Varför?

Att en kvinna utan slöja får mer jobb än en kvinna med slöja är väl för fan självklart? Det är ju typ som att jobba med mössa inomhus! Det är ungefär som att anställa någon som har tatueringar överallt eller en massa piercingar i ansiktet? Idag så tycker jag att slöja inte är snyggt att bära, ungefär som att jag tycker att det är fult att gå ut med sneakers… Okej, jag kanske låter hård, och jag kan själv tycka att det är fel, men det är så Sverige ser ut.

Om det skulle komma in en person med tuppkam och ring i näsan och söka jobb på min pappas butik, och sen så kommer det in en utan. Vem får jobbet kan ni tro? Förstår inte varför sosse-aftonbladet försöker få det att låta rasistiskt. Det ser helt enkelt inte bra ut. Sorry, men varför stänga ögonen för något som inte är sant? Sen så kan jag tycka att heltäckande slöja borde förbjudas för att det inte passar in i Sverige, men om folk väljer att ha det så är det väl helt okej för dom.

Folk är konstiga. Och det är ju bara muslimer och socialdemokraterna som blir förbannade. Fattar dom inte det själva?

Har jag rätt eller har jag fel? Folk får klä sig som dom vill tycker jag, men på jobbet ska man vara anständigt klädd tycker jag!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7697314.ab

Utländska tjejer är så vackra i ansiktet. Mycket snyggare en oss svennebananer, men varför gömma sig bakom ett lakan?

OCH JA JAG TYCKER OCKSÅ ATT DET ÄR FEL att dom går efter utseende. ATT OM MAN SÖKER JOBB I T.EX. EN MATAFFÄR OCH KOMMER IN OCH SER UT SOM EN PUNKARE. EN SÅN MÄNNISKA BORDE SÖKA JOBB INNE PÅ PUNKSHOP ELLER NÅGOT. Så ja, man väljer själv FÖR DET ÄR SÅ DET SER UT. TRÖGA JÄVLA DUMMA MÄNNISKOR!!!! NI VET JU SJÄLVA HUR DET ÄR!

(Visited 51 times, 1 visits today)

466 Comments

 1. Anonym september 2, 2010 at 1:04 e m

  Tråkigt nog så vågar du inte säga det till mig när vi sågs!

  Reply
 2. uihiu september 2, 2010 at 1:06 e m

  bravo!!!

  Reply
 3. Sara september 2, 2010 at 1:07 e m

  Paulina, lyssna.. Du går inte i skolan så vi alla här är inte förvånade över dina åsikter som inte är fullkomligt logiska. Islam är en religon, lika mycket som kristendom, judeondom okej? Och alla har deras regeler, bön och sätt att leva. Islam å andra sidan har den regeln att ha slöja, man måste inte ha slöja men bör ha, förstått? Jag vet att du inte förösker kränka men det är så det är utana tt du ska ”klaga” över det som om det vore någon olagligt. Shit aso!

  Reply
 4. SMYCKA september 2, 2010 at 1:08 e m

  TÄVLING PÅGÅR I BLOGGEN! VINN VALFRITT SMYCKE!

  Reply
 5. Kajsa september 2, 2010 at 1:09 e m

  Vad är de för fel på tatueringar och piercingar?

  Reply
 6. carolina september 2, 2010 at 1:09 e m

  kallas religion

  Reply
 7. Anonym september 2, 2010 at 1:11 e m

  men det är väl förfan deras kultur

  Reply
 8. Lisa september 2, 2010 at 1:11 e m

  följ mitt liv som universitetsstudent och blivande ung mamma 🙂

  Reply
 9. yasmin september 2, 2010 at 1:14 e m

  Din jävla efterblivna smutsiga svenne unge dom bär inte de för att de e snyggt utan för att dom måste pga sina män & religion man får inte visa håret…
  Vi vet att utländska tjejer har snyggare ansikte & de e inte så att dom döljer de bakom ett lakan de e deras religion men ja märker hur utbildad du e ingen hjärna ingen utseende

  Reply
 10. alexandra september 2, 2010 at 1:17 e m

  Fyfan vad respektlös du är! Du säger att om man ser annorlunda ut ska man inte få ett jobb. Man ska inte behöva ta av sig sin slöja eller ta ut sina piercingar. Om alla kvinnor med slöja ska ta av sina slöjor så borde inga kvinnor få ha några huvudbonader alls. Då ska ingen kvinna tillåtas ha en scarfs i håret eller något hårband. Om alla ska behöva ta ut sina piercingar så borde ingen få ha öronhänge på sig, för öronhänge är också piercingar. Då tycker du kanske också att någon som har brännskador i ansiktet inte heller ska få jobb? Dom ser ju annorlunda ut. Eller någon som är dvärg ska inte få jobb? Eller någon som har en missbildning i ansiktet kanske?

  Reply
 11. Kicki september 2, 2010 at 1:17 e m

  Men snälla det är ju förfan deras religion. och jag har piercingar i ansiktet, likförbannat har jag fått jobb!-hoff
  Och mina sneakers är LÄCKRA!

  Reply
 12. gill september 2, 2010 at 1:17 e m

  Kan du inte berätta lite om sanningen om bråket mellan Kissie och Amir? Du borde väl veta..

