Hjälp mig med håret

Nu skulle jag ju färga håret idag hos min frisör. Men hon har inte tid förräns på tisdag och jag vill göra idag.

Så nu är frågan, kan jag färga det hemma (har tillgång till vilka hårfärger som helst i pappas affär) Så ska jag färga håret två gånger eller kan jag ens färga det utan att det blir grönt och utan att jag blir flintskallig?

Hjääälp!

cameron_diaz_laangt_brunt
Hade tänkt mig den här färgen…

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

(Visited 2 271 times, 1 visits today)

336 Comments

 1. melina mars 5, 2010 at 2:45 e m

  fäärgaa 😀

  Reply
 2. R E B E C C A. CMK mars 5, 2010 at 2:46 e m

  Färgar du brunt bara för att kissie har gjort det eller ? HHAHAHA

  Reply
 3. nattie mars 5, 2010 at 2:46 e m

  Du ska ta en röd hårfärg först för det tar bort allt vitt. Och sen kan du ta en brunhårfärg och färga då finns inga risker för att det blir grönt! 🙂
  Det fungerar! 🙂

  Reply
 4. Simone mars 5, 2010 at 2:46 e m

  Ja jag tycker att du kan färga håret själv<3
  du kommer bli as snygg.

  Reply
 5. emma mars 5, 2010 at 2:47 e m

  om du ska färga från blondt till brunt måste du först lägga in röda pigment annars kan ditt hår bli grönt =)

  Reply
 6. ellie mars 5, 2010 at 2:47 e m

  Om du färgar håret i en mörkbrunfärg som går i rött så är den nästan omöjligt att det blir grönt 🙂

  Reply
 7. Anna mars 5, 2010 at 2:47 e m

  ok men du behöver nog mer än ett paket till ditt hår

  Reply
 8. Lisa! mars 5, 2010 at 2:48 e m

  färga det hemma !

  Reply
 9. nicole$pinord mars 5, 2010 at 2:49 e m

  ta röd färg först sen brunt, eller färga det röd brunt, det mest av det röda försvinner eftersom det tar bort det vit/silvriga och då blir det inte grönt.
  Min mami är frisör så ja 🙂

  Reply
 10. Anna Strömberg mars 5, 2010 at 2:49 e m

  Du måste färga det hos din frisör, annars kommer håret att förstöras, tro mig. Du har ganska Tunt hår också då är det ännu värre. Gör det hos en frisör!

  Reply
 11. Julia mars 5, 2010 at 2:50 e m

  börja med att tona håret i en röd skumtoning, ( för att få pigment i håret, ett vitt hår har inga pigment vilket gör att bruna färger lätt blir gröna )därefter tona håret med en förpackning brun intensivtoning och gör om intensivtoningen när håret börjar tappa färg, jag gjorde såhär och blev supernöjd.

  Reply
 12. anonymwannabe mars 5, 2010 at 2:51 e m

  se min dag med tjocksockarna innerst mot fötterna, lutade mot en eld, och fullt med omkullvultna barn runt omkring.

  Reply
 13. sofia mars 5, 2010 at 2:51 e m

  hahah wb kisse eller vad! och du kommer ändå inte bli snygg för du är aldrig de

  Reply
 14. Emilia mars 5, 2010 at 2:53 e m

  Personligen tycker jag att du ska gå till frissan och färga det. Om du inte ids vänta tills på torsdag, kan du kanske gå på en drop-in salong?

  Resultatet av färgning brukar (inte alltid, finns många som har gjort det själv hemma) vara ganska stor när det gäller just färgning. Om du bara ska tona det så är det nog ingen fara. Men färgning är en HELT ANNAN sak, som sliter ganska mycket på håret.

  Men jag förstår klart alla dom som gör det hemma, eftersom att det är inte det billigaste att göra på salong. Men du har ju ändå tillgång till lite mer pengar än normala tonåringar kanske. S´å om du verkligen vill ha ett fint istället för billigt/trashigt resultat så rekomenderar jag strakt att du gör det hos frissan.

  Men valet är ju ditt, och om du ändå väljer att göra det hemma så tror jag nog att det ändå blir fint. Men som sagt är risken lite större att det blir som en ”peruk” om du förstår vad jag menar.

  Iallfall, lycka till. Det blir säkert hur snyggt som helst.

  Reply
 15. louice mars 5, 2010 at 2:55 e m

  jag färgade mitt hår hemma, det blev ganska bra!
  btw ta inte ljusbrun jag gjorde det och blev gråhårig!
  men sen köpte jag en mörkbrun & då blev det bra!

  hahaha min pappa fick hjälpa mig o färga det :$

  Reply
 16. Emma Andersson mars 5, 2010 at 2:56 e m

  Jag var blond för ett tag sen och jag färgade mitt hår till brunt.
  Som alla andra tipsar så får du ta en röd hårfärg innan för då blir det inte att din bruna hårfärg sen reflekterar i grönt. Men du kommer märke efter att tag att din bruna hårfärg inte är så värst snygg när den börja gå ut första gången, men om du bara färgar det igen kommer det bli super snyggt!

  Jag gillar din blonda hårfärg, det passar dig. Men du passar säkert lika bra i brunt, det är ju nästan alltid så att alla passar i brunt hår 🙂

  Reply
 17. Evelina mars 5, 2010 at 2:56 e m

  Om du färgar med en rödbrun färg så ska det inte bli grönt! 🙂

  Reply
 18. Nathalie mars 5, 2010 at 2:56 e m

  Ja det kan du men först måste du färga med en röd ton, och sen kan du färga brunt!
  men det blir rätt rödaktigt..

  Reply
 19. Angelica mars 5, 2010 at 2:56 e m

  Hej Paow, jag färgar mitt hår ditt som tätt och tror jag gjort det över 40ggr nu på bara tre år. och det är faktiskt ärligt, just nu är jag blond.
  När jag var blond förut, och ville färga brunt så färgade jag två gånger för att eftersom du blonderat håret innan så kommer håret bli grönt med bara en färgning.
  Ditt hår går inte av, av att färga det brunt. Brunt är den färg som sliter minst så ditt hår klarar till 99% av den bruna färgen. Du kommer passa super bra i brunt ! 🙂

  Reply
 20. Natalia mars 5, 2010 at 2:57 e m

  jag tycker inte att du ska färga det eftersom ditt hår är preparerat av blondering, vilket är den slitsammaste behandlingen på håret. Färgar du det två gånger så är risken stor att ditt hår bryts.

  Reply
 21. elin mars 5, 2010 at 2:58 e m

  färga först med en rödbrun färg, sen ovanpå den lägger du den färgen du vill ha! lycka till 🙂

  Reply
 22. Nathalie mars 5, 2010 at 2:58 e m

  du MÅSTE lägga i en röd hårfärg först! annars kommer det bli typ grönt, jag lovar dig. Färga först en skrik röd hårfärg och sedan lägger du i en brun hårfärg. Och använd två flaskor så det inte blir fläckigt. ger dig bara ett bra råd!

  Reply
 23. Nathalie mars 5, 2010 at 2:59 e m

  om du ska färga det hemma själv så se till att förpigmentera det innan, dvs. ha i röda pigment i håret för att det inte ska bli grönt. lägg först i en röd/kopparfärg och lägg sedan i en ganska mörk brun så blir det nog bra. jag är frisör och vet vad jag talar om!

  Reply
 24. Therese mars 5, 2010 at 3:00 e m

  Jag har alltid färgat mitt hemma, från blont till typ brunt svart sen slingat det blont flera gånger och det har alltid blivit bra. Men ta någon med röd ton i och 2 flaskor så blir det säkert jätte bra! 🙂

  Reply
 25. emma* mars 5, 2010 at 3:00 e m

  du MÅSTE lägga i en röd hårfärg först! annars kommer det bli typ grönt, jag lovar dig. Färga först en skrik röd hårfärg och sedan lägger du i en brun hårfärg. Och använd två flaskor så det inte blir fläckigt. ger dig bara ett bra råd!

  Reply
 26. CARRO mars 5, 2010 at 3:01 e m

  De räcker med en gång! ta mörkbrun så kommer de inte skifta i grönt eller nånting. Mood är bäst, och den är billigast också, iochförsig så bryr väl inte du dig i de, men den är utsedd till bäst hårfärg 🙂 annars så är nutrisse hårfärg också superbra och du kan vara säker på att de inte kommer i skifta i grönt eller se fejk ut i nån av dom färgerna 🙂

  Reply
 27. Rebecca mars 5, 2010 at 3:01 e m

  jag färgade mitt hår nyss från blondt till brunt, om
  du lägger i en färg som skiftar i rött så blir det inte grönt, lägg i den mörkbruna färgen sen, så får du den där fina färgen 🙂
  gillar din blogg !

  Reply
 28. Camilla mars 5, 2010 at 3:02 e m

  om du verkligen vill göra det idag är det nog bättre att du går till en annan frisör.. alltid säkert kort, annars kan det bli grönt. o färgar du med röd färg är det skitsvårt att få bort röda toner från håret sen, jag höll precis på med avfärgningar för att få bort rött hår. det är inte kul.

  Reply
 29. Anonym mars 5, 2010 at 3:03 e m

  Snälla du, färga rödbrunt så sjukt snyggt!! 😀 Sen så kan de inte anklaga dig för att härma Kissie på något sätt. Du skulle passa i rödbrunt också, skitbra tror jag. Men tror nog att du ska vänta till din frisör har tid, för säkertskull! 😀 Good luck!

  Reply
 30. Minna mars 5, 2010 at 3:04 e m

  Tro mig. du kan färga det hemma om din nuvarande färg är jämn. Om du har någon form av utväxt, gå till frisören. TRO MIG

  Reply
 31. julia mars 5, 2010 at 3:04 e m

  När jag skulle färga mitt hår brunt igen efter jag hade blekt de ca 5 gånger så blev mitt hår rött/lila efter första färgningen. Fast då tog jag en brun/röd hårfärg. Men andra gången jag färgade (1 vecka efter) Så blev de ungefär så som du säger att du vill ha de:)
  Älskar din blogg. puss <3

  Reply
 32. Malin mars 5, 2010 at 3:04 e m

  Ska ge ditt ett tips.

  Jag var blond förrut och skulle bli brunhårig.
  Då använde jag Loreal casting cream gloss.
  De är bara toning men det är bäst att färga i från början
  för att inte få de grönt. Välj då inte en färg där färgnummret slutar på 0
  till exempel 700 ,60 för dom innehåller gröna pigment.

  Go for it & lycka till

  Reply
 33. sandra mars 5, 2010 at 3:05 e m

  Lägg i en röd färg för att få mer pigment i håret, sen lägger du i en brun. Det funkar jätte bra.

  Reply
 34. Anonym mars 5, 2010 at 3:05 e m

  gå till en annan frisör?

  Reply
 35. Jessika mars 5, 2010 at 3:05 e m

  Det är nog bäst om du går till en annan frisör tror jag =)

  Reply
 36. Jessika mars 5, 2010 at 3:06 e m

  NEJNEJNEJ FÄRGA DET NATURLIG BRUNT, ELLER TA SLINGOR!
  myycket snyggare så, jag lovar. + at du kommer få mycket skit för att du färga håret så, rätt efter at kissie gjort det…
  vet inte iaf du bryr dig, men tänker du hadde varit snyggare så uans :p
  ditt val då

  Reply
 37. Pernilla mars 5, 2010 at 3:06 e m

  ja pratade med min frisör för ja skulle göra samma sak hemma.. hon sa att när man är blond ska man inte färga till en ljus brun färg.. för då kan de bli grönt men annars om man tar en mörk färg ska de funka 🙂 utan att bli grönt då .. o ja blev supernöjd me d resultatet.. o de blev inte grönt

  Reply