en s.k. ”blatte” så har jag svårt att ändra min åsikt.”

  Då håller du verkligen inte koll på vilka personer du är med. Hur många som helst är utlänningar även om dem är blonda och blåögda, titta inte bara på utsidan när du dömer folk.

  Reply
 330. greta februari 23, 2010 at 5:12 e m

  Jag tycker likadant. Ja skulle aldrig rösta på äckliga sverigedemokraterna och jag ser verkligen alla lika mykcet värda. Men om man får komma till Sverige ska man fan vara tacksamm, det hade jag vart om jag och min familj var tvunga att fly till spanien och att vi FICK bo där.

  Bra!

  Reply
 331. Zandra februari 23, 2010 at 5:12 e m

  okej nu ska jag säga en sak jag håller med på ett sätt man ska acceptera alla människor barn,män kvinna osv men tänk på en sak UTAN OSS INVANDRARE skulle ni leva på sill o potatis all mat kommer från utlandet o vilka arabländer man snor inte o slåss där eftersom i arabländer är man muslim o det är haram för er som inte vet vad ordet haram är sök upp det men det va allt för mig

  Reply
 332. Zandra februari 23, 2010 at 5:13 e m

  okej nu ska jag säga en sak jag håller med på ett sätt man ska acceptera alla människor barn,män kvinna osv men tänk på en sak UTAN OSS INVANDRARE skulle ni leva på sill o potatis all mat kommer från utlandet o vilka arabländer man snor inte o slåss där eftersom i arabländer är man muslim o det är haram för er som inte vet vad ordet haram är sök upp det men det va allt för mig ajdeeh

  Reply
 333. Anonym februari 23, 2010 at 5:14 e m

  VADFAN E DITT PROBLEM DIN ÄCLIGA RASSE ASSÅ JORDEN E JORDE VAD SPELAR DET FÖR ROLL VART MAN ÄR ?????????????????????????????????????
  OCH VAD HAR DU MOT SLÖJOR DIN FEGA ÄCKLIG HORUNGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  JAG GILLADE DIN BLOGG MEN NU HATAR JAG DIG JÄVLA ÄCKEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 334. Anonym februari 23, 2010 at 5:19 e m

  men ååå.. alla ni fucking blattar ska lära er att respektera sverige. Här har vi inte slöja punkt slut! om vi kommer till arabländer ska vi anpassa oss efter er, så varför ska vi göra det när ni fan inte anpassar er hos oss?????????

  Reply
 335. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 5:22 e m

  Greta:
  Varför skulle du aldrig rösta på SD om du nu tycker att de invandrare som kommer till Sverige ska vara tacksamma…? Det är ju PRECIS det SD står för.

  SD handlar INTE om rasism.

  Varför går du inte in på Sverigedemokraterna.se och läser deras partiprogram?

  ”Nej till EU
  Vi värnar Sveriges nationella suveränitet, och motsätter oss överstatligheten inom EU. Vi är däremot för samarbete mellan stater, inte minst i Norden, östersjöområdet och övriga Europa.”

  Att gå ur EU gör att vi kan fatta beslut om exempelvis djurskydd här i Sverige, istället för att några gubbar i Bryssel ska bestämma.

  ”Minskning av skatterna”
  Sverige har högst skatt i världen, och den offentliga sektorn är sämre än många andra länder med lägre skattetryck – varför? SD vill kolla upp detta.

  ”Restrektiv invandring
  Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder.”

  Detta betyder att SD tycker att 100 000 invandrare per år inte är rimligt för ett land med så liten befolkning som Sverige. Den svenska kulturen försvinner, vad säger du om jag säger Sharialagar 2050?

  Omöjligt? Inte då… 2050 kommer Sveriges befolkning bestå av en MAJORITET med muslimer. Vad hindrar dessa från att rösta fram lagar som hindrar kvinnor från att exempelvis skilja sig? Är det ett land du vill att dina döttrar ska leva i?

  Reply
 336. Anonym februari 23, 2010 at 5:25 e m

  Stolt sverigedemokrat , håller med dig paulina !

  Reply
 337. Gina februari 23, 2010 at 5:28 e m

  Kom ihåg att det är vad HON tycker. Frågan var väl ’ är du rasse? ’ alltså ifall paow är det. Hon ser saker och ting med sina egna ögon eller? va fan har ni å komma med vad hon tycker, fel eller rätt och vad hon borde läsa på och sådant, frågan är till henne och inte till er, så sluta och säga att hon är rasist

  Reply
 338. Rasmus februari 23, 2010 at 5:29 e m

  bra paow 🙂

  Reply
 339. pamela februari 23, 2010 at 5:29 e m

  okej du behöver inte överdriva faktiskt du är rasist :s
  det finns tusen svenskar som lever på socialbidrag:s nästan lika många som utlänningar? det finns t.o.m vissa ”blattar” som kännar mer än er svenskar :S och ALLA svenska barn i nuläget har också snott och varit med i slagsmål och slåtts med varandra? det är inte bara utlänningarna? vi ”blattar” har fan o med gjort tusen gånger bättre liv till er, utan oss hade ni bara haft potatis med köttbullar om man säger så. Så det du skrev va rasistiskt så sitt inte o säg att du INTE är rasist, för det är du fan o med!

  Reply
 340. goodkat februari 23, 2010 at 5:30 e m

  Så alla åsikter som vi ”rasister” har är alltså helt ogrundade, det är dålig insyn i andra kulturer etc? Det finns nog en anledning att folk tycker som de gör, tänk på det. I Sverige får man inte längre vara svensk, man får inte kritisera invandrare eller andra grupper för då är man ”rasist”, ett ord som numera i mina öron tappat sin egentliga innebörd.

  Ja vi måste ju vara ett totalt oförstående folkslag vi Svenskar. Men är det bara jag som tycker det är så jävla konstigt att det kommer hit massvis med ”flyktingar” som flytt sina underbara hemländer? Helt utan orsaker? Eller är det så att Sverige kanske är ett bättre land än vad många av er vågar erkänna…?

  Jag mår dåligt av att ens tänka på invandringen. Rösta rätt i valet 2010, för det ska jag göra iaf!

  Reply
 341. louise februari 23, 2010 at 5:31 e m

  jag håller med helt och hållet! akta dig bara med slöjagrejen, kan vara lite känslig för många :s

  Reply
 342. T februari 23, 2010 at 5:31 e m

  En dansk professor har kommit fram till att år 2049 kommer svenskarna att vara i minoritet här i Sverige. Inte så svårt att räkna ut då vi tar in cirkus 100.000 invandrare varje år och de föder många fler barn än svenskar.

  Om det här fortsätter så kommer Sverige bli ett muslimskt land. Jag lovar er att det vill ni inte.

  Heja SD!

  Reply
 343. JASMINA SERTI februari 23, 2010 at 5:32 e m

  Ursäkta, men jag tror inte du riktigt vet va du babblar om!

  Och om du har så mycket emot invandrare, varför åker du till Egypten då?

  och vad menar du hur man uppför sig i sverige? du ska veta att invandrare kan mer om respekt och om hur man skall bete sig mot vuxna barn och allt vad det är mycket bättre än er svenkar. Jag är själv 25% svensk så tro mig jag har upplevt både de svenska och såkallade ”blattiska”. Det är verkligen ni svenskar som borde lära er.
  Vad har du för respekt som åker till Egypten går runt i fucking trosor och visar hela röven? och i Egypten är det ju massa kvinnor med slöja, du tyckte ju att det var så fel, varför åker du då till egypten?

  Ifall någon hade sagt jag ser dig som svensk så hade jag fan tagit illa vid mig! Tro inte att det är någon komplimang. Det är snarare ni fjortis hoes som ger sverige ett dåligt rykte så skärp dig!

  Reply
 344. pamela februari 23, 2010 at 5:33 e m

  och sitt inte och snacka skit om blattar för ni åker till VÅRA länder på semester, och där går ni runt i fucking trosor? :S som du gör, om blattar ska acceptera er KULTUR, acceptera vår? är man i tex egypten, ska man fan inte visa hela kroppen naken ? du vet själv hur dom är där, vill ni vi ska acceptera er kultur, acceptera vår :s

  Reply
 345. Marika februari 23, 2010 at 5:34 e m

  För första gången måste jag säga att jag håller med dig helt och hållet och ett väldigt moget resonemang!

  Jag har samma tankegångar när det kommer till frågor som rör invandrare.. Om personen i fråga sköter sig, håller sig i skinnet och följer Sveriges lagar utan att klaga säger jag ingenting, för det finns många som jobbar och gör rätt för sig. Men samtidigt är det övervägande del som lever på bidrag utan att göra nånting med en familj som nästan är den dubbla en Svensk genomsnittsfamilj.. och det är vi skattebetalare som får betala detta.
  Till exempel är det väldigt svårt för dagens ungdomar att hitta och framförallt ha råd med en egen bostad, men så kommer en ny invandrarfamilj och praktiskt taget FÅR en lägenhet och möbler och hela faderuttan.. hur ska man tolka detta?

  JAg menar inte att vi svenskar är bättre än några andra, utan mera att de ändå trots allt ska vara tacksamma för att de får flytta hit och inte bara klaga på det svenska samhället, för hade det inte varit för oss svenskar hade många av dessa människor varit döda vid dethär laget!

  Och sen som flera ovan nämnt, att man ska ta ”seden dit man kommer” oavsett om vi svenskar flyttar utomlands eller om invandrare flyttar till sverige, står det skrivet att inga huvudbonader ska bäras i skolan, då ska det inte göra det heller även óm det är en slöja, huvudbonad som huvudbonad! För det är ju inte kvinnorna själva som bestämt att dom vill vara instängda i 100lager tyg, utan det är MÄNNEN som ska känna makt och ha kontroll över kvinnan som de anser sig vara bättre än. Sen det här med moskéer, Ska vi lägga ner overkliga summor pengar på att bygga moskéer som inte svenskarna har någon nytta av? Tror ni verkligen att vi svenskar skulle kunna få bygga en kyrka i Bagdad exempelvis? -Nej jag skulle inte tro det va!

  Jag skulle kunna fortsätta argumentera om detta hur länge som helst, för jag vet vad jag tycker och jag står fast vid min åsikt. Jag är bara 17 år, men så pass mycket påläst är jag så jag vet vilken sida jag står på, Kalla mig rasist om du vill, men i Sverige har vi rätt att tycka och tänka som vi vill och jag är verkligen inte en rasist!

  mvh Marika

  Reply
 346. Tobias G februari 23, 2010 at 5:34 e m

  Heja Sverigedemokraterna!

  Reply
 347. maritta februari 23, 2010 at 5:35 e m

  Är själv utlänning (eller mina föräldrar är det, är född i Sverige) och bor i en förort, men jag HÅLLER FULLKOMLIGT MED DIG. Vissa idioter till människor förstör för oss andra, de borde ut!

  http://www.marittas.blogg.se

  Reply
 348. tava februari 23, 2010 at 5:36 e m

  jäävlar va många kommentarer om de här inlägget haha hpaulina sa bara va hon tyckte ? =)

  jag är själv utländs men är född i sverige och ja kan säga att det finns invandrae som inte baxar saker , pratar på blattespråket och så , och det finns dom som gör det och dom tycker jag ska skärpa sig eller vad man nu ska kalla det . men däremot finns det svenskar som också gör sånt . och vissa personer säger typ : jävla blatte stick hem till ditt land
  typ såna saker till folk som är invandrare men dom tönker liksom inte på att dom här invandrarna int ekan åka hem till sitt land , för då kommer dom dö eftersom dom flesta flyr från krig när dom flyttar till tillexempelt sverige . och så tycker jag inte blattar ska säga svennejävel och såna saker . men dom som försöker anpassa sig till de svenska när de gäller språket och så borde inte bli kallad såna saker och borde bli behandlad på samma sätt .

  men vad vet jag , jag är bara 13 år ? =)

  ÄLSKAR din blogg paow , & du är bäst =)

  Reply
 349. Anonym februari 23, 2010 at 5:36 e m

  åååh va dum du är! du kallar dig själv svenne så kan du inte ens grammatik! det heter inte dom! det heter de/dem!

  Reply
 350. becca februari 23, 2010 at 5:37 e m

  Det var nog lite dumt av dig att skriva något i stil med ”de kan ha slöjor hemma eller ute” innan du tog reda på fakta. Asså..man har inte slöja på sig där hemma som muslim. Jeez.

  Reply
 351. anna februari 23, 2010 at 5:39 e m

  Hur kan ni säga att detta var ett moget inlägg när hälften av det inte stämmer? Det är lika många svenskar och invandrare i sverige som lever på socialbidrag! Dessutom finnns det bara ett parti som har kissies åsikt och det är Sverigedemokraterna. De är rasister. Sedan tror jag inte att du, paow, är rasist men du borde kolla upp vad du skriver i din blogg innan du publicerar det så att faktan stämmer för annars tror en massa småtjejer på det här och får en skev bild av verkligheten! Tack för mig ps: Jag gillar din blogg 🙂

  Reply
 352. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 5:39 e m

  Pamela: Nej, alla svenska barn är inte kriminella (det är inte alla invandrarbarn heller). Gå in på BRÅ och hämta din fakta där istället för att bygga dina resonemang på egna upplevelser. Har du varit på Östermalm? Norrmalm? Vasastan? Birkastan? Kungsholmen? Nacka? Värmdö? Lidingö? Danderyd? Bromma? … finns många områden med medelklass och överklassbarn som inte snattar och slåss.

  Se utanför Rinkebybubblan.

  Och det är en jävla skillnad om ni invandrare kom hit på SEMESTER och betalade för hotell osv. Nu kommer ni hit och lever på svenska skattebetalares pengar.

  Paow har INTE åkt till Egypten för att leva på deras (icke existerande) välfärdssystem.

  Men jag tycker naturligtvis att man ska respektera landets kultur endå, jag bär slöja när det brukligt bör i gästlandet. Fast jag är en rik turist.

  Reply
 353. Tobias G februari 23, 2010 at 5:41 e m

  Nog är nog! Det finns inga jobb så stäng gränserna! Annars kommer hela landet gå i konkurs och det drabbar alla oavsett om du är invandrare eller svensk!

  Reply
 354. Uppochnervända Världen februari 23, 2010 at 5:41 e m

  Det är väldigt underligt att de nya gästerna kan beté sig så som dom ofta gör här i Sverige.
  Samma betéende skulle säkert ge mycket stränga straff i de länder de kommer ifrån.
  Blev dom förändrade när dom klev över landsgränsen.
  Hur bestraffas t ex:
  – rån
  – våldtäckt
  – misshandel
  – bedrägerier
  – lögner mot myndigheter
  mm i deras hemmaländer ?

  Reply
 355. Peter februari 23, 2010 at 5:41 e m

  Gå in på denna sajt: http://politisktinkorrekt.info/

  Ni behöver inte gilla allt som står där och vissa kommentarer är rasistiska. Men när journalister, tv, radio gör allt för att dölja sanningen om invandringen och problemen så känns det underbart att se ett alternativ. Sajten skriver mycket om islam och kostnaden för invandring och jag har iaf fått upp ögonen en del.
  T ex ett flyktingbarn (som INTE är barn i många fall) kostar närmare en miljon om året. Det hade man kunnat rädda många liv för om man skickat summan till Läkare utan gränser. Tänk på alla svältande barn med svåra sjukdomar. Men dom skriver tidningarna inget om!

  Reply
 356. Elyn februari 23, 2010 at 5:42 e m

  JASMIN SERTI: ”Ifall någon hade sagt att jag ser sig som svensk hade jag fan tagit illa vid mig!”. HUR KOMMER DET SIG? Det du precis gjorde var att bekräfta det som Paulina försöker säga; NI SER NER PÅ SVENSKAR – PLUS – att ni i SVERIGE alltför ofta visar på BRISTANDE RESPEKT!!!! Vad ger Er anledningen att kalla mig HORA? För att jag inte vänder mig om när ni busvisslar? För att jag ber er sluta använda min mobil (som jag lånat ut till er) då ni inte anser ha pratat klart?! För att jag inte har lust att dejta er när jag har pojkvän??? och OH JA. Jag har blivit kallad HORA i ALLA DESSA SAMMANHANG AV KILLAR FRÅN MELLANÖSTERN. och av tjejerna får jag bara höra skitsnack i korridorerna när jag går förbi. Det är absurt hur LITE RESPEKT NI HAR FÖR ERA MEDMÄNNISKOR (AV ANNAN BAKGRUND ÄN ER SJÄLVA) I SVERIGE!!!!!!!!

