Bort med moderaterna

 – Hur kan Vänstern hävda att ”alla borde dela med sig”, när deras ledare sitter på maffiga löner utan att göra det?

– Tar miljöpartister alltid tåget eller cykeln när de ska någonstans?
– Hur kan Sverige kalla sig en demokrati när mindre partier ”som inte passar in” nekas till att göra reklam på en av landets största kvällstidningar?
– Varför ses man automatiskt som ”främlingsfientlig” eller ”rasist” för att man vill att Sverigedemokraterna ska komma in i riksdagen?
– Varför ska de som jobbar hårt, och på så vis tjänar mer, betala mer i skatt? Ska det inte löna sig att arbeta?
Detta är taget från : http://parliamentprincess.se/ .
Och btw, kan någon av er allmänbildad jävlar svara på dessa frågor? För jag har då ta mig fan inget svar på dom…
Jimmie Åkessons nya presssekreterare har ställt dom bästa frågorna jag någonsin hört. Jag säger inte att jag håller med SD. Visst tar dom upp dom riktiga problemen, men vad ska dom göra åt det förutom att tjata om det? Folk sitter ändå hemma och diskuterar hur mycket invandrare Sverige släpper in, men ändå är dom fega nog att gå och rösta på Moderaterna. Och jag säger hellre Sverigedemokraterna än Moderaterna, och det här suger. Men jag säger nästan Sossarna istället för Moderaterna. För man ska väl välja ett starkt parti med egna åsikter? Inte något parti som vänder kappan efter vinden 😉 Så jag säger bara NER MED REINFELDT!
 
För det första tänkte jag ta upp lite saker : Varför är den ”gratis sjukvården”, som egentligen inte är helt gratis i Sverige, SKITDÅLIG? Långa väntetider för att senare få höra ”vi har tyvärr inte resurser just nu kom tbx imorgon”… Om man går till t.ex. Sofiahemmet som är ett privat sjukhus/ungdomsmottagning/tandvård o.s.v. så kostar det mer, men man bemöts av trevlig personal, bra service och dom gör faktiskt någonting ÅT problemen! Folktandvården i Stocholm har valt att inte ge mig tandställning när jag var yngre eftersom det inte ”var något fel på bettet”. Men nu har jag världens snedbett p.g.a. av att dom aldrig gav mig tandställning gratis. Ska det behöva vara så?
Och t.ex. kommer ni ihåg när Freddan ville avskaffa burka i skolan. Då blev det ett JÄVLA liv på Svenska folket, så dom tog in en islamist i riksdagen för att lugna ner alla mellanmjölkssvenskar…
Det mina vänner, är Reinfeldts verk 😉 Politiker, men som ändå inte vågar ta upp Sveriges riktiga problem? Som person så tycker jag att han är en feg VIDRIG SVENSK som inte står för vad hans parti egentligen tycker och han som person är ingen människa att beundra.
 Däremot så gillar jag nog Jimmie åkesson som person, för att han kämpar för det HAN  tycker är rätt! Och det mina bloggläsare, det är värt att beundras!

(Visited 19 times, 1 visits today)

417 Comments

 1. Anonym november 11, 2010 at 7:34 e m

  fööörst! 🙂

  Reply
 2. Simone november 11, 2010 at 7:34 e m

  Ser fram emot fikat <3

  Reply
 3. sis november 11, 2010 at 7:35 e m

  WORD sötnos 🙂 <3

  Äckliga vänster.

  Reply
 4. Dezii november 11, 2010 at 7:35 e m

  Haha du e så söt 🙂 paoowwww kolla in bloggen sötis 🙂 <3

  Reply
 5. Anna november 11, 2010 at 7:36 e m

  jadu paow.. jag gillar dig, men jag gillar inte det du just skrev..

  Reply
 6. Elin november 11, 2010 at 7:36 e m

  Missa inte sista chansen att bli helgens blogg 🙂

  Reply
 7. Anonym november 11, 2010 at 7:36 e m

  ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzz. Snälla Paow!

