Vad menar jag?

Jag skriver detta för att försöka få somliga att förstå vad jag faktiskt menade i mitt inlägg om terrorbombare.

Jag drar inte alla musilmer, eller islamister, över en kam, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv. Och det svaret är ”aldrig”. Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända i Sverige. Och nu har det alla dessa ”rasister på Flashback” fruktat, det har hänt.

Och vem var det som hade rätt? Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Hör själva, vem hade rätt och vem hade fel? Dom som förlorade sin pappa, son eller man den kvällen det hände – vem har dom personerna att skylla? Jo, på svenska folket som låtit sig manipuleras. Rösta rätt så slipper vi sånt här (eller minskar risken) i framtiden!

Det här borde varit politikernas ”wake up call”! Förlåt att jag skriver om det, men jag blir så himla arg på er som skriver ”gå i skolan”.. Öhm, vad har mina åsikter med att jag ”inte gå i skolan” att göra? Jag är nog mer streetsmart än dom flesta 17-åringarna. För streetsmart blir man inte av att räkna siffror på ett papper. Jag kan se med öppna ögon. Jag blundrar inte för verkligheten. Visst skulle jag kunna skriva som Dessie endast för att vinna pluspoäng hos mina läsare. Eller så hjälper jag människor att få upp ögonen och rösta rätt nästa val. Eller är det för sent?

Plus en sak till. Jag förstår inte hur ni äckliga människor kan försvara det kräket som sprängde sig mitt på gatan, inne på DROTTINING-FUCKING-GATAN? Tänk om bomben hade smällt när han hunnit in bland mer folk, kanske du, din mamma eller din bästa vän hade dött? Ändå så kritiserar ni mitt uttalande och försvarar den äckliga, jävla, vidriga, själviska idioten som inte bara ville döda sig själv, utan alla andra i sin omgivning???? Det är såna som ni som får mig att tappa hoppet om livet. OMG.

Här är en kommentar jag fick. Läs den och tänk till lite kring vad sådana här händelser orsakar och framkallar för känslor.

elin här skriver:

Helt rätt! visst, alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema. Men what can i say, too bad…livet är inte rättvist och ni har ett eget land. Det är då absolut inte mitt fel, eller mina svenska vänners fel heller och ett helt land ska inte behövas dras ner pga. en religion vi inte ens använder oss av här!! Ut.

(Visited 25 times, 1 visits today)

1 036 Comments

 1. Nikki december 14, 2010 at 12:51 e m

  första kommentaren 😉 whoohohoho. älskar din blogg paow!

  Reply
 2. filly december 14, 2010 at 12:53 e m

  Alltså, du ska inte behöva förklara dig hela tiden ju
  Men jag håller med! Sjuk hela grejen.

  Reply
 3. filly december 14, 2010 at 12:54 e m

  Alltså, du ska inte behöva förklara dig hela tiden
  Men ja.
  Sjuk hela grejset. 🙁

  Puss paaaaaaoww

  Reply
 4. För ett svenskt sverige! december 14, 2010 at 12:55 e m

  Jag håller med helt! Tycker det är bra att du vågar säga sånt som många bara vågar tänka. TACK!
  Uppskatta det du har annars dra!
  Jag vill leva i Sverige. Sverige är ett kristet land med våra egna traditioner och värderingar. INGEN ska ta detta ifrån oss!!
  Ta seden dit du kommer annars ska du inte vara här!

  Reply
 5. Anonym december 14, 2010 at 12:55 e m

  Vi skickar länkningar till dig som beskriver att muslimer inte begår de flesta terrordåden?

  Reply
 6. Sandra december 14, 2010 at 12:56 e m

  Det du säger är så jävla sant ! Du ska verkligen inte behöva förklara dig hela tiden ! Det är folk som har problem och inte du !

  Puss på dig !!

  Reply
 7. Ida december 14, 2010 at 12:57 e m

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, du streetsmart xD vilket skämt :p

  Reply
 8. Michaela december 14, 2010 at 1:01 e m

  håller med till tusen!

