Nu är jag trött på att få kommentarer om att jag är rasist.

Jag kan fatta mig kort, jag umgås med Steffi som är libanes, jag umgås med Dennis som är bosnier, jag umgås med Albin som är från sydamerika, jag umgås med Maria som är från Turkiet, jag umgås med Ballie som är spansk, jag umgås med Alma som är från Argentina jag umgås med desse som är zigenare. Gör det mig till rasist?

Om jag hade vart rasist så hade jag inte åkt till Egypten, och jag hade definitivt inte umgåtts med mina vänner som är utländska. Vad jag vet så är rasist en sån människa som hatar människor för sin hudfärg o.s.v. Jag vet inte riktigt om många av er faktiskt fattat vad begreppet rasist betyder.

Jag är ju en rasist så fort jag skriver att Halalkött är djurplågeri (för er som inte vet så är det ett välsignat djur som dom skär upp halsen på så att djuret ligger och förblöder), nej, det är inte rasism. Jag skriver är för att jag tycker att det är djurplågeri och det har ingenting med muslimers tro att göra.

Jag kan säga så här -svenskar beter sig illa. Ungdomar beter sig illa i alla i strösta allmänhet i Sverige, men vad jag menar är att när s.k. ”blattar” står på plattan spottor och röker och kanske pratar lite för högt så ser man dom mkt mer än vad man ser två blondiner som står för sig själva i ett hörn och smygröker.

Min plastpappa var polis förut och han berättade att många många av dom ungarna som dom skjussade hem till sina utländska föräldrar så blev föräldrar skitförbannade ”här släpper Sverige in oss och du går runt och krossar ruto ” och så får dom en fet örfil. Inte i alla fall men i många, många så vet föräldrarna inte vad deras barn håller på med.

Jag är Sverigedemokrat för att jag tycker att det är bra att dom inte vill släppa in så mycket ”nytt folk” och på många andra punkter. Dom har inte rasistiska punkter tycker jag. Sen så håller jag självklart inte med dom på allt som t.ex. att homosexuella inte ska kunna adoptera, men ja, jag är sverigedemokrat, och nej jag är inte rasist för det.

Att inte släppa in lika många invandrare är inget rasistiskt. Det är bara det att Sverige inte klarar av det. Punkt slut.. Och ja, jag vet exakt allt dom förespråkar, alla deras punkter och precis vad dom menar. Så nu kan ingen komma och säga ”du vet inte vad du pratar om”.

Och är det någonting som gör mig förbannad så är det när ungdomar går runt och slåss och pratar slangspråk och säger ”palla leka svensk bre” och då säger jag alltid ”gör det dig mindre svensk för att du säger bre och bråkar? Jag som trodde att eran religon gjorde så att ni visade mer respekt?” och så fick jag en örfil.

Problemt ligger inte hos dom ”utländska” det är att vi ungdomar är för respektlösa. Så punkt slut.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?
 • VICTORIA

  GOOGLA ORDET HALA FÖR FAAAN SÄGER JAG BARA!

 • VICTORIA

  HALAL * menade jag såklart

 • Anonym

  du har helt rätt!

 • VICTORIA

  Varje gång du ska förkalra vilka länder dian kompisar är ifrån så säger du olika länder, Dessie har varit både det ena och det andra enligt dig, sist var hon finsk! Nu är hon zigenare? Zigenare vet du ju ppenbarligen inte vad det är… då skulle hon inte ha varit uppväxt i sverige.

 • vbogdanov

  paow e inte rasist hon har ju BARA sina egna åsikter, jag är utlänning och jag tar inte att paow skriver som hon gör om rasister BARA för man skriver om utlänningar så e man INTE RASIST.

 • Livette

  Löjligt att folk kallar dej för rasist…
  Är ledsen för din skull, måste vara tufft att bli kallad en massa saker av dom där idioterna som kommenterat…fy, take care Paulina. Tack för en fin blogg, kram.

 • Bella

  Man kan vara rasist även om man umgås med utländska. rasister är inte bara svenskar, och om du inte är rasist, så är du extremt dålig på att föra fram dina åsikter, för du fram dem på ett RASISTISKT sätt.

  Så ifall du inte är rasist, bör du nog lägga ner all den här skiten nu istället. du har gått för långt, och skämt ut dig totalt.

 • watchmovies

  Nu förklarar du för oss att du är inte rasist? Men i de andra inläggen tycker man det. Och nu har du ändrat helt och hållet din åsikt? Förklara tack!

 • Dan

  lajv -.-”
  låt oss ”blattar” leva vårat liv & .

 • dreans.blogg.se

  Men ändå gör reklam för sverige demokraterna. Om sverige demokraterna nu skulle styra över sverige skulle alla dina polare åka ut.

  Idiot.

 • FISSY

  DU ÄR RASIST, OCH DET ÄR VÄL INGET FEL MED DET ELLER? ALLA FÅR VÄL TYCKA SOM DOM VILL. . .

 • ellie

  sist sa du att dessie var finsk.. hur ska du ha det?
  svar: Finsk zigenare haha

 • pamela

  ye det är sant asso (:
  hahah, vem fick du en örfil av ? xD

 • Matilda

  Jag tycker du har helt rätt med dina åsikter, det roliga är bara att du är den ända som vågar säga de (skriva det) och då får du kritik, men egentligen tycker många som dig men de våga rinte så för det för de är rädda att få kritiken du får.

 • VICTORIA

  Du ändrar åsikt varje dag. Först skriver du ett väldigt rasistiskt inlägg där du klart och tydligt säger ”jag hatar utlänningar, så är det bara!”, sen när du får lite kritik i kommentarerna blir du jättearg och måste försvara dig med ett inlägg till, där du förmildrar dina rasistiska åsikter lite och säger ”men jag menade ju inte så..” och ”jag menade ju bara att..” och så vidare (fegt undanflyktsskit). Sedan får du ännu fler kommentarer om hur rasistisk du är och du måste försvara dig IGEN. och vad gör du då? Jo du förmildrar det rasistiska du sagt ÄNNU mer. och nu är du helt plötsligt inte ett dugg rasist längre som du väldigt klart och tydligt påpekade från början. (Jag menar ingen är väl så dum så de inte kan bläddra tillbaka i bloggen och läsa allt?).
  Du skriver ofta starka och hårda åsiktsinlägg och verkar vara väldigt fast och orubblig när det gäller din åsikt om ämnet. Men så fort du får lite kommentarer så veknar du och måste släta över dina ”hårda ord” och fega ur, säga att alla har missuppfattat och att du inte alls har de åsikter som du med stora bokstäver och väldigt välskriven svenska skrivit i ett eller ett par inlägg innan.
  Du vill så gärna vara tuff och hård men du veknar så fort någon petar på dig..

 • I' -.-

  Men låt oss blattar vara i fred.
  Gå inte runt och lek president eller något.
  Glöm saken om rasister så lär vi också glömma det.

  Som jag uppfattar det så tycker du att en blatte som går runt och röker,pratar högt i mobilen och så är mindre värd än dig. För det är inte så 😉
  Så sluta leka president hit och dit och håll käften om blattar!

 • Julia

  Håller med dig till 100%, Paulina! You go girl <3

 • emmaajo

  Jag tycker också att halal grejen är djurplågeri och framförallt grymt äckligt! hur kan man tänka så :(?

 • Cornelia

  Älskar sverige och svenskarna. SD ska någon gång vinna och det ska vi fan fixa. Anledningen till att dom itne får lika mkt röster e ju fölr att alla icke svennar röstar för dom partier som ger mest pengar åt dom ……….

 • toby.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Dom som kallar dig rasist är en aning pantade.

  Ska man inte kunna ha vissa åsikter utan att vara rasist?

  Om vi svenskar är så hemska, och vårat land är så hemskt kan väl dom som flyttat hit flytta hem då eller?

  Det hade jag gjort om jag känt mig kränkt utomlands, haha.

 • jeliccc

  Gud vad rätt! fin du är stumpan

 • typ döda dig med en tandborste :D

  Så ifall du inte är rasist, bör du nog lägga ner all den här skiten nu istället. Du har gått för långt, och skämt ut dig totalt.

  HÅLLER MED !

  I ena inlägget är Dessie finsk nu är hon zigenare.
  I ena inlägget HATAR du blattar och skriver hårda ord och sånt.
  Sen när du får syn på våra arga kommentarer så blir du som sagt lite ”mildare” och säger typ ”meh det ju inte så jag menade…”
  Sen får du arga kommentarer igen och då försvarar du dig (IGEN!!) och blir heeeelt orasistisk.
  Hallå vill du att vi ska bläddra bak i inläggen och se allt du har skrivit förrut.

  DU ÄR PINSAAAAAAAAAM BRUDEN.

  JAG ÄÄÄÄÄÄLSKADE DIN BLOGG INNAN OCH TYCKTE ”PAOW, HON ÄR INTE SOM DESSIE OCH KISSIE :D” OCH NU ÄR DU 10000 X VÄRRE!

 • Michelle Natacha Rosén

  Är ni korkade eller? Man kan vara finsk zigenare ? Det var säkert det paow menade !

 • melina

  jag håller med dig i princip hela tiden! <3

 • Anya

  HAHAHAHAHAHAHA
  hur fan kommer det sig då att du är så jävla hatisk mot invandrare?
  Du ger både rasism, nazism och dubbelmoralen ett ansikte. you go paow, you go stupidity.

 • frida

  sverigedemkoraterna är öppet fientliga mot muslimer, är det inte rasism tycker du?

 • Emma


  Du säger ju emot dig själv. Hör du inte det själv?

 • L I S A

  det är bra paow 🙂 ni som inte håller med, gå och ställ er på plattan en fredagskväll så får ni se. snacka inte utan fakta

 • Anonym

  MEN PALLA, hon har så jävla rätt!

 • emma

  Jag tror inte att du förstår att OM sverigedemokraterna vinner så kommer alla dina vänner som är från andra länder att behöva lämna sverige. Och om du inte är helt svensk 6 generationer bakåt så lämnar du sverige också. Det är klart att dom inte skriver ut rasistiska punkter så tydligt, men kolla på punkterna med ett kritiskt öga så ska du se att de är rasisitiska. Det finns en film med Doreen Månsson om just det där. TITTA PÅ DEN!!

 • Nadja

  Patetiskt! Jag möter alltid på unga blondiner som skriker på tåg, buss och stan, röker, dricker sig fulla och beter sig allmänt illa. Men trots det generaliserar jag inte.

  Och innan du börjar snacka om invandrare och integration eller just det, du förespråkar assimilasion, så LÄR DIG SVENSKA! Det är fan pinsamt att en tjej i din ålder inte kan stav eller bilda meningar som man förstår.

 • Mysko

  Så du har läst vad SD står för? Kanske dags att läsa lite utrikes- och invandringspolitik.. Hur kan du uttrycka åsikter som bygger på falsk statistik och dåliga argument utan att veta konsekvenserna för den? För tro mig! Den publicerar inte SD! Väx upp och studera på riktigt, SD utgör outbildade människor utan empati och moral.

  /upprörd statsvetare

 • linnea nilsson

  VICTORIA, gå å dränk dig.
  paow, du har så rätt! svergie demokraterna i riksdagen ja tack!

 • A'

  jag vet inte om paow har skrivit fel eller om det är ni som inte kan läsa!? det står desse är zigenare, inte DESSIE! fast jag vet inte om hon kanske skrev fel men ni kanske ska vara säkra på vad ni skriver innan ni skriver det ..

 • Mysko

  PS: Patetiskt! Jag kommer aldrig läsa den här bloggen igen!

 • LUNAH.

  Du har skrivit så fkng mycke skit om blattar och sen när du har fått jävligt många personer efter dej så fegar du ur.

  Och varför gör det dig förbannad att vi snackar slangspråk ? du har gjort blattar till fkng djur i dina ögon ! shiiiit du är pinsam lek itne politiker på ngt sett , lägg ner me rasist snacket du har blivit FÖÖÖR HATAD.

  PAOW STOR I KÄFTEN LITEN PÅ JORDEN.

  Svar: Jag tar gärna en diskussion med dig. När som helst. Jag snackar ju inte skit, det är ju det du måste försökan förstå.

 • gsdgdsg

  HAHHAHA herregud, klart som tusen att folk blir upprörda när du för dte första inte kan ta kritik och ALLTID måste försvara dig, sedan när du ÄNDRAR DIG OCH DINA ÅSIKTER för varje dag. OMG hur ska ud ha det? Seriöst du har grova problem människa

 • S

  Mina föräldrar är själv invandrare, fast båda jobbar, har utbildning, och får bra lön. Vi är 3 syskon som har toppbetyg i skolan och som alltid får bästa betyg i klassen. Även fast vi går helt ”svenska” skolor, och även fast vi är de enda som har lite brunare hudfärg än de andra ”helsvenska”. Jag kan hålla med dig att de som inte pratar helt ren svenska borde anpassa sig, för om de inte gör det så har dom ingen framtid helt enkelt. Dom tror väl inte att folk ska sitta och anlita dom till ett jobb när de snackar så som de gör? Då har de helt fel iaf. Men jag håller INTE med dig om det där med halal kött. Mina föräldrar och jag är muslimer och jag tycker att du borde göra lite research gällande det. För halal kött är bara en slaktnings metod. Inte djurplågeri. Om det är djurplågeri så vill jag inte ens tänka på vad det är när man slaktar som vanligt. Euuww säger jag bara. Så du menar också att dina kaniner och hundar som du bär på varje dag inte är djurplågeri? Njaa, dubbelmoral kallas det. Så jag säger bara; Googla ordet ”halal” och gör en liten research innan du skriver att det är djurplågeri. Men med det andra så kan jag hålle med dig fullständigt.

 • Malin

  herregud jag blirså förtvivlad när jag läser.. men man får väl inte glömma att du inte är mer än 15 år. du kommer ångra allt du skriver å må dåligt när du blir äldre. att du inte fattar bättre.

  Du säger ju själv att de är ungdomarna de är fel på. då är det väl inte rätt att säga att du inte vill ha in mer folk. du borde du väl stå för att ungdomarna läxas upp mer osv. Det finns hur många snälla/hjälpsamma invandrar och vårat land skulle inte som de är idag utan dem. Dom hjälper oss så vi kan ha vårn lyx kvar. Det flesta invandrare får ”skitjobb” eftersom tyvärr de flesta av oss tycker de har lägre rank. Om inte alla invandrare tog dessa jobb skulle vi vara tvugna att ta dem och lyxen i sverige skulle genast sjuka.

  Det är felet hos dem så beteer sig illa, inte själva invadrarna.. det finns svenska ungdomar som oxå beteer sig illa, men va mycke skriver du om dem? man lägger bara märke till invandrarungdomarna när de egentligen finns så många fler bra invandrare..

  man vill bara ta tag i dig å skaka om dig å försöka banka in något i skallen på dig! men de kommer nog med åren..

  jag var oxå sån i din ålder. fick för mig en sak å fattade inte bättre än att de var så.
  OCH jag säger inte att du är rasist, du har bara knepiga åsikter som någon bankat in i huvudet på dig, som du tyckte lät bra. och sedan kallar att står för..

  Svar: Så jag kan inte ha egna åsikter utan att någon annan bankat ned det i mitt huvud? Då är ju du mer trög än jag först föreställde mig…

 • frida

  jag tycker håller med paulina helt och jag är varken rasist eller sverigedemokrat. jag har växt upp med personer med olika etniska bakgrunder och de flesta är hur snälla och trevliga som helst! sedan finns det som som var mindre trevliga och det var både svennar och utlänningar men mest av det sistnämnda.

  jag har aldrig varit med om att en svensk man som sitter bredvid mig på tunnelbanan tagit mig på rumpan eller gett mig äckliga blickar, men flera gånger har jag varit med om att en man av annan etnisk bakgrund gjort detta. det måste ju ändå tyda på nåt.

  jag har inget emot att umgås med olika folkslag, bara jag får respekten jag ger dem tillbaka. jag har heller inget emot speciella grupper utan är emot de personer som behandlar mig illa.

  fattar inte vad som är så svårt att förstå i det paulina skriver? hon vill bara bli behandlad så som hon behandlar andra.

  okej det blev typ en bok men blev så irriterad -_-.

 • Anonym

  du har rätt paow, fattar inte varför alla håller på så HIMLA mycket!!!! go girl 😉

 • Marissa

  http://truthtobetold.blogg.se – den bästa bloggen om Sex och Kärlek!

  JUST NU: Nya leksaker att recensera!

 • Laila

  du kanske inte ordet rasist så vi byter då eftersom dina vänner är från ándra länder : PAOW MINI RASISTEN , de kanske låter bättre elr vafaan tkr du ??
  Varför ska ja fråga de JAG SÄGER BARA DE JA TKR
  IN YAA FACE!!

 • Ajdina

  Du skriver: ..ungdomar går runt och slåss och pratar slangspråk och säger ” palla leka svensk bre” och då säger jag alltid ” gör det dig mindre svensk för att du säger bre och bråkar? Jag som trodde att eran religon gjorde så att ni visade mer respekt?” så fick jag en örfil.

  Då är frågan vad fan religion har att göra med att ungdomar slåss och pratar slagspråk?.. Jag tror inte att de ungdomar som slåss och svär är så insatta i sin religion. För annars skulle jag kunna fråga dig varför du svär när din religion, som antagligen är kristendom, inte tillåter att man gör det?

 • TanitA

  Nej då inte alls du e absolut ingen jävla rasse SAJJK!!!
  Men sluta ta in oss invandrare da de e ju fan vi som har byggt vissa företag och gjort sverige så jäävla mkt bättre , men visst alla vi kan (blattar) kanske skappar till bråk me kolla pårej själv din äckliga sunkiga FJORTISS!!

 • En tjock katt i en smal värld

  ”sverigedemkoraterna är öppet fientliga mot muslimer, är det inte rasism tycker du?”

  Att ifrågasätta en religion är inte rasism.
  ”Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra. ” från wiki.
  Är muslimer en egen ras? Jag känner nämligen iranska, pakistanska, somaliska och etniskt svenska muslimer. Det var konstigt!

 • Anonym

  helt ärligt så har paow rätt, jag är utländsk, & avskyr ”blattar” som tror att dom är något. och håller faktiskt med om att de är lite för mycket invandrare..

 • awwn

  Visste ni att utlänningar får högre inkomst som arbetslösa än vad de riktiga svenskarna får? Vad sa ni nu då ! 😉 nu vill ni nog skicka bort alla invandrare, ÄR NI RASISTER NU?

 • Tassa

  Seriöst jag brukade se dig som en av de bättre bloggarna som inte snacka massa skit utan skrev om vettiga saker! Men detta är fan sista gången jag besöker din blogg. Du är rasist och du kan inte ens stå för din åsikt! Som det prtscrnade inlägget haha vadå fejk? Du håller med ett parti som vill slänga ut mig, min bror, min pappa och hela min bästa väns famlij! Fuck you ta reda på lite fakta. Håller helt med Amina!

 • king

  du ska inte skriva något du inte vet om.
  det finns massor med svenskar som är som s.k blattar.
  du kan inte göra nåt mot det nu försent!
  lär dig nåt om sverigedemokraterna innan du säger något

 • shiet

  Men du, du kommer alltid att ha rasist-stämpeln, hur mycket du än mognar. Precis som kissie kommer att ha ljug-stämpeln om men hon börjar tala sanning, eller som Kenza alltid kommer att ha perfekt-stämpeln.
  Det är just därför småtjejer som du inte borde blogga. En sekunds obetänksamhet och du blir stämplad, och du får nog skylla dig själv.

 • eelinkarlsson

  folk är verkligen dumma i huvudet.. dom tror att alla utlänningar kommer åka ut ur landet om SD vinner haha? Klart dom inte kommer! Vart skulle dom i så fall sändas om dom inte hade något hem?

  GO SD. GO PAOW.

 • Anonym

  sverigedemokraterna tycker att om en invandrar 15åring snattar EN gång, så ska hela familjen omedelbart utvisas. Tycker du detta är rätt?
  Vad ska man i så fall göra med en svensk 15åring som snattar? Hugga av honom ett finger?
  De tycker även att invandrare bara ska få gifta sig efter att de har fyllt 24 år?
  BARA INVANDRARE, är inte detta ett tecken på enorm rasism?
  Jag hatar dig inte, tycker faktiskt du är bra på många sätt, men rasist är du oavsett om du vill det eller ej.

  Svar: Kan du visa mig var du läst detta om Sverigedemokraterna…?

 • Anonym

  DET FINNS NÅGOT SOM HETER YTTRANDEFRIHET VILKET INNEBÄR ATT PAULINA FÅR TYCKA OCH TÄNKA VAD HON VILL.

 • mariella

  HAHAHAH ofta dessie e finsk zigenare???!! jag är det 😛

 • emmilie toller

  Du har såklart helt rätt. du är en tuff brud som verkligen vågar att stå för din åsikt. det är verkligen inte många som vågar gör det, tyvärr ;/ du ska skita i alla dom som tror att du är rasist bara för att du vill att sverigedemokraterna ska in i rikstan. så att det blir ordning någon jävla gång i detta land. jag ska iaf rösta på dom & jag känner måååånga som ska göra likadant som jag. inte för jag är rasist. vill bara att sverige inte ska tar in så himla många. det kommer att sluta med stora problem om detta håller på. PUss!

 • elin

  det dummaste jag har hört!

  du måste vara efterbliven , om det bara handlade om djuren, varför nämnde du det på de sättet då !? & håller du tummarna för att SD vinner? de är samma sak som att säga hejdå till dina vänner. nice, bra kompis där (Y)

 • hata paow

  du är visst RACIST! minns du : alla mörkhyade är inte människor? MINNS DU DET ?? ELLER HAR DU REDAN GLÖMT?? alltid tyckt du var cool men du verkar ju ändra dina åsikter hela tiden o jööddla runt som ett jävla mumintroll

  Svar: Var på min blogg har du läst det?

 • oo

  Nä Paow, klart att du inte är en rasse, du är bara en nasse.
  DU borde ta och kolla upp vad DET betyder 😉

 • M

  Håller med dig helt och hållet. Liksom, vi har uteliggare i Sverige men släpper in massor av folk från andra länder! Tycker att vi ska få ordning på Sverige först, sen hjälpa andra från andra länder.

 • h

  Du drar alla över en kam. Finner inte ord för hur korkat du och många som kommenterat uttrycker sig. Ni har ju ingen aning vad ni snackar om, du är 16 (?) år och kan inte ens grunda dina argument i korrekt fakta. Tragiskt ….

 • Dezzaan

  Nej Paow, du är inte rasist. Du är NAZIST och det är skillnad

 • oo

  Och just det, tyck vad du vill, MEN uttala dig inte så himla fel. ALLA vet att invandrare och utländska har mycket bättre koll på sina barn än vad svenskar har, så fånigt och korkat av dig att skriva så.Om du nu vet så himla mycket att du kan uttala dig,så borde du veta det.

  Som sagt, tyck vad du vill, men gör dig själv en tjänst-skäm inte ut dig på ett sådant sätt. Det sänker hela din ”modigt-att-jag-säger-vad-jag-tycker” och du låter återigen -korkad.

  Peace out !

 • Anonym

  BRA SKRIVET PAOW:D <3333

 • razan

  det me att föräldrar inte vet, e sant !!

 • maritta

  ÄR DET NÅGON SOM SÄLJER 2 LADY GAGA BILJETTER TILL GLOBEN 7 MAJ? JAG ÄR INTRESSERAD! SITT PLATSER! MAILA: [email protected]

 • razan

  MEN det beror inte på föräldrarna det beror på barnen som gör saker utan att föräldrarna vet, dock hos flesta svenskar så bryr sig inte föräldrarna, kolla bara dessie.. och såfort en svensk e 18 år måste den flytta ut, får dricka osv..
  MEN föräldrarna bryr sig inte, HOs oss utlänningar bryr föräldrarna sig

 • Dezzaan

  Du skriver om ”blattar” som står och pratar högt, röker och använder slang, men själv är du typiskt en sån tjej som leker full, skriker när hon pratar för allas uppmärksamhet & beter sig allmänt fjollig. Man ser ju bara på dina festbilder & festvideobloggar att du beter dig värre än dom som du just skrev om.

 • Angelica

  Alltså varöfr skriver folk och säger att su är rasist, jag fattar inte, känner dom sig hotade eller har dom bara tråkigt.. ne paulina, fortsätt vara dig själv och håll fast vid dina åsikter!

 • razan

  men en fråga, amir e ju muslim? steffi också.
  tror du inte dom tar illa upp av att du skriver att halal är djurplågeri, ?
  även OM det INTE är det.

 • aöex

  HAHAHA DESSIE ZIGENARE FAN VA PINSAMT !

