Jävla dumma idioter

Det är ert fel, det är ni som röstade på moderaterna och vänstern. =) Muslimska extremister = ökad risk för självmordattentat/terrorism. Skyll er själva jävla idioter 😉

Nu kommer Sverige att bli som Irak eller som i södra Thailand där det bor en massa extremister och där bombas det för fullt 365 dagar om året. Ja, vad ska herr Reinfeldt göra åt detta? Stoppa invadnringen av extremister och brottslingar? Nej, bara propagera en massa saker som inte ens rör terrordåden. Suck, stånk och stön!

SD kanske har rätt, man kanske inte ska släppa in en massa islamister? Eller vad vet jag, det är ju trots allt svenska folkets fel. Suck, nu ska mina skattepengar gå till en massa forskning som ändå bara är propaganda. Har inte läst någonting om det, men det räcker väl med att läsa terrordåd?

Det kanske får Freddan att våga ta upp Sveriges största problem? Eller nej, just det, jag glömde – han vågar ju inte. Trodde att han skulle finnas där för svenska folket, men jag hade visst fel 🙂

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (1 085)
 • Johanna

  Ursäkta.. Men du betalat väl inte skatt. Du går inte ens i skolan. Du är ju bara hemma och lever på din pappa.. visst jag håller med dig helt men att du betalar skatt får mig att reagera…

  Svar: Äh… Jo, jag betalar skatt, ganska mycket dessutom. Vad har skolgången med det att göra?

 • r

  Vi behöver inte ens säga emot.. du är blond, det förklarar allt!

 • isabella

  men ditt jävla blockmongo det är ju det dem vill att man ska tro, älskar att du är en av dem typiska idioterna som faller för det…

 • Anonym

  men ditt jävla blockmongo det är ju det dem vill att man ska tro, älskar att du är en av dem typiska idioterna som faller för det…

  Svar: Kan du utveckla din kommentar?

 • hanna

  CHECKA IN BLOGGEN —-> haannnnna.blogg.se

 • Ord blir meningar

  Jag är inte själv muslim men endå tar jag åt mig hur fan kan du stämpla alla muslimer som om dom vore dåliga människor?

  • Din mamma

   Va sa ni nu då 😂😂😂 nu jävlar e det fan bajs i fläkten era jävla småbarn. Ha ta skiten som den kommer för hon hade ju helt jävla rätt. Jävla muslimer å all annan skit politik i detta jävla tyck synd om mig land kan dra åt helvete. Allt är ett skämt. Säkert jag med men det är parodiskt och läsa om vilka idiotiska kommentarer folk släppt förr. Å värre lär det bli, jävla kioskpatrioter. 🖕

 • Anonym

  Din jävla nolla,knappt torr bakom öronen……

  Svar:
  Tungt argument.

 • Anonym

  gå skola kanske?

 • Jenny

  Go Paow!

  Du är en modig tänkande tjej som vågar säga vad du tycker. Ett föredöme för många!

 • idda

  tycker du ska läsa vad dessie skrev på sin blogg, hur mtk bättre än din teori..

 • rebecka

  Herregud vad din syn på saken är förvrängd.

 • mhahkana

  du är en bland få som vågar säga något mot sånt här. och du är ändå bara 16 år ! tycker det är bra, sverige har yttrandefrihet. ska man få tycka att extremister och social demokrater har rätt med det dom gör så ska man också få vara kritisk. det är bara en tidsfråga innan sverige måste öppna ögonen för vad som verkligen är påväg att hända..

 • Emelie

  Är du ens medveten om att självmordbombarens handlingar inte ens var muslimska? Läs på lite innan du yttrar dig. Inom Islam är varken mord eller att skada någon annan tillåtet, och den där killen var lite från vettet. Alla muslimska föreningar talar för att det som hände inte var en musklimsk handling, och jag som läst koranen vet också att det står väldigt tydligt i den att mord inte är tillåtet. Det har ingenting med Islam att göra, för en riktig muslim gör inte så. Hur kommer det sig att när den där snubben sköt dussintals i malmö så kallades han för ”ensam galning”, men när en invandrare ger sig på ett försök att skada någon annan, precis som snubben i malmö försökte, så kallas han för terrorist? Lär dig innan du skriver något.

 • Frida

  Du kan inte säga att detta inte kommer att förekomma om man inte tar in muslimer i Sverige! Detta skulle kunna vara en kristen eller buddistisk extremist. Det här handlar om makt galna människor och inget annat! Det är både oansvarigt och okunnigt av dig att uttala dig om något sånt i din blogg :S

  Svar: Host, host, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv.

  Aldrig.

 • Danielle

  Bara för att han råkade vara invandrare så tycker jag inte att man ska anklaga resten av Sveriges invandrare, de har ju inte gjort något, varför ska alla andra vara dåliga bara för att en sjuk jävel sprängt sig själv? Man är inte frisk om man gör nåt sånt och jag tro knappast att alla invandrare i Sverige är sjuka.. -.-

 • Sanna

  det går inte att förklara med ord hur korkad du är. kallar oss idioter när du är den största i sverige…

  Svar: Så det tog skruv, du känner dig medskyldig…? Förstår…

 • flisan

  du är ju dum i huvudet, bara för att du röstade på SD och då är man inte riktigt frisk. lägg ner rasist snacket så kommer folk gilla dig.

  Svar: Vad var rasistiskt menade du?

 • Felicia

  han var inte ens invandrare?? han var svensk medborgare, född i Sverige, men med utländsk bakgrund. STOR skillnad. och om han verkligen hade velat att folk skulle dö, så hade han gjort det på ett ställe med mycket större folkmassa. han ville väl bara få mycket uppmärksamhet när han dog, att alla skulle få veta det. inte bara hänga sig själv i sin lägenhet och att ingen skulle bry sig.

  Svar: Du kände honom så du vet att detta är sanningen…? Tror nog mer på polisen som säger att bomben uttlöstes för tidigt.

 • Jullan

  Man behöver inte vara svensk medborgare för att komma hit och smälla bomber. Det räcker med att boka en flygbiljett. Att tro att bara för att man får flytta till Sverige från andra länder gör en till en självmordsbombare är fruktansvärt naivt och dessutom drar det verkligen alla över en kam.

  Du själv dejtar en kille från ett annat land och din pappa dejtar uppenbarligen en thailändska. Skall de inte få komma till Sverige heller?

  Svar: Är de muslimska extremister menar du…? Hugo och min plastmamma?

 • LIN

  Man kan fan inte dra alla muslimer över en kant.
  Precis som om att säg att alla blonda är cpskadade eller att alla som är svarthåriga är emos.
  FÖR I HELVETE. inte ALLAS fel.
  De som överdriver drar ner alla. jävla horsverige

 • nina

  Terror har inget med religionen islam att göra!!! Det finns galna idioter i ALLA religioner. Katolska präster har våldtagit pojkar, ska alla katoliker ut ur Sverige då också eller? Alla Mc-gäng med svenska medlemmar, ska dom också slängas ut eller? Det är inte religionens fel, det är PERSONENS fel!

 • Jompan

  Dags att öppna ögonen.. hur många extremister har sverige tagit emot? säkert flera 100.
  Sverige invandringspolitik är sorglig

 • Hannah

  Någonting som kanske kan ställa till det för dina fördomar litegrann:
  Europols statistik över terrordåd i Europa 06-09:
  Total number: 1770
  Islamic: 6 (0.34%)
  Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)
  …Left Wing: 106 (5.99%)
  ………Other/Not Specified: 62 (3.50%)

  ALLT är ju islamisternas fel!:))))

  Svar: Du får gärna länka den statistiken och sedan visa hur många icke islamistiska terrordåd vi haft i Sverige under den tiden, tack.

 • felicia

  Go Paow! Så jävla rätt!

 • Anders

  Tack Paulina! Äntligen någon som har koll på VERKLIGHETEN.

 • elin här

  helt rätt! visst, alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema. Men what can i say, too bad…livet är inte rättvist och ni har ett eget land. Det är då absolut inte mitt fel, eller mina svenska vänners fel heller och ett helt land ska inte behövas dras ner pga. en religion vi inte ens använder oss av här!! Ut.

 • Sofia

  Är det någon som är en dum jävla idiot så är det du och alla andra som tycker som du.
  För det första finns det inget som heter ”islamister”. För det andra så har de här sprängningarna ingenting med religion att göra. Extremister är inte muslimer, de är sjuka jävlar som skyller sina idiotiska handlingar på sin religion. Det finns ju svenska psykfall som våldtar barn och grejer i guds namn.
  Sen har du så jävla fel i allt du säger. Det är snarare så att felet ligger i att så många röstade på ett jävla nazistparti som SD. Varför slår de annars till med terrordåd just nu, några månader efter att SD kom in i riksdagen? Varför inte för fem år sen? Jo, för att då hade inte SD så mycket makt och inflytande, och man slapp höra deras jävla predikningar om hur rädda de är för muslimer. Tack vare att de snackar så mycket skit om muslimer så har de nu lyckats få extremisterna förbannade, så nu spränger de Sverige. ALL THANKS TO THE NAZIS WHO VOTED FÖR SD.

 • josefin

  HÅLLER MED PAOW!!! ¨

  ALLA SOM INTE TYCKER DET PAOW HAR SKRIVIT ÄR RÄTT ÄR NOG INVANDRARE/ MUSLIMER

 • Maria

  Muslimerna själv ser ner på de här självmordsbombaren, så det har inget med religionen. Men visst är det synd sånt här! Helt jävla otroligt. Han som tog sitt liv var av irakiskt bakgrund. Och han hade fullt med spikar med sig. Tror ni kanske att han var på väg till något byggarbete? Nej, han ville att de skulle flyga överallt.

 • amanda

  Skulle moderaterna vara för muslimska extremister? Och vänstern som inte ens är något religiöst parti. Jag gillar din blogg och dig, men nu tycker jag du har tappat bort dig lite. Í detta sammanhanget borde du lära lite av dessie.

 • Christoffer Andersson

  Jävla rasist.

  Svar: Du menar väl realist…?

 • Anonym

  Haha vadå rösta på moderaterna och vänstern? :S
  moderaterna är högerparti och vänstern är så långt åt vänster som möjligt och dom står för helt olika saker. Läs på lite innan du börjar debattera om saker och ting!

 • Mikaela

  Jag förstår inte hur folk inte kan hålla med Paow. Hur kan man försvara det vidriga kräket som sprängde sig själv i Stockholm? Och ni som skyller på att det är SD’s fel borde läsa lite innan ni uttrycker er, om det hade varit SD’s fel så hade väl självmordsbombaren nämnt SD i hans ”avskedstal”. Jag är helt övertygad om att det här är bara början på en massa saker som kommer hända, det dröjer nog inte länge innan en annan terrorist har klivit upp i kampen mot Sverige och smäller sig själv.

  OCH nästa gång det smäller så hoppas jag att han smäller sig brevid alla er som försvarar aset!

 • Elisabeth

  Det är viktigt att förstå att precis lika fel som den här mannen har när han påstår att alla svenskar borde dö och att vi inte respekterar islam, lika fel är det av oss att tänka att han representerar alla muslimer. Att dra alla över en kant funkar aldrig!

  Det finns sjukt mycket frustration och ilska i världen. Alla har inte levt det idylliska liv många svenskar har gjort, många har fått lida för att vi ska kunna ha det som vi har det. Det är därför folk blir extrema i sina åsikter… Att bli mer främlingsfientlig får antagligen bara effekten att vi får fler terrorbrott i Sverige. Det enda som kan förändra det är förståelse och respekt!!! Båda från ”oss” och från ”dem”!

 • karolina

  oj, du är verkligen dummare än jag trodde.. shit alltså. pga det förstår jag att du är en människa som helt enkelt aldrig kommer se detta på ett realistiskt sätt och förstå utan du är en lättmanipulerad trångsynt ung tjej som kan gå på precis vad som helst om någon propagerar tillräckligt mycket för det. Vet du vad islam är? Svaret på frågan är väl troligtvis nej eftersom du inte ens klarat dig igenom de obligatoriska skolåren för svenska medborgare. Men iallafall måste du sluta dra muslimer och islamistiska extremister över en kam, det finns inga mer förstörda över denna händelse än just muslimer själva som är tillräckligt smarta för att fatta att sådana som du nu kommer vara snabbare än blixten att äntligen hitta fler anledningar att kristisera dem och förespråka diskriminering! Ett högerextremistiskt parti som SD:s närvaro i vår riksdag och folk som du, ökar dessutom risken för ännu mer sådana här händelser i framtiden. Snacka om att främja ett klimat av segregering och missförstånd i vårt samhälle.

  Svar: Du läste visst inte mitt inlägg, eller hur? Skrev jag ALLA muslimer eller skrev jag extremister…? Hm. Jösses.

 • Christoffer Andersson

  Detta har inte med parti och sånt att göra. Någon har bildat Mohameds ansikte och inom islam får man inte göra det. Detta är andledningen till det som hänt!

 • Kajsa

  håller med Sofia som fan!

 • sandra

  GOOOOO PAOWI! LOVE YOU!!!

 • Anonym

  alltså hållkäften och kryp tillbacka dit du kom ifrån ..
  Det finns en anledning till varför du inte fick rösta helt okunnig är du!

 • Linda

  Är du helt perspektivlös eller? Det är BRA att vi har moderaterna. Det är SD’s fel att det är såhär snarare om någons. Kolla: massa invandrare känner sig utanför (SD bidrar till detta) –> de värvas av terroristgrupper som får dem att begå sådana här brott –> om SD var i ledningen skulle det här nog vara vardagsmat..

  Därmed. Det är ingens fel, och eftersom vi är i världspolitiken så får man räkna med detta… Vi har ju förskonats en del hittils.

  Också därmed – det är bra att moderaterna styr för då har vi inte detta lika ofta.

  Sånt lär man sig om man går i skolan – se perspektiv och inte den mest ”självklara” för om man litar på det är man ju inte speciellt smart iaf..

 • Markus R

  Ge dig.. Detta är ju tamefan höjden av dumhet.. Tror du helt ärligt att den här incidenten kunde förhindrats om SD hade varit i ledningen?.. För du propagerar ju helt klart för SD:s vinning, inte sant?
  Och dessutom tror du att Sverige kommer förvandlas till samma krigszon som södra Thailand och Irak? Nej lilla du, det finns någonting som kallas FN, som landet Sverige är med i (Sverige är då landet vi bor i), vilket omöjliggör något sådant. Helt ärligt, tror du inte att terroristerna hellre riktar in sig på något större islamfientligt land, t.ex USA och Storbritannien, än lilla Sverige..Gör om, gör rätt.

  Svar: Och du tror verkligen att vårt medlemskap i FN spelar någon roll? Om du inte visste det så kan jag berätta Irak och Thailand är med i FN…

 • Lotta

  haha, omg vilka kommentarer.. hur många ska ta åt sig egentligen? Jag fattar att de inte är schysst skrivet men ni ”svenskar” behöver ju inte ta åt er….

 • Lotten

  Alla extremister är lika farliga. Extremister säger att de handlar i religionens namn.. Men religion har ingenting att göra med vad dom sysslar med.

  Det finns svenska idioter också, kristna eller inte. Som kör bilen rakt in i folkmassor mitt i stan eller springer runt med ett järnrör och attakerar människor i Åkeshov.

  De allra flesta svenskar går INTE lös med järnrör. De allra flesta muslimer spränger sig INTE i luften.

  Däremot så tror jag att åsikter som dina är vad som göder extremisternas hat samt föder nya. Så du har rätt, det är vi svenskar som är skylldiga på sätt och vis. Men inte pga att vi tar in folk i vårt land som behöver det. Men för att vi bemöter dem med hat. Det föder idioter och förstör stämningen i samhället.

  Jag blir så less när jag hör att så många rasister och folk som sympatiserar med SD väljer att se detta som att dom har rätt. Att islam är farligt. NEJ, extremister är farliga. Alla andra är bara människor, precis som vi. Vi har alla rätt att tro på vad vi vill (eller som i mitt fall, att inte tro på någonting alls) men vi bör alla respektera varandras tro. Annars skiter det sig.

  Jag vet att du vill provocera, men du är ju fan rasist, rakt igenom.

  Svar:
  Nu var svensken i Åkeshov psykiskt sjuk, inte terrorist. I mina ögon är det ganska stor skillnad.

 • Linda

  Anonym skriver:
  2010-12-13 kl 13:04
  men ditt jävla blockmongo det är ju det dem vill att man ska tro, älskar att du är en av dem typiska idioterna som faller för det…

  Svar: Kan du utveckla din kommentar?

  SVAR: h*n menar att SD spelar på att vara martyr ”åh jag vill inte säga detta, men vad var det vi sa” osv, ”det är synd om oss” osv osv. (finns massor med uttalanden av dem som stödjer detta)

  martyrskapet är en del av deras propaganda… tja det funkade ju på nästan alla i Nazityskland så det är väl därför det funkar på dig också (och många andra som inte lärt sig av historien)

 • L

  Du inser inte hur jävla pinsam du är ibland. Sluta uttala dig om ämnen du absolut inte har en enda aning om. Håll dig till ditt festande och knullande.

  Senare i livet kommer du skämmas så jävla mycket för dessa patetiskt roliga inlägg.
  Kom ihåg det!

 • LORISSA LOVEBOMB

  tycker du att invandring är Sveriges största problem? :O BUUUBBLA

 • melinda

  tycker bara sånt här är läskigt, sånt här har vi inte haft i sverige innan………

 • Jazz

  Jag tror att du skulle behöva läsa på lite om religion och extremism… stor skillnad… och att man använder religion för andra saker än själva religionen… sen är du inte så smart heller… att du hoppade av skolan säger en hel del om dina kunspaker… du kan inte stämpla alla muslimer efter detta… att varenda en av oss skulle göra nåt sånt.. du får ta fram vettig fakta och statistik innan du säger nåt. Du skriver saker som skrämmer obildade människor som du själv är. Jag skäms för att detta ska vara kopplat till min religion, men extremism finns tyvärr i alla religioner. Du visar bara vilken fobi du har för det du inte kan något om. De flesta muslimer fördommer det våld du snackar om. det hade du vetat om du läst mer än bara rubrikerna i diverse skittidningar dr du får din information. Och du hade vetat mer om islam om du hade varit närvarande på dina religionslektioner.

  Så, innan du börjar ordbajsa igen, ber jag dig att läsa om Islam. Inte för att bli muslim. Och prata gärna med några muslimer 99% av dem är fullkomligt normala och trevliga människor. Så får du då en riktig uppfattning om det du inte kan ett skit om.

  Peace

 • Linda

  och för dem är detta bra publicitet, inte direkt proffessionellt att skriva så. de borde ta andra aktioner, men det gör dem inte för att det inte är ett parti att räkna med.

 • Elin!

  Det är ju det som är problemet. I Sverige FÅR man göra vilka målningar och avbildningar man vill för att i Sverige har vi yttrande friheten! Så det var ju den sämsta anledningen jag har hört! Det är väl knappast vi som ska anpassa oss?! Sluta skyll på oss själva, det är ju dom som inte respekterar våra lagar. Vill man inte följa svenska lagar, kanske man inte ska vara i Sverige?