  Reply
 357. tava februari 23, 2010 at 5:42 e m

  hihi & juste , idag i skolan var de 2 tjejer som satt vid datorn & så såg ja att dom va inne på dessies blogg först & så sa den ena : asso dessie hon skriver heela tiden att hon är så snygg och blablabal
  & så sa dom negativa saker om henne
  men sen gick dom in på din blogg
  och då sa båda
  jag gillar paow för hon verkar liksom mer mogen och skriver bra
  & så sa dom positiva saker om dig ;’dd
  tänkte bara att du ville veta de ? 😀

  Reply
 358. hahahaha februari 23, 2010 at 5:47 e m

  att sverige tar in så mkt invandrare är inte för att hjälpa … hahahahahaa IDIOTER! Sverige tjänar flera hundra miljoner på att ha invandrare här! Tror ni verkligen dom gör det för att hjälpa …nej nej inte direkt va!!! visst invandrare kostar hit o dit men sverige är inte så dumma att de skulle välja att förlora massa massa pengar för att hjälpa !!

  det är bra att det finns invandrare, hur tråkigt skulle inte sverige va utan alla dessa underbara färger..
  FÖR SVERIGE FRAM INTE BAK!

  Reply
 359. aaaa februari 23, 2010 at 5:49 e m

  2010-02-23 kl 10:54

  Lever svenskarna på socialbidrag , lika länge som invandrare?

  Reply
 360. Elyn februari 23, 2010 at 5:50 e m

  PAMELA: Ursäkta men din och flera av er ”invandrares” ursäkter för ert beteende här börjar bli smått tragikomiska. NEJ, ALLA SVENSKA BARN SNATTAR INTE. Jag exempelvis har då ALDRIG gjort det. och jag har då ALDRIG slagits med andra barn, kallat dem horor och så vidare när jag inte får som jag vill. Däremot har jag lärt mig STAVA. Och att visa RESPEKT. Och jag äter gladeligen köttbullar och potatis om det innebär att bli av med alla ”invandrare” som inte vet hur RESPEKT stavas i detta land. Att komma med god mat är inget som gottgör ett dåligt beteende. Och din statistik med ”tusen svenskar som lever på soc” vet jag inte under vilken sten du hittat.

  Sedan vill jag återigen klargöra; det är stor skillnad mellan ”invandrare” som ansträngt sig för att ta sig an den svenska kulturen; lär sig språket, skaffar utbildning och arbete, respekterar andra människor och ”invandrare” (eller i mina ögon FÖRORTSINVANDRARE) som i de flesta fall inte verkar veta vad RESPEKT och MEDMÄNSKLIGHET heter. Och ja, jag är både en försvenskad ”invandrare”, har magisterexamen OCH arbete. Så kom inte med påhopp i stil med att ”det märks att du hoppat av skolan”. För oavsett hur mycket man pluggar kan man inte kringgå fakta.

  Tack och förhoppningsvis HEJ DÅ.

  Reply
 361. Svenska Jossan. februari 23, 2010 at 5:50 e m

  När svenskar säger ”jävla blatte jävel” eller när Invandrare säger ”jävla svenne jävel”, snälla lär av varandra istället, jag går i farsta gymnasium och där finns hur många olika kulturer som helst. Där jag bor finns inte många invandrare alls så har aldrig umgåtts med någon. Men nu i skolan lär man säg något nytt varje dag.
  Folk är så jävla omöjliga, ser bara sikt i den som ”inte ser ut som än själv”.
  Tänk om nu alla hatiska människor, vem mår bättre utav att gå runt och störa sig på andra människor!

  Reply
 362. Elyn februari 23, 2010 at 5:51 e m

  JASMIN SERTI: ”Ifall någon hade sagt att jag ser sig som svensk hade jag fan tagit illa vid mig!”. HUR KOMMER DET SIG? Det du precis gjorde var att bekräfta det som Paulina försöker säga; NI SER NER PÅ SVENSKAR PLUS att ni I SVERIGE – alltför ofta visar på BRISTANDE RESPEKT!!!! Vad ger Er anledningen att kalla mig HORA? För att jag inte vänder mig om när ni busvisslar? För att jag ber er sluta använda min mobil (som jag lånat ut till er) då ni inte anser ha pratat klart?! För att jag inte har lust att dejta er när jag har pojkvän??? och OH JA. Jag har blivit kallad HORA i ALLA DESSA SAMMANHANG AV KILLAR FRÅN MELLANÖSTERN. och av tjejerna får jag bara höra skitsnack i korridorerna när jag går förbi. Det är absurt hur LITE RESPEKT NI HAR FÖR ERA MEDMÄNNISKOR (AV ANNAN BAKGRUND ÄN ER SJÄLVA) I SVERIGE!!!!!!!!

  Reply
 363. razone februari 23, 2010 at 5:51 e m

  ANNA SOM BERÄTTA HISTORIAN,
  vafan har deras pappor me saken att göra din IDIOT

  Reply
 364. sandra februari 23, 2010 at 5:52 e m

  ursäkta mig… ooh herregud du är så himla okunning och det är ju bara så synd, det märks ju att du inte ens går i skola, lyssna nu det här är en sak du måste inse bara för EN utländsk människa beter sig illa betyder det INTE att alla utläningar som bor i Sverige beter sig likadant.. förstår du?
  Det är som att en ”svensk” person är rasist och hatar invandrare och avskyr mörkhyade det betyder banne mig inte att alla svenska är rasister förstår du vad jag försöker komma fram till????????
  Så tjejen innan du skriver något tänk efter okej?
  en fråga… varför ska slöja vara förbjudet? det är ju ens egna religion, varför ska du bry dig om någon ha en slöja på sig? drabbas det dig något? NEJ varför bryr du dig? herregud låt alla ha sina egna troo … tröög

  Reply
 365. Anonym februari 23, 2010 at 5:52 e m

  Håller helt med Paow!

  Reply
 366. Johan februari 23, 2010 at 5:53 e m

  Väl talat!

  Skönt att det finns någon som vågar nämna sina åsikter i detta land där pk-maffian annars försöker styra oss alla med järnhand!
  Du vann en ny läsare här för att du är den ända som skulle våga ta upp nåt i denna stilen!

  MVH:

  Johan

  Reply
 367. Anonym februari 23, 2010 at 5:53 e m

  du smutsar ner islamisk religion , din rasse

  Reply
 368. tänk innan du skriver februari 23, 2010 at 5:55 e m

  DU är en rasist och endå besöker du Egyptien och andra länder herregud vad skämit its like whata fuck? vad gör du i en annan land om du nu en hatar utlänskar haha håll dig i Sverige då hahaha
  Det är det mest konstigaste många i Sverige är rasister och avkyr invandrare och endå besöker dom thailand,egypten, spanien HAHAHAH ohh herregud

  Reply
 369. saara E februari 23, 2010 at 5:58 e m

  OMG du kan ju inget gåååååå i skola snälla för ditt egna bästa det här är ju riktigt skämit! hahahahhahaha dum blondin 4 sure

  Reply
 370. nicho februari 23, 2010 at 5:58 e m

  riktigt bra skrivet! är själv inte svensk men förstår nu iallafall hur många av dom som stör sig på invandrare som missköter sig och förstör tänker. :

  Reply
 371. Anonym februari 23, 2010 at 5:59 e m

  Jag tycker att Sverige tar in för många invandrare, politikerna( förutom Sverigedemokraterna) verkar inte bry sig och har ingen bra invandringspolitik. Jag läste att en av kommentarerna skrev att Miljöpartiet vill ha fri invandring till Sverige!!!
  Och jag som kanske hade tänkt rösta på dem i höst( fyller 18 precis innan valet), jag får nog tänka om…
  Jag börjar nästan överväga att rösta på Sverigedemokraterna, de verkar vara de enda som tar problemet på allvar…
  Och jag är inte rasist, är själv halvsvensk/ halviranie men det fattar väl vem som helst att invandringen börjar gå överstyr i Sverige. Har ingenting alls emot invandrare, jag är ju själv som sagt inte helt svensk, men man måste börja reglera flyktingströmmen mer och jag tycker politikerna/Migrationsverket är alldeles för slapphänta och låter typ alla stanna. Det funkar inte. Redan nu är det ju brist på jobb här i Sverige, hur tänker man då när man tar in en massa nya invandrare?!?! Sjukt tycker jag, blir väldigt irriterad!! Och angående det med de ”ensamma flyktingbarnen” som kommer till Sverige hela tiden, nya varje månad, som politikerna vill tvinga ALLA kommuner i Sverige att ta emot!!! Jag blir så suuuur. Okej, de hade det svårt i Afghanistan och så, men Sverige är ett land som måste fungera, samhället måste funka, man kan inte leka välgörare för alla världens krigs/svältoffer.
  Man känner sig så maktlös, och jag vill inte att Sverige ska bli ett ”blatteland”, sorry men det är så jag tycker.
  Hoppas Sverigedemokraterna kommer in i regeringen i höst!!!

  Reply
 372. Hibaaaxxx februari 23, 2010 at 6:01 e m

  För det första så borde du kanske gå tillbaks till skolan? haha den som sa att blondiner har mindre hjärnceller än brunetter har rätt, du är den största exempeln.

  För det andra så snackar du om att ”acceptera kultur och följa den” medans du går till ett strikt muslimskt land med slampiga kläder? kolla i spegeln lite? behandla andra som du själv vill bli behandlad, har du hört denna mening? åh ne juste, du går ju inte i skolan 😉

  Att bara ens ta upp Islam och muslimer och jämföra dom med den där gubben, det är sjukt gjort av dig! Du kommer att få så många som hatar dig och till slut så kommer ingen vilja läsa din blogg.

  Till och med jag som började läsa din blogg för nån vecka sen har slutat,

  En sak till, jag förknippar inte svenskar med kristendomen, vilken rätt har du att förknippa Egypten med muslimer? Det bor många kristna i Egypten, många ateister! Tänk efter innan du skriver någonting och ta reda på fakta.

  Hoppas du din flygplan kraschar och du blir förlamad, så mognar du lite, jävla snorunge.

  Reply
 373. Anonym februari 23, 2010 at 6:01 e m

  så jävla rätt. som jag brukar säga. nej jag är inte rasisst bara mörkrädd.
  det är invandrare som skapar fördommar mot dem själva, hur ofta ser man en en svensk kalla en svart person för neger och trycka ner dem för det. inte ofta för det skulle vara helt förbjudet medans en mörk person kan säga svenne. jag kan inte säga att jag är en stålt svensk men en turk kan gå runt att skrika det utan att mågon dömmer

  Reply
 374. alexandra februari 23, 2010 at 6:03 e m

  ida skriver:
  2010-02-23 kl 11:36
  jag håller med dig på en viss del, men tänk att se det från utlänningarnas perspektiv.
  De flesta brott görs av blattar för de har väldigt svårt att få jobb här i Sverige, och det finns många svenskar som inte respekterar blattar, även fast de inte vet hur de är.
  Och blattar blir väldigt mobbade och utfrysta i skolan, det är klart att de är lite arga då.Och jag håller med Emma, mkt bra skrivet.

  SLUTA SVAMLA O SÄGA ATT DE ÄR INVANDRARE SOM BEGÅR MEST BROTT FÖR DE ÄR INTE SANT OKEJ? JÄVLA TÖNT, WALLA NI E ALLA RASISTER SOM SKRIVER SÅ O SOM SÄGER MAN SKA FÖRBJUDA SLÖJOR… FÖR VAD HA?
  VRF SKA MAN GÖ DE?? JÄVLA TÖNTAR.

  Reply
 375. saara februari 23, 2010 at 6:03 e m

  OMG du kan ju inget gåååååå i skola snälla för ditt egna bästa det här är ju riktigt skämit! hahahahhahaha dum blondin 4 sure

  Reply
 376. ida februari 23, 2010 at 6:05 e m

  Jag håller me dej helt klart! och det med slöjja det e likadant som om vi skulle gå runt med mössa/keps inomhus. Men en grej håller jag inte med. Hur kan du tycka mer illa om blattar som beter sig illa än svenskar som beter sig illa? 🙂

  Reply
 377. jossan februari 23, 2010 at 6:06 e m

  Håller med dej! Sverige borde bli hårdare på sånt! Bra formulerat

  Reply
 378. Danny Zaster februari 23, 2010 at 6:06 e m

  Underbart att du skriver sanningen. Nu har du en läsare till!
  Ha det gott!
  //Dan

  Reply
 379. Nathalie februari 23, 2010 at 6:06 e m

  Först måste jag säga bra skrivet!
  Sedan måste jag tillägga att elever i de flesta lågstadieskolor inte får ha mössa eller keps inomhus, därför borde samma regler gälla för slöja.
  Sedan måste jag även tillägga att jag personligen tycker att vi tar in för mycket folk i Sverige, visst om dom kommer från krig osv. Men helt ärligt, vi har ju inte ens jobb till oss själva?!
  Man kan inte välja vem man föds till eller vilket land. Men man kan välja hur man ska behandla folk.
  Här i Sverige behandlar vi folk med respekt.
  En fråga till er utlänningar: Vi har inte rätt till att ha åsikter, för då är vi rasister? Men ni får kalla oss för svenne-jävel osv, hur går det ihop?

  Reply
 380. Andrina februari 23, 2010 at 6:07 e m

  Hej ja är själv blatte..
  Men de är en sak ja inte förstår och de är att blattar som BOR i Sverige börjar kalla svenskarna för ”svenne horor” eller så skriker de till exempel jävla svenne. ASSÅ VAAHH?? JA TÄNKER SÅ HÄR DU BOR SJÄLV I SVERIGE SÅ VARFÖR SKRIKA BAKOM EN SVENSK JÄVLA SVENNE?

  Dú är så söt Paulina !

  Reply
 381. Kurdistan februari 23, 2010 at 6:07 e m

  Men helt seriöst din lilla hora. Det är bara 1procent av sveriges befolkning som ser ut som du bre, går runt o knullar o visar brösten, kalrt att dom från arabländerna blir lite chookade jao. Och pluss att det bara är den där lilla procenten av sveriges befolkning som gillar dom som e som du. HORA!!!!!!!!!! och om du nu hatar arabländer o invadrare så mkt varför går du då runt o röker vattenpipa o åker till just ARABländer ditt äckel. Asså du är Cp störd ditt sär.

  Reply
 382. Roberth Ström februari 23, 2010 at 6:08 e m

  Ni som kallar henne rasist läs på ni vet inte ens vad det är! Rasism är för det första att godta att det finns olika raser inom människosläktet vilket de flesta inte gör. Alla på denna jord är människor av rasen homo Sapiens. Ni som kommer med personliga angrepp på bloggerskan är små patetiska nollor som kan börja med att läsa på lite annars kan ni enbart vara tysta! Pamela vem fan går runt i trosor i Egypten är du dum eller det är ett muslimskt land. Sen de som tror invandring har med semester att göra herregud hur jävla korkad får man bli?

  Reply
 383. Roberth Ström februari 23, 2010 at 6:09 e m

  Ida därför att svenskar har rätt till Sverige det har inte invandrare som missköter sig!

  Reply
 384. jenna februari 23, 2010 at 6:09 e m

  Det som stör mig är att jag just läste igenom kommentarerna, och det är äckligt många kommentarer som tycker ”helt rätt, håller med”. Jag tycker att du ska läsa på lite innan du skriver att det här är FAKTA. Hitta belägg någonstans först.
  Och det här är bara sorligt, jag tycker att du ska läsa på om rasism. Kanske lär dig något om förintelsen? Det är så vidrigt och att du sitter här och kläcker ur dig sånna här åsikter känns bara väldigt idiotiskt.
  Som någon skrev, det enda partiet med sånna här åsikter är sverigedemokraterna. Och deras åsikter är densamma som Hitlers. Så…?
  Jag har suttit öga mot öga med en man som varit med i förintelsen, vars familj dog på de mest vidriga sätten och han själv var den enda som överlevde.
  Jag tror att dina åsikter skulle ändras om du fick träffa honom t.ex.
  Det här är en fråga som berör mig väldigt mycket, och jag tycker verkligen att du ska tänka efter. Jag brukar inte alls kommentera bloggar överhuvudtaget, men jag hoppas att du svarar på den här kommentaren på något sätt.
  Och visst det finns blattar som bråkar, men vad tror du det beror på?
  Hoppas du läste, och tänkte.

  Reply
 385. Roberth Ström februari 23, 2010 at 6:10 e m

  Hibbaaax kanske för att de är aktiva muslimer i Egypten medans kristendomen har reformerats dumfan!

  Reply
 386. emms februari 23, 2010 at 6:10 e m

  ursäkta mig… oh herregud du är så jävla okunnig att det är inte ens sant.. omg jag skäms ju HAHA. lyssna nu tröög människa som inte går i skola( det märks ska jag säga) leta fram din fakta innan du börjar skriva för detta börjar bli riktigt pinsamt.

