Är det bara ”vita” som kan vara rasister?

Kommer ihåg för ett tag sedan när jag och min kompis satt och sjöng ”är du neeeger” i ett videoinlägg och blev kallad både det ena och det andra.

Men sen så tittar man på den här tjejen som driver med sin egen religon – alltså islam. Bara för att hon är utlänsk så är det helt okej. Hon driver även med en ”svennemorsan”, men då undrar man, eftersom hon är ickesvensk så är det inte alls rasism, men när vi driver om sånt så kan man knappt gå ut efteråt.

Så vad tycker ni? Är det okej att hon driver med svenskar, det klassas inte som rasism, men när jag som är helsvensk gör det så är jag en rasist? Är egentligen ”neger” rasistiskt…? Det har använts i Sverige i hundratals år, men har under senaste 20 år förvandlats till något fult… Vem hittade på det?

Vintage solglasögon – kolla in vad som gäller!

(Visited 301 times, 1 visits today)

424 Comments

 1. razone maj 10, 2010 at 8:11 e m

  hon är en bra tjej du är en efterbliven tjej

  Reply
 2. p maj 10, 2010 at 8:11 e m

  dom e fan större rasiter en vad svenskar är -.-

  Reply
 3. FELICIA maj 10, 2010 at 8:12 e m

  Det hon säjer är ju också rasistiskt så det är ju samma sak! 😛

  Reply
 4. anna maj 10, 2010 at 8:12 e m

  så rätt så!

  Reply
 5. Izabella maj 10, 2010 at 8:13 e m

  ANA GINA ÄR FAN SKÖNAST! 😀

  LÄS MIN BLOGG ALLIHOPA, JAG ÄR SÖTARE EN ER, NANANA
  PUSS

  Reply
 6. razone maj 10, 2010 at 8:14 e m

  vänta vf e hon rasistisk? hon driver med svenskar, palestinier, irakier, libaneser, ALLA. och det e typisk såna svenskar som skriver att det e rasistiska. ni e skiiiiiiiiiit asså ni e riktigt riktigt barnsliga och löjliga.
  Paow bara för att Poppe tyckte att hon kunde snacka bättre än dig, behöver du nt gå runt och leta fel hos henne nu.

  Reply
 7. Anonym maj 10, 2010 at 8:15 e m

  hahhahha, lilla gumman de går inte ens att jämföra er två-.-
  hon skojar, hon har en humor blogg din idiot
  du däremot är fullt seriös.
  paow!
  jag älksar din lbogg och avgudar dej, men lägg ner den skiten D:<3

  Reply
 8. AfghanSwe maj 10, 2010 at 8:16 e m

  Haha! Hon driver med allt från sig själv, till religioner till folkslag bara för att få bort folks fördomar. The N-word är skällsord och ytterst förolämpande. Du kan ju tydligen inte veta skillnaden på när folk sprider kunskap med hjälp av komik för att motverka fördomar än när folk är fördomsfulla. Du kan inte skylla på din ålder länge till lilla flicka, dags för dig att gå till skolan, du behöver ju lära dig ett och annat.

  Reply
 9. stolt svensk. maj 10, 2010 at 8:16 e m

  Seriöst. Om du ska låta gina få den skiten som du egentligen borde få så tkr jag att du borde gå och hänga dig elr ngt. Hon gör otroligt roliga filmer av det. Du kränker nästan folk. Sen så har hon berättat flera hundra jävla miljoner gånger att hon bara skämtar. Du håller dig starkt vid dina åsikter. Så patetiskt att klaga på ngt sånt här. Du uttrycker dig på fel sätt. Gina gör ”skämtvideos”. HON HAR EN JÄVLIGT BRA HUMOR BLOGG. Men du är ju helt yr när man snackar om sånt. För du fattar ju ändå inte ett skit. DRA ÅT HELVETE, KATTKRÄK !

  Reply
 10. IDIOT DU ÄR! maj 10, 2010 at 8:17 e m

  Skämtar du? Du säger emot dig själv? Hon driver med sin egen religon och med sverige? Då är hon ju inte rasse din idiut! Ni tycker hon är skit rolig men när hon driver med svenskar blire panik! Din fula idiot! SKAFFA LIV!!

  Reply
 11. ayaah maj 10, 2010 at 8:18 e m

  hahaha du som skyller på invandrare 24?! kolla min video, så får du se att en blatte stoppade vålttäckt. hade det varit en svenne hade han hoppat i och våldtagit henne också, förut gillade jag dig. men nu fucking asså usch … snacka bara inte skit om blattar gumman, för innan vi kom till sverige så levde ni på potatis.

  Svar: Du vet att potatis ”invandrat” hit också?

  Reply
 12. Molly maj 10, 2010 at 8:18 e m

  jag håller med dig, dem säger för fan ibland värre saker till oss!