 • Nathalie

  Paow, det låter lite rasistiskt. Klart man skall få komma in i Sverige, spelar ingen roll vart man kommer ifrån eller vad man har för religion eller tro. Saken är den, denna kille var missnöjd med samhället/landet/regeringen. Han ville uttrycka det (gjorde det på fel sätt dock).

  Men som vi vet visste försvarsdepartementet att detta skulle hända mer än några minuter, då en anställd där varanade en vän att inte vara på drottninggatan idag då det kunde hända mycket! FÖRSTÅR NI?? Regeringen visste om detta men stoppade det inte, varför? För att dra nytta av det med alla anklagelser de fått av Wikileaks cablegate släppen. Så nu ska dom ena detta land genom räddsla. Så att vi skall få tro om att regeringen skyddar oss. Ni måste tänka själva! Varför gjorde han detta? Vad tänkte han? Varför gjorde inte regeringen någonting? Ta reda på fakta.

  Och ni som inte gör detta för att hellre se Idol eller Fotbolls finalen så vet jag inte vad jag skall säga. Då detta påverkar allting, våra liv, våra anställningar, vår regering, allt detta. Det som Wikileaks har släppt läser folk inte ens om, och skulle en civil göra det som ex. Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt och Beatrice Ask gjort (brott mot grundlag och mer därtill) skulle han hämna i fängelset direkt på livstid och när en regering gör det ja då bryr sig folk inte ens om att läsa. Ni vet att Fredrik skulle varit i fängelse efter det han gjort. Nu finns det bevis på att det inträffat hans underskrivt. Dokument. En regering i fängelset. Bryr ni er? Eller är erat favorit tv-program vikitgare, man kan faktiskt läsa lite på morgonen.

  ”En regering vill ha människor smarta nog för att kunna operera maskiner och fylla i papper men dumma nog för att inte ifrågasätta systemet.”
  -Magnus Brahn.

  /Nathalie

 • Netty♥

  men herregud, låt henne skriva sina åsikter. de är inte förbjudet! och sen betalar man skatt om man tjänar över 18.000 kr om året. räkna och tänk lite gott folk.

 • e

  Man kan inte dra ALLA över en kant, MEN…
  självmordsbombare har aldrig sprängt sig i sverige, & nu var det första
  gången och det var en MUSLIM.
  hade blivit samma sak i ett annat land te.x irak om dem aldrig haft det
  och en svensk gjorde det så hade det blivit ett jävla liv!

 • Ellie

  Haha! Det här gjorde du bra Paow! 🙂 Äntligen någon som törs säga sanningen.
  Jag gillar din blogg. Du har vunnit en ny läsare!

  Ha d gott!

 • Emma

  håller med dig! sänk invandrarsiffrorna här i sverige och det skulle inte vara lika mycket skit. fakta!

 • Anonym

  DU, du vet inte ett skit. det behövs på sättet du skriver på, du är inte mer än en liten snoooooorunge som tror sig veta allt. Och ge fan i att dra alla utläningar över en kam, du vet för lite.

  Och du ska passa dig riktigt noga för vad du skriver i din blogg, speciellt om sådana här saker. Du kan råka riktiga illa ut om du fortsätter såhär. endå så säger du at du har ”mognat” med åren. tror snarare att det är tvärttom din fjantunge. fjortiiis.

  Svar: Är du ens läskunnig? Nämnde jag ALLA invandrare och sa något om dom? Inte? Varför inte nyktra till innan du yrar i min blogg. Tack.

 • Anna

  Så jävla blåst! Man kan inte dra alla över en kant, det går inte. Alla muslimer är inte islamister, alla invandrare är inte terrorister, alla som inte är svenskar planerar inte självmordsattentat. Citerar en muslimsk sosse jag såg i en debatt innan valet: ”det finns muslimska extremister, det finns kristna extremister, det finns judiska extremister…” Vad får dig att tro att alla krig beror på muslimer? Så vitt jag vet så var det USA som kom och bombade sönder hela Irak..

 • Emma

  alltså måste skriva av mig lite…

  man ska inte dra alla över en kam! men jag förstår de som är rasister. är det konstigt att vara det när invandringen har ökat så otroligt mycket? när de sitter lika många, om inte fler, invandrare än svenska personer i sveriges fängelsen, när 98% av fallen i efterlyst är invandrare? nej, kanske inte? jag tycker faktiskt att vi har tagit in allt för många invandrare och inte alls kollat upp de ordentligt. ska några från andra länder komma hit och börja bomba vårt land nu? fyfan, då har dom verkligen ingenting här att göra. DÅ kan man skicka hem dom, fyfan. men de som sköter sig har ingen anledning att åka tillbaka.

  punkt.

 • My

  Det är bra paow! tycker likadant

 • Linda

  jag är också lite upprörd av att du använder fult språk för att stärka dina argument (inget konstruktivt) och klagar på andra som gör samma sak som om de vore nollor. De använder ju samma banala språk som du.

 • en vuxen tjej.

  Jag tänker inte säga emot dig angående detta, tycker bara du ska tänka efter lite innan du skriver.. Du är en ärlig person som står för vad du tycker! Vi vet det. Men du MÅSTE inte göra det för att du SKA vara en ärlig person.. Alltså förstår du vad jag menar? Va den du är bara. Gör dig inte till för dina bloggläsare.. Visst du kan säga vad du tycker och tänker, vi har yttrandefrihet! Men du är bara 17 år, ibland måste man inte tycka till om allting! Och speciellt inte skriva ut det på din blogg när du VET att alla kommer vara emot dig..

  Annars verkar du vara en väldigt go tjej! Och söt är du också 🙂

  Svar:Tror verkligen inte att alla är emot mig och jag har väntat med att skriva om detta, men jag måste väl få nämna det som är största nyheten i vårt land, ja till och med internationell media…?

 • Anonym

  DITT FUCKING RASISTISKA, FULA OCH OTROGNA HORA! SNACKA INTE SKIT OTROGNA IDIOOT !!!!!!!! HORRAAAA !

  Svar: Skicka mig din adress så skickar jag ett helt tangentbord till dig så ska du se att du nog inte behöver må så dåligt…

 • lollo

  Jag är imot alla rasister o.s.v..MEN tycker att man ska vara väldigt noga med vilka man släpper in i sverige! Varför inte sprida alla människor ? varför sätta dem på en & samma ställe? T.ex. malmö ? hur fasiken ser det inte ut nu ? jag bor själv i västervik och min mamma i malmö, JAG är orolig varje dag jag inte får ett samtal av henne! Var noga med vilka vi släpper in! och hur många kan vi inte ha snart finns det väll inte några svenskar kvar!

  you go gril!

 • mor din

  att du ens försöker.. håll dig till smink och hallo kitty snorunge

 • Melek - Jävligt arg turk.

  Hur i helvete kan du dra alla oss muslimer över samma kam? Ser jag ut som en terrorist? Jag och hela min familj är muslimer, men vi går inte runt och spränger oss själva. Har du läst Koranen? Det står ingenting där om att vi ska gå och spränga oss själva för att få något gjort.

  Jag tycker det är synd att du och en stor del utav Sverige drar alla muslimer över samma kam. Tänk er för. Alla är vi människor, oavsett om vi är Muslimer, Kristna eller inget alls. Bara för att man tror på en sak så behöver man inte vara terrorist.

  Paulina, jag har alltid gillat din blogg men det här sista gången jag läser den. Du har gått för långt. Att säga vad man vill är en sak, men att dra alla muslimer över samma kam är en annan.

  Jag är en stolt muslim, men har jag sprängt mig i bitar? Nej.

  Svar: Vafan är det med folk, och dig i synnerhet, kan du inte läsa eller…? Har jag sagt att alla muslimer är terrorister? Knappast. Läs igen, förstå och hjälper inte det får du väl söka hjälp…

 • sara

  åh, du har helt rätt, bra där paow! 😀
  fast.. alla invandrare som kommer till sverige är ju inte ”dumma”

  menmen…
  håller med dig iaf

 • Norris

  Håller med dej till en del paow och jag tycker verkligen att sveriges politiker borde ta tag i invandrarfrågan innan det blir helt fel. Jag e inte rasist bara för att jag tycker att sverige tar in för mycket invandrare som vi inte kan ta hand om!!! Sveriges invandrar politik suger och det är sånna som paow, som vågar säga vad dom tycker och invandrarna själva som får ta all skit. Både svennar och invandrare borde ta sitt förnuft till fånga och bli realist, inte ta allt så personligt…

 • kristin

  man kan ju undra vad du tänker med egentligen, arslet kanske? tror du verkligen att vi måste sluta släppa in invandrare för att inte bli bombhotade – om man tänker så har man inte mycket att säga om saken!

 • Sanna

  Läs Dessies inlägg om detta. Du borde verkligen inte skylla på muslimer. Jag är själv inte muslim men jag kan tänka mig att de som är det verkligen tar åt sig av vad du skriver. Det roliga är att du inte svarar på frågorna folk ställer i kommentarsfältet utan du försöker ”äga” dem” haha sorligt, din otrogna outbildade tandlösa tjej.

  Svar: Som sagts ill andra imbeciller tidigare, tunga argument du kommer med…

 • Anonym

  du har så jävla rätt!

 • Fredrik

  Håller helt med, när tåget skenar brukar man lägga i bromsen!
  Fortsätt vara kritisk Paow, få som vågar det i dagens PK-Sverige!

 • JAXEL

  kolla in min rosa ny startade blogg !

 • cj

  Du måste helt ärligt talat fatta att det finns dåliga invandrare som dåliga svenskar, inte pga rasen eller vart man kommer ifrån! seriöst folk börjar se ner på dig ju mer du nämner detta på ett fel sätt. Det här är en ursäkt till att du ska ha mer ”stöd” av befolkningen för dina SD åsikter. Lär dig respektera människor och inte dra alla över en kam. Du som säger att du är så himla smart hit och dit.
  Ibland tror jag att det är ren BULLSHIT. Det överväger iallfall.

  Annars, Keep going.

 • Hanna

  Hej Paulina!
  Jag håller med dig till en viss del. Men jag tycker ändå inte att man ska dra alla över en kam. För jag tror definitivt inte att det är många muslimer som tycker att han gjorde rätt. Att ta in människor till Sverige från något annat land, där dom kanske riskerar att dödas. Man kan ta in invandrare i lagom mängd, men det går inte att ta allt för mycket.
  Du är en gullig tjej Paow, men jag tycker inte du ska skriva så mycket om sånt du inte vet. Det är nog inte moderaternas fel att det blev terrordåd i Stockholm.

  Hoppas ni har det bra i Thailand! 🙂 Kram!
  ps. skicka lite sol hit också.. 🙂

 • Paow e bäst!

  INVANDRARE! *host host*

  Paow! du hade rätt hela tiden…Sverige kommer att bli nästa Irak om vi inte gör något åt det!

 • cindy

  håller med om det” L ” skrev

  Du inser inte hur jävla pinsam du är ibland. Sluta uttala dig om ämnen du absolut inte har en enda aning om. Håll dig till ditt festande och knullande.

  Senare i livet kommer du skämmas så jävla mycket för dessa patetiskt roliga inlägg.
  Kom ihåg det!

 • Frida

  Men snälla du. Dra inte alla över en kam. Det är precis som att säga att alla vita gubbar ska in i fängelse bara för att anders eklund mördade engla. Alla vita fula gubbar är inte elaka bara för att en är det.
  Det är precis som att jag tycker helt annorlunda mot dig. Det är väldigt väldigt få muslimer som står bakom och gillar det här med tex bomberna, alla tycker itne likadant som den där störda mannen.
  Det är ju han som uppmärksammas. De andra vanliga muslimerna uppmärksammas ju inte varje dag.
  Låt folk tro på vad de vill.
  Plus att islam inte står bakom det här. Det är helt och hållet personens och vissa gruppers fel. Islam säger inte att man ska ta död på sig själv.

  Och det här med att det finns är många självmordsbombare och krig där borta är bara vissa dumhuvudens fel. Inte vanliga människors som dig och mig. Därför de kommer hit? Jag hade lätt flytt med min familj och släkt om det sett ut på det sättet här. 🙂

  OCH det är klart att det blir en kulturkrock. Men hat föder hat. Klart att vissa invandrare är helt sjuka i huvudet. Men det beror ju på hur de har blivit behandlade, uppväxten och umgänget.
  Tycker att de skulle sprida ut de som kommer hit över hela sverige istället för att trycka in alla på ett ställe. Klart att det blir helt fel då.

  Och en sak till Paoooow, jag hade fortsatt och firat jul även om jag flytt till afghanistan eller vad som helst. Jag hade fortsatt att vara som jag är, hade absolut inte blivit muslim. Därför tycker jag inte att man ska kräva att nån annan gör det, ÄVEN om nästan alla invandrare jag känner firar tex jul rätt jävla ordentligt! 🙂 SOM SAGT hat föder hat!

 • amina

  hejjj!!! jag läser din bloggar hela tiden o tycker att de e skittt bra!! men nu har du gått öve gränsen faktiskt!! tänk 10000000 gången innan nu skriver nått i ditt blogg!! detta här som du har skrivit e ej acceptabelt. ja e själv muslim men ja e inte de som alla tror!! de inte bara invandrare som e brottsliga de finnnssssss svenskar me!!
  o du emma va fan vet du om invandrare o att de mest INVANDRARE som e i fängelse!! gå o häng dig din tönt…….o ni andra som skriver skittttt om ossssss!! vi har kommit hit till sverige pågående att de va krig i vårt land annars hade vi aldrig kommmmiiiiittt mhit!! tro mig!!! ja trivs i sverige har bott här länge men ja saknar mitt hemland men tyvärr kan ej åka tilbaka. har ingenting sen efter kriget allt e borta!! här i sverige har ni allt, ni vet inte hur kriget e. när nån bli dödad framför dina ögon!! dem tog alla pappor/män för att kriga man visste ingenting om dem. om dem levde elr om dem va döda!!! dem våldtog vara mammor o syskon. ja hoppas att ni får aldrig uppleva detta. för att de hemskt!! ni svenskarna e så bortskämda ni tror att ni vet allt ni vet ingenting!!ja e så jävlllllaaaa besviken på dig Paow trode alldrig att du skriva om nått sånt!! du har sårat alla invandrare, ni får tro vad ni vill!! vi e 10000000000000000000000 starkare än vad ni e!!!! gör nått annat en att skriva skitttttttt om oss!! hoppas att du växer upp o alla andra som läser din blogg o e me dig!!

 • Noura

  Jag är muslim och jag är emot mord o självmordsbombare o blabla o min religion islam är också emot det okej fatta det för någon skull? -.- men ja tänker fan inte stoppa mitt liv för de finns självmordsbombare i Sverige ja lever mitt liv o skiter fknig i dom -.- palla sitta o säga att man ska slänga ut muslimer elr nt ta in dem liksom wtf?
  Om du drar alla muslimer över en kam så kan palestiner o irakier lika gärna dra över alla europier/amerikaner över en kam o säga att alla ni e mördare`? låter det rättvist?
  Nejj….

  Svar: Läste du ens mitt inlägg eller förstod du inte bara? Sa jag alla muslimer eller jag muslimska extremister? Shit vad svårt det ska vara…

 • mana

  Skaffa er en samhällsvetenskapilg istället. Då inser man att rasistbloggare inte har en plats i samhällsdebatten. Håll dig till olaglig smygreklam istället. Det gör du så bra. Ironiskt att du gnäller om skatt.

 • Em

  Men Paulina var inte så naiv. Kanske är det för att SD hade sådant inflytande i år, för att många svenskar är så korkade, instängda och ignoranta. Och kanske för att PUNDHUVUDET Lars Vilks utmanar ödet. Lägg ner den här korkade debatten, snälla.

 • mana

  samhällsvetenskaplig utbildning*

 • Di

  Hej Paos pappa, schysst att du svarar på kommentarerna.
  Beskydda din dotter istället, innan nån idiot gör något mot henne..
  Det som hänt är hemskt, men man kan inte ta alla över en kam pga EN idiots åsikt och handling. Bara för ett x antal svenskar våldtar eller skjuter folk (finns flera exempel på det) så är inte alla svenskar puckon.

 • Noura

  Och juste om ni tycker attt det finns många muslime eller invandrare i Sverige, vet ni hur många invandrare vi har i arabländer? SKITMÅNGA o dom blir behandlade likadant som alla andra o till o med lite bättre -.-

 • Noura

  Och plus att han inte är muslim är man självmordsbombare eller mördare blabla är man inte muslim tyvärr han får kalla sig det men tyvärr är han inte det för islam är emot det 😉

 • Mia

  Bra sagt! Jag hoppas innerligt att de låter SD har mer att säga till om efter årsskiftet. Jag har alltid varit rädd för muslimer och nu kommer jag hålla mig på minst 50meters radie ifrån dem. Man vet aldrig om de går runt med bomber eller liknande.

 • M

  Judisk själmordsbombare som kallar sig muslim. WOOW inget nytt.

  Svar: Sluta röka hasch innan du läser och kommenterar på min blogg är du snäll…

 • isabella

  SÅ JÄVLA RÄTT!

 • Emma

  du har sååå jävla rätt, fet diggar dej!, hade inte kunnat säga det bättre själv:)

 • Anonym

  moderaternas fel.

 • M

  Mia driver du HAHAHA TÖÖNT OMG MOVE ON BITCH OM ALLA SKA DRA ALLA ÖVER EN KAM SÅ är ALLA svenskar pedofiler/mördare HAHAHHA NO LIFE WARNING.

 • ann

  nu var det ju en muslim som sprängde sig ?!! med mening att döda , svenskar ! är det ingen som kan vakna ? upp med huvet ur sanden och se det vi ser !
  hur kan man sitta och försvara en terrorist som skulle spränga sig mitt i sthlm julrush ? det kunde vart du , din mamma din bror ?!
  VAKNA NU SVERIGE INNAN VI ÄR FÖRLORAT FÖR ALL TID !!!
  HAN UPPMANNAR JU ANDRA MUSLIMER ATT GÖRA LIKA DANT !!

 • Martin

  Vad har religion med detta och göra? Har länge beundrat dig för du vågar säga det du känner. Men fan vad du går över gränsen med dina som vanligt rasistiska åsikter. Pinsamt att du ens säger något sånt. Skärp till dig för fan!

  Svar: Vad menar du…? Idioten säger ju att gör detta i religionens namn och vad som är rasistiskt med att inte vilja ha in idioter hit, ja, det förstår faktiskt inte jag.

 • my

  håller me claudia, ge er!! det är jättehemsk det som har hänt.. men varför skriver dom flesta så j*vla dumma kommentarer?

 • Mia

  M: Jag får väl vara rädd för dem om jag vill, precis som att andra människor är rädda för ormar och spindlar etc.

 • vk

  du är lika dum som han självmordbombaren. Lek inte smart, du misslyckas rejält.

 • Lisette

  det låter som du menar att alla muslimer (Islamister) skulle vara redo att gå ut på gatan med bomber runt magen och spränga sig i luften?

  Denna sorgliga människa är inte troende, han har bara ett stort stort hat inom sig, och gömmer sig bakom en gud för att få utföra detta.
  Fakta säger ju att denne man till och med blev utslängd från sin moské i Luton för att han hade för extrema åsikter.