  Reply
 9. Marcus december 14, 2010 at 1:01 e m

  Ärligt talat jag blir fan kär i dig! Du är sådan sjukt vettig tjej!

  Reply
 10. M december 14, 2010 at 1:02 e m

  Men åk fking inte till våra länder på semester om ni vill ha oss ut så fucking gå själv ut från våra länder -.- och ha det såå kul i ”värmen” i sverige HAHA SUCKERS
  Ska jag säga att alla svenskar varken om det är barn eller vuxna eller gamlingar att ni är pedofiler och mördare? AHAHHAHA NI KLAGAR PÅ OSS SEN ÅKER NI PÅ SEMESTER I VÅRA LÄNDER!!! lol så jävla fucking FAIL!

  Reply
 11. Lissa december 14, 2010 at 1:02 e m

  Återigen baserar du ditt inlägg på din brist på kunskap. Visst har du rätt till en egen åsikt utan massa påhopp men när man väljer att yttra sin åsikt får man lyssna till andras åsikter. Du väljer att skylla på att han var muslim men han var en extremist som muslimer tar avstånd från. Han var lika mycket extremist som
  högerextremisterna o hornet som valde att utrota 6 miljoner judar för att han ansåg att han som renrasig var mer värd, dessa högerextremister är väl
  många kristna, alla?! Men jag som använder sunt förnuft inser att jag inte kan klandra deras religion utan val o sätt o vrida o vända o ljuga so
  är deras brott, inte att de är kristna. Samma sak när det gäller extremister som är muslimer o väljer att vara extrema. Du vet ju inte var Koranen säger så skyll inte på muslimerna o islam utan människan.

  Reply
  1. Bengt juli 13, 2016 at 11:01 e m

   Hur kan det vara att 90 procent av världens konflikter har muslimskt ursprung. Det måste bero på att det är kärlekens Ideologi..

   Reply
 12. M december 14, 2010 at 1:02 e m

  Åk inte till våra länder, vi vill ju inte ha pedofiler där och mördare? 😉

  Reply
 13. M december 14, 2010 at 1:04 e m

  LÅTER DET RÄTTVIST? NEEJ OCH FUCK DEN där kvinnan SOM SÄGER ATT LIVET ÄR INTE RÄTTVIST, om livet inte är rättvist, så kan vi försöka åtminstonde göra det lite rättvist?

  Reply
 14. Maja december 14, 2010 at 1:04 e m

  Men vem är det som låter sig manipuleras egentligen? Det är du! Kan du förklara hur Jimmie Åkesson skulle kunna hantera denna situation bättre? Vad tror du skulle hända om SD hade vunnit valet? Tror du att det inte skulle kunna hända sådana här saker då eller? Jag fattar verkligen inte dina resonemang. Och förresten stämmer inte ditt påstående om att kristna aldrig utför terrordåd, läs på lite innan du skriver massa skitsnack.

  Reply
 15. Ninni december 14, 2010 at 1:05 e m

  Är du helt sjuk? vad kallar du de s.k. ”crusades” som de kristna utförde i typ 300 år? Det handlar fan inte om muslimer och icke-muslimer, det handlar om SINNESSJUKA och HJÄRNTVÄTTADE människor som utför något och sedan säger att de gör det i Allahs namn. Buddhistiska terrorister haha, vad kallar du rödskjortorna eller gulskjortorna i Thailand? Eller militärjuntan som mördade och våldtog rödskjortor en gång i tiden? Är inte de buddhister? Get your facts right, och sluta ge SD eloge för något DE SKAPADE. Om inte de stämplade muslimer som farliga och ociviliserade så skulle inte de som var sinnessjuka och hjärntvättade ha något att gå emot. Det är hat på hat, så sluta klaga och lev vidare. Sprid kärlek så får vi hoppas att saker och ting en dag ordnar sig.

  Reply
 16. Anonym december 14, 2010 at 1:05 e m

  du ska verkligen inte uttala dig om sånt där. blir ba tjafs

  Reply