Jag vet redan

Jag vet att det jag gjorde var äckligt och oförlåtligt. Men jag är fortfarande samma tjej. Fast jag gjorde ett misstag. Ett misstag som jag kommer att få sota för. Så jag säger till er bloggläsare, LÄR ER AV MITT MISSTAG NU. Innan ni göra samma..

Och jag säger verkligen inte att jag inte gjorde fel. Jag har gjort fel. Och det jag mår mest dåligt över är att det blev offentligt. Första sidan på msn alla slkallerbloggar, tidningen har ringt.. Jag står för mitt misstag, jag vet att jag gjorde fel men jag borde berättat så att det slapp bli offentligt. Men vad mer är det jag kan göra nu än att tycka illa om mig själv? Tycka synd om Hugo? Tro mig jag skulle göra allt, jag skulle till och med offra mitt ena ben för att få det som hände ogjort. Jag har valt att inte berätta det för att vi har haft det så bra och det kändes som att allting skulle paja då. Vilket det gjorde till slut i alla fall. Jag var rädd för att berätta för att jag älskar honom…

Ni bloggläsare behöver inte visa någon som helst form av empati eller medkännande, men undvik elaka kommentarer, jag har hört för många gånger idag hur äcklig jag är, hur dum i huvudet jag är.

Men jag har två val nu. Släppa allt, ta tag i mitt liv och börja leva. Eller att ligga hemma och gråta och hata mig själv så mycket att jag vill ta livet av mig? Det vet jag inte, men imorgon eller i övermorgon så åker jag utomlands. Det ska bli så himla skönt.

Nu vill jag inte blogga något mer idag.

(Visited 56 times, 1 visits today)

688 Comments

 1. Maria oktober 21, 2010 at 3:37 e m

  Det är ju det jag säger. Jag har också varit otrogen. Vem fan har inte det nån gång. Du visar djup ånger, du är inte en sån äcklig person som är NOTORISKT otrogen utan ånger alls. Det är inget fel på dig, alla gör misstag. En gång är ingen gång, 2 gånger är två för mycket 😉

  Reply
 2. Maria oktober 21, 2010 at 3:38 e m

  oj jag tror att jag vet hur det känns men krya på dig jag är ledsen för din skull

  Reply
 3. Tessan oktober 21, 2010 at 3:39 e m

  jag tycker verkligen synd om dig 🙁 jag hoppas det ordnar sig…jaa faan vad man kan klanta till det i bland 🙁 kraam

  Reply
 4. mikaela oktober 21, 2010 at 3:39 e m

  det var fel av dig, men du och ingen annan kan leva med en lögn. Så du har rätt med allt du skriver. vi borde lära oss av dig, men de flesta vet nog redan innan om otrohet.

  Reply
 5. Maria oktober 21, 2010 at 3:40 e m

  det är klart du har gjort fel men alla gör misstag! det ligger i människans natur ! och jag tycker du borde få en till chans ! , tycker du är en sån underbar person paulina och det är klart det är ju ditt fel med det hela men om han värkligen älskar dig som han påstår , så tar han tillbaka dig !

  Reply
 6. Anonym oktober 21, 2010 at 3:41 e m

  du fixar detta paulina, allt kommer att lösa sig. du är bäst!

  Reply
 7. Maja! oktober 21, 2010 at 3:41 e m

  Bra Paulina!! Skit i vad dom dumma jävlar säger, Dom är ju helt jälva dumma huvudet. Bry dig bara om dig själv inte Hugo inte Nemo inte bloggen, Bara dig själv!, Vi kommer stötta dig genom våt och torrt, Fattar du det..? 🙂

  Reply
 8. Anni oktober 21, 2010 at 3:41 e m

  Bra åk i väg o låt bloggen vila ett tag

  Reply
 9. sara oktober 21, 2010 at 3:41 e m

  Det bästa av allt är att du inser att du gjorde ett stort jävla misstag, men att du nu också tar ansvaret för det nu. Många har förmodligen också gjort som du, inte berättat men det har inte blivit så offentligt som du utsätts för. Alla andra får inte hundratals kommentarer där folk är elaka etc.

  Jag tycker faktiskt så jävla synd om dig. Självklart var det fel, men det vet ju du också nu? Hoppas verkligen du får se vilka vänner som faktiskt är äkta nu, och som faktiskt stannar hos dig och stöttar. Håller tummarna för dig tjejen!

  Reply
 10. olustigt oktober 21, 2010 at 3:42 e m

  KÄMPA FÖR HONOM!

  Reply
 11. g. oktober 21, 2010 at 3:42 e m

  Lev! Livet är grymt kort och kan ta slut när du minst anar de. Så gå ut och ha kul bara!

  Reply
 12. helena oktober 21, 2010 at 3:43 e m

  Åk utomlands och försök koppla av. Gjort är gjort det är ingenting du kan göra åt saken nu.

  Men du skulle nog må ’nnu sämre om du alltid höll detta inne för de skulle komma fram förr eller senare, aldrig roligt att gå i en relation med en klump imagen varje gång för att man e rädd att han ska få reda på det.

  du valde den enkla själviska vägen att inte berätta det, men det krävs mod att kunna berätta en sån sak. Han skulle nog gjort slut i vilket fall som helst men ibland är det avgörande hur man får reda på saker…

  min kille ringde mej dagen efter han var otrogen, dom låg inte men dom gjorde allt annat och jag blev självklart ledsen men jag förlät hoonm efter mkt om och men. Men det var för han va ärlig å berättade det dagen efter…

  lär dig av ditt misstag så vet du hur du ska bete dig i din nästa relation. Kram!

  Reply
 13. Anonym oktober 21, 2010 at 3:43 e m

  bara jävligt onödigt..
  och de är inte egentöligen synd om dig.. de är hugo de är synd om
  kämpa för han !
  han är inte värd att du håller på så.. så bevisa att du är värd han !
  för du är en bra tjej, och han en bra killa. du fixar det !

  Reply
 14. ida oktober 21, 2010 at 3:43 e m

  Stå på dig Paulina! Det du gjorde var fel, säger man något annat om otrohet är man ingen människa. Men man skall inte glömma att alla gör misstag. Du kommer antagligen få sota för det här, det kommer tära på dig något enormt. Jag står inte på din, eller Hugos sida, jag känner med er båda. Det är antagligen otroligt jobbigt just nu, för er båda. Och jag är nästan helt säker på att du har det värst. På dig läggs hela skulden.

  Om jag var din vän skulle jag krama dig. Tusen gånger. Du gjorde fel, javisst, men vem gör inte det? Du kommer lära dig en jävligt stor läxa av det här, du kommer antagligen aldrig göra om samma misstag. Folk glömmer att du är ”ung och dum”, för det är du, du är bara 17 år!

  Detta kommer göra dig till en starkare person. Just nu känns det förjävligt, det kanske kommer bli värre, men sen blir det bättre. Se förbi allt skitsnack, och alla människor som är hatiska och elaka mot dig. Hånar dig. Skriker på dig.

  Folk måste bli bättre på att förlåta. Paulina, du är en människa, du gör fel. Det gör vi alla. KRAM PÅ DIG!

  Reply
 15. Sanna oktober 21, 2010 at 3:43 e m

  Jocke är en jävla attention whore och INGEN att lita på! Det kommer säkert lösa sig mellan dig och Hugo. Ni är ju trots allt de ”perfekta paret” och han kommer nog inom sin tid förstå hur mycket du ångrar dig. Och som sagt, alla gör misstag!

  Reply
 16. Anonym oktober 21, 2010 at 3:43 e m

  Det löser sig! Sluta aldrig kämpa, och sluta aldrig lev för din egna skull! Du Paulina klarar allting du vill klara. Vi alla tror på dig, gör det du med. Så löser sig allting efter tiden.

  Reply