Jag orkar inte

I det här inlägget tänker jag inte försvara mig. Jag gråter och skakar så hysteriskt att jag knappt kan skriva. Men jag ska försöka. Det är inte synd om mig. Det är Hugo det är synd om…

Jag och Hugo hade en dålig period och Nemo fanns där och sa att allt var okej. Jag litade så otroligt mycket på den människan. Medans han torkade mina tårar när jag satt och sa att jag trodde att Hugo skulle göra slut för att jag tyckte att det kändes som det.. Att han smsade och frågade hur jag mådde. Han visade att han brydde sig om mig. Och när jag och Hugo tjaffsade så sökte jag mig till Nemo, jag trodde att det var vänskap. Sen så blev det som att jag nästan blev kär i honom. Fast inte kär utan att jag kände att jag verkligen tyckte om honom på en sån hög vänskapsnivå som jag inte känt med många människor…

Vi började umgås en del och när han drack så blev han klängig. För han är en sån kille som vill ha det han inte kan få och mig i det fallet, var han ganska säker på att han aldrig skulle ”få”. Till en början så var jag väldigt avvisande och visade att jag inte var intresserad. Sen en kväll så kände jag på något sätt att Hugo, eller jag såg honom på ett annat sätt jag var arg på mig själv att jag gått bakom ryggen på honom men då hade jag inte gjort någonting. Då var det oskyldigt men det kändes som det… Så jag gick ut och festade med Nemo och mina vänner.

Vi åkte till en fest i Danderyd och jag började supa och blev helt borta, jag kände mig sårad trots att Hugo aldrig gjort mig något ont. Och jag och Nemo höll på lite vilket ledde till sex. Han förförde mig så in i helvete. Jag skäms så mycket när jag skriver det här. Det gör så jävla ont i hjärtat. Jag ångrade mig direkt efter. Jag vet inte varför jag gjort det… Jag skyller inte på alkohlen, och inte på nemo heller. Men jag känner mig så manipulerad på något sätt..

Jag valde att inte berätta något eftersom att jag skämdes så mycket. Jag nekade till och med det för mig sjävlv. Ibland så är det bäst att inte alltid berätta sanningen. Jag har legat så många kväller och tänkt att jag verkligen vill berätta det, men det har aldrig kommit fram. Jag har drömt mardrömmar om det, om att jag måste berätta. Men jag har vart så himla rädd att förlora den ända människan i mitt liv som verkligen betyder något. Han är mitt liv på något sätt. Han har vart den människan som fått mig att vela gå upp på morgonen, så mycket som han har gjort för mig. Varför gjorde jag det frågar jag mig själv hela tiden???

Är någon som varit otrogen ovh vetat VARFÖR dom har gjort det? Att det var värt det? Nej, för det var det fan inte…

Nej, jag har mått så dåligt över det och förträngt det. Jag har låtsas som att det inte har hänt. Jag känner mig så jävla äcklig. Sen kan jag säga att jag inte sagt det som hände till NÅGON människa.

Sen så fick Jockiboi reda på det genom nemo. Och jag satt och grät till honom på kvällarna, jag sa att jag kände mig äcklig och bortgjord. Att jag ångrade mig så jävla mycket så att jag inte ens vet vad jag heter. Att jag inte visste vad jag skulle göra? Skulle jag berätta? Skulle jag låtsas som att inget hänt? Jag litade så mycket på honom, han verkade så jävla ärlig..

Sen så ringde jag Jocke idag och frågade hur han mådde och sa att jag hade hört att han skulle komma till Sthlm och frågade om vi skulle ses. Och då började han fråga om mig och Nemo och hur jag mådde. Och jag svarade sådär och fortsätta att prata. Och vet ni vad han gör? Han spelar in samtalet och lägger ut det på sin blogg?  Jag är inte arg på honom för att han gjorde rätt. Men på något sätt så känner jag mig så sviken även om jag inte borde vara det. Jag gav ändå tillit till den människab,

Jag har gjort bort mig. Jag ångrar mig och Hugo förtjänar inte mig. Jag kommer inte att be honom att komma tillbaka för jag är inte värd honom… Men är det något jag måste mest dåligt över är hur jag fått Hugo att framstå som :/

Men det är fortfarande Hugo jag älskar utav hela mitt hjärta. Och det gör så jävla ont att jag sårat honom…

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Keela - Tacksam. Caroline Roxy - Wknd Wbz
 • ida somfan.

  jag trodde inte att du var någon sådan människa. är lite besviken faktiskt.

 • Roligt!

  Sitt du och skäms, bortgjord är bara förnamnet!

 • evelina

  skyll dig själv om man är så dum att man ljuger om att man inte har varit otrogen..du är ju hemsk!!!!

 • L

  så onödigt, nemo är sjukt ful och hugo sjukt snygg

 • sandra

  Man lär sig av sina misstag!

 • Piranah

  Gör inte om samma misstag igen nu när du vet hur ont det gör. Och hur länge det kommer göra ont.

 • ida

  lika bra att han fick veta, man ska inte bygga upp ett förhållande på lögner..

 • Anonym

  SKYLL DIG SJÄLV! HUGO FÖRTJÄNAR FAN BÄTTRE !

 • mickaela

  Du kommer klara dig. Det du gjorde var fel men alla gör misstag. Om kärleken är tillräckligt stark så kommer allting att lösa sig, men om det inte gör det så var det bara inte meningen att de skulle vara ni två. Och istället kommer du då att hitta nån som passar dig perfekt! 🙂 Hoppas allt löser sig kraaam.

 • Linn

  Jag bara beklagar att Jocke var en så j’vla skit som la ut det inför hela Sverige. Dumpa Jocke. Kändiskåt som utnyttjar något du säger i förtroende.

  Jag vill ge dig en stor värmade kram tjejen! Du klarar dig igenom det, jag lovar!
  Koncentrera dig på Hugo och dina närmsta vänner som du kan lita på och ta bloggen i andra hand. Vi förstår. STOR KRAM

 • emma

  STYRKEKRAMAR TILL DIG!!!! Kan inte vara lätt och vara du nu, men vad gör det här om 100 år när allt kommer omkring?:)

  Alla gör faktiskt misstag, men man lär sig med tiden.

 • linn

  Världen går inte under. DU är 17 år och har hela livet framför dig! Tiden läker alla sår, ta den tid du behöver för dig själv och skit i bloggen tills du mår bättre. Det kommer bli bra!

 • Johanna

  <3<3<3:( alla gör misstag, stora som små.

 • Anonym

  ja bortgjord ja…hur du ska orka leva med att du bedragit hugo???ja så vidare ingen visste helt säker vad du gjort så kunde du ju tydligen leva alldeles utmärkt med det, men nu helt plötsligt kom ångesten när allt kom upp till ytan?
  säger bara ett ord PATETISK

 • Tssss

  Dumma jävla idiotiska kåta Paow.
  Vi har alltid vetat att du är lös!
  Så jävla lös.

 • anna

  jag känner mig faktist lite dum, jag trodde stenhårt på dig hela tiden. Jag kännde igen mig i dg eftersom jag blivit anklagad för att ha varit otrogen, men i mitt fel va det inte sant. utan att känna dig känner jag mig genuint besviken. sjukt.

 • aama

  BRA att sanningen kom fram!! 😀

  Lönar sig inte att ljuga.. fast synd med dej och hugo 🙁

 • malin

  Paulina…. hoppas hugo förlåter dig, han verkar vara en finare kille. Knullar iallafall inte järnet i tv. Vilket är patetiskt

 • Anonym

  varför kom inte min kommentar med?

 • Anonym

  Att vara otrogen mot en kille som Hugo var inte ditt smartaste drag nej

 • Rebecka

  Tycker sjukt synd om dig. Även fast det är du som har varit otrogen så känns det ändå som om du alltid har varit väldigt kär i Hugo. Jag ogillar otrohet men det framgår rätt tydligt i klippet att du har skuldkänslor, att Jockeiboi dessutom går så långt och sviker sin vän för att bli mer känd. För det är uppenbart att det är fallet. Jag tycker det är pinsamt men mest förnedrande att en kille som han försöker framstå som en sympatisk människa och lägger sig i ditt privatliv på detta sätt och förstör. Jag tycker det är vidrigt. Visst, du har gjort fel, men sedan kan man även överväga att tänka hur långt människor kan gå för att såra andra. Han verkar inte förstå hur mycket han förstör för dig, det är så jävla vidrigt att jag inte finner några ord.

  Dessutom att han var minst lika dålig i kungarna av äckelsand gör inte saken bättre, usch, jag skäms så otroligt mycket. Killen som stoppar gurka i röven och äter sin egen sats, hur jävla vidrig är man inte då? Hade hellre dött än att framstå så jävla vidrig som den människan. Han slickar även Nemos röv så det står härliga till, det gör han säkerligen bokstavligt talat också. Han erkände inte ett skit att han hade varit otrogen i telefonen till sin tjej, han hade inte den minsta värdighet när han dessutom hade gjort det i tv. Vilket jävla praktas, ett totalsvin är vad han är. Om han någonsin kommer att bli känd, kommer han bli känd som världens jävla vider och äckligaste människan som någonsn har funnits. Fyfan vad vidrigt, om det var för att Hugo skulle få reda på det när han la upp länk

  en, hade han skickat det till Hugo. Inte lagt upp en jävla länk och även skrivit att han har egenrätt. Bevisar bara vilket as han är, inte nog med att han skämmer ut som som världens vidrigaste människa, han har fan ingen värdighet. usch, vilket äckel.

  <3

 • Jp

  Känn värmen jag ger sig genom den här STORA Bamse kramen, allt löser sig men det kan behöva en massa tid <3

 • Johan B

  Läs min blogg vettja, började nyss. Så kommer du på andra tankar!

 • z a n n y h ♥ Jag är inte elak, bara ärlig!

  Livet är fan inte lätt. Men du är inte ensam om det kan jag då säga! Alla har vi gjort våra misstag i livet som sagt. Finns många där ute som har gjort precis samma sak.

 • frida

  Palla att alla ska lägga så jävla negativa kommentarer hela tiden. Klart hon gjort fel. Men det vet hon redan själv.. Håller med vad linn sa ” Världen går inte under. DU är 17 år och har hela livet framför dig! Tiden läker alla sår, ta den tid du behöver för dig själv och skit i bloggen tills du mår bättre. Det kommer bli bra! ”

 • danne

  kan bara säga att du får stå ditt kast, du gjorde fel och får leva med det. och sen att du ligger med nemo som ser ut att ha adhd eller nått när han pratar är ju pinsamt. ja vet inte hur din ”kille” är som person men nemo vill ju bara bli en B-kändis, ligga med folk och verka grym, Pattiskt

 • Linnea

  Tycker inte du är bortgjort eller behöver skämmas. Det är jockiboi som borde skämmas. alla gör misstag, spec på fyllan, och man hörde att du verkligen ångrade dig.

 • Jouline

  Jag vet hur det är jag har gjort bort mig oxå mot min kille som jag älskar högt !
  Ljög och hittade på massa men till slut kom sanningen fram, de gör den alltid!
  Han har tidigare sagt att han skulle dumpa mig direkt om jag skulle ha varit otrogen men som den lyckligaste tjejen jag är så ville han fortsätta trots detta och det tar jag vara på varje dag och skulle aldrig någonsin kunna såra han nåt mer !
  Alla gör misstag Paulina men än sak är viktig att man ska lära sig av sina misstag och att man verkligen vet vad man vill här och nu ??!
  Jag vill inte fokusera på om de var oshysst att hänga ut dig för alla eller vad jag tycker om allt, hugop osv?!
  Men det är nog smart att lägga bloggen åt sidan ett tag och funderar på hur du ska göra och vad du vill i framtiden med Hugo?
  Vad vet jag han kanske förlåter eller inte men vad den nu är så är du som sagt bara 17 och life goes on..
  Ville bara skriva några kloka rader..

 • Isabelle

  känns på något sätt dumt att du var dum mot kissie… kissie hade rätt och du hängde ut henne och var dum… det jockiboi gjorde var värre än vad kissie gjorde.

 • alexandra

  Man måste göra misstag för att kunna lära sig. Känns förjävligt men förhoppningsvis så blir allt bra!:)

 • Anonym

  Jag tänker bara: Lilla gumman! Jag tycker så jävla synd om dig, jag fattar inte hur man kan göra såhär! Och ja, alla gör faktiskt fel.. ALLA! Du är så himla ung och även om det inte är rätt det som hände så är det lätt hänt ändå när man är så ung, det tillhör hur sjukt det än må låta att faktiskt oxå hitta sig själv/att vara säker.. Vad jag förstår e du inte helt ensam i det här heller, jag ser det som att Nemo faktiskt provocerade fram en otrohet hos dig samtidigt, han klängde på dig i Göteborg med du avvisade honom hela tiden då! Att stöta på en upptagen tjej som han gjorde e bara så fel.. Och som du själv sagt i din blogg, du är lite osäker o som jag ser det jävligt snäll.. Vilket jag tror Nemo kunde se igenom och utnyttja för egen vinnings skull utan att tänka ett dugg på dig.. Och Hugo! Nemo kanske tycker skit bra om dig, det är inte det jag säger.. Jag säger bara att jag tycker att han såg sin chans o utnyttjade den och dig och tänkte helt änkelt bara på sig själv!

  Jag kan lova dig en sak att: Alla människor med vett innanför pannbenet tycker faktiskt bara synd om dig, att du gjorde fel, ja kanske det.. Men mer att det är synd om dig. pga. det jag skrivit ovan! Och dom som dom riktigt vettiga människorna tycker illa om är framförallt JOCKIBOI och NEMO.. Båda har förnedrat dig o utnyttjat dig på olika sätt.. Fast att dom innerst inne kanske tycker om dig.. Hur konstigt det än må låta, men människor e jävligt underliga med.

  TA HAND OM DIG, det är det enda jag kan säga! Så himla tråkigt o se dig må dåligt nu.. Massa kramar!

 • Johanna

  Jag förstår exakt hur du känner Paulina! Och rätt har du, alla gör misstag..Bry dig inte om vad folk säger. Jag var själv otrogen mot mitt ex och det är inget jag är stolt över, men alla gör misstag. Och jag ångrar det fortfarande i dag, men man lär sig av sina misstag.. Jag hoppas verkligen Hugo förstår dig och att ni kommer lösa detta. För ni är verkligen gjorda förvarandra. Hoppas verkligen du tänker ett steg före nästa gång du berättar något sådant i förtroende, det finns inte många man kan lita på..Du förtjänar bättre än dem jävla idioterna..Kämpa på hjärtat du kommer klara dettta eller du och hugo kommer klara detta tillsammans 🙂 Styrke kramar till dig din underbara tjej <3

 • Jannike

  nemo är groteskt äcklig och full med könssjukdomar! det går inte att skylla på alkohol, för är man kär och älskar sin kille så gör man inte så, speciellt inte med någon som nemo och mot en snygg kille som hugo!! så ja, SKÄMS PÅ DIG flicka lilla!

 • emelie

  Visst alla kan göra fel, jag har haft pojkvän i tre år, och jag skulle aldrig ens på fyllan hålla på med någon annan, om man blir så jävla full så man inte kan ta ansvär för sig själv och vad man gör ska man inte dricka. thats it.

 • Rebecka

  hur kunde du ? :'(
  åhhh ..
  trodde så mycket mer om dig </3

 • Andrea

  Fan, hade önskat att du sagt precis som det var till hugo, utan att blåneka det. Då hade han haft tid och tänka och förhoppningsvis tagit tillbaka dig, för han älskar ju verkligen dig. Önskar ibland att min pojkvän var så gulligt mot mig. Men nu blir allt dubbelt upp. Tycker så synd om dig, lider med dig. Hoppas att allt blir bra till slut, KÄMPA för honom, visa verkligen att du gjort ett misstag. han är en kanon kille (hugo alltså) nemo är ju den största playern evver, fan. .. lycka till! KRAM

 • Maria

  Helt otroligt hur man som person kan med mening hänga ut någon annans privatliv och även vilja förstöra för någon annan. DU har allas support på denna! otrohet eller inte, det är ditt problem, inte hela jävla sverige.
  Mediakåta jävla idioter- Stå på dig tjejen!

 • Fjompar!

  Hur snäll man än är så har man inte sex med en annan om man säger sig älska en annan? Det är ren fakta för jösse namn! Och skylla på nemo? Vad är du för en låg person?
  Dom som har vett INNANFÖR pannbenet vet att det inte handlar om att välja sida och tycka illa om folk, utan att förstå att det man gör får konsekvenser och därifrån börja tänka ordentligt!
  Det är inte synd om Paow, det är HUGO det är synd om!! Fy fan för er rövslickare! Ni borde skämmas hela högen!

 • Jannike

  men måste säga att det var jävligt fel att jocki gjorde så! beblanda dig ALDRIG mera med dom äckliga patrasken!!!

 • malin

  men vafan paulina.. du skulle ha berättat från första början shit, du förtjänar inte hugo, gå vidare bara.

 • mmmm

  det var hemskt det du gjorde. men du har varit otrogen och du som får leva med det. så jävla elakt av jocke att lägga ut det. fy fan vilken idiot. hoppas det löser sig mellan dig och hugo.

 • lotta

  Bra Sagt Isabelle!
  Du kanske inte borde varit sa tastig mot Kissie….

  Hon hade ju ratt och du attakerade henne och kallade henne lognare.
  Aven om hon kanske inte ar en angel far ditt snedsteg och dtt ljugande nu henne att se sa mycket battre ut….. Du spelade detta rakt in i hennes fordel kan man saga.

  Och vist ser Jokiboy dum ut, men det gjorde han ju anda redan.

  Hugo ser ut som en tont som trodde dig…om han forlater dig nu sa ser han annu dummare ut….

  Nemo borde inte dtott pa dig eftersom du har kille, men nar du fliratde tillbaka o sarade pa benen var det frtt fram. Inte hans fel, han brot inga fortroenden…

  Du ar den storsta forloraren som har sarat din kille, och nu ser du bara javligt dalig och oarlig ut. Lar av detta.

 • Mike

  Herregud, är ni retards eller?

  Gör man fel får man stå sitt kast, kom inte och skyll på att nemo ”provocerade fram det”.

  Är man en bra flickvän är man inte otrogen.
  Not now. Not ever.

  Skäms nu, och gör inte om det alltså. Om du vill behålla dina killar dvs.

 • WORDS!

  TILL JOCKIBOI:

  DU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!

  -VDU ÄR FAN HELT JÄVLA MISSBILDAD I HUVUDET!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! Det olika storbloggare har gjort är att SKRIVA skit om varandra som inte ens behövts vara sant, INTE lägga ut klipp.

  DU SITTER LIKSOM OCH SÄGER ”DET KOMMER JU ALDRIG KOMMA FRAM”, HUR FAN KAN DU VARA SÅ JÄVLA KÄNSLOKALL?!

  Hon hade förtroende för dig. hon hade ångest. hela sverige har ingenting med detta att göra. OCH SEDAN GÖR DU SÅHÄR MOT HENNE!?

  FÖRMODLIGEN BLEV DIN MAMMA VÅLDTAGEN AV DIN PAPPA, OCH SÅ KOM DU TILL. ETT STORT JÄVLA MISSTAG ÄR VAD DU ÄR! HOPPAS DU BLIR MÖRDAD!!!!!!!!!!!!!!
 • tess

  Ja, du gjorde bort dig.
  Men hur många har inte gjort det någon gång i sina liv?

  Tycker att det är sjukt starkt att du skriver ut detta..

  Hoppas allt löser sig!
  Du förtjänar det bästa även om du gjorde ett misstag .. <3
  Stå på dig vackra fina flicka!! <3

 • Sara

  Jag tycker verkligen synd om dig jag förstår vilken sits du är i…
  Och alla dumma kommentarer ska du inte ens läsa, jag kan inte ens fatta att folk kan skriva såna saker som att du vore den ända som gjort nått fel det finns 100tals människor som gör misstag.
  Du har känslor och ett hjärta som alla andra men bara för du gjort misstag ska de inte behöva trycka ner dig ännu mera.
  Du vet själv vad du gjort och ska kunna få hantera det på ditt eget sätt, alla kan göra misstag. Jag står på din sida.
  Jag hoppas att du kommer tillbaka till bloggen snart, och att allting kommer lösa sig i slutändan.
  Ta hand om dig nu och tänk inte på va du gjort för de kommer inte göra något bättre för dig själv.

  <3

 • Anonym

  Paulina det kommer att lösa sig jag lovar! Du och Hugo kommer att klara det här om ni tycker om varandra så mycket som det verkar i bloggen, jag är helt på din sida och Jockeboi är en jävla fitta som gjorde något sånt!

 • Kalle

  Alla gör misstag och ett misstag kan aldrig definiera hur en människa är.
  Med tiden kommer det kännas bättre 🙂

 • josephine

  första gången jag kommenterar din blogg. kände att jag ville göra de. jag mår så fruktansvärt illa över vad sveriges vidrigaste människa gjort mot dig, den där övervuxna fjortispojken jockiboi. vad vinner han på de? jo uppmärksamhet, men de är ingen som kommer fortsätta hans riktigt smaklösa blogg ändå. så grattis jockiboi till att du nu visat vad du går för. usch.

  IAF. nu har sanningen kommit ut, om än på ett sätt som var helt fel. DOCK kan man alltid börja om igen när man står på ett rent blad. ge varandra tid och kanske hittar ni tillbaka till varandra igen.

  alla gör misstag paulina. nu råkade ditt bara bli så stort och offentligt. men alla gör dom. man lever och lär. du är fortfarande ung. lätt att falla dit för sånt som känns förbjudet och farligt.

  vill skicka dig massa styrka och kärlek! <3

 • helena

  fyfan asså…
  usch vilken kännsla..
  kan inte göra mer än att tycka synd om dig!

 • anonym

  har själv varit otrogen mot min pojkvän och kände efteråt exakt så som du beskrev det, tycker det är fel av dig att säga att du inte förtjänar hugo för det stämmer inte alls, jag förstår att du känner så det gjorde jag också efter att jag varit otrogen men jag kämpade för min kille och gjorde allt i min makt för att få honom att sakta börja lita på mig igen och att få förhållandet bra igen. nu några månader senare är vi kära som aldrig förr och allt känns så sjukt bra och du som storbloggare måste nog också prata lite extra med hugo att det handlar om er 2 och inga andra, skit i nemo jockeboi och alla utanför fokusera på er 2, ingen vet vad som sker i ett förhållande eller hur det känns förutom själva paret. du är ung och alla människor gör fel huvudsaken är att om du verkligen älskar hugo och tror på er kärlek, kämpa då också för den, ge inte upp! hoppas allt löser sig för er, jag tror på er:)

 • Mikaela

  Paulina, du ska veta att det du har gjort är otroligt fel men jag tycker det är så otroligt starkt av dig att skriva ut det i bloggen. Jag stöttar ALDRIG otrohet och gjort är gjort det finns inte så mycket att göra åt saken. Men man kan ALDRIG skylla på att man är för full för du ska ändå kunna hålla koll på vad du håller på med. Speciellt med Nemo när du själv skriver vad han höll på med innan. Vet inte vad jag ska säga…

 • Anonym

  oh gud, varför va du bara inte ärligt från första början :S och ja hugo förtjänar inte dig men ni är ett… aja dumt HERÅÅ

 • josephine

  Vad är det för fel på dig paulina? hugo är sveriges snyggaste DU SUMPADE DET!, kissie kanske korkad men vågligt ärlig, du kanske inte skulle smutskastat henne sådär? hon varnade dig. DIN NAIVA LILLA FLICKA. Nemo? av alla? han är så jäkla gris-ful. Du är så jävla dum, det gör mig ledsen, jag tyckte verkligrn om dig :/ du är så otroligt bortgjord. skäms är precis vad du borde göra

 • michaela

  paulina, jag tycker det är stort av dig att erkänna med tanke på hur mycket det skrivs och spekuleras om dig. det du har gjort är en av de vanligaste misstagen i ett förhållande och att den personen du ringer för att prata med om din ångest lägger upp ett sådant klipp äcklar mig. okej om vi fick höra dig prata med jockibög utan nån ångest och nöjd med det du gjort, men att du får medlidande av denna person och att han sen hänger ut dig på det mest mediakåta sätt jag någonsin skådat, gör mig ledsen. jag hoppas innerligt att det löser sig mellan dig och hugo. ni är så fina tillsammans. och jag hoppas jockibög fastnar i nåns tandställning med hans ekliga snopp piercing.

