Fråga till er läsare.

Nu vill jag faktiskt veta lite om er. Ni vet allt om mig men jag vet inget om er! Så berätta vem du är vart du bor om du är kille eller tjej, och framförallt varför du läser min blogg. Skulle vara kul och veta!

Jag och skogsturken.nu (ja hans blogg heter faktiskt så heeh)

Fashionize.se

(Visited 39 times, 1 visits today)

419 Comments

 1. Josefin juli 9, 2010 at 10:26 e m

  Jag heter Josefin Söderlund, är 16 år & bor i Halmstad.
  Jag läser din blogg för att du har en sjukt sjön personlighet & skriver på ett bra sett, du är alltid ärlig & vågar stå för vad du tycker! Du är jätte söt och verkar som en snäll & rolig person. Kram<3

  Reply
 2. Emma juli 9, 2010 at 10:28 e m

  Hej (:

  Emma, snart 13. Och nej, jag tycker själv att jag bra kan läsa din blogg, fast den kanske innehåller någon shot eller så.. 😉

  Jag bor i finland ( men nej, talar inte finska som alla tror), i en liten stad ganska nära hesa 😉

  Reply
 3. sofie juli 9, 2010 at 10:30 e m

  tjej på sexton år som bor i värmland! =D spelar fotboll o umgås mkt med vänner!
  älskar din blogg, för du verkar vara så ärlig o rak. det är du o kenza som är dom bästa enligt mig 🙂
  plus, du är jätte fin!

  Reply
 4. molly juli 9, 2010 at 10:31 e m

  tjoo

  jag är en trettonåring som bor i sjöstaden <3
  jag vet inte riktigt varför jag läser din blogg, men det är en vana för mig att kolla in på din blogg nästan varje dag 😛

  du är jätte söt och verkar ha en rolig och skön personlighet <333
  //molly

  Reply
 5. MaryCaroline juli 9, 2010 at 10:31 e m

  Ja, var ska man börja? 🙂 Jag heter Caroline Lindström, är 25 år och bor i Flen som ligger mitt i Sörmland (11 mil från Stockholm). Om jag är kille eller tjej? Ja, sist jag tittade efter var jag i alla fall tjej, men det kan ju ha ändrats, man vet aldrig, haha.

  Jag läser din blogg av olika anledningar. Det kan ju tyckas konstigt att jag som är 25 år läser bloggar skrivna av de som är mycket yngre, men det är faktiskt riktigt roligt i vissa fall (beroende på hur bloggägaren och bloggen faktiskt är…). Din blogg är av växlande kvalitet kan jag tycka. Ibland är det lite långtråkigt när du inte verkar ha någon riktig fantasi, utan lägger upp vitsar och komiska saker kopierat från andra ställen bara. Men oftast är det roligt att läsa om din vardag, se vad du har shoppat och läsa om dina åsikter. Dessutom är det roligt att själv vara med i diskussioner bland dina kommentarer, haha. Dessutom verkar du vara en tjej med mycket go i, det gillar jag! 🙂

  Reply
 6. moa juli 9, 2010 at 10:33 e m

  jag är tretton år och jag tycker om din blogg mycket för att du vågar säga vad du tycker och sedan stå för det, du låter inte någon ”trampa” på dig och framförallt har du en stor personlighet som jag beundrar 🙂

  Reply
 7. Luucy juli 9, 2010 at 10:34 e m

  Louise – 17 Skåne

  Jadu, jag har väll följt dig och Dessie från det att ni fick stora bloggar, bloggbråk och allt det där 😉 Sen har jag fortsatt följa dig sen dess… 🙂

  Reply
 8. Demitra juli 9, 2010 at 10:34 e m

  Jag heter Demitra (kallas Demi) och blir snart 13! Jag läser din blogg för att den är rätt så intressant, annars vet jag inte riktigt varför. Varför läser man bloggar? Ungefär samma sak. Hehe.
  Jag bor i Finland dessutom, men snackar finlandsvenska 24/7 ungefär. Har själv en blogg också! Och du, du är myyycket goare än allt som har med Kissie och Dessie att göra! 😀

  Reply
 9. Linnea juli 9, 2010 at 10:36 e m

  Linnéa, 18 år. Göteborg 😉

  Ibland är din humor och dina ”svar på tal” så himla klockrena. Och du har väldigt fin stil och jag gillar att du är väldigt personlig och charmig på bloggen (:

  Reply
 10. angelica juli 9, 2010 at 10:36 e m

  jag läser din blogg för den är så otroligt underbar, läser den minst 3 gånger i timmen om inte mer. du har sånna bra råd och står verkligen för vad du tycker. du är så himla underbar, du borde verkligen vara stolt för den du är. men bara titta på dig? så vacker du är. du är vacker med och utan smink, du är sån som är naturligt vacker och inte behöver fixa dig. det du skriver beundrar jag verkligen. önskar att jag hade kunnat träffa dig någon gång, men ja de är bara drömmar, en dröm som jag hoppas slår in.