  Reply
 13. Derp september 2, 2010 at 1:19 e m

  Eftersom att det är en religös grej att ha slöja så är det inte samma sak som att ha tatueringar, men ja, man borde väl få ge folk jobb om de väljer att ha något runt huvudet. Om någon har cancer och har en mössa för att täcka huvudet, det borde de få ha?

  Jag tycker att däremot de som har burka borde fatta att ingen vill anställa en person med en mask, det kan vara vem som helst, man kan inte lita på vem som helst.

  Reply
 14. Julia september 2, 2010 at 1:21 e m

  diskriminering, det enda jag har att säga.

  Reply
 15. Jenny september 2, 2010 at 1:22 e m

  Håller helt klart med dig!! Absolut att det är så att man ska vara anständigt klädd på jobbet! Och har man massor med tatueringar kan man ju gärna dölja dom lite sådär diskret! 🙂

  Reply
 16. da september 2, 2010 at 1:22 e m

  helt rätt 🙂 tycker allt sånt skit borde förbjudas, iallafall på jobbet. har man kommit till sverige får man också leva på våra villkor. alltså ska man inte gå hur som helst till jobbet, det får varken vi eller dom. vill dom har jobb kan dom ju ta av slöjan då, deras val.

  Reply
 17. linn september 2, 2010 at 1:23 e m

  Det låter grovt när man säger det. Att det har med religion att göra osv, men vem kan säga emot mig när jag säger att i min religion måste man ha tuppkam och massa piercingar i ansiktet? Ingen skulle anställa dig då, om du inte anpassar dig till arbetsmiljön. Sen hur praktiskt det är med slöja i t.ex. badhus kan ju diskuteras…

  Reply
 18. maria september 2, 2010 at 1:24 e m

  Kolla gärna in mina egendesignade smycken =)

  Budskapsringar, kors, kedjor, vingar m.m

  shinystuff.blogg.se

  Reply
 19. Yas september 2, 2010 at 1:28 e m

  Jag förstår precis vad du menar men måga av dessa tjejer är tvingade att bära slöjor, det du säger är mer att de bör inte få jobb pga att de bär slöja. Resultatet blir istället att de får sitta hemma och göra ingenting, inte kunna vara självständiga och inte stå på siga egna ben, hemma hos äckel mannen eller pappan eller bröderna som tvingar dessa tjejer att bära slöja. Med andra ord så får dessa smuts män hjälp att isolera tjejerna från omgivningen och tjejerna får aldrig nån chans att komma ifrån det livet dom lever. =)

  Reply
 20. amanda september 2, 2010 at 1:28 e m

  asså… så är det ju! gränsen måste ju gå någon stans, jag vi får ju t.ex inte gå in i deras ”kyrkor” med vilka kläder som helst, aja känns inte som om det är så stor mening att diskutera det..

  Reply
 21. Amanda september 2, 2010 at 1:31 e m

  Visserligen är jag inte muslim, men jag fattar för tusan varför de bär slöja!
  Handlade ditt inlägg om keps hade det varit en helt annan femma! Men nu pratar du om RELIGION, och det går inte för dom att ta av sig slöja bara för de skulle bli snyggare enligt paulina danielsson.
  De ahr slöjan för de har me sin religion att göra, dom vill bära den.
  Så snälla, sluuuta. Muslimer har all rätt att se ut som de vill.

  Reply
 22. a september 2, 2010 at 1:31 e m

  för att era perversa våldtäcksmän inte ska se på kvinnorna och skulle göra allt för att ha sex med dom din grisnäsa gluggf*tta!

  Reply
 23. ankie september 2, 2010 at 1:32 e m

  Väldigt enkelt. Åker vi till deras sten länder så får vi inte klä oss hur vi vill! Varför kan dom inte bara anpassa sej efter oss andra här och kasta lakanet! Jag hade blivit skit arg om en kvinna med lakan fick det jobbet jag sökt till! Är jag rasist nu? Räcker att jag pruttar så är jag allt liksom haha!

  Reply
 24. Elin september 2, 2010 at 1:33 e m

  Ja tycker du har fel. Jag är en svensk tjej, men jag älskar utlänningar! Dom har så mycket själ och humor. Vi svenskar är så jävla tråkiga, fjortis eller ytliga.. Om dom vill ha sin jävla slöja, för att dom tror på sin religon, låt dom ha de? Varför bryr du dig? Och varför ska inte dom som har slöja kunna få lika många jobb, som dom som inte har? VEM BRYR SIG OM ETT LITET TYG, är dom dåligare på ett jobb bara för de jävla puckoo?? Alla är människor, med olika tro och olika personligheter.. Gå efter de inre, ist för de yttre! Du verkar va en ytlig jävla svensk som har en dålig uppväxt. ”Föresten, du borde inte få jobb, för du har en ful jävla glugg! Då kan man ju inte få jobb? Du borde fixa dom asså..! Du kmr snart bli arbetslös o alkoholist.!” HAHA så låter du typ, bara så du vet..

  Reply
 25. Elin september 2, 2010 at 1:34 e m

  Du är så jävla bra. HÅLLER MED DIG TILL MAX. Så rätt det där. (nog för att vi svennebananer är kända ute i världen tillsammans med estländarna för att ha dom vackarste befolkningen i världen, kvinnor alltså )

  Reply