  LYSNNA: bara för EN ”blatte” uppför sig illa, behöver det inte betyda att ALLA andra är likadana förstår du? hahahahhahahahaha herregud

  det är som en svensk är en mördare och går runt och dödar betyder det att alla svenskar är oxå mördare?? NEJ seruu?

  du och din GAY kkompis borde kommentera varandra istället för ni är ju bara så osäkra ju inte sant? 😉

  Reply
 387. jorden är rund februari 23, 2010 at 6:10 e m

  varför är brottsligheten högre där många invandrare bor?
  vilken är majoriteren som sitter i fängelserna?
  vem var det som våldtog en stackars gammal tant i örebro förra veckan?

  Reply
 388. Julia februari 23, 2010 at 6:10 e m

  Håller helt med dig tjejen!

  Reply
 389. Laura februari 23, 2010 at 6:11 e m

  Tror du man har på sig slöja HEMMA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Du är fan efterbliven.
  Slöja har man UTE när man är bland folk, inte hemma med sin familj.

  Reply
 390. ZAMZAM februari 23, 2010 at 6:12 e m

  kvinnorna som väljer att bära sjal väljer det själva precis som när du väljer dina hor outfit! Jag vill avskaffa hor outfitsen eftersom många orsaker men den största e ju att våldäkts chanserna ökar ju snabbare Då. MEN JAG E SMART OCH VET ATT JAG INTE KAN DET SÅ DE E BARA ATT GILLA LÄGET!!!!! NGT DU BORDE LÄRA DIG!!

  Reply
 391. I object februari 23, 2010 at 6:13 e m

  Spoken by a true racist

  Reply
 392. olivia februari 23, 2010 at 6:13 e m

  jag håller med dig paow!!

  Reply
 393. jennifer februari 23, 2010 at 6:14 e m

  asså , det med slöjor är totally rätt , för kolla här.
  i vissa arab länder får man böter om dom som hälsar på inte använder slöja, kvinnor och barn alltså!
  så min ”lärare” och hennes barn var tvungen att köpa slöjor för att få komma in i det landet. tycker det är så himla orättvist på något sätt , om det ska vara så i det landet ska fan inte muslimer ha slöja i vårat land . det är iaf min åsikt. aja, stå upp för din åsikt för den e helt rätt ! :):)

  mena inget illa , absolut inte till er muslimer !!

  Reply
 394. Laura februari 23, 2010 at 6:15 e m

  Roberth Ström: Det finns inga RASER bland människor, bara olika folkslag.

  Reply
 395. ZAMZAM februari 23, 2010 at 6:16 e m

  ROBERT SLUUUTA HACKA PÅ INVANDRARE TÖÖÖNT LÄÄS DE E NT BARA HIBAX SOM TYCKER PAOW(HOEN) ATT HON E RASIST DE E SVENNAR OXSÅ!! SKIIITHÖÖG!!

  Reply
 396. emma februari 23, 2010 at 6:16 e m

  OMG varför ska du bryr dig om man går runt med slöja? skadar det dig eller? NEJ hållkäft då. för det första vad fan gör du och din GAY kompis i Egypten som råkar vara en muslimsk land, där banne mig många kvinnor bär slöja.. VAD GÖR DU DÄR? VAAAAD?

  miss rasist håll dig i Sverige om du avskyr ”blattar”. du och din gay kompis
  det konstigaste är: varför bryr du dig, det är inte din huvud VARFÖR ska du bryr dig om man har slölja skadar det dig? nej varför svara på den du okunnig idiots.

  HAHA det roligaste är ju att du kallar folk för ”negger” och endå solar du solarium varje dag och herregud sa inte du neger nyss? :S avskyde du inte mörkhyade och endå solar du och åker utomland ett stort skratt fick jag ska jag sääääga!!!

  Reply
 397. 123 februari 23, 2010 at 6:21 e m

  Så rätt !!
  dem ska anpassa sig efter Sverige, tack!

  Reply
 398. Roberth Ström februari 23, 2010 at 6:22 e m

  Pamela Japan tar inte emot invandrare alls tror du inte de har pizza, kebab, falafel? Du är bra korkad!

  Reply
 399. Nallie februari 23, 2010 at 6:23 e m

  Wow :O vad ska man säga? de här blev väldigt ointelligent.

  Varför se utlänningar som är bra enligt dig som svenskar? Varför inte bara se alla för vad dom är, människor. Vissa felar, andra inte.

  Och sen att det skulle vara okej att snatta, bråka osv i ett annat land, please? Hör du hur de låter? 😛

  Tur att du är ung så de finns hopp för dig med =)

  Reply
 400. Claire Redfield februari 23, 2010 at 6:25 e m

  Vilken smart brud. Det är otroligt kul att se att det finns intelligenta mogna och modiga unga tjejer som bloggar också.

  All heder till dig.

  Reply
 401. Linus februari 23, 2010 at 6:27 e m

  Du säger att du inte behöver mer utbildning eftersom att du vet det mesta och kan klara dig, men när du inte vet om andras kultur och religion är det FEL från dig att säga att man borde förbjuda slöja i skolan.

  sen tycker jag att Jasmina Serti som har komenterat har RÄTT. läs igenom dina kommentarer

  Reply
 402. mona februari 23, 2010 at 6:28 e m

  du svarade på en fråga där uppe dä du skrev att de i andra länder också är rasister mot vita?. men nu är det ju inte det frågan handlar om. det handlar om Varför just DU är rasist. och som sagt. dina åsikter som du uttryckt i inlägget tyder bara på att du är rasist. Och ursäkta slöja?? man klär sig som man vill ellerhur??. eller har sverige inskaffat en ny lag som handlar om att man inte får göra det?. Och ursäkta men klär du dig i kort kort med halva brösten visade i sverige blir du kallad Hora mm. och samma sak i andra länder.. men fan inte om du går runt i vanliga kläder. du hade konstiga åsikter.. men tacksam för svar..

  Reply
 403. NumeroUno februari 23, 2010 at 6:28 e m

  Kan bara hålla med dig. Är man uppvuxen i en förort vet man precis vilka folkgrupper som inte kan anpassa sig till det svenska samhället, men det får man inte säga högt. Vi får inte ens tycka att vårt samhälle är överlägset ett som förtrycker kvinnor och oliktänkande för då är vi rasister.

  Reply
 404. Anonym februari 23, 2010 at 6:29 e m

  haha sant!!!!!

  Reply
 405. Jay februari 23, 2010 at 6:30 e m

  ”De flesta brott görs av blattar för de har väldigt svårt att få jobb här i Sverige, och det finns många svenskar som inte respekterar blattar, även fast de inte vet hur de är.”

  BRÅs rapporter från -96 och -05:

  ”Inom samtliga yrkesgrupper föreligger således en högre participation i brottslighet för invandrare jämfört med svenskar. Generellt sett är det dubbelt så många invandrare inom varje grupp som registrerats för brottslighet.

  Det har tidigare konstaterats att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte beror på ogynnsam fördelning när det gäller kön, ålder eller bostadsort. Till detta kan nu läggas att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte heller kan förklaras med att invandrare är sämre lottade när det gäller socioekonomisk status.”

  Kan det bli klarare än så? O detta trots att BRÅ blivit allt mer ”politiskt korrekt”.

  ”Och blattar blir väldigt mobbade och utfrysta i skolan, det är klart att de är lite arga då.”

  Ja usch vad dom stackars invandrarna blir mobbade t ex i Malmös skolor – flera av skolorna har inte ens några etniska svenska elever längre…

  ”Visste du att Sverige har störst antal akademiskt utbildade städare?”

  Ja o hälften av taxiförarna är raketforskare…

  ”Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder?”

  http://www.migrationsverket.se/download/18.78fcf371269cd4cda980001223/Asyls%C3%B6kande+2009.pdf

  4098 från Europa av 24194 asylanter. De största grupperna var: Kosovo – 1 239 st, Ryssland – 1 058 st o Serbien – 567 st. De du snackar om faller in under ”Övriga” o är 41 st…

  ”För det första avskaffa slöjan? Varför då?”

  För att det är kvinnoförtryckande kanske?
  Skulle du då tycka att det är det inte alls är mitt svar: Prova att ta av slöjan o se vad som händer…

  ”du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora”

  Ja DET är ju lösningen – man ska BEVISA att man INTE är en hora… Genom att bära slöja då eller? Vi har klätt oss som vi själva vill i Sverige väldigt länge – först med massinvandringen började tjejer bli våldtagna o misshandlade i större mängd.
  Från 768 våldtäkter 1975 till 5879 st år 2009… säger det nåt? Rekord i Europa…
  http://affes.wordpress.com/?s=v%C3%A5ldt%C3%A4kt

  ”Men Paulina! inser du inte att det är kränkande att förbjuda slöjor i skolorna, när alla andra får gå klädda hur som helst?”

  Jasså? Så man får lov att ha en tröja med svenska flaggan på?
  Herregud va kränkande det måste vara att inte få ha slöja när ens klasskamrat inte ens får visa upp sitt lands flagga – I SITT EGET LAND?!?!!

  ”Fler invandrare sitter i finkan än svenskar? Vem var det som mördade Therese? Jo en svensk, vem var det som våldtog och sedan mördade Ängla? Jo, en svensk. Sluta säg att det är fler invandrare som sitter i finkan än svenskar.”

  Vem var det som våldtog o nästan misshandlade Emma P till döds?
  Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan.
  Vem våldtog en 15-årig flicka i Karlstad?
  Kiflom Tsgehanns
  Vilka gruppvåldtog o misshandlade Jenny?
  http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2010/02/Jenny1.jpg
  Abdulgadir Mohamed Khalif, Jassin Abdikarim Mahamud, Omar Mohamed Omar o Mursal Abdullahi.
  Vilka stod för SAMTLIGA överfallsvåldtäkter i Oslo?
  http://politisktinkorrekt.info/2010/02/22/invandrare-bakom-samtliga-overfallsvaldtakter-i-oslo/

  Vi kan fortsätta i oändlighet…

  Reply
 406. Patrick februari 23, 2010 at 6:30 e m

  Stå på dig! Du säger vad många svenskar tänker.

  Reply
 407. Anonym februari 23, 2010 at 6:42 e m

  sjukt bra sagt! håller med dig helt o hållet

  Reply
 408. SÅÅÅÅÅÅ RÄÄTTTTTTTTTTTT!!! februari 23, 2010 at 6:42 e m

  Vill bara påpeka en sak, DU HAR RÄTT!

  Reply
 409. Anonym februari 23, 2010 at 6:44 e m

  Hur kan du skriva såna idiotiska saker när du klart o tydligt inte är så lärd i ämnet + att du har spenderat 1 antal veckor i ETT MUSLIMSKT LAND!!! Vad fan gör du där om du inte tycker om andra kulturer? Du säger även att du vill att vi invandrare ska följa de svenska sederna men själv springer du runt o visar upp dig på ett väldigt omoraliskt sättt som inte uppskattas i Egypten.

  Hellre en kvinna i slöja än en halv naken fjortis utan självrespekt.

  Reply
 410. http://Nayhara.com februari 23, 2010 at 6:44 e m

  Seriöst Paow, man märker verkligen att du bara är 15 år gammal. SÅ OMOGEN du är.

  Du måste inse att ALLA invandrare inte lever på socialbidrag, samma gäller d för svenskar. Du drar över alla på samma kant, vilket är väldigt synd gumman. vilken skola går du i? för du verkar blåst i hjärnan. Kanske borde gå om några år? 🙂 naw..

  Hur som helst, jag är invandrare, jag pluggar och har ett riktigt jobb, jämfört med dig som lever på att visa upp dina bröst på din blogg. Hur som helst, jag betalar skatt som en vanlig människa, likadant gör min bror och min mor. Vi lever ett vanligt liv, vi betalar räkningar, skatt och även tv linsens. Vilket inte ens alla svenskar gör!

  Gumman, börja att läsa historia och politik, efter så kan du tänka på olika på perspektiv hur invandrare påverkar den svenska samhället. Visste du att Sverige har världens bästa utbildade taxichaufförer? Vet du varför? För att de inte kan språket tillräckligt bra som arbetsgivaren kräver. Så istället för att ge invandrare skitjobb, varför inte lära dem språket? Så dem kan få nytta av sin utbildning och även kunna göra det bättre för Sverige och sig själva. Föresten, visste du att Sverige är beroende av den invandringen som vi har haft/har? För det finns inte tillräckligt med arbetskraft som Sverige behövs. Utan invandrarna så skulle aldrig Sverige ha blivit så rikt som vi är idag.

  Invandrare som inte kan sköta sig, beror på dåligt utbildning, likasom kulturchock. Men samma gäller för svenskar, som inte har fått en bra utbildning eller, hoppas av helt enkelt. Det jag vill säga är att du inte ska dra alla över samma kant. Alla är individer och strävar efter olika mål i livet. Därför så tycker jag att du borde tänka på saken, att alla invandrare inte är o respektfulla och stökiga som du har för dig.

  På tall om vilka som lever mest på ”socialbidraget” Så är ju väl det KUNGAHUSET?

  Kungen och drottningen och deras barn osv, dem lever ett liv som alla önskar sig. Men var ifrån får dem all sina pengar? Jo Svenska folket! (turistinkomsten är inte tillräckligt mycket för att kunna försörja kungahuset). Så tänk efter, du står och klagar på att ”svenskar” som betalar ”invandrarna” för att dem ska kunna leva på socialbidraget. Som dock är max några tusen. Men har du tänkt efter att att vi betalar kungen för att han ska stå och vinka lite glatt?

  Exempel, Victoria har en väska som går på minst 200.000 kr. Snälla, tänk efter hur många som kunde ha fått nytta av dessa pengar.
  BARA HENNES BRÖLLOP KOSTAR ÖVER 125 MILJONER KRONOR…
  Även om Sverige är den största glastransportörer, så importerar man in glas från Italien. Tänk på miljön, tänk på alla skatt som svenska folket har betalat åt KUNGEN!

  Innan du börjar klagar på invandrare, så kan du lika mycket klaga på svenskar. Som behövs lika mycket socialbidrag. Föresten, Är det inte kungen vi borde avskaffa? Han som nu behöver så mycket pengar för att se glad ut?.

  Snälla gumman, gå till skolan och gör någonting vettig med livet./ Nayhara.

  Reply
 411. e februari 23, 2010 at 6:45 e m

  håller verkligen med dej, ja tycker absolut inte illa om invandrare. men jag tycker att dom ska anpassa sig när dom kmr hit lika mkt som vi måste anpassa oss om vi flyttar till deras länder..

  Reply
 412. d februari 23, 2010 at 6:45 e m

  jag vet inte men det känns fortfarande som att du drar alla så kallade invandrare över en kant men jag tror inte riktigt du tänker smart. för det första så är du själv i ett annat land vem är det som är invandrare där jo DU, jag har alltid gillat din blogg men sen kom det här om alla blattar och så kallade invandrare. det finns folk som tex mig jag är född i Sverige jag är upp vuxen med svenska traditioner min mamma är svensk och jag pratar bara svenska hemma, ändå är jag en ”invandrare” jag förstår blatte men jag trodde invandrare var dom som kom till landet efter födsel? min pappa däremot invandrade till Sverige från Afrika när han var sex år men han kom hit pluggade hårt och har flera jätte bra utbildningar, han jobbar varje dag ibland jobbar han till och med helger, han betalar skatt och gör inte ett skit fel! så jag förstår inte vad det är som är så mycket fel på ”alla” blattar och invandrare! ALLA ÄR INTE SÅ. det är precis som när folk skriver ”alla bloggare är falska” alla är inte det men man drar alla över en kant! jag tänker iallafall inte slösa mer tid på det här det har blivit för mycket ”rasist snack” från din sida…

  Reply
 413. Emma februari 23, 2010 at 6:45 e m

  När utlänningar kommer till Sverige eller vilket annat land som helst får de en massa möjligheter. Med det kommer även skyldigheter. Följer inte folk dessa skyldigheter så är det väl inte konstigt att man inte accepterar just dem?

  Håller med dig Paulina.

  Reply
 414. annah februari 23, 2010 at 6:48 e m

  hejhej!
  jag är en tjej som är född och uppvuxen i sverige så jag har aldrig lix lärt mej ngt annat sätt att vara som person. men mina föräldrar kommer från mellanöstern. jag umgås med både svenska och ”utländska” människor.
  och jag tkr på ett sätt att du har rätt, mina föräldrar har aldrig hållt på att bråka ossånt som du säger att vissa gör. men eftersom dt är såå sjukt många idioter( både svenskar och uitlänningar) som göre har dt gjort att svenskar tror att bara för att man kommer från ngn annanstan än europa så måste man varqa typ galen och sånt med hedersmord och typ giftemål vid ung ålder.
  jag tkr att i skolan så ska man lära invandrare att så här beteer sej majoriteten av svenskarn. men att man också ska lära ”svenskar” att så här går dt inte alltid till; man behöver nte gifta bort unga flickor bara för att man kommer från t.ex sudarabien elr indien.

  btw, gillar din blogg väldigt mkt :))
  pusshejj

  Reply
 415. Therese februari 23, 2010 at 6:48 e m

  Ursäkta mig men har du inte den blekaste aning om att det finns uppsjöar av svenska tjejer, med svenska föräldrar och mor och farföräldrar som varje år väljer att ta på sig slöjan???