  Reply
 11. Mellie juli 9, 2010 at 10:36 e m

  heter Mellie och e 14 år, bor i sthlm å jag läser din blogg bara för att jag tycker du e den mest vettiga av alla bloggare, du har en intresant blogg och är ingen ”alkis”. Du är helskön. Du verkar även rätt självsäker vilket man ska vara 🙂 Ditt liv är underhållande, och om du skull elägga ner bloggen så känns det som att det inte finns nån blogg att läsa som kan ersätta din. Ditt liv verkar så perfekt men ändå ”naturligt” hehe. Du är så vacker och söt, älskar dig helt enkelt! 😀 <3

  P.s skulle inte du kunna ha en läsarfika? 🙂 puss! <3

  Reply
 12. veronica juli 9, 2010 at 10:37 e m

  Jag heter veronica tunc, bor i södertälje.
  Jag är 15 år och läser din blogg för att den är bra.
  Det var allt som mig, hejdå :*

  Reply
 13. Anonym juli 9, 2010 at 10:38 e m

  Jag är en tjej, 14 år i Göteborg.Läser din blogg för jag tycker du är hur skön som helst och helt underbar.Gillar verkligen din personlighet, kul att följa både dej och Hugo.Du är för söt bara!Och din blogg är väldigt underhållande, hehe gillar när du snackar skit om tex baby”fetto” senorita,kissie och dom tragiska människorna, ha det bra!

  Reply
 14. jossi juli 9, 2010 at 10:38 e m

  Josefin på snart 15sommrar! Bor i Sandviken. Är en partyglad tjej som gillar killar *fniss* Och klackskoooooooooooooooor!

  Jag läser din blogg för att du är en så otroligt skön brud. Sättet du skriver på får mig att inte kunna sluta läsa. Gillar att läsa om partyn och resor och allt grymt kula upplevelser du håller på med. You go girl! Kisses

  Reply
 15. Sanna juli 9, 2010 at 10:38 e m

  Jag är en flicka som heter Sanna och är 15 år! Jag bor i norrland.

  Jag läser din blogg för att jag tycker att det är roligt att följa bloggar.. Din är faktist den som jag är mest intreserad av. Om jag skulle vara tvungen att välja mellan din, dessis och kissies så skulle jag verkligen välja att läsa din. Du uppdaterar även väldigt bra! Du är insperation för mig! 🙂

  Reply
 16. Rebecca juli 9, 2010 at 10:40 e m

  heter rebecca, bor i göteborg, är 18 år och lever spratt på livet så mkt jag kan och orkar. är obstinat, positiv, busig, flippad, skrattar åt allt, älskar karuseller, har nyss skaffat katt, leker med grannarna så ofta jag kan, gör allt man inte får göra för då är livet lite extra sjukt och tänker inte ofta på konsekvenser. älskar att tatuera mig och smälla pengar på saker ingen annan kan.

  jag läser din blogg för att du
  1. är en av dem coolaste bloggeskorna.
  2. skriver på ett skönt och unikt sätt.
  3. är ärlig.
  4. på något sätt påverkat mig till det positiva, och det är jävligt bra för folk lyckas sällan påverka mig.
  5. sen äääälskar jag att du och hugo är ihop, ni är galet bra ihop. inte för puttignuttiga men lagom chill med varandra och ni känns trygga ihop. härligt! (Y) 🙂

  Reply
 17. laleh juli 9, 2010 at 10:40 e m

  Ja htr Laleh 14 år 😀
  bor i stkhlm mitt i söder
  jag är tjej 😉

  ja läser din blogg för du är bäst av alla 😛
  due lixsom mogen tkr jag ihihhi ;P

  Reply
 18. Inga Svensson juli 9, 2010 at 10:40 e m

  Inga, snart 18….studerar fashion design i Paris…love your blog because you’re so honest with your feelings…and cute. Overall a happy-go-lucky girl!! 🙂

  Reply
 19. melina juli 9, 2010 at 10:41 e m

  Heter melina, 16 år.. fyller 17 i augusti! bor i ulricehamn.
  Läser din blogg för… att de är ett måste.. hahah^^