 • Celina

  Vem är den där j-vla tönten ”Jockiboi” egentligen och vad f-n har han för rätt att prata om otrohet när han själv behandlat sin tjej som en påse skit?? Visst har du gjort ett snedsteg, men Nemo är också j-vligt vidrig i hela den här situationen.

  Det är riktigt starkt av dig att skriva om det så här och jag förstår hur fruktansvärt sviken du måste känna dig, plus alla skuldkänslor. Jag själv är otroligt emot otrohet på alla sätt, men jag måste nästan säga att Jocke har varit ännu värre. Vilket svin! Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig och det här är nog första gången som jag ärligt mått dåligt över hur folk beter sig mot varandra med hjälp av bloggar.

  Bara att ta sig igenom en otrohet är jobbigt i sig, men att sen bli uthängd på det här sättet… fy… Karma säger jag bara.

  Massa energi till dig!

 • Anonym

  A men va fan era jävla kossor fatta att människan inte mår bra sluta kommentera sånt fan tänk er sjävla där hon står på egna fötter så jävla grisar skriv inte sånt.
  Och paulina blev det inte bra vaför bråka ni förra gången ni har ju löst detta kom igen nu!!! HUGO alla gör misstag va fan ingen skulle komma mellan er kom igen nu ni klarar dettaa!!!!!

 • Christoffer

  Min tjej var otrogen mot mig – har nog aldrig blivit så sårad i hela mitt liv. Har aldrig förstått varför man ska vara otrogen, oavsett om du är full – och gissa vad hon skyllde på? Jo, alkoholen. Det går inte, det finns inte. Otrohet är lika svineri-aktigt oavsett om det är på fyllan eller om man är nykter.

  Stå på dig, men knäa inte för att få tillbaka Hugo, för du är inte värd det. Får du det, har du haft en sådan tur att du kan gå och köpa en trisslott! 🙂

 • richard

  så jävla lågt att göra så mot en annan människa, spelar ingen roll hur situationen ser ut. bra att det kom fram, förhållanden ska inte byggas på lögner

 • T

  <3. Allting löser sig :/

 • Denise - Personlig modeblogg!

  haha att du varit otrogen kommer ju inte direkt från rätt käft när det gäller ”jockiboi”.. Är det någon som ska skämmas så är det han. Skabbig människa!

 • minischulman

  shit, snacka om bortgjord. men vcadå ”äckelblogg”.
  skyll dig själv

 • Anonym

  Det enda de två nemo o han bögen vill är att förtsöra mellan er men låt ingen göra det om ni kan gå genom eld o vatten kan ni detta med kom igen nu!!

 • rebecka

  jag känner verkligen med dig, du måste vara helt tom inom dig ;/ .. <3

 • wictoria persbrandt

  Berättade du sanningen för Hugo idag?

 • Lena

  Jag förstår inte hur man kan klanka ner på en människa på de sätt som så många gjort om detta, en människa är inte perfekt.. Misstag är mänskligt, så länge man lär sig något av det!

  Jag lider med dig Paulina, och jag hoppas att allting löser sig.. Jag vet hur lätt det är att falla när ens förhållande är knackigt och man har någon omkring sig som bryr sig otroligt, samtidigt som jag vet hur fel det är.. Men som sagt, du är inte mer än mänsklig, du gör fel.. Alla gör fel, nångång.

  Skänker många tankar till dig, ta hand om dig

 • Erica

  Paulina! Alla gör misstag, skillnaden här är att du måste försvara dig för typ hela svenska folket, vilket jag tycker är så jävla sorligt! Jag vill bara krama dig och säga att det är okej, för en 16 årig tjej ska fan inte behöva ta sådan här skit (OAVSETT, vad du har gjort för någonting) Du och Hugo kommer lösa det här, på ett eller annat vis, Amir kommer vara där för dig, eller någon annan vän som du kan PÅRIKTIGT lita på! Jag vill inte säga att jag tycker synd om dig, men jag är så jävla ledsen över all den här skiten som den här bloggvärlden spyr ur sig!! KEEP YA HEAD UP!! Du är fin Paulina / Erica

 • Danni

  Människor gör misstag, ett misstag är tex att köra fel eller att ha köpt fel storlek på ett plagg. OTROHET är INGET misstag, det är ett VAL och som i alla fall av otrohet är den som varit otrogen en looser. Kolla vad du förlorade. Du skriver att du älskar honom? Älskar man någon så springer man inte iväg efter 2 dagar och ligger med någon annan………

 • fredde

  tycker det var slampigt gjort du har ingen iq

 • Sanna

  Är du helt jävla pantad i huvet ?
  Om man älskar något gör man inte nåt sånt !
  Sex delar man med någon man älskar och i ditt fall Hugo , din kropp är hans och hans är din.
  Det ska du inte ge till någon annan fattar du väll.
  Det finns ingen ursäkt för det du har gjort och du har fan förstört allt nu , hoppas du mår riktigt dåligt för det är precis vad dy förtjänar din äckliga otrogna slampa !

 • K

  MEN JAG SA JU TILL DIG DIN DUMMA JÄVEL, NEMO ÄR VIDRIG OCH FALSK OCH ALLA HAN RÖR SIG MED ÄR VIDRIGA OCH FALSKA. DET HÄR ÄR DITT EGET FEL EFTERSOM DU VAR SÅ JÄVLA KORKAD ATT DU LITADE PÅ DEN ÄCKLIGA HORAN NEMO.

 • linnea

  det känns konstigt att kommentera din blogg, haha brukar inte göra sånt här.. men när jag läste ditt inlägg kände jag bara att jag var tvungen.

  vilka jävla idioter det finns på den här planeten gör vad som helst för natt få lite uppmärksamhet, men sen då när den tiden e över vad ska dom göra då? nemo och jockiboi e så sjukt jävla omogna människor o jag blir så jävla arg. dom e fan vuxna människor, men om dom vill bete sig som små snorungar så visst. så jävla dåligt att du berättar någonting i förtroende och sen sitter han o säger” det här kommer inte komma ut, det var ju ingen där som filmade eller tog kort” så sitter idioten och spelar in själv. man ska aldrig lita på någon paulina aldrig, eller det beror på men inte idioter som bara e ute efter lite uppmärksamhet..

  jag tycket inte att du har gjort rätt som har varit otrogen mot hugo, det kan jag inte säga. men på något sätt kan jag endå förstå dig. ooch speciellt när du inte bara e någon som inte har en stor blogg och ett stor umgänges krets där det hamnar rykten som sen försvinner, det här kommer att stå på internet. o det tyckjer jag e så jävla synd eftersom att alla gör misstag! ock kissie e en jävla fitta som drar upp allt igen. jag har ingenting med saken att göra egentligen o det vet jag! men ville bara säga vad jag känner och tycker.

  du och hugo var riktigt söta tillsammans o till o med jag hoppas att det kommer bli ni igen. det här e riktigt synd faktiskt. du borde ha varit ärlig från första början men det e försent nu gjhort e gjort lixom. man måste vara ung och dum för att bli gammal och erfaren. du kanske mår piss och allt nu men det kommer det bärre. om du ens läser det här kommer du bara att tänka nej det kommer det inte men innerst inne vet du själv att det kommer att bli det. fast man vill bara inte intala sig det. vart du än går kommer du påminnas vad du än gör. men va försiktig, vad du en gör.

  just nu kan jag inte göra dig npågot annat än att helt seriösty önska dig all lycka i världen, och det finns nog fler som håller med mig. känns fett fel att skriva såhär till någon man inte känner men gjort e gjort. Tack för att du har en underbar blogg och inspirerar många människor varje dag. ha det bra!

 • Tommy

  Din fula lort, synd om hugo och rätt åt dig!

 • En annan Paulina

  Man lär sig av sina misstag. Det du gjort är fel, och ta konsekvenserna för det du gjort. Det är inte hela världen och man ska inte tro att man inte är värd nåt som människa, för du är ung, och hur ont det än gör nu så kommer du lära dig av det här.. Om det inte funkar mellan dig och hugo så gör det inte det, och det kommer vara jobbigt ett tag, men livet går vidare.

  Jag var med om ungefär samma sak, och jag kommer aldrig glömma det, därför gör jag inte om det.

  Och sist men inte minst.. Du klarar dig. Du har dina vänner, familj och alla snälla läsare. Du är inte ensam.

 • gabrielle

  OJ! jag som verkligen inte trodde det var din röst. Jag har ju hört den innan i dina videos och på tyra &bella show, men tyker inte det lät som dig. JAg kommenterade ju nyss på JOckeboi.s blogg och skrattade åt att det INTE var din röst, men jag hade tydligen fel, det var väldigt tråkigt!

  Fel gjort av dig såklart. Riktigt tråkigt tycker jag!
  NEMO är jääääättt ful och äcklig, han har väl legat med hela sverige + många därtill?
  Hugo (kanske också legat med så många) men han är ju ändå söt och verkar go o snäll mot dig. Tråkigt!!

  Hoppas allt löser sig!
  Kram!

 • Anna

  Jag tror innerligt att du lärt dig av ditt misstag och att du mår dåligt över själva akten, inte bara att du blev påkommen.

  Jag hoppas du lär dig av detta och aldrig utsätter dig eller någon annan för en sån här smärta igen.

  Var stark Paow! Alla gör misstag. Huvudsaken är att man lär sig utav dem.

  Tiden läker alla sår.

 • Michelin

  Man får ta konsekvenserna av sitt eget handlande.
  Bra och dåligt..
  Gjort är gjort och inget mer med det..

 • sugkuknemo

  Jag är så himla ledsen för din skull, paulina. Jag antar att det här är baksidan med ett offentligt liv och jag kan hålla med om att det du gjort är illa, däremot tycker jag att jockiboi och nemo är två helt otroligt, trasiga och tragiska människor. Nemo visste att du hade kille, han visste att det var dåligt mellan er, du & nemo var vänner. Vilken jävla vettig människa försöker förföra en sådan tjej, som i detta fall var du? Han är för i helvete 6 år äldre än dig, SEX ÅR!!!! Jag blir så grymt förbannad, snacka om att utnyttja sin position. Jävla satans nemo, jag önskar jag kunde sparka in pannbenet på honom.

  Alla gör fel. Du är otroligt ung fortfarande och nu har du lärt dig en läxa. Oftast lär man sig sina läxor genom den hårda vägen och jag förstår om du är ledsen, känner dig äcklig och bortgjord. Däremot får du inte glömma att livet faktiskt går vidare och du gör förmodligen inte om samma miss igen. Gah jag vill bara krama om dig, tycker så himla synd om dig även fast det du gjort är oförlåtligt!

  Kram!!! /Jessica

 • Jonas

  Som storebror, kusin och jobbat med tjejer i tonåren vill jag att du frågar dig själv Paulina, är det värt det? Du har etablerat ditt namn, kanske hoppa av denna skutan snart?

 • jenny

  Otrohet gör så jävla ont. Har varit med om det själv. Det riktigt sticker i bröstet, smärtande stickning, som en hård spark i magen eller vad man vill kalla det. Hjärtat stannar när man får reda på det. Luften känns tung och man känner sig svag innombords. Jag kan förstå hur Hugo känner det. Och jag kan förstå hur du känner. Jag önskar er all lycka i alla fall. och kom ihåg paow, RIKTIG kärlek rostar ALDRIG!

  Bry dig inte om vad dem andra skriver. Dem som kommenterar, om deras bästa vän skulle vatt otrogna tex, hade de ju inte sagt så direkt.. Otrohet händer inte bara en, och inte bara dig. Du klarar detta, ni klarar detta. Hoppas jag. Ni är fina tilsammans. Kram på dig Paulina
  <3

 • Anna

  Jag tror innerligt att du lärt dig av ditt misstag och att du mår dåligt över själva akten, inte bara att du blev påkommen.

  Jag hoppas du lär dig av detta och aldrig utsätter dig eller någon annan för en sån här smärta igen.

  Var stark Paow! Alla gör misstag. Huvudsaken är att man lär sig utav dem.

  Tiden läker alla sår.

  OCH FÖRÖVRIGT:

  TILL ALLA NI IDIOTER SOM ÄR ELAKA MOT DENNA LILLA TJEJ NU:

  Ni märker hon ångrar sig och känner smärta, är förnedrad och sårad.

  Det hon gjort är troligtvis oförlåtligt, men vem är just DU att döma?

  Låt den utan skuld kasta första stenen… Vi har alla sårat någon av misstag eller medvetet i vårt liv. Låt denna tjej få läka nu, hennes smärta och förnedring är tillräckligt stor utan era patetiska påhopp, då ni antagligen inte är några helgon själva heller… Men det är lätt att vara elak när man gömmer sig i värmen bakom skärmen eller hur?

  Ni är riktiga förlorare..

 • Anna

  Jag tror innerligt att du lärt dig av ditt misstag och att du mår dåligt över själva akten, inte bara att du blev påkommen.

  Jag hoppas du lär dig av detta och aldrig utsätter dig eller någon annan för en sån här smärta igen.

  Var stark Paow! Alla gör misstag. Huvudsaken är att man lär sig utav dem.

  Tiden läker alla sår.

  OCH FÖRÖVRIGT – TILL ALLA NI IDIOTER SOM ÄR ELAKA MOT DENNA TJEJ NU:

  Ni märker hon ångrar sig och känner smärta, är förnedrad och sårad.

  Det hon gjort är troligtvis oförlåtligt, men vem är just DU att döma?

  Låt den utan skuld kasta första stenen… Vi har alla sårat någon av misstag eller medvetet i vårt liv. Låt denna tjej få läka nu, hennes smärta och förnedring är tillräckligt stor utan era patetiska påhopp, då ni antagligen inte är några helgon själva heller… Men det är lätt att vara elak när man gömmer sig i värmen bakom skärmen eller hur?
  Ni är riktiga förlorare..

 • Anonym

  Jag vet att du inte mår bra! men jag tänkte berätta för dig hur det vart mellan mig och min
  pojkvän. Det kanske hjälper lite, eller kanske inte. men det är värt ett försök.

  Vi blev tillsammans för exakt ett år sedan. Efter 2 veckor åkte jag utomlands med min bästa vän,
  då passade han på att ha sex med en annan tjej. Han ringde och grät och berättade, jag visste inte
  vad jag skulle göra. jag skrattade samtidigt som jag grät, jag grät för jag var så ledsen och skrattade över
  att han gjort det med världens äckligaste tjej. Men jag gav han en ny chans och sa att jag kommer över det.
  Vilken jag än inte gjort idag.

  Efter tre månader strulade jag med med mitt ex för att jag trodde att jag skulle må bättre.
  och för att han skulle känna hur det känndes. Men jag mådde bara sämre och han visste inte ett
  skit över hur det känndes. jag gjorde fel som strulade med han, men min pojkvän hade endå SEX med en tjej.
  jag var fortfarande inte över det.

  Några månader efter det stulade jag med en annan kille. jag ville verkligen ge tillbaka och jag mådde skit
  över vad han hade gjort.men ändå så äskade jag han så otroligt mycket. Han blev ju såklart jätte ledsen men
  jag ångrade mig inte så mycket.

  Sen i måndags hade vi ett år! och han är verkligen den bästa killen som finns. Älskar honom otroligt mycket,
  och ingen av oss har vart otrogna mer. Jag har fortfarande inte kommit över det han gjorde. jag tänker på
  det varje dag! det känns nästan som att jag inte kan vara med honom, men ändå inte utan honom!!
  Jag kommer aldrig lämna min pojkvän!!

  ALLA ÄR VÄRDA EN ANDRA CHANS! ÄVEN DU TJEJEN, DU ÄR EN JÄTTE BRA FÖREBILD OCH ALLA GÖR
  FEL!! HUGO BORDE FATTA DET. HAN HAR SJÄLV VART OTROGEN TIDIGARE I LIVET.
  ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG SJUKT MKT. OCH HOPPAS DIN BÄSTA!<3

 • Inse

  Och här har ni inlägget där jag pratar med Jockie. Hoppas du får ett par läsare till, jävla äckel.

  Förstår att du tycker han är ett jävla äckel, dock så var det DU som gjorde fel och HAN som visa sanningen, var det verkligen fel?

  Sättet var fel men annars måste jag nog säga att det var bra gjort, finns inget värre en sådana här svek.

 • Johanna

  Paow, förstår hur du känner, men de skulle vart enklare och mycket mer smärtfritt för Hugo om du sagt det direkt till honom.
  De va inte det snällaste Jocke kunde göra o spela in, de håller jag med om.

  Men du skulle sagt det lite tidigare till Hugo.

  Underbar blogg btw!
  Keep it up!
  Det blir bättre för hoppningsvis, när allt har smält.
  Kram <3

 • ---

  Alltså nemo ser ut som en lite pojke med peruk, hugo är en av svergies snyggaste och en betydligt skönare kille! fan vad jag tycker synd om dig, vet hur det känns att ångra saker. Jag tror man gör det för utmaningens skull men ta del av läxan istället och lär dig av misstagen.

  Umågs INTE med ö kändisar från såpor för anledningen till att de hänger med dig är säkerligen för att de får puplicitet och kan stanna kvar i rampljuset ett tag. Ere inte jävligt konsigt att nemo hänger med både dig och fikar med kissie på en gång när programet början sändas? och även om det är fel att vara otrogen är det fan inte jockes sak.

  Jag håller iaf stenhårt på dig bruden med tanke på att du är bland dom yngsta och klart du kan ha omogna värderingar och göra fel saker men jag vet att du kommer komma långt i livet för du verkar tvärsäker på din personlighet. keep goin girl XoXoxxxxx

 • Marcus

  Hahahahaa! kan inte sluta skratta åt dig! Rätt åt dig 😀

 • Miro

  Be om ursäkt till kissie!!!!

 • Carolina

  Jag tycker du är oerhört stark som lägger ut det här på bloggen, inför hela svenska folket. Det du har gjort, det vet både du och jag, att det är det värsta du kan göra mot din partner. Ibland när man har det svårt i ett förhållande, söker man bekräftelse hos någon annan, och det är väl det du har gjort. Men gått ett steg för långt. Du är ung. Alla unga gör dumma saker, huvudsaken är att man lär sig av sina misstag! Du kommer ju aldrig, aldrig någonsin göra det här igen, för du kommer aldrig vilja uppleva den ångesten du känner. Hur ont det gör att såra den man älskar så fruktansvärt mycket. Jag hoppas verkligen du har lärt dig, och att du och Hugo kan bli tillsammans någon gång igen i framtiden. Men du måste förstå, att Hugos förtroende för dig, kommer ta lååång tid att bygga upp igen.

  Se ditt misstag som en lärdom.
  Ta hand om dig. TUUUSEN KRAMAR!

 • Mustaffa

  Du fick vad du förtjäna tönt

 • Sara

  fattar inte hur man kan såra en människa sådär?!?!?!?! konstigt nog förväntade jag mig det där av dig trots att jag inte känner dig. fyfan alltså. är det så man behandlar någon man älskar av hela sitt hjärta.

 • klara

  otrohet är aldrig bra men jag tycker synd om dig som blir utskämd på de sättet! riktigt äckliga svin som gör något sånt.. hoppas du vet att du kan polis anmäla honom för man får ej spela in konversationer utan tillåtelse och speciellt inte lägga upp det på nätet! fortsätt kämpa. kramar

 • sofie

  men lämna henne ifred.. hon mår förmodligen dåligt som det är.

 • Åsa

  Jag är besviken. Jag har alltid trott så mycket om dig Paulina. Har läst din blogg i ur och skur i flera år och glatts med dig när du mått bra. Blev faktiskt lite sorgsen när du och hugo gick isär förra gången.

  Men nu.

  Jag förstår att du ångrar dig, men för mig är otrohet det värsta man kan göra mot en annan människa. Och att du dessutom ljög om det. Och men NEMO?! Riksäckel nummer 1.

  Du har svikit alla i den här historien. Hoppas att du växer upp.

 • Nathalie

  Du är vidrig

 • ida

  Fattar inte ens varför du från första början började umgås med Nemo.Han vill få till det med alla,han skäms inte ens att visa det för hela sverige i tv.Men endå så började du umgås med honnom trotts att du har kille vilket enligt mej är så jäkla korkat.Och om du själv säger att han sen började bli klängig skulle du väll slutat umgås med honnom.Du har dej själv att skylla, ingen annan och du kan fan inte skylla på alkohol eller Nemo eftersom han är singel.Du får stå för det du gort,och jag tycker inte du borde bli förlåten för otrohet är oförlåtligt och visar bara att du har noll respekt för Hugo.

 • J

  fyfan vad starkt av dig och skriva ut det här! du är iaf ärlig & det är bra paow! Men det va dålig stil, men man gör sina misstag och det kommer nog dröja länge innan hugo kommer förlåta dig. Om han gör det, för han är nog jävligt besviken o sårad. Men man får alltid hoppas på det bästa. Jag förstår hur du känner dig. Du kommer aldrig att glömma det här direkt tyvärr.. Men ngn dag kommer det att ordna sig förhoppningsvis. Du är stark paulina, du klarar det här! <3

 • Cissi

  Jag är Jockibois största fan av dom alla. Han äger fan, han ställde upp för Nemo som är hans bästa polare. Alla här inne hade gjort samma sak för sina kompisar. Sen får fan Paow skylla sig själv anser jag. Hon har ju inte bara lurat Hugo utan alla sina läsare. Jag är inget fan av Paow, jag gick mest in för att läsa hennes ”försvarstal” men det finns ingen ursäkt. Gjort är gjort.
  Jag tänker inte komma med värsta påhoppen mot nån men jag tycker fan Jocke gjorde rätt. Man är alltid två om att knulla. Det var inte bara Nemos fel. Paow ska fan inte komma undan med vad hon har gjort.
  Sååå…Heja Jocke!

 • Stoffe

  Hade du inte tänkt berätta för Hugo heller?
  Du är så feg, tycker du det är rätt att ens försöka leva vidare med Hugo oavsett om du berättat eller inte? Nej det är det inte. En gång otrogen, ingen mer tillit.
  Hoppas aldrig du gör om det, och gör du det ska du erkänna direkt. Du är faktiskt en liten patetisk ynkrygg Paow. Ha ett bra liv. För Hugo kommer inte ha det den närmsta tiden. Svin.

