Idag så är jag förbannad irriterad och äcklad.

För det första så måste vissa tänka jävligt ologiskt eller så gick något snett i mammas mage. Det är ni  som skapar rasism såsom ni beter er, kolla bara på era kommentarer?

Bara för att jag råkar vara en sån människa som Hitler ville avla fram så betyder det inte att jag är rasist. Och det SD vill förmedla så är det att Sverige inte kan hantera dom invandrarna vi tar in.  Titta på bara på statistiken i fängelsen, på dom efterlysta, på dom som våldtar, bara ”Mohammed 55 som våldtagit Lisa 13”, invandrarna är överrepresenterade i svenska fängelser.

Självklart avskyr jag alla våldtäktsmän svensk som invandrare. Jag kanske blir rasist när ni  beter er som ni gör, i stället för att föregå med gott exempel. Och ni som nu tycker att jag är en rasist, vad för pack det än är, sluta läsa – läs sossen Kenzas blogg i stället!

Nej, nu ska jag ringa morfar och han ska berätta mer om vad SD står för. Kommer inte att skriva några fler inlägg idag. Så då kan jag ge er some space så att ni kan dra från min blogg, ni som inte gillar mig!

När min vän Steff skriver ett inlägg om religon och invandrare bara för att hon själv är utländsk så räknas hennes åsikter inte som rasistiska.

Läs hennes inlägg här. Tänkvärt att få läsa hur en utländsk tjej som tycker lika illa om invandrare som förstör och vandaliserar, men min åsikt ses som mer rasistisk än hennes why?

Detta gäller alla människor – även svenskar.

(Visited 557 times, 1 visits today)

541 Comments

 1. linnea februari 27, 2010 at 12:25 e m

  DET ÄR BRA PAOW! 😀

  Reply
 2. Nono februari 27, 2010 at 12:27 e m

  Elakt

  Reply
 3. Tornevall februari 27, 2010 at 12:27 e m

  Nu är det ju inte så att alla är som du beskriver, utan det handlar väldigt mycket om plats, situation osv. Det är oftast de som syns och hörs och försöker ta mest plats, som gör det värre för alla andra. De andra hör man ju inte, så att säga. Det vore fel att kalla alla för dumma i huvudet, det kanske snarare är du som råkat vara på fel ställe vid fel tidpunkt?

  Reply
 4. Anonym februari 27, 2010 at 12:28 e m

  JÄÄÄVLA RASIST HORA!

  Reply
 5. julia februari 27, 2010 at 12:28 e m

  invandrare som….dennis menar du då eller?

  ojojoj juste han är ju faktist en äkta invandrare…kanske ska tänka efter lite innan du skriver sånna saker.

  Reply
 6. Melinda februari 27, 2010 at 12:29 e m

  Ta det lugnt Paow, alla invandrare är inte dåliga. Det har inte med etnicitet att göra, utan något kulturellt.

  Det finns många invandrare där ute som stödjer SD, och dig. Men inte uttalanden som att mörka människor inte är människor.

  / Sverigedemokraten och halvblatten

  Reply
 7. Urica februari 27, 2010 at 12:29 e m

  De sista meningarna är att ta i.

  Reply
 8. jeppeoh februari 27, 2010 at 12:29 e m

  bloggraped???

  Reply
 9. ida. februari 27, 2010 at 12:29 e m

  Nej, jag förstår dig!!!
  kolla gärna in min blogg. puss
  idakkarlsson.blogg.se

  Reply
 10. mell februari 27, 2010 at 12:30 e m

  kritik från rena människor? och sen allt mörkt räknas inte som människor enligt dig? ”Det är ni utlänka som beter er ialla som gör mig till rasist”
  haha ”ok” du är verkligen inte rasist 😉 att säga att allt mörkt räknas inte som människor.. thx for that
  sluta resa utomlands om du hatar ”mörka” så mkt 😉

  Reply
 11. goosh februari 27, 2010 at 12:30 e m

  håller med så jväla mkt tornevall! Och du paow hur kan du säga stick hem?! SVERIGE ÄR INGET UTAN OSS INVANDRARE TYVÄR DU BORDE TACKA ATT VI ENS EXISTERAR!