 • Anonym

  ditt smuts! Blanda inte in religonen!

 • Moa

  DU HAR SÅ JÄVLA RÄTT PAOW! HALAL-SLAKT ELLER VAD DET HETER ÄR DJURPLÅGERI OCH ALLA SOM SKRIVER ANNAT ÄR IDIOTER!

 • joanna

  DET STÅR JU DESSE ERA IDIOTER?
  INTE DESSIE! HAHA,

  kan ni läsa eller? hon kan ju såklart ha en kompis som heter desse? och inte dessie..

  DUMMA IDIOTER.

 • miimo

  gumman det är nte bara blattar som beter sig så , finns masssa svenskar somm förstör skit mycket , så jo du visar att svenskar är mkt bättre fast det inte är så ..

 • J V H

  Du har så rätt Paulina, vad mer ska man säga? Sverige klarar inte av flera invandrare.

 • Jessika

  Okej , du vet lite om SD men läs mellan raderna.
  SD säger att dom vill minska invandrarna. Egentligen vill dom ha ut alla invandrare i Sverige men dom kan inte skrika ut ”ut med alla jävla invandrare” för då skulle Jimmie Åkesson verka som Hitler. Så istället för att låta som den människan som 95% av jordens befolkning hatar tonar dom ner det hela.
  Jag tycker heller inte om de nya svenskar som kommer till Sverige och bara kan röka och säga ”knulla mig din jävla hora” Jag tycker att om man kommer till ett nytt land ska man lära sig språket oh respektera landet.

 • Anonym

  För guds skull alla ni som kommenterar så jävla negativt, ge er. Detta är hennes blogg och hon får i stort sätt skriva vad fan hon vill och vad än hon tycker. Gillar ni inte det så SLUTA LÄS. Svårare än så är det faktist inte. Det är väl bättre än att lägga er jävla energi på detta hela tiden, har ni inget bättre för er? Hon är 16 bast, lite mycket för henne att veta om hela Sveriges jävla politik? Vill hon vara Sverigedemokrat så låt henne, det finns uppenbarligen ingenting ni kan göra åt saken. Bara för hon är det så betyder inte det att ni behöver göra desamma, eller hur?

  Jag kan dock hålla med om att hon skriver på ett sätt som kan vara lätt att misstolka, men försöka att sluta leta efter fel hela jävla tiden! Sluta se det så kritiskt och försök fatta vad det är hon menar istället.

  Jag kan hålla med er om att det finns lika många stupfulla och omogna och allmänt störiga ”svenska svenskar” (alla som är födda i Sverige är fan svenskar, men ni fattar vad jag menar) som s.k. blattar. Men iallafall där jag kommer ifrån (Helsingborg) så är det fler ”blattar” som håller på med skit. Med det menar jag vandalisering, misshandel, stölder, droger osv. Inte att vara stupfull och störig, det har fan alla varit, oavsett hur man ser ut eller var man kommer ifrån. Självklart finns det ”svenska svenskar” som också gör det, men I STORA DRAG är det mest ”blattar”. Och det säger jag utan att vara det minsta rasistisk, det är bara ett FAKTUM. Härifrån iallafall.

  Hon har försökt förklara sig för er ett antal gånger, men jag fattar inte varför då ni uppenbarligen inte verkar fatta ett piss. Man behöver inte vara rasist för att säga att det finns FLER ”blattar” som håller på med skit än ”svenska svenskar”. För det är så det är bara. Med det menar jag varken att det inte finns ”svenska svenskar” som gör desamma, eller att jag drar alla ”blattar” över en kant. Kallar ni mig rasist för det är ni fan ta mig dumma i huvudet. Vi lever år 2010, det är såhär det är. Learn to deal with it.

 • bella

  fyfan paulina. du är patetisk. pinsam

 • j

  okej 🙂
  då hade jag helt fel om dig ! 🙂

 • Melina

  alltså gumman du vet inte ens vad du pratar om helt seriöst. För det första så borde du nog lära dig lite med o halal kött din pantade blondin. För det andra så borde du ta reda på lite mer fakta om SD för du verkar inte veta ett skit. Men du går ju inte i skolan så det förklarar en heeeel del.
  För det trejde så borde du lära dig mer om religion eftersom i religioner så visar man respekt för de som visar en respekt. O du visar inte oss respekt så varför ska man visa respekt för en blåst pantad idiot som du? OOOCH för det fjärde så är ”bre” inget påhittat ord om du tror det och man är inte stökig ”blatte” för att man andvänder det ordet. Utan bre kommer från albanska språket men det visste du ju såklart inte…jag menar kolla på dig.
  Så ta reda på mer fakta om saker och ting innan du öppnar din stora käft och om jag någon gång får tag på dig så är det synd.
  O ja,jag är blatte och ja skiter i om du nu säger ”det är sånna som dig som inte borde få vara här blabla…” bullshit!
  Jag tänker inte sitta här och tolerera att du sitter och skriver sådant så om du inte håller käft så får du ta konsekvenserna och nu kan du ta detta som ett hot eller vad du vill. I DONT GIVE A FUCK!

 • jennifer

  Bra sagt paulina!

 • matilda

  jag tror inte heller att du är rasist. jag har fått den uppfattningen att du ogillar ”idioter”, svenska som utländska. men däremot så är inte rasism att man ogillar någon med en annan hudfärg. rasism är att man delar upp människor i olika raser.

 • felicia him self

  Ni som säger att hon är nazze, jag skulle verkligen vilja att ni förklarar varför?
  vad i helvete har nazism att göra med att sverige inte klarar av fler invandrare.
  Och majoriteten av dessa kommentarer som inte gillar inlägget, är skrivna av. Just de. Blattarna själva. Razzzan hit dezananalala hit.

  Fortsätt stå upp för dina åsikter, för mer rätt än vad du har, kan man inte ha.

  Och kan lägga till att HALAL är visst djurplågeri. Klart att du ”razan” inte tycker det som säkert är uppväxt med slakteri på detta vis på din egen bakgård. Dock har vi någon typ av moral i sverige, vi försöker få djuren att lida så lite som möjligt.
  Samtidigt ska jag inte ljuga om att jag inte äter kött, men jag försöker absolut undvika det & jag skulle aldrig få för mig att sätta på mig äkta skinn eller päls. Det gör mig bara äcklad och förbannad.

 • Jenny

  Men din jävla idiot, det kanske är DU som ska kolla upp vad sverigedemokraterna står för i första hand!
  Du tar nog priset i idioti jävla stockholms blondie.

  Skaffa argument & kunskap innan du öppnar käften.

 • Caroline

  I vilket fall har du mycket kvar att lära dig. Till exempel vet du fortfarande inte vad en enkel sak som halal betyder.

 • Andy

  ”Rasist” är det mest missbrukade ordet under vår livstid. Få vet vad det egentligen betyder längre. Att Sverige har massiva problem måste man vara blind för att inte se. Ni som är tonåringar idag avundas jag inte, Sverige om 50-100 år vågar jag knappt tänka på.

  Let’s face it – omvärlden ser oss som extrema när det gäller invandringsfrågan. Vi ställer inga motprestationskrav, bara komma hit och få livstids försörjning. 5% av de som kom förra året var riktiga flyktingar med skyddsbehov. 5% hade id-handlingar, med andra ord släpper vi in vad som helst utan att veta om det.

  De ENDA som vågar ta tag i frågan är just Sverigedemokraterna, som är allt annat än rasister. De sätter sitt eget folk först – något som är normalt i resten av världen, utom här. Faktum är att det finns många invandrare i SD, fler än i många andra partier faktiskt.

  Okunskapen när det gäller SD och hela den här frågan är skrämmande. Våra politiker och media har mörkat dessa frågor fram tills nu, när internet blivit var mans egendom och det inte längre går att tysta ner det hela.

  Läs på, jag rekommenderar bloggarna Fria nyheter och Politiskt inkorrekt, samt denna som är en bok i bloggformat om hur det gick så snett i Sverige: http://exitsverige.blogspot.com/

  Stå på dig Paulina! Du verkar vara en väldigt klok ung tjej som ser sånt andra antingen inte vill se eller blundar för.

 • Anonym

  Du förstår inte hur idiotisk du låter, ”paow”.

  Rasism betyder att man inte tycker alla raser har samma värde, vilket du verkar stämma in ganska bra på. Du säger ju att dom inte ska få komma in i Sverige, men har inte alla rätten till att bo i ett land där man kan känna sig säker? JO det ska man ha. Men du säger ju nu att dom inte ska få komma hit, och att alla inte ska ha samma rättigheter. Utan att vi ska vara snåla och behålla landet för oss själva. Det är fan idiotiskt paow, du är idiotisk när du säger att du inte är rasist när du tydligen är det.

  + så om sverigedemokraterna skulle styra landet skulle dom skicka hem dina kompisar utan att blinka. Tänk på vad du säger.

 • omg !

  jag fattar inet varför ni sitter här & slösar bort eran tid på en 15 åring ? rasist = svenne som HATAR blattar, som kollar snett på blattar, som spottar på oss blattar, är helt respektlös mot oss blattar !
  är det paow gör ? näej, tror det inte, har inte sett det, har inte märkt det heller, vafan ska ni sitta här & förlora eran tid för ? ni skriver ner det ni tycker & tänker, hon gör detsamma, så nu är det inget mer med det. låt henne ba va, livet leker när man e i ungdomsgänget. det kan inte vara lätt för henne när ni håller på så mot henne. halal är när judar & islamer slaktar djur på ett sätt, att dom skär djuren i halsen & tro mig, jag har läst om det i skolan.
  ni ska vara stolta för den ni är, det tror jag att paow är det också,
  ni ska inte göra som andra säegr, följ bara era egna vägar & det är det paow gör.
  så shut tha fuck up babes (:

 • nadja

  Asså shit, Paow visst du säger att du inte är rasist men innan du öppnar din mun måste du kunna uttrycka dig själv bättre. och jag tror inte heller att du är rasist
  så du tar personer efter hur dom pratar? :S
  så innan du öppnar din mun tänk och utryck dig mycket bättre för det är därför typ 95% av dina läsare tycker att du är rasist. 🙂 😉

 • Bella

  Vare sig om Paulina skulle vara rasist eller inte så har hon fan rätt till att ha sina åsikter! Förstår mig inte på era människor som lägger ner tid på att kranka ner henne hela tiden. Va fan låt henne va och ha sina åsikter, som sagt alla har sina egna åsikter och ni har era egna, right? Så sluta hålla på med Paulina.

  Btw, WORD Paulina! Håller helt rätt med dig 🙂

 • Mandy

  ”Att inte släppa in lika många invadnare är inget rasistiskt. Det är bara det att sverige inte klarar av det. punkt slut” JAHA var det din poäng? Jag trodde du snackade om att invandrare inte sköter sig. Vad vet du om vad Sverige klarar av? Om Sverige inte hade klarat av det, så hade vi väl för i helvete inte ”tagit in” mer invandrare? ÅH jag blir så förbannad när små 15-åringar som du försöker förstå sig på politik, om du nu INTE är rasist och faktiskt vill debattera invandringspolitik så tycker jag att du kan skriva en politisk korrekt lista över för och nackdelar. INTE skriva att invandrare inte sköter sig, för DET, lilla gumman, DET är fördomar som grundar sig på rasism.

 • ANNNAAAH

  jag är också sverigedemokrat. wiho.

 • ´J

  Jag tror inte att du är rasist ser ju vilka du umgås med.
  Men sen skrev du en hel massa som verkligen fick folk att koka upp av ilska.
  En av de sakerna du bland annat skrev var; att vi mörkhyade inte räknades som människor.
  Det är väl klart att man misstänker att du är rasist då. Du är säkert en jättetrevlig person i verkligheten, men sen har du en blogg som du skriver skit i. Om du inte vill bli missförståd sluta dra alla blattar över en kam. Du är ingen rasist men du har fördomar om blattar , säg så istället.

 • FUCK IT

  Wtf jag har varit med om att jag har blivit TJAFSAT och kallad saker av SVENSKA MÄN FFS och jag är fan chilenare . EXTREMT FULT AV ER CP FANSKAPER att sitta och skriva att bara män med invandrar backgrund tafsar och säger saker.

  IDIOTER FINNS I OLIKA FÄRGER OCH TYPER. PAULINA HÄR VISAR ATT HON ÄR INTE BARA OUTBILDAD LITEN BRUD MEN EXTREM NÄRSYNT PÅ SAKER. TOO BAD ATT D HAR HÄNT SAKER FÖR DIG LITTLE LADY MEN INSE FUCKING FAKTUM DET HÄNDER ALLA. FULT UTAV DIG ATT DU BARA PÅPEKAR ATT INVANDRARE SITTER OCH SKRIVER SAKER OCH SÄGER SAKER MEN NÄR MAN LÄSER DIN BLOGG HÄR SKRIVER ATT ÄVEN SVENSKA BRUDAR HAR KALLAT DIG FÖR ALLT MÖJLIGT.

  DU ÄR BARA 16 ÅR GAMMAL OCH DU SKYLLER PÅ DIN ÅLDER. DU ÄR MER EN FJORTIS ; DU SKÄMMER HELT UT DIG ATT SKRIVA SAKER SOM DU INTE VET. VISST HAR DU RÄTT TILL DINA TANKAR OCH ÅSIKTER MEN HA DEM FÖR DIG SJÄLV DUMBO ( SOM ELEFANTEN DUMBO)

  JAG SKULLE GÄRNA DRA EN FET KAM ÖVER ALLA SVENSKAR KILLAR SOM HAR KALLAT MIG FÖR SAKER NÄR JAG HAR GETT DEM NOBBEN,INTE TILLÅTIT DEM ATT TAFSA MIG ELLER NÅT LIKNADE FÖR DET FINNS TREVLIGA SVENSKA KILLAR:
  SAMMA SAK MED SVENSKA TJEJER,ATT DEM ÄR EXTREM FALSKA OCH TROR SIG ASMKT MEN WTF ALLA SVENSKA TJEJER ÄR INTE SÅ.

  SOM SAGT IDIOTER FINNS ÖVERALLT OAVSETT VART MAN KOMMER IFRÅN. BTW SD DEM ÄR VISST RASISTISKA. LYSSNADE PÅ NÅGON PÅ P3 ELLER NÅT OM DEM KOMMENTERADE MED EN SKRATT ATT SVARTA HAR MER SJUKDOMAR ÄN HUNDAR. DET VAR FRÅN EN REPORTAGE NÅGON HADE GJORT OCH SPELAT IN ALLT I SMYG.

  UTTALA DIG INTE OM SAKER SOM DU INTE SEN KAN STÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Lisa Axevi

  Till dig paow:
  För drygt ett halv år sedan började jag få ett intresse för bloggar. Jag kollade in din blogg och tyckte att den va väldigt bra. Sen den dagen har jag läst din blogg 24/7. Så fort jag sätter på datan börjar jag alltid med att kolla in din blogg och se om du har uppdaterat. När jag tänker på det själv så låter det egentligen helt sjukt att man kan vara så besatt utav någons vardag men jag kan bara inte hjälpa det din blogg är så jävla bra! Man märker verkligen att du är dig själv när du skriver och jag tror att det är just därför jag gillar din blogg så himla mycket. Efter att ha följt din blogg soppas länge tycker jag att det är väldigt konstigt att du och din blogg bli förknippad som en fjortisblogg för det är verkligen det sista du är. Oj nu blev allt väldigt långt här märkte jag men iaf det jag vill komma fram till är att du är en RIKTIGT BRA bloggskrivare. Du uppdaterar flitigt och skriver om intressanta saker, du har alltid din egna åsikt om saker och ting! Keep on doing what you are already doing, och låt inte någon trycka ner dig för dom är inte ens i närheten så grymma som du är! Peace out.

 • T

  Okej Paow, tycker du att det är värt att skicka ut alla invandrare bara för att en större del av invandrar-ungdomarna beter sig illa? Tycker du att det är värt att skicka ut alla dom hårt arbetande invandrare, som kämpat jävligt hårt & offrat allt bara för att kunna ta med sina barn till ett säkrare land, bara för att du inte gillar att se invandrare svära för mycket?

  Det där med att bete sig illa handlar absolut inte om vart man kommer ifrån, det handlar om uppväxten. Och de flesta invandrare har tvingats gå igenom mycket, sånt som du slipper. & om du för en gångs skull tänker till lite så skulle du nog märka att de flesta svenskar med dålig bakgrund beter sig MINST lika illa. Ska vi skicka hela sveriges befolkning till Afrika bara för det eller? Inte? Nej precis din idiot.

  Tänk på vad du säger!

 • Anonym

  Hej paulina. Jag tycker det skulle vara bra att du la upp den här texten på bloggen. För du är trotsallt bara 14 år, eller? Dina fans är 11-15 år och då tycker jag att både du och dem ska ta åt sig av den här texten jag skriver. Du ska ha klart för dig eller rättare sagt, NI ska ha klart för er att har man fördomar mot andra så är man rasist. Punkt slut. Tyck vad ni vill, men så är det. Dessutom som du säger ”Jag är kompis med henne som är från brasilien och honom från spanien”. 1. Det spelar ingen roll. För så du uttrycker dig om utländska människor, som har all rätt i världen att bo vart dem vill (utan att förstöra, det finns svenskar som förstör för dig också, bara att du är blind och det verkar som om du inte har öppnat ögonen ännu.) 2. Du läser inte kriminologi som jag, du har inte ens gått klart skolan för det första. Du äger bara en liten fjorreblogg som jag vill spy på. (andas…) Det du är kallas för: Smygrasist. Do you understand? Du kastar ut dig fördomar samt försöker på något sätt försvara dina fördomar och dig själv genom att säga ”JAG ÄR INTE RASIST, JAG HAR VÄNNER SOM ÄR UTLÄNDSKA”. Jahapp… undrar man ju då. Så du är kompis med utländska människor när du uttrycker dig på det sättet och tänker gå med sverigedemokraterna. Jag tror inte dem vill ha oallmänbildad liten skitunge som inte kommer växa upp försen vid 40 års åldern. Man ser verkligen vilka människor du drar dig till, som är då utländska. Du umgås med utländska människor som skäms för vart dem kommer ifrån, och du drar dig till dem för att du vill ha någon jävla back-up som kan hålla med dig om dina åsikter. Det du säger är bara allmän jävla skit. Vart är dina föräldrar? Och jag hoppas, för din skull och för alla att ni verkligen tar till er det här, framförallt du, som driver en utav sveriges största bloggar. Det spelar ingen roll om du har en blogg. Du är inte klar i huvudet ännu. Om jag vore din mamma skulle jag gett dig på käften för länge sen och gett dig utegångsförbud i ett år och några månader.

  Mvh H.S

 • Paooow

  Jag vet inte hur du klarar av pressen att folk ständigt klagar allt oftare på dig , hatar dig av särkilda anledningar men sen ; vem sa att du skulle skriva så om du inte kan försvara dig själv? Hoppas att du inser att folk alltid kommer att vara hatisk mot dig. Det är bara att ha det som en ny vana

 • D

  öh, jo – är du sverige demokrat så är du rasist. Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Vad tror du händer om de hamnar i styrelsen? då är inte allt så oskyldigt längre. gör såhär, gå runt och fråga ett par människor på stan och fråga dem om sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Du kommer få svaret ja av de människor som har något vett i skallen, det kan jag lova dig.
  Stackars dig, din blogg finns ju bara för att du ska kunna försvara dig själv. Varje gång jag tittar in i din blogg så är det något nytt du försvarar dig mot. Tråkigt att läsa framförallt!
  Lär dig lite om livet, se världen på perspektiv och sluta vara så löjlig. Tror en 5 åring vet mer än du! Du försöker bara framstå som en smart människa i din patetiska blogg. Synd..

 • razan

  ”felicia him self” är du trans?

 • S

  du är så himla tragisk paulina.

 • razan

  äkta päls eller äkta skinn gör jag det? på något sätt?
  eller gör flesta blattar det?
  din jävla sharmota trans

 • razan

  okej felicia vad betyder Haram ? vad betyder Halal?
  så du ska veta?

 • ??????

  men bara hållkäft din okunniga dumma jävel! du tror att du är så smart med dina långa inlägg va?? ta tag i skolan sen kan du snacka….

 • elin

  du är bäst Paow ! ;D

 • elin

  asså snälla, ni som tjatar på det där att paulina har sagt att dessie är finsk ?
  ni har inte tänlt på att man kanske kan vara en finsk zigenare?
  haha snälla väx upp no lifers…

 • Teddy

  Så konstigt att invandrare har så dåligt koll på sina barn som enligt dig stämmer. Konstigt att dina päron inte lärde dig att gå i skolan istället för att skriva sådan dynga på bloggen. Inte nog att du inte vet så mycket om
  ämnet men du skriver som en kratta.

 • Amanda

  Så många som tycker precis som du, men inte vågar säga det för de är rädda att bli kallade rasister, fortsätt Paow, du är verkligen bäst ! <3

 • Melissa

  Paow, du får helt enkelt skylla dig själv. Det är klart att du får kritik och problem om du skriver på en stor blogg om något sådant, det är klart att du ska få yttra dig. Men detta är fel sätt. En fråga, hur mkt vet du egentligen om SD? Dom är rasistiska hela bunten, det är det du inte förstår. Du är bara 16 och jag kan förstå dig, men man kan inte alltid skylla på sin ålder gumman. Dags att du tar eget initiativ och om du verkligen har något att skriva eller säga om religion så ta det med någon person öga mot öga istället för att få folk att bli förbannade här.

  Du är inte perfekt själv, du är ju full, dricker, festar, skriker ute på gatorna? Finns massa videon, betyder det att du är samma skit ? Dra inte alla över en kam, tänk på vad du skriver istället för att yttra dig, det kallas dubbelmoral. Du får ta dina konsekvenser, folk kommer alltid att stämpla dig som ” RASIST ” även fast du inte är det.

 • Anonym

  Paow, du får helt enkelt skylla dig själv. Det är klart att du får kritik och problem om du skriver på en stor blogg om något sådant, det är klart att du ska få yttra dig. Men detta är fel sätt. En fråga, hur mkt vet du egentligen om SD? Dom är rasistiska hela bunten, det är det du inte förstår. Du är bara 16 och jag kan förstå dig, men man kan inte alltid skylla på sin ålder gumman. Dags att du tar eget initiativ och om du verkligen har något att skriva eller säga om religion så ta det med någon person öga mot öga istället för att få folk att bli förbannade här.

  Du är inte perfekt själv, du är ju full, dricker, festar, skriker ute på gatorna? Finns massa videon, betyder det att du är samma skit ? Dra inte alla över en kam, tänk på vad du skriver istället för att yttra dig, det kallas dubbelmoral. Du får ta dina konsekvenser, folk kommer alltid att stämpla dig som ” RASIST ” även fast du inte är det.

 • Anonym

  Hej, paow igen. Det är H.S. Jag tycker att du borde träffa mig och diskutera riktig jävla politik. Nej, du är inte Sverige demokrat. Du verkar vara vilsen! Så träffa mig en dag och diskutera politik, så ska vi se om du är lika ”vettig” som du verkar att vara här på bloggen.

  Puss och en massa kramar.
  Eller du hänger väl rätt ofta i stan? 🙂 Dåså, om jag ser dig så kan jag gå fram till dig och diskutera med dig, så ska vi se om du kan använda alla politiska bergrepp som du har i ditt lilla huvud. Good luck!

  P.s Lär dig stava.

 • SARA.. AA SARA?!?!

  Hoppas du gör ett helt inlägg om min kommentar! Paulina du är 15 år eller hur fan gammal du nu än är. Genom att säga; Hoppas SD kommer in i riksdagen, så är det fan inte konstigt att folk tar dig som rasist. SD’s mål är att Sverige ska bli svenskt, utan invandrare. Går du ens i skolan? Om du ens gör det vad pluggar ni? Geografi, Religon. Börja gymnasiet och lär dig, plugga B och C kurser så kanske du lär dig något inom politik. För jag kan slå vad om att det du vet är inte ett skit. Jag skiter i om du har en blogg som många läser, mammas död det är inte ens coolt. Du tjänar en skit summa och jag kan SLÅ VAD om att jag tjänar mer än dig genom att gå i skolan, få studiebidrag och ha ett jobb vid sidan om. Så sluta lek status för helt seriöst, du är ingenting? Tydligen så har du inte ens råd med tandställning. Och HOPPAS du gör ett inlägg om min kommentar, och jag HOPPAS att jag nångång träffar dig, så kommer jag fram och säger ALLT det här i ditt ansikte. Snälla ”paow” vadå Paow, är du ett barn eller? med W på slutet. Snälla väx upp.