 • Katarina

  Stor varm kram på dig Paulina <3

 • Anonym

  fan vad jag hatar dig just nu. hugo som är så jävla underbar mot dig jämt och du bara är en jävla idiot mot honom. du har rätt, du förtjänar inte honom.. och jag tror knappast det gjorde det bättre för hugo genom att du skriver detaljerat vad som hände och att du nästan blev kär i nemo? fyfan.. och du kan knappast kalla jockiboi för äckel när det är du som är det!

 • isa

  JA finner INGA ORD!!
  Först är du hel sjukt taskig mot Kissie som inte ens skrev ut ditt och hugos namn.. Sen förnekar du allt och nu… ja jag vet inte.. men sanningen kommer alltid fram tillslut! Tycker Jockiboi var ärlig och fick ett slut på alla rykten och bråk igenom att få fram sanningen.. nu blir det säkert bråk oxå.. men sanningen har iaf kommit fram och du sänktes i mina ögon tyvär. Du kan ju iaf INTE skylla på Nemo när du valde att ligga med han.. haha.. ojoj.. aja…

 • Morad

  Idiot, skyll dig själv. Kalla inte Jocke äckel, det var bra av honom som avslöjade det. Du får skylla dig själv! SYND!

 • Pernilla

  FYFAN! Har blivit exakt lika sviken som Hugo har blivit! Fast jag fick reda på det efter ett år först!

  Man leker inte med andras hjärtan!
  Nemo en snäll kille? Han leker bara runt med alla fina flickor 🙂

 • elina

  Fan paow
  du har gjort bort dig lite nu, men det blir bra
  Kanske icke på en gång

  Vet ej vad jag ska skriva
  men förstår hur du känner
  gör verkligen de

 • Anonym

  Jag tycker det var helt rätt av Jocke att lägga ut det där! Det märks att vissa är yngre än andra.. Man ska alltid stå för det man gör! Herregud, skyller allt på nemo, javisst att han är äcklig som han betett sig på tv, men det är inte okej att skylla på någon annan , man måste väl vara två för att ha sex?
  OCH att du inte trodde det skulle komma fram? hur patetisk får man då vara?!

 • Johanna

  SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA! i ditt fall bäddar du med två pojkar samtidigt! SMIDIGT! hahahaha.. får verkligen hoppas att hugo inser hur pinsam du är nu!

 • Bloody Disgusting

  Du har ju ingen karaktär ö.h.t. Hoppas att du har läst dig ch inte gör om det mot någon annan grabb.. om du nu lyckas få en ny. Halva Sverige vet ju om detta nu. En gång otrogen, alltid otrogen.. eller?

 • Annie

  Vidrigt att vara otrogen, ännu vidrigare att söka snyftsympatier efteråt. Be om ursäkt och gå vidare med livet är det enda vettiga man kan göra.

 • sara

  >>>>>>>>jag vill bara ge dej en stooor kram<<<<<<<<<<

  o paulina tänk på karma,…det här kommer slå tillbax på jockeskit som fan

 • Linnda

  Hur i helvete har ni mage att sitta och skriva så sjukt elaka saker nu när hon känner sig som världens minsta människa och är helt totalt jävla nedbruten? Att hon skrev ut vad som hände är så jävla starkt.

  Och ja, jag vet att hon inte sa någonting från början men ni har ingen jävla tillåtelse alls att sitta och trycka ner henne nu när hon är så långt ner hon kan komma i att må dåligt. Hon vet att hon har gjort fel, att det var dumt gjort. Ska ni sitta och älta hur jävla störd och äcklig hon är nu era patetiska små kräk?

  Skäms på er för helvete. Gå och lägg er och kasta skit i spegeln på er själva istället!

 • Désirée

  Läser inte din blogg i vanliga fall men har snubblat in på Hugos och Jockes bloggar lite då och då. Tjejen du har gjort fel och det vet du, men vad som hänt har hänt och det är uppenbart att du ångrar dig! Jag har förstått när jag sett bilder på Hugos blogg på er att ni är väldigt kära i varandra och jag tycker att detta är otroligt tragiskt. Otrohet är hemskt och man kan inte skylla på alkohol men så länge man ångrar sig och inte gör om snedsteget fler gånger så har man rätt att bli förlåten, tycker jag iaf. Vad jag har förstått så visste inte Hugo om detta och det är för jävligt att han ska få reda på det på detta viset i sådana fall, men nu blev det så. Det känns säkert för jävligt just nu och kommer säkert göra otroligt ont en tid framöver, både för dig och för Hugo, men jag tror att det hade känts ännu värre och leva ”lyckligt” i en lögn. Nu har ni en chans att verkligen starta om från början och utan några lögner vilket säkert känns bättre. Kanske tar sagan om Paulina och Hugo slut här, alla sagor får inte ett lyckligt slut tyvärr men jag ska hoppas på att det blir ett lyckligt slut. Det är synd att det skulle bli så här offentligt, hade varit bättre om du fått chansen att berätta själv, men det blev så här och det är bara att bita i det sura äpplet hur äckligt det än är.

  Det kommer att bli bra, det kanske tar tid, men det blir bra till slut. Med Hugo eller inte men vi hoppas med Hugo.

  ”Seek the roses along the way, just beware of the thorns”

  Lycka till Paulina!

 • Anonym

  Epic fail tjejen! Och med ett drägg som Nemo?

 • Elin

  Trodde faktiskt inte att det här var sant, trodde bara att jockiboi äcklet fejkat allt. Men somsagt, alla gör misstag och man lär sig efter dom. Jag hoppas att allt kommer lösa sig, och det är jag säker på att det kommer göra! Men det kommer svida.
  Sen är ju Nemo ett äckel, och om du var jätte full, visst man kan inte skylla på alkohol men han borde väl fatta bättre än att ens försöka med någon som har pojkvän?! :S
  Hold on, be strong! :)<3

 • ...

  Paow, jag har gjort exakt samma misstag mot killen som är mitt allt. Och ljög. Och en fitta till fd. kompis berättade det för han jag älskar tillsist. Jag vet varför jag var otrogen. För att han inte fanns där för mig tillräckligt. Jag vet varför jag ljög, för att inte skydda MIG men skydda honom. Jag känner igen det du skriver med skam osv. Jag skäms än idag. och nej. vårt förhållande blev aldrig bra. idag är det inte vi. och allt jag kan göra är att undra hur fan jag kunde vara så idiotisk. hoppas det går bättre för er än vad det gjorde för oss. var beredd att kämpa. tror på dig!

 • Hej

  Läser ALDRIG bloggar, men snubblade på något sett in i detta dramat. Var bara tvungen att skriva hur jävla patetisk du är som är otrogen mot din snubbe med någon som Nemo. Hade jag varit Hugo hade jag aldrig ens kollat på dig igen.

 • Anonym

  Stackare! nu blir de värsta drama efter som du e ”känd”. Du borde inte skrivit de där du skrev nyss, radera de inlägget de e helt onödigt! Men du borde varit ärlig från första början, även om hugo inte hade accepterat de då så hade du ändå varit ärlig. Nu kommer de bli ännu mer problem o du sårar honom mera. Sanningen kommer alltid ut förr eller senare. Och du BÖR inte lita på så många människor. Ha dina nära men öppna dig inte för sånna som du känt 1månad liksom!?
  Hoppas allt löser sig, du e trots allt bara 16 år.. man lär sig av sina misstag! Kramis

 • Sara

  Paulina, jag blir jävligt äcklad när jag läser de negativa kommentarerna här. eftersom jag vet faktiskt precis hur du känner dig. jag har varit med om precis samma sak. för mig löste det sig. det blev jävligt mycket tårar och bråk och svajigt ett tag, men det löste sig. vi har nu varit tillsammans ännu ett år efter ”incidenten”.. vi bor tillsammans och har hund och allt ihop. hoppas det löser sig för er med.

  *massor med kramar* stå på dig <3

 • Bella

  Tycker synd om dig tjejen.Alla gör misstag. Och jag hoppas du slutar umgås med nemo och jocki. Jocke förtjänar en stor fet smäll som beter sig så här. Verkligen.
  Du gjorde fel men det gör alla någon gång. Mer eller mindre.
  Stå på dig tjejen. Hoppas hugo gör rätt beslut och och du slutar umgås med dom dära två puckona !!

 • anna

  Folk som skriver att du får skylla dig själv och att du är en slampa, är uppenbart unga människor som inte varit med om livet.
  Detta är något som lätt kan hända. Det kan väldigt lätt hända när man är ung och inte riktigt vet bättre, samtidigt som ens förhållande är dåligt.
  Man kan hitta tillbaka till varandra, jag vet, då jag har förlåtit min kile. Men det krävs mycket. Det kommer krävas mycket ifrån dig om nu Hugo vill försöka igen. Det krävs att du är totalt ärlig med hela ditt liv, så länge han känner att det behövs.

  Detta är det negativa med otrohet. Det kommer nästan alltid fram. Det är lika bra att vara ärlig från början.

  Jag tycker att det är synd att en man som Jocke utnyttjar dig för att få fler besökare, eller att bli känd, eller vad han nu är ute efter. Han och Nemo och alla som är med i det programmet är så extremt kändiskåta, och du borde egentligen ha sett det på en gång. Men det är riktigt fult gjort av honom, ingen förtjänar det som han gjort mot dig.

  Jag tycker synd om dig, och jag hoppas att det kommer kännas bättre snart. Det kommer säkert ta tid och du kommer vara ledsen. TYCKER DU SKA TA EN PAUS I BLOGGANDET ETT TAG. Och komma tillbaka när du ar läkt.

  Kram.

 • Anonym

  fyfan vad ruttet av dig

 • milly

  Du är en vedervärdig jävla människa! HUR FAN kan man SÅRA NÅGON på det viset? FYFAN paow.. här trodde man att du är en bra människa. En gång otrogen, alltid otrogen. Fyfan här slutar jag läsa din blogg.. FATTAR verkligen inte hur DUM I HUVUDET du kan vara?! HAN VAR JU BRA!!! Plus en till sak.. Spela ROLL om han var bra eller inte, SPELA ROLL om ni hade svårt.. MAN SÅRAR FAN INGEN på det viset.. USCH för sånna människor som du!

 • Emma

  jag har också varit otrogen men då var jag femton år .. man får faktiskt skylla sig själv, alkohol är ingenting man kan använda som ursäkt heller.
  för isåfall hade du inte druckit överhuvutaget , right?
  alla vet att det kan gå åt helvete när man är osams och sedan dricker
  tyvärr, de låter hemskt, men du får skylla dig själv eftersom du ljög för hugo
  jag hoppas ni reder ut det och kan vara vänner iallafall
  för det gör t.om ont i mig att veta att du har sån ångest
  Nemo borde få en spark på pungen som utnyttjade situationen, han är inget annat än en player

 • Anonym

  HUR fan kan du leva med dig själv? Otrogna slampa!

 • Lina

  Hej! Jag vill bara berätta för dig att alla gör fel någon gång i livet och gör illa någon man älskar. Shit happens. Du kan inte klandra dig nu och sitta och ångra dig. Det är försent. Men du kan försöka kolla framåt. Du och din pojkvän kanske förenas igen! Men sitt inte och klaga på dig själv för massa betraktare (inkl jag ;). Du är värd så mycket mer. Du är värd ett privatliv. Den killen som läckte videon har jag sett på TV en gång. Jag säger aldrig mer. ALDRIG MER. Vet du hur långt du kan komma Paulina? Det är inte heller lätt att lita på människor, men det kommer man säkert lära sig med tiden. Min vits att skriva detta är för att du måste förstå att inget går att göras om, men allt går att ändras. Du är ju as cool, varför hänger du med killar från en grotta någonstans som visar snoppen så fort han hamnar i TV?
  Skitsamma, det har inget med detta att göra. Jag har vart där du är, och jag kan lova dig att det går över. Man vet aldrig hur och man kan inte filosofera fram det heller. Men det går över. Det tror jag du vet också.
  Det gör så sjukt ont och man känner sig så maktlös… Det känns som om man inte kan leva utan den personen. Man vill bara ligga hemma. På golvet. Och bara stirra.

  Men Paulina, jag vill att du ska stå på dig! Du är skitsnygg och jag ser upp till dig!!! Du är så stark SO I KNOW YOU CAN DO THIS.

  Ja, Lycka till och må bra. Köp chips och dip och sätt på moulin rouge!
  Puss

 • dd

  Alltså okej. Jag gillar dig. men jocke gjorde helt jävla RÄTT. Du var otrogen. stå för det.. eller okej din plan var att förtränga det och låtsats som att inget hänt. Men sen att Hugo(som jag förövrigt gillar) skriver ett så nedvärderande inlägg om Nemo och du bara tittar på när du vet att Nemo tydligen är oskyldig och du faktiskt var otrogen… d e så jävla lågt???!?!?! Har du inget SAMVETE människa? Hatar nemo, men här tycker jag bara synd om honom och därför tycker jag att jocke gjorde det han var tvungen att göra. Han kan ju inte bara stå och glo medan hans vän blir påhoppad? vad tror du seriöst? vilket parti skulle han ta? tänk dig själv typ att anni får en massa skit på sig när du vet sanningen. hade inte du gått ut med den då??

  Du måste tänka längre. stackars stackars hugo. säg inte att otrohetsryktena under ditt deltagande i fångarna på fortet stämmer oxå???? det gör det säkert… tyvärr paow, men denna gång har du FAILAT totalt.

 • Anonym

  Tänk inte så, alla gör misstag… Du är värd allt i världen, glöm aldrig det! Detta är första gången jag kommenterat en blogg… Men kände att du behöver alla positiva kommentarer du kan få. Paulina, du är guld värd!

 • rebecca

  Är ett år yngre än dig men känner igen mig så jävla mycket i dig, men tänk som mig.. vi är fan inte gammla! Vi har hela livet framför oss och för att faktiskt leva lyckligt måste man begå sina misstag och lära sig av dom, har faktiskt aldrig varit otrogen, men hade sex med min bästaväns ex(dom hade gjort slut en månad innan) och det tog som mig så in i helvete, ALLA visste om de, men det är bara att tänka framåt även om de är jävligt svårt just nu.. ser att många faktiskt är på din sida, mer än vad de skulle vart för någon annan bloggare! Brukar aldrig kommentera bloggar men tyckte de var värt att kommentera även om du kanske inte läser de. Stay strong paow! Ta en bloggpaus om du behöver de, vi väntar på dig:) Och en sak till.. du verkar alltid hitta fel kompisar, något du borde tänka över. Kram på dig!

 • Jonna

  HUR kan du leva med dig själv? Otrogna slampa!

 • Madde

  Lilla Gumman! Du är fortfarande bara 17år, alla gör fel här i livet. Det gäller bara att hitta till baka till sig själv och inte göra om samma misstag igen. Och jag hoppas att Hugo kan förlåta dig! hallå kolla på Nemo och den andra va han nu heter dom är patetiska människor som utnyttjar dig för att få en länk. Och faktiskt känner jag mig lite patetisk att jag läser din blogg när jag själv är 26, Men jag ramla in i din blogg och jag känner igen mig så mycket i dig när jag var i din ålder! Och jag säger det igen LÅT INGEN PATETISK MÄNNISKA FÖRSTÖRA FÖR DIG

 • Malin

  Kom inte med dina snyfthistorier nu! Jocke gjorde helt rätt i att berätta sanningen. Han ville bara skydda sin bästa vän. Ta dig samma och sluta tyck synd om dig själv för du har helt och hållet själv satt dig i denna situation! Det trodde jag verkligen inte om dig… Att ens ödsla tid på att försöka övertyga oss om att du är så ledsen är bara patetiskt. Det är Hugo du ska tala med!

 • Jonna

  HUR kan du leva med dig själv? Otrogna Ssssslampa!

 • Anonym

  ja du.. du har både påstått att kissie och nemo är lögnare, men hela tiden har det varit du.. fult gjort.

 • Helena

  Okej att man får skriva vad man vill här ang. sina åsikter så ska man inte döma någon på det sättet. Men en sak jag inte fattar, det är hur de flesta här är funtade till att försvara Paulina, förstår ni inte det hon gjort? Ska hon få en massa uppmuntrande kommentarer bara för att hon ångrar sig?

  Jag stör mig som fan på Jockiboi i Kungarna av Tylösand men för en gångs skull har han nu gjort en vettig grej.

  Paow skriver att hon är arg på rykten som Kissie sprider om henne och Nemo och säger att det är väl tur att hon själv vet att det inte stämmer. Hade inte samtalet publicerats så hade det aldrig kommit fram, hade det varit bättre? Och sen fattar jag inte hur hon kan säga att hon älskar Hugo av hela sitt hjärta och sen är otrogen? Hon skyller på att dom hade det körigt, hade dom haft det bra tillsammans hade hon väl haft en öppen dialog med Hugo då? Och inte kan hon skylla på att hon var ”aspackad” heller, som hon säger. För det första så ska man ALDRIG skylla på alkoholen, och för det andra varför dricker hon sig aspackad när hon från första början vet att Nemo är klängig av sig?

  Hoppas verkligen inte att Hugo kommer att förlåta henne, för det hon gjort är äckligt och hon förtjänar inte honom!!!

  GAME OVER på riktigt!!!

 • herregud

  Sen måste man ju tillägga att jag trodde du inte var SÅ låg? diggade dig mer än kissi dessie och allt varom heter. sen så visar det sig såklart att du är en otrogen liten fjortistjej på 93 som skyller på att du var stenpackad. fyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. lägg inte ens ut bilder på hugo mer du förnedrar honom han vill inte ens ha med dig att göra? du var otrogen? att du ens försöker få någon sorts kontakt med honom är så jäävla vidrigt.

 • herregud

  mest pinsamt att du sitter och granskar vissa kommentarer. låt alla visa va dina läsare tycker om dina sjuka handlingar?

 • m

  jag har varit med om nästan samma sak, bara att det som kom upp vara en grej som hade hänt 2 år innan och det fick jag ta skit om även om jag inte ens kände killen jag var tillsammans med då. jag vet hur ont det gör att förlorar den man älskar MEN älskar man något låter man det gå, kommer det tillbaka är det kärlek. hugo har visat inte bara för dig utan för oss alla att han älskar dig. varje slut har en ny början, tror ni bara måste radera allting som har hänt och börja om på nytt. visst folk säger ” förnya inte ett förhållande som inte funkat och blablabla ” men grejen är den här att ingenting är omöjligt, se positivt på saker och ting så blir allt positivt. jag hoppas iallafall att det löser sig i mellan er och var stark!

 • jennifer

  Guud vad jag blir ledsen, med dig. Såklart att alla gör misstag – ingen är perfekt. Det är starkt av dig att våga skriva allt detta… Jag hoppas att allt kommer att bli bra.

  Alla som skriver så sjukt onda saker, Lägg ner? Gå till er själv och fråga er, Är jag perfekt, har jag aldrig gjort några misstag? Och att man önskar någon döden ….. väx upp för fan och skaffa er ett liv!

 • Sarah

  Älskade HJÄRTAT! Sluta döma dig själv så himla hårt, du är inte mer än en människa. Du är så ung och sårbar och jag är helt säker på att du inte menade något illa. Gråt, skrik och må illa så länge du behöver, men sen är det dags att gå vidare. Livet tar inte slut eller blir dåligt för en sån här sak! Omge dig med dina RIKTIGA vänner och din familj så att de kan stötta dig. Gumman, du fixar detta! Du är stark älskling <3

 • PIPPA

  DU HAR FAN GJORT BORT DIG SJUKT MYCKET… HUR FAAAAAAAAAAAAN KAN DU GÖRA SÅ????????????????????????????????? TYCKER INTE SYND OM DIG FÖR FEM ÖRE PAOW…….

 • herregud

  Det glädjer mig att du inser att du inte kunde grina på jockiboi, lite rätt har du i skallen iallaf!

 • E

  What goes around comes around. Du förtjänade helt enkelt inte lycka den här gången. Människor som leker med andra människors känslor (de som älskar, litar på och respekterar just DIG) kommer inte så långt i livet. Tänk på det nästa gång. Gör om och gör rätt. Den här gången har du förlorat. Nästa gång om du sköter dina kort rätt kanske du står där som vinnare.

 • Maria

  Det kommer att lösa sig. Umgås bara med dina närmsta nu. Försök att inte gripas av panik. Skammen är nog den värsta men alla gör misstag! Det blir ju tusen gånger värre säkert när ni båda är offentliga personer.. Men livets stora gåta: älska glömma och förlåta! Men det kan ta tid. Kram!

 • Livets fail.

  Du ska inte behöva försvara dig för hela sverige. Så PISS OFF med din blogg ett tag. SKit i alla idioter som vill ”ha info”, det lär dom ändå få från andra håll om man ser på blogosfären.

  Du ska fokusera på dig och hugo. Oavsett hur mycket jag hatar dig just nu och känner avsmak och skam över hur fan dum i huvudet man kan vara när man sårar någon på det här sättet, OAVSETT DET
  så säger jag till dig att bara be strong. Du borde verkligen må dåligt, vilket du gör, det är bra. Jag hoppas att Hugo inte tar tillbaks dig, för det du gjort är verkligen hemskt.
  Folk gör misstag, säger vissa i kommentarsfältet. JAvisst. Men folk gör inte SÅNNA HÄR ”misstag” om man verkligen är kär, detta är inget misstag, det är ett val..därför hoppas jag att Hugo ser igenom detta och bara ber dig helt enkelt att fuck off..
  Är man kär så är man inte otrogen. Sen dina jävla försvar? Herregud. Kan tänka mig att man KÄNNER SÅ, för man bråkar med sin pojkvän, man är arg osv. men man gör inte så om man älskar sin pojkvän.. Men dina bortförklaringar, herregud.. Det var inte så att Nemo våldtog dig. Ni är två om sex. Bådas ansvar.
  En gång otrogen, alltid otrogen. Hur ska han kunna lita på dig nu?
  Paulina.. Vet inte alls vad jag ska säga.. Första gången jag kommenterar din blogg..
  Du är hemsk, jag hoppas du skäms och jag hoppas du inte får tillbaks hugo, men jag hoppas också att du INTE tar åt dig av all skit jag (och andra) spyr över dig, för du ska inte tänka på
  vad svenska folket säger om dig.. för helt ärligt så, who cares? Det är din och hugos buisness, det måste du få in i din lilla ärthjärna.
  Fast samtidigt också fatta att ”man gör inte såhär” OCH VERKLIGEN FATTA. altlså.. spelar ingen roll hur mycket du säger att du ångrar dig för det finns ingen anledning att ens göra det från början..
  Kan verkligen INTE förstå hur man kan vara så dum och såra en människa så mycket. Fattar du det Paulina? FATTAR DU vad Hugo känner ? I think not. Du är hemsk..
  Men Jockiboi borde hålla sin fula jävla äckliga feta hor käft stängd, han är ju fan värre. både otrogen, äcklig, dum i huvudet, osmart, taskig och patetisk.. Du är ju ”bara” otrogen och patetisk..

  OM HUGO tar tillbaks dig, så hoppas jag att han slår ihjäl Nemo och Jocke. Dom gör inget för världen. Idioter. Och så hamnar Hugo i finkan och du får vara ensam, för det är du fan värd. Sen hoppas jag att någon tar ut hugo från finkan såklart..
  Samtidigt tycker jag Jocke gjorde rätt att säga sanningen och bevisa det, för du är ju tydligen inte ärlig, lilla flicka..OM du nu ska be om förlåtelse till Hugo så säg allting du ljugit om, redan nu, så ni kan få en bra start.
  Men spelar ingen roll att jag älskar ärlighet, för han är en cunt ändå och borde bli borttagen från världen.