  Sverige är ett bra land som godtar att folk är olika, du som rösta på SD vill alltså att vi avskaffar yttrandefriheten i sverige? eftersom de vill att alla muslimer helt plötsligt ska bli Kristna och leva efter vad vi svenska vill? Du vill att Sverige ska bli ett odemokratisk land där alla inte ska ha samma rätt att visa sin religion

  Sverige är ett land jag är stolt över att leva i, vi är öppna för nytt och har hittills godtagit folk för hur de är….. Bara för att en galen muslim går och spränger sig i luften, finns det ingen anledninga att säga att alla muslimer handlar likadant…. Sen är det en jäkla kul att denna man som gjorde detta inte hade kunskapen att hantera sprängämnen rätt, för skadan hade kunnat blivit bra mycket större.

  Dessa idioter är människor som valt att tolka koranen på sitt sätt för att hitta någon att ge igen på….. det finns ingenstans det står skrivet att det är okey att spränga folk i luften.

  Så istället för att anklaga en hel religion…. anklaga Människan/Människorna som ligger bakom detta.. De är bara ett gäng sorgliga idioter som förstör för andra hederliga muslimer som inte gör en fluga förnär..

  Är ett tecken på okunnighet att dra alla över en kam….

  Svar: Skrev jag att jag menade alla muslimer… Nej, jag skrev muslimska extremister, d.v.s. folk som i religionens namn är beredda att begå övergrepp mot andra som inte tycker som de själva.

 • Linda

  Tycker att du är skitbra Paulina, men i detta fall är du bara pinsamt dum och korkad!

 • Helen

  Hellre en tragisk muslim än en otroligt smutsig slampa som du..

  Svar: Jaha… Jo.

 • sofie

  snälla läs vad bloggkommentatorerna har skrivit så kanske du lär dig nåt.

 • Emma

  elin:
  ” alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema.”

  sant, så sant.

 • felicia

  så bara för att det har skett ett terrodåd ska du skylla på alla världens muslimer då? hur trovärdigt låter det ?? Läs på riktigt innan du ger ut fel fakta och idiotiska åsikter.
  sd är rent ut sagt rasister, de vill stoppa invandringen för att ta hand om dem som lever i sverige, okej det förstår man. men när dem sedan säger massa annat konstigt som inte ens har med ivandringspolitiken att göra då anar man att ngt är fel….

 • Emma

  Alltså ibland är du så jävla korkad… Moderaterna vill (inom snar framtid) förminska invandringen i Sverige, DET ÄR SOSSARNA SOM LÅTER ALLA KOMMA IN, det var de som släppte in Al Quida grupperna (terrorister) som nu har läger i Sverige. Och vadå, VAD FAN MENAR DU ATT DE SKA GÖRA? Man kan inte stänga av alla gränser och skjuta alla islamister på 2 dygn pucko… Det är sossarnas fel som släpper in alla jävla idioter. Nu får dock Moderatern fixa till ett TILL problem som Sossarna orsakat. USCH, HATA SOSSSSSAAARNNAAA

 • LÄÄÄÄÄÄÄÄS

  jag säger inte att du har rätt, för man borde inte babbla när man inte vet fakta. Man ska inte dra alla över en kant men jag kan säga till er alla att det är så otroligt naivt, det alla mörka säger om Sverige ”vi blir särbehandlade” ”fuck sverige.. hatar fittlandet” 1. ni blir inte särbehandlade, det var för flera år sedan det var ojämt i samhället. Så sluta tyck så fruktansvärt äckligt synd om er själva för det är inte synd om er. Ni vill bara ha något att klaga på. 2. Om ni nu ska sitta på era feta rövar och klaga, åk tillbaks om det inte passar. varför inte flytta tillbaks till där ni kom ifrån om det är så himla jobbigt? jag säger inte detta som en rassist, jag säger det som äkta fakta. Jag har massvis med söpersöta gulliga muslim / arbiska / iraniska vänner. Men dom beter sig inte som skit, dem håller med när jag säger det här. Därför ska man inte dra alla över en kant. Då kan jag ju medans jag endå är igång berätta att jag gick i en skola i Irak i 3 år. Folk skrattade åt mig för att jag var ljus, dem såg mig som något slags djur, och här i sverige så är det olagligt att trakasera andra pga ras. Så tyck inte synd om er själva, det är så jävla lame.. det finns viktigare saker här i världen än bomber, invandrar frågor osv. vi alla är väl människor, eller??

 • Lina

  Du kan inte på fullaste allvar stödja de där rasisterna?! Snälla lilla gumman så dum är du väl ändå inte?
  Bara för att man är invandrare eller muslim ska man inte räknas som människa då? Tänk dig själv in i deras situation, du är ju fan tillsammns med en person som har utländsk härkomst. Terrorism kommer pga av orättvisa, ockuperingar, mord på oskyldiga barn och föräldrar! Förstår du inte att man inte löser detta problem med ännu mer hat?!? Då föds det bara mer terrorister.
  Så en gång för alla!!! YTTRA DIG INTE OM NÅGOT SOM DU INTE HAR KUNSKAP OM!
  DET ÄR PINSAMT! Läs en bok för fan och utbilda dig till något vettigt istället för att slänga ur dig en massa skit om saker du saknar kompetens om! Jag svarar endast på detta inlägg för dina läsares skull. Jisses!

  Svar: Jo, jag och alla andra känner säkert väldigt mycket för att krama as som försöker döda oskyldiga människor i julhandeln.

 • Justine

  Opinionen ville få ut trupperna ur Afghanistan, Alliansen ville ha dom kvar. Opinionen ville ha lika för alla. Anledningen till självmordsbombaren är Lars Vilk och trupperna i Afghanistan. Inte på grund av att det bor invandrare i Sverige. Det har det gjort sen lång tid tillbaka och det har inte skapat Terrordåd. Personen som är ”av sannolika skäl misstänkt” för terrordåd, lämnade ett meddelande och där sa han bland annat saker om Lars Vilk och trupperna i Afghanistan.
  Så med andra ord om Opinionen hade vunnit valet hade Trupperna varit ute innan nästa år.

  Svar: Självklart ska vi inte ha kvar vår yttrandefrihet, självklart borde vi låsa in Vilks och självklart ska vi inte hjälpa folket i Afghanistan undan talibanernas terror (för jag menar visst vill Afghanistans folk få stryk, stenas och dödas för att man inte lyder talibanerna).

 • ffatimaa.

  asså seriöst , alla muslimer är ju för fan inte självmordsbombare ellerhur? så skirv inte att det är islams fel!
  jag är muslim en mkt stolt muslim och jag VET att inte alla muslimer gör så
  jag gillar att läsa din blogg , eller ja jag gillade att läsa den
  nu verkar du va jävligt rasistikst , du kanske inte är det men vad ska man tro ?
  men du är ju lite korkad , och det vet du själv
  puss:)

 • bara jag som fattar?

  Är det ingen mer än jag som fattar att det här ”terroristdådet” är mot Islam och mot muslimer?

  För det första:

  Endast några timmar innan bombningen rapporterar metro idag att en försvarsanställtd ska ha skickat en varning till en bekant och informerat att något allvarligt skulle hända på Drottninggatan. Hur kunde de veta vad och EXAKT vilken gata det skulle hända, när det inte framgår i ”hotbrevet” ?

  För det andra:

  Tror den här själmordsbomaren att sverige skulle dra tillbaka sina armer och sluta döda oskyldiga i Afganistan bara för att han spränger upp sig själv och Sveriges oskyldiga folk i bitar? Nej.

  För der tredje :

  Att göra en sån handling, alltså att döda oskyldiga och döda sig själv går emot 2 stora REGLER i Islam.
  1. Du får aldrig döda en oskyldig. Att döda en oskyldig (oavsett religion) är som att man dödat HELA mänskligheten.
  2. Du får under INGA omständigheter ta ditt liv.

  Så säg mig, hur kan man göra ett sådant dåd, i Islams namn? När islam FÖRDÖMER detta.

  Man behöver inte vara smart för att inse att något här är lurigt. Och man behöver inte heller vara smart för att inte att det här var ett dåd MOT muslimer. Eftersom konsekvenserna blir att det blir svårare för oss muslimer att leva här, och att göra ett sådan handling i islams NAMN är att förnedra och smutskasta Islam.

  Och du Paulina, du är bara så blåst att du snart kommer spräckas som en ballong. Så obildad och blind att jag inte behöver säga ett enda ord till dig mer. Fy skämms för sådana människor som dig. *Spyr*

  Svar: Jo, det var säkert USA och SD som stod bakom attacken mot islam i form av en självmordsbombare i Stockholm. Att inga andra fattade det före dig fattar jag inte… Suck.

 • Alexandro

  asså paow. Jag vill gilla dig… men hur fan kan du gå på all skit som SD säger? Dem ljuger MINST lika mycket som alla andra, nej, mer. Visste du t.ex.att deras siffror på ”hur många invandrare” som kommer till Sverige varje år är helt helt fel? Den inkluderar folk som har jobbat/pluggat utomlands som kommer tillbaka, osv. osv… alla helt enkelt, men nej, det är inte värt att nämna. Det är ju precis det här dem vill – att alla som redan är lite borta ska tänka ”aha, det är så här det blir”. Det var oundvikligt, folk hade gjort narr av deras religion osv, det gör det ju knappasr rätt, gud nej, men det skulle ha hänt iallafall.

  snälla, du är bättre än så.

 • Linda

  FAN VAD EXTREMT EFTERBLIVNA ALLA ÄR. helvete vad sur jag blir. vad spelar det för roll om paulina formulerar sig enkelt om vad hon tycker? ALLA fattar vad hon vill komma fram till. hon är 17 och behöver inte skriva professionellt för att det ska låta ”bra”? Herregud, det är inte svårare än att öppna ögonen i stan så fattar man vad hon menar, sverige är pinsamt. Vad ska hända om SD tar makten? gasa alla invandrare eller? Och VARFÖR tror egentligen ni man har fördomar mot muslimer och invandrare? För att dom har annan hudfärg? Herregud..Det är so 1900. Irritiationsmomenten utformas efter DERAS HANDLINGAR! Rasistiskt eller inte, DET ÄR I VILKET FALL FAKTA. Svårt att fatta

 • Anonym

  Du är så sorlig…..

  Ditt tunna hår, avlånga ansikte, för smala kropp…….

  Hugo är skönheten & du är odjuret:)

 • Linda

  och deras religion ska vi inte ens prata om…

 • sara plomming

  SÅ JÄVLA RÄTT! OCH kom inte och säg att hon är rasist? hon säger bara sanningen!

  Sverige håller på att bli som irak o iran och alla dom turkländerna och VEMFAN vill det liksom? Nej. Håller med paow till 10000 % gör inte ni det? eller vill ni att sverige ska gå åt helvete och att man ska behöva va rädd hela tiden?

 • Lisette

  Nån här skriver att bara för att vi inte håller med Pow så skyddar vi idioten som sprängde sig

  Kan nog säga att jag talar för alla som sagt emot när jag säger att vi alla är emot hat/mord etc, men vi menar att det inte är en muslim som gjort detta detta är en extrem människa som gömmer sig bakom en egen tolkning av en religion och vill ge igen på västvärlden.

  väldigt lätt för folk att skylla världens problem på Muslimer, man ser ju hur det gick i tyskland under Hitlers tid. Vill ni att det ska bli förföljelse av folkslag?

  Skapa bättre möjligheter att sätta dit terrorister istället, terrorister finns inom alla grupper

  Många länder i mellanöstern ligger långt efter i utvecklingen vad gäller synen på religion, jämställdhet, yttrandefrihet med mer. Och förhoppningsvis kommer de en dag att komma ikapp oss….

  Sverige är en bra förebild för många länder

  Många som kommer från mellanöstern är ju också kristna, så gå inte runt och kolla snett på alla från mellanöstern för att ni tror att de ska spränga er i luften ni som är så rädda av er, de kanske går i kyrkan på söndagarna precis som er mormor eller farmor….

  det jag egentligen vill komma till är… bara för att man är från mellanöstern är man inte terroroist, terrorist och muslim är helt helt olika saker

  Bara att inskränkta människor som inte kan se steget längre ger skulden till en hel folkgrupp för något en liten skithög genomfört…

  Man blir en fattig människa av att dra alla över en kam

 • Anonym

  jag håller till viss del med dig om det du skriver, dock måste du nog läsa på lite inom det politiska. moderaterna och vänsterpartiet är så långt ifrån man kan komma. jag märker också att du verkar vara väldigt emot moderaterna, vilket är lite skumt då du faktiskt tjänar pengar. att du skulle vilja ha ett styre där staten äger näst intill allt verkar väldigt absurt. men du verkar ju iallafall vara röd som räven.

  förövrigt stör jag ihjäl mig på de som skriver att om de flyttade till typ iran så skulle de fortsätta vara kristna och fira jul osv. glöm det! i iran får inte kvinnor gå med vanliga kläder, och bara det gör så att vi i sverige skulle kunna kräva att ingen får bära tex burka eller slöja. i iran skulle du ALDRIG få fira jul, och vara öppet kristen utan att bli grymt bestraffad. sluta snacka skit.

 • Carro

  Jag tycker synd om dig när jag ser dig ute

  Svar: Utveckla…

 • Linda

  tycker du borde tänka till ibalnd innan du skriver , och dra alla muslimer över en kant.

 • mia

  va fan är det med dig, din jävla rasist.
  vara för att en idiot gör så betyder det inte att all muslimer ska gå och bomba ner sverige.
  seriöst du är inte helt frisk du….
  nu förstår jag varför du och dessie inte är vänner längre, föör att du är helt jävla blåst och hon är tvärt om!!!!!
  asså du gör mig så förbannad!!!!

 • Anonym

  anonym som skrev det där med odjuret , KLOCKREN!!!

 • Dagens musikvideo

  Vill du ha fina musikvideotips i din statusrad på Facebook varje dag? Häng med på ”Dagens musikvideo”! Klicka på länken för att komma direkt till sidan

 • Linda

  Om jag va Hugo hade jag lavvettat upp dig rejält jävla fjant

 • ida

  asså jag håller med upp till 100 jävla %!!!! jävla muslimfittor , folk får säga vad dom vill men ALLA har rätt till sin egna åsikt och du är så jävla bra som står för det du tycker!!!

 • Linda

  Återigen. Svenskar kan inte skilja på de som anammar islam som religion och de som är islamister. Det är stor skillnad! Och tyvärr paow, så är det faktiskt sånt man får lära sig i skolan. Har absolut ingenting emot dig. Men tyvärr så kommer det här att drabba alla muslimer och det pga av att folk inte kan skilja på det jag skrev högst upp!

 • Lisette

  Ja det skrev du i första stycket, men du skrev även att vårt land kommer bli som alla andra länder där det bor muslimer, och att det bombad för fullt bara för att muslimerna bor där?
  Det är ju ganska viktigt i en sådan här fråga att du använder rätt ord, så att du även i andra stycket änvänder ordet extremistiska..

  Men sen är det ju så att du vill sluta ta in folk som lever som muslimer? så tolkar jag din text, har jag fel? Tror du inte att terrorister kan bomba sverige om vi slutar ta in muslimer ?

  Som sagt har inte terrordåd med religion att göra, det handlar om onda människors tolkningar att göra saker i guds namn, för de lär ju brinna långt ner i helvetet och inte få x antal oskulder i himlen

 • sanna

  DIN KORKADE IDIOT

 • Vivo

  Du skriver lite för extremt här men du har lite rätt faktiskt och det som irriterar mig är när folk säger: ‘Det här har inget med islam att göra’ så jävla pantade folk är, människan som bomba sig själv hänvisade fan sig till islam. Så jo religion har mycket med det här att göra men svenskar är för snälla och naiva att de inte vill inse hur saker och ting egentligen är.

 • .

  RASIST !!!

  hur kan man dömma alla människor.
  Detta är bara okunskap från din sida, som inte har kunskap om religioner.
  I Koranen står det att man inte får ta sitt eller någon annans liv. Det är sådana människor som du som är självmordsbombare. som vill förstöra för andra.

  / från en svensk

 • My

  Ja skyll på muslimerna gör de! för allt är ju deras fel ;O( eller inte ) hitler skyllde på judarna så varför inte börja anklaga muslimerna för nåt nu? :S

 • Maria

  Felicia! Du är nog så jvla dum att klockorna stannar – vart har du varit de senaste dygnet??!! Killen var ju född i Irakier och kom till Sverige först 1992 som krigsflykting!
  Sedan är det ju ganska uppenbart att han var på väg mot en större folkmassa för att därmed göra mer skada (man packar väl inte väska med spik och metallkulor för att skada sig själv??!!) – men tur för oss så var han en tafflig amatör och bomben briserade av misstag för tidigt (en av 6-7st bomber gick av – ytterligare ett bevis på att det var ett missatg).
  Läs på lite innan du kommenterar, herregud… 😛

 • izza

  du är grym!!! love you lätt sveriges bästa argumenterare!! stå på dig själv

 • Anonym

  jag gillar blogg. men det här var fanimej det dummaste inlägget jag läst.
  ALLA islamister är muslimer MEN…. ALLA muslimer är INTE islamister. vad är det du inte fattar? Du kan inte dra alla över en kam?

  Jag själv är muslim och tog åt mig av det du skrev! Tänk efter lite,

 • hanna

  det här är ett tecken på att du borde gå i skolan boom boom paow!
  Du kan ha egna åsikter utan en utbildning, absolut. Men i ämnen så som samhällskunkap och religion lär man sig att se saker och ting ur ett större perspektiv. Förstår att ”ohstefanie” inte vill umgås med dig längre.

 • J O Z E F I N E

  Man ska inte dra alla över en kant. OM vi säger att det hade varit en svensk som gjort det, hade då ALLA svenskar varit dumma i huvudet? Nej tror inte det va. I dessa fall handlar det om individen, inte om en speciell grupp med människor.

 • 1, 2, 3, 4

  ”Skyll er själva jävla idioter”

  Som att man förtjänar att löpa risken att dö i ett terrorattentat för att man inte röstar eller håller med dina åsikter. Och precis som att DU inte löper samma risk fastän du är sverigedemokrat. Jävla idiot.

  Svar: Eller som att det var jag som såg till att idioten sprängde sig och försökte döda massa andra i lördags…

 • Frida

  Lotta.
  Jag är helsvensk åt alla håll och kanter. Kanske lite finskt blod långt bak i tiden. Jag är konfirmerad men inte troende. Och jag tar åt mig.
  Jag tar åt mig för att jag är stolt över att Sverige är ett öppet land. Ett land där alla är lika mycket värda och där alla är välkomna. Ett mångkulturellt land. Där man inte ser ner på folk bara för att de har en annan hudfärg, för att de pratar annorlunda än dig eller för att de tror på något annat. Låt folk vara folk. Det är iaf så här som jag sett sverige, som jag VILL se sverige.
  Har ni aldrig känt er orättvist behandlade? Hur reagerar ni då..?
  Det är klart att det blir bråk när alla irriterade finns på ett ställe.