  Slöjan har inget med landet man kommer ifrån att göra, den har heller inget med kultur att göra!!

  SLÖJA = RELIGIONSFRIHET

  så vill du att Sverige ska bli ett odemokratiskt land, visst, börja förbjuda människor att utöva sin religion, eller varför inte förbjuda kort kjol??? Så bor vi snart i ett kallar Vitryssland, grejt eller?!?!?!

  Reply
 416. SARAH februari 23, 2010 at 6:48 e m

  Jag är ursprungligen arab, men är född i Sverige. Jag har Slöja, det var mitt val. Jag sköter mig, i både skolan och ute. Båda mina föräldrar jobbar och verkligen kämpar. Jag älskar Sverige. Jag har svenska vänner som jag älskar.

  Varför ska jag hela tiden få höra att jag inte hör hemma här? Att jag är en dålig människa? Varför ska jag bli behandlad annorlunda bara för att jag har en viss bakgrund?

  Sen förstår jag inte varför du tycker att man inte ska ha slöja? Det borde inte störa er. Vi bara döljer håret. Vi förstör inte någonting för dig.
  Sverige är ändå ett fritt land, och jag töjer inte på några gränser.

  Reply
 417. Anonym februari 23, 2010 at 6:50 e m

  håller med till 100%! Sverige tar in alldeles för mkt utlänningar. Det finns ju inte jobb nog till svenskarna? Och de får gratis tandvård,varför då? Och såklart finns det massa utlänningar som sköter sej och kämpar. Men det är många fler av dem som går omkring och misshandlar folk, slår sönder saker osv… och man hör bara
  ” Jävla svennar,jag hatar sverige”, men vadfan gör dom här då? och dom hatar oss för dom tycker vi är rasister,men då är ju dom också det? och slöjor, jag håller också med! Det är deras sak hur dom ser ut i sina hem. Men i sverige går vi inte runt så. Och så kommer de ofta hit med sina 15 barn,farmor,mormor och hela släkten och bosätter sej, det finns inte ens bostäder så det räcker till oss som faktist FÖDDES i det här landet?!

  Reply
 418. anonym februari 23, 2010 at 6:52 e m

  Många rektorer i Sverige har förbjudit att ”fira” skolavslutning i kyrkan pga av att vi ska anpassa oss efter ”utlänningarna”. Blev skitsur när jag fick reda på det !

  Reply
 419. Anonym februari 23, 2010 at 6:52 e m

  vrfskulle man behöva avskaffa slöjor?
  asså om ni ”s´venskar” ska få gå runt med skrivngtroso och ni har typ dragit ner tröjan så att brösten typ håller på att ramla ut vrf skulle inte dom som känner för att ha slöja då?
  men lilla du, dt är såå jävla ffucking många som har keps och mössa så dt är nt sant så använd inte dt som en uursäkt elr va fan

  Reply
 420. hejsan hej februari 23, 2010 at 6:53 e m

  Höll med om iprincip allt . Förutom det där med att dom inte skulle få ha slöja här i sverige, bara för att ”i sverige funkar det inte så” ?
  Menar du då, att om vi åker till deras hemland, att vi måste ha slöja, för att det är SÅ det funkar DÄR ?
  Dom ska få leva efter deras tro och religion, precis som vi lever efter vad vi tror på osv .

  Reply
 421. Ajla februari 23, 2010 at 6:55 e m

  Jag måste bara fråga, stör slöjor skolgången på något som helst sätt? Jag bär själv slöja och har gjort det ett tag nu och det är aldrig någon som har särbehandlat mig på grund av det eller sett på mig ur en annan synvinkel. Jag är väl precis som alla andra elever, lika smart och duktig oavsett nationalitet och religion? Visst förstår jag din åsikt kring hur vissa invandrare beter sig, vilket jag definitivt kan hålla med om. Man ska respektera kulturen man kommit till och det är väldigt många invandrare som faktiskt kämpar och gör sitt bästa för att anpassa sig här. Det kan inte vara så lätt men huvudsaken är att man försöker, speciellt barn som kommit hit på grund av deras föräldrar. Förstår du hur jag tänker?

  Det är många svenskar som tycker som du, och visst får ni tycka som ni vill, men jag tycker att ni ska fråga och ta reda på mer om t.ex. slöjan så kommer ni att förstå det mycket bättre. Vet du om att det finns svenska tjejer som blir muslimer och tar på sig slöja, har de inte då rätt att gå med den i skolan? Du tycker att det är okej att ha det i hemmet och ute, men skolan är väl ”ute”? En tanke bara.

  Har du några andra synpunkter kring detta så får du gärna fråga mig 🙂
  Kram, Ajla

  Reply
 422. Anonym februari 23, 2010 at 6:57 e m

  Du verkar anse att svenskar är mer värda än andra människor, då tycker inte jag att du ska åka utomlands överhuvud taget för dom kanske känner desamma för dig och sen försöker du övertyga dig själv om att du inte e rasist ? fan äre inte dags o inse att du är det ?

  Reply
 423. oo februari 23, 2010 at 6:58 e m

  Alla har ju rätt att tycka vad dem vill, och jag håller med dig!ja, dina åsikter alltså.Trots att jag själv är utländsk.Jag menar, jag har ju själv problem med svenskar.Inte alla men de flesta då, svenskar är ju kända för att vara väldigt oärliga,snåla,själviska och kalla.Och det tycker jag helt enkelt inte om. Varken blattar eller ”svennar” :).
  Och jag blir illamående, då jag ser svenskar i mitt land.Usch så jag ryser, usch vad äcklad jag blir.jag förstår dig helt och hållet-jag menar, jag vill ju inte ens ha svenska TURISTER i mitt hemland!Du borde kanske slänga på dig en burka nästa gång du drar till Egypten, om du nu vill att muslimerna i Sverige ska göra detsamma.
  Stå på dig!Bra åsikter där!

  Reply
 424. Anonym februari 23, 2010 at 7:00 e m

  Hibaxxx eller vad du nu heter. Är det någon som har lite hjärnceller så är det du. HON är på semester tro fan att hon har lite kläder på sig. DET ÄR VARMT om du nu inte visste det. Hon bor där inte egyptien ber om att få dit turister för det är det dem flesta lever på. Kommer man till Sverige och bor där eller kommer hit på semester är en jävligt stor skillnad. Och sanningen är att jag inte bryr mig om att folk eller rättare sagt kvinnor går omkring i slöja. Men det är så fruktansvärt kränkande för den som faktiskt blir tvingad att ha det. Vissa av dem har inget val? har du tänkt på det? En varm sommardag 25+ och helt svart klädd från tå till topp det låter frästande va? Jag önskar att dem skulle kunna få gå omkring i så kallade trosor som du kallar det ( om du inte är blind så är det shorts). Utländska kvinnor blir tvingade att ha slöja för att männen inte vill att dem blir våldtagna det har ingenting med deras religon att göra. jag såg att någon hade skrivit det. Bara detta gör mig fruktansvärt irriterad! visste ni att 80% i ungdoms ”fängelse” i göteborg är invandrare. Visste ni att sverige inte längre får sjunga national sången eller va i kyrkor på avslutningarna. visste ni att på falkagår i falkenberg där 99% är invandrare står föräldarna och tittar på medans deras barn klottrar och förstör utan att göra det. Dett vet jag därför att jag känner en som är vaktmästare där. Visste ni att de flesta misshandlingarna i sverige utförs av utläånningar. Kom inte

  Reply
 425. anonym februari 23, 2010 at 7:01 e m

  vill bara kommentera en sak på att utlänningar lever på socialbidrag. då vill jag bara säga att varenda jobb en utlänning söker (lite finare jobb som tex projektledare) blir dom nekade för jag tror när man ser namnet på sökaren tar man till nästa sökarens cv. detta har inte jag kommit på själv utan upplevt de vad tycker du om de??

  Reply
 426. anonyyyyyyym februari 23, 2010 at 7:04 e m

  HAHAHAHAHHAHAHAHAH DU ÄR JU HELT JÄVLA STÖRD I HUVUDET PAULINA! Det finns en stor del utav svennar som slåss och snor! Som uppför sig respektlöst och massa. Det är inte bara blattar! Så gå inte runt och tro att ni svennar är så jävla perfekta för det är ni inte. Du kan inte dra alla blattar över en kamm. Och om du tycker att bara dom blattarna som är som svenskar är okej så är du sum ihuvudet! Lek inte att du är färdig utbildad för det är du inte! Du kan nolll och har noll koll på läget. Du kommer hela tiden med massa åsikter och tror att dom är bra och att du är såååååååååååååå vuxen. ”fina flickor dricker inte öl” men skärp dig du är bara 16år du ska ju inte ens dricka över huvudtaget!!!!! omg alltså..

  Reply
 427. Beu februari 23, 2010 at 7:05 e m

  Du borde ha i åtanke hur det du skriver påverkar andra. Som en offentlig person med stort inflytande har du väldigt lätt att starta diskussioner, och desvärre kan inlägg som det här locka till sig en massa rasistiska avskum, so to say. Du vill nog inte förknippas med sådana kretsar. Jag tycker det är viktigt att du förstår rasism, innan du bestämmer ’vilken sida du står på’. Jag har sett hemskt många som sagt att dom är ’helt okej med att bli sedda som rasister’, och faktiskt inte förstått vad det innebär. Jag förstår ärligt talat inte vad som är så svårt med att bedöma varje person man möter individuellt, att se dom som människor och inte som personer tillhörande en etnisk minoritet eller något liknande..

  Reply
 428. nina februari 23, 2010 at 7:05 e m

  så om en svensk kille våldtar en brud och en blatte kille gör samma sak, är den svenska mer oskyldig då?
  du ska vara så himla tacksam över att du får leva i ett sånt här fritt land. Du borde inte klaga förens du har åkt till mellanöstern och kollat hur deras liv är.
  I slutändan ska vi komma ihåg att vi alla är från en och samma jord men råkar bara ha lite olika hudfärger..

  Reply
 429. Dastan februari 23, 2010 at 7:08 e m

  På vilket sätt underlättar det dig att man avskaffar slöjor? Slöjor har inget med politik eller andra att göra, utan sin egen tro. Seriöst dina argumentationer är ju helt oseriösa. Och varför är svenskar som begår brott bättre än utlänningar som gör samma? Alla människor är inte perfekta och seriöst om alla invandrare hade varit laglydiga hade du levt i en dröm värld. Hoppas att du läser detta och tar åt det men det vet jag ju att du inte gör. Jag ville bara få ut min ilska och tala om att detta fick mig att förstå att du är helt vrickad i huvudet. Väx up och se världen, och då menar jag inte Egypten och Thailand för dem är länder som ser på religionen på ett starkt sätt.. då menar jag världen… Jag tar jätte illa upp eftersom att jag själv upplever misstolkningar i samhället av folk som dig.

  Reply
 430. Emilia !! februari 23, 2010 at 7:09 e m

  Din jävla dumma svennebanan. Du är ju för fan IQ befriad MÄNNISKA!

  Vad har sjal med saken o göra? Jag har inte sjal men tycker ändå att du är fan i mig så jävla rasistisk!!! Ta tillbaka dina grova ord. Det är som att du skulle säga: FÖRBJUD RELIGION, FÖRBJUD REGLER. I ditt aaaaaas, du är bara en blåst dum blondin. Synd att du råkar vara SVENSK och vara så fucking rasistisk av dig. För jag känner huuuundra svenska tjejer och de är hundra gånger bättre än dig och accepterar slöjan och alla andra religioner. De tycker att alla människor får välja vad de vill göra med sitt liv! PUNKT SLUT. Sluta störa dig på vad andra människor tro på, och sluta störa dig på hur människor ser ut. Snälla, sköt dig SJÄLV TACK! Och sluta öppna din fula äckliga mun. Du är såååååå jävla dum seriöst????

  Vad tänker du med? Arslet eller? Skaffa dig en hjärna istället för din blonda hjärna.För du är verkligen blond i skallen, sorry girl. Im just telling u the truth. PS du skämmer ju för fan ut SVERIGE OCH ALLA SVENSKAR :@ Hahahahah alla mina svenska kompisar garvar åt dig 😉 så fucking blååååååst ! Orka ens ta in slöjan, din lilla skit, OM DE VILL TÄCKA SITT HÅR FÅR DE FÖR FAN GÖRA DET, DET ÄR SOM ATT DU SKULLE SÄGA FÖRBJUD HALSDUKAR SOM TÄCKER HÅRET, FÖRBJUD BYXOR FÖRBJUD BAJS FÖRBJUD JACKOR FÖR MAN SKA VARA NAKEN

  WHATTA FUCK spelar det för roll att visa huden!!! Varför bryr du dig ens??? SKÖT DIN FEJK äckliga kropp okej ??? Du är BARN, du har ingen hjärna

  Bye blåsta blondin, orkar inte lägga ner tid på en dum tjej som dig. För du har ingen vett i skallen

  PEACE!

  Reply
 431. Belinda februari 23, 2010 at 7:14 e m

  hej, vet inte ens om du kommer få kommentaren men kan alltid skriva iaf.
  Jag håller med dig. Jag är inte rasist, men sverige tar in alldeles för mycket utlänningar vilket gör att vi svenskar inte säger ifrån typ. typ som i södertälje har de tagit över flera bostadsområden där de bara får syrainer och så.
  Jag är inte rasrist men jag är nationalist, och de står jag för!
  bra blogg btw! 😀 <3

  Reply
 432. Louise februari 23, 2010 at 7:16 e m

  håller med dig till 100% så sant och riktigt bra skrivet!

  Reply
 433. Anonym februari 23, 2010 at 7:17 e m

  FAN VA PINSAMMA FOLK DET FINNS! Vuxna människor sitter och luras av SD:s bajspropaganda och ljug. ÄR NI DUMMA I HUVUDET ELLER?

  T.ex. ni som tror att invandrare våldtar, misshandlar o.s.v. Statistik visar att 96% av de som sitter i svenska fängelser är svenskar, 3% är finländare och 1% är av annan etnisk härkomst.

  FOLK SOM TROR NÅGOT ANNAT ÄR INAVLADE ÄCKLEN SOM INTE VILL UTVECKLA SVERIGE SOM NATION!.

  Reply
 434. Andrea februari 23, 2010 at 7:19 e m

  Hej!

  Har aldrig kommenterat din blogg innan, men ja kände att jag var tvungen att göra det nu!
  Det jag reagerade mest över i detta inlägg var när du skrev ”Jag tycker också att skolor ska avskaffa slöjor eftersom i Sverige så funkar det inte på det sättet, men jag ser inget fel med att ha det i hemmet och ute.” Och jag kan verkligen inte hålla med om det! Om muslimska tjejer inte ska få ha slöjor i skolor varför ska då svenska (kristna) få ha kors på sig? Är det bara för att dem är i sitt hemland? Kors symboliserar deras religion och slöjor är en del av muslimernas religion.

  Jag tycker personligen att det är dumt och ha på sig det, men om man ska kunna respektera att kristna bär kors, ja då bör man acceptera att muslimska tjejer använder slöjor, för det gör ju faktiskt inte dig något om dem gör det eller inte!

  =)

  Reply
 435. NumeroUno februari 23, 2010 at 7:19 e m

  oo
  Svenskar snåla och själviska? Är det därför vi tar emot så många invandrare som lever på bidrag?

  Reply
 436. Beu februari 23, 2010 at 7:24 e m

  Flashback ser dig Paow, stå på dig. Lyssna inte på alla hatare.

  Till övriga vill jag säga att det handlar om vad slöjan står för, så släpp diskussionen om varför den skall vara tillåten. Det borde den inte vara. Och det kommer den inte vara i framtiden 🙂

  Reply
 437. Roberth Ström februari 23, 2010 at 7:26 e m

  Svenska konvertiter är oftast tjejer utan självförtroende som gått på snacket om hur bra Islam är! Det står inte ens i Koranen att muslimska kvinnor måste ha slöja läs på! För att kunna förstå och tolka en person måste man se ansiktet. Men det är väl klart en del här anser väl att nicab är okej med suck. Men den viktigaste anledningen till att kasta slöjan är det faktum att du kommer få svårare att få jobb.