  VIKTIGASTE DELEN I MIN TEXT är ändå att.. VARFÖR SÅRA NÅGON SÅDÄR?!?!?! Speciellt när Hugo, som du säger dig älska, ber dig att sluta umgås med Nemo för han MÄRKER JU att saker är på gång. KLART man vet sin flickvän innan och utan, om man älskar henne.
  Han älskar / älskade dig. Du sabbade det.. Helt.. otroligt enligt mig.. Nemo är dessutom ful. Men varför kunde du inte bara skita i Nemo, lyssna på din pojkvän när han ber dig om EN SAK, inte träffa EN SNUBBE.. so whaaat? Du har så många andra fina vänner, Nemo är inte den bäste vännen. Dåligt.
  Du bad säkert han att ”lita på dig” också, eller hur? För Nemo är bara en vän, inget annat.. Herregud.. Hur kunde du? Förstår du hur sårad Hugo måste vara? Så förbannad? Fan Paulina!!!!

  Och eftersom jag inte vill vara någon som ”sitter och kastar skit bakom skärmen” så får du gärna ta min mail, skriva meddelanden och säga precis vad du tycker och känner. För jag tänker inte stå här och kasta skit om du inte kan försvara dig eller erkänna att du mår dåligt. MEN SOM SAGT DU SKA INTE FÖRSVARA DIG FÖR SVERIGE!! bara för dig själv.

 • anonym

  Läs inte ens kommentarerna. Även om det är klart att ingen stöttar det faktum att du varit otrogen, så finns välmenande personer som dock inte smutskastar dig som vissa andra gör. 50/50.

  Läser du igenom kommentarerna, så känner du enorma känslor komma vallandes fram. Det gör alltid ont i själen och hjärtat när andra kritiserar, smutskastar, trakasserar och faktiskt, tillintetgör en själv.

  Men du lär dig med åren(förhoppningsvis, alla gör förstås inte det) att kunna hantera hemska situationer på ett bättre sätt. Man lär sig helt ärligt av sina misstag. Man kanske faller i samma fälla, men du lär dig efter ett tag. När den riktiga smällen tagit i dig.

  Det är självklart att vad jag menar inte är att jag vill få ut en depression från din sida, men jag tror den kommer och då hoppas jag att den är det värsta du får känna på framöver -Så du kommer förbi det här. Skriver så fumligt nu. Men jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för dig -SNABBT. Ingen ska behöva må dåligt. Lev livet från den ljusa sidan, ta allt som ett skämt istället. Skitbra försvarsmekanism … (Ta det inte allvarligt, det är väldigt idiotiskt att bygga upp en sådan mur. Ta det från en som vet). Men helt ärligt paulina, det kommer fixa sig och det vet du med. Sköt om dig riktigt ordentligt nu!

  Och nyp dig själv om du faktiskt sitter och läser kommentarerna!

 • Lina

  Vilken soppa allt blev=( Alla gör misstag, nästan varenda vän jag har, kille som tjej har varit otrogna ngn gång, ibland flera..Jag tycker det är fruktanvärt dåligt gjort av den där tappade killen att hänga ut dig på detta viset, fyfan ja är så arg att min hjärna exploderar. Han kunde ist stöttat dig och bett dig göra det rätta dvs berättat själv för Hugo sanningen, för den förtjänade han ju och du måste ju mått piss av att gå och bära på det. Usch det gör verkligen ont i mig,tanken av hur du och Hugo mår..Jag känner ingen av er men man kan ju sätta sig in i sitsen byggda på egna erfarenheter. Var stark och låt dig inte brytas ner av en del folks idiotiska kommentarer!!Du har blivit straffad så det räcker…Hoppas parasiten av tylösand vaknar upp imorn och ger sig själv en käftsmäll

 • Mamman

  ALLA SMÅ TÖSER MELLAN -11 och 17 tycker jag borde knipa igen med att säga ”jag trodde bättre om dig, du förtjänar inte hugo” etc etc.
  Livet är inte så enkelt som ni tror och man väljer inte alltid rätta vägar.
  Ni kommer dit också en dag ska ni se.
  Ni är bara barnen trotts att ni tycker att ni är så fruktansvärt stora och mogna som kan och vet allt här i livet.
  En del saker är mer spännande än andra och har ibland väljer man helt fel, och det kan svida väldigt mycket.
  Man kommer göra många misstag i livet men man lär sig också på vägen.
  Så akta er med era ord, för en vacker dag kan det vara ni som befinner er i denna sits.

 • Anonym

  Jasså nu passar det att ”skulden” kommer fram, vart var denna ”skuld” när ingen visste om något? Du vill bara att folk ska tycka synd om dig.. Du skyller alltså på att du va full? Glömmer man bort att man har ett förhållande när man är full..? :/ Va nog det dummaste jag hört!!!

 • Filip Engström

  Fan vad allt blir rätt av att du skriver vad du gjort för fel. Skyller inte på spriten eller Nemo, fast det var någon annans fel för jag känner mig manipulerad. Serriöst försvinn.

 • viviana

  otrohet är jävligt fel. kan tänka mig hur hugo mår , MEN ingen ska behöva förklara sig för halva Sverige, och absolut inte en 17 årig tjej som har massa misstag kvar att lära sig från. jag tror ingen kan sätta sig i den situationen du är nu. Låt henne vara, det heter privatliv för en anledning. Att en vuxen man lägger ut ljudklippet för halva sverige är så otroligt fel!! det är nog honom ni ska smuttskasta. han ska inte behöva lägga sig i och dessutom förstöra tillvaron för en ung tjej.

 • Amanda

  Paulina, håll huvudet högt och strunta i alla dumma kommentarer.

 • Danny

  Ni som försvarar henne har uppenbarligen varit otrogna ni också. Otrohet är oförlåtligt och jag är ledsen att behöva säga det men ditt förhållande kommer aldrig, aldrig att hålla. Han kommer bara gå och tänka på när du gör det nästa gång. En gång otrogen, alltid…

 • anonym

  paulina, det kommer lösa sig. följer dig varje dag! det du och hugo har är inget annat är ”pure love” ni är så jävla fina.

  önskar dig det bästa i världen.

 • redbullgavmigvingar

  Jag fattar inte varför en del som har förhållande, i det här fallet du, är så jäkla besatta av att ha kompisar av det andra könet att hänga och festa med. Vad är poängen? Varför ens riskera något när oddsen för problem ökar med 100%. Jag är ihop med en tjej och jag skulle aldrig festa på tu man hand med andra tjejer(kompisar hade väl du kallat dom) när jag redan har en!

  Även om man bara har goda avsikter kan du aldrig veta vad dina ”kompisar” tänker, även om dom självklart bedyrar att ni bara är polare. Yeah right… och som det inte vore nog ska det supas också! Jag menar, det krävs ingen raketforskare för att räkna ut vad Nemo hela tiden hade för baktanke. Du hade dessutom facit! Ingen hemlighet var han var för kille. Även om jag tycker synd om dig får du skylla dig själv. Varför ens hänga med snubben så som han betett sig och dessutom stött på dig upprepade gånger? Du vet förstås inte, och inte jag heller. Människan är skrämmande svag i sina svagaste stunder och jag hoppas för din egen skull att det här blir en läxa för livet.

  Killar som bara vill ”vara kompisar” med tjejer har i iaf minst 80% av fallen, baktanke med att dom kommer ligga om dom får chansen. Det är så det fungerar.

  Nej, nu ska jag sova. Jag önskar dig verkligen lycka till med allt, läser väldigt sällan bloggar men du är den som verkar vara mest med i matchen. Du kommer bli stärkt av det här på sikt. Var starkt av dig att vara så pass ärlig som du verkat vara, när man gjort så himla fel. Lycka till med allt =)

 • Effe

  Tog du den i tvåan?

 • PIPPA

  Onödigt som fan din jävla dåre jag tappar fan tron på mänskligheten när jag ser sånnahär idioter!

 • sandy

  Jag brukar aldrig skriva kommentarer eller knappt läsa alla dina inlägg men dethär berörde mig så mycket Paulina vill jag bara säga! Jag har själv gjort liknande saker i min ungdom som jag skäms för.. men att det ska läggas upp som display för hela Sverige är ju hemskt. Jag är så himla stolt över dig att du berättat allt nu för alla. Det är starkt gjort!! Du är en så himla fin tjej!! Vill bara ge dig en stor kram!

 • Sofia

  Hugo kommer aldrig ta tillsbaks en sådan som du, ni kommer sakta med säkert att glida ifrån varandra, det är så det fungerar.

 • T-centralen

  Hejsan!

  Jag sitter och tänker, fram och tillbaka ….
  Tidigare ikväll råkade jag befinna mig på t-centralen då någon satte sig intilll mig och tryckte sin väska mot mig så att jag skulle reagera. Det var Hugo. En väldigt ledsen och sårad Hugo. Obeskrivligt. Jag blev chockad när jag såg hans ögon, detta är så inte Hugo. Han fick mina tårar att rinna. Efter ett bra tag när jag fick problemet ur honom så tänkte jag för stunden, hmm visst alla vi gör misstag. När jag fick veta att det var Äckel-Nemo BLEV JAG STUM !!

  Man kan säga såhär, som de flesta vet så har Hugo haft en hel del tjejer, det har varit hit o dit, känslor kom och gick. Sen dök Paulina upp. Hugo blev mer och mer förändrad. Han blev kär, på riktigt. Jag minns en dag då han sa till mig;
  – Detta är något annorlunda än tidigare, jag har inget behov av andra. Jag vill bara vara med Paulina, tröttnar aldrig, ser inte andra framför mig. Jag älskar HENNE!

  Wow tänkte jag. Så länge jag har känt Hugo så har han alltid varit ärlig. Gör han något dumt, äckligt, bra what ever så säger han de rakt ut och står för det. Jag har mina bevis. DÄRFÖR vet jag att han aldrig gått bakom ryggen på Paulina eller ens tänkt tanken. Jag var så glad att han äntligen kände så starkt för någon, det var liksom på tiden.

  Hon fick alltså en ärlig kille. Snygg. Snäll. Alltid till hjälp. OCH MKT MKT MER !!
  Men istället så sökte hon tröst hos andra, jo det är rätt logiskt då man varit i tjafs absolut. Men jag tror fan inte att det är logiskt att gå dränka sina sorger i sprit och sedan skylla på den!! Man hade nog kunnat förstå (kanske) om det verkligen var en bra vän till henne, någon med lite lite mer hjärnceller. Nej utan det var förfan den värsta levande varelsen Paulina kunde hitta. Killen ser ut som ett stort svart illaluktande hårigt rövhål (visst utseende inte allt men ofta faller man för det), hjärnfunktion MINUS 100, självklart ute efter kändiskap snällllaaa någon.

  ”Jag litade så otroligt mycket på den människan”

  Hur kan man lite på en människa så snabbt? Spc någon som lever ett sådan liv och fick just känna på lite hur det är att vara på tv och göra skandal? Vart befinner man sig då`??

  INTE NOG MED DETTA, JA DÅ HITTAR MAN ”JOCKE-TROGEN-IDIOTEN” som bara ligger ett litet snäpp ifrån Nemo, och finner tillit där…. oherrejösseess….. Trodde så mkt bättre om dig Paulina… ???????

  Det är så mkt som bara snurrar i mitt huvud, har inte fått med hälften av vad jag känner, tycker…. egentligen varför ska man överhuvudtaget skriva :S
  Nå väl, önskar dig inget ont självklart kan det hända alla men jag känner att detta är lite väl mkt spc efter allt Hugo gjort för dig SAMT hur han har varit.
  Du är fortfarande väldigt liten och jag tror inte men hoppas att du har lärt dig något iallafall av detta.

  Ushhhhhhh Ushhhhhh Ussshhhhh tja, några ”Kungar av något” har du fan inte fått lära känna !!

 • M

  Vet hur du känner dig. Ångesten äter upp en innifrån.. Men kämpa på, det ska vara du & Hugo. Det bara är så.

  Love

 • Anonym

  tur att detta hände nu och inte när du var 30 och har barn och hela tjittet.
  tycker du ska ta en blogg paus nu och försöka njuta av ett liv utan att blogga. ALL KÄRLEK TILL DIG! du kommer ta dig ur de här!

 • Anonym

  Ja läser din blogg nästan varje dag och ja har dett hur du har gått från en liten fjortis med,usräkta mig, ful stil till den vackra människan du blivit idag! Ja älskar din stil och ditt sätt att vara. Du är ung paulina och du kommer ta dig igenom det här, även om de känns hopplöst just nu! Det enda ja hoppas är att du lär dig av dina misstag. Snälla sluta umgås med äckel och ramp-ljus kåta killar som jokiboy och nemo, de utnyttjar dig bara för att få komma dit dom vill = 15 minutes of fame.

  Kämpa på det här klarar du ska du se<3

 • emelie

  kärlek är svårt,… jag var själv otrogen mot min pojkvän, låång historia bekom oss men det som gjorde att jag var otrogen var pga att jag tvekade på att han verkligen älskade mig, jag älskade honom mest av allt. när man är otrogen behöver det inte betyda att man inte älskar sin pojkvän/flickvän! det handlar om att det inte finns en tillräcklig tillit, jag litade inte på att han verkligen älskade mig, så orsaken till min otrohet (som jag såklart inte gjorde med flit för att såra min pojkvän) var antagligen för att få bekräftelse från honom, fast på ett mer omedvetet sätt. Jag var inte otrogen för att få bekräftelse, utan det bara hände efter en kväll på krogen (det var ”bara” en kyss) och jag har alltid sagt att jag aldrig nånsin skulle vara otrogen, att det är bättre att göra slut innan. men grejen var ju att jag inte ville göra slut, jag ville inte ha nån annan men jag var så rädd att han inte älskade mig,. visst låter det helt wierd?
  man gör inte alltid som man borde, men man har rätt att göra misstag! misstag kan leda till starkare band. Min pojkvän förlät mig, det tog aldrig slut utan han tänkte några dagar. och jag mådde precis som du gör nu, SKIT! man vet inte vad man ska göra,. ibland kände jag mig nästan helt tom.. kände ingenting.
  Men som sagt, vissa saker har sina anledningar och kan leda till förbättringar! vi har aldrig haft det bättre efter den händelsen, men jag hade ju inte velat göra om det direkt! men jag menar bara att alla människor gör misstag som man sedan lär sig av, allt kan inte bara vara perfekt. i ett förhållande behöver man bekräftelse, annars leder det såklart till osäkerhet. och vem har man att skylla på då egentligen? orsaken till min otrohet, eller att jag var otrogen? jag hade ju inte varit otrogen om jag hade fått mer bekräftelse från honom, men jag skyller såklart inte på honom, jag säger bara att vissa komplicerade grunder kan leda till hemska handlingar som man givetvis måste ta konsekvenserna av.
  Men om du verkligen älskar honom, och han älskar dig så kan ni lösa det här, det krävs lite tid bara.
  men jag förstår precis hur du mår! ditt största misstag var dock att du inte berättade det för honom, att det inte kom från dig! Det gör nog svårare för honom att veta att han kan lita på dig. men jag hoppas verkligen att det löser sig, på bästa sätt! antingen får ni ett starkare band, eller så går ni era egna vägar..
  men ett tips, va inte för på nu, det bästa är att låta honom tänka ett tag.. men du kan ju skicka nåt sms o visa att du bryr dig, men jag tror att om du ger honom lite space, kanske han inser att han inte vill förlora dig, att han behöver dig.
  Om du däremot är för på så kanske han tröttnar och känner att han har övertaget och att det inte spelar någon roll vad som kommer hända i slutändan Och det vill du väl ändå inte?
  ta hand om dig!

  du får gärna maila till mig om du behöver skriva av dig till någon du inte känner och som gått igenom samma sak, för jag ställer gärna upp! vet hur jobbigt det är <3

 • Jakob

  har alltid vetat du varit en liten hora 🙂 haha ingen empati får du här
  förmodligen har du förlorat en kille du kunnat levt resten av ditt liv med och vem vet, kanske de kunnat blivit ungar. Du är skabb unge i alla killars ögon 🙂

  kjam

 • anonym

  fan assa vad jag lider med dig Paulina.
  Stay strong.
  <3
  du ar bast.

 • Felicia

  Äckel…
  Antar att dina känslor för Hugo inte var starka nog? Din opålitliga jävla hora…
  Du har fan nått botten…
  Det måste ju kännas bra att det var just NEMO också… Han som är så snygg och omtänksam, NOT. Antar att du kände dig speciell, då du blev hans 372 ligg?
  Din omogna jävla slampa!

 • Patricia på g @ FB

  Sanningen kommer alltid ikapp. Det gjorde den, och det värsta var att du ljög. Inte bara för Hugo utan för halva sverige? Tycker så jävla synd om dig, för han är verkligen en fin kille och som han skrev i sin blogg så har du ju bara falska vänner runt omkring dig. Det har ju visat sig då du blivit knullad av en ful jävla idiot, hur jävla kåt får man va? Jag menar, du kunde ju lika gärna åkt och knullat med Hugo. Vart fan försvann din värdighet? Jag hoppas ta mig fan inte att Hugo förlåter dig, det är du inte värd. Du har sårat honom OCH dig själv, hur jävla dum får man vara? Brinn i helvete ditt patetiska luder.

 • sara

  otrohet är vidrigt, men allting har med hur man gör efter otroheten enligt mig. ljuger man och försöker dölja det efter är det mycket fulare än om man säger det direkt efter. så även om du ljög om de paulina ser man nu att du har verkligen ångest & det är det jag räknar som att du är en bra person. du gjorde fel, du är medveten om det och du accepterar att du och hugo inte är något längre. det visar att du är en mogen person. en dum&omogen person är den som bönar & ber & säger att ” det va pga. alkoholen, jag hade aldrig gjort det om jag var nykter” osv. för att en normal vettig person tar ine tillbaka sitt ex efter att den har vart otrogen.

  men jag tror på att ifall man påbörjar en ny relation är det som att börja från noll igen, bara för att du vart otrogen med ngn annan innan betyder det inte att du kommer vara det mot din nästa partner. hur mkt du värderar din kärlek för ngn avgör om man kmr va otrogen eller ej. så även om du säger att du älskar hugo jättemkt måste det vara ngt som ej stämemr eftersom du ändå kunde göra ngt så hemskt mot en person

 • Anna.

  Vad är det för fel på folk?

  Paulina du är bra.

 • M A R I A M E L I N - gratis bloggdesigner!

  det är fel att säga att
  ”man inte kan skylla på alkoholen”

  det är bara en ursäkt för att äga den man säger det till..

  man kan skylla mycket på alkoholen, hon säger att hon var klapp kanon, tänk er då slisket nemo tafsande på henne som knappt hänger med på vad han gör ?

  alla reagerar olika på alkohol så är det bara, visst det är fel det hon har gjort och det vet hon nog mycket väl om..

  Men tänk lite innan ni bara skyller på henne se er äcklet nemo försöka få paulina i säng uuh, de e fan vidrigt :s

 • Danny

  L U D E R !!! Och du gjorde det med världens mest patetiska människa, och blir avslöjad av en dude som trycker upp en gurka i röven för att sen lägga upp det på youtube. Som sagt skit ska skit ha.

 • Johanna

  VINN TANDBLEKNING – FÅ VITA TÄNDER – BLEK TÄNDERNA HEMMA –

  http://www.alltomtandblekning.com/?ref=00239932

  ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

 • Dr Mugg

  Jag gillar denna Jockiboi! Haha hoppas din kille dumpar dig, har han någon som helst stake gör han det direkt.

 • A

  Stor humor, stor humor. 😀
  Typiskt fyllskallar att skylla på drogen när något går åt helvete, så skabbigt beteende.
  Ni beter er som töntar allihopa, dags att ni kommer ut ur eran bubbla och börjar bete er som folk.

 • Anneli

  Du ska inte lyssna på alla idioter som nu försöker sparka på dig när du ligger nere! Du är oerhört stark som erkänner en sån sak! Jag beundrar dig och jag hoppas att de löser sig! All kärlek till dig!

 • angelina

  ååh, skit i vad alla elaka människor skriver Paulina! Dom vet absolut ingenting!
  Själklart var det fruktansvärt fel av dig att göra så. Och förhoppningsvis lär du dig av dina misstag, och ja, det kommer säkert göra ont ett bra tag, men det får du leva med.

  Men come on, du är 17 år? Klart som fan att man expriminterar, man vet inte vart gränserna går, men nu vet du. Jag är på din sida oavsett vad! Stå ut, det kommer kännas bättre med tiden. <3

 • Lennartz

  Finns det nån mer lättmanipulerad än du ?
  DIN JÄVLA SOPA

 • Paulina

  Vilken lösaktiga slampa du är.. som särar på benen för nemo när du redan har pojkvän redan. Jag tycker synd om Hugo, du har förstört hela ditt förtroende hos honom. Hoppas du blir sårad på samma sätt någon gång. Karma is a bitch, hora..

 • Emma

  Jaa, man fattar att det känns sjukt nere just nu .. :/

 • Anna

  du har som sagt bara dig själv att skylla. hade högre tankar om erat förhållande.

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Fan vad arg man blir på folk som säger rätt åt dig o.s.v

  PAULINA ÄR UNG! När man är ung så GÖR man stora misstag, även som VUXEN!? Och vet ni varför era pantade idioter?

  JO FÖR ATT MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG!!! Du kommer att ta dig igenom detta Paulina.

  Styrkekram!

 • Anonym

  Fyy fan Paulina!
  Har alltid likt deg, imotsetning til alle di andre fjortissbloggerne!
  Da jeg så at du og hugo var ilag igjen, fikk jeg sommerfugler i magen.
  Du fortjener virkelig ikke Hugo, å heller ikke all oppmerksomheten du får nå!
  Håper du ikke har psykisk helse til og vise trynet ditt ute på 2 år!
  Gå å skam deg!

 • janina

  hur fan kan man vara så jävla vidrig? sitta och hålla undan en sån sak,
  vadå hade du tänkt att aldrig berätta eller? fyfan,Hugo förtjänar mycket mycket
  bättre.Har verkligen tappat respekt för dig nu.

  och plus att du sitter och säger att nemo och kissie ljuger och vill
  förstöra ditt förhålande,

  jo vist hon är ung,men så här korkat? att försöka gömma en sån sak,
  om man verkligen älskar någon så gör man tamefan inte inte så.

  och att sitta och ge en postiva komentarer nu är väl inge vidare,för det hon
  gjort är för jävligt.

  Är så besviken trode verkligen bättre om dig paulina att du inte var
  en sådan som kissie som sprider lögner och ljuger stup ikvart.
  du var den jag gillade mest ibloggen världen.För din ärligthet och du
  verkade så snälll.

  OCH SITT INTE OCH TYCK SYND OM HENNE NU!! FÖR DET ÄR HON FAN INTE VÄRD!

 • .....

  Hörru tjejen ? du är förfan inte ens 18 år och knullar runt och allt som du vore vuxen.

 • Paulina

  tobys.se håll käften jävla idiot hon är inte 3 år..

 • Johan Krüger-Haglert

  Aww buhu 😀

 • Schvamp

  Vafan.. Hur i helvete kan ni människor tycka att detta är okej och skriva att vi som tycker att denna person är en idiot är själva idioter?

