För det första så måste vissa tänka jävligt ologiskt eller så gick något snett i mammas mage. Det är ni  som skapar rasism såsom ni beter er, kolla bara på era kommentarer?

Bara för att jag råkar vara en sån människa som Hitler ville avla fram så betyder det inte att jag är rasist. Och det SD vill förmedla så är det att Sverige inte kan hantera dom invandrarna vi tar in.  Titta på bara på statistiken i fängelsen, på dom efterlysta, på dom som våldtar, bara ”Mohammed 55 som våldtagit Lisa 13”, invandrarna är överrepresenterade i svenska fängelser.

Självklart avskyr jag alla våldtäktsmän svensk som invandrare. Jag kanske blir rasist när ni  beter er som ni gör, i stället för att föregå med gott exempel. Och ni som nu tycker att jag är en rasist, vad för pack det än är, sluta läsa – läs sossen Kenzas blogg i stället!

Nej, nu ska jag ringa morfar och han ska berätta mer om vad SD står för. Kommer inte att skriva några fler inlägg idag. Så då kan jag ge er some space så att ni kan dra från min blogg, ni som inte gillar mig!

När min vän Steff skriver ett inlägg om religon och invandrare bara för att hon själv är utländsk så räknas hennes åsikter inte som rasistiska.

Läs hennes inlägg här. Tänkvärt att få läsa hur en utländsk tjej som tycker lika illa om invandrare som förstör och vandaliserar, men min åsikt ses som mer rasistisk än hennes why?

Detta gäller alla människor – även svenskar.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Yellow
 • linnea

  DET ÄR BRA PAOW! 😀

 • Tornevall

  Nu är det ju inte så att alla är som du beskriver, utan det handlar väldigt mycket om plats, situation osv. Det är oftast de som syns och hörs och försöker ta mest plats, som gör det värre för alla andra. De andra hör man ju inte, så att säga. Det vore fel att kalla alla för dumma i huvudet, det kanske snarare är du som råkat vara på fel ställe vid fel tidpunkt?

 • Anonym

  JÄÄÄVLA RASIST HORA!

 • julia

  invandrare som….dennis menar du då eller?

  ojojoj juste han är ju faktist en äkta invandrare…kanske ska tänka efter lite innan du skriver sånna saker.

 • Melinda

  Ta det lugnt Paow, alla invandrare är inte dåliga. Det har inte med etnicitet att göra, utan något kulturellt.

  Det finns många invandrare där ute som stödjer SD, och dig. Men inte uttalanden som att mörka människor inte är människor.

  / Sverigedemokraten och halvblatten

 • Urica

  De sista meningarna är att ta i.

 • ida.

  Nej, jag förstår dig!!!
  kolla gärna in min blogg. puss
  idakkarlsson.blogg.se

 • mell

  kritik från rena människor? och sen allt mörkt räknas inte som människor enligt dig? ”Det är ni utlänka som beter er ialla som gör mig till rasist”
  haha ”ok” du är verkligen inte rasist 😉 att säga att allt mörkt räknas inte som människor.. thx for that
  sluta resa utomlands om du hatar ”mörka” så mkt 😉

 • goosh

  håller med så jväla mkt tornevall! Och du paow hur kan du säga stick hem?! SVERIGE ÄR INGET UTAN OSS INVANDRARE TYVÄR DU BORDE TACKA ATT VI ENS EXISTERAR!

 • Julia

  Tror inte du skulle våga göra ett ändå skit mot någon nu så som du håller på nu! Stackars dig du borde inte reta upp människor i onödan.. Eller skyll dig själv.

 • Tim

  Paow drar inte alla invandrare över samma kam utan säger att de som missköter sig och klagar på Sverige och svenskarna borde åka hem. Det är inte rasism utan sunt förnuft.

  Är man dessutom irriterad kan det låta mer drastiskt än vad man egentligen menar. 🙂

 • bosse

  Verkar som om Västerdräggen kapat din blogg igen. Tror inte att du har skrivit ”Idag är en sån dag jag inte kan hantera kritik. Då menar jag kritik från rena människor(allt mörkt räknas inte som människor enligt mig”

  Rätt säker på att vänsterdräggen kapat din blogg igen och skrivit detta. De vill oerhört gärna stoppa en sanningens röst och bästa sättet är att försöka göra dig till extrem..

 • Anonym

  Din snorunge! Först säger du att moderaterna är som sd bara att moderaterna inte uttalar sig om det SD gör, då borde du väl vara jävligt nöjd med dagens samhälle, eller?!
  För varje dag som går så konstaterar du hur jävla rasistisk du är, nu får du fan ta o lägga ner. Jag accepterar att du är rasist men att du uttalar dig om det är en helt annan femma.

 • Sanana

  Paulina – Du är inte rasist, de som försöker inbilla dig det är idioter.
  Du hatar inte alla av ett visst folkslag för att det finns massa slödder som förstör ryktet för de som sköter sig.

  Ta ett djupt andetag. Jag vet vad du menar men vissa uttalanden kan såra.

  Nej till rasism
  SD 2010!

 • karin

  YEAH!! äntligen nån som vågar stå för sina åsikter! alla svenskar är så jäävla töntiga o tar in mer o mer blattar för att annars blire krig här! ;ooo
  för nåra år sen sa man typ; åh kolla en turk!, men nu är det snarare; åh, kolla en svensk!!
  fan dom komemr ta över sverige!!, dom komemr hit, föder typ 8 barn, och varje barn föder 8 barn, o så ursh ;sss HÅLL SVERIGE RENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • selma

  URSÄKTA ? HAHAHAHAHHAAHAH
  VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR DIN BLONDA SPINKIGA SAK?
  DET ÄR SÅNA SOM DIG SOM KMR BRINNA I HELVETET DIN DUMMA IDIOT,
  VAD FAN ÄR DITT PROBLEM?! SERIÖST? UTAN INVANDRARE SKULLE SVERIGE GÅÅÅ UNDEEEEEEER! OM DU NU ”ÄLSKAR” SVERIGE SÅ MYCKET OCH HATAR INVANDRAR, FÖRSTÅR DU VILKEN SKAM DET VORE FÖR DITT LAND ATT SD ÄR I RIKSDAGEN! DET FÅR INTE SKE, DET SKA INTE SKE. DIN DUMMA JÄVEL HUR FAN TÄNKER DU? PANTADE BLONDIN. VAR PÅ DIN SIDA, JÄVLA IDIOT, MEN NU FATTAR JAG ATT YOSEF HAR RÄTT, DU ÄR EN PANTAD BLOND ÅSNA. KÄRRING FYFAN OM JAG SER DIG, FYFAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN VAD VI SKA TA ETT SNACK!!! DU ÄR JU INTE KLOK
  RASIST ALL OVER YOU VAFAN, NÅN HAR SPILLT DE ORDET PÅ DIG,
  IDIOT!
  DU VET JU INTE ENS VAD DUY SNACKAR OM, LYSSNA PÅ KENZA – HÅLL DIN FUCKING KÄFT OKEJ? DU E JU TYP 15 ? JA OCH BETER DIG SOM OM DU E 14! SKAFFA DIG ETT JÄVLA LIV, OM DU ”HATAR” INVANDRARE *HOST RASIST HOST* VRF UMGÅS DU MED DENNIS DIN PANTADE GRIS ?
  DU E VÄRRE ÄN ALLA BLOGGARE TILLSAMMANS, FITTNYLLE!!!!!!!!!!!
  HAR LUST ATT GÅ OCH LETA EFTER DITT HEM, DU BEHÖVER TA DIG EN FUNDERARE. FÖR ATT INVANDRARE ”VÅLDATAR/MISSHANDLAR” MER GER DIG DET INGEN ANLEDNING TILL ATT HATA. FUCKING HATER!

  ALLA ÄR LIKA VÄRD – HAR DU ALDRIG HÖRT DET IDIOT? MÖRKA SOM VITA, TYVÄRR MEN NU KANSKE JA LÅTER RASISKT: DUUUUUUUUUU-SÅNA SOM DU- ÄR INGA MÄNNISKOR! OKEJ!??!?!? JÄVLA PANTADE ASSHOLE, DU E JU FÖR DUM IDIOT

  DU VERKAR HA SERIÖSA PROBLEM, JAG SA; OM VI TRÄFFAS, ASSÅ…. AH DU FATTAR INTE, DU HAR JU SÅ JÄVLA LÅG IQ, PANTADE APA. MÅ DU !”!””¤!#”#”!, FÖRSTÅ ATT UTAN INVANDRARE ÄR SVERIGE INGET, INGET,INGET,INGET, NADA, NOTHING, NISTA,NJEEEEETTTTT,NON,,NO,!!

  O DU KSA KÖRA NER HANDEN I HALSEN ? haHAHHAHAHAHA DU ÄR SOM EN FUCKING MUS IRL, PÅ BLOGGEN VÅPGAR DU SKRIVA VAD DU VILL MEN INTE IRL, SPELA INTE DUM BLONDIE!

  JÄVLA ASS.

  och älskling, man stavar irriterad*

 • Jocke

  Din stavning är horribel. Dra helst inte alla över en kam, tack.

 • ronja

  Alla invandrare är inte så , men förstår precis vad du menar och håller med om att de kan dra hem till deras land.. Det är ju till och med rasistiskt att ha sverigeflagga på tröjan men de får gå runt med irakflagga eller var de nu kommer ifrån!

 • Sara

  Jättebra skrivet Paulina. Jag håller med dig helt och hållet. Till 100 %

 • jiva

  men asså paulina , det är inte ALLA invandrare som är sånna lixom okej att du inte gillar dom som du har träffat men det finns faktist jätte snälla invandrare ! lixom vad skulle sverige va utan oss ni skulle inte haft bergodalbana för det är inte en svensk upfinning ni skulle inte haft pizza , tacobar , kebab , eller nått utan OSS tänk efter riktigt ordentligt , för det finns jävligt snälla invandrare också ..

 • Anonym

  DU LILLA GUMMAN SVENNAR E PEDOFILER GER SIG PÅ BARN E DE BÄTTRE TYCKER DU INTE FAN HAR JA LÄST NÅGONSTANNS ATT ”MOHAMMED UTTNYTTJADE SIN DOTTER FRÅN 3ÅR ÅLDER” NÄÄÄ ISTÄLLET E DE NÅGON LASSE ELLER PER SÅ TA DIN BLONDA HUVUD O STOPPA UPP DEN LÅNGT UPP I ARSLET OCH LÄR DIG STAVA FÖR JA HAR SETT BLATTAR SOM STAVAR BÄTTRE ÄN DIG 😉 DU KANSKE INTE BEHÖVER SKOLA MEN DU BEHÖVER SVENSKA 2

 • ZAPPORIUS

  *
  *
  *
  Som utlänning kan jag bara säga att man kan BÖRJA komma överrens när man slänger ut PK-tjafs, och säger det man tycker. Först då.

  t.ex.

  lathund för invandrare:

  1.) jag kom till sverige 92′ och ville bo i sverige, inte i Teheran med T-bana. Även om svenskar tycker att jag är ”blatte” så med min sydeuropeisk bakgrund kan jag identifiera mig mer med svenskar än med araber.

  2.) Ta seden dit man kommer. When in Rome… osv osv

  3.) Om våra respektive ursprungsländerna, värderingar och traditioner var SÅ JÄVLA BRA, varför är vi här? Fundera på den en stund.

  4.) Att någon säger att beteende som passade in på 1400-talet är barbariskt behöver inte vara främlingsfientlighet och diskriminering, det är förmodligen bara sobert och rationellt tänkande. Ta reda på fakta hur folk tänker i olika länder innan du köper flygbiljetten. Jag tycker att värderingar i Saudi Arabien är avskyvärda, så jag reser inte dit. Du kan göra detsamma.
  *
  *
  *

 • Emilia

  Du har så jävla rätt Paulina.

 • joanna

  lilla du. du förstår väl att det är DU som skapar hatet från alla invandrare, som är riktat mot dig. varje jävla gång du skriver ”n*ger”, ”jävla invandrare stick hem” osv”, så vill VI blattar men även invandrare hämnas. om du slutar upp med ditt trams, rasismt hit o rasism dit o slutar skriva upp alla dina fördomar om oss på din blogg, så lär du inte på påhoppad. du borde skämmas, hur fan har dina föräldrar uppfostrat dig? tydligen bara runt svenskar? och kom inte o säg att du inte är rasist, därför att du har utlänska vänner, ingen ursäkt. det ger dig inte rätten att hacka på oss. DU skapar hatet. har aldrig kommenterat på din blogg, men nu räcker det vafan. jag har diggat din blogg, men när du skriver sånt här vill jag bara smälla till dig. jag är nog inte den enda som känner så, och det är just DÄRFÖR DU får smällar och blir kallad hora osv. så när du e redo sluta, jo då märker du att det KOMMER att sluta.
  då är så okunnig paulina. du tror väl inte på fullaste allvar, att n*ger har samma betydeöse som svenne? som du alltid påstår? herregud..du borde nog gå tillbaks till skolan. JA, n*ger betyder svart. MEN det är ett ord som dem kallade de svarta SLAVARNA. förstår du NU? du kallar dem för svarta, men samtidigt slavar. INTE OKEJ. äsch men tänk till lite nu. för det vet jag att du kan. annars har du en fin blogg…

 • sara

  Du har så rätt!
  Sverigedemokraterna i riksdagen- ja tack.
  Först kommer invandrarna hit, de skaffa inget jobb, lever på socialbidrag, kan inte uppfostra sina 14 barn så de blir riktiga tattarungar.
  Tar allt de ser och tror de kan bomba precis som i deras hemland.
  Sen kräver de moské efter moské efter moské, snart ska vi väl ha ett bönetorn också må jag tro? När vi i deras länder inte enns få ha en kyrka.
  Sen de som går ut med att säga att de är SD blir hotade av dessa individer.
  Invandrare som gör brott ska utvisas till sitt hemland. Ta hand om de människor de uppfostrat så tar vi hand om våra fredliga svenskar.

 • jiva

  Var det inte du som hade så många ”blatte”-vänner? Du drar ju ALLA dina vänner under kammen ”invandare förstör vårt samhälle”. Du är bara 16 år, som kenza sa, PRATA INTE OM SAKER DU INTE FÖRSTÅR NÅGONTING OM. Bara gör inte det, du bara fölöjligar dig själv! Det är pinsamt. Jag kan förstå, du har ju inte gått i skolan, så du är ju inte allmänbildad. Usch, tänk vad det ska bli av dig…

 • Tess

  Selma:

  Känner du dig tuff när du mordhotar Paow anonymt?

  Det är såna som du som förstör ryktet för invandrare, det är såna som du som röstfiskar åt SD.

  En halv miljon människor, svenskar som invandrare, sympatiserar med Sverigedemokraterna.

  Och det är såna som du, som tar till våld mot andra, som kommer bli utvisade.
  Ta det lugnt, för fan. I Sverige har vi demokrati och man får tycka vad man vill, sluta begå brott – och SD kommer lägga ut pengar på att hjälpa dig komma in i det svenska samhället, hjälpa dina föräldrar/syskon osv.

  Ta det lugnt bara, du förstör bara för dig själv.

 • Emelie

  Håller med dig paow!

 • ae

  KAN NI SLUTA SÄGA ÅT PAOW VAD FAN HON SKA GÖRAAAA ?!
  DET ÄR HENENS JÄVLA BLOGG , DET ÄR DEM MÄNNISKORNA SOM GJORT DET DOM GJORT MOT HENNE SOM GJORT ATT HON FÅTT DEN JÄVLA UPPFATTNINGEN . HAR NI FÅTT PISS I HUVUDET ELLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ?!!! AHHHHHHH . Jag är inte rasist , o det är inte du heller , men är det inte rasistiskt av mörkhyade o kalla oss jävla svenne? Deet är som att kalla en mörkhyad för jävla neger? TÄNK ER FÖR !

 • C & S

  bra skrivet! (: men alla invandrare är ju inte så men dom flesta är ju de.

 • solle

  är du seriös när du säger ”stick hem”? hoppas inte lilla du. för det första, du gör fel i att ens ta upp ett sådan känsligt ämne i bloggen. rasism är inget man ska diskutera på ditt sätt, HELT JÄVLA FEL. du och dessie har gjort detta förr och du vet att ni fick mycket skit för det, så varför göra samma tabbe igen? förstår inte varför du inte kan släppa rasismen och sluta blogga om något så känsligt. jag förstår inte, du umgås själv med en invandrare, Dennis. hur tänker du männsika? hur FAN tänker du? jag lovar, jag har aldrig förstått mig på dig och din lilla, fyrkantiga, blonda hjärna. ditt sätt att tänka är bara så 2007. helt seriöst, det märks också att du inte gått i skolan. en frisk människa skriver inte sånt skit du gör, märker du inte själv att alla dina jävla rasistiska inlägg är helt idiotiska och det bara skriker att du är rasist? herregud, du är så obildad och blond så att det finns inte på världskartan. folk som du borde inte finnas, tänker man som du är man inte en människa och det är en jävla tur att inte alla tänker på ditt sätt. fyfan om det hade varit så, då hade fan jorden gått under, no kiddning!

 • Linnea

  Jag tkr om dig såå mkt!! Äntligen någon som vågar stå för sina åsikter!! Ja hoppas baea inre du kommer fara illa till nu paulina, det finns såna personer som inte tål att faktiskt höra Sanningen! Ja står helt på din sida! ett stort exempel till de med ex. slöja.. flera tjejer i min tidigare klass bar slöja och fuskade igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin huckla.. med alla svar inspelade ! FÖrjövligt!!
  De tror de kan komma hit och få allt serverat på silverfat.. och så sitter dom i sina lägenheter dom inte betalar ett skit för och bara KLAGAR och försöker göra hela sverige till typ irak.. passar de inte så vrf är dom kvar. ja kan ju säga att dom har de 87349587 ggr bättre här.. men hur många är de som visar nån tacksamhet ? kanske 2 av 100! usch. nån gång måste allt räcka! herre gud. man blir ju fan rasist bara för man är svensk. snart får vi inte ha en svensk flagga uppe! trött på de!

 • FLASHBACK FORUM

  Till ”Den där blatten” som skrev om SD:

  Jag tycker att du låter mycket vettig i ditt resonemang, det är inte enbart invandrare som bär ansvaret för den svenska kulturens utrotning, det är också massvis med svenskar som av rädsla för att förknippas med rasism, avsagt sig svenska kulturella traditioner som nationalsången. Du behöver inte känna något kollektivt ansvar för detta.

  Vad du måste förstå med utvisningen är främst att den består av AVVISNING, d.v.s att Sverige inför samma regler som man har i större delen av västvärlden nämligen:
  * Krav på ID, för att kunna styrka att man är den man är (så vi inte släpper in krigsförbrytare, utvisade kriminella, osv)
  * Krav att lära sig det svenska språket, svenska kulturen, svenska historien, svenska traditioner och svenska värderingar för att kunna få ett svenskt medborgarskap.
  * Utvisning av invandrare som begår grova brott, såsom våldtäkter. Dessa (som INTE är en majoritet av alla invandrare), drar ner alla andra i skiten. Det är så fördomar skapas.

  Sen är det också så att jag m.fl. inte dömer invandrare för vad ”det lokala ungdomsgänget gör”, inte heller dömer jag alla invandrare efter den skötsamma mannen i kebabkiosken, den trevliga dagisfröken eller chefen på kontoret med utländskt påbrå. Det går inte att säga att invandrare ÄR så, eller invandrare ÄR si.

  Det som fungerar är att utvisa de som begår grova brott, minska invandringen för att ha pengar över till saker som de som REDAN finns här behöver. De som har en läkarutbildning från ett utomeuropeiskt land exempelvis. I Sverige läser man till läkare i 12-13 år, i alla länder är det inte så lång utbildning och såldes måste en utländsk läkare KOMPLETTERA för att kunna få arbeta i Sverige…

  Varför inte använda ett par hundra tusen som EN asylsökande skulle kostat på något år – till den där läkarutbildade invandraren, för att låta honom läsa upp ett par år så att han kan arbeta som läkare i Sverige?

  Idag finns det inte pengar till det. Och läkarutbildade invandraren kanske får ta ett lågavlönat jobb, och blir bitter. och för det vidare till sina ungar som tycker att samhället är orättvist.

  Hur ska man kunna lösa det här? Trolla fram pengar? Det funkar ju inte… Sverige har en enorm skattskuld, höginkomstare flyr Sverige för att slippa de gigantiska skatterna… vi tar in lika många asylsökande varje år som Tyskland (med 82 miljoner invånare, vi är 9…)

  Det finns inte hur mycket pengar som helst, vi KAN INTE HJÄLPA ALLA I VÄRLDEN.

  Vad vi KAN göra är att fokusera på den miljon vi redan tagit in sedan 90talet.

  Det är bara SD som uppmärksammat detta.

  Miljöpartiet vill införa fri invandring.

  ”Den där blatten”, som du kallar dig. Jag har flera utländska vänner som vet att jag stödjer SD (och de har inga problem med det, vissa av dem stödjer faktiskt SD själva).

  Vi är inte alla rasister, men det är väldigt svårt att komma ut officiellt som Sverigedemokrat eftersom det föreligger en oerhört hotbild mot de som gör de. Således är de bara kanske de som ”inte har något att förlora” som går ut som SDsympatisörer, och du dömer hundratusentals svenskar (och invandrare) som rasister för att du själv upplever partiet så.

  Det är inte rättvist.

 • Sara

  Hej alla!
  Jag stödjer dig Paulina.

  Detta är bilder på ensamkommande flyktingbarn som jag hittat i tidningsartiklar: De påstår sig alltså vara små barn och därför måste de få stanna. Kostnaden är 1900 kr perdygn och barn! Så sjukt mycket pengar. Och ändå är de inte nöjda, de ska hålla på och slå sönder flyktingförläggningarna och hota personalen så fort de inte får ett nytt tv-spel.

  Kolla ärligt nu alla på bildern aoch säg mig om dessa män är barn som de påstår.
  http://pici.se/pictures/ViqnQZwmb.jpg
  http://pici.se/pictures/DBbNeIFpK.jpg
  http://pici.se/pictures/Zcxcijelj.jpg
  http://pici.se/pictures/eaTCldjJX.jpg
  http://pici.se/pictures/BxfQPpRab.jpg
  http://i44.tinypic.com/23vdzxk.jpg
  http://i38.tinypic.com/15n3i47.jpg
  http://i40.tinypic.com/rswytz.jpg
  http://i47.tinypic.com/11jps1f.jpg
  http://i49.tinypic.com/8z3frl.jpg
  http://pici.se/pictures/diYaRVubE.jpg
  http://pici.se/pictures/RJtXpUwKv.jpg
  http://pici.se/pictures/mLqOWAdCQ.jpg
  http://pici.se/pictures/eTNYVWRaG.jpg
  http://pici.se/pictures/itXLfvaKR.jpg

  http://i34.tinypic.com/280t75d.jpg
  http://i35.tinypic.com/r2um3q.jpg

  http://pici.se/pictures/DBbNeIFpK.jpg
  http://pici.se/pictures/Zcxcijelj.jpg

  http://pici.se/pictures/gOEDHtXgF.jpg
  http://pici.se/pictures/AZUvkTFCh.jpg
  http://i44.tinypic.com/2hroffm.jpg
  http://i43.tinypic.com/70ccd3.jpg

  Här är artiklarna:
  http://www.dt.se/nyheter/falun/article372351.ece
  http://arbetarbladet.se/nyheter/tierp/1.434651
  http://www.swera.se/Content.aspx?ContentID=1362
  http://www.kuriren.nu/nyheter/artike…icleid=4664486
  http://svtplay.se/v/1484727/flykting…for_traumavard
  http://sydsvenskan.se/malmo/article2…ill-Malmo.html

  http://hd.se/skane/2009/11/14/i-fem-…-jag-inklaemd/
  http://allehanda.se/start/harnosand/1.1537515
  http://ekuriren.se/nyheter/flen/1.509939
  http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/…mtid_i_sverige
  http://www.skd.se/article/20081109/N…er-ut-i-kyrkan

  Tänk så mycket annat vi kunde göra för pengarna istället för att ha 30 stycken anställda för att ta hand om 30 män som låtsas vara barn!
  Rekryteringen av personal för att ta hand om de 30 ensamkommande flyktingbarnen är i stort klar. Nu fattas bara ett par tre lärare, uppger socialchef Jan Bornestig.

  Rekryteringsprocessen drogs igång direkt då det krävs närmare 30 personer för att klara mottagningen på ett bra sätt.
  http://gd.se/nyheter/hofors/1.1668936-nya-jobb-nar-flyktingbarn-ska-tas-emot
  Tänk så många lärare inom skolan eler sjuksköterskor inom vården vi kunde ha för de pengarna.

 • det som du kalar invandrare...

  fan jävla männsika man kan ta åt sig på ett väldigt dåligt sätt, tänk på vad du skriver och dra inte allai en kam! plus om du så ska tycka att vi åka hem så åk inet utomlands för du e du lika mkt invandrare som vi vafan! och det här e våsrt hem nu idn snorunge visa lite so fucking respekt! va tror du sesriöst jag skulle aldrig gå på fel bara för att jag inet kmr från sverige

  och alla vi om har tillstånd i sverige har lika mkt rätt att vara här! alla människor ar lika värda och jag fattar faktiskt inte hur man kan vara så ful coh skriva så de e bara äkligt skrivet speciellt av en så kallad före bild som du var….

 • Anonym

  Du är bara jävligt elak. Det finns svenskar som mördar, slår ner folk, gör brott osv. Betyder det att alla svenskar är så?

  och när ni svenskar åker på semester, ni tvingar med er kvinnor hem från asien, ni festar och förstör ställena ni är på, ni är otrevliga mot folket som bor där. Klär er slampigt, och visar inte respekt.

  Och var det inte du som spottade på en tjej och drog av hennes löshår? och gjorde massa elaka saker mot dessie? och skriver ut skit om andra och deras föräldrar.

  Är det okej för dig att göra så bara för att du är svensk eller? tänk lite ibland,

  svar: Du kankse borde lära dig att se skillnad på en turist och en invadnare ?

 • Cattis "Hejcattis" Gustafsson

  Tycker du har rätt ändå asså -.- SD JA TACK!

 • Sanna

  there u go paulina 😉
  Jag håller med dig på ett sätt, dock resonerar jag såhär. De är massa blattar som flyttar in till vårat vackra land, pga att någon släkting bor här. Sedan sitter de med sinna feta rövar och gör ingenting. Får våra pengar som vi har slitit för att tjäna och klagar på hur dåligt sverige är ist för att skaffa något jobb. Hur de flesta invandrna är har du redan dragit upp, vilket jag tycker stämmer till 100 %
  Dock så är jag ingen rasist men så här tycker jag, låt dem som har krig i sinna länder komma till oss. Men släpp inte in några andra. De är fan fel att en hel familj blir utkastade och måste åka tillbaka till sitt hemland där de är krig, de förtjänar bättre en plats i sverige en någon krimenell blatte turk som egentligen inte har någon anledning att bo i de här landet..

 • Hanna

  alltså jag förstår inte hur utlänningarna tänker när dom ska försvara sig mot dig. du har så jävla rätt paulina! jag håller med dig precis, men är jag rasist för det…? NEJ. absolut inte! men jag håller med dig, så som alla jävlar håller på att babbla kanske man blir. fyfan alltså!
  kram paow <3

 • Mia

  Invandrare som kan svenska flyttande och har ett bra jobb är välkommna! Ni andra kan dra hem !

 • Izabella

  Paulina du har rätt. Och det vet ”dom” till och med själva;)

 • L

  När folk tänker på dig så kmr dem tänka att det är hon som hatar invandrare.

 • Haha

  Goosh; sverige är inget ut invandrarna?

  Det där va det sämsta jag någonsin hört, vad fan tror ni att ni har gjort sverige toppen eller? Klart som fan Sverige klarar sig utan invandrare, ni är bara vanliga människor precis som resten av svenskarna :S

  Håller fan med dig Paulina!
  Stöter knappt på några bra invandrare själv, speciellt killarna fyfan.

 • Camilla

  Seriöst alla, ska ni hacka på henne för att ni PÅSTÅR att hon drar ”alla” över en kant?! Jag blir trött på er, ni vill bara bråka med henne!
  Ni vill bara ställa till drama, jag vet själv exakt VILKA HON MENAR!

  Jag skulle kalla det att avsky ett beteende som förekommer väldigt ofta hos (tyvärr) invandrare och självklart finns det hel del svenskar och andra som också är idioter!
  Det har hon ju förklarat! Och jag förstår henne till hundra! Kom igen självklart vet hon att det finns snälla! Men dom är jävligt svåra att hitta. Jag vet det själv och ni vet det själv!
  Att vara rasist är att fullständigt avsky och hata en ”ras”. RASist!
  Skärp till er och försök inte att ställa henne mot väggen, för ni har inget att komma med, ni vet själva vilka hon menar.

 • kajsa

  rasist så det bara skriker om det, fattar inte hur du kan förneka att du är det.

 • 12 årig tjej

  alla indvandrare är ente så ?
  jag förstår på sätt o vos va du menar men alla är ente så
  jag är halv arab o halv svensk min pappa kommer från algeriet o mamma från svargie.
  men min pappa han blev svensk medborgare när han va 31 år.
  o han har aldrigt gjort nåt krimminellt i hela sitt liv
  o det har ente hans kompisar heller gjort.
  min pappa är sychoterapepht (stavning) o hjälper folk.
  så alla är ente så !!!!!!!!!!!!!

 • madde

  Hon har inte heller sagt att ALLA är sådana era jävla idioter? Hahaha, däremot fattar jag inte varför Sverige tar in fler blattar när vi inte ens har jobb till alla svenskar. So what om det är krig i erat land, ska vissa svenskar behöva bli arbetslösa pga det? STANNA DÄR NI KOMMER IFRÅN OM NI INTE HAR ANNAT FÖR ER ÄN ATT SMUTSA NER SVERIGE MED ERAT JÄVLA SNACK & VÅLDTA!

 • bella

  Bara för man är invandrare blir man inte automatiskt en dålig människa. Isåfall menar du att alla människor i världen är helt sjuka i huvudet, förutom ni som är helt svenska? svenskar är inte bättre folk än andra ffs. Det handlar om vad för personlighet man har osv. Inte vilket land man kommer från. Och många svenskar är respektlösa när dem åker utomlands också.

  Lägg ner,du vet att du har många utländska läsare, och så skriver du sånt här skit? du har ju inte heller mycket respekt isåfall.

  Och JO! invandrare kan också vara rasistika. För att alla invandrare är inte från samma land om du trodde det. Det är många invandrare som blir kallade för rasister och som är rasister.

 • Icya

  Någon kommer bomba dig när dom ser dig lilla gumman 🙂 Vi har gjort sverige,så tyst..jaså allt mörkt,ÅK INTE UTOMLANDS DÅ?!?!..DOM KANSKE INTE HELLER VILL HA SVENSKA TJEJER SOM SPRINGER RUNT DÄR ELLER HUR?..SAMMA SKIT!..Det du säger kommer ändå aldrig hända,många av oss med utländsk bakgrund är födda är,så det bara acceptera. Vi är svenskar fast med utländsk bakgrund..
  Hur som människa kan man vara som du och skriva sånt? Seriöst skärp dig och mogna upp..om det nåt som stör dig håll dig för det själv och DRA INTE ALLA ÖVER EN OCH SAMMA KANT. För det är just det du gör..alla människor är lika men fortfarande människor allihop. Så jag tror inte du kommer våga uttrycka dig på det sättet igen och kalla invandrare för INTE MÄNNISKOR. Jag tycker faktiskt bara synd om dig själv då..det mest patetiska är ändå att dom flesta i Sverige faktiskt får inspiration från utlandet,så om inte vi från utlandet hade vart i Sverige så hade Sverige varit ett riktigt BONDE land. Och tro mig folk kommer bli väldigt upprörda över det här,då får du skylla dig sig.

 • Amira

  Eftersom du är svensk;

  1. Lär dig att stava
  2. Gå i skolan, du har ingen kunskap och din IQ ligger på -0
  3. du kanske ska ta några råd från Yosef
  4. Fråga inte morfar om råd, börja gå i skolan istället.

 • AA

  Vad fan har ni invandrare gjort som är så jäkla bra att sverige inte klara sig utan er btw, selma? shit, du vet verkligen hur man spelar över!

 • fuckin svennar

  men andledningen att statestiken visar att de flesta envandrare är kriminella osv, är ju för att det finns så många idioter som dig, med alla dessa jävla fördommar, och därför blir dom oftare, misstänkta/dömda. lika så att dom inte får några jobb! arbetslöshet skapar kriminalitet. äckel, du kommer verkligen nt komma långt i livet. För vad har du ? ett par spinkiga ben, möjligheten att jobba i kassan på ica och en blogg som snart kommer dö ut.

 • melli

  Håller med dig så jävla mkt paulina, och det roliga är att dom som sitter och skriver rasist hora svenne jävel till dig osv e rasister själva…du är inte rasist och jag förstår dina ord fullt ut! GO PAOW! du har makt och kan göra sverige bra igen, alla andra invandrare kan dra åt helvete som sitter och förstör deras rykte, i love trevliga invandrare lika mkt som trevliga svenskar, men i love PAOW mer för hon står för det hon säger <3

 • Tove

  Alltså.. jag har läst EXAKT alla kommentarer du har fått, och det är jävligt lätt att dras med i någon annans tankar och börja tänka som dom. Men paulina, TÄNK FÖR FAN. Du går inte ens på gymnasiet. Jag antar att de som har störst koll på vad som är rätt och fel tar hand om allt som du håller på att debattera om på din blogg, fast de gör det 100 gånger bättre.

  Jag vill släppa in fler invandrare i sverige. Det är fan sant som så många andra skriver. VI BEHÖVER INVANDRARE, men DE BEHÖVER OSS också. Vi är fan människor. Sluta kolla på religion, slöjor och språk. Hur jävla lätt hade det varit för dig att komma till ett helt nytt land utan att kunna språket? Klart som fan att man känner hat när man blir stirrad på av blondiner som har det 100 gånger bättre!

 • Stina

  Du har rätt Paow.Men igentligen , alla är ju inte likadana ? Det finns faktiskt dom som sköter sig. Men jag håller med dig , förstår inte varför dom alltid ska synas & höras. Och dom som kommer hit & inte ens jobba ? Åh. Blir tokig. Men som sagt. Alla är inte likadana ! 🙂 Ha det bra !
  Kolla min Blyga Blogg ! (: <3

 • adina

  Faaaaaaaaaaaaaan VAD JAG HÅLLER MED DIG PAOW! KOLLA BARA PÅ EFTERLYST.. ”13 ÅRIG FLCIKA BLEV VÅLDTAGEN IGÅR BLABLA, KILLEN PRATADE SVENSKA MED B R Y T N I N G………… DESSA JÄVLA UTLÄNNINGAR.. JAG SÄGER INTE ALLA, MEN MÅNGA AV DOM

 • Kristin

  Kunde inte hålla med dig mer Paulina! You go girl! 🙂

 • Anonym

  Steff skriver inte på ett lika otrevligt och obildat sätt som du skriver. Du skriver väldigt elakt och provocerande. Kanske därför? för man kan visst vara rasist även om man är från ett annat land. Och det är många som blir kallade för rasister trots att dem är utländska. För alla utländska är inte från samma land. Te.x om du flyttar till ett annat land, då blir du också en blatte, men inte kommer du känna dig som te.x en arab då? bara för att araber också är blattar i det landet?

  Det är så taskigt ändå, att bara för ens föräldrar är från ett annat land från början så ska man inte få höra hit? alla utländska är från OLIKA länder, det är inte en och samma land. d’rför kan du inte dra alla dem över en kant.

 • yasemin

  Hatar du exakt varenda invandrare !?
  För att jag är en invandrare och jag tycker jätte mycket om dig och din blogg
  men synd att du hatar invandrare men jag tar ju emot mig när du säger så
  kan inte du svara på min kommentar för jag vet inte riktig om jag vill läsa dig blogg mera när du säger så om oss.

 • -

  Ursäckta mej, men säger du att det är invandrare som är rasister?
  det är det sista de är, plus så tycker jag att du ska ta dej förnuft till fånga och sluta skriva varje inlägg om hur mycket du irriteras av några invandrare och vad de gjort dej, ifall några har gjort saker mot dig som du skriver i din fkn facebook, så ja? det har hänt, du behöver fan inte ta över det till alla ivandrare.
  Inse fakta sverige skulle inte vara ett fucking land utan invandrana, ni skulle ju fan leva i er jävla stenålder och käka sten tills ni dör med grått hår, ditt mifffo!
  Invandrare är så människor oke? Inse det! Och sluta klaga på dem, ditt jävla as!
  Och att det är en viss muhammed som våldtar en lisa, 13 år HAHAH det har du helt blivit lite yrr om,
  vem var de som mördade Engla? 11 år? Var det en viss Muhammed?
  Nej! Det var EN VISS ANDERS EKLUND!
  vilka var de som mördade therese? 2 svenskar om jag inte minns rätt,
  så säg inte att det är invandrare som går och våltar barn, för vad jag ser, så e det inte vi, utan NI! SVENSKAR Däremot, som du tror inte gör något.
  Snälla, finns så många svenskar som har någon hjärna att tänka på, men vad har du egentligen? Tänk med hjärnan, inte med bakdelen!
  Du kan ju ingenting! Ta och först lär dig lite om politik & om dig själv
  och bland annat något om SJÄLVA DITT LAND!
  För sånna som dig gör inget mer än att slösar sin tid, för att de har problem
  själva och av ren avundsjuka, dessutom skämmer du ut dig själv, kära svensk.

 • Urte

  Jag är själv invandrare, men det gör inte att jag ogillar alla ”araber” som beter sig illa, det är ju inte alla da men iaf! DET ÄR BRA PAOW!

 • Anonym

  Du kan ingeting din p12a 🙂 Du sjunker i allas ögon din åsna. Du är så otroligt jävla ful. Så äcklig,så äcklig. Jag orkar inte ens mot argumentera för du är bara för packad i din IQ befriade hjärna som inte ens kommer att förstå vad jag och alla andra säger. Kan du snälla dra åt helvette din åsnjävel ?

  BTW, jag är svensk.

 • Sara

  Men lilla vännen din hora…. så kan du inte säga; vadå mohammed våltog lisa: Vem var det som kidnappa Engla?????? Vem mörda Pernilla???? Vem låste in Malin???? VAA VA VA??? du kan inte bar säga att invandrare mördar/våltar, svennar gör också det din hora… och om du nu tycker att kenza är ngn SOS, varför härmar du henne medhur hon puttar ut läpparna hahhaha på dom där bilderna fy så ful du har inte läppar ens och gör det hahhaha fuck u hora bitcch slyna fucking äckel svin,

 • Mikaela

  Okej, jag tycker det är väldigt tråkigt att du har fått den bilden av invandrare och bara för att ett fåtal är som du beskriver så är verkligheten inte så. Jag är själv från föredetta Jugoslavien och jag kan säga på rak arm att Sverigedemokraterna är ett parti som i grund och botten liknar partierna som reagerade under krigen i föredetta jugoslavien. Det börjar med en lugnare politik. Men sedan breder den ut sig och kommer dom in i riksdagen så kommer situationen bli ännu värre. Paulina, jag hoppas att din bild av en invandrare kommer förändras med tiden och att den blir positivare. Visst blir jag frusterad när jag läser dina åsikter men man har rätt att yttra sig hur man vill. Men är det verkligen värt det i det långa loppet? Tänk efter, dom orden du väljer är väldigt stötande mot många människor och det kan bli farligt för dig själv. Jag älskar sverige pga av att de är så mångkulturellt som de är och jag älskar att sverige kan ha moske och kan acceptera andra kulturer. Jag är själv kristen men jag älskar att alla är så öppna och vänliga här. Att många svenskar jämför med andra länder, ”om vi skulle åka dit så skulle dom inte låta oss klä oss som vi vill osv”. Ja, men det är väl bra att sverige är mer öppna än andra länder att dom omfamnar nya saker. Sveriges välfärd och välstånd har förbättras pga av invandrarna under 70, 80-talet. Sverige som land är glesbefolkat, det bor ca 9 miljoner här och strax under 1 miljon är invandrare. Man kan ju jämföra med Tyskland eller Frankrike som rymmer ca 50-100 miljoner invånare och är lika stort geografiskt som sverige. Sedan är inte majoriteten av brottslingarna invandrare. När du säger sådant så är det bra med källor istället för att argumentera saker som du har hört av andra. Böcker och källor, tack! Vad jag vet så är majoriteten svenskar av de farligaste kriminella och pedofiler i sverige. Ett bra exempel på generalisering om svenskar utomlands är svenska tjejer är lätta att få i säng, deras män åker till Thailand för att ligga med små flickor/pojkar, och svenskar har sex med djur. Det är vad folk i resten av europa har som fördomar mot svenskar. Men vi vet ju alla att detta inte alls är vanligt som många tänker eller tror. eller hur? Jag hoppas du börjar bli mer källkritisk i ditt tänkande och mognar som person. Jag vet att du är ganska ung i åldern nu men det är just i den här åldern det är avgörande vilka val man tar i livet. Ha det bra paulina! lycka till i livet

 • Lejla

  Asså du kan inte slänga alla över en kant. Varenda invandrare är inte likadana i sättet. Jag själv är född i Sverige men har utländsk bakgrund. Kan hålla med dig om att vissa invandrare kan gå även mig över huvudet. Men det kan en svensk också göra! Ingen människa är den andra lik, och tänk till lite. Ska du ändra på en människas livsvanor bara för att DU inte är nöjd? Kan jag ändra på ditt beteende då? Vi invandrare kommer inte till Sverige för att vi vill förstöra landet fastän vissa har lämnat det intrycket, vi flyr från krig, vi flyr för att få ett bättre liv. Och t.ex. Zlatan blir kallad, för ”svensken Zlatan” Vadå svensken? Har han rätt till att bli kallad Svensk bara för att han är bra på fotboll? Jo tjena, hade inte han haft sin talang hade även han blivit kallad för ”smutsig, äcklig invandrarjävel” Liksom kom igen! Tänk på vad du skriver och hur du skriver det. Hur mycket du än försöker och hur mycket du eller SD gör så kommer inte en enda blatte ändra sitt beteende för att göra er svenska nöjda. Många av oss försöker anpassa oss efter samhället och alla regler och skit, men när svenskar skriver så som du gör, trakkar ner på oss, då blir det bara värre 😉 …
  Och btw, Dennis, Kenza, Amir, är dom svenskar? Även om dom ser sig som det så är ingen utav dom det. Du trakkar även ner på din kompis Dennis när du skriver så, han kanske inte tar illa upp, men hans familj?

  ska du komma fram till något så gör det på rätt sätt, eller håll det för dig själv, för just nu gör du det bara värre för dig själv. Och den Blatten som ”förföljer” dig är ditt eget fel, kolla bara vad du skriver, inte konstigt att folk hatar dig eller vill dig illa.
  Som du bäddar får du sova 😉

 • bella

  Om man ska räkna så som du säger om brott och sånt, så får man ju tänka te.x 100 chilenare gjorde brott, 200 albaner, 400 turkar, för alla invandrare är inte från samma land? så ska man räkna svenskarna som svenskar, så får man ju räkna dem andra också från landen dem är ifrån????

 • jessica

  det är ju sant, allt du säger. trött på invandrare som tror dom är något, förstör och allt.. :s

 • bella

  Åh gud, sluta skriva med stora bokstäver människor.
  Lugna ner er förhelvete! Det var inte snällt sagt Paow, men alla andra tar ju det så jävla hårt. Låt henne tycka som hon vill, håller inte med fullt ut men sitt inte och skriv massa skit bara för att ni är sura på henne. Flera av er här inne behöver verkligen växa upp.

 • R

  håller med dej till fullo faktiskt!

 • sofia

  du är så jävla efterbliven och äcklig, sverige skulle inte varit någonting utan de invandrare som finns här idag. men du är så jävla obildad så du förstår väl inte sånt din pinsamma snorunge. jag hoppas verkligen att du får stryk någon dag så du äntligen blir satt på plats din äckliga jävla pissluffare

 • Nina

  MEN LÄGG NER FÖR FAN!!! Asså nu får du skylla dig själv ifall nån kommer och säger fula saker åt dig på stan o grejer, du provocerar ju fram det. För det första gör inte invandrare mera brott men däremot blir det alltid mera ståhej när det är en invandrare än en svensk. tror du svenskar vill smutskasta svenskar? nej så klart inte och då måste de ju hitta någon annan att skylla på. Du verkar inte ha någon medkänsla eller empati för andra överhuvudtaget. istället för att skriva skit om andra kanske du skulle kolla inom dig själv o se om du nu själv är så perfekt. Och de inlägg du har skrivit är jävligt rasistiska så att säga att du inte är rasist är ju bullshit. Om du nu inte vill att din blogg ska bli SDs hemsida så kan du ju sluta skriva sånahär inlägg du skämmer ut dig själv och e ju bara pinsamt. tror du e för ung för att förstå lilla gumman (eller för blond)

 • bella

  jag förstår att du tycker att vissa av oss invandrare inte borde vara här osv..
  men om du vill att de ska sluta kommentera sådana dåliga saker borde inte du skriva saker som de tar åt sig.. jag förstår ditt tänkade o så men skulle du vilja att någon skulle skriva om svenskar på det sättet som du gör mot invandrare(de flesta)?

 • Sofie

  Oj oj paulina, vaknat på fel sida? man kan aldrig dra alla över en kam…

 • FLASHBACK FORUM

  Lejla:

  Jag vet inte hur det är i ditt hemland, men i Sverige är det aldrig någons fel att denne blir misshandlad/våldtagen etc. Detta kallas rättsäkerhet, och det är du uppenbarligen inte van vid.

 • Ano

  SNÄLLA PAOW! ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET!!?? DU ÄTER FUCKING SUSHI VARJE DAG!?!? TÄNK EN ENDA JÄVLA SVENNE SOM VET HUR MAN GÖR SUSHI!? JAAPPPAANNEER!!
  Hur tror du att samhället skulle se ut utan invandrare!? Som du säger så är det mycket lättare att få ett bra jobb om man kan språket. Du åker juh taxi/buss/t-bana varje dag!? Cirka 10% om inte mindre är svenskar av dem. Hur skulle du ta dig någonstans utan transport medel? Och till er jävla cp kommenterare ni förstår väl att man inte bara kan komma till sverige och kunne svenska!? Man måste juh lärare säg ERA JÄVLA PUCKO RASISTER! Bara för att du har ett svenskt ursprung betyder det inte att du är bättre än blattarna? OM DU NU TYCKER ATT MAN SKA SKICKA HEM ALLA SOM INTE KAN SPRÅKET SÅ KAN DU FÖRFAN SKITTA I ATT ÅKA TIL THAILAND ELLER NÅGOT ANNAT STÄLLE!? Invandrare har fan MVG i Svenska. Du går för fan inte ens i skolan.

 • Anonym

  hellre blatte än rasist som du. äckel.

 • mellisa

  Hahhahhaha svar till AA, VI HAR GJORT MYCKER BRA FÖR SVERIGE, UTAN OSS HADE SVERIGE VARIT ETT FUCKING LAND MED BARA KORV OCH POTATISMOS.
  DET ÄR VI SOM HAR GJORT ATT SVERIGE ENS ÄR ETT BRA LAND, ETT TRYGGT LAND, NÄSTAN ALLLLLLLT HÄR I SVERIGE ÄR FRÅN NÅGOT LAND UTANFÖR SVERIGE, VAD HAR SVERIGE KOMMIT PÅ? SÄG MIG? ALLT DU ÄGER KAN VARA KINESISKT, ARABISKT, BOSNISKT, MM….. NI SVENNAR TÄNKER MED ERA VITA RÖVAR NI TÄNKER INTE LOGISKT, SNÄLLA GÖR DET NÄSTA GÅNG ERA F*CKING SLYNOR HOROR.

 • FLASHBACK FORUM

  I Norge begicks SAMTLIGA överfallsvåldtäkter de senaste 3 åren av UTOMEUROPEISKA invandrare.

  Och i en rapport från 2007 konstaterades de att 75 % av alla våldtäkter begicks av invandrare under 2007 (det är knappast 75& invandrare i Norge, snarare runt 5-10&)

  källa: http://www.politi.no/pls/idesk/docs/…tioslo2007.pdf

  Men detta innebär INTE att alla invandrare begår våldtäkter.
  Det gör det INTE, det är INGENTING jag tror eller stödjer som Sverigedemokrat.

  Som Sverigedemokrat vill jag se våldtäktsmän UTVISADE ur Sverige, de våldtar båda svenska och utländska flickor och förstör deras liv. De har ingen rätt att vara kvar i Sverige.

  Som Sverigedemokrat vill jag begränsa invandringen (vi tar emot lika många asylsökande varje år som Tyskland – som har 82 miljoner invånare – vi har 9…) och lägga pengarna som blir över på resurser att INTEGRERA de invandrare SOM VILL VARA HÄR.

  Nej till rasism!
  SD 2010!..

 • Anonym

  Jag tycker inte att Steff skrev på ett rasistiskt sätt, men det gjorde däremot du. Jag själv tycker inte heller om folk som förstör och sånt, men jag skulle aldrig framföra min åsikt sådär som du gör. För du är verkligen DÅLIG på att framföra dina åsikter på ett bra sätt utan att blanda in dubbelmoral, kanske därför man inte tar det du skriver seriöst? som man gör med te.x Steff?

  Det handlar ju inte bara om vad man säger, utan HUR man säger det. Detta inlägget var ju inte direkt välskrivet av dig.

 • nina

  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  kolla in min blogg :D:D
  ninarautanen.blogg.se
  ninarautanen.blogg.se
  ninarautanen.blogg.se
  ninarautanen.blogg.se
  ninarautanen.blogg.se
  :D:D

 • Anonym

  Jävla skitunge,
  gå till skola.
  Lär dig något.
  Och sen kan du gå
  in på din blogg och skriva
  Mohammed, våldtagit lisa 13? HAHA VILKET SKÄMT!
  Nej, var det inte, engla 11 mördad av Anders Eklund
  eller var de inte, therese 15, mördad av 2 svenskar?
  Ta dej förnuft till fånga och fatta att de finns invandrare
  som är så mycket bättre än dig, och att du ens orkar?
  skriva här i bloggen, var femte sekund om hur invandrare
  gör si och invandrare gör så, dra inte till alla invandre?
  och att du förnekar att du inte är rasist? Snälla,
  du är nt ens svensk, med den svenskan du har, lilltösen!
  Så skärp dig & låt invandrarna vara! Utan de skulle
  ni vara fkn i civilationen STENÅLDERN! så back off!

 • Anonym

  Det är ju svenskarna som skapar ”krig” mot invandrare med alla era såna här åsikter.

 • Sanna

  Jag förstår inte dem som kommer hit, och har INGEN respekt eller tacksamhet överhuvudtaget. ”Uh jävla svennar, fucc sverige”. Jaha, men varför kommer ni hit då? Stick tillbaka till ert sönderbombade land som inte ens har rinnande vatten .. vad är problemet med att vara tacksam?

  OCH DEDÄR MED ZLATAN som nån skrev däruppe.
  Ja, han kallas för ”svensk” för HAN ANPASSAR SIG. Han springer inte och bråkar, skriker ”svenne horor”. Han har anpassat sig och sin talang här. Han gör en bra sak i samhället.

  Alla invandrare är inte så, jag har mååånga utlänska kompisar så jag drar inte alla över en kam.

  Men dem andra som är shit pekas detta till .. Varför ska vi ha mer respekt till er om ni springer runt och gör massa skit trots vi betalar er mat, skatt, sjukvård .. räcker inte det så stick. 🙂

 • Anonym

  det är ju inte direkt bara vi invandrare som stökar till.. en stor del är ju svenskarnas också. det är inte så att invandrare kan göra något åt svenskarnas beteende men alla i sverige kan ändra invandrarnas? …

 • frida

  hon menar ju inte alla invandrare utan just dom som beter sig som skit, vilket är en majoritet. 10 15åriga (invandrar) killar misshandlade min 12 åriga lillasyster, för vad? hon var ”uppkäftig”. håller med paulina till 110% och det är vi många fler som gör. alla idioter som håller på och kommenterar nu och skriver jävla svenne hora osv gör ju inte direkt så att någon av oss ändrar uppfattning eller hur? snarare stärker våra fördomar.

 • Izabella

  Paow, är du i klimakteriet? Du har ständig PMS!

 • Nina

  Och Btw,, ha du själv läst va steff har skrivit? hon kan skriva och hon vet hur hon ska uttala sig. Läs vad hon skriver och läs sen det du skrivit så skulle du borda fatta skillnaden själv. peace one tribe!

 • K

  Så vad betyder ordet rasist för dig? Majoriteten av Sveriges befolkning skulle säga att folk som röstar eller tänker rösta SD är just rasister. Alla de åsikter du rabblar upp är ju just rasistiska. Kan du annars beskriva ordet rasist och vad det enligt dig betyder? Tror du får svårt att förklara begreppet på annat sätt än just i sådana ord som du själv använder som dina åsikter. Sen får du väl vara det hur mycket du vill – men stå för det i alla fall!

  Och du som snackar om att inte ha logik. Fatta denna tidsordning: 1. DU skriver ett inlägg som klagar på – vad du anser är – vissa människor. 2. Dessa människor skriver då lika elaka kommentarer tillbaka till dig. 3. Efter det berättigar du det du själv säger med att ”de skriver ju skit i kommentarerna” och har helt plötsligt glömt bort siffran 1… att det var DU som först skrev skit.

 • FLASHBACK FORUM

  *
  *
  *
  Vad alla måste förstå med utvisningen är främst att den består av AVVISNING, d.v.s att Sverige inför samma regler som man har i större delen av västvärlden nämligen:
  * Krav på ID, för att kunna styrka att man är den man är (så vi inte släpper in krigsförbrytare, utvisade kriminella, osv)
  * Krav att lära sig det svenska språket, svenska kulturen, svenska historien, svenska traditioner och svenska värderingar för att kunna få ett svenskt medborgarskap.
  * Utvisning av invandrare som begår grova brott, såsom våldtäkter. Dessa (som INTE är en majoritet av alla invandrare), drar ner alla andra i skiten. Det är så fördomar skapas.

  Sen är det också så att jag m.fl. inte dömer invandrare för vad ”det lokala ungdomsgänget gör”, inte heller dömer jag alla invandrare efter den skötsamma mannen i kebabkiosken, den trevliga dagisfröken eller chefen på kontoret med utländskt påbrå. Det går inte att säga att invandrare ÄR så, eller invandrare ÄR si.

  Det som fungerar är att utvisa de som begår grova brott, minska invandringen för att ha pengar över till saker som de som REDAN finns här behöver. De som har en läkarutbildning från ett utomeuropeiskt land exempelvis. I Sverige läser man till läkare i 12-13 år, i alla länder är det inte så lång utbildning och såldes måste en utländsk läkare KOMPLETTERA för att kunna få arbeta i Sverige…

  Varför inte använda ett par hundra tusen som EN asylsökande skulle kostat på något år – till den där läkarutbildade invandraren, för att låta honom läsa upp ett par år så att han kan arbeta som läkare i Sverige?

  Idag finns det inte pengar till det. Och läkarutbildade invandraren kanske får ta ett lågavlönat jobb, och blir bitter. och för det vidare till sina ungar som tycker att samhället är orättvist.

  Hur ska man kunna lösa det här? Trolla fram pengar? Det funkar ju inte… Sverige har en enorm skattskuld, höginkomstare flyr Sverige för att slippa de gigantiska skatterna… vi tar in lika många asylsökande varje år som Tyskland (med 82 miljoner invånare, vi är 9…)

  Det finns inte hur mycket pengar som helst, vi KAN INTE HJÄLPA ALLA I VÄRLDEN.

  Vad vi KAN göra är att fokusera på den miljon vi redan tagit in sedan 90talet.

  Det är bara SD som uppmärksammat detta.

  Miljöpartiet vill införa fri invandring.

  Jag har flera utländska vänner som vet att jag stödjer SD (och de har inga problem med det, vissa av dem stödjer faktiskt SD själva).

  Vi är inte alla rasister, men det är väldigt svårt att komma ut officiellt som Sverigedemokrat eftersom det föreligger en oerhört hotbild mot de som gör de. Således är de bara kanske de som ”inte har något att förlora” som går ut som SDsympatisörer, och du dömer hundratusentals svenskar (och invandrare) som rasister för att du själv upplever partiet så.

  Det är inte rättvist.

  *
  *
  *
  *

 • Sandra

  Det är ju bara att läsa vad sveriges befolkning tycker om det du skrev . (dit du länkade för några inlägg sen)

 • Erica

  Du har så sjukt rätt, och 97% av dom som protesterar är själv invandrare som är rädda för att bli utslängda.
  VIk dig inte gällande det här, snälla!

 • sandy

  NÅGON SKREV ”UTAN OSS HADE SVERIGE VARIT EN BONDE – LAND ”
  – jaha, bättre det än ett SÖNDER BOMBAT land som ni har.

  Jag förstår inte dem som kommer hit, och har INGEN respekt eller tacksamhet överhuvudtaget. ”Uh jävla svennar, fucc sverige”. Jaha, men varför kommer ni hit då? Stick tillbaka till ert sönderbombade land som inte ens har rinnande vatten .. vad är problemet med att vara tacksam?

  OCH DEDÄR MED ZLATAN som nån skrev däruppe.
  Ja, han kallas för ”svensk” för HAN ANPASSAR SIG. Han springer inte och bråkar, skriker ”svenne horor”. Han har anpassat sig och sin talang här. Han gör en bra sak i samhället.

  Alla invandrare är inte så, jag har mååånga utlänska kompisar.

  Men dem andra som är shit pekas detta till .. Varför ska vi ha mer respekt till er om ni springer runt och gör massa skit trots vi betalar er mat, skatt, sjukvård .. räcker inte det så stick. 🙂

 • x

  paow. Stå på dig! De verkliga rasisterna börjar tydligen att bli desperata när obehagliga sanningar kommer fram och fler och fler inser att kejsaren är naken!

  Troligen lät den spanska inkvisitionen likadant när folket började att ifrågasätta jungfru Marias obefläckade avelse!

  mvh.

  x.

 • Josefin

  FAN VAD RÄTT !! håller med dig till tusen , skit i alla som skriver rasist eller hora eller liknande. va stark , gå din egna väg!!! ååååh älskar att du vågar säga så här, helt jävla rätt!

 • edita

  lilla fjortis hållkäften istället, vem är du åsna! Snacka skit om andra inte konstigt att folk skriver dumt till dej när du är dum i huvet och börjar hela grejen. När du börja leken så lär dej att tåla den också fula idiot! Dra inte alla över en kant. Och förresten det är fler SVENSKAR än utländska som våldtar tjejer eller har du inte lärt dej det än.

 • Sarah

  Hej Paow! 😀
  Har läst flera kommentarer nu och jävla vilka puckon det finns som inte fattar vad du menar :S Hur svårt är det egentligen?
  Men jag håller med dig heeeeeeeeeelt!!!
  Kram 🙂

 • k

  Hatar alla människor.

 • K

  Haha HELT J*VLA RÄTT. FRÅN EN ”SVARTSKALLE” !

  Jag är svartskalle men fyfan vad du är klockren. Skicka hem alla invandrare som inte kan anpassa sig eller bete sig. De är stora idioter som inte kan bättre, som inte blivit uppfostrade bra och leker Allan Ballan. Fruktansvärd trött på dessa så SKICKA TILLBAKA DOM OCH LÅT DE GÅ PÅ GATORNA !

  HAHAHA DU ÄR BÄST PAULINA !

 • sanni

  damn. det är inte att just alla invandrare våldtar , också svenskar ?
  alla människot är onda eller goda. som goda och onda invandrare och goda och onda svenskar.. men alla har en åsikt…

 • Anonym

  Hålller med MÅNGA HÄR som kommenterat..skönaste var nog,sluta ta råd från morfar och gå i skolan..SANT. Du vet ju inget skit,och höll verkligen med om den här människan som kommenterade :
  när ni svenskar åker på semester, ni tvingar med er kvinnor hem från asien, ni festar och förstör ställena ni är på, ni är otrevliga mot folket som bor där. Klär er slampigt, och visar inte respekt.

  Och var det inte du som spottade på en tjej och drog av hennes löshår? och gjorde massa elaka saker mot dessie? och skriver ut skit om andra och deras föräldrar.

  Är det okej för dig att göra så bara för att du är svensk eller?

  HÅLLER MED!…Just när ni svenskar gör nånting ska det inte vara någon big deal men om en invandrare skulle göra nånting skulle det vara VÄRSTA grejen för er svennar. SKÄRP DIG,du vet fortfarande ingenting ditt barn..du är fortfarande barn. 16 år och tror hon vet allt. Tycker synd om din arab kompis steff och dennis serben..eller vart han nu kommer ifrån. TYCKER SYND OM ER!..SÅ SYND!..hur kan ni vilja umgås med den här människan?..ni har ju ingen stolthet. Dessutom tycker jag att du ska sluta resa utomlands faktiskt..åk speciellt inte egypten eftersom där finns det bara massa ARABER och åk inte till turkiet heller för där finns det bara massa TURKAR..ja den enda sorten av invandrare som du och SD vet..
  Stanna kvar i Sverige,så hålls allt white trash bort från utländska fina länder.

 • Mimmi

  gud, lite stor i orden men liten på jorden …

 • Till Selma

  Till SELMA: Det är människor som du som förstör det för alla invandrare. Kunde du inte har skrivit vad dul ville säga på ett bättre sätt? Kanske skulle tom hålla med dig och dina åsikter…men du beter dig som en nolla så och erbjuder inget i den här diskutionenen som motverkar vad paulina och andra säger här inne.

 • Anonym

  Du tar alltid upp att invandrare vandaliserar och förstör men det finns svenskar som gör minst lika mycket men det är du jävligt tyst om. Det spelar ingen roll om man är invandrare eller svensk, vandalisering och förstörelse är lika dumt vare sig du är arab,svensk,polsk m.m. Du delar in människor i fack. Vi lever i år 2000. Mogna! Jag har invandrarbakgrund och jag håller med om att det är jobbigt med folk som förstör men det inkluderar svenskar också , inte bara invandrare.

 • ida

  håller med dej paow :))))))))))

 • Anonym

  jag håller faktiskt med dig, men till en viss del.
  det kan bli för mycket, men skit i vad dom andra tycker och tänker.
  jag tycker dom borde anpassa sig bättre, dom är ju ändå i vårat land.
  håll ut tjejen!

 • ida

  men asså, nu, alla som inte har svenskt ursprung och tar illa vid sig, reagerar ju exakt så som Paow förklarar, ni slänger kommentarer som ”jävla svenne hora” osv, fattar ni inte att de ända ni försämrar situationen för är er själva? det är ju exakt det paow säger, ni hugger tillbaka HÅRT så fort någon säger att det oftast är INVANDRARE som missköter sig, det kanske inte är du där bakom skärmen, så varför slänger ni iväg sådana kommentarer?TÄNK EFTER SNÄLLA NI. och det är inte Paows fel att statistiken är som den är på fängelser, att det bildas ghetton. Det är Sveriges fel, ganska mycket, men erat med. Tänk efter, se det från andras vinklar och inte era sjävlas endast.

  och btw, ärligt, ni hatar ju oss ”svennar”, varför får inte vi inte tycka om er ”blattar” då. det är lika farligt, ni är ju fan rasister mot oss, och säg inte att det va vi svenskar som började, vi släpper glatt in er i vårt land, ger er mat och hus, och ni HATAR oss, för att vi är RASISTER. URSÄKTA men hur fan tänker ni?!

 • japp

  håller med dig, slema borde verkligen tänkta till hur att framföra sin åsikt…

 • Emelie

  Alla ni som håller på o kallar Paulina för rasist, seriöst, läs allt hon har skrivit om invandrare istället. Hon drar inte alla över samma kam. Och ni som skriver ”Det är vi som har gjort Sverige”, ”Sverige skulle inte vara någonting utan oss” osv.. Åh, herregud, var nog dagens bästa haha.

  Och Paulina, jag håller med dig till 100%, och lyssna inte på vad alla idioter säger, stå för dina åsikter!

 • L

  Du skriver om hur dåliga människor invandrare är när du själv skämmer ut det svenska folket med dina fördomar och sätt att tänka. DU ÄR EN DÅLIG PERSON. Vad fan tror du att du är när du reser!? Du blir automatiskt någon från utlandet där. Tänk om dom hade behandlat dig så som du behandlar invandrare. DÅ hade du f’n inte viljat resa!

 • Anna

  Du skämmer ut oss svenskar som inte är lika IQbefriade som du. Fatta att sverige utvecklas tack vare dessa ambitiösa och drivna individer. De är också svenskar eftersom de anpassar sig till det svenska samhället osv. Du har en sorligbarn/ungdom och kommer säkert också ha en sorlig framtid om du enbart ska klaga på ”invandrare” som säger hora till dig när du minst säger hora till vem helst i din blogg. Förvänta dig inte nånting av andra om du är lika låg som de. Sluta dela sverige i grupper. Vi är fan svenskar alla ihopa med olika ursprung va fan spelar det för roll idag? Idag handlar det om vad man har innanför pannbenet och du verkar inte ha nånting i och med att du uttalar dig som du gör. Det är synd om dig om du märker de misstag du begår. Du kan inte yttra dig som du vill bara för att det är din blogg. Fattar inte du att folk tar åt sig inkl. JAG som är helsvensk! Det är fan skam hur kan du säga så. Gå i skolan paulina och lär dig något!!

 • Bella

  Steff är från ett land, men det finns invandrare från ALLA land. Så hon kan också vara rasist, right? men dock skrev hon inte på ett lika elakt och provocerande sätt som dig. Henne kan jag faktiskt hålla med. Men dig blir man bara sur på, för du skriver så jävla elakt. jag tycker faktiskt du är rätt person att snacka om hur dumma invandrare är osv, när du inte ens går i skolan och dessutom brukar hänga ut folk i bloggen, och har gjort riktigt elaka saker mot andra människor. Du är inte bättre på något sätt, även om du är ”svensk”.

 • Emilia

  asså shit vad jag garvar åt alla komentarer,
  om ni tänkt på en sak, så kanske ni kommer ihåg att det var ”dagens fråga”
  ngn fråga om hon va rasist ”svenne-äckel”
  och ni klagar på att hon tar upp det?
  Blir man kallad ngt man inte är, så har man rätt i att skriva det här!
  Det är riktigt bra gjort, han hon står för sina åsikter, jag chansar på att du är nationalist paow? (då man älskar sitt land)
  det är iaf jag!
  om SD kommer in så lär Sverige bli så JÄVLA mkt bättre,
  vaddå att det är ni invandrare som gör så att sverige fungerar?
  och vaddå att paow är rasist?
  Ni är väl förfan lika mkt rasister ni som sitter och skriver FUCKING SVENNE HORA o så klagar ni på att man kallar er negrer? Vartfan är världen påväg egentligen?
  Och om ni är så jävla angelägna om att ALLA invandrare inte är sånna,
  VISA DET DÅ FÖR HELVETE, istället för o sitta o säga att hon är en pantad dum blondin, kalla henne för svennehora, och sånt, VISA DÅ FÖR FAN att ALLA inte är sånna? Genom att diskutera det normalt?
  Men förfan varenda jävla invandrare verkar ju vara uppfostrade av ususla föräldrar som slår o skriker åt er, (visst vissa svenskar gör sånt oxå) men som paow försöker säga, DE FLESTA är ivnvandrare, men bara för att ni har haft en dålig uppväxt, lr rymt från ert land pga krig, så ska ni väl fan inte göra sverige sämre?
  Jag säger inte att ”utan er blire inga mord lr våldtäkter” men det skulle SÄNKAS SÅ JÄVLA MYCKET!!!!
  Om ni nu vill bo i sverige, så får ni la fan ta och visa det oxå? Istället för o säga typ ” ÅÅH JA KNULLAR DIN MORSA SVENNEHORa” fattar ni själva hur omoget det låter?
  Jag håller HELT med paow i dethär,
  kalla mig nu inte för rasist, för ni är EXAKT lika mkt rasister mot oss isf.
  SNÄLLA SD IN I RIKSTAN FÖR FAN!!!!<3
  Sen dethär med Burka oxå, som alla tar så jävla illa upp av?
  VARFÖR? den där bruden i förra innlägget som komenterade och skrev att vi får bära mössa överallt och det är samma sak som burka?
  men du, om det nu är samma sak som burka (som du tycker) då borde ju samma regler gälla, aight?
  Vilket betyder, i skolan, INGEN burka,
  på fritiden, HUR MKT BURKA du vill 🙂
  Sounds good hah?
  Och om ngn idiot tkr jag har fel nu, så är ni välkommna att mejla mej: [email protected]
  Det var allt för mej!

  SD 2010 <3

 • felicia

  Alltså f*n vad sur jag blir. Paow har så jävla rätt. Varför är sverige så mesigt? Skicka tillbaka jävlarna som inte sköter sig till sina hemländer. Ivandrare han inte kalla svenskar rasister med tanke på hur de beter sig. Svenne e lika taskigt att säga som blatte isf och om paow nu är så dum och inte fattar vad hon skriver om osv, VARFÖR TAR NI ÅT ER. Idioter.

 • Anna

  Och ni som gör propaganda åt SD va fan ge er på människor med litte vett i huvuvet och inte massa snorungar! Eller vadå går det inte att rekrytera folk med högre IQ än er?

 • Till Selma!

  Till Selma, det är människor som du som förstör det för alla invandrare. Behöver du verkligen sådär ? Kan du inte skriva på ett mer respektabel sätt, kanske skulle tom hålla med dig och dina åsikter men når du beter dig så, man vill inte lyssna eller ens titta på dig…du beter dig som ett djur. Man kan forfarade skriva ett bra och starkt åsikt utan att använder sånna ord. Men i det du har skrivit, kan inte tänkta mig vem som skulle hålla med dig när du skriver sådär…ser inte ett konstruktive åsikt.
  När du beter dig som en respektabel människa, då kan du kom in här och säga att paulina’s åsikter är inte bra. Men tills dess, du bara bevisar paulian att hon har rätt.

 • Jenny

  Jag håller med Lejla i allt hon skrev i sin kommentar! Ingen människa är den andre lik, dra inte alla över en kant och när du har en sån pass stor blogg och uttrycker dig korkat får du skylla dig själv!

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  Jag drar absolut inte alla invandrare över en kamm, men tyvärr är det ju alltid de ”extrema” som syns & hörs… vilket är synd, för de ger ju även dåligt rykte till de invandrare som är helt vanliga, respektfulla människor (som de ju är).

  Jag är själv invandrare i ett nytt land (Spanien) och jag kan lova att hade jag hållt på & betett mig som en idiot och skrikit jävla spanjor-hora till någon random brud osv så hade jag blivit så jävla uppläxad !!! (här tror jag också att svenskar kan vara ganska mesiga, de vågar inte ryta ifrån, och vågar man inte säga ifrån så tror ju idioterna att de kan säga vad som helst utan konsekvenser). Jag säger inte att det är ens eget fel om man blir utsatt för glåpord, absolut inte, men det hade nog hjälpt lite på traven att visa mer tydligt att sådant beteende verkligen inte är OK.

  Spanien har ”problemet” att det invandrar jättemycket folk från Sydamerika och trots att många har flyttat hit för att komma ifrån problemen i deras egna länder så ska de gå & klaga på att allt är skit i Spanien & att allting är så jäkla mycket bättre i deras land. Då är min fråga… vad gör ni här? Visst, alla har inte valt att komma hit (barn osv), men de kanske kan tänka lite på hur deras liv hade sett ut hemma i diktaturlandet om deras föräldrar inte tagit beslutet att flytta hit! & det är ju faktiskt så att det är ju oftast inte de äldre (föräldrarna) som klagar… utan ungdomarna… många minns säkert inte ens hur det var att bo i deras hemland för de var så små när de kom hit, men ändå ska det alltid klagas… Blir så jävla trött på det. Om ni är så jäkla missnöjda med att bo här så är det ingenting som hindrar er från att flytta till något annat ställe! Är det någon slags stolhet som går förlorad för att man erkänner att ens hemland var ett jävla skitland att bo i? Förstår inte?!

 • Anonym

  så rätt, kunde inte skrivigt det bättre själv! det roliga är att allt det är sant med!

 • Mirela

  Jag orkar inte ens skriva någonting långt .
  Jag är så trött på dig bara.
  Det här var sista gången jag OCH mina vänner läser din blogg,
  jag blir spyfärdig av ditt ologiska tänkande .

  Hoppas du växer upp någon gång .

 • Anonym

  Du snackar skit om invandrare det är därför du får så starka reaktioner. Om du hade snackat så mycket skit om svenskar så hade du fått samma reaktioner. De reagerar inte bara för dom är invandrare. Menar du att svenskar är mesar som inte vågar säga ifrån eller?:S

 • Kajsa

  Puh, har nu läst alla kommentarer och har enbart hittat TVÅ stycken som är ordentligt skrivna, som har resonlig handling och som kommer med korrekt fakta. Och det är från SAMMA person, personen som länkar till Flashback. Av just dem anledningarna är jag SverigeDemokrat. Tycker dock det är pinsamt att sitta och diskutera något så seriöst på en fjortisblogg, det blir inget annat än kaos. Men tack att någon kommer med argument som håller.

 • K

  I inlägget som du själv refererar till hos Steffi skriver hon: Jag avskyr Sverigedemokraterna. SD är ett genomvidrigt parti som har en invandringspolitik som äcklar mig. MMMmm I agree whit that part anyhow ;P

 • B

  Hahah ,, du har ganska rätt men jag är utländsk fast alla är inte så som du tror, att man ska behöva skriva jävla invandrare jaa väldigt förnedrande för dom som INTE är såna men men finns ju alltid människor som inte vet så mycket om alla jag gillar alla fast jag hatar rasister och människor som är dumma i huvudet osv.

  Det är inte bara invandrare som begår våldtäkter asså jag fattar inte hur du tänker har du inte tänkt klart eller behöver du mer lära aa jag tror nog du behöver det, ska säga du har inte lärt dig så mycket som jag trodde. Du är ganska ointelligent, du tror ATT ALLA utländska är likadana för du har sett på aftonbladet eller tidningen att det står om utländska som har dödat eller våldtagit någon behöver det betyda att alla utländska är likadana Nej. Hoppas du läser och lär dig lite mer för det behöver du verkligen.

 • Caroline

  När fan ska alla fatta att det handlar inte om vilken etnicitet man har? Det spelar ingen roll om man är svensk, irakisk, somalisk, kinesisk eller vad som helst. Det handlar i så fall mer om den kulturen man kommer från. Dessutom, alla som ändå kommer från samma land och kultur är inte likadana. Alla svenskar är inte heller av samma skrot och korn. Det är bara en slump att det är just invandrare som ligger överst i statistiken på brott. Det kunde lika gärna ha varit svenskar eller finskar, vem vet?! Statistik visar inte ett skit och det löser heller inte ett skit. Det handlar mer om personens uppväxt och familj och vilken personlighet och vilka tankar och värderingar man har i livet och hur man mår rent psykiskt. När ska alla fatta att man inte ska snacka skit om invandrare? De är likadana som vi svenskar! Vi är alla samma människor. Vad är det för människor som har rätt att säga att andra inte får vara här? Vad har de för rätt att bestämma om andra människors liv? Skulle det vara lika roligt om det var just DU som var tvungen att dra från ditt land, kanske till USA till exempel. Och så vill de inte ha dig där, de hatar dig för att du inte är amerikan. Och ingen tror på dig och din historia om varför du kommit dit. Och det kanske inte är så lätt för dig att få jobb där. Ska de kasta ut dig då, när du behöver landets skydd? Tänk lite för fan!

 • öhh ugliness?

  URSÄKTA ? HAHAHAHAHHAAHAH
  VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR DIN BLONDA SPINKIGA SAK?
  DET ÄR SÅNA SOM DIG SOM KMR BRINNA I HELVETET DIN DUMMA IDIOT,
  VAD FAN ÄR DITT PROBLEM?! SERIÖST? UTAN INVANDRARE SKULLE SVERIGE GÅÅÅ UNDEEEEEEER! OM DU NU ”ÄLSKAR” SVERIGE SÅ MYCKET OCH HATAR INVANDRAR, FÖRSTÅR DU VILKEN SKAM DET VORE FÖR DITT LAND ATT SD ÄR I RIKSDAGEN! DET FÅR INTE SKE, DET SKA INTE SKE. DIN DUMMA JÄVEL HUR FAN TÄNKER DU? PANTADE BLONDIN. VAR PÅ DIN SIDA, JÄVLA IDIOT, MEN NU FATTAR JAG ATT YOSEF HAR RÄTT, DU ÄR EN PANTAD BLOND ÅSNA. KÄRRING FYFAN OM JAG SER DIG, FYFAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN VAD VI SKA TA ETT SNACK!!! DU ÄR JU INTE KLOK
  RASIST ALL OVER YOU VAFAN, NÅN HAR SPILLT DE ORDET PÅ DIG,
  IDIOT!
  DU VET JU INTE ENS VAD DUY SNACKAR OM, LYSSNA PÅ KENZA – HÅLL DIN FUCKING KÄFT OKEJ? DU E JU TYP 15 ? JA OCH BETER DIG SOM OM DU E 14! SKAFFA DIG ETT JÄVLA LIV, OM DU ”HATAR” INVANDRARE *HOST RASIST HOST* VRF UMGÅS DU MED DENNIS DIN PANTADE GRIS ?
  DU E VÄRRE ÄN ALLA BLOGGARE TILLSAMMANS, FITTNYLLE!!!!!!!!!!!
  HAR LUST ATT GÅ OCH LETA EFTER DITT HEM, DU BEHÖVER TA DIG EN FUNDERARE. FÖR ATT INVANDRARE ”VÅLDATAR/MISSHANDLAR” MER GER DIG DET INGEN ANLEDNING TILL ATT HATA. FUCKING HATER!

  ALLA ÄR LIKA VÄRD – HAR DU ALDRIG HÖRT DET IDIOT? MÖRKA SOM VITA, TYVÄRR MEN NU KANSKE JA LÅTER RASISKT: DUUUUUUUUUU-SÅNA SOM DU- ÄR INGA MÄNNISKOR! OKEJ!??!?!? JÄVLA PANTADE ASSHOLE, DU E JU FÖR DUM IDIOT

  O DU KSA KÖRA NER HANDEN I HALSEN ? haHAHHAHAHAHA DU ÄR SOM EN FUCKING MUS IRL, PÅ BLOGGEN VÅPGAR DU SKRIVA VAD DU VILL MEN INTE IRL,

  GOGOGO!

 • loisa

  Lär dig stava ”SVENNE”. Du snackar skit om invandrare men själv kan du inte ens stava. PATETISKA MÄNNISKA

 • JULIA

  HELT RÄTT PAOW! JAG TYCKER PRECIS SAMMA SAK! KEEP IT GOING! <3

 • Oskar

  Finns många lågpannade människor här ser jag.

  Ta en funderare över vad hon har skrivit . Sen kommenterar ni DET HON HAR SKRIVIT. Inte vad ni tycker om svenskar, svenska tjejer, tjejer som klär sig lättklätt, tjejer som har hoppat av skolan etc.

  Koppla in hjärnan helt enkelt.

  MVH

  Oskar

 • Anonym

  Din åsikt kanske ses som rasistisk, för att du säger den på ett rasisitiskt och iqbefriat sätt? 🙂

 • Millie

  Asså lägg ner Paulina! Du tror att du kan något,men du kommer gråta för det här sen…herregud!
  Bättre göm dig inomhus ,

 • aidaosmanovski

  rösta på min outfit här
  http://event.asus.se/goanywhereinstyle/sv/competitions/outfit/0393
  den som röstar följer jag på bloglovin, isf lämna en komentar i bloggen!:)
  puss<3

 • LALA

  YOU GO GIRLLLLLLLLL! :d:d:d:d:d:

 • Mimmi

  jag är glad att ni alla som tycker som paow inte har rösträtt än 🙂

 • Anonym

  Jag undrar bara hur man har mage å säga så och hur man orkar själv skulle jag aldrig gjort det bara för att man ser invandrare i tidningen, tvn och datorn för dig betyder det ju att alla är likadana och du som säger som kallar dig själv ¨inte rasist¨ HHAHHAHA så jävla kul att se hur du skriver och hur du tänker om alla själv tycker jag du är ologisk och uppfostrad på ett dåligt sätt jag tycker om alla folkslag och är ikke någon rasist väldigt stolt över mig själv att jag inte behöver vara en rasist och sån som snackar skit om invandrare och som du .

 • milliz

  Jag älskar dina åsikter dem är precis som mina och du hjälper mig att förklara det jag inte kan förklara :D<3
  Kram

 • Hannah

  VIKTIGT LÄS:

  Hitler, han va inte physkiskt sjuk från början, inte heller smart. Han var Rasist. De flesta var rasister på den tiden. När allt för många blir det och de går fullt ut till 100 procent, då slutar det som de gjorde. En hel befolkning utrotas. Sån är inte Paow. Det märker ni väl? Så jävla idotiskt att kalla henne rasist BARA för att hon som svensk ställer lite krav på er invadrare som FAKTISKT förstör? Är det så illa verkligen? Det är inget personligt. Ni som vet att ni inte förstör, TA INTE ÅT ER. Svensk eller inte, ALLA är nästan rasister. INVANDRARE NI ÄR NÄSTAN MER RASISTER ÄN OSS SVENSKAR. det är lite där de ligger. Mörka är rasister mot mörka, OCH VITA. ALLA ÄR NI RASISTER LIKADANA. VIT SOM MÖRK. INGEN ÄR BÄTTRE ELLER SÄMRE MEN NI ALLA ÄR RASISTER. DET ÄR NI SOM SKAPAR DE VITA TILL DE HÖGRE O PRYDLIGARE EFTERSOM ATT DE ÄR NI SOM VÄLJER ER VARA OFFREN. SKULLE EN INVANDRARE SKRIVA ATT HAN INTE GILLA SVENSKA SOM BETER SIG DÅLIGT DÅ FAN SKULLE ALLA INVANDRARE HÅLLA MED OCH VI SVENSKA SKULLE INTE TA ÅT OSS OM VI INTE VISSTE ATT VI BETEDDE OSS DÅLIGT. Så de är ni som gör er till offren. Blanda ist ihop alla människor och tänk att alla var blåa tex, då hade vi legat 50/50 för invandrare är lika mycke rasister som svenska. Åk till Auswitch och se och lär. DÅ kommer ni fan inte dömma paow till rasist längre. TÄNK PÅ DET.

 • melina

  för du skriver ”jävla invandrare” blabla, de gör inte hon precis..

 • Angelica

  EXAKT!!! Hatar dom där jävla blattarna, fattiga jävlar som bara snor saker… -.- Dom är fan riktigt vidriga haha. Fast du har ju rätt i också att det finns många som anpassar sig till våran kultur osv…
  Och dom som nu kommenterar att du är hora och rasist är ju fan BARA SORGLIGA! Det är nästan synd om dom där stackars hemlösa invandrarjävlarna…

 • Queeens!

  asso lyssna din fitta, tänk innan du skriver fan asso de e synd om dig fine de finns lika många fuckade svenskar som de finns utländare och om du nu inte gillar invandrare varför äter du mat som invandrare tillverkat eller som kommit från våra länder (som är mycket bättre än sverige), och varför bär du mer än majoriteten på dina kläder som är importerade från andra länder?
  Asso du är riktigt blåst, ditt fucking silverschampo har tagit kol på dina få hjärnceller du hade kvar. tönt.
  Och min lilla syster som är åtta år stavar bättre än du din oblyga fan. Be din morfar lära dig att stava nu när du ändå ska ringa och be om mer info om SD.

 • Anonym

  JÄVLA HORA!! DIN JÄVLA HORUNGE!! DIN JÄVLA WANNABEE KISSIE OCH DESSIE !! HORA ÄR DE DU E!! Tror du att du e bättre än andra bara för du har ens luft att säga att vi e rasister, faktum e att du e så jävla ful med dina smala spinkiga ben och din gigantiska panna + titta på dej själv din fucking hora som målar läpparna med idomin!! VÄX UPP, undra vrf alla kallar dej hora hahhaa XD !! HÅLL KÄFTEN HORA INNAN DU FÅR PROBLEM !!

 • marie abosamra

  assssssssså paow kan du inte lägga ner bara???? du är rassist ifall du säger jävla invandrare dra hem till erat land.. eran sårt hur fan tar med det då ?? som om du älskar blattar dåå??? man kan inte leka ngt man inte är.. leka svensk om man är i sverige!!! PFF orka

 • Anna

  Du är så jävla grymt omogen så det… Du är inte riktigt klok någonstans. Helt ärligt vad är det för fel på dig? Läs på mer som sagt och ring till din morfar så han kan lära upp dig vad SD står för! För du har ingen som helst jävla aning och ändå så yttrar du dig som om du vet allt i hela världen.

  Och Kenza är nog lite mer smartare än vad du är. Hon gick iaf klart skolan med topp poäng och vill bli något i livet. Hon ser på rasism som något riktigt hemskt och dåligt. Sur för att hon inte håller med dig eller? Vad hade du förväntat dig… Din iq ligger ju på ungefär samma nivå som kissies!

  Sluta måla upp dig som ett ”offer”… Sedan hahaha som Hitler ville avla fram? Inte så ordet du söker efter är arier? Som by the way härstammar allra först från Iran, Indien, och Kaukasus! Och din Hitler har snott sina flesta idéer från andra länder som te.x hakkorset som egentligen är ett bakvänt solsymbol.

  Pågrund av din omognadhet så klart du får omogna besvar tillbaka. Finns inget värt att ens diskutera med dig om för du kan absolut ingenting! Och Steffi verkar lite mer mognare och vet nog en hel del om rasism. När man läser din smörja så är det som att läsa en 4 årings tankar. Gör oss alla en tjänst och yttra dig inte mer om detta… Du gör bort.

 • Ronja

  Ni vill bara klaga och gnälla. Paow menar nog bara att hon inte tycker om invandrare som gör en massa skit. De borde få åka hem, det tycker jag med. Men sen är det ju så att det finns mycket svenskar som gör en massa skit också, och dom är inte bättre heller. Dom ska ju så klart ha sina straff dom med. Men alla har rätt till sin egen åsikt, och ni har nog missförstått Paows. Jag tycker att ni helt enkelt ska låta henne vara, för ni är väl inte bättre själva om ni ger er på henne ? Då får vi ju bara se sidorna som vi har pratat om, komma fram. Men till vilken nytta ? Paow är bara en utav flera miljoner som tycker så, och det finns sådana personer som verkligen är rasister och hatar utlänningar. Som inte tycker att ni ens ska få vara i Sverige. Jag kan säga att jag har blivit utsatt för utlänningar som tafsat på mig, jagat mig, förföljt mig och en massa skit. Men det hade varit lika illa om en svensk skulle ha gjort det! Respektlöshet mot oss, leder till respektlöshet mot er, och tvärt om. Men tänk er för innan ni gör något, för det är inte värt det!

 • Moa

  Men herregud! Uttala dig inte om saker som du inte vet ett skit om – som politik.

 • Louise

  Det handlar inte om innehållet i det du skriver, utan sättet du skriver det på. Försök formulera dig bättre så tror jag fler människor skulle förstå vad du menar.

  Du har rätt till dina åsikter så länge du inte drar alla över en kam, jag är halv bosnisk (mamma är från Bosnien och pappa från Sverige, jag är alltså född här i Sverige), men jag ser helt svensk ut, jag pratar helt perfekt svenska, jag bor i en av Sveriges rikaste kommuner.
  Men o man växer upp som invandrare i ett område där nästan alla är invandrare, så är det klart att man inte lär sig svenska och hur det funkar i Sverige eftersom dom är omgivna av folk som inte heller vet. Blanda invandrare med Svenska, se till att det finns hyfsat billiga bostäder på andra ställen än ”invandrar områden” (inget illa menat), och jag tror att det hade blivit en stor förbättring, se till att de får en bra grund, lär sig svenska möjlighet till att söka jobb.

 • Anonym

  hahahah . gumman kolla på Bra.se DET ÄR MEST SVENSKA män som våldtar inte invandrare:) !!! jävla idiot –

 • Elin

  jag tkr fan att du har helt rätt. Det är ju mer blattar i fängelset än svenskar. Bara de visar ju att alla dem e helt jävla fucked up. Alla har rätt till en åsikt!

 • learn it SWEETIE

  Alltså du! Jag är en invandare så till lägga jag på. Alla är inte en sån..Slutar leka en ängel..Du tror att du är *känd* så ska du liksom skriva sånna inlägg. Fine! Jag håller med dig om ditt inlägg. Men Paulina ..ALLA är inte sån? Det samma så där jag kmr i från..När du kommer lr åker till semester dit , så gillar vi iaf inte nån 15 / 16 åring som röker , knulla redan sig 😉 ..Men nu tänker du säkert ” Men vafan din jävla 9-åring..Där du bor är de*värre* tjejer som säljer sig för män”. Men du ska veta att ALLA är inte en sån..Du e en av de som är värst iaf;) Jag ber dig..BE yourself…din elaka jävel;D

 • Anna

  Ursäkta om jag uttrycker mig så här, men jag tycker att dina åsikter är vidrigt äckliga. Trångsynta idiot! Vadå ”håll Sverige rent”? Från vad? Folk som du som hämmar en kulturella utvecklingen i Sverige? Ska vi skicka ut alla svenskar som stjäl och våldtar också, eller är det bara fel när invandrare gör fel?

 • sabina

  MEN KLART HENNES INLÄGG INTE KLASSAS SOM RASISTISKT FÖR ATT HON SKRIVER BRA, JÄMFÖR DITT OCH JÄMFÖR HENNES.. STEFANIE ÄR MKT MKT MOGNARE OCH MAN SER HUR MKT BÄTTRE HON SKRIVER ÅSIKTER OSV… OCH OM DU NU TKR SÅ OM OSS INVANDRARE SÅ BEHÖVER DU INTE ENS UMGÅS MED DENNIS EFTERSOM HAN ÄR JU BOSNIER(SOM JAG), TKR SYND OM HAN SOM ENS MÅSTE UMGÅS MED DIG DIN ÄCKLIGA FULA RASIST, DU ÄCKLAR MIG MER ÄN NÅGON ANNAN JUST NU. DU HAR VERKLIGEN INGET LIV DIN ÄCKLIGA BLONDIN, LÄR DIG ATT STAVA SNÄLLA 🙂 OCH LÄR DIG LITE MER OM LIVET FÖR DIN IQ ÄR PÅ NOOOOLLLL, MAN MÄRKER ATT DU INTE GÅR I SKOLAN,, SKAFFA DIG EN UTBILDNING 😉

 • Sverigedemokrat

  Det är skrämmande att se hur många invandrare och vidriga landsförrädare som rättfärdigar våldtäkt genom att säga ”öhh inte konstigt att araberna blir till sig när de ser sånna som dig på gatan” och i nästa mening säga DU ÄR SÅ FUL DIN LILLA HORA.

  Var klämmer skon egentligen? att hon är snyggare än dig? att hon är svensk? eller att hon helt enkelt drar bättre logiska slutsatser av händelserna runt om sig än er?

 • Anonym

  varför dra alla utländska över en kam? finns faktiskt människor med utländsk påbrå som sköter sig!! du är invandrare när du åker till ett främmande land, vad tror du dom tycker om dig? kom ner på jorden gumman, dina argument håller inte 🙂 svenskar är inte mycket bättre själva ska du veta

 • Flashback United

  Anna: Med tanke på att invandrarna har en 450% våldsrisk jämfört med svenskar, så ja, det är mycket mer fel när invandrarna gör det.

 • Anonym

  varför dra alla utländska över en kam? finns faktiskt människor med utländsk påbrå som sköter sig!! du är invandrare när du åker till ett främmande land, vad tror du dom tycker om dig? kom ner på jorden gumman, dina argument håller inte 🙂 svenskar är inte mycket bättre själva ska du veta

 • L

  Men herregud vad alla klagar. Vissa invandrare kommer hit till vårt land och gör allt som inte vi vill att dom ska göra, och vissa invandrare är väl helt okej. finns de mer att säga eller?

 • Pontus

  Du har mitt stöd.
  100%!

  Ett ”Ensamkommande” flyktingbard 60.000 /mån – det blir 12 svenskar utförsäkrade på. Host host, alla lika mkt värde?

  Sverigedemokraterna 2010.
  Får du stryck av nån jävla ”gangsta” svartskalle efter det här så blir jag så förbannad så jag går ut och hämnas på en random. Bara så ni vet.
  Sosseäckel, gråt lite över era stackars skäggbarn.

 • cecilia

  jag tycker din blogg är väldigt bra bara att det här inlägget tycker jag är lite fel.

  för alla som har utlänskt utsprung är inte så som du beskriver dom. det är bara vissa mäniskor som är så här. men jag tycker det är fel av dig att anklaga alla utkändska som är här i sverige. jag är själv halvt thailändsk och jag ser helt och hållet ut som en thai. men jag är inte en sån som vandeleserar bara för att jag har utlänskt ursprung.
  jag förstår att det är jobbigt när folk gör som dom gör. men när du anklagar dom som gör det här så känns det som att du anklagar oss som inte har gjort något.

  menar du alla som är från andra länder och sånt eller menar du bara dom som gör så som dom gjort mot dig ?

  kram.

 • .

  du kanske har samma åsikter som henne men du måste skapa dig bra argument med starka åsikter som du inte ändrar lite halvt varje dag. plus det viktigaste, du måste lära dig att formulera dig! det är inte konstigt att folk tror du är rasist, för det är så du framstår då du skriver.

 • Anonym

  Det är ju HUR du skriver det som gör att man tycker att du är rasistiskt. Det är ju precis såhär rasister är, dem säger nervärderande saker om utlänningar.

  Du är JÄVLIGT dålig på att utrycka dina åsikter, kanske därför folk blir så sura?? steff vet ju iallafall hur man utrycker sig normalt. Du får ju typ damp samtidigt som du skriver inlägget.

 • Tedd

  Alltså dom här påhoppen du får i bloggen är skrattretande. Folk förstår inte att du som många andra ser skillnad på blattar och invandrare. Det är klart att du inte är rasist, det är för fan löjligt att påstå det också. Men att det såkallade ¨blatte-beteendet¨ inte är så jävla coolt håller jag verkligen med dig om.

  Folk kallar dig för rasist och svenne-hora som att det INTE skulle vara lika rasist som att kalla någon för blatte-hora eller liknande. Du är sexton år gammal, kanske inte så jävla bildad som en vuxen människa men du vet det du vet och tycker det du tycker. Att man som sextonåring inte sitter inte med den bästa grammatiken är tamefan inte konstigt heller. Stå på dig.

 • yasmine

  paow din inskränkta svenne du fårmig att gråta. sånna som du, opålästa idioter som inte vet vad dom snackar om. du lever i en bubbla och har INGEN ANING om hur det är att komma till ett främmande land från ett krigsdrabbat land. du har ingen aning om hur utsatt man blir av den svenska staten som invandrare. och du haringen aning om hur det är att försöka passa in i en kultur som är helt främmande.
  Det är klart du blir kallad rasist när du klankar ner på en hel grupp-”invandrarna”. det roliga är att du inte verkar ha någon koll på vad du igentligen snackar om. det ända du vet är att du inte gillar blattar, men i din mening verkar du bara prata om människor från mellan östern.

  + att statistiskt sett såär det inte alls fler invandrare som begår brott i sverige. det är media som lurar en genom att skriva tex ”invandrare våldtog 18åring” men när det är en svensk som våldtagit skriver dom ”våldtäkt på 18åring”. På så sett tänker man inte på att det är en svensk.

  jag önskar att du kunde bli mer human och sluta förstöra jämnställdheten. det är sånna som DIG som får oss invandrare arga och ledsna, hur tror du det är att höra detta? fattar du vilken jävlka kniv du sätter i hjärtat?
  paow du fprmig att gråta och detta var sista gången jag läste din blogg. skäms på dig.

 • julia

  hej!
  alla utläningar är faktist inte sånna som förstör vissa beter sej faktist ”normalt” oxå.
  tänk på det
  ha det bäst kram!

 • C

  Paow har formulerat sig dåligt i detta inlägg, men om man läser alla de inlägg hon skrivit om saken tidigare så tycker jag ändå att det framgår klart och tydligt att:

  1. Hon ogillar inte ALLA invandrare.
  2. Det är de som missköter sig som hon inte gillar.

  Tycker det är rent ut sagt löjlig när folk sitter och kommenterar ”hur kan du umgås med Dennis” och andra utländska vänner när du har de åsikterna. Som sagt handlar det om personer, inte att alla invandrare är dåliga.

  Tycker det är bra att det uppkommer en debatt, kul att se att det är många andra än de vanliga läsarna som hittat hit. Jag har absolut inget emot invandrare, bor själv i förorten, men jag tycker att det behövs åtgärder och en offentlig debatt för att lösa de problem som uppstått med invandringen. Invandrare har svårt att komma in i samhället och det skapar utanförskap och i slutändan samhällsproblem. Tror ändå att det kan vara en bra ide att dra ner på invandringen (OBS, inte stoppa helt) och satsa de pengarna på att skapa bättre förutsättningar för de invandrare som redan är här. Jag tror att förbättrad svenskaundervisning, utökade möjligheter till att kompletera sin tidigare utbildning på universitet och praktikplatser kan hjälpa fler att komma in i samhället.

  Jag tycker det är bra av dig Paow att du står upp för din åsikt! Men tänkt på hur du formulerar dig, jag tror många missuppfattar dig för att du uttrycker dig slarvigt.

  Kram på dig!

 • wine

  Faan vad bra du är tjejen! Om din morfar eller kommunist kommer han ändå inte kunna berätta nånting om SD, bara en massa felaktigheter antagligen.

  Gå själv in och bilda dig en uppfattning på http://www.sverigedemokraterna.se

 • Anonym

  snälla, käften på dej okej ? vi har lite mer respekt , och hade du haft respekt hade du nt skrivit ut detta på din fula blogg ? tro nt att du kan komma här och säga va du vill för att du driver en skitblogg , du skämmer ut dej när du säger sånt om oss invandrare och svennar hade nt ens klarat sej utan oss , ni svenskar knullar varenda jävel och sära på benen på 3 sek när ni är med ngn kille ? tillskilnnad från oss som är lite normala, 1. kolla som du klär dej ? de e nt stil utan de är trash ? vrf går man ut så ? jo , för att du vill visas , sen fåru fan skylla dej själv vad folk säger till dej när du är ute, klä dej normalt sen kan du skriva ngt på din blogg fucktard 😉 pusssssssss

 • wine

  Sosse eller kommunist, menade jag

 • Mimmi

  Måste säga att jag håller med dig om allt det här Paulina. Alla som stödjer SD är inte rasister. Jag stödjer dom, men är absolut inte rasist, har många vänner som är invandrare. Tycker alla kan gå upp och läsa flashback forums kommentar så kanske ni kan förstå liiite bättre vad sd går ut på. Tycker ni borde sätta er in i politiken innan ni uttalar er, speciellt om SD då. Är det verkligen mindre rasistiskt att kalla oss svenskar för jävla svennejävel eller jävla white trash än att kalla en invandrare bör blatte? Om ni hatar oss svenskar så mycket, varför är ni då här?
  Har själv blivit misshandlad av ett 25-tal invandrarkillar för 1.5 år sedan, fick ta emot en jävla massa sparkar i huvudet framförallt och även resten av kroppen, hade det verkligen kunnat hända om det var svenska killar? Anledningen till varför det hände var att jag hamnade i tjaffs med deras tjejkompis som dessutom var svensk..
  Jag känner 2 personer som blivit våldtagna, båda av invandrarkillar. Min bror skadade ena knät rejält när en invandrare hoppade på hans knä efter lite dispyt på krogen. En barnsdomskompis blev brutalt misshandlad när han gick hem från krogen sjärlv för ett år sedan, av ett gäng invandrarkillar. En tjej där jag bor blev mördad av en invandrarkille i somras när han skulle ta hennes väska och hon gjorde motstånd.
  Jag har kontakter i både fängelserna och hos polisen som säger att ca 80% som sitter inne är invandrare.
  Jag skulle kunna berätta fler händelser som har hänt, men det jag vill kommar fram till är;

  Är det verkligen så konstigt att det finns så mycket svenskar med fördomar mot dessa blattar när sånt här skit händer hela tiden!?

  Stå på dig Paulina, jag vet att du inte är rasist men förstår din åsikt i det hela! 🙂

 • Pania

  lilla vännen, din statistik är helt fel, och dessvärre dina åsikter också

 • Anonym

  du har precis rätt paow! jag vet inte hur många ggr jag har gått på stan och massa blatte killar gått och tatt på mej som om jag vore någon hora?! aldrig att svenska killar skulle ha gjort så, inte för att svenska killar är bättre, jag säger inte det, men de hyar iaf haft en bättre uppväxt och lärt sig hur vi beteer oss i sverige.
  det men fängelse saken har du också helt rätt med..kriminallieten hade varit mycket mindre om inte sverige hade skickat in tusentals invandrare till sverige som inte vet var dom hör hemma. det är ju inte konstigt att de blir formade till dåliga människor. de har inte samma regler där och tror det är okej att gå och ta på tjejer..usch säger jag bara!! en stad i sverige tar fan in mer invandrare per år än vad HELA usa gör.

  ståå på dej poaw för du har helt rätt!! keep it up=)

 • elin

  DU HAR SÅ JÄVLA RÄTT PAOW! UUUTT MED ALLA ÄCKLIGA JÄVLA BLATTAR JAG HAR LUST ATT SPYY PÅ ER ALLA ÄCKLIGA INVANDRARE. INGEN VILL HA ER HÄR ÄNDÅ SÅ DRA ÅT HELVETE!!!

 • Sverigedemokrat

  börja gå i skolan din äckliga rasistunge. var håller dina föräldrar hus? varför tillåts du springa runt på stan halvnaken och skriva sån här jävla skit i din blogg? nån borde ingripa, för ditt liv kommer att gå åt helvete och du är för dum för att inse det själv.

 • wine

  Yasmine här ovan är en typsik kommentar från betalda SSU:troll. Yansime existerar inte

 • Tilde

  Ursäkta, men du verkar inte veta vad rasist är för någonting?
  Alltså, visst du får absolut ha dina åsikter, men jag håller absolut inte med. Att vara rasist är ju att särbehandla och tycka olika om folk pga deras hudfärg.. eller hur?
  Så, snälla. Stå för dina åsikter, som faktiskt är rasistiska och kalla dig då rasist istället för att vara så sjukt ovetande att man inte bara skäms för dina åsikter utan också för att du inte har en jävla susning om vad du snackar om.

 • izabella.

  du din jävla sak, du vet väl att svenskar lika bra kan vara pedofiler?! vafan är du tänker med, vissa rymmer från deras land för att det är krig, tänk om det va krig här och du tex skulle rymma till eypten, du skulle du fan ses som invandare du med?! tänk om det va en tjej/pjke som skrev så där, då skulle du fan också blivit sur, du får fan skylla dig själv att det blir, du får alla att hata dig? må du brinna i helevet. liksom tänk lite , skyll dig själv om du får många blattar på dig? det är ju så du vill ha det:) idiot. hoppas dudör.

 • pamela

  asså jag hoppas du blir nerslaggen på stan eller något :s
  det finns fan svenska äckliga gubbar som våldtar mer än vad utlänningar gör
  det finns svenska barn som gör problem i skolan som skräppar ner ”DITT FINA OSKYLDIGA LAND” så varför bara skylla på utlänningar? och tro att NI SVENSKAR ÄR BÄST? ert land hade inte varit något alls utan oss :s vi har både HJÄLPT er och INTE hjälpt er, MEN ERA EGNA SVENSKAR, HAR FÖRSTÖRT LIKA MYCKET SOM OSS, FÅ IN DET I DITT LILLA HUVUD EFTERSOM DÄR VERKAR INTE FINNAS MYCKET FÖR DU VET INGENTING, palla bara skylla på oss, OCH FÖR FUCKING HELVETET SLUTA SÄGA ATT DU INTE ÄR RASIST, FÖR DET ÄR DU UPP TILL 110 %, med allt det skit du skrivit om oss, jag bara önskar någon går och slår ner dej på stan 🙂 ni tycker bara det är fel när UTLÄNNINGAR gör fel, men när svenskar gör fel? nej då va de lungt va? inte lika stort problem? NI ÄR SÅ JÄVLA RASISTISKA, MEN NI SJÄLVA VET, UTAN UTLÄNNINGAR HADE SVERIGE FAN INTE VARIT NÅGONTING, NI HADE HAFT POTATIS MED KÖTTBULLAR! NI ÄR SÅ SKÄMMIGA ATT DU ENS VÅGAR SKRIVA NÅGOT SÅNT I BLOGGEN :S SVENSKAR GÖR LIKA MYCKET FEL SOM UTLÄNNINGAR, TILL OCH MED MER, JÄVLA ALKOLISTER ÄR NI, VAR HADE NI HAFT ER JÄVLA SEMESTER UTAN OSS? JA INGENSTANS NI HADE RUTTNAT I SVERIGE, SÅ SKAFFA DEJ ETT LIV, OCH EN BÄTTRE ÅSIKT SEN SKRIV I BLOGGEN DIN JÄVLA FUCKING FITT RASIST!

  och jag hoppas du kan svara på denna kommentaren:)

 • Anonym

  Paow, nej, försök inte ens.
  Media framställer det som att det bara är invandrare som våldtar eftersom den som läser om våldtäkten vill inte kunna identifiera sig med våldtäktsmannen. De flesta våldtäkter/mord och allt sånt sker i hemmet, inte ute på gatan, inte av en invandrare. Det är den vanlige svenska mannen som oftast våldtar, men det vill man ju inte veta av. Man vill inte tänka att ”shit, min pappa kunde ha gjort det där”, därför vinklar media. Hade du gått i skolan hade du vetat att man ska kritisera media. Sen finns även något kallat ”närhetsprincipen”, men det känner väll inte du till (om du inte googlar, så att säga).
  Du har fallit rakt ner i medias fälle, fattar du inte det själv?
  Herregud Paow, prata inte om saker du inte vet. Någon gång får det vara nog med det intelligens befriade skrivandet.
  (själv är jag helsvensk, tjej, 16 år, så tro inget, dra inga av dina idiotiska slutsatser om mig)

 • Anti-Yasmine

  Yasmine du har fel på samtliga punkter men jag tänker bara bemöta dig och säga att invandrare visst begår fler brott än svenskar, om invandrare står för 40% av brotten och svenskarna 60% så självklart begår fler invandrare fler brott per capita än svenskar, inget snack om saken.
  Du kanske borde läsa igenom BRÅs rapport om brott för att sedan komma till en slutssats som stämmer bättre överrens med verkligheten.

  Glöm inte bort att UTOMEUROPEISKAinvandrare står för samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo och att i Sverige begås gruppvåldtäkt nästan uteslutet av invandrare.

  Men det allra vidrigaste av allt, är hur du rättfärdigar våldtäkt med att komma till ett nytt land för att man inte känner kulturen, du menar alltså att det är okey att våldta i MENA-länderna. Pinsamt.

  Sen när du påstår att media skulle främja Sverigedemokraterna med fakta kring invandringarna brottslighet så kan du tänka om ÄN EN GÅNG!
  Tidningarna i Sverige har t.o.m. gått så långt att de VITPIXLAR invandrare för att folk inte ska kunna se om det är en invandrare som begått brottet.

  (osammanhängande ibland men jag tror jag lyckades få fram en poäng)

 • Johan

  Stå på dig! Det tomma argumentet ”Sverige är inget utan invandrarna” är något de har inbillat sig själva, Sverige byggdes av SVENSKAR och det var ett FULLT FUNGERANDE LAND långt innan halva irak kom hit!

  STÅ PÅ DIG! Vi är många som tycker som dig men tyvärr vågar ingen säga det eftersom att det finns en liten skara gaphalsar och vänsterpack som hotar, därmed vågar ej den stora massan säga vad de tycker

 • anonym

  om vi vänder på situationen att du är i Thailand och alla hoppar på dig och säger gå till backa till ditt land vad gör du här bla bla bla hur skulle de kännas?? du måste tänka dig i båda situationerna o inte döma direkt från din synvinkel. du kanske har blivit påhoppen va olika skäl men ett är kanske för att du delar med dig dina tankar och en del måste man hålla för sig själv. Jag menar inget illa det är klart att alla har olika åsikter, vi lever juh i ett demokratiskt land.

 • Anti-razan

  Hur fan tror du vi svenskar reagerar på blattar som dig?! dra åt helvete med din vidrigare förortsattityd och väx upp till en riktig man istället för att hota små tjejer till livet över internet.

 • Johan

  ”Folk som du som hämmar en kulturella utvecklingen i Sverige?”

  haha den PÅTVINGADE utvecklingen menar kommenteraren nog eftersom ingen i detta land har fått ta ställning till det när ALLA riksdagspartier tycker likadant i den frågan

 • Anonym

  föresten så kommer ”Hitlers ariska ras” från hinduismen. Det var Hinduerna som kallade människor för Arier, Indier, alltså. Dessutom har han tagigt Solkorset/hakkorset från hinduismen, bara det att han har vinklat det.
  Åh vad jag hatar dig Paow, för att du är så dum att gå in i medias fälla. Det är sådana som du som förstör vårt samhälle. Vi blir mer och mer globaliserade, men du vet väll inte vad det betyder heller?
  Ush, aldrig, aldrig ska jag låta någon i min närhet läsa din blogg igen. Hoppas du misslyckas, det är inte en fråga om, utan när du kommer att misslyckas.

 • louise

  allt de su skriver stämmer överens med de jag har varit med om. dom ger sig aldrig före de får vad de vill ha sen blir man kallad hora för man gjorde som de ville, haha komplicerat men hoppas du fattar 😀

 • murvify

  Jag är själv invandrare och kommer att rösta på SD.

  SD är lika rasistiska som Mona Sahlin är trovärdig.
  D.v.s inte alls.

 • elin

  jag håller verkligen med dig till 100%.

 • razan

  Roligast e att dom flesta svenskar gnäller alltid om oss utlänningar att våra föräldrar slår oss osv när t ex. igår i stan såg en svensk kvinna som drog i sin lilla dotter som knappt var 3 år gammal helt hårt och dottern fick ont. samtidigt som kvinnan skrek. ALLA kolla på henne, och ni leker värsta änglar ni e värre än oss.
  fifan och bränner era barn? slår era män med stekpannor? våldtar era barn mitt i natten? ändå babblar du din jävla fjortis som skriver som ett sär och leker värsta politiker. låt mig inte fånga dig din jävla billiga hora

 • Mikaela

  varför publicerar du inte det jag skrev?

 • luna.

  asså HERREMINGUUUUUUUUD,

  hur mycket du än bönar å ber, hur många rasistinlägg du än skriver så kmr du ALDRIG FÅ UT BLATTARNA!

  ACCEPTERA BARA , DIN FKNG HORUNGE JA HAR FÖRSÖKT VART TREVLIG TILL DIG I DINA KOMMENTARER MEN VAFAN HAR DU FÖR PROBLEM ME BLATTAR `??

  det är faktist DU som gör att alla blattar beeter sig så dåligt mot dej !

  SNAART DU KMR BLI FKNG SÖNDERSLAGEN I STAN SÅÅ ATT DU ALDRIG MER KMR KUNNA SKRIVA SKIT OM BLATTAR MER !! KOM TILL SÖDERTÄLJE DU SER VAD DOM GÖR ME DIG !

 • Anti-razan

  jaha, han som våldtog o mörda engla var han invandrare ? HORA

 • KIANA

  att du ens vågar visa ditt ansikte ute efter allt du skriver är som en livsfråga för mig.
  passa dig vart du en går, jag själv kommer omplacera ditt ansikte din hora

 • Tompa

  @Razan
  Razan lägg ner, du är den verkliga rasisten här. Man märker helt klart på ditt sätt att skriva hur du trycker ner svenskar och automatiskt hyllar din egna ras och kultur.

 • ...

  Är inte din pappa thailändsk eller nåt? Eller din bror är halv thailändsk.. om dom skickar ut dom så kan dom ju inte fixa våra naglar:S

 • K

  Jag är född I Sverige och Mina föräldrar Kommer ifrån mellanöstern.
  Jag vägrar kalla mig blatte! Men iallafall till Saken , jag håller med paow! Fast en sak hon borde tänka på att inte provocera. Ni ” blattar ” borde också tänka på att inte upprepa ” Sverige är ingenting utan oss ” för det är verkligen provocerande & sverige vore ingenting heller utan svenskar. Det är som att ni försöker få svenskarna att verka dåliga nu! Sluta! P.s en ickesvensk född i Sverige som älskar landet 🙂

 • Sara

  Jag tycker att du har helt rätt, helt utan att ta i.
  Jag umgås med ”blattar” hela dagarna när jag går i skolan och har absolut inget emot dom! D.v.s så länge de vet hur man ska bete sig!

 • Julia

  Så jävla sorgligt att du drar alla över en kam och att så många följer ditt exempel. Så om det finns 2-3 svenska pedofiler betyder det alltså att alla svenska är pedofiler?
  Du om någon borde veta bättre, en lång, smal, platinablond brud, hur lätt blir inte du utdömd av svenska folket, och hur många gånger har du inte klagat på det och försöker bevisa gång på gång att du faktiskt har något innanför pannbenet. Men sen finns det människor som liknar dig själv som beter sig som slampor och på det sättet försämrar ditt rykte, även fast du kanske inte är alls likadan.

  Likadant är det med invandrare, bara för att vissa missköter sig betyder det inte att alla gör det. Det är de som väsnas och stökar som syns mest.

 • birgitta

  GO PAOW GO PAOW GO PAOW, JAG HÅLLER MED DEJ!

 • amanda

  efter detta inlägget sjönk du i mina ögon, så jävla lågt.
  jag hoppas verkligen du gör detta för att få mer läsare eller något, för att det ska börja snackas om ditt rasist inlägg och mer folk ska läsa, men är det kul att få läsare pga något negativt?
  hur fan kan du skriva ”stick hem” när du är så bra vän med dennis? tkr du att alla invandrare ska försvinna från vårat land?
  jag tycker inte heller om katiga invandrare som tror dom kan behandla oss precis hur som helst, dom borde ha mycket mer respekt.
  men alla är inte sånna? jag känner många sjukt snälla invandrade.
  och det finns många svenskar som är precis lika respektlösa som vissa invandrare är.
  dra inte alla över en gräns, paow. alla är inte så som du beskriver dom, det har ju förfan ingenting med hudfärgen att göra? det är vad som sitter bakom pannbenet det handlar om.
  jag blir så jävla äcklad av sånna som dig.
  förut tyckte jag du verkade vara en av dom mognaste fjortisbloggaren, den som hade fötterna på jorden.
  men efter alla dessa rasistinlägg, speciellt detta, så är du fan den värsta, du är fan dummare än va kissie är.

 • Sofia

  Paow om du har så mycket emot invandrare, så har jag bara EN liten fråga: Varför var du då tillsammas med Philip? Han dära killen från tailand !;)

 • Anonym

  För det första så är det inte bara ”mörka” som våldtar och slåss, vita killar gör ju detsamma,läser du inte nyheterna?. Felet här är ju att du skyller allt på invandrare(jag själv är det) utan att tänka efter och därför regerar folk såhär nu eftersom du är inte rättvis,okej om du är rasist och de får du väl vara om du vill,men de kommer du inte så långt med i livet eftersom Sverige består av många mörka människor,och hur tänkte du leva ifall du har ett sådant åsikt,aja. men jag bryr mig inte. De jag vill säga är att de är inte OKEJ de du skriver,ta reda på fakta innan du uttalar din åsikt . Och snälla väx upp först innan du börja ha såna åsikter för dina åsikter verkar bara vara korkade.du är ju bara 15? herregud.

 • maja

  Så jävla bra Paow!!! håller med dig till 1000. Om man ser på efterlyst heter alla mördare, våldtäksmän Mohamed, Achmed, Oussama…… Det klart det ska finnas invandrare i Sverige eftersom det är krig i deras hemländer. Men dom borde vara jävligt glada att dom får bo här, istället mördar och våldtar dom… Du är bra Paow.
  Kraaaam =)

 • Hemen

  Gumman behöver du någon att snacka med så äre bara att lära känna mig 😉

 • Hemen

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  😀

 • zezze

  Alltså det som är så jävla dåligt av dig är att alla tänker ”ja paow, hon som hatar invandrare”
  Du säger att du inte drar alla över en kam, men det gör du!
  Jag är inte svensk, jag är född i Sverige dock. Men min svenska är så jävla mycket bättre än din, jag går i skolan, jag har höga betyg, jag anpassar mig efter miljön, jag är som vilken annan helsvensk som helst! Bara att jag inte har svenskt blod, du är så idiotisk. Jag har bara negativa tankar om dig, hoppas verkligen någon kan sätta dig på plats snart. Herregud.

 • Japp

  Jag är född I Sverige och Mina föräldrar Kommer ifrån mellanöstern.
  Jag vägrar kalla mig blatte! Men iallafall till Saken , jag håller med paow! Fast en sak hon borde tänka på att inte provocera. Ni ” blattar ” borde också tänka på att inte upprepa ” Sverige är ingenting utan oss ” för det är verkligen provocerande & sverige vore ingenting heller utan svenskar. Det är som att ni försöker få svenskarna att verka dåliga nu! Sluta! P.s en ickesvensk född i Sverige som älskar landet 🙂

 • razan

  maja skriver:
  2010-02-27 kl 13:54
  Så jävla bra Paow!!! håller med dig till 1000. Om man ser på efterlyst heter alla mördare, våldtäksmän Mohamed, Achmed, Oussama…… Det klart det ska finnas invandrare i Sverige eftersom det är krig i deras hemländer. Men dom borde vara jävligt glada att dom får bo här, istället mördar och våldtar dom… Du är bra Paow.
  Kraaaam =)

  – achmed? har aldrig hört nån som heter achmed

 • aaa

  låt förfan inte läsarna förstöra din dag ! detta är allas rättt att ge en åsikt om detta , eller hur ? men bara för att inte du tycker som många andra så skit samma .. ?

 • TRALLABELLE

  det finns fler svenskar i svenska fängelser..:-)

 • sandratasic

  VISST, INVANDRARE RÅNAR SNABBKÖP OCH VÄRDETRANSPORTER, MEN SVENSKAR VÅLDTAR SMÅ BARN OCH UTFÖR SERIEMORD, TÄNK EFTER, VILKET ÄR VÄRST? OCH HELL YES JAG MEAR ALLA SVENSKAR, PRECIS SOM DU MENAR ALLA INVANDRARE

 • Idda

  Du vet att det är fler vita än mörkhyade som sitter i fängelse va? Det är bara att allt mörkhyade gör förstoras upp mer än vad vitas brott gör.
  Och SD = ett tredje världskrig . Men alla får tycka vad de vill, vi är ju i ett fritt land där vi har yttrandrefrihet elr vad det heter. Men det kommer nog inte va så fritt och att man får säga vad man vill i fall SD skulle styra.

 • aaa

  Shit vad omoget av dig Paulina. Du beter dig exakt som en rassist. Sosse Kenza? Vadfan fick du det ifrån please…… Kenza är fan mycket bättre än vad du är. Håll bara käften snälla då gör du oss en tjänst. Tack.

 • Anonym

  det finns fler invandrare i svesnka fängelse, och dom borde sitta där förgått! guck invandrare, stick hem!!!

 • Nattiz

  Han som våldtog och mördade Engla var inte Invandrare!! Det finns fler exempel där det INTE är invandrare som har gjort horribla brott! Annars förstår jag vad du menar Paow, och om jag ska vara ärlig så tror jag nog alla är lite små rasister! Och btw så var Hitler Nazist, inte rasist! BIG DIFFRENT!

 • Kuken

  Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!

 • Men människor

  Ni kanske borde besöka anstalter som den i malmö, där kommer ni se att LÅNGT över 50% av internerna är invandrare av olika slag.

  Svenskar är en absolut minoritet i svenska fängelser, den som påstår annat ljuger och fabricerar fakta.

 • therese

  haha fyfan den som skrev ”utan invandrare skulle sverige gå under” ah klart som fan att de hade för de e ju för fan bara utlänningar i sverige. håller med dig om man tex kollar på efterlyst är det bara utlänningar som gör saker!!!!! fyfan hatar dom, min bror va ute å gick en dag helt ensam å då kom 3 jävla svartingar å slog ner han och rota igenom hans jacka sen tog dom hans vantar asså fyfan fattiga jävla as! skulle lätt kunna sjuta varenda jävel, speciellt dom utlänningar som är killar dom e fan värst!! tror dom kan göra hur fan dom vill!
  och dom flesta som våldtar ÄR utlänningar för dom har ingen respekt för kvinnor och tror att dom kan göra vad dem vill.. utlänningar e ett jävla pack som inte går att lita på! okej 20%är kanske lite normala å dom e oftast japaner eller kineser för dom ställer inte till med massa saker utan är oftast lugna och dom har inte samma religion som araber å iraker! så de va allt för mig

 • razan

  håller me idda & nattiz & trallabelle

 • Anonym

  alla invandrare är inte dåliga direkt ? det är bara du som tror det. Det är mer svenskar som våldtar små barn, var det inte Anders som dödade engla eller?-.-

 • Mikaela

  Hej Paulina! Jag tyckte att jag skickade iväg mitt inlägg men det verkar inte ha kommit fram!? Min personliga åsikt är att jag tycker det är väldigt tråkigt att du känner såhär, för majoriteten av invandrare är underbara människor. Du har verkligen stött på fel typer, verkar det som. Jag är själv från föredetta Jugoslavien som har präglats av krig genom hela dens existens. Personlingen när jag läser Sverigedemokraternas politik så ser jag ett skrämmande exempel på dom partierna som hade makten under f.d jugoslaviens krig. Det är en smygpolitik som bara kommer förvärra situationen ju mer makt dom får. Det är inte rätt väg att gå. Det finns många stereotyper och fördomar där ute. Om svenskar, som jag redan ser att folk har hävt ur sig. Tex att alla svenska tjejer är lösaktiga, eller att svenska män åker till thailand och uttnyttjar små flickor och pojkar sexuellt, eller att svenskar har sex med djur. Nu vet både du och jag att detta är inte sant. Ett fåtal mer eller mindre men detta är ju generaliseringar av ett folk. Jag ger dig också ett tips om du verkligen ska gå in på denna bana, så borde du ge källkritiska källor såsom böcker osv. Statestik på det du faktiskt vräker ur dig i din blogg. Sedan har jag ett exempel på sverige som land. Sverige är ganska glesbefolkat med sina 9 miljoner människor. Inte sant? Tyskland däremot har runt 60-70 miljoner människor i sitt land och landytan är lika stor som vår, eller mindre t o m. Då undrar jag. Tyskland som är ett välbärgat land kan ta in så många invandrare? För det bor ju väldans mycket invandrare där och dom klarar av det. Det är knappt en miljon invandrare i sverige. Sedan skulle jag vilja ha statestik på detta att invandrare våldtar mer än vad svenskar gör. Det är inte så trovärdigt när du bara skriver av dig vad andra har sagt till dig? eller nått du har hört eller läst på någon annans blogg. Vad jag vet så är majoriteten av de farligaste kriminella i sverige faktiskt svenskar. En sak till, tycker du att det är värt denna uppståndelse att du faktiskt skriver väldigt upprörande saker i din blogg? är det värt all negativ uppmärksamhet? för som sagt så är det en ung majoritet som läser din blogg som kommer antingen förakta dig eller lyssna på dig och båda delarna är farliga i det långa loppet. Jag tänker varken ta åt mig eller bli en del av att ”göra sverige rent”. Jag tackar alla jugoslaver, italienare, greker som kom hit under 70-80talet. Tack för att ni gjorde sverige till ett sådant välfärdat land och att ni än idag jobbar häcken av er! Tack! Tack till alla svenskar att ni faktiskt väljer att vara mer öppen än andra länder. Jag tycker det är ett dåligt argument att jämföra land till land. Att säga ”ja men om jag skulle åka till iran med kortkort kjol så skulle jag inte vara välkommen”. ja, men tacka fan för de, det är väl positivt att vi kan vara ett bättre land, det är väl därför många väljer att komma hit? Jag älskar alla människor, oavsett religion, och jag älskar sverige för att man får säga vad man vill och ha den religionen man vill. Jag älskar muslimer fast jag är kristen. Mosker är vackra 🙂 Likaså som kyrkan är det. Denna muslimfobin har sakta men säkert eskulerat och jag har sett många sverigedemokrater använda sig av argumentet att islam skulle vara en större fiende till vårt samhälle än vad nazismen och komunismen var. För mig är detta ett stort skämt.

  Vart denna muslimfobin kommer ifrån har vi U.S.A att tacka för. Tacktack. Men vilka är dom riktiga terroristerna? USA som gick in i vietnamn och dödade ca 3,5 miljoner människor. Eller USA som bombade Irak och de dog 250 000 människor? Ja, USA som använder gud i alla krig. De är dom verkliga terroristerna i mina ögon. Sluta vara rädda för de nya. Omfamna allt och lär er och se saker med öppna ögon. Det var allt från mig paow. Lycka till och ha ett fint liv

 • julle

  håller med, alla som inte ser det rätta i det här är störda i huvudet. fan va sur jag blir, jag skulle verkligen kunna ge svar på tal till dom som säger emot dig hela tiden . visst alla har sina egna åsikter, men dom klankar ju bara ner på dig. fan det kommer bli inbördeskrig! hatar detta. om man nu hatar sverige så mkt, dra hem till ert land då! vi svenskar är snälla och låter er bo här i sverige och ni lever på våra skattepengar osv, och som tack får vi misshandel, våldtäkt och alla blattar som kastar sten på poliser och tänder eld på hus. fan! kan ni inte va lite tacksamma, då är vi inte jävliga mot er heller. men jag förstår SD som vill slänga ut många, för dom utlänningarna som är BRA och SNÄLLA får ju skit oxå pga alla andra utlänningar som är störda. alla dras tyvärr över en och samma kam! SVENSKAR SOM UTLÄNNINGAR, SKÄRP TILL ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sabina

  Jag håller faktiskt med dig.

 • Fundera

  Stackars flicka, vad du får stå ut. Jag är imponerad av ditt självförtroende och din tålighet, och de som kommenterar så vildsint här bevisar bara din tes. Dock vill jag ge dig ett råd: det man skriver i affekt är sällan någon som bör publiceras.

  När du känner dig förbannad och irriterad – skriv då inte. Gå till gymmet och delta i ett boxercise-pass eller något. Sedan sätter du dig vid tangentbordet och skriver ett utkast som du sover på. När du granskat det dagen efter, och kanske låtit någon annan ta en titt på det också, då kan du publicera det.

  För statistikhjälp, ta en titt på Fria Nyheter (http://frianyheter.wordpress.com) – en statistikbank är under uppbyggnad. Där kan man bl a komma till BRÅs rapport om brottslighet bland personer födda i Sverige resp utlandet. Intressant läsning.

 • Anonym

  Okej, jag läser knappt din blogg paow men det här var intressant. Jag kan berätta för er alla invandrare, att vet ni varför vi åker utomlands? Jo, för att vi vill ha färg. Inte för att vi trivs där? Vad skulle ni sagt om miljoner svenskar kom till erat land? Och jag har aldrig varit utomlands såsom turkiet, arabländer osv, jag åker till LA i sommar, italien går bra men ingenting annat. Ska jag vara ärlig är jag rädd för att bli skjuten HAAH! Nej men, och säg inte att vi inte är någonting utan er frö tro mig, de är vi! Men jag är inte rasist, sa bara sanningen

 • Oskar

  RE: Nattiz

  Det heter ”difference”. Hitler var både Nazist och rasist.

  Om jag har förstått det rätt så har paow redan sagt att svenskar som begår brott ska bestraffas hårdare. Om Englas mördare då var svensk så innebär det alltså att han ska ha ett hårdare straff för sitt brott än vad han har idag.

  Hon har aldrig sagt att det endast är invandrare som begår brott, utan att de som gör det ska ut ur landet, vilket är en självklarhet även för mig som har utländska rötter.

  Återigen tänk er för innan ni skriver vilken skit som helst. Inget personligt menat.

 • nattie

  Jag tycker att du har rätt på ett sätt..
  vissa är förjävliga!
  Våldtar rånar hotar tror att dem är nåt men sen finns det andra som inte alls är så.
  Dock har jag också en utländsk kille så.
  nej till rasism!!

 • Ella

  Nu får ni ta och sansa er. Paulina har inte sagt att hon vill ha bort invandringen helt, utan minska på den. Sverige kan inte ha öppna dörrar för alla. Man kan inte bara godkänna alla asylsökande för Vi (alla som bor i Sverige) kan inte hjälpa alla så som jobb möjlighet, bostäder m.m.

  Paulina har heller inte dragit alla över en kant. Hon har skrivit om sina vänner som är utländska och därmed gett exempel på bra människor. Det handlar inte om att vara svensk utan det handlar om att respektera varandra.

  Och sluta upp att kalla varandra rasister, det är grövre än ni tror. Lägg ner bara.

  SD kan slänga sig i väggen.

 • Flashback United

  Idda: Nej, det sitter ej ”fler vita än mörkhyade”. Läs på innan du skriver, så slipper du ha folk som skrattar åt dig på diverse forum.

  Idda: Nej, SD är ej ute efter att trycka ner yttrandefriheten, så som vår nuvarande riksdag vill. Det har till och med varit politiker i TV:n som vill ”kriminalisera extrema åsikter”.

  Gå och lägg dig din hjärntvättade svamp.

 • hejhejhej.

  Riktigt bra skrivet.
  Och det är klart att det ska få finnas invandrare i Sverige. Jag menar, det finns invandrare som är bra. Men dom borde ställa lite högre krav på vilka dom tar in osv. Dom släpar bara in en massa och hälften av dom har säkert en jävligt kriminell bakgrund.
  Plus att dom som kommer in i landet borde vara tvungna att lära sig hur man lever i sverige. Bara för att dom inte respekterar kvinnor i deras länder, så måste dom förstå att i sverige gör man det. I sverige går man inte bara och våldtar vem som helst. Det är helt sjukt!
  Jag bor i en liten stad, och här händer det aldrig någonting nästan. Men på våren tror jag det var (?). Då var det 4 våldtäckter under kanske 2 månader. Alla var invandrare och dom fick inte fast en jävel.
  Dom tar alltså in för mycket invandrare bara hur som helst.
  Och det är dåligt att, är det en invandrare som våldtar, alltså en av dom så kallade ”flyktingar” eller vad man ska säga. Då gör snuten ingenting, dom bryr sig inte ens. För dom kan inte få fast den personen, eftersom det finns så många utav dom och hälften av dom har säkert en identitet ens. Det finns för många, och alla ser nästan likadana ut!
  Sen en till sak. Direkt en svensk är elak mot en invandrare, eller trackaserar det den personen gör. Då är man rasist. Det spelar ingenroll om man säger något rasistiskt eller inte. Trackaserar man en invandrare, då är man helt enkelt rasist. Så jävla dåligt.
  Alla bara överdriver helatiden!

  Btw, DIN BLOGG ÄR BÄST PAOW 😀

 • Ella

  TA INTE ÅT DIG AV DESSA MÄNNISKOR !!!!

 • Oskar

  razan skrev: ”t ex. igår i stan såg en svensk kvinna som drog i sin lilla dotter som knappt var 3 år gammal helt hårt och dottern fick ont. samtidigt som kvinnan skrek. ALLA kolla på henne, och ni leker värsta änglar ni e värre än oss.”

  Igår såg jag en invandrartjej som stabbade sin unge med en combat knife. 😉

  Dina ”personliga” erfarenheter är på ett ungefär lika relevanta i den här diskussionen som ditt rövhål. Alltså inte alls relevanta. De är inte relevanta eftersom att du faktiskt bara kan ha hittat på det du har skrivit, vilket även är väldigt troligt.

 • MaxPayne

  Normalt sett hänger jag mestadels på bloggen ”politiskt inkorrekt”. Det är en bra sida som tar upp alla sanningar som vissa här gör vad de kan för att dölja. Då många är väldigt infantila av sig kan de inte komma med vettiga debattinlägg utan ger sig hän åt att använda epitet som ”jävla svennefitta” och andra, föga tilltalande epitet. Men det ni gör då är att visa två saker. Dels hur imbecilla ni ändå är, och dels att sanningen svider.

  SD har inte för avsikt att slänga ut alla invandrare, tvärtom, de som är bra och skötsamma uppmanas att stanna. Det är de religösa extremisterna som inte hör hemma här, de som tycker att vi ska slänga ut Sveriges lagbok och ersätta den mes Sharia-lagar. Extremister som uppmanar till våld mot alla oliktänkande, extremister som kommer och kräver moskéer och minareter med böneutrop. Likaså vill SD inte ha en massa kriminella invandrare i vårt land. Och handen på hjärtat, vem vill ha en yrkeskriminell gangster som granne. Hand upp, alla som vill det. Se där, det var inte många händer där inte. Vi har tillräckligt med problem med de etniskt svenska kriminella att vi inte behöver importera fler. Flyktingar med riktiga asylskäl ska vi naturligtvis ta emot, men ekonomiska flyktingar, de som vill bli försörjda av staten har vi ingen användning för här. De ska bara skickas tillbaka.

  För de som orkat ta er igenom denna text, begrunda den nu. Om ni sen vill debattera om det, välkommen till Politiskt Inkorrekt, men håll er till debatt, inte påhopp.

  Ni övriga, som bara älskar att få spy ut er galla som om ni alla hade Tourrettes syndrom, var så goda nu och börja häckla. Det ger mig bara ett gott skratt och vetskapen att jag har rätt.

  Tack för ordet.

 • anna

  Men asså herregud paulina,är det inte onödigt att diskutera allt det här?jag har absolut inget emot dig,men man blir ju så jävla trött på det här och det blir bara värre,sluta att hjärntvätta folk.ha din åskit i skallen.förstår att du är irreterad och äcklad men du kanske ha borde tänkt på konsekvenserna innan.asså när du gör allt det här,självklart så kommer folk bli upprörda,lägg ner bara,dra aldrig upp denna diskutionen igen

 • sara .m

  du är rasist , så enkelt är det till och med jag som är 14 fattar att det du skriver är fel!du är så fucking oförsäkms , jag skrattar åt dig & dian fula åsikter

 • Ella

  Nej, du är inte en av dem som Hitler ville avla fram. Varken blåögd eller lång, eller från det tyska riket… Gå på historielektionerna istället..

 • daniela pärsson

  hej paulina!
  tycker du har en söt blogg.
  iallafall, så kulle det vara kul
  och se nån bild på hur din familj
  ser ut.kan du lägga ut en bild på
  din familj i ditt nästa inlägg ? 🙂

 • en person som inte fattar ditt skit

  En sak som jag tycker är fel är att du bara anser att invandrare kallar svenska personer för ”hora” fast det finns svenska personer som kallar andra svenska personer för ”hora”. Du drar för många allmänna slutsatser tycker jag och drar alla invandrare över en och samma kam. Det finns många invandrare som bemöter andra personer på ett bra sätt och kämpar för att ha ett bra liv, skaffa jobb precis som alla andra svenskar gör.

  Men som sagt jag förstår att du inte vill bli kallade ”hora” när du är ute och går någonstans med dina kompisar. Själv är jag svart och vill inte bli kallade till exempel ”neger” när jag är ute och går någonstans med mina kompisar.

  Det du borde tänka på är att de finns bra så som dåliga människor i denna värld. All är inte lika, alla ser inte ut som dig. Vi alla är bara lika på insida och olika på utsidan.

  Du får gärna stå för det du tycker, men SD kom igen seriöst? Jag har varit på en av hans föreläsningar och han svarade inte ens på hälften av frågorna som alla invandrare frågade för att han hade inget bra svar. Det som är skillnaden mellan dig och steffi är att hon förklarar ordentligt vad hon tycker, hon tar också upp om SD att hon avskyr partiet vilket gör att folk inte kallar henne för rasist. Men sen kommer du och säger, ” ALLA RÖSTA PÅ SD” typ och det gör att folk anser dig åt det rasistiska hållet. Om du aldrig hade skrivit så hade folk låtit dig vara, men det som jag tror är att du inte ser dig för vad du skriver lilla gumman.

  Och när du lägger ut din Dagens outfit 2010-02-26 klockan 15:04 är fan överstyr.

  ÅT HELVETE MED SD.

 • din mamma

  jag såg på några av dina gammla inlägg.. du hade en bild på dig när du röker vattenpipa och då ska du veta att om inga invandrare fans så skulle det inte finnas nån vattenpipa heller för att vattepipa fick ni svenkar lära er från oss invandrare….

  och så ska du veta att många invandrar tjejer (tonåringar) har blivit mördare av människor som dig!

 • ´..

  ett stort HA HA!

  alla pedofiler på efterlyst är svenskar?
  vågar du inte ta upp dem då?

  o lilla ”paoooooow” vad ska svenska skolorna göra med dig du kan ju inte ens stava, och du skyller på stackars invandrare som flyr till ett bättre land för att i deras land är det ju krig.
  Tänk dig, du i denna situtation du skulle ju bli jättearg!
  Om du var nån stackars t.e.x arab som inte vill dö.

  Du är ju bara en stackars dum störd blondin som utrycker sig på nån barnslig blogg.

  väx upp du tjänar ju pengar på att skriva din inlägg, inte undra på att du är så falsk och alla hatar dig.

  lilla dumma bimbo snorunge vi lever i en tuff värld, vi måste kämpa bara för att få mat på bordet så vi kan överleva, så ta och respektera världen som den är!

  Du förändrar ingenting genom att vara så elak.

 • Elin

  STÅ PÅ DIG PAOW! TA FÖR FAN INGEN SKIT! 😀 du är ej värd det!! Jag håller med dig!!

 • Oskar

  Ano skrev: ”SNÄLLA PAOW! ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET!!?? DU ÄTER FUCKING SUSHI VARJE DAG!?!? TÄNK EN ENDA JÄVLA SVENNE SOM VET HUR MAN GÖR SUSHI!? JAAPPPAANNEER!!””

  Det som är så bra med läskunnighet är att man kan slå upp matrecept ur en kokbok.

  Det finns även svenska kockar som lagar alldeles utsökt sushi.

  Inte för att det har någonting med saken att göra. Hon har nämligen aldrig sagt att Sverige ska skicka ut Sveriges sushikockar. Utan att Sverige ska kasta ut kriminellt drägg som vägrar att anpassa sig till den svenska kulturen.

 • Monika

  Paow du har så jävla rätt! Det finns många som tycker exakt som du men som är för fega för att yttra sig. Du är modig du, keep it up!

 • Anonym

  aso herregud ud vet ju ingeting sluta skriv om de här ist :O okej . om du har emot blattar åk aldrig utomlands eller nåt :S

 • sofia

  du har så rätt ! SD 2010 !

 • Nora

  Men de flesta ær svenska medborgare och då ska de ræknas som svenskar. Så varfør inte bara kalla de før svenskar? det du gør nu, det ær att skapa hat och om man skapar hat mot någon så ær det klart att det væxer ilska hos den/dem personerna! Det vet du nog sjælv. Jag vet inte om det ær før att få fler læsare du gjør det hær,men tænk på att alla ær olika. Visst du måste få tycka såhær om du vill, men tænk också på din egen sækerhet, många blir ARGA och gør vad som helst før att utrycka din aggression.
  Æven fast jag inte alltid håller med dej om saker och så, så tkr jag att du har en bra blogg. :=)

 • xs

  det finns ingen jävla satistik över att invandrare är mer kriminella än svenskar, för fängelserna, domstolarna o dom får inte skriva brottslingens fosterland som en del i brottregistret, så de registreras aldrig vad en brottsling kommer ifrån, så det är jävligt rasistiskt av dig att säga att det finns en jävla statistik bara för att stödja SDs åsikter! fyfan, trodde fan bättre om dig, Btw, alla vet att SD är rasistiska vrf skulla dom annars vilja förbjuda utländskmat & hemspråks lektioner?

 • PuffinBoo

  Gud vad pinsamt! Vissa har verkligen inte alla chips i påsen!

 • Anonym

  Men herregud! Du vet ju ingenting om verkligheten där ute. Jag har helt ändrat åsikt om dej efter det här. Det är så självklart att du vill ha uppmärksamhet. Nu när det inte är några ”bloggkrig” längre så vill du ha uppmärksamhet på ett annat sätt. Det du skriver är sjukt! Du skriver att du inte är rasist men du vet ju inte ens vad ordet betyder. Det här var sista gången jag tittade in på din blogg.

 • Oskar

  bella skrev:

  ”Bara för man är invandrare blir man inte automatiskt en dålig människa. Isåfall menar du att alla människor i världen är helt sjuka i huvudet, förutom ni som är helt svenska? svenskar är inte bättre folk än andra ffs. Det handlar om vad för personlighet man har osv. Inte vilket land man kommer från. Och många svenskar är respektlösa när dem åker utomlands också. ”

  Nej det har hon inte sagt heller. Hon har aldrig sagt att en människa är sämre p.g.a. personens etnicitet. Hon har även skrivit att hon tycker att svenskar som missköter sig ska bestraffas hårdare.

  En bra start vore då kanske de svenskar som missköter sig utomlands. Tyvärr verkar det som att affärsmännen i Grekland, Spanien, Bulgarien m.m. vill sälja alkohol till svenska turister, vilket även undergräver ditt argument.

 • shiren

  lyssna , vf åker du utomlands? där finns ju det 1000 tals ”mohamed 55”
  varför röker du vattenpippa?
  varför äter du på utlänska resturanger ?
  vf har din pappa en ”invandrare flikvänn och du har en halv syster ifrån dem?

  lyssna du är en liten tjej som är vilsen , jag tycker verkligen synd om dig på riktig. kommer aldrig skriva som alla andra hora blablabl.!
  men vf rikerar du ditt liv för att säga en åsikt som du kanske bara har för idag? visst kan vi ytra oss hur som helst , men du måste tänka på konserkvenserna!

  låt inte din blogg förstöra ditt liv !! du är bara 15-16 år !!

 • sofie

  varför? jo för hon säger det mycket bättre än vad du gör.
  klart man tror du är rasist när du sitter och säger att man inte får ha slöja, alla invandrare ska vara exakt som svenskar, alla blattar förstör sverige osv.
  det är väl dags att börja tänka med din hjärna och sluta tänka med ärslet för fan

 • Mergime

  kanske för att hon skriver på ett mindre ”rasistiskt sätt” medans du skriver
  som om det vore riktade till alla invandrare, men jag förstår ditt tankesätt
  och tycker inte du är rasistisk men du bör välja dina ord ibland.
  Vi alla är människor,vita som svarta och därför ska man inte dra alla över en kam.

 • Oskar

  Idda skriver:
  2010-02-27 kl 14:01

  ”Du vet att det är fler vita än mörkhyade som sitter i fängelse va? Det är bara att allt mörkhyade gör förstoras upp mer än vad vitas brott gör.
  Och SD = ett tredje världskrig . Men alla får tycka vad de vill, vi är ju i ett fritt land där vi har yttrandrefrihet elr vad det heter. Men det kommer nog inte va så fritt och att man får säga vad man vill i fall SD skulle styra.”

  Problemet Idda är att invandrare är kraftigt överrepresenterade i Sveriges fängelser.

  Att det sedan finns svenskar i fängelserna säger inte så mycket om vilka BROTT som de har begått. De vita kan ha begått ekobrott medan invandrarna kan ha begått våldsbrott.

  Riktigt så enkelt är det naturligtvis inte. En titt på Sveriges brottsstatistik visar dock att man kan dra en sådan slutsats att invandrare från Mellanöstern och Norra Afrika i större grad begår våldsbrott än svenskar och att svenskar i regel begår fler ekobrott än invandrare från det tidigare nämnda området.

 • p

  man blir alltid kallad rasist såfort man säger ngt om dom mörka
  jag håller med dig iaf! fortsätt stå för vad du tkr ! 🙂

 • ida

  Jag tänker nu skriva lite fakta som står på Sverigedemokraternas hemsida, (www.sverigedemokraterna.se).

  ”Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.”
  De vill alltså inte utvisa samtliga invandrare, men de som inte anpassar sig, och som missköter sig, vilket jag tycker är väldigt bra. Om de trivs att inte uppföra sig på ett bra sätt, så får de förstöra i sina egna länder, inte komma till Sverige, som ville hjälpa dem, och förstöra. Ingen vill väl ha sitt land förstört? (Och nej, jag menar verkligen inte att samtliga invandrare förstör, verkligen inte. Men tyvärr så är det många som inte sköter sig, och de borde utvisas. Kanske först få någon slags varning, så de kanske börjar sköta sig.)

  ”Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land.”
  Ja, Sverige har ju inte tillräckligt med plats för att ta in såpass många människor som vi gör, vilket innebär att invandrarna ofta får det otroligt jobbigt och trångt, vilket inte uppskattas av många, vilket är förståeligt. Jag tycker att Sverige har gjort väldigt fel i att släppa in så många i vårt land, mer än vad vi kan ta hand om. Det är väl inte mer än rätt att stänga dörrarna, att sluta släppa in människor från andra länder, jag tycker att vårt land har gjort det vi har kunnat, nu är det något annat lands tur. Vi kan inte ta hand om alla, och jag tror inte att länder som Irak, Iran osv skulle släppa in miljontals svenskar.

  ”Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige. ”
  De har så himla rätt.

  Och nu tycker väl ni att folk som tycker såhär är rasister, NEJ! Vi tycker inte illa om invandrare, men vi vill att de skall sköta sig bättre (de som missköter sig). Om alla skulle börja sköta sig, så skulle vi ju fort ändra uppfattning. Man får ju det samhälle man gör det till, inte sant?

  Såhär bemöter dem några anklagelser:

  ”Sverigedemokraterna är främlingsfientliga”
  – Det är inte sant att sd är fientligt mot invandrare i allmänhet. Vad partiet vänder sig emot är en viss politik beträffande invandring och integration – inte enskilda individer!

  I sammanhanget kan det vara intressant att konstatera att det aldrig talas om ”svenskfientlighet”, trots att denna torde vara ett större problem.

  ”Sverigedemokraterna är rasister”
  – Vi tar bestämt avstånd ifrån rasism! Sd anser att alla människor har lika värde och att detta värde är och måste vara okränkbart.

  Däremot kan inte varje människa på jorden ha rätt att bo i Sverige, och få tillgång till det svenska välfärdssystemet. Det är inte rasism att vilja reglera invandringen. Varje folk måste få bestämma över sin egen invandringspolitik.

  ”Sverigedemokraterna har nazikopplingar”
  – De ”nazikopplingar” sd beskyllts för att ha grundar sig i att enstaka individer, som var medlemmar i partiet under dess barndomsår på tidigt 90-tal, före eller efter tiden i sd engagerat sig i nazistiska grupper. Härvid skall det utan omsvep erkännas att partiet under sina första år misslyckades med att hålla vissa olämpliga personer borta från organisationen, och detta är naturligtvis något djupt beklagligt för dagens seriöst arbetande sverigedemokrater.

  Efter 1995 vidtogs emellertid ett omfattande upprensningsarbete som gjort att dessa anklagelser knappast kan brukas mot oss längre, våra medlemmar idag har nästan alla ett förflutet i något av de sju riksdagspartierna – de är helt vanliga och hederliga svenskar som tröttnat på missförhållandena i samhället och som drivs av en sund omsorg om vårt land och vår demokrati. För en djupare analys av denna anklagelse, klicka på länken nedan.

  Vill ni läsa mer, gå bara in på deras hemsida, http://www.sverigedemokraterna.se, och bilda er EGEN uppfattning. Ingen har rätt, och ingen har fel, alla har rätt till sina egna åsikter. OKEJ?

 • Rebecca

  Lilla söta gumman, du har ingen aning!! Det finns INGEN statestik på att det är fler utlänningar som våldtar, tror du ens någon gör en sån undersökning? Nej! Och jo, du är rasist, rakt igenom. Jävligt sorgligt att du inte kan stå för det dock!

  Visste du förresten att SD är emot jämställdhet? Nej just det, det visste du inte.. Men du kanske är en sån kvinna som vill ha mindre lön än männen? Som vill stå vid spisen hela dagarna och ha tillbaka GAMLA SVERIGE?! Tänk lite, jag hade inte velat leva i nåt jävla 1800-tals samhälle…

  Lycka till med allt lilla flicka.. 😉

 • B

  Jag är utländsk och jag tycket att uttrycker dig som om du menar alla invandrare hahah fast du har ju inte så mycket rätt å säga så för du har ju INTE träffat alla invandrare i hela världen men det tror ju du, du håller ju på och snacka skit om alla invandrare, alla är inte likadana jag tex gillar alla folkslag men det finns alltid något dåligt i varje men det finns också något bra i varje, måste medge att som du uttrycker dig på detta inlägget visar att du är ganska stor rasist eller som jag ser de verkar det så.

  Jag tycker du borde läsa lite mer och lära dig lite mer, inte bara skriva saker rätt ut sådär när du inte ens har träffat alla invandrare som jag sa innan ¨det tror ju du att du har¨ jag är uppfostrad på ett helt annat sätt än du jag har lärt mig att gillar alla bra människor och hata dumma människor och jag tycker dom här kommentarerna ¨SVERIGE ÄR INGET UTAN OSS¨ fel acceptera läget inte så mycket å säga om människor som skriver så bara försöka få dom att förstå lite bättre att alla inte är såna men men dumma människor kommer det ju alltid finnas som sagt jag har träffat på jätte många rasister som snackar skit säger STICK TILL DITT LAND .. ni äcklar sverige själv är jag ju född i Sverige och jag önska att jag inte bodde här, jag trivs inte så bra med omgivningen fast jag ser ju inte ut som en invandrare så det är ju bara när dom frågar (vissa rasister) vart kommer du ifrån typ sådär.

  Om någon invandrare tycker jag har fel eller någon rasist tycker det kan ni skriva det.

 • astrid

  jag tycker du har så rätt, jag tycker själv lika illa om svenskar som gör sånt med, men att just invandrare som flyttat hit (inte alla såklart!) inte kan bete sig rätt. och att folk tar ditt inlägg som rasistiskt är nog bara för att du är blond, svensk och har åsikter. bara skit i alla. du har så rätt!

 • MaxPayne

  Vet du Ida, du har helt rätt, men för vissa gäller devisen ”Alla har rätt till en åsikt, bara den är godkänd av oss”, och när vissa, för dem obehagliga, sanningar dyker upp tappar de koncepten och sjunker ner i den sämsta sortens argument, personangrepp.

  Det är därför jag bjuder in alla som vill, och framför allt törs, debattera detta på den betydligt tuffare bloggen ”politiskt inkorrekt”. Den är tuffare för där törs de visa sanningen i dess mest oförblommerade sanning, och där är det inga duvungar som debatterar, de kan inte dessa personer kuva lika lätt.

 • ida

  Nora skriver:
  2010-02-27 kl 14:23
  Men de flesta ær svenska medborgare och då ska de ræknas som svenskar. Så varfør inte bara kalla de før svenskar? det du gør nu, det ær att skapa hat och om man skapar hat mot någon så ær det klart att det væxer ilska hos den/dem personerna! Det vet du nog sjælv. Jag vet inte om det ær før att få fler læsare du gjør det hær,men tænk på att alla ær olika. Visst du måste få tycka såhær om du vill, men tænk också på din egen sækerhet, många blir ARGA och gør vad som helst før att utrycka din aggression.
  Æven fast jag inte alltid håller med dej om saker och så, så tkr jag att du har en bra blogg. :=)

  – Alla som kommer in till Sverige är verkligen inte svenska medborgare. Det tar många år för invandrarna att få svenskt medborgarskap.

 • Heja Heja !

  Stå på dig tjejen, du säger precis det som 90% av alla svenskar säger i fikarummen och vid matborden.
  Själv blev jag nästan gruppvåldtagen av 3 araber i åldern 30-60 år, det var min kunskap inom kampsport och min styrka som räddade mig från ett förstört liv.
  Min kille blev ”cuttad” förra året när han vägrade lämna ifrån sig sin iPhone.

  Berikningen fortsätter… 🙁

  Om du bara visste hur många som tycker som du ! Hela min släkt och vänner står på din sida !

 • malin

  assåjag tycker inte om paow och tycker hon är en unclassy, fjantig blondin, men shit!
  är ni trögfattade eller?
  Jag är inte ens från SVERIGE men jag fattar poängen???
  Hon har ju för helvete inget emot vart man kommer ifrån, ens bakrund eller hudfärg??????
  Om en arab tafsar då ljuger man ju fan inte och säger: Värsta svennen taffsade!
  Man säger ju att det va en arab som tog en på rumpan?
  Och ni reagerar såhär starkt?
  Det är ju inte hon som har gjort något fel? DET ÄR JUH NI SOM VILL TJAFSA!?
  Ni har inte så mkt att göra själv så om ni får chansen att tracka ner på någon annan så gör ni det?
  SÅ SJUKT OMOGET?
  väx upp! både ni som inte är härifrån och ni som är det -.-
  Jag håller inte med paow i nästan någonting men nu tycker jag endå att det är nog?
  Det finns ju en jävla gräns!
  Hon har skrivit sjukt många gånger att hon är inte rasist utan hon säger bara som det var, och jag som inte är härifrån sverige tycker även att många invandrare uppför sig dåligt? det gör ju flera svenskar med, men bara för att hon tog upp just denhär gången att det var någon invandrare som gjorde ngt så är hon rasist? hade ni reagerat ifall hon sa att det va en svenne?
  NEJ dåså, så den som behöver tänka efter lite är inte hon utan ni!
  Ifall ni inte gillar henneh läs inte hennes blogg då för fan?
  Vilka tror ni att ni är? Hon är också en människa

  HON HAR RÄTT ATT UTRYCKA SIG I SIN BLOGG SOM HON VILL SÅ LÄNGE DET INTE TRYCKER NER NÅGON ANNAN, OCH DET GJORDE HON VÄRKLIGEN INTE DENHÄR GÅNGEN? HON BERÄTTADE EN SAK SOM HÄNDE UTAN ATT LJUGA ELLER
  TRYCKA NER.

 • suck..

  Åh, deprimerande att läsa att folk faktiskt tycker detta stämmer…

  Paow, du är så otroligt, otroligt naiv. Med allt du gör.
  Ringa din morfar? För dom brukar ju vara så jävla öppna när det kommer till mångkultur…
  Eller inte.

 • katja

  OCH SÅ VA DET IGÅNG IGEN..VARFÖR KAN NI INTE LÄSA DET HON SKRIVER ISTÄLLET FÖR ATT BILDA ER EN EGEN UPPFATTNING. HON SKRIVER JU ATT HON INTE ÄR RASIST!!!! mEN OGILLAR INVANDRARE OCH SVENSKAR SOM INTE SKÖTER SIG. OCH OM NI NU TAR ILLA VID ER SÅ KAN NI JU LÄRA ER SVENSKA NI SOM KOMENTERAR SOM IDIOTER! lÄS VAD HON SKRIVER!! hON TAR ETT EXEMPEL Å DET TAR HUS I HELVETE.. I I SVERIGE FÅR TYDLIGEN INTE TYCKA SOM VI VILL. KOLLA HUR DET SER UT I VÄRLDEN.KRIG! MEN TÄNK OM SVERIGE SKULLE HAMNA I KRIG INTE EN JÄVEL AV ER INVANDRARE SKULLE HJÄLPA TILL. NI SKULLE FLY FÄLTET DIREKT. fÖR DETTA ÄR JU INTE ERAT HEMLAND.. ELLER HUR RESONERAR NI… KLART VI SVENSKAR BLIR FÖRBANNADE!! NI SKITER JU I VÅRA SEDER SOM ATT HÖJA SVENSKA FLAGGAN Å SJUNGA NATIONALSÅNGEN PÅ NATIONALDAGEN!dÅ ÄR VI RASISTER.. PATETISKT!NI BOR FÖR FAN I SVERIGE. FAN VA ARG JAG BLEV NU DÅ..

  JAG ÄR INTE RASIST.

  PUSS PÅ DIG PAOW.MÅNGA STÅR PÅ DIN SIDA.

 • malin

  jag tycker som dig Paow, jag är mer rädd för invandrare när man går ut på kvällarna än svenskar. Det står så mycket om att folk har blivit våldtagna och mördade av invandrare och det är juh inte ett gott exempel. Om ni bara ska klaga på Paow kan in juh bad sticka här ifrån och ta er nån stans, hon skriver vad hon tycker och om du inte gillar de det så kan du bah dra!

  HENNES BLOGG HENNES ÅSIKTER!

 • Nicole

  haha JAG råkar vara en människa som hitler ville avla fram,hahaha asså jag pissa och bajsar på mej gumman,de sant var det inte du som sa förrut du ville ha mörkare pigment? du solar 24/7 för ha mer pigment,Hitler ville ha vit hy människor alltså inte solbrända apelsiner som du är,jag lovar jag behöver inte ens sola solarium och är pepparkaksbrun året om,har en kilel som älskar mej,massa riktiga vänner ahhh listan är lång gumman..

 • SARA karlsson

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

  MEN DU ÄR RASIST DIN KOMPIS ÄR INTE DET HON ÄR STOLT LIBANES OCH MUSLIM! DU ÄR RASIST FATTA DET BARA.

 • KAJSA karlsson

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

  BOJKOTTA DENNA IDIOTISKA RASIST BLOGG…. DU ÄR RASIST SÅ ÄR DET BARA

 • ida

  MEN JÄVLA AGRO-BARN! Låt Paow få uttrycka sig, ni är antagligen inte medvetna om den svenska lagen YTTRANDEFRIHET! GASH! Alla får tycka som dom vill, så hoppa inte på Paow, men skriv era egna jävla åsikter, som förövrigt är helt ologiska och saknar helt fakta. Ni är inte bättre än Paow, bara så ni vet. Hon uttrycker hur hon känner, hon borde fan få pros för att hon VÅGAR! Vi svenskar, och många andra, är RÄDDA för att uttrycka oss, för då får vi antagligen massa människor efter oss så fort vi går ut, som vill klå upp oss och ”banka vett i skallen”, som är fel vett. Jag vill tillochmed flytta från Sverige, jag hatar det land som Sverige har blivit.
  YTTRANDEFRIHET!

 • c.

  Du kanske inte bryr dig ett skit om detta, men jag måste ändå skriva det. För jag förstår inte och kommer nog ALDRIG någonsin att förstå att det finns folk som vill kalla dig rasist.

  Häromdagen skulle jag på bio med min pojkvän, vi stod utanför och väntade på att få släppas in. Det står ett gäng uppmärksamhetskåta invandrare och skriker och beter sig som sju barn på dagis. Dom kommenterar ALLA som är runt om dom och dom säger det SJÄLVKLART så varenda jävel ska höra. Jag tittar på dom. TITTAR PÅ DOM. Jag tycker dom är barnsliga jävla fittor som står och skriker en massa skit. Dom ser det, och dom börjar gå på mig. Inte gå på, gå på. men med ord och gester. Dom kallar mig för ful jävla häxa, säger att jag är äcklig och gör en gest som visar ungefär att ”skulle aldrig vilja ligga med dig” ..det ända jag gjorde var att skratta. jag skrattade åt dom, hånade dom, himlade med ögonen. Dom vill ha respekt, dom vill att jag ska visa dom respekt, genom att backa tillbaka och bli rädd. Dom vill visa att det är dom som bestämmer. Jag är inte rädd för dom, tyvärr.. för deras del. Dom borde visa MIG respekt, OSS respekt, vi som stod där runt om och blev kallade för saker. OSS borde dom visa respekt genom att stå där och lugna och INTE snacka skit om varenda jävel. Dom pratade heltiden högt om att dom skulle gå fram till mig, göra saker, säga saker. Tror du att det var någon av dom som gjorde det? Dom pratade till och med om det så länge utan att göra något så jag bad en av dom komma fram till mig. han kom fram och jag bad honom att sluta snacka skit som en jävla fitta och att dom ska sluta bete sig som idioter. Han vart helt knäpptyst. HELT JÄVLA FUCKING KNÄPPTYST. där hade han stått innan och sagt saker och och gjort gester och när han fick gå fram själv, då vågade han inte göra ett SKIT. Sedan fortsatte dom givetvis när han gick tillbaks till sina polare, då vart han JÄVLIGT tuff igen. dom började även gå på och provocera min pojkvän, säga att han gjorde bort sig som bara stod där utan att göra något. det är ju det som vill. dom VILL att han ska gå fram till dom, ensam, mot sju stycken för då VET dom att dom skulle ha övertaget, att dom skulle kunna slå ner honom. Han gjorde inte det, trots att han var så förbannad och äcklad så han kokade. Så jävla klokt. om det var någon där som gjorde bort sig, så var det dom sju, äckliga människorna. Vi gick förbi sen utan att säga ett ord, jag bara log mot dom, medan dom öste på med elaka ord.

  Det jag ville få fram med detta är att det TYVÄRR är sånna människor som får MIG att få fördomar. Att det TYVÄRR är därför jag tror MÅNGA har fördomar när det gäller blattar. Fördomar uppkommer inte bara, utan man har ju varit med om, sätt eller hört något som för en att ha fördomar. Tyvärr är det deras egna fel och tyvärr så finns det invandrare som verkligen förstör för andra. Finns dock två komiska men ändå inte så komiska saker med den här storyn: 1. skrattade ihjäl mig när han gjorde gesten ”dig skulle jag aldrig vilja ligga med” ungefär som att jag skulle tycka det var en förlust.. ”FAN.. HAN VILL INTE LIGGA MED MIG 🙁 USCH.. nu mår jag RIKTIGT jävla dåligt asså.. jävla skit.. :(” nae tack. och 2. detta har hänt mig flera gånger och i ALLA fall har det varit blattar/invandrare. tycker det är tråkigt och konstigt.

 • Anonym

  PAOW TA INGEN SKIT! det är jätte många som håller med dig, skit i alla andra! du har så jävla rätt!

 • Maya

  Ha ha ha HA HA! Stumpan, innan du yttrar dig om saker som du vet absolut ZERO om, borde du ta och skaffa lite fakta först….OKAY? Och inte hitta på en massa skit bara för att du känner för det. Vet du vad, jag varken tid, tålamod eller ork kvar i mig att skriva om hur jäkla fel du har. Utav min egna personliga erfarenhet vet jag for a fact att du lilla O IQ födda barn, inte är villig att ändra på vad du tycker, vare sig det är rätt eller fel, rastiskt (oh yes) eller inte.

  Sedan, till alla er som har skrivit en långa kommentarer ovanför om hur rastiskt paulina är (vilket hon ÄR) borde inte slösa eran dyrbara tid på att skriva till en person som tydligen blivit tappad på golvet när hon föddes och som har absolut ingen aning om att all den bullshit som man skriver på en blogg med 30.000 läsare ALLTID har en konsekvens.
  Så gör som mig – Säg vara goodbye, good riddance till denna fantastiska *host host* blogg och kom aldrig tillbaka.

 • MaxPayne

  Nej ida.

  Stanna kvar och kämpa för Sverige, så som vi andra gör. Låt dessa små, indoktrinerade infantila varelserna kräka ur sig vad de har på hjärtat, för mycket mer än så förmår de inte. Sen går du till valurnan i september och lägger din röst på det parti som jobbar FÖR Sverige, inte mot landet och dess infödda här.

 • Maya

  Ha ha ha HA HA! Stumpan, innan du yttrar dig om saker som du vet absolut ZERO om, borde du ta och skaffa lite fakta först….OKAY? Och inte hitta på en massa skit bara för att du känner för det. Vet du vad, jag varken tid, tålamod eller ork kvar i mig att skriva om hur jäkla fel du har. Utav min egna personliga erfarenhet vet jag for a fact att du lilla O IQ födda barn, inte är villig att ändra på vad du tycker, vare sig det är rätt eller fel, rastiskt (oh yes) eller inte.

  Sedan, till alla er som har skrivit en massa långa kommentarer ovanför om hur rastiskt paulina är (vilket hon ÄR) borde inte slösa eran dyrbara tid på att skriva till en person som tydligen blivit tappad på golvet när hon föddes och som har absolut ingen aning om att all den bullshit som man skriver på en blogg med 30.000 läsare ALLTID har en konsekvens.
  Så gör som mig – Säg goodbye, good riddance till denna fantastiska *host host* blogg och kom aldrig tillbaka.

 • Maya

  Ha ha ha HA HA! Stumpan, innan du yttrar dig om saker som du vet absolut ZERO om, borde du ta och skaffa lite fakta först….OKAY? Och inte hitta på en massa skit bara för att du känner för det. Vet du vad, jag varken tid, tålamod eller ork kvar i mig att skriva om hur jäkla fel du har. Utav min egna personliga erfarenhet vet jag for a fact att du lilla O IQ födda barn, inte är villig att ändra på vad du tycker, vare sig det är rätt eller fel, rastiskt (oh yes) eller inte.

  Sedan, till alla er som har skrivit en långa kommentarer ovanför om hur rastiskt paulina är (vilket hon ÄR) borde inte slösa eran dyrbara tid på att skriva till en person som tydligen blivit tappad på golvet när hon föddes och som har absolut ingen aning om att all den bullshit som man skriver på en blogg med 30.000 läsare ALLTID har en konsekvens.
  Så gör som mig – Säg vara goodbye, good riddance till denna fantastiska *host host* blogg och kom aldrig tillbaka.

 • Maya

  Ha ha ha HA HA! Stumpan, innan du yttrar dig om saker som du vet absolut ZERO om, borde du ta och skaffa lite fakta först….OKAY? Och inte hitta på en massa skit bara för att du känner för det. Vet du vad, jag varken tid, tålamod eller ork kvar i mig att skriva om hur jäkla fel du har. Utav min egna personliga erfarenhet vet jag for a fact att du lilla O IQ födda barn, inte är villig att ändra på vad du tycker, vare sig det är rätt eller fel, rastiskt (oh yes) eller inte.

  Sedan, till alla er som har skrivit en massa långa kommentarer ovanför om hur rastiskt paulina är (vilket hon ÄR) borde inte slösa eran dyrbara tid på att skriva till en person som tydligen blivit tappad på golvet när hon föddes och som har absolut ingen aning om att all den bullshit som man skriver på en blogg med 30.000 läsare ALLTID har en konsekvens.
  Så gör som mig – Säg goodbye, good riddance till denna fantastiska *host host* blogg och kom aldrig tillbaka.

 • Sebastian

  Du är awesome paulina. jag kan förstå att du slutar skriva om dessa saker på din blogg pga alla fula påhopp av vänstermuppar och invandrare. men ändra inte åsikter snälla! en stor del av svenska folket står bakom dig!

 • Pooop

  Hmm…Du kan ju inte ens stava till irriterad och invandrare. Kanske dags för Svenska 2, Paow? 🙂

 • MaxPayne

  Och jo, Ida, och alla ni andra, om ni vill snacka med lite likatänkande, kom till oss på ”politiskt inkorrekt”. Googla gärna, när ni finner oss märker ni att det finns många som har tröttnat på att ta skit från vissa.

 • FLASHBACK FORUM

  YASMINE:

  du har tyvärr helt fel när du skriver att media försöker svartmåla invandrare. Det är faktiskt precis tvärtom i svensk media, det är inte OK att skriva ut etnicitet för att vissa grupper ska känna sig utpekade.

  Ur en statistik synvinkel är invandrare (från vissa områden som Nordafrika, Mellanöstern, Sydamerika) grovt överrepresenterade i brott. Invandrare från exempelivis Asien befinner sig på samma nivå som svenskar och europeer.

  Vet du vad statistik betyder? Det betyder att man räknat SAMTLIGA som begått brott – via domstolar och INTE via media.

  I Norge begicks SAMTLIGA överfallsvåldtäkter de senaste 3 åren av UTOMEUROPEISKA invandrare.

  Och i en rapport från 2007 konstaterades de att 75 % av alla våldtäkter begicks av invandrare under 2007 (det är knappast 75& invandrare i Norge, snarare runt 5-10&)

  källa: http://www.politi.no/pls/idesk/docs/…tioslo2007.pdf

  Men detta innebär INTE att alla invandrare begår våldtäkter.
  Det gör det INTE, det är INGENTING jag tror eller stödjer som Sverigedemokrat.

  Som Sverigedemokrat vill jag se våldtäktsmän UTVISADE ur Sverige, de våldtar båda svenska och utländska flickor och förstör deras liv. De har ingen rätt att vara kvar i Sverige.

  Som Sverigedemokrat vill jag begränsa invandringen (vi tar emot lika många asylsökande varje år som Tyskland – som har 82 miljoner invånare – vi har 9…) och lägga pengarna som blir över på resurser att INTEGRERA de invandrare SOM VILL VARA HÄR.

  Nej till rasism!
  SD 2010!

  Slutligen vill jag tillägga, och poängtera, att du som invandrare(?) INTE ska känna någon kollektivt skuld för vad andra invandrare gör. För mig är din etncitet lika relevant som första bokstaven på ditt namn – dvs helt oväsentlig. Betydelselös i sammanhanget alltså.

 • m

  håller med dig helt klart. brukade umgås eller festa eller vad man nu ska kallad det med invandrare förut och tyckte det var helt okej. men efter att man får sina saker stulna, blir slagen av dom och de kallar en hora och massa annat för man är svensk och blond så börjar man ju tänka. tycket att det är dom som får en att tycka som man tycker. klart alla inte är så, men börar helt klart tröttna på dem så mkt mer. är ju som sagt inte heller rasist, har ju fortf utländska vänner som jag tycker mkt om

 • victoria svensson

  hitler ville avla fram såna som dig, han ville ha blondiner och blåögda inte brunögda

 • ida

  Jag är väldigt arg att jag bara är 16 år just nu, vill så gärna bidra med en röst till SD. Men jag får hoppas att de fått ännu mer människor på deras sida när det är min tur att rösta, känner att det nästan bara kan bli bättre. Ärlig talat Paow, det var skitbra av dig att ta upp denna debatten, som har fått denna frågan ÄNNU mer aktuell, toppen! Tror de kan få massor av ungdomar samt vuxna att inse att det kan vara värt att rösta på SD, jag menar, Sverige är vårt land, som vi borde värna mer om! Jag bara älskar denna uppståndelse, och jag bara önskar att de skall skriva mer om detta i tidningarna runt om i Sverige, och försöka få mer ungdomar att göra sina röster hörda.

  Och btw, vad är de för rötägg som drar in RELIGION i denna fråga, det är väl inte direkt relevant? Vi svenskar, som oftast är kristna, har även vi en Gud som vi ber till, och bara för att vi uttrycker oss, kommer vi verkligen inte att BRINNA i helvetet. Nej nej nej. Om man nu är jättereligös så tror man väl ändå på att Gud uppfann Debatterna.

 • Rebecca

  SHIT va tröga o naiva ni är : D håller med paow till 100 %.

 • ida

  MaxPayne: Det är stället jag hänger på, ha ha. Nej, men jag har redan skrivit min åsikt där.

 • Sebastian

  ”Slutligen vill jag tillägga, och poängtera, att du som invandrare(?) INTE ska känna någon kollektivt skuld för vad andra invandrare gör.”

  nej det är intressant. tänkte just på det, alla dessa invandrare som tar så jävla illa upp. varför tar ni åt er? om ni vet att ni är bra människor som gör det ni ska och beter er som folk behöver ni väl inte bry er om någon klagar på personer som kladdar tjejer på rumpan? varför associerar ni er frivilligt med avskum? väldigt märkligt. speciellt som invandrare består av massor av olika folkslag. tänk lite längre innan ni börjar gapa om rasism. det är ju ingen som har sagt att alla invandrare ska bort.

 • FLASHBACK FORUM

  Mikaela:

  Du har tyvärr helt fel när du skriver att media försöker svartmåla invandrare. Det är faktiskt precis tvärtom i svensk media, det är inte OK att skriva ut etnicitet för att vissa grupper ska känna sig utpekade.

  Ur en statistik synvinkel är invandrare (från vissa områden som Nordafrika, Mellanöstern, Sydamerika) grovt överrepresenterade i brott. Invandrare från exempelivis Asien befinner sig på samma nivå som svenskar och europeer.

  Vet du vad statistik betyder? Det betyder att man räknat SAMTLIGA som begått brott – via domstolar och INTE via media.

  I Norge begicks SAMTLIGA överfallsvåldtäkter de senaste 3 åren av UTOMEUROPEISKA invandrare.

  Och i en rapport från 2007 konstaterades de att 75 % av alla våldtäkter begicks av invandrare under 2007 (det är knappast 75& invandrare i Norge, snarare runt 5-10&)

  källa: politi.no/pls/idesk/docs/…tioslo2007.pdf

  Men detta innebär INTE att alla invandrare begår våldtäkter.
  Det gör det INTE, det är INGENTING jag tror eller stödjer som Sverigedemokrat.

  Som Sverigedemokrat vill jag se våldtäktsmän UTVISADE ur Sverige, de våldtar båda svenska och utländska flickor och förstör deras liv. De har ingen rätt att vara kvar i Sverige.

  Som Sverigedemokrat vill jag begränsa invandringen (vi tar emot lika många asylsökande varje år som Tyskland – som har 82 miljoner invånare – vi har 9…) och lägga pengarna som blir över på resurser att INTEGRERA de invandrare SOM VILL VARA HÄR.

  Nej till rasism!
  SD 2010!

  Slutligen vill jag tillägga, och poängtera, att du som invandrare(?) INTE ska känna någon kollektivt skuld för vad andra invandrare gör. För mig är din etncitet lika relevant som första bokstaven på ditt namn – dvs helt oväsentlig. Betydelselös i sammanhanget alltså.

 • f e l i c i a

  SERIÖST FAN VAD TÖNTIGA NI ÄR SOM CPAR !

  hade jag varit 18 hade jag fan röstat på sverigedomokraterna !
  varje gång man kollar på efterlyst så står det ALLTID ”han talade svenska, MED BRYTNING”

  seriöst, vi i sverige är jävligt snälla som tar in invandrare, MEN DÅ FÅR DEM FAAAAN BÖRJA SKÖTA SIG LITE ! NI ÄR INTE KVAR I BAGDAD OCH KAN GÖRA VAD NI VILL ?

  ni trycker ju fan ner dem invandrare som försöker vara normala ?

 • Louise

  Är du sjuk i huvudet på riktigt elr?

 • Anonym

  Bort med invandrar packet !!

 • www.bahu.blogg.se

  VADÅ ´´MOHEMMED 55 VÅLDTOG LIA 13 ´´ FÖR DE FÖRSTA GUD VET OM LISA GICK MED PÅT ELLER INTE.SÅ ÄKCLIGA OCH BILLIGA SOM NI ÄR. OCH SNACKA INTE BARA OM INVANDRARE FATTAR DU DET DITT ÄCKEL.DE FINNS INVANDRARE SOM E FETT SNÄLLA.MIN FAMILJ O JAG ÄR SÅ JÄVL*A SNÄLLA MOT SVENSKA MÄNNISKOR OCH PLUS JA E FÖDD HÄR HAR LIKA MYCKET RÄTT SOM DIG DIN NOLLA.

  OCH VARFÖR TAR DU BARA UPP SAKER OM BLATTAR? VAFAN GJORDE DEN DÄR HORUNGEN MOT ENGLA? EN SVENSK ÄCKLIG HOR GUBBE? HAA?? HAA?? SÄG DÅÅ DIN FUCKING RÅTTA

  kom inte och lek rambo på din äckliga blogg fattar du , gå sug av kenza hon äger dig och din lilla fjortblogg

 • Anonym

  Jag har aldrig brytt mig om det du eller någon annan skriver om invandrare, men du lillen du har gåt över gränsen. Vi får väl se om du är så här i reality. Cant wait to see you!

 • ida

  ^ MAN FÅR FORTFARANDE INTE HA SEX MED EN MINDREÅRIG!!

 • Linn

  Det är konstigt.. när en svensk älskar sitt land och tycker till om utlänningar så är man helt plötsligt rasist. men om en utlänning snackar skit om svenskar och sverige och älskar sitt land är det helt plötsligt okej i deras egna ögon.
  Det handlar helt enkelt om att de som tar till ordet ”rasist” så fort man säger att man lyssnar på Ultima Thule, bär Tors hammare eller älskar sverige är helt inkompetenta. De vet inte vad ordet NATIONALIST handlar om, och kan definitivt inte skilja på varken Nazist, Rasist eller Nationalist.
  Stå kvar vid dina åsikter Paow, det är bra. Det är din blogg och vi har yttrandefrihet i Sverige. De som tar illa upp behöver inte läsa din blogg, det är det ingen som tvingar dem.
  Det finns ett ordspråk som heter ”att ta seden dit man kommer”. Man måste ANPASSA sig till samhället, tyvärr något som vissa invandrare verkar ha svårt att göra. Samhället ska visserligen hjälpa också, det hjälper direkt inte att samla alla invandrare i Ghetton och tro att allt ska funka bra sen.
  Jag står helt för min åsikt att utvisa invandrare som beter sig illa (begår brott etc). De visar att de inte kan anpassa sig enligt Svenk lag och då ska de heller inte befinna sig här. Då kan vi lika gärna skicka hem dem till sina Sharia-styrda länder om de nu tycker det är så himla mkt bättre där.

 • Linn

  Det är konstigt.. när en svensk älskar sitt land och tycker till om utlänningar så är man helt plötsligt rasist. men om en utlänning snackar skit om svenskar och sverige och älskar sitt land är det helt plötsligt okej i deras egna ögon.
  Det handlar helt enkelt om att de som tar till ordet ”rasist” så fort man säger att man lyssnar på Ultima Thule, bär Tors hammare eller älskar sverige är helt inkompetenta. De vet inte vad ordet NATIONALIST handlar om, och kan definitivt inte skilja på varken Nazist, Rasist eller Nationalist.
  Stå kvar vid dina åsikter Paow, det är bra. Det är din blogg och vi har yttrandefrihet i Sverige. De som tar illa upp behöver inte läsa din blogg, det är det ingen som tvingar dem.
  Det finns ett ordspråk som heter ”att ta seden dit man kommer”. Man måste ANPASSA sig till samhället, tyvärr något som vissa invandrare verkar ha svårt att göra. Samhället ska visserligen hjälpa också, det hjälper direkt inte att samla alla invandrare i Ghetton och tro att allt ska funka bra sen.
  Jag står helt för min åsikt att utvisa invandrare som beter sig illa (begår brott etc). De visar att de inte kan anpassa sig enligt Svenk lag och då ska de heller inte befinna sig här. Då kan vi lika gärna skicka hem dem till sina Sharia-styrda länder om de nu tycker det är så himla mkt bättre där.
  Tyvärr gör dessa invandrare att de bra invandrarna får dåligt rykte. och det är ruskigt synd..

 • eva!

  du paow?
  det är faktiskt fler svennar än blattar som våldtäktsmän, så LÄR DIG FAKTA innan du säger ngt. ;s

 • L

  Det är konstigt.. när en svensk älskar sitt land och tycker till om utlänningar så är man helt plötsligt rasist. men om en utlänning snackar skit om svenskar och sverige och älskar sitt land är det helt plötsligt okej i deras egna ögon.
  Det handlar helt enkelt om att de som tar till ordet ”rasist” så fort man säger att man lyssnar på Ultima Thule, bär Tors hammare eller älskar sverige är helt inkompetenta. De vet inte vad ordet NATIONALIST handlar om, och kan definitivt inte skilja på varken Nazist, Rasist eller Nationalist.
  Stå kvar vid dina åsikter Paow, det är bra. Det är din blogg och vi har yttrandefrihet i Sverige. De som tar illa upp behöver inte läsa din blogg, det är det ingen som tvingar dem.
  Det finns ett ordspråk som heter ”att ta seden dit man kommer”. Man måste ANPASSA sig till samhället, tyvärr något som vissa invandrare verkar ha svårt att göra. Samhället ska visserligen hjälpa också, det hjälper direkt inte att samla alla invandrare i Ghetton och tro att allt ska funka bra sen.
  Jag står helt för min åsikt att utvisa invandrare som beter sig illa (begår brott etc). De visar att de inte kan anpassa sig enligt Svenk lag och då ska de heller inte befinna sig här. Då kan vi lika gärna skicka hem dem till sina Sharia-styrda länder om de nu tycker det är så himla mkt bättre där.
  Verkligen synd att de invandrare som beter sig dåligt ger de som faktiskt beter sig bra ett dåligt ansikte

 • haha

  Du är ytterst jävla klantig. Du kan varken formulera dig eller stava. Ser ett x-antal grammatiska fel i allt du skriver. Men skit i det.

  Jag förstår inte hur du tänker när du går ut med ”dina åsikter” i din blogg och inte förväntar dig ta kritik? Du, bokstavligt talat, går ut och säger att du hatar invandrare mer än du hatar svenskar, spelar ingen roll om brottet är detsamma. Du säger att invandrare är överrepresenterade i fängelser. Men lilla Paulina, kan sluta se saker svart på vitt? Kanske finns det en vettig förklaring till varför samhället lyckats att misslyckats så fruktansvärt som man gjort, när det kommer till invandringspolitik?

  Du är, i mina ögon, förståndshandikappad. Och innan du uttrycker dig nästa gång, ta reda på lite konkret fakta istället för att gå ut med ett uttalande som ”Mohammed 55 våldtog Lisa 13”. Du är patetisk och jag hoppas innerligt att du och din morfar drabbas av världens alla onda ting.

 • matilda

  Bara för att man kommer från ett visst land behöver det inte betyda att man har mer tendenser till att begå brott, det handlar om psyke, uppväxt med mera. Blir väldigt besviken när jag läser detta. alla människor är lika, alla människor har tendenser till att göra saker, bra och dåliga. Har du någon slags statistik på att det är flest invandrade som våldtar och så vidare? det tror jag inte, det finns nog flera våldtäkter som man inte vet om, oanmälda, så du har knappast något rätt statistik. Du tycker som du vill, alla får ha en egen åsikt, men tänk på att det kan såra andra och att det kanske är bättre att hålla det för sig själv ibland. Citat från SD’s
  ordförande ”Jag ska flytta till ett land där man inte tar in några invandrare”.. smart kille? nej.

 • SANDRA KüMPEL

  HAHAHA, lite kul att läsa vad alla tycker 😛 vissa är ju bara för mycket..

 • Den där blatten

  Hm. FLASHBACK FORUM.

  Det jag menade är att de som resonerar på det sättet jag skrev, det är rasistiskt. >OM< SD resonerar på det sättet, att invandrare ska utvisas om de begår grova brott, trots att de har svensk medborgarskap, så är det faktiskt rasistiskt. För då behandlas invandrarna annorlunda bara för att de är invandrare. De som är i Sverige och har svenskt medborgarskap ska behandlas som SVENSKAR. Man kan inte ha den "hållhaken" på dem hela tiden. Klart att våldtäktsmän t.ex. borde döden dö, men det funkar inte att de svenska får stanna kvar och ha gratis tandvård i de svenska fängelserna, och att invandrarna med medborgarskap utvisas. Det är inte rätt.

  Och för övrigt så är jag väldigt trött på invandringspolitiken som den är och jag håller med om att den SKA skärpas och att man inte kan ta in hur mycket som helst, det går bara inte och speciellt inte när man inte gör något vettigt med dom utan släpper ner dom i Rinkeby eller Rosengård. Jag håller med om att det ser INTE bra ut på den punkten. Men jag kan inte hålla med SD, inte efter att jag läst partiledarens debattartikel och inte efter jag ser vilka som dras till det här partiet. Om det bara handlade om att minska invandringen för att vi inte KAN ta hand om invandrarna, så är det vettigt och bra. Men för mig känns det som att det kommer in för mycket "bevara Sverige svenskt" om jag ska vara ärlig, även om det inte står svart på vitt. Men kan tillägga att detta kommer från kommentarer som jag läser från SD:are. Inte från dina kommentarer kanske, men de flesta som röstar för de helt enkelt hatar att bli kallad hora av en invandrare. Det är ett skitkasst argument.

  Och jag syftade mer på merparten av "fjortisarna" som Paow. Tror du Paow ens vet något om SD? Hon vet att hon hatar de invandrarna hon stött på, det är det enda hon vet. Sen utifrån det vill hon rösta på SD. DET är rasistiskt. Sen läser hon några kommentarer som är skrivna av SD:are som argumenterar vettigare och så kopierar hon det och försöker låta smart. Det är just mot sådana som Paow som jag riktar min kommentar till, de som bara skyller allt på invandrarna och inte vill ha dom här för de har stött på "dåliga" invandrare tidigare. Och förklarar för dem att om man resonerar så, ja då är det rasistiskt och de ska inte bli förvånade att man tycker det.

  Jag tror inte att alla som är med i SD är rasister, jag kan tänka mig att det är folk som verkligen tröttnat på att inga andra partier tar det här så seriöst så de röstar på SD. Men jag tror att ett parti som SD lockar till sig smygrasister (som många som kommenterar här) och därför kan det blir ett stort problem i framtiden, om dessa får "styra och ställa".
  Och jag vill påpeka återigen, att jag håller med om att invandringen ska skärpas, absolut. Det ska gälla flyktingar som verkligen behöver skydd och folk som kan (och FÅR) arbeta osv. Inte att en flyttar hit och sen tar med sig halva släkten som sedan sitter hemma och lever på skattebetalarna. Jag är FÖR en starkt reglerad invandringspolitik.

  Over and out!

 • razan

  håller me bahuu, man vet aldrig me svenskar ni ljuger skitmkt
  o vill ba ha pengar

 • Skäm ut ditt liv !

  För det första vill jag bara säga skäm ut ditt svenska liv! Stanna i Sverige och åk inte utomlands om du verkligen hatar invandrare så fucking mycket! Varför tog du just han dära Mohammed 55 år gammal som våldtog en tjej. Så du tycker det är okej me svenskar som våldtar barn & kvinnor t.o.m killar HAHAHAAH!!! .. Aso en sak ska du veta de finns mke mke mke mer svenskar som våldtar varn & kvinnor än invandrare o du bryr dig inte om de verkar de som för du tkr inte att de e så farligt o skriva ner de i din blogg. Vafan de finns hur många idiotiska elr ja de flesta e idioter som misshandlar & våldtar sina barn , så väx upp kvinna innan du kritiserar andra o kolla upp svenskarna ist ! Gå & lär dig lite mer om ditt folk så kommer du äcklas och spy bye bye bitch o hoppas du brinner du förtjänar att vara förbannad för du är en jävel som bara snackar skit om invandrare o kollar inte upp svenskarna som inte har utbildning som t.e.x du! o hänger ut på gatorna o horar sig biiiaaatch!

 • Bettan

  Fram tills nu har jag bara tyckt att du verkade vara en korkad fjortis med alldeles för mycket uppmärksamhet, idag ändrade du dock mina åsikter lilla Paulina. Idag blev du en äkta idiot. Tom i bollen och kall i hjärtat. Men du vet, what goes around comes around. Lycka till i livet, detta var sista gången jag läste denna bloggen.

 • L

  Och vad grundar du det på razan?

 • sofiarosa

  STÅ PÅ DIG! du är grym på det du gör, skit i vad alla andra tro och säger. DU är underbar och verkligen inte razist!

 • syl

  Så dum så det inte är sant. Finns dåliga människor överallt i världen finns bra människor överallt i världen. Så dela inte in folk i grupper och säg de här är si och då och dem andra är si och så. För alla är olika, och alla gör vi fel kvittar ursprung. Finns svenskar som våldtar, svenska pedofiler, svenska tjuvar, svenska fjortisar som säger fula ord och ska ” slåss ” och en massa skit, horor, alkoholister och knarkare, mobbare, som kritiserar andra och säger fula saker som andra människor på den här jorden. Överallt finns det folk som gör fel och som gör bra. Kvittar var man är ifrån. Och skärp dig du är fan rasse. Bara läs ditt inlägg

 • Emelie

  Alltså Paulina, det ligger något i det du säger. Även om min mamma kommer från Asien så håller jag med tillvisso. Min pappa är helsvensk och jag är född i Sverige. Men om man kommer från ett annat land, så måste man ju anpassa sig så gott som man kan. Min mamma flyttade hit för ca 20 år sen. Direkt när hon kom hit gick hon i ”skola för invandrare” hon lärde sig språket och efter det gick hon en utbildning och skaffade sig ett helt vanligt jobb. Hon försökte ta del av Sverige och lära sig mer om landet. Hon lärde sig t.o.m laga svensk mat osv. T.ex kanelbullar ( som hon nu är proffs på , haha! 😉 ). Det jag vill komma till är att som invandrare MÅSTE man anpassa sig och bete sig. Vi tar ett exempel: Om man är på besök hemma hos sin t.ex farmor, så uppför man ju sig! Man beter sig inte som en jäkla idiot osv. Detsamma gäller invandrare som kommer till Sverige. Ska dem bosätta sig i Sverige, MÅSTE DEM JU LÄRA SIG ATT ANPASSA SIG OCH SKÖTA SIG. Annars kan dem ju likagärna bli utkastade..

  Alltså dem som kallar dig rasist UTNYTTJAR läget att kalla dig rasist pga att det är ett sånt känsligt ämne. Du har rätt att tycka/tänka som du vill och yttra dig, till en viss mängd och inom begränsningar. Så alla ni invandrare som tycker att Paulina är en rasist. Tänk såhär, om ni uppför er och lär er hur det är att bo i Sverige så kan vi lära oss av er. Alla är vi ju ändå människor, oavsett hudfärg, religion eller kultur.

  Jag är ingen rasist, min mamma är invandrare och pappa är svensk, därför har jag lärt mig BÅDA delarna av detta ämnet. Alla invandrare som kommer till Sverige borde uppföra sig och sköta sig så att detta ämnet inte blir så jäkla uppblåst och missförstått!

  tack för mig och hoppas att du, Paulina läste detta!

 • R

  okej jag gillar din blogg men måste verkligen säga en sak,, vadå på efterlyst mohamed?? alla våldtäksmän är ju typ svenskarrr,, invandrare har med rån och såna saker o göra, och nej de är inte okej… men jaja alla har sina åsikter:D

 • syl

  Håller med de med mohammed 55. Vad spelar de för roll. Varför tar du inte upp svensken som gjorde så Mot Engla? Men de snackar ni inte om va?

 • Sara

  Förstår precis vad du menar och håller med dig, det betyder inte att verken jag eller du är rasist…

 • ditt lös hår e från mitt land

  hahahah saker du går runt med e inte från sverige.. ditt löshår läppstift mm .. hur kan du gå runt med saker som är gjorda av oss blattar.. det ända du har som är svenskt är la blodet som riner i dina ådror .. du är så ful så det är syn dom dig fattar inte ens varför folk kollar in på din sida. kanske för att sehur en blond ful fitta ser ut ? och en sak till .. du kommer aldrig bli lika fin som kenza.. never . hur mkt du en står framför spegeln eller hu r länge du inbillar dig så kommer du aldrig till hennes nivå ….. och våga inte resa utomlands fattar duu .. ät inget som e tillverkat utomlands.. köp inget som är tillverkat utomlands. så ska vi se hur långt ni kommer,… ni kan ju förfan inte ens sälja era egna bil märken ,,, hur fan ska ni klara er utan oss.. vi äger er, era pengar och ert land.. och sd kan knulla sig i röven ….

 • L

  Syl- jo visst finns det dåliga människor inom alla folkgrupper. Men kolla på statistiken över vilka som sitter i fängelse. majoriteten är utlänningar (jag säger inte att majoriteten är mexikaner eller bosnier, men de är invandrare), frågan är varför man flyttar till ett land och inte kan anpassa sig till samhället man lever i? i sverige är det inte okej att tvinga sina barn att gifta sig med någon de inte vill. det är inte okej med hedersmord. varför kan man inte acceptera det om man flyttar hit? det vi menar är att kan man inte anpassa sig borde man inte flytta hit. självklart så ska alla som sköter sig få stanna. men problemet är inte de som anpassar sig, utan de som inte anpassar sig. är det okej att vi ska betala en massa skattepengar på någon som flyttat hit som uppenbart inte sköter sig? det är inte okej att flytta hit och bete sig hur som helst, likadant är det inte okej att jag flyttar till tex Iran och beter mig hur jag vill. Flyttar jag till ett annat land måste jag anpassa mig till vad landets lagar säger.

 • ANNA!

  DU HAR HELT RÄTT! För att det spelar ingen roll om det är svenskar som skulle gjort samma sak. Dom har ju ändå ingenstans att ta vägen och vi skäms ju otroligt mycket över att dom gör dumma saker. Men då invandrare gör så, som egentligen borde vara TACKSAMMA över att få vara i vårt land – det är skamligt! DET ÄR MÄNNISKORNA SOM GÖR DETS FEL! INTE Paulinas! Förstår ni inte? Dom ställer till det för sig själv! Och förstör för ordentliga bra invandrare…

 • MAYA

  SÅ JÄVLA RÄTT!
  UNDERBART SKRIVET!

 • .

  Ni som säger att hon är rasist har nog inet fattat poängen…

 • hibba

  fy faan för dej asså. du e helt jävla skadad!!! villken jävla rasist du är fatta att svenskar är minst lika elaka som utlänska. fatta att nästan alla invandrare har gott hjärta, men du är hemsk. vet att du nt kommer att bry dej om detta, kanske inte ens läsa de, men måste ändå bara påpeka villken jävla männski du är!! du skriver jag vet att ni hatar att älska dej men vi älskar att hata dej!! släng dej i väggen!

 • hibba

  som den fegis du sekert är kommer du att radera min komentar

 • Anonym

  Väx upp Paulina. Du är pinsam och jag hoppas du aldrig får rösta i Sverige så som du resonera. Du vet inte vad SD står för iaf.

 • jennie

  shiiitt människa jag förstår inte hur du orkar .
  ALLA MÄNNISKOR ÄR OLIKA. alla männsikor tror inte på samma sak, ser inte likadana ut, kommer inte från samma land. thats it. respektera folk. du anar inte hur många underbara blattar de finns i världen. att sitta och dra alla människor över en kam bara för att den är invandrare, är helt fel!
  och sen att du umgås med blattar och skriver ut såna här saker, snälla skäms du inte?
  visst de kanske finns många ”dåliga blattar” men de finns lika många svenskar som är det. lilla gumman. väx upp !
  hur är du uppfostrad igentligen? är du sådär respektlös mot din pappas tjej också eller? lärde inte dina föräldrar dig att de är insidan som spelar någon roll?

  och klart ”invandrare” visar dig mindre respekt när du skriver ut sånt här på din blogg.
  jag är svensk men jag hade fan också visat dig mindre respekt eftersom du sitter och skriver sånt här. snälla paow de är fel., skyll dig själv att folk visar dig mindre respekt. de är du som skapar bråket!,säger bara NÄR DU VISAR RESPEKT FÖR INVANDRARE SÅ VISAR DOM DIG RESPEKT.

  ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MKT VÄRDA OAVSETT VAD, TÄNK MÄNNISKA FÖR I HELVETE!

 • mich

  alltså haha, vilka jävla kommentarer

 • Maria

  Jag tror att folk verkligen missuppfattar dig här. Jag tycker du uttrycker dig på ett bra sätt. Du har själv vänner som inte är svenska i grunden och jag tycker inte man kan kalla dig rasist överhuvudtaget. Du menar bara att du inte gillar de utvandrare som beter dig illa och det förstår jag verkligen!!
  Tycker du är riktigt duktig som står för vad du tycker på ett bra sätt.

  Du har en jättebra blogg som jag följer flitigt,
  Du är ärlig, smart och helt annorlunda från D & K.

  kramkram

 • sofia

  haha, men kan ni låta henne vara eller? låt na tycka som hon vill, det är hennes blogg och ni läser den, ni läre ju göra det för en anledning, antingen gillar ni henne eller är hennes blogg rolig och intressant?
  alla tycker olika, jag har så kallade ”kamphundar” hur mycket skit går de inte om dom? jag hatar dom som förbjuder dom, och vissa är emot dom? vissa utlänningar äter hundar? herregud, paow har helt rätt. min syster vart knivhuggen av en utlänning min andra nästan våldtagen, min hund var knivskuren och dom kastade sten på henne, av utlänningar! alla utlänningar kommer hit och säger, det är vi som tagit över sverige? dom ska fan va glad att dom kommer hit, och inte bete sig som svin, även fast svenskar som gör sånna grejjer, så bor dom här? det är lika illa, men om man får en andra chans, bete er förfan! förstör inte för oss svenskar!

 • Anonym

  folk e dumma i huvudet..

  iofs tycker jag inte man ska dra alla invandrare över samma kam, men… till och med invandrare själv tycker att sverige är ett alldeles för snällt land och att vi inte bör ta in så många invandrare. då är det illa!

  det finns många rasister i det här landet som ogillar oss svenskar och går omkring och kallar oss svennejävlar i vårat eget land och det är otroligt respekt löst.. gillar ni inte vårt land och vår kultur kan ni flytta hem igen till ert kära (varför flytta därifrån?) land?

 • Kharam

  Du har så jävla rätt bruden! Alla får ta skit när de lite mindre självsäkra invandrarna måste försvara sin heder för att kalle 13 råkade titta lite för länge eller hade flashigare telefon än de själva. Tragiskt. SD 2010!

 • Anonym

  i like your stile girl

 • Stolt Blatte ;D

  Lilla gummen, du har INGEN ANING om vad du snackar om. Tänkte slänga mig in i en VUXEN debatt med dig, men sen slog det mig att du kan överhuvudtaget inte resonera som en vuxen människa. Har sett i kommentarerna att folk sagt ganska mycket elaka grejer till dig, vilket ja inte kommer göra.. Ja tror du vet vad alla tycker om dig utan att ja måste ta upp det här. Läste ditt inlägg innan du skrev om det.. Att du skulle köra ner handen i halsen på folk som kallade dig rasist och att du inte ser mörkhyade människor som människor. Ditt resonemang är nere på TOTAL sandlådenivå å ja tror faktiskt inte att du är medveten om vad du snackar om. Du säger att vi blattar kastar elka ord mot dig OCH snöbollar 😉 , haha fyfan. Känns GANSKA osannolikt att du aldrig hört något sånt av en svensk?? Sen tyckte ja ditt inlägg om sushi känns ganska komiskt med tanke på att du nyss HATADE blattar. Men deras mat kan du äta? Och deras mobiler kan du använda? Och deras kläder kan du ha på dig? Och deras länder kan du resa till? Och deras program kan du titta på? Förstår du vad ja menar? UTAN oss skulle du inte VARA ! Ja tycker du ska lägga ner ditt omogna skitsnack och ta å växa upp. Sen kan vi ju jämföra DIN svenska med MIN..
  Nu ska ja käka min Calzone som stans skönaste blatte har fixat.. Önskar dig tyvärr inte ens trevlig helg.. Tack för mig !

 • johanna

  haha för det första så ser jag att nån kommentera att lisa13 kanske ville knulla mohammed och inte blev våldtagen, för att vi är billiga och sånt., Vi kanske tycker om o knulla men vi har bättre smak än så och sjunker verkligen inte så lågt. För det andra så håller jag helt med paow! och ni kan inte påstå att denna rasism är något nytt för er så sluta klaga på det, sluta vara så otacksamma för att ni får bo här eller flytta nån annanstans!
  pusshej leverpastej.

 • Booyahh

  Jag såg ditt originala inlägg, och jag måste säga att IDAG när jag ser detta SKÄMS JAG ÖVER ATT VARA SVENSK.

 • Emilia

  DETTA ÄR TILL ALLA SOM ENS FUNDERAR PÅ ATT KOMENTERA!!!

  Blir så jävla trött på alla satans komentarer om att ” han som mörda Engla va svensk ” HAHAHA har ni ngnsin tänkt på Osama Bin laden, och saddam hussein?
  som faktist är största terroristerna genom tiderna?
  Var dom svenskar? NEJ!!!
  Säger som i mitt förra inlägg, om ngn har problem så skrev ; [email protected]

  Är så jävla trött på allt skitsnack här nu,
  SD är INTE rasistiskt, kolla ba alla invandrare som faktist röstar på dom?
  Och alla jävla blattar som försöker försvara sig med att sverige inte är ngt utan dem, och att ni har uppfunnit all mat vi har?
  Om jag inte minns fel, så har Sverige faktist existerat vääääldigt längre,
  och INNAN alla satans invandrare började komma in t sverige, så fungerade allt,
  det fanns fortfarande kvinnomisshandlar, mord, våldtäckter, men ssen alla invandrare kommit in har det ökat!
  Om ni flyr från ett land för att slippa skiten,
  SKÖT ER DÅ FÖR FAN, så slipper ni få skit här?

 • Erik

  Jag gillar dig fan, det där med att läsa mainstream bloggar kanske inte är så dumt i alla fall om fler är som dig. Stå för det du tycker och det som är rätt.

 • Anonym

  paow , du har så sjukt rätt , de är ju liksom sanningen som du berättar . ja menar man kan inte gå emot sanningen eller ?

  men men du har rätt iaf 🙂 <3

 • Svensk

  Alltså sluta säga att hon klumpar ihop alla, det är ju bara patetiskt.
  Ordet rasist har blive så jävla urvattnat efter allt ”miss use” av politiskt korrekt idioter som väljer att leva ett liv med skygg-lapparna på.
  Du har fler än du tror bakom dig, stå på dig och va stolt.
  Ha en bra dag och hälsa morfar: )

 • - du är en idiot

  Det är såna som DIG PAOW, som gör att rasism växter.
  Därav ser jag dig som en obildad och patetisk bonde, som borde läsa på om andra länder och kulturer.

  Jag tror inte Hitler ville avla fram människor som dig, du är varken BLÅÖGD eller BLOND, och det var inte idioten själv heller. Han hade en psykisk sjukdom och det verkar du också ha!
  GRATTIS – du har precis fått en diagnos – nu kan du väl gå och bota sjukdomen nu – ta antidepressiva tabletter? Ja. Det är lösningen till allt. ^,

  Bara så du vet, kommer någon anmäla dig för detta. Och då kommer du ännu en gång stå för svars för vad du spottar ur dig utan att ta hänsyn till dina medmänniskor oavsett vad de har för hudfärg eller nationalitet.

 • ditt mongo

  Det är såna som DIG PAOW, som gör att rasism växter.
  Därav ser jag dig som en obildad och patetisk bonde, som borde läsa på om andra länder och kulturer.

  Jag tror inte Hitler ville avla fram människor som dig, du är varken BLÅÖGD eller BLOND, och det var inte idioten själv heller. Han hade en psykisk sjukdom och det verkar du också ha!
  GRATTIS – du har precis fått en diagnos – nu kan du väl gå och bota sjukdomen nu – ta antidepressiva tabletter? Ja. Det är lösningen till allt. ^,

  Bara så du vet, kommer någon anmäla dig för detta. Och då kommer du ännu en gång stå för svars för vad du spottar ur dig utan att ta hänsyn till dina medmänniskor oavsett vad de har för hudfärg eller nationalitet..

 • En till stolt libanese!

  Hmm kanske för att du skriver det på ett rasistiskt sätt och bara så att du vet så kan man inte dra alla över samma kant… Jag gillade dej paow gud så mycket respekt jag har förlorat för dig. jag tycker synd om dig och dina åsikter och jämför inte dej med Stefanie hon är mycket bättre än dig.. Go stefanie och go kenza!!!

 • K1ngen

  Om invandrare vore lika bra så skulle de inte behöva fly från sitt land som lider av svält eller krig punkt slut

 • rebecca

  Håller med Paulina till hundra procent! Ska utlänningar vara här så ska dom sköta sig, inte vandalisera landet, begå brott, ja och sånt. Det är som hon säger att de flesta som begår brott är invandrare, det ser man på tex efterlyst. Hur ofta är det svenskar med där? Bara för dom har helt sjuka regler i sitt hemland så kan dom inte komma hit och leka något för här sköter vi oss i den mån det går. Det är vårat ansvar att ta hand om svenskar som inte sköter sig men folk från andra länder är inte från samma rot så det är inte vår upppgift att lära dom, att ge dom mat kläder och boende. Det är helt okej för en utlänning att kalla en svensk för ”jävla svenne” eller ngt, men så fort det är jävla utlänning blatte eller något så ses det som rasistiskt. Jag har varit med om att folk kallat mig jävla svenne, att folk suttit och snackat rakt i mitt ansikte om vilket ruttet land sverige är, ”jag skulle aldrig vilja vara svensk”..och massa..Är inte det kränkande? Vart är skillnaden? Det är inte okej någonstans det heller, men varför läggs det aldrig fokus på sånt?! Varför stämplar folk henne för att vara en rasist när dom som gör det själva säkert ocskå blivit kränkta av utlänningar,eller själva är utlänningar som kränker svenskar..Jag umgås med invandrare, har inget emot dom men dom som förstör tycker jag inte har något här att göra, dom har inte rätt att förstöra något som inte är deras. Vill dom förstöra yes fine, men i deras eget land. Dom har absolut ingen rätt att rasera vårat land. Jag försvarar sverige,vrf gör ingen annan än jag och paulina det typ? Och ja, håller som sagt med Paulina. Hon är väldigt stark ibland och jag backar upp till henne som vågar ha åsikter framför miljontals människor. Jag vågar inte ens länka min blogg här så,jag skulle aldrig klara av att vara hon! Grymt är det. Och hon är verkligen värd att se upp till…Allt annat ni säger är bara ren bullshit. Kram på dig Paulina och skit i vad dom säger 😉 /Rebecca

 • Carola

  Vadå allt mörkt räknas inte som människor, och att du ändrarde de? Jag ska anmäla dig!

 • Anonym

  ” Allt mörkt är inte människor ” Hur kan du vara så hjärtlös? Du är tydligen bara en människa med en allt för litet hjärta.

 • Anonym

  Håller med dig totalt!

  Och till alla andra som tror att sverige hade gått under utan invandrarna har väldigt väldigt fel. Sverige kommer gå under om vi fortsätter att ta in fler och fler! Det måste ske under kontrollerande former! Och att lära sig svenska ska va en självklarhet! Även mycket annat borde vara en självklarhet! Ta seden dit ni kommer! Länge leve SD!!!!

 • Anonym

  ” Allt mörkt är inte människor ” Hur kan du vara så hjärtlös? Du är tydligen bara en människa med ett alltför litet hjärta.

 • Skäm ut ditt liv !

  Ni svenska borde gå o hänga er ! de finns olika sorters utlänningar men bara en sorts svenskar ! Ni borde fan kolla upp att det finns mycket mer svenskar som går och knullar sina egna barn! Och som sedan mördar dom. Det tycker ni är fett me kul o roligt för de spelar ingen roll för rasister ni tänker bara fel på dom andra o ert folk e så mke bättre. Men en sak ska ni veta utan oss blattar hade ni inte haft kläder , de flesta e ”made in china” HAHAHA så ni e så himla patetiska att ni borde söka hjälp, FUCK SD , FUCK SVENSKAR , FUCK ALLA RASISTER!!

 • Jenny

  Anledningen till att det är många invandrare i fängelse är att dom även räknar tex finnar, vilka är överrepresenterade i svenska fägelser. Inte bara ”Mohammed” och såna som säger ”bre”.

 • Skäm ut ditt liv !

  Och du Emilia vafan leker du här egentligen! , Du borde fan söka hjälp ! , Ni svenskar e dom äckligaste som finns det är bara så! , Acceptera de. Och för det första du Emilia och alla ni som vill få ut oss ur den äckliga fucking Sverige , Åk inte utomland så åker vi tillbaka till våra hemländer. Dessutom så skulle jag gärna vilja åka till mitt hemland. Och alla dom som kommer från Amerika , Kina osv gråter av att Sverige är så fult o tråkigt land , Ni borde märka hur kalla ni är och tråkiga . UTAN BLATTAR INGET LIV SÅ E DE HOES!!!

 • Marcus "Junior"

  Bra skrivet och bra sagt, håler med om att de är jävligt konstigt att dom som har en annan bakrund ska kunna säga va dom vill utan att kunna kallas för RASIST men så fort en Svensk öppnar munnen då är han rasist. Kan inte fatta de bara. Sen alla som skriver massa skit till dig, skit i dom bara, är ju bara en massa mysmuppar som inte hunnit mognat till ordentigt än.. Jaja fortsätt som du gör tjejen =)

 • FLASHBACK FORUM

  Till meddebattör ”Den där blatten”:

  Absolut, ett svenskt medborgarskap ska ju ge samma rättigheter/skyldigheter som vilken svensk som helst. Idag ges det svenska medborgarskapets ut på ett väldigt lättvindigt sätt (jämfört med större delen av världen). I mina ögon ska medborgarskap ges till någon som befunnit sig i Sverige i en tid och lärt sig svenska (hyfsat, behöver inte vara flytande), lärt sig lite svenska seder, historia, kultur, värderingar… hållt sig inom lagen osv. Dvs bevisat för Sverige att denne är seriös och vill vara här, och Sverige ska i sin tur stå med öppna armar.

  De som ska utvisas pga kriminalitet är naturligtvis de som har exempelvis uppehållstillstånd och begår brott – idag är det inte självklart alls. Och de som blir avvisade kan söka nytt uppehållstillstånd eftersom Sverige inte kräver IDhandlingar eller DNAtestar asylsökande…

  Jag försöker inte värva dig till SD, jag tycker däremot att det är fantastiskt bra av dig att du faktiskt går in på partiets hemsida och läser partiagendan före du tar ställning – känns det inte okej, så rösta inte på dem och vice versa. Det är det som är demokrati, och det är det du och jag har som är en hederlig politisk debatt med respekt för varandra och varandras rätt att uttrycka sig.

  Jag kan förstå din ilska mot dem du upplever har dålig allmänbildning politiskt – jag blir också jävligt irriterad på dessa (precis som för dig riktas sannolikt min irritation främst mot de som röstar på partier som jag upplever dom direkt dåliga – för mig är det exempelvis Vänsterpartiet och Socialdemokraterna) – man kan dock inte förbjuda vissa från att rösta, eller tycka saker…

  Det man kan göra i såna här fall är att ta debatt, ifrågasätta folks åsikter på ett respektfullt sätt och samtala på ett lugnt och sansat sätt (vilket jag upplever att du gör exempelvis).

  Jag känner att vi verkar dela syn på invandringspolitiken till stor del, jag känner precis som du beskriver. Och jag bedömer ditt resonemang väldigt trovärdigt, SD är det största partiet som tar tag i sk ”svenskfrågor” och det lockar naturligtvis personer med betydligt extremare agenda. Det blir en komplex situation, för man kan inte förbjuda dem från att rösta heller…

  Vad jag skrivit förut och tror är viktigt är att låta SD komma fram i ljuset, att inte ta för givet att alla Sverigedemokrater är rasister… jag väljer exempelvis inte att offentligt ta ställning för SD eftersom jag är rädd att få en hotbild emot mig och närstående. Så resonerar sannolikt den halva miljonen svenskar och invandrare som stödjer SD, således är det bara de som ”inte har något att förlora” som kommer ut som SDsympatisörer offentligt. De som kanske tillhör extremare partier redan eller de som styrs av ilska mot påhopp osv (som Paow).

  Det finns m.a.o hundratusentals helt normala människor här ute som inte tycker att något folkslag är mindre värdigt, eller som vill strypa invandringen helt, eller utvisa alla som inte är blonda… det är en oerhörd fördom som tyvärr skapar det moment 22 där inga vanliga vågar träda fram… för den sociala stigmans skull.

  Jag tycker att du resonerar vettigt och ser fram emot fler inlägg från dig.

 • STOOLT BLATTE FRÅN LANDSKRONA

  din äckliga fitta snacka nt skit om blattar , va de en blatte som våldtog engla eller var de en svenne mannen jävla rasist knulla din horiga mamma , stoppa in din pappas kuk och håll käftn fattar du ? walla när ja fångar dej kmr ja knulla upp dej upp o ner, du ska inte snacka om blattar, kishe du blir äcklad:S tss du tkr de e gott ocg bra mannen ba du får ngt snacka inte skit och de borde vara bäst för dej att ta borrt den jävla inläggen innan du får kuken i alla hål som existerar fattar du de? jävla svenne fitta, och alla ni som håller med den här svenska fjortis fitt horan, kan suga kuk och hänga sej jävla horungar hela högen, orsaken till varför blattar hatar er e just det här ni provocerar och leker ngt, jävla svenskar mannen häng er hela jävla högen fucking horungar, ni har inget respekt!

 • Ted

  Är inte heller rasse, men håller med dej 100 % Paow. Och påtal om det med att invandrare är överrepresenterade så har jag med säker källa kollat upp hur stor del. 35 % av Sverige Rikes Brottsregister består av invandrare som inte ens har svenskt medborgarskap. Och med tanke på att man får medborgarskap ganska fort i Sverige kan man ju logiskt se hur resterande 65 % ser ut. Jag är trött på att bli kallad rasist för man säger fakta och för att man säger saker som inte är rasistiska. Jag vet inte om invandrare inte förstår eller om dom vrider o vänder på svenskars åsikter med vilje. Hursomhelst, så är jag inte rasist men kommer fan inte låta Sverige köras över av kriminella svenskar/invandrare. Trevlig kväll på er!

 • Ördög

  Hej Paow! Jag bor i Finland och är ungefär dubbelt så gammal som du … men trots att jag knappast tillhör målgruppen för din blogg är jag helt enkelt tvungen att tacka dig för din frispråkighet och ditt mod. Dina synpunkter är ett tecken på att en förändring är möjlig! Som en genuin vän av Sverige och svensk kultur önskar jag dig en jävla massa styrka och sisu! Låt dig inte skrämmas av de kaskader av hat som slungas mot dig!

 • Marcus

  Vad fan har invandrare gjort för Sverige? Inte ett skit bakar bara pizza och förstör.

 • moa

  men herregud, sverige är ett fritt land man får säga NÄSTAN vad man vill, hon behöver ju inte vara rasist bara för hon har en åsikt om detta, btw så har hon har en poäng!

 • stajjny

  Synd att du låter dom där dumhuvudena ta dig :/ Du borde inte radera några inlägg, det är dom som inte kan ta fakta! Det är tragiskt när man inte kan kritisera massinvandring i detta land, speciellt när det rör invandrare från arabländerna. Säger väl en hel del då om att saker och ting inte står rätt till i vårt land när flyktingar o skit har mer rättigheter än vad vi har..

  Det behövs fler som du, som faktiskt kan tänka till!

 • ivana16

  Det måste du väl ändå förstå, Paulina?Det är ju mer okej för en invandrare att klanka ner på en annan invandrare just för att den är det, då klankar man ju även ner på sig själv.Man förstår situationen helt och medger att ens egna ”ras” har problem, alltså går man inte endast till attack.Person som i fråga blir attackerad kan hantera det bättre.
  Invandrare och utländska tillhör minoriteten i Sverige, alltså är de mer utsatta än vad Svenskarna är.Då de väl kommer hit så får de ingen manual i svensk etikett, de måste lära sig utav omgivningen, och då de kommer hit-på flykt ifrån ett krig eller liknande,dålig livsförhållanden (en del utav dem)- och Svenskarna stirrar ut dem som om de vore avskum, tror du att de då vill lära sig? Det här gäller inte alla, absolut inte, men nästan majoriteten,jag vet inte hur många gånger jag har sett en Svensk, satkärring sitta och glo på en mörkhyad/utländsk människa som om den vore en massmördare med ett groteskt utslag.
  Det är det ni vägrar inse, att ni inte är rasister, utan NAZISTER, nästintill varenda Svensk. Jag har ALDRIG hört en Svensk klaga på Engelska invadndrare, Amerikanska eller Tyska.Dem tar ni gärna emot, då de anses vara bättre. Dem kan begå brott utan att det nämns. Och det är det som är så djävla fittigt, att ni har placerat just precis alla i fack.Sverige är inte ett lätt land att komma till ,och tro mig, det flesta skulle gärna undvika det men de har ingen annan utväg.
  Det är så hemskt, att vi har bestämt att ”det här är mitt” att vi har delat upp jorden som vi lever på, som till en början var allas.Det är så fel och så skrattretande.För problemet ligger inte endast i att vissa invandrare vandaliserar, utan i att ni inte vill beblandas. Ni vill inte ha hit för många invandrare, för då kommer Svenskarna att beblandas, ni kommer att tvingas att inse att ni är lika mycket värda som dem där med mörk hy och mörkt hår.Det är det,som är det hemska.Att den enda andledning till det är att ni anser er vara bättre än vissa ”raser” på jorden. För varför skulle ni ha någonting emot att beblanda er med några utav samma värde?Varför skulle inte ni vilja ha dem som grannar?

  Vi är dom utsatta, vi utländska är i underläge, om en svensk inte kan tala eller skriva så bra Svenska, så är inte det något större problem.Om en invandrare inte kan det, så är det genast fy och skam, att den inte kan anpassa sig utefter Sverige och lära sig att bete sig som en Svensk.Ett utländskt barn har det några hundra gånger svårare med betyg, alltså främst i Svenska då.tragiskt nog så är det oftast inte pga intelligens.Förstår du verkligen inte det? Att vi jämnt och ständigt måste vara snäppet bättre för att komma någonstans.För att vi inte är lika accepterade.För att vi, enligt er, inte är lika mycket värda. När har du någonsin hört en telefonförsäljare presentera sig som Radovan?

  Och du borde nog ta och slå upp orden ”svenne” och ”svartskalle”, så skulle du nog se vad som är värre.Svenne, betyder nämligen ”vanlig medelsvensson”.Alltså en som kör Volvo, äter köttbullar till middag och fredagsmyser.Prototypen för en Svensk.Du bevisar ju med det hur patetisk du på vissa plan är, du uttalar dig om saker vars betydelse du inte vet om.Jag tror att du är smart, och då jag gör det så tror jag inte heller att du skulle ha uttalat dig om det, om du inte visste innebörden.

  Angående din vän…Ni är lika ni två, för precis som du så säger hon först att hon är en ”Svenska” för att sedan motsäga sig dem som påstår att hon försöker leka Svensk, då är hon plötsligt inte Svensk längre, utan utländsk.

  Förövrigt så håller jag med, folk som vandaliserar och våldtar etc är motbjudande, och det är i överlag-invandrarna som gör det.
  Och jag tycker inte heller om ”blattestilen”.
  TROTS DET , så är jag inte Svensk.Jag blir tusen gånger hellre kallad för en blatte än en Svensk, även om jag är född här.Det är ju dags att ni också öppnar era blåa ögon, dags att ni inser hur himla djävla fega ni är. Hur mycket ni fått utav alla invandrare, och att detta aldrig nämns.Att ni, trots allt är dem som köper flest Thailändska horor på världen.Och att ni inte skulle klara av två år i Sverige, utan att åka bort.

  Gäsvänlighet, kära ni, gästvänlighet och lite gott bemötande

 • Anonym

  Det handlar inte om att du är svensk Paow, det handlar om att du skriver att man ska skicka tillbaka alla invandrare till deras hemländer där de kommer bli MÖRDADE! Ska man bli mördad för att man kallar någon hora och tar den på arslet????

 • Jossie Possie

  Håller med dig! Alla invandrare är absolut inte så, men om man ser på statistiken så har du rätt att det faktiskt är de som ligger längst upp. Sen kan vi fråga oss just varför det är så?

  http://jossiepossie.com

 • Linn =)

  Håller med dig lite, men det finns ju massor med utlänskt bakgrund som är jätte trevliga.
  Men det är då dom som uppför sig dåligt som hamnar i spotlighten och då klart att vissa tror att alla är så.
  Men håller med dig på vissa punkter.
  Ha det bäst!:)

 • Gabriella

  Håller med dig, visst, många är helt okej, men Sverige kan verkligen inte hantera alla invandrare vi tar in.. jag tycker det är mer rasistiskt att ta in för många och inte kunna ge dom den standarden alla har, än att ta in färre, och låta dem komma in i samhället.. TÄNK EFTER NU alla ni som inte tycker som Paow.. visst kan vi ta in invandrare, men det blir inte bra när man inte kan ta hand om alla samtidigt.. och man är INTE rasist för att man tycker så… Ni som är jävligt snabba med att säga rasist till höger och vänster kan ju kolla vad rasism står för innan ni uttalar er!

 • Jasmine - Anything But Ordinary!

  Asså…jag gillade fks din blogg,men det här inlägget fick mig fks att tappa respekten för dig,Paulina. Skulle kunna säga massa som motsäger allt du sagt nu, men vad spelar det för roll egentligen? Du kommer nog alltid se allt från ditt eget perspektiv,men du som har så stor blogg som skulle kunna påverka positivt…GÖR något av det , istället för att skriva såna här upprörande inlägg :P, hm det är nog allt jag kan säga right now;p

 • Anonym

  De hitler försökte sätta högst i rasklass var rika tyska arier.
  Så du har fel där.

 • mirree

  Jag har förlorat all min respekt för dig… tack och hej detta var den sista gången jag klickar mig in på din blogg.

 • T

  Sverigedemokraterna – Ja tack

 • Anonym

  För i helvete!! ”Kolla på era kommentarer det är ni som skapar rasism” Jag är svensk, mina föräldrar är svenska, deras föräldrar och deras är svenska jag är så jävla mothafucking svensk som man kan bli men jag tycer ändå att du är en jävla hora som borde avlivas!! Så när jag som svensk kommentarer så så bidrar jag också till rasismen mot invandrare eller?? Hur fan tänker du?! Nej just det de gör du inte för du har ingen jävla hjärna för fan!!

 • Anonym

  Du är äcklig, en äcklig liten jävla rasist fitta är du.

 • Anonym

  Hoppas att någon träffar dig på stan och spöar upp dig, fyfan vad cred jag skulle ge den personen alltså för du förtjänar det så ini helvete

 • Anonym

  RASIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • stekarn

  Jättebra skrivet, stå på dig!

 • Bella

  Du är så jävla bäst paow, fortsätt! älskar din blogg, du är grym! Stå för vad du tycker och vik inte ner dig bara för att det finns massa patetiska människor som inte ens vet vad rasist betyder. Du är grym! <3

 • Magnus

  Såå pinsam Paow. Du har verkligen ingen verklighetsuppfattning! Visste du t.ex. att 25% av alla privataföretagare i Sverige är invandrare. Och varför skriver du inte om alla blonda svenska våldtäcktsmän? Du är så himla naiv, du måste verkligen skaffa dej lite verklighetsuppfattning!!!

 • Anonym

  Om de som inte gillar dig skulle dra från din blogg, allihopa, så skulle du förmodligen ha mindre än hälften så många läsare. Folk läser inte din blogg för att de gillar dig de läser den för att du är så helvetes jävla patetisk!

 • Anonym

  man ser rakt fram att du är en horunge
  kom igen du e inte värd en skit

 • Anonym

  läs sebastians kommentar en bit upp!

 • A

  Brottslighet går hand i hand med arbetslöshet. Och invandrare står till stor del för arbetslösheten i Sverige också. Det har inget att göra med vilket land de kommer ifrån eller vilken religion de väljer att tro på.

  Bra att du väljer att inte skriva om detta mer, det blir bara fel när man inte är tillräckligt insatt när man ska uttala sig om ett så känsligt ämne!

 • Sofie

  Du har mitt fulla stöd paow. U go girl!

 • Anonym

  när alla kommemterar ser man hur rassista ni är
  ni bodde faktisk skämmas

 • Sofie

  Det enda komiska i allt detta är att blattarnas kommentarer här bekräftar åsikterna om dom.

 • Anonym

  Foki o Kenza är invandrare, få se va dom säger

 • agnes

  Jag tycker inte du är rasistisk. jag förstår precis vad du menar. T.ex. att det är lika dåligt att säga hora till dig för att du är lätt klädd som att säga jävla blatte till en mörk hyad. Det är precis samma sak men att nån blir kallad jävla blatte tas på ett mycket mer seriöst sätt.. Det är helt enkelt fel och diskriminerande.. Men jag medeger att du ibland låter rasistisk fast det inte är din åsikt.

 • Anonym

  läg ner din BITCH!!!

 • Jennifer

  Men vafan, vad är det för en jävla kommentarer? Låt paulina tycka som hon vill (det mesta av det är ju faktiskt sant) Att sitta och och skriva ”jävla rasist hora” t.e.x, det lät ju inte som en ”svensk” som skrev så precis! Så varför tar du/ni ”utländska” rätten er att skriva hora etc? Man kan inte döma alla på en och samma kant, men läs på lite istället om det hon skriver!.

  Som jag har förstått så har hon egentligen inget emot invandrare men är trött på dom som förstör för andra människor och i samhället, läs på lite förfan.

  RÄtt ironiskt att alla andra länder får behålla sin kultur mm men inte Sverige? Vi får inte ens sjunga nationalsången i skolorna längre och vissa skolor får inte ens vitsas i skolan. Nej fyfan håller med dig…. /jennifer

 • Michaela

  1. SDs politik handlar inte om att Sverige ska stoppa invadringen. Istället handlar den om att vi ska ha ett renodlat svenskt och nationalistiskt samhälle där alla ska vara lika.

  2. Det finns ingen statistik som kan rättfärdiga att sk. invandrare är överrepresenterade i svenska fängelsen. Att döma av BRÅ så är endast 28 procent av personerna i svenska fängelsen ickesvenskar.

  3. Du borde läsa på bättre innan du uttalar dig om saker som kan tolkas som fakta.

  4. Jag har svårt att förstå hur vissa av er kan hålla med paow i det här, och hur du paow kan påstå att du inte är rasist. Har du slagit upp ordet i en ordbok? Du borde göra det för att få insikt i hur du själv tänker.

  5. Jag är så kallad -svensk från början- och är av den åsikten att Sverige tjänar på invandringen. Då menar jag inte bara rent ekonomiskt (kolla vilken forskning som helst) utan även rent allmänt. Vi har mycket att lära av varandra och av nya kulturer.

  6. Ni som anser er sympatisera med SD bör verkligen kolla upp deras partiprogram för att se vad de vill förvandla vårat land till. Det enda de gör är att lura svenskarna att allt är invandrarnas fel. Hm, jag känner igen det, var det inte så Hitler började göra i början av 1930-talet, jo så var det. Jag hoppas innerligen att svenskarna inte är lika lättlurade som tyskarna var då.

 • Anonym

  Ojojoj. Då ser man vem SD har raggat inför årets valkampanj. Du är lite dum då, det finns kostymnisse”rasister”, som t.ex. sd. Samma gubbar, samma budskap, bara lite förfinat.

 • Ebba

  Lilla Paulina! Jag tycker så synd om dig. Här är varför:
  1. Hälften av alla som läser din blogg hatar dig.
  2. Du har förlorat alla som läser dettas respekt.
  3. Du lär nog bli dödad.

  Du asså, jag förstår inte dig. Jag fattar inte varför du skrev innan att mörka inte är några människor? Herregud, du har inget vett i huvudet. Och aldrig skriver du om det är någon svensk som har gjort något, utan det enda som kretsar runt ditt huvud är blattar och hur mycket du hatar de. Men eftersom du hatar blattar så mycket, varför åker du utomlands? Om du hatar de så mycket kan du ju stanna här och va i detta vackra, soliga landet? Asså bara lägg ner Paulina, typ 5 procent av de som läser din blogg håller med dig.

 • Erik

  SD är ett korkat parti. Endast en fråga formuleras i deras väljares och lednings huvuden. ”Vi måste stoppa invandringen”. Problemet med SD(och dig för den delen) är att dom tänker med sina arslen. Om Sverige kapar invandringen kommer vi på sikt att få en skattebörda från pensionärerna som inte går att betala. Detta för att med Sveriges nativitet ser vi på en befolkningsnedgång(som i resten av Europa). Invandring är ett måste för utvecklade stater.

  Du vill ge ditt stöd till ett parti utan framtidsutsikter. Ett parti som definitivt är fientligt till mer än invandring. Hur tror du att SD kommer att hantera finanspolitik? Med SD i spetsen så skulle inget land i världen ta oss på allvar. Löjligt.

  Det enda SD gör som är bra, är att sätta invandringsfrågan på dagordningen. En ändring i immigrationspolitiken behövs, men inte den SD vill ha.

 • Anna

  Jag förstår inte hur du tänker, när du säger att invandrare är överepresenterade i fängelserna. Hur tror du att folk kommer att reagera? Det är ett påstånde, om du inte hittar riktig statistik. Och inte från Expressen elller Aftonbladet eller liknande.

  Och du skriver på ett ”vi och dom” sätt, det upprör folk såklart. Tillexempel ”invandrarna” då drar du alla under samma kam. Det skulle vara bättre om du skrev att vi(hela Sverige) ska kämpa för ett bättre land. För SD har patetiska åsikter som inte kämpar för en bättre värld, utan en värld utan människor med viss härkomst. Men om det är du anser gör Sverige bättre så respekterar jag din åsikt.

  Men jag är verkligen emot SD, men det här är ju ett demokratiskt land så du får ju tycka som du vill. Men ta reda på lite mer fakta innan du skriver sånna här inlägg. Innan du skriver sånna här inlägg tänk dig för innan du skriver dem också, så slipper du säkert hälften av dem som skriver ”DIN JÄVLA BLONDA RASIST”

  Och jag är född i Sverige, fast med föräldrar från ett annat land, om du undrade eller ngt. Och hoppas att du upptäcker att SD är ett par Vita Kristna Idioter i Kostym. Lycka till.

 • LYSSNA PÅ DET HÄR MÄNNISKOR!

  om jag ska vara helt ärlig mot dig paow så tror jag inte människor har något imot dig personligen. Utan grejen är den att du säger ganska sunna saker, men du visar dig alltid bättre i din blogg än andra människor och det irriterar både mig och många andra. jag tror att alla vet att du inte är rasisst på riktigt, men många kan öppna käften rejält bakom datorn. Och det hjälper inte att skriva ett till inlägg och förklara dig, dem kommer fortfarande gnälla om samma saker.

  ett tips, bry dig inte. lådsas inte leka fin flika i bloggen, var dig själv och skit i andra. Att leva upp till någon slags förebild är bara dumt.

 • ÄCKEL BLATTAR

  HAHA DEN SOM SA SVENSKAR ÄR PEDOFILER, NI BLATTAR DÅ? HAHAAH NI GIFTER FAN ER MED 5 ÅRINGAR UEEEEEEEEEEEEEEEE NI KÖPER BORT ERA BARN TILL 60 ÅRIGA GUBBAR FYFAN

 • Linnea

  så du menar att det är bättre att invandrarna stannar hemma i deras länder där de politiskt blir förföljda, blir hotade till livet, torterade, våldtagna, kanske till och med dödas? Folk invandrar för två anledningar: jobb (blir antagna till ett jobb i Sverige – flyttar hit) och hot på liv (krig eller liknande i hemlandet). MÅNGA invandrare är tacksamma att de får leva i ökad trygghet här i Sverige, men problemet är att de inte får komma in i det svenska samhället ordentligt, de får svårare att få jobb, blir inte förstådda i skolan osv. Därför får invandrare svårt att passa in i samhället och om man inte får jobb – hur ska man få tag på pengar annat än genom brott? Det är INTE deras fel, det är samhällets fel. Stöd inte Sverigedemokraterna, det är ett jävla idiotiskt rasistiskt parti. Uppmuntra andra länder att öppna sina invandrarrestriktioner, så att andelen invandrare jämnas ut.
  Och om du nu är så himlans anti-invandrare – vad tycker du om Dennis och Amir?

  Kom ihåg att många invandrare sköter sig bättre än vissa svenskar, dra inte alla över en kam. Och nej jag är inte en invandrare, bara en mer förstående person än du är.

 • sandra eee

  rasist du kommer få hela sthlm på dig lycka till när du går ut på gataorna ska jag säga LYCKA till, inte ens dina vänner kommer att skydda good luck, kolla vad du har ställt till med 😉

 • malin

  JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR PÅ DETTA. VARFÖR TROR FOLK ATT BARA SVENSKAR ÄR RASISTER? HELT FEL. RASIST ÄR RASHATARE. OCH NI PÅSTÅR HELA TIDEN ATT SVENSKAR ÄR RASHATARE. WTF?! DET ÄR JU SNARARE BLATTEJÄVLAR SOM ÄR DET MOT OSS SVENSKAR EFTERSOM NI KOMMER IN TILL VÅRT LAND OCH SNACKAR MASSA SKIT OCH BETER ER SOM NI GÖR OCH FÖRVÄNTAR ER ATT VI SKA BYGGA MOSKEER OCH SKIT TILL ER. ASSÅ FUCK YOU BLATTEJÄVLAR, FATTA ATT VI ALDRIG SKULLE KOMMA TILL NGT JÄVLA ARABLAND TEX OCH KRÄVA ATT NI SKULLE BYGGA EN KYRKA, OCH SEN IFALL NI INTE BYGGER EN SÅ SKULLE VI KALLA ER RASISTER. ASSÅ VAFAN ÄR DET MED ER? SLUTA ANVÄND ORDET RASIST ”RASHATARE” SÅ FORT NÅGON HAR EN ÅSIKT MOT ER BLATTAR, FÖR DET GÖR ER BARA ÄNNU MER HATADE ÄN VAD NI REDAN ÄR. OM EN BLATTE GÖR NGT DUMT OCH MAN SÄGER TILL DEN SÅ SÄGER DEN ”JÄVLA RASSE!”. OKEEEEJ, MEN SURE KALLA FOLK RASSE HIT ELLER DIT MEN NI VERKAR FAN SJÄLVA INTE ENS FÖRSTÅ VAD ORDET BETYDER, OCH BARA ANVÄNDER DET SOM EN URSÄKT FÖR ATT KUNNA BETE ER HUR NI VILL. FATTA ATT DET INTE HANDLAR OM ER RAS UTAN HUR NI BETER ER. SORLIGT ATT NI ÄR SÅ OALLMÄNBILDADE ATT NI MÅSTE SÄGA RASSE TILL ALLT OCH ALLA HELA JÄVLA TIDEN SOM ETT JÄVLA FÖRSVAR. SLÅR TILL OCH MED VAD OM ATT IFALL EN BLATTE SKULLE RÅKA GÅ IN I EN LYKTSTOLPE SÅ SKULLE BLATTEN SÄGA ”JÄVLA RASSE” TILL LYKTSTOLPEN BARA FÖR ATT. SÅ JÄVLA PATETISKA LÅGA JÄVLAR BLATTAR ÄR. STICK FRÅN VÅRT LAND, SLUTA KLAGA, OCH KOM MED NGT ANNAT ÄR ORDET RASIST. DET ÄR SÅ JÄVLA UTTJATAT. SVENSKAR HAR RÄTT, BLATTAR HAR FEL. PUNKT SLUT. BLATTAR ÄR DEM RIKTIGA RASISTERNA, INTE VI SVENSKAR! HATA HATA HATA!

 • sandra eee

  jaha du är inte rasist, men endå säger du: ”jag ser inte svarta som människor” din jävla idiot ser du vad du skriver? okunnig obildad blondina TÖNT som kan verkligen INGET och det är ju bara synd. lycka till på gataorna 🙂

 • sandra

  lyssna nu : i efterlyst är det BARA svenskar som är med inga blattar så hitta inte på sööööök faktan först billig trash.
  therese Rojo blev mördad utav en SVENSK idiot, tänk efter och please kolla mer på efterlyst det finns mycket mer svenskar som dödar och är mördare

  tääänk innan du öppnar din dåliga andedräkt käft

 • Jay-JayK

  Du har rätt i en sak, det är många med utländsk härkomst som begår brott. Men där din teori havrerar är när du säger att det är, enligt dig, ”blattar”, som begår brotten.

  Enligt statistik är det först och främst skandinavier (alltså finnar, norgmän, danskar etc.) som begår flest brott i Sverige – och förmodligen svenskar i de andra skandinaviska länderna då det är enkelt att fly mellan. Den statistiken är äkta. Med tiden kommer insikten att vi är människor, inte nationaliteter eller vårt etniska ursprung, nå även dig. Kulturellt utbyte är en utav de största gåvorna det moderna samhället har gett oss, och det ger oss chansen att utvecklas. So what om någon bryter på ett annat språk, So what om någon tillber en annan gud?

  Och som du själv säger ”Bara för att jag råkar vara en sån människa som Hitler ville avla fram så betyder det inte att jag är rasist”. Nej, det gör det inte. Men vissa av dina skrivna kommentarer gör det.

 • sandra

  billig trash du har alltid kavaj på, kankse dags och skippa. du har haft det hela veckan och kankse mer, pinsammt det räknas inte som rik HAHA be pappa om en ny gaderob

  ps. sluta besök andra länder om du nu är rasist.

  svar: Lilla du jag har 18 kavajer, så att ja. Jag behöver nog inte en ny garderob

 • Louise Holm

  Paow. Du har rätt i det du säger. Har man kommit till sverige ska man bete sig som en svensk och inte införa sina kultuere i sverige. Jag fattar inte varför ”invandrare ska ha sitt eget hemspråk undervisning för” dem har väll ingen nytta av den i sverige.., Tycker synd om dem som kommer till sverige är så fullkomligt snälla och lever eftere sveriges lagar och vill verkligen få det att funka, medans dem andra som bara kmr hit och förstör det är sånna som ingen tycker om, det är dem vi har de så kallade fördomar om , sånt behöver inte vi. Men du kanske inte ska uttala dig om detta nr du har så många läsare!!!

 • ida

  Alla som skriver ”passa dig paow, du kommer få stryk/bli dödad när du går ut! JAG VARNAR DIG! asså, lycka till !!!” osv, ni visar ju exakt så som vi menar, ni är ju jävla krimminella ungjävlar. Ni HOTAR henne, pga att hon uttrycker sig. HERREGUD NI ÄR SÅ JÄVLA BLÅSTA, BLATTAR!!!!!!!!!!!!!!

 • Hank

  Du vet inte hur rätt du har paulina!!! SD 2010!!!!

 • Hank

  Ida rules!!!!! Go Ida……….

 • !!!

  vi ALLA är människor.

  det spelar ingen roll hudfärg, ursprung eller land.
  ALLA tänker olika, man ska inte döma alla efter EN person.
  jag kan kanske bråka me EN utländsk, och jag kanske blir sur på den, okej fine. men jag blir inte sur på RESTEN av samma folkslag?
  hur ska man kunna veta att alla är likadana? då tkr jag att alla rasister ska ringa till ALLA miljooooner utländska människor och fråga hur dom är.
  och dessutom förihelvete, det finns lika många svenskar som utländska människor som begår brott i sverige?
  och vem säger att svenskar inte begår brott i DERAS länder huh?
  och dessutom, alla har fan ett värde, en själ, ett hjärta och en HJÄRNA! vi är människor.
  känner många som inte är svensk, och jag ÄLSKAR dom,ja är svensk ( just so you know), har en helt annan uppfattning än rasister.
  om ni rasister inte tkr om människor från andra länder, nemen, dra te ngn planet där de INTE FINNNNNS några utlänska människor så slipper vi er hatare på den här jorden. där ni kan snacka skit om miljontals människor 🙂
  ni kan dömma dom ni PRATAT MED, men inte dom NI INTE PRATAT MED.

 • emmy

  Det du skriver är så jävla rätt. O dessa svartskallar (ursäkta uttrycket) som kallar dig rasist förstår inte vad du vill få ut. Vi släpper in invandrare och dom beter sig som skit, inte alla dock. Då kan dom lika bra stanna kvar i deras bombade land!
  Tack

 • :)

  PAOW du har rätt! det är inte det att jag inte accepterar invandrare för det gör jag och det gör du också, tror ja

  men ni som håller på och skriva massa töntiga kommentarer om stavning och hur fel hon har tyder ju bara på hur: avundsjuka.patietiska och blåsta ni är! om ni hatar henne så mkt så varför läser ni hennes blogg? TÄNKT liiite innan ni skriver något,

  so keep on what you doing girl YOU ROCK!

 • sanna

  jag tycker inte du är rasistisk.
  hålle rmed jag tycker också de som beter sig som skit ska ut.
  jag är ”blatte” utlänning,

 • anonym :)

  asså du borde inte ha skrivit nått inlägg alls om rasism om du inte är rasist, tänk innan du skriver nått….. om du har nån hjärna. det är inte bara invandrare som är kriminella, din rasist. varför tog du som förslag ” muhammed våldtog lisa” du kunde ha tagit ”per våldtog lisa” istället, du skyller allt på invandrare men du är inte bättre än så. blonda rasist!

 • burr

  Du har så jävla rätt.. SD 2010!! är för trött på detta jävla mona muslim sverige

 • Besiana

  Mia skriver:
  2010-02-27 kl 12:43
  Invandrare som kan svenska flyttande och har ett bra jobb är välkommna! Ni andra kan dra hem !

  Hehe Tack så mycket, men jag tror nog att jag föredrar att kunna ett språk flytande, än flyttande. Kanske borde du kolla upp stavningen, så man begriper vad du säger.
  -Liksom, Hej jag kan ett språk FLYTTADE.
  Man kan ju undra om du flyttar på språket eller så?

  Kram Besiana

  Och till Paulina. Hoppas att du växer ifrån ditt omogna beteende. Du är fotfarnade ganska ung och yttrar dig om åsiket många tar illa vid. Tänk efter en extra gång innan du sätter igång med dina åsikter. För jag kan tala om för dig att jag tog ganska illa upp. Hoppas du får en bättre uppfattning om oss svartskallar. Ha en bra dag. Kramar till dig.

 • Emilia

  Till ”skäm ut ditt liv ” haha tkr du att du är mogen nu?:D
  Om du nu hatar sverige så jävla mycket och vill tillbaka till ditt land?
  ÅK DIT DÅ FÖR FAN?!
  Ja säger inte att vi ska driva ut alla invandrare? vart har ja skrivit det?
  det enda jag tkr är att vi borde minska invandringen, men tanke på att vi knappt har plats för våra egna, och det är SÅNNA SOM DU, som gör att invandrare får dåligt ryckte, om inte ¨kan resonera i lugn och ro, utan måste va otrevlig o kalla en för saker?
  haha fyfan , Jag Älskar mitt land, och så är det?
  Sen skiter jag i ifall folk inte är svenskar lr inte, sålänge man kommer hit och förstör så har man inget här och göra?
  Omg, bättra på din svenska gumman 🙂 lr gubben ( ni alla ser likadana ut?! )

 • B

  ”ni kan dra från min blogg, ni som inte gillar mig!”

  Driver du eller? 🙂 Det ÄR ju hatarna som gör dig stor, vad vore du utan de? 😉

 • Emilia

  och är det ngn mer som har problem,
  skriv : [email protected]
  ÄR SÅ FUCKING TRÖTT på allt skitsnack nu :S
  Om ni invandrare vill bli behandlade väl,
  så ska ni la fan behandla oss väl?

 • JENNY

  Finner inga ord för dig .. Du sa ju att du skulle ge oss ”space” vafan skriver du fler inlägg för då? Säg inte ”för att det är min blogg och jag skriver när jag vill”. Har lust och slänga dig från en bro äckliga människa :S

 • Gunilla

  Bra skrivet Paow,

  Jag tycker det ar underhållande att se alla kommentarer.

  Alla som ogillar (de är inte många) Paow använder hot, äckliga ord, kan varken stava eler skriva.

  Alla som gillar Paow kan formulera sig, har bra argument och har kloka saker att säga.

  Det är lätt att se vilka som är rasister,och kriminella, det är ni som hatar svenskar och sverige. Mitt tips till er : åk hem frivilligt, snart kommer ni ändå att vingas åka hem. Om ni ar födda invandrarbarn, säj åt era förlädrar att resa hem och ta med er. NI kommer snart tvingas resa dit. Ju mer ni hotar och begår brott, destå snarare tvingas ni ut.

 • Anonym

  du har så jävla rätt paulina!

 • Emilia

  Till Gunilla:

  KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV :’D
  och de som är emot allt, och använder sej av ord som
  ”Svenne fitta” bevisar bara hur sjukt omogna dom är (:
  Känns som Paow, och de flesta här, har rätt bra argument t vad alla säger,
  även jag (har skrivit tidigare inlägg)

 • Emma

  Vad spelar det för roll om det är en svensk eller invandrare som kallar dig för hora eller beter sig illa? Tänker du ”jävla dumma idiotiska svensk” också när någon annan gör något dumt mot dig? Nej just det, tänkte väl det.
  En idiot är alltid en idiot oavsett hudfärg. Se personen istället för fan.

 • Emma

  Till Gunilla: jadu, du är ganska så underhållande själv.
  Du uttrycker dig inte särskilt korrekt heller, exmepelvis så heter det inte ”destå”
  Antar att du inte är bekant med uttrycket ; ”kasta inte sten i glashus” ?

 • SAHRA

  DIN JÄÄÄÄVLA FITT HOOOOORA,,, JAG SVÄÄÄÄR PÅ GUUUD OM JAG FÅR SYYN PÅ DIG,, KOMMER KNULLLA UPP DIIT LIIIV DIN FUCKING BULLFITTA!!!!!
  GUEESS WHAT?? JAG ÄR MÖÖÖÖÖÖÖÖÖRK ”MÖRKA MÄNNISKOR RÄKNAS INTE SOM MÄNNISKOR” STUUUPID AS BITCH, PÅ GUUUD OM JAG FÅR TAG PÅ DIIIG OOOOOHHH SYND FÖÖÖR DIIIIG!! YOU BETTER CALL 911 CAUSE SOME SKIIT GONNA HAPPEN

 • Frida

  SÅ JÄVLA RÄTT PAOW. Gud vad jag älskar dig just nu!!! Det som alla tänker men som ingen vågar säga. Jag stödjer dig helt i den här debatten, har inte ens nåt att tillägga 😀 .

 • Ilsken Taffy

  ERA JÄVLA KOMMUNISTAPOR OCH KURDJÄVLAR GÅ OCH HÄNG ER FRÅN EN BRO!
  NÄSTA GÅNG JAG FÅR SYN PÅ NÅN AV ER SKA JAG SLÅ IN PANNBENET PÅ DET LILLA HUVUD NI HAR OCH ANVÄNDA ER SOM NEGERSLAVAR! UT UR LANDET ERA JÄVLA TATTARUNGAR I PÅSLAKAN OCH RASTAFÄRGADE ILLALUKTANDE AFROMÖSSOR! VI VILL INTE HA MED ERA JÄVLA ALLAH-GUDAR ATT GÖRA SÅ STICK HEM JÄVLA FITTBLATTAR TILL ERAT EGNA TATTARLAND OCH KNULLA ERA EGNA HORUNGAR!

 • Abby

  Kära Paow!

  Ingen kan vara så jävla dum i huvudet som dig!!!
  Du kan fan inte dra alla över en kam. Världen behöver sådana människor som accepterar olika folkslag. Världen behöver inte sådana människor som du: en dum blondin, en hora och en äcklig rasse!!!

  Ha det sååå FUCKING bra!

  // EN STOLT BLATTE

  Pusshaj

 • sap

  helt allvarligt talat. Detdär var väl en överdrift paow? här sitter jag med min bästa tjej kompis som faktiskt ser ganska likadan ut som dej , blond och blå ögd .. Själv är jag svart, en invandrare!

  Tror du inte att många svartskallar kommer vilja slåsönder dig nu när du är helt jävla öppen med vad du tycker och tänker om dom? Jo – Och det kommer få dig att hata oss ännu mer. Why? just för att du yttrade dig lite för mkt ..

  Du måste tänka på att du skriver en blogg och att vara hjärnan bakom en blogg är inte en enkel sak. Så gör det inte svårare än det behöver bli. Jag kan nästan se framför mig hur mycket denhär bloggen förstör ditt liv igentligen, Men du kan inte sluta för att du känner att den är ”du” och du är beroende av den nu när du känner att du gör din egen grej … Vad kommer här näst, ett videoinlägg där du personligen skriker ut att du är rasist? Så att vi alla hör, så att vi alla kan känna oss ännu mer träffade?

  Asso du borde faktiskt sluta skämma ut dig när du har en sån stor chans att visa att du faktiskt är en bra person som kan sköta en bra karriär. Som du säger själv. Dethär är en fjortisblogg javisst -Men jag vill inte sitta å höra min lillasyter fucka ur vid datorn bara för att en utav hennes favoritbloggare visat sig vara rasist.

  Jag hotar dig verkligen inte när jag säger dethär .. Men dom närmaste åren kommer verkligen att bli svåra för dig pga detta felsteg till blogg som du skapat. Du har gjort ett mini monster utav sig själv och om jag själv skulle se dig så skulle jag nog inte gå förbi dig utan att få mitt ord sagt, Å Du ska inte häller leka som att du kan ge dom som säger dig nånting på käften för att 80% utav dom som läser din blogg är garanterat kraftigare än dig … Skrattar bara av tanken du-ge-mig-på-käften? Du har ju ingen aning om hur jag ser ut? inte sant.. Efter detta inlägg kommer du säkert bli ännu mer rasist. Men what the hell du har skapat denna onda kedjan själv bara för att du från börjar säkert bara varit arg på typ några stycken invandrare ..

  Jag och min vänn här tycker bara synd om dig .. Men vafan du är liten och dum. Och jag hoppas bara att invandrar vågorna där ute inte skadar dig föör grovt – U can die from this shit you know?

 • louise

  http://svenskmedia.blogspot.com/2009/04/databank-om-invandrarbrottslighet.html

  Vissa människor säger att dom har bevis på att 98% av de som sitter i fängelser är svenskar själva. Men man får inte se bevisen, HÄR är ett bevis på att dom har FEL. Visst vissa svenskar är lika illa, men det är väll dom vi måste ta hand om i första hand innan vi tar in allt fler som bara gör allt svårare…… Tycker det är skitkul med utländska vänner, när dom sköter sej vill säga (är inte helsvensk själv heller för den delen)

 • Sanna

  asså de synd om dig om en blatte fånger dig på stan helt ärligt ? är du helt sne i huvudet elr. Gud kommer straffa dig efter allt en dag 😉

 • Anonym

  vf ska du vara en sån hatare?
  Du har ingen rätt att säga till någon att ”sticka hem”. Det har du inget med och göra! oki, vissa utländska gör brott, men svenskar är ju inte precis oskyldiga änglar heller. Tänk, utan utländska människor och saker är sverige ingenting! ,

  Och ärligt talat FUCK SVERIGEDEMOKRATERNA, DOM SUGER !!!

 • razan

  Gunilla ska vi säja ?

 • louise

  http://svenskmedia.blogspot.com/2009/04/databank-om-invandrarbrottslighet.html

  det verkar som min tidigare kommentar inte kom med. Men varför jag lägger upp det här är för att backa upp dej lite.. Eftersom vissa människor säger att du inte har bevis för att kunna skriva det du gör i dina inlägg. Själv är jag inte helsvensk men jag håller med dej till 100%, förutom slöjorna

 • Anonym

  DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM PAOW! fan vad rätt du har! snart kommer det vara mer utlänningar än svenskar i det här landet… jag är inte heller rasist men varför fly ifrån ett land, få komma till ett nytt och börja förstöra det och göra det lika dåligt? förstår inte riktigt hur dom tänker då… var tacksama att ni får komma hit och sköt er istället

 • Anonym

  Vad fan vet du om olika folkgruppers IQ? Är du medveten om att det ”arabiska” folket har gett upphov till det civiliserade samhället vi lever idag? Är du medveten om att de första mänskliga rättigheterna skrevs av en persisk kung (perser är dessutom inte araber, de är arier) för flera tusen år sedan när resten av Europa bodde i grottor och dödade varann för lite kött? Mesopotamien (området mellan nuvarande Irak och Iran) är civilisationens vagga och har bidragit mer till mänskligheten gällade matematik, astronomi och fysik innan något annat likvärdigt rike fanns NÅGONSTANS, INNAN grekerna och INNAN romarna. Hur i helvete kan dessa folk ha haft lägre IQ ? Ta redan på fakta din jävla idiot.

 • razan

  Tompa? trycker jag NER svenskar? jag respekterar mer svenskar än vad du nånsin kmr respektera blattar

 • Sebastian

  ”ni kan dra från min blogg, ni som inte gillar mig!”

  ”Driver du eller? 🙂 Det ÄR ju hatarna som gör dig stor, vad vore du utan de? 😉 ”

  hon har många som älskar henne också, jag t.ex och alla andra som inte är självhatande landsförrädare 🙂

 • Anonym

  Du kanske har problem att säga det men du är rasse ?
  Men alla Mohamed är inte dåliga , Och har du tänkt på en sak . Tänk dig att svergie hamnar i krig och det blir rena blodbadet , Dina föreldrar dör och det är kaos du har inget hem ingenstans att bo ingen mat ingen som kan hjälpa dig . Du träffar en människa och den ska åka till tex albanien där det inte är krig och bra , Du åker med söker asly och får tillstånd , Du får bo hos en fosterfamilj . Ett nytt språk,Nya människor och hemska minnen det är allt du har då , Du ska försöka lära dig språket börja i en ny skola och blir retad ofc för du ser inte ut som alla andra , Svenskar har ett dåligt rykte i just den staden du bor i för att ngra idioter våldtog några flickor under en viss period , Och ofc så blir det du som får lida för det . Du blir slagen,Mobbad och folk vill inte veta av dig

  Du kanske säger att du inte är en rasse men hell yeah you are 😉

 • Hejjsann

  I svensk lag kallas det ärekränkning som du kallas.
  Vad det har blivit av landet!
  Lovar att så var det inte när jag var ung.
  De har ett stort ansvar som styr. Vi äldre
  Vet inte vad vi ska göra. Men vi vill inte ha det så här!
  Kvinnofrid ska gälla. Som det visst hette på medeltiden.

 • Mikaela

  Jag blir riktigt rädd när jag läser vad majoriteten av dina läsare tycker och jag anser det vara riktigt sorligt att många har köpt SD:s parti. Det är ett falskt och manipulerande parti som kommer förstöra sverige. Dom skyller allt på invandringen. Deras åsikter är bara lite mildare nu än vad dom kommer bli när dom är valda. Herregud, ni skrämmer mig att ni kan ha sånna här åsikter.

  Häromdagen visade dom en lärare som var aktiv i SD på tv. Han hade skrivit i sin blogg att islam för det största hotet sedan nazismen och kommunismen. Nu tror inte jag att många som debatterar här vet vad kommunismen är. Men iaf, detta är ju orimligt och helt sinnesrubbat! Denna muslimfobi har eskalerat dom senaste tio åren. Man ser större skillnad på människor från mellanöstern än från europa nu för tiden. Det är de som är i fokus hela tiden. kan jämföras med allt judehat. Nu är det muslimerna som är dom utsatta.. jag är själv kristen. men jag ser detta varje dag. att en människa inte ska få bära slöja? vad är de för trams? låt henne göra det om hon är bekväm i det. lika mkt som att låna en annan tjej gå runt med kort kjol och värsta urringningen. Vad är det för fel att det byggs mosker? Haha, alltså nästan alla kristna europeiska länderna har mosker. Vad är det som är problemet? Vi har religionsfrihet i det här landet. Vart kommer denna muslimfobin ifrån?

  Jo mina vänner, USA! herregud när ska vi sluta låta bigbrother styra vårt tankesätt? Dom jävlarna har ju dödat hur mycket som helst och är helt fantatiska när de kommer till kristendomen. Jag menar, jag ogillar när presidenterna använder sig av guds namn för att gå in i krig. Dom är dom verkliga terroristerna! Jaja, whatever.. E less på de här landet överhuvudtaget. börjar fan undra om de kommer bli koncentrantionsläger snart. jag menar, vissa av er kommer ju säkert syssla med politik. och de ni tycker nu är ju skrämmande exempel på vad som kommer ske i framtiden. Och nej till SD! ni är humbug hela bunten, skitsnackare. haha använder invandrares namn och kommenterar att ni också är med i sverigedemokraterna.. YEAH RIGHT! skamligt. inte ens jag som är halv svenne skulle gå med i ett sånt parti. Vet allt dom står för och jag skulle inte ens för 10 miljoner gå med där. Trångsynta, konservativa människor. de är vad dom är! Ha!

  SD står för att man inte ska adoptera, hmm, och man får absolut inte gifta sig med någon som inte har uppehållstillstånd? HMM, romantiskt.. Jaadu.. Världen är sjuk!

 • Sissela

  Steffi är mkt smartare än dig det är därför vi kan relatera till henne bättre än dig som inte äns går i skolan.

 • Muffin

  Har du läst igenom hela SD’s handlings och principsprogram? Gör det. Och se om du lyckas läsa mellan raderna.

 • markus