  Reply
 8. Linnea november 11, 2010 at 7:37 e m

  Hej alltså jag tänker inte säga något om detta inlägg men jag undrar om du skulle kunna göra inlägg om hur man kan tjäna pengar på bloggen? det är många bloggare ute i sverige som försöker med detta varje dag och det skulle vara jättebra om du skulle kunna ge ut säkra hemsidor så man kan vara lite mer säker på att man inte blir lurad på pengar. 🙂 skulle vara kul!

  Reply
 9. Bajsmalins Oseriösa blogg november 11, 2010 at 7:37 e m

  Intressant inägg. Men.. Han heter Reinfeldt 😛 Ha det bra, hoppas att du blir frisk från magsjukan snart!

  Reply
 10. Tove november 11, 2010 at 7:38 e m

  Du vet väl att moderaterna vill ha privat vård va? Och dem vill inte att allt ska vara statligt?

  Reply
 11. Josefine november 11, 2010 at 7:39 e m

  Du verkar tro att invandrarfrågan är alla partiers enda prioritering? Att vara en duktig politiker handlar om att vinna över folket på sin sida och vara alla sina väljare till lags samtidigt. Bra eller inte – men så är det.

  Jimmy Åkessons sverigedemokrater vill inte att sverige ska vara med i EU. Jag menar herregud vem är han? Du har många gayvänner – han är emot äktenskap och adoption för homosexuella?! Hur fan kan du stödja en sån människa, jag hade inte velat vara din kompis om jag var bög. Jag förstår att du inte håller med om just den punkten men du hyllar ändå gång på gång på gång en människa som har dom åsikterna.

  Plugga på lite politik om du nu är så intresserad, och uttala dig sedan. Så kanske det går att ta dina åsikter på allvar. Herregud vad är det här asså, man ska stå för sina åsikter såklart men man ska inte fördumma sig själv alltför mkt.

  PS, stavas Reinfeldt 😉

  Reply
 12. Evie november 11, 2010 at 7:39 e m

  jag tror inte du vet allt som alla partier står för och gör, så du kanske borde ta reda på det innan du uttalar dig på det sätt du gör, och att reinfeldt är en vidrig person..? eeehh är han vidrig för att han vill välkommna alla i sverige och göra så att alla procentiellt för lika mycket i skatt vare sig man känar mycket eller ej.

  Reply
 13. sandra november 11, 2010 at 7:41 e m

  håller helt med dig och skulle aldrig få för mig att rösta på moderaterna! inte SD för den delen heller men de du skriver är verkligen HELT RÄTT!
  go paow! 😉

  Reply
 14. sdfsdf november 11, 2010 at 7:41 e m

  DET STAVAS TJÄNAR DITT JÄVLA HORLUDER

  Reply
 15. Filippa november 11, 2010 at 7:42 e m

  Alltså du har fan seriösa stavningssvårigheter. Hur gammal är du nu igen? Börjat skolan?

  Reply
 16. nellie november 11, 2010 at 7:43 e m

  Håller med dig.

  Reply
 17. Malin november 11, 2010 at 7:43 e m

  SÅ JÄVLA RÄTT PAOW! vi tänker lika hör jag 😀 goo for it! SD i riksdagen ! (y)

  Reply
 18. Amanda november 11, 2010 at 7:43 e m

  du kanske borde ta reda på fakta INNAN du uttalar dig på detta sätt? VARFÖR folk tycker att SD är ett rasistiskt parti? HMM kanske för at DOM ÄR ett rasistiskt part? Flera av deras representanter är före detta naszister, varför är dom fd nazister? inte för att de insåg att de va dumma i huvudet utan för att kunna vara med i riksdagen. En SD representant hade tidigare sagt ”jag vill flytta till ett land där det inte finns några invandrare” hahahah det måste vara ett skämt. anledningen till att sd INTE fick sin reklam publicerat är för att de räknades som hets mot folkgrupp samt rasism vilket är OLAGLIGT. Visst att dom tar upp EN bra fråga, det gör dom absolut! men på helt fel SÄTT. jag älskar din blogg paow, verkligen. läser den 40 ggr om dagen. men det du just skrev gjorde mig något så förbannad!