  Reply
 12. Julia februari 27, 2010 at 12:30 e m

  Tror inte du skulle våga göra ett ändå skit mot någon nu så som du håller på nu! Stackars dig du borde inte reta upp människor i onödan.. Eller skyll dig själv.

  Reply
 13. Tim februari 27, 2010 at 12:31 e m

  Paow drar inte alla invandrare över samma kam utan säger att de som missköter sig och klagar på Sverige och svenskarna borde åka hem. Det är inte rasism utan sunt förnuft.

  Är man dessutom irriterad kan det låta mer drastiskt än vad man egentligen menar. 🙂

  Reply
 14. bosse februari 27, 2010 at 12:31 e m

  Verkar som om Västerdräggen kapat din blogg igen. Tror inte att du har skrivit ”Idag är en sån dag jag inte kan hantera kritik. Då menar jag kritik från rena människor(allt mörkt räknas inte som människor enligt mig”

  Rätt säker på att vänsterdräggen kapat din blogg igen och skrivit detta. De vill oerhört gärna stoppa en sanningens röst och bästa sättet är att försöka göra dig till extrem..

  Reply
 15. Anonym februari 27, 2010 at 12:31 e m

  Din snorunge! Först säger du att moderaterna är som sd bara att moderaterna inte uttalar sig om det SD gör, då borde du väl vara jävligt nöjd med dagens samhälle, eller?!
  För varje dag som går så konstaterar du hur jävla rasistisk du är, nu får du fan ta o lägga ner. Jag accepterar att du är rasist men att du uttalar dig om det är en helt annan femma.

  Reply
 16. Sanana februari 27, 2010 at 12:31 e m

  Paulina – Du är inte rasist, de som försöker inbilla dig det är idioter.
  Du hatar inte alla av ett visst folkslag för att det finns massa slödder som förstör ryktet för de som sköter sig.

  Ta ett djupt andetag. Jag vet vad du menar men vissa uttalanden kan såra.

  Nej till rasism
  SD 2010!

  Reply
 17. karin februari 27, 2010 at 12:32 e m

  YEAH!! äntligen nån som vågar stå för sina åsikter! alla svenskar är så jäävla töntiga o tar in mer o mer blattar för att annars blire krig här! ;ooo
  för nåra år sen sa man typ; åh kolla en turk!, men nu är det snarare; åh, kolla en svensk!!
  fan dom komemr ta över sverige!!, dom komemr hit, föder typ 8 barn, och varje barn föder 8 barn, o så ursh ;sss HÅLL SVERIGE RENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 18. selma februari 27, 2010 at 12:33 e m

  URSÄKTA ? HAHAHAHAHHAAHAH
  VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR DIN BLONDA SPINKIGA SAK?
  DET ÄR SÅNA SOM DIG SOM KMR BRINNA I HELVETET DIN DUMMA IDIOT,
  VAD FAN ÄR DITT PROBLEM?! SERIÖST? UTAN INVANDRARE SKULLE SVERIGE GÅÅÅ UNDEEEEEEER! OM DU NU ”ÄLSKAR” SVERIGE SÅ MYCKET OCH HATAR INVANDRAR, FÖRSTÅR DU VILKEN SKAM DET VORE FÖR DITT LAND ATT SD ÄR I RIKSDAGEN! DET FÅR INTE SKE, DET SKA INTE SKE. DIN DUMMA JÄVEL HUR FAN TÄNKER DU? PANTADE BLONDIN. VAR PÅ DIN SIDA, JÄVLA IDIOT, MEN NU FATTAR JAG ATT YOSEF HAR RÄTT, DU ÄR EN PANTAD BLOND ÅSNA. KÄRRING FYFAN OM JAG SER DIG, FYFAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN VAD VI SKA TA ETT SNACK!!! DU ÄR JU INTE KLOK
  RASIST ALL OVER YOU VAFAN, NÅN HAR SPILLT DE ORDET PÅ DIG,
  IDIOT!
  DU VET JU INTE ENS VAD DUY SNACKAR OM, LYSSNA PÅ KENZA – HÅLL DIN FUCKING KÄFT OKEJ? DU E JU TYP 15 ? JA OCH BETER DIG SOM OM DU E 14! SKAFFA DIG ETT JÄVLA LIV, OM DU ”HATAR” INVANDRARE *HOST RASIST HOST* VRF UMGÅS DU MED DENNIS DIN PANTADE GRIS ?
  DU E VÄRRE ÄN ALLA BLOGGARE TILLSAMMANS, FITTNYLLE!!!!!!!!!!!
  HAR LUST ATT GÅ OCH LETA EFTER DITT HEM, DU BEHÖVER TA DIG EN FUNDERARE. FÖR ATT INVANDRARE ”VÅLDATAR/MISSHANDLAR” MER GER DIG DET INGEN ANLEDNING TILL ATT HATA. FUCKING HATER!