  Reply
 438. sandra februari 23, 2010 at 7:27 e m

  Håller med dig till 200%.

  Reply
 439. sten februari 23, 2010 at 7:28 e m

  problemet är att invandrarna från ”mena länderna” särbehandlas,allt ska anpassas efter dom och om de inte får som de vill så springer de till DO-ombudsnämnden

  Reply
 440. Karin februari 23, 2010 at 7:29 e m

  Du kanske borde fundera på att gå i Gymnasiet ändå, så du får en lite större världsbild? Du verkar har potential men det är inte okej att uttrycka det så du gör!

  Reply
 441. sanna februari 23, 2010 at 7:32 e m

  Jag håller med!!!! bra skrivet!! =)

  Reply
 442. Micha februari 23, 2010 at 7:32 e m

  jag håller verkligen med!! men man blir kallad rasist för det såklart -.- det är ju för fan bara sjukt, som att det inte vore rasistiskt när utlänningar kallar svenskar för jävla svenne. seriöst, ibland kan man undra hur vissa UTLÄNNINGAR tänker, HAHA, oj nu är jag visst rasist omg… -.- kanske jag borde testa gå med ett LAKAN på kroppen till skolan och påstå att jag har konverterat till islam. Men det skulle ju inte accepteras av någon, nej nej.. haha herregud så tröga vissa kan vara alltså. förbjud slöja så blir alla glada 😀 jippieee

  Reply
 443. Niklas februari 23, 2010 at 7:33 e m

  Känner mig idag lite stolt över dagens ungdom som äntligen insett att detta är ett problem och att dom vågar uttala sig om det!

  Keep it up!

  // SD2010

  Reply
 444. S.G februari 23, 2010 at 7:35 e m

  Alltså du säger att invandrare borde anpassa sig till den svenska kulturen men varför gör inte du det när du åker till ett muslimskt land?
  Vi svenskar klagar hela tiden på muslimerna och försöker förändra dem eftersom att vi har råd med det. Sverige är ett demokratiskt land vilket jag tycker är jätte bra, men vi är ju inte precis beronde av invandrare. Men t ex Egypten och Turkiet som har många turister kan inte klaga på oss eftersom dem är beronde av oss.
  Och sen en till sak, många svenskar tycker att det är jobbigt när turkar och araber tror att vi är billiga bara för att vi är från Sverige. Självklart tror dem det när såna som du och omkring i korta shorts som skinkorna hänger ut ur?

  Reply
 445. ouch februari 23, 2010 at 7:36 e m

  till att börja med så ska man som invandrare undvika säga ”f*cking svenne”, för att det är Sverige och ja, det vore konstigt om det inte fanns ”svennar” här och är man i ett främmande land så ska man inte gå runt och klaga, för om det är så illa här och om ”svennar” är så jobbiga så är det ingen som håller en kvar. dra till ditt hemland och klaga.

  Reply
 446. robin februari 23, 2010 at 7:37 e m

  modigt inlägg måste man väl säga. stå för dina åsikter, oavsätt skiten man kan få. det mår själen gott av:P

  Reply
 447. Matrix februari 23, 2010 at 7:37 e m

  Varför älskar jag mitt eget folk så mycket?
  Det räcker bara att titta på dig min vän!
  Så klok för sin ålder, och givetvis för din din nordiska skönhets skull!

  David Duke:
  Stop the genocide of european mankind!
  http://www.youtube.com/watch?v=Z43PcBR_El0&feature=related

  Reply
 448. Anonym februari 23, 2010 at 7:40 e m

  Jag håller också med dig till 100%. Bra skrivet!
  Jag är inte heller helt svensk men jag vet hur en svensk
  kultur fungerar och när man är i sverige så ska man följa
  de svenska traditionerna och inte ta mycket förgivet som de flesta gör.
  Så som vi hade fått göra om vi hade flyttat till någon annans land.
  Gillar din blogg och bra att du skriver om viktiga saker!

  Reply
 449. Bella februari 23, 2010 at 7:42 e m

  Bra skrivet! Det är klart det finns vissa invandrare som är ok, men de flesta är vidriga äckel! Vi är ju många på gymnasiet som är väldigt trötta på alla förbannade blattar!

  Reply
 450. Anonym februari 23, 2010 at 7:43 e m

  Allt du har skrivit antyder på att du är sverigedemokrat eller kanske till och med nationaldemokrat, stämmer det? vilket då innebär att du är både rasist men även nazist.. fyfyfy

  Reply
 451. Milliz februari 23, 2010 at 7:45 e m

  Jag har exakt samma åsikter som dig och jag tcker ingen kan bli upprörd över det du skriver för i sverige har vi också något som kallas en egen åsikt och jag tycker att man ska stå för sin precis som du gör! ;D

  Reply
 452. razan februari 23, 2010 at 7:47 e m

  robert svårare att få jobb? vafan snackar du om? det e för att man e rasist

  Reply
 453. Anonym februari 23, 2010 at 7:47 e m

  wtf? Sverige skulle vara helt jävla stelt utan alla invandrare! tänk på vad du säger vafan…?

  Reply
 454. Oscar Peterson februari 23, 2010 at 7:51 e m

  Som du märker har nästan alla svenskar samma erfarenheter som du av invandrare som inte klarar av att sköta sig. Bra och starkt av dig att du vågar ta upp detta problem. Jag känner mig väldigt glad av att läsa din blogg. Det är ni ungdomar som drabbas hårdast av ”blattarnas” framfart. Jag tycker ibland så synd om er. Särskilt synd tycker jag om er tjejer som får stå ut med att bli kallade för svennehoror och allt.

  BRA!

  Reply
 455. Anonym februari 23, 2010 at 7:52 e m

  jag som tyckte att din blogg var bra osv men nu när du skrev att vi araber o religionen och så, så nu hatar jag din blogg srry. du tog inte upp vad ni svenskar har gjort ex den killen som döda engla osv ”/

  Reply
 456. emmmm februari 23, 2010 at 7:52 e m

  Anonym skriver:
  2010-02-23 kl 13:59

  ”bara för ni svennar skijler er och skiter i era barn om de knullar eller dricker”

  – Vad är det för fel på att knulla? :S

  Reply
 457. Anonym februari 23, 2010 at 7:52 e m

  Om man kommer hit till Sverige får dom lov att acceptera våra regler . Om vi skulle flyttat ner till deras länder skulel vi bli fängslade om vi inte hade följt deras regler

  Reply
 458. LadyM februari 23, 2010 at 7:52 e m

  då kan vi ju avskaffa religionsfriheten helt och hållet då. en vanlig slöja, eller burka heller för den delen, stör ingen. förutom okunniga människor, då möjligtvis. varför ta ett steg tillbaka i utvecklingen och sluta accepetara människors val av religion? vet inte riktigt hur du tänker där.

  människor som har det dåligt ställt ekonomiskt beter sig mer illa och begår fler brott. det är bevisat. vad kan vi dra för slutsatser då? jo, invandrare har det sämre ställt. vad ska man göra åt det? spä på fördomarna mer eller? eller ska man bli lite bättre på att hjälpa invandrare? kanske tänka på att integration INTE är att sätta varenda en i samma förort. det är sveriges eget fel att det blivit som det blivit, och att sätta det ansvaret på invandrare som skulle fått hjälp från första början är fan bara fel.

  visst, det rättfärdigar inte brott m.m., men kan man förstå svenskar som begår brott ska man väl fan förstå invandrare som gör det oxå. vad har härkomsten med människovärdet att göra?

  och att sno grejer är inte okej i invandrares hemländer heller, men kommer man till ett helt annat land, kan inte språket, saknar vänner och större delen av familjen, kanske varit med om värre saker än som existerar i ditt lilla huvud paulina, och tillråga på det inte har några pengar, är det ganska lätt hänt att man söker sig till kriminella grupper. det är trots allt dom grupperna som accepterar alla. är ganska övertygad att du hade betett dig på samma vis om du var i samma situation.

  svenskar sjukskriver sig när familjens katt dör. jag har vänner som haft syskon och kusiner som dött i deras famn. och tro fan att det första dom gjorde när dom kom till sverige var att börja plugga/ försökte hitta jobb. annars hade dom ju fått skit för det, för shit, dom sitter ju bara hemma och lever på soc? eller hur? och har dom en utbildning, nää, då får dom inte jobba med det här i sverige. en kollega till min kille är flygplansingenjör, utbildad i syrien. nu är han pizzabagare. fattar du sorgen från hans sida? respekt, sverige. verkligen. och får man jobbet framför rofl svensson om man heter yusuf mohammed? knappast. så fatta att det är sveriges eget fel att invandrare är överrepresenterade när det kommer till socialbidragstagare.

  Reply
 459. Anonym februari 23, 2010 at 7:54 e m

  exakt sverige hade varit dött utan oss invandrare landet hade döötttt allt!!!

  Reply
 460. melisa februari 23, 2010 at 7:56 e m

  jag försöker förbättra ryktet !

  Reply
 461. Sara februari 23, 2010 at 7:56 e m

  Håller verkligen inte med dig!

  Och de flesta som kommenterar tror att sk invandrare eller ”blattar” är musilmer men det är dem inte… det finns väldigt många invandrare som är kristna och dem verkar ju ingen ha något emot.

  så allvarligt talat, tänk på vad ni skriver!!

  Reply
 462. Mjau februari 23, 2010 at 7:58 e m

  Såg att du tidigare skrev att invandrare ska acceptera vår kultur precis som vi accepterar deras. Stämmer ju inte ifall vi skulle förbjuda slöja =P Då har ju vi verkligen inte respekterat deras kultur och religion. I Sverige har vi något som kallas religionsfrihet, vilket innebär att man får utöva vilken religion man själv vill, om slöjan ingår i dess religion finner jag det mycket fel att förbjuda den.

  Reply
 463. Danne februari 23, 2010 at 7:59 e m

  Bra skrivet Paulina…. Och till er som som skriker Rasist så fort ni får se lite kritik om dagens invandring och integrations fiasko. Läs på lite innan ni yttrar er tack!!!

  Reply
 464. Patriot februari 23, 2010 at 8:02 e m

  Hej Paulina!
  Jag har barn i tonåren och blir lätt illamående av att läsa vissa av kommentarerna till ditt inlägg. Du fångar verkligen upp ett stort och ständigt växande samhällsproblem. Tyvärr får ingenting negativt nämnas i etablerade medier om problemen med massinvandringen. Det finns massor av duktiga invandrare i Sverige, men tyvärr också många totalt missanpassade individer som skapar enorma problem försig själva, för seriösa invandrare och för Sverige.
  En av dessa puckoblattar frågar/anklagar dig ”Är du rasse eller? Fucking Svenne.”. Jag tycker att du på ett för din ålder utomordentligt moget sätt resonerar kring detta. Det är glädjande att se att så många av kommentarerna stödjer dig, men jag blir genuint oroad av tonen, ofta hotfylld, i de kritiska kommentarerna.
  Jag högaktar ditt mod och rekommenderar fortsatt läsning på bl a ’frianyheter’ och ’politisktinkorrekt’. Där rapporteras på ett sakligt och mycket transparent sätt kring händelser i samhället. Många gånger skrämmande läsning…
  Stå på dig Paulina – det finns miljontals svenskar och integrerade/seriösa invandrare som stödjer dig!

  Reply
 465. tryit februari 23, 2010 at 8:06 e m

  Anonym stackare: och vilken ref har du p åden undersökningen du hänvisar till? källa tack.

  gå igenom BRÅ undersökningar

  läs politisktinkorrekt.info (sanningen om Sverige)

  SD2010 för Sveriges bevarande

  PAOW…bra skrivet och kul att se att ungdomar ser saker som vi vuxna inte stöter på i det dagliga livet. I vår sthlms förort har vi mycket lite invandrare vilket innebär inte så stora problem som tex rosengård.

  Reply
 466. ida februari 23, 2010 at 8:06 e m

  haha vissa av er som kommenterar är ju bara för roliga…
  Det enda ni gör är att bevisa att paow har rätt.
  bra att någon bloggare kan stå för sina åsikter!

  jävla idioter vi har i sverige..

  Reply
 467. dany februari 23, 2010 at 8:06 e m

  Okej men ärligt, ni invandrare. om svenskar hade kommit till erat land och gått emot era lagar så hade ni fan hängt oss, NI ÄR SÅ JÄVLA TRÅNGSYNTA, SER BARA EN JÄVLA VÄG!

  Reply
 468. Erkan februari 23, 2010 at 8:07 e m

  Är man sverigedemokrat så är man ICKE rasist, jävla idioter det finns här ute…

  Sedan så är invandrare överrepresenterade inom brott, gå in på Statistiska centralbyråns hemsida och titta.

  Där kan ni också hitta att invandrarna är KRAFTIGT överrepresenterade inom bidragsbeoende/arbetslöshet.

  Somalierna har en arbetslöshet på över 60% (!!) medans irakierna har en likvärdig andel arbetslösa…

  Reply
 469. ali februari 23, 2010 at 8:11 e m

  ey asså era fucking jävla svennefittor, jiddra inte me os invandrare FATTAR NI?
  snart kommer vi ta över eran land o då e ni inte så kaxig lengre va??????

  Reply
 470. n februari 23, 2010 at 8:12 e m

  jag förstår mej inte på din din jävla hora! du ser ut som en gris, en äcklig gris! hoppas att du dör och hamnar i helvetet bitch!!!

  Reply
 471. Re LadyM februari 23, 2010 at 8:12 e m

  ”då kan vi ju avskaffa religionsfriheten helt och hållet då. en vanlig slöja, eller burka heller för den delen, stör ingen. förutom okunniga människor, då möjligtvis. varför ta ett steg tillbaka i utvecklingen och sluta accepetara människors val av religion? vet inte riktigt hur du tänker där.”

  Nej och en vanlig T-shirt med ett hakkors borde inte störa någon heller. Ja alltså det borde inte störa normala personer då alltså. Fan nazism är ju bara ytterligare en åsikt och livsåskådning, som islam.

  Förresten vem fan bryr sig om den pågående islamiseringen i Sverige? Kvinnor hör ju hemma bakom spisen trots allt.

  Nej ni har naturligtvis rätt, vänstermänniskor, och ni är sååå konsekventa i era åsikter.

  Stalin konsekventa, typ.

  Reply
 472. Anonym februari 23, 2010 at 8:12 e m

  Jag tycker allt du skrev var 110% % rätt förutom där det stod att du blir mer irriterad på en invandrare om han/hon skulle göra nått än en svensk? Du säger att man ska göra världen bättre och uttrycka sig och blablablaaaa men då kan väl du börja med att behandla alla rättvist, döm inte! Du säger att de i arabländerna inte gillar vita, varför då dra alla invandrare över en kam? Tycker seriöst att du börde gå i skolan, där får man veta vad som är rätt och fel eftersom du uppenbarligen inte har fått lära dig det hemma 😀

  Reply
 473. vendela februari 23, 2010 at 8:15 e m

  men va löjliga många är;D
  fafan släng ut blattarna som är dryga.
  men låt dom som är normala stanna kvar!

  jag är inte rasist,är inte ens HEL svensk
  men vafan läs mellan raderna,och va inte så tröga.
  I svergie har man inte slöja ,och ”alah”” ska väl inte bestämma om man får vara med på idrotten.För det är sant,vissa säger att dom inte kan vara med på idrtotts lektionerna för att alah säger det (Eller va han heter)
  skit samma,i svergie så är vi med på idrotten och snackar svenska.
  OCH ÄR MAN I SVENNE LANDET så beter man sig som man SKA göra.
  Och det gör mig förbannad när blattar/negers säger ”jävla svennar” men om någon svensk säger” jävla neger” eller ”Jävla blatte” så rasar världen samman. Vafan är det för skti? Har ingen tänk på att det finns mörka ”rasister” som inte tycker om vita personer,och som ser dom som”sämre personer”. Dubbelmoral på alla ni som försvarar dom dåliga invandrarna.
  Men somsagt,dom bra invandrarna får järna stanna kvar:)

  min åsikt.

  och nej,jag är somsagt inte rasist – för jag har aldrig sagt att svarta peroner är dåliga!

  kram

  Reply
 474. http://Nayhara.com februari 23, 2010 at 8:19 e m

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Sveriges största problem när det gäller socialbidrag, är inte inte invandrare har behov av socialbidrag, utom alla som är SJUKSKRIVNA, vilket står främst för svenskar. Sedan kungen som käkar upp våran pengar för att vinka och se glad ut.
  *
  *
  *
  Paulina, som du visar dina bröst i varenda bild, lär du inte på någon bra jobb i framtiden.
  *
  *
  *
  Sluta att leva på ditt äckliga utseende och skaffa dig en riktigt utbildning och jobb!
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 475. Emma februari 23, 2010 at 8:20 e m

  Hej Paow,
  Jag håller verkligen med dig när det gäller dessa frågor. BRA inlägg! 🙂

  Reply
 476. dany februari 23, 2010 at 8:20 e m

  Invandrare har sagt det så jävla många gånger att dom är här för att ta över vårt land, så jävla många gånger, så hur dumma i huvet är dom som förväntar sig respekt?! Hur kan svenskar se bortom det, helt jävla dumma i huvet som kräver att man ska respektera invandrare.
  Det finns många bra invandrare och har många såna kompisar men jag ska flytta i från Sverige endast för att staten bara tar in fler och fler, kan lika gärna ge dom rövlandet. Inget värt nu. Mona Sahlin vill ha ett muslim land och då ska hon fan få det, ska garva sönder mej när hon måste vara slav och förtryckt av en man.