 • sandratasic

  det kanske du borde tänka på innan du stämplade dej själv som rasist ha? 🙂

 • madelene

  du läser nog inte de här men om du gör de så tycker jag att du har helt rätt i allt du skriver, men att du skriver de så många gånger och blir irriterad för att folk kallar dig för rasist är nog ett misstag. du borde stå på dig istället! och visa att du får ha vilken åsikt du vill, rasist eller inte. btw så har du en grym blogg!

 • Sara

  Alltså Paulina, nu får du faktiskt ta och bestämma dig vad för typ av tjej du vill vara. Det spelar ingen roll vart dina vänner kommer ifrån, du är emot dom och deras familjer. Så varför du alltid tar upp det som försvar, det fattar jag inte.

  Men enligt mig så får du ha din åsikt, det spelar ingen roll för mig,
  men du behöver ju inte skriva ut den inför alla dina läsare som vissa faktiskt ser upp till dig och vill vara som dig, du är en förebild för vissa här, bete dig som en också.

 • Sara

  Sen kan man väl tycka att alla som kommenterar här borde ta en titt på ett slakteri här i Sverige och sen ta en titt på hur en halalslakt går till, ni kommer nog vara mer emot det första.

 • Sandra

  Du vet inte vad halal är. Det är tvärt emot vad du säger. och vet väll om att sverigedemokraterna tänker förbjuda homo äktenskap?

 • Anonym

  HAHAHAHA

  det här är för fan patetiskt, läs på lite om vad SD står för.

  Du är perfekta väljaren, okunnig om vad SD är, står för, vilka motiv de har och deras förflutet.

  Du är perfekta bruden för en nazist.

 • LUNAH

  kaxig paow stor i käften liten på jorden

 • Anonym

  att du är sverigedemokrat visar verkligen att du inte vet något om politik. Sverige demokraterna är för white trash att rösta på dem. Det ändå som är bra med dem är att det partiet har ansett att man inte kan ta in hur mycket invandrare som helst för jobben räcker inte till alla. det är unifär det, annars är det sjuka i huvudet. Läs dig in ordentligt i politiken om du ska uttala dig som du gör.

 • JJ

  TYP 90 PROCENT AV ALLA SVENSKAR TYCKER PRECIS SOM PAOW, BARA DE ATT HON ÄR DEN ENDA SOM KAN SÄGA SOM DET ÄR. HON HAR SÅ JÄVLA RÄTT. TYCKER PRECIS SOM HENNE, SKA INTE ALLA FETA BABBAR SÖKA UPP MEJ OCH ”SLÅ SÖNDER” MEJ OCKSÅ DÅ? ALLA INVANDRARE SOM VILL FLYTTA TILL SVERIGE BORDE FÅ GÅ EN KURS ELLER NÅGOT DÄR MAN LÄR SIG ATT I SVERIGE BEHANDLAR MAN KVINNOR MED RESPEKT, MAN UPPFÖR SIG SOM FOLK, MISSHANDLAR INTE SIN FAMILJ OCH GIFTER SIG INTE MED SINA KUSINER. OM INTE DET PASSAR SÅ KAN DOM STANNA I SINA STÖRDA LÄNDER. DE VÄRSTA ÄR ATT DOM FÖRSTÖR FÖR ALLA INVANDRARE SOM FAKTISKT VILL LEVA SOM SVENSKAR OCH UPPFÖR SIG.
  OM NI SKA BO HÄR, FÅR NI FAN TA SKÄRPA ER, SKÖT ER FÖRFAN!

 • ida

  Asså antingen så är det jag som inte fattar alla dina texter om rasism eller så vet jag inte för alla säger att det du skriver gör dig till rasist men jag fattar inte vad det är hon säger som gör att hon är rasist? Jag tycker bara att hon skriver det hon tycker! Och hallå, blogg är ju trots allt dagbok på nätet! Man borde ju få skriva vad man vill! Jag menar, hade hon skrivit allt detta i en dagbok och sedan någon person hittade hennes dagbok så hade den personen tyckt att hon skulle bli någon president för hon visste vad hon ville och hon kunde stå för det! Men om ni tycker att hon är rasist så ring polisen och låt dom se hur texten är skriven! Skriv inte en jävla massa komentarer, vem mår bättre av det? Och om ni som tycker att hon är rasist, hur kan ni tycka om hennes blogg? jag menar det kan ju inte vara första gången ni läser den. Men om ni gillar att läsa rasistiska bloggar så är väl inte det så himla mycket bättre än att skriva den bloggen!

  Oj shit vad långt det blev!

  Puss och kram

 • JJ

  FELICIA HIM haar helt rätt, precis som paow!

 • anita

  försök inte ens rädda dig själv ur skiten. nu har du fastnat och kommer inte loss. sluta låtsas att du vet något när du inte har en aning om vad livet är ens. sluta snacka bullsh’t hela tiden. hela du är full med skit, dubbelmoral och trams.

  du är 16år och inte barack obama. du får fan ta och stå för vad du skriver? du fattar väl att det får sina konsekvenser. du fattade väl att det skulle bli rena jävla upproret när du sitter och spelar miss smart? nu är det sagt och nu får du stå för dina åsikter. även fast dom är fyllda med ingenting vettigt, och alla hatar dig. men inse fakta paow, du är född för att hatas.-

 • Mäthä

  Ändra inte din åsikt hela tiden. Precis som VICTORIA skrivit så ändrar du hela tiden din syn på invandrare, och anpassar den mer efter läsarnas åsikter och begär. Varför skrev du en massa utdrag av ditt tycke för invandrare efter det första inlägget? Förklarade du inte allt i det då?
  Det du skrivit nu, verkar vara något annat än det första inlägget.Jag tror nästan att du lärt dig av andras kommentarer och fått en bättre syn på vad som är rätt och fel.
  Om detta inte är fallet, måste du lära dig att beskriva din åsikt tydligare, som du gjort nu. Annars tolkar man bara allting fel.

 • Felicia

  bra paow. jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte gillar dig så mycket, men just om det här har jag hållit med dig. jag har förstått precis vad du menar och blivit arg på alla idioter som är så korkade och misstolkar allt du säger. bra att du förklarar dig men folk kommer stå fast vid sina åsikter om dig ändå. tyvärr.

 • isabellealexandra ღ

  DET ÄR BETEENDET VI INTE GILLAR, inte fan är det för färgen på hyn!!!
  och ni som säger att svergie inte hade varit nånting utan alla SK ”BLATTAR” ( invadrare skulle jag vilja säga ) ni har så FEL
  dom invadrarna som kom på 50-60 talet gjorde stor nytta i vårat land, dom arbetade och visade att dom verkligen ville bo här.
  dom som kommer hit idag bidrar inte till ETT JÄVLA SKIT. vad gör alla turkar (ursäkta att jag uttrycker mig så) men allvarligt vad gör dom? dom går på socbidrag och bor 100 stycken i en ligen lägenhet och skiter i att jobba och låter deras barn härja runt och förstöra.
  liksom hur kul kan det vara att krossa busskurer?

  dagens invadrare är ett skämt.
  det är ren fakta.

 • JJ

  de är så jävla typiskt, att folk ska bli hur jävla upprörda som helst av att man säger va man tycker. de räcker me att man ber man en blatte dra åt helvete så är man rasist, fyfan vad jag hatar vissa.

 • olivia

  håller med dig paowi!!

 • Anonym

  du är så otroligt jobbigt att du tar upp det här med utläningar och blattar blablabla
  du vet ingenting om de så tyst bara. :S
  skit jobbig

 • Rickard

  Mycket bra skrivet! Fortsätt så!
  Folk i allmänhet vet inte vad som ingår i begreppet rasism! Man måste få säga att vi i Sverige tar emot för mycket flyktingar utan att bli kallad rasist!
  Vad gäller kommentarerna att paow’s kompisar blir utvisade om SD kommer till makten så är det ju bara skrattretande. Läs SD’s partiprogram! Man kan inte utvisa svenska medborgare! Allt handlar om att vi måste integrera de utlandsfödda som redan bor i landet. OCH, vi skall absolut fortsätta ta emot flyktingar som har flyktingskäl enligt Genevekonventionen, tyvärr är det bara ca 5% av dem som kommer till Sverige idag som är flyktingar enligt den konventionen.
  Go Paow. Vi är många som kommer rösta SD i år för att visa de etablerade partierna att den nuvarande invandringspolitiken är åt skogen!

 • R

  ÅÅH herregud paow! Vi fattar vad du menar okej du e inte rasist men när du ska prata om invandrare så gör du de på fel sätt?! Sluta snacka om invandrare då om du inte vill att folk ska missförstå dig skit i att ta upp ditt jävla snack om blattar ungdomar rasism m.m då slipper du allt skit? Och du verkar inte veta vad rasist är? de är inte att man hatar människor efter ens hudfärg rasist är när man hatar en speciell ras/folkgrupp t.ex kurder,syrianer m.m okej du har visat väldigt tydligt att du inte vet speciellt mkt om blattar rasism, blattar står inte för invandrare de står för irriterande objekt (stavning) samma sak med the N-word de står inte för mörkhyad de står för slav och man ska inte använda tha N-word de är rasistiskt så när du använder the N-word så använder du rasistiska ord! de spelar ingen roll om man använder lään bree jao de finns svenskar som också säger så de är ba slangord som någon har hittat på de är samma skit om du säger tjena tja ist för hej där använder du också slangord de är samma sak och jag tycker att det är väldigt fult att dra alla invandrare över en kant bara för att 1 invandrare gör något och beter sig illa så betyder de inte att ALLA är så jag menar kolla på han som dödade engla han var svensk han har våldtagit kvinnor och barn och mördat även fast han har gjort de så drar ni inte svenskar över en kant vrf är de så? de spelar ingen roll om man e svenk elr inte så länge du e svensk medborgare så räknas du som en svensk så jag tycker att du kan knipa igen din käft om ”blattar” och de där

 • Tomas

  Vettiga åsikter, fortsätt stå för vad du tycker och känner. Hoppas resten av folket i detta land också vågar någon gång!

 • vickylicious

  sverigedemokraterna vill inte bara begränsa invandringen , dom vill liksom skicka hem alla med invandrarbakgrund . det är ett jävligt extremt parti så klart som fan att folk blir upprörda när du börjar snacka om en massa du uppenbarligen inte har så mycket koll på .

 • amanda

  Jag undrar också varför blondiner får mer uppmärksam het :S
  de är bra att du ska bli brunett tycker jag du var jätte fin i det! go! go! brunetter!!
  Kram amanda 🙂
  Fin blogg! 😀

 • moa

  håller med dig!

  om utlänningarna inte tycker om vårt land och kallar oss rasister bara för vi säger vad vi tycker och sånt skit kan dom ju lika väl åka tillbaka till deras hemland? jag vet många som går och pratar om hur mycket dom älskar sitt hemland och bara gör massa skit här och kallar folk rasist bara för dom säger att dom ska göra något till exempel.
  egentligen fattar jag varför dom tycker serige är så bra. flesta av dom får ju inte äns något jobb?

  jaja, har sagt mitt nu. men dtär jävligt fel av folk att kalla dig rasist faktiskt.
  {p.s gillar dig blogg} kramkram 🙂

 • sofie

  Så du vill alltså att vi ska gå ur EU och förlora alla förmåner som det innebär?
  Paow, sluta ta upp saker som du inte har läst på om och som du dessutom sagt att du ska sluta prata om. Blir så otroligt tjatigt när du skriver helt osammanhängande saker om och om igen.

 • Hanna

  men ge er som säger att hon ska lägga ner och skit, det är ni som inte verka fatta vad hon försöker förmedla! hon skrev liksom vad hon tyckte men hon skrev om svenskar med! och hon har ju en poäng i det? asså vi svenskar gör jävligt mycket fel, precis lika mycket fel som ni, men ni som är typ från ett arab land eller typ balkan ni har helt annan kultur än oss, vi liksom säger gud ord som svärord ni vet fan helvete massa sånt, medans ni använder könsord, vilket som låter så mycket grovare, typ fitta slampa hora kuk ah ni fattar, och det är klart ni utmärker er mer med sånna ord, håll med mig? tex säger nån helvete så är det men liksom va? men säger nån fitta! då får man alla blickar åt sig! sen så har ni (inte alla) blivit fostrade på helt andra sätt av era föräldrar som kanske inte bot i sverige hela livet genom att slåss, medans det finns utländska föräldrar som har lärt sig att bete sig som svenskar, sen finns det svenskar som självklart med gör det! såklart haha! men förstå ni? och måste ta upp det en gång för alla DET ÄR INTE BARA SVENSKAR SOM KAN VARA RASISTER! NI KAN VARA EXAKT LIKA MYCKET! tack för mig

 • joakim

  Det sköna är väl att du inte kommer få rösta i år… Man kan inte rösta på ett parti bara för att man vill att Sverige ska sluta ta in invandrare, och även om jag tycker likadant ( plus de flesta av mina vänner som är utländska) att man kanske måste göra hårdare restriktioner gällande insläppandet.. Men det är urbotat dumt att rösta på SD pga av en sak? Sverige ska gå framåt och inte bakåt och det gör man med resten av SD:s Ideér…

 • razan

  invadrare? syns att du inte går till skolan

 • Diana

  Men shitt asså om du nu inte är rasist tänk dig för innan du öppnar din mun för du uttrycker dig på VÄLDIGT fel sätt. och det är typ därför typ 80% av dina läsare kallar dig rasist 😉

 • milliz

  Jag älskar dina åsikter dem är sjukt underbara skit i vad alla andra säger om att du är rasist för dem kan allvarligt talat inte veta vad det ordet betyder, jag vet p.g.a att min brorsa är rasist och dina åsikter är väldigt olika hans!
  go Paow!<3

 • min åsikt.

  Tja Bruden!

  Såhär äre, jag är en såkallad ”blatte” . Inte en procent Svensk. Men jag kan faktiskt hålla med dig till en del. Dem människor som syns, som gör mest skit i sammhället, är blattar. Nu drar jag absolut inte över alla på en kant, men kollar man procenten så är det faktiskt blattar som gör mest skit. Absolut , svenskar är inte jordens änglar. No no! Jag menar , det flesta negativa sker i Södertälje, Malmö och delar av Stockholm, där invandringen är stor. Det är inte ofta man hör om rån, bilbränder etc i tex Lidingö..
  Man dömer människor efter hur dem är, som du gör med dina polare. Inte efter att dem är invandrare/blattar. Men eftersom det har blivit en stor ökning av att det just är invandrare som gör skit, har man på någon sätt dragit över alla på en kamm. Tyvärr men det är sant.

 • JASSÅÅÅ!?

  HAHHAHAHAHHAHAH OMG JAG KMR DÖÖÖ! JAG HÅLLER MED RAZAN TILL 100% vem tror du du e som skriver om invandrare och sånt… de finns flera ”invandrare” som läser din blogg! såå håll käften

 • Anonym

  Alltså i bland kan du skriva korkade saker, men ofast är det RÄTT!

  Alla utlänska sitter och skriker till varandra/i sin mobil på tunnebanan och i gallerior, affärer m.m! Visst svenskar pratar också välldigt högt i bland, men inte alls lika ofta! Varje gång jag har varit i en galleria som ligger nära mig får jag ont i huvet för det är massa utlänska som står och skriker till varandra när dom står en meter i från och skriker massa på sitt språk! Nu menar jag inte att det är något fel att prata något annat språk eller något, men du kanske förstår vad jag menar? Sen så finns det självklart alla fjortisar och andra ungdomar som skriker för att få uppmärksamhet, men det gör inte svenska vuxna människor. Dom kan BETE sig!

  Alla ungdomar beter sig illa i bland, sitter och skriker och pratar högt på tunnelbanor, bussar och allmäna platser i huvud taget. Men det är mycket sällan jag ser två svenska vuxna människor stå/sitta och skrika eller prata ovanligt högt med varandra som jag ser så många utlänska göra.

  Sen sånna där blattar som FAKTISGT förstör vårat land och tror dom äger allt och alla, tror dom kan göra vad dom vill och om man säger emot är det för hon/han är svart och då är man helt plötsligt rasist. Sen dom som FAKTISGT förstör vårat land, dom som kastar sönder fönster, våltar, misshandlar, bråkar m.m. I min skola är det nästan bara dom utlänska som håller på så. Och av alla jag känner som blivit rånade, misshandlade, m.m så har dom sagt att det är utlänska!

  Jag har också jättemånga utlänska vänner, och vissa kan jag faktsigt bli riktigt irriterade på när man känner att man inte kan säga vad man vill för det är rasistiskt men dom kan gå runt o säga: Alla svenskar är fula, otrevliga, äckliga m.m, tycker inte du det är rasistiskt då?

  Jag är säkert lite rasist, inom mig. Men inte mot alla! Mina vänner som faktsigt accepterar sverige, kan bra svenska, kanske är muslim men samtidigt accepterar våra svenska religioner och tro, Det är OKEJ! Alla andra kan dra! Dom ska vara glada att dom får vara här!!

  Aja det här blev en lång kommentar men om jag hade skrivit det på min blogg hade jag antagligen inte haft nå vänner kvar eftersom dom inte hade accepterat det! 😀 Puss

 • Sofie

  Alltså va fan, du borde väl få ha en egen åsikt? Ingen annan som ska bestämma vad du ska tycka och tänka om alla andra. Jag tycker inte om utlänningar som kommer till sverige och tror att dem är något liksom så länge dem är justa så är det ju lungt liksom. Tycker du är modig att skriva vad du tycker!

 • Michaela

  Även om du säger att du är sverigedemokrat men inte rasist så bör du isf läsa sverigedemokraternas partiprogram för det är rasistiskt. Därför blir du rasist när du kallar dig sverigedemokrat. punkt slut.

  Svar: Snälla, visa var det finns något rasistiskt i deras partiprogram. Snälla.

 • Patrik

  Den dagen Sverigedemokraterna vinner så kommer det bli krig ute i gatorna och då kommer jag vara med och kriga !för invandrarna och alla andra som behöver hjälp!

 • amanda

  kan ju meddela att du är normalast av alla bloggare.
  nu tänker du, hmm… vilken creepy brud är det som skriver?
  jajo, men det får funka:)
  gillar din blogg skarpt iallfall..
  kissie.. poor fella!

 • Diana

  Sverige måste ta in utlänningar, om vi inte gör det så minskar antal unga i landet och det blir flest pensionärer,För sverige föder för lite barn kan man säga, och då finns det inga som kan ta hand om såååå många pensionärer, men håller ändå med att de ”blattarna” du pratar om inte borde komma till Sverige om de ska skrika hora efter blondiner och annat 🙂

 • Peter

  Islam är en religion och ingen etnicitet. Antingen är man religiös eller ej och om man är religiös väljer man vilken religion man vill tillhöra. Precis som när man väljer vilket parti man vill rösta på.
  Själv hatar jag synen på kvinnor och homosexuella som finns i islam. Det gäller inte alla av dom men på tok för många! Och nu vill många av dom att de ska få bete sig hur som helst bara för att deras religion säger det. Att inte ta tjejer i hand, grym slakt av djur och annat. Det är himla sjukt!
  Sverigedemokraterna är inte rasistiska idag. Hur ofta ser ni en skinnskalle idag? De försvarar hela tiden judar och israel.

 • Anonym

  vem örfila dej?? autograf tack!

 • Diana

  Gå tillbaka till skolan gumman lilla, du behöver det.

 • mioo

  Lägg ner paow,vi tror inte du är rasist,en rasist är en person som kollar snett på än,som låtsas att man inte finns men som kallar en blatte,som diksriminerar än på jobbet,skolan och som behandlar för hur man ser ut i huden annorlunda JA det är en rasist. Finns andra bloggare som är rasister som den där fillihoe,hon kallade mej jäkla utlänning stick till din inavlade land fast jag är från sydamerika,hon påstod jag var arab och att ultänningar borde åka till sitt land,JA hon är rasist men ingen skriver nåt till henne för att hon är inte en känd bloggare..Det enda jag skrev till henne var vilken fin häst du har och hon skrev din lilla arab fitta,stick från min blogg du äcklar mej.

 • Ana

  Gå tillbaka till skolan om du fortfarande kan, du behöver det.

 • Lalle

  Bra skrivet, behövs mer folk som dig.

 • katja

  viktoria.. Det finns finska sigenare.. Så nu kan du lägga ner ditt skit..När ni håller på so ni gör… är det av avund? nu får ni ta å växa upp.. puss på dig Paow..stå på dig..du e tuff

 • fuckit

  Wtf du tog bort min kommentar. !!!!!!!!!

 • Josefin

  Hej Paow!
  Jag har länge tyckt att du är en av de vettiga tjejerna här på internet och bland bloggare.. men vafan håller du på med?!?!?

  SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR rasister i grund o botten.
  Dom vill inte släppa in invandrare… DOM FLYR FRÅN KRIG!!
  Tänk fan själv om du satt i samma sits, om du inte HADE NÅGONSTANS att
  ta vägen och levt bland krig och där folk skjuter varandra på gatorna dagligen.
  Seriöst… du hade du velat komma till ett land som Sverige.
  Och det är så sjukt att man kan vilja neka såna människor att få komma in.
  Tänk rätt o tänk om och läs på!!
  GUD!

 • Isabelle

  Starkt Paow, vad var det Voltaire sade? ”Jag avskyr din åsikt, men är beredd att dö för din rätt att uttrycka den.”

 • MELISSA

  asså du, ingen har bett dej om dina åsikter, om tex vad du tycker om oss ”blattar”. bara för att du har blivit lite känd genom din blogg tror du att du är något och ska komma och säga vad du vill :s vem fan är du ärligt talat ? skämms lite, och ha nt så stor käft.

 • olivia

  Du kanske inte är rasist, men du har for sure valt ett rasistparti. De vill skicka ut invandrare också, det verkar du ha fått om bakfoten.

  Herregud gå i skolan innan du uttalar dig

 • monica

  josefin läs om sverigedemokraterna istället. tror inte paow är den ändå som behöver läsa på

 • Riverwild

  Josefin:

  Ca 5% av de som kommer hit är krigsflyktingar. Ingen i Sverigedemokraterna har sagt något om att vägra dom fristad.

  Problemet kommer med de andra 95%:en, som kommer hit för att få pengar eller för att de begått brott i sitt hemland.

  En krigsflykting är tacksam för skydd, hem och mat samt vill arbeta. De som våldtar, rånar, mördar och stjäl är inte krigsflyktingar och ska ut!

 • sarita

  asså kom inte med bortförklaringar, ”ballie e spansk, dessie e zigenare” osv. Dom är svennar så kom inte och hitta på för deras gamel mormor kanske inte är svensk, dom är ju fortfarande svenska så kom inte skyll på mina vänner e inte svenska därför är jag inte rasist.
  fortsätt med dina bortförklaringar, dom sugeer

 • -

  asså det är sant det du skriver , är själv invandrare , men det verkar som det blir fler o fler mord , och våldtäckter ..
  så jag förstår dig helt för vem fan orkar vara rädd när man går ut på kvällen ?

 • Jesus

  Att vara rasist betyder att du har något emot en folkgrupp pga av deras religion, hudfärg eller vad som helst..

  Man kan vara rasist även ifall man umgås med folk som inte har svenskt ursprung. Om du inte har något emot personer som kommer från Finland men har något emot personer som kommer från Turkiet är du rasist.

  Det verkar vara du som inte fattar ett ord av vad du pratar om.

  Du har använt många rasistiska uttryck och påhopp mot andra människor, bara att du kallar dessie for zigenare är rasistiskt för att det är ett skällsord mot den folkgruppen, likadant som att kalla svarta för negrer..

  HAHA och tillåt mig att skratta men att använda argumentet ”jag har utländska vänner” för att bevisa att du inte är rasist.. Det är ju bara sorgligt…

 • sarita

  asså shiit man börja tröttna ..för många förodommar, man får vara personen man måste kunna ha sin åsikter utan att nån ska tycka att det är fel jag menar inte att man behöver hålla med med sina åsikter men man måste ha sina egna så låt henne säga sina , alla har sina åsikter , alla har rätt till sina åsikter och ingen behöver komma o säga till dej du får inte leva och tycka och tänka på detta viset..

 • matilda

  hade det funnits en gud. hade jag sagt gud välsigne dig.
  Eller kanske hoppats på att han fick dig att börja i skolan.
  För mycket vett i skallen har du fan inte.

  Och dem som kommenterar ovanför, hoppas ni skämms för ni är en skamm.
  SD är en skamm för sverige, deras åsikter äcklar mig och dem, eller ska jag säga ni? smuttsar ner sverige. skamm är det grövsta jag kan säga, paow, det du står för när du säger att du stödjer sd. skamm.

 • Saara

  Ni som säger att hon hela tiden ändrar vad dessie är för något så kan ni få lära er något nytt. Det finns många Finska zigenare. Förmodligen är dessie det.