 • Anonym

  Fuck the what up, Paoooooowiie glömmer du bort allt som alla svenskar gör? Vadå dra alla över en kant, när några ”muslimer” gör en sak ja då har alla muslimer gjort de.. Tänk på allt alla ”kristna” gör då.. Same shitt different names alla är människor varför dela in dom i olika fack, beroende på var dom kommer ifrån.

  Svar: Kanske för att denna terrorist hänvisade till sin religiösa fanatism…?

 • adasasd

  Asså alla som säger att hon är dum och borde läsa på mer är själva seriöst dumma i huvet! För vilka är det som håller på? JO MUSLIMER!!!! Al qaida är dom kristna eller? Nej, dumma jävla muslimer som inte vet vad fan dom håller på med. Alla muslimer är inte dumma nej vissa är skit gulliga och bra människor, men det är fortfarande muslimer som utför dessa terrordåd i världen oavsett om ALLA muslimer inte borde dömas pga av det så är det sanningen. Varför tror ni SD kommer in i rikstagen? Jo för att folk har börjat tröttna på viss skit vi tar in i landet som inte gör annat än förstör. Man får inte längre vara svensk i sverige, de är så jävla fel. Jag som svensk, blond och blåögd har blivit mobbad pga att jag just är svensk, i mitt egna fucking land. Så alla jävla invandrare som klagar kan ju sluta göra precis likadant själva som vi svenska gör. Ni drar precis som ni tycker att de svenska gör alla över en kam. Bara för att vissa svenska är rasister borde ni inte hata ALLA svenskar och vice versa, ni om några har fuckning dubbelmoral. Paulina står för vad hon tycker i land där man får göra precis det och i ett land där vi inte får vara stolta över vårt eget land. Om sverige är så jävla kefft STICK TILLBAKA TILL ERA JÄVLA LÄNDER, där kan ni självmordsbomba varandra hur jävla mycket ni vill kom inte hit med skiten!

 • eva

  okej du är 17 år ock ska uttrycka dig om vad som är bäst för sverige? du vet bäst va? varför inte ta reinfelds plats istället o slänga ut alla invandrare?? asså pinsamt paow. såg fan upp till dig även fast du bara e 17 år. men ibland går du överstyr med ditt snack!!

  1. Islam står inte för dessa hemska grejer som terrorister gör. den som skadar ngn eller sig själv kommer brinna i HELVETET!

  2. dessa människor som gör detta är allmänt störda och deras handlingar har inget med ngn fucking religion att göra.

  3. Fuck you SD!! – är så jävla trött på allt bullsheet o alla falska människor här i sverige!!

  Fattar inte varför vi människor ska anklaga varandra och börja bråka. vi ska hålla ihop när ngt sånt här händer inte gå emot varandra.. men tyvärr finns det så mkt hat här i sverige att jag skäms för att vara svensk o att vi har sjunkit så lågt nu för tiden. alla människor är la fan lika mycket värda. va gör dig mer värd än ngn annan??? SÄG MIG tack.

 • Megi

  Paulina, det du gör är generaliserar människor. Du för över alla muslimer och ger oss kollektiv bestraffning. Dessutom ser jag lite smygrasism i dina inlägg. Jag kan bara upplysa dig om att du tror på allt du hör på media istället för att ta reda på sanningen.

  Du kan väl läsa detta vetja:

  ”År 2007 utfördes i Europa sammanlagt 583 terroristattacker (”misslyckade” och ”lyckade”). Vet ni hur många av attackerna så kallade islamister låg bakom? 0,67 procent. Så många. Alltså, fyra av terrorattackerna anses ha utförts av muslimer. Resten, det vill säga 579 terroristattacker, har inte någon som helst koppling till Islam. (Källa: Europol). I Amerika visar FBI’s statistik att muslimer har begått 6% av terrorbrotten begångna mellan 1980-2005 i USA. Latinos ligger bakom hela 42%. Till och med judar är skyldiga till fler terrorbrott, och det om något borde vara oroväckande med tanke på att antalet muslimer i världen är 1,5 miljarder medan judarna är dryga.. 15 miljoner. (Källa: Loonwatch)”

  Tyvärr behöver mina världsmedborgare något att hata, förr var det svarta som blev slavar, Sovjet, vidare mot judar, handikapade och homosexuella och idag, suprise suprise, muslimer.
  Alla lika, alla olika.

  Svar: Och hur många av terroristattentat eller förberedelser till det har vi haft i Sverige som inte haft koppling till muslimska extremister det senaste året…?

 • Frida

  och till ”anonym”
  Jag snackar itne skit? Menar om det var tvärt om.
  Sverige är ett ÖPPET land! Sverige är inte iran. Vi är i sverige nu. och i Sverige FÅÅR de utöva sin religion. Det är så jag menar. Skiter i vad man får ochh inte får i iran.
  Har absolut ingenting med fakta att göra.

 • josefin

  i ett av dina inlägg skrev du att mobbning var det värsta du visste? -.-

 • ELLEN

  herregud, han gjorde de för de stod i koranen! han gjorde de bland annat för en etnisk svensk konstnär, nämligen Vilks hade målat skämt bilder om deras prefet muhammed o han sa själv i sin jävla äckliga ljudfil han skickade me som finns på aftonbladet att han tycker muslimer förnedrar sig själva när dom ber för kristna i sina moskéer. o att dom skulle komma me mer än en kniv! så ni som sitter o tycker synd om ”alla muslimer” nu kan ju läsa på lite mer va islam faktiskt står för mer. fy fan va ja e trött på dom som inte fattar!

 • Ella

  Dina skattepengar? Tillåt mig att skratta. Jag har läst din blogg länge nu och tycker att du ibland har bra åsikter men det här är ju bara sjukt. Kanske dags att växa upp nu, tycker du inte?

 • Anonym

  vem är det som är idiot? jo du, snacka inte när du inte vet ett piss din blonda fitta

 • Deeqa

  HAHA skit i henne hon är bara en nolla som kommer inte komma någonstans i livet utan en utbildning !
  Hon försöker bara provocera så skit i henne kommentera inte mer !
  hon är ändå ingenting och hon kommer verkligen komma långt när hennes blogg har dött
  * host *
  så sluta kommentera hon tjänar bara på det !
  RACIST AGAINST RASICM !
  SAY NO TO RASICM !

 • Maria

  Haha gud vad roligt att läsa alla dessa kommentarer. Visst ska man inte dra alla över en gräns. Men kollar man på svensk fängelser så är 95% inte från Sverige. Har en kompis osm jobbat på två olika så jag vet. Det är inte bara paow som drar alla över en fast jag inte tror att hon menade så. En kompis till mig är väktare och när hon gick utbildning sa de till henne att passa dig för zigenare dom är de västa snattarna.
  Jag har inget emot någon men det är så här det ser ut i Sverige.

 • Deeqa

  ELLEN FUCK YOU DET STÅR INTE I KORANEN JAG ÄR SJÄLV MUSLIM OCH ISLAM BYGGER PÅ KÄRLEK OCH FRED !

 • Lisette

  du e fan retarded

  Svar: Om man tittar på dina kommentarer och försök till att tillrättalägga verkligheten är jag faktiskt hellre retarded om det är motsatsen till att vara som du.

 • Deeqa

  RACIST AGAINST RASICM !
  SAY NO TO RASICM !

 • beatrice

  jag tänker inte sitta här och svära, men bara för att han är muslim behöver du inte säga att alla islamister är som honom och dödar och bombar. Det kommer in folk från mellanöstern till sverige som vill plugga och ha en framtid som de inte kan få i sitt land. jag kan hålla med om att han som har gjort detta är en idiot och nått måste vara väldigt snett i hans huvud. men samtidigt var han sur för de lars vilks hade gjort när han hade ritat av mohammed som en hund, och han ville visa att han inte respektera de vilks gjorde. men han borde inte ha utsatt oskyldiga människor, det var väldigt jävla dumt och jag blir bara förbannad när jag tänker på de. han är en jävla idiot inte vi som röstade ”fel” enligt dig. väx upp och tänkt smart du är fan 17 år, tänk realistiskt inte att alla muslimer är likadana…

 • Tove

  Märks att du inte är så påläst, orkar inte lägga fram all info om Islam och statistik men du är inte ens gymnasieutbildad så du av alla borde inte säga något.

 • Lina

  Det jag menade var att man inte ska stödja ett parti som är rasistikt (hatiskt) För att det föder mer hat!! Ska man inte räknas om man har utländskhärkomst?! För när du stödjer SD stödjer du just det. Terrorism ska bort men din lösning på att stödja rasism är inte vägen för att lyckas! Läs kommentaren en gång till!

 • JAdu

  Jävligt snällt mot oss muslimer amen du tack!

 • Frida

  Varför brydde du dig inte om idioten som sköt en massa i malmö alldeles nyligen? Eller våltäkterna i Örebro?
  Pga att det var svenskar som gjorde detta?
  Vi är ALLA människor hallelujah!

 • Megi

  Och till dem som tror att det står i Koranen: ACK, så fel man kan ha! Islam totalt förbjuder självmordsbombning. Dels för att självbmord är TOTALT förbjudet, och dels pga att man inte får mörda oskyldiga människor!!!! Till er okunniga, ”Dödar man en oskyldig är det som man dödat hela människosläktet”

  Förstår ni, bara om man dödar en enda! Tänk vilket straff det är då om man dödat flera.
  Innan ni yttrar er kan ni först läsa på. Islam betyder FRED. Dessa personer som gör det i Islams namn är okunniga. Och jag är så himla trött på att hela religionen får dras ned pga en persons handling!

 • Lisette

  Maria:

  Nej 95 % är inte svenskar huvudsakligen är det finnar som sitter i fängelse i sverige, sug på den du

  Svar: Du får gärna ge mig lite fakta kring detta och källhänvisning, för det du säger stämmer inte alls. Majoriteten av de som sitter för grova brott i Sverige är av utländsk härkomst och av den majoriteten är det inte finnar som är största grupp…

 • BabyK

  Tycker att du har helt rätt. Jag är själv finlandssvensk och är inte insatt till 100% i vad som händer i Sverige just nu, men så som jag har hört om situationen så är ditt sätt att förklara det enda rätta. Några har kommenterat att det inte har med religionen islam att göra, nehej hörni det kanske det inte har det specifikt, men så vitt jag vet så är alla invandrare i Sverige muslimer. Och ni har väl helt tillräckligt med såna där?

 • Megi

  Och till dem som tror att det står i Koranen: ACK, så fel man kan ha! Islam totalt förbjuder självmordsbombning. Dels för att självbmord är TOTALT förbjudet, och dels pga att man inte får mörda oskyldiga människor!!!! Till er okunniga, ”Dödar man en oskyldig är det som man dödat hela människosläktet”

  Förstår ni, bara om man dödar en enda! Tänk vilket straff det är då om man dödat flera.
  Innan ni yttrar er kan ni först läsa på. Islam betyder FRED. Dessa personer som gör det i Islams namn är okunniga. Och jag är så himla trött på att hela religionen får dras ned pga en persons handling….

 • en kärlekssaga: unga föräldrar till två prinsessor.

  Jag är väldigt rädd för att detta inte kommer att vara första och sista gången vi ser något liknande, jag tror att det kommer att ske flera liknande dåd. Folk kommer fortsätta skjuta i folksamlingar, folk kommer att fortsätta kränka varandra och många fler kommer att bli offer för det oprovocerade våldet. Det är fruktansvärt hemskt och det ända vi kan göra åt det är att lära våra barn rätt och fel och att vara så nära de som möjligt och ge dom så mycket kärlek och trygghet som vi kan för att förhindra att de ska sprida våldet vidare. Så även om jag är rädd för det som har hänt så tror jag att vi kan göra mer än att bara titta på. Reagera och agera. Och svaret är inte att kasta ut ”blattarna” som jag har läst i oändliga diskussioner nu i olika forum och bloggar på nätet. För det bara råkar vara så att mannen som sprängde sig själv var invandrare och det bara råkar vara så att han var en islamist. Han sprängde inte sig själv i en folksamling för att han var muslim, utan för att han var en sjuk människa som utnyttjade religionen i en ond gärning. Han var sjuk. Och allt som hänt är fruktansvärt och jag är väldigt rädd för detta våld omkring oss men aldrig att jag skulle tro att folk skulle sluta misshandla varandra eller våldta eller mörda för att vi inte hade några invandrare i vårt land. För vet ni vad? Alla svenskar är rädda idag. Alla vi som bor i det här landet är rädda. Bara för att en är sjuk i huvudet är inte resten av världen med samma namn som honom det. Hata inte din granne för han känner precis som du oavsett om han heter Mohammed eller Matthias.

 • beatrice

  EVA TÄNKER SOM EN MÄNNISKA! TACK! JÄVLIGT JORDNÄÄRA OCH SNÄLL!!

 • Anonym

  Jag gillade din blogg tills nu!!!!
  Tack!!!! Själv är man muslim, det är inte religionen som det är fel på, det är människorna!!!!!

 • EMILY

  men din ÄCKLIGA!!!!!!!!!!!!!!

 • nathalie

  Jag läser din blogg varje dag men komenterar nästan aldrig. Men detta måste jag fan komentera. vad fan tänker du & alla människor med? bara för att dt var EN JÄVLA GALNING som sprängde sig själv så ska ALLA utlänningar i svenska landet få skit av det? Klart att dom andra utlänningarna blir lika rädda som vi svenska folket är eller hur?! vafan är detta för jävla rarist-åsikter? du är 17 år vafan vet du. Bara för man inte ville rösta på SD så ska detta blir till vårat fel bara för att en endaste liten galning gjorde detta? oooh.. du sjunker så lågt.

 • Peter

  Du måste vara den största mediabitchen i Sverige. Vet du ens vad du snackar om? Du är fan riktigt dum i huvudet, bara pinsamt. VEM TROR DU ATT DU ÄR? VÄX UPP

 • Megi

  Svar: Och hur många av terroristattentat eller förberedelser till det har vi haft i Sverige som inte haft koppling till muslimska extremister det senaste året…?

  Du är rolig du. Först vill du ha en länk till ovan kommentar som jag hade skrivit, sen är du inte nöjd med den heller. Paulina, innan du yttrar dig om islam, extremismer, terrorism hitta fakta. Du baserar ditt inlägg på noll fakta. Och som svar på din fråga: detta är det första terroristattentatet som gjordes i Islams namn någonsin i Sverige. (alla har ju glömt bort svensken som sköt vilt i Malmö i år…han är ingen terrorist nej, han är ju svensk!)
  Kan vi nu räkna alla terroristattentat gjorda MOT muslimer detta året? Vart ska jag börja? Det är fullständigt okej att trakassera muslimer, att komma in i deras hem och behandla dem som ingenting?

  Som sagt, jag ser ofta smygrasism på din blogg och väljer för första gången att kommentera. Tycker det är synd, främst pga att du grundar dina åsikter på noll fakta.
  Du ville ha källa, du fick dem. Nu är det upp till dig att tro på sanningen (även om den gör ont!) eller på propaganda.

  Islam = fred.

  Esselamualeikum (fred vare med dig!)

 • SAUHNDRA

  Om man skriver allt som är så himla fel i det du skriver kommer du väll med något orimligt svar eller bara ignorerar det, jag hoppas verkligen du skriver sådär för att provocera eller att du menade på något helt annat med det du skrev på något sätt?

  Jag är för att man ska ha sin rätt att uttrycka sig och våga stå för sin åsikt, det är du suverän på (vad jag sätt) men det där är ju bara rappakaljja?
  Använd dina bra egenskaper i rätt sammanhang så kommer du långt, men inte om du gör det såhär..

 • j

  jag är inte rädd för bombattentaten, men jag är jävligt rädd för islamofobin som ökar i och med bombattentaten. mycket kan gå fel med okunniga människor.

 • sofia

  Paulina har nog inte så mycket koll.

 • Ida Eberstål

  Jag som lovat mig själv att inte bry mig. Bry mig när folk provocerar. Men nu blir jag alldeles matt. Du är en egen människa med egna val, du har som jag förstår det valt att äventyra din framtid genom att få folk att att avsky och spy galla över dig. Du ger unga falska förhoppningar. Och gör yttrande som skrämmer. Terrordådet var en varning, vi gör mycket folk inte gillar. Det är däremot inte någonsfel. Att säga att om sd hade styrt i landet hade det aldrig hänt är bullshit. Deras politik rör sig om två frågor, vänstern är väldigt emot rasism. Alla har lika värde. Dem blå är arbetar partiet. Vem avgör värdet av en människa, pengar bakgrund utbildning? Dina skattepengar, som du tjänar genom att ja vara en extremt obildad människa sprida falska rykten och gud vet allt. Jag blir fruktansvärd arg över att jag ens bryr mig. Jag har två jobb pluggar heltid och drömmer om att en dag styra landet. Vi har lång väg kvar. Men om vår framtiden kommer vilma av exbloggare utan utbildning blir ja lite nervös. Ta tag i ditt liv medans du kan.

 • Anonym

  Först o främst till Ellen som uttryckt sin dumma åsikt…som du sa han är arg på alla de muslimer som ber för kristna i sina mosker…alltså?! Vad säger det dig??! Muslimer som ber för andra, som bryr som om andra…du motsäger dig själv!

  paulina, du är dum i huvudet..va hände med alla de muslimer som hjälpt till o bygga detta land. alla de muslimer som jobbar ex inom vården som läkare, sjuskötersker o.s.v. som dagligen räddar liv…är de också terrosister…jag brukar gå in på din sida..men inte nu längre…du är en skitunge…fy skäms på dig…läs en tidning eller en bok, kanske du lär dig något!!

 • .....

  vad fan tror folk liksom? tror ni detta hade hänt om inte alla jävla invandrare hade fått komma hit? nej EXAKT, så håll era äckliga smutsiga jävla käftar och öppna ögonen istället.

 • amina

  till ida!!!

  Dra åttttt helvete!!!!!! din slampa!!

 • Anonym

  Ursäkta mig paowi men vad sjutton är det du säger?
  Så jag som är en muslim är en terrorist eller vadå?
  När du hör ordet terrorist så får du en bild i huvudet utan en muslimsk man med skägg och som ser elak ut?

  Det är som att säga att en rasist har blåa ögon , som är kristen och som är blond
  vilket inte stämmer ,right?

  VAD I HELVETE HAR RELIGON MED SAKEN ATT GÖRA?
  Snälla, jag ber dig snacka inte när du inte vet..
  Så jävla korkad du är.. jag hade fan respekt för dig..

 • jr

  Nu är jag så jävla glad att jag rösta på sd..
  Dom har ju rätt islam är en våldsam religion och hotar med att döda oskyldiga svenskar.. Förbud
  islam i sverige ut ÅK HEM TILL ER EGNA LÄNDER

 • Lisette

  Hm…. nu har inte jag skrivit att du är retarded…. någon annan som använt mitt namn…. svagehet att använda personpåhopp i disskusioner…

  På kriminalvårdens hemsida står det att endast 10% är utomnordiska …

  Och du jag lever hellre i min värld, där jag respekterar folk för dem de är. Inte anklagar folkgrupper för något. Se steget längre

  Svar: http://www.kriminalvarden.se/Statistik/Utlandska-medborgare-och-invandrare/ läs och förstå…

 • Julia Romero

  Måste bara säga at du är riktigt jävla korkad i huvudet!
  Stackars flicka som inte kan något.. Du kan inte dra alla muslimer över en kant.
  De finns extremister överallt! han har ju inte dödat någon annan än sig själv? Skulle han velat göra de skulle han ha gått in i en galleria eller vafan som helst där de går mycket folk. Han var psykiskt sjuk inte terrorist. Man behöver fan inte överdriva och om du inte tycker att Sverige sköter sitt jobb flytta härifrån själv och kolla hur de är i andra länder va glad att du är född i Svergie och ingenannanstans. Du lär inte komma långt på att va så jävla dum i huvudet som du är.