  Det finns INGEN ursäkt för otrohet, aldrig någonsin. att hon är 17 är då fan den lamaste ursäkten av dem alla. Paow är tillräckligt jävla gammal för att veta att man INTE särar på benen för nån annan när man är ihop med en annan männniska.

  kan garantera att detta ALDRIG hade sett dagens ljus om det där telefon samtalet hade dykt upp. människan försöker framställa sin del i det hela så minimal som möjligt…

  Fyfan för falska kvinnor som dig paow… hur i helvete hade du tänkt att NÅN kille skulle kunna lita på dig?

 • Johan Krüger-Haglert

  Maria:
  ”Men tänk lite innan ni bara skyller på henne se er äcklet nemo försöka få paulina i säng uuh, de e fan vidrigt :s”

  Men vadå, han fick det? Vad är då poängen? ”äcklet försöker”, han fick ju, antagligen upplevdes han inte som så äcklig heller. Men kul kommenterat..

 • Miss P

  Vad är det för sinnessjuka typer som skriver kommentarer i din blogg?????????

  Jag har oxå varit ung o dum.

  Du vände dig till Nemo vid fel tillfälle o den skiten utnyttjade dig.
  Det var dumt gjort av dig men minst lika dumt gjort av honom.
  Å va e Jocke för jäkla skitstövel då????

  Å andra sidan har inte Hugo betett sig perfekt alla gånger heller……

  Tycker synd om dig o hoppas allt löser sig snart.

 • nina

  jag va otrogen, vet inte riktigt varför, antagligen för mitt ex hade varit otrogen mot mig och jag kände som att alla killar va svin. Jag va 15år och själva ”smygandet” blev lite av ett beroende. Men jag slutade när jag insåg va fan jag höll på med, berättade allt för min kille och efter ett par jobbiga månader blev allt bra igen. Oftast är det lögnerna som sårar mer än själva otroheten

 • S

  Du är fortfarande ung. Och när man är ung så ingår det att vara dum ibland. Men är det menat att det ska vara du och Hugo så kommer det bli det också :).

 • Kristina

  det blir lättare med tiden <3

 • ebba

  var stark paow! <3

 • sandra

  ÄR DET SLUT MELLAN ER????????????????

 • Nattiis

  Kärlek är värt att kämpa för. Men om ni ska försöka igen, se till att han har förlåtit dig, och kommit över det. Annars fungerar det inte.

  Alla gör misstag, okej det var elakt mot Hugo. Men det finns folk som mördar andra när dom har alkohol i kroppen. Sen så är du 17 år som sagt.

  Hoppas allt löser sig!

 • Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

  FY-FAN vad du INTE förtjänar någon som helst empati! Att vara otrogen är ngt av det värsta man kan göra i ett förhållande. vet du vad det allra värsta är? ATT NEKA DET OCH INTE TÄNKA BERÄTTA DET! är man otrogen får man fan skylla sig själv och ta emot all den skit som kommer. jag blir så jävla arg när du först skriver på facebook att du hatar kissie för hon försöker förstöra ditt förhållande ”fastän du inte varit otrogen” sen så sitter du i telefon med jocke och berättar om din s.k ”ångest”. Hoppas ångesten sitter fast lääänge, för du ska ha det så jävla mycket, fyfan att du gjort såhär mot Hugo. Svin.

 • Åke

  Ditt jävla luder..
  Det kommer gå snabbt innan Hugo hittar en ny, bättre tjej än en billig liten slampa.
  Hoppas du dör

 • mikaela

  alla människor felar mer eller mindre, men det bästa hade nog varit om du berättat det för hugo på en gång och inte låtit det vara, för jag tror det är däför han är som mest sårad. självklart är han väl sårad av otroheten också, men som sagt, alla felar och det är normalt!

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Det är klart att du skäms, otrohet är det fulaste man kan göra i ett förhållande och total brist på respekt och tillit gentemot ens partner. Du har just börjat leva ditt liv och har redan gjort det största felet man kan göra… enligt många som lever i förhållanden.
  Jag har och kommer aldrig vara otrogen, det är för mig det största sveket man kan begå i en relation och om min partner skulle vara otrogen skulle jag förlora all tillit och respekt för honom =(

  …. och förhållanden bygger på just tillit och respekt gentemot varandra, utan det har man inte så mycket att bygga på?…

  Jag hoppas att du har lärt dig något av det du har gjort och att du i framtiden kommer att tänka tillbaka på den här stunden om du någon gång skulle hamna i en liknande situation igen.

  HUR full man än är, vet man alltid vad man gör för stunden och någonstans inne i kroppen finns en varningssignal som borde ringa, som säga att det är fel.

  Det är skillnaden mellan att göra något och att inte göra något, tillsammans med moralen man har i kroppen och respekten mot ens partner.

  Jag tror inte att du kommer att hamna i samma situation igen, du är fortfarande ung och man lär sig så länge man lever. Se det som en rejäl läxa som du har lärt dig och ha det som utgångspunkt för att aldrig göra något sånt mot din partner igen…

  Jag hoppas att Hugo kan förlåta dig, att han kan få tillbaka någon respekt för dig och att han också kan arbeta upp en tillit mellan er som duger för att inte gå runt och tvivla på att det kommer att hända igen.

  Livet är för kort för att leva i ånger och må dåligt, jag hoppas att du snart kommer att må bättre!

  Kram Carro

 • Sofie - Ännu en blondin

  Lyssna inte på dem dåliga kommentarena paulina. man lär sig utav sina misstag, du är en stark människa och jag vet att du kommer att klara detta. du har hela livet framför dig, vi är ju trotts allt inte mer än människor och alla gör misstag men..efter regn kommer solsken..detta kan stärka er relation ännu mer!

  (brukar itne kommentera men du verkar vara sån söt och omtänksam person:) och du vet att du har de flesa läsarna på din sida. Många Kramar/Sofie)

 • En tjock katt i en smal värld

  Jag tycker det är starkt av dig att inte förneka iallafall. Misstag kan alla göra, du är fortfarande så ung även om du vill vara så mycket äldre. Jag tycker den där gubben med fjortisnicket (Jockewhatever) faktiskt gick rejält över gränsen. Sånt här avgör man själv när man vill berätta och under vilka former. Det är inte hans sak att lägga sig i. Är det ens lagligt att spela in samtal sådär? Och han ska vara vuxen… gick han på särskola också eller?

 • Anonym

  jockiboi är en jäva iddiot

 • Idiot.

  aah det är så jävla synd om dig, du har varit otrogen, usch stackars dig, måste vara riktigt jävla svårt just nu… tänker på dig.

  Ni som skriver så är ju för fan helt jävla dumma i huvudet, HON har varit otrogen HON har gjort fel, och ni sitter här och försöker trösta slampan..

  Vart fan är världen påväg..

 • Matrix 2005

  MOHAHAHAHAHA

  Det är därför man inte är en patetisk människa som lägger ut sitt liv på en blogg.

  Stäng ned och börja leva ett riktigt liv, att du överhuvudtaget umgås med människor från en dokusåpa där man ska supa och knulla som tema säger väl det mesta om dig.

  Jag skrattar åt att du inte orkar för tydligen så orkar du skriva till alla kända och okända människor. Lägg din tid på riktiga saker och inte skit så kanske du orkar.

  Nej, just det, du har inget riktigt liv för det enda du kan är att skriva på en blogg om de mest meningslösa saker man överhuvudtaget kan tänka sig… Och nu har du blivit påsatt av någon som heter Nemo…

  Hoppas du inte blivit gravid för det måste det till någon ny skolinriktning för dessa barn. Särskolan räcker inte till, det kräver något mer med de generna.

 • Anonym

  Tänk ifall det hände dig? Shit. blev riktigt besviken nu när jag läste trodde verkligen inte så om dig. sen läste jag Hugos text och blev bara ledsen. Vill inte ens veta hur han mår just nu :/ ..
  Lycka till iallafall

  sen fattar jag inte hur du kan välja NEMO när du har Hugo? Det är nästan liite löjligt.

 • H A N N A N E R E P

  ajajaj illa :/ jag har gjort exakt samma sak själv och ångrat mig så mkt att jag ville dö och har även vänner som känner nemo och han är jävligt bra på sin sak när det väl gäller har man fått höra..

 • j

  Hej, jag brukar aldrig någonsin kommentera bloggar men nu kände jag att jag bara var tvungen att säga någonting. Jag ser hur alla elaka och skadeglada människor kallar dig för hemska saker, skriver att du ska skämmas och att du får skylla dig själv. TA INTE ÅT DIG. De vet ingenting.

  Själv har jag varit otrogen flera gånger. Det är något jag skäms för något oerhört och aldrig pratar om med någon. För man behöver inte att någon sitter där och dömer, säger att man ska skämmas. För det gör man redan av sig själv. Jag har aldrig mått så dåligt som när jag har varit otrogen. Inte ens när en pojkvän var otrogen mot mig så gjorde det lika ont. För när någon bedrar en är det fel på den personen. När man bedrar ligger felet hos en själv.

  Jag tycker i alla fall att du ska ta det lugnt och inte tänka så mycket på det. Jag vet att det är svårt, speciellt på kvällarna, men det går över. Jag lovar. Du är inte ”en slyna” som någon ovanför skrev. Du ska inte skämmas. Du är bara en tjej, något år yngre än jag själv, som gjort ett misstag.

  Stora kramar från mig!

 • Anonym

  PAULINA!
  OTROGHET ÄR VERKLIGEN NÅGOT SOM ÄR FEL PÅ ALLA SÄTT OCH VIS MEN KLANDRA ÄNDÅ INTE DIG SJÄLV FÖR DET KOMMER PLÅGA DIG MER Å MER.

  GJORT ÄR GJORT OCH DU KAN INTE GÖRA MER ÄN ATT SÄGA FÖRLÅT!
  SÅKLART VILLE DU INTE ATT DETTA SKULLE KOMMA UT OCH

  DET ÄR SPÄNNANDE ATT LÄSA DINA KOMENTARER DU FÅR , ATT DET FINNS SÅ HEMSKA MÄNNISKOR SOM TROR ATT DOM HAR RÄTT ATT DÖMA EN MÄNNISKA OCH HENNES LIV!

  JAG ÄR INGEN FAN AV DIN ELLER NÅGON ANNAN STORBLOGGARE! MEN NI ÄR FÖR FAN MÄNNISKOR OCH ALLA KAN GÖRA MISSTAG! MEN MAN ÄR ÄNDÅ OTROGEN AV EN ANLEDNING…NI VAR KANSKE INTE RÄTT FÖR VARANDRA? TRÅKIGT ATT HAN BLEV SÅRAD MEN HAN KOMMER ÖVER DE.
  ÖNSKAR DIG ALL LYCKA OCH KLANDRA INTE DIG SJÄLV!

  MVH

 • Marie

  Otrohet är inte ok, MEN man ska inte behöva ta upp det i sin blogg och försvara sig för hela sverige, DEtta är något mellan dig & Hugo.
  Jag förstår inte hur en kille, som ska vara vUXEN, kan sjunka så lågt som han har gjort här. Jag förstår inte hur han kan vara så falsk, men hela tiden tänka på att ”sätta dit” dig.
  Alla gör misstag Paow och vi lär oss alla av dem, tycker bara det är synd att du ska behöva blotta så mycket av dig själv.
  Ta hjälp av dina vänner nu, ta en paus från bloggem – res bort!!
  Vi finns kvar när du känner dig stark nog att återvända igen – iallafall jag!

 • sanna

  trodde faktiskt att du aldrig ljög i din blogg men du e ju precis som alla andra bloggare som bara ljuger. du har alltid sagt att du är en av dom ärliga i bloggvärlden. från o med nu har jag en annan, smutsig uppfattning om dig paulina. hur fan kan man?

 • Emilia

  Hur kan ni sitta här och säga att det är synd om HENNE? det är väl förfan hugo det är synd om. Att jocke lade ut detdär var egentligen bara rätt. Sanningen ska fram och eftersom att paulina inte verkar ha haft några planer på att berätta tycker jag bara att det där var helt rätt. Hon har ljugit för alla!
  hur orkar du med dig själv egentligen? tyckte det var så synd när det tog slut mellan er först, men då trodde alla på dig. Skyll dig själv och lär dig att stå för det du gör.

 • W A Z U P /♥ Shawty

  Otrogen? Ojoj, största relationsbrottet och ja, du får skämmas och ta konsekvenserna. Men det kommer gå över – i promise!

  Du är ung, han är ung… ni kommer över det och gå vidare, lever era liv även om det känns förjävligt just nu.

 • S

  ja, skitsynd att du var otrogen. inte smart för fem öre… men otrohet kan vara ett resultat utav två saker; att du inte är kär längre eller osäkerhet. i ditt fall skulle jag säga att du var osäker. du hade två killar som båda ville ha dig. den ena var du säker på att du hade och den andra kunde du ”leka” med utan att göra någonting. tillslut så gjorde du något, det är så det blir. jag har också varit otrogen mot min kille, i början av vårat förhållande så var jag säker på att det inte skulle bli något seriöst (jag vågade inte chansa) så jag höll på med mitt ex. det är sånt som händer, och det suger att det gör det, men hade inte hugo också strulat runt? jag tycker inte att du ska anklaga dig själv allt för mycket. synd att det kom ut som det gjorde bara och att du inte själv fick ta diskussion med hugo!

 • W A Z U P /♥ Shawty

  Otrogen? Ojoj, största relationsbrottet och ja, du får skämmas och ta konsekvenserna. Men det kommer gå över – i promise!

  Du är ung, han är ung… ni kommer över det och gå vidare, lever era liv även om det känns förjävligt just nu.

 • sofia lundberg

  Fruktansvärt vuxen av alla er som sparkar på den som redan ligger. Hon var sårad och full och alla gör misstag. Se det som hon gjort utav de ist..hon har bett om ursäkt och stått för de! Bra mycket mognare en era nerklamp.
  Och tjejen jag tycker du gör de bra som tar på dig din del i cirkusen, men Nemo har också sin del och jocke hade ingen rätt att blanda sig i det där..särskillt inte på de där sättet.
  Du är den ända som gjorde de rätta i slutändan, good fore you!

 • klklkl

  du borde ta livet av dig

 • Sofia

  Det där var verkligen jätte starkt gjort! Allt kommer att bli bra, tro mig! Man lär sig av sina misstag!

  Sofialarson.webblogg.se

 • Anonym

  kanske dags att börja bevisa det då paow?….

 • Emelie

  Jösses vad folk tar ditt liv så personligt, vilken tonåring har inte gjort bort sig på ett eller annat sätt??!! Har ni aldrig hört ”låt den utan synd kasta första stenen”!!! Låt tjejen vara. Du är ”bara” 17 år o har hela ditt liv framför dig. Klart man mår dåligt när man sårat någon, o när man förlorat någon man älskar, men ta sin tid att sörja detta sen förlåt sig själv o gå vidare. Ingen har rätt att döma dig (förutom Hugo då). Men smärtan du känner kommer att gå över med tiden. Då jag en gång i tiden gjort samma sak, även fast jag hade turen att inte få det utskrivet på internet, så vet jag vad du går igenom o hur ont det gör. Många styrke kramar från en tjej som inte heller är perfekt!

 • Julle-bulle

  stackars stackars hugo…
  fan synd om killen.

 • Amanda

  Paow, credd till dig som är ärlig och lägger korten på bordet.

 • Rebecka

  Det var dumt gjort, särskilt när du klankat ner på kissie så som du gjort, och sagt att hon ljuger m.m.
  Men alla gör fel, så är det.. Och även du. Nu är du lärt dig något av ditt misstag, och kommer förhoppningsvis aldrig göra en liknande sak igen. Man måste ofta lära sig den hårda vägen, vilket du gjort. Kämpa dig igenom detta, för innerst inne tror jag verkligen att du är en fin människa. Det blev bara fel någonstans på vägen, och du visste inte hur du skulle hantera det. Kämpa på nu, du klarar det!

 • Johanna

  Tycker det är dumt att du ens nämner alkohol eftersom att om du nu kommer ihåg att du var otrogen kan du ju inte varit så borta? Du borde inte ha ett seriöst förhållande än, utan du borde ta dig igenom fjortizåren först..

  Och sen till han Words! : Men om mamman blev våldtagen av hennes man (pappan) då blir det ju som vanligt ? Man blir väll inte störd av att någon blir våldtagen:S? haha Utan i såna fall ska vell mamman blivit våldtagen av sin pappa eller av sin bror eller något sådant, då blir det stördt XD

 • Alina

  Det är synd när det blir så här, men bra ändå. Om man är otrogen kan det bero på att man på något sätt brister i sin kärlek, respekt, förtroende eller omsorg för den andre. Och du verkar ha lärt dig mer om dig själv. Du är inte bränd för resten av ditt liv, du kommer att få nya chanser med andra.

  Det låter förmodligen osant för dig men den kärlek Du känner till någon, den kommer ifrån Dig. Det gör att du efter att du läkt en tid kommer vara kapabel att älska lika starkt igen. Du kommer inte att såra någon på det här sättet mer om du ångrar dig såhär mycket. Ta hand om dig!

 • Catago - Hästbloggen för dig! - vinn biljetter till gbg horse show

  åh paulina hoppas att det löser sig! du och hugo är ju så söta tsm 🙂

 • Benjamin!

  Haha! Underbart att du har en liten armé av tolvåriga småtjejer, med ett likartat mål som ditt för att uppnå skönhetsidealet! Jösses kvinna, du måste tänka lite på ditt anseende.

 • emma

  Du betyder, du förtjänar allt. Jag finns, jag hjälper dig gärna genom allt. Har haft det tufft själv, du kommer alltid vara samma vackra Paulina i mina ögon.

 • e

  låt inte det här knäcka dig, och försök låta bli att läsa det alla skriver. ALLA begår misstag, tro mig! det här är inte det sista du kommer begå! hoppas det kan lösa sig mellan dig och hugo, ni är otroligt fina tillsammans. kram på dig!

 • Rebecca

  Jag undrar ibland vad det är för fel på människor. Hur kan vissa vara så otroligt elaka? Det är fel att vara otrogen- Ja. Men det finns grader i helvetet och ett snedsteg på fyllan är faktiskt inte mer än så. Alla gör misstag. Det kunde lika gärna varit du eller jag, och försök er att tänka er in i hennes situation. Empati! Det är ingen tävling om ”vem det är mest synd om” utan hela situationen är tragisk. Att lägga ut en människas privatliv sådär, det är äckligt. Det här är privat och det är tråkigt att folk inte respekterar det och utnyttjar , i det här fallet Paulinas förtroende. Stå på dig Paulina! Hoppas det löser sig på bästa sätt. Du är absolut inte ensam!
  <3

 • Hollahopp

  Jaha,

  Tydligen bevisar det att alla bloggerskor är rena horor som inte får min empati. dra åt skogen…

 • Ellen

  Lilla Paow. Jag tycker verkligen synd om Hugo, han tycker verkligen så himla mycket om dig. Men jag tycker synd om dig med, det borde inte kommit ut på detta sätt utan att du skulle fått säga det själv. Jag hoppas verkligen allting löser sig med Hugo! Krya på dig.

 • Just me

  Fyfan vad äcklig du är!!! Hur fan kan folk tycka att Jocke gjorde fel?? Jag tyckte det var HEEELT rätt av honom. Annars hade starckars HUgo aldrig fått reda på detta o han hade fortafrande varit tillsammans med en slampa!! FYFAAAN du fattar inte, Hugo är en kille MÅNGAAA tjejer drömmer o vara tillsammans med! Nemo?? Äcklet Nemo….herregud 90% av tjejerna avskyr honom o de 10% med dåligt självförtroende ligger med honom!! Hur kunde du ??????
  Jag hoppas att Hugo ALDRIG förlåter dig! Om han gör, jaa då förtjänar ni 2 varann!!

  Alkohol är aldrig en ursäkt! När du är påverkad då gör du saker som du drömmer om o göra i nykter tillstånd! Alkoholen är bara en ”ursäkt” att du gjorde de…sen skyller man oftast på det dagen efter när man ångrar sig!!

 • anna

  VAR INTE SÅ JÄVLA HÅRDA!!!! Paulina jag hoppas att du läser det här! Jag har varit med om samma sak i din ålder, är 20 idag. ALLA GÖR VI MISSTAG NÅN GÅNG I LIVET, ALLA GÖR VI FEL, MEN VI ÄR ALLDRIG FEL!! kom ihåg det, du har gjort fel, men du är inte fel för det..Det är lite åldersskillnad mellan dej och hugo, och om du frågar hugo så har han SÄKERT också gjort fel och misstag i sitt liv som han inte är stolt över…Nu gjorde du det och du ska INTE hata dej själv för det..du är inte sämre för det, det är mänskligt att fela så är det bara..alla kanske inte är otrogna mot sin partner, men jag lovar och garanterar att dom människorna inte heller är fullständiga helgon för det, man kan göra misstag på andra plan också som faktiskt sårar…jag var otrogen mot min kille för 3 år sen, men idag är vi sambos, han lyckades förlåta mej, och jag förlät mej själv, det går att ta sig igenom det där, det LOVAR jag! Men vad jag mest önskar är att du INTE ska vara så hård mot dej själv..Visst du har gjort fel, men om du är realist så kan du inte spola tillbaka tiden och du kan heller inte få händelsen ogjord…jag VET att det känns hemskt, det gör så jävla ont och ångesten är så hård att man blir illamående och man vet inte vad man ska ta sig till, man vill bara dö och man känner sig fullstänigt galen och allt är kaos…MEN det positiva är att det är bara tillfälligt!! det kommer bli bättre med tiden, det lovar jag! Istället för att du ska vara så hård mot dej själv, måste du försöka förlåta dej själv och förstå att du är lika mycket människa som alla andra. Acceptera att du har gjort fel, men kom också ihåg att du INTE är fel för det, du är ung och då händer det lätt att man gör misstag, hellre att du gör misstag nu och lär dej en att det händer när du är 40 och har familj eller hur? Jag var väldigt naiv och förvirrad i din ålder och det är väll inte så konstigt? man är ju ung och man har massor med press på sig från alla håll, man vet varken in eller ut, man vill testa, men ändå inte, man vet men ändå inte, man gör bort sig, men livet går vidare! och vi alla är unika vissa gör massor med misstag medans det kan kännas som att andra alldrig gör misstag, men så är inte fallet. ALLA gör misstag ibland, livet drabbar oss ALLA ibland helt enkelt..
  Jag önskar innerligt nu att du inte ska vara så hård mot dej själv, strunta i vad andra skriver dom vet inte ett skit, dom gör också misstag, har dom inte gjort det än så garanterar jag att livet kommer drabba dom också någon vacker dag..
  Du är bara människa som alla andra så är det bara, ibland behövs det också misstag för att kunna ”vakna upp” och lära sig!
  Jag önskar dig all lycka Paulina, och massor med varma kramar!
  Det kommer bli bättre, det lovar jag!!

 • sara

  du skulle varit ärlig från början, du kommer nog aldrig få tillbaka hugo igen.. hade du varit ärlig från början så kanske! men nu när de finns bevis på att du gick bakom ryggen på hugo och berättade för annie och paris är väl väldigt taskigt. du förtjänar att må piss!! tyvärr

 • emma

  alla vet väl hur konstigt det kan bli i huvudet när man gör något sånt här. så konstigt att man inte berättar, vilket man skulle gjort i vanliga fall.
  det här löser sig, kanske inte med hugo, men det löser sig.
  kramkram!

 • malin

  Du borde skämmas. Men det är sånt som händer, visst du kanske inte ska skylla på alkoholen men tror du verkligen att det hade hänt om du var helt nykter?