 • Anna

  fattar inte du att du har flera tusen läsare som du sitter och hjärntvättar med dina inlägg. du är en hemsk männsika. sluta säg att du inte är rasist! du har en massa olika rasistiska åsikter din äckliga lilla rått jävel.

 • vera

  ”Och ja jag vet exat allt dom förespråkar för, alla deras punkter och precis vad dom menar. Så nu kan ingen komma och säga ” du vet inte vad du pratar om””
  Kan man få se lite exempel på din vidsträckta kunskap då? Annars VET DU INTE vad du pratar om.
  Och jag är så glad att du inte får rösta än, för du är så pinsamt korkad att det gör ont i hela mig. Att du inte kan läsa SD’s partiprogram och läsa mellan raderna är helt otroligt. Snälla, gå tillbaka till skolan igen. Du kommer ändå aldrig, NÅGONSIN, få ett jobb inom media för du är en efterbliven flicka med neandertalarepanna som uttalar dig så klumpigt åt höger och vänster, jämt och ständigt.

  Svar: Vad har min panna med detta att göra? Det är väl snarare ett bevis på din oförmåga att argumentera….

 • Teodora

  Paow jag förstår dig helt och hållet! Jag är själv utländsk och blir också irriterad på exakt samma saker som dig! Och jag vet att det du egentligen menar är att du är irriterad på ociviliserade människor! Som tyvärr många invandrare är… Och det är därför du kanske säger att du är irriterad på invandrare, men det finns även många svenska ociviliserade skitungar… Fast de är inte lika många som invandrarna och det är kanske därför du inte skriver om de… Men kom bara ihåg att det finns olika invandrare, bara för att man är invandrare betyder det inte att man ska kategorisera alla i en och samma kategori. Det finns smartare och dummare, mer civiliserade och mindre civiliserade… Alla är människor i slutändan, men ja jag förstår dig totalt, har lust att banka skiten ur vissa folkgrupper känns det som bara för att alla verkar lika dumma! Jag behöver inte ens nämna vilka, alla vet vilka folkgrupper jag pratar om, och de som ska leka oskyldiga och ”rättvisa” som en viss VICTORIA här som skriver skit och som mest antagligen hon också är ociviliserad skriver emot dig för att de också är sånna…

  Du har många som håller med dig Paow, men var lite försiktig med hur du formulerar dig, du kanske borde skriva ociviliserade invandrare! För jag är jugge, jag är också invandrare, men jag tror på hårt slit och rättvisa, inte socialbidrag eller dåligt uppförande…

  Du har den bästa bloggen! Fortsätt kämpa, var smart hur du använder dina ord och låt inte idioter använda dina egna ord emot dig!

 • Anonym

  hahaha dra åt helvete du är ju så pinsam ” jag är sverige demokrat blablablabla ” DU VET INTE VAD DU SNACAKR Om jävla psyk tjej, sluta nu innan du gör bort dig ännu mer, vågar du ens gå ett efter att ha skrivit sånt här? tänk på sånt för din egen skull, tänk på vafan du skriver egentligen….

 • dfsds

  hade du satt dig in i Sverigedemokraternas politik riktigt noga för att ta deras parti, så hade du fått reda på vilka rasistiska åsikter partiet har. Det är inte så att partiet går ut på gatan och säger att de inte tycker om invandrare, detta är vad de säger intärnt. Ett radio program kunde under 2009 avslöja hur det låg till egentligen, de sjöng vitmaktssånger, fällde rasistiska kommentarer om inandrare, svarta.

  Kom inte hit och säg att du har läst på om Sverige demokraterna, det har du inte gjort, du är bara ännu en blåögd person som faller för deras skitsnack.
  partiet kommer ursprungligen från nazistiska partier, och har samarbetat med British National Front, som är ett starkt nationalistiskt parti.

  Fakta prata skit sedan.

 • Erika

  Kanonbra skrivet tycker jag! Håller HELT med dig angående halal kött! Vidrigt! Jag är själv inte sverigedemokrat då jag tycker deras ogillande till homosexuella är helt fel, men jag tycker det är jättebra av dem att våga ta tag i invandrarfrågan! De är ju faktist det enda partiet som verkligen vågar visa vad dom tycker! Håller med om att vi ska sluta ta in så mycket invandrare.. börjar bli lite väl mycket.

  Tycker det är superfränt att en sån ung tjej som du verkligen vågar ha åsikter i en sån stor fråga! Jättebra gjort av dig! Keep up the good work!

  //Erika

 • lisz

  du som skrev ” ingen har bett dig om dina åsikter..” hahaha,det är hennes blogg klart hon får skriva sina åsikter då?

  och paow är inte rasist heller, och absolut inte jag hon gillar bara inte att folk som förstör osv, men det kan ju svenska också göra, men ajg förstår ändå vad hon menar..ni gör det till så himla stor grej herregud, hennes åsikt är sagt och ni får ha era åsikter,men dömm inte henne för en åsikt som väldigt många egentligen håller med henne om.

 • Etta

  Paulina lyssna inte på alla som säger att du är rasist!!
  Jag fatttar inte varför dom säger det och deremot SKRIVER det :O
  Dom vill att alla också ska tycka du e rasist fast du inte är det!
  Alla som skriver att du är rasist får väl tycka det men då kan vä dom hålla tyst om Det :O

  Lysnna inte på dom bara gör som du själv tycker.

  Det var samma sak…
  Jag blev retat för mitt namn (etta)
  Jag tyckte det var jobbig först..
  Men sen sa jag
  /hallå det är mitt namn och ni får väl tycka vad ni vill omm det men ni vet att ni sårar mig rejält när deremot säger det/

  Samma sak som du gjorde!! Bra tycker jag 🙂
  Jag är 10 snart 11 och hoppas du inte tycker att barn har fel!
  Lyssna på mig snälla:
  bara glöm dom paulina!:)

  min blogg har lösen om du (vill) gå in :
  användranman: nameone
  lösen: nameone

  🙂 snälla lyssna på mig och jag tycker du är helt underbar som person och skulle så GÄRNA villja träffa dig 🙂

 • nawis^^

  Seriöst… Du som Sverigedemokrat? Jag visste inte ens att du visste var politik var liksom… Du är så jäkla pinsam. Ta dig i kragen och försök att växa upp.

 • Riverwild

  Det verkar som att hela SSU och AFA är inne och hackar på PAOW…

  Får man inte tycka som man vill eller skriva det man upplever utan att vara ”nazist”? Är det bara Sverige-hatare som ska få höras? Om man inte gillar det som Sverige blivit det senaste decennierna finns det bara Sverigedemokraterna kvar att rösta på.

  Att tycka vad man vill utan att bli utskälld eller idiotförklarad är en demokratisk rättighet.

  Skäms på er ni som skriver elakheter om henne!

 • anynom

  Paow är inte rassiat. hon tycker bara att vi tar in för många, och att vi svenskar inte klarar av att ta hand om alla. Te.x det går inte att vi alla sätter alla ”blattar” i samma ställe som i rågsved med alla olika religoner och hit och dit det går bara inte. Men jag och paow har inget emot utlängingar, Det har hon inte sagt. Så låt henne vara och tycka vad hon vill hon har inte dirrekt gjort er något, som sagt stick eller då vill jag gärna se dom bevisen.
  så nu har jag sagt mitt !

 • Hocculta

  Paulina stå på dig! Dom som kallar Sverigedemokraterna för ett rasist parti vet inte vad dom talar om alls och jämför dig med nazister, det är ju skrattretande dom vill bara få tyst på dig därför kallar dom dig för en massa extrema saker.

  Jag tyckte att du skrev ett bra inlägg och med detta visar ytterligare att invandrare inte kan ta den minsta kritik utan att skrika rasist.

  Folk som kritiserar dig här, förstår inte att du har skapat dina åsikter genom erfarenheter du har haft med invandrargäng och hur dom uppför sig.
  Detta verkar en del ha svårt att förstå.

  Jag tycker att du ska skriva att ”de flest invandrare” eller ”för många invandrare” istället för ”alla invandrare” när du beskriver hur dom beter sig.

  Skälet till varför invandrarkillar läser din blogg är för att du är blond och snygg och dom blir arga när en svensk tjej inte fjäskar för dom.
  Invandrartjejer läser din blogg för att dom är avundsjuka på dig för att du är nånting som dom aldrig kan bli.

  Stå på dig Paulina! Vi är många som är på din sida.

 • elin

  blev tipsad hit av en kompis för att läsa detta inlägg.

  lilla lilla flicka vad du är dum.

 • Andy

  Josefin, 18:48: Visar hur insatt du är – 5% av de som kom förra året har flyktingstatus, resten är enbart invandrare, större delen ekonomiska sådana. Dessutom hade bara 5% id-handlingar, så vi släpper in lite vad som helst, mördare, våldtäktsmän, terrorister etc, vilket vi också kan se på brottsstatistiken i Sverige idag. Vakna upp ur din törnrosasömn för fan!

 • Makenna

  Paow paow paow….jag e inte svensk men jag e INTE blatte heller.Jag förstår att du har din åsikt och jag gillar fortfarande din blogg.Jag fattar ju vad du menar men det gör inte alla så det e därfär det blir såhär.

 • John Doe

  Paow är inte rasist och Sverigedemokraterna är inte heller rasister. Att man vill stoppa massinvandringen har ingenting att göra med rasism. Sluta lyssna på vad Aftonbladet och andra medier ljuger om Sverigedemokraterna, gå istället själv in på deras hemsida och läs vad det är dom tycker!

  Vi har yttrandefrihet och demokrati i Sverige och Paow har rätt till sin åsikt utan att fega äckliga idioter ska hota henne.

 • Sarah

  Förstår dig till en början. Sen gör du bort dig genom att säga att du är Sverigedemokrat.

  Och säg för fan aldrig igen att moderaterna delar SDs rasistiska åsiker.

 • Linn

  Paulina lyssna snälla. Jag förstår att du inte är rasist och att du bara tycker som du gör.Jag är utländsk och jag tar inte åt mig . MEN. Du måste förstå att om du nu har en så stor blogg, där tusentals människor konstant följer din blogg, ditt arbete, ditt jobb,så kan du inte skriva precis vad du vill, då får du räkna med konsekvenser eftersom att alla tycker olika.Skulle du gått runt på jobbet och pratat om att du är emot utländska människor och blablabla. Nej jag tror inte det. Du får tycka PRECIS vad du vill, men snälla. Ha kvar respekten för folk så skulle du aldrig behövt försvara dig flertal gånger, och så skulle du mått mycket bättre. Lär dig om vad du kan skriva om i bloggen och vad som kan vara personligt.

  Kram! 🙂

 • elin

  Jag håller med dig till hundra procent.

 • amina

  Paow, jag gillade din blogg innan.
  Men nu har du bara gått för långt.
  Du säger emot dig själv hela tiden. Hur logiskt verkar det egentligen?
  Sverige demokraterna ÄR rasister ? Snälla läs punkterna nog innan du reklamerar dem.
  Plus, googla ordet Halal innan du skriver massa om det. Blir riktigt irriterad på folk som dig som sitter bakom sin älskade skärm och kritiserar saker de inte förstår.
  Och nu kom vi precis fram till att DU INTE förstår vad religion är.
  ”kött av självdöda djur, blod, svinkött och sådant kött som har slaktats i ett annat namn än Guds, samt vidare kött av djur som strypts, kvävts eller dödats genom ett hårt slag eller som fallit utför ett stup eller stångats ihjäl eller rivits av ett rovdjur.”
  citat från Koranen.
  Du skräms av ordet religion, för du vet inte vad det innebär & du vet verkligen inte hur det är att ha en tro . Du har inget, det enda du har är matrealistiska saker & sen inget mer med det.
  Jag tror helt ärligt inte att du hade vågat säga detta ansikte mot ansikte till en muslim eller någon annan invandrare för den delen.
  Du är feg Paulina. Om du inte hade haft din blogg så skulle du aldrig suttit och skrivit sånt här.
  Plus är det inte bara ”blattar” som låter, utan det är även, i många många fall ”fulla” blondiner alltså svenskar, som kan sitta på tåg/buss och skrika som bara fan själv. Helt utan anledning, men det är tufft enligt dem.

 • Hocculta

  amina: Kan du nämna några punkter ur SDs partipolitiska prgram som är rasistiskt?

  Jag tror hon menar just att muslimer säger ju att Islam är en tolerant och fredlig religion men att dessa ungdomar med muslimsk bakgrund inte är fredliga eller toleranta själva.
  Hur tror du en muslim hade reagerat om hon hade sagt vad hon tyckte till denne person? Ett aggressivt gensvar är min vilda gissning.

 • Miranda

  Herregud som många trögfattade småbrudar det finns bland kommentatorerna. Paow har ju helt rätt i det hon skriver. Man måste ju vara mer än dum för att påstå att Paow är rasist.

  Stå på dig Paow, vi är många som stöder dig!

 • Karin

  ”Rasism används för att beteckna ett synsätt, ett sätt att behandla människor, och/eller en samhällelig struktur. Liknande men inte fullt ut rasistiska synsätt kallas ofta för främlingsfientlighet” Du är främlingsfientlig alltså, vill inte ha invandrare och kallar det inte rasism. Nej det vill inte du kalla det men främlingsfientlig är som sagt ett snällare ord för rasism.

  Ett parti får heller inte direkt gå ut med något som har med diskriminering mot en ras eller folkgrupp att göra för det är ett brott mot svenska grundlagen som en förening. Om du skulle gå i skolan hade du vetat det och vad det finns för regler mot pariter. Sverigedemokrater är ursprungligen främlingsfientliga som bara har utvecklat sin politik till ”snällare” för att locka folk. Det fungerar inte men tydligen för dig. Du som säger att du är så smart, men bara det att du inte orkar plugga. Jaha, jag tycker inte man är smart om väljer att inte orka plugga. Ta tag i det och det är skönt att du inte har rätten att rösta i år.

  Svar: Man kan alltid, som du, försöka tala om för andra (mig) vad dom tycker och egentligen menar, men det är ganska meningslöst eftersom jag VET vad jag menar och tycker. Det är inte vad du tror. Hur svårt är det att förstå? Tydligen riktigt mycket svårt.

 • Fisan

  Om ni kallar Paow rasist för hennes åsikter i detta inlägg så skulle de vara en ära för mej att bli kallad rasse! GO PAOW!

 • Inte alls anonym!

  Låt tjejen ha sina åsikter för fan! Jag är också Sverige demokrat! Varför ska jag smyga med det liksom? MEN jag är INTE rasist för det. Alla som tror att SD är rasister, kolla deras hemsida om vad de står för och LÄS på innan ni öppnar käften. De står för så MYCKET ANNAT än bara invandringen.

  Men om jag inte minns helt fel, paow.. Var inte du moderat?

 • annika

  alla ska acceptera hennes åsikter, lika mycket som hon ska acceptera alla ”blattar”.

 • Simon

  Bra skrivet! Håller med dig till 100%!;)

 • Columbus BlueJ

  Grattis du kan se till ”the big picture” 🙂 Det har dessvärre den stora hjärntvättade-sne(läs: vänster)vridna massan svårt för. Du har växt i mina ögon helt klart. Stå på dig!

 • Gunilla

  Word, bra sagt. Det finns ingenting med SD som är rasistiskt eller homofobiskt, ingenting. Lägg märke till att ALLA som säger ”rasist”, är total okunniga, de använder ordet som ett skällsord, INGEN av dem kan förklara sig, det ar samma idoter som misshandlade dig och som hatar Sverige. man måste ignorera de idioterna som inte kan föra en saklig debatt, skriker könsord och hotar, det är just de, om de är invandrade som inte hör hemma i Sverige. De andra invandrarna som betalar skatt och sköter sig är välkomna att stanna i Sverige, det tycker SD och alla kloka människor.

  Alla borde stödja Facebook sidan Lex Emma P som vill utvisa kriminella invandrare, bli medlem, sök på ordet Lex Emma P på facebook.

 • Columbus BlueJ

  HAHA Amina det är ju du som är hjärntvättad till att tro på allt folk säger åt dig medans ”Paow” gör sin research och säger att hon håller med SD i deras resonemang som bla är att hjälpa de ”invandrare” som är här OCH sköter sig att komma in i samhället och endast kicka ut de som inte sköter sig. OCH dra ner på invandringen tills vi har stabiliserats som land. Istället för att som sossarna vill, öka invandrar antalet till i runda slängar runt 200 000 per år. Det löser absolut inga problem! Läs på lite AMINA innan du öppnar kakhålet snälla så slipper du göra dig själv till en pajjas :()

 • Mimmi

  Rasist är lika med RAS HATARE – Man hatar en speciell ”ras” utan dom går inte på hudfärg osv däremot nazister är en helt annan femma. Tycker att du borde gå in och läsa lite om saker innan du spottar ut massa onödiga kommenterar.

  Och till er resten som klagar på Paow – Liksom hur gammal är hon 16? Give here a break. Att ni alla tar så mycket energi av vad hon skriver? ni måste verkligen ha dåligt självkänsla som tar åt er.. Men på en viss nivå förstår jag vad hon menar med detta även om hon inte skriver ut det på rätt sätt.

 • Emilia

  Om inte min mamma hade fått komma till sverige från Etiopien så hade hon som 14 åring blivit bortgift med en 40 år äldre man. Sverige gav henne en chans att starta ett nytt liv där hon kunde äta sig mätt varje kväll och till och med kunde gifta sig med den hon ville och få mig och mina syskon. Tänk så många som hade svält och dött i krig de inte hade kommit till Sverige. JÄVLA RASIST!

 • nermina

  menn GAAH .. skit i va andra säger .. jag ee en sk BLATTE … och jaaa jag är stolt för o va det men jag blir nt uppblåst för det .. så håller med dig lite faktiskt med det att vissa blåser upp sig så jävla mkt o allt .. det är ju dom själva som förstör ryktet för oss andra ”goda” elr hur man ska säga . + om nån kallar dig rasist so what du vet bäst själv right ? sverigerdemokrat eller nt .. bara dom nt skickar hem oss som redan är här -.- .

 • martin

  Paow är så jävla bra! Bäst! Superpaow!
  Ni som kritiserar och baktalar paow, har inte sett er göra något så modigt och rätt som paow, ni bara gömmer er som anonyma och tycker exakt det staten säger till er att ni ska tycka.
  Hade ni politiskt korrekta ynkryggar levt i tyskland på 30-talet hade ni gjort precis likadant och varit nazister för ni har inte mod eller hjärna nog att tycka nåt annat än vad ni blir tillsagda att tycka!

 • Svar till alla

  Dessie är finsk zigenare så ja hon är finsk men zigenare.

 • Fan vad kjysst du är

  Dessie kanske inte vill att alla ska veta att hon är finsk zigenare, har du kanske tänkt på det?

 • till paow och martin

  Paulina du är riktigt modig som står för vad du gör! Verkligen! Tänk bara igenom lite innan du skriver starka meddelanden så att folk inte kan vända det emot dig, och martin har helt rätt om de hjärntvättade som skriver här!

 • Anonym

  men herregud, tjejen är 15-16 år och hon vågar stå upp för sina åsikter, så jävla bra. inte många som gör de. liksom sluta hacka på henne, i sverige har vi nått som kallas yttrandefrihet. man är inte rasist bara för man håller på sverigedemokraterna.

 • Jugge ;)

  abre ajde låt tjejen va!
  ni ser att hon försöker dra streck över se, me ni idioter ska ändå hålla på o kommentera o säga om hur dum o blond hon e – vilket hon inte är! om de e ngn som e dum äre dessie elr kissie?! den här tjejen har faktist ngt i huvudet, okej??
  let it go asså..o du paow.. fortsätt stå upp för dej själv o skit i va vi andra säger!

 • Noha -

  – Jag tycker att innan du uppdaterar med ett ”smart” inlägg om att du kan något om halal. Så lär dig mer ^^ lär inte folk fel. För det första de som äter kött, det är inte djurplågeri :S för det andra. Ser det ut som om man sitter och plågar för att man slaktar. Halalslaktning sker riktigt SNABBT ! så det känns inte, även om man som mig tycker de synd. Så får man inse, det går snabbt

  Svar: Ja, om man tycker ett par minuter är snabbt så är det snabbt… Och om du vill kan du ju alltid fundera på hur det känns att få halsen avskuren och vänta i ett par minuter. Det gör säkert inte ont alls.

 • Julia

  jag förstår vad paow menar och jag håller med en del, är så trött på folk som kallar en rasist bara för att man inte ska få säga sin åsikt ! Det är helt stört folk som säger att de ska döda en för att man inte vill ta in fler invandrare? Snälla tänk lite..

  Förresten om dessie, har ni hört talas om att man kan vara från flera ställen? Suck.

 • Gunilla

  Sossepressen och sosse-TV ljuger om SD, därfor tror en del lättlurade personer att SD är rasiser, medan de i verkligheten motarbetar rasismen som tex Malmös sossar bedriver där.

  Läs om det:

  http://frianyheter.wordpress.com/2010/03/05/svts-nyhetspanel-beskyller-sd-for-antisemitism-i-skane/

 • Juliette

  Jaha insåg du nu att det inte höll att få alla emot dig, måste du släta över dina rasistiska tillmälen eller?

  Jag pratade med en sverigedemokrat. Han sa att om hans parti fick bestämma skulle alla invandrare ut ur Sverige inklusive deras avkommor. Jag är född i Sverige och har bott här hela mitt liv, alla släktingar jag känner, alla mina mostrar, morbröder, kusiner och min mormor och morfar – är svenskar så långt tillbaka i tiden som det går att räknas som svensk. Nu råkar det vara så att min far är från mellanöstern. Jag frågade den här mannen jag snackade med om det betydde att jag och min bror skulle åka ut ur Sverige tillsammans med vår pappa när SD kom till makten.

  Han sa:
  – Ja, ni måste tyvärr åka med honom till ert hemland.

  Jag frågade om han verkligen menade att jag inte fick bo kvar i Sverige, att jag var tvungen att lämna min svenska mamma, hela min släkt och familj för att åka till mitt så kallade ”hemland” vars språk jag inte kan snacka, vars kultur jag inte vet någonting om och jag har inte ens besökt landet förut i hela mitt liv. Allt jag har lärt mig i skolan för att anpassa mig till Sverige, landet jag tillhör och är född i, är det liksom förgäves då eller?

  Han sa:
  – Ja, tyvärr.

  Svar: Vilka jäkla skrönor! Går du på vad som helst? Tomten har rosa kalsonger också. Det tror du på, eller hur? Du sitter och hittar på för det där har ingen officiell representant för SD sagt.

 • jassi

  jag är utlänning och jag tycker inte paow är rasistiskt nånstans! hon har bara en åsikt som inte alls är rasistisk, kan ni låta henne vara!

 • Hocculta

  ”Slakten innebär att man skär av slaktdjurets hals med en kniv. Då skärs bland annat halsens blodkärl av och djuret tappas på sitt blod varigenom det dör.”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Halal

  ”I enlighet med islam så ska slakten ske utan bedövning och ett snitt skärs i en obruten rörelse. Kniven kontrolleras före och efter varje slakttillfälle, den måste vara i sitt skarpaste skick. Djuret måste vara friskt, utan skador och behandlas medlidsamt och vänligt. Slaktaren är en vältränad muslim som med ögonkontakt utför slakten samtidigt han uttalar ”I Guds namn, Gud är större” [Bismillah, Allahu Akbar]. Man skär av matstrupen, luftstrupen och halspulsådrorna utan att ryggmärgen skadas.”

  http://www.islamguiden.com/halalslakt.shtml

  Nå, vem sa att det inte var djurplågeri med Halalslakt?

 • Catja

  Min fråga är till dig hur vet du om att Dessie är zigenare?
  Har hon bett dig skriva om det? Svara gärna!

 • Hocculta

  Juliette: tycker du ska gå in på SDs hemsida och läsa vad dom står för än att lyssna på någon som ”kallar” sig Sverigedemokrat.

 • Nattiz

  Rasist= att man tycker illa om olika folkgrupper
  Nazist= att man tycker illa om alla som INTE är ariska!
  Du själv verkar ju inte veta vad som är vad!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Med dessa stolleförslag och oerhörda slöseri med medborgarnas skattemedel från riksdagspartierna kan ingenting stoppa Sverigedemokraterna, se:

  http://www.friatider.se/bidrag-och-hbt-fritids-ska-losa-segregationen

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Hör Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson om integrationspolitik i programmet Storforum:

 • Hocculta

  Nattiz: ”Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser”
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Rasism

  Alltså INTE folkgrupper.

  Det är inte Paow som blandar ihop begreppen utan vissa kommentatorer här.