  Du är verkligen dum och korkad. Rasist kallas en sån som dig!
  BTW; Står för allt jag säger

 • Jenny

  Paulina, du kan inte lägga skulden för detta på Reinfeldt. Jag tycker inte heller om Reinfeldt och uppenbart är ju att muslimerna inte står bakom sådant här skit. Så alla som drar muslimerna över en och samma kant bör tänka om och det är det som du just nu gör…

 • Lisette

  UNDRAR VEM MER SOM ANVÄNDER MITT NAMN TILL ATT SKRIVA RENT UT SAGT ELAKA SAKERR HÄR ???

  Och Paow om du vill att folk ska respektera dina åsikter? så var inte så respektlös i dina svar tillbaka, bara en tanke om du vill komma någonstans i livet..

 • Julia Romero

  & alla andra som kommenterar idiotiska kommentarer och är anonyma väx upp och stå för de ni säger! Kasta inte smuts på oskyldiga människor.

 • sanita

  SERRÖST, DU KAN FAN NT SKYLLA PÅ MUSLIMER NU BARA FÖR ATT DET ÄR EN TERRORIST!!! HUR FAN VET DU ENS ATT DET VAR EN MUSLIM, DET KUNDE VARIT EN SVENSK OCKSÅ! JÄVLA IDIOT! fattar nt vf hugo är med dig ens, vilken ful sopa du är fyfan! jävla alien

 • Anonym

  BabyK:

  Hoppas du är ironisk???

  Alla invandrare är inte muslimer i sverige, kommer ju folk från hela världen till sverige, de är ju invandrare om det kommer från Australien, Irak eller England

  men som sagt hoppas jag att du var ironisk?

 • My

  man får väll endå tycka vad man vill? om hon vill tycka så, låt henne göra det. Alla får tycka vad dom vill och man får helt enkelt gilla läget och tolerera det! tänk om alla tyckte precis likadant, det hade ju varit lite trist… =)

 • Martin

  @ Sanita

  Det vart en muslim, ingen svensk… Svenskar spränger inte sig själva för den kristna tron som islamister gör.
  Du e en av dessa muslimkramare som förstör sverige

 • empoli

  bra att du står för vad du tycker!

  Folk är tyvärr hjärntvättade av svensk media, politisker och skolan!

  Jag hoppas att folk snart slutar vara så naiva och tro allt dom läser!

 • Anonym

  håller med dig till hundra procent! va fan ska vi släppa in dem här för, det blir bara sämre (ANTAGLIGEN ni ser ju fan vad som sker i sverige nu) blir så glad att du är den enda bloggaren som vågar ta upp detta och stå för vad du tycker och faktist inser vad det riktiga problemet är. creds to you, vågar ju inte en skriva in mitt namn i fältet man kanske blir bombad

 • Marina

  Du framstår som otroligt obildad och korkad när du framställer det såhär. Det är väl knappast alla muslimers åsikt som speglats i det här? Snarare en väldigt liten grupp om inte en enda människa, som triggats av en såkallad konstnär som egentligen inte kan göra konst utan satsar på att uppröra istället.

 • Emelea

  Alltid gillat din blogg, väldigt mycket..
  men nu förstår jag att dom jävla pengarna du får förtjänar du inte!
  Att du stämplar muslimer så? snälla lär dig skriva på ett sätt där du inte trycker ner folk.
  De du skriver om har du ingen aning om! kanske borde läsa lite om det du skriver innan.

 • matiiii

  du är ju fan helt dum i huvuvet, idiotiska slutsatser . hej

 • Anonym

  Jag kommer från Iran lever ett helt normalt liv och mina föräldrar har det bra ena är egen företagare andra är chef. Så de tjänar bra. DÅ är de inte en börda för DIG som faktiskt inte betalar skatt utan du kansek till och med är en börda för mina föräldrar. Sen kommer vi till att jag som muslim ska få skit för en sak som en annan person har gjort. Om vi säger att du har en kompis som stjäl en väska och du får skit för det också bara för att du är hennes kompis hur skulle det kännas. Du kan inte tänka så föresten är din älskade kopmis Daniel från Iran (Muslimskt land) Är det något fel på honom?

  Svar: Ursäkta, men har jag sagt att alla invandrare är en belastning? För övrigt betalar jag visst skatt, rätt så ordentligt också. Shit… Du kan inte läsa heller? Jag har väldigt många invandrare som kompisar och många av dem är muslimer, men det är ju inget problem eftersom det jag skrev om var, håll i dig nu (ja, jag skrev faktiskt vad jag tyckte och vad gällde), EXTREMISTER.

 • xs

  HEJA DESSIE HON ÄR BÄST PAOW ÄR EN HÄST

 • Martin

  @ Marina

  Handlar inte konst om att beröra och uppröra?

 • my other car is a jaguar !

  agreed!

 • Larsa

  PAOW beundrar dig för att du är ung modig och står upp för dina sunda åsikter 🙂

 • LÄR DIG NÅGOT!

  DET ÄR SKILLNAD PÅ EXTREMISTER,ISLAMISTER OCH MUSLIMER!
  RELIGON HAR INGET MED TERROR ATT GÖRA, OM DU LÄSER SÅ ÄR KORANEN VÄLDIGT LIK KRISTENDOMEN INTE SÅ STORA SKILLNADER.
  DET ÄR FÖRBJUDET ATT SKADA NÅGON ANNAN ELLER SIG SJÄLV INOM ISLAM.
  ATT DU LÄGGER UPP DETTA JÄVLA BULLSHIT SKAPAR ONÖDIGT HAT BLAND UNGDOMAR!!! TÄNK ETT STEG LÄNGRE MEN I DITT FALL TÄNK TIO STEG LÄNGRE!!!

 • Larsa

  Enligt the Sunday Times (27 juli 2008) anser en tredjedel av Storbritanniens muslimer att dödande i islams namn kan vara rättfärdigat.
  Enligt Attitudes to Living in Britain – A Survey of Muslim Opinon 2006 ansåg hela 78 procent att Muhammedtecknarna borde straffas. 68 procent att man bör åtala de som förolämpar islam
  Enligt 13-Nation Pew Global Attitudes Survey från 2006 stödde 75% av muslimerna i undersökningen de fransk-muslimska upploppen 2005.
  Enligt The Populus survey från The Times and ITV News ansåg mer än 10 procent att terroristerna som utförde attackerna i London 2005 bör betraktas som ”martyrer”
  Enligt Sky News, 22 juli 2005, höll hela 46 procent inte med om att ”Muslimska lärda som predikar våld mot Väst är inte i samklang med mittfåran av islamska åsikter” (”Muslim clerics who preach violence against the West are out of touch with mainstream Muslim opinon.”) Detta är bara ett axplock av de åsikter som, dessvärre, är närvarande i våra egna länder i Västvärlden på grund av den massinvandring från muslimska länder vi haft i 35 år nu.
  I Pew Global Attitudes Project från den 2 december i år undersöktes sex muslimska länder och även där är resultaten nedslående: 76 procent av pakistanierna anser att apostati (avhopp från islam) bör bestraffas med döden och 81 procent att de som har sex utanför äktenskapet bör stenas. Liknande resultat kunde uppmätas i de andra undersökta länderna, med undantag från Turkiet där ”endast” 16 procent är för stening för otrohet och var tjugonde för dödsstraff för den som lämnar islam.

 • Thea

  Folk skriver att det inte har med gud att göra…
  Nehej, har folk ens lyssnat på videon med hans sista meddelande?
  Han nämner sin jävla gud hur många gånger som helst, och att han var arg över avbildningar som gjorts av deras jävla profet.

  Jag säger bara, ut med muslimer, ut med ALL religion, religion borde fan inte vara tillåtet, att folk tror på sagorna fortfarande är helt sjukt i mina ögon!

 • v

  Jag undrar om ni småbarn tycker det samma när det nästa gång är eran mamma som sprängs i luften. Det är tack vare blögda mellan mjölks svenskar som det här får hända.Istället för att bli arga så tycker ni synd om såna människor.

  Paow må inte vara gammal mrn hon har fattat hur det egentligen kommer att sluta för det här landet. jag har redan sett tillräckligt av hur svenska tjejer förnedras av utländska killar.Deras kvinnosyn är ju en katastrof.

  och att försvara muslimer…tycker ni att det är ok att kvinnor stenas och får bära slöja,seriöst småbarn vakna!!

 • REN LÄTTNAD

  ÄNTLIGEN en känd och stark person som vågar stå för sanningen, mer sånt!
  Där värvade du mig till trogen läsare!

 • Lisette

  Hm, ja det är tecken på dumhet igen se steget längre…
  tillexempel är det många spanjorer i våra fängelsen? jo, din kille skulle jag gissa är spanjor? Skulle han begå brott bara för att det sitter många andra spanjorer i svenska fängelser?
  han ser ju utlänsk ut?
  Men har bott i Sverige förmodligen hela sitt liv? eller? Så om han mördade nån (bara ett exempel) och hans bild publiceras i tidnigen, så skulle småsinta människor säga att ”ja allt är invandrarnas fel”
  och det är sånt jag är så trött på. Sverige börjar bli ett mångkulturellt land, och det är bra att folk som är förtryckta i sina hemländer av just sådana människor som begår terroratentat, kan komma undan och leva i fred. Visst kommer det in ett och annat stolpskott, men det finns tusentals svenska idioter därute med.

  Sen ser jag inga nummer just på att det ska vara just muslimer eller så som sitter i våra fängelse? och så är ju inte fallet heller för en äkta muslim tror ju inte på brott.

  Folk som sitter i fängelse är förstörda människor som kommit fel i livet, är man uppvuxen i oroligheter och inte haft någon stabilitet i sitt liv är det lätt att dras in i kriminalitet oavsett om man är svensk eller från annat land…

  Det är det jag försöker nå fram till dig med,
  Försök se till människan bakom brottet, något har ju hänt tidigare i livet som skadat psyket på människan så man begår brottsliga handlingar…. Eller så har de någon medfödd psykisk sjukdom eller helt enkelt ingen trygghet i livet…

  Brott går inte att dras pararellt med religion hudfärg m.m

 • emma

  ASSÅ ÄR DU ALLMÄNT STÖRD ELLER? OM DU NU HATAR BLATTAR SÅ JÄVLA MYCKET OCH VILL HA UT DOM IFRÅN SVERIGE BORDE DU FAN FATTA ATT NÄR DU ÅKER UTOMLANDS ÄR DU EN BLATTE SÅ OM INTE BLATTAR FÅR VARA I SVERIGE BORDE DU INTE FÅ ÅKA UTOMLANDS ÄCKEL
  RASIST……

 • Selma Kayaci

  men snälla någon, du kan säkert inte ens om anledningen till terrordådet. Det har faktiskt med de svenska soldaterna i Afganisthan att göra. Och när det kommer till den fronten, har moderaterna och vänsterpartiet helt motsatta åsikter. Så vad i helvete tänkte du med när du kopplade ihop vänstern med modereterna?

 • Anna

  Den här människans religion har inget som helst med saken att göra, anledningen till att han bombade var för att han ville hämnas eftersom att sverige har soldater i Afghanistan, vilken gud han tror på spelar ingen roll.

  Sverige består av en mångkulturell befolkning, till och med de som vi kallar svenskar har någon gång kommit från ett annat land.

  Det största felet du gör är att dra alla över en kam, att säga att bara för att en muslimsk man är självmords bombare så måste alla andra muslimer också ut ur sverige är som att säga att bara för att du som brunett uttrycker en rasistisk åsikt så är alla blondiner. Det är tack vare såna som dig som SD kom in i riksdagen!

 • sofia tylefeldt

  Utifrån kommentarerna jag läst märker man att det inte finns en enda frisk hjärna.

  Om vi börjar med grundfrågan. JA, Sverige har tagit in en massa skit om man får säga så. Men Svergie har ABSOLUT inte för många invandrare, kolla på Toronto, där är mer än hälften invandrare, det är en stad man ska leva efter. Det är framtiden! Men problemet ligger i att Sverige har ett system som ofta utnyttjas (ofta av folk från mellanöster, tyvärr så är läget) då folk får medborgarskap och börjar gå på bidrag direkt. Att gå efter Sverigedemokraternas politik är totalt idiotisk, alla som har en hjärna förstår att det är grunden till rasism. Hur började Hitler? Så att kasta ut alla kommer inte att fungera, men det man måste jobba på är att bygga upp ett bättre system. Att inte låta migrationsverket ta in en massa skit till landet.

  Vi vill efterleva integration, inte assimilation, men trots detta förstår jag inte varför man väljer att invandra till Sverige, när man vet att det är ett land som håller starkt på sin kultur. Trots att det är totalt dumt.

  Och, MAN MÅSTE SKILJA PÅ MUSLIMER OCH MUSLIMER I MELLANÖSTERN. Kom igen, jag har en mamma och en pappa som kommer från muslimska härkomster (ja jag är svensk också, därav mitt namn. Och nej, jag är inte muslim, och inte heller kristen, jag är inte religiös, jag är alltså opartisk), att jämföra muslimer i europa med till exempel, dem i mellanöstern är helt galet. Där får man ha 5 kvinnor? Är det så i muslimska länder i europa? Nej, det är det inte. Det jag vill säga är att araber har sin ”egen” islam som de ändrar efter mannens bästa. Det är äckligt att se. Och dessa al qaiida skiten, har det med islam och göra? Alltså väx upp.

  SEN!!!!! Hur vet vi inte att detta ”atentatet” är något SÄPO tillsammans CIA har kokat ihop för att vända den sista med i den högerextrema vinden som gått genom europa. Precis likadant som med 9/11. Ja, det finns bevis. Sverige är trots allt den sista staten i europa som fortfarande inte är rasistiskt. Ännu.

 • sofia tylefeldt

  och ja, muslimer i mellanöstern är oftast de som är extremister. Tyvärr men det är från er de dåliga vindarna blåser.

 • sara

  HAHA I LOOOVEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUU <3 <3 😀

 • ana

  JAVLA PAULINA DU TÄNKER SOM EN BINBO

 • Isabell

  Lär dig skillnaden mellan muslim och terrorist innan du anklagar alla muslimer för allt dåligt som händer i världen!
  Bara så du vet är alla lika värda även fall man är muslim,kristen osv!
  Så få inte muslimer att verka vara dåliga människor och kristna,judar osv att verka bättre! För tex en kristen kunde har gjort,men skulle du då ta upp detta i din blogg och skriva varför släpper vi in kristna i vårt land om det var ett muslimskt land? Kul och få veta ditt svar på denna frågan!

 • tysst

  tyvär så kan han som bombat sig inte vara muslim det är så att muslimer får ej döda mäniskor . den person säger att han är muslim för att han vill att ni ska tro att dom är dåliga. föresten om han nu ens är muslim tror du att alla muslimer är så svar nej så du kan bara vara tyst föresten så gillade jag dig förut men inte nu när du skyller på något som du inte vet

 • Annie

  Jag håller med dig!!!

 • ait

  är du helt efterbliven? du kan inte dra alla muslimer över en kant! Bara för att någon idiot som är muslim väljer att göra det, betyder det inte att alla kommer det! SD är ju lika efterblivna som dig, bara för att samhället håller på att fara åt helvetet väljer ni att han muslimerna som ”syndabockar” istället för att ta ansvar, därför att ni är lika skyldiga som muslimeerna. Bara en fråga nu, Om det var en svensk kristen som hade gjort detta, då skulle ingen i sverige säga Nej men alla kristnar är ju sånna terrorister och psykist sjuka o blabla. NEJ! Ni skulle säga men den där människan är ju dum i huvudet o bla bla. Så varför och jag upprepar, VARFÖR! Måste ni då säga att alla muslimer är sådana när det bara va Just Den Mannen som gjorde detta? OCh för din INFORMATION, I Koranen står det ”Man skall icke döda, och den som begår självmord elller mord överhuvudtaget, kommer brinna i helvetet” INse Paulina, du är lika dum som du va innan bara att du klär dig värre nu.

 • Sara

  Det är ju precis det här media vill att man tror. Synd att du går på det.

 • jjo du jo

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

 • ´Sara

  Har en fråga bara. Om vi säger att det är krig i Sverige och det är stor risk att man dör osv skulle du inte vilja åka till ett annat land? Såklart du vill så du kan rädda dig själv och din familj vill inte du att det landet ska vara gästfrivilliga? Man måste börja tänka så.
  Själv har man föräldrar från Småland och jag har inte problem med invandrare utan det är kul och vara med dom och lära sig nya saker ny muski och ny mat.

  Svar: Skulle du då som flykting som tack då spränga dig själv i luften med syfte att döda så många som möjligt av dom som tagit emot dig med öppna armar?

 • jj

  hahah hon får väl tycka som hon vill?
  För det andra har hon rätt.
  Svergie är snart inte sverige längre..
  Åk till södertälje får ni se, alla ni svenskar, känner ni er hemma där?
  Vi är snart invandrare i vårt eget land!

 • Lina

  Inse faktum. Du är knäckt! Haha…jadu inte så kul att vara ”paow” idag. Hur känns det att ha större delen av kommentarena emot sig? Där fick du en liten liten känsla över hur det kan vara att vara muslim i dagens läge. Kul va?!? Hur känns det att vara hatad?

 • jjo du jo

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

  hahahaha här ska poaw idioten säga att muslimer ä ett hinder hmmmm eller blattar sj så sticker an till andra länder ja då är du djävla blatte där då du bör skämmas vad du säger
  du ska aldrig säga muslimer vet du att det du säger är rasistiskt ne där bröt du mot ditt lans regler där ser man hur bra du är,,,,,

  ja en balatte eller u en muslim kan deta bättre en du och hur fan ska man ta dig som svene dåå när du bryter mot dina egna regler ttttt lila flickan har inte tänkt till och där ser man igen vem som är smartare åter igen muslimen ;;;;;;;

 • Danny Fröberg

  Hejsan,

  Vore spännande att höra hur SD (eller du själv) hadde tänkt stoppa självmordsbombare som kommer in i landet över våra låååånga gränser och spränger sig själva i luften bland folk, efter det att alla extremister kastats ut?

  Några förslag kanske;
  1) Stäng gränserna och postera ut folk var 50:e meter
  2) Stäng av internet och media som rapporterar om något icke svenskt.
  3) Ge FRA fria tyglar att tillsammans med SÄPO screena ALLA samtal och korrespondans samt, göra avlyssning obligatorisk (är man inte skylldig så behöver man ju inte oroa sig).
  4) Lås in alla som inte röstar på majoritetsparti(er?) Rösttvång införs naturligtvis.

  Fyll gärna på listan…

  Mvh
  Danny

 • josefin

  du är bäst paow,du har helt rätt i de du säger.