  Reply
 20. Carro med C juli 9, 2010 at 10:41 e m

  Hej!
  Jag heter Caroline och bor i bro, näst sista hållplatsen på Kungsängen linjen. Aa, såklart som du kanske förstår är jag en tjej hehe. Jag läser din blogg för att den både är underhållande och att jag känner igen mig mycket i dig. Sen för att du står för allt du säger och kör ditt egna race. Du är verkligen inte som alla andra.
  Ha de bra, och va alltid dig själv 🙂

  Reply
 21. a juli 9, 2010 at 10:42 e m

  ja man har ju inget liv eller vad sägeru?
  18, Angie va namnet. Varför jag läser din blogg vet jag inte direkt, söt tjej lix.
  Plus du verkar den med hjärna av dessie o kissie, ja du ser ju hur dom har blivit?
  jisses alltså.. Fortsätt så. Du kan gå långt.

  Reply
 22. sg juli 9, 2010 at 10:42 e m

  Hej jag heter Nina är 15. Tycker att du har väldigt mkt dubbelmoral. Skriver om att du inte är en taskig och osäker tjej men samtidigt sjunker på samma nivå som typ kissie och mobbar henne. Hon mobbar dig du mobbar henne. Ni är samma skit.

  Reply
 23. Klara juli 9, 2010 at 10:42 e m

  Tjej, 14 år i Göteborg.Tycker din blogg är väldigt underhållande,du är hur skön som helst och helt underbar!Tycker även det är kul att följa dig och hugo som ett par.Hehe, gillar när du snackar skit om t.e.x baby”fläsket”senorita,kissie och sådana tragiska människor, haha du är bara för söt! Ha det bra,going 🙂

  Reply
 24. victoria juli 9, 2010 at 10:42 e m

  victoria heter jag, 17 åring tjej från en liten skithåla kallad mjölby.
  umgås med vänner, pojkvän, festar, gymnasiet.. ja, sånt därt tråkigt innehåller min vardag.
  har även en egen blogg, [http://victoriaring.blogg.se] dock väldigt få besökare.
  men det är roligt ändå.

  och jag läser din blogg för jag är helt nerkärad i dig och din stil.
  du är grym.

  Reply
 25. Johanna juli 9, 2010 at 10:43 e m

  Jag heter Johanna och är en 17 årig tjej från Malmö.

  Jag läser din blogg minst en gång i veckan och frågar faktiskt mig själv varför. Du är ingen person jag ser upp till och jag är inte alls samma stil som du. Innan läste jag din blogg för att du var så sjukt pinsam, nu läser jag den mer för att jag tycker det är kul att läsa om en person som verkligen orkar lägga ner så mycket tid på att berätta för andra vad de gör. Dagens samhälle handlar om det hela tiden – man vill ha bekräftelse. Ett exempel är ju hur folk skriver vad de gör på fb hela tiden. Ingen bryr sig egentligen… eller gör vi?
  Fan va djupt det där lät… borde bli filosof.
  Du är söt på bild kan jag säga iallafall om du nu vill höra nått positivt =)

  Reply
 26. minimattis juli 9, 2010 at 10:43 e m

  Heter matilda bor i bromma, läser din blogg för du är skön, vågar säga vad du tycker och tänker, har snygg klädstil ja din blogg innehåller typ allt som en bra blogg ska göra!

  Reply
 27. juliia juli 9, 2010 at 10:45 e m

  heter julia snart 14 , bor i uppsala
  läser din blogg för att den är bra och du verkar vara en sjukt snäll och rolig tjej . din blogg var den första som jag började läsa. den inspererar och du är en mkt bättre förebild än kissie och dom andra storbloggarna.

  Reply
 28. nicole juli 9, 2010 at 10:46 e m

  jag heter nicole och bor i göteborg. är 13 år. jag läser din blogg för den är så jävla klockren och härlig. du är super söt och rolig. du borde göra mer videoinlägg dom ärm roligast 😀 puss love you paulina

  Reply
 29. Lisa juli 9, 2010 at 10:46 e m

  Lisa, 12 år.