 • Joanna

  Men herregud! Jag är inte den personen som ”diggar” paow direkt men asså ni måste väl fatta att alla har olika åsikter, precis som era åsikter är värda är hennes också, hon har rätt att uttrycka sina åsikter, och visst kan man tycka att hon är rasist men då vill jag att ni ber er att förklara er för det hon säger är ju att hon tycker att det är jobbigt när det är ”blattar” som kollar snett, går runt och skriker, är kaxiga och skit. Det kan man väl förstå för det är ju lika jobbigt om en svenne skulle göra det? eller hur…men jag kan hålla med om att jag ser oftast blattar som håller på så än svennar och frågan är vad det beror på…Kanske för att ni ”blattar” tror så mycket om att vi hatar era ursprung och då beter sig vissa som skit, men tänk själva om vi svennar kommer till ett annat land och vi skulle bete oss så, skulle inte dom bli irriterade då? och jag säger inte att alla blattar är så, det finns otroligt många helt underbara blattar så det har inte med hudfärgen att göra! Tänk efter lite grann vissa av er och försök tänka er i andras situationer, vare sig vilket land man är från!

 • Veronica S

  Heja Paow!
  Jag tycker att det du skriver är helt rätt. Stå på dig och kryp inte för dräggen som försöker spela översittare emot dig precis som de gör emot andra sanningssägare. Allt fler kommer med tiden att inse att du har helt rätt!

 • ida

  Har du någonsin tänkt på hur pinsamt det kommer vara för din del när du om 5-6 år ser tillbaka på allt detta du skrivit så offentligt? Att du påstår att du inte är rasiskt men att du är en Sverigedemokrat går inte ihop och det bör du förstå, men det går inte riktigt fram hos dig och du verkar inte kunna koppla ihop ett och ett. Du svarar till folk här att ”ingen representant för SD har sagt det”… var har DU ditt stöd för det? Vad vet du mer om det än vi andra?

  Hade du haft mer vett bakom pannbenet än vad du verkar ha då hade du inte haft dessa åsikter överhuvudtaget. Tänk att en ”modern” och väldigt fri tjej som du och särskilt här i Sverige (mest nutida land genom tiderna) kan vara så otroligt fördomsfull och så old-fashioned, beter dig som att du är från stenåldern och det är hemskt pinsamt att svenskar som du ger oss andra en stämpel och dålig bild utåt.

  Att folk spottar på dig, ger dig lavetter och kallar dig hora är inte särskilt konstigt med tanke på vad som kommer ur din mun och hur lågt du tänker om de människorna som ger sig på dig. Därför bör du inse att du inte ens borde försöka kräva någon respekt som du inte förtjänar… så väx upp och återkom om 10 år för att diskutera detta, kanske mognar du tills dess…

  svar: Jag kan lova dig lilla gumman, du vet inget om mig eller hur jag tycker. Och nej jag lovar att jag inte kommer att skämmas

 • Diana

  Paow jag själv är libanes, föräldrar som flyttade hit till sverige för att mina bröder blev mordhotade. I alla dem 24 åren som min familj har bott här har vi gjort allt för att anpassa oss. Skött oss, öppnat företag och tjänat pengar på ett hederligt sätt. I ett år levde mamma och pappa på social bidrag och det var det första året dem levde här. Sedan skaffade dem jobb, köpte hus och jobbat mer än normalt.

  Mina bröder är mer svenskar än libanser och det är jag med. Jag är STOLT över att bo i sverige, stolt över att få kalla mig svensk. Men däremot när jag förra året på national dagen blev påhoppad av en svensk kille som åt mig att sticka tillbaka dit bomberna flyger och han skrek tydligt och högt ”Rösta på SD!”, det fick mig att känna mig så liten och äcklig, hela mitt liv har jag fått kämpa mig fram med människor som har gjort hitler tecknet mot mig. Jag har aldrig i mitt liv upplevt en gnutta orespektlöshet mot mig från någon invandrare, men däremot har svenskar misshandlat mig, tryckt ner mig och gjort hitler tecknet. Trots detta har jag aldrig pratat dåligt om någon svensk, jag förstår till viss del vad du menar men ändå inte.

  När ungdomar i min ålder pratar väldigt dålig svenska trots att dem har bott här hela deras liv, eller när en vuxen vägrar lära sig svenska eller när dem säger ”varför leker du svensk” jo jag förstår dig. Du har helt rätt i det, du har även helt rätt i att sverige har tagit in alldeles FÖR mycket utlänningar.

  Men en sak som dem flesta svenskarna inte kanske vet är att för två årsedan när man började märka väldigt tydligt att det kommer nya utlänningar, var för att den svenska regeringen gick ut och sa på tv att dem behövde folk till sverige. Detta har jag fått se bevis på. Varför gör man så, jo allt handlar ju bara om pengar.

  Dra inte alla invandrare över en och samma kant, och va försiktig med hur du formulerar dina ord. För jag vet vad du menar men jag blir lika sårad för varje gång jag läser något av dina åsikts inlägg angående ”invandrare”
  Men även en fråga och hoppas att du kan svara på den, i varje inlägg du har skrivit om detta så skriver du endast om muslimer som om det bara är muslimer som är utlänningar. Varför det?

 • sandra

  Du får inte ens rösta din skitunge så ingen bryr sig om vilken sida du står på! Stäng din äckliga herbes mun och gå och shoppa elr något. Du vet inget om politik eller invandrare! Du ÄCKLAR MIG!! du är avundsjuk på deras sätt och vara för att du vågar inte vara som dem!

 • martin

  Diana
  Alla vet att det är tufft att vara invandrare i sverige. Slitigt. Motigt. Om än inte omöjligt. Riktiga SDare är förbannade på svenska journalister och politiker, inte på invandrare. Det är kärvt, det är invandrare som du som har mest att vinna på SDs politik men också du som får dra det tyngsta lasset av SDs politik. Locket har legat på så länge så när det nu tas av kommer du få höra en massa trist och otrevligt från dumma svenskar. Varför kommer inte du till politiskt inkorrekt, du behövs där för att hålla rasister borta? Eller om du har tid över, varför inte gå med i SD? Kampen är lika mycket för att hålla ögonen på bollen, dvs att göra ett bättre sverige för alla som bor här. Som att få svenska politiker och journalister att sluta ljuga och hyckla och driva en vansinnig politik som är dålig för alla och som ökar motsättningarna i sverige. Tråkigt nog, när det inte längre är förbjudet att tala sanning och se problemen i vitögat så kommer en massa dumskallar att generalisera för mycket och tro att det är invandrarna som är problemet. När det verkliga problemet är idiotpolitiker.

  Och jag är ledsen att du har mött så många idioter.

 • rebecca

  MEN GUD ÄR NI TRÖGA I HUVUdET ELLER? VAD ÄR DET NI INTE FÅR IN? LYSSNA PÅ VAD PAULINA SÄGER OCH FÅ IN DET I HUVUDET, VARFÖR SKA NI LETA FEL PÅ ALLT I FÖRSTORINGSGLAS NÄR NI INTE ENS KOLLAR I SPEGELN FÖR ATT HITTA FEL PÅ NÅGON ANNAN??????????????????????????????????

  Håller med dig Paulina till tusen %, det gör jag typ alltid du är en klok (oftast) ung 16 årig har jag märkt och backar verkligen upp för dig själv, beundransvärt. Grejen är den att jag faktiskt inte hittar ett enda fel i det du skriver, visst är det kontigt att en annan kan hitta tusen? Du har ju helt rätt och jag tycker dessa människor borde vakna och se till verkligheten lite. Detta är ett faktum, och inte något rasistiskt sagt av Paulina.

  Att Sverige inte klarar av att ta hand om de utlänningar som inte sköter sig är ett faktum. Det är ett faktum att om dom flyr från sitt egna land och får chans till ett nytt liv här så ska dom hålla sig till våra regler också! Jag säger inte att alla svenskar gör det, det är nog få men detta är vårat HEMland och vi kan inte skicka dessa svenskar någonstans. Och det finns utlänningar som är mammas lilla flicka/pojke, självklart precis som det finns sådana svenskar men det finns även dom som vandaliserar, misshandlar, själ, drogar, rånar,våldtar. Det är sällan utlänningar som mördar, men dom står för stor del av allt annat som raserar samhället, mer än vad svenskar gör. Och egentligen kan ingen undgå detta,så jag fattar inte vad ni jiddrar om? ALLA ser det genom att bara trampa runt i samhället. Sen att vissa vägrar se och inse det är ju en annan sak. men man märker det på efterlyst, mycket mer än 50% av dom som efterlyst är utlänningar. Alltid får man höra ”utländsk brytning”.. Man märker det när man vistas ute om kvällarna, jag har aldrig upplevt att en svensk gett mig perversa blickar, fått mig att känna mig otrygg eller skrikit efter mig, utan utlänningar har stått för detta. En gång när jag var på ett badhus blev jag förföljd av tre utlänningar som sedan kom fram till mig när jag gick ut. Man fattar vad de är ute efter. Man märker det genom att gå i skolan, iallafall i min skola. ”gangster” gänget består 80% av utlänningar, dom som förstör skolan, snor från andras skåp, dom som är inblandade i allt bråk. Säger inte det er nånting? På stället där jag bor finns det flera mat/godisbutiker som blivit rånat flera gånger, varje gång av utlänningar. Detta är inget jag hittar på utan jag vet detta då min klasskompis har en pappa som äger butiken och hon har berättat att samtliga var araber och kurder. Säger inte det er nånting? Måste man göra en tabell med statistik på vem som verkligen raserar samhället mest för att ni ska förstå? Eller vad ska man göra för att inte bli stämplad som rasist? Är det rasistiskt att acceptera det faktum att det ÄR såhär?

  Och jag menar inte att utlänningar är dåliga för det, jag säger det återigen, det finns svenskar som är likadana men det är vårat ansvar att ta hand om dom, och nu gör sverige det till sitt ansvar att ta hand om dessa utlänningar också när vi gång på gång tar in dom, vilket jag tkr är dåligt för alla ser ju hur det går egenltigen, men ni, vissa är för stolta för att inse. Eller så vågar ni inte.

  Det är inte deras fel att vissa beter sig som dom gör heller, dom är skapade på annat vis , i ett annat land med andra regler, där det kanske är vardagsmat att bete sig som ett svin, kanske kommer dom från ett land där det dåliga överväger det bra. Och det accepterar jag så himla mycket och jag lider med dom för det, MEN sverige är mer utvecklat än så och kommer man hit så ska reglerna accepteras och man ska lära sig att leva efter dom. För vad har dom för rätt att komma hit om dom ska förstöra när vi försöker hjälpa dom? Det är det som är det respektlösa. Vi ger dom en chans att komma bort från sitt land, men när dom väl kommer hit visar dom inte att den betydde något (OCH JAG MENAR DESSA SOM FÖRSTÖR,INTE ALLA) och varför tror ni dom själva flyr därifrån? Just för att det är farligare och sämre att leva där kanske, för att sverige har bättre förutsättningar och då när dom väl kommer hit ska dom inte ta sig friheten och göra det farligt för oss här. Jag rent avskyr vissa utlänningar, förutom dom som förstör så finns det också dom som inte visar respekt på annat sätt, som smutskastar oss svenskar för att vi är just precis det, svenskar. Och det gör lite ont i hjärtat då vi gör allt för att behandla dom bra. Så fort vi behandlar dom dåligt, kallar dom något så är man typ död men om en utlänning hoppar på en svensk så är det helt okej? Det är fel och får mig som svensk att känna mig som ett… offer.

  Jag vill inte ta bort de utlänningar som sköter sig, de är underbara och har grym humor (känner många sådana) tillskillnad från vissa svenskar men när det går över till att förstöra så blir det för mycket för mig. Då tkr jag att dom lika gärna kan förstöra sitt eget land. Precis så tror jag paulina också menar!

  Jag accepterar er som tkr att paow är rasistisk, fast jag kommer aldrig förstå hur ni tänker. Och jag accepterar att ni kanske vill att Sverige ska bli sämre och sämre, helt okej för mig men fattar inte hur ni tänker där heller . Ska sverige utvecklas till något ännu bättre och få ett ännu bättre system så måste man börja med att ta tag i vårat egna problem, svenskar som inte sköter sig.

  Och detta är som sagt fakta och inte några rasistiska påhopp, läsa detta tusen gånger om och ni kanske förstår hur vi tänker.. Detta ÄR fakta, helt ärligt talat, den som säger något annat måste vakna upp!

  Ta bara in det hon säger och gör det inte till något som låter rasistiskt, för det är det inte. Tänk på vad ni säger innan ni lägger en kommentar för det kan få sina konsekvenser. Och till er som klankar ner på Paulina och gör allt för att få henne till botten, det säger mer om er som personer än vad hela denna blogg har sagt om Paulina. Tänk er in själva i hennes situation, fattar ni hur grym hon är som vågar stå för sina åsikter och visa hela sitt ansikte utåt för hela sverige när vissa av er knappt vågar skriva erat namn i en kommentar? Det är något att se upp till ska ni veta. Hon är den hon är och duger inte det i hennes blogg, fine sluta läsa den då om ni ändå bara ska bete er som idioter. Men jag vet inte hur vissa av er fungerar och jag vill inte veta heller för allt är bara patetiskt. Ta lärdom av det jag skrivit och gå vidare, för nu orkar jag inte med all denna hysteri kring att paulina skulle vara rasist.

  Och till dig Paulina, keep the fire burnin. Du växer i mina ögon ska du veta!

 • Maria

  Det är snarare du som inte förstår vad rasism är. Vad är det för skillnad på dina utländska vänner och andra utländska?
  Om du säger att du tycker folk som våldtar eller beter sig dåligt är en dålig människa, det spelar ingen roll om den är svensk eller inte. Nej men dåså. Varför en nämner du ens hudfärgen?
  Jag kan inte förstå hur du kan tro att det är någon skillnad. Vi är alla människor.
  Och jo, du vet inte vad du pratar om. Inte alls.

  Svar: Jo, för det är skillnad på om en gäst i mitt hus uppför sig illa eller om en i familjen gör det. Båda ska få ta sitt ansvar för det dom gör, men gästen han/hon får åka hem och är inte längre välkommen, hur kan detta var så svårt att förstå? Men så länge gästen sköter sig är allt fint och han eller hon blir till och med kanske en del i familjen efter ett tag!

 • Maria

  Det är snarare du som inte vet vad rasism är. Vad är det förskillnad mellan dina utländska vänner och andra utländska? Om du säger att du inte gillar folk osm beter sig dåligt, det spelar ingen roll om det är en svensk eller invandrare, varför börjar du ens att prata om hudfärg då? Om det inte spelar någon roll.
  Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att fatta att vi alla är människor, vi är alla lika.

  Och nej, du har ingen aning om vad du pratar om. Ingen alls.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Halal-slakten är muslimernas otroligt grymma och plågsamma ritualslakt och är det sätt som djuret måste avlivas på enligt islam för att vara tillåten (halal) föda. (Gäller för övrigt även kosherslakten med.)

  För det första så är skäktning vilket är den avlivningsmetod som används förbjuden i Sverige sedan 1930-talet och det finns goda anledningar till det. Det är en av de grymmaste och mest plågsamma sätten för djuren att dö på. Med en kniv skärs halsen av och djuret får sedan förblöda till döds. Muslimerna försökte få igenom detta på våren 2009 med det lyckades inte som tur var. Sverigedemokraterna kommer aldrig att godkänna att någon i något syfte plågar djur på detta vis.

  Ta en titt på Youtube, det finns många filmer om denna otroligt grymma halal-slakt. Här är ett exempel på hur det kan gå till:

 • Färdigfunderat - bra!

  Det är imponerande att se sådant mod och sådan ryggrad hos någon så ung. Du har stoppat pinnen rakt in i getingboet nu och det surras intensivt runt dig. Ändå får jag en känsla av att du är helt lugn och konfident i din uppfattning.

  Du har i ditt vardagsliv visat att du inte ser färg. Alltså är du inte rasist. Du har visat att du respekterar alla som respekterar dig. Det är bättre än vad man kan säga om det surrande molnet här ovan. Du har visat att du inte tar sk-t och låter dig domderas över. Det är starkt. Fortsätt så!

  Det är faktiskt lite skrattretande att läsa all idioti som folk häver ur sig – att SD skulle vilja kasta ut alla invandrare och så. Om du lever ett skötsamt liv och respekterar Sverige så respekterar sverigedemokrater dig. Om du ägnar dig åt allvarlig brottslighet (alltså inte snatteri – suck!) är du inte välkommen. Så enkelt är det.

 • Krizia

  paow om jag var du så hade jag bara hållt käften.
  om någon ”invandrare” tar dig på röven eller något nästa gång skriv inte det på din blogg om du nu verkligen inte vill ha folk efter dig,eftersom du klagar hela tiden invandrare är äckliga hit och dit.
  OCH! om ”blattar” snackar slangspråk säger ”bre,goola” massa bajs vafan det är för slangord ”blattar” använder.
  bara gå din väg om dom börjar säga dumma saker till dig,du som verkar vara smart använd hjärnan.
  det var bara det jag ville säga.
  puss ^^,

  Svar: Och bara acceptera att skithögar behandlar mig och andra illa…? Skulle inte tro det.

 • Danne

  Men herregud människa, du är en pantad fjortis som inte alls vet någonting om vad SD står för, vad deras motiv är, hur Sveriges invandringspolitik fungerar och inte vet om SD’s förflytande.

  Jag fattar inte hur du får det till att vi tar in för många bara för att du fick en örfil

  Svar: Vad menar du med ”SD’s förflytande”? Vet inte om du orkat bry dig om att läsa på vad SD står för, men det har jag och visst, allt är inte bra, men mycket och andra politiska partier behöver vakna upp.

 • Moa

  du har nog inte sån stor koll på vad SD mer vill ändar på va?

  visste du att om SD skulle bli partiledare i sverige skulle inte bara dina vänner åka ut ur landet utan de skulle förbjuda att göra abort ( de är ju toppen om du blir våldtagen )förbjuda preventinmedel, uppmuntrar oss svenskar att födda många barn så vårt land blir renrasigt. Precis så sa nazisterna också ibörjan, och kansen är stor att det blir ett tredje världskrig om SD blir partiledare.

  Kul! då får vi hella Iran, Irak, turkiet och alla andra som inte är renblodiga ( ej svenskat ) att kriga mot (Y).

  Ba så du vet 😉

  Svar: Du skämtar med mig och alla läsare, eller hur? Du menar på fullaste allvar att SD är krigshetsare, vill kasta ut alla som redan kommit hit och så vidare? Har du ens läst deras partiprogram? Eller…? Gör det, och återkom sen.

 • Stolt Sverigedemokrat

  Nämen! Inte nog med att du sympatiserar med SD, du vet varför också! Och du är inte rasist, utan sympatiserar för att du helt enkelt har vett i skallen och ser saker för vad de är. Låter finfint!

 • Jenny

  lol lol och åter lol..småbarn ska inte diskutera politik

 • Olle

  Maria du är en sån besserwisser!

 • Suzan

  det handlar inte om vilka du umgås med, utan det handlar om att du praktiskt taget ser ner på folk som inte har det lika bra som du. Man säger inte att ”mörka människor räknas inte som människor”. Då är man bara helt blåst. Du försöker verkligen leka mogen och vuxen. LEKA. Du är inget av det, du har ingen som helst uppfattning om verkligheten, att man kanske inte ska skriva ut exakt allt man tänker och tycker i en blogg med tusentals läsare. Argumentera och stå för dina åsikter kan du inte heller, för så fort du blir anklagad så ändrar du åsikter, och försöker få dig själv att framstå som den oskyldiga. Du är den mest patetiska människa jag har ört talas om. Man får tycka och tänka vad man vill, men man måste kunna stå för det. Om du skulle ha något att säga om dethär så mejla, jag har inga problem att stå för vad jag sagt, men det har du.´

  Svar: Jag mailar gärna, men du får lika gärna berätta var på min blogg du läst det du säger att jag sagt som jag aldrig sagt…

 • emmaajo

  VA FAN NÅN JÄVLA MONGO MÄNNISKA SKREV PÅ MIN BLOGG ATT JAG VA EMO FÖR JAG TYCKER DE ÄR DJURPLÅGERI!?!
  Jag behöver inte vara anonym, jävla duummmäzz!

 • Rickard

  Snälla, kan någon av alla ni som säger att SD är rasistiska nämna ett enda citat från deras partiprogram som visar att de är rasistiska. Bara ett citat, snälla! Jag ser fram emot det!

  Stå på dig Paow! Vi är MÅNGA som tycker precis som du och snart kommer det vara ”rumsrent” att tycka som oss!

 • Berg

  Bra inlägg 4 av 5 toasters!

 • amandaL

  läs på mer om SD, för det är en skam om du röstar på dom. Vilken kränkning för dina vänner som är invandrare, att dom ens vill vara din vän om du håller på ett parti som är emot dom.

 • Rickard

  @amandaL berätta för mig och Paow varför det är en skam att jag och hon röstar på SD. Snälla, jag behöver argument! Du måste såklart komma med argument som är väl underbyggda ifrån deras partiprogram!

 • Sebastian

  amandaL det är du som behöver läsa på. på vilket sätt är SD rasistiska?

  paow du är så underbar!

  SD 2010!!!!!

 • Vikenungen

  Ha-Ha-Ha-Ha
  alla ni människor som sitter och kommenterar det ni TROR att SD står för kan ju bara ta och lägga ned. dom ska inte ”köra ut” folk ur landet. dom vill minska invandringen så att vi ska kunna ta hand om alla de vi har ( alla problem och alla kostnader) innan fler kommer in. lär er det och sluta klaga på paow. jag aboslut ÄLSKAR det hon gör nu, för hon säger det som nästan varenda svensk ungdom tänker. det är fakta. vi ÄR rädda för er, sorry men det är sanningen, och vi tycker att ni beter er respektlöst. sen gör inte det paow till ngn rasist eller ”president” som ser ner på andra. HON SER INTE NER PÅ ER HON BER ER ATT SKÖTA ER OCH INTE SE NER PÅ OSS: stor skillnad.
  till sist. ÄLSKAR invandrare som SKÖTER sig och är ”SVENSKA”. alltså, har INGET EMOT ER, bara ni som missköter er 🙂 ha de gött

 • Bert

  amandaL, vad babblar du om? Flera SD:are har invandrarbakgrund, jag vet även flera SD:are som är gifta med invandrare! SD är emot massinvandring, inte invandrare. Och jag vet inte någon SD:are som inte tycker vi ska ta emot flyktingar. Men faktum är att 5% av alla invandrare är flyktingar!

 • Patricia

  Det gör ont att läsa att så många är för SD. Riktigt ont. Att så många människor är villiga att göra samma misstag igen. Jag blir rädd och det här känns fruktansvärt obehagligt. Ni kommer inte bara sätta invandrare i fara, utan även er själva.

 • Julia

  ”90% av alla svenskar tycker som Paow” HAHA, ursäkta men vart i Sverige bor du någonstans? I Stockholm finns det jävligt många ”invandrare” och därför vet de ALLRA FLESTA (90%)? svenskar här bättre än att göra skillnad på invandrare och svenskar. Vi är blandade här (finns undantag såklart) , svennar och blattar, och det funkar jävligt bra. I Sthlm iaf.

  De som håller med Paow och tycker att ”invandrare” är stökiga och borde visa respekt till Sverige o svenskar pga att vi varit ”snälla” och tagit emot dem, LOOK:

  De invandrare ni syftar på som är stökiga, de är stökiga UNGDOMAR precis som Paow och många andra svenska ungdomar. Och ni menar att de står i skuld till svenska samhället på grund av att de får bo här? Har ni tänkt på att Sverige kanske är snåla med jobb till många av dem, och DÄRFÖR blir många utan jobb, tror ni på allvar att de VILL vara arbetslösa?

  De flesta rasister/nazister/högerextremister kommer ifrån områden i Sverige där de knappt bor några invandrare alls. Därför vet många inte bättre, utan baserar sina fördomar från vad de hör i media om t.ex Rosengård och Rinkeby – områden som SVENSKARNA MISSLYCKATS med, inte de som bor där.

  Sluta prata om svenska ungdomar/ invandrar ungdomar. Säg bara ungdomar.

 • Sebastian

  en sak jag inte förstår är varför det är så många unga svenska tjejer som blir så upprörda. det är ju ni som blir sexuellt trakasserade, kallade för både det ena och det andra och i värsta fall våldtagna. hur ofta är våldtäktsmännen svenskar?
  jag känner till TVÅ fall under 2009 där jag vet att förövaren var svensk våldtäkten och mordet på malin kristiansen av fredrik ivarsson samt Benny Edberg och Stig-Olof Vesterlind som våldtog en 14-årig flicka på ett natttåg 4e juni 2009.