 • Anonym

  du, nu får fan ta och skaffa dig en hjärna! det är inte så att alla muslimer/ utlänningar är ‘onda’ det kunde lika väl vart en svensk som gjorde såhär. tycker inte att du ska uttala dig när du fan inte vet ett piss! och du snackar hela jävla tiden om SD att dom är så bra men vet du vad dom tycker ? t.ex att man ej ska kunna göra abort? ha? ska de vara så nej självklart inte.

  kan du inte hålla dina rasistiska tankar inom dig?. så vi bloggläsare slipper att läsa sådant här struntsnack. jag tror också du förlorar läsare när du skriver sådant här..

  gillar din blogg annars..

 • Tina

  Blev rätt förvånad över att det hände i Sverige – för första gången liksom.

 • Anonym

  stå på dig paow! hoppas Sd får börja ta tag i saker snart. innan detta land är rena helvetet också 🙂

 • qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

  Shit paulina jag har läst din blogg flitigt ett bra tag.. Men har just insett hur jävla blåst och liten människa du egentligen är. Du är en fjortis som levt på din pappa under ditt liv vem fan ger sig rätten att yttra dig så rasistiskt? Alla KRISTNA våldtäcksmän, mördare, rånare är dem okej eller?? Tänk efter hur många brott som faktiskt också görs utav dem dagligen så tror ja fan i mig att det blir fler än vad en självmordsbombare har lyckats döda.. jävla idiot

 • Sandra

  Så sjukt rätt de du skrivit!
  O ja tror att dom som blir upprörda igentligen vet mkt väl att allt skulle bli så mycket bättre om man slutade ta in invandrare i sverige..

 • Erika

  stackars lilla flicka.. så dum och så oallmän bildad.. synd om din framtid

 • josefine

  Problemet med dig är att jag tror du är lite rädd eller känner dig kränkt av invandrare, förstår inte hur man kan ta alla över en kant?? Blir väldigt sur att du gör så min pojkvän är muslim och han tycker ju oxå det är helt sjukt med självmordsbombare jag menar vem tycker inte det?. Det är inte fel på muslimerna utan på människorna som gör detta. Håll dig till smink och shopping för om det här kan du inget om….

 • Petra

  Nu får du faktiskt ta o lägga av. Bara för att en arab eller muslim har gjort något sånt så behöver du inte dra alla muslimer över en kant. Mer vett i hjärnan har du eller? Då kanske jag tex ska dra alla svenskar över en kant med tanke på lasermannen? Tänk efter lite gumman innan du skriver något sånt.

 • dana

  ASSÅ fy fan !!skäms du inte hur fan kan du säga sånt..? :S:S:S
  bara för att en idiot går och bombar sig själv ,hur kan du ta ut det på andra människor!!!!!!
  bara för att folk är muslimer..???
  asså du har verkligen gårr i backen !nu fattar jag varför folk kallar dig RASIST !
  jag hade respekt för dig förut men nu har min respekt för dig sjunkit riktigt lågt!
  asså du borde skämmas

 • anna

  Jag beundrar den ödmjukhet som skiner igenom bland alla kommentarer. fantastiskt fint att se att det finns bra människor där ute. NEJ man kan inte döma alla efter en kam. INGEN försvarar vad han gjorde. Och muslimerna fördömer hans dåd. Det är en stor skam och en stor sorg att detta skett, i guds namn, oavsett religion. Låt oss skratta åt det som hände. En galning hade ihjäl sig framför en folkmassa. Ingen kom till allvarlig skada, utom han själv som förtjänade det. vi botar detta genom att stå fast vid vår starka demokrati, och med kärlek och med omtanke till våra medmänniskor. rädsla och hat tömmer oss på energi och gör bara världen grå och trist. Paow, jag gillar dig. Men du måste bli lite äldre och mognare innan du yttrar dig. Kram alla/Anna

 • Frida

  Paow du är rasist inse fuck tum! Och du måste oxå skicka ut din älskade pojkvän och din älskade Daniel! Sen blatte är ett fult ord, mobbare. Saker du har skrivit är inte tillåtna i ”ditt” älskade sverige ser man på hon kan inte ens sina egna regler jaa du lila flicka skola skulle passa fint fast juste det skulle vara svårt när man är rasist och rektorn måste ringa till dina föräldrar varje dag oups

  Svar: Snälla aktivera hjärncellen är du snäll.

 • hahaha

  islamister AKA muslimer xD

 • Frida

  DESSIE är BÄST PAULINA är en FET JÄVLA HÄST

 • Anonym

  Fyfan, så jävla många som kommenterar här och är totalt lurade av aftonhorans propaganda! Mångkultur leder till sånt här. Jag säger inte att alla invandrare är terrorister, men dom finns här tackvare mångkulturen. Han som självmordsbombade var en svensk medborgare, hans granne var en gammal gumma som tyckte sin granne var väldigt trevlig, hon var helt chockad över att han skulle göra en sån här självmordsbombning (han var invandrare). Detta är bara början och det kommer komma mer sånt här! sen tycker jag inte bara terrorister är problemet med sveriges mångkultur. Sverige ligger högst upp på wikis statistik med mest gruppvåldtäkter sen 90 talets invandring började, TEX, jag vet att wiki inte är bästa källan, men ni fattar. det paow säger är fullständigt rätt, Det är CENSCUR I SVERIGE!, Det som händer här som har med mångkultur skrivs inte i aftonhoran eller expressen, men då kan ni ta och läsa danska, finska, och tom dom amerikanska tidningarna, det står massa saker om sveriges mångkultur där varje vecka! sånt vi inte ens får läsa i våra tidningar.

  om ni INTE vill att vi bara ska ta in dom invandrarna som verkligen behöver komma bort från sitt hemland, och sedan satsa samma pengar vi gör på invandringen idag, men istället hjälpa dom OCH många fler I deras hemländer, rösta INTE på sverigedemokraterna!

  Källa till nästan allt jag skrev: http://politisktinkorrekt.info/

 • Frida

  Vem fan tar upp IRAN ett av världens skälvständigaste land

 • HATAR RASISM

  Och va fan har USA i IRAK att göra men det är inte ett så problem för er va det är ju USA guud va många idioter det finns

 • Anonym

  din äckliga lilla fjortis , gå och ha sex med nemo , gå och skäm ut dig för hela sverige, fyfan smuts är du !

 • cristin

  Jag håller verkligen med dej Paulina, för en gångs skull. UT ME ALLA MUSLIMSKA EXTREMISTER, DOM HAR INTE I SVERIGE ATT GÖRA NÄR DERAS JÄVLA KORAN E FULL AV SKIT OCH VÅLD MOT ”OTROGNA KAFIRS”. SUCK!

 • Frida

  DESSIE är BÄST PAOW är en FET JÄVLA ÄCKLIG HÄST

 • Thea

  NER MED RELIGIONEN!

 • Anonym

  HAHAHAH tönt. Hoppas du får bombas och lida sönder i Irak för att sedan knullas sönder av din pappa och brödrar och kusiner and whatever, för det är verkligheten därborta. Men du, din trångsynta enormpannade unge. Du förstår inte det, för du sitter på din icke-existerande röv och skriver som att du vet någonting. You just don’t know anything. Tooooo bad. Karma is a bitch and one day it’ll be your turn (KAN DU ENGELSKA?? HAR MAN LÄRT SIG DET OM MAN INTE GÅTT I SKOLA?) 😀

 • Rizz

  Personligen tycker jag att religion inte borde finnas. Världen hade sett mycket bättre ut utan någon som helst religion. Punkt slut.

  För övrigt så håller jag med dig Paow.

 • Jonna

  ÅHHHH .
  FAN VAD JAG HÅLLER MED DIG , TILL 100000 PROCENT.
  I DERAS RELIGION SKA MAN JU DÖDA SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SÅ FÅR MAN TYP ‘POÄNG’ NÄR MAN DÖR DÅ . FUCK THEM, GO PAOW.
  KEEP DOING WHAT YOU DO BEST, I LOVE YOU! <3

 • Kille

  Jag är själv muslim och är från Bosnien och hur i helvete kan du stämpla oss alla? Jag flydde själv från krig, hade jag varit som du tror hade ja gått in bland massa folk och sprängt mig Vad har alla de andra muslimer gjort dig? Jag har inte gjort nåt fel, jag är muslim. Se på dig själv? Inte muslim men du e otrogen är det bra? Men snacka mindre vännen. Såna som dig pratar sen när de råkar ut för nåt så frågar du dig ”Varför jag?”. Sluta snacka skit å sluta vara otrogen så kanske du blir en bättre människa. Serberna startade kriget på balkan. De tillhör kristendomen. Du gör också det. Är det rätt av mig å säga att du också älskar att döda och hata och att du också startade kriget? Klart de inte är rätt. Men jag själv kommer aldrig att säga det för jag är väluppfostrad och jag drar inte alla åt samma håll…och jag blir inte otrogen mot den jag älskar heller.

 • saris

  Håller med paulina!! Ut med dom muslimska extremisterna!! dom har fan inte att göra i sverige!!!

 • amanda

  haha, är det inte du frida som är fet?
  har du sett hur smal paow e eller ?
  fitt-frida!

 • jjo du jo

  cp cp stöd cp cp stöd är du rädd för muslimer nee stakars lite hallo allihoppa som läser den jävla blogg jag tyckte att paow var cool jag tyckte synd om henne när hon blev dumpad av sin kille efter det hon gjorde enu en sak som inte är normalt litte hadi av dig kanske?

 • Natta

  EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN! EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN

  Svar: Brist på vettiga argument i diskussionen, eller…? En gång korkade, alltid…

 • Karin

  sry men du är fan riktigt jävla PINSAM. Gå och lägg dig och sov om du bara ska komma med massa jävla smutskastning. Känner du alla invandrare eller?
  Nej fyfan där sjönk du till botten.

 • Matilde

  man msåte sluta ta in muslimer.. dom som bor här som sköter sig och lär sig vårat språk är helt okej. Men sluta ta in fler.. det är så sånthär händer. ncnc..

 • Marina

  1. Jag får en klump i magen av att läsa de som håller med i det här resonemanget. En klump som är riktigt jäkla obehaglig och jag tycker mig se ett växande mönster i sverige som inte alls är speciellt trevligt.
  2. Jag tycker det suger att vissa kommenterar: ”Ni svenskar behöver väl inte ta åt er.” Om man har någon som helst helhetsbild av vad människors åsikter kan göra med ett samhälle så borde man bli livrädd för sånna här tankegångar.

  Det har inte med fördömandet av terrorism att göra. Klart att det är vidirigt i många avseenden Terrorism syftar till att inskränka en grupps friheter. Men vad syftar främlingsfientliga åsikter till då, om jag får fråga, om inte även de att inskränka friheter? Om man välljer att se situationen ”cleant”, utan att blanda in känslor och hur långt t.ex. terroristhandlingar gått jämfört med sveriges främlingsfientlighet (hitills) kommer man komma fram till: Vi står bara på olika sidor om linjen, och det som gör det så himla svårt är att alla BÅDA sidor drar alla över en kant. SLUTA med det.
  Alla jävlar skryter ju om att de älskar individualism och inte vill döma någon på förväg. Tänk efter lite och lev upp till det då.

 • jon

  HAHA BÄSTA JAG LÄST PÅ DENNA BLOGG 🙂 PAOW GRYMT BRA SKRIVIT OCH STARKT AV DIG ATT VÅGA SKRIVA DETTA NÄR SÅ MÅNGA LÄSER DIN BLOGG

 • andrea

  Orkar inte med detta längre. Du yttrar dig om saker du inte har någon som helst aning om. Detta är inte på ett enda jävla sätt moderaternas eller Fredrik Reinfeldts fel.
  Självmordsbombaren var starkt religiös inom islam och hade missuppfattat sin religionen något drastiskt. Det är ju förfan bara självmordsbombarens fel, ingen annans. Detta har inte ett skit med moderaterna och Reinfeldt att göra utan det är bombarens egna jävla fel. Han var en sjuk jävel som gick så otroligt mycket överstyr.
  Så läs på nästa gång både inom religion, politik etc.
  För dom tappar så jävla mycket respekt hos folk när du inte ens vet vad du pratar om själv.

 • andrea

  för du tappar så jävla mycket respekt hos folk när du inte ens vet vad du pratar om själv.*

 • Sabina

  Jag avskyr inskränkta och människor som inte är allmänbildade..och det är precis vad du är.

 • seriöst

  Jag pallar inte med dig och ditt äckliga wannabe politik snack. När lasermannen fanns så brydde du dig inte ett skit omg.

 • niklas

  EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!

  Svar: En gång hjärndöd, alltid hjärndöd, sug på den du.

 • ervisadani

  De här har inget med religion och göra din jävla idiot . Du går förfan inte ens i skolan … betalar inte ens skatt.. So fuck you . Jag blir fan äcklad av att Hugo är tsm med dej . Han är ju inte svensk . asså gå dööö hahaha freak

 • Liloh

  håller med dig paow!! tur att vi har sd i regeringen. 🙂

 • Maya

  Kanske vi borde tabort alla svenska terrorister?
  Laser mannen kanske? han dödade ..ehm 2 pers och ville döda fler. Precis som den här killen? Du kan ju fan inte skylla på att han(lasermannnen) e psykist störd precis som alla andra. Det är så här Paulina att det finns svenska extremister. Och med allt ditt hat så kan jag till och med tänka mig att du går till kista centrum någon och ropa LÄNGE LEVE SD ”BOOOOOM”….! Sluta hata. Mannen som sprängde sig var dum i huvudet och det är många som är, till och med svenskar, ja!
  Eller? nä juste, precis som du säger att svenskarna är psykist sjuka kan väl han som sprängde sig lika gärna vara det. Snälla skärp dig…!
  Du gör bort dig.

  Svar: var hittar du svenska terrorister enligt dig? Du kanske skulle kolla vad terrorism är och ja, han som sprängde sig var kanske psykiskt sjuk, eller rättare, det var han helt säkert, men han gjorde det i syfte att döda oskyldiga och skapa skräck och i sin religions namn…

 • STOLT MUSLIM

  Och du kallar oss idioter, jag vill för det första att du ska läsa lite om islam innan du öppnar din mun. I koranen står det inte du ska stena en kvinna du ska bomba hit och dit dem som är inte muslimer låt oss få det rätt så att du förstår det. Den här mannen som gjorde det hur i helvete vet du att det är en muslim han kan lika gärna vara jude? eller hur? Jag blir så irriterad för vad som hänt jag som muslim står ännu mer för min religion vad säger folk i skolan till mig akta dig snart kommer hon och bomba er! Ska jag stå ut med såna äckliga kommentarer för att ni idioter inte läser om islam innnan ni öppnar era äckliga munnar? Ni kan ingenting om det här tror du att det är för det bästa om invandrare är inte här. Alla länder behöver invandrare utan invandrare så skulle inte vi utvecklas och invandrare menar jag från alla länder som när svenskar går till andra länder lär dem dems kultur osv. Men ni människor förstår inte det ni är så inne i allt skit världen har lagt in i huvudet på er först var det svara sen mexikanare judar nu är det muslimer HELT SJUKT! Paulina jag gillar din blogg väldigt mycket men såna här kommentarer framställer dig som dum jätte bra att du uttrycker din kommentar bla bla bla osv men tycker du att det är rätt hur jag blir behandlad hur andra muslimer blir behandlad för folk måste skylla hela islam om en individ som var muslim har gjort det. Mannen var sjuk i huvudet måste ALLA muslimer vara det? NEJ lär er lite respekt men den verkar ha flygit bort sen SVERIGE DEMOKRATERNA kom till riksdagen

  Svar: Är du dum på riktigt? Han som sprängde sig ringde och sa att han ville ha Jihad och att syftet var ge igen för våra trupper i Afghanistan och för Lars Vilks teckningar av Muhammed. Om han varit jude så skulle han sannolikt inte formulerat sig så…

 • usch ja

  Du uttrycker dig lite skumt men visst har du rätt. Detta är fan inte klokt och vad kommer politikerna göra åt detta? Jo hålla käften det som dem är bäst på.

  Det är modigt av dig att säga vad många tycker men inte vågar säga. Tänk bara på att de faktiskt kan vara farligt Paow =/

 • Triss

  Shit vad trångsynt du är!
  Varför ska vi sluta med invandringen?
  Jag kan lova dig att 99,99999% av alla muslimer anser att detta är fel.
  Inom koranen så ses självmord som synd, dess extrimister får inte kallas muslimer för de följer inte koranen.
  Men jag förväntar mig inte att en främlingsfientlig Whitetrash SD sympatisör som du ska förstå

 • nadra

  Hört talas om Knutby-morden? Det kallas jag kristen extremist. Alla kanske inte är extrema på samma sätt, men det finns extremister i alla religioner, alla länder och alla kulturer.

  Dumma fanskap, gå i skolan och lär dig… Du lär ju inte bli allmänbildad av att sitta och blogga hela dagarna, och läsa aftonbladet.

 • Julia

  Men hur an folk fortsätta försvara dessa muslimer?? Jag hatar deras kvinnosyn jag blir kallad hora av muslimer bara för att jag inte är muslim och bär slöja!

  Muslimska män behandlar inte oss tjejer som man ska alls, de är så oartiga och dryga att jag spyr och nu visar det sig att vissa av dem är rena terrorister oxå! Jag läste en artikel från en som varit i Stockholms moské ett halvår och han berättade att Al Qaida rekryterar medlemmar där utan problem hela tiden!!

 • fjewijgiwe

  OHHH NU BLIR JAG IRRITERAD DRIVER ALLIHOPA MED MIG”? MUSLIMSKA EXTREMINSITER? HAHAHAHAHA skoja inte med mig nu för det där är ritkgit dåliga svar eller kommentarer. Vet hälften av dem som håller med dig paow vad det står i koranen? INGENTING MED ISLAM ÄR VÅLD hahah om ni läste om det skulle ni förstå. Och människor ska sluta ha fucking fördomar DRIVER NI MED MIG?! Ska ni kalla er mogna ska du paow kalla dig mogen? nej tyvärr du är inte det för du vet inte ett skit

 • anna

  du tjatar om alla extremister hela tiden, men varför beskyller du alla invandrare precis som om varenda en är en extremist???tänk dig för

  Svar: Är du ens läskunnig, var har jag beskyllt alla invandrare…?

 • daniel

  Bra skrivit Paow! 🙂
  Dock så e det skrämmande o läsa bland kommentarerna, minst hälften verkar ju inte ens ha läst vad du skrivit och bara drar sina egna slutsatser, eller analfabeter?

  Önskar att folk inte gick på precis allting som står i tidningarna, aftonbladet, expressen etc.
  Lärde inte eran Mamma o Pappa att man inte ska gå på allt skit som står i tidningarna? Var kritisk och sök eran egen information istället för o gå på allt med ull o hår.

  Tack för du vågar skriva detta Paow 🙂 Söt tjej med huvudet på rätt plats! 🙂

 • Erica

  *TILL ER SOM TYCKER ATT ALLT ÄR INVANDRARNAS FEL*

  Det finns sjuukt många oskyldiga invandrare. Det finns kriminella invandrare, JA. Men det finns kriminella svenskar också, har ni tänkt på det? Hagamannen t.ex. Skyller man hans brott på alla svenskar då? NEJ. Varför? Jo för att bara för att man tror på samma religon eller kommer från samma land betyder inte det att alla individer är likadana. Jävla retards TÄNK LITE. För övrigt är jag inte muslim själv, så detta handlar inte om att jag ”försvarar mitt folk” haha..

  *TILL ER SOM TYCKER ATT ALLT ÄR INVANDRARNAS FEL*

 • Anonym

  Lägg ner asså. hur gammal är du för att du ens vet något om sånt ? du vet inget om politik, sånt lär man sig i skolan. Juste du går ju inte i skola.. haha lägg ner bara

 • Sanna

  Paulina du har så jävla rätt! Och alla andra som är emot henne, hon är fan inte rasist för att hon kan se hur det verkligen är här i sverige.

  go Paow!

 • Yassmin

  ditt jävla kioskmongo!
  hur fan kan du veta att det är muslimer som gör detta, det kan lika väl vara svenska/kristna, att du stämplar exakt alla muslimer är ganska idiotiskt, de är människor precis som du men de har en annan kultur. Deras kultur går inte ut på bomba varandra, men i just vissa länder har det hänt att muslimer bombar varandra, det bror på att i de länderna så finns det olika klaner och alla klaner kommer inte överrens.
  Islam är en religon så du kan inte skylla på ”muslimerna”, det skulle varit mer trovärdigt om du bara sa invandrare, men tyvärr så kan inget som kommer ur din käft vara trovärdigt!
  Dessutom så är det lika många svenska som begår brott som invandrare. Innan när det endast var svenska i Sverige så var det ändå krig, och det var brott som begicks konstant. Du kanske skulle lärt dig något om du skulle tagit lite tid och gått i skolan;)
  ps: I thailand så är det inte muslimer, det är buddhister!
  GÅ I SKOLAN DIN DUMMA BLONDIN!

  Svar: Du och en hel del andra som kommenterar verkar sinnesslöa… Det är ganska uppenbart att det INTE var en kristen svensk som sprängde sig i luften i lördags, eller hur? Jag säger inte att alla muslimer är så, jag säger att det är farligt med extremister som i religionens namn begår brott.

  Det finns gott om statistik i vårt land som visar att du har fel angående brottsstatistiken och dessutom så är visserligen de flesta i Thailand buddister, men det är inte buddister som utför terrordåden i södra Thailand och Bangkok, utan det är muslimska extremister (terrorister). Du kanske skulle läsa på om buddism i stället….

 • J

  Herregud vad många här är indoktrinerade av sosse/moderat propaganda. Åk till Malmö och njut av mångkulturen om det är så jävla bra. I detta ingår Rån, 500m våldtäktssprint och du blir kallad ”Svenne-fitta” minst 20 ggr på en dag, annars får du pengarna tillbaka!

  Jag kommer ihåg hur det lät på Facebook när Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Varenda jävel var tvungen att skriva ett statusmeddelande där det stod att de skämdes för att vara svenskar, de skulle flytta från Sverige osv. Varför uppdaterar ingen sin status om bombningarna i STHLM nu? Är det ingen big deal att någon försökte spränga så många svenskar som bara går i Islams namn? Eller är ni så jävla rädda att bli kallade ”rasister”?

 • izo

  Lilla du!
  här har du svart på vitt statistiken för terrorattacker…
  dra inte alla över en kant, du är inte så jäkla briljat som du tror.
  klart man inte kan klandra dig för dit tänk, gå klart skolan innan du kommer med dina inkompetenta åsikter som inte har någon bakomliggande fakta.

  År 2007 utfördes i Europa sammanlagt 583 terroristattacker (”misslyckade” och ”lyckade”). Vet ni hur många av attackerna så kallade islamister låg bakom? 0,67 procent. Så många. Alltså, fyra av terrorattackerna anses ha utförts av muslimer. Resten, det vill säga 579 terroristattacker, har inte någon som helst koppling till Islam. (Källa: Europol). I Amerika visar FBI’s statistik att muslimer har begått 6% av terrorbrotten begångna mellan 1980-2005 i USA. Latinos ligger bakom hela 42%. Till och med judar är skyldiga till fler terrorbrott, och det om något borde vara oroväckande med tanke på att antalet muslimer i världen är 1,5 miljarder medan judarna är dryga.. 15 miljoner. (Källa: Loonwatch).

  Svar: Samma fråga till dig som till andra som citerat samma ställe – hur många terroristattentat eller förberedelse till terroristbrott har vi haft i Sverige senaste åren och vad hade de för politisk eller religiös bakgrund…?

 • selma

  hahahahahaha paulina du är fööööööööör roliiiiiiiig, jag dör av garv. ditt äckel 🙂 du är så oallmänbildad, kan inte fatta att folk ens ORKAR argumentera mot dig? du är så patetisk. och ful. och mobbad. och dum. och äcklig. främst idiotisk. =)

  Svar: Tunga argument igen.

 • Anonym

  julia du är ändå ful så ingen bryr sig

 • haw

  jag själv som muslim kan säga att man inte ska ta in mer invandrare, men säg inte muslimer!
  när det är om religionen islam det handlar om så ska ni alltid dra alla över en kam, lilla paow jag tycker om dig förstör inte för dig själv nu !
  kalla alla muslimer för idioter ?!
  tror nog att den som drar alla över en kan själv kan vara idiot 😉

  Svar: Nu var det inte muslimerna jag kallade idioter utan de som inte röstat för att vi ska göra något åt problemen… Jag hoppas du och alla andra förstår att det enda jag vill är att se till att vi kan leva i fred och utan fara för våra liv. Det fungerar inte att ta in folk som vill döda oss, eller hur? Jag pratar alltså om väldigt få, men väldigt farliga, extremister.

 • Sofia

  Mycket bra och vågat skrivet!
  Mogna kommentarer du har fått också. Det är tid för det svenska folket att stå enade mot detta yttra hot från kulturella främlingar. Och ja detta är ett hot av kulturella främlingar som vill döda våra barn, systrar och bröder.

 • kristina

  hahahahahahahahhahahaha du är blond inget mer att säga.

 • Evelina

  Alltså om du hade varit tillräckligt smart så hade du inte skrivit ut det här på din blogg, men tyvär så är du inte de och du vet att folk reagerar starkt på sånt och den som åker illa ut är du, ren fakta men du har ingen annan och skylla på än dig själv 🙂

 • maria

  Du har så jävla rätt! Du är ung men ändå så smart, precis så jag tänker. DEt är väl ingen som tycker att ”allt är invandrarnas fel” utan det är dessa hemska, extrema islamister som bara vill döda oss svenskar. Släpp inte in dom för i helvete! Älskar dig paow

 • Julia

  Jag blir så förbannad på er tjejer som fortsätter försvara Islam, alla religioner speciellt Islam förtrycker kvinnor det har jag märkt själv för jag blir kallad hora av muslimer för att jag klär mig vanligt och inte med slöja på mig!

  Muslimer har en äcklig kvinnosyn många av dem säger att en kvinna får skylla sig själv om hon blir våldtagen för att hon klär sig som en ”hora” säger dem!

  Jag kommer rösta på SD i nästa val så att vi tjejer inte blir förtryckta av muslimer i sverige i framtiden som det kommer bli annars..

  Muslimer är så gammalmodiga enligt mig de följer bara gamla traditioner så de fungerar inte i modernt land som sverige.

 • maria

  SD SD SD RÄDDA OSS

 • HAHAHAHAHAHHAHAHA

  du sitter i kina ngnstans elr thailand och klagar på invandrare i sverige när du själv invarderar thailand och hongkong varje månad -.- vad skulle du gjort om asiaterna kastade ut dig just nu? Du är fan mycket värre än kissie. Du kränker folk. Du KRÄNKER FOLK RIKTIGT JÄVLA HÅRT. Du kommer ångra det här så jävla mycket. Så öppna inte din stora käft.

 • lisa

  Hugo är invandrare. Han är blatte! Yeahhh

 • Till julia

  islam var den första boken som gav kvinnorna rättigheter.

 • idiot

  Dina skattepengar HAHAHAHHA

 • Ateist

  ”Sura 98 vers 6. Ge akt på att de som inte tror på Islams religion, Koranen och profeten Muhammed. Från de människor som har beskrivits (judar och kristna) och Al-Mushrikun (andra otrogna) ska förgöras i helvetets lågor. De är värst av allt levande.”

  Volym 4 Bok 52. Hadit nr: 53. Profeten sade: Ingen som dör och finner godhet hos Allah (nu och därefter) kommer att önska sig tillbaka till världen även om han fick hela världen och det som finns där … förutom martyren som ser härligheten i martyrskapet, och vill komma tillbaka till världen och bli dödad igen (för Allahs skull).

  Profeten sade: En enda upplevelse av kamp för Allahs sak på kvällen eller eftermiddagen är bättre än hela världen och allt som finns där.

  9:29

  Kriga mot dem som inte tror på Allah, och som inte förbjuder det som har blivit förbjudet av Allah och hans budbärare. Och kriga mot dem som inte förstår religion (islam alltså) bland folket av skriftlärda (Judar och kristna) tills betalar full skatt med villig underkastelse, och så att de känner att de har blivit erövrade.

  Behöver inte säga mer, e med dig Paow!
  Sök på youtube.com: Vad väst inte vet om islam!

 • Anonym

  Hade det inte varit bra, ifall vi släppte in precis alla invandrare, så länge dom anpassade oss efter hur vi lever. För i Sverige så ska en kvinna kunna gå naken på gatan utan att bli våldtagen.
  Sen hade det varit bäst att bara rakt av avskaffa alla religioner. Inget mer att skylla på.

  Svar: I den bästa av världar, ja…

 • Gunn

  Gå i skolan så du får något vett i skallen!
  Idiot!

 • david

  VART FÅR DU DIN PIZZA I FRÅN JÄVLA LUDER!! Jo invandrare. Svennar kan inte göra pizza! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

 • Sara

  men snälla, du uttrycker dig (i andra inlägg också) som om du menar att all kriminalitet/mord/våldtäkter/självmordsbombare som finns läggs ner om sverige slutar ta in invandrare, vilket är skitsnack. och ja jag vet att du skrev muslimska EXTREMISTER, MEN du skriver ju också att man ”kanske inte ska ta in fler islamister”. Så bara för att dessa extremister är fucked up och antagligen psykiskt sjuka så ska alla inom islam som flyr från krigen i sina länder och vill komma hit för att deras barn ska växa upp i ett bra land osv bli avvisade här? Det här har ingenting med att vår politik släpper in muslimer att göra, det handlar om att vissa människor är psykiskt fucking störda och det kan fan inte en politiker göra nånting åt. så sitt inte här och bajsa ur munnen.

 • Anna

  HÅLLER MED DIG PAOW <3
  DU har rätt. Jag tycker med så, har alltid tyckt och kommer alltid tycka. Och du satte exakt rätt ord på det!

 • Jonna ♥

  MEN HERREGUD SNACKA OM ATT DRA ALLA ÖVER EN KAM.
  precis som alla muslimer och invandrare inte är terrormän, så är inte alla svenskar lasermän. och tack och lov så är inte alla svenskar lika dumma som dig

  KOM IGEN TROR DU VERKLIGEN ATT DET ÄR INVANDRARNAS FEL?? ÄRLIGT?? du är så korkad. vilka fördomar du har.

 • Julia

  Det är inte rasism att vara emot ISLAMISTER!

  Paow kritiserar islamister, för det första är det INTE en ensam galning utan han är en del av ett nätverk. En kille som är en del av moskéen i Stockholm har berättat i en artikel att islamister rekryterar muslimer HELT ÖPPET i Stockholms moskéen och det visar hur farligt Sverige kommer bli i framtiden.

  Islamister vill mörda oss svenskar, är inte dem rasister då?? Hur kan ni försvara islamisterna egentligen? Vill ni ha terror i Sverige där hundratals dör varje gång? Skärp er!!

  Det finns uppenbarligen något i Koranen som får dem att tro att man får döda icke muslimer för det är inte buddhister eller någon annan grupp som gör dessa saker det är bara muslimer…

  jag känner många muslimska tjejer som tvingas lyda sina föräldrar i olika saker fast de inte vill!! En tjej jag känner som är arab får inte gå på dejt och hon säger att de flesta arabiska tjejer inte får välja vem de ska dejta för sina föräldrar!!

  Vad säger ni som försvarar Islam om detta?? Är det inte förtryck mot tjejer?

 • Anonym

  Vem trodde att du skulle hata invandrare?? Du måste verkligen hata att ta i hugo blatte som han är. han tar ju jobbena ifrån oss. Det har jag lärt mig från SD, att invandrarna tar jobbena från oss svenskar.

  Fan vad du sjönk i mina ögon. Är det så här du vill bli ihågkommen förutom din kända otrohet?? Ja ja..det är ditt val. Men det här var sista gången jag läser din blogg.

 • sabina

  du är ju dum i huvet..

 • elin

  För det första, vadå moderaterna och vänstern? Så man har gjort fel både om man röstade på alliansen och de rödgröna? Hur skulle man göra då? Utveckla lite..

  För det andra, vadå vi släpper in massor med islamistiska extremister? Det har hänt EN enda grej och vi har ändå haft muslimer i Sverige väldigt länge. Vi har däremot haft två lasermän på mindre än 20 år.

  I övrigt så föraktar de allra flesta muslimer personen som gjort det här. Jag är inte muslim själv, men alla som är bara lite allmänbildade förstår ju det.

  Akta dig för att generalisera. Och akta dig för att inte se igenom smygrasistisk propaganda. Muslimer är de nya judarna. Du vill väl inte se ett samhälle som Hitlers igen va?

  Peace.

 • anneli mendez

  Orka skylla på invandrarna vi har inte gjort något fel du ska inte bara skylla på oss!! För alla är inte skyldiga paulina.
  Trodde du var mycket smartare än så.

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

  P.S Kolla inte på bloggen, tack!
  Inget man vill läsa eller se..

 • Anonym

  JAG HÅLLER MED DIG PAOW !

 • hammad

  Sverige är ett rätt tolerant land, bygger mosker för skattepengar och hjälper till med humanitärt arbete i flera länder och tar in väldigt mycket invandrare i våra mått mätt och det är väll bra!

  Hur har kristna det i muslimska länder?

  http://www.youtube.com/watch?v=gBRSD9e_acE

  listan kan göras lång.

  Religion är skit och hjärntvättning!

 • hahah paow.

  Ditt jävla mongo hahaha.

  1. koranen var den första boken som gav kvinnorna rättigheter

  2. islam betyder FREEEEEEEEEEED.

  3. tvång är förbjudet inom islam. FATTA DET ERA RETAARDS.

  4. det står ABSOLUT INTE att kvinnor måste ha slöja
  det står bara att de bör ha det. Som sagt, tvång är förbjudet inom islam.

  5. bara för att en muslim gör ngt så har det inget med själva relgionen att göra.OMG.

  6. Det finns JÄVLIGT många muslimer i världen. SJUKT många. Om alla skulle varit terrorister så skulle jorden inte funnits längre -.- TÄNK LITE.

  7. Paulina, jag är bara 14 år så om jag skriver ngt som är omoget så skyll inte på resten… Ditt äckliga jävla fanskap, sluta va en smygrasist. Det som kissie gjorde mot dig satt så jääävla bra 🙂 Din uppmärksamhets kåta äckliga fitta. Du skriver en massa jävla bullshit. Sök upp fakta ist för att hämta det från äckliga fittkällor. Hatar dig så jävla mkt, du vågade inte ens träffa ana gina och snackar om kissie 24/7. Mediakåta horunge, har din mamma inte lärt dig att du ska skärpa dig och inte skriva en massa skit på din blogg? Elr hon är kanske likadan ? Din älskade daniel paris är ju fan arab elr ngt, vill du få ut honom elr? äckliga fula undjävel.

  SD IN MY ASS.

 • Petra

  jag tror inte jag kan beskriva med ord vilket hat jag känner mot dig just nu. du hade äntligen börjat mogna till lite och så kommer med ett sånt här idiotiskt uttalande. hur mycket du än förnekar det så är du en jävla rasist. bara för att det är en jävla idiot som bombar bilar och som råkar vara muslim betyder det för i helvete inte att alla invandrare vi tar in här i sverige ingår i nån himla terroristorganisation. när jag läste det här inlägget satt jag bara och väntade och väntade på att du skulle säga att du skämtade, men nej, du var verkligen helt seriöst med det där inlägget. du tror att bara för att vi, resterande typ 95 % av sveriges befolkning, inte stöder SD så är det VÅRAT fel att någon idiot spränger bilar.

  det du säger i detta inlägg är i princip att alla muslimer är terrorister. vet du vad det kallas? hets mot folkgrupp. om du hade gått kvar i skolan hade du kanske lärt dig att det är olagaligt din jävla korkade idiot.

 • Emma

  Ska vi vara helt ärliga så är ju 99% av all självmordsbombare muslimer? Enligt kornanen, och jag har läst den, så får man döda för sitt rike? Den meningen lämnar plats för tolkning, och man får ju även 100 oskulder i himlen om man dödar för ”rikets bästa”? Dessutom så ville ju muslimerna, enligt det de sagt till försvaret hämnas på oss för att wilkes avbildade Muhammed? Hur patetiskt som helst. Dessutom vadå, jo, muslimer är självklart också människor men de som man hör om som beter sig RIKTIGT illa, nu snackar jag våldtäkter, mord och sjävmordsbombning, det är oftast människor som heter saker som Achmed, Muhammed, Abjuni osv. De är fan inte svenskar!

 • Anita

  måste bara fråga, tycker du inte han som valde att spränga sig själv hade alla hästar hemma? Han måste väll ha varit psykiskt sjuk. Och då min pappa är muslim och jag har lärt mig allt jag kan om den religionen så kan jag säga att man inte får ta sitt liv, you got to hell then! och de som nu spränger sig själva i islams namn och tror att de får komma till himlen har så fel.
  Sen så tror inte jag så mycket på religion. Men det är inte själva religionen islam som det är fel på, det är faktiskt en fin och respektfull religion.
  Men de som missbrukar den och förvränger den är de idioter som dödar sig själva i hopp om att andra ska dö.
  Och du kanske inte märker av det själv i ditt inlägg med du drar alla muslimer över en kam. De som gör detta borde inte kalla sig själva för muslimer, för dem gör allt de inte får göra!

  Hoppas ni har det kul i thailand! Och jag gillar din blogg, har inte kommenterat innan men fan var tvungen då ingen människa som är oskyldig ska dömmas på grund av någon annan!

 • Emma

  Jag håller med Paulina. Islamistiska extremister ska inte finnas i Sverige. Jag tror jag talar fr alla när jag säger att jag inte vill ha ett 9/11. Vilket kommer komma då Islamistiska extremisterna hotar vårat försvar, där min pojkvän ingår. Om han skadas så kommer jag få flipp på alla äckliga extremister. Usch.

 • emma

  ljug inte ditt äckel. Du har INTE läst koranen.

 • Erica

  till alla er som säger att det inte hade med islam att göra… Det var ju just exakt det det hade, inte enbart. Men fortfarande så spelade det med.
  Så det är kanske NI som borde läsa på lite?