 • Teresia

  Halloj..följt din blogg ett par år och har alltid tyckt att du verkar vara en go och glad tjej vilket jag FORTFARANDE tycker och därför vill gå in här och skriva min första kommentar. VAR STARK! Alla människor kan göra misstag.. det betyder inte att du är en dålig människa eller är dömd till att leva i misär resten av ditt liv 🙂
  Bara erkänn dina fel, misstag och brister. Dra dig inte undan för att be om ursäkt och var fram för allt ärlig nu. Det kommer du längst på.
  //Teresia

 • a

  vadå starkt? hur hemskt kan det inte ha vart för hugo att få veta det på det där sättet? Iof skulle jockiboi inte lagt ut det på bloggen såklart, men hur skulle hugo annars få reda på det? Och hur kan du ha vart med honom, sett honom i ögonen och haft sex med honom? Det är hugo som är stark ifall han lyckas komma över det här. Jag och många andra har gjort precis samma misstag som dig men man berättar det?? man måste! hoppas du lärt dig nått.

 • Sara

  Jocke har verkligen inte gjort rätt gumman… Det här är mellan dig och Hugo, inte mellan Jocke och Nemo…
  Och nej det är inte ‘rätt’ att vara otrogen, men saker och ting händer av en anledning.
  Om det är rätt mellan dig och Hugo, så kommer ni hitta varandra igen!

 • jojo

  Haha, rutinerad fjortis!
  BTW så är det olagligt att spela in utan att du vet om det…

 • Stella

  Jag förstår dig Paulina! Man ser att du verkligen är ledsen och du är inte lik kissie alls!! Dom som kommenterade det har inget liv. Gå och ta tillbaka Hugo och visa hur ledsen du är och att du ångrar dig så otroligt mycket. GÖR DET GUMMAN! <3 DU är min förebild. DU äger så visa det nu.. 🙂

  FRÅGESTUND på min blogg nu så kolla in och fråga en fråga snabbt! 🙂 LÖVE!

 • Anna

  jag tycker du ska skämmas på ritkigt..
  Du förtjänar verkligen inte Hugo, för han verkar då riktigt vettig..
  du är ju bara dum i huvet! Trodde verkligen inte så om dig..
  då får det då trycka hur mycket det vill i bröstet på dig, du förtjänar all smärta just nu! Pucko!

 • Kajsa

  Söta Paulina. Jag förstår dig. Detta hände mig också när jag var 18. En kille tog och utnyttjade mig när jag var onykter.. Du är en jätte söt tjej. Mitt tips till dig är att hålla dig borta från sviniga killar..!! Och vad än kissies skriver så strunta i henne. Hon är avensjuk på dig och där av vill bara bråka… Läg ingen energi på henne varken i Liver el på bloggen.. Detta kommer göra henne mer irriterad… Så vinner du. Ang Hugo. Berätta för honom att han hade rätt om nemo och att han utnyttjade dig när du var onykter… I care

 • Anonym

  började fan gråta när jag läste det här. Ifall du verkligen älskar hugo försök igen, det kan inte bara sluta såhär.

 • sofie

  jocke har gjort en olaglig handling när han spelat in samtalet utan din vetskap, men det är inte det jag tycker är värst, det värsta är att han som 30+ kan bete sig så illa och gå bakom ryggen på en 17 årig flicka, fy skäms

 • Anonym

  JADU,LILLA PAULINA. SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA. RIKTIGT PINSAMT ALLTSÅ. HUR STÅR DU UT MED DIG SJÄLV ? HUR FAN KUNDE DU? SJUKT ALLTSÅ!!

 • Mippim

  Vad jag vet så är det olagligt att spela in telefonsamtal utan medgivande från den inspelade.

 • J

  Jag ska inte sitta och skriva att jag hoppas att du skäms något oerhört, för det kan du lista ut själv att de flesta om inte alla tycker.
  Men du har sårat en av mina polare något oerhört och det kommer jag aldrig förlåta dig för, även om jag inte känner dig.
  Jag kan lova dig att OM du hade haft kulor nog att berätta för Hugo, så skulle en liten liten chans finnas, att han förlåter dig, då du trots allt visar att du är mänsklig och hade ballar nog att berätta, även om det skulle svida inom dig, och samtidigt riskera o förlora Hugo för alltid.
  Men du valde den lätta vägen o gå.
  Tyvärr så har den lätta vägen oftast ett svårt slut.
  Du får helt enkelt skylla dig själv, inte för att du var korkad nog att ligga med Nemo, och på så sätt slänga dig själv i skiten, utan för att du har sårat en annan människa på ett sätt som han inte förtjänat.
  Hoppas att du inte kan sova på nätterna, Hugo kommer klara sig bra.. tro mig.

 • rebecca

  starkt av dig att berätta! jag förstår din situation och det gör dig inte till en vidrig människa. det gör dig bara till människa, alla gör misstag eller hur? och alla förtjänar en andra chans!

 • Maja

  Hej!
  Första gången jag läser din blogg, men om du ens läser detta så tror jag att mycke och ofta handlar otrohet om sin egna osäckerhet. Kan vara bekräftelse med, bekräftelse är en bitch men så underbart på samma gång. Det som har hänt har hänt och nu ligger bollen hos Hugo. Du kan bara stå för det du har gjort skyll inte i från dig på något utan stå bara för det och erkänn att de var jävligt dumt. För att ni ska kunna gå vidare, måste han antingen va väldigt mogen och kunna se förbi detta och förlåta dig eller så kommer han dumpa dig och hata dig. Eller så kommer han alltid att vända detta mott dig om ni skulle gå vidare, ex. ni bråkar och han kastar ut sig ”Ja, men du k*ulla ju Nemo. antingen så blir ni plus minus noll och han får gå ut och ligga med nån annan med eller så får vi hoppas att han e så pass mogen att han lägger sig de bakom sig. Lycka till!

 • Art By Tina

  Du är vacker, modig – och en helt vanlig människa. Sånt här kan hända alla du är för ung för att ta det på ditt samvete, Glöm och gå vidare. Folk ska inte lägga sig i andras angelägenheter. Och i det här fallet är det definitivt inte du som är omogen…

 • Tss

  Så går det när man horar

 • Allis

  Du kommer klara dig ur det här! Du gjorde att misstag och du får sota för det. Det du gjorde må ha varit fel men människorna runt omkring har gjort fel dom med.
  Du finns i mina tankar. Jag kommer ihåg hur det var att vara 17 och världen föll.

 • manda

  seriöst, lägg ner bloggen och sluta leva ett sån kaos liv. Du är 17 år kan du inte bara leva och skita i den jävla bloggen? Den verkar bara ställa till skit genom att du träffar fel människor.

 • En mamma

  Privatliv är uppenbarligen inte privatliv längre! Tycker det är fruktansvärt att du ska behöva gå ut med det här. Ingen annan än ni som är inblandade har ju med det här att göra. Jag tycker det är tragiskt! Och ännu mera tragiskt vad folk (vidriga kändiskåta människor, som ställer upp i den antagligen VIDRIGASTE såpan jag någonsin sett) gör för lite kändisskap.
  Jag hoppas verkligen att det håller mellan dig och Hugo! Du är ung, alla gör vi misstag. Du ångrar uppenbarligen ditt.
  Men, gör dig själv en tjänst. Sluta umgås med såna människor, dom drar ner dig i skiten och den där Nemo var ju uppenbarligen ute efter att förstöra mellan dig och Hugo. Jag har endast sett ett avsnitt av ”Kungarna” och kunde direkt konstatera att alla där är dumma i huvudet!

 • Linn

  Det är starkt Paulina! Starkt! Jockiboi om någon borde veta hur det känns tycker man…

 • Saga

  Fyfan för jocke, ett riktigt jävla svin är vad han är.
  Stå på dig, man lär sig av sina misstag, och ibland gör man fel, det är våran natur.

 • elin

  Man lär sig av misstag ..
  Men gör man ingenting så behöver man inte lära sig tänk på det paulina .. – skulle du sagt sanningen från första början tror jag det ordnat sig men man kan aldrig spola tillbaka tiden därför tänka sig för innan man gör det, allt kommer ut någon gång! Dont forget.

 • e

  fyfan vad du är äcklig paow, helt sjukt

 • my

  Jocke har inte gjort rätt, om man litar på en människa och verkligen tror att man kan lita på människan då är det fel. Det spelar ingen roll att ”det var bra”. Han vill bara få lite uppmärksamhet för något som är svinigt gjort.
  och visst det va fel gjort av dig att ligga med killen, men man känner verkligen i inlägget hur mycket du ångrar dig.
  Jag hoppas det löser sig på något sätt för du och hugo är verkligen fina tsm.
  Man lär sig av sina misstag, även om det här va ett stort misstag.

  Kram

 • Anonym

  hoppas hugo aldrig tar tillbaka dig. Sitta och ljuga för honom och för dig själv.. Jävla äckel hoppas du får ngn du förtjänar

 • Anonym

  äh , sånt kan hända alla. Och oftast har alla vart med om det. vet själv hur det är. vi är ju bara männskliga . hoppas allt bli bra! kram på dig

 • T

  Hej lilla vän.
  För det första: lita aldrig på pojkar.
  För det andra: det kommer gå över, du kommer må bättre. Om en tid kommer du inse att allt blev som det blev av en anledning. Du skall överhuvudtaget inte umgås med någon av de där killarna, du kommer hitta någon annan och du kommer bli starkare i dig själv utan dem.
  En dag kommer du se tillbaka och (tro det eller ej) skratta åt allt detta och inse att det inte var livsavgörande beslut dom du eller killarna tog.
  Skit i alla som säger elaka saker om vad du gjort, skit i de där dokussåpa-töntarna och skit tillochmed i ditt ex. Skit i alla utom dig själv.
  En dag är allt bra igen, jag lovar.
  Bara du inte förlorar all din självkänsla och respekt som kissie.
  Kram!

 • elisa

  ååh paow är grymt besviken på dig.. blir skit ledsen nu. Och jag kan säga att jag älskade dig igår, men hatar dig idag..

 • L:R

  Otrohet tyder allt för oftast på att något inte står rätt till i förhållandet men det behöver dock inte vara så, själv har jag haft erfarenhet av att vara otrogen dock för herrans massa unga år sen, min ända anledning till det var att jag levde i extremt dåliga lr väldigt kontrollerande förhållanden. då var det den andra partnern som styrde o ställde, jag accepterade., dumt nog.

  Du verkar ju leva/levde i ett rätt så härligt förhållande så jag kan inte riktigt se nån speciell anledning, men sen ser man ju inte allt/riktiga livet via en blogg.
  Konstiga saker sker hela tiden utan nån vettig förklaring, man gör saker man inte alltid förstår men förhoppningsvis eller nästan garanterat så kommer man att senare i livet lära av det. Ett liv utan misstag är nog svårt att undvika, sen är det ibland nyttigt med misstag. Dels för att få känna av hur förjävligt allt kan va och dels för att växa som människa,, kanske låter konstigt nu men när du blir äldre så kommer du förstå, du verkar trots allt väldigt SMart!
  Antingen så ber du honom om ursäkt från hjärtat, på riktigt utan klyschor eller så låter du bli, det är bara du som kan agera. Ni verkar ju trots allt vara ett väldigt kärleksfullt par som vet var ni har varandra (ja förutom misstag som händer) som bara vill varandra väl, som delar väldigt mycket.
  Paulina, de människor som sticker knivar i ryggen, snackar, förstör osv… just ignore them. Vad funkar bättre än att total blunda för sånt löst folk. Du märka att din livskvalitet och självförtroende ökar med tiden, du kan fokusera på det som verkligen är viktigt i DITT liv. Det är så man sållar och rannsakar sig själv=D

  Ung som du är så hinner myyyycket hända i resten av ditt liv, men som sagt kolla över vad/ hur du vill ha det omkring dig=) kramen så länge….

  känner du för att snacka etc.. mejla vettja=) gammal o vis hahaha!!

 • niivo

  det kommer bli bra, om inte var ni inte gjorda för varandra!<3

 • sara

  jag tycker verkligen att det är väldigt modigt av dig att skriva om det här på din blogg. och jag förstår verkligen exakt hur du känner dig. För över ett år sedan var jag otrogen mot min pojkvän. Det är det värsta jag har gjort och jag har aldrig ångrat mig så mycket över någonting. tyvärr finns det nog ingen enkel förklaring till varför man utsätter sin partner, eller sig själv heller för den delen, för någonting som är så totalt meningslöst. Tyvärr tror jag oftast att det händer i en sådan period som du och hugo har verkat ha när du var otrogen, dvs om det inte är en regelbunden affär. Men du, det löser sig, för så är det bara. I mitt fall så förlät min underbara pojkvän mig och ville ha mig tillbaka, vilket är det största någon har gjort för mig någonsin. Med det inte sagt att Hugo kommer förlåta, det är så olika från person till person. Problemet i ditt fall är väl också att det har blivit så himla stort det här, med allt som har cirkulerat i bloggvärlden. Det är synd att ni inte kan ta hand om varandra bättre och sluta snacka skit bakom varandras ryggar. Det är en sak att ogilla en person och en sak att hänga ut varandra på bloggar som faktiskt läses av tusentals personer. Om jag ska vara ärlig tycker jag faktiskt att det är patetiskt. Jag vill bara avsluta med att säga att allt kommer att lösa sig på ett eller annat sätt. För mig och min pojkvän slutade det tyvärr med att vi gjorde slut för bara ett par dagar sedan, efter att vi båda kände att allt som har hänt mellan oss blev en för stor del i förhållandet, och tyvärr tog över vår kärlek. Som tur är känner vi oss så bekväma med varandra att vi kan fortsätta vara vänner. Försök nu att strunta i alla elaka kommentarer som dyker upp här och ta vara på dig själv.

 • Emma

  Korkat, ja. Du måste jobba med din självkänsla för det var den Nemo matade. Du är förstörd, Hugo mer förstörd. Stor förlust. Men du måste jobba med dig själv Paulina innan du ger dig in i något seriöst.

 • Sandro

  VILKEN SLYNA DU ÄR!
  Hänger ut Kissie som talar sanning.
  Låter Hugo snacka skit om Nemo
  Ljuger för stackars HUgo

  FY FAN

 • Fanny

  du är en jävla hora och skyll dig själv. du har gjort bort dig. du hade det bästa du kunde få och nu har du inget kvar. RÄTT ÅT DIG!!!

 • FunderingFörklaring - Jag hjälper dig med läxan!

  Modigt att berätta!

  Behöver du hjälp med läxan? FunderingFörklaring – Jag hjälper dig med läxan!

 • elisa

  HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!! HAN ÄLSKADE DIG!

 • Minna

  Lilla vännen jag tycker så synd om dig. Ingen 17-åring ska behöva bli uthängd på det här sättet. Jockiboi är en looser, nemo likaså. Alla kan fela och du har fått betala ett orimligt högt pris för detta. Önskar jag kunde göra det lita lättare för dig, att allt löser sig. Jag hoppas på det. Du förtjänar inte detta. Jag hejar på dig! I mina ögon har Nemo utnyttjat och manipulerat dig, döm inte dig själv så hårt.

 • !!!!!!!!!!!

  usch vad du äcklar mig just nu! att du bara har mage till att skylle på alkoholen! Och Nemo? mot hugo! hur kan du?! har du någonting att tänka med egentligen?! o till alla som sitter och skriver att ”alla gör misstag” MAN ÄR INTE OTROGEN!!

  just nu är jag så sjukt äcklad av dig tom så att jag gillar kissie 100 gånger mer än dig nu

 • Skyll er själva.

  Roligt endå när man läser kommentarerna då folk säger ”Jag vet varför jag var otrogen, min kille fans inte där för mig.” Precis som att det skulle göra hela grejen ok och att ni lägger skulden på eran pojkvän, den personen ni svek och att istället för att berätta för sin motpart så går man iväg och ligger med någon annan.

  När killen inte fanns där för er, var det en orgasm ni letade efter eller? För är ganska säker på att ligga med någon annan än den man älskar inte har något med känslor att göra.

  Och att spela in samtal är inte olagligt, bara en av parterna måste gå med på det. Alla callcenter företag spelar in deras samtal, och ni skriver inte på /accepterar något då ni ringer.

 • matilda

  jag känner mig lurad. Du lurade alla Paulina. Blir så besviken

 • Hanna

  Dina handlingar har ingenting att göra med den personen du är. Var ledsen, lär från dina misstag. Men du måste förlåta dig själv. Har alltid tyckt om dig paow och det gör jag fortfarande. Man lär sig med åren. Skämms faktiskt att det finns vuxna som uttnyttjar dig på detta sätt. Jag har oxå varit 17 år och vet att man gör saker man inte borde. Men Nemo, han är fan vuxen, och han är definitvt ingen vän. Tiden läker alla sår och när det har gått en tid kan du minnas allt det fina du hade med hugo, inte hur det blev på slutet. STOR styrke Kram till dig Paow.

 • Tessan

  jaha var det värt det???????? Hugo kommer aldrig ta tillbaka dig… nu kan du umgås med Nemo och Jocke och dom där coola grabbarna för ni verkar ju vara samma skit….

  Jag hoppas att Hugo kommer över dig fort, för han kommer ju inte ha problem att träffa ny tjej, och det väl du? men träffar man en tjej som är 16 17 år som inte har levt sitt liv än så kanske man får räkna med sånt här skit… nej gumman väx upp och lär dig av dina misstag….

 • melisia

  det var väldigt starkt av dig att berätta, men jag förstår att du är ledsen ! för jag har varit med om precis samma sak att jag blev jätte full och hoppa ner i samma säng med en kille, när jag hade mitt livs kärlek som jag älskade från botten av mitt hjärta, men jag är inte på din sida med det här men jag kan tycka att du är värd en till chans ! för man märker värkligen hur mycket ni älskar varandra och ni är så otroligt söta tsm !

 • Elle

  Men snälla – alla vet att Nemo är dum i huvudet och är som en jävla huggorm som planerat detta. Klart han passar på när du är skitfull.
  Hugo fattar nog det han också, han är inte dum coh om det r någon han ska vara arg på så är det Nemo och tönten Jocke. Som dels håller på som omogna barnrumpor,men sen falska Jockeboi ( vem fan kallar sig så..haha tönt ) som utnyttjar dig.
  DU har INTE gjort bort dig, de har gjort bort sig själva.
  Jag hade raderat deras nummer och aldrig mer pratat med dem, inte ens om de ber om ursäkt.
  Du är ung, du gör misstag, och ett tips, var ärlig frånb örjan, för sanningen kommer alltid fram och folk vill såra och skada dig, så är det, så de tar alla tillfällen iakt.
  Lita på HUgo, det är du och Hugo, tänk på det.

  Kram till dig och Hugo! Hugo fixar detta, han är inte så vek och fjantig som de andra fåntrattarna.

 • Stephanie

  Okej, du borde skämmas! Men att ha tusentals läsare som skriver det till dig, plus att dom använder ord som ” du är dum i huvudet ” det är bara fel.
  Okej, du gjorde bort dig, du gjorde ett misstag. Men vi är alla bara människor, ingen är perfekt och vi gör misstag!
  Sedan om erat förhållande är ett starkt förhållande, som bygger på MER än svartsjuka så kastas det inte bort så snabbt. Man kan inte lämna någon man älskar så grovt för ett misstag, då är det inte lika äkta som man trodde. Då låter man saker komma emellan, då är man inte villig att kämpa för det.
  Okej, det ändrar inte faktumet att han sårades, att han känner sig lurad och möjligen spottad på. Det är ju ganska naturliga känslor, sådär med en gång. Men om det han hade för dig / har för dig sä kommer han tillbaka till det, för jag tror att ett helt förhållande kan inte gå i kras för ett litet misstag, han älskar ju faktiskt dig, inte dina misstag!

 • Palle

  Eh, hur fan kunde du knulla med det där äckliga svinet Nemo? Hur kan du ens umgås med honom? OK, jag hade faktiskt respekt för dig. Trodde du var annorlunda än de andra bloggerskorna… nu förlorade jag all respekt för dig.

  Du är ju bara en riktigt billig hora, fy fan. Jag kommer aldrig mer att läsa din blogg. Hej!

 • Linda

  Alla kan göra misstag, fine!
  Men med NEMO!! Sveriges största manshora?? Det är det jag inte fattar..
  Tro fan att han har könssjukdomar med tanke på alla han har varit med på fyllan, klart han har glömt skydda sig både en och fem gånger.
  Tycker så jävla synd om Hugo, jag stod på din sida Paulina, jag har suttit och försvarat dig trots att jag inte ens känner dig.Helt okej att du lurar skiten av dina läsare och spelar offer, men Hugo!!! Denna fina underbara man, hur kunde du??
  Jag lider med Hugo…

 • Niklas

  Hahaha! Du låg med en av killarna i Kungarna av tylesand! Kommer inte på något som är mer White Trash än det! Bra jobbat!

 • mystery

  tkr inte synd om dig, tkr synd om tjejer som inte kan läsa spelet. Vem ska du ha sex med nästa gång? hajar som hajar?

 • E M E L I E

  STACKARE… IBLAND GÖR MAN FEL, SÅ ÄR DET BARA. DU ÄR INTE MER ÄN MÄNNISKA… HOPPAS HUGO FÖRSTÅR DET OCH FÖRLÅTER DIG…. HAN ÄR/HAR INTE HELLER VARIT GUDS BÄSTA BARN LIKSOM…

 • caroline

  bry dig inte om när folk skriver att du är äcklig och att det är rätt åt dig.. kan slå vad om att dom har gjort något liknande själva men faktist inte erkänt något.
  Jag tycker det är fel att vara otrogen, dels för att jag själv vet hur jävla sårad man blir och jag tänker ”tänk om det var jag”.
  I det här fallet så var det mer som att du bara lät det ske, vilket jag har uppfattat iaf.

  Du måste få veta att hur ont det än gör att du sårat en annan människa, så kommer det att bli bättre. Du får inte drunkna i dina sorger..

  Förstår hur du känner, det sista man vill är att se den man älskar sårad, och veta att det är just du som sårat honom. Men hur det än blir så måste du gå vidare och släppa detta.

  Hoppas allt ordnar sig, snart.

 • alexia

  Du är inte mer än människa! Alla gör misstag!!! LÄS INTE DOM NEGATIVA KOMMENTARERNA! ta inte åt dig! Stå på dig!

 • Sebb

  Jockiboi for president! Hur fan kan man vara så jävla dum så man är otrogen? Speciellt så dum så man tror att inget kommer att komma ut när båda är offentliga personer… Bara ta på sig dumstruten och ställa sig i skamvrån!

 • Fokus

  Kan inte Du o jag… nä, trodde inte det heller. Fantastisk blogg. Kan inte Du vara med i min ”BlågAwård”-tävling idag? Pliiiis!

 • öoij

  Kan bara säga att man lär sig av mina misstag och du visar ganska starkt att du är ledsen för det, jag har själv en jag älskar mest av allt och som verkligen är mitt liv men då vart det tvärtom, han var otrogen, men han var som du. Jag har aldrig sett en människa så ledsen som han var den kvällen, men saken är det att man kan glömma och gå vidare. De finns alltid det, de går inte att ångra – men de går att göra något åt dig liksom.

  Lycka till <3
  kärleken övervinner allt.

 • Tompa

  Fan rätt åt dig, må du lägga av med din tramsblogg nu så vi slipper se dig mer, ditt falska stycke!