  Något annat som är mycket oroande är att våldtäkterna sker mot allt yngre flickor.

  19 juli 2008 i Tjärna Ängar våldtogs en 13-åring av Tamer-al-Hamdan t.ex född 1980-02-05 från Syrien

  10e januari 2010 våldtogs en 15-årig flicka i Karlstad av Kiflom Tsgehanns född 1978-09-11 från Eritrea

  Åsboplan, 26 november 2009, förmiddag kl 11

  Misstanke om försök till grov våldtäkt

  En 13-årig flicka satt i en gunga på lekplatsen vid Åsboplan. Plötsligt fick hon en kraftig knuff bakifrån så att hon föll framåt och hamnade på marken. Tre unga män attackerade henne med sparkar både mot huvud och kropp. En kille knäppte upp gylfen, flickan sparkade honom mot skrevet och då svarade alla tre med fler sparkar mot henne.

  Någon höll fast flickan, medan en annan började dra av henne byxorna. Men just då kom en bil i närheten och killarna försvann.

  En av dem var ”lite mörkare i hyn” enligt flickan. (de här männen går fortfarande fria förresten, de har figurerat i efterlyst)

  Under förra året anmäldes 84 våldtäkter och våldtäktsförsök i den polisenhet som består av Borås och grannkommunerna. De flesta brott skedde inomhus. I 18 fall var offren under 15 år.

  Flera av offren för våldtäktsligan i södertälje var så unga som 13-14 år. Alla gärningsmännen var irakier, en av dem, Shamoun Samir Moshe var 42 år gammal.
  född 1966-07-08. han blev ej utvisad och fick bara 2 års fängelse så han kan snart vara ute och ha roligt igen… det är så de tackar oss när vi låter dem komma hit från ett krigsdrabbat land.

  Nu senast 1a mars 2010 våldtogs en flicka i Helsingborg på Ringstorpsområdet mellan klockan 20 och 20.30. hon var 13 år gammal. där har jag inte signalement eller namn, men vad tror ni? tror ni att det var en etnisk svensk? jag slår vad om 5000 kr att det inte var det. any takers?

  Hur länge ska det här få fortsätta?

 • Sebastian

  jag kan komma med många många många fler exempel förresten… orkar bara inte sitta o skriva hela natten… alla uppgifter finns tillgängliga på bloggen politiskt inkorrekt.

 • Sebastian

  ok i rättvisans namn så är det nog fler svenska fall än de jag nämnde, t.ex länspolischefen och en polis på säkerhetspolisen(!) kom jag på som det har skrivits om i media. jag vill inte ursäkta såna svin på något sätt men det var iaf inte fråga om överfallsvåldtäkter utomhus.

 • jayde

  1, varför skämmer du ut dig för, om du ska uttrycka dig får du först ha kunskap. vadå halalkött har inte med religonen att göra? I Koranen nämns slakt av djur, det har med Islam att göra. Enligt islamm skall slakt av djur följa en föreskriven metod för rituell slakt för att djurets kött skall anses vara tillåten. I halalbegreppet ingår ett strängt förbud mot att misshandla djuret under eller före slaktmomenten, djuret får heller inte vara hungrigt eller törstigt före slakt. Dessa villkor syftar till att påbjuda en human behandling där en grundläggande respekt för djuret är med genom hela slaktprocessen.
  2. Döm inte Islam efter muslimer .. muslimer e okså människor de gör okså fel, de är alla inte perfekta. Och om du inte visste , så är fakitkst inte alla invandrare muslimer. Vissa har ingen kunskap om Islam ens, de bara kallar sig själva muslimer för att föräldrarna är muslimer och de har lärt sig att de finns en Gud, Allah. Men de har ingen kunsap för hur de ska vara och bete sig för det…

 • MX

  Man måste kunna skilja på rasism och sund kritik av den förda invandringspolitiken. SD vill ha en begränsad invandring, i linje med våra grannländer. Kan tipsa om följande debatt som sändes i SVT den 1 mars 2010. Detta klipp är en utfrågning av Jimmie Åkesson. Där framgår det rätt tydligt vad SDs politik är:

  Hela klippet (1h 28 min långt) går att se här:
  http://svtplay.se/t/104993/storforum

  Det är bl.a en fri debatt sista halvtimman där Åkesson bemöter en del fördomar om SD, som bl.a ”ni vill ju inte ha nån invandring alls” från en folkpartist.

  Jag håller inte heller med SD på exakt alla punkter, bl.a är jag emot kärnkraft, men att välja vilket politiskt parti man ska rösta på är inte som ett smörgåsbord där man kan plocka till sig enbart de bitar man själv gillar. Det är snarare färdigpaketerade rätter, så man får antingen köpa hela paketet eller avstå.

  Och eftersom SD är det ENDA parti som vill MINSKA invandringen är valet enkelt. Så länge vi inte minskar tillflödet av nya s.k. flyktingar (endast 5% av alla invandrare är flyktingar) så kommer vi aldrig kunna lösa våra integrationsproblem, vilket Jimmie med all tydlighet för fram i klippet jag länkade till.

 • Johanna Bergström

  Bra skrivet Paow.
  Det är inte du som behöver skämmas om 5 år, det är alla andra som kallar SD:are för rasister, nazister etc som får skämmas. Massinvandringen fortsätter, frånvaron av vare sig integration eller assimilering fortsätter, detta innebär fler och värre problem för varje dag som går.
  Och då kan man fundera på: Kommer SD fortsätta att växa eller inte? Jag gissar på den senare. Så länge det finns svenskar som anser att alla som kommer hit skall anpassa sig till hur vi lever i Sverige så kommer SD finnas. Och denna siffra ökar för varje dag.

  Vi är många SD:are som tycker det du gör är skitbra och modigt och tro mig, vi har alla mer eller mindre fått utstå den behandling som du nu utstår. Det som är intressant när man blir attackerad på detta sätt är att man faktiskt ser till att läsa på och då får man argument som man kan använda mot folk(som vanligtvis inte vet ett skit om något.) Ju mer påläst man är desto mer inser man att det Sverige gör är extremt(tar emot flest ”flyktingar2 i världen sett till befolkningsmängden vi har) och att det vi sverigedemokrater står för är det normala(dvs anpassa vårt mottagande efter de resurser vi har!)

  Alla som är för en fortsatt massinvandring är extremister, alla som är mot detta extrema fenomen är normala. Det argumentet kan du köra med nästa gång nån ifrågsätter dig.

  Puss

 • ludde

  Är du dum på riktigt eller?!? Nu tror alla 12-åriga tjejer här inne att det är som du säger. Halal, betyder ”tillåtet” motsatsen till ”Haram” alltså förbjudet. Halalkött är kött från ett djur som slaktats medans det lever, alltså inte självdött eller rivet av rovdjur. Har ingenting med att förblöda eller skära halsen av. Skära halsen av ett djur kan många gånger vara mer humant än att som vi använda el för att döda grisar. I många fall går det fel och grisen ”steks” levande genom elektroder i tryne och testiklar.

  Ha lite mer på benen innan du ger dig på saker du inte har en jävla aning om, snorunge.

 • ludde

  Läste igenom inläggen, bara genom att skriva som du gör Paow så har du gjort detta till ett forum för äckliga sverigedemokrater, o alla som läser deras inlägg tror att dom har något att göra med att muslimer inte får plåga djur till döds…SD är ett litet äckelparti som rider på folks missnöje, röstar man på dom är det antingen för att man är lat eller dum i huvet. Ett slitet gäng gamla rasister o nazister som är så jävla tappade bakom en vagn att dom måste lura folk till sig, för om dom berättar sanningen så går alla.

 • Flinta

  Hurra PAOW!! Bra skrivit !!!! Det är rätt absolut, SD är inte rasiskt. Utan ett parti som står vad många tänker, men ej våga säga.
  Att invandringen måste upphöra, de som bor här måste först få hjälp.
  Man kan inte ha 10 st äpplen till 20 människor, det blir inte mycket per person. Sedan ska 10 st till komma och dela det lilla som är kvar??? Så vad gör man ?? stoppa de 10 som vill komma och ha en bit äpple, annars blir äppelbiten mindre o mindre… 🙁 ju fler som kommer.

  Idag står sverige med stora skulder som måste betalas, varför öka utgifterna?? De måste minkas, det är skolor,vården,pensionärer som får minskade anslag. De vet de flesta idag. Så vill de att öka utgifterna med öka invandraingen??? det behöver man inte vara smart förstå, hur det är ska sluta. Så undrar folk varför SD ökar???

  Man måste ta hand om de man har först, innan man ökar utgifterna. Det innebär de som bor i sverige och är svenskar inkl. Abdulah asmir som kom till sverige för 10 år sedan och har svensk pass. För då är han svensk

  Så där tycker du är viss och inte visar att du är en ”fjortis”

  Så bra du har vaknat upp PAOW !!! precis som många andra svenskar. SD är vår framtid och därför du får många påhopp. Därför de som drabbas är som råttan som blir stängd i ett hörn. Den går till attack…

 • wine

  Många lögner om att SD är rasistiska. Gå in här och kolla under avsnittet ”våra åsikter” Läs avsnittet som handlar om invandringspolitik

  http://www.sverigedemokraterna.se

  Rekomenderar följande bloggar som berättar sanningen om Sverige.
  http://www.politisktinkorrekt.info/
  http://frianyheter.wordpress.com/

  Gå inte på alla lögner om att SD är rasistiska. Läs på själv!

 • Kerstin

  Nej du är ej rasist den som påstår det vet inte vad rasismen är. Sen att slakta djur på halal vis är olagligt i Sverige och klassas som grovt djurplågeri.

 • amra :)

  tänkte kmentera detta för jag orkar nt med att du hela tiden ska påpeka att du nt är rasist .’
  Men så här är det , du åker till länder som egypten och ah sånna ”goa” länder men säger att du nt orkar med blattar som tar slangspråk och ah sånt ..
  Saninngen är att SVENSKA tjejer som du faller för utländska killar hur lätt som helst , VARFÖR ÄR DOM DÅ TSMS MED EN BLATTE ????? wa så om jag bor i egypten ska ja säga , ah ni som nt slaktar hallal kött får åka hem ni får fan nt vara här och sola o bada era jävla svenskar .. ?
  men samtidigt har du rätt . vissa invandrare , dvs.. VISSA är helt borta när det gäller respekt , men vissa har respekt ..
  det är fan mer Svenskar som våldtar än ”blattar” , så tänk lite innan du väljer vad du ska skriva för du tappar läsare på grund av att du tolkar dig fel än vad du gör ..
  Det är fan inte lätt för oss som bor här i sverige bli trampade varje dag för att vi är invandrare , eller när polisen kallar oss jävla svartskallar .
  Tänk till lite , svenskar gör lika mkt fel som vi .. ALLTSÅ varje människa gör fel här på jorden onödigt vi ska gå efter religion och sånt . Man ska nt dömma en person

  / 😉

 • Läs, det kan behövas.

  Är du medveten om att Sverige faktiskt behöver invandrare?
  (själv är jag helsvensk, inte för att det spelar någon roll)
  Visst, du är inte rasist, men du borde läsa på lite mer om SD innan du uttalar dig.
  För Sverige är ett litet land med en ännu mindre befolkning, vi har plats och vi behöver invandrare. Och varför tycker du att det är rätt att släppa in Européer men inte folk från andra länder?
  ”Nytt folk” = De som inte är från Europa?
  Det är så jobbigt med människor, som dig, som sväljer allt någon annan säger utan att ens ifrågasätta det. Tänker du själv, någonsin?

  Svar: WOW. Säger det en gång till. Wow. Tror du seriöst att jag inte tänkt och kommit fram till dessa tankar själv? Eller vill du bara provocera? Berätta gärna hur du vill att det ska fungera i stället…

 • Malin

  Jag har aldrig påstått att Paulina är rasist. Däremot anser jag hennes argument dåligt underbyggda och att en 15- 16 årig tjej borde kunna gör det bättre (argumentera alltså). De inlägg jag har funnit mest provocerande hittills är generaliseringen utav thailädska kvinnor. Att kalla dem för lycksökerskor är lite grovt tycker jag då de både arbetar och på så vis bidrar till svensk välfärd. Men nog om det. Av kommentarerna ovan finns det att läsa att ”invandrare tjänar mer som arbetslösa än på att jobba”. Vad säger det om hur svenska samhället behandlar människor utifrån, som kommer hit och vill ha ett jobb för att kunna försörja sig? Brister inte systemet? Jag håller fullständigt med om att ungdomar (GENERELLT) är stökiga. Jag kan våga påstå att du har varit en utav dem, och det är fint av dig att växa ifrån det beteendet, för det vinner du på i alla lägen. Själv har jag svårt att definiera huruvida en person har invandrat eller inte. Vänner till mig med annat ”etniskt” ursprung har fått beröm för sina goda kunskaper i det svenska språket. Vilket förvånade dem då de är födda och uppvuxna i Sverige men har en mamma, pappa, eller far/morförälder som är av annat ursprung.
  Eftersom det är ett himla hyllande utav SD så klickade jag återigen in på deras hemsida för att granska deras åsikter, handlingsplaner osv. Jag gjorde en liten efterforskning för att kunna underbygga mina argument lite. Några citat från deras handlingsplan rörande invandrarfrågor (vilket är deras enda handlingsplan, konstigt nog): ”Ett stärkande av den svenska kulturen” anser de viktigt för att ja, få bukt med de ekonomiska problem som orsakas utav ”invandrarna”. Okej, lite hårddraget innebär det då att allt som inte är av svensk härkomst ska ut. Ska jag leka lite dum nu då och påstå att nuvarande matkultur inte ska existera? Okej, McDonalds, Italienska restauranger etc bort. Utländsk litteratur (icke svenskproducerat, därför får inte heller översatta verk läsas) – bort.

  Svar: Du kan inte ha läst på SD:s hemsida om du kom fram till detta… Det är dina egna tolkningar där du läser in mer än vad dom säger i vad du läser. Det är ett farligt sätt att läsa någons åsikter, att lägga in andra värderingar och tankar än dom som dom som skrivit ned åsikterna har nämnt. Det är ju DINA åsikter och tankar då och inte dom du läst.

 • Malin

  ojsan haha råkade trycka på kommentator knappen. Okej, jag fortsätter: fast om jag ska vara ”smart” så vill de naturligtvis hålla på de svenska värderingarna. Finns det då några generella, universella svenska värderingar? Kan någon nämna dem för mig isådanna fall, tack.
  De vill ge ökat stöd till personer som vill flytta tillbaka till sina ”hemländer” innebär det även att deras familj får följa med? Den svenska maken eller makan och de eventuella barnen? Eller gäller det bara personen som inte anses svensk? För då handlar det om diskriminering. Vilket är lagstadgat som förbjudet har jag för mig. Och att invandringen ska vara anpassade utefter storleken på en befolkning. Men snälla. Här vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, för den svenska befolkningen kan inte med hjälp av invandring hålla uppe sitt välfärdsystem.
  ”Den globala flyktingproblematiken kan inte lösas genom en fortsatt, enormt kostsam och destruktiv massinvandring till Sverige och andra västerländska stater.” Hur många tror att man frivilligt flyttar till Sverige för att man älskar vårat klimat exempelvis? Vad som är bevisat är att människor tenderar till att först och främst vandra till ett grannland. Thats it och nu orkar jag fan inte skriva mer och det sista blev lite halvtaskigt skrivet, men men… kanske kan få någon att tänka ur flera perspektiv. Det kallas för att vara objektiv och analyserande. Ha det gott!

 • Linnéa

  Asså seriöst.. Gooooo Paow.
  Ni som säger att alla utlänningar kommer att bli utslängda ifall sverigedemokraterna skulle styra landet, fail! Tror ni seriöst att dom skulle slänga ut alla utlänningar och alla med utländsk bakgrund? Då skulle vi inte vara många kvar.
  Nej det jag vill säga är att jag tycker som Paulina, vi borde inte släppa in så många fler nu. Dët gynnar inte vårt land. Det blir bara värre.

  PÖSS HEJJ!

 • Hocculta

  Malin: Människor som kommer hit för att jobba och försörja sig har i dagens läge tagit sig vatten över huvudet, det finns ju inga jobb ens åt svenskarna. Så självklart brister systemet med invandringen det är ju detta vi diskuterar.

  Det SD menar med att få bukt med de ekonomiska problem som orsakas utav ”invandrarna”. är att vi har ingen arbetskraftsinvandring utan BIDRAGSinvandring idag och det kostar massor med pengar. Detta måste du väl förstå själv?

  Varför drar du upp matkulturen? Vad har det med den massiva invandringen vi har idag att göra? Vi har ju inte behövt ta in 100.000 amerikaner om året för att få hamburgare eller hur? All utländsk kultur som svenskarna själva har tagit till sig skall såklart finnas – inte den påtvingade mångkulturen.

  Du nämner att du har svårt att definiera om en person har invandrat eller inte men i nästa mening nämner dina vänner med annat ”etniskt” ursprung… Sug på den karamellen ett tag.

 • Matte

  Du behöver inte förklara dig.

 • Marie

  Men Paulina, då är du rasist. Du har nyligen skrivit i ett inlägg att mörka inte räknas som människor, att de inte är rena. Du talar emot dig själv.

  Sedan känner jag igen det där, att vara 16 och tro att man vet så mycket om politik. Det är inte coolt att säga att man är Sverigedemokrat. Det är idioter, rasister och smygrasister som är för SD. Människor som hävdar att de inte är ett dugg rasistiska står ju för skiten själv. SD är inte rätt parti att stå bakom. Stödjer du ett parti som går ut med felaktig statistik och felaktiga siffror för att få invandringen att se flera gånger värre ut än vad den är? Att göra Sverige svenskt… det är skitsnack, människorna som står för SD har aldrig varit med om set svenska Sverige de talar om. Det är inte invandringen i sig som ”förstör” Sverige. Det är rasismen och främlingsfientligheten. Inte bara från rasistiska svenskar. Detta gäller även rasistiska invandrare. Det är en two-way street. Det är inte fel på en hel ”ras” (fastän vi alla är människor tror jag att du förstår vad jag menar), det är fel på idioter. Idioter av alla dess slag. Vill du ingå där?

  Jag vet precis varför du uttalar dig som du gör. Men vad tycker dina nysvenska vänner om det egentligen? Tror du att de innerst inne tycker om dig för det du säger? Hur kan du ens yttra dig på det här sättet, var är dina föräldrar och var är ditt logiska tänkande?
  Du är smygrasist och ibland en väldigt oerhörd rasist. Förmodligen beror det på att invandrare någon gång har gjort dig arg eller bråkat med dig. Men säg mig, om en svensk tar på dig och beter sig illa – är alla svenskar omänskliga och smutsiga då?

  Kallar du alla invandrare för blattar, eller gäller det bara invandrare som beter sig illa och är under 30? Ja, du vet sådana som hänger i centrum och tar sig en gås varje dag. Sådana som alltid letar bråk och är högljudda på bussar. Är det dem du hatar eller är det de oskyldiga som verkligen inte skadar en människa på något sätt alls? Uttala dig på rätt sätt eller uttala dig inte alls.

  Invandringen blir större, ja. Låt oss bara se till det. Låt oss bara släppa in färre, göra det striktare. Men låt för i helvete inte ett smygrasistiskt parti komma till någon makt alls. Sverigedemokraterna har redan förblindat många unga. Unga och dumma. Sverigedemokraterna är enligt mig inte ett seriöst parti. Siffror som tagna ur luften… det är inte seriöst.

  Och dina åsikter. Som tagna ur luften. Ur all dold propaganda. Media. Vad andra säger. Enbart för att det ska se ut som att du kan mycket. Många kämpar verkligen för att bidra till välfärd. Svenskar och invandrare. Fan, vi är alla människor. En del beter sig sämre än andra, men det beror inte på hudfärg eller härkomst. Visst kan det bero på uppväxt och omgivning, men skyll för fan inte kriminalitet och idioter på hudfärg.

  En människa är aldrig sämre eller bättre än vad hon gör sig. Det gäller alla, inklusive dig och mig.

  Jag har en svensk pappa, jag bor i ett väldigt svenskt område. Det svenska språket är det bästa jag vet. Jag bor i södra Botkyrka och min mamma är ifrån Thailand. Visst har jag sagt många gånger att jag skäms över att bo i Botkyrka. Att jag är glad över att jag inte bor i norra Botkyrka – precis av sådana anledningar som får dig att hata blattar. Det är skrikiga idioter som drar ned andra inför trångsynta människor.
  Man kan se på mig att jag inte är helt svensk. Det syns. Det komiska är att jag ofta får besvara frågan om jag är >>>rasist eller hatar blattar<<<, och de här frågorna får jag från jämngamla med utländsk bakgrund. Killar och tjejer som kallar sig blattar.
  Jag klär mig inte på ett sätt som säger att jag är rasist. Jag visar inte ett enda tecken. De frågar mig om jag hatar blattar för att jag pratar så bra svenska. Det är dumt. Det är flera jävla ton av dumhet.
  Är jag då, enligt dig, smutsig och omänsklig för att min mamma är en lycksökare (som du kallar det), när invandrare säger att jag är rasist och svenskar som du påstår att jag är smutsig?
  Jag är svensk, som du är. Min mamma råkar vara född i Thailand och så är det. Det är ingenting man bestämmer och det är inte ens något fel med att inte vara född i Sverige.

  Kan du, snälla, innan du uttalar dig låtsaspolitiskt, inskränkt, inkorrekt och ointelligent inse att människor är människor och att idioti inte har ett skit att göra med etnicitet? Och dropa Sverigedemokraterna, de gör en korkad människa ännu mer korkad.

 • razan

  ”mörka räknas inte som människor” , jo du skrev det men du TOG bort det o det vet du själv. såg det själv på din blogg.

 • razan

  taaaack habibti du som hållde med mig (L)<3
  ''JAAAsÅÅÅÅ!!'' alltså haha <3

 • M

  Men åhåååå .
  Jag håller med dej paow ! . Jag är själv ”blatte”, men tycker
  ändå som du :S .
  Hon e inte rasist, hon säger bara vad hon tycker!

 • razan

  en sak till innan skrev du att du respekterar mer svenskar som förstör än blattar som förstör? .. och nu skriver du att problemet inte ligger hos utländska som är respektlösa, det är vi ungdomar..
  mannen snälla prata för dig själv.
  INGEN här är lika korkad som du.
  dubbelmoral.

 • razan

  taack habibti som håller med mig, ”jaaasååå” haha <3

 • Marie

  ”omg ! skriver:
  2010-03-05 kl 16:27

  jag fattar inet varför ni sitter här & slösar bort eran tid på en 15 åring ? rasist = svenne som HATAR blattar, som kollar snett på blattar, som spottar på oss blattar, är helt respektlös mot oss blattar !
  är det paow gör ? näej, tror det inte, har inte sett det, har inte märkt det heller, vafan ska ni sitta här & förlora eran tid för ? ni skriver ner det ni tycker & tänker, hon gör detsamma, så nu är det inget mer med det. låt henne ba va, livet leker när man e i ungdomsgänget. det kan inte vara lätt för henne när ni håller på så mot henne. halal är när judar & islamer slaktar djur på ett sätt, att dom skär djuren i halsen & tro mig, jag har läst om det i skolan.
  ni ska vara stolta för den ni är, det tror jag att paow är det också,
  ni ska inte göra som andra säegr, följ bara era egna vägar & det är det paow gör.
  så shut tha fuck up babes (:”

  Du måste för fan vara lika pantad du, att vara rasist är inte att vara svensk och hata blattar. Jävla idiot, stäng din käft istället.

  Svar: Marie, du har gasat igång ordentligt, men du är ute och seglar… Jag är inte rasist, jag tycker inte illa om någon för varifrånd e kommer eller för vilken religion de tillhör, bara de uppför sig och respekterar andra människor, men se det verkar vara just ditt problem Marie.

 • adfa

  sluta dra alla över en kaaamm. och vad gör de dig om dom bråkar osv? rör dig inte i deras kretsar då äckel unge.

 • Marie

  ”JJ skriver:
  2010-03-05 kl 17:22

  TYP 90 PROCENT AV ALLA SVENSKAR TYCKER PRECIS SOM PAOW, BARA DE ATT HON ÄR DEN ENDA SOM KAN SÄGA SOM DET ÄR. HON HAR SÅ JÄVLA RÄTT. TYCKER PRECIS SOM HENNE, SKA INTE ALLA FETA BABBAR SÖKA UPP MEJ OCH ”SLÅ SÖNDER” MEJ OCKSÅ DÅ? ALLA INVANDRARE SOM VILL FLYTTA TILL SVERIGE BORDE FÅ GÅ EN KURS ELLER NÅGOT DÄR MAN LÄR SIG ATT I SVERIGE BEHANDLAR MAN KVINNOR MED RESPEKT, MAN UPPFÖR SIG SOM FOLK, MISSHANDLAR INTE SIN FAMILJ OCH GIFTER SIG INTE MED SINA KUSINER. OM INTE DET PASSAR SÅ KAN DOM STANNA I SINA STÖRDA LÄNDER. DE VÄRSTA ÄR ATT DOM FÖRSTÖR FÖR ALLA INVANDRARE SOM FAKTISKT VILL LEVA SOM SVENSKAR OCH UPPFÖR SIG.
  OM NI SKA BO HÄR, FÅR NI FAN TA SKÄRPA ER, SKÖT ER FÖRFAN!”