  Reply
 19. Elsa november 11, 2010 at 7:45 e m

  Hej! ska inte du träffa Foki nu när ni är i samma stad! <3333 (L)

  Reply
 20. T november 11, 2010 at 7:46 e m

  fan vad du sjönk efter detta inlägg. Du är inte så allmänbildad. Sen kan du inte stava reinfeldt heller, undra hur fan du uttalar det :S

  Reply
 21. emelie november 11, 2010 at 7:46 e m

  håller med josefine till punkt och pricka! vet inte om det finns så mycket mer att säga, bruden har helt rätt. Men du kan ju läsa vad SD står för egentligen! det är sånna som du som gör att SD kommer in, sånna som inte är pålästa,utan bara tycker att invandrare ska bort? nä läs på!

  Reply
 22. Carolina november 11, 2010 at 7:46 e m

  Ööh!? När du var liten och inte fick tandställning så var ju för fan inte moderaterna vid makten idiot…

  Reply
 23. Ena november 11, 2010 at 7:48 e m

  Moderaterna och SD är samma skit. Skatterna må va billigare hos moderaterna men märker ni inte hur kasst systemet blivit? Skolan är fan åt helvette, likaså vården. Välfärden kollapsar!

  SD kan INGENTING om politik, det dem försöker ”bekämpa” är invandring för att de tycker att de gös för mycket brott. TRO MIG när jag säger att det inte är nya invandrare som gör brotten. Det är folk som e födda här i sverige, men som har föräldrar som är invandrare, Allså lika mycket svensk som jag och du paow. Invandrarna som kommer nu är jävligt tacksamma för hjälper de får.

  SD kan inget om ekonomi, inget om välfärd, inget om medmänsklighet. De säger fina ord och allt låter bra. Men de är rasister allihopa. Ingen vet något annat om dem än att de vill ha ut invandrarna.

  Sossarna däremot, strävar efter gemenskap, rättvisa och välfärd

  Reply
 24. Angie In Turkey november 11, 2010 at 7:48 e m

  Hitler stod ocksa för vad han tyckte 🙂 Och nej, det är inte en dalig jämförelse.

  Reply
 25. Ems november 11, 2010 at 7:49 e m

  du är bara så jävla opåläst. Glad att du inte har rösträtt ännu bruden!

  Reply
 26. Anonym november 11, 2010 at 7:56 e m

  Jag har alltid gillat dig paow men nu sjunk du i mina ögon.

  Reply
 27. Anonym november 11, 2010 at 7:58 e m

  Så jävla rätt!

  Reply
 28. Anna november 11, 2010 at 7:58 e m

  voivoivoi

  Reply
 29. clara november 11, 2010 at 8:00 e m

  Inget rödgrönt parti, inte ens vänsterpartiet, vill att alla ska ha lika löner. Såklart att Lars Ohly ska ha ner betalt än någon som jobbar svart som diskare på en sunkig restaurang, han gör ju faktiskt ett jobb värt att tjäna pengar på. Hade Vänsterpartiet eller De Rödgröna fått majoriteten av Sveriges röster är det väl självklart att han skulle ha betalat mer skatt än de flesta, eftersom att han är en höginkomsttagare. Tycker du att de som tjänar mindre i månaden ska betala mer i skatt än de som tjänar mer? Är det inte rättvist att man betalar vad man har råd med i skatt?

  jag tänkte väl det..?

  Reply
 30. Anonym november 11, 2010 at 8:00 e m

  HOR RASIST. SJÄLV ÄR JAG SVENSK MEN HATAR RASISTER. HORA GÅ O KNULLA NEMO FITTA

  Reply
 31. emma november 11, 2010 at 8:00 e m

  Du är antagligen en av de mest PANTADE någonsin, inte konstigt att du hoppat av skolan och har noll framtidschanser… Om det finns något jag hatar är det när korkade människor uttalar sig om något de har noll koll på! Moderaterna är för att privatisera och sänka skatterna för de som jobbar..

  Reply
 32. hej november 11, 2010 at 8:01 e m

  herregud. Du är så politiskt obildad så att jag knappt kan tro det. Sen har förresten moderaterna halverat väntelistan till sjukvården. Du belyser det positiva med ett privatsjukhus, MODERATERNAS IDÈ.

  Reply
 33. elin november 11, 2010 at 8:03 e m

  fan paulina. jag började diggade dig ett tag där. men nu bevisar du att du är precis lika korkad som för ett år sen.. och lika korkad som du såg ut också. trist.

  Reply
 34. emma november 11, 2010 at 8:04 e m

  haha oh my..

  Reply
 35. Maria november 11, 2010 at 8:05 e m

  Du har så jävla rätt, bara korkade personer som inte vågar inse sveriges problem

  Reply
 36. Lola november 11, 2010 at 8:09 e m

  Gå och läs på mer gumman! Du verkar ha förstörd hjärnan av all alkohol där nere!

  Reply
 37. tina november 11, 2010 at 8:09 e m

  Rätt tänkt paow! Det är fan starkt att stå för vad man tycker, och det gör ju jimmy..=)

  Reply
 38. johanna november 11, 2010 at 8:09 e m

  Du har nog inte läst på så mycket om moderaterna va? Det märks! Du kanske då skulle vetat att detta citat ”- Varför ska de som jobbar hårt, och på så vis tjänar mer, betala mer i skatt? Ska det inte löna sig att arbeta?” är moderaternas nästan viktigaste fråga. Moderaterna har kämpat för jobben och det ska dom ha en eloge för. Du kanske inte heller visste att M också kämpar för privatisering av sjukvården, det du nyss hyllade i detta inlägg. Dom har plus detta många mer frågor, viktiga frågor, men hade du läst på det så hade du vetat det och inte försökt tryckt ner dom med deras egna punkter. Den enda som är en vidrig svensk, det är du.

  Reply
 39. Hanna november 11, 2010 at 8:10 e m

  1. Vänsterpartiets partiledare Lars Ohli är en man som står för vad han säger, han vill höja skatten, inte bara så att folket betalar, utan också han själv, han vill uppnå ett jämlikt samhälle och är också villig att bidra till det ( det är iallafall så jag har tolkat det)
  2. Antagligen inte, men det finns mycket annat de gör som är bra, Alla som åker bil vill ju inte förstöra miljön? Jag tror att de vill göra förändringar i samhället som de själva är villiga att ta konsekvenserna för.
  3.Det är väl inte staten som bestämmer om Tidningen skall publicera reklamen, utan den som äger tidningen som bestämmer, och han/hon/dem kanske ej vill stå för att ha publicerat denna reklam?
  4.Pga att SD är ett främlingsfientligt parti, Jimmie Åkesson har skrivit en artikel där han säger att islam är vårt största hot sen andra världskriget, är inte det diskriminerande? Sedan så är de emot invandrare inte invandringspolitiken som jag ser det.
  5.Det är klart att det ska lönas sig att arbeta, men gör det inte det? Även fast att man betalar mer i skatt om man har hög inkomst, så har man fortfarande pengar kvar, och + att man bidrar till samhället, är det inte värt att lägga en del av sina pengar på att bidra till välfärden så att vi alla får ett jämlikt samhälle, där vi alla har en chans?
  Jag tror inte att du är rasist, men jag anser att SD är ett rasistisk parti, Jag tror vi tolkar partiets mening på HELT olika sätt 🙂
  Kram

  Reply
 40. Emsan november 11, 2010 at 8:11 e m

  Skitbra sagt gumman

  Reply
 41. Sara november 11, 2010 at 8:11 e m

  Hur kan du hylla ett rasistiskt parti? Om du inte tror att dem är det läs på mer om partiet och deras grund och vad de står för. Slutar att läsa din blogg nu och tror att många kommer göra detsamma

  Reply
 42. amanda november 11, 2010 at 8:15 e m

  Hah, du vet väl att grejen med privatsjukhus är att de inte ägs av staten och är privatägda, alltså är det inte staten som styr över dem och de har alltså tillstånd att ta betalt för sin vård för att kunna driva sin verksamhet

  Reply