 • Ida

  Du e stark paow, du klarar dig igenom detta. Alla gör misstag som man inte är så stolta över, men ingen är perfekt. Och ibland kan frestelsen bli för stor. Om Hugo verkligen älskar dig kommer han att förlåta dig, men han kan behöva tid på sig att tänka över saker och ting. Alla som säger att du är dum i huvudet vet inte vad du går igenom. Det enda jag ser är en stark ung vacker kvinna som har gjort ett misstag, precis som så många andra. Du har alltid dina trogna läsare som stöder dig! 🙂 sköt om dig paulina <3

 • Ida

  Tycker faktiskt synd om dig & Hugo, säger du att du var full & ångrar dig så gör du ju det! 🙂 Men samtidigt är det synd om Hugo som inte visste något!

  Jag HOPPAS HOPPAS ni blir tsm igen, och att han förlåter dig men men kan ju inte tvinga honom det gör ju ont att få reda på en sån sak, men ni är så otroligt söta ihop och passar och tsm 🙂 <3

  Lycka till nu Paulina <3

 • Josefin

  Jag blir så irriterad när jag läser kommentarer där det står elaka saker till dig om det här eftersom att jag har gjort samma misstag som du gjort nu. Och jag vet att man endast mår dåligare när man får höra att man är dum i huvudet som gjorde så, äcklig, när folk frågar varför då man faktiskt inte vet, osv. Jag var otrogen mot världens finaste kille som verkligen gjorde allt för mig, det var bara en gång jag gjorde så men det spelar ingen roll. Vi fortsatte iallafall vara tillsammans men han har aldrig varit som förr efter det och nu några månader senare håller det på att ta slut mellan oss, jag ångrar det jag gjorde så otroligt mycket. Förlåt för att jag typ skrev ner min livshistoria men ville bara berätta att det finns någon som förstår. Fan jag hoppas att det blir bra mellan dig och Hugo, det gör jag verkligen!

 • L.

  om dina läsare blir upprörda över att vi trott på dig så kan du nog inte ens föreställa dig hur hugo känner. det är J*VLIGT enkelt att inte ha av sig sina kläder och sära på benen hur full man än är. stackars hugo, han behöver VERKLIGEN inte en sån som dig, så snäll/söt/gullig han har vart mot dig. allt han gjort, åkt utomlands för att få vara med dig. manipulerad? HA, snack! en som ÄLSKAR sin pojkvän gör inte så. berättar för halva sverge att du är otrogen, vem vill vara med dig då? hoppas du dör ensam din otrogna idiot. en gång otrogen, alltid otrogen.

 • robban

  Är du helt jävla efterbliven??????
  blir typ ”kär” i någon genom att träffat han typ 2veckor.

 • S

  Har också varit otrogen. Hemskaste jag gjort och jag skäms fortfarande fruktansvärt mycket. Jag kom iallafall i underfund med att jag inte älskade min kille till 100%, kanske 99%, men inte hundra. Och jag brydde mig liksom inte om konsekvenserna. Dock förlät han mig, tack och lov, och nu har vi det jättebra och jag är 100% kär i honom. Om man bråkar för mycket eller inte har det toppenbra och ömsesidig kärlek i förhållandet kan jag tänka mig att en blir otrogen.

 • Robban

  Till folk som skriver ”alla gör misstag” ”sånt här kan hända alla”. Det stämmer inte och detta är ingenting som bara händer. Otrohet kan fan inte klassas som ett misstag, för det krävs väldigt många steg för att utföra ett helt samlag med någon. Man har tid att tänka och bromsa innan det hänt för mycket. Hon har ett bekräftelsebehov och när Hugo inte gav henne det, så tog hon första bästa möjligheten för att få en gnutta bekräftelse via en desperat knöl som Nemo. Vidrigt.

 • Doris

  Nemo fyfan vilken jävla pajjas! Förstår inte hur du kunde välja den äckliga grabben framför Hugo

 • Ida

  SLUTA SKRIVA TASKIGA SAKER!

  Visst förstår jag med att det är fel att göra en sån här sak, men ni är fan inte bättre ni som sitter och klagar på henne: ”Åhh, jag trodde faktiskt inte du var så Paulina, jag är besviken”, jaha ? Vilken jävla människa som helst kan vara otrogen inte fan säger ni så till dom då bara för det ? Nää! NI ÄR DOM SOM ÄR LÅGA JUST NU! Som jag skrev nyss, så ”lider” jag med båda, men va fan ryck upp er. Hon vet att hon gjorde fel, och hon är männsklig alla kan göra ett sådant misstag, till och med du! Men tror knappast att hon förstår mera om ni bara klagar på henne..

  Som förut, så hoppas jag verkligen att ni blir tsm igen! (Som någon skrev över: Han är inte guds barn han heller)

  I wish you good luck <3

 • T

  Paulina, jag förstår inte.
  I början av erat förhållande, om jag minns rätt, så reste Hugo utomlands och låg med en eller flera tjejer. När det kom upp i din blogg sa du att ni hade ett öppet förhållande, att Hugo fick göra vad han ville och att du accepterade det. Gäller det bara Hugo? Får han göra som han vill men inte du?
  Tänk på det.

 • Lollo

  Vad du än har gjort så ska ingen annan döma. Jag tycker det är hemskt att du känner att du måste erkänna, Bikta dig i bloggen för dina läsare.. Det är det som är mest hemskt tycker jag. Jag äcklas över människor som gottar sig i detta och kallar dig det ena och det andra. Du är en människa som gör fel precis som alla andra, ingen har rätt att döma för alla gör fel.

  Det du gjorde var självklart fel, men de som nu ska kasta skit på dig är inte bättre själva? För de är ju elaka..

 • Anonym

  HA HA HA HA HA HA HA

 • Malin

  Jag visste de, jag visste det! Och jag kände på mig att du levde i förnekelse.
  Jag visste att du ALDRIG skulle kunna hålla tassarna borta, spela roll om du var full eller inte.. Varför ens utsätta sig själv att umgås med Nemo när du ändå kände lite ”mer”..? De är ju de korkaste man kan göra, och du kan ju inte skylla på att du trodde att Hugo skulle göra slut.. Om han var så viktig hade du försökt få klarhet och fixa ihop de me han än att slänga dig direkt i Nemos armar..?
  De är synd om Hugo, att han har fått tagit så mycket skit och du säger ingenting och låter folk tro att de är nått fel på Hugo, eller är att han är svartsjuk..? Stackarn.
  Jag gillar dig fortfarande, men du kunde ha tänkt före innan du handla.
  T.om Kissie visste inte om de..? ingen trodde på henne. De visar sig att även den största subban hade rätt. Och dum som du är så står det eller Nemo har sagt i sin tidigare blogg att han är ingen lita på..? Läs på innan du hoppar i säng med dom.
  Nu får ju han även fler läsare, han lyckades bra den där NEMO!!!!

 • malin

  usch nu tycker jag alla taggar ner lite och sluta säga att det hon gjorde var fel för det är ju det hon menar och skriver i inlägget.
  jag förstår hur det känns när det är dåligt med den man älskar. det gör verkligen ont inom en och man vet fan inte vart man ska ta vägen..

 • Veronica Eriksson

  Jag tycker det är fel av alla anonyma typer som klankar ner på dig,
  du va full. mycket kan häna på fyllan, men det är igentligen ingetning man kan skylla på.
  Du vet att du gjort fel, du vet att du gjort ett misstag. Och om eran kärlek är tillräckligt stark fixar ni det.
  Det värsta är att du dolde det, men det allra värsta va nog att du litade på en bortskämd liten skit unge som gör allt för lite publicitet.
  Nu klarar det här Paulina! Du är stark!

 • S.

  LYSSNA NOGA.. sånt händer och jag förstår dig till 100%. Osäkerhet kan leda till mkt och att ngn nyttjar det gör det värre. man är inte mer än mänsklig.. skit i detta. det som har hänt har hänt. det kommer orda sig, tro mig! skit i andra och fortsätt med ditt liv!

 • Lina

  Starkt gjort av dig paow att berätta och jag vet faktist exakt hur du känner !
  men va stark och tänk så hära jag kmr aldrig göra om det misstaget , så tänkte jag
  puss <3

  BEVAKA MIN BLOGG OXÅ 😀

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se

 • Vero

  Jag förstår dig. jag har både varit otrogen själv och blivit bedragen och vet hur det känns. Jag tror att vissa människor helt enkelt inte kan hålla sig till en. jag säger inte att du är en av dem men det är min teori.

  jag var otrogen mot mitt ex för att det började kännas som en vana och det blev tråkigt att ha sex med honom osv. sedan slog han mig också vilket inte gjorde saken bättre. just då trodde jag att jag var otrogen utan anledning, att det bara hände, men nu, 2 år senare har jag börjat inse att det var av många olika anledningar.

  Det behöver inte vara för att ens förhållande inte är bra eller att man har ett dåligt sexliv, jag tror att det i ditt fall handlar om att du inte är redo för ett färhållande än och behöver leka av dig lite först. och det är inget fel med det, men för Hugos skull bör du nog vara ensam ett tag och verkligen tänka över vad det är du vill just NU.

  Att man älskar någon räcker tyvärr inte alltid. ibland kan man bara inte ha ett förhållande och det kan ha många olika anledningar.

  Jag hoppas på det bästa för dig och er, och jag tycker det var otroligt modigt av dig att erkänna det här, jag skulle själv inte våga göra det och har inte sagt till många att jag var otrogen mot mitt ex fastän det hände för 2 år sedan. det är för pinsamt!

  Jag känner igen mig i dig. för ett år sedan kan man säga att jag var du. Men nu har jag mognat lite och insett saker som du också kommer inse när du är redo för det.

  Jag förväntar mig inte att du ska vända dig till en total random för att prata om så intima saker, men jag vill att du ska veta att jag inte är ngt extremt fan. jag tycker som du, att du är en helt vanlig tonårstjej, men du är smartare än andra, och om du vill det tror jag att vi skulle passa bra ihop (som vänner, jag är en tjej). Så skriv till mig om du har lust.

  Jag finns här. Och jag är seriös.

 • Miriam

  Synd att det blev som det blev, men du förtjänar fan inte hugo…

 • T

  Hej Paulina.

  Jag hoppas att du INTE läser dessa kommentarer folk skrivit. För de flesta som skriver här är typ 13 år, jävligt bittra och har aldrig ens haft en pojkvän.

  Jag förstår hur du mår. Jag vet hur mycket man kan ångra sig. Dock så kan jag inte ens tänka mig hur det är att alla jävla fjortisar i sverige ska lägga sig i detta. Jag tycker det är sorgligt att du säger att jocke gjorde rätt. NEJ, han kunde ha ringt Hugo. Det hade varit det ENDA RÄTTA. Inte tvingat dig att erkänna inför alla som läser din blogg. Den enda som förtjänade sanningen var Hugo.

  Jag tycker att det Jocke gjorde var det lägsta som skett inom svenska bloggvärlden. Kissie framstår som en ängel jämfört med honom.
  Han skriver i något inlägg innan att det enda han har kvar att göra nu är att gå om Hugo Rosas och bli Sveriges största manliga bloggare. Hur bättre göra det än att förnedra både honom och dig inför alla? Så jävla lågt.

  Han har svikit dig. Han har svikit allt vad hans mamma borde ha lärt honom som barn. Han äcklar mig.

  Jag tror att du kommer att ta dig igenom det här. Kärlek är fan aldrig lätt när man är ung. Det blir inte jättemycket lättare när man blir äldre men då har man iaf mer erfarenheter.

  Å du, folk som säger att nån som varit otrogen alltid kommer att vara det. Det är skitsnack. Det handlar om folk som Nemo, som har sånna jävla bekräftelsebehov att han måste ligga me nya tjejer flera gånger i veckan.. Sånna som inte är förmögna att känna kärlek. Den ångesten du verkar uppleva nu, det är sånt som gör att du aldrig mer kommer att röra nån annan när du är i ett förhållande.. för nu vet du hur man mår efteråt.

  Kämpå på! Jag tycker också att du gjorde fel. Men jag tycker inte att svenska folket har med det att göra.

 • Tsi

  Hugo hade ju sex med Kissie…

 • Tai

  Hugo hade ju sex med kissie..,?

 • Anonym

  tycker synd om dig , men om kärleken är stark kan den övervinna allt, dessutom tror jag att du var kär, det var fel av jockiboi att hänga ut dig när samtalet var privat, dessutom gjorde han samma sak, han gör det för att få ynkliga läsare

 • Annie

  Vet du vad ?

  Just nu förtjänar du allt du får. Sitt inte och skyll på Jockiboi el vad han nu kallas – DU har förnekat det och snackat en massa dynga om Nemo.
  Är man två om att knulla – eller har jag missat något?

  Det enda som är värre än otrogna personer är personer som inte står för det de har gjort.
  Hugo borde tänka till nu. För han, liksom vi andra inser förhoppningsvis att du aldrig skulle ha berättat något och mått så här dåligt om inte det hade kommit fram via jocke. Du lipar inte för att du varit otrogen – du lipar för att det har kommit fram.
  Stor jävla skillnad och jag äcklar mig hårt på folk som dig.

 • sara

  förstår inte ens hur du kunde, riktigt svingt gjort! och det va nog inte värt med nemo? hur många tjejer har han inte legat med och tänk nu är du en av dem, hade tyckt det var förnedrande! fyfan kan jg typ bara säga

 • tove

  Jag beklagar Paulina. Du har gjort något dumt men jag tror inte att du är en dum/elak människa. Du ville ta den enkla vägen, ljuga, men när det kommer fram så blir det värre. Hoppas du har bra människor runt dig nu som stöttar.
  kram och lycka till med allt!

 • anna

  haha! rätt åt dej! klamydia äckel 😀

 • Jessica

  Även om jag tycker att otrohet är det värsta man kan göra, och det finns inget som förlåter det. Måste jag säga att du är otroligt modig och stark som VÅGAR stå för att det är ditt fel – och inte skylla på massa andra.

 • Anonym

  äckel nu har du säkert fått aids 😀

 • malin

  tänker på dig! hoppas att du kommer på andra tankar snart. det finns folk som stöttar dig i bloggen, glöm aldrig bort det!

 • elina

  Äckel…Hur han du vara så jävla falsk och tro att det aldrig skulle komma fram.Du hade aldrig sagt något om det inte hade kom fram
  horung du ÄR VÄRD ATT MÅ DÅLIGT jag gillade din blogg förut med nu blir jag äcklad av att klicka in och se dig på bild.

 • Anonym

  Men gud vilka underbara och förstående människor det finns i världen *läser kommentarerna*

  hur kan ni sitta och skriva såhär till paulina? själv sitter jag och gråter, jag tycker synd om hugo, som fan, jag tycker synd om paulina, som kommer måsta gå igenom dethär. när vi kommer till ämnet kärlek blir jag väldigt känslig. jag vet hur det käns att förlora någon man älskar med hela sitt hjärta. gjorde det för lite mer än två månader sen. frågan är bara hur ni kan sitta och skrva till paulina att hon är äcklig, slampig, horig osv. hon mår väl redan tillräckligt dåligt? visst ni får tycka det men håll det innom er. fan, paulina mår ju hur jävla dåligt som helst, och sen era kommentarer på det? hur gamla är ni egentligen? skärp er förfan och visa lite respekt och sympati för andra människor. helvete

 • Alex

  Fattar inte hur så många kan skriva att alla gör sådana misstag. Att det händer osv. Det gör det INTE! Händer det så får man stå sitt kast och skämmas. Alla gör inte sådana här misstag. Inte normala personer som vet hur man gör slut innan man träffar en annan…

 • Anonym

  jag älskar dig och hugo som par, ni rä världens finaste! och han är så jävla gullig mot dig, tycker verkligen om dig så gör du såhär??? Men en äcklig kåt wannabe kille som ligger med allt och alla? varför när du har världens finaste kille, hugo? Hugo har så mycket mer än vad den fjanten har att du ens tänkte tanken?
  JA! Hugo förtjänar MYCKET bättre än dig tyvärr,

 • susu

  fyfaaaan d här va illa stackars hugo

 • Bobbe

  Spelade ni in allt?
  Isåfall lägg upp filmen, ta betalt för den, då kan du göra dig en rejäl hacka. Just fan, du är ju under 18, då är det väl olagligt. Fan å. Men bilder går bra. Kom igen nu.

 • Hanna

  Det hade iaf varit bättre om du hade berättat det från början…
  Jag tyckte mkt om dej förut , och trodde dej när du nekade otrohetsryktena.
  Men nu..
  jag kan inte annat än tycka synd om Hugo ..

 • j

  Fyfan för dig!!!! Så jävla äcklig!!!!!!!!! Hur fan kan du vara så genomrutten?!?!?!?!
  Hoppas det går åt helvete för dig och ditt liv!!!! VIDER!

 • Liv

  alla gör misstag, ingen är perfekt. hoppas det ordnar sig. duy är en fin tjej men du gjorde fel, och jag förstår att hugo behöver ta avstånd ett tag.

 • Nemo 2

  Allvarligt, vad e det för tjafs.,., dagens småtjejer ligger ju runt ordentligt nu för tiden.

  Låt Pablo eller vad han nu heter ligga en gång så ni blir kvitt, sen kan ni fortsätta leva erat söta fjortisliv .

 • Helen

  ja, det var som sagt dumt gjort. Men alla gör vi fel, vi är människor. Du är bara 17 och har en hel del att lära av livet. Hugo dömmer dig hårt,han har ju ”festat med 1000 tjejer utan att ha sex med dom” Men han har ju lixom redan lekt av sig. Han har knullat runt och haft sitt roliga. Sen ställ dig den här frågan om du verkligen älskar honom eller bara är beroende av hans närhet? Att ha någon vid sin sida hela tiden gör en beroende. Är man otrogen är det ju NÅGOT som är fel i förhållandet.
  Ta en time out, glöm bloggen, ha kul med vännerna, skäm bort dig och GÅ VIDARE med ditt liv. Den där jävla jockiboy lr vafan han heter är ett riktigt jävla svin, Hur i helvete kan man göra så här mot en tjej som bara är 17?Stå på dig, jag vet hur svårt det är när hjärtat går i miljoner bitar. Kram

 • Elin

  Skulle vilja tycka synd om dig men kan bara inte…det här gör mig äcklad, förstå då hur Hugo måste känna sig. Hur kan man vara otrogen mot en av Svergies charmigaste och snyggaste killar?? Och med fula fjanten Nemo. Usch fy fan! Om du hade varit otrogen och berättat det från första början hade Hugo kanske efter lite tid tagit tillbaka dig men nu när du låtsas som ingenting och inte visar någon ånger över det, är det bara riktigt sorgligt. Trodde bättre om dig Paulina..

 • Anna

  Paulina var inte så hård mot dig själv, du är sjukt ung och alla begår sina misstag (särskilt som ung). Nu vet du och du kommer förmodligan aldrig vara otrogen igen i ett förhållande du trivs i och mot någon som du älskar. Tiden läker alla sår 🙁

  Man gör inte alltid rätt, och jag förstår att du mår piss. Ta en paus och fokka bara på dig själv, gör saker du må bra av o sup inte ner dig! Stor kram, du kommer att må bättre en dag 🙂

 • emma ramic

  lite äcklig tjej. stå på dig, hört talas som de? neeeee kan tänka mig. ijuuuuck för white trash

 • emma

  USHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!

  JAG ÄR INGEN PAOW LOVER LÄNGRE!!
  JAG NÄSTAN HATAR DIG

 • Anonym

  jag tycker synd om dig som har så otroligt många efter dig som dömmer dig, det behöver inte du nu…. du är väl bara 16-17?

 • Malin

  Du WORDS som har skrivit.. Hoppas du blir anmäld för det du har skrivit! Visst jag tycker att det är jätte synd att paow och Hugo inte är tillsammans längre, men hon gjorde fel. Jockiboi rengjorde sin kompis namn, jag tycker jätte mycker om dig paow och älskar att läsa din blogg! Men det du gjorde va fel, sorry:/ Men hoppas ni blir tillsammans igen. <3

 • t

  HOPPAS HOPPAS HOPPAS NI HÅLLER IHOP!
  <3 KÄMPAAA GE INTE UPP!

 • Jocke gjorde rätt.

  Om de någon som gjort fel är de väl Paulina. Sen är det Nemo och Jocke som får skit för de. Utan Jocke hade det ju inte ens kommit ut, då hade deras förhållande levt å ett löfte, bättre att de kom ut nu än aldrig eller hur ? Tycker att Jocke kanske kunde gjort de på ett bättre sätt, men de han gjorde var Helt rätt mot Hugo.

  Men det är mänskligt att fela!

 • des

  JAG HATAR DIG PAOW….JAG HOPPAS DU MÅR RIKTIGT JÄVLA PISS NU

 • just me

  Faan vad många som kommer ställa upp o trösta Hugo nu!!! =)))))))))))))))))))))))

 • Me

  det värsta är ju att du ljög om det så länge. Och att du kommer få klamydia eller rent utav aids av nemo som han ligger runt. stackars lilla rika flicka…

 • anonym

  korkat att inte säga det direkt och lura alla

 • holy kirch

  Alltså fy fan, vilken äcklig liten jävla snorungehora du är!

 • Anna

  Asså egentligen, sluta blogga..skaffa en utbidlning lev ett liv utan intriger. Må bra!

 • sara

  skyll dig själv subba

 • !

  🙁

  Har vart i samma sitts, men då var det min kille som var otrogen. Jag lämnade han, men tog tillbaka han efter ett par veckor då han visade stark ångest. Han berättade det dock för mig direkt när det hänt..

  Vet inte vad jag ska säga, men till skillnad mot andra så tycker inte jag illa om dig för detta. Man gör misstag, tyvärr vissa värre än andra.. Som jag ser det utnyttjade Nemo dig, sen skiter jag i vad alla andra tycker!

  Förstår också att Hugo är otroligt besviken och förbannad. Men är det riktigt kärlek som ni säger så kan ni hitta tillbaka till varandra, det gjorde jag och min pojkvän. Det tar ett tag att bygga upp förtroendet igen, men det går, tro mig (y)

  Kram på dig tjejen <3

 • julia

  *HOPPAS DU MÅR SKIT *

 • hanna

  förstår dig lycka till gumman <3 <3

 • Therese Ida Johanna

  Alla kan göra misstag! Du måste förlåta dig själv och inse själv att det inte är likt dig att göra något sådant, för det är det inte och det vet du innerst inne!

  Allt kommer bli bra, vare sig med eller utan Hugo.
  Du är stark, du orkar! Vi tror på dig <3

 • Linder

  Herregud vill bara ta upp dig i famnen och krama dig. Du är inte rutten, inte äcklig, inte vidrig, du är bara människa Paulina! Det finns inga som helst ursäkter för otrohet, 8 av 10 som har varit otrogna vet inte varför dom gjorde det. Jag vet inte varför Jag en gång gjorde det. Jag vet hur ont det gör att ha sårat någon som man faktiskt fullt ut älskar, vet att man tror att om man förnekar det även för sig själv så kommer det försvinna och aldrig ha hänt. Ibland söker man efter någon som bryr sig, som älskar dig för den du är när du inte ens vet själv vem du är. You’ll be just fine <3

 • Rebecca

  Fyfan paulina, ja trodde du va bättre än de här. Jag brukade se upp till dej du va den enda tjejen i blogg världen som faktiskt va någon man gillade för hur den va. Du e så jävla äcklig har ingen respekt alls för dej längre!