  Reply
 13. Petra maj 10, 2010 at 8:20 e m

  Du är SEERIÖS hon DRIVER

  Svar: Så jag var seriös när vi satt och sjöng? Herregud. Detta bevisar bara min tanke på att vi svenskar får inte säga något fel eller ens tänka något emot invandringen, då är vi rasister?

  Reply
 14. ems maj 10, 2010 at 8:21 e m

  fan du e dum i huvve. hon driver och gör parodier av STEREOTYPIER, medan du stöder stereotypier. that’s the difference and that makes you racist.

  Reply
 15. irma & emina maj 10, 2010 at 8:21 e m

  hon driver med ALLA, hon driver om sin egna religion & folk, så varför klaga? du driver ju inte med svenskar utan bara med utländska, så där är det stor skillnad. & hon säger absolut inga rasistiska saker som du gör, att det bara är invandrare o sånt som förstör landet? Leta upp lite fakta innan du öppnar käften =) och grejen är den att allt hon säger i sina videosar är på skoj och det vet varje normal människa. Hon har själv sagt i en video att hon både känner sig som en svensk och utländsk, så på vilket sätt skulle hon ha något emot svenskar ? Anledningen till att du skriver det här inlägget är för att du har skämt ut dig så himla mycket för att du inte kunde svara på en enda fråga som poppe ställde, medans anagina har lite kunskap i huvet och utklassade dig totalt 😉 Du vet inte själv vad du är, om du är en sverige demokrat eller inte ? Fan mogna till lite innan du skriver om så viktiga ämnen, och juste, om du nu är SD.. din pojkvän är ju utländsk? Då borde man ju skicka ut honom från landet ellerhur =) o du har ju själv sagt att du inte är hel svensk i intervjun med poppe, då borde du oxå dra från sverige, right? Eller rätta mig om jag har fel 🙂

  Reply
 16. Anonym maj 10, 2010 at 8:22 e m

  Du har helt rätt!! ut med packet!

  Reply
 17. sara maj 10, 2010 at 8:22 e m

  hon skojar ju ,DU menar allvar .Du säger också att du är helsvensk nu bestämmm dig , om du är det eller inte .

  Reply
 18. Ladyfromsweden maj 10, 2010 at 8:24 e m

  Hahaha låt alla driva med alla så blir det säkert bra 🙂 orka jiddra

  Reply
 19. Linda maj 10, 2010 at 8:25 e m

  men kan du inte lägga ner ditt snack om rasism nu haha vem orkar ens läsa om det längre? :O Var du rasist om du vill det WHO CARES ?!?!?!

  Reply
 20. elin maj 10, 2010 at 8:26 e m

  enligt lag är alla tillåtna förutom kungen och hans familj att yttra sina åsikter. hur offentlig man än är!

  Reply
 21. sara maj 10, 2010 at 8:26 e m

  Du är rasist – hon är skön, självdistans.

  Du är bara skämmig främlingsfientlig insnöad jävla förlorare.

  Nästa liv är du säkert ett afrikanskt flyktingbarn, karma STRIKES!

  Fuck you.

  Reply
 22. Frida maj 10, 2010 at 8:26 e m

  Det finns något som heter omvänd rasism.
  så ja en invandrare kan vara en rasist.

  Reply
 23. Hanna maj 10, 2010 at 8:26 e m

  Nu är det så att AnaGina mååååånga gånger förklarat att hon inte driver med religionen, utan med FÖRDOMARNA om religionen 🙂

  Reply
 24. Anonym maj 10, 2010 at 8:26 e m

  Neger var ett ord som slavhandlare använde som ett nedvärderande namn till mörkhyade. Det var ungefär som att kalla någon slav(de blev hemskt behandlade om du inte visste det) och visa att den inte var värd något alls utan kunde dödas. Tänk efter lite.

  Reply
 25. Lady Wou maj 10, 2010 at 8:27 e m

  Okej, en liten fråga bara,eller ett påstående säg vad ni vill. Men Jag skulle precis skriva en kommentar på detta inlägg, och ser jag på rutan där man skriver namnet, så står det ”Idiot du är” och så kollar jag på senaste kommentaren, där hon/han kallar sig för det. + att det också står ”din kommentar inväntar granskning”. Det är ju lixom inte jag som skrev det. Detta har också hänt en gång förut. Så jag undrar om det står samma ip-adress? Vill gärna veta så att det ine står elaka kommentarer från min ip-adress. Jag kanske överreagerar nu men ville bara veta. Så eftersom det bara är du Paulina som kan kolla om ip-adresserna är samma, så skull jag uppskatta starkt om du ville göra det. Du kanske inte ens läser det här, men om, tack på förhand! 🙂 Om ni läsare tycker jag är weard som oroar mig över sånt här eller det har hänt er också, skriv det till mig (på min blogg antar jag) så vet jag det.

  Reply
 26. Hisa maj 10, 2010 at 8:28 e m

  Hahah, det där är humor. Det är skillnad ;O

  Reply
 27. h maj 10, 2010 at 8:28 e m

  hon skojar ju..? du är seriös (!!!!) stoooor skillnad.

  Reply