  ALLA ÄR LIKA VÄRD – HAR DU ALDRIG HÖRT DET IDIOT? MÖRKA SOM VITA, TYVÄRR MEN NU KANSKE JA LÅTER RASISKT: DUUUUUUUUUU-SÅNA SOM DU- ÄR INGA MÄNNISKOR! OKEJ!??!?!? JÄVLA PANTADE ASSHOLE, DU E JU FÖR DUM IDIOT

  DU VERKAR HA SERIÖSA PROBLEM, JAG SA; OM VI TRÄFFAS, ASSÅ…. AH DU FATTAR INTE, DU HAR JU SÅ JÄVLA LÅG IQ, PANTADE APA. MÅ DU !”!””¤!#”#”!, FÖRSTÅ ATT UTAN INVANDRARE ÄR SVERIGE INGET, INGET,INGET,INGET, NADA, NOTHING, NISTA,NJEEEEETTTTT,NON,,NO,!!

  O DU KSA KÖRA NER HANDEN I HALSEN ? haHAHHAHAHAHA DU ÄR SOM EN FUCKING MUS IRL, PÅ BLOGGEN VÅPGAR DU SKRIVA VAD DU VILL MEN INTE IRL, SPELA INTE DUM BLONDIE!

  JÄVLA ASS.

  och älskling, man stavar irriterad*

  Reply
 19. Jocke februari 27, 2010 at 12:33 e m

  Din stavning är horribel. Dra helst inte alla över en kam, tack.

  Reply
 20. ronja februari 27, 2010 at 12:33 e m

  Alla invandrare är inte så , men förstår precis vad du menar och håller med om att de kan dra hem till deras land.. Det är ju till och med rasistiskt att ha sverigeflagga på tröjan men de får gå runt med irakflagga eller var de nu kommer ifrån!

  Reply
 21. Sanana februari 27, 2010 at 12:34 e m

  NEJ TILL RASISM!
  SD 2010!

  Reply
 22. Sara februari 27, 2010 at 12:34 e m

  Jättebra skrivet Paulina. Jag håller med dig helt och hållet. Till 100 %

  Reply
 23. jiva februari 27, 2010 at 12:35 e m

  men asså paulina , det är inte ALLA invandrare som är sånna lixom okej att du inte gillar dom som du har träffat men det finns faktist jätte snälla invandrare ! lixom vad skulle sverige va utan oss ni skulle inte haft bergodalbana för det är inte en svensk upfinning ni skulle inte haft pizza , tacobar , kebab , eller nått utan OSS tänk efter riktigt ordentligt , för det finns jävligt snälla invandrare också ..

  Reply
 24. Anonym februari 27, 2010 at 12:35 e m

  DU LILLA GUMMAN SVENNAR E PEDOFILER GER SIG PÅ BARN E DE BÄTTRE TYCKER DU INTE FAN HAR JA LÄST NÅGONSTANNS ATT ”MOHAMMED UTTNYTTJADE SIN DOTTER FRÅN 3ÅR ÅLDER” NÄÄÄ ISTÄLLET E DE NÅGON LASSE ELLER PER SÅ TA DIN BLONDA HUVUD O STOPPA UPP DEN LÅNGT UPP I ARSLET OCH LÄR DIG STAVA FÖR JA HAR SETT BLATTAR SOM STAVAR BÄTTRE ÄN DIG 😉 DU KANSKE INTE BEHÖVER SKOLA MEN DU BEHÖVER SVENSKA 2

  Reply
 25. ZAPPORIUS februari 27, 2010 at 12:35 e m

  *
  *
  *
  Som utlänning kan jag bara säga att man kan BÖRJA komma överrens när man slänger ut PK-tjafs, och säger det man tycker. Först då.

  t.ex.

  lathund för invandrare:

  1.) jag kom till sverige 92′ och ville bo i sverige, inte i Teheran med T-bana. Även om svenskar tycker att jag är ”blatte” så med min sydeuropeisk bakgrund kan jag identifiera mig mer med svenskar än med araber.

  2.) Ta seden dit man kommer. When in Rome… osv osv

  3.) Om våra respektive ursprungsländerna, värderingar och traditioner var SÅ JÄVLA BRA, varför är vi här? Fundera på den en stund.

  4.) Att någon säger att beteende som passade in på 1400-talet är barbariskt behöver inte vara främlingsfientlighet och diskriminering, det är förmodligen bara sobert och rationellt tänkande. Ta reda på fakta hur folk tänker i olika länder innan du köper flygbiljetten. Jag tycker att värderingar i Saudi Arabien är avskyvärda, så jag reser inte dit. Du kan göra detsamma.
  *
  *
  *

  Reply
 26. Emilia februari 27, 2010 at 12:35 e m

  Du har så jävla rätt Paulina.

  Reply
 27. joanna februari 27, 2010 at 12:36 e m

  lilla du. du förstår väl att det är DU som skapar hatet från alla invandrare, som är riktat mot dig. varje jävla gång du skriver ”n*ger”, ”jävla invandrare stick hem” osv”, så vill VI blattar men även invandrare hämnas. om du slutar upp med ditt trams, rasismt hit o rasism dit o slutar skriva upp alla dina fördomar om oss på din blogg, så lär du inte på påhoppad. du borde skämmas, hur fan har dina föräldrar uppfostrat dig? tydligen bara runt svenskar? och kom inte o säg att du inte är rasist, därför att du har utlänska vänner, ingen ursäkt. det ger dig inte rätten att hacka på oss. DU skapar hatet. har aldrig kommenterat på din blogg, men nu räcker det vafan. jag har diggat din blogg, men när du skriver sånt här vill jag bara smälla till dig. jag är nog inte den enda som känner så, och det är just DÄRFÖR DU får smällar och blir kallad hora osv. så när du e redo sluta, jo då märker du att det KOMMER att sluta.
  då är så okunnig paulina. du tror väl inte på fullaste allvar, att n*ger har samma betydeöse som svenne? som du alltid påstår? herregud..du borde nog gå tillbaks till skolan. JA, n*ger betyder svart. MEN det är ett ord som dem kallade de svarta SLAVARNA. förstår du NU? du kallar dem för svarta, men samtidigt slavar. INTE OKEJ. äsch men tänk till lite nu. för det vet jag att du kan. annars har du en fin blogg…

  Reply
 28. sara februari 27, 2010 at 12:38 e m

  Du har så rätt!
  Sverigedemokraterna i riksdagen- ja tack.
  Först kommer invandrarna hit, de skaffa inget jobb, lever på socialbidrag, kan inte uppfostra sina 14 barn så de blir riktiga tattarungar.
  Tar allt de ser och tror de kan bomba precis som i deras hemland.
  Sen kräver de moské efter moské efter moské, snart ska vi väl ha ett bönetorn också må jag tro? När vi i deras länder inte enns få ha en kyrka.
  Sen de som går ut med att säga att de är SD blir hotade av dessa individer.
  Invandrare som gör brott ska utvisas till sitt hemland. Ta hand om de människor de uppfostrat så tar vi hand om våra fredliga svenskar.

  Reply