 • helen

  hur kunnde du :*( lila söta paow hur fan kunnde du*
  du är falsk klaga aldrig mer på kissie

 • victoria

  herregud.. har alltid tyckt att du verkade som en hyffsat vettig människa i jämförelse med resten av storbloggarna.. men se så fel man kan ha. Det är egentligen inte just det att du har vart otrogen, det är sjukt att du ens var det men det som slår mig mest är att du försökte förneka det och faktiskt trodde att du skulle komma undan med det. Om du hade berättat det för Hugo på en gång kanske det hade sett anorlunda ut nu.

 • Jenny

  Ja, hon är ung och ja hon begår misstag – det gör vi alla. Jag säger inte att hon är en dålig människa, för det är hon inte. Det värsta i den här historien är väl att Paulina inte har haft råg i ryggen och stått för det hon har gjort. Istället har hon blånekat och skyllt ifrån sig på alla andra. Hade hon från början varit ärlig mot alla inblandade parter så hade jag tyckt att hon var mogen som kunde stå för sina misstag. Nu förlorar hon all sympati från min sida.

 • Anonym

  Har hela tiden sett vilken sjuk människa du är!
  Du försöker gömma dej bakom ditt barn oskyldiga utseende!
  Men så bra att du skriver som det är FÖR FÖRSTA gången!

 • klara

  OCH DU KLAGAR PÅ KISSIE DU ÄR FAN VÄRE..DU KOMMER DÖ ENSAM

 • Johanna

  alla gör misstag. synd bara att jockiboi (?) är en så pass äcklig människa att han försöker vinna läsare på detta.

 • Mamman

  Älskar man varandra så kan man gå vidare.Kanske inte glömma men Förlåta iaf..
  Inget förhållande är en dans på rosor. Hugo har säkert gjort flera misstag precis som du. Och älskar du han så gör allt för att bevisa det också. Det är i det här läget du måste svälja all din stolthet eftersom det är du så har varit otrogen.
  Ingen människa är perfekt, varken jag eller du.
  Jag hoppas ni kämpar tillsammans över det här, och hoppas verkligen att du har lärt dig. Du är fortfarande ung och måste få fela för att komma längre och lära dig mer om livet. Hoppas det ordnar sig för er. //Många kramar från mig till dig

 • FYFAN.

  JÄVLA SLYNA ÄR VA DU ÄR !!!!!!!!!!!!!!!!
  OCH MED NEMO? HAN ÄR SÅ JÄVLA SLISKIG OCH FUL :;s

 • Anonym

  du sjönk riktigt lågt med dethär. fyfan, till kissies nivå också? du e fan svinig.

 • angelica - ingenting är omöjligt!

  hatar folk som är otrogna! Och nemo är så jävla äcklig och ful

 • Anonym

  När ångesten kommer över dig ska du hälsa den välkommen, men tala om för den att den får sitta längst bak i bussen. Den får aldrig köra, bara sitta där bak i bussen och finnas till.. det är hemskt det som hänt och ännu hemskare hur du ens kan vilja vara med 2 nollor som dom två? du är skit söt din kille hur snygg som helst så väljer du dom två patetiska människorna , visst du gillar dom som vänner osv men aså seriöst dom utnyttjar dig..

 • rebecca

  du är så jävla bortgjord. lider med hugo. du hade chans att berätta hur det låg till men du nekade. du ljög. inte bara för hugo utan för hela svenska folket! du är inte värd hugo och du är inte värd att ha läsare kvar efter detta.

 • Jennie

  Hm… Tänker att, du borde ju vetat hur Nemo är. För du måste väl ändå ha sett kungarna av tylösand där han medverkade som värsta knullfreaket. En ny jävla tjej varenda jäkla dag! Förstår inte riktigt det… jag får inte ihop det. Han charmade antagligen brallan av dej för att få dej i säng.. Varför insåg du inte det?

  Hoppas Hugo kan förlåta dej för det…

 • Lina

  ja jätte starkt av dig att skriva det nu när jockiboi avslöjat det och kissie fått en jävla massa skit för att hon sagt sanningen.

  vidrigt ..

 • Madde

  Okej, alla kan göra misstag men har man en pojkvän som du har så berättar man och hoppas han förstår. Man ljuger inte om det. Fyfan vad jag tyckte du va bra innan, men nu är du precis som alla andra.

  Hoppas du mår som du förtjänar.

 • ulrika

  oj vad du sjönk i mina ögon nu… att du kan göra så mot hugo, och framför allt med nemo.. hur äcklig är du? han har ju fan knullat halva sverige.är riktigt besviken, usch. hugo förtjänar någon bättre än dig!

 • matilda

  jag förstår mig inte på folk som kan säga att du är äcklig osv för detta. alla gör sina misstag, right? och du som ångrar dig och verkligen mår dåligt över detta ska inte behöva ta massa skit från oss bloggläsare om det.
  hoppas hugo förlåter dig. puss och kram!

 • alexandra

  Allting löser sig paulina, alla gör misstag tillo med dem bästa. Hugo har med gjort misstag kan jag tänka mig, bara för att ditt var lite värre så kommer allting lösa sig. han kommer tillbaka om han verkligen älskar dig. förklara för honom att du ångrar dig och att du står kvar och vänta på honom för det är honom du vill vara med. sen låter du han komma tillbaka, om han vill det. sköt om dig!

 • k

  Trodde inte du var som alla andra bloggare, trodde på dina ord när du sa att du blivit vuxen och mycket äldre fast du ”bara är 17 år!”
  Att man visa sin partner respekt och kärlek är ett förhållade!
  Men du visar nu din rätta sida Paulia…

 • emelie

  Jag var otrogen mot min pojkvän i mars, han hade varit i thailand i 3månader och natten innan han skulle komma hem så gick jag ut och festade, blev full och var otrogen.. Han förlät mig och nu är vårat förhållande starkare än någonsin 🙂 Paulina, kom ihåg att andas och livet är inte över pga. ett misstag du gjort.. Du är bara 17år hjärtat! Man lär sig av sina misstag och det löser sig alltid tillslut som det är menat.. Lycka till och vad gäller nemo och jockeboi så tycker jag att du borde söka dig till vänner som inte gör vad som helst för uppmärksamhet och sucess, t.om spelar in ett privat telefonsamtal? Kapa banden till dom 2 för ditt eget bästa.. Och om Hugo ser det så kanske han kommer att kunna glömma ditt snedtramp lättare 🙂 KRAM

 • Hanna

  Löser det inte sig mellan er va er kärlek inte stark nog.
  om det är menat att ni ska vara tillsammans så kommer han tillbaka. han kanske förlåter dig men inte för det du gjorde. han kommer antagligen aldrig glömma det heller. men är det menat att det ska vara ni två så kommer han komma tillbaka till dig jag lovar!

 • Linnea

  Du får faktiskt fan skylla dig själv, att ens umgås med Nemo som inte har haft världens bästa rykte efter Kungarna av Tylesand. Vad fan tror du att ett äckel som han förväntar sig??

  Hoppas fan inte Hugo förlåter dig, otrohet är oförlåtligt och äckligt!
  Tycker fan att du kan be om ursäkt till Kissie med så omogen som du har varit mot henne!!

 • Jennie

  Tycker oxå lite synd om Hugo nu… Inte första gången du är lite ful mot han… Du lät ju Peter 08 slicka på dina bröst någon kväll för inte sådär jättelängesen. Borde du inte lärt dej något redan då?

 • Anonym

  paulina , du ska nu absolut inte ta åt dig av vad dom andra skriver . Jag tycker att det du gjorde var dumt men vafan ingen e perfekt? .. Alla lär sig av sina misstag . Nemo är en idiot som ville ha dig i säng och du är 17 år och vafan det är inte ditt fel? .. Du gjorde ett misstag och hugo är pisst off . Det förstår jag för det skulle jag också vara . Men ändå ta inte åt dig ett dugg av vad dom här idioterna till läsare skriver . dom skriver bara elaka saker ! INGET ATT BRY SIG ! dom är inte heller perfekta !
  hoppas allt löser sig paulina ! puss o en stor tröst kram!

 • frida

  helt onödigt att alla skyller på jocke, Jag tykte han gjorde helt rätt ! hon ska fan inte ha hugo och ha sex bakom ryggen på honom. Ni säger att ni tycker synd om henne? hur tror ni hugo känner.? BRA GJORT JOCKE

 • Julia

  Du är fan hemsk, så gör man inte!
  hugo som är så jävla go och snäll mot dig.
  patetisk.

 • N

  Jag förstår inte varför det är ”synd” om henne… Hon gjorde ett medvetet val.

 • Alma

  <3
  Det är inte synd om dig, för det där skapar bara självömkan. Du gjorde något som här i världen är det värsta du kan göra mot din partner. Att du mår dåligt är självklart, för du är medveten om vilket snedsteg det var. Många gör inte det, dem är otrogna om och om igen utan att anse att det är något fel i det. Du ser fel, bra.

  Detta är en sak mellan dig och Hugo att lösa, och tyvärr har du lagt den tyngsta bördan på den du älskar mest, för han måste avgöra om han orkar gå vidare, och det är en tung tanke för dig att bära för ingen vill skada den man älskar, och man vill ju hellre lyfta än stjälpa sin partner.

  Ta din tid att komma tillbaka, försöka må bra. Jag vet varför du höll det dolt, det är inget för andra att veta, vi är inte dina närmaste vänner, vi är bloggläsare. Nu är sanningen ute, och nu ska du få leva med detta, förmodligen längre än du förtjänar..
  Ung och dum, man gör fel saker. Mitt misstag var en kyss med en person jag inte ens vet namnet på, men min sambo (vid tidpunkten min pojkvän) förlät mig. Ett stort steg för oss båda, jag erkände för honom vilka starka känslor jag hyste för honom och hur rutten och vidrig jag kände mig, och han lärde sig att han kan lite på min ärlighet och min kärlek, trots mitt misstag.

  Var stark, Paulina.

 • anna

  jag tycker ändå lite synd om dig, jocke är ju hur fittig som helst som lägger ut det där på sin blogg! det fittigaste är ju ändå att han spelar in samtalet från början…

 • Jenni

  Lilla söta paow<3 Jag känner din smärta i bröstet.. Jag tycker så synd om dig jag har lust att ge dig en varm lång kram. Vi alla gör fel Paulina alla, inte bara du.. Du måste lära dig att sluta umgås med fel personer Nemo han verkar ju störd i huvudet han satte på dig när du var helt borta, jockiboi (stavning?) han har ju aldrig verkat helt frisk i huvudet. Du umgås med fel personer Paulina. Jag tycker så synd om dig hjärtat :'( Du är så ung också men du har blivit vuxen för snabbt.. Jag joppas Hugo kan förstå dig jag hoppas eran Kärlek är så stark att det här inte brister. Men snälla rara Paulina om detta skulle hända igen säg sanningen direkt Hugo skulle uppskattat det mer om han fick höra det från dig. Du har lärt dig nu och det kommer göra dig starkare. Det du gjorde var fel men ALLA har väl vart otrogen någon gång det har Hugo också han var ung, du ÄR ung du lär dig Hugo HAR lärt sig. Jag önskar att det här kommer lösa sig på ett bra sätt bara för att du vart otrogen ändrar inte dig som person jag älskar din blogg men du borde lägga den mer åt sidan, tänka på ditt liv. din framtid. vad du vill. Akta dig för falskhet nu Paulina. stoooooooooooor kram till dig<3

 • hanna

  Jag har varit otrogen många gånger, och man gör misstag! Men i din ålder så gör det inget för livet kommer gå vidare, hur mycket du än älskar hugo är det nu upp till honom om han vi missta allt på grund av detta. Ni har ju hela livet framför er. En gång är ingen gång, men två är för mycket!

 • Anonym

  du borde verkligen överväga att lägga ner din blogg, du kommer aldrig lyckas bli omtyckt igen. ALLA är på hugos sida

 • Sofie

  Hugo är inte värld dig, du är så idiotisk som sabbade det finaste förhållandet i bloggvärlden! … Fyfan för dig.

 • Anonym

  det äckliga är att du BARA erkänner för att du åkte dit, du ska inte hyllas för detta inlägg. för de är fan de fegaste jag läst. NU passar de ja

 • josefin

  paulina .
  hur fan kan du vara så jävla äcklig och så jävla okänslig ?!
  ‘allt handlar fan inte alltid om dig , din älskade kille då ?
  i ett förhållande är man två och inte bara ett stort jävla ego .
  först ttyckte jag du var en söt och verkade väldigt snäll men nu blir jag bara äcklad av dig och stackars hugo !
  var dom få minutrarna med nemo värt allt det du och hugo haft och den framtiden ni egentligen skulle ha ?
  du är fucking jävla 17 år och har den finaste kille i världen (avensjuk något i in..) som vcerkligen älskar oich bryr sig om dig och du ger honom den skiten för att nemo som sätter på allt och alla , så jävla äckligt .
  och att du ljög för hugo och trodde att du skulle klara det utan att berätta att du knullat med nemo , så jävla okänsligt !
  när nemo låg där och pumpade , hade du inte alls en tanke på hugo då?
  hoppas du kna svara och förklara dig bättre.
  SÅ JÄVLA ÄCKLIGT !

 • FUCK PAOW

  Du är vidrig, du har sjunkit så innåt helvete lågt i mina ögon. Su är fan inte mäsklig. Hopas du får AIDS och dör din lilla fitta.

 • felicia

  alla trodde på dig paulina, till och med jag trodde att du inte varit otrogen. jag va alltid på din sida. men nu vet man att man inte ska tro. alla gör misstag.
  tycker du och hugo är så himla fina tillsammans. jag gråter typ varje gång det blir nåt dumt mellan er två(patetiskt jag vet)
  jag hoppas verkligen att ni kan lösa allt, vet att man kanske inte förlåter sånt här i första hand men åååhh vad jag är kär i eran kärlek. gumman kämpa !
  du kommer klara dig även om det inte blir som man vill så kommer det att bli bra tillslut.
  nemo och jockiboi är inga bra vänner, usch vad dom är äckliga. jag hade en vän som försökte förstöra för mig och min kille, jag hade inte sex men det hände lite andra saker, jag och min nuvarande pojkvän va inte tillsammans då men vi träffades ofta och det var väldigt intimt, jag mår fortfarande dåligt över det. för jag älskar ju trots allt min kille mest av alllt och skulle dö för honom !
  LYCKA TILL stumpan!!STOR KRAM !

 • Hannah

  De är synd om Hugo, riktigt synd om honom.
  De du gjorde var fel, de var det. Men jag tycker att du är riktigt stark som berättar allt så här på bloggen och man lär sig av sina misstag, de gör man, bara man vill de.
  Du har gjort ett fel, men då har återställt de så gott du kan, och hey, vi är bara människor…de är mänskligt att göra fel!

  Så gråt ut, stå på dig och ta konsekvenserna, för jag vet att du är stark! Du kan göra de här tjejen!

 • Milla

  Hej Paulina!

  Du orkar säkert inte läsa alla kommentarer, men jag ger det i alla fall ett försök. Jag vill bara säga, att alla människor begår misstag, alla människor sårar ibland någon de älskar. Du är så ung ännu och jag lovar dig att även om det inte känns så nu, så kommer det här såret att läka.

  Det du ska göra nu är att ta hand om dig själv och strunta i alla elaka kommentarer. Ta åt dig av allt det fina som sägs och tro mig när jag säger det Paulina, de människorna som förstår – som har varit med om det själva – som är insiktsfulla – självmedvetna – livserfarna och ärliga, skulle aldrig anklaga dig för någonting. De vet hur det är att göra misstag.
  Och de som kommer med de fula kommentarerna är de människorna som lärt sig allt de kan om liv och relationer ur någon tv-serie eller dokusåpa. Låt inte de människorna ha någon rätt att döma dig, för de har de inte. De kommer också att göra misstag någon gång.

  Och visst är det synd om Hugo, det är det. Men det finns ingenting som kan göra det som hänt ogjort och det bästa du kan göra är att låta honom hantera det på det sättet han väljer att göra. Klandra dig inte, även om jag förstår att du kanske gör det, men ingenting kommer att bli bättre utav det. Han kommer också att läka, han kommer över det precis som du också kommer att göra.

  Jag förstår att det här är jättejobbigt för dig. Jag har gått igenom någon liknande själv, men jag hade ju knappast hundratusentals läsare som var involverade, så att det går ju nästan inte att jämföra. Men ändå, jag vet hur det känns. Hur den där klumpen i magen växer, stelnar och värker, bultar, skär. Men den krymper… Jag lovar.

  Ja, det här blev långt, men jag ville bara säga att det kommer att bli bra. Tids nog. Jag hoppas att du läser det här och att du blir lite stärkt av det jag hade att säga.

  Ta hand om dig!

 • nl

  ni kommer bli tsm igen. men paow, glöm aldrig, du skämde ut dig.

 • Anonym

  Paulina hur fan kunde du ? 😮
  Du och hugo passade så jävla bra tillsammans !
  Alla på min skola pratade om er när ni gjorde slut eller vad ni gjorde förra gången, blev så glad när ni blev tsm igen !.

  fattar inte hur du kunde !
  Hugo har fan aldrig gjort något, men så är du otrogen mot han !

  står lite mer på hugos sida faktsikt , förlåt… !

 • Emma-Lou

  Jag hoppas att det löser sig alltsammans. Du har gjort ett rejält snekliv och du kommer förmodligen att må dåligt utav detta väldigt länge. På ett sätt var det väl bra att det kom fram, men det var fult gjort utav den här Jocke att spela in samtalet för att sedan publicera på sin blogg. Det var riktigt lågt handlat utav honom.

  Jag hoppas att det löser sig som sagt. Kram.

 • Josefin

  Du har sjunkit så himla lågt i mina ögon. Hur kan man göra nåt sånt? Du trycker ner Kissie och andra bloggare men du är fan inte bättre själv. Du kanske borde koncentrera dig på ditt eget liv och jobba på dig själv istället för att hänga ut andra bloggare för det behöver du ju verkligen. Du hade tur som hittade Hugo och jag fattar inte hur du kunde svika honom så, men det kanske var bäst såhär, han förtjänade dig inte och kommer aldrig att göra det. Bara för att du är ”känd” innebär inte det att du kan leka med andras känslor hur som helst. Fy fan, du är verkligen vidrig i mina ögon.

  Du kan ju glömma en fortsatt bloggkarriär iallafall, du kommer tappa så himla många besökare pga det här. Hur känns det nudå? Du har ingen som älskar dig, ingen pojkvän och ingen karriär? Bra jobbat! Var det värt det?

 • Liza

  Starkt och moget Paow att erkänna sina misstag, alla är vi mänskliga!
  Däremot tycker jag att du ska polisanmäla den där Jockiboi för att spelat in dig utan tillåtelse samt att han la ut det på bloggen, för det är olagligt!
  Skulle va skönt om någon kunde sätta honom på plats en gång för alla, speciellt om det är en 17 årig tjej 😉

 • mia

  Du skulle ha berättat det för Hugo själv genast då det hände.
  Lågt av jockiboi att lägga ut det för hela sverige han kunde nöjt sig med att visa det för hugo.
  du har gjort fel och man måste ta konsekvenserna, VAR DET VÄRT DET?! jag HATAR otrohet, har själv varit med om det, och tycker det inte finns någon ursäkt. nu är du ensam. hoppas det var värt!

 • olivia

  Hej! Läs min lite annorlunda blogg om livet som college student i LONDON och hur det kontrastar mot vad jag är van vid; åk 9 i Uppsala. haha

 • Maria

  Kissa hade rätt trots allt, hatar att behöva säga de men skyldig henne en ursäkt? :p
  stackars hugo, tragiskt om ni blir tsm igen.. han kommer aldrig kunna lita på dig
  o de här kommer följa dig väldigt länge

 • Anna

  Vad skevt allting är inser ni inte det ni som kommenterar?
  Paulina är 16 år och ändå har ni större krav på henne än på killarna som faktiskt är vuxna. Varför kan inte Paow på ”knulla runt” lite medans hon är ung? Hugo har haft den tiden, Nemo har den tiden nu…varför ska inte Paulina få prova på lite olika killar och ha kul? Det är bara sjukt att hon ska må dåligt över det. Sluta passa in i ett fack nu Paulina, ut och flirta och ha kul! Hugo säger att han har ”mognat” och är klar med att strula runt, bra, då kan han väl vänta på att du ska bli klar!

 • Sandrine

  Jag tycker det var sjukt av Jocki att spela in och lägga ut på sin blogg. Helt jävla sjukt. Att sitta och säga till dig att det inte kommer ut, att han förstår hur du känner. Så jävla falskt, manipulativt och elakt.

 • Duojagbloggen.blogg.se

  Alla är vi barn i början, och förhållande är inte det lättaste. Tror knappast jag behöver skriva mer.
  Sköt om dig!

 • lina

  den som skrev” tycker det är modigt av dig” driver du fan? hon har inte erkänt. jag tycker synd om dig paulina att du inte berättade för HUGO från första början, utan lekte ledsen på bloggen blabla och så hade du visst gjort det? jag tycker det är fel av jockeboi eller vad fan han heter, för hade jag varit han hade jag nog bara sagt till Hugo och det var det. jag tycker det är orättvist och otroligt fegt av dig att lura hugoatt tro på dig och få nemo att framstå som en lögnare. tycker inte blogg läsarna hade ett skit med det har att göra, och det är otroligt fel av den där idioten att lura dig. du förtjänar ett jävla privatliv och det ser inte särskilt ljust ut för er. ni kanske förblir tillsammans men hur länge då? trots att det han gjrode var otroligt fel, så förtjänade du det.
  Sanningen varar längst paulina

 • elin

  Gjort är gjort, blicka inte bakåt, ta tag i nuet istället och försök göra något bra av läget som det är nu. För om du nu nått botten så kan det ju faktiskt bara bli bättre! upp med hakan

 • Ellen - Blogg.se största blogg

  Usch va tråkigt att de blev som de blev :((

 • Hanna

  Va inte så hård mot dig sj och sålla bort de kkommentarerna som inte är bra mot dig.Du är bara människa och alla har rätt att göra fel,även du!Under livets gång gör vi många fel och det är helt oki att fela om man bara lär sig av sina misstag och jag vet att detta misstag har du lärt dig mycket av.
  Försök att inte va hård mot dig och du kan inte vrida tillbaka klockan utan bara blicka framåt och det är just det du ska göra.Det finns bara en av dig och vet du hur unik just du är???
  Ibland så gör man något dumt eller gör dumma val men du ska nu blick framåt.Är det meningen att du och Hugo ska vara tillsammans så blir det så.
  Ge detta tid och ge HUgo tid och du har INGEN skylldighet att sitta förklara för allmänheten om något.Den du har skylldighet att förklara face to face är HUgo…inte oss bloggläsare.
  Försök vara den fina unga tjejen som kämpa på för det finns bara en av dig lilla vän.
  Massa styrkekramar från mig och jag hoppas du läser det jag skriver.
  kram kram

 • Anonym

  Damn, så jäva onödigt. Skyll inte på något, nu vet alla dina true colours.

 • ayla

  Du har gjort fel. Hoppas ni blir tsm du och hugo igen. Ta tag i varandra och prata om allt som har hänt. Och förstå varandra.

 • lillis

  Modig du är som står för det… de flesta i din ålder (inte bara dom utan äldre med) hade förnekat det i evighet. Det är en fruktansvärd ångest att krångla in sig i lögner. Usch, jag vet precis hur det är. Även om det är svårt, så gjorde du rätt i att berätta