  Typ 90 procent? Du är ju en jävla idiot du med.

  Svar: Vem var den andra i ”du med”? Du själv?

 • Marie

  ”Rickard skriver:
  2010-03-05 kl 17:44

  Mycket bra skrivet! Fortsätt så!
  Folk i allmänhet vet inte vad som ingår i begreppet rasism! Man måste få säga att vi i Sverige tar emot för mycket flyktingar utan att bli kallad rasist!
  Vad gäller kommentarerna att paow’s kompisar blir utvisade om SD kommer till makten så är det ju bara skrattretande. Läs SD’s partiprogram! Man kan inte utvisa svenska medborgare! Allt handlar om att vi måste integrera de utlandsfödda som redan bor i landet. OCH, vi skall absolut fortsätta ta emot flyktingar som har flyktingskäl enligt Genevekonventionen, tyvärr är det bara ca 5% av dem som kommer till Sverige idag som är flyktingar enligt den konventionen.
  Go Paow. Vi är många som kommer rösta SD i år för att visa de etablerade partierna att den nuvarande invandringspolitiken är åt skogen!”

  Du har ju tydligen inte läst det Paulina tidigare har skrivit. T.ex. att mörkhyade inte är människor. Står du också för det? Du kanske inte ska stödja en 16-åring.
  Men du är kanske inte mycket äldre själv? Internetsmarta människa. Skaffade du hjärnan på Flashback?

  Svar: Men söta lilla Marie, vad får dig att säga att jag har de åsikter som du ger uttryck för? Var på min blogg hittar du det som du säger att jag sagt? Det du läser på en skvallerblogg är inte alltid sant, du borde lära dig att kolla dina källor lite.

 • Tjej från Sthlm med utländsk bakgrund

  Jag tror inte du är rasist men ibland kan du skriva onödiga grejer i dina inlägg som kan kopplas som rasistiska åsikter.

  Du säger att du vet att inte alla invandrare eller svenskar med utländsk bakgrund är sådana som hänger på plattan men att det är dem som syns och hörs mest och trots att du vet detta så väljer du att sen den bilden som du ser varje gång du går förbi plattan? Dem är typ 50 pers av alla invandrare i hela Sverige….

  Och att ta in religion i det hela … inte ett sådant smart drag, vem har sagt att alla invandrare är starkt troende? Och på sättet du skriver så känns det som om du automatiskt drar muslim och invandrare i samma streck .. jag kanske har fel? Rätta mig isf ..

  Personer som begår brott har själva problem och ska dömas som individer och inte som person från något specifikt land…

  Jag respekterar (håller dock inte med) din åsikt om att du tycker att Sverige inte kan ta in fler invandrare men jag tycker inte du ska bli medlem i SD för det … inte ett sådant superbra val.

  Hoppas du läser detta. Skulle gärna vilja ta ett fik med dig och bara prata om det här.

  Svar: Jag vet att alla invandrare verkligen inte är muslimer och det har jag inte heller påstått. Jag har däremot sagt att de som allvarligt missköter sig, och det är ju långt ifrån alla utan ganska få, ska inte få vara kvar. Att vi inte har möjlighet att ta emot uppemot tiotusentals invandrare varje år är enkel matematik, särskilt nu när situationen är som den är i övrigt i landet. Att vi kommer att behöva arbetskraft i framtiden är säkert sant, men det är i vilket fall inte nu.

  Det är väl inte omöjligt att ses och fika, men då får du ge mig en kontaktinformation…

 • Tjej från Sthlm med utländsk bakgrund

  Glömde skriva in min mail, jag vill gärna ha ett svar …

 • Anonym

  Men gud, låt henne vara? Hon har väll rätt att tycka vad hon vill precis som alla andra. Att SD ens finns beror ju på att det finns folk som gillar deras idéer och röstar på dom och paulina är ju bara en av dom, right? Men KD då, är inte dom också rasister? dom kan ju inte acceptera att man kan ha andra relioner än kristendomen och det är väl rasistiskt om något. Jag tror inte att SD eller KD kommer särskilt långt med sitt parti eftersom dom bara har fokus på en grej av alla tusen problem vi har i sverige, men som sagt så har vi en lag här som säger att alla har rätt till sin egen åsikt så varför försöker ni inte bara sköta er själva och låta andra ha sina åsikter?

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

 • Marie

  ”Svar: Men söta lilla Marie, vad får dig att säga att jag har de åsikter som du ger uttryck för? Var på min blogg hittar du det som du säger att jag sagt? Det du läser på en skvallerblogg är inte alltid sant, du borde lära dig att kolla dina källor lite.”

  Jag har aldrig någonsin i mitt liv läst en skvallerblogg, det har aldrig intresserat mig. Du har skrivit, och det borde du erkänna och be om ursäkt för eftersom du verkar ha ”kommit till insikt” nu, att mörkhyade inte är människor. Känner du dig inte jävligt dum när du sitter och ljuger?

 • Marie

  ”Svar: Vem var den andra i ”du med”? Du själv?”

  Så nu försvarar du dina läsare? Inlägget är skrivet till människan som postade kommentaren, därav dennes inlägg inom citationstecken. DE andra, inte den andra, är alla korkade människor som kommer med påhittad fakta.

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

  Hoppas att du publicerar detta… tycker att det är fel att du bara publicerar sverigedemokraternas åsikter.

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  heeej Paooow! fint brunt hår!

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

  hadetbra!!!!

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  Heej Paoow.

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

 • NEJ till SVerigedemokraterna i riskdag!!

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

  Hejdåhadetbra..

 • Marie

  ”Svar: Marie, du har gasat igång ordentligt, men du är ute och seglar… Jag är inte rasist, jag tycker inte illa om någon för varifrånd e kommer eller för vilken religion de tillhör, bara de uppför sig och respekterar andra människor, men se det verkar vara just ditt problem Marie.”

  Så du skriver inlägg när du är arg och sedan försöker du bortförklara dig, radera det du skrivit och allt är bra? Jag har inte ett problem med att respektera människor, men en del människor mister den respekt de bör få. Som den här obildade tjejen eller killen som påstår att rasister är svenskar. Vill du, som svensk, bli förknippad med det? Det är ju ren fakta att en rasist inte behöver vara en svensk.

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  DET SVERIGEDEMOKRATERNA GÖR ÄR ATT SOPA BAJSKORVEN UNDER MATTAN. FÖR ATT DET ÄR KLART ATT DE INTE KAN GÅ RUNT OCH SÄGA ATT DE ÄR RASISTER, FAST ATT DE ÄR DET.

  1.I våras, april 5 2009. så sjöng Jimmie åkensson ett naziztiskvisa.
  Källa: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2747224

  2. för ungefär 5 år sedan satt han i styrelsen och bestämde att det skulle vara svenska lag att man skulle förbjuda adoption av utomeuropeiska barn.
  Källa:http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_skolwebben_text.php?action=fullnews&id=253 – det står i källan att de ”nu” inte längre motsätter detta.. SOM SAGT SOPPAR BAJSKORVEN UNDER MATTAN.

  3.SVERIGEDEMOKRATERNA drar alla muslimer över en kant… det är som att säga att alla svenskar är livetsordare, eller att alla kristna är livetsordare. man ska inte lyssna på några radikala människor alls. men att ta en minoritet av en grupp och säga att alla är så…. så är det rasistisk.Så här skriver jimmie åkesson:
  ”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”
  Källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 ”där erkänner han själv att han skrivit så”

  4. sverigedemokraterna vill bevara den ”svenska kulturen” och angriper ”igen” muslimerna att de håller på att ta över… men hallå DEN AMERIKANSKA KULTUREN HAR HELT TAGIT ÖVER. varför inte angripa amerikanerna? nej för att det är muslimer han hatar, d.v.s. rasistttt!!!!!

  5. sverigedemokraterna lösning är att släppa in mindre muslimer, DET ÄR ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT…..BASERAD PÅ ETNICITET = RASIST.
  källa: http://www.youtube.com/watch?v=8Rjs05h9MX0 – han säger själv att lösningen är att släppa in mindre muslimer.

  6. Det är jätte svårt att få komma hit till sverige, det räcker inte att man är fattig. det måste vara riktigt skäll, som försöljelse, krig och att man kommer att bli dödad ifall man inte tar sig någonannanstans… vi flydde till sverige, pga av på den tiden så skulle min familj mördas pga att vi hade andra åsikter än vad presidenten hade då. .. lite som det är i kina idag.
  – detta visar SVERIGESDEMOKRATERNAS HUMANA MÄNNISKOSYN!!!

  7 Vad är svensk för dig paow? du skriver att du umgås med en tjej från sydamerika? men HON ÄR JU SVENSK. eller tycker inte du det? jag är svensk, jag är peruansvensk… som finlandssvenskar eller swedishamerikan. men du verkar ha en helt annan bild av vad svensk är.. jag är tydligenden de och du är ni.. rätta mig ifall jag har fel!!

  men jag håller med dig i en punkt, integrationen är ett problem. men SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR INTE LÖSNINGEN ELLER SVARET… det de gör är att sprida mer hat hat hat hat.. HAT!!

  alla begår brott, vita, svart, rosa, blåa, gråa… om sveridemokraterna verkligen hade brytt sig om sveriges brottslighet…så hade de sagt ” vi vill motverka sveriges brottslighet” .. nej utan det de gör är skyller allt på invandrare, eller ja muslimer.. skrämmer upp människor.. och deras lösning är att ja, inte ta in fler invandrare, spec muslimer..-rasistisk

  VI MÅSTE BÖRJA FÖRSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR RASISTER. DE HAR BARA SOPAT BAJSKORVEN UNDER MATTAN OCH TYVÄRR HAR MÅNGA TAPPAT LUKTSINNET…..MOT HAT!!!!

  hejdå, kram kram kram!!!

 • Sofia

  Bra Paow 🙂 Jävlar vad bra, seriöst. Fan att du inte kan rösta i september =/

 • Rickard

  Marie skriver:
  2010-03-06 kl 13:04

  ”Du har ju tydligen inte läst det Paulina tidigare har skrivit. T.ex. att mörkhyade inte är människor. Står du också för det? Du kanske inte ska stödja en 16-åring.
  Men du är kanske inte mycket äldre själv? Internetsmarta människa. Skaffade du hjärnan på Flashback?”

  Hej Marie! Till skillnad mot många andra som kommenterat på denna blogg har jag läst SD’s partiprogram. Jag har upprepade gånger försökt få personer här att ge mig citat från SD’s hemsida som visar att dem är rasistiska. Hittills har ingen lyckats och jag är inte förvånad, för deras politik handlar inte om rasism.
  Vad gäller min ålder så anser jag den vara irrelevant, men jag kan säga att jag har en dotter som är lika gammal som Paow. Däremot anser jag mig mycket riktigt vara internetsmart. Jag har alltför länge gått på Aftonbladets och Expressens journalistik. Nu med internet har jag hittat nya sätt att inhämta den sanna informationen! Du Marie kanske oxå skall börja höja blicken från de etablerade medierna och inhämta information på annat sätt. Du kan börja med att läsa SD’s partiprogram! Ett annat intressant ställe att läsa på är http://politisktinkorrekt.info/. Där hänger det tyvärr många rasister och man får sålla i informationen där. Men många artiklar är väldigt bra och intressanta!

 • JM

  dom flesta som kommit till sverige borde få en enkelbiljet tillbaka

 • Marie

  Tänkte säga att om du har något mer att säga får du maila mig. Kommer inte sitta och vänta på svar. Detta gäller även om du kommer med svar på min första kommentar.

  Sedan vill jag bara säga att jag har ingenting emot dig egentligen. Du verkar vara en realistisk tjej, men ibland kan saker gå för långt. Du borde verkligen tänka efter och inte yttra dig så ”politiskt”, du kommer att ångra att du någonsin gjort det.
  Och sedan att radera ”bevis”… det kommer inte heller hjälpa dig, det kommer inte att försvara dig eller styrka dig på något sätt. Det är väl bara erkänna att du blivit triggad och provocerad av alla kommentarer? Precis som jag blir sur när människor som tror sig veta saker och kommer med påhittade fakta ska skrika att de har rätt, för att de vill stödja någons sida i en diskussion.

  Jag har varit sådan. Jag har varit inskränkt och sagt att ”packet ska ut”. Jag har umgåtts med ”fel människor” och jag har letat efter ”fel problem”. Jag har skrivit utlåtanden i forum och stått mer på rasistens sida. Till sist när man inser att det man sagt bara låter dumt blir man ju bara likgiltig och skiter i allt. Man förstår inte varför fientlighet ens existerar vad gäller raser (återigen inte det ord jag vill använda, men för att göra det tydligt). Fientlighet bör istället riktas emot idioter som förstör, annars förstår idioterna inte att de gör fel.

  Jag antar att du tycker likadant. Att det är idioter som är världens problem. Det jag inte tycker om är dina tidigare utlåtanden som faktiskt har funnits på din blogg för bara ett litet tag sedan. Skit i SD, skit i politik, avsluta bara hela grejen om invandrare. Din blogg är inte en politisk blogg, men det är en offentlig blogg och det borde du verkligen tänka på. Visst råder yttrandefrihet i detta land men det ger inte en människa mer rätt till att sänka och provocera hela folkgrupper.

  Jag orkar orkar orkar inte skriva ännu en jävla wall of text.

  OM du vill diskutera, och inte bara komma med kommentarer till mina påpekanden som riktas emot andra kommentarer, maila. I och med att du har svarat på mina kommentarer vet jag ju att du kan ta dig tiden.

  Och om någon annan vill kasta skit eller vad som helst, [email protected].
  Bra, det här var mer än en daglig dos av bloggläsande. Nu sysselsätter jag mig med något annat.

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  MARIE JAG ÄLSKAR DIG =)

 • stajjny

  Skitbra skrivet! Det är alltid lika kul att läsa din inlägg om invandringspolitiken, för du vågar och du försöker inte låta politisikt korrekt och har fattat att 100 000 flyktingar per år inte är rätt när det inte ens finns jobb eller bostäder. Sverige måste sluta leka mamma åt resten av världen.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Oavsett Alliansen eller de Rödgröna så hotas Sverige som nation och dess medborgare i grunden. Genom en uppluckringsstrategi ska Sverige som enskild och stark nation söndras och all identitet suddas ut. Uttalade provokationer från våra politiker mot nationalsymboler som monarkin, flaggan, kultur och tradition… En i världsklass enorm massinvandring med dominerande inslag som analfabetism, islam, sjukdom, brottslighet. Stasfinansierad islamisering och särlagstiftning… Välfärdssverige är veritabelt våldtaget och det var de folkvalda som lade grunden för detta. Kvar finns en spillra av den gemytlighet, trygghet, solidaritet och stabilitet som för oss var så självklar.

  Ge plats för en ny inriktning mot utveckling, jobb, trygghet och framtidstro, rösta Sverigedemokraterna 2010.

 • H. Hadzimusic

  Tacksam. Det ordet har jag hört allt för många gånger.
  Man pratar om att vi svenskar är så godhjärtade som tar emot oss, och att man inget annat ska göra än att känna tacksamhet.
  Svenskarna har svårt att förstå oss när vi behandlar Sverige respektlöst, jag har full förståelse till er oförståelse, men å alla invandrares vägnar vill jag förklara oss.
  Vi har varit precis som er en gång i tiden, vi hade också två bilar, fint hus och fasta arbeten, tills krig eller andra orättvisor kommer och sliter hela våran tillvaro till småbitar.
  Min familj låg och sov när vi väcktes av höga sirener som sen övergick till explosioner och ljudet av mina grannars panikslagna skrik. Den natten klippte vi alla band och flydde, släkt och vänner lämnades kvar tillsammans med alla våra kläder, leksaker och andra personliga tillhörigheter. Det enda vi fick med var kläderna vi hade på oss.
  I Sverige får vi inga arbeten, utbildning och tidigare erfarenheter räknas inte med längre. Utan jobb får vi inga pengar, vi sätts i någon liten skitig lägenhet i en förort.
  Min mamma gick snabbt in i chock, vart som nån jävla grönsak. Pratade inte, varken åt eller drack och sov ohälsosamt lite. Barnen i familjen, jag och mina syskon, som skulle behövt att bli omhändertagna och få så mycket stöd som möjligt fick nu tvärtom bli de som tog hand om min mamma.

  Här är vi alltså, lågt nere bland smutsen, och blir tillsagda att vara tacksamma? Vi kände oss alla oförstådda och orättvist behandlade. Allting vände sig i ett hat, mot våran äckliga lägenhet, mot svenskarna som inte gav min mamma hjälp och som idiotförklarade min pappa och inte gav honom jobb. Mot skolan som gav mig dåliga betyg, mot klasskamraterna som skrattade bakom min rygg.
  Hatet bubblade så hårt inom mig att det gjorde ont, jag behövde avreagera mig, på någon, något, vad eller vem som helst.
  Jag ville inte ha någonting med Sverige att göra, ville visa att jag inte tillhörde det här landet och därför bröt jag på den här ”blatte-bre-brytningen” som du nämner i din text. Jag sökte umgänge och gemenskap hos de utlänningar som behandlats som jag. Tillsammans så triggade vi igång varandra, fick oss att hata ännu mer. Vi gick djupare och djupare ner i en ond cirkel som var tuff att ta sig ur.
  Det som står oss närmast om hjärtat är våra hemländer och före detta kulturer, om någon pratar illa om de så kokar vi över, blir så arga att vi inte vet vart vi ska ta vägen.

  Du vet att situationen vi sätts i är så orättvis och svår att vi blir desperata. Desperata människor gör sen desperata handlingar, vi rånar och stjäl för att överleva. Den här kriminaliteten gäller sedan alla, refererar till precis varenda invandrare i hela detta avlånga land. Vi har satts i ett fack som vi inte kan placeras ut ur, varför ens anstränga sig då? Trots allt kanske det inte är helt otroligt att de flesta brott som har med pengar att göra görs av invandrare, medan svenskarna står för så gott som alla sexbrott tex?

  Jag respekterar din åsikt, håller inte med dock, men respekterar.
  På samma sätt kräver jag inte av dig att du måste hålla med om min åsikt, det du däremot måste göra är att försöka förstå.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Några tips på sajter som förmedlar den avklädda sanningen:

  Politiskt Inkorrekt
  Nätverk mot politisk korrekthet
  Fria Nyheter
  FriaTider
  Affes Statistik-blogg
  Merit Wager
  Forum mot Islamisering

  Googla dessa nyhetssajter och läs regelbundet för att hålla koll på vad som händer i verkligheten!

  Hjälp till att slå hål på lögnen och propagandan vi matats med, sprid dessa till vänner, bekanta och övriga.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  FRA-lagen är på ”tapeten” och givetvis har den med massinvandringen att göra.

  T.ex. den gränsöverskridande kommunikationen som man vill åt genom denna spaning är i hög grad kopplad till islamismen, som nu fått ett ordentligt fotfäste i Sverige.

  Visste du t.ex. detta?
  Libyens islamistiske diktator Muammar Khadaffi som sett sin chans att sprida islams hatiska budskap förvärvade nyligen Skandinaviens största moske Islamic Center i Malmö för 37 miljoner.

  Mosken har även avslöjats att ha vissa kopplingar till den Libyska militären, se:
  http://www.sr.se/cgi-bin/malmo/nyheter/artikel.asp?artikel=3472643

  Den Libyska stiftelsen World Islamic Call Society säger:
  – Snart ska hela världen bli muslimer, det är målet. De vill bygga moskéer över hela Europa.

  Nyligen utropade Khadaffi islamistiskt Jihad mot Schweiz, se:
  http://svtplay.se/v/1907737/rapport/khadaffi_manar_till_jihad_mot_schweiz

  Läs mera om Khadaffi här:
  http://www.knowledgerush.com/kr/encyclopedia/Omar_Khadafi/

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  FRA-lagen har allt med massinvandringen att göra!

  T.ex. den gränsöverskridande kommunikationen som man vill åt genom denna spaning är i hög grad kopplad till islamismen, som nu fått ett ordentligt fotfäste i Sverige.

  Visste du t.ex. detta?
  Libyens islamistiske diktator Muammar Khadaffi som sett sin chans att sprida islams hatiska budskap förvärvade nyligen Skandinaviens största moske Islamic Center i Malmö för 37 miljoner.

  Mosken har även avslöjats att ha vissa kopplingar till den Libyska militären, se:
  http://www.sr.se/cgi-bin/malmo/nyheter/artikel.asp?artikel=3472643

  Den Libyska stiftelsen World Islamic Call Society säger:
  – Snart ska hela världen bli muslimer, det är målet. De vill bygga moskéer över hela Europa.

  Nyligen utropade Khadaffi islamistiskt Jihad mot Schweiz, se:
  http://svtplay.se/v/1907737/rapport/khadaffi_manar_till_jihad_mot_schweiz

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  FRA-lagen har allt med massinvandringen att göra!

  T.ex. den gränsöverskridande kommunikationen som man vill åt genom denna spaning är i hög grad kopplad till islamismen, som nu fått ett ordentligt fotfäste i Sverige.

  Visste du t.ex. detta?
  Libyens islamistiske diktator Muammar Khadaffi som sett sin chans att sprida islams hatiska budskap förvärvade nyligen Skandinaviens största moske Islamic Center i Malmö för 37 miljoner.

  Mosken har även avslöjats att ha vissa kopplingar till den Libyska militären…

  Den Libyska stiftelsen World Islamic Call Society säger:
  – Snart ska hela världen bli muslimer, det är målet. De vill bygga moskéer över hela Europa.

  Nyligen utropade Khadaffi islamistiskt Jihad mot Schweiz…

  Läs mera om Khadaffi här:
  http://www.knowledgerush.com/kr/encyclopedia/Omar_Khadafi/

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Funderar du på vad islam står för och hur det påverkar vårt samhälle? Kolla då dessa filmer för en liten orientering…

  Submission, A Movie By Theo Van Gogh

  Fitna the Movie (English) 1/2

  Fitna the Movie (English) 2/2

  Dispatches – Undercover Mosque
  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843

  Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television

  Slaget om muslimerna (SVT Dokument inifrån)
  http://svt.se/embededflash/1801023/play.swf

  Muslims in Sweden (Fox News)

  CBN News: Malmö, Sweden – Growing muslim influence

  Muslim Demographics: The Islamic Tidal Wave

  Alliansen eller de Rödgröna spelar ingen roll…
  Vill du ha en förändring? Rösta Sverigedemokraterna!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Det sker en radikalisering inom islam i hela landet och Saudiska oljepengar finansierar flera moskebyggen, muslimska friskolor och samfund i Sverige och skaffar på så vis inflytande. Här talar vi alltså om Wahabismen, en av de mest extrema formerna av Islam…

  Saudiska oljepengar kan komma att finansiera en moske i Borlänge, se:

  http://politisktinkorrekt.info/2010/02/16/tvivelaktig-moske-jagar-borlange-kommun-om-eget-islamcenter

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Efter det nyligen avslöjade moderata medlemsfusket stod det klart att de lovat moskebyggen i utbyte. Tyvärr så är det så att alla riksdagspartierna nu står bakom detta vansinne!

  Läs om islamiseringen i Stockholm:
  http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2010/03/01/nya_monument_over_islams_utbredning_i_sv

  Sätt ner foten mot islamiseringen, rösta Sverigedemokraterna!

 • Flickan

  JA vad rätt du har! Underbar början på texten har du också, satt bara o log 🙂

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Miljöpartiet vill chockhöja asylsökandes ersättning med minst 6.210 kr/mån.
  http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/19/eget-boende-r-en-fr-ga-om-lika-r-ttigheter

  Bakom detta står bl.a. Miljöpartiets egen kontroversiella fuskare Yvonne Ruwaida

  275 000 kr – utan kvitto
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7905.ab

  Årets Bängkäpp
  http://www.dn.se/nyheter/yvonne-ruwaida-mp-nominerad-till-arets-bangkapp-1.695939

  Fusk vid tenta
  http://christiancarlsson.wordpress.com/2009/09/09/yvonne-ruwaida-mp-gron-rakmacka/

  Betänk sedan att MP tillsammans med Vänstern är för fri massinvandring, och Socialdemokraterna för en kraftig ökning. De Rödgröna har även flaggat för kraftigt höjd skatt på drivmedel, energi och arbete.