  Jag bor i en stad som heter Söderhamn, jag läser din blogg för
  att den är verkligen rolig och tycker att det är kul med allt du gör..!
  plåtningen t.ex. Kenza var du med då också, roligt säger jag 😀

  Och en till sak är bra, du uppdaterar ofta!
  fortsätt så! 😉

  Reply
 30. vilma juli 9, 2010 at 10:47 e m

  heter vilma och bor i norrköping. är 12 år alltså en liten skitunge & läser din blogg för den är grym! gillar att va med vänner & spela innebandy. 😀

  Reply
 31. frida juli 9, 2010 at 10:47 e m

  Frida, Norrköping, 17 år, skulle bara kolla in och kolla om du har hittat på något nytt dumt, hehe 🙂

  Reply
 32. vilma juli 9, 2010 at 10:48 e m

  heter vilma och bor i norrköping. är 12 år alltså en liten skitunge & läser din blogg för den är grym! gillar att va med vänner & spela innebandy.

  kolla min blogg, vftb.blogg.se!

  Reply
 33. Linn juli 9, 2010 at 10:49 e m

  Oj så fånigt det här kommer låta, haha.
  Jag heter iallafall Linn och är 17 år och bor och går i skolan i Haninge. Jag går mediaprogrammet med en av dina bekanta, Zache.
  Jag är en tjej vars största intresse är cheerleading då jag var aktiv i 8 år och nu sedan två år tillbaka har varit en väldigt framgångsrik tränare. Detta år vann mina små tjejer både DM och SM guld faktiskt.
  Jaja, nog om mig. haha.
  Jag läser din blogg för att jag tycker att du verkar vara en av dom stora bloggarna som är mest äkta. Man kan på något sätt relatera till en del av de liv du lever. Småtjaffs med vännerna, föräldrarna och pojkvännen som alltid tycks lösa sig på ett eller annat sätt ändå.
  Jag tycker att du verkar vara så himla jordnära och allmänt härlig som person. Utav det jag har sett i bloggen då såklart.

  ha det bra!

  Reply
 34. rebecka juli 9, 2010 at 10:50 e m

  Rebecka heter jag, är 17 (1993) och jag började läsa din populär för att jag innan var rätt insöad när det gäller bloggar och sånt. Nu fortsätter jag och läsa för jag vill se vad du gör med ditt liv och allt. Tycker det märks att du börjat mogna mer och känner att man inte behöver trycka ner folk. 🙂

  Reply
 35. Madicken juli 9, 2010 at 10:50 e m

  Madicken 17 år södertälje.
  Läser din blogg för den är underhållande + jag gillar att du har vuxit upp senaste året.

  Reply
 36. Rebecca juli 9, 2010 at 10:50 e m

  Om mig:

  jag heter Rebecca och bor en bit ifrån örebro, ingen vet vart stället ligger så det är ingen ideé att berätta vad det heter 🙂
  ja vad kan man säga… jag är singel och livet leker om man säger så.. jag har två syskon jag är ett mittenbarn, jag ska precis börja gymnasiet nu alltså är jag en 94:a, jag ska gå barn&fritid eftersom jag älskar barn….
  Jag är ingen partybrud direkt, dricker när jag känner för det.. jag är inte någon tonårs alkholist som tycker jag är cool genom att dricka hela tiden!
  Om man ska beskriva mig som person kan man nog säga.. en riktigt glad person är aldrig arg eller något och har en riktigt dålig humor haha skrattar åt det mesta men jag tycker om när folk har humor !

  Mitt Utseénde:

  Jag tänkte det är väll lite kul att veta hur din läsare ser ut?
  jag gissar på det iallafall, ja vad ska jag börja med.. jag har brunt hår ganska medel långt, det är en bit nedanför axlarna, jag hade löshår ett tag men jag passar inte i så långt hår.
  Annars har jag ungefär lite blå/gröna ögon, lite små röda kinder som jag hatar!
  Jag har väldigt mörka skiftningar i ansiktet jag har mörka ögonbryn och långa mörka ögonfransar.
  men min kropp är väldigt blek och jag blir inte lätt brun tyvärr,
  men jag ligger ute i solen så mycket som möjligt så nu har jag börjat blevit lite brun ! (Y)
  Ja annars ser jag väll ut som vilken tonåring som helst en normal kropp oftast S på kläderna skostorlek 38 och såna där saker.
  JA och jag är 1,70 lång hehe ja jag är ganska lång ;$
  men det kan vara vackert…

  Varför jag läser din blogg:

  Jag tycker du verkar som en trevlig person och inte är någon annan på bloggen, eller det är ju klart att du är lite annorlunda i verkligheten men jämför med KISSIE usch…..
  nej alltså folk läser hennes blogg för att hon är så störd.. ;s
  om hon inte fattar det så är hon lite trögare än vad jag trodde.
  Det är det jag tror är skillnaden på din blogg, folk läser den för att dom tycker den är bra och den känns äkta, du är en äkta person Paow.
  och förtjänar det bästa!
  Ja helt enkelt jag läser din blogg för att den är bra,du är äkta och helt underbar.