  Dom är konfliktsökare och jag tycker svenskar är så himla löjliga när dom försvarar dom, fyfan, det är NI som sänker sverige för NI tillåter dom att bo och göra som dom fan vill.

  Reply
 477. Sandra februari 23, 2010 at 8:20 e m

  RÄTT KOMISKT

  DET HAR BYGGTS MOSKÉR I SVERIGE, SÖDERMALM ÄR ETT PRAKTEXEPEL.

  MEN SKULLE NÅGON (INTE FÖR ATT JAG TROR ATT NÅGON ENS SKULLE VÅGA DET) VILJA BYGGA EN ANNAN KRISTEN KYRKA I NÅGOT LAND DÄR MUSLIMER HÅLLER TILL, SÅ SKULLE DET ALDRIG ACCEPTERAS. UTAN TVEKAN!

  SÅ LÄNGE MAN INTE ÄR MUSLIM I ETT MUSLIMLAND SÅ KOMMER SÅDANT ALDRIG ACCEPTERAS.

  Reply
 478. Genserik februari 23, 2010 at 8:24 e m

  Hej paow,
  Mycket bra och modigt skrivet! Som du märker är du inte ensam om att ha dessa åsikter. Det som glädjer mig är att det verkar vara flera unga tjejer som håller med dig, det bådar gott för Sveriges framtid att ni inte resignerat för mångkulturvurvurmarnas propaganda.

  Såg också en ”integrerad invandrare” som ville ha kontakt med dig för att kunna omvända dig – han har inga argument så bry dig inte om honom. Mångkultur och massinvandring är direkt skadligt för Sverige och svenska folket, det syns allt tydligare då vi blir allt fattigare, kriminaliteten ökar lavinartat och frihet/yttrandefrihet begränsas. För er unga tjejer har en ny dimension tillkommit med massinvandringen av utomeuropéer – gängvåldtäkter. För unga svenskar finns sk bötning dvs rån.

  Stå på dig!
  genserik

  Reply
 479. http://Nayhara.com februari 23, 2010 at 8:24 e m

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Lika ofta som du ser en invandrare utom jobb,
  lika ofta ser du en rasist i sverige-demokraterna med utbildning.
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Du är fan inte allmänutbildade Paulinna, sök hjälp.
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 480. JOHANNA UNDRAR februari 23, 2010 at 8:24 e m

  En fråga till alla som inte är svenska eller protestanta som skrivit här:

  I Sverige finns det muslimska, judiska, ortodoxa, katolska mm gravplatser respektive kyrkor/moskéer/synagoga mm.

  Varför finns det inte protestantiska/kristna kyrkor och gravplatser i tex Iran, Israel eller i

  Reply
 481. Hoxton februari 23, 2010 at 8:25 e m

  Väldigt bra inlägg. Vi är nog många som kan skriva under på detta!

  Reply
 482. oliviaaaaaa februari 23, 2010 at 8:28 e m

  haha paow du skriver det som så många tänker men inte skulle våga säga,jag tycker likdant men skulle aldrig vågat säga elr skrivia så , tufft gjort!
  men det jag blir mest sur på är att det är alltid svenskarna som är rastister och gör fel men när dom kallar oss jävla svennar är det okej . det är samma sak att kalla ngn blatte elr svenne . Jag är inte rastist och har inte ngt emot utlänningar bara idiotiska människor, det spelar ingen roll vart de kmr ifrån 😉

  Reply
 483. fuckin svennar februari 23, 2010 at 8:29 e m

  jag gillar inte den dära sverge bettreh nehr det itte finns svenne kvar i sverge om 60 år nehr svenne er borta

  Reply
 484. Isabella februari 23, 2010 at 8:29 e m

  Jag växte upp på södermalm och bodde precis mittemot moskén som byggdes.

  Jag brukade alltid ha min hund löst springande, sedan jag var lite. Så min hund brukade springa upp till hundgården som ironiskt nog ligger precis bredvid moskén.
  Och en dag så var det en huckla dam som gick med sina barn och fick syn på min hund som sprang runt. Hon vart helt galen och skrek som om någon hade mördars framför hennes ögon.

  Inte skulle väl jag ändra mitt sätt att leva och min hunds sätt att leva för att det öppnats en moské.
  Det är det som är dagens problem.
  Invandrarde kan inte få nog. Mycket ska ha mer kallas det för.
  Sedan moskén byggdes förändrades hela området omkring.

  Det ville till och med få igenom att de skulle få böneutrop mitt i natten.
  Vilken skam!
  Att man inte kan vara nöjda med att fått öppnna en hela j*vla moské mitt på fina gamla södermalm.
  Så giriga, ska äta kakan men även ha den kvar!!

  Vi flyttade till slut från södermalm för att det vart för osäkert att hålla till där vi bodde.. framförallt om kvällarna. Skamligt att man inte kan behålla en enda jädrans ort i sitt gamla hederliga behåll.

  ALLA FÅR HA SIN ÅSIKE.

  DETTA ÄR MIN

  MINDRE INVANDRARE; RÅ OM SVERIGES BEFOLKNING OCH HEMLÖSA I FÖRSTA HAND.

  DET RÄCKER MED HUR MÅNGA MILJADER STATEN HAR I SKULDER REDAN.
  HUR TÄNKER STATEN!!??

  VI MÅSTE VÄRNA OM DE SOM FINNS I LANDET: MER BEHÖVS INTE: OAVSETT VART MAN KOMMER IFRÅN.

  SVERIGE HAR INTE RÅD!!

  Reply
 485. Nathalie februari 23, 2010 at 8:30 e m

  Försök sätta dig in i en situation om du var tvungen att flytta till ett arabland. Jag menar det du säger om att folk inte får ha slöja, okej detta är ett kristet land, men det är deras religion och här i Sverige har vi nåt som kallas religionsfrihet! Alltså att man får tro på vilken religion man vill. Tänk dig om du var tvungen att flytta till ett muslimskt land och du fick inte fira jul, måste fira ramadan, och måste bära slöja.
  Och det du säger om att du blir argare på om utlänska beter sig illa. Varför då? De är oxå människor och svenskar gör precis ett lika stort misstag som utlänningar om de beter sig illa. Tänk lite på det.
  Men jag håller med dig om att man ska acceptera landets regler osv.

  Reply
 486. julia februari 23, 2010 at 8:30 e m

  så jävla rätt tjejen !
  håller med dig till 110% ! 😀

  Reply
 487. Miranda februari 23, 2010 at 8:32 e m

  Yes, äntligen en riktigt vettig åsikt! Fast slöjor tycker jag man gör som man vill med liksom. Men det finns ju många tjejer som faktiskt inte får välja själv, utan att dom typ blir tvingade av sina föräldrar att ha det.

  Reply
 488. drivinte februari 23, 2010 at 8:32 e m

  horungar ni svenne rasister e!!! ni får inte snacka massa skit om oss invandrare….
  HAHAHA som Ali säger så får ni passa er när vi tar över erat land HAHAHA

  Reply
 489. sara februari 23, 2010 at 8:33 e m

  Okej, jag är räknar mig själv som svensk, jag är född här och kan prata språket. Men att du tycker vi ska avskaffa slöjor i skolan har du absolut inte rätt om!
  Mitt hemland respekterar ju dig när du åker till Egypten, du får klä dig hur du vill och får bete dig hur du vill. Men att vi nu inte har rätt till att ha slöjor eftersom att Sverige inte är ett muslimskt land har du helt fel i.

  Reply
 490. sara februari 23, 2010 at 8:34 e m

  HÅLLER MED DIG TILL 100%
  du har så himla rätt. och ja, de borde verkligen avskaffa äckliga slöjor i skolorna.

  Reply
 491. Anonym februari 23, 2010 at 8:36 e m

  -fan va lågt !
  Asså seriöst , nu går du för långt!
  Muslimer bär slöja, det gör dom i deras religion.
  Och som att inte svennar snattar och bråkar?
  ska man ta in alla invandrare på sånt möta ska fan svennarna in på det också!
  Och vaddå så funkar det i Sverige? nej paow det gör det inte? Invandrare hör till sverige lika mkt som dej! Jag är stolt över sverige som tar in invandrare därimot är jag värkligen inte stolt över svenskarna, på min förra skola tog dom in invandrare i några klassrum på övervåningen så dom fick lära sig svenska, du skulle sätt killarna i min klass, vilka idioter! och så säger dom att det är invandrarna som är dumma, fast det var mina klass”kompisar” som höll på , usch paow, och jag som trodde du var den duktiga och snälla bloggaren , som inte var rasistisk eller drack massa varje helg. Men tydligen hade jag fel, och vaddå ” Nej jag är inte rasistik” så dålig du är-

  Reply
 492. Mange februari 23, 2010 at 8:37 e m

  Helt rätt!

  Nån jäkla ordning får det vara! 🙂 nu räcker det..!

  Reply
 493. Interasist utan patriot februari 23, 2010 at 8:37 e m

  Fan Paulina!

  Jag blir bara glad när jag ser folk våga yttra sig, hoppas detta uppmärksammas en aning eftersom du har en del läsare.

  Och till alla ni äckliga rånande, misshandlande och våldtagande blattar, dra hem om vår kultur inte passar er!

  <3 Sverige <3

  Reply
 494. henrik februari 23, 2010 at 8:37 e m

  paow jag håller på dig. Sverige behöver inga fler utom europeiska invandrare. det borde finnas ett slöjförbud i svenska skola + universitet.

  Reply
 495. sandra februari 23, 2010 at 8:40 e m

  Anna:
  2010-02-23 kl 15:10

  Hon skriver precis de sanna orden!!

  Vi får inte längre har våra skolavslutningar för att den är ”protestantisk”. Vi är då rasister för att vi inte firar muslimtron eller annan tro.

  Men vi är sverige, vi har våra traditioner, vi har vårat hederliga sätt att göra saker på.

  Det är sådant här som tänder till i många svenskar huvuden. Det har inget man allmänbildning att göra!!

  Vi är trötta på att vi snart inte har en enda svensk tradition kvar i vårat eget land.

  Jag tror fasiken vi inte kommer vara sverige en dag. Vi kommer vara övertagna av invandrares traditioner.

  Våra egna barn kommer inte känns till ”du ska inte tro det blir sommmare” på sommarskol avslutningen eller julspelen runt juletid.

  Titta bara på usa.
  Hur många människor som helst har en amerikansk flagga på sin tomt, i sitt rum på väggen, utanför fönstret.
  Men inte är de rasister för det!

  Varför är vi rasister bara för att vi vill hänga upp våra fina svenska flagga som vi vill visa stolhet över.

  Vad gör invandrare här i sverige om de själv inte kan tänka sig att hänga upp en svensk flagga? Ni vill väl tillhöra samhället?! Ni vill väl vara svenskar?!

  Annars kan ni flytta tillbaka där ni kom ifrån, för då är det glasklart att ni inte vill tillhöra sverige på annats sätt än att utnyttja våra bidrag och system.

  Reply
 496. Anonym februari 23, 2010 at 8:42 e m

  rasist, tänker aldrig mer läsa din blogg jag som precis börjat tycka du e ok men nej aldrig !

  hallå ? de e lika många svenskan som lever på socialbidrag ?

  Reply
 497. Sandra februari 23, 2010 at 8:42 e m

  ”Jag är inte rasist, men uppför dig ordentligt eller dra!” Helt klart

  Reply
 498. louise februari 23, 2010 at 8:44 e m

  JAG HÅLLER MED DEJ!

  Fyfan vad bra att du tar upp det.. Och att du står för det. Sverige har nog med sina egna kriminella, varför ska vi ta in en massa fler då för och öka kriminaliteten? Sverige verkar vara extremt rädda för att bli tagna som rasister och tar därför in ALLA utan att tänka på oss svenskar i första hand. Dock är jag inte rasist själv. Men de som inte sköter sej kan åka hem! Dom som väl sköter sej kan stanna hur länge dom vill såklart.. Våldtäkt på unga tjejer har ökat drastiskt de senare åren i samband som vi tar in allt fler ”blattar”, tex. Nej jag kan skriva länge så jag väljer att ge mej istället för jag blir bara förbannad.

  Kort och gott, jag håller med dej, åter igen. 😉

  Reply
 499. natalie februari 23, 2010 at 8:44 e m

  Om man ska få ha slöja, då ska det helt plötsligt vara okej för alla att ha mössor och kepsar på lektioner då eller????

  Det handlar inte om att inte få ha slöja över huvudtaget.

  I skolan finns det regler.

  De ska följas av ALLA.

  INGA MÖSSOR; INGA HUCKLOR; INGA KEPSAR

  det är inte okej att sitta inne på lektioner på vilket sätt som helst. reglerna har funnits i evigheter. Bara för att muslimer kräver att få ha hucklor för sin religion ska de vara okej för bara dem?

  SKULLE INTE TRO DET

  Reply
 500. till dej med emmmmmmmmmmm februari 23, 2010 at 8:46 e m

  säg mig , vem fan tvingar dej att bära slöja när du är utomlands jävla idiot!!! försök inte att spela cool här, för du verkar inte veta vad du snackar om. och i och med att du säger så, så har du förmodligen aldrig varit utomlands din jävla fitta!!

  Reply
 501. http://Nayhara.com februari 23, 2010 at 8:47 e m

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Paulina, DU ÄR 1 SKAM FÖR MÄNSKLIGHETEN.
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 502. razan februari 23, 2010 at 8:49 e m

  emmmm skriver:
  2010-02-23 kl 19:52
  Anonym skriver:
  2010-02-23 kl 13:59

  ”bara för ni svennar skijler er och skiter i era barn om de knullar eller dricker”

  – Vad är det för fel på att knulla? :S

  – inget fel men ni knullar 10killar varje helg, som slynor

  Reply
 503. Mickis februari 23, 2010 at 8:49 e m

  Problemet med invandringen är ju att vi tar in fler människor än vi kan hjälpa och skickar ut de som verkligen behöver hjälp och som bott här i flera år.
  Det känns inte riktigt rätt att det ska vara så,jag tror TYVÄR att det är sånt som får folk att välja att rösta på partier som sd.
  Jag tycker att det är hemskt synd att inget vettigt partit(som INTE är rasistiskt) kan ta tag i de här frågorna så de som verkligen behöver hjälp kan få den hjälp de förtjänar.
  Vet inte riktigt om min kommentar har så mycket med inlägget att göra men tycker det är en viktigt sak att ta upp.
  Observera gärna orden med stora bokstäver,så ni inte missuppfattar mig.

  Reply
 504. Anonym februari 23, 2010 at 8:51 e m

  cred till dej paulina

  Reply
 505. Cissi - tcmn.blogg.se februari 23, 2010 at 8:51 e m

  du bör inte yttra dig om något du vet så lite om, du är väl medveten om att du får många mot dig när du uttrycker dig sådär, det anses rasistiskt så om du inte vill ses som rasist, läs på – uttala dig på ett mer välformulerat sätt. förresten så alla har rätt till sin egen kultur och till sin egen religion, det är bl.a lag på det i Sverige. religionsfridhet och trosfrihet. religionsfrihetslagen råkar vara en grundlag.

  svenskar har lika mycket rätt som utländska, utländska har lika mycket rätt som svenskar.

  Reply
 506. Mickis februari 23, 2010 at 8:54 e m

  emmmm skriver:
  2010-02-23 kl 19:52
  Anonym skriver:
  2010-02-23 kl 13:59

  ”bara för ni svennar skijler er och skiter i era barn om de knullar eller dricker”

  – Vad är det för fel på att knulla? :S

  – inget fel men ni knullar 10killar varje helg, som slynor

  Man skriver inte så,det är också rasistiskt.
  Du kan ju inte på allvar påstå att alla svenska tjejer skulle göra det?
  Sen OCH? Om nån skiljer sig.Det är upp till var och en,varför vara tillsamans om det inte finns nån kärlek.
  Alla svenskar hatar inte utländska så därför behöver du ju inte skriva skit om alla,inte rättvist.
  Tänk hur arg du blir när nån säger något rasistiskt till dig,så arg blir även vi.