  Kombinera detta med Sossarnas ”Lex Vellinge” som kör över kommunernas självbestämmanderätt och tvingar till obegränsad flyktingmottagning.

  Vart skulle detta ta Sverige annat än rakt över ruinens kant…

  Alliansen är lika usla vad gäller massinvandringen och islamiseringen.
  Rösta Sverigedemokraterna 2010!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Visste ni att idag fraktas mängder av djur från svenska jordbruk över till Danmark, plågas ihjäl under vidriga former (halal-slakt), returneras till Sverige och styckas. Allt bara för att de grymma islamisterna skall äta sitt Halal-kött!

  Kom ihåg att Miljöpartiet är för detta grymma djurplågeri! Läs mera på SD-djurskydd:
  http://www.sddjurskydd.se/2009/09/halalslakt-enligt-muslimsk-tradition-om-miljopartiet-far-bestamma/

 • Sophie

  ”En i världsklass enorm massinvandring med dominerande inslag som analfabetism, islam, sjukdom, brottslighet.”

  Hur kan man säga att sjukdom är i samma grupp som islam? Dessutom de sidor du tipsar om är långt ifrån oberoende och inga källor man kan lita på. Om man läst källkritik borde man veta att sådana sidor inte stämmer särskilt när de bara bygger på andra källor, härsägen och åsikter. Det räknas inte som en källa och vilken noraml person som helst borde inse det.

  Fast å andra sidan är sverigedemokraterna inte kända för att säga sanning och vara särskilt smarta. De bara propagerar och kommer med smarta ord som de tror kan vilse leda mindre bildade människor.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  En av de största förklaringarna till Miljöpartiets till synes stora tillväxt står att finna i stöd från muslimska grupper.

  Muslimernas krav på att tillåta den otroligt plågsamma och rituella halal-slakten som baseras på skäktning (förbjuden i Sverige sedan 1930-talet) var så sent som våren 2009 aktuellt, då Sverige gentemot EU bestämde att ha kvar sitt undantag och förbud mot detta.

  Dock har Miljöpartiet visat sig positiv och uttalat stöd för dessa grymheter. Miljöpartiet säljer alltså kort och gott ut djurens rätt i Sverige för simpla valröster!

  Läs mera på SD-djurskydd:
  http://www.sddjurskydd.se/2009/09/halalslakt-enlig- t
  -muslimsk-tradition-om-miljopartiet-far-bestamma/

  Sverigedemokraterna kommer aldrig att acceptera dessa grymheter !

 • Joel

  Paulina, jag brukar vanligtvis inte läsa den här sortens bloggar, men jag måste erkänna att jag har blivit imponerad av dig. Det är ingen lätt sak att gå ut med en avvikande åsikt som att rösta på Sverigedemokraterna och speciellt inte efter massmedias all propaganda mot dem. Men trots allt orättmätigt spott och spä du har fått utstå har du ändå inte vikt dig, utan stått för dina åsikter.
  Sverigedemokraterna har väl som alla partier både bra och sämre sidor. Precis som du skriver så håller jag inte heller med dem i alla punkter, men saken är ju den att vill man se en minskad invandring till Sverige, då finns det inga andra alternativ.
  Alla är faktiskt inte lika glada i att se Sverige förvandlas till ett så kallat mångkulturellt samhälle. Det borde vara en helt acceptabel åsikt, men i dagens Sverige är det tyvärr inte så.

  Stå på dig Paulina!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Sophie 2010-03-06 kl 16:50

  Rapporteringen på bl.a. de ocensurerade ”sanningssajterna” bygger på de tillförlitligaste källorna såsom t.ex. domstolars brottsmål, rapporter från brottsförebyggande rådet, SCBs officiella statistik, utländska mediers rapportering om Sverige, olika svenska inslag och utredningar, undercover-uppdrag m.m.

  Det är detta som gör att etablissemanget inte kan värja sig för Sverigedemokraterna av det enkla faktum att fakta dödar lögn och hörsägen!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Se det här inslaget om det Moderata medlemsfusket i Rinkeby där man lovat moskeer till de radikala grupperna. Numera står samtliga partier bakom detta vansinne!

 • JASSÅÅÅ?!

  hahaha 😉 RAZAN KLART JAG HÅLLER MED DIG! 😀 <3

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Förra året lämnade Centerpartiets egen islamist och riksdagskandidat Mahmoud Aldebe in en kravlista till regeringen där sveriges muslimer kräver följande:

  • En moské i varje stad eller kommun.

  • Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.

  • Att integrera islam i svenska skolor.

  • Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.

  • Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.

  • Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.

  • Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.

  • Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.

  • Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden. Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.

  • Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.

  • Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.

  • Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

  Härutöver kräver Mahmoud Aldebe (c) att svensk familjerätt genom särlagstiftning skall anpassas till islamitisk lag.

  Behöver man säga något mera om vart Sverige är på väg…?

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Rättning till mitt föregående inlägg!

  Det var till förra valet 2006 som denna lista lämnades in!

 • Frida

  GO PAOW!

  Hur går det förresten med dig och Dessie? Är ni fortfarande osams?

 • SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAG - NEJ TACK!!!

  från en miljöpartist!!

  det är verkligen synd paow. att du bara accepterar vissa kommenterar!! men tillåter exakt vilket skitsnack från”svergidemokrater”.

  FÖR ER SOM INTE VET VAD EN MOTION ÄR:

  en motion har alla rätt att skriva, vare sig man är svart, vit, blå.. kurd, muslim, katolik som kristen.
  en motions blir INTE ”GILTIG”, OM INTE EN MAJORITET AV ALLA MEDLEMMAR RÖSTAR FÖRRR MOTIONEN..

  MILJÖPARTIET HAR ALDRIG STÅTT BAKOM HALAL-KÖTT SÅDANT!! VI KOMMER ALDRIG ATT VARA FÖR NÅGOT SÅDANT HELLLER!!!!!!!

 • chris

  Jag kan hålla med om att sverige borde minska ner på invandringen och att det finns många såkallade ”blattar” som förstör Sverige, men det är fan inte fel på oss alla. Själv är jag mulatt (halv svensk halv afrikansk) och ses alltså som en ”blatte”, men jag beter mig fan inte som du påstår att blattar gör. Dra fan inte alla över en kant din fula slyna, se till att rätta till ditt misslyckade liv innan du öppnar din käft. Och förresten många svenskar jag känner skulle kunna döda för att få vara som oss, och vet du varför?
  Ni är för stela, vi blattar ger sverige liv, på fester, i skolorna, på jobben, maten allt!
  Och jag är verkligen inte emot svenskar men sådana som du borde fan läxas upp, jag varnar dig, du har säkert fått många efter dig nu, så knip igen innan du råkar illa ut, det var inget hot utan en hjälpande hand bitch.
  ps. det ärväl mest blattar du knullar va?
  a, förstod det för dem e bättre i sängen hoe

  Svar: Ja, du ju just bevisat att du är en riktig stjärna, en som verkligen gör allt för att förbättra situationen. Jag känner verkligen hur genialisk, förstående, intelligent och allmänt sympatisk du är. Det tror jag alla läsare (nåja, de flesta) också känner. Du väcker verkligen sympati.

  Har sällan sett en sorgligare kommentar än din.

 • Markus

  ”Men ändå gör reklam för sverige demokraterna. Om sverige demokraterna nu skulle styra över sverige skulle alla dina polare åka ut.” har dom asyl hade dom ju inte åkt ut din dumma jävel.

  I’ -.-”
  varför skulle hon hålla käften om blattar? hon får väl ha åsikter lr? tänk lite innan du skriver är du snäll 🙂

 • Anonym

  chris 2010-03-06 kl 20:18

  Ditt inlägg talar verkligen för sig själv… Alla kommentarer överflödiga!

 • carre

  haha, hoppas att inget land släpper in dig ifall det blir krig i sverige asså.

 • en tjej som tkr om att vara störande

  asså sverige demokraterna har ju för faan gått ut i tidningen och sagt att muslimerna e ett hot Sverige!!!!!!!!!!!!!!!! och om du inte tycker att de e rasistiskt så e du väl utvecklings störd lr nåt…………

  Svar: Att rycka ut enstaka meningar ur sitt sammanhang och använda dom som argument är inte bara obegåvat, det är utstuderat och inte särskilt imponerande.

 • Anonym

  Hur kan du säga så?! Om du vet så mycket om SD så kan du ju säga precis allt dom står för?! Om dom blir sveriges regering så kommer du nt ha en städare kvar, ingen som kör bussen, hela sverige skulle ha typ 1 miljon invåner, o de skulle vara så jävla tråkigt. Utan alla kulturer så skulle sverige va skit, vi ”blattar” gör de här landet unikt på ett otroligt bra sätt! Så sluta va rasse, vi invandrare har nt gjort dej något. Du vill praktiskt taget att flera miljoner människor ska dö eftersom du vill att dom ska åka hem t deras hemland o bli dödade… Om dom skulle ha de bra i deras hemland skulle dom aldrig kommit hit dummefan!

  Svar: Vad svamlar du om? Läs på och sluta flumma.

 • sanne

  har exakt samma åsiker som dig paooow!! ,u GO GIRL! ,, Sverige kan inte ta in fler invandrare,Verken rätt mott de eller mot oss!,Finns inge bostäder eller jobb för oss,Hur ska vi då få det till de ?

  Neej nu ska sverigedemokraterna in i riksdagen en gång för alla !!!”!

 • MX

  Märks att många som kommenterar här inte har en aning om vad SD står för, men de tror sig veta det. Exempel:

  dreans.blogg.se skriver:
  2010-03-05 kl 14:27

  Men ändå gör reklam för sverige demokraterna. Om sverige demokraterna nu skulle styra över sverige skulle alla dina polare åka ut.

  Detta är naturligtvis helt felaktigt, så vida Paows kompisar inte vistas i landet illegalt eller har begått grova/upprepade brott, vilket jag betvivlar.

  De enda jag kan komma på som vill slänga ut invandrare bara för att de är just invandrare är direkt nazistiska organisationer som f.d NSF/Folkfronten.
  Sverigedemokraterna har tydligt definierat att svenskhet sitter inte i hudfärgen eller hårdfärgen, utan i hur man beter sig och är villigt att bli en del av det svenska samhället.

  Kan man inte skilja på nazister och invandringskritiker ska man inte ge sig in i debatten.

 • Sara

  Okej, Rickard ville ha något citat från SD som är rasistiskt, varsågod.

  Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson säger: ”Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja islam på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären”. I denna artikel som släppts idag talar Jimmie Åkesson om muslimerna som ett hot mot Sverige. Är inte detta tecknet som ska få alla att gå ur Sverigedemokraterna och lämna Jimmie Åkesson ensam kvar. Han talar om att det muslimerna påverkat Sverige mer än Sverige påverkat muslimerna. Vänta bara Jimmie Åkesson tills det blir krig i Sverige och du tvingas fly. Människor som kommer hit har oftast med sig en stor ryggsäck av krig och av smärta. Jimmie Åkesson grundar sina åsikter på felaktiga fakta. Jag blir så förbannad.

  Här är lite från artikeln då Kent Ekeroth blir intervjuad.

  Menar du att alla muslimer är ett problem?
  – De som bekänner sig till den muslimska ideologin ser jag som ett problem.

  Vad menar du när du säger den muslimska ideologin?
  – De som är troende muslimer.

  Med vilka medel vill du bekämpa islam?
  – Sverigedemokraternas politik går ut på att minska invandring och vi vill även föra en assimileringspolitik.

  Tycker du att man ska förbjuda islam?
  – Vi är för religionsfrihet. Islam kan finnas i måttlig utveckling.

  För religionsfrihet? Skulle inte tro det.

  Nu har jag gett er flera exempel, hoppas du har läst den här artikeln Paulina!

 • A N D R E A

  MEEEEEEEEN stä för vad du säger! Är du svergiedemokrat så är du rasist. OCH? who gives a fuck? btw så vill dom få ut alla som inte är svenskar. bla, dina vänner!

 • jaja

  Tycker du själv Paow att du är bättre än dom här blattrna som du stör dig på?
  Liksom vet du hur många som stör sig på dig och bara vill att du också ska skärpa dig!!
  Att vara ut och gapskratta , dricka , leka full är inget normalt beteende men det finns en grupp som heter det fjortisar . Dom borde åka ut!
  Och är verkligen alla blattar så här du drar alla över en gräns det är som att säga att hela Sveriges tjejer använder tusen kilo smink som dig och dessire 😉
  eller att alla i sverige har en riktigt skapligt snygg glugg;)
  Min farsa är SD och jag tror inte verkligen att han skulle vilja se dig som nån sorts peson som företräder dom .
  En fjortis som inte ens vet vad politik är ?

 • Joy

  Snälla du, du vet INGENTING om Sverigedemokraterna, de ÄR rasister men de framställer sig på ett annorlunda sätt i media för att inte låta som att de är rasister. Du har verkligen noll koll gällande de, läs på lite mer om de och följ de i media så kommer du inse att du har så jävla fel.

 • yasmine

  asså shit paow.. du är ju inte lite lost i hjärnan om du vill ha in sverigedemokraterna i riksdagen, deras enda punkt är ju invarndrarpolitik. tror du att sverige klararsig med endast invandrarpolitik? tror du i nte det krävs mer för att styra ett land? sluta vara så jävla NAIV! desutom brukar man räknas som rasist om man har fördomar mot invandrare, vilket du har.

 • missmiffo

  Hej Paulina.
  Jag har en son i din ålder. Måste bara säga att DU är en stjärna i mina ögon!
  Det modet du visar genom att stå vid dina åsikter är helt makalöst för en tjej i din ålder.
  Dessa påhopp jag läst här visar bara hur rätt du har gumman, och du ska veta att det är så otroligt många som tänker som du, fast folk inte vågar föra fram sina åsikter just pga reaktionerna som du själv råkat ut för.
  Och svaren du lämnat till vissa stolpskott här visar att du håller på att få ordentligt m ”skinn på näsan”.
  Stå på dig vännen.

 • Stene

  frida skriver:
  2010-03-05 kl 14:44 sverigedemkoraterna är öppet fientliga mot muslimer, är det inte rasism tycker du?

  Äähh Vilken ras är då mulimerna?

  Frida behöver inte vara dum hon kanske bara har otur när hon tänker 🙂

 • Anonym

  du har problem!

 • Julienne

  Sötnos, har alltid tyckt du varit den gulligaste av alla 14is bloggare. Har tittat in här nång gång då och då och du har alltid gjort mig glad. Men vad fan är de ja ser, du är sverigedemokrat? Gumman jag otroligt lessen för de jag läser och kommer inte komma in på din sida mera. Att stöja sådant är fruktansvärt hemsk! Jag ber för dig och hoppas du kommer på bättre tankar snart!

 • elsa

  Ni som kommenterar som ni gör här bevisar ju bara att paow har rätt, fy fan vad ni gör bort er.

 • charlotta

  det absolut värsta med detta inlägg är att andra enformiga små flickor (och diverse idioter) håller med dig.

  tyck vad du vill. och skriv vad du vill. men vet att dessa inlägg kommer du få stå för, för resten av ditt liv.

  jag skulle aldrig anställa, jobba med eller ens bli förknippad med en sån som dig.

  väx upp och se världen för vad den är istället.

 • Svensk

  Men kära nån….. om nu hennes kompis va från Finland ena dagen och zigenare den andra, har ni hört talas om dom finska zigenare som faktiskt bor där? och zigenare är ett annat ord för romer, och dom har dessutom bott i Finland i över 500ÅR!
  För er som inte orkar ta reda på vilka som är, kan jag säga att det är dom som har löjligt stora kjolar.

  Bara att läsa idioter:
  http://www.stm.fi/c/document_library/get_file?folderId=600950&name=DLFE-10115.pdf

 • anna

  men snälla asso SVERIGE är som USA , det var invandrare här från början,

 • Deejay Nils

  ”Om jag hade vart rasist så hade jag inte åkt till Egypten”.

  Är du sjuk eller ?
  Du kan fortfarande vara rasist ?
  Tror du dom i SD aldrig åker utomlands på semester eller ?

 • Emma

  nej paow du är nog inte rasist.. Förhoppningsvis inte. Men stöd inte SD då! Det är skrämmande hur många som faktiskt röstar på SD utan att förstå vad det är de egentligen vill och är ute efter. Sen har inte SD nyttjat de platser de fick i kommuner och så vidare efter förra valet, så varför rösta på ett parti som sedan skiter i att fullfölja sitt åtagande? Och du säger att du vet så mycket om SD nu.. vart har du hämtat informationen? från SD:s hemsida? För att få en objektiv syn borde du nog skaffa lite kunskap någon annanstans också..

 • :P

  fortfarande rasist för det. SD = rasister, and so r U

 • Anonym

  Din dumma jävla slyna.
  /från en svensk.

  Svar: Ja, säkert att du är svensk, men korkad är du i vilket fall…

 • Osborn

  Hej Paow!

  Bry dig inte om alla IQ-befriade kommentarer från idioter som inte fattar att SD inte är rasistiskt!

  Och gå inte och fika med tönten som erbjöd dig det, hon vill bara hjärntvätta dig, förmodligen är det en kommunisthagga!

  Här är ett kort TV-inslag som visar vilka som våldtar våra nordiska tjejer. Håll till godo!

 • Anonym

  men emma ditt jävla äckel låt henne få säga vad hon tycker du är ju störd , alla tycker inte som du !!! använd hjärnan om du har någon! min pojkväns farsa är med i sverigedemokrarerna och vet du det finns 2 st muslimer som är medlämar i SD så hur kommer det sig ? om någon inte har läst deras punkter så är de du ! gå in på sverigedemokraterna.se!

 • anonym

  sveriedemokaraterna vill ha ut alla invandrare, den är fan rasister!
  borde läsa på lite mer om deras politik, helt sjukt att dem får så många röster.

 • Osborn

  Paow!

  Bry dig inte om alla IQ-befriade kommentarer från idioter som inte fattar att SD inte är rasistiskt!

  Och gå inte och fika med tönten som erbjöd dig det, hon vill bara hjärntvätta dig, förmodligen är det en kommunisthagga!

  Här är ett kort TV-inslag som visar vilka som våldtar våra nordiska tjejer. Håll till godo!

 • Rösta Sverigedemokraterna 2010

  Islam bär på många hemligheter, spana in det här…

  http://svenskmedia.blogspot.com/2010/03/muslimers-forhallden-till-djur.html

 • Pelle

  Det var någon som skrev att ”sverigedemkoraterna är öppet fientliga mot muslimer, är det inte rasism tycker du?”

  Jag har inte läst hela tråden men känner mig kallad att besvara frågan. Svaret är nej. Det är inte rasistiskt att uttrycka sig kritiskt om en viss religion. Rasism är en doktrin vars bärande tanke är att människan är indelad i ett antal olika raser och att dessa kan ordnas i en hierarki. Rasist är den som anser att den egna rasen står högst i den rasliga hierarkin och vill förtrycka människor baserat på deras rasliga ursprung. Idag är råder det konsesus inom vetenskapen att det inte finns någon grund för att indela människor i olika raskategorier. Skillnaderna mellan olika folk är nämligen obetydliga och påverkar bara vissa ytliga karaktäristiska.

  Kulturer och religion är en helt annan sak. Jag är inte sverigedemokrat men däremot mycket kritisk mot religion. Det begränsar sig inte till en kritik av islam utan jag tycker också att kristendom, judendom och hinduism m.fl. religioner är nonsens och att de utövar ett destruktivt inflytande på samhällen. Att uttrycka sig kritiskt om en religion eller om kulturella praktiker är inte rasism. Man måste inte vara värderelativist och tycka att alla kulturer och religioner är fina och bra. Man får vara kritisk och uttrycka sig kritiskt om olika religioner. Att bli påklistrad fåniga etiketter som islamofob, kristofob och liknande rör mig inte ryggen. Jag står fast vid att både kristendomen och islam representerar någonting samhällsdestruktivt. Religionerna undergräver systematiskt fördjupad förståelse för samhället och vetenskap. De sprider sitt gift och sina ogrundade uppfattningar i samhället.

  Det är jag mycket negativt inställd till. Jag är inte rasist för att jag tycker att kvinnosynen i bibeln och koranen är vidrig. Jag är inte rasist för att jag tycker att de drakoniska straff som dessa religioner uppställer för bagatellartade brott och handlingar som inte är brottsliga är sinnessjuka. Jag har rätt att säga detta och om någon vill klistra på mig etiketter och stämpla ut mig som en ”dum” människa så får de göra det. Jag kommer inte att vika ned mig för människor som på allvar tror på en övernaturlig varelse som svävar bland molnen och dömer människor att leva i evig tid antingen i himmel eller helvetet. Detta är fnoskigt nonsens och religiösa uttryck hör inte hemma i ett upplyst samhälle. Det tycker jag!

 • Moa

  Svar: Du skämtar med mig och alla läsare, eller hur? Du menar på fullaste allvar att SD är krigshetsare, vill kasta ut alla som redan kommit hit och så vidare? Har du ens läst deras partiprogram? Eller…? Gör det, och återkom sen.

  Så klart de kommer skicka hem de senaste som har ”annlänt” 😉 och stopa intaget.

  ”Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer. ”

  utdrag från deras egna sida, och det var så nazistpartiet också sa fast med andra ord: Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs.

  och då var det Auschwitz de mena, förintelse lägret.

  Men samtidigt känns det som sd är de ända partiet i sverige som kommer förändra vårt land och det kommer hända saker. vilket det inte har gjort på flera år. Jag är så tröt på moderaterna, centern och det sjukt korkade sossarna!
  Så varför inte lite ändring, sd har mycket bar åsikter också, men de få negativa målen dem har gör att de inte håller som partiledare i sverige. och de måste förstås!

 • Mária Vásárhelyi

  alla pratar om ”förändringen” som måste ske. behöver vårt land förändring? jag förstår inte.. i sådana fall är väl jag den enda som missat det.

  vad är det som kommer göra vårt land bättre av att kicka ut alla invandrare undrar jag..?

  jag har märkt att de kommentarer du svarat på oftast är de där folk kallar dig könsord och kallar dig rasse typ.. men jag vore tacksam om du tog dig tiden att svara på den kommentaren ändå.

  det är min mammas e-mail jag skrivit med om du hellre skulle känna dig bekväm att skriva där.

 • Osborn

  Bra Paow!

  Bry dig inte om alla IQ-befriade kommentarer från idioter som inte fattar att SD inte är rasistiskt!

  Och gå inte och fika med tönten som erbjöd dig det, hon vill bara hjärntvätta dig, förmodligen är det en kommunisthagga!

  Här är ett kort TV-inslag som visar vilka som våldtar våra nordiska tjejer. Håll till godo!

 • Pontus

  Stolt över dig.
  Stå på dig.
  Hoppas du har många som stöttar dig.
  Alltid tyckt att du varit en av dom mognare bloggarna. Det bevisar du genom att du har skapat en egen uppfattning som saker och ting, och vågar säga sånt som man inte ”borde”. Du är en stark människa. Stå på dig!

 • Rösta Sverigedemokraterna 2010

  Här är en lång artikel och mycket läsvärd inför ödesvalet 2010. Jag rekommenderar alla att läsa den och ägna en stunds tanke åt det som kan bli vår bästa investering någonsin.

  http://frianyheter.wordpress.com/2010/03/11/insandare-tank-efter-fore/#more-32574

 • Ida

  Jag hade aldrig vågat skriva något sånt här i min blogg men jag håller med dig och hade också röstat på Sverigedemokraterna om jag fick rösta i valet.

 • Anonym

  sigh, pallar inte med alla skrivbords högerradikala. Att ha en pajas som jimmy Åkesson till partiledare borde vara nog för att sätta stop för ett parti av er genre, men icke. Jag menar, när inte äns Parti ledaren kan presentera ordentlig fakta i sin debattartikel, hur ska man kunna ta något som yttras ifrån deras håll seriöst? vidga era vyer. Det var lättare när SD bestod av fulla boneheads, det är svårare att urskilja svinen ifrån mängden idag. Ingen pardon för racister,fascister,nazister,homofober.

 • -

  Härligt Paow!
  Keep on rocki’n!

 • Ezmeralda

  vart har du fått för dig att dessie är zigenare? det är skitsnack, är själv finsk zigenare och dessie är verkligen inte zigenare se bara på hennes kritvita hud. vet inte vem som sprider såna rykten men d skitsnack. för att få uppmärksamhet. Hon är inte zigenare iaf. bara en liten flicka som söker uppmärksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *