Vad menar jag?

Jag skriver detta för att försöka få somliga att förstå vad jag faktiskt menade i mitt inlägg om terrorbombare.

Jag drar inte alla musilmer, eller islamister, över en kam, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv. Och det svaret är ”aldrig”. Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända i Sverige. Och nu har det alla dessa ”rasister på Flashback” fruktat, det har hänt.

Och vem var det som hade rätt? Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Hör själva, vem hade rätt och vem hade fel? Dom som förlorade sin pappa, son eller man den kvällen det hände – vem har dom personerna att skylla? Jo, på svenska folket som låtit sig manipuleras. Rösta rätt så slipper vi sånt här (eller minskar risken) i framtiden!

Det här borde varit politikernas ”wake up call”! Förlåt att jag skriver om det, men jag blir så himla arg på er som skriver ”gå i skolan”.. Öhm, vad har mina åsikter med att jag ”inte gå i skolan” att göra? Jag är nog mer streetsmart än dom flesta 17-åringarna. För streetsmart blir man inte av att räkna siffror på ett papper. Jag kan se med öppna ögon. Jag blundrar inte för verkligheten. Visst skulle jag kunna skriva som Dessie endast för att vinna pluspoäng hos mina läsare. Eller så hjälper jag människor att få upp ögonen och rösta rätt nästa val. Eller är det för sent?

Plus en sak till. Jag förstår inte hur ni äckliga människor kan försvara det kräket som sprängde sig mitt på gatan, inne på DROTTINING-FUCKING-GATAN? Tänk om bomben hade smällt när han hunnit in bland mer folk, kanske du, din mamma eller din bästa vän hade dött? Ändå så kritiserar ni mitt uttalande och försvarar den äckliga, jävla, vidriga, själviska idioten som inte bara ville döda sig själv, utan alla andra i sin omgivning???? Det är såna som ni som får mig att tappa hoppet om livet. OMG.

Här är en kommentar jag fick. Läs den och tänk till lite kring vad sådana här händelser orsakar och framkallar för känslor.

elin här skriver:

Helt rätt! visst, alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema. Men what can i say, too bad…livet är inte rättvist och ni har ett eget land. Det är då absolut inte mitt fel, eller mina svenska vänners fel heller och ett helt land ska inte behövas dras ner pga. en religion vi inte ens använder oss av här!! Ut.

Posted in: Mina resor

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN! Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Early mornings
 • Nikki

  första kommentaren 😉 whoohohoho. älskar din blogg paow!

 • filly

  Alltså, du ska inte behöva förklara dig hela tiden ju
  Men jag håller med! Sjuk hela grejen.

 • filly

  Alltså, du ska inte behöva förklara dig hela tiden
  Men ja.
  Sjuk hela grejset. 🙁

  Puss paaaaaaoww

 • För ett svenskt sverige!

  Jag håller med helt! Tycker det är bra att du vågar säga sånt som många bara vågar tänka. TACK!
  Uppskatta det du har annars dra!
  Jag vill leva i Sverige. Sverige är ett kristet land med våra egna traditioner och värderingar. INGEN ska ta detta ifrån oss!!
  Ta seden dit du kommer annars ska du inte vara här!

 • Anonym

  Vi skickar länkningar till dig som beskriver att muslimer inte begår de flesta terrordåden?

 • Sandra

  Det du säger är så jävla sant ! Du ska verkligen inte behöva förklara dig hela tiden ! Det är folk som har problem och inte du !

  Puss på dig !!

 • Ida

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, du streetsmart xD vilket skämt :p

 • Kika gärna in på min blogg

  Du behöver inte förklara dig, skit i vad folk tycker och säger om ditt inlägg.

  http://nyheter24.se/nextinfashion/ankica/

 • Michaela

  håller med till tusen!

 • Marcus

  Ärligt talat jag blir fan kär i dig! Du är sådan sjukt vettig tjej!

 • M

  Men åk fking inte till våra länder på semester om ni vill ha oss ut så fucking gå själv ut från våra länder -.- och ha det såå kul i ”värmen” i sverige HAHA SUCKERS
  Ska jag säga att alla svenskar varken om det är barn eller vuxna eller gamlingar att ni är pedofiler och mördare? AHAHHAHA NI KLAGAR PÅ OSS SEN ÅKER NI PÅ SEMESTER I VÅRA LÄNDER!!! lol så jävla fucking FAIL!

 • Lissa

  Återigen baserar du ditt inlägg på din brist på kunskap. Visst har du rätt till en egen åsikt utan massa påhopp men när man väljer att yttra sin åsikt får man lyssna till andras åsikter. Du väljer att skylla på att han var muslim men han var en extremist som muslimer tar avstånd från. Han var lika mycket extremist som
  högerextremisterna o hornet som valde att utrota 6 miljoner judar för att han ansåg att han som renrasig var mer värd, dessa högerextremister är väl
  många kristna, alla?! Men jag som använder sunt förnuft inser att jag inte kan klandra deras religion utan val o sätt o vrida o vända o ljuga so
  är deras brott, inte att de är kristna. Samma sak när det gäller extremister som är muslimer o väljer att vara extrema. Du vet ju inte var Koranen säger så skyll inte på muslimerna o islam utan människan.

  • Bengt

   Hur kan det vara att 90 procent av världens konflikter har muslimskt ursprung. Det måste bero på att det är kärlekens Ideologi..

 • M

  Åk inte till våra länder, vi vill ju inte ha pedofiler där och mördare? 😉

 • M

  LÅTER DET RÄTTVIST? NEEJ OCH FUCK DEN där kvinnan SOM SÄGER ATT LIVET ÄR INTE RÄTTVIST, om livet inte är rättvist, så kan vi försöka åtminstonde göra det lite rättvist?

 • Maja

  Men vem är det som låter sig manipuleras egentligen? Det är du! Kan du förklara hur Jimmie Åkesson skulle kunna hantera denna situation bättre? Vad tror du skulle hända om SD hade vunnit valet? Tror du att det inte skulle kunna hända sådana här saker då eller? Jag fattar verkligen inte dina resonemang. Och förresten stämmer inte ditt påstående om att kristna aldrig utför terrordåd, läs på lite innan du skriver massa skitsnack.

 • Ninni

  Är du helt sjuk? vad kallar du de s.k. ”crusades” som de kristna utförde i typ 300 år? Det handlar fan inte om muslimer och icke-muslimer, det handlar om SINNESSJUKA och HJÄRNTVÄTTADE människor som utför något och sedan säger att de gör det i Allahs namn. Buddhistiska terrorister haha, vad kallar du rödskjortorna eller gulskjortorna i Thailand? Eller militärjuntan som mördade och våldtog rödskjortor en gång i tiden? Är inte de buddhister? Get your facts right, och sluta ge SD eloge för något DE SKAPADE. Om inte de stämplade muslimer som farliga och ociviliserade så skulle inte de som var sinnessjuka och hjärntvättade ha något att gå emot. Det är hat på hat, så sluta klaga och lev vidare. Sprid kärlek så får vi hoppas att saker och ting en dag ordnar sig.

 • Anonym

  du ska verkligen inte uttala dig om sånt där. blir ba tjafs

 • Anonym

  DE ÄR FORTFARANDE INTE MUSLIMER ELLER HAR NÅGOT MED ISLAM OCH GÖRA ! DET VAR EN VANLIG MÄNNISKA SOM SPRÄNGDE SIG INGET MED RELEGIONEN

 • Karin

  självmordsbombning förekommer mest inom islam, men krig, våld och övergrepp i religionens namn förekommer inom alla religioner.

 • malin

  Läste kommentarerna här, vadå ”våra länder”?? ni kommer ju till sverige hur som helst och tar med hela släkten och bara kräver att sverige ska ta emot er! Vi åker på semester i ”erat land” ja, men inte för att vi vill flytta dit FÖRALLTID, eller för att bomba oss själva mitt i en stor folkskara! patetiskt! ångrar inte en sekund att ja rösta på sverigedemokraterna! 🙂

 • Lina

  Till ”M” : Åker Paow till Afghanistan eller något muslimsktland? Är alla svenskar pedofiler och mördare. Hur många muslimer har inte våldtagit svenska flickor i sverige. Finns det inte muslimska mördare? Jo! Finns det svenska självmordsbombare? Nej precis, och oroa dig inte vi hade aldrig fått för oss att ”semestra” i ditt land:)

 • July

  Idioti är inget unikt för muslimer eller invandrare. Allting inom islam går emot allt som kan förknippas med självmordsbombning. Och som jag sa, idioti är inget unikt för invandrare. I ett annat land är du också invandrare. Hata inte invandrare eller muslimer, hata människor. Det är människan det är fel på, inte någons tro. Så döm inte någon för att den är muslim, utan lär känna personen bakom religionen. Jag stöttar absolut inte sånt här, tycker det är för jävligt, men man ska inte klandra islam. Hata inte invandraren, hata människan. Och vad hade du gjort för att förhindra detta, om du haft möjligheten? Hade Reinfeldt kunnat göra något egentligen?

 • n

  Ska själv flytta från Sverige när jag blir myndig vill verkligen inte bo i ett kallt land där nazister tar över hela landet! GRATTIS TILL DIG PAULINA DANIELSSON DEN FRAMTIDA NAZIST-LEDAREN 😀

 • rabatt

  faktiskt så finns det kristna självmordsbombare i Frankrike b la. Ta reda på lite fakta innan du yttrar dig om något du bara tror, det får folk som läser din blogg att ta dig oseriöst.

 • My

  behöver kanske sluta släppa in allt jävla skräp i sverige?

 • Star

  M: Helt ärligt, så tror jag inte vi gråter om vi inte får åka på semester i ”era länder”. Som du kanske vet så väljer vi svenskar att åka till länder såsom Grekland, Spanien och Thailand. Ofta man ställer sig inne på Ving och ens funderar på att åka till Irak för att sola en vecka. Där får man inte ens sola i bikini för att det är mot lagen.

 • Sofie

  Är det inte skillnad på att åka på semester som man BETALT för och spenderar pengarna på semesterorten än att komma en somalisk familj med 14 barn och kräva livstids försörjning? Samt ställa sig utanför arbetsmarknaden genom att bära kläder som inte passar in här? Kamma till er. Tänk om, tänk rätt.
  Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer….

 • M (till malin)

  Kul för dig att du inte ångrar, men vadå ni åker visst till ”våra länder” och våldtar barn? Same shit, förstör man ett barns liv så samma som dödat ett barn eller fler 😉
  ÅK INTE TILL ”VÅRA LÄNDER” TACK, VI VILL INTE HA AIDS FRÅN ”ER” OCH PEDOFILER OCH MÖRDARE :S

 • Robin

  Jag brukar vanligtvis inte kommentera sådant här. Men eftersom jag hade bekanta som var i närheten av hela skiten som hände i sthlm. Så är jag lika berörd som dom som faktist var där när det hände.

  Jag håller med om vad både du och Elin skrivit. Och tänk om han lyckats spränga av alla sina rörbomber, sedan hade han tydligen en ryggsäck full med sprängmedel också.

  Då hade det kanske varit 20-30 döda och minst lika många skadade i sthlm istället bara för en död självmordsbombare och 2skadade.

  Själv har jag fått nog av allt ihop. Jag drar inte heller alla över en kam (och nej, jag är inte rasist. Läs min/våran blogg INNAN ni dömer mig). Jag är inte rädd själv, men jag är där emot rädd för min familj och mina vänners hälsa.

  Det är liksom rätt uppenbart att det här kommer att hända igen. Och inom en snar framtid också. Hur många människor ska behöva dö innan regeringen och Fredrik får tummen ur röven. Jag bara undrar.

  Sedan Paow, får du ju också tänka på en väldigt viktig sak. Majoriteten utav den svenska befolkningen har blivit hjärntvättade sedan lågstadiet. Sen har vi politiker och PK media på det.

  Så jag är inte ett dugg förvånad att det gått som det gått. Sverige ligger typ 20år efter andra länder vad det gäller, ja, gissa vad. Ämnet som inte får diskuteras. För då är man rasist.

  Jag har väldigt länge funderat över hur jag kan vara en rasist enligt aftonbladet. Jag har idioler som MJ, Bruce Lee, Mohammed Ali (som är muslim nu mera), david chapel (också muslim), Michael Jordan och Slash.

  Jag har flörtat med tjejer av olika religion och etnisk bakgrund (jag vart till och med nästan ihop med en tjej som var halv afrikan). Jo det ska jag tala om, jag är rasist för att jag vill ha en förändring.

  Jag anser INTE att vi haft en sund utveckling utav Sverige på något plan. Och då gäller det inte bara invandringsfrågorna. Utan om ekonomi, jobb, utveckling och investeringar också. Men jag behöver inte gå in på det där. Allt finns att läsa för dom som är intresserade.

  Och just det. En sist grej. Du bör nog se till att tänka över din egen säkerhet Paow. Med tanke på att det finns personer som mer än gärna VILL känna sig provocerade. För dom är ett människoliv noll värt.

  Tack för mig.

 • Chriz

  M, SD2014!
  Nej men, haha du förstår väl att det är såna som du som skapar eran definition av rasism?
  Jävla idiot, vi åker på semester utomlands, medans ni sviker erat egna land genom att rymma. Vem failar?
  Du pratar VÅRAT språk, får VÅRA pengar, får VÅRAN livsnöje, så jag tycker du kan ta och hålla käften och vara tacksam över vad du har fått.
  Fyfan vad jag ska åka till något land någon gång, bete mig som ett rövhål sedan kalla folk för rasister.
  Snart kommer det bli som det är i Ryssland idag, ni kommer bli slaktade av missnöjda svenskar som har tröttnat. Och helt ärligt så förstår jag dom till en viss del.

  Alltså jag kan inte sluta tänka på att VI failar, haha du pratar vårat språk(halvt) sedan klagar du på skiten? Håll din jävla käft stängd då och flytta? Simple as dat, eller är det för jobbigt?
  Du är skyldig Sverige ditt LIV, varenda invandrare som kommer från ett U-land/krig är skyldiga Sverige sitt liv. Och ja, så är det. Ändå ska ni bete er som fucking jävla idioter. Var lite tacksamma istället förfan.

  Och ja, snälla kalla mig rasist. Ni som inte har en jävla aning om vad rasism betyder kan väl kalla mig det, go for it.
  Kom gärna hem till mig efteråt, och ät lite latino-mat som min far från Uruguay har lagat. Trattfanskap.

  Följ min nya träningsblogg, allt från thaiboxning till skrotlyftning!

  http://chriz.myshowroom.se/
  [Under konstruktion]

 • M (till mY)

  Oj da, då borde dom kanske slänga ut dig du var ju tydligen skräp :O ?
  som har aids och våldtar 3 åringar? USH UT MED SKRÄP SOM DIG!

 • Amanda

  Ska ALLA svenskar sluta åka till Thailand då bara för att vissa svenskar åker dit och köper billiga horor och små pojkar och våldtar dom?
  SD tjatar om yttrandefrihet hela tiden, men religionsfrihet då? Är det bara för folk med rätt religion?

 • Maja

  My – vad fan menar du med det uttalandet? ”allt jävla skräp” Vi borde kasta ut sådana som dig istället så blir Sverige ett bättre ställe!!

 • Elin

  Blir så jävla trött på er idioter över som inte förstår hur Paulina tänker. Och som får Paulina till en rasist? Vad är det? Sanningen är precis den hon berättar för oss. Det finns inte ens ord till detta, vart är världen påväg? För att vi har målat av deras gud blir vi bombade? Dom skall straffa hela Sverige för detta. Det är så jävla fel. Sverige är ett land som har varit fred väldigt länge nu, det känns så läskigt att gå runt och vara rädd för vad ska hända i framtiden, rädd för att bli bombade och typ få krig? Blir så jävla arg, finns ingen anledning för er andra att försvara detta och se helt fel bild av det Paulina förklarar.

 • Anonym

  han bodde ju förfan inte ens i sverige utan i england .. så skyll inte på svenska-blattar .. o-m-g

 • Amanda

  Aven om det inte finns kristna sjalvmordsbombare som vi hort talas om, sa har det gjort sa oerhort mycket fruktansvart i kristendomens namn. Och det borde du veta om du ar allmanbildad.
  Hur kan du uppmana flera tiotusentals tonaringar att rosta pa ett sadant rasistiskt parti som SD? Tror du att Sverige hade blivit battre med ett rasistiskt parti som bestammer?
  Det ar ju inte sa att de muslimer och invandrare som lever har idag blir lugnare och gladare av det fientliga sattet som sadana som du bemoter dom med. Dom har redan fordomar mot sig sa det racker.
  Jag forsvarar inte det acklet som menade att doda sig sjalv och manga andra i Sthlm haromdagen, men det finns extremister inom ALLA religioner sa kom inte och sag att kristendomen skulle vara battre an islam eller nagon annan religion.
  Hur kan du bara tro att du, jag, och alla andra som ar fodda i Sverige, in i kristendomen och med vit hudfarg skulle vara mer varda an de som flyr hit ifran ett land fullt av krig och svarigheter?! Det ar bara sjukt.

 • min idol ´paaaow ´ hahaha

  du är sjuk haha .
  varje gång du skriver nått inlägg så missförstår man dig för du utrycker dig riktigt konstigt .
  sen går du och skriver i nya inlägg och försöker förklara det bättre och så men du gör det bara värre
  jävla svenne
  fucking inte muslimer och alla dem som gör skit hha , som i dem andra kommentarerna håller jag med , åk inte på semester till andra länder , du är patetisk

 • Kristina

  Vare sig man är muslim eller kristen eller gud vet vad så får man anpassa sig efter det landet man flyttar till. Man kan inte kräva att ett land ska ändra kultur och historiaefterlevnad pga att ett nytt folkslag flyttat dit. Allt detta handlar om att kulturerna krockar sen finns det extremexempel…

 • Sandra

  Men fortfarande så kan ni inte dra alla muslimer över en kant.
  Det finns hundra tals oskyldiga muslimer i sverige som får så jävla mycket skit av oss svenskar.. och det är jävla onödigt.
  Tänk hur många svenskar som har dödat, våldtagit och misshandlat.. dom skiter ni i.
  MEN så fort en muslim gör nåt, då drar ni alla över en kant.

  Det är sinnesjukt.

  Det HAN gjorde var fel.. men det var EN person.. inte alla muslimer i sverige.
  Alla oskyldiga muslimer här i sverige skäms över det som har hänt!

 • Anna

  Jag tror inte att någon försvarar den personen som bombade sig själv, utan dom/vi försvarar de muslimer/invandrare som får ta skit för det. Jag tar åt mig av att du skyller på oss som inte röstade på SD, det är knappast mitt fel att en förtryckt invandrare visar sitt missnöje genom att bomba sig själv, bara för att jag inte är en jävla rasist och vill rösta på SD.
  Tror att det var du som skrev, i ett svar på en kommentar igår, att Sverige är ett neutralt land. Det är en lögn. Sverige har hjälpt USA med att transportera fångar till mellanöstern, Sverige hjälpte USA att invadera Irak, och som du kanske kan läsa själv i kommentaren du publicerade, så finns det svenska soldater som är och krigar i Afghanistan.
  Det är självklart inte rätt att spränga sig själv på öppen gata, men det är inte heller rätt att skylla allt på muslimer. Du kanske har hört talas om Knutby-morden? Det kallar jag kristen extremist. Alla kanske inte är extrema på samma sätt, men det finns extremister i alla religioner, kulturer och länder och det beror alltså inte på ursprung eller religion, utan det är sjuka människor som gör sånt!

 • M (till mY)

  Chriz, tyvärr kan jag inte flytta just nu för jag är 15 år? Äh? bara för du lever på socialbidrag betyder det inte att ALLA INVANDRARE gör det? Min pappa är en av de rikaste männen i Egypten (där jag kommer ifrån) Och vadå vi rymmer därifrån? Mina föräldrar kom hit för Jobb andledningar (BUSNIESS).
  Jag tänker inte säga tack till varenda svensk bara för att jag bor i Sverige? Det är ju som vilket land som helst? och plus att MÅNGA SVENSKAR bor i Egypten har bott där i 2 år och det finns hur många svenskar som helst.
  Sucker jag tänker inte tacka nån för nått jag är inte er slav jag bor i Sverige med MINA föräldrars pengar och jag förstör inte samma som om jag skulle leva i Egypten? eller vilket land som helst (förtuom länder som har krig då)

 • Amanda

  Sen ska de som far komma in i Sverige bete sig hur som helst, det ar ju en sjalvklarhet. Men dom ar da fan lika mycket varda som du och jag och fortjanar en nystart lika mycket som vilken svensk som helst.

 • M

  det var till chriz inte till my 😛 skrev fel

 • F

  För det första så hör ni inte ett skit om vad muslimerna gör för bra saker. Det är alltid det värsta som media tar ut. Om du paow kanske kunde insätta dig lite mer innan du skriver ett tal om si och så så kanske du kunde läst att hela hans familj är imot det och de säger själv hur kunde han göra det mot sverige som hjälp och tatt imot oss. Det är inte om religonn, när ska folk fatta detta! Det handlar som sagt om människor som är psykiskt sjuka som tar en bra religon och gör det till sydabockar. De är inte muslimer då är galna personer som utnyttjar och smutsnar ner islam och de vettiga folket från dess. Som sagt hur kan ni svenskar åka till Turkiet, egypten och älska våra länder. och sen komma hem och vräka ner en massa dynga på muslimerna. Om ni nu inte gillar muslimer då hör ni väl ta mig fan inte hemma ens i deras länder. Åk till tyskland, danmark, norge men åk inte då och bada och njut på folkets bekostnad i de muslimska länderna och sen kom och bete er som rastister som klankar ner på människor som inte ens har det att göra.

  det e inte muslimer och har inte nått med dem att göra. Det är väl personen i sig som gjort det. Om en svensk skulle göra det skulle ni inte säga samma sak. svenskar gör vl minst lika mycket det är bara att media inte skriver sån skit om kristna eller vita! Och så är det! Men tro fan inte ni är rentvättade änglar för det är ni inte. Vem sköt inte ner människor med annan bakgrund om inte en svensk. Vad är han för er? En hjälte? Eller en mödare från ett land kallar sverige!
  Och malin om nu sverige hade haft krig och svårigheter hade du inte själv velat komma till ett land som inte har krig, svält eller våld? Tror knappast du hade stannat kvar här då. du hade åkt fort som fan och bett om hjälp så som invadrana gör. Och ja vi är alla människor och vi gör alla fel. Att fela är mänsligt att förlåta är gudomligt.

 • Bettan

  Kristna har gjort vedervärdiga gärningar i guds namn så länge religion har funnits. Vi har dödat, lemlästat, torterat, startat ”heliga krig” hela tiden. Men det är klart, vi har ju en ”vettig” religion. Våran bibel är ju sååå rumsren. Eller? Dra inte ett folkslag över en kam för att en extremist galning gör något oförlåtligt! KROSSA RASISMEN!

 • nora

  Jag försvarar inte den sjuke jäveln som gjorde det här, helst önskar jag att han överlevde explosionen så jag kunde kasta ner honom i en köttkvarn, men SD är inte lösningen. Snarare förvärrar dom allt. Det har ju inte hänt sånt här i sverige innan SD kom i riksdagen. Hänger ju antagligen ihop.
  Jag vet inte. Men än sak jag blir jävligt lack på är att det just är en invandrare som gjort det här (för han var väl det?) Vi låter honom komma till vårat land och ger honom trygghet, ett jobb och en chans att leva, som han inte hade i sitt egna sönderbombade land, så kommer han och bombar sönder oss och säger att ”våra barn ska dö”? Men det finns så många snälla och härliga invandrare, så jag hatar sådana här som kommer och förstör ryktet, förstör vårt land.

 • Amanda

  Jag är muslim och jag tänker inte fan bry mig om VARENDA MUSLIM som gör något fel? Tror du alla muslimer är släkt eller vafan andras mamma eller? jag är 14 årig tjej så hur fan ska jag ha koll om alla muslim sköter sig i ”erat land” eller inte? MOVE ON BITCH! SHIT HAPPENS, THINGS GOES WRONG BUT LIFE MOVES ON BICTH! 😉

 • Melissa

  Muslimer är så onödigaaaaaaaaa, åhhhhhh..

 • Anna

  men SNÄLLA lilla dumma flicka! hur hade du kännt om ett annat land hade kommit till sverige och börjat kriga och dödat en massa oskyldiga människor?? De e precis vad vi gör när sverige är med i kriget!!
  De vi får tillbaka (som nu hände i stockholm)förtjänar vi..
  Så snälla du e så jävla omogen och dum så kossorna stannar.Läs en bok och börja skolan !!

 • moa!

  Ja, men du Elin? Du säger att de straffar hela Sverige för att vi avbildade deras Gud. För det första är det fel, vi avgudade Mohammed, deras profet. För det andra, straffar inte vi hela religionen islam genom att skylla detta på alla muslimer? Det finns extremister i varje religion, alla uttrycker sina åsikter på olika sätt. På 60-talet så var det en kristen sekt i Afrika som tog massjälvmord och dödade massa oskyldiga människor, vad är det då? Jag försvarar inte honom, eller vilken annan självmordsbombare men att dra alla över en kant är precis vad ni gör.

 • Chriz

  Bettan, måste jag verkligen?
  Det gjorde vi på medeltiden, både kristna och judar. Men inte idag.
  Klart det finns folk från alla religioner som har skruvar lösa, men inte fan hittar man nån liknande grupp som Al-qaida.

  Så, det innebär alltså att Koranens terrorister är lika smarta som kristna var för 500 år sen, eller hur? Tror det räcker, den som inte vill förstå behöver inte göra det. Orkar inte sitta och argumentera med småbarn.

  Och visste du att dom muslimska extremister kan jämföras med Hitler himself?
  Dom samarbetade nämligen tillsammans i andra världskriget.
  kthxbai

 • Alexander

  OMG det märks att du inte är allmänbildad, din idiotiska efterblivna människa. 1. jag är INTE muslim. 2 Dom kristna hade något som kallas för korståg där man gick runt i europa och MÖRDADE alla som vägrade att konvertera till kristendom, hur är det inte som det som självmordsbombare gör idag?! Så ta reda på Fakta och lär dig historia innan du talar.

  TÄNK LITE SJÄLV MÄNNISKA! TRO INTE PÅ ALLT MEDIA SKRIVER DIN IDIOT! t ex, det fanns människor som arbetar i försvarmakten som VARNADE sina nära och kära om det här INNAN det hände. FÖRSTÅR DU VAD DET BETYDER ELLER? ATT SVENSKA REGERINGEN VISSTE OM DET HÄR MEN LÄT DET HÄNDA!! tänk själv ditt inavels barn FFS.

  HUR KAN DU VARA SÅ DUM?! tror du helt seriöst att muslimer blir glada över det här? nej inte ens 90% av muslimerna är glada över det här. Muslimer HATAR självmordsbombare för att dom för dåligt rykte över islam, varför tror du annars att han som sprängde sig själv i stockholm vart utslängd ur flera islamiska rörelser för att han var för extrem. DIN NAIVA INKOMPETENTA JÄVEL!!

  DIN BLOG ÄR SÅ STOR SÅ ATT FOLK TROR PÅ DET DOM LÄSER HÄR! SÅ DU HAR ETT VISST ANSVAR! TA REDA PÅ FAKTA INNAN DU SKRIVER NÅGOT DIN DUMMA JÄVLA FJORTIS HORA FFS

 • Tobias

  Nu är det muslimernas tur att jagas utav folket och sättas i bur.
  På 1900 talet var det judarna.

 • H

  Hat löser inte ett piss, Sluta vara så negativa. Ninni, Jag håller med dig, sprid kärlek~
  Felsökning hittar fel, Lösningssökning hittar lösningar, och det är inget annat än hat och viss media som övertygar folk att va emot invandring, Se det som en bra sak istället.

 • Carrooouw

  Åh, är du och ni dumma i huvudet?

  SVENSKAR ÄR RASISTISKA SERIEMÖRDARE! Det har ju funnits TVÅ ”lasermän” i Sverige nu. Personer som åkt runt och skjutit invandrare i syfte att döda. Alltså måste ju detta vara typiskt svenskt… eller hur!?!?!?!?!?

  Vissa är så jävla tröga, du är så hjärntvättad Paulina. Se dig omkring och se allt sjukt och fel som svenskar har gjort genom tiderna istället, är du likadan alltså? Är det någon som kännetecknar svenskar? Du säger att du inte drar alla över en kam, men det är ju exakt det du gör, eller hur?!

  Håller med många andra, skaffa dig en faktabok – läs den och väx upp!

 • Amanda

  ISLAM har INGET med självmordsbombare och göra! när kan ni börja fatta det?
  ALDRIG. synd….
  I Koranen står är det HARAM att döda nån eller ta självmord blabla om man dödar sig själv är det som om man dödat hela folket eller vad man kallar det?

 • Snookie - Perfection since 1992

  Alla har rätt till sin egen åsikt, och jag tänker inte komma och kritisera din, dels för att du har rätt i att man sällan hör om kristna självmordsbombare, haha. Och en annan sak är att anledningen till att man inte hör om buddhistiska självmordsbombare är för att det går emot våran tro.

  Ang. dessa extrema islamister, så står det i koranen att man ska sträva efter att få andra att bli islamister också, det står att den som strider i Allah’s namn för att sprida budskapet, den kommer till Allah när den dör. Det är det så kallade Djihad, det heliga kriget. Måna islamister, de så kallade extrema, tar detta väldigt seriöst och gör som idioten i sthlm. Men att dra alla över en kam är fel, precis som du säger, men att endast rensa ut extremister är väldigt svårt, då det inte står tatuerat i pannan på dom 😛

  Och en sista grej, ang. kommentaren du har tagit med i ditt inlägg, så vill jag bara berätta en sak för tjejen som skrev den, och även för dig då paow, om det är något du inte vet, soldaterna som vi har i Afghanistan är inte där för att kriga. Vi har endast fredsbevarande styrkor där, som alltså är där för att hjälpa, inte förstöra något, eller döda någon eller liknande, så att säga att det vart därför terrorbombaren i sthlm gjorde som han gjorde, anser jag vara väldigt långsökt, även om jag självklart inte vet vad som rörde sig i hans vrickade skalle.

  Det var bara det jag ville säga, puss på dig! <3

 • maja,

  Men bara så jävla bra skrivet!!!!!!

 • sara

  du verkar ju fortfarande inte förstå. då kan man ju lika gärna göra statistik på ”det är flest blonda som gör brott, men fler brunetter än rödhåriga” . islam står inte för sånt. jag är inte muslim, men jag vet ändå att inte islam står för sånt. ingen kan försvara den här människan, det kunde ha gått hur illa som helst, han var en idiot och jag är inte ledsen över att han dog, utan över de som blev skadade. men du drar ju alla över en kam. då kan jag lika gärna dömma dig för någonting clark olofsson har gjort.

 • E M E L I E R E S E R ! ! !

  förstår hur du menar, men det är en sjukt svår fråga ändå…

 • SD

  TAKK, for at det enda finnes vettige svensker her i Sverige! Jeg har bodd her i flere år nå, og flytter tilbake til norge til sommeren! Jeg har bodd i flere land, både i europa og asia, men Sverige og den svenske regjeringen har gjort meg rastistisk!NETTOPP fordi at de er såå redde for å bli tatt for å være rasistiske!Hvorfor skal det være et flerkulturelt land?Hva er fel med den SVENSKE kulturen?det som skjer er at den blir helt bort, fordi man er så opptatt av å ta vare på alle de utenlandske kulturene. Vi har vel aldri søkt om å få bygge kirker i mellomøsten, når man drar til disse landene respekterer vi deres lover og regler- det er det vi ber om tilbake! syns vi skal fokusere mer på å ta vare på det som er svenskt, og de som bor her i Sverige får leve etter svensk kultur, svenske lager og svenske regler!!
  Ta Danmark som et godt eksempel!De var kritiske til at det danske folkepartiet skulle få makten, men er nå ett av de landene hvor største delen av folket er enige!
  Jeg er livredd for at Norge skal bli som Sverige, og er sjeleglad for at Fremskrittspartiet har fått så stor innflytelse i den norske regjeringen!
  Jimmi Åkesson som statsminister! Bra at en så kjent blogger tør å ta opp et så stort samfunnsproblem!

 • N

  Get your shit straight och sluta gråta för att ”buhhuu alla är rasister”
  Och dra tillbaka till ert egna land i fall ni ska klaga på vårt land? Ja menar, härre gud… Håller med Paow till hundra. I alla fall nån som kan tänka realsitiskt. Allt ska vi göra för er men vad fan får vi tillbaka? AAAAAAARGHHH

 • sandra

  du är så jävla smart asså , seriöst du är så jävla bra paulina 🙂
  du har så jävla rätt i vad du skriver synd bara att det finns vissa som inte förstår hur du menar.
  det är sjukt att det ska finnas sånt här , behöva vara rädd att någon jävla alqaida ska spränga överallt ..
  jag håller iallafall med dig och förstår vad du menar .
  ha världens bästa dag !
  kram

 • angelica

  Jag har för mig att det står att muslimerna ska ta över världen i Koranen.. eller har jag fel? Någon som fattar vad jag menar med det?!

 • Linnea

  Då tycker jag att Thailand ska förbjuda alla svenska turister, för det finns en liten del svenskar som åker till Thailand för att köpa sex av barn. OCH DOM MÅSTE STOPPAS!!!! No more solsemester för vintertrötta svenskar!

 • roza

  Sista gången jag läste din blogg, och jag hoppas att det är många fler som läser den för sista gången. Du är vidrig på alla möjliga sätt och jag menar det från djupet av mitt hjärta. Jag hoppas att du ser till att din kära pojkvänn som också är ”blatte” måste lämna Sverige.

  //Från en muslim

  Svar: Hej Roza, muslim och icke läskunnig… Varför klarar inte du, som skriver och verkar förstå svenska utan problem, av att förstå vad jag skrev. Skrev jag att vi skulle kasta ut alla invandrare? Eller alla muslimer? Jag förstår inte vad det är för fel på personer som du som inte klarar av att läsa mer än en rubrik eller ett stycke innan ni blir förbannade och börjar skrika. Försök i stället göra något bra av situationen. Ta avstånd från extremismen, klart och tydligt i stället. Det ger dig mer trovärdighet.

 • Lissa

  Skrev en kommentar men den verkar ni ha valt att inte publicera, varför förstår jag inte. Då det var min åsikt och gick inte till angrepp mot någon. Paulina har självklart rätt att yttra sin åsikt men då måste hon kunna ts att andra väljer o yttra sin. Jag hatar när folk skriver fula saker i kommentarerna då de inte leder till ett skit.

  Det jag blir trött på är att varenda muslim måste försvara sig o sin religion gång på gång när en extremist som är muslim begår ett brott, en
  människa som har en psykisk störning, råkar vara muslim och idiot och då måste alla muslimer o
  invandrare helt plötsligt
  vara dumma i huvudet o religionen är ond?! fel!
  Kom ihåg att det finns extremister, högerextremister som begår brott, anser att det är fel o vara allt annat än ”renrasig” dessa människor var och är många kristna. Extrema människor som ansåg att deras folk deras syn på saker o ting som råkade vara kristna utrotade 6 miljoner judar. Är kristendomen då också ond? Nej för det var extrema människor som valde o begå hemska brott inte religionen!! Sluta klandra varenda muslim o invandrare om
  ni inte klandrar varenda kristen för det som hände då. En
  människas handling präglar inte varje troende osv. Jag är muslim och jag har fan inte gjort nåt fel!

 • Sofia

  Visst, det kanske inte har hänt att en kristen eller buddhist har sprängt sig själva eller andra.. Däremot finns det tusentals vidriga grejer som kristna har gjort, till exempel? Våldtagit småbarn, mördat folk osv. Hur ofta läser man inte om såna sektpsykfall? Jo, jävligt ofta. Hur många gånger har det här hänt, där en muslimsk extremist självmordsbombar i Sverige? EN gång.
  De kristna är alltså mycket värre, eftersom de har gjort såna här grejer många fler gånger..

 • sanna

  Riktigt bra skrivet. Tror det är dags att börja lyssna mer på sd nu.

 • J

  Tycker att ni som kommenterar INTE har ngt att uttala er om förran ni sjävla har varit med om en terroratack! Jag lever med denna redslan varje dag efter att jag var med om ett. Tänker du när du sitter i tunnelbanan och får besked om att det är signalfel, at det kan röra sig om ett angrepp? är du rädd för att gå på NK för att där rör det sig mkt människor?
  Nej, inte alle muslimer är terrorister, men ALLA terrorister är muslimer!

 • sara

  du har så jävla rätt i det du säger, vad hade hänt om vi kom till e.x irak och sa att dom inte fick sjunga nationalsång för att vi tycker de är rasistiskt mot oss, jo vi hade blivit skjutna.. det har gått över styr, jag säger verkligen verkligen inte att de är fel på alla invandrare.. vi har tagit in dom i landet för att dom har krig i sina egna land, så kommer dom hit och försöker börja göra krig eller vad det är många ut av dom gör, vi har slutat sjunga sveriges national sång pga att dom känner att de är rasistisk, de har/är tom planer på att byta svenska flaggans färger, svergie har gjort nästan allting för dom.. nått som stör mig mkt de är i skolor är de ofta ”blattetjejer” som är dom kaxiga och svenska ska visa respekt, det är också helt fel.. det är vårat land vi ska inte behöva vara rädda för att vi har tagit in dom hit.. jag tycker ärligt talat om dom bryter mot lagen en gång så får dom åka till sitt hemland igen, för annars kommer det bara bli värre och värre, vi komma inte kunna föda barn trygga hit.. du har helt jävla rätt,

 • sara

  du har så jävla rätt i det du säger, vad hade hänt om vi kom till e.x irak och sa att dom inte fick sjunga nationalsång för att vi tycker de är rasistiskt mot oss, jo vi hade blivit skjutna.. det har gått över styr, jag säger verkligen verkligen inte att de är fel på alla invandrare.. vi har tagit in dom i landet för att dom har krig i sina egna land, så kommer dom hit och försöker börja göra krig eller vad det är många ut av dom gör, vi har slutat sjunga sveriges national sång pga att dom känner att de är rasistisk, de har/är tom planer på att byta svenska flaggans färger, svergie har gjort nästan allting för dom.. nått som stör mig mkt de är i skolor är de ofta ”blattetjejer” som är dom kaxiga och svenska ska visa respekt, det är också helt fel.. det är vårat land vi ska inte behöva vara rädda för att vi har tagit in dom hit.. jag tycker ärligt talat om dom bryter mot lagen en gång så får dom åka till sitt hemland igen, för annars kommer det bara bli värre och värre, vi komma inte kunna föda barn trygga hit.. du har helt jävla rätt..

 • k

  Det finns massa kristna terrorister. Jävla idiot. Gå till skolan.

 • Anders

  Visserligen tror jag din manager skriver inlägget men tänk om alla flickor i din ålder hade denna insikt, då kanske det fanns hopp för nationen!

  Tyvärr är fjortisarna mer intresserade av smink, sex, mode och supa – denna genererade och förlorade genaration, och allt den rasistiske Judens intresse som öppnade pärleporten till vårt land för den muslimske hunden.

 • eh

  Chrix lilla vän snälla dämpa dig.
  Du pratar VÅRAT språk, får VÅRA pengar, får VÅRAN livsnöje.

  Rättelse då älskade lilla gubben.

  Vilket språk ska de annars prata? Ni förstår ju inte deras språk så klart de måste lära sig svenska då? Eller du kanske pratar nått låtsats språk??

  Våra pengar. De flesta jobbar som vanliga människor. svenskar som invadrade och tro det eller ej men de flesta invadrare kan jobba fler timmar er svenskar. Och visste du att flyktningar får betala en summa för att de får bo här som våra länder betalar. Så nej vi tar inte era pengar. vi tjänar dem som alla andra gör. Inget gess gratis kära vän och det borde du väl med förstå eller??

  Får våran livsnöje?
  Eh va? eller ska jag säga comó?? Säger du så om din egna far med? För jag tror bestämt han pratar spanska då och även han vart tvungen att lära sig svenska??

  hur kan man svika sitt land om man åker ifrån det pga av rädsla? Vakna upp varje dag och hoppas att man överlever denna dag. Chile din pappas grannland ”rymde” man från vår psykiskt sjuka ledare som ville döda oss. Och jag kan proad säga att VI inte har svikit vårt/ mitt land. Va skulle du själv göra? Leva i skräck eller försöka fly??

  Inte så men tycker du inte själv att alla turister beter sig som rövhål och inte så. Ni underbara svenskar har inte ett bra ryckte bland våra länder runt om i världen att va tysta och goa turister. Utan mer alkhol problem som öppnar bena och beter sig allmänt grisigt.

  Ja vi är skyldiga sverige tack för att våra liv fortfarande är i liv. Men vi är inte skyldiga sverige våra liv. Det är inget land det är bara ett land för fuck sake. Det är intne gud det är ett land där folk bor.
  Alla människor bor tillsammans på jorden. Va fan bråkar vi om. mitt land, mina pengar mitt mitt mitt. Kom igång alla! Sluta va så jävla goister och va tacksam att vi kunnat göra nytta istället. Oh nej, att spränga folk är ta mig fan inte okej nånstans. men det har inte med religon det har att personen är helt jävla fuckad i sitt jävla huvud !! Har inget med religon, har inget med svart, vit , blå, rosa och lila hudfärg. Det har med och fatta och snälla inse lite fakta att det handlar om den människan är dum i huvet och tror och blivit helt lurad av fler sjuka människor som tror att mord är lösningen.

  Peace love n respect! fatta va långt vi hade kommit med detta!

 • k

  Varför ville han göra det? FÖR ATT VI BEHANDLAR MUSLIMER SOM SKIT.
  Vi åker till deras land med vapen och sedan blir vi förvånade när de gör samma?

 • rebecca

  DU har till VISS del rätt, men bara för att en självisk idiot jävel sprängt sig, ska du då dra alla invandrare över en kant?? Ska då ALLA invandrare behöva lida för det? För att EN idiot jävel som nog är lika mycket hatad utav invandrarna som bor här som svenskarna?
  Det tycker i alla fall inte jag låter rättvist….

 • Kristina

  man drar inte alla över en kant, alla vi är människor och vi är lika värda. Finns ingen som är mer värd än någon annan. Men det mannen gjorde det var fel för så gör man inte, ska han bomba sig själv ute där folk finns runt omkring så kunde han la dra till sitt land och bomba sig själv ist? Inte vill vi ha en massa flygande bomber överallt här i sverige? Men nu är det gjort och det finns inget man kan göra. Men man hoppas ju att det inte händer igen .. Folk rymmer från sina länder där det är krig och kommer hit till Sverige för att dom kan dö men varför ska man göra så där då? Bomba sig bland folk helt sjukt.. Och det är så jävla pinsamt också. Är själv invandrare (kristen) som tur är och då menar jag att mina föräldrar är från ett annat land men själv är jag född och uppvuxen i Sverige, och det är jag stolt över. Men svenskar vet ju la inte om jag är en bra tjej eller inte? Eftersom det finns så många ”blattar” som har gjort så mycket här som har förstört så mycket också och hämtar sina problem efter sig från ett annat land in till Sverige, så tror dom att alla är lika? Men egentligen så dömer man inte folk efter utseendet som vissa tyvär gör. Men det jag menar är att folk tror så mycket om oss alla ”blattar” eftersom nästan dom flesta gör problem och har ett dåligt beteende och stackars dom som får dåliga blickar på sig när dom knappt har gjort något fel alls. Är du svensk eller utländsk spelar ingen roll vi alla är människor.

  Och det var någon som skrev ” aa men då får ni inte resa till våra länder om ni vill ha ut oss från Sverige”

  Hahah det skrattar jag åt? Dom reser till våra länder och tar en semester men dom skräpar inte ner landet eller hotar folk eller gör en massa idiotiska problem? Så sånt ska man inte jämnföra med. Men som sagt man får hoppas på att det inte händer igen. För man blir ju så sjukt trött på sånt här.

 • Moa ♥ - DAGENS BLOGG TÄVLING!

  Glöm inte bort att anmäla er till dagens blogg 😀

 • Emma

  M – Äääh, ingen vill vara i afghanistan, irak, iran, pakistan eller något av era länder för där blir man våldtagen och stenad om man inte lyder regler dessutom lyckas ni alltid ha krig där? Stick tillbaka till ditt hemland då, tack. Jag kan hjälpa dig packa!

 • cathy

  streetsmart är du säkert, men när det gäller just detta har det verken med skolutbildning eller streetsmarthet att göra. Detta är sunt förnuft att få ha en egen åsikt även om man är en stor bloggare! Och du har ju helt rätt i det du säger. Hur många kristna självmordsbombare.
  När jag läste ditt inlägg tog jag det mer som att du sa ”vart fan är världen på väg, hur kan man bara göra så” och som nu du säger tänk om din mamma varit i närheten. Jag förstår verkligen inte folks reaktioner.
  Det är en mycket SJUK MÄNNISKA som går in på en gata med en bomb på sig, vem ser något friskt med denna människan?

  Allt har inte med religion att göra men just denna gången råkade det va med religion. Är där någon som sitter och anklagar tidningarna för det dom skriver? Nej för det är tidningen/tv men ni ska klaga som fan på en bloggare med en smart egen åsikt. ge er. Ni kan skriva era åskiter på era bloggar istället och låta paulina ha sin åsikt om det hela. Människor är olika.

 • E

  Jo. Jag tycker lärare är mer värda än en äcklig muslimsk självmordsbombare!

 • Nicole

  ”Det finns 2 slags människor på våran planet, Onda som gör onda handlingar, och goda som gör goda”
  Alltså spelar det ingen roll vilken religion man har, Han här som gjorde detta var en ond människa, men det finns väl goda muslimer också?
  Det finns kristna som varit onda, men det finns kristna som hjälper människor också? Samma sak gäller buddistier, ateister m.m.

 • Anna

  Du är så sjukt oallmänbildad att det är synd om dig.
  Jag har aldrig komenterat här tidigare men jag blir mörkrädd när jag läser sånt här, 2010. För hur du än försöker kringgå det, så drar du muslimer över en kant och det framgår så tydligt i ditt inlägg! Att innerst inne gör du det…
  Har du hört talas om de kristna korstågen? Kristendomen är den religion som har stått för flest krig och mest död av alla religioner. Så jag tycker inte du ska uttala dig om detta, du gör bara bort dig.
  Islam är en väldigt fredlig religion, och alla friska muslimer tar ett stort avstånd från attacker som dom som hände i stockholm.
  Anledningen att det just nu är fler extremister, självmordsbombare som är troende muslimer är att det är krig i deras länder. Hade det sett ut så i Sverige som det gör i Irak och Afghanistan hade vi som folk varit annorlunda.

 • Keily

  Bra skrivet av dig & den där elin. Känns nästan som en början på en Zombie invasion. En börjar sedan hakar alla andra på med. Folk från sina kulturer påverkar varandra så otroligt mycket så detta kanske blev som en signal till många fler i Sverige. Gå ut i krig mot svenskarna?

  Hmm.. ne inget jag ser fram emot. Hoppas bara att allt slutar lika snabbt som det började. Jag är ingen rasist, men jag kommer antagligen bli det ju mer tiden går & man får mer mer dålig syn på invandrare beroende på deras bemötande till svenska folket.

  Kram

 • v

  Bra skrivet Kristina=)

 • Clara

  MEN DET ÄR PGA AV ALLA MÄNNISKOR MED HÖG TRO INOM RELIGIONEN SOM SÅNA HÄR SAKER HÄNDER. OCH JA, VI ÄR KRISTNA I SVERIGE SÅ DET ÄR ALLA JÄVLA MUSLIMER SOM HÄRJAR MED OSS.

 • paulina

  hum.. paulina vad säger koranen? Detta är extremister som ej FÖLJER sin ”religion” eftersom dem bryter den igenom att EJ döda någon annan på denna jord……

 • Bejna

  Jag tycker detta är så patetiskt..
  Det spelar ingen roll om du är svensk, arab, kurd eller afrikan.
  Alla människor mår inte bra och det får vi aceptera, spelar ingen roll om du är svart eller vit! Sen detta med att invandrare är otacksama? Vad fan babblar ni om? Jag menar vad hade Sverige varit utan invandrare? Ni hade ätit kötbullar med potatis varje dag, ni hade bara hafft peppar och salt. Ni hade inte kunnat ta danskurser förutom Vals, ni hade inte kunnat åkt på semester, tex Spanien, Turkiet och Thailand.

  Världen funkar inte utan krig och invandrare och ni vet att det aldrig kommer vara invandrar fritt för INGET land skulle funka utan INVANDRARE.
  För vi alla är människor och det går inte att leva utan konfliker, för alla tycker olika!

 • Sara

  Håller med dig helt paow. Sverige har blundat för sanningen så jävla länge. ”utlänningarna” tar över vårt Sverige. Så är det verkligen. Det är inte deras fel det säger jag inte, men de utnytjar Sverige eftersom Sverige är så jävla snällt och LÅTER dom styra oss! Att detta inte har något med islam att göra är bara bullshiet. Som jag läste någon annan hade skrivit, hade det varit 1, 10 eller kanske max 100 stycken som bombat sig själva för att ge sitt liv till tron, och ”kolla till paradiset” så kanske det bara berodde på missförstånd i koranen som vissa säger.. men när det är så sjukt jävla många muslimer som bombar sig själva så är det längre inte okej. Och det ska ingen behöva tycka och man ska heller inte bli kallad rasist bara för man är rädd! Jag har bara en fråga i mitt huvud.. ska det FANTAMIG behöva bli KRIG i VÅRT SVERIGE för att fler ska våga öppna ögonen som du och jag kan Paow?

 • Jenny

  Jag förstår din irritation över det som hänt och rädsla med. Förstår att du inte menade alla invandrare, men ditt sätt att skriva gjorde att alla antagligen trodde det. Det var ganska provocerande skrivit så inte konstigt att så många människor reagerade negativt…

 • Liselott

  Europols statistik över terrordåd i Europa mellan 2006-2009: Islamic: 0.34%, Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist 90.17%. Sprid kunskap, inte rädsla.

 • felicia

  MEN HALLÅ?! era jävla idioter! NI muslimer (kan nog säga blattar i allmänhet) kommer till VÅRT land och FÖRSTÖR! Visst, svenskar kan också beté sig som idioter,självklart, det kan alla! Men de Svenskar som begår brott får ju också ta sitt straff eller hur? Det är endå vi som är svenskar så vadå, ska vi börja hata vårt egna folk? Men NI kommer HIT och respekterar inte VÅRA lagar och VÅRAN tro! fyfan alltså! Och ja, vi åker på semestrar till era länder, men vi respekterar fan era regler och eran tro när vi väl är där. ”Man tar seden dir man kommer”, brukar man ju säga men det är ju uppenbart att domflesta av ”er” inte har någon aning om innebörden av dessa ord betyder!

  Jag drar fan inte alla över en kam när ja skriver detta, det finns alltid bra människor. MEN all skit ni för med er in i Sverige överväger allt bra. Såklart det skapas en viss ”rasism” eller vadfan ni nu vill kalla det. Tänk er i omvänd situation, om era länder tog in massa Svenska invandrare & dom flesta bara kommer och förstör? Och t.om börjar terrorisera & bomba och säga ”vi ska döda alla muslimska kvinnor och barn”? Vad fan hade hänt då? Jaa, tänk lite era jävla fula as.

 • kristin

  tror du verkligen att terordåd kommer sluta om man slutar släppa in invandrare i samhället. det kommer alltid finnas där varesäg jimmy åkerson regerar eller ej! sluta blunda för den saken och tänk istället på saken, är den svenska regeringen ute och cyklar eller är det bara något vi måste lära oss att leva med. sak samma och det är invandrare eller ej, problemet finns fortfarande där varesig vi vill det eller inte.

  och en till sak, du kallar dig streetsmart, hur smart är det att skylla på människor runt om i världen för något som EN PERSON har gjort, hade du skrivit samma sak om det var en annan person som hade gjort detta (ingen invandrare)?

 • Matilda Sjögren

  Paow! Jag förstår din tanke och jag tycker själv att det är fullständigt oförståerligt att människor vill döda andra människor. Oavsett om dessa är kristna, muslimer, buddhister, hinduister osv. Du skriver att du inte vill dra alla över en kam men skriver samtidigt att man endast hör om muslimer som tar död på alla vilket jag tycker är synd.

  Självmordsbombare är inte muslimer som följer sin tro eller sin gud, det är extremister som även finns inom kristendomen och andra relgioner. Självmordsbombare är att jämföra med kristna som under häxjakten (1400- till 1600-talet) brände kvinnor på bål för att dessa sågs som häxor.

  Att döda i guds namn är INTE förenligt med den muslimska tron! På samma sätt som att Gud enligt kristendomen ”älskar alla” samtidigt som alla homosexuella ”kommer hamna i fängelse”!

  Tro kan vara fint så länge det är någonting positivt i sitt liv och INTE extremistiskt. Muslimer, kristna, buddhister osv gör inte dåd som denna mannen om dem följer tron efter vad som finns skrivet! Det här handlar endast om extrema gruppet med storhetsvansinne (och förmodligen någon psykisk sjukdom, hehe).

 • Sanna

  DU ÄR JU HELT JÄVLA PANTAD I HUVVE! SERIÖST TÄNKER DU ENS INNAN DU SKRIVER? FATTA ATT ISLAM INTE STÖDJER SJÄLVMORDSBOMBARE, ISLAM ÄR HELT EMOT SÅNNA HÄR TYPER, KILLEN FICK EN SNE TÄNDNING!!!! oCH VAD SÄGER DU OM THAILAND OCH BURMA SOM STYRS AV MILITÄRER, DÄR DET INTE FINNS NÅGON DEMOKRATI ÖVERHUVUD TAGET, DOM MÖRDAR SINA EGNA MÄNNISKOR, SITT EGET KÖTT OCH BLOD …

  OCH DRA INTE ALLA MUSLIMER ÖVER EN OCH SAMMA KAM, DET ÄR SÅ JÄVLA FEL!!!

 • Sebbe

  Kristna självmords bombare? Kanske inte, men dock hoppas jag att du har hört talas om korstågen?

 • Matilda Sjögren

  Skrev fel. Att homosexuella ”kommer att hamna i helvetet” ska det förstås vara.

 • mats

  Paow VÄNTA BARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

  Svar: Ja…? Ska jag vänta på att du lagar ditt tangentbord, eller…?

 • therese

  Södertälje är liksom ingen stad längre ens, det är ett eget land.

 • Matilda Sjögren

  Skrev fel ovan. Att homosexuella ”kommer att hamna i helvetet” ska det förstås vara.

 • SH

  ”Åk inte till våra länder på semster”
  Vi betalar iaf för oss dit vi åker, ni kommer hit och tar pengar från oss som arbetar i Sverige. Sen STANNAR ni kvar dessutom. En jävla skillnad.
  De är vi som åkter på semester i era länder så får er att kunna ha era resturanger öppna m.m. 🙂

  Bra skrivet Paulina!

 • madde

  HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!HUR KAN DU HA VARIT OTROGEN STACKARS HUGO!!!

 • Malena

  Kolla på lite fakta innan du öppnar munnen.
  Det handlar om sjuka människor.
  Att gå i skolan kan ju vara bra, då man faktiskt inte bara räknar på ett papper, men det vet väl inte du?
  Däremot, håller jag med dej till hundra procent. Helt oförsvarsbart det som hände i Stockholm.
  Men däremot, http://www.nationmaster.com/graph/cri_tot_cri_percap-crime-total-crimes-per-capita. Där ser man listan på världens länder där det begås flest brott totalt.
  Svart på vitt. Och det finns flera specifika grejer man kan undersöka.
  Kolla runt lite innan du öppnar munnen.
  Men som sagt, inga alquaida eller hur det stavas, vill vi ha här!

 • Johan

  Har du hört talas om Aum Shinrikyo? Du säger att vi aldrig hört talas om buddhistiska/kristna terrorister. Aum Shinrikyo dödade 12 personer och skadade runt 1 300 personer. De hade råvaror nog för att skapa ett gift som skulle kunna döda fyra miljoner människor och planerade förmodligen att göra det också. Aum Shinrikyo hade rötter i både buddhism och kristendom.

  Svar: Snarare var det hinduism, shamanism och buddism blandat i en mix som passade deras andlige ledare. Det gjordes in i religionens namn direkt heller. Läs på om du ska mästra. Jag skrev dessutom att jag inte hört talas om buddistiska eller kristna självmordsbombare, inte samma sak som terrorister (även om självmordbombare oftast är terrorister).

 • sebbe

  Och till den där elin som säger att det är vanligast att muslimer gör det där..

  från 2006-2009 så har det skett 1770 terrordåd världen över. Av dessa hur många tror du muslimer utförde?? 6 stycken..det är 0.34% av dåden som orsakades av muslimer.
  1596 utfördes av höger extremister, detta utgör 90,17%

  kolla upp saker, dock skyller jag inte på att du är dum lr något om du inte visste det där..media är så jävla vinklat…

  Svar: DU svamlar. Varje dag spränger sig självmordsbombare i Irak och nästan lika ofta i Afghanistan, för att inte tala om andra paltser i världen. Du blandar nog ihop sifforrna nu.

 • Sanni

  Det är handlar inte om bara invandrare jag menar ni riktar er mot muslimerna, det finns svenska muslimer också…visst är dem få men det finns. Jag är född här och inte är religiös på något sätt ska känna mig utstött för jag har mörkt hår är inte svensk och man kan anta att jag är en muslim. Varför? Jag håller absolut inte med Islam och deras syn på saker men ändå ska jag skickas ut för att jag är invandrare. Man kan säga att muslimer ska skickas ut istället, det är i allafall mer rätt för när har ni hört att en ateist har sprängt sig själv till döds? Nej precis ALDRIG. Så varför jag? Varför ska jag ut när jag är född här och växt upp här och inte ens är muslim? Är det för att det är lättare att bara slänga ut hela bunten? För det är bara omänskligt och korkat i så fall.

 • amina

  har läst alla nästan er kommentarer o blir mke besviken på er alla faktiskt!! detta som har hänt i sverige e fruktansvärt o ja hoppas att detta händer aldrig igen!! de självkllart att vi tänker på våra kompisar, familjen vem som helst kunde gå förbi den jävllllaa människan som bombade sig själv du kunde har döttt…ja kunde har dötttt o massa människor med. men bara för att han har gjort de så behöver ni inte döma alla invandrare o muslimer lika dan!!! vadååå ni kan dra till ert hemland stick meeeee er…..nu bor vi här!!! o vi tänker ej gå nån stans!! döm inte mig eller min familj som inte har gjort er nånting………ja hatar er alla som e så jälvlllaaa rasister här!!! ja har massa med svenska kompisar o trivs i sveige skittt mke. men när jag läser vad ni skriver om oss ja mår illaaaaaa……
  va fan vet ni om Islam snällllaaaaa!!!???? ni tolkar Islam hellt o hållet att vi e dumma. i Koranen står det ingen stan att vi ska bomba människorna o döda varandra. säg till mig var står det vilken sida för fannnnn???!! ja blir så jävla förbannad, ja e själv muslim o uppväxt som muslim. har läst Koranen flerrraa gången de står ingen stans. Tolka inte Koranen hu ni vill, ohhhh ja kokar!! gå o lägg er allihopa både svenskar o invandrare som tolkar Koranen fel. o ni svenskar passar er vad ni skriver om oss, ni kan ej skriva om oss vad ni vill!! va fannn e de me dagens folk!! vadå dela oss på kanten hur fannn tänker ni aså!!! vi ska kunna allihopa umgås med varndra ta hand om varandra. men inte gå runt o snacka skit om svenskar o invandrare. vad e vi mindre värda??!! vi e faktisk värda som ni o dubbelt kanske!! man e invandrare här o invandrare i sitt eget hemland, ja hoppas att ni får alldrig upleva vad vi har upplevd värre saker än vad ni har upplevt!! ja e en stolt invandrare, muslim, men vad har ja eller min familj gjort er???!! fy på er

 • ken

  VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA VI ÄR FÖR MÅNGA! VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE OM VI INTE NU HAR REDAN GJORT DET HAHAHAHAHAHAHAHAH.VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA VI ÄR FÖR MÅNGA! VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE OM VI INTE NU HAR REDAN GJORT DET HAHAHAHAHAHAHAHAH.VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA VI ÄR FÖR MÅNGA! VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE OM VI INTE NU HAR REDAN GJORT DET HAHAHAHAHAHAHAHAH.VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA VI ÄR FÖR MÅNGA! VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE OM VI INTE NU HAR REDAN GJORT DET HAHAHAHAHAHAHAHAH.VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA VI ÄR FÖR MÅNGA! VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE OM VI INTE NU HAR REDAN GJORT DET HAHAHAHAHAHAHAHAH.

 • Lizaa

  jag är ledsen men du borde skolkat lite mindre för när man gör uttalanden måste man säga korrekta saker. alltså jag håller med om att det inte går att försvara den men du säger islamister och muslimer som det är samma sak. Islamister är mindre än 3% av jordens alla muslimer och de har startat Jihad. DESSUTOM! KRISTNA GÖR INTE SÅNT HÄR.. läs på lite om klu lkux klan som faktiskt öppet sympatiserat med nazister och stått som ansvariga för tre döda som kämpade i medborgarrättsrörelsen på 1960 talet. Du har alltid varit min favoritbloggare men nu känns det som Kissie har bättre allmänbildning …

 • Anonym

  Ingen har sagt att ALLA Muslimer är självmordsbombande terorister….
  Det är det nog ingen som tror. Men man måste ju ha lite självinsikt.
  Det är inte ok för nån att komma till vårat givmilda land och tro att man kan styra och ställa.
  Alla invandrare som kommit från ett annat land hit för att det varit krig eller liknande borde vara tacksamma. Så varför inte va det. Vet att många är det och ni är varmt välkomna hit har inte vi visat er att ni är välkomna genom att byga moskéer bl.a.
  Säger inte att SD är bra (har själv inte röstat på dom) men fortsätter det här så måste Sverige stänga sina gränser så är det. Och utan SD i rikstaden så kommer det aldrig hända.
  Man kan inte riskera liv på detta sätt.
  Det är då även alla invandrares liv jag syftar på.
  För ingen har väl sagt att ni som redan e här ska åka hem. Om det inte visar sig att du e terrorist.
  Och jag tycker jätte synd om alla Muslimer som inte delar denna uppfattning men är du troende Muslim så har du konstiga åsikter efter som eran bok ni tror på är sjuk. Lika så är bibeln i mina ögon. Tycker alla människor borde leva efter sig själva och inte nån jävla bok som nån hippi skrivit för 100000 år sen. Allvarligt???
  Hör ni inte hur dumt allt i dessa böker låter.
  Gud finns, och låter barn svälta i världen och låter människor döda varandra…. Mohamed finns och låter människor spränga sig själva i luften så flera människor dör….
  VAKNA, människor av alla kulturer och inse att man ska enbart tro på sig sig sitt liv, inte på jävla patetisk bok.

 • J

  Lösningen på allt detta är inte att stoppa invandringen till Sverige, snarare att lyckas med integreringen. Vi lever i ett globalt samhälle och vi kan inte sätta stopp för flödet av människor, i en viss mån.

  Den stora frågan handlar om den västerländska yttrandefriheten versus olika kulturer som krockar med denna.

  Det bästa vi kan göra av situationen är att lära oss mer om kulturskillnaderna och kanske om ett tiotal (hundratal?) år komma till samförstånd. Samt få till stånd en fungerande integreringen av olika samhällsgrupper.

  Tänk såhär: om vi skandinavier hade varit tvungna att flytta till (t.ex.) Mellanöstern, och inte tvärtom, hade inte några av oss drivits till extrema handlingar då kulturkrockar skett?

  //finlandssvensk 19-årig tjej

 • Magnus

  Folk verkar ju inte förstå att terrorism förstå inte enbart innebär att spränga sig själv och andra. Jag tror även som de flesta andra nämnt att det är i regel muslimer som utför självmordbombningar stämmer. Men att säga att det inte finns terrorister som är är av annan tro än muslimsk är ju helt felaktigt.

 • Adriana

  Du är trångsynt och har inget med att du har öppna ögon att göra. Det finns utlänningar som kommer till Sverige och gör dumt för sig, absolut – ut. MEN, att säga att svenska folket röstade fel är helt åt helvete för du som förmodligen gått i grundskolan och inte en vecka till har ingen aning om vad det partiet står för.
  SD står för ren främlingsfientlighet och att bevara Sverige SVENSKT, det står även för att homosexualitet är mer eller mindre än sjukdom. Då kan du lika gärna hälsa hem dina homosexuella vänner.

  Ett land som styrs av ett främlingfientligt parti är inget land. Då skickar dom ut alla som passar in. Det är sådana som du som är så trångsynta och outbildade som borde skickas ut, Sverige behöver folk som är allmänbildade och vet sin sak, inte sådana som lever på åsikter som inte har någon grund.
  Självmordsbombaren var en idiotisk extremist som skyllde på religionen för att utöva idiotiska åtgärder. Religionen hade ändå inget med saken att göra, hade du vetat bättre hade du vetat att en riktig muslim tar aldrig självmord då det är förbjudet och är en synd enligt koranen. Ta upp dig ur sopnedkasten och vakna innan du yttrar dig om saker du inte har en aning om.

 • Jessica

  blir så trött på människorna som säger att vi inte ska åka till deras länder på semester, va ha de med saken att göra? när vi är på semester så är vi turister, måånga länder lever på sina turister utan turisterna skulle vissta länder inte gå runt och folk hade blivit så mycke fattigare än vad dom redan är. Inte åker vi till andra länder och får det så mycket bättre, hjälp med bidrag, barnen får gå i en bra skola osv osv, sen är så otacksama att vi går ut i en folkmassa och spränger oss i luften.. Jösses ut me alla dessa extremister skicka hem dom å låt dom aldrig mer komma in i vårt land! vill dom spränga sig i luften låt dom göra de i sina hemländer istället, sägs att de finns 200 extremister sätt dom på 2 plan å skicka iväg dom…

 • melinda

  förstår inte hur folk kan försvara jäveln asså.

 • E.R

  Finns kristna, muslimer, buddister och ateister m.fl. som är bereda att sprida död och terror för sin sak.
  Det handlar inte om religion eller hemland.
  Snarare handlar det om att de anser sig har den rätta läran eller det rätta sättet att se på världen och detta är de beredda att dö för.

 • Malene

  Jag förstår hur du tänker Paow, men invandrare är inte endast Muslimer… Visst kanske självmordsbombare kan vara muslimer, eftersom de kommer från sådana länder.. Alla utländska, muslimska länder är inte lika… Har ni tänkt på vad svenska äckliga pedofiler utsatt små tjejer för??? Det är svenskar mest kända för.. En till sak lilla söta Paow. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG OCH DIG SOM PERSON, tillskilnnad från kissie,, men du har fel i det här att anklaga alla muslimer. Och ordet ut är inte rätt…. Det finns faktiskt muslimer som är födda i Sverige och inte ens vet hur ens hemland ser ut.. som jag i det här fallet.. invandrare som invandrare. DIN MORSA ÄR JU FÖRFAN EN THAILÄNSK KVINNA, VAD FAN HAR DU ATT SÄGA OM DET??? THAILÄNDERA KOMMER HIIT GENOM KORKADE SVENSKA GUBBAR SOM INTE FÅR NÅTT BÄTTRE , SEN VÄNTAR DE PÅ ATT GUBBEN SKA DÖ SÅ DE KAN ÄRVA HANS PENGAR OCH TA HIT RESTEN AV SLÄKTEN!!! Har du också tänkt på att hugo inte heller är hel svensk? tänk för vasd du säger!!!

 • Maria

  Det är otroligt naivt att skylla på en religion. Kristna präster har mördat folk i århundrande. De har förföljt judar. buddisteroch hinduer har krigat både mot varann och mot andra religiösa människor i asien och USA. Judar har förföljt kristna.

  Vet du vad allt handlar om? Inte om vilken religion, för ingen religion tillåter fysiskt våld. Jag är kristen och har läst både bibeln och en del av koranen. Jag VET att det inte finns något stöd där. Det handlar om maktmissbruk. Människor är så galna i makt, så de kan gå över lik för att få det. De använder religiösa skäl för att gottgöra sig själv.

  Jag som kristen kommer aldrig ta på mig det vad kristna män genom historien har gjort. Och ingen muslim ska behöva ta på sig det vad andra muslimska män gör.

  Rasismen i sverige växer och om du läser om hitlers manipulering av tyska folket, så kommer du märka att det är slående likt det som händer idag. Vågar du testa jämföra? Det är skrämmande när man väl inser hur nära vi är på att tippa över till ett främlingsfientligt land..

 • Linnéa

  En vacker dag kommer det bli inbördeskrig i Sverige. Tror att denna dagen börjar närma sig..

 • Mia

  Tyvärr är världen orättvis. Självklart drar man alla muslimer och islamister över en kam, precis som de själva gör med oss svenskar och danskar. Kommer ni ihåg det som hände i Danmark för några år sedan? En man ritade teckningar av profeten, och vad hände då? Jo, alla muslimer gick emot hela Danmark och skulle starta krig osv, så de är inte så mycket bättre själv.

  Det är ganska självklart för mig att om man flyttar in i ett land med annan kultur så anpassar man sig efter den och respekterar landets lagar och regler och lever efter dem. Varför ska vi bygga moskeer i Sverige när det går emot vår kultur? Vi begär väl inte att de ska bygga några kyrkor i deras länder, och om vi nu skulle gjort det skulle vi förmodligen blivit stenade till döds. För det verkar vara deras lösning på allt.

  Har bara en sak att säga: Kan man inte anpassa sig efter det landet man bor i så ska man ut med huvudet före och jag hoppas att sverige vaknar nu!

 • Matilda

  Fattar inte varför ni egentligen skriver UT?
  Ska oskyldiga muslimer som inte är extrema också ut ur Sverige?
  Jag förstår inte heller varför vi inte går ihop istället. Muslimer, kristna, judar etc etc. och visar att det här är inte okej i Sverige.

  De som gjorde det här, ja det är förjävligt. Dock står det i koranen att det är HELT FEL OCH HELT ÅT SKOGEN ATT GÖRA SÅHÄR.

  Grejen är den att nu kommer många ungdomar smutskasta alla muslimer. Men bara för att ett fåtal i vårat land gör detta betyder inte det att alla gör det.

  Och det finns visst saker som sker inom andra religioner, fel att bara sätta islam i centrum.

  Ana Gina skrev ett så bra inlägg om detta, hon är muslim. Och hon är djupt sårad av de människor som gör såhär.
  Anledningen till att DU Paow ens har fördomar mot Islam är för de idioter som spränger sig själva i luften.

  Tänk på det

 • sara

  Men era idioter det finns om du inte visste det svenska muslimer. Som jag som har konverterat till Islam vart fan ska vi ta vägen detta är mitt land. Jag har lika rätt att vara här som du har paow om inte mer. Jag har ialla fall gjort något till sverige utbildat mig skaffat jobb och varit en del av samhället.

 • hanna

  Har läst din blogg lite till och från och om jag ska vara ärlig har jag oftast tänkt att du är en osmart festande tonåring som inte har koll på så mycket..detta inlägget ändrade min uppfattning om dig helt och hållet allafall. Du har ju helt rätt! tänker samma sak när det gäller sånt här men även jag har blivit ”rasiststämplad” i vissa lägen. Det här du skrev om handlar väll inte om rasism? Det va en muslim som sprängde sig själv i luften och hade som mål att döda flera andra, det är ju ren fakta!? Rasism handlar om att man inte tycker att alla är lika mycket värda och det har du ju inte sagt så vaför skulle du va rasist när du bara påpekar saker som är helt sanna. Skit i om du inte går i skolan, dina åsikter skulle ändå varit desamma! Ville bara skriva till dig för att säga att jag ser dig som en mycket seriösare bloggare efter det här:)

 • AMANDA ANDERSSON

  ”Vi” har inte alls byggt några moskeer. Moskeerna i Sverige är finansierade av privata gåvor och bidrag från församlingar, alltså har det ingenting med våra heliga jävla skattepengar att göra.

  Och när vi ändå pratar om SD (åh, mitt favoritämne!) skulle jag vilja citera en liten krönika från dagens Sydsvenskan.

  ”Efter terrorattacken i Stockholm har flera Sverigedemokrater uttalat sig på samma tema: Vad-var-det-vi-sa? Partisekreteraren Björn Söder twittrar att ”Vi i SD har varnat för detta under flera år”. Om SD haft information om kommande terrordåd borde de ha kontaktat Säpo. Utgör varningarna bara löst gissande och tyckande är kunskapen minst sagt ihålig. Men partiets budskap är glasklart. Om Sverige bara hade lyssnat på SD, så… Ja, så vadå? Vad är det partiet har sagt som är så rätt? Att Sverige måste stoppa ‘massinvandringen’? Danmark är i detta avseende, enligt SD, en förebild. Men Danmark har också drabbats av terror, som försök att mörda tecknaren Kurt Westergaard. Att Sverige bör lämna Afghanistan? Glöm inte bakgrunden. Insatsen kom till 2001 för att stoppa den internationella terrorismen. Sverigedemokraterna sitter inte på svaren.”
  – Henrik Bredberg

  Finns alldeles säkert att läsa på hemsidan. Vad är ditt svar till detta då, Paulina?

 • M

  okej nu måste jag bara berätta en sak, de är att dra alla över en kam,de blir ju så om man pratar som att det är en hel religion som vill spränga människor i luften. läs koranen? och nej är inte muslim tror inte på nått. är bara lite påläst.

 • ...

  Hej Paow, jag läser din blogg ofta och gillar dig starkt! Men jag måste berätta för dig att det som händer med islamistiska människor nu, det har hänt med kristna innan, jag menar, känner du kanske till RAF (baader-meinhof)? eller kanske Korståg? Anledningen till att det händer inom islam idag är för att väst världen har faktiskt påverkat och kanske till och med förhindrat utveckling i länder i mellanöstern, därför kommer deras ”revolt” först nu, dock kanske inte budskapet är det bästa. och vad säger du då? Rösta rätt? rösta på jimmie åkesson som vill hindra flyktingar (som inte har med saken att göra) att ta sig till sverige för att de inte kan stanna kvar i sina länder? är det rätt tycker du? Och nej jag har inget emot dig som person utan jag blir upprörd när du väljer att bara se det från ett perspektiv, man måste tänka så mkt längre än så. Jag säger inte att jag är FÖR vad som händer, jag om någon tycker att det som borde vara fredligt är religion…

 • lisa

  HUGO ÄR INTE HELLER SVENSK! JÄVLA PAOW TÄNK VAD DU SÄGER. ÄCKLIGA OTROGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Emelie

  Vilken religion tillhör nazister då?
  Inte för att jag inte till viss del håller med.
  Men kristna är sjuka också. Inte alla, men många.

 • REN LÄTTNAD

  Men skippa tugget om att vi svenskar inte ska få åka utomlands, vi är ju där på semester. Vi bosätter oss ju inte och kräver bidrag på bidrag på bidrag.

 • *Em*

  Jag håller med dej paulina. Du är INTE rasist bara för att du tycker så där. Jag är absolut inte rasist bara för att jag tex tycker att vi ska minska invandringen, det har inget med saken att göra.
  Så fort man säger lr skriver minsta lilla om invandring så är man rasist, det är sjukt tycker jag.
  Är riktigt stolt över att du vågar skriva dina åsikter. Å JA ÄR ABSOLUT INTE RASIST

 • Anonym

  Vilken religion tillhör nazister då?
  Inte är de muslimer.
  Visst håller jag med dig till viss del, men terrorismen är inte direkt kopplad till islam vilken är en relgion som egentligen ska stå för fred och kärlek. Det är en misstolkning utav koranen som leder till detta.

  Visst, muslimer gör fel. Kristna har gjort korståg – hemskt, nazister, judar. Kolla in i allas bakgrund och du hittar en hel del fel på religioner överallt.

 • Skippa tugget!!!

  Skippa tugget om att vi svenskar inte ska få åka utomlands!
  Vi bosätter ju oss inte direkt och kräver bidrag på bidrag på bidrag.
  Chilla i solen har ju ingen dött av (direkt :P)
  Men av sprängda bomber däremot dör man av!

 • REN LÄTTNAD

  BRA skrivet av er båda 2 !!

 • Anonym

  haha är det något du ska göra paow så är det att äta ren bajs.. skäms inte din kille över dig? rösta på sverigedemokraterna? inte konstigt du inte har några vänner kvar du hänger på din killes kuk för du har ingen att vara med du är ett äckel jag lovar dig.. har du ingen skam i kroppen börjar säga att man ska rösta på ett idiotparti? ät bajs.. du stinker gris jag lovar dig du stinker gris.. din mun din kropp ditt äckliga hår hela du är en gris. fan jag hade hoppat om jag hade varit så ful. eller de är en bra början och klanka på muslimer som du vet kommer sänka dig så grovt. är du svartsjuk på alla arabiska tjejer med långt tjockt hår fina ögon fin kropp och kan sätta såna som dig på plats? eller iranier som är vackra, albaner. alla. fan de synd att du fortfarande lever

 • Ottilia

  Klart att man ska behärska sej när man kommer in ett helt nytt land, som sverige. Men ska ju för fan inte försöka göra landet som det landet man flydde från… Och bara för Paulina skriver att det är muslimer som har gjort det, behöver inte hon vara rasist… men om detta forsätter med att dom sabbar sverige ska dom fanemig åka ut med huvudet före! Och om dom säger rasister till oss svenskar , så både dom nog tänka om. För dom är exakt likadana.

 • Anna

  Ja visst, man kanske aldrig har hört talas om en kristen terrorbombare. Ja men svaret är fortfarande inte att försöka slänga ut alla muslimer och stoppa invandrarna. Det är vad SD vill. Men varför reagerar ingen så stort som på lasermannen ex? dom som blev skjutna kunde ha fölorat en vän, familjemedlem. Men inte är det någon som säger : Ja släng ut han förfan! Nä han sköt ju bara invandrare, och han var svenne. Ja mena muslimerna här är ju svenska medborgare, men nä dom kan man slänga ut, men inte en svenne som skjuter hejvilt. Jag säger inte att du är värsta rassen för det tror jag inte. Men man kan inte stödja ett parti och blunda för det dåliga. Det är samma sak som om jag skulle rösta på kristdemokraterna och säga att dom gör en bra sak, tar upp en bra sak om samhället, men sen att dom kallar homosexuella för perversa,djur, pedofiler och att det ska vara mamma,pappa och barn. Det kan jag ju inte blunda för. Och låtsas som ingenting.Det är det många måste förstå.. SD jag tror att ja visst dom behöver fan komma in och bestämma för att svenska folket ska förstå att dom är diskriminerande, hatiska. Hur förklarar man när en i SD Ola sundberg däger: Jag tycker det ser äckligt ut när två föräldrar har en indisk unge mellan sig. (vita föräldrar alltså) Dom döljer nog jävligt mycket som dom skulle vilja göra. som alla andra partier säkert. Om alla muslimer ska dra, alltså invandrare borde inte Jimmie Åkersson dra då också? han är ju finsk!

 • svar på svar

  ”… men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv. Och det svaret är ”aldrig”.”

  jo då, om vi ska ta sverige som ett exempel så har vi bl.a det som hände för ett par år sedan, när en kristen extremist körde med bil genom gamla stan och dödade flera personer, men inte kallade man honom terrorist. honom kallade man bara galen.

  det handlar endast om fördomar paulina och jag tycker att du ska läsa på och fatta dig en egen uppfattning om saker och ting, istället för att endast lyssna på vad ETT parti har att säga i oroliga tider i sverige (det är en klassiker att folk blir främlingsfientliga under kristider, man behöver någon att beskylla. men det är inte rättfärdigat och i det värsta historiska scenariot så slutade det med andra världskriget) och under valprocessen dessutom, där kommer ju inte nära på hälften fram av det partierna står för. det får man ingen vettig helhetsbild av.
  och att ta upp blockpolitiken är ju underligt, då alliansen inte heller vill samarbeta med sverigedemokraterna. försök att hitta sverigedemokraterna i en debatt med vem som helst (kan vara svårt eftersom att många partier vägrade att debattera med dem, vilket var dumt, men tror att det finns en mot jan björklund (och nu handlar det inte om politiska åsikter i grunden, vet inte vad du tycker om folkpartiet, själv stöttar jag dem inte, men detta är ändå intressant). sverigedemokraternas argument faller som käglor direkt. det enda de är är smygrasister som spelar på martyrpoäng.

  du verkar vara en smart tjej, men lite väl lättmottaglig för andras idéer. men det här är verkligen ingen bra väg som du har börjat ta paulina, sverige är i ostadiga tider och det vi minst av allt behöver är unga som hjärntvättas åt fel håll.

  Svar: När sprängde han sig i luften och blev självmordsbombare menar du? Förklarade hana tt han gjorde det han gjorde på uppdrag av Gud? Uppmanade han andra att följa honom? Inte…? Där har du en skillnad mellan en ”normal” dåre och en religiös fanatiker, extremist…

 • Johanna

  Ha!! att du ska vara smartare än många andra 17 åringar det tror jag verkligen inte på. Dina största bekymmer är ditt hat mot många andra bloggare. Du är igentligen en svag osäker tjej som inte pallar med skolan så du flyr istället.. När hade du tänk att börja gymnasiet igentligen? hur gammal tänkte du vara när du ska ta studenten? hmm du lever på din pappa och du kallar dig smart. om du vore så smart så skulle du göra allt du kan för att få en trygg framtid det vill säga en utbidlning. Hmm vad är du för förebild igentligen?

 • Kattis

  Jag förstår absolut kommentarer som ”gå i skolan”. Som universitetsstudent kan jag absolut inte hålla med i ditt resonemang. Men jag förväntar mig inte heller att ”normal-svensson” ska dela mina åsikter, eller min vetskap. Men om man läser saker som mänskliga rättigheter, historia, etnicitet och rasskillnader. Då skriver man inte ett sånt inlägg som du. Och jag är övertygad om att utbildning skulle ändra dina åsikter också. Med det skrivet vill jag bara säga att din blogg är underhållande, förutom dina invandrarfientliga inlägg. <3

  Svar: Invandrarfientliga? Nej, invandrarkritiska möjligen, men knappast fientliga. Jag vill bara inte ha hit folk som inte sköter sig. Vad är konstigt med det??? Det är extra kul att se att du tror att du och dina åsikter på grund av dina studier är mer värda än ”normal-svenssons”… Så är självklart INTE fallet.

 • P

  HAHAHA.. Paow som sagt GÅ i skolan. Du är inte ett dugg streetsmart, du får dina läsare att försöka tro att du är streetsmart. Dina uttalanden.. Ja, vad ska man säga? Du skriver så o-utbildat, ingen fakta, inga konkreta upprättelser. Grund och botten är du en så kallad rasist. Gå i skolan Paulina, du måste lära dig..

  Svar: Det var imponerande mycket substans i din kommentar också… Eller hur?

 • Anonym

  Varför tror ni att svenska folket har fördomar för invandrare när saker som det här händer i sverige? varför sitter folk och försvarar terroristen? Är ni dumma i huvet?
  Hur många islamister har inte sprängt sig själv och andra?
  Har ni glömt vad som hände för några år sedan i usa? tvillingtornen?
  Tror inte de är speciellt dumma i huvet om de kan styra ett jävla flygplan. allt handlar om religionens hjärntvättning. OCH att de är dumma i huvet att de gör en sådan sak. men somsagt, mycket hänger på religionen.

  Är det så jävla konstigt att ett parti som SD får så mycket röster när sverige håller på att bli ett jävla bombland? Allvarligt, öppna ögonen och se vad som händer med sverige. kan man inte sköta sig i ett annat land kan man dra tillbaka där man kom ifrån. Se det som att du kommer hem som gäst till någon, och börjar förstöra saker hos personen, tror ni att han/hon vill ha kvar gästen där ? Och tror ni gästen förstör sitt egna hem? och om de nu gör det. stanna då hemma och förstör för sig själv då och inte för alla andra. speciellt inte om man blivit inbjuden

 • Anonym

  Han sprängde sig själv för att han ville dö i jihad

 • Ellen

  Och att det är to bad för dom andra muslimerna som smutskastas för vad andra gör och att livet inte ät rättvist, det är ju fan helt enkelt idiotiskt att säga, hah jag skrattar hur kan man säga en sån korkad sak? Vafan ingen reagerar på när en vit kristen eller vafan gör någonting!Det är bara åh sjuka jävel. men inte är det så nä nu ska alla om det är en finne ex. ska dra ut från landet! Nä men när en muslim gör något då är alla muslimer problemet. Men kolla på alal jävla mördare i samhället? Svensk Johan 16 eller nåt mördar 16 åring? Karl mördade fem barnsfamilj? kommer inte ihåg namnen. men alla var SVENNAR! okej, det ofta man hör är mohammed snattde typ. Jag brukar inte då se. Ahmed mördade fembarnsfamilj? Man kanske ska titta på andra saker istället för bara invandrare, för många tror ju att det är det ENDA problemet i samhället.

 • Lotta

  Förstår hur du menar.. 🙂

 • Louise

  Du har så jävla rätt!
  Dessie vet verkligen inte vad hon pratar om, men du verkar ändå påläst, och sen handlar ju mycket om logiskt tänkande. Allt du just skrev är 100% sant, så låt dig inte tryckas ner av alla politiskt korrekta idioter som väljer att blunda för verkligheten så de slipper bli kallade rasister. (Så fort man nämner invandringen är man rasist i detta land, så ja). I alla fall, stå på dig! 🙂

 • tilll anonym

  Haha! Kul att du säger att alla röstar på sd för bomben? Riksdagsvalet var ju för et tag sen” kul att du inte reagerar på alla mördare här i sverige, alla verkar ju faktiskt vara svennar faktiskt. VITA SVENNAR, men nää inte ska dom åka ut dom är ju svennar. DOM SKA VÄL FN UT DOM MED? jag tycker jimmie ska dra. han är fan finne. han vill ju att alla med invandrarbakrund ska dra. så hans föräldrar skla väl också dra då:)

 • Emma

  håller med dig, fortfarande!

 • lisette

  Jag blir lite trött inombords på detta. Jag förstår vad Paulina menar och jag förstår hennes poäng. Hon har en åsikt och säger den. Kränk inte åsikten, diskutera! Har människor glömt hur man diskutera!? Om ni inte vet hur man gör det så är det kanske ni som säger att hon ska gå i skolan, verkligen ska gå i skolan i stället? Jag kan lära er: Säg din åsikt högt och tydligt. När du är klar backar du dig till sidan och låter människor som lyssnat på dig, säga sitt. Avbryt inte. Lyssna och ta till dig. Använd inga fula ord. Säg din åsikt igen…motivera varför, men försök inte övertyga någon annan att din åsikt är den rätta. Applåder till dig själv, du har lärt dig att hantera en diskussion utan att bli kallad för något.

  Jag bor i malmö. Har man sett Malmö har du sett världen, och dom orden stämmer. Jag bor lite utanför malmö dock men det tillhör..nämligen Oxie. På den skolan (7-9.an) har man slutat sjunga nationalsången. Vi bor mittemot skolan. och vi har en sverige flagga i tädgården. jag titta bort för en sekund i mitt kök och när jag titta tillbaka så var flaggan på marken, stampad och nerspottad. Jag kommer aldrig glömma den dagen för jag har lärt mig att aldrig göra något med någon annans flaga. Jag skulle aldrig få för mig att trampa på en annans flagga. När vi fick veta vem det var så var det muslimer, tre pojkar. Dom var fyllda 14 år och när vi försökte prata med dom fick vi som svar ”svenska hora” och ”vi pissar på er!” – jag brydde mig inte, förmodligen hjärntvättade eller så har någon gjort dom illa. kanske har dom blivit fel behandlade av sverige. vad vet jag?

  alla beteer sig verkligen inte såhär, vilket paulina skriver med. men så fort man använder ordet ”invandrare” eller ”muslim” så känns det som man får tio knivar kastade mot sig. Ha vad ni vill i sverige, ha det ni inte kan få i era länder men…ni ska veta att vi svenskar som får höra så fula ord om sverige eller om oss som svenska känner oss lika kränkta som ni. och nej, åk inte tillbaka..det kommer jag inte skriva…det finns en anlednig för att ni är här. Men slösa inte bort den. bara för du inte fick sätta benen på sätena, eller klottra på toan i ditt land betyder inte att du får det här heller…bara för det är gratis karameller i skolan betyder nte du ska ta en hel påse och inte lämna något till de andra…och det gäller både svenska och muslimer..eller vart du än kommer ifrån. Om lag boken i sverige hade varit så sträng mot alla småbrott som händer, så undrar jag hur sverige hade sett ut.

  så snälla ni..stryp mig inte nu.

 • elin ahlgren

  alla muslimer är ju inte så som du säger, tycker inte alla ska ut för alla är ju absolut inte sådana. förstår mig inte på honom och andra terrorister …

 • Adela

  Jag håller med dig, jag är själv en muslim o jag skämms övet att vissa folk ska förstöra för oss andra. Men du skriver att du inte drar alla muslimer över en kam men ändå så gör du det. Läs igenom texten igen och tänk igenom om det verkligen är så rätt och skriva så.
  1. Det är myndigheternas fel, vrf lägger dem ut alla importer som kommer hit i förorten, klart att det blir en sån jävla kaous.
  2. Vi behöver inte ta in så många personer varje dag, men vi kan ist hjälpa folket runt omkring i världen genom att t.ex skicka pengar mat kläder och sånt. Vi är trots allt männsikro allihopa och alla behöver lika mycke saker som du och jag!
  3. Svergies fängelse är fan ett jävla lyx liv för t.ex en uteliggare. För nåt år sen så utbildade sig någon kille som hade vart i fängelse så när han hade kommit ut så var han en fucking läkare? Snälla det finns fan, tv, gym, skola, mat, kläder aallttT?självklart så äre skit bra för en invandrare som precis kommit hit och inte kan säga ens hej.
  Jag skyller inte just nu på någon men DETTA är inte bara hans fel utan aallaaas fel pågrund av brist på kunskap och du paow du har inte mer kunskap bara för att du sitter och skriver en harry potter bok varje gång en invandrare gör nåt. Varför skriver du aldrig om sånt som ni själva gör. Snälla bara att du sitter och super och röker varje dag är olagligt så du behöver inte komma o säga att det är olagligt och göra sånt när du kanske gjort hälften av allt. Du är inte en bätttre människa för att du skriver sånt för du har just gjort liak mycke fel som han ”självmodsbombaren”.
  Varför skriver du förresten aldrig vad en invandrare gjort som är bra för svergie? Varför ska det alltid vara problemen som ni svenskar ska bröja skriva om, undrar vart du kommer att komma med dina rasistiska tankar. Men ”What goes around, comes around”.

 • Erika

  Fattar itne de där i dom första kommentarerna vadå pedofiler och mördare? Om ni kollar på efterlyst det mesta man hör är en mörhyad man/kvinna.. så käft bara

 • Elin

  På riktigt nu, det är bara trångsynta jävlar som inte inser att invandringen ÄR ett problem. Det är ingen åsikt utan snarare fakta. Men om jag vore dig skulle jag inte skriva detta i bloggen, då 90 % av svenskarna just precis är så som jag nämnde.

 • Hells bottom

  Jag tycker tyvärr att det ligger något i det hon säger. Kulturer tillåter olika saker som inte anses ok här. Jag har fått påhopp på stan, man blir kallad jävla blondin, hora osv. Vilka är det som gör på det sättet? Så jävla trött på att bli trakasserad. Kan inte ens gå förbi t-centralen en Fredagskväll utan att bli påhoppad och utsatt.

  Jag kommer ALDRIG glömma en gång för flera år sedan när jag och mina tjejkompisar skulle på fest i Husby. När vi kommer dit så kommer stora kill -och tjejgäng, alla utländska. De börjar kasta flaskor på oss och säger åt oss att sticka hem. Hallå? Vi är hemma!! Det här är Sverige!

 • My

  Det var en kommentar här som jag läste om att vi klagar men endå åker på semester i ”Deras” länder? Haha alltså va? Vad fan har det med det att göra? Är det NÅGON som åker på semester i länder där det bombas och krigas och shit, alldeles frivilligt och vill ha en lugn och skön semester? Haha.

  Tycker att du har HELT RÄTT paow!
  Så bry dig inte vad alla skriver.

 • minaret

  vad sägs om att eliminera kristna då? så slipper vi alla sekter och pedofiler. Hör ni hur detta låter? Ja, lika trångsynt som rumsrena rasister likt paow själv och SD.

  Och utbildning ges inte till muslimer, möjligheter ges inte till muslimer. Majoriteten av de som ni anser ”ge” saker till, är födda här. Alltså svenskar. Och alla som utbildar sig, alla som jobbar och betalar skatt bidrar till samhället. Så det är en win-win situation, ingen jävla välgörenhet från sveriges sida…

 • Cherie

  Håller med dig helt och hållet, men bara för att det är sant. I Sverige verkar det vara lite väl antirasism, så mycket att det faktiskt blir svenskrasism. Det är okej för invandrare (oftast från arabiska länder) att vara rasistiska mot svenskar (och klaga på precis allt), men när en svensk så lite som säger emot en invandrare, så är den rasist. Jag känner mig tvungen att försvara mig själv nu och påpeka att ”jag är inte rasist!”, och då har det gått för långt… för hade jag skrivit detta som, säg marockan i Sverige, så hade ingen reagerat, utan bara hållit med mig.

  Det är verkligen något som inte stämmer i Sverige, när all vår respekt och alla våra pengar tas ifrån oss och ges till alla dessa marodörer. Jag blir verkligen ledsen! Visst ska invandrarna ha respekt (om de förtjänar det!), men det ska faktiskt svenskar också ha! De ska vara tacksamma att de får bo här, och inte gå direkt och mörda någon och klaga på svenska samhället!

  Ja. Det var nog allt… (undrar hur många som blev arga nu 😉 )

 • nina

  Kristna kanske inte spränger sig själva i bitar men dom är rätt duktiga på att göra sjuka och onödiga saker dom med. Det finns kristna grupper som tvingar flickor till att inte göra abort när dom har blivit gravida som resultat av en våldtäkt. dom hatar homosexuella, bisexuella och liknande, en del går till och med så långt att dom slår homosexuella killar för att ”slå ur demonerna” ur deras kroppar. Katolska präster åker ofta dit för våldtäkter på barn. Det är inte religionernas fel, det är PERSONERNAS. Det är sjuka människor som behöver psykisk hjälp. En frisk människa skulle aldrig varken spränga sig själva, våldta barn eller liknande oavsett religion. Döm personen, inte en hel tro.

 • linnea

  Jag blir så trött. Den kommentaren från Elin som du la upp i detta inlägget är till en viss del rätt tycker jag, vi ger väldigt mycket för dem, släpper in dem i vårt land och låter dem gå i skolan mm. men jag tycker inte det är rätt att säga att dem ska ut för att nästan ingen av våra invandrare är här pga egen vilja, eftersom att det är krig och skit i deras hemländer måste dem fly för att överleva. Så nej dem ska inte ut, visst vissa borde kunna vara jävligt mer tacksamma men dem är som sagt inte här pga egen vilja.

 • D

  Jag fattar verkligen inte vad detta har med politik att göra? Menar du att om vi hade röstat på sossarna istället, så hade detta aldrig hänt eller vad fan menar du? Det handlar inte om religion, det handlar om hur man är som människa. Personen va helt klart dum i huvudet, ja! Men räcker det inte med att vi smutskastar muslimer redan som det är, varför ska minsta lilla skyllas på muslimer? Och du Paulina som säger att ”du bodde” i Thailand, gör inte det dig till en invandrare då? Du som utnyttjar deras billiga priser på allt, du som utnyttjar deras system. Men människor som flyr från sitt land ska tydligen inte ha rätt till pengar när dom kommer hit. Ni idioter som har kommenterat ovanför verkar tro att dom kommer hit och lever loppan. Så är det verkligen! En stor jävla familj får bo i en 2:a och vänta på att få besked om dom får stanna kvar eller inte. Fattar ni hur det är att behöva fly från sitt land, behöva svälja sin stolthet och komma krypandes till ett annat land och be om att få stanna kvar. Tror ni att människor vill fly eller? Det handlar om att rädda sitt liv och sin familj!

  Dessutom är det INTE alls muslimer som utför de flesta bombattentaten! Det är faktiskt den grupp som utför minst och flest misslyckade försök.

  Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%) Är den grupp som utför flest attentat. Läs på förfan!

 • sara o malin

  Jag tycker att man märker att det är en hel del omogna som läser den här bloggen (fast dom tror ju självklart att dom är så mycket mognare än alla andra så det nästan är sorgligt..) för vissa svar är OTROLIGT LÖJLIGA.

  Visst, många har alldeles rätt i sina kommentarer, men typ ”Dom reser till våra länder och tar en semester men dom skräpar inte ner landet eller hotar folk eller gör en massa idiotiska problem? Så sånt ska man inte jämnföra med.”
  Så du tror påriktigt att det det bara är dom som reser/flyttar till Sverige som orsakar problem?? Har du hört talas om programmet som handlar om Thailand och alla brott som bl.a. svenskar gör där?? Har du hört talas om alla som reser till Thailand (och liknande länder) för att köpa sex, och som stannar där och lever på att sälja knark?? Tror du att DET är lagligt???? Nää, för vi är PRECIS lika hemska som alla andra – vi är inte ett dugg bättre än någon annan.
  Skulle ni kunna tänka er att flytta någonstans och försörja er på knark och rån? Knappast. Och precis likadant är det för de flesta muslimer (o.s.v.). Bara för att några mördar/självmordsbombar sig så betyder det inte att alla andra skulle kunna tänka sig att göra det!

  Om man tittar i utländska fängelser hittar man en hel del svenska, engelsmän, o.s.v.., så för att det ska va rättvist borde det väl i princip finnas lika många utlänningar i VÅRA fängelser?!?! Eller har det plötsligt blivit bara vi som får förstöra för andra länder..?

  Jaja, knappast fattar väl någon det här ändå av er ”omogna” som tycker att Paow har rätt, så varför försöka..?
  Det kanske bara är för att jag hoppas på att alla dumma människor skulle fatta något så småningom…men det är säkert att hoppas på för mycket..
  /Sara

  Svar: Du kanske inte ska tro allt du ser i en engelsk serie som ”Turistpolisen i Thailand” eller vad serien som du uppenbarligen sett heter… Du hittar inte en promille (en på tusen) svenskar i utländska fängelser, särskilt inte i Thailand.

 • Kristina

  Jag förstår inte vad vissa tänker med… För första gången i Sveriges historia (antar jag) så har en självmordsbombare sprängts sig själv på Stockholms gator, helt öppet bland folk, och det jämför ni med svenska pedofiler, mördare osv. Tänker ni alla med röven eller? Vi alla vet att det kryllar av psykiskt störda människor i hela Sverige, men aldrig någonsin har någon sprängt sig själv i luften, för att inte bara döda sig själv, utan andra oskyldiga människor också. Det finns nog ingen som blundar för allt hemskt som händer med oskyldiga människor varje dag, men det här är en stor grej för Sverige, och det finns nog många tankar som snurrar i skallen på vissa.

  Och att det var just en muslim skrämmer nog upp folk ännu mer, många har nog den här tanken i huvudet: ”Är Sverige på väg in i krig?”. JAG ANKLAGAR INTE VAR ENDA MUSLIM I HELA SVERIGE, OCH INTE I HELA VÄRLDEN FÖR DEN DELEN. Jag säger bara att vissa är nog räddare för att krig ska drabba Sverige nu när det var en muslim, än om det hade vart en person med svenskt ursprung. Det har hade fortfarande vart en stor grej, dock inte lika stort.

  Om någon vill diskutera detta med mig så kan ni skriva till mig på min blogg:
  http://www.kristinajohansson.devote.se

  Eller varför inte maila?
  [email protected]

 • Olivia

  Så jäkla rätt har du! Fattar inte varför alla är så trögtänkta! Du är bäst! 🙂

 • eva

  asså snälla lilla paow. varför ska du förklara allt som om du vore smartast i världen?? det roliga är att du anser att om vi hade röstat på SD så hade detta aldrig hänt!! hur fan tänker du då??

  Problemet är att detta händer just för att det finns människor som Jimmy åkesson och bara under valet så provocerade dem som satan när det gällde muslimer och islam. dem retade ju upp alla till och med oss svenskar (icka rasister då).är det rätt av dem att göra så??? där drog dem sin tråd och drog alla över samma kant. sjuka människor som dem är och du tycker dem är bra och så smarta. asså hur fan tänker du då??? varför har det inte tidigare under alla dessa år varit ngr självmordsbombare här???

  sluta spela smart hela tiden. dina åsikter är rasistiska spelar ingen roll vad ngn annan säger. först säger du det ena och sen spelar du över med att
  ”jag menade inte alla”- ”men skicka gärna ut alla ifrån sverige för min del”.
  det är det äckliga att du är så grovt falsk vilket är riktigt synd!! i förra inlägget tog en massa till sig där ditt inlägg påverkade dem vilket du ville också, orka att alla ni bloggare ska köra så ful stil. välkommen till kissies world!
  och ännu roligare är att du endast svarde på sånna töntiga kommentarer delvis som” en gång otrogen alltid otrogen”. du lägger vikt på att svara på ngt sånt skit så därav vet man hur gammal du är och vad som ”tar på dig”.

  visst sverige öppna ögonen jimmy åkesson har rätt.. eller inte!! åk inte utomlnads alla ni rasister. ni åker fan till turkiet tunisien egypten och det är en större del av muslimska länder. när ni själva vill ha ut muslimer.. så jävla ful stil av alla er. och detta avslutar jag med att säga att större delen av dina läsare är fjortisar småbarn som kommer här och bara ”håller med” vilket är ju lättast när dem inte har ngt vettigt själva att komma med.

  I dessa situationer ska alla hjälpas åt inte gå emot varandra för detta leder till mer hat bland dessa folkgrupper och det kommer inte bli bättre när bara en bloggare spelar smart. du når ut till många men tyvärr till fel åldersgrupp som egentligen inte har ngn anning om vad som egentligen ligger bakom. dem hör bara MEDIA!!vilket senare leder till hat, bråk och allt skit som tillkommer till det. alla är vi människor med samma värde men det verkar som att vissa är mer ”värda”. hitler har återuppfötts verkar det som.. sorligt..sorligt!!

 • natta

  Paulina hej jag leker smart Danielsson, visst, Sveriges första terrordåd begicks av en muslimsk EXTREMIST. Någon som tolkade guds ord på ett felaktigt sätt. Men ska resterande 1,5 miljarder muslimer i världen få samma stämpel upptryckt i röven? Det är ju som att säga att alla svennar är otrogna bara för att ett visst litet muppbarn bedrog sin ”älskade”, och det är ju långt ifrån sant, eller hur? Hur som helst. Sverige Demokraterna har inte lösningarna på problemet. Problemet är inte att vi har invandring i Sverige. Det är att vi har klyftor och fördomar i samhället. Tro det eller ej, men man kan faktiskt köpa en flygbiljett till ett annat land och leka lite terror i landet. Ska man spärra av flygplatserna också? :p Alltså håller inte Sverige Demokraternas politik heller.

  Svar: Nej, vi har haft terroristdåd i Sverige många gånger förut, men aldrig sälvmordsbombare som attackerat oss med religionen som drivkraft, det är skillnaden. Nu var det faktiskt ingen som ”lekte terror” efter att ha åkt hit på semester så diina argument håller inte. Jag har inte heller utpekat alla muslimer eller religiöst troende som terrorister, men du, liksom så många andra, orkar verkligen inte ens försöka förstå.

 • Ebba Asom

  Att han hade möjligheten att spränga sig själv mitt inne i Stockholm har vi själva sett till, svenska folket har röstat för att fortsätta invandringen utan några som helst krav. Synd att detta inte hände veckan innan valet, då skulle SD haft ännu fler röster idag. Kanske många av er inser problemen SD’s röstare insåg före er!

  Alla invandrare är inte lika, de som sköter sig stannar resten åker hem! Utvisning på familjen om man missköter sig skulle vara bra då skulle brotten minskas kraftigt eftersom man måste tänka på fler än sig själv.

  Rösta SD i nästa val!

 • tilll erika

  Lasse-Maja – Svensk bedragare, äventyrare
  Johan Jacob Anckarström – Kungamördare
  Jackie Arklöv – Legosoldat, rånare, mördare
  Stig Bergling – Spion och rymmare
  Martin Burgos – Stockholms meste klottrare
  Mattias Flink – Massmördare i Falun
  Tore Hedin – Seriemördare
  Guillermo Marques Jara – Mördare, Sturecompagniet
  Olle Möller – Dömd för mord
  Clark Olofsson – En av Sveriges mest kända brottslingar
  Christer Petterson – Dömd och friad för mordet på Olof Palme
  Joachim Posener – Efterlyst i Trustorhärvan
  Thomas Qvick – Seriemördare eller mytoman
  Lars-Inge Svartenbrandt – En av Sveriges mest kända brottslingar
  Ioan Ursut- Rånare, mördare
  Juha Valjakkala – Åmselemorden
  Stig Wennerström – Spion
  Tommy Zethraeus – Mördare, Sturecompagniet
  HIV-mannen – Efterlyst serievåldtäktsman
  Lasermannen – Rånare och mördare
  Salaligan – Rånare och mördare
  Skomakarligan – Mycket omfattande narkotikasmuggling och langning
  Södermannen – Serievåldtäktsman

  KOLLA NAMNEN; SVENNAR 😀

  Svar: Du skämtar? Du har väl kollat bakgrunden och inte bara tagit första bästa tidningsartikel som intäkt för ditt uttalande? Mer än hälften är invandrare, vad ville du visa? Att invandrare förekommer ofttare eller mer sällan än svenskar i brottstatistiken? Ganska kul att du tar upp saker från 1700-talet också… Fast framför allt, hur många av dessa var självmordsbombare eller ens terrorister?

 • Anonym

  HAHA asså seriöst första gången jag gick in på din blogg var förra veckan och fan asså haha jag dör när jag läser det omogna du har skrivit fan asså vilken omogen slampa du e som skriver sånt här asså shit hahah men soom sagt ska bara berätta att det är helt okej att erkänna att man är rasist så gö det its ok.Du är en RASIST och det vet alla . men jag var i skolan iallafall idag och då prata vi om detta såklart då sa våran lärare hon ba vad tkr ni och allt (och jag har ingen blatte elr muslim i min klass) men vad fan ingen reagerade som dig din fucking rasist tillochmed min lärare sa att han va la en som gjorde detta o blablabla och att om han var sjuk och så betyder det inte att alla muslimer är det o så sen så sa hon vad muslimer tyckte om detta o såklart tkr dem att det är helt fel å inte alls rätt så gå i skolan så kanske du lär dig mer och dina 2 åriga tankar kan du bomba elr något som han som dog gjorde din fucking fula päron ansikte

  Svar: Du är säker på att du inte går på dagis…?? Ditt språk och dina tunga argument tyder på att det kanske är så…

 • JAXEL

  kolla in dagens facelook !

 • anna

  men lilla vän.
  streetsmart? vet du ens vad det är? du har levt ett rikt liv, du har fan inte en jävla aning om vad de innebär att vara streetsmart! du är pinsam.
  dessutom, om vi skulle ”röstat rätt” som du menar är SD, hade vi bara haft EN fråga, INGEN ideologi och INGEN politik i detta land. Är invandringen de ENDA du bryr dig om va?!?! Vad hände med jobb, äldrevård, skola och omsorg? Det är bara skit eller????? Du går mig på nerverna och önskar att någon bankar lite vett i din jävla äckliga skalle. blir förbannad av sånt här jävla dösnack! Du gillar inte invandrare, FINE. Men ge fan i att åka utomlands hela jävla tiden, du säger bara emot dig själv. Ta och väx upp nån gång.

 • moa!

  Jo Paulina, studier hade faktiskt hjälpt dig att både uttrycka dina åsikter och få lite ”rätt” på dina åsikter. Det finns kristna extremister och det finns muslimska extremister, det finns normala kristna och det finns normala muslimer. Muslimska extremister uttrycker sig ofta genom att bomba, kristna massmördar eller mördar enskilda fast utan bomber. Han som mördade Anna Lind gjorde det för att ”Gud sa åt honom att göra det”, det var ”Guds vilja”. Han gjorde ett brott för sin religion, precis som han här gjorde, som sprängde sig själv. Kom inte och säg att han gjorde det för att han var psykiskt störd, för är inte de flesta de som mördar någon? Dessutom så är extremister också psykiskt störda, de flesta av de har blivit sönder hjärntvättade och tror verkligen att detta är rätt. Det finns extremister i alla religioner, de uttrycker sig bara på olika sätt.

 • Sissel

  Visst det är bra att du tänker, men liksom, tänk liiite längre innan du går ut med en sån åsikt. Tror du verkligen att han gjorde detta för att han är muslim? Tror du att plötsligt alla muslimer tänker ”fan vad kul, det vill jag också testa”? Han är förfan psykist störd. Jag är själv inte troende, men det kan väll inte finnas någon gud i världen som uppmuntrar till att spränga sig själv i luften? Du, precis som alla andra letar bara efter en viss ”sorts” människa att skylla på. Hur många mördare och kidnappare finns det inte som är kristna? Eller judar? DOM ses ju som individer istället för kristna eller judar. Men hos muslimer, dom är bara muslimer. Inga människor. Eller hur är det du tänker?

 • Till erika som tror att alla efterlystna är mörkhyade

  Lasse-Maja – Svensk bedragare, äventyrare
  Johan Jacob Anckarström – Kungamördare
  Jackie Arklöv – Legosoldat, rånare, mördare
  Stig Bergling – Spion och rymmare
  Martin Burgos – Stockholms meste klottrare
  Mattias Flink – Massmördare i Falun
  Tore Hedin – Seriemördare
  Guillermo Marques Jara – Mördare, Sturecompagniet
  Olle Möller – Dömd för mord
  Clark Olofsson – En av Sveriges mest kända brottslingar
  Christer Petterson – Dömd och friad för mordet på Olof Palme
  Joachim Posener – Efterlyst i Trustorhärvan
  Thomas Qvick – Seriemördare eller mytoman
  Lars-Inge Svartenbrandt – En av Sveriges mest kända brottslingar
  Ioan Ursut- Rånare, mördare
  Juha Valjakkala – Åmselemorden
  Stig Wennerström – Spion
  Tommy Zethraeus – Mördare, Sturecompagniet
  HIV-mannen – Efterlyst serievåldtäktsman
  Lasermannen – Rånare och mördare
  Salaligan – Rånare och mördare
  Skomakarligan – Mycket omfattande narkotikasmuggling och langning
  Södermannen – Serievåldtäktsman

  Kolla namnen, svennar! 😀

 • saris

  HÅLLER MED DEJ PAULINA, STÅ PÅ DEJ!
  LYSSNA INTE PÅ FOLKET HÄR SOM UPPENBARLIGEN TROR PÅ EN VÄRLD AV MÅNGFALD. ISLAM FUNKAR INTE SÅ!

 • muslim

  Av de muslimer som finns i Sverige är enligt media 200 extremister. Den där Elin ör inte smart, och du som vill lägga upp hennes inlägg är inte smartare. Jag och mina ickemuslimska vänner och arbetskollegor går bra ihop, vi samarbetar bra, umgås, har roligt och lever ett bra liv tillsammans. Ska ”vi” ut nu?

 • sofie

  Hört talas om sabra och shatila ?
  ville bara påpeka att dom som gjorde det var kristna.
  js..

 • kale

  Läs noga nu Paulina. Jag förstår dina åsikter, det gör jag, för det är så otroligt lätt att bara ta till sig det media skriver och ta det som den enda sanningen och se det från det ena hållet men inte det andra. Först och främst vill jag klargöra en sak. Majoriteten av alla terroristdåd i dagens samhälle har inte begåtts av muslimiska extremister (Det kan du kolla upp på eu’s statistik). En annan grej som jag stör mig så väldigt mycket på är att alla blir så himla upprörd över att ni tycker att det är okej att exempelvis USA och Sverige dödar hundratals civila varje dag. Hur tror du att de som redan är pantade med smörja känner sig då? De blir självklart provocerade och vill i sin tur hämnas.

  Jag tycker förresten inte att en våldsam handling är okej någonstans och tycker att det den där mannen gjorde i stan i lördags är fruktansvärt. Försvarar inte hans handlingar på något sätt alls men ogillar starkt när människor uttalar sig om saker när de inte har varit källkritiska överhuvudtaget.

 • muslim

  Vi som är födda i Sverige, eller de som inte har ett eget land, vart ska de åka någonstans?

 • lista ut det själv!

  haha, skrattar bara när ja ser detta. du tror att du har så rätt om detta. men dra inte in andra muslimer. människan som bombade sig själv, är hans ensak. men du snälla vad gör du i Thailand om du nu hatar ”invandrare”. sitt fan i Sverige och ha din semester här. du är en utav dem värsta bloggarna. och du säger att kissie är. om t. ex kissie är det, vad är du då?

 • Mina

  OKEJ VAD ÄR DET DU VILL ATT ALLA SKA GÖRA?? RÖSTA PÅ SD?? ELLER. TROR DU VERKLIGEN ATT JIMMY ÅKESSONS PROBLEM HANDLAR BARA OM MUSLIMER?? neeej verkligen inte.. han tar muslimer som anledning för att få med sig alla andra utlännigar och sen när han har fått makten ta ut alla från landet.. snälla paow det är kul att du har dina åsikter men som sagt du vet inte vad du pratar om punkt o slut!!! en sak till ingen försvarar ett kräk som ville ta livet av sig och massa andra men kom inte och säg att kristna gör inte sånt… nej ded går i stället in i en skola och skjuter sönder halva klassen eller hela skolan..nej var det inte dem amerikanska kristna soldaterna som gick in i mosken på en fredags bön och döddade alla stackars muslimer som hade böntid?? allt usa har gjort mot alla indianer alla människor i mellanöstern hallååå vakna till liv det är skristna eller så är dem judar så kom inte och säg att ni såkallade kristna människor är oskyldiga!!!
  var det det det muslimerna eller dem fina kristna mäniskorna som gjorde alla stackars svarta till slavar?? skulle kunna ta upp en massa skit som just kristna ligger bakom men som sagt man dömer inte alla..först tar man reda på fakta varför händer sånt?? kan det vara så att sverige i smyg säljer vapen till länder som sen kanske dödar massa civila?? eller vad leker svenskarna hjälte i ett land som afganistan?? dem kanske behöver hjälp att få läka sina sår efter alla amerikanerna har gjort. och en sakt till om du har läst alla avslöjanden som händer nu på wikelaks så fattar du kanske lite att ingen igenom politik är så oskyldig.. alla vill vinna och skiter i vem som dör..och vem dem dödar. det är usa själv som hyar skapat alla dessa monster som är terorister i dag och det vet alla. att ge sig på länder och döda och skylla på annat men igentligen vill man bara ha oljan.. och att sverige är en liten smygare i allt och har ett finger i spelet och sen ska alla kristna ha mage nog att skylla allt på muslimer när ni är värst.

 • CILLA

  Folk som har skrivit här vet uppenbarligen INGEEEEEEEEEEEEEEEEENTING OM ISLAAAAM!
  Alla svenskar i Sverige är jätte välkommande emot muslimer men i sjävla verket vet dom inget om vad islam innebär.
  LÄS KORANEN innan ni yttrar er om att muslimerna är välkommna här!
  När ni väl läst den förstår ni varför partier som sd finns!

 • f?

  armen från isa spränger en hel del människor, ska vi nu skicka ut alla amerikaner från Sverige

  Svar: Armen? Isa? Du menar de fredsbevarande och talibanbekämpande trupperna i Afghanistan som Sverige är en del av? Hur får du ihop något som är en internationell insats mot ett terroristnätverk som i årtionden förtryckt den afghanska befolkningen till att vara likställt med självmordsbombare i Stockholm???

 • tina

  Det bästa för dig Paow är att stänga käften. För jag tror det inte blir så kul för dig om några invandrare tjejer ser dig ute på stan. Det bästa för dig Paow är att stänga käften. För jag tror det inte blir så kul för dig om några invandrare tjejer ser dig ute på stan.

 • hm...

  En man spränger sig själv i luften i Svenska huvudstaden och nu så borde alla muslimer enligt Elin åka till sitt hemland. Moget tänk där.

 • Anonym

  Klart det finns många sjuka svenskar också, men det finns inget alternativ än att ha dom nötterna kvar här i samhället! Ingen säger att det ”bara” är muslimer som orsakar problem. Men de som väl gör det, tycker jag inte har någon rätt att vara kvar. Eller hur tänker du? Vad är din lösning? Skicka svenskar mördare till Afghanistan kanske? Haha, ja det hade iofs. kanske varit något men som sagt, det går inte!!

 • Evelina

  DU ÄR SJUK I HUVUDET!

  HUR FAN VET DU ATT DET BARA ÄR MUSLIMSKA SJÄLVMORDSBOMBARE!? ELLER WAAAAAAIT, DET VET DU INTE. HAR DU LÄST NÅGONSTANS ATT HAN VAR MUSLIM?! Dessutom så är de mycket fler än oss i Sverige, SÅ SJÄVKLART ÄR DET FLER AV DEM SOM GJÖR SÅNNA HÄR LIKANDE SAKER.
  Okejokej, de bombar och VI SVENNAR VÅLDTAR VARENDA JÄVEL PÅ GATAN.

  OCH VADDÅ LÅTA DEM KOMMA IN TIL ETT LAND VI HAR BYGGT UPP. DU ÄR INTE ENS HELSVENSK, DET ÄR INGEN! SVERIGE ÄR ETT RELATIVT NYTT LAND!!!

  BUDDISTISKA SJÄLVMORDSBOMBARE ÄR JÄTTE VANLIGT, idiot!

  Och man märker att du INTE går i skolan! Och nej, du är inte streetsmart! Det är inte svårt att märka på dina inlägg att du är helt blåst, det syns på dina videobloggar också!!!!!

  Svenskar gör fan LIKA MYCKET i prosent som invandrare gjör i Sverige!

  Svar: Hur vet jag? För att svenska polisen och massmedia liksom den lilla terroristen själv ahr sagt att han gör det i sin religions namn. Så ja, jag vet det. Du är knappast svenne som du skriver, för då hade du vetat att majoriteten av alla överfallsvålkdtäkter i Sverige begåtts av folk med ickesvenskt ursprung. Jo, jag är så helsvensk man kan bli. Buddistiska självmordsbombare är otroligt ovanligt och vad jag kunnat se har ingen här kunnat visa upp en enda. Och nej, invandrare är klart överrepresenterade i brottsstatistiken. DU vet allt detta också, så varför tramsa?

 • M

  Blääääää, du är så sjukt obildad så att man bara vill dö!!!
  Det här har islam att göra, fattar du inte det?!?! Det här är bra några dumma islamister som lever i sin egna värld. 99.9% av alla muslimer fördömmer sånt här. Pucko!

 • Hej

  Hej paulina, jag tycker om din blogg, du är fin. du är rolig. Men när su kriver sånna här saker, blir jg förvirrad. Du framstår inte som en sån här männsika. Man kan inte blunda för vissa saker. SD vill minska invandrare, eller helt enkelt inte ha några, mn sen att dom har nazistiska grundare och att dom säger att alla muslimer är islamister och som någon skrev i ett tidigare inlägg med Ola sundberg eller ad han hette, det kan man inte bara blunda för. om man kollar på youtube klipp så gör dom narr av invandrare, men visst det kanske var på 90 talet eller nåt, men dom som är med? Dom är ju där för en orsak. Ingen kan säga att dom inte är rasitiska för det är dom. kolla deras kampanjreklam. Bara kvinnor med burka? Serisöst? Att alla invandrare snor våra jobb och pengar? Jag läste nyss att arbetslösheten hade minskat. och inte hardet minskat med invadnrare. Dessutom får invadnarna skitjobben , men iaf, blir förvånad varje gång du säger sånt här

 • jenny

  skitbra skrivet! håller med dig till 100%

 • ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

  Men kvinna !

  DE FLESTA SJÄLVMORDSBOMBARNA ÄR IFRÅN IRAK
  OCH IRAKIER ÄR SHIA ELLER SÅ ÄR DET KRISTNA
  SHIA MUSLIMERNA ÄR EN ANNAN SORTS GRUPP AV MUSLIMER
  OCH DERAS ISLAM GÅR UT PÅ ATT SLÅ SIG SJÄLVA FÖR ATT VISA HUR TROENDE DOM ÄR. MEDAN DE ÖVRIGA MUSLIMERNA SUNNI MUSLIMERNA
  SOM INTE SKADAR SIG SJÄLVA ELLER NÅGON ANNAN MÄNNISKA.
  ATT VARA EN SJÄLVMORDSBOMBARE ÄR NÅGOT SOM OFTAST ÄR VANLIGT I MELLANÖSTERN OCH INTE EUROPA. DE FLESTA KRISTNA BUDDISMER JUDAR OSV GÖR DET PÅ ETT VANLIGT SÄTT, SOM ATT SKJUTA ANDRA
  OCH DE HÄNGER SIG SJÄLVA ELLER HOPPAR FRÅN BRON OCH ANNAT SOM ÄR VANLIGT I EUROPA. MEN SOM SAGT DET FINNS DÅLIGA MÄNNISKOR ÖVERALLT . !

 • Alice

  Då kan ju alla svenska PEDDOS ( ja det är det ni är) sluta våldta små barn i asien?
  Nää…men vadå, vi från sverige får göra som vi vill, vi är så bra och tar emot invandrare då måste vi ju få åka och ha det lite skojjit hihih” NÄ FYFAn!
  Det är fan VÄRRE att våldta små barn som det är konstaterat att MÅNGA jävligt MÅNGA svenskar gör..Fyfan asså.
  Om man vill ha sverige SVENSKT så får ni väl kommma på något svenskt då?
  Förutom köttbullar vad har ni som är ert eget?
  Inte språket, inte maten, inte kläderna, inte hälften av befolkningen, inte traditionerna, nä ni har fan ingenting. Sverige har kompierat allt. Och när ni inte hade mat och kläder då tog ni hit polskor, portugiser och hade det roligt. Well..payback is a bitch.
  Och du…kanske inte finns många terroister som är budister eller kristna…men?
  Många präster våldtar små barn, ehm KKK är det något bra eller att döda svarta?
  ÄR DET OKEY ELLER!?!?!??!?!!??!?!!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!

  Svar: Du behöver VERKLIGEN gå i skolan. Kom tillbaks sen, tack.

 • S-D?

  MEN OMG!!

  Okej. Fyfan vad idiotiska alla… , dom flesta är! Hon har ju helt rätt till 1000!! Jag är ingen rasist, men jag är trött att bli kalla en såfort man råkar gå in i en invandrere i skolan! Jag behandlar alla människor likadant men det fattar inte invandrare, som ser bara det vi gör mot dom. Och RÄTT. Dom BORDE vara tacksamma att fått komma hit till sverige! Jag tänker fn rösta på sd i nästa val. För det kommer ju knappast bli bättre? Jag har inge problem med invandrare, inge problem alls. Men när dom börjar försöka utrota SVENSKAR i SVERIGE, allts vårt land kan dom dra åt helvette. För när jag är inne i stan, stationen osv så är det ALLTID blattar som leker där. Håller på. Är allmänt jobbiga och förstör! Det finns Svenskar som också gör et och jag känner likadant mot dom. Fan kicka ut alla som förstör? Och om kan kalla oss jävla svenne osv men kallar vi dom blattar är vi RASISTER, vänd på det! Dom är värre mot oss än vad vi är mot dom! Vi åker ju inte och gör självmordsbomber i irak? Och jaaa, tycker du inte som jag, SYND. Men typ 60% av sveriges befolkning gör det. Förkäna er respekt i Sverige. Försök. För andra. För att dendär muslimen som på DG i lördags, får en bara att tycka mindra om muslimer! SÅ FUCK dom.

 • :-)

  Hej! Jag hoppas att du läser kommentarerna du får. Jag stöder allt du säger till 100%. Jag är från Norge, och här händer ganska samma som i Sverige! Bara att det inte har bombats, ännu. Å jag vet att du inte är rasist, detta har ingenting med hudfärg att göra! Det finns extrema religiösa människor och det är bara synn att ingen religion ska kunna leva tillsammans utan att döda oskyldiga människor! Ledsen för den dåliga svensken, Google Translate! Haha:-) Stå på Paow!

  Svar:Tack. Jo, jag läser allt.

 • ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

  jag håller med dig FAKTISKT man ska inte tycka synd om jäveln som sprängde sig själv. Tänk om han hade skadat andra i sin omgivning? Han ville ju dö och för en sjuk anledning så det var bra att han dog …

 • mona

  Paulina, jag vill mer än gärna ha ett svar på det här jag skriver. Gärna i ett inlägg.
  Det finns kristna fundamentalister, buddhistiska, judiska och islamska. Knutby pastorn, röd/gulstjortorna, korstågen, israel/palestina? det finns inom alla religioner. När amerikanarna och svenskarna dödar folk i afghanistan är det ”bara afghaner”, alltså okej? När en man gör samma sak i sverige, dock utan att döda någon, är han helt galen och ingen muslim borde då få bo i sverige. Jag försvarar absolut inte det han gjorde och anser att det är fel, men jag kan förstå hans poäng med det hela. När något händer i sverige- är detvärsta grejen, men när barn blir stjutna och våldtagna av FNs soldater i irak och afghanistan är det okej? Muslimer lever i förtryck tack vare såna som du. Kolla bara på Hitler, han dödade 6 miljoner judar, betyder det att alla kristna är judehatare och mördare? Nej, religionen spelar absolut ingen roll, det finns såkallade extremister som har dålig uppfostran och är sinnessjuka över hela vår jord. Hur kan du ha mage och anse att det är mer okej att bomba upp sitt eget land än ett annat land? Vad spelar det för roll om man bombar i irak eller i sverige? folk dör ändå. Alla människor är lika mycket värda. Fast det kanske inte du anser, och tycker du inte det, är du mer extremist än alla dessa extremister tillsammans.

  Svar: Så du menar att fredsbevarande styrkorna i Afghanistan är terrorister…? Du får nog tänka om.

 • Mimmi

  Tycker att du har rätt ja Paow! Staden där jag bor kommer ta in ytterligare 220 invandrare nästa sommar och ja snart finns inga ”svenskar” kvar här… Vi blir utpuffade och får inga jobb och knappt bidrag, jag står jobblös och har som väldigt få ”svenskar” i denna stad haft tur att få socialbidrag för att kunna leva! Jag får hjälp att betala 2 saker, elen och hyran. sen får jag ungefär 2500:- att leva på varje månad, de är mat, hygienartiklar, bredband och allt annat inom husmandssaker jag ska köpa för dessa ynka pengar, har nästan aldrig råd med nåt annat, en chipspåse i månaden är lyx kan jag säga.. Sen står alla utlänningar som får MÖBLERADE lägenheter sen lämnar dom in en bunt med räkningar och ändå står dom där med fjällräven jackor, dyra märkesskor och jeans för sisådär 1500:-!

  Själv får jag vara glad om jag kan köpa mig ett hm linne för 50 spänn eller ett par nya trosor för 50 spänn varannan månad!

  Så ja jag säger också STOP nu räcker de.. Och så fort en invandrare gjort de minsta lilla brott i vårat land tycker jag den ska utvisas, för varför ska vi vara snäll när dessa inte sköter sig?

 • Alice

  MEn snälla paulina …kanske många våldtäkter som görs av invandrare JA..dom är allmänt ..vad säger man kåta?
  MEN DET ÄR CP att svenskarna tänder på BAAAAAAAAAAAAAARN!!! FYFAN..*r det bättre elller att stoppa upp sin kuk i små barn?
  Försvara inte det oförsvarbara din idiot.
  ASså dina komentarer är sjuka

  Svar: Försvarade jag det…? Snarare tycker jag du försvarar allt som du tror ickesvenskar gör och avskyr allt som de som du tror är svenskar gör. Jag avskyr i stället handlingarna, men konstaterar att vissa är vanligare förekommande i vissa grupper. Svenskar är definitivt inte överrepresenterade vad gäller pedofilhistorier, det är något du drömt ihop.

 • S-D?

  asså inte fuck muslimer, utan dom som dampar… 😉

 • Anonym

  Du har så sjukt jävla rätt ! Har aldrig hört talas om någon kristen helsvensk människa som velat spränga en stor folkmassa…

 • awsrgt

  om du vill att invandrare ska ut ur landet, kan du ju sluta resa överallt. jävla äckel

 • Sonya

  Man märker att du inte har svar på alla komentarer..suck

 • Hej

  ÄLSKAR din blogg. Du har så jävla rätt i det du skrivit Paulina. !

 • Mario

  I ditt inlägg säger du att det inte finns kristna självmordsbombare och att det är muslimer som håller på med sådant som självmordsbombning och att alla borde rösta på Sverigedemokraterna för att undvika sådant i framtiden.

  Nummer 1 : http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=382722 gå in där och du har redan bevis för att det finns kristna självmordsbombare och terroristorganisationer.

  Nummer 2 : Din lilla kille är ju inte så himla svensk, han kanske är en svennefierad latino men det kommer absolut inte Sverigedemokraterna att ta hänsyn till om de skulle få mer makt i riksdagen, dem kastar ut muslimer – sen då? Syrianer? Assyrer? Serber? Ryssar? Latinos? Vad har Sverige kvar då? Rent ekonomiskt så skulle det betyda katastrof.

  Nummer 3 : Hur kan du skilja på en Muslim från en svensk? Hur kan du skilja en svensk från en muslim? Hur kan du skilja en syrian från en muslim? Hur kan du skilja en jude från en muslim? Hur kan du skilja en jude från en svensk? Hur kan du skilja en assyr från en syrian? En turk från en arab? En finländare från en svensk?

  OCH KOM INTE MED HUDFÄRG ELLER HÅRFÄRG ELLER NÅGOT SÅ IDIOTISKT ! !

  Vill ni rösta på SD så gör det ingen hindrar er, det som är underbart med ett fritt land, men innan ni börjar rösta friskt på dem så kanske ni ska kolla upp vad mer dem erbjuder än att skära ner invandringen och etc. Det finns fullt med hål i deras budget som inte ens SD kan förklara hur de ska kunna täppa igen. De har ingen fullt fungerande politik och det är fakta.

  Och till alla er som säger att invandare lever på socialbidrag, hur många svenskar lever inte på socialbidrag? hur många handikappade får inte statliga pengar? hur många pensionärer får inte statliga pengar?

  ALLA NI har en fet jävla dubbelmoral: Jobbar invandrarna så har dem tagit era jobb och jobbar inte invandrarna så lever dem på era pengar? Seriöst väx upp och börja argumentera lite mer sakligt.

  Skriv vad du vill på din blogg jag bryr mig inte men att du leker att du inte har främlingsfientliga åsikter visar bara hur svag du är för att stå för dina åsikter. Har du åsikter stå upp för dem.

  Buddistiska terrorister? Aum shinrikyo – varsågod och sök på dem !!En hinduistisk också Tamilska tigrarna! En till kristen terrorgrupp? Herrens motståndsarmé – Varsågod och ännu en till? IRA – Varsågod och en till och med stöttades av USA – Contras! Du ska till och med få en svensk terrorgrupp som verkade under 90-talet och genomförde massvis med terroristhandlingar – Militanta veganerna.

  Du har inte gått i skolan och det skiter jag i, men kom inte med argument som är fyllda med hål. Inte konstigt att du röstar på SD då ni båda kommer med felgrundade argument och fakta som är fyllda med ofantligt stora hål.

  Svar: Hej Mario!

  1. Terrorismen i Baskien är inte religiöst grundad, det är en frihetsrörelse som drivs av baskiska separatister med terrorism som vapen. Det är en rörelse som numera är ganska marginell. Förstod inte vad det hade med saken att göra. Självmordsbombaren i Sverige gjorde vad han gjorde med religionen som anledning.

  2. Du fantiserar och säger att SD luger om vad de vill. Svårt att argumentera mot din övertygelse eftersom den bygger på uppfattningen att andra ljuger för dig.

  3. Varför skulle jag bry mig? Jag har inget emot muslimer. Jag har väldigt mycket emot våldsanvändare däremot, men det örat vill du inte lyssna på, eller hur?

 • Emma

  Jag blir lite mörkrädd när jag ser att du skyller på vi som inte röstat på SD? För det första kan man ju INTE säga att det hela löser sig om man stoppar invandringen av muslimer, hallå då FÅR de en anledning att bomba sönder Sverige. Saken blir snarare värre om man sjuker till extremisternas nivå…för det är ju det man gör när man ska hålla på att förbjuda saker. Det som hände var endast en amatör, som inte ens har lyckats få hjälp eftersom det är MENIGSLÖST att bomba sverige nu. Ibland måste man tänka lite längre.

  Jag vet att Islam är en religon som kan tolkas på olika sätt, och att med dagens teknologi är det riktigt farligt. I Mellanöstern styrs ju länder i praktik med religonen i ett järngrepp, och de har inte haft samma revolution som i väst. Men i dagens läge är det också mycket svårare för folk som vill bryta sig loss från det. Teknologin är som sagt mycket större och rädslan mycket starkare än för 300 år sen då vi i väst gjorde revolution. Men med migration så får ju dom en chans att komma ifrån det!

  Jag tycker att de som sjuker till extremisternas nivå är lika farliga dom med.

 • sos

  Europol Report: All Terrorists are Muslims…Except the 99.6% that Aren’t
  http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/

 • Sandra

  Det finns inget land där brottslighet inte existerar.
  Spelar ingen roll vart du är för det finns alltid problem.

  Svensk,Muslim,Kristen,arab,kurd m.m .. Ingen är perfekt.

  Vi alla är samma skit.

  Svenskar våldtar barn.. Och det är mer sjukare än vad en självmordsbombare är.

 • undrar

  Skulle Jimmie Åkesson rgera i Sverige skulle det finnas risk för terrordåd ändå, kanske ännu större chans. vAD ÄR DET SOm säger att flera religioner inte skulle kunna leva i samma land, så denna självmordsbombare är nu representant för alla muslimer i Sverige, även dem som inte bombar sig själva och inte tänkt göra detta. Plötsligt är alla muslimer terrorister, trångsynta, dumma, otacksamma osv för att denna man har sprängt sig själv i luften och riskerat många människors liv. Men de som inte spränger sig själva och inte riskerar andra människors liv genom att använda sin tro, dem är plöstligt skyldiga till det som hände i Sthlm. Patetiskt.

 • Annika

  DITT PROBLEM, PAULINA, ÄR ATT DU ALLTID UTTRYCKER DIG SÅ DÅLIGT I DIBNA BLOGGINLÄGG, SÅ ATT DU VARJE GÅNG MÅSTE FÖRKLARA VAD DU MENADE. DU BLANDAR IHOP MÅNGA TYPER AV FRÅGOR OCH SKRIVER OSTRUKTURERAT OCH ÄVEN HOPPAR PÅ LÄSARE FÖR ATT VI HAR RÖSTAT PÅ ANDRA ÄN JIMMIE ÅKESSON, SOM ETT EXEMPEL! SOM OM DET ENDA PROBLEMET VI HAR I SVERIGE SKULLE VARA INVANDRINGEN. VI HAR MASSA PROBLEM, SKOLA, VÅRD OCH OMSORG ETC SOM INTE HAR NÅGON ANKNYTNING TILL INVANDRINGEN, MEN SOM SD ALDRIG SKULLE KUNNA HANTERA. DET ÄR BLA FÖR ATT DU SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT SKRIVA SOM DU BÖR GÅ I SKOLAN, MEN ÄVEN FÖR ATT DÄR LÄR MAN SIG ATT INGET ÄR SVART ELLER VITT!

 • ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

  Islam anser mänskligheten vara en stor släkt vars medlemmar bör hjälpa, skydda och respektera – inte mörda – varandra. Denna ståndpunkt har islam vad gäller hela mänskligheten, alla människor oberoende av deras ras, färg, tro eller ideologi.

  ( “En riktig muslim är en, vars tunga och händer alla människor är trygga från“. (hadith)

  Allt detta visar klart att gräl, slagsmål och dråp inte får förekomma bland muslimer. Dessa räknas bland de svåraste synder och blande de största mänskliga fel inför Allah och inför alla hederliga människor.

  LÄS :

  I islam är människoliv heligt och får inte utsättas för fara. Orättvist och medvetet mördande är i islam inte bara en av de tyngsta synder mot Allah och diin-ul-islam, utan även brott mot mänskligheten. Detta är explicit uttryckt i Koranen:

  om någon dödar en människa som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet.

 • undrar

  Paow:

  De ”fredsbevarade” styrkorna i Mellanöstern , många har dödat civila, sprängt civila för att ha lite skoj, kollat på nyheter det senaste?

  Svar: Du får gärna länka till inslag där svenska fredsbevarande trupper dödar civila och spränger civila för att ha lite skoj. Sluta fantisera.

 • Annika

  Har ni glömt bort alla s k kristna som skjuter ett antal andra elever på skolor i exv Finland?

 • anwa littorin ferm

  du streetsmart? HAHAHAHAHAHAHAHAH OH MY GOOOD DRIVERU MED MIG?! E MAN STREETSMART SÅ VET MAN MER OM ALLT I SVERIGES GATOR. DU E BARA PÅ DROTTNINGGATAN, STUREPLAN FUCK VET JAG! STREETSMART ÄR MERA FÖRORTEN. OCH JO DE GÄLLER ATT GÅ I SKOLAN FÖR I SKOLAN FÅR MAN INFO OCH LÄR SIG OM HUR LIVET IGENTLIGEN ÄR!

  JAG ÄR TILLSAMMANS MED EN ARAB OCH BOR MED HANS FAMILJ! I HANS FAMILJ SÅ ÄR DET MER RESPEKT I HUSET ÄN I MIN SK SVENSKA FMAILJ. (ÄR INTE HELSVENSK MEN LEVER SOM EN SVENSK. ÄR FRÅN TYSKLAND, BELGIEN O UNGERN)

  DET SOM KILLEN GJORDE SOM BOMBADE SIG ÄR HARAM. DET ÄR FÖRBJUDET INOM DEN MUSLIMSKA RELIGIONEN OCH OM MAN TAR SJÄLVMORD ELLER SKADAR ANDRA SÅ HAMNAR MAN I HELVETET! OCH KRISTNA GÖR LIKA MÅNGA DÅLIGA SAKER DEM MED! DET FINNS IRAKIER SOM ÄR KRISTNA OCKSÅ!

  JAG SKYDDAR INTE KILLEN. DET HAN GJORDE ÄR IDIOTISKT MEN NÄSTAN ALLA SOM KOMMER HIT TILL SVERIGE VILL INTE VAD MED TERRORISTERNA. VFASTAD ÄR DET SVÅRA MED DET ATT FÖRSTÅ?!

  DU ÄR INTE STREETSMART. DU ÄR INGENTING! DU LEVER SOM EN FUCKING DIVA O TYCKER O TROR ATT LIVET ÄR PERFEKT O DU ÄR MKT BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA. MEN GLÖM DE! DET ÄR DU VERKLIGEN INTE! OM DU VILL BLI STREETSMART. KOM DÅ TILL TENSTA. FAST DU KANSKE INTE VÅGAR MED TANKE PÅ VAD DU LÅTER DIN KÄFT SLÄNGA UT FÖR ORD!

  DU BORDE GÅ I SKOLA INNAN DU HAMNHAR PÅ GATAN! FÖR DIN FARSA (HOPPAS ATT HAN ÅTMINSTÅNDE ÄR SMART) KOMMER INTE GE DIG NGN FUCKING AFFÄR SOM HAN ÄGER. VETU VARFÖR? JO FÖR DET KRÄVS EN UTBILDNING. HÖRT TALAS OM DE? DE RÄCKER INTE MED GRUNDSKOLA.

  GÖR NGN NYTTA I SAMHÄLLET OCH HÅLL KÄFTEN, PLUGGA O BLI EN BRA KVINNA! INTE EN FUCKING H*RDIVA SOM DU ÄR JUST NU!

  Svar: Skicka din adress så skickar jag tangentbord som är helt ocoh en svensk ordbok, så kan vi pratas vid sen, för nu är något uppenbart fel emd det du skriver, förutom dom stora bokstäverna.

 • Nora

  Du hade inte sagt det där om du hade läst nyheterna ordentligt !
  TERRORIST EXPERTER, alltså sådana som jobbar med att lösa terrordåd och som är väldigt hjälpsamma mot samhället, säger att det inte finns alls många tecken på att det är en riktig dum ful dumihuvet terrorist. Han som sprängde sig själv hade tom blivit utkastad från brittiska moskeén för några år sedan då han bodde där. Så blanda ÅTERIGEN inte in religionen i DETTA fall, det var ens inte det han pratade om i inspelningsbandet till SÄPO. LÄS NYHETERNA ordentligt next time.
  /NORA

 • Linnéa

  DU ÄR BÄST! <3

 • moa!

  Istället för att svara alla med en ”dissande” mening, svara med ett argument och visa dina åsikter. Du försvarar dig så som man gör, när man inte har något att täcka upp med. Du vet ingenting om ämnet, så gör dig själv en tjänst och var tyst eller bevisa att du vet något! Det är lönlöst att diskutera något med någon som är oallmänbildad!

 • linda

  sd har inga lösningar på det de kallar problem. Det måste ni förstå. Du får ha din åsikt, du får rösta på sd men du måste förstå, de har inga lösningar. De kan säga att de ska ut. Men de kan inte kasta ut svenska medborgare, våra familjemedlemmar osv.

 • Hej

  Ni drar upp en massa skit muslimer och kristna gjort.. Inse att religion är bara skiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • oggeee

  Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.

 • wallis

  När han bombades, visste alla kanske inte att han var en självmordsbombare som försökte ta livet ur människor?

  Hur skulle du själv reagera när du såg en person dö framför dig? Anta att han var en självmordsbombare och därför gå därifrån? Snälla tänk dig in lite i händelsen

 • Nina

  Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

 • Anna

  ASSÅ STICK DIN FUCKING HORA KNULLAR RUNT SOM FAN DET ‘ÄR DET DU INTE TÅL ATT MUSLIMER SÄGER TILL DIG JAG ÄR SVENSK OCH DEN SOM BORDE ÅKA UT HÄRIFRÅN ÄR SJÄLVKLART DU HORAAAAAAA FATTAR INTE ATT SÅ MYCKET HOROR HAR ÖKAT HÄR I SVERIGE MÄNNISKOR NI SKA BARA HÖRA OM VÅRT RYKTE UTOMLAND JA DOM HORORNA SOM MAN FÅR LÄTT I MIN MORS TID VAR DET INTE SÅ VAD FAN HAR HÄNT JO SÅNA FUCKING HOROR SOM DU FÖRSTÖR OCH FOLK HÄR DÖDA MUSLIMER FÖR ATT DOM INTE HAR SÅ MÅNGA HOROR MAN SÄGER IALLAFALL INTE ATT DOM E HOROR TYVÄRR SÅ ÄR DET BARA SÅ SÅNA SOM DU BORDE NT ENS LEVA ALLVARLIGT TALAT !

 • did

  Internationella styrkor har mördat civila människor i Mellanöstern, många medvetet. läst tidningen eller tittat på nyheter det senaste?
  Hur kan denna man och resten av terroristerna vara representant för alla muslimer i Sverige eller världen? Hur kan du lägga upp Elins exempel som du anser är bra när hon bokstavligt talat skriver att ”vi” muslimer ska ut från ”hennes” land. Många länder i Mellanöstern är bombat av USA och med hjälp av svenska vapen. Sen ska hon sitta och skriva så himla enkelt att alla muslimer ska ut från Sverige. Det är ju sjukt. ”Vi” muslimer som inte är extremister, är vi plöstligt nu en del av det onda när vi inte ens sympatisierar med självmordsbombarna utan precis som ”ni” fördömer det. Skillnaden är att ”ni” t ex Elin pratar för alla muslimer, medan de muslimer som inte stödjer det som hänt pratar emot extremisterna.

 • Magnus

  ”Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.”
  Haha… den tar ju ändå priset för mest efterblivna kommentar hittills på detta inlägget.

 • Lina

  Jag tycker att du varken är rasistisk eller främlingsfientlig. Du är bara korkad.

  Jo, jag har hört talas om buddhistiska terrorister, som t.ex. rödskjortorna eller gulskjortorna i Thailand. Vi kristna har Ku Klux Klan, vilket inte är så mycket att vara stolt över. Men det får man lära sig i skolan, så jag förstår om du inte visste det.

  Jag kan ju också upplysa dig om att Sverigedemokraterna (A.k.a det före detta nazistiska partiet) fortfarande står för nationalsocialismen, eller nationalismen, vilket betyder att de med samma religion, samma språk och högtder ska tillhöra samma nation. Vilket också en liten man med stor mustasch och med ryck i högerarmen förespråkade.

 • till oggeee

  Alla vita är inte pedofiler, men många vita är pedofiler .

  Det finns många nationella terrorister som inte är muslimer.

 • Josephine

  Det är roande att läsa hur alla invandrare tror att vi svenskar vi ha ut dem alla.

  Det är skillnad på invandrare som är här och som förstör, lever på svenska folkets pengar och som praktiskt taget har noll respekt för sverige och sveriges folk, och invandrare som faktiskt försöker anpassa sig. De som kämpar för att få ett jobb och sköter sig har vi ingenting emot!
  Jag säger inte att svenskar är helt oskyldiga, för svenskar begår också brott. Men vi kommer inte till andra länder och håller på som några tokstollar och ska helst spränga hela landet. Vi åker heller inte till andra länder tar saker.

  Många som kommer till sverige är folk från andra länder som gjort något olagligt. Dom väljer att ta sitt straff här i sverige för att vi är sånna mesar och knappt ger straff.. Sen går dom runt här och skapar ännu mer kaos.

  Invandrare får också VÄLDIGT mycket pengar av sverige. Men många är ändå ute och tar saker av andra. Det kallar jag noll respekt för sverige. Här är vi upplärda med att få tjäna ihop till det vi vill ha. Man tar inte saker!

  Jag har själv många vänner som är invandrare som verkligen sköter sig och jag jag har ingenting emot varken dem eller deras familjer.

 • Mikaela

  Tänka sig vad fel man kan ha när man inte har KUNSKAP paow.. Gud.. jag skrev ett inlägg på ditt rasistiska/nazistiska inlägg för bara nåra timmar sedan. Sluta yttra dig när du har fel!?

  http://wikibin.org/articles/buddhist-terrorism.html

  här gumman, vet inte om du kan läsa engelska men nog finns det terrorister inom buddismen också.

  http://www.nt.se/arkiv/2001/09/26/Debatt/305900/Det-finns-kristna-terrorister-.aspx

  och sen lite om kristna terrorister. Det är så enkelt och bara googla paow, du kanske borde testa? Sen har jag ju självklart gått klart både gymnasium och högskolan, hehe. Där får man lära sig saker om världen lilla paulina, du kanske borde prova? Kunskap u know… Kommer ihåg att vi läste mycket om buddismens terrorister. Folk som sprängde upp sig själva pga av regeringen. Vad kallar du det då? Din lilla bonde, åk tillbaka till SKOGEN!

  Svar: I dina länkar finns inget källmaterial alls.

  I den första hänvisas till vad kineserna (världens största diktatur) sa om buddistiska munkar efter att de slagit ned frihetskämparna i Tibet, knappast en religionsbaserad händelse eftersom Kina ockuperar Tibet sedan årtionden. Den japanska sekten har rötter i hinduism, buddism och enligt en del även kristendom, men det är en sekt, inte en världsreligion, men ja, dom var/är terrorister, men inte självmordsbombare. Att tamilerna på Sri Lanka anklagar den buddistiska majoriteten för religiösa övergrepp betyder ju inte att regeringen på Sri Lanka är religiösa terrorister. Hur tänkte du nu?

  I den andra länken sitter en flumnisse och hänvisar till vad…? Att det visst finns kristna terrorister? Har jag förnekat det? Jag har sagt att det inte finns kristna eller buddistiska självmordsbombare.

 • camilla

  hahaha har läst lite kommentarer, folk är fan efterblivna 🙂
  håller med dig paulina!! u go giiirl ;D

 • Izza

  jag blir sjukt arg när jag läser det du skriver Paow. Visst, det kanske inte var så himla smart att spränga sig bland folk mitt inne i stockholm, men vafan har det med invandrare att göra?! Det kan väl för fan ha vart en totalt oreligiös person som mådda dåligt? Nej just det, hans farfar kanske kom från nått annat land, därför är han ett muslimäckel. Du är ju för fan sjuk i huvudet. Skulle det vart annorlunda om det var en svensk, eller kanske finne, som sprängde sig? skulle det inte vart samma sak då? Det är sorgligt att se när du uppmuntrar dina läsare att rösta på fucking sd. Och om du tror att alla problem kommer lösas bara för att vi slänger ut invandrarna, så är du fan värre än jag trodde.

 • Anna

  MÄNNISKOR AVENSJUKA PÅ ISLAMMM FOLK TROR ATT DOM ISLAM AA SLÅR SINA FRURAR NI SKA SE FINNS FAN KVINOOR SOM ÄR UTBILADE INGEN SÄGER ATT DOM INTE FÅ HA SAMMA RÄTIGHETER MEN EN SAK SKA NI VA SÄKRA PÅ DOM KNULLAR I ALLAFALL INTE OCH OTROGENNN
  OOOOO DET ÄR INGEN VANLIG SAK SOM MAN SÄGER I SVERIGE ” JA DET HÄNDER VARDAGLIGEN .” MEN MÄNNSIKOR VAD FINNS RESPEKTEN ????????????

 • Mikaela

  och ja igen paulina.. haha kristna som gick in i IRAK, alltså USA, torterade civila där.. Det finns massor med BEVIS.. Hört talas om wikileaks kanske? Ännu en gång ett bevis på din jävla okunskap!!! Gud människa, sånna som dig borde verkligen gå tillbaka till skolbänken..

 • M

  Emma ”älskning” ett jag kommer inte från dem länderna jag kommer från Egypten och det finns inte krig där och det finns massa svenskar och turister där? gumman öppna dina ögon lite om du inte har en hjärna iaf 😉

 • Amanda

  Jag är muslim och jag tänker inte fan bry mig om VARENDA MUSLIM som gör något fel? Tror du alla muslimer är släkt eller vafan andras mamma eller? jag är 14 årig tjej så hur fan ska jag ha koll om alla muslim sköter sig i ”erat land” eller inte? MOVE ON BITCH! SHIT HAPPENS, THINGS GOES WRONG BUT LIFE MOVES ON BICTH!

  Svar: Sant som du säger, men det är svårt att upptäcka extremisterna, det kan bara dom som kommer i kontakt med dom göra…

 • jennifer

  Kristna har i flera århundraden plundrat och mördat under namnet korståg.

 • madde

  BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!BLIR INTE SÅ KUL FÖR DIG OM NÅGRA INVANDRARE TJEJER SER DIG UTE PÅ STAN!!

  Svar: Inte? För att…? Jag tror nog 99% av alla invandrare förstår vad jag säger och dessutom håller med. Dom som inte gör det har antagligen inte orkat läsa klart och tänka klart så jag tror nog du är ute och svamlar Madde.

 • Ella

  Lilla lilla du. Vet du är ung men man måste tänka lite innan man öppnar munnen, eller i detta fall postar ditt inlägg. Det har förekommit terrorism i Europa i många många år. Terrordåd som INTE är en handling av islamister.

  Hört talas om ETA? En SPANSK terroristorganisation, som en organisation för baskisk frihetsrörelse. Baskien ligger i norra Spanien.

  IRA? Irländska republikanska armén vars mål är avskaffandet av Nordirland och Irländska republiken till förmån för en enad irländsk socialistisk stat.

  Två bra exempel på organisationer som utövar terror och har i aktioner dödat oskyldiga människor för att uppnå politiskamål.

  Men detta är kanske ok för dig för de är ju européer?

 • ida

  100% Sant! och dom som ska försvara så jävla mkt kan ju ta hem dom och flytta med dom för dom människorna verkar ju trivas med muslimer och terrorister!
  Ingen stoppar er, ta med er dom och åk!

 • ssss

  Men fuck you. tänk på dom som förlorar ngn dom älskar VARJE-FUCKING-DAG i t.ex Irak.
  Paulina, sluta låtsas vara smart, för du är verkligen inte det.
  stackars dig gumman. jävla o uppfostrade skam.

 • Fredrik

  Paow for president! 😛

 • Mikaela

  lyssna, du är inte streetsmart du är en jävla bonde, de är vad du är. Du behöver gå i skolan för att få lite perspektiv på saker. Du tror att allt är svart eller vitt och ingenting i mellan.

 • Paulina borde skämmas!

  ”Jag drar inte alla musilmer, eller islamister, över en kam, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv. Och det svaret är ”aldrig”. Du motsäger dig själv!!Först säger du att du inte dömer alla muslimer…direkt efteråt skriver du har ni träffat någon kristen göra så!!…snälla sluta skriva om något som du inte är klok i. (ps.läs i historia böcker—> får du se vad kristna gjort, inte ska vi hata de för de).

  När du skriver om välj rätt när du röstar och när du skriver vem hade rätt Fredrik eller Jimmie! Vad säger det dina läsare jo..att du är smygrasse…
  Jag tycker du ska skämmas för det du gör är att du bidrar till segmentering….Nu när du är utomlands så kommer du förmodlingen bli magsjuk…kanske åker in till vårdcentralen eller sjukhuset här i sverige sen…titta runt då…på vem som jobbar där, alla invandrare…
  Du bidrar även till att unga läsare får förutfattade meningar…det är fel…unga människor som inte kan skapa sina egna tankar…tror att dina stämmer..men det gör de inte..jag tror inte ens du tror på dina egna..kanske mamma, pappa eller någon annan som sagt något som du snappat upp!

 • Petra

  Lilla gumman tycker du borde läsa nyheterna lite oftare, så att nästan gång du skriver något sånt så vet du iaf vad det är du skriver. För att vad jag märker nu så har du inget vett i huvudet alls din sverigedemokrat 😉 ..

 • Anonym

  Det är fan hemskt att du kan ”predika” ut dina åsikter till unga tjejer på det här sättet.
  Kan du inte fatta att invandringen inte är problemet, utan att terrorister hade funnits även om man stoppade invandringen, det kunde även ha ökat på grund av diskrimineringen.
  Terrorister utför ofta sitt ”heliga krig” i ett annat land än sitt eget, alltså är de inte bosatta i landet där dådet utförs, har det med invandringen att göra då?

 • stina

  själv så är jag halv ”blatte” men jag tycker du har rätt! sverige är ett trygt land och det ska inte behövas förstöra, några men INTE alla utländingar överdriver och tror dom kan komma och ta över sverige…

 • Nina

  Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .Paow är ingen rasist, hon UMGÅS FÖRFAN MED Yousef som är muslim!!

  ..Dock blir man VÄLDIGT orolig för andra här inne 🙁
  Ni borde kanske försöka få lite kontakt med dessa muslimer? Kanske om det finns någon muslim i klassen..? Jag lovar, dom bits inte och är inte farliga!

  /Från en SVENSK.

  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

 • DONA

  åhhhhh du är så fucking TRÖG lider med dig,verkligen!

 • madde

  otrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogenotrogen

 • anneli mendez

  …….

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

 • C

  Såååå rätt sååå rätt Paow!! 😀

 • M

  My din smarta åsna såg att du trodde jag menade länder som har krig i men lilla gumman det finns massa andra muslimiska länder och det vet du själv? T ex Egypten, syrien, turkiet(?), dubai, jordanien, blabla jaja tror du vet men du leker dum eller du kanske är så dum påriktigt?

 • felicia

  vilka är det som saknar uppfostran? Jo, inte är det Paow, hon har bara en jävligt bra moralisk syn på det hela. Det är ni, blattar som kommer hit och inte respekterar ett skit (majoriteten)! Vänta bara, snart kommer ni fan ha gjort Sverige till nya Irak , då får ni vell invandra till något annat land och leva på deras skattepengar och fortsätta förstöra och spotta på deras folk. Dom flesta av er är som fucking parasiter,lever på andra och gör inget annat än skada.

  Sluta kalla alla svenskar för rasister, det finns en rad olika anledningar för oss att inte gilla er. Och inte fan är man rasist för att man säger vad man tycker, det är FAKTA att ni bara för med er massa SKIT era ÄCKELHORUNGAR!

 • Jörgen

  UT med PACKET skicka tillbaka till deras hemländer där dom kan utöva sin religon o självmordsbombande för dessa människor vet inte vad ett människovärde är eller Empati respekt o moral det kan dom inte stava till.
  Och om vi åker på semester dååker vi hem igen efter semestern VI stannar inte kvar o lever på socialbidrag o vägrar att acceptera regler eller lagar……
  Det säger bara en sak om dessa individer dom e smuts för mycket innavel.
  inom en snar framtid så kommer vi ha religonskrig här oxå o den första som ylar allah accbar kommer o få det svårt…….

 • Nathalie

  men seriöst?! vad är du för idioter som läser din blogg paow -.- , ALLA TERRORISTER ÄR MUSLIMER MEN ALLA MUSLIMER ÄR INTE TERRORISTER !
  någon skrev :
  Paow, det låter lite rasistiskt. Klart man skall få komma in i Sverige, spelar ingen roll vart man kommer ifrån eller vad man har för religion eller tro

  haha vrf det ??! varför ska alla få komma in i sverige tror ni helt seriöst att om någon svensk behövde hjälp (om sverige varit ett land i krig eller liknande) att te.x irak hade släppt in dig gett dig en lägenhet socialbidrag öppnat svenska kyrkor hah nej skulle inte tro de. varför måste sverige släppa in alla invandrare??? jag är inte nån fucking rasist umgås för de mesta med blattaar . men i iran bor de iranier i ryssland ryssar osv , i sverige bor de folk från flera hundra olika länder de finns ju en gräns hur många som kan bo i samma jävla land , de har inget o göra med religion hudfärg o skit . och föresten så hatar dom flesta blattar svenskar tro inget annat dom tycker att alla svenska tjejer är horor …

 • Marlie

  Sjukt jävla rätt! Du äger! Se bara till att inte dra alla över en kant alldels för mycket! 🙂

 • ssss

  HAHAHAHAHAAH, felicia?
  stackars dig.. paow rövslickare, yaoooo

 • Janne

  Bra inlägg! Stå på dig.

 • Anonym

  svar på våra länder :hahaha ingen svensk väljer ens att åka till irak eller iran för att religionerna skiljer sig så mycket åt. Så du som skrev det borde respektera svenskarnas åsikter eftersom du bor i sverige annars kan du åka hem där du hör hemma !! Lär dig svenska och lev efter våra principer annars kan du ta ditt pack o dra hem

 • Lina

  Hej ! jag tycker så som hon Anna o vissa här vad vet du egentligen om dom fatta du hur många som dödas det är helt sjukt måste jag säga och det beror mycket på deras kultur och religion men jag är också svensk men jag tycker att deras saker är bättre än Här TÄNK ER HÄR SÅ FORT MAN HAR HITTAT NÅGON SÅ BARA GÅR MAN OCH LIGGER MED NÅGON SEN SATT JAG EN DAG OCH FRÅGA MIN KOMPIS JA MEN DU BORDE SATSA PÅ ETT LÅNGT FÖRHÅLLANDE MELLAN DIN FÄSTMAN MEN VAD SÄGER HON DÅ !!!!! JA VI FÅR SE HUR LÅNGT DET GÅR DU VET JU ATT DOM KAN JU TRÖTTNA PÅ EN EFTER ETT TAG OCH DET GÖR MIG SÅ JÄVLA ARG :@ FÖR OM MAN GÅR OCH FRÅGA EN MUSLIM JA DÅ SÄGER DOM DET ÄR MIN MAN OCH JAG HAR LEVT MED HAN HELA MITT LIV SJÄLVKLART MAN GIFTER SEJ OCH SEN DÖR MAN TSM MEN HÄR ISVERIGE SÅ ÄR DET INTE SÅ OM MAN ÄR OTROGEN JA MEN VI GÖR SLUT OCH INGENTING MER MEN VAD FAN ? MEDANS DÄR BORTA ÄR DET KATATROF OCH TYVÄRR HÄNDER MASSA SAKER MEN DET ÄR BRA FÖR DÅ FÅR DOM EJ DET RYKTET SOM VI HAR JAG SJÄLV ÄR SÅ JÄVLA RÄDDD FÖR ATT SKAFFA POJKVÄN JAG KOMMER ALDRIG SATSA PÅ HONOM 100 % JO VRF DÄRFÖR MANVET INTE OM HAN KMR ALLTID VA KVAR OCH JAG MÅSTE SÄGA JA RESPEKTERAR OCH ÖNSKARRRR ATT SVERIGE VAR SÅ . MEN TYVÄRR ÄR VI BARA SKÄMMIGA OCH SOM DU SÄGER ANNA VAR ÄR RESPEKTEN SOM FANNS HÄR INNAN NÄR VÅRA SLÄKTINGAR LÄNGRE BAK I TIDEN ???????? MÅSTE SÄGA DET ÄR SJUK 🙁

 • md

  SKYLL INTE PÅ ALLA MUSLIMER VAFAN?!?!??!!? J*VLA RASIST
  ”Blundar inte för verkligheten=DET ÄR PRECIS DET du gör!! ALLT DETTA ÄR P.G.A ATT SVERIGE HAR TRUPPER I FUCKING AFHANISTAN!! VI ÄR INTE ETT NEUTRALT LAND!!!

 • M

  Kan inte ALLA fatta att vi är människor, vi är olika men jag menar inte olika med utseendet och religionen, utan beteendet? kan alla fatta det nån gång?
  Tydligen inte.

  Och det där när jag sa att ni inte ska komma till ”våra länder” säger bara så för attt man blir IRITIERRAD. Vi lever i en värld där alla har problem men på olika sätt blabla alla får fan resa vart de vill och bo (fast då borde man ha medborgarskap eller nått inte olagligt så ingen missuppfattar det!)

 • Sandra

  Ut med muslimerna!! Bara en tidsfråga innan alla muslimer spränger sig själva !! tycker som paow! wiihoo haha..
  Ni är luffare hela bunten som tror så bra om muslimer, det är en fucking SJUK religion!
  Hoppas det blir en KRISTALL natt igen så dom mejjar ner alla som inte har en normal tro!! Då kanske vi vita kan känna oss trygga igen 🙂 hahah fast jag är inte rasist bara trött på idoiterna som lever på våra skattepengar!

 • emma ramic

  Ditt inlägg lät någorlunda smart innan du drog med den mest rasistiska kommentaren du kunde hitta 🙂 Ditt street tänkade verkar fan inte räcka så långt iallafall.

 • Anonym

  Okej alla, lyssna här Jag är en ”blatte” som ni säger och jag är faktist verkligen emot terrorbomben o sådant men detta har ingen skit med muslim OCH islam att göra tycker att ni ska fatta det först och främst sen att ni vill med blattar o göra är helt annat sak jag som ären turk själv vill att sverige inte ska ta in mer invandrare och att dem ska göra som tyskland Dvs dem som vill ha svensk medborgare ska veta svenska bra inte så tydligt men några meningar&ord .

  OCH EN GÅNG TILL.. TERROR OCH ALLT DET DÄR HAR INGET MED MUSLIM OCH ISLAM ATT GÖRA SÅ SKULL VERKLIGEN INTE PÅ MUSLIMER… VI ÄR EMOT DET TERROR!!!!! OCH TRO MIG DEN PERSONEN SOM HAR SPRÄNGT SIG TROR ATT HAN ÄR MUSLIM OCH TROR PÅ ISLAM MEN HAR INGET MED DET ATT GÖRA!! JÄVLA TERRORISTER ASO!

 • Mimmi

  Ni som skriver att det är en slump att killen som bombade råkade vara en muslimiskextremist: vad tänker ni med? Ni har inget jävla vett i skallen! Tror ni själva på att det är en slump? Vi har alla läst i tidningarna hur muslimer spränger bussar, tåg, hus. Dom till och med kapade tre flygplan för att attackera USA? Har du någonsin läst att en hindu har gjort något liknande? Muslimer är hjärntvättade! Och självklart drar man alla över en kam, det är ju bara muslimer som har gjort sånna här saker. Det är ingen slump! Det var en tidsfråga innan Sverige skulle bli drabbade och nu har vi blivit det. FÖR ATT VI TAR IN FÖR MÅNGA INVANDRARE I SVERIGE!

  Istället för att vara så trångsynta så bör alla öppna ögonen på vad som nu skett. Tänk på framtiden! Vart är vi nu trygga?

 • evelina

  Det var någon idiot som kommenterade tidigare att om sverige hade varit i krig så skulle vi inte få fly till Irak osv. SJÄLVKLART hade vi fått det!! DET ÄR 50 MILJONER MÄNNISKOR SOM ÄR TVUNGNA ATT FLY FRÅN SITT HEMLAND. 99% av dem flyr til ASIEN. Sverige tar in 10 000 invandrare i året, DET ER 50 MILJONER SOM FLYR FRÅN SITT LAND I ÅRET!!!

  Svar: Evelina, vi tog ett hundra tusen invandrare förra året (inte tio tusen som du skrev), flest i förhållande till vår folkmängd i hela västvärlden och nej, det finns inte 50 miljoner nya riktiga flyktingar i världen varje år. Du får gärna läsa på lite. Jag tror dessutom inte att vi hade varit välkomna som flyktingar i en rad länder just på grund av att Sverige anses kristet.

 • tamy

  Hahaha blir alltid lika road över hur fel du har, det är fan helt sjukt.
  Så ja ”gå i skolan” och läs nyheterna lite noggrannare, så hade du vetat att ingen mer hade dött förutom självmordsbombaren den kvällen.
  Ursäkta men blir så jävla förbannad på dig så säger nu att du ska SLUTA ÖPPNA KÄFTEN OM DU INTE KAN BÄTTRE DIN JÄVLA HORUNGE. HÅLL BARA KÄFTEN för du SKÄMMER UT DIG.

 • Amanda

  ”Jörgen” åh herregud så upprörd jag blir? Dom har inte valt att komma till sverige, kns vissa men det flesta tkr nog att sverige är ett skitland, går 2 muslimer i min klass.. Ingen av dom har valt detta, Dom kommer från KRIG, Dom har sin religion och det ska vi inte ändra på. Tänk om det blev krig i sverige och du fick evakueras till irak, och alla tyckte som du fast i irak!! Tänk om det var DU som fick börja läsa deras religion och utöva den!! Tänkt på det!

  Svar: Är du dum på riktigt? Så klart dom valt det, eller deras föräldrar. Vi har ingen gräns mot muslimska länder och alltså har ALLA som kommit hit valt att ta sig till Sverige för att det är bra eller bättre alla andra möjliga alternativ. Var inte barnslig och tro något annat. Det ÄR bra i Sverige och det vet alla i hela världen.

 • Melissa

  Hej vill bara börja med att säga att du, Paulina Danielsson, är en hemsk person. Invandrare kommer till Sverige för att slippa slöt sånt som finns i hemlandet, bomber och skit. Sen att de finns galningar ja det finns det och det finns det överallt så sluta tro att Sverige är ett jävla guda land där inget ont händer. Rasism är något som ni svenskar har problem med. Är ni stolta över det? Jag skäms iaf… Undrar verkligen vad Hugo tycker om dina åsikter.

 • SHOOO

  VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA. VI BLIR ÄNNU FLER. VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE HAHAHAHA OM VI NU INTE REDAN GJORT DET. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
  VI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA. VI BLIR ÄNNU FLER. VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE HAHAHAHA OM VI NU INTE REDAN GJORT DET. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHVI ÄR BLATTARNA FÖR MÅNGA. VI BLIR ÄNNU FLER. VI KOMMER TA ÖVER SVERIGE HAHAHAHA OM VI NU INTE REDAN GJORT DET. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

 • isabella

  SÅ JÄVLA RÄTT! öppna ögenen och se er omkring så kommer ni också fatta.

 • Katarina

  Paow, problemet med ditt resonemang är att Reinfeldt och alternativet till SD aldrig sagt att sånt här inte kan hända. Och de stödjer det inte heller. Problemet har inget att göra med själva invandringspolitiken. Men du kan inte förstå dig på politik så du dras till demagoger som Jimmie och likande. De livnär sig på rädsla och snabba (ogenomtänkte) lösningar. Att föreslå invandringsstopp för att förhindra terror är ju knappast en lösning och i själva verket kommer den inte förhindra varken hat mot Sverige eller terror. Det gör till gengäld en öppen debatt, utbildning och sociala resurser.

 • Anonym

  alla muslimer är inte terrorister med majoriten av terrorister är muslimer,
  det står i koranen att om man dör i alahs tjänst så kommer man till paradiset, och då tolkar man kanske det som att man ska bomba?
  men iufersäg så är det förbjudet att ta självmord, förvirrande.

 • Ronja

  Nej, alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.

 • h

  ja,det är synd att alla muslimer dras över kanten men det är ju bara dom som bombar och förstör massa! islamerna tror att de ska komma till paradiset om de dödar sig själv och massa andra folk, hur sjukt är inte det?

 • Johanna

  Jaja jag förstår hur du tänker men är grovt emot. Om man tänker efter, skulle man inte släppa in en person för att den är muslim, verkligen. Jag menar att jag tycker att vi borde ju liksom ha kommit lite längre i utvecklingen att vi inte bryr oss om folk tror på gud eller allah eller whatever. Det som hände var hemskt men det kunde lika gärna ha varit en kristen. Jag försvarar absolut inte han som gjorde det här och jag tror att alla oskyldiga muslimer skäms, det är ju inte direkt så att dom hoppades att det här skulle hända. Och ja Paulina, du är säkert streetsmart, det tror jag verkligen, men det har ingenting med det här att göra. Många är tacksamma över att få bo här och vill ni verkligen vara ansvariga för att rösta ut dom ur landet till deras krigsländer så att dom kanske till och med dör? Paulina, du har ofta bra åsikter men det här gör mej bara ledsen och besviken på dej, du vet ju bättre.

 • Erika

  Varifrån Kommer alla dess förfärliga kommentarer om att ”det är dags att börja lyssna på SD nu” och jag borde ha röstat på SD?!
  Nej det är det absolut inte och har det aldrig varit? Vad är det här? Vad håller alla på med?
  Är NI Nazister eller? Då tycker jag att NI ska sticka här ifrån och hoppa ner i samma grav som Hitler och där kan ni stanna.
  /besviken 16-åring.

 • sos

  ”Nej, alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.”

  Nej, det är inte sant. http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/.

 • Cissi

  Paulina, du är inte ens streetsmart med dina dumma kommentarer.
  Tror du verkligen att det skulle bli bättre om alla röstade på Åkesson? Då har du förlorat alla dina hjärnceller. Sorry, men thats a fact!
  Då skulle alla idioter till nacister mfl börja ställa till det på annat sätt.
  Du kan försvara kristna mm, men vad hände i Burma för inte så länge sedan och är de muslimer, ehh nej!
  Lär dig om alla religioner innan du uttalar dig och det lär du dig i skolan inte på gatan!

 • kimlarsson'

  FRÅGESTUND.
  http://kimlarssons.blogg.se
  en frågestund för er som vill veta saker om mig, eller mera

 • Almasa.

  Du Paow, om killen som gjort detta var muslim på riktigt, skulle han aldrig dödat sig själv. Vart i Koranen står det att mord är tillåtet?
  Han kan ha påstått sig vara muslim ja, men en riktigt troende dödar inte, och han hade visst ingen rädsla för Gud. Och han får inte heller ha någon begravning, självmordstagare får inte det.
  Jag blir sur när man kopplar alla mördare till dens religion och etnicitet. Varför fattar ni inte, att vad man gör är individuellt, och att alla inte ska dras över en kant.
  Alla har vi fördomar, men varför då? Jo, för vi är så okunniga och rädda, hur kan man säga att Islam är en vidrig religion, när man inte ens läst Koranen över huvud taget? Vi är så okunniga om något allihop.
  Men alla har sina åsikter, alla åsikter är olika, det kommer förbli så, men för ett ens åsikt ska respekteras så får den inte vara KRÄNKANDE!
  Så Paow, tänk om. Vet du egentligen mycket om Islam?

 • Angie In Turkey

  Men du Paulina. Det har funnits massmord pa olika sätt igenom tusentals ar. Hejda!

 • amanda bergh

  Jag håller med dig Paulina, vi får ju förfan inte ens sjunga nationalssången längre för att ni känner er kränkta då? men hallå ni bor i ett svensk samhälle å lAND? Och ni säger att vi har våldtäkts män å mördare ja det har vi, men va fan har ni i ”erat” land då? Ni ska va nöjda att ni ens får bo här..

 • lisa

  haha fatar inte ens varför folk börgar prata om muslimer bara (för han var det det vet man inte ens) lixom om en svensk i tex usa tar droger o sen sejer alla i usa att svenskar e drogare o fol där sejer ja livet e inte rättvist när man kanske kan bli dödad där man kommer i från ; man kan ju lixom inte seja så det e monga onga svenskar som drogar men folk i usa behöver inte tex sluta låta svenskar komma in i deras land eler hut TÄNK lilla stakars meniska för du låter som en riktigt äklig menska när du sejer så :

  Svar: Du kan läsa, eller hur? Polisen och tidningarna fick självmordsbombarens meddelande och om han sa att han var muslim och gjorde detta för det heliga kriget, vad har du för anledning att tvivla på det?

 • Sara

  Jaha, okej, det var en muslim som gjorde det och det är OFTAST det.. Men so..? Fattar du inte att det här inte handlar om religion? Det handlar om personer. Bara för att en muslim spränger sig själv och försöker få med sig andra så betyder det inte att alla med samma religion som han vill följa hans jävla fotspår. Nej, jag är verkligen inte på hans sida och jag tkr inte man kan sjunka lägre än att vara självmordsbombare men du kan inte påstå att skiten bara handlar om religion? Du vet väl att det finns sjuka människor? Att det finns folk som är hjärntvättade eller vafan som helst? Men Om t.ex. en kristen skulle spränga folk vad skulle du säga då? Skulle du tycka det var ok bara för att han/hon är kristen? Det du säger räcker inte till. buuh, stackars dig. Läser din blogg ofta och tkr om den, men dina åsikter är inte alltid bra. Politik har inte med allt att göra.

 • K

  Hej, innan ni alla yttrar er så vill jag bara säga att vi alla har samma Gud. Ni okunniga bör nog läsa lite mer om Islam innan ni drar alla över en kam, det står att den som dödar i Guds namn inte är en muslim! Det spelar ingen roll om vad kristna och muslimer har gjort tidigare, en person som spränger upp sig och råkar vara muslim. Jo, jag vet att det finns mycket sådant inom Islam men de som gör så är inte muslimer. Har jag rätt att kalla alla kristna för våldtäcksmän bara för att era präster våldtar småpojkar?, och de kristna sekterna är lika värre. Sluta hata och skapa ett enat Sverige med mångfald ist, Respektera varandra. En gör fel och alla dras över en kam. Jag själv är muslim och skäms så otroligt mycket över det här, jag hoppas bara att ni alla inser att de terroristerna inte är muslimer, de kallar bara sig för det.
  Tack

 • Mario

  Svar på tal:

  Du är rolig paow! Kanske inte var religiösa men det var kulturella och etniska. SD ljuger inte för mig dem är mer ärliga än vad du är: de står för att dem hatar mig för min hårfärg och hudfärg.

  Du verkade inte bry dig om att det fanns en verksam SVENSK TERRORISTGRUPP?

  Som sagt jag bryr mig inte! Jag fyllde bara dina hål och om du inte är människa nog att be om ursäkt för alla dina felaktigheter som du skrev så är det upp till dig. DET FINNS KRISTNA & BUDDHISTISKA OCH HINDUISTISKA OCH JUDISKA OCH ATEISTISKA OCH NAZISTISKA OCH MUSLIMSKA TERRORISTER ÖVERALLT I VÄRLDEN.

 • sandra

  Jag var tvungen att skriva på fb va vettig du är, du har helt klart fötterna på jorden och vågar se värkligheten! tack , jag diggar dig! 😀

 • Sofie

  Nu får du fan ta och ge dig Paulina. Visst du kanske tror att du är så streetsmart. Men om du hade gått på samhällslektioner kanske du faktiskt hade insett hur samhället är uppbyggt. den där självmordsbombaren är totalt dum i huvudet. Men du är medveten om att procentuellt så begår svenskar betydligt fler brott än utlänningar. Så sluta vara så fruktansvärt naiv och skyll ifrån dig på utlänningar som kommer till Sverige.
  Dessutom så beror det inte på att Sverige inte kan ta hand om invandrare, att det är därför de hamnar utanför samhället och blir kriminella så du verkar tro. Det beror på folk som du, som klankar ner på dem, och som skyller på deras religion att dom förstör för oss. Stöter ut dom, och att samhället inte erbjuder de en utbildning så att de kan bli mer utbildade och få en chans. Vi har alla resurser i världen men ändå så förvaltas inte pengarna där de bör vara.
  Så sluta klanka ner på utlänningar och inse att det faktiskt är svenskar som du och vem som helst som är anledningen till att de känner sig utstängda från samhället och utbildning, och sveriges ekonomi.

 • ines

  Jag förstår precis hur du, Paulina tänker men ni kan inte skriva ”muslimer” för det är inte MUSLIMER världen över. Det är MUSLIMER I AFGHANISTAN. Det har exakt ingenting med religionen att göra. Det är deras KULTUR som gör dom såhär. Så skriv afghaner eller något istället för muslimer.

 • jeni

  ”åk till vårat land pedofiler och mördare lalalalala….”
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, VÄNTA………HAHAHAHAHahahahahahahahahahah!!!!!!!!!
  MÖRDARE? VEM FAN ÄR DET SOM SPRÄNGER SIG SJÄLV OCH SOM DET VAR TÄNKT ATT DÖDA MASSA ANDRA?! ÄR INTE DET ATT MÖRDA ERA JÄVLA FITTOR?!
  och, vänta lite.. vi åker till era länder, stannar vi föralltid där och snackar skit om erat land? nej just! när fan ska ni åka HEM?! där kan ni bomba hur fan ni vill, där har ni samma fucking religion! MUSLIMER! om sverige inte passar er varför är ni inte i era hemland? jo för ni blir fucking sönderbombare, och MÖRDARE och har ingen rätt att UTTRYCKA ER! ändå klagar ni när vi har allt ni inte haft här! snälla åk bara hem, uuuuuut!

 • Frida

  Här lilla Flicka kan du kolla in statistiken över bombdåd i Europa de senaste åren och TÄNKA OM innan du yttrar dig nästa gång.

  Proportionalitetsprincipiellt – Europols statistik över terrordåd i Europa 2006-2009:
  Total number: 1770
  Islamic: 6 (0.34%)
  Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)
  Left Wing: 106 (5.99%)

  Svar: För det första beror denna statistik på hur man definierar terrorism. I många delar av Europa klassas inte förberedelser till terroristattentat och i en del av Europa klassas ALLA angrepp, inklusive skadegörelse, som terrorism om det är troligt att det hänger ihop med en terroristklassad organisation. Du kan ju kolla hur många som dödats i självmorsbombningar i stället… Sedna kan du ta steget utanför Europa så ska du få se att förhållandena är OTROLIGT annorlunda och att tusnetals dör i islamistiska attentat i världen årligen.

 • V

  Sandra och Felicia nä ni är inte rasister men nazister är ni iallafall, shit vilken sjuk syn ni har på människor.
  Jag är invandrare och jag umgås mest med svenskar, t.om min pojkvän är svensk, och tro mig de hatar och spottar på sådana personer som er 2. Seriöst ni borde joina Hitler.

  Paow du har lite rätt i det du skriver för att de som bombar sig i guds namn är alltid muslimer, vare sig ni vill det eller inte så är det så, så sluta blunda för problemen. Men alla muslimer är inte så såklart.

 • Merima

  Jag gillar verkligen din blogg. Faktiskt.

  Men att du nu säger att det endast är Muslimer som förstör här i världen så har du fel. Kan ge några exempel också eftersom att du sa att du aldrig hört att det varit kristen så läs här.
  John Ausonius (lasermannen 1991-1992) Kristen man. Han sköt flera oskyldiga och av dom dog även någon.

  Peter Mangs (lasermannen 2010)Svensk kristen man. Sköt hela 15 oskyldiga personer här i Malmö.

  Adolf Hitler. Kristen man. Startade ett helt jävla världskrig där det enda han ville var att döda alla som inte såg ut eller var kristna tyska.

  Ana Linds mördare var kristen.

  Det finns många fler men detta är några exempel.

  Om folk hade röstat på SD skulle detta terrordådet ändå hänt. Om SD hade vunnit valet så skulle dom inte kunna kasta ut massor av invandrare ur Sverige för alla dom invandrare/utländska med Svenskt medborgarskap är lika svenska som du, har lika mycket att säga till om precis som du och dom har även rätt att leva i Sverige precis som du.

  Sen är det ganska tragiskt att sådant här inträffar. Sverige som givit så mycket ifrån sig och gett alla dessa människor som kommit från andra länder, från krig och fattigdom ett hem, en ny chans, en ljus framtid att dom kommer hit och försämrar Sverige med massa bråk osv.

  MEN DU KAN VERKLIGEN INTE DRA ALLA MUSLIMER OCH INVANDRARE ÖVER EN OCH SAMMA KANT. Det går inte.
  Jag och ALLA jag känner skulle ABSOLUT INTE göra något sådant.

  Det finns enstaka idioter överallt i världen som kommer in bland fel umgängen som gör sådant för att förstöra för andra.

 • Allvetarn

  Du slog nog världsrekord i antal idiotiska kommentarer till dessa 2 inlägg 😀 Har setat och garvat arslet av mig till alla idiotiska och infantila förståsigpå’are som har kommenterat åååh

  Tjejen som påstod att högskolestudier skulle fixa till dina värderingar till det rätta slog nog alla rekord dock! Det hon inte inser är hur staten genom universitet hjärntvättar in STORA mängder okritiskt/osjälvständigt tänkade individer in i PK-dimman. Märktes så väl på hur hon uttalade sig att hon inte längre var en kritiskt tänkade individ utan snarare en hjärntvättad robot or zombie If u like.. tragiskt var ordet!

  Enda anledningen till att den höga invandringen har kunna fortsätta är att folket vid spakarna inkl deras familj och vänner tjänar storkovan på multikultiprojektet. Allt snack om solidaritet är bara BS dom prackar på folket för att kunna fortsätta projekt mulitkulti, att folk inte fattar det 🙁

  Samma gällande begreppet asylinvandring som har kastats i ansiktet på oss under 35års tid i mening att få folket att tro att dom hjälper flyktingar är bara ren BS. Men det är även en bra täckmantel för asylturismen som dom tjänar multum på. För i själva verket har totalt under 5% av dom som kommit till Sverige sedan 1975 haft giltig flyktingstatus resten har dom tagit in som valboskap och för egen ekonomisk vinning. Det är enbart därför alla utom SD propagerar för ökad invandring även fast det är en ekonomisk förlust för LANDET, det skiter dom dock fullständigt i då dom tjänar på det.. sjukt var ordet!

  Vilka tror du det är som äger alla transitboenden,förläggningar, boenden för ensamkommande flykting/ankar-ungdomar ? Du gissade nog rätt. Svar: Politiker, direkt familj till politiker, vänner till politiker, folk som har deals med politiker och betalar politiker för tjänster där båda tjänar på’t.

  Detta sker på alla nivåer riks,läns och kommunal nivå.

  Sen måste jag säga att jag beundrar ditt mod! Ditt ställningstagande i frågan kommer inte att glömmas i framtiden.

 • FIFFIFELICIAAAAAA

  Faaan vad du rockaR!
  jag håller helt med dej 😀

 • K

  Den kristna, vita högern har i dag en direktlinje in i vita huset. George Bush anser sig vara en pånyttfödd kristen. Du kanske har läst ibland annat Aftonbladet att han har uttalat att det var Gud som sa till honom att anfalla både Afghanistan och Irak. Tyvärr har ingen politiker på hög nivå i Sverige eller i Europa uttalat sig i denna fråga. När andra gör detta, speciellt de länder vars huvudreligion är islam, strömmar kommentarer från toppolitiker och journalister mot detta och kallar det för fundamentalism. Här gör USAs president exakt samma sak men ingenting händer.

  Jag anser att det är mycket allvarligt. Här har vi en ledare som tar bara order från Gud och ingen annan. Han har valt att se sig själv som Herrens språkrör. Han får uppenbarelserna och ingen annan. Det är han som står i direkt kontakt med Gud, ingen annan. Har vi hört detta förr? Självklart. Förr i tiden såg härskare till att deras legitimitet byggde på att Herren hade utsett dem. I och med det var de personer som Gud beskyddade och de var en länk mellan den högre världen och jorden. Ingen kunde ifrågasätta detta.

  Samma sak går att se i USA. Det blir fel när landets ledare å ena sidan fördömer sådana uttal från andra länders ledare men själv gör det. Det är rätt intressant i och med att amerikanerna själva gärna vill se att religion och den politiska sfären hålls åtskilda men samtidigt vill de ha politiker som är troende. President Bush styrs av den kristna högerns agenda. Det är nej till aborter, nej till att kvinnan själv ska bestämma över sin kropp, det är starkare militärmakt, nej till äktenskap för homosexuella, mer skatteavdrag för kyrkor som bedriver välgörande ändamål, morgonbön i skolor, lära ut om skapelseberättelsen som det enda sanna beviset för hur jorden och livet kom till, styr biståndet utomlands så att det uppfyller deras önskemål. Högerns kristna i USA är bokstavstroende och tolkar Bibeln utifrån ett maktperspektiv, istället från en mänsklig synvinkel anser jag. De kompromissar inte utan vill att alla andra ska tycka precis som de gör. Även om de som grupp är färre än andra amerikaner. Deras jakt på makt och inflytande tycker jag klart visar att de är fundamentalister. När de till och med tycker det är okej att läkare som gör abort mördas visar de vilken syn och inställning de har. Deras placering i ett ”fack” blir ganska enkel.

 • Finlandssvensk

  Hejsan, jag är en finlandsvensk tjej som bor i Finland. Måste bara säga att GUD vad jag blir irriterad på några människor som kommenterat till detta inlägg! Det är en otroligt bra text du skrivit, som i min åsikt skulle kunna publiceras i en tidning som argument mot händelsen. De som ser racism i texten, och klagar på att ”själv besöker ni våra länder” skulle kunna packa sina väskor och ta med sig släkten och flytta ut från Sverige! Jag blir så jävla förbannad på att ni måste stå ut med sådant skit bara för att Sverige är ett bra land som tagit emot invandrare och t.o.m ändrat sina levnadsvanor för dem. Åk hem till era egna länder förfan!

 • Heza Said

  Du är seriöst sjuk i hivet.
  Det märks värkligen att du inte gått i skolan och hur fan har dina föräldrar uppfostrat dig?
  Jag är själv muslim och tycket det är sjukt att du drar alla invandrare över en kam?
  om en jävla idiot sränger sig sjäkv betyder det inte att alla invandrare tänker göra det!
  Och det han gorde var bara för att sverige inte behandlar invandrare rätt!
  bara för 1 jävla menniska gör en sak jo då äre alla invandrare som har gjort den där saken
  det är sånna här saker som får invandrare att göra sånt! om inte Sverige skulle bara ett rasistiskt land( nu alla som är det) inte skulle varit det tro mig invandrare skulle aldrig göra nogot sånt!

  Och försök bara få ut oss du kommer ALDRIG lyckas:D
  fortsätt med dina komentarer och vi invandrare fortsätter med det vi gjort:D:D
  Idiot

 • men nej..

  alltså paulina, du har inte gått i skolan.. lek förfan inte smart och googla fram dina löjliga svar.. det ser så fel ut när du plankar texter från internet när du egentligen inte vet ett smack.. suck lilla barn..

  Svar: Hej sötnos, jag plankar inte e n enda text, men ja, jag kan läsa och jag lläser på internet, det gör nog de flesta…

 • johanna

  helt ärligt? det handlar inte alls om att man är muslim han som gjorde detta va sjuk i huvudet det har inget med religion eller vart man kommer ifrån.. asså det är synd om dig att du har fått så fel bilder av invandrare. många av muslimerna är fan mer utbildade än du någonsin kommer bli.. det är bara synd att det just va en muslim som gjorde detta för nu kan alla rasister skylla mer på muslimer/invandrare.. det hade likaväl kunnat vara en kristen som har låtit religion gå överstyr.. människan va fan sjuk i huvudet. jävla idiot du är ibland helt ärligt! kan inte ens fatta att någon kan umgås med dig som inte är helt svensk med sånna konstiga och dumma saker som kommer ut ur din käft!

  gillade faktiskt dig innan men dessi verkar fan mer skärpt än dig! seriöst..

 • moa!

  Du säger åt alla att de har fel och att de har felaktig statistik, visa vart din statistik och fakta kommer ifrån då? Länka, länka, länka! För att det skulle vara fler invandrare i Sverige än svenskar som våldtar är bara absurt. Hoppas du har kul med att hitta på egna statistiker, hoppas du någon gång kommer vakna upp ifrån din dröm!

 • Veronica

  Varför all snack om korstågen osv? Det hände för flera jävla år sedan, nu är det 2010 gott folk. Man kan inte påverka något som hände för flera år sedan och beskylla folk för det som hände på en tid då inte ens vi som kommenterar inlägget var födda, men man kan påverka det som händer i dagsläget. I nuet. Tänk på nuet och framtiden istället och sluta tänk på historia. Bara för att korstågen och det ägde rum så ska terrorister och självmordsbombare ha fritt fram eller? Jag vill gärna gå på stan i framtiden utan att behöva vara rädd att man ska gå i tusen bitar. Invandrare får gärna bo här, bara de lämnar bomber, religiösa aspekter och dylikt i landet där de FLYDDE ifrån. De flydde väl från krig osv? Varför dra med sig det hit i så fall?

 • Anna

  Det man borde tänka på är att det här som hände nu var en sinnesjuk persons verk. Det var inte andra muslimers fel, lika lite som det är alla svenskars fel att det finns soldater i Afghanistan.

  Själv så tycker jag att det är hemskt att man ens nämner mannens religion, man skulle lika gärna kunna säga att han, var extremist när det gällde religion, att han var muslim borde inte ha något med saken att göra.

  Visst är det sant att det oftast är muslimer som gör såna här saker, men om vi ser ett annat sammanband, de länder som de är krig i idag, är faktiskt till större delen muslimska länder, det kanske är därför en muslimsk man sprängde sig själv och inte en kristen Svensk man, för det finns inget land som har soldater i sverige så en svensk man skulle inte vara arg för att det finns soldater i hans hemland.

  Det man fokuserar mkt på nu är ju att mannen var muslim, man skulle lika gärna kunna fokusera på att personen faktiskt var en man, hur ofta är det kvinnor spränger upp sig själva eller är inblandade i såna här saker? inte särskillt ofta, betyder det att vi ska slänga ut alla män såklart inte.

  Jag kan inte säga att jag håller med dig, men vi bor i en demokrati och man har yttrandefrihet, jag tycker att det är bra att du uttrycker dina åsikter, och man ska inte behöva få så mkt otrevliga kommentarer som du har fått bara för att man uttrycker din åsikt.

 • Lisa

  Har du absolut ingen medkänsla för de människor som fötts i ett förtryckt land med krig och fattigdom?!!!!! ska de människorna skylla sig själv eller????????? Du kan ju inte tänka dig in en annan människas situation, tänk om det var du som fötts i ett sånt land och tvingas fly på grund av krig och fattigdom hur hade det känts om de rika I-länderna inte ville släppa in dig i sitt land för att de är rädda för självmordsbombare och de tycker att du tar för mycket av folkets jobb och pengar. Hur jävla egoistisk och självisk kan man bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kajsa

  Lilla Paulina, ”streetsmart” har ingenting med politik att göra.

 • smiley

  väldigt tillfredställande att läsa dina tankar i din blogg, jag är glad att någon som du som har en stor blogg vågar säga dina åsikter så ingen annan i Sverige vågar säga något annorlunda! Ni som snackar ” krossa rasismen ” då ska ni krossa muslimerna för de är de största rasisterna, sverige är skenheligt och folket likaså, ni förtjänar allt som händer för ni är så jävla korkade, ni kan ju vara beredd på fler attacker då ni själva har blod på händerna

 • alexander

  INGEN har försvarat honom. Det vi säger är att du ska hata på honom, inte på muslimerna. För det han gjorde har inte med hans religion eller hans ursprung att göra, det har att göra med att han är en fucking idiot som är kapabel till att mörda, en OND människa

  och du låter bara dummare och dummare för varje inlägg. Dessies inlägg var fan 100 gånger vettigare, då hon skrev att det var mannen som sprängde sig själv som hade gjort del, inte alla muslimer. Bara för han råkar vara muslim så betyder det inte att alla muslimer har gjort något fel.

 • Maja

  Varför har inte mina kommentarer godkänts? Var det för jag sa emot en rasist som hade kommenterat här måntro?! Men att disskutera med en redan korkad människa är nog ganska omöjligt så det tjänar väl ingenting till!

 • alexander

  Men oh, du är verkligen dum! Anledningen att fler muslimer gör sånt här är väl antagligen för att det sånt man gör där dem kommer ifrån. Mördare finns i alla länder, och i vissa länder är vissa ”mördartekniker” vanligare än andra.

  I sverige brukar mördarna oftast använda kniv eller pistol, medans på andra ställen i världen så spränger dem.

  Det mördas människor varenda dag i sverige. Och nu dödades INGEN, förutom mannen själv, och folk ser det som sveriges största problem?

 • sos

  Publicera dina källor.

 • Minna

  DU KLÄR ALLA MINA TANKAR TILL ORD! 😀 Du är bäst!

  Och alexander: ”För det han gjorde har inte med hans religion eller hans ursprung att göra, det har att göra med att han är en fucking idiot som är kapabel till att mörda, en OND människa”

  Jävla pucko! Hur kan du vara så dum? Hur RÅKAR det sig då att precis ALLA självmordsbombare och terrorister är MUSLIMER? Muslimerna borde alla utrotas. Tack & hej.

 • anonym

  Ja men varför bara muslimer ?
  det kan vara en från ett annat land men den personen är kanske inte ens muslim det kan vara en invandrare men varför precis muslim det kan vara en kristen person:O
  stör mej på när man säger muslim muslim ni ska vara glada för att det kommer folk till ert land dom trivs i Sverige och mår bra men tänk lite ni säger ju att man förlorar sin familj sina syskon vänner och massa mer men vad tror ni vi har gjort i vårt land vi har inte haft så kul vi har förlorat hälften av vår släkt vad säger ni om det ni börjar fan gråta sönder typ när en hund eller något dör men tänk hälften av sin släkt det är inte lite va? ni gör en sån stor grej av att det har blivit bomb i sverige WOW vad coolt
  nej tyvärr inte alls vi är vana vid såna grejer för vi har sett mycket sånt i vårt land det är ju bomb 24/7 nån gång förlorar man någon nära person men jag vet att det är tråkigt ……

  Varför snackar ni inte om det med lasermannen det var ju inte muslimer han dödade ju invandrare och vem vad det som hade planerat det jo SD så varför säger ni muslimer muslimer han dödade ju en person och tänk hur ledsen den familjen är tänk hur mycket dom hatar sverige hur mycket tårar som rinner TÄNK TÄNK TÄNK är det så svårt ?

  Paow jag gillade din blogg men sorry nu förstörde dig själv och din blogg nu hatar hälften din blogg du får mindre läsare mindre lön när du skriver om sånt och bryr dig synd synd … va som dom andra bloggarna kissie kenza tyra dessie foki

  varför skrev du om bomben men inte om lasermannen och om att tyskar hade kommit in på ica och försökte slå alla invandrare dom fick ju stänga ica pga er rasister

  tyskarna har gjort något med min kompis tyvärr kunde hon inte gå till skolan missar sina läxor ja ert feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

  Ja ni tänker säkert tyskar det är ju inte svenskar men vem fan kommer till ett land och börjar slå folk sjukt det låter men it is true paow oh andra
  det är ju SD som säger att dom ska göra så samma sak med lasermannen

  så nu tror jag du och dina läsare som håller med dig förstår

 • Anonym

  Jag orkar inte, Hur kan ni som säger att det är ”okej” för att det var EN muslim. DET LÅG FLERA BAKOM DET HÄR!!!! Och säg inget om att kristna är lika hemska som våldtarbarn osv. DET GÖR VÄL MUSLIMER OCKSÅ?! Det är hemskt jag vet. men jämför Fan i mig inte Sverige och vår Kristna historia som en anledning att detta är OKEJ?! Ni måste ju tycka det för annars skulle man aldrig ha orkat angagera sig genom att skriva att kristendomen HAR VARIT SI OCH SÅ! Jag känner bara: KOM IGEN! DETTA ÄR SÅ OERHÖRT TRAGISKT DET SOM HAR HÄNT. Jag befann mig själv på gatan och tänk om han hade hunnit längre?! Tycker det är så JÄVLA RESPEKTLÖST MOT OSS ATT ENS FÖRSVARA ER! GE ER! Lägg av och se detta som en sjuk man och låt oss inte vara tysta. Jag hade aldrig skrivit denna kommentar om det inte var för att vissa jämförde kristendomen. Jag är 21 år och kan inte ha skrivit Paows inlägg bättre! Alla svenskar (jag menar er muslimer också) låt inte detta accepteras!

 • tott

  Men herregud, är det någon som vet hur många liv IRA eller ETA har krävt? Är de muslimer kanske? Nej. Vad är det för fel på alla? Ingen är ju påläst, lallar om en massa skit.

 • minischulman

  PAOW HAR RÄTT.

  och tänk på, ÄR DET KRIG ELLRE HAR VARIT I SVERIGE? NEJ, VAR ÄR DET KRIG? JO I MUSLIMSKA LÄNDER, DE FLYR O TAR MED SKITEN HIT.

  INTE ALLA, MEN DE FÅ SOM GÖR DET, ÄR TILLRÄCKLIGT MÅNGA. TYVÖRR.

 • Rosa :)

  åh, vad ska man säga.
  Snälla söta paow, gå och ta några SO lektioner. 9an är superviktigt då de flesta läser andra världskriget. Bla om hur/varför det händer. Hitler gjorde precis det SD gör. Manipulerar, tar chanser och försöker hitta en syndabock. Åh vad irriterad jag blir. Snälla, för allas och din egen skull. Ta igen det du har missat.
  Och btw, finns andra terrorister och självmordbombare. Inte bara muslimer.

 • Anonym

  ”Eller så hjälper jag människor att få upp ögonen och rösta rätt nästa val. Eller är det för sent?” behöver inte din hjälp tack, kan tänka rätt själv

 • Amanda

  Jag håller med dig till 1000 paulina! Du har så rätt i allt du skrev! Jag säger bara en sak, snälla..ta inte åt dig vad andra skriver..det tror jag inte att du gör heller..stå på dig!Om det är någon som har rätt och är mogen så är det du! Och jag håller med dig om det där med desiree..hon är endast ute efter att göra dig till dåligt rykte. Och att hon ska vara så jävla perfect och snygg..jovisst *host* fyfan hon är pinsam..usch & fy. Jaja, kram!

 • ANONYM

  Okej, jag förstår ditt tänkande och jag håller med till en viss del. Dock fattar jag inte hur du riktigt tänkte när du skrev ”skyll er själva som röstade på M och V” Tror du på fullaste allvar att om sd hade vunnit (vilket dem aldrig kommer göra) skulle dem fått ut alla muslimer och stoppat invandringen helt? Nej, tyvärr du, så är det inte. Vi alla har åsikter och tycker olika, och tur ju det MEN det finns gränser. Jag försvarar absolut INTE det som hände för det är helt sjukt, sånt ska inte hända någonstans, men att dra alla muslimer över en kam är lite att ta i. Jag har vänner som är muslimer, deras familjer är hur bra som helst och ska man då kasta ut dem från landet när de flesta faktiskt gör nytta? Men vi säger såhär, ta bort alla invandrare exakt alla så får du se hur mycket vi har kvar av detta land. Ingenting. Sorligt men sant. Tyvärr du, dina drömmar kommer nog inte att förverkligas.

 • Carro

  Jag håller helt med dig Paow! Tack för att du orkar stå på dig! Fattar inte varför vi ska försvara alla invandrare hela tiden. Kan inte folk bara kolla i ett svenskt fängelse och förstå att de är de som gör mest brott!

 • N

  Men herregud folk! En RIKTIG muslim dödar inte människor!! En RIKTIG muslim gör inte någon illa. THAT´S IT!

 • Sandra

  Du har verkligen förlorat läsare.. sorry tjejen

 • melissa

  hahah omg….. det är säkert ana gina som sitter och kommenterar HAHAHAHAHa dörrrrrrrr

 • Anonym

  Snälla paow fortfarane lite efter eller a som sagt oalmänbildad va förväntar du dej näru skriver rasistiska inlägg huh? att alla ska skriva ooooooooo paowii du har ba så så rätt go girl? ne dåså? du skriver SKIT o får skit tbx tål lite människa o föresten hur mår doris kompis i finding nemo den där plutten som kom bort?

 • Anonym

  Du vet väl att ifall det hade varit extremister så hade de aldrig sprängt sig själva, eftersom enligt islam är det förbjudet att ta självmord och döda varelser. De som gör det använder bara islam som en ”ursäkt”. Men i själva verket är det bara störda jävlar som är trötta på livet och ute efter, för liksom ofta . Bara för att han spränger sig själv kommer inte soldater släppas, och om han nu hade velat döda flera hade han gjort det i en allmän gata och inte där det nästan var tomt.

  Tråkigt att ni alltid ska blanda in religion i det hela, i den situationen borde kristna vara massmördare, vem glömmer andra världskriget då kristna dödade judar bara för att ni ansåg att de inte var lika värda, och detta hände för 50-60 år sen 😉 så helt oskyldiga är ni inte.
  Sluta blanda in religion i det hela, varför sånt sker i vår värld är ju för att de finns sjuka människor, liksom trots allt bor vi under en och samma jord, men ni beter er att bara pga av religion så kommer man från olika universum, att vi är olika arter.

  kan själv säga att jag själv är muslim, men inte går jag och spränger mig själv bara för det? :S tänk logiskt, sluta ha värsta fördomarna och följa lölja propagandor.

  Svar: Kanske har du rätt i just det här fallet, kanske inte, men om du har rätt i allmänhet så är det otroligt många som är trötta på sitt liv i världen och alla hänvisar dom till sin religiösa övertygelse, islam, innan dom spränger sig och tusentals andra i småbitar. Är inte det underligt tycker du?

 • anonym

  sara skriver:
  2010-12-14 kl 13:44
  du har så jävla rätt i det du säger, vad hade hänt om vi kom till e.x irak och sa att dom inte fick sjunga nationalsång för att vi tycker de är rasistiskt mot oss, jo vi hade blivit skjutna.. det har gått över styr, jag säger verkligen verkligen inte att de är fel på alla invandrare.. vi har tagit in dom i landet för att dom har krig i sina egna land, så kommer dom hit och försöker börja göra krig eller vad det är många ut av dom gör, vi har slutat sjunga sveriges national sång pga att dom känner att de är rasistisk, de har/är tom planer på att byta svenska flaggans färger, svergie har gjort nästan allting för dom.. nått som stör mig mkt de är i skolor är de ofta ”blattetjejer” som är dom kaxiga och svenska ska visa respekt, det är också helt fel.. det är vårat land vi ska inte behöva vara rädda för att vi har tagit in dom hit.. jag tycker ärligt talat om dom bryter mot lagen en gång så får dom åka till sitt hemland igen, för annars kommer det bara bli värre och värre, vi komma inte kunna föda barn trygga hit.. du har helt jävla rätt,

  SVAR PÅ SARAS TEXT:
  INGEN HAR SAGT ATT NI SKA SLUTA SJUNGA NATIONALSÅNGEN DU TAR JU JIMMYS ORD TYVÄRR HAR DU FEL VI SJUNGER LÅTEN FORTFARANDE HELT VANLIG INGA PROBLEM 😀 GÖR VI KRIG NEJ FEL VARFÖR INTE BERÄTTA OM LASERMANNEN HAN DÖDADE JU INVANDRARE ? SÅ HAN GÖR JU KRIG OCH HAN ÄR SVENSK OCH INGEN HAR SNACKAT OM ATT BYTA FÄRG PÅ FLAGGAN VAR FICK DU IFRÅN DET INGEN BLATTE TJEJ ÄR TASKIG DOM ÄR BARA MODIGA DOM VÅGAR SÄGA VAD DOM ÄR IFRÅN HUR DOM HAR DET HUR DOM MÅR VARFÖR DOM HAR KOMMIT TILL SVERIGE KALLAS DET FÖR TASKIGT NEJ DET KALLAS FÖR MODIGT NI VÅGAR JU INTE ENS SÄGA ETT SKIT DET ÄR JU KLART DET ÄR ERT LAND MEN VAD SKA VI GÖRA OM NI INTE VÅGAR STÅ FRAMFÖR OSS OCH VÅGA SÄGA IMOT VI ÄR FÖDDA SÅ OCH DET ÄR VI STOLTA ÖVER

  HUR TROR DU DET KÄNNS NÄR DOM KANSKE KALLAR DIG FÖR ARABJÄVEL KURDJÄVEL BOSNISK JÄVEL ÄR INTE DET NÅGOT NI GÖR NÄR NI SÄGER NI HAR INGET LAND NÄR NI SÄGER DRA TILL ERT LAND DET KANSKE ÄR DÄRFÖR VI ÄR TASKIGA
  JAG VILL VERKLIGEN MEN DET ÄR SVÅRT NU ÖNSKAR JAG BOR I MITT LAND ÄLSKAR DET ÄR STOLT ÖVER DET VÅRT LAND HAR GÅTT IGENOM SKIT MYCKET MEN DET HAR INTE SVERIGE GJORT DOM BORDE TA OCH BÖRJA BLI VANA VID BOMB OCH MASSA SKIT STOOOOOOOOLLLLT BLATTE

 • Jenny

  Men oj Paulina!!
  Hur störd kan man vara! Vi förstår att alla klagar på muslimer! men dem ser sig själv till att dem inte har gjort något! när någon har gjort något fel beryder det inte att alla muslimer har gjortde omg? -.-
  MUSLIMERNA har inte med sjmordsbombaren och göra, han är inte från irak han är från sverige, och han säger att han är från irak men han vill attt alla ska hata irakier, han är från afghanistan skärp dig

 • Maja

  Minna DU är dum i huvudet. Hur kan du leva med dig själv!? Skäms så in i helvete över att vara svensk när jag vet att det finns människor som du i detta land. Usch!

 • Alice

  Hej Paulina ! En sak måste jag ändå säga; visst har du sant. Visst vill vi alla inte förlora våra nära och kära. Jag förstår det. Men tänk lite. Muslimer är en hel religon och då finns det en hel del människor du pratar om. Tänk lite vad folk som är muslimer tänker. Tror du, Paulina, att dom känner sig bra?. Jag tror dom känner sig mer kränkta över att du kritiserar så mycket över denna religion. Sen är det sant att det finns fler muslimer än kristna som gör såna saker, men överdriv inte. Sen säger du att vi skulle ha röstat på Åkersson, men hallå, skulle han har stoppat killen som gjorde vad han gjorde ?! Tror du att han skulle ha hunnit !? Nej, så snälla sluta tro att allt är så himla enkelt. Jag håller mig dig en hel del, men inte mer en så. Tro inte att jag hatar dig eller kallar dig för rasist, jag tycker bara inte att det är ok när du kristiserar så mycket om muslimer.

 • TJATJA!!

  HEJ!
  har en fråga 🙂 (hoppas du tar den seröst)

  vi säjjer att ALLA invandrare åkte ut.
  Tror du då att alla mord,psykopater,knarklangare,snatteri,våldtäkter OSV. skulle sluta totalt och att sverige blev ett helt fel fritt land?

  TACKSAM FÖR SVAR! 🙂 puss

  Svar: Äh, nä…? Det vore väl naivt att tro.

 • Sophia

  så jävla rätt paow! Nästa gång vi ska rösta ska jag lätt rösta på sverigedemokraterna!

 • Katja

  FAN vad jag hatar människor som hatar en HEL RELIGION istället för MÄNNISKAN! Hur kul är det som Svensk att sitta och läsa ”NI SVENSKAR… blablalba” Att vi är rasister och allt möjligt. Det är precis lika sjukt att muslimer eller utlännigar ska behöva läsa ”Ut med packen, ni har ett eget land”. Nej men vet ni, detta är också deras land! För helvete!

 • bäst

  asso helt klart är du den bästa.. har inte sätt en vid din older med sån hjärna fan.
  jag håller med dig till hundra och mer kan jag säga. pluss han som sprängde sig själv va ju muslim han ville ju spränga dom andra vid hans omgivning som dock är kristna mm. så som du sa typ. 🙂 fortsätt så puss

 • bäst

  men inte bara för de.. jag skrev så ska man oavsätt inte välja SD ärligt talat.. men alla muslimer borde åka bort

 • bäst

  eller inte muslimer.. men iraker & dom här.

 • HÅLLER MED DIG

  Jag är en invandrare men jag håller med dig, kanske för att jag är kristen? men allt du säger är sant och jag håller med dig 100% Alla muslimer är samma skit. och det är bara muslimer som gör sådant. DU HAR RÄTT TJEJEN.

 • S

  tänk det ur hans perspektiv.. Hans nära och kära har blivit bombade av svenska soldater.. Det är hans nämnd.
  Säger inte att jag tycker som honom för jag tycker det är sjukt tragiskt..

  Svar: Är du seriös, vilka nära och kära hade idioten som bombats av svenska soldater? Sverige har inga stridande trupper i Irak som han kom ifrån och har aldrig haft heller. Dessutom dödar svenska soldater bara dom skjuter på dom själva först och det är i Afghanistan, över hundra mil från Irak.

 • Magnus

  Låt mig ställa en fråga. Är din definition av ordet självmordsbombare ”en person som spränger sig själv för att skada andra, med religion som drivkraft”?

  Att det inte funnits annat än muslimska självmordsbombare är ju struntprat, sen betyder väl inte det att religionen är det som måste ligga bakom dådet men det är av mindre relevans.

 • angelica

  ungefär 10 av 1300 terrordåd i europa de senaste fyra åren har varit personer med islamistisk bakgrund tröge fan. tror du att du är påläst bara för du sett några rubriker på aftonbladet? ojojoj, hitta lite mer realistisk fakta.

  Svar: Hur många av dessa var självmordsbombare i Sverige då?

 • Adelina

  Där jag kommer ifrån (Kosovo/25 % bosnisk) är nästan alla muslimer (finns kristna också) precis som det finns några svenska muslimer. Jag och min mamma kallar människan som gjorde sådär i Stockholm för en sjuk människa, för det är precis vad han var. Han var en muslim JA men vet du om att det finns två olika muslimer? Han var en arab.. Och araber är såna, det vet alla så istället för att skriva om muslimer kan du skriva araber för alla muslimer är verkligen inte som arabiska muslimer. Nu låter jag säkert rasistisk mot araber men jag tycker bara så. Hoppas du svarar på det här 🙂

 • my

  håller me elin, bra kommentar hon skrev.. 🙂

 • www.nattstad.se/emmywin

  Är ”Ken” utvecklingsstör eller vad lider du utav? ”vi blattar kommer ta över Sverige, eller det har vi redan gjort” Anser du själv att DU som invandrare har mer fördelar än vad en svensk har i Sverige? Anser du inte att det är såna som dig som får svenska folket att rösta på SD? och vill stoppa invandringen? För övrig Paow, så håller jag med dig om precis allt du skriver. Det är klart att det skapas ett starkt hat mot muslimer när det uppkommer en sprängning utav en muslim här i SVERIGE, ett kristet land. Dessutom så finns det en hyllningsgrupp till mannen som sprängde sig själv där det b.la står ”Svenskar förtjänar att dö” samt ”det var meningen att 9000 svenskar skulle dö” där det ytterligare skapas ett starkare hat. Det är dumt att dra samma slutsats om alla muslimer men man gör det utan mening. På något sätt så är det en röst i huvudet som ropar ”om ni inte hade vart här från början så hade inte heller det här hänt”.

 • TJATJA!!

  Koranen säger att man inte får kriga skada eller ta självmord.
  Altså var den här mannen o alla andra idioter som bombar Sjukt dumma o misstolkar koranen helt o hållet .
  Detta har ingen med muslimer att göra för dom här idioterna bryter mot islmas reglaer helt o håller är det då rätt att kalla dom muslimer för dom själva gör det .
  Om du nu tkr att invandrare inte ska få komma in i sverige vrf stödjer du bröstcaner.. det är bara ett exempel
  Vafan hände men alla svenska mördare. Våltäckmänn o alla andra svenskar som mördar
  Dom dödar ju oxo. eller hur ?
  Dom här idioterna är inte muslimer. Om man är muslim gör man inte som dom gör.
  Dom kan kalla sig själv muslimer.

 • E

  asså.. ja är själv inte muslim.
  Är fullt troende kristen men har muslimska vänner och respekterar den religionen precis som jag respekterar min.
  För det första har det här inte med muslimer att göra det som hände. Han råkade vara muslim men han var en människa som alla andra.
  Det finns hundratals judar som spränger sig själva i israel för att döda muslimer och kristna araber som även de spränger upp sig själva.
  På något sätt fick jag känslan av att det är SD som ligger bakom detta.
  Som de hade sagt förut ”vi ska få ut muslimerna med morot och piska” dock fattade jag inte vad dom menade med morot än om det bara var en jämförelse, ändå så tror jag det här har att göra med SD.
  De vill få ut muslimer här ifrån, invandrare och genom att detta har hänt så går de med högmod och med huvudet högt och tänker nu kommer alla rösta på oss. Men saken är fortfarande den, att detta var en person av alla miljontals muslimer.
  Nu har SD fått en anledning att samla röster och få ut muslimerna härifrån vilket jag tror var deras avsikt från början.
  Detta var deras verk plus den sjuka människan som tog sitt liv, tur att det inte va fler som dog men ändå man ska inte dra alla över en och samma kant.
  Jag respekterar alla religioner och tror att alla har ett samband med varandra det gäller bara för människan att hitta det sambandet. iaf jag klandrar inte muslimerna jag klandrar SD. // Kristen människa

 • Nathalie

  Precis så e de. Vi MÅSTE dra ned invandringen och det e NU!!!!!!

 • Linnéa

  Håller med till 100%!!!!
  både det du säger paow och kommentaren som du publicerade!!

  Bra skrivet!

 • Ida

  Bra skrivet, och du har så rätt =)

  Kram

 • anonym

  JAG ÄR JU FRÅN KURDISTAN OCH DÄR FINNS DET KRISTNA SÅ OM EN KRISTEN PERSON SKA BOMBA I KURDISTAN SKA VI SKICK ALLA KRISTNA TILL DET LÄNDER SOM ÄR KATOLIKER NEJ DET ÄR JU INET ALLA SOM GÖR DTE EN PERSON ÄR DTE JU SÅ TÄNK PAOW JAG VET INTE OM DU TÄNKER MED HJÄRNAN ?

 • Anonym

  Du har fel, sånt här sker i alla religoner. eller mer kallade ”sekter”
  Bara det att media är så fantastiskt duktiga på att belysa islam.

 • TJATJA!!

  anonym skriver:
  2010-12-14 kl 17:21

  sara skriver:
  2010-12-14 kl 13:44
  du har så jävla rätt i det du säger, vad hade hänt om vi kom till e.x irak och sa att dom inte fick sjunga nationalsång för att vi tycker de är rasistiskt mot oss, jo vi hade blivit skjutna.. det har gått över styr, jag säger verkligen verkligen inte att de är fel på alla invandrare.. vi har tagit in dom i landet för att dom har krig i sina egna land, så kommer dom hit och försöker börja göra krig eller vad det är många ut av dom gör, vi har slutat sjunga sveriges national sång pga att dom känner att de är rasistisk, de har/är tom planer på att byta svenska flaggans färger, svergie har gjort nästan allting för dom.. nått som stör mig mkt de är i skolor är de ofta ”blattetjejer” som är dom kaxiga och svenska ska visa respekt, det är också helt fel.. det är vårat land vi ska inte behöva vara rädda för att vi har tagit in dom hit.. jag tycker ärligt talat om dom bryter mot lagen en gång så får dom åka till sitt hemland igen, för annars kommer det bara bli värre och värre, vi komma inte kunna föda barn trygga hit.. du har helt jävla rätt,

  SVAR PÅ SARAS TEXT:
  INGEN HAR SAGT ATT NI SKA SLUTA SJUNGA NATIONALSÅNGEN DU TAR JU JIMMYS ORD TYVÄRR HAR DU FEL VI SJUNGER LÅTEN FORTFARANDE HELT VANLIG INGA PROBLEM 😀 GÖR VI KRIG NEJ FEL VARFÖR INTE BERÄTTA OM LASERMANNEN HAN DÖDADE JU INVANDRARE ? SÅ HAN GÖR JU KRIG OCH HAN ÄR SVENSK OCH INGEN HAR SNACKAT OM ATT BYTA FÄRG PÅ FLAGGAN VAR FICK DU IFRÅN DET INGEN BLATTE TJEJ ÄR TASKIG DOM ÄR BARA MODIGA DOM VÅGAR SÄGA VAD DOM ÄR IFRÅN HUR DOM HAR DET HUR DOM MÅR VARFÖR DOM HAR KOMMIT TILL SVERIGE KALLAS DET FÖR TASKIGT NEJ DET KALLAS FÖR MODIGT NI VÅGAR JU INTE ENS SÄGA ETT SKIT DET ÄR JU KLART DET ÄR ERT LAND MEN VAD SKA VI GÖRA OM NI INTE VÅGAR STÅ FRAMFÖR OSS OCH VÅGA SÄGA IMOT VI ÄR FÖDDA SÅ OCH DET ÄR VI STOLTA ÖVER

  HUR TROR DU DET KÄNNS NÄR DOM KANSKE KALLAR DIG FÖR ARABJÄVEL KURDJÄVEL BOSNISK JÄVEL ÄR INTE DET NÅGOT NI GÖR NÄR NI SÄGER NI HAR INGET LAND NÄR NI SÄGER DRA TILL ERT LAND DET KANSKE ÄR DÄRFÖR VI ÄR TASKIGA
  JAG VILL VERKLIGEN MEN DET ÄR SVÅRT NU ÖNSKAR JAG BOR I MITT LAND ÄLSKAR DET ÄR STOLT ÖVER DET VÅRT LAND HAR GÅTT IGENOM SKIT MYCKET MEN DET HAR INTE SVERIGE GJORT DOM BORDE TA OCH BÖRJA BLI VANA VID BOMB OCH MASSA SKIT STOOOOOOOOLLLLT BLATTE

  Har du missat SFI lektionerna på sistonde? Finns något som hekt, punkt och kommatecken, använd dessa är du snäll så slipper man tappa andan när man läser det du skriver.

 • evelina

  Jag tycker ärligt att du ska ut ur landet, när du skriver såna saker!

 • BRUNETTBLOGGEN

  fan va alla turkar började kommentera din blogg nu då :O Snälla åk hem till ert land!

 • TJATJA!!

  jusste jag fick svar tack!
  och du skrev: ”Äh, nä…? Det vore väl naivt att tro.”

  då tänker jag precis varför då vilja få bort alla invandrare? liksom när det också finns svenskar som gör sådant. Eller är det för att det är ”erat land” som de okejj för er svenskar att förstöra och de andra ska få skit för.

  Svar: Men jag ville ju inte det, vad får dig att tro något sådant? Kan du inte läsa vad jag skriver innan du kommenterar?

 • Bella

  För att klargöra en sak – jag bryr mig inte det minsta om dina åsikter. Om du anser att Jimmie Åkesson är mer kapabel till att leda ett land än Reinfeldt så är det fine. Men tror du att SD endast handlar om invandringspolitiken? Vet du om att de vill avskaffa rättspsykiatrisk vård? De tror inte på att människor gör brott på grund av sjukdomar, utan de likställer allihopa. Så när dessa människor kommer ut i samhället igen UTAN att ha fått vård… hur kommer det se ut då? De vill vidare förbjuda aborter (förutom i det initiala skedet) – håller du också med om det? Och du som verkar vara omringad av homosexuella – vad tycker de om att du favoriserar ett parti som inte tillåter dem adoptera barn och är emot samkönade äktenskap? Tänk till lite innan du yttrar dig, Paulina. Du är alltför ung, oerfaren och, jag får ursäkta ordvalet, ”dum” för att yttra dig om sådana saker. Låt de vuxna diskutera sådana här saker. Din uppgift i denna värld är att skriva felstavade inlägg om hur många du, än en gång ursäkta ordvalet, knullat. Och inte ens det verkar du vara särskilt duktig på, don’t mind me sayin’ 🙂

  Och för att lägga en liten kommentar avseende dina åsikter om muslimer så bekräftar du bara min tes – att du är dum. En religion är för de allra flesta en trygghet och något som får en att se en mening med livet. Dock kommer det alltid att finnas människor som är extrema i sina utövanden. Så är det bara. Jag hade önskat att du tar dig tiden och läser KORANEN som är muslimernas heliga bok. Om du någonstans i den boken kan hitta NÅGONTING som rättfärdigar terroristers handlande, så hatten av för dig. Du skriver vidare ”har några Buddhister sprängt sig själva” osv. Vem vet Paulina, kanske de har? Har du haft koll på hur läget sett ut i Burma för munkarna som bor där? Har du funderat på katolska prästernas övergrepp på små barn? Eller vad anser du om den nya lasermannen i Malmö? Tänk om din kära Daniel Paris gått förbi honom i Malmö när han var ute och sköt. Han ser inte direkt ”svensk” ut. Ta dig en liten funderare innan du yttrar dig, är du snäll. Säger det för ditt eget bästa.

  Slutligen vill jag bara kommentera det du skriver om hur tacksamma muslimer bör vara för att de kommit till Sverige. Tacksam kan du vara själv. Vore det inte för muslimer hade du aldrig ätit kebab, inte talat det språket du talar idag (de första moderna alfabeten och språken utvecklades på muslimska bibliotek), ditt svenska landslag i fotboll hade varit av en mycket sämre kvalitet (se bl.a. Emir Bajrami, Safari samt Zlatan Ibrahimovic som växt upp i en muslimsk familj). Se bara på alla de semesterorter som är muslimska länder, bl.a. Turkiet, Malaysia, Marocko, Tunisien m.m. Om du ska smutskasta en religion för ett par personer så bör du i så fall smutskasta alla de andra religionerna som också haft utövare som gjort ännu värre grejer. Jag försvarar inte terroristernas handlande, jag tycker det är katastrofalt. Jag finner inte ord för avsmaken jag känner inför deras handlande. Dock har jag mer vett i skallen än att likställa en femtedel av vår värld på grund av en människas handling.

  Kan lova att du inte vågar publicera denna kommentar.

  Svar: Varför skulle jag inte våga? Du bara ursäktar dig för vad du skriver, varför göra det om du nu har så uppenbart rätt?

  Jag har aldrig sagt att jag håller med i allt som SD har på sitt partiprogram, men du får det att låta som om du tror det.

  Jag tror inte vi behöver ha alla de otacksamma, som lever på socialbidrag, begår brott och uppför sig allmänt illa i vårt land för att vi ska kunna njuta av en kebab eller annan utländsk mat. Tror du? Jag tror vi kan nöja oss med de som ÄR tacksamma och som faktiskt sköter sig och vill tillföra något till vårt samhälle. Håller du inte med?

  Vart jag åker på semester har väl för övrigt INGET med hur vi bedriver vår invandringspolitik att göra?

 • Anonym

  Helt rätt paow , det är exakt bara MUSLIMER som begår sånt , hat åt dom

 • lisa

  Helt rätt, det här är antagligen bara början. Paow har endast sunt förnuft, egentligen säger hon bara ren fakta och behöver inte ta ställning eller försvara sin poitiska hemvist.

  Som svensk tjej i dagens samhälle är det skitsvårt att inte behöva gå omkring och vara rädd för att bli våldtagen eller nerslagen av invandrargäng. För kom igen, hur många etniskt svenska killar (hobbyturkar från sthlms förorter räknas ej) vs invandrare våldtar och går i klungor omkring drygt 20 pers på stan och provocerar/slår ner folk?

  Tänk på framtiden, vågar man ens skaffa barn i dagens Sverige? Tror ni verklgen at Sverige skulle varit lika otryggt om det endast bodde etniskt svenska här?

 • selma

  Att vara muslim innebär att man inte får kriga ( bortsett från självförsvar ) , skada eller ta självmord.
  Det står i koranen altså är det en regel . om man bryter mot islamska regler är man då verkligen en muslim ?
  Kristna , buddister , hinduismer, muslimer vi är alla människor ,
  dom här människorna som bombar o krigar terroriserar . förstör bara för oss andra människor. oss andra muslimer
  Okej han va muslim , han kunde lika väll varit kristen o haft samma åsikter .
  Svenskar mördar oxo . kanske inte bombar men dom mördar o våltar .
  Det finns helt sjuka människor o dom här självmordbombarna är några av dom . men det är mördare o pedofiler med . dom gör ju oxo skada . så varför skapa sån stor grej av detta när någon blir mördad varje dag i sverige .. ingen dog ju nu. men idioten skapade kaos . O att han va muslim har inget med det att göra

 • felicia

  SD2014!

  Snälla ”M” ge mig din adress så ja får komma och ta ett snack med dig. Du kommer till vårat land sen beter du dig som ett litet rövhål och tror det är okej? Ska nog kunna banka in lite vett i din trångsynta skalle…

 • Anonym

  år 2007 gjordes hundratals terrordåd runtom i världen. Ett av dessa gjordes av muslimer. Det finns många kristna terrorister, man får dock inte höra om dessa särskilt ofta.

 • Amanda

  Bra paulina! Det var någon som skrev något om att vi inte får åka till deras hemländer. Men med tanke på att du skriver sånt i det här inlägget så antar jag att du syftar på Irak, Iran eller liknande länder. MEN VET DU VAD? ingen vill åka till era äckliga länder där de bombar och håller på.

  Muslimer som kommer hit med hela tjocka släkten, brukar väl vara sisådär 200 pers? Lever på våra bidrag, kräver att vi ska bygga moskeer och massa skit.

  VAR TACKSAMMA FÖR ATT NI FICK KOMMA HIT!!!

 • emelie

  Försök förklara vad ISLAMISM egentligen är om du är så smart, utan att kolla SD:s hemsida eller wikipedia så får vi se hur smart du är

 • annieh

  jag fattar precis vad du menar Paulina. håller med dig, om vissa saker.
  MEN, det är mååååånga måååånga kristna som också spränger sig själv i luften. du vet att kristendomen är världens störta religon va? Kristenomen är uppdelad i olika delar, precis som islam. Islam har ju shia( ett sätt att vara muslim) , och sunna, ett annat sätt att vara muslim. Kristendomen har katoliker,protestanter,ortodoxa och anglikaner.
  I sverige är vi protestanter. Men det kanske inte är så mycket protestanter som spränger sig själv och eftersom vi är protestanter i Sverige händer det int ofta.
  VAR DET SÅ DU MENADE PAULINA???? :)))

 • Evelyn

  Hej Hej 🙂

  Jag älskar att läsa din blogg och andra bloggar (men du är nog min favorit, haha)… Men, men, jag bor inte i sverige just nu, och har liksom inte bott i sverge på väldigt länge men jag har ju läst och hört om detta så kallade ”terrordåd” eller va fan ni svensson kaller det för och ärligt talat… it’s just fucking sweden 🙂 asså, ingen bryr sig om lilla sveirge. Jag fattar att det svider när man hör det, men när man är utomlands och folk frågar ”oh where are you from” ”sweden””oohh cool, watches and chocolate right??” ”no… thats switzerland… we have… uhm… pretty girls and gay guys?” haha nej men asså, jag håller med dej, att man ska fan inte försvara han som smällde upp sig själv, men kära lilla nån, jag tror inte man kan kalla det här ett terror dåd, jag menar, jag tror faktikst inte ens att dom flesta muslimer/araber ens vet vart sverige ligger. hahaha. så det kan ju lika gärna ha varit någon galning som smällde upp sig… jag tycker alla kan ta ett djupt andetag och fatta att det är en så big deal, en person dog (han som smällde upp sig själv) två blev skadade. Vet ni hur många som du den 11 september? lite mer än en person i alla fall… så snälla lilla nån, sverige är inte i KRIG och kommer nog aldrig vara… nobody fucking cares about sweden 🙂

  men, men paow, jag gillar din blogg och älskar att du uttrycker dig och har lite andra tankar än alla svensson som bara ler hela tiden. Så jag gillar ditt inlägg och håller med dej, men seriously… det är inte lika seriöst som du får det att låta… ”minska sånt här” vaddå, att det va två bilar som sprängdes upp med en hemma gjord bomb? when did that ever happen in sweden before? uhmm… let me think… like NEVER….

  men, men…
  keep up the blogging 😀
  sitter och läder det här nere från södra spanien and i love it 🙂
  pussss

 • Amanda

  Ist för att kategorisera människor utifrån vad de tror på så kan vi väl klassa dem efter vilket behov av hjälp de behöver? Han är en människa som alla andra, men tydligen hade han behövt hjälp eftersom han inte verkade vara helt frisk.

  Det är inte fel på deras religon, det är ju människan som är i behov av hjälp, psykisk hjälp kanske.

  Tänk på det…

 • Sara

  Jag tycker fortfarande att det är fel av dig att dela upp folk i grupper efter vilken religon de tillhör när du skriver. Du har en liten poäng, men det är sånt som gör folk upprörda. Men jag antar att det är vad du vill också, provecera.. ?

 • Gabriella

  Hej!
  Kan man vara mer rasistisk? Gå inte på SVT-play och se hur människorna har det i Irak. Då kanske du ändrar uppfattning, jävla socialdemokrat!
  Bara för att du lever på skatte-pengar.
  Btw Sverigedemokraterna är extremt konservativa. De är verkligen mer åt höger än Moderaterna.
  Så om du vill ha ännu mer klass skillnad rösta på SD! Snälla don’t blame all muslims because of the bombs! Titta dig omkring, har du några kompisar som är muslimer? Är de terrorbomare?

 • Anonym

  Läs Europols statisik över terrordåd 2006-2009 så får du se att endast 2% var muslimer.

 • evelina

  Jag såg att du hade svara på

  ”ungefär 10 av 1300 terrordåd i europa de senaste fyra åren har varit personer med islamistisk bakgrund tröge fan. tror du att du är påläst bara för du sett några rubriker på aftonbladet? ojojoj, hitta lite mer realistisk fakta.”

  med

  ”Hur många av dessa var självmordsbombare i Sverige då?”

  Då kanske jag kan svara dig med att detta var den första! Det är bara en REN slump att han var muslim. Det hade varit troligare att han var jude, EFTERSOM Sverige kategoriseras som ett kristet land. Kristna och Judar har inte kommit bra ense ever.

  Och jag stör mig fruktansvärt på alla som kommenterar som menar att invandrare inte ska komma hit till ”VÅRAT” Sverige och skolorna ”VI” har byggt. Majoriteten av dem som har byggt upp Sverige är inte svenskar.

  Svar: Det var KNAPPAST en slump. Hur ofta ser du artiklar eller hör talas om judiska självmordsbombare? Dessutom har jag aldrig hört om judar som attackerar kristna i modern tid.

  Detta är inte den första ”svenska” självmordsbombaren eller terroristen i islams namn:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8148091.ab

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5773660.ab

  Det finns många fler exempel. Vi är inte immuna mot islamistisk fundamentalism och extremism. Däremot kan vi aldrig acceptera vad den medför. Eller tycker du det?

 • sarah

  du säger att du inte drar alla muslimer över en kam men så uppmanar du folk att rösta på SD? det är motsägande om något. det du skriver låter bara rasistiskt

 • jonna

  Du vet att detta är fösta muslimska självmordsbombaren. nej verkar inte som det

  Svar: Som sprängt sig i Sverige ja, men inte den förste islamistiske självsmordbombaren från Sverige…

  Se till exempel: http://www.dn.se/nyheter/sverige/svensk-sjalvmordsbombare-dod-i-irak-1.1211570

 • Mira

  Snälla någon problemet är inte att de är muslimer eller från ett speciellt land eller hur de ser ut eller pratar det är hur sverige tagit emot dem som orsakat detta. Dessutom är inte invandrafrågan den enda, största eller viktigaste. Läs på om vad SD säger i andra frågor. Om ni är så dumma att deras invandrapolitik inte avslöjar hur idiotiska de är så läs om andra frågor och få veta att de t ex vill att 12 åringar ska kunna få fängelse.

 • evelina

  Vaddå våra pengar!? Som alla skriver. Vem är egentligen Sveriges folk!? Sverige är ett såpass nytt land att ingen är direkt hel svensk.

  Svar: Evelina, nu får du lugna dig, Sverige har funnits som land i ungefär ett tusen år. Det är tillräckligt länge för att jag ska kunna kalla mig svensk.

 • Ida

  Kul att du har tagit bort mina länkningar som motbevisar att muslimerna begår flest terrordåd, två gånger. Haha. Här kommer en annan länkning i stället, som är intressant att läsa i allmänhet. http://hd.se/kultur/2010/12/14/terrorismens-langa-lista/

 • sandra

  så jävla sant, Sverige behöver ett wake up call for shure!!

 • evelina

  Och INGEN av er töntiga små uppblåsta rasister har varit med och byggt upp Sverige. Ni har gjort lika lite som en 5barns mamma från Pakistan, för att bygga upp detta land!!

 • fiorella

  är själv inte muslim, är kristen. när jag läser det här blir jag arg, lyssna .. visst är det fel att allt det här med självmordsbombare o.s.v. men varför , varför skylla på muslimer? tror du att alla muslimer i sverige skrev under ett papper och tänkte yes nu ska svenskarna få lida? ok att dom flesta självmordbombarna är muslimer, men bara för att den här mannen va muslim ska du trycka ner alla som tror på islam? ut med alla invandrare va.. haha lycka till med att leva på älgar. var han som uppfann bokstäverna svensk? han som kom på siffrorna svensk? han som kom på klockan svensk? kan skriva en hel bok.. vad är svenskt egentligen?
  ingen kultur, ingen god mat, ingenting.
  ledsen paow, tror dina läsare har sjunkit det är nog därför du provocerar så mycket, du och alla andra vet att du har riktigt riktigt fel.

 • Läs på

  Hade du gått klart kanske du hade hört om nyhetssållning? Att det vi får av media är NOGA utvalt för att vara det vi VILL läsa. I världen händer varje dag flera hemska saker och vi får veta kanske 1/50000 av alla nyheter om dagen om vi läste alla tidningar och såg alla nyhetsprogram.

  Det jag menar är att media väljer själv hur de vill framställa situationer och kulturer. I västvärlden utgår allt från vårt synsätt, så har vi uppfostrats. Att säga att det är invandringens fel att detta skett är precis samma sak som att du hoppade av skolan. En enkel utväg, en ursäkt för att inte palla mer.

  Skulle det vara alla vitas fel, det som händer i USA när en tonåring skjuter fler av sina klasskamrater till döds? Är det alla tyskars fel, det som begicks av tyskar under andra världskriget? Är det alla kristnas fel att heliga mord begicks i knutby? Alla kulturer, religioner, nationer har en liten andel av befolkningen som begår hemska dåd. Det har inget med deras identitet att göra.

  De flesta brotten begås av invandrare, än fler begås av de som är utsatta i samhället i Sverige och i världen över- någon klocka som ringer? Jimmy Åkesson hade inte kunnat förhindra det som skedde, kommer inte kunna förhindra det i framtiden heller. Det är inte invandringens fel, inte alls.

  Synd att debatten ska behöva tas på denna låga nivå, alla som jag ”känner” som har röstat på SD är outbildade. Därav drar jag min slutsats, var är dina bevis? För några öppna ögon har du då inte.

 • Mira

  ”Jag har aldrig sagt att jag håller med i allt som SD har på sitt partiprogram, men du får det att låta som om du tror det” – Paow

  Så du menar seriöst att bara man slänger ut alla muslimer så kan man skita i hur alla andra frågor hanteras? För om du inte håller med om de SD säger förutom invandrarpilitiken varför uppmanar du då fok att rösta på dem?

 • Sara

  ”du har så jävla rätt i det du säger, vad hade hänt om vi kom till e.x irak och sa att dom inte fick sjunga nationalsång för att vi tycker de är rasistiskt mot oss, jo vi hade blivit skjutna.. det har gått över styr, jag säger verkligen verkligen inte att de är fel på alla invandrare.. vi har tagit in dom i landet för att dom har krig i sina egna land, så kommer dom hit och försöker börja göra krig eller vad det är många ut av dom gör, vi har slutat sjunga sveriges national sång pga att dom känner att de är rasistisk, de har/är tom planer på att byta svenska flaggans färger, svergie har gjort nästan allting för dom.. nått som stör mig mkt de är i skolor är de ofta ”blattetjejer” som är dom kaxiga och svenska ska visa respekt, det är också helt fel.. det är vårat land vi ska inte behöva vara rädda för att vi har tagit in dom hit.. jag tycker ärligt talat om dom bryter mot lagen en gång så får dom åka till sitt hemland igen, för annars kommer det bara bli värre och värre, vi komma inte kunna föda barn trygga hit.. du har helt jävla rätt”

  *Svar*
  hmmpf? Ursäkta? ert land? Om man är född i Sverige så är man fan lika mycket svensk medborgare som en som heter Svensson i efternamn. Och vet du vad gumman? Alla människor härstammar från Afrika från början. Trånsynta jävel, tror du att Sverige ens hade klarat sig utan alla ”invandrare” Främst av allt, tror du verkligen att Sverige skulle vara ett tryggt land då? Tänk lite utanför ramarna också, will you?

 • erika

  Det självmordsbombaren gjorde har ingenting med islam att göra. Muslimer tolkar Koranen på olika sätt. Men om man som muslim skadar någon annan människa eller tar sitt eget liv så går det emot. Han hade ingen rätt till att kalla sig själv muslim. Dessutom var det ju inte enbart för soldaterna i Afghanistan som ”elin” skrev utan det var även för Vilks målningar. Om man gör en sådan sak som han gjorde och vet att det provocerar många så är det verkligen värt den publicitet han får? NEJ!
  http://www.bt.se/nyheter/boras/nu-vaxer-oron-bland-muslimer-i-boras-och-fordomandet-mot-dadet-ar-totalt%282212925%29.gm
  Muslimer är själva oroliga att de ska få skulden, o du är en utav människa som gör att de får de!!
  Även om man skulle rösta på SD som du vill att folk ska göra, så hade det ändå inte gjort så att terrordåden skulle försvinna utan det skulle bara bli värre…
  Nu jublar alla nassar och Sverigedemokrater för att denna man gjort så att deras verklighet av världen blivit ”sann”! Och jag kan hålla med dig på en sak, det är att jag inte förstår folk som kan försvara och tycka synd om denna självmordsbombare. Dessutom skulle du nog bli förvånad hur många terrordåd som verkligen utförs av muslimer. Det är knappt några. Muslim och islamist är inte samma sak. Det är nog det folk menar att du ska lära dig i skolan!

 • Victoria

  Det var SISTA gången jag läste din blogg.
  Ditt främlingsfientliga svin!
  ursäkta med VADFAN har killen URSPRUNG med brottet han har gjort att göra?!
  VAD FAN har det med saken att göra?
  jAG BLIR SÅ ARG ATT JAG JAG BARA…

 • anonym

  jag har läst några kommentarer här och lagt märke till att paow vågar inte svara dom bästa kommentarerna och hur muslimer är och hon skriver små meningar vet nog inte vad hon ska skriva lite dåligt
  men innan du börjar skriva om muslimer och allt det här i ditt inlägg borde du ta och fixa ditt liv den är i ett tusen bitar (som när en person dör av bomb som du säger)
  du var otrogen mot hugo gå och fixa det
  fattar inte att hugo är tsm med den fulaste tjejen som jag har sätt haha
  som sagt jag älskar hugos blogg och när ni hade gjort slut hade hugo skrivit i sin blogg att du var ful och det är saaaaaaaaaaaaaaaaaaannnt 😀
  suck paow suck paow jag vet att han vill ha dig för att playa sönder dig och såra dej lalalalallalal good boy hugo i like it 😀

  PAOW=SUGER

 • mh

  asså du har ju ingen aning om vad du pratar om

 • Johanna

  Bra skrivet!

  Men jag skulle vilja veta vem du har som skriver dessa inlägg om religion, rasism och dylikt. Som hjälper dig att förklara i skrift vad du menar så att idioter som inte fattar, fattar.

  För det språk du använder i inläggen om SD t.ex och i detta – Den korrekta grammatiken, inga felstavningar. Alltid stor bostav och punkt och väldigt många synonymer. Varför kan du inte skriva med det ”språket” i dina andra inlägg också? Om det nu kommer från dig personligen, menar jag. Det känns verkligen inte som att det är du själv, Paulina, som skriver det i alla fall.

  Anyhow, håller med personen som skrivit iaf! 🙂

 • Jenny

  VAD ÄR DET FOLK INTE FATTAR!??!?!?!

  MAN ÄR INTE(LÄS: INTE!!!!) MUSLIM OM MAN SPRÄNGER SIG SJÄLV I LUFTEN!!

  HAN, så som alla andra IDIOTER som spränger sig själv är INTE muslimer!
  FINNS ABSOLUT INGEN TRO TILL GUD, DÄR MAN FÅR SKADA ANDRA ELLER SIG SJÄLV!

  OKUNNIGA MÄNNISKOR!!

  och ni som dömer islam, har ni läst koranen?
  En smart människa skulle inte döma en religion utan att ha läst koranen, men har man fortfarande samma syn på islam efter att ha läst koranen.. Fine! Respekterar det du tycker, men alla är inte likadana

  Svar: Jag tycker det är fint om det du säger hade varit alla muslimers uppfattning, men tror du verkligen att de hundratals, ja tusentals, självmordsbombarna som dödat tiotusentals de senaste åren, främst i Irak, Israel och Afghanistan, delar din åsikt? Jag är övertygad om att dom gjort det för sin starka religiösa övertygelse. Därför måste man bekämpa religiös fanatism i alla lägen.

 • ma

  HAH på alla kommentarer emot det här inlägget! Du har helt rätt paow, så jävla bra att någon vågar säga som dom tycker om sånt här!

  Blir så jävla förbannad, de flesta terrordåden utförs av muslimer och är det så jävla konstigt att man förknippar det med religionen då?! Sånna här som misstolkar sin jävla religion har ju nåt jävla fel i huvudet, helt igång på att döda människor! Som vi normala människor är beroende av typ socker eller att röka, är muslimer (många) beroende av att döda och bomba folk. Sånt vill vi inte ha här i sverige.

 • mh

  varför måste du ens yttra dig såhär offentligt, du vänder ju bara majoriteten av dina läsare emot dig? är inte till din fördel överhuvudtaget.
  ja gillar dig i vanliga fall men lägg förfan politiksnacket åt sidan

 • Athaar

  Det finns inte någonting i islam och i Koranen som säger att man ska göra så eller att det han gjorde var rätt. Såklart var det som han gjorde helt fel, och han var säkert psykiskt sjuk eller nåt, men det var hans egna personliga problem, och har INGENTING med islam och muslimer att göra.

  Och jag håller med om att man inte ska skriva nåt som man inte vet om, om man har brist i kunskap om det. Hemskt att han gjorde det och att vissa får helt fel uppfattning om islam.

  /Athaar A.

 • camila

  VADÅ DOM SOM DOG ? get you facts straight, ingen dog den kvällen förutom självmordsbombaren .. asså guuud vad dum!

  Svar: Du är dum. Inte jag. Läs igen. Jag menade självmordsbombarens nära och kära, för även han hade ju såna.

   <