  Reply
 507. Julli februari 23, 2010 at 9:02 e m

  vilket land kommer då steffi ifrån? :O

  Reply
 508. hildao februari 23, 2010 at 9:05 e m

  Fattar inte varför folk ska hacka på ens åsikter?
  Man kan ta allt ifrån en men åsikterna kan ingen ändra på iaf.
  Tycker du är tuff som iallafall vågar vara ytlig!
  Du har en bra blogg som iaf jag tycker är seriös! 😀
  Stå på dig 😉

  Reply
 509. Mickis februari 23, 2010 at 9:06 e m

  Måste kommentera en sak till,det var nån som sa att invandrare hade det lika svårt i Svergie som i sina hemland och det är ljug.
  Om man kommer från ett land med krig,så har man det nog tusen gånger bättre i Svergie!
  Den personen skrev även att man inte blir accepterad i Svergie och det är också så grymt fel.
  Om den personen inte vill bli dragen över en kam ska inte den personen dra alla svenskar över en kam heller,för faktiskt så är INTE alla svenskar rasister.
  Jag hatar rasistiska värderingar och blir så sårad när jag ser sånna där saker.

  Reply
 510. Anneli februari 23, 2010 at 9:07 e m

  Sverige tar inte emot för många invandrare, utan Sverige har inte ett tillräckligt fungerande system för att ta emot så många invandrare som dom gör nu. Om Sverige skulle utveckla systemet, så att det faktiskt fungerade, skulle säkert fler bidragstagare arbete. Nu får de gå någon svenskkurs i runt 2 veckor, och sen kastas de ut i samhället.
  Om man inte kan svenska är det _lite_ svårt att få ett jobb. Om inte ens svensktalande ungdomar kan få jobb här, hur ska icke-svensktalande få tag på ett jobb då?
  Så jag tycker att det är Sverige som ska ta och förbättra sig 🙂

  Reply
 511. stolt februari 23, 2010 at 9:08 e m

  rakt på sak – ah du är rasist asså? HERREGUD DU ÄR BARA FUCKING 15 ÅR OCH SNACKAR SOM DU VET !? tror du seriöst att vi skulle blivit så som du anser om svenskarna inte gjort någonting alls? seriöst börja tänka. dessutom så äre ju du som går och super? ääääcklig du är bre kommer och skriver smuts om oss. lilla gumman det är du som är smuts

  Reply
 512. Anonym februari 23, 2010 at 9:09 e m

  Jag brukar aldrig kommentera men nu gör jag det. Jag har aldrig träffat en så hjärtlös människa som dig

  Reply
 513. jänny / paow du är bäst februari 23, 2010 at 9:10 e m

  HAHAHA respektera hennes inlägg jävla noobs :O
  du har rätt paow, skit i om folk snackar skit, hur hårt det än tar ska du bara tänka på att det är ord.
  Iaf, släng skit på Paow så ska ja se till att folk slänger lika mkt skit på era åsikter era jävla wierdos :S
  + Du har en bra blogg o ja hoppas att det går framåt :D!

  Reply
 514. Rebecka februari 23, 2010 at 9:10 e m

  Hej, alltså tycker det här är sjukt intressant och du ska veta att jag respekterar din åsikt och håller med i det att man inte ska bete sig illa osv.
  Men faktum är faktiskt att det är väldigt många som faktiskt inte väljer att komma till Sverige just, så de här med att lära dom de ”svenska sederna” eller vad jag ska kalla det är ju aningens konstigt. Jag menar inte bara lättare att dom respekterar våra ”seder” och vi respekterar deras? om dom vill gå runt i slöja så finns det en anledning och varför inte bara acceptera det? 🙂
  Sen tycker jag att det är väldigt mycket vi svenskar som ställer till problem onödiga problem kring sånt här.

  Men en fråga bara ser du t.ex Norska som utlänningar också?

  Reply
 515. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 9:13 e m

  ”De flesta brott görs av blattar för de har väldigt svårt att få jobb här i Sverige, och det finns många svenskar som inte respekterar blattar, även fast de inte vet hur de är.”

  BRÅs rapporter från -96 och -05:

  ”Inom samtliga yrkesgrupper föreligger således en högre participation i brottslighet för invandrare jämfört med svenskar. Generellt sett är det dubbelt så många invandrare inom varje grupp som registrerats för brottslighet.

  Det har tidigare konstaterats att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte beror på ogynnsam fördelning när det gäller kön, ålder eller bostadsort. Till detta kan nu läggas att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte heller kan förklaras med att invandrare är sämre lottade när det gäller socioekonomisk status.”

  Kan det bli klarare än så? O detta trots att BRÅ blivit allt mer ”politiskt korrekt”.

  ”Och blattar blir väldigt mobbade och utfrysta i skolan, det är klart att de är lite arga då.”

  Ja usch vad dom stackars invandrarna blir mobbade t ex i Malmös skolor – flera av skolorna har inte ens några etniska svenska elever längre…

  ”Visste du att Sverige har störst antal akademiskt utbildade städare?”

  Ja o hälften av taxiförarna är raketforskare…

  ”Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder?”

  http://www.migrationsverket.se/download/18.78fcf371269cd4cda980001223/Asyls%C3%B6kande+2009.pdf

  4098 från Europa av 24194 asylanter. De största grupperna var: Kosovo – 1 239 st, Ryssland – 1 058 st o Serbien – 567 st. De du snackar om faller in under ”Övriga” o är 41 st…

  ”För det första avskaffa slöjan? Varför då?”

  För att det är kvinnoförtryckande kanske?
  Skulle du då tycka att det är det inte alls är mitt svar: Prova att ta av slöjan o se vad som händer…

  ”du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora”

  Ja DET är ju lösningen – man ska BEVISA att man INTE är en hora… Genom att bära slöja då eller? Vi har klätt oss som vi själva vill i Sverige väldigt länge – först med massinvandringen började tjejer bli våldtagna o misshandlade i större mängd.
  Från 768 våldtäkter 1975 till 5879 st år 2009… säger det nåt? Rekord i Europa…
  http://affes.wordpress.com/?s=v%C3%A5ldt%C3%A4kt

  ”Men Paulina! inser du inte att det är kränkande att förbjuda slöjor i skolorna, när alla andra får gå klädda hur som helst?”

  Jasså? Så man får lov att ha en tröja med svenska flaggan på?
  Herregud va kränkande det måste vara att inte få ha slöja när ens klasskamrat inte ens får visa upp sitt lands flagga – I SITT EGET LAND?!?!!

  ”Fler invandrare sitter i finkan än svenskar? Vem var det som mördade Therese? Jo en svensk, vem var det som våldtog och sedan mördade Ängla? Jo, en svensk. Sluta säg att det är fler invandrare som sitter i finkan än svenskar.”

  Vem var det som våldtog o nästan misshandlade Emma P till döds?
  Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan.
  Vem våldtog en 15-årig flicka i Karlstad?
  Kiflom Tsgehanns
  Vilka gruppvåldtog o misshandlade Jenny?
  http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2010/02/Jenny1.jpg
  Abdulgadir Mohamed Khalif, Jassin Abdikarim Mahamud, Omar Mohamed Omar o Mursal Abdullahi.
  Vilka stod för SAMTLIGA överfallsvåldtäkter i Oslo?
  http://politisktinkorrekt.info/2010/02/22/invandrare-bakom-samtliga-overfallsvaldtakter-i-oslo/

  Vi kan fortsätta i oändlighet…

  Reply
 516. Gustav februari 23, 2010 at 9:14 e m

  Ni som tycker att Paulina inte får klä sig som hon vill i egypten är ju helt bänga i skallen. Hon bor ju på hotell och pengar rullar in i Egyptens stadskassa. De Egyptiska politikerna är säkert överlyckliga över att ha svenskar på besök. Snygga, trevliga, och relativt rika. Vi spenderar pengar och bidrar till den korrupta egyptiska politiken.

  Varför ska hon bry sig om någon jävla arabkultur när hon inte gör något som skadar den? Jag ser inget annat än att fler valmöjligheter öppnar sig i de länder som svenskar besöker. Vi bidrar med vår öppenhet för att vända sjukt ingrodda och medeltida kulturer till något modernt som hör ihop med 2000-talet.

  Keep on rocking Paow.

  Omge dig dessutom av vänner för det är många araber som inte kommer att kunna ta det här… de kommer visa sin våldsamhet och göra skäl för att verifiera just det du skriver, att invandringen är sjukt dålig för Sverige.

  Reply
 517. Rebecka februari 23, 2010 at 9:17 e m

  Och btw,

  Isabella: ALLA FÅR HA SIN ÅSIKE.

  DETTA ÄR MIN

  MINDRE INVANDRARE; RÅ OM SVERIGES BEFOLKNING OCH HEMLÖSA I FÖRSTA HAND.

  DET RÄCKER MED HUR MÅNGA MILJADER STATEN HAR I SKULDER REDAN.
  HUR TÄNKER STATEN!!??

  VI MÅSTE VÄRNA OM DE SOM FINNS I LANDET: MER BEHÖVS INTE: OAVSETT VART MAN KOMMER IFRÅN.

  SVERIGE HAR INTE RÅD!!

  Ne Sverige har kanske inte råd men istället för att skylla på invandrarna om man nu ska skylla på någon för att det är så så är det väll just vi svenskar det är VI som tar på oss mer än vad vi tydligen kan hantera och det har inget att göra med invandrarna utan på Sverige tänk lite på det va.
  Och de där med att värna om landet osv lät ju aningens nationalistiskt?

  Reply
 518. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 9:17 e m

  ”FAN VA PINSAMMA FOLK DET FINNS! Vuxna människor sitter och luras av SD:s bajspropaganda och ljug. ÄR NI DUMMA I HUVUDET ELLER?

  T.ex. ni som tror att invandrare våldtar, misshandlar o.s.v. Statistik visar att 96% av de som sitter i svenska fängelser är svenskar, 3% är finländare och 1% är av annan etnisk härkomst.

  FOLK SOM TROR NÅGOT ANNAT ÄR INAVLADE ÄCKLEN SOM INTE VILL UTVECKLA SVERIGE SOM NATION!.”

  *Vad konstigt, vad kan du ge för källa på din ”statistik?”

  Att det skulle vara 96% svenskar låter väldigt konstigt… på kriminalvårdens hemsida står det exempelvis att över 25% av de intagna inte ens har svenskt medborgarskap (källa: http://www.kvv.se/templates/KVV_Infopage_general.asp?id=2748)

  Du är ett UTMÄRKT exempel på en galen lögnare som försöker smutsa ner sanningen.

  Såhär säger Jan Gouillou i Aftonbladet:

  ”Så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm (idag 75% på just det fängelset).”
  (källa:wwwc.aftonbladet.se/nyheter/guillou/guillou6.html)

  😉 Idiot.

  Reply
 519. Gustav februari 23, 2010 at 9:18 e m

  @ Razan – Vem fan bryr sig om vad du tycker? I Sverige får man knulla hur mycket som helst om båda vill. Det finns ingen jävla moralisk spärr som i era jävla skitkulturer.

  Att du kallar en tjej för hora är för att du antagligen aldrig kommer få knulla någon annan än din håriga kusin.

  Reply
 520. efraim februari 23, 2010 at 9:18 e m

  Bra sagt paulina-dom som sköter sig får gärna stanna, men det våldsverkande packet ska naturligtvis skickas hem. SD 2010!!!

  Reply
 521. Bengan februari 23, 2010 at 9:20 e m

  Stå på dig! Majoriteten av svenskarna tycker det var nog för länge sen, men få vågar säga det pga av medias ständiga hetsande.

  mvh

  Reply
 522. Nina februari 23, 2010 at 9:21 e m

  Om det fanns färra människor som har samma åsikt som du, så skulle det inte komma in lika många ”blattare” i Sverige och sno den stackars skatt som du betalar.

  Reply
 523. Arch3r februari 23, 2010 at 9:21 e m

  Bra PAOW!
  Nice, det rör på sig, fler och fler börjar se vad det är som pågår.
  SD är inte emot invandring, SD är för en sund migrationpolitik.

  Reply
 524. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 9:27 e m

  *Ni som hävdar att SLÖJA är någon slags ”mänsklig rättighet” borde slåss för allas rätt att bära HAKKORS.

  Slöjan är ett KVINNOFÖRNEDRANDE fenomen, i Koranen rättfärdigas kvinnomisshandel och våldtäkt (oh yes, jag har läst den boken, till skillnad från er mini alfabeter här ute med oerhört begränsade skriv och läskunskaper…)

  Varför tar ni inte fram Korreboken och slår upp sura 2:38? Ni idioter som hävdar att islam är en ”kärleksfull” religion? Ungefär lika kärleksfull och tillåtande som nazism.

  Antingen är man för allas enskilda rätt att bära plagg utifrån ideologiska övertygelser (det innebär både rätten till slöja, OCH TILL HAKKORS) – eller så förbjuder man allting som är stötande.

  Själv tycker jag att var och en ska få bestämma hur man vill klä sig… men man ska GE FAN att gråta ut hos DO sen om man inte fick drömjobbet för att man hade ett hakkors intatuerat i pannann/en slöja som täckte hela kroppen och som vägrar ta män i handen.

  Retards…*

  Reply
 525. carro februari 23, 2010 at 9:28 e m

  Stå på dig..!

  Jag och alla som bott invandrartätt vet hur jävligt Sverige kommer att se ut om några år…

  Till skillnad från dessa radhussvennar som fiser i soffan med en chipspåse och gnäller på alla dumma ”rassar och nassar uschhh!! mer mångkultur!!!” Enda utlänningen de träffar på är den smilfinken till pizzabagare de ser innan fredagsmyset med TV4 börjar. Wow konstigt om han är trevlig ni är hans KUNDER!
  Testa träffa på 5-10 unga invandrargrabbar när du är själv… Tafs, förolämpningar och hot. Och för vissa slutar det värre ändå..

  Varför är SD störst i invandrartäta orter där det fortfarande bor svenskar? Brukar inte ert skitsnack vara att SD får sina röster från bonnlurkar i norrland? Nej för där är det helrött kan jag säga..

  Reply
 526. NEJ FÖR I HELVETE #2 februari 23, 2010 at 9:28 e m

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ni som hävdar att SLÖJA är någon slags ”mänsklig rättighet” borde slåss för allas rätt att bära HAKKORS.

  Slöjan är ett KVINNOFÖRNEDRANDE fenomen, i Koranen rättfärdigas kvinnomisshandel och våldtäkt (oh yes, jag har läst den boken, till skillnad från er mini alfabeter här ute med oerhört begränsade skriv och läskunskaper…)

  Varför tar ni inte fram Korreboken och slår upp sura 2:38? Ni idioter som hävdar att islam är en ”kärleksfull” religion? Ungefär lika kärleksfull och tillåtande som nazism.

  Antingen är man för allas enskilda rätt att bära plagg utifrån ideologiska övertygelser (det innebär både rätten till slöja, OCH TILL HAKKORS) – eller så förbjuder man allting som är stötande.

  Själv tycker jag att var och en ska få bestämma hur man vill klä sig… men man ska GE FAN att gråta ut hos DO sen om man inte fick drömjobbet för att man hade ett hakkors intatuerat i pannann/en slöja som täckte hela kroppen och som vägrar ta män i handen.

  Retards…
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 527. Stefan Forsman februari 23, 2010 at 9:30 e m

  Hej Paulina!

  MYCKET starkt gjort att våga stå för din åsikt. Varenda svensk jag träffar tycker liknande. Jag också. Stå på dig och vik dig inte. Vi har vad jag hört demokrati. Då ska du få tycka vad du vill, utan att bli socialt utfryst, påhoppad, osv. Sen är det ju fakta det du skriver.
  Får du nu problem, tveka då inte att höra av dig. Du har mitt löfte på att jag ska ställa upp för dig. Så behöver du hjälp, låt mig veta bara.

  Mvh

  Reply
 528. Ida februari 23, 2010 at 9:33 e m

  Jag får inte ha mina Wicca amuletter i skolan eftersom min lärare anser att det är ”satanistiskt” (typ som om Wicca har NÅGONTING med satanism att göra), samtidigt sitter tjejen bakom mig i slöjja. Det är okej för att det är hennes religion. HALLÅ?! Wicca är MIN religion, är den sämre än hennes? Så jävla förbannad på allt daltande med utlänningar!

  Reply
 529. Charlie februari 23, 2010 at 9:34 e m

  Jag är halvt utländsk, min pappa kommer ifrån kroatien och min mamma från sverige, och jag kan faktiskt förstå dina åsikter till 100 % och håller med om allting som skrivs.
  Jag kan skämmas för att jag är halvt utlänsk ibland, bara för att det finns så otroligt många idiotiska blattar som beter sig illa och ger oss dåligt rykte, tråkigt att det är så, verkligen…
  Btw så vill jag säga att din blogg är min favorit och att genom bloggen så tycker jag att du verkar vara en jättebra och fin tjej! 🙂

  Reply
 530. lillajag februari 23, 2010 at 9:40 e m

  ”kvinnorna som väljer att bära sjal väljer det själva precis som när du väljer dina hor outfit! Jag vill avskaffa hor outfitsen eftersom många orsaker men den största e ju att våldäkts chanserna ökar ju snabbare Då. MEN JAG E SMART OCH VET ATT JAG INTE KAN DET SÅ DE E BARA ATT GILLA LÄGET!!!!! NGT DU BORDE LÄRA DIG!!”

  Man ska kunna gå naken utan att bli våldtagen tycker jag. Kan killar inte hålla sig så har dom fel i huvudet och borde läggas in på hem.

  Out off topic, men anyway. Ibland blir jag frustrerad.

  Reply
 531. jennifer februari 23, 2010 at 9:41 e m

  GOOOOOOOOOOOOOUSH! snacka om alla tar åt sig, jag måste tillägga en grej angående brotten, det är bullshit, om vi kollar kvinnomisshandel, så är det svenska män. dom är bäst att misshandla än psykiskt. och dom flesta svenskorna är alkoholister och knarkare. och det är vi som borde skämmas(inte alla) att vi leker rasister, nån dag kommer sverige va kaos o då behöver vi deras länders hjälp, så shuuut a fuuck up!

  Reply
 532. Sveas rika februari 23, 2010 at 9:41 e m

  Ho ho ho
  Inte nog med att tjejen är snygg hon har hjärna också!!
  Ingen dum blondin där inte.
  Stå på dig gumman,du é bäst. 😉

  Svea

  Reply
 533. FLASHBACK februari 23, 2010 at 9:42 e m

  VI ÄR MÅNGA BAKOM DIG PAOW.

  / mvh kurd/svensk

  Reply
 534. Malin februari 23, 2010 at 9:46 e m

  Håller med dig helt och hållet.
  Deras kvinnosyn är så himla tragisk också och dem tror att dem kan komma hit och göra vad dem vill. Det är de som är så himla irriterande. Dem ska fan vara glada över att dem ens fick komma hit.
  Duger de inte så är det bara att åka tillbaka tilld et osäkra fattiga krigslandet med svält.
  Såna invandrare som bara ligger på soffan misshandlar sina fruar våldtar sina barn, osv… Dem har har fan ingenting här att göra, PUNKT!

  Och som du säger det är jättetaskigt mot alla andra att alla dras över en och samma kant, för det finns dem som har riktigt stora och varma hjärtan och dem får gärna stanna kvar och underhålla oss med deras humor.

  Reply
 535. sofia februari 23, 2010 at 9:48 e m

  Det finns säkret flera sk ”blattar” som varit otrevliga mot dig osv. Men de flesta är faktistk jättetrevliga och har en ”normal” kvinnosyn. Sen det här med att man inte ska få ha slöja. Visst du ska få ha din åsikt men helt ärligt alla ska få gå klädda hur de vill. Du säger liksom lite emot dig själv på ett sätt.

  Reply
 536. FLASHBACK februari 23, 2010 at 9:54 e m

  SVENSKA FOLKET HAR TALAT:

  Enligt SOM-institutets, vid Göteborgs Universitet trendundersökning för 2007 så svarade 49 procent att förslaget Ta emot färre flyktingar var ett bra förslag medan 27 procent svarade att det var ett dåligt förslag.

  Fyrtionio procent är således potentionella SDsympatisörer, inte konstigt att riksdagspartierna försöker stänga ut SD och stämpla dem som rasister. Alla världens länder är rasister i såna fall, alla länder i världen har en viss form av begränsning gällande invandring, INGEN har fri invandring.

  Reply
 537. Janet februari 23, 2010 at 9:55 e m

  Men shit vilken load of bullshit! Jag är själv en så kallad ”blatte” och det du skriver är verkligen cyniskt och inskränkt. Varför ska man avskaffa slöjor i skolorna? Vad har det med hur Sverige är att göra? Sverige är numer mångkulturellt och olika religioner är en del av både samhälle och vardag så att tvinga någon att gå emot sin religion är ju helt fel. Dessutom så sitter inte alla invandrarfamiljer i små lägenheter med sina 5 ungar. Känner du ens några invandrare? Har du gett människor utanför ditt samhällsskikt en chans? Såna snorungar som du som får allt på silversked och som aldrig behöver kämpa för saker borde bege er ut i förorten och träffa på lite ”blattar” så att ni får se hur det är i verkliga livet. Då kan du komma och säga hur Sverige är. Sverige är inte bara backslick och blonda/blåögda människor mer.
  Dessutom så stavar alla blattar jag känner bättre än dig, du kanske skulle skaffa en svenskalärare som kan hjälpa till? SFI kanske?

  Reply
 538. Anonym februari 23, 2010 at 9:57 e m

  Din dumma svenne, det finns invandrade ÖVERALLT, du är en jävla invandrare i Egypten tex, så fucking dum, fråga mig ett ställe UTAN invandrade din blåsta bananhuvud!

  Reply
 539. JASMINA SERTI februari 23, 2010 at 9:58 e m

  Ni kan fan inte dra alla över en o samma kant, att ni inte skämms. Det är ju ni sminkdockor som har skaffat sitt egna rykte. så som ni klär er är det ju inte konstigt att folk visslar o pillar o har sig. Men säg fan itne att vi blattar ska lära oss om respekt för det är det ni svenskar som ska göra! jag e fan 25% svensk så jag vet hur de e från båda kulturerna! och sluta åk utomlands ifall ni ska vara så jävlaa rasistiska.

  Reply
 540. r februari 23, 2010 at 10:04 e m

  ”En sak har jag också märkt är att folk i andra länder som te.x thailand egypten osv inte tycker om vita, är inte dom rasister då?”

  Vad roligt att du tar upp det där.
  Har du varit i Thailand någon gång i ditt liv? Har du blivit dåligt bemött där av någon thai utan att ha gjort något dumt själv? Varför skulle thailändare inte tycka om oss ”vita” när det är vi som utgör stor del av deras inkomst i landet genom turism?

  Reply
 541. Roberth Ström februari 23, 2010 at 10:05 e m

  Jasmina sök hjälp! Snacka inte om att åka på semester i samma andetag som rasism din dumfan! Om så en tjej går naken så är det upp till henne baras för att man är lättklädd är man ingen hora fattaruuu

  Reply
 542. ak februari 23, 2010 at 10:05 e m

  ursäkta.. men fan vad blåst man kan vara. du har fått för mycket luft i dig om att du är sååå mogen och massa bull. visst du har en stor blogg, wow – men det betyder fan inte att du är mogen någonstans, du är precis som vilken 93a som helst.
  hur kan du tycka att det är rätt att avskaffa slöjor på skolan? om andra elever har rätt att ta på sig vad de vill, kort kort, lång, fult fint, varför ska just muslimerna drabbas? det finns ingen anledning till att avskaffa slöjor på skolorna. varför fan skulle det inte funka för? det är inte så att slöjorna står i vägen på något sätt för andra elever eller lärare, eller hur? är sverige ett fritt land..? eh, ät mitt bajs.

  Reply
 543. Anonym februari 23, 2010 at 10:07 e m

  ”Sen tycker jag det är väldigt intressant att du just nu är i Egypten som bland annat är ett ”arabland”
  Du respekterar ju inte deras religion som säger att kvinnor inte får gå lättklädda medan du visar pattar och röv hej vilt. Precis som du vill att andra människor ska följa den svenska kulturen (vilken den nu är) får du ju förfan själv ta och följa den kultur som är när du själv besöker ett land. Annars ska du ju bara hålla käften när du inte är så mkt bättre själv.”

  Reply
 544. "Diana" har såååå rätt!!! februari 23, 2010 at 10:07 e m

  ”Sen tycker jag det är väldigt intressant att du just nu är i Egypten som bland annat är ett ”arabland”
  Du respekterar ju inte deras religion som säger att kvinnor inte får gå lättklädda medan du visar pattar och röv hej vilt. Precis som du vill att andra människor ska följa den svenska kulturen (vilken den nu är) får du ju förfan själv ta och följa den kultur som är när du själv besöker ett land. Annars ska du ju bara hålla käften när du inte är så mkt bättre själv.”

  Reply
 545. Jay februari 23, 2010 at 10:08 e m

  Jasmina Serti sa: ”Det är ju ni sminkdockor som har skaffat sitt egna rykte. så som ni klär er är det ju inte konstigt att folk visslar o pillar o har sig.”

  Så med andra ord är det ok i dina ögon att våldta någon för att de har smink o kort kjol? Du verkar ju vettig…

  ”Men säg fan itne att vi blattar ska lära oss om respekt för det är det ni svenskar som ska göra!”

  Javisst ska vi respektera att folk kommer till vårt land o våldtar, mördar, rånar o misshandlar våra kvinnor o äldre?
  Snacka om att du har en riktigt snedvriden syn på respekt Jasmina, men det e klart man har det om man blir hjärntvättad från födseln…

  ”jag e fan 25% svensk så jag vet hur de e från båda kulturerna! och sluta åk utomlands ifall ni ska vara så jävlaa rasistiska.”

  Båda kulturerna? Ah, du som inte ”drar alla över en kant” delar in folk i svenskar o ”utlänningar”? Snacka om att generalisera…

  Ja vi svenskar ska ju inte åka utomlands för risken finns ju att vi massinvandrar till era länder, gruppvåldtar era kvinnor, gängmisshandlar o rånar era gamla… …risken är överhängande.

  Reply
 546. Fritz februari 23, 2010 at 10:08 e m

  I Sverige skall man följa svensk lag och inte sharia (d.v.s. den lag som baseras på koranen). Vill man ha sharia så kan man åka någon annanstans. Och kriminella invandrare skall utvisas, vi har nog med vår egna brottslingar. Islam har en vidrig kvinnosyn.

  Reply
 547. Mjau februari 23, 2010 at 10:09 e m

  HEJA BORT MED SLÖJORNA!

  Reply
 548. Elin februari 23, 2010 at 10:10 e m

  ja, det här med rasism… Ni har inte tänkt på att en turk kan hata araber? nej, för det anses inte rasistiskt, En rasist är någon som rank sätter olika raser, den behöver inte hata alla t.ex svarta uatn bara en ”RAS”! Dessutom är det bara den vitas rasism alla pratar om, jag menar bara för att vissa svenskar är stolta för sitt land och har en svensk flagga på balkongen, är man rasist då? Det är väääldigt många som tycker så. Men vänta då har vi ju alla missat en sak, vad är det Sverige står för, JO att vi inte har nåonting emot invandring. Utan fullkomligt dränker oss i den och tycker det är skit skojj… Men om ni ju inte tror det så är det ju bara söka i ordlistan på vad en rasist är 😉

  Reply
 549. Elin februari 23, 2010 at 10:12 e m

  ja, det här med rasism… Ni har inte tänkt på att en turk kan hata araber? nej, för det anses inte rasistiskt, En rasist är någon som rank sätter olika raser, den behöver inte hata alla t.ex svarta utan bara en ”RAS”! Dessutom är det bara den vitas rasism alla pratar om, jag menar bara för att vissa svenskar är stolta för sitt land och har en svensk flagga på balkongen, är man rasist då? Det är väääldigt många som tycker så. Men vänta då har vi ju alla missat en sak, vad är det Sverige står för, JO att vi inte har nåonting emot invandring. Utan fullkomligt dränker oss i den och tycker det är skit skojj… Men om ni ju inte tror det så är det ju bara söka i ordlistan på vad en rasist är 😉

  Reply
 550. Björn A februari 23, 2010 at 10:13 e m

  Hej, jag är mycket imponerad av en såpass ung tjej som kan författa sig så vettigt. Tummen upp!

  Reply
 551. FLASHBACK februari 23, 2010 at 10:14 e m

  Jasmina Serti:

  Hur du och dina landsmän väljer att göra i ditt hemland, är er ensak.

  I Sverige har kvinnorna rätt att bära utmanande kläder, rätt till sin egen sexualitet. Hur de betett sig är ALDRIG något rättfärdigande av våldtäkt i Sverige.

  En våldtäkt är ALLTID förövarens skuld, ALDRIG offret.

  Välkommen till Sverige, passar det inte, så avlägsna dig.

  Reply
 552. Jay februari 23, 2010 at 10:14 e m

  Inlägget 21.13 är mitt – inte NEJ FÖR I HELVETE #2s

  Mvh

  Jay

  Reply
 553. Clara februari 23, 2010 at 10:19 e m

  Herregud. Detta handlar bara om rädsla. Rädsla för det som man inte känner till.

  Reply
 554. Roberth Ström februari 23, 2010 at 10:25 e m

  Ni som kallar henne rasist och att hon är blåst osv stå för det med era namn fegisar! Denna tjej är otroligt klarsynt trots sina unga ålder!

  Reply
 555. Pierre februari 23, 2010 at 10:26 e m

  Bra skrivet!

  Jag har också reagerat på hur du skrivit i vissa inlägg tidigare. Men detta inlägget tycker jag var riktigt vettigt!

  Reply
 556. Latyrx februari 23, 2010 at 10:27 e m

  Du har så rätt tjejen!
  De flesta av de negativa kommentarerna här är till 90% skrivna av förbittrade ”hucklen” bakom dator skärmen!
  De får inte ha pojkvän osv..osv!
  Haha lol:)

  Reply
 557. Pierre februari 23, 2010 at 10:27 e m

  Du får gärna gå in och rösta på *Sveriges fulaste rum* i min blogg. Där hittar du också *dagens tankenöt*, foto, humor mm.. Ha en trevlig kväll!

  Reply
 558. Cissy februari 23, 2010 at 10:28 e m

  Polisen i Oslo har registert rekordmånga överfallsvoldtäkter i året som gick, och säger at gärningsmännen är uteslutande icke västliga invandrare.
  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6944861

  Reply
 559. Lissa februari 23, 2010 at 10:37 e m

  Det är sorgligt att se vilken tom och hjärtlös person du är. Ist för att utnyttja din kändisskap till någonting bra här i världen så lägger du ner tid på såna här onödiga inlägg, som bara framkallar bråk, hat och fientlighet, från båda sidorna. Jag är 24 år, båda mina föräldrar har jobbar för slavlöner sen vi kom hit, de har tagit varenda jobb de kan få, och jag känner så sjukt många andra som levt samma liv som vi de senaste 20 åren ungefär. Jag är tacksam för att jag hade Sverige att komma till när det var krig i mitt land, när mina släktingar blev mördade. Men om jag ska ägna varenda sekund av mitt liv o visa min tacksamhet förstår inte jag riktigt. Varje gång en invandrare begår ett brott är vi hemska, men när vi åstadkommer nåt gott då är vi minsann svenskar. Se bara på Zlatan, vad är han? SVENSK i varje tidning man läser, iaf tills han gör nåt dumt. Självklart ska man anpassa sig men man ska kunna ha sin tro kvar och inte känna skuld. Du vill väl knappast tvingas på någon annans tro när du åker till ett annat land. Jag kommer från ett muslimskt land där kvinnan respekteras! Hon har samma rättigheter som mannen, där man vet var regler och normer är så kom inte och säg att vi utlänningar inte har sånt. Jag tycker att det är sjukt sorgligt att du ska trycka ner folk så. Visst ska du få ha din åsikt men snälla skippa fördomarna och hatet. Kolla majoriteten av pedofiler och vilka de är, sen hade alla invandrare samma möjligheter som svenskar så kanske d einte skulle välja den brottsliga banan, sorgligt nog. Du behöver inte känna dig rädd för att skriva ditt namn eller säga det när du söker jobb. Du kommer aldrig behöva känna att du inte platsar eller att du ses som en brottsling pga vad någon annan gör. Jag blir inte arg närn jag läser detta inlägg, bara besviken på att en så ung tjej så har så mycket inflytande och så mycket makt ist för att välja att lägga ner den på bra saker väljer att lägga ner den på sånt här. Vad kom det för bra ur detta inlägg?

  Reply
 560. Anonym februari 23, 2010 at 10:42 e m

  Du e fan patetisk din bimbo. skolor ska avskaffa slöjor eftersom i Sverige så funkar det inte på det sättet. Nu är det inte så att jag är troende eller så, men jag tycker att du e för ung och dum för att du ska kunna uttrycka dig om den frågan. vadå, menar du att Sverige är inte en demokratiskt land där det råder yttrande och religionsfrihet????

  Reply