  Vet inte om du orkat läsa allt men hoppas det hade ganska mycket att berätta men sköt om dig och lycka till i framtiden !
  och hoppas du tar Kissies plats i rampljuset, ska vi se hur cool hon är då.

  Reply
 37. rebecka juli 9, 2010 at 10:50 e m

  Menade blogg istället för populär haha..

  Reply
 38. Danijela juli 9, 2010 at 10:50 e m

  Mitt namn är Danijela. Bor utanför Göteborg i en liten by 🙂 fyller 16 till hösten.
  Jag har pojkvän som jag varit tsm med i snart 1½ år 🙂 älskar honom super mycket!
  Jag läser de flesta stora bloggar bara för att se vad ni hittar på och det finns oftast mycket intressant att läsa 🙂 kollar även efter klädtips osv 🙂

  Reply
 39. bella juli 9, 2010 at 10:51 e m

  Bella svensson bor i tomelilla i skåne. 13 år och älskar din blogg!
  ha det bra <3

  Reply
 40. amanda juli 9, 2010 at 10:51 e m

  amanda, 14 år 🙂 Jag bor i Blekinge, Karlshamn. Jag läser din blogg för att du skriver bra och du är en tuff tjej som vågar stå på sig i olika sammanhang. Jag håller ofta med dig i vissa inlägg som du skriver men får mycket kritik för, därför läser jag din blogg 🙂

  Reply
 41. ellinor (= juli 9, 2010 at 10:51 e m

  Hejsan söta Paow ! =)
  Jag heter Ellinor Bengtsson & är 15 år ! Bor i Helsingborg!
  Jag är en allmänt glad person som man sällan ser vara ledsen/sur,arg. ( Har väl lite humor om man får skryta , hihiih , kan väl säga att hela min familj är allmänt busig/som tror att dem har bäst humor om man får säga så ^^) men det ser jag bara possitivt på. Tycker inte att man ska vara ett surkol varenda dag, bara för att man inte får som man vill, för den delen hatar jag att vara sån, tycker om att vara glad & sprallig tjej med lite humor & som är på topp hela tiden ! =D
  Varför jag läser din blogg är för att jag tycker den är personlig, vanlig blogg ! =)
  orkar inte läsa massa bloggar som där bara står massa snack i som bara är påhittat, utan verklig , sann & som även kan vara mitt eget liv då&då ! =D
  Tack så mycket för en underbar kärleksfull blogg men resor, nöjen mm. ! =D
  Kramisar Ellinor ! =)

  Reply
 42. Gosia juli 9, 2010 at 10:54 e m

  Hej jag heter Gosia och bor i Fittja , och jag är snart 13 år.

  Jag läser din blogg för jag tycker den är bra och blir inspirerad av din stil. Jag får också ideer från dig om hur jag kan göra min blogg bättre. Du gör intressanta saker och skriver om annat än om bara fester ( som Dessie gör det är darför hennes blogg suger) Men fortsätt som du gör du är BÄST.

  Reply
 43. Sara juli 9, 2010 at 10:55 e m

  Jag heter Sara och är 13 år , bor i Katrineholm och jag läser din blogg för att. ehm ? Jag läser en massa bloggar bara , 🙂 jag vet inte vrf men x) O du är en av dom..

  Reply
 44. jossan juli 9, 2010 at 10:56 e m

  Jag heter Josefine är 96:a bor i umeå! Jag har läste din blogg sen jag va 12 men jag tycker den är jätte bra! Dom bloggarna ja läser är din och hugos 😀

  Reply
 45. julia wilberts juli 9, 2010 at 10:56 e m

  Jag heter julia och är 16 år. Började läsa din blogg precis när jag själv skaffade, i januari 2009. Hittade dig då på topplistan, och hade aldrig hört talas om dig förut, men jag fastnade direkt, det var kul att läsa om vad du och dessie hittade på och så, haha. Nej, men jag tycker att din blogg är mycket bättre nu när du har blivit mer mogen och så.
  Största anledningen till att jag läser din blogg är väl för att du nästan ”lever min dröm”, eller vad man ska säga. Jag bor själv i en liten håla i småland, kommer till stockholm några gånger om året, och verkligen älskar staden. Det är kul att läsa om vad tjejer i min ålder håller på med där om dagarna! Ska nog flytta dit när jag gått ut gymnasiet! 🙂

  Reply