 • Emelie

  Jag håller med Nina fullt ut! Paow, har följt din blogg fram tills idag, men aldrig mer säger jag bara! Trångsynta stackare som inte törs argumentera med dom som faktiskt kommer med svar på tal och fakta. Har bara sett dig svara på rätt så irrelevanta kommentarer än så länge… fegt, okunnigt och allmänt pinsamt!

 • Julia

  Hur behandlar muslimerna de kristna i sina hemländer?

  Vet ni vad som sker mot syrianer och assyrier som är kristna i Irak? De mördas hela tiden av muslimerna och muslimerna hatar dem. Medan vi i Sverige gullar med muslimerna här så MÖRDAR muslimer icke muslimska assyrier i Irak och det är därför så många Assyrier bor i Sverige för de blir förtryckta av muslimer i sina egna länder.

  VARFÖR förstår ni inte detta?

 • Sandra

  Okej, så nu lägger du inte bara skulden på alla muslimer utan större delen av Sveriges befolkning för att ett pucko sprängde sig själv. Majoriteten av människor är inte extremister och tar avstånd från såna här handlingar.

  Denna man bodde dessutom i England sen början på 2000 talet, dit han åkte och utbildade sig till sjukgymnast, han var dock fortfarande skriven i Sverige. Så denna människa bodde alltså inte ens i Sverige längre utan kom hit och hälsade på, så därmed kanske vi ska ta och stänga gränserna för turister också? Eller vad tycker du vi ska göra, Paow? Hur ska vi hindra all brottslighet i Sverige? Hur ska vi kunna bedöma vilka som är brottslingar eller inte? Denna man hade dessutom inte varit inblandad i någon tidigare brottslighet så hur skulle man kunnat förutse detta? Tror du det är så enkelt som att bara peka ut en viss grupp som syndabockar och göra sig av med dom eller KAN det vara så att det ligger mer komplexa problem bakom?

  Eftersom människan också var sjukgymnast så kanske man kan dra den slutsatsen att alla andra sjukgymnaster också är farliga? Det är lika logiskt som att skuldbelägga alla muslimer för det han gjorde. Är det svårt att se individer eller?

  Sen kanske vi kan ta och skuldbelägga alla män för saker som andra män gör också när vi ändå håller på. För män är ju överrepresenterade inom våldtäktsstatistiken, därmed måste ju alla män vara våldtäktsmän enligt din logik. Män är ju dessutom generellt sett mer benägna till våldsbrott än vad kvinnor är så vi kanske skulle ta och låsa in alla karlar i förebyggande syfte? -.- Borde vi inte vara rädda för män också? Eller hur tycker du där? Ska inte människor ses som oskyldiga tills motsatsen är bevisad?

 • Tim

  Väl valda ord ! Drick en fet chang åt mig nere i thailand och hälsa hugo att han ska knocka en thailändare och lägga upp på sin blogg sen 😉 haha

  Best regards Tim

 • asdfasd

  Så jävla rätt PAOW!!!!!! De som säger något annat e utlänningar och blir sura 😀

 • mickaela

  Ma är helt enkelt trött på skiten!! Låt skiten vara kvar bland leran och ler husen där dom hör hemma! i grottorna!

  //*SVENSK*

 • Sundsvall

  Sveriges islamska samfunds ordförande Abd al Haqq Kielan säger att gårdagens terrorattentat är totalt emot Islam. Förut har han sagt saker som att det är okej att tillrättavisa sin fru genom att slå henne och att alla muslimska kvinnor ska ha på sig slöja.

  ”Fight those who do not believe in Allah, nor in the latter day, nor do they prohibit what Allah and His Messenger have prohibited, nor follow the …religion of truth, out of those who have been given the Book, until they pay the tax in acknowledgment of superiority and they are in a state of subjection.”
  Koranen 9:29

  ”And slay them wherever ye catch them, and turn them out from where they have Turned you out; for tumult and oppression are worse than slaughter; but fight them not at the Sacred Mosque, unless they (first) fight you there; but if they fight you, slay them. Such is the reward of those who suppress faith.”
  Koranen 2:191

  ”Then fight in the cause of Allah, and know that Allah Heareth and knoweth all things.”
  Koranen 2:244

  ”Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers, for that they joined companions with Allah, for which He had sent no authority: their abode will be the Fire: And evil is the home of the wrong-doers!”
  Koranen 3:151

  ”Those who believe fight in the cause of Allah, and those who reject Faith Fight in the cause of Evil: So fight ye against the friends of Satan: feeble indeed is the cunning of Satan.”
  Koranen 4:76

  ”Remember thy Lord inspired the angels (with the message): ‘I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.’ ”
  Koranen 8:12Visa mer

 • Rebecca

  Sör mig på er folk som kommenterar massa jävla skit. Paow har rätt! sverige måste vara mer försiktiga med vilka dom släpper in här vare sig det är turister eller om de är sökande att bo här. Ni som skriver att han var född i sverige har fel, ni har uppenbarligen inte kollat på nyheterna. Där sa dom att han flyttade till sverige 1992 och att han var en alkajda, och sånna personen ÄR muslimer. Dom tolkar koranen på ett av de mest konstiga sätt. Och det leder till bombning 🙂

  Keep on rocking!

 • Karolina

  Asså Paow din jävla rasistfitta, om någon är en idiot så är det DU. Vad fan har politik med en självmordsbombare att göra? Läs på lite innan du öppnar din sneda käft.

 • Anonym

  Hej Paulina.
  När jag läser det inlägget blir jag ledsen. Då menar jag det, jag blir ledsen för två andledningar.
  1#: Jag tycker synd om dig. Tycker synd om dig hur du beteer dig med dina rasistiska,tyranniska och rent av hemska inlägg om Islam. Tycker synd om dig, att du vet Fel. Du har kanske lärt dig fel av din mamma/pappa. Eller så har dom inte lärt dig alls om det här?. Kanske. Jag vet inte. Jag vet inget om dig och din bakrund, Ditt förflutna. Så jag kan inte prata genom dig. Jag kan inte säga att du är en korkad ídiot som borde slänga sig i väggen. Jag kan inte säga att dina föräldrar inte lärt dig något, för det vet jag som sagt inte, därför skrev jag kanske. Jag tycker att du är en söt tjej. Riktigt söt med fint hår. Snäll, du verkar snäll och omtänksam.
  Därför blir jag ledsen. När jag ser att du skriver dessa saker 🙁 . Om islam och allt. För där vet jag, att du har fel. Och jag önskade att du kunde inse det. Men förhoppningsvis kommer du att inse det en dag, och då kommer du att skämmas. Du kommer tycka synd om alla muslimer och invandrare du tryckt ner till botten, sagt fula saker och rent av spottat på.
  Jag är Muslim, till 100%. Men vet du vad? Jag är inte ful. Ingen i hela i min familj + släkt har inte slöja förutom min moster och dem som är äldre. Vi bor i stockholm. Min mamma jobbar som barnskötare på ett helt vanligt svenskt dagis i Bromma. Min pappa jobbar som chef i företaget Alreis. Ett helt vanligt företag i Sverige. Min faster bor i Umeå och är gift med en Svenk man. Vi har ingen speciell mat hemmma. Vi köper möbler från Ikea. Jag har varit i minst 15 länder. Jag är född här. Jag har en lillasyster. Jag har en teve och en dator i mitt rum. Jag har ett eget rum. Vi bor i en stor lägenhet. Jag är precis som en helt vanlig svensk familj.
  Ibland önskar jag att jag kunde ta med dig till Turkiet. Visa dig allt. Ta dig till stranden. Ta dig till mina familjer. Och nej dom bor inte i ruttna turk-hus med äckliga möbler. Absolut inte. Jag önska jag kunde ta dig dit. Då vi åker och äter på resturang med kl 12 på natten med min familj och med min kusins. Då vi tittar på dem roligaste komedifilmerna. Då vi klappar dem söta kattungarna som födde i grannens trädgård. Jag vet att du tar fram en bild i ditt huvud, som är helt fel och helt missförsående. Men jag önskar du bara kunde följa med mig till turkiet en vecka och se allt. Så du bara kunde se hur egentligen nästan hela världens muslimer har det. Jag är tjej och går i en skola på östermalm och jag är 13 år ska fylla 14. Jag vet vad jag snackar om och jag hoppas du läser detta skulle bli glad då! Hejsanhoppsan!! :).

 • Selma

  Paulina, skäms du inte? Du är så DUM, så SMUTSIG och så IDIOTISK? Muslimer, SPELAR INGEN ROLL VAD FÖR MUSLIMER, RELIGIÖSA ELLER INTE, begår största misstaget om de tar livet av sig. De är alltså inte muslimer om de tar livet av sig, för det är en gåva du fått av Gud i bara ett exempel.

  Kan du cut the bullshit? Du skämmer bara ut dig själv. Ingen annan. Du är liten, ung, var tyst. Yttra dig inte om såna här saker, det är allvarliga saker. Folk tar åt sig och kommer att skada dig, sooner or later. Eller ja, jag översätter då du inte går i skolan, du kanske inte kan engelska vad vet jag. Förr eller senare betyder det.

  Du är så patetisk. Stackars flicka. Tycker synd om Hugo som är så snäll och har en så äcklig och dum flickvän. Poor him. Översätter igen, då du är en oallmänbildad ”svensk”: stackars honom.

 • amanda

  Haha, du är så blåst att jag tycker synd om dig 🙂
  Han var ju inte ens utländsk. Han var född i Sveirge, hade svenskmedborgarskap (hans föäldrar var dock födda utomlands, men de hade också svenskabedborgarskap. Alltså svenskar), och han studerade i London.

  Är det så himla svårt att skilja mellan person och folk? Bara för att ett fåtal personer (som om du alrdig träffat ett svenskt rötägg?!) är galna är inte hela folket det. Det är sådana som du som inte borde få bo i Sverige i så fall.

  Sen att SD uttalar sig ”vad var dte vi sa”, är ju hur pinsamt som helst. Lika pinsamt som när de skar in ett hakkors och skyllde på muslimska män, fast det var han själv? IDIOT!

 • julia

  Jimmy Åkesson – vår nästa statsminister, om gud kan höra svenska folkets böner.

 • Laserturken

  all religion suger! religion är för folk som inte kan tänka själva!

  Jag måste säga att muslimer är dom som går in för det mest, hej jag hittade en bok, jag tror på allt som står i den, mitt enda argument är ”det står i koranen/biblen”

  JÄVLA PRIMITIVA FUCKING IMBECILL-ER HUR FAN KAN NI TRO PÅ EN JÄVLA MAGI VÄRLD? BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ BÅDE KRISTNA,MUSLIMER FOLK SOM TROR PÅ BANANGUDEN ELLER VAD SOM HELST, DET ÄR FFS 2010!

 • bella

  jag håller med dig så sjukt mycket, jävla muslimer ska gå & tro att dom kan ta över sverige.. om dom vill ta livet av sig så visst, go for it. men lämna SVENSKA folket utanför! jävla invandrare, blir så jävla trött

 • Anonym

  Skit bra skrivet!

 • Sanna

  Äntligen någon som vågar uttala sig tack! skicka hem muslimerna och ta inte hit deras sjuka och kvinnoförnedrande tro!!! USCH!!!!!!!! YOU GOOO GIRL!

 • Sannaaaaa

  Äntligen någon som vågar uttala sig tack! skicka hem muslimerna och ta inte hit deras sjuka och kvinnoförnedrande tro!!! USCH!!!!!!!! YOU GOOO GIRL!

 • sanna

  Ja, helt rätt Paulina. Det är inte många som vågar säga vad dom tycker och det är riktigt synd tycker jag. Håller verkligen med dig till 100%. Det här måste få ett slut snart annars vet man inte vart Sverige tar vägen…

 • Mira

  Vithyad man skjuter dussintals i Malmö = ensam galning.
  Mörkhyad man dödar sig själv i Stockholm = terrorist.

 • Emma

  vad är det med er?! vissa av er sitter helt ärligt och försvarar sånna som idioten som spränger sig själv i bitar?!. har paulina ens sagt att alla muslimer är terroister? nejnenej läs texten en gång till innan ni yttrar er, för det blir bara fel. jag håller med paulina och tycker hon är stark som vågar skriva ut sina åsikter på bloggen, fastän där är en massa trångsynta människor som bara tar henne för en rasist så fort hon nämner islam osv. man behöver inte gå klart skolan för att förstå sånt här, var lär man sig om självmordsbombare i skolan? jag har då inte gjort det fullt ut och jag går i andra ring. jag håller med om att vi tar in alldeles för många invandrare i sverige, vi placerar dom dessutom klumpvis. är detta helt ärligt tacken för att sverige tagit in dessa människor, ska dom göra vårat land så att det tillslut ser ut som deras, vilket land är näst på tur då? man är inte rasist bara för att man tycker att sverige tar in för många utlänningar, jag röstar på sd, dom står inte för att man ska kasta ut alla utlänningar, utan kasta ut de utlänningar som inte sköter sig te.x och minska invandringen. rasist kan man kalla någon ifall man hotar/slår/dödar enbart utlänningar, dåligt exempel men hoppas ni förstår. paulina drar inte alla muslimer under samma kam, hon skrev extremister, brottslingar. det är ju ni som sitter och drar alla muslimer under samma kam kära människor. som sagt reinfeldt kommer knappt yttra sig om detta ens, han vågar inte, han kommer gå på i sitt tempo och snacka om saker som inte ens rör detta. tycker ni det är bra eller?

  kör ditt eget race paulina, bry dig inte om dessa så jävla ”allmänbildade” människor. är tacksam för att du faktiskt vågar yttra dig om dessa saker i din blogg 🙂

  pussokram

 • Svensk som skäms för era outbildade åsikter!

  vad är det med dig!? islam lär inte ut hat mer än någon annan religion!! idioter finns överallt. och HUR ska man avvisa folk vid gränsen!? tror du det står terrorist i pannan på dem?????
  de flesta vill bara tro på gud och ta hand om sin familj som vilka andra människor som helst! de flyr antagligen från någonting och för det mesta är det rika människor som tvingas sälja allt dom har eller bara lämna för att bo 6 personer i en trea i förorten!
  DET ÄR SKAMLIGT VAD DU SKRIVER! läs på!! sitt inte där som en jäkla turist i thailand och säg hur den svenska invandrarpolitiken ska fungera! jag hoppas att du mognat på dig och läst till nästa val då du får rösta också. nu är du bara ett barn, men glöm inte! du är en förebild för massa småflickor och du sprider hat?
  vi ser alla likadana ut på insidan.

 • Anonym

  VAD SÄGER DU IRAK, DU GÖR VÄRSTA GREJEN AV ATT EN PERSON BOMBADE SIG SJÄLV. TROR DU ATT ALLA MUSLIMER ATT ALLA IRAKIER ALLA INVANDRARE TÄNKER SOM HAN GJORDE. JAG ÄR FRÅN IRAK OCH JAG ÄLSKAR MITT ´LAND MITT FOLK DET ÄR MITT BLOD. DU ÄR FAN RASIST

 • Julia

  Hans som sköt folk i Malmö var inte ens svensk han var finsk, det är verkligen inte samma sak.

  Den första lasermannen var också en invandrare från Österrike. Så svenskarna gjorde inget av de två grejerna utan det var utlänningar.

 • Lek inte.

  okej paulina eftersom du HATAR invandrare så mycket varför är du ihop med Hugo? han är inte svensk?! plus varför har du invandrar kompisar då? som till exempel Daniel paris :S ? och flera.. anklaga inte alla invandrare och alla muslimer bara för att en ”arab” bombade sig själv ..du tror att om en invandrare beter sig illa så beter sig alla andra illa ? det är bara patetiskt tänk om jag skrev att svenskar är idioter och de tar alla invandrares pengar då skulle du också ta åt dig.. snälla du e 16 lek inte som att du kan allt :S

 • Anna

  Allvarligt nu, om ni läser allt igen så står det ingenstans alla islamister. Förstår och respekterar allt du skrivit paow men du kanske ska börja betona ord som ”vissa” eller ”några” så du slipper alla rasistiska kommentarer. SEN är det så här läs noga nu alla ni som inte på nått sätt håller med Paow. Om din syster mamma eller bästa vän nu hade ståt bredvid han som sprängde sig hade ni då tyckt att detta som hänt bara va för att han mådde dåligt. Skulle inte tro det! Sen är det så här NEJ man får inte dra alla även en kant. Men om nån på nått sätt visar dessa tendenser så ska dom ut ur detta land. Man har inget här att göra. Det gäller även dom som begår andra brott. Man har fått en chans att komma till ett bättre liv, ta vara på det då. Och självklart är man svensk medborgare så ska man få fängelse som alla svensk medborgare. Har man dubbelt medborgarskap så bör man bli utvisad till det land man är född i. För då uppskattar man det tydligen inte här. Och vill antagligen inte va här. Och NEJ jag är ingen rasist. Tycker bara man ska ta vara på chansen till ett bättre liv. Om Sverige va en krigszon och jag fick komma till ett land i trygghet. Skulle jag vara tacksam. Många är det säkert mer än 90% om inte mer. Och dom är mer än välkomna att vara här och dom tillför massa till Sverige. Men har man konstiga värderingar så som att spränga sig själv, våldta eller mörda någon. Så tycker inte jag man har här att göra. Svenska medborgare hamnar i fängelse mer kan man inte göra med dom. Men tycker även där att fängelser borde bli mycket hårdare. Det är som att va på kolla på vissa fängelser i Sverige, vad e det för straff.

 • Julia

  hatar alla muslimer, hoppas folk förstod mina andra kommentarer här ! LÅT MIG VA RASSE, JAG HATAR ALLA INVANDRARE DÖÖÖÖÖÖ

 • Kristin

  Herregud..Det var EN man och det har hänt EN gång.Man vet inte heller om han hade någon anknytning till terrorgrupper.Du kan kan inte bara anta helt plösligt att Sverige är i krig och att det var ett misstag att ta in så många invandrare.Det märks tydligt att att du inte har läst något om det…Och nej det räcker inte bara att läsa rubriker för dem är oftast helt annorlunda än självaste texten.

 • Lorena

  Wow du är verkligen pantad. Folk som du borde inte ens ha rätt till yttrandefrihet. Det räcker med att man ska läsa terrordåd säger du.. lilla gumman NEJ det gör det inte jag är varken muslim eller kristen men terrorism har ingen koppling till islam, du kan googla ordet. Varför stämplas folk med muslimsk bakgrund som terroroster medans svenska brottslingar tas som endast psykiskt störda? Ta Lasermannen som ett exempel? En svensk kristen.. vad skiljer honom från att inte va en terrorist? I tidningarna nämndes det inte ens att han va kristen.. inte för att det spelar någon roll vad han kommer ifrån MEN så fort en person som har islam som religion handlar det om terrorism!? Fine alla har rätt till en åsikt men jag tror du borde koncentrera dig på en utbildning istället för att spendera dagarna med att visa upp dagens outfit

 • victoria

  så varenda muslim i hela världen är terrorist och lever för att döda? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…

 • julia

  detta har ingenting med muslimer att göra! sluta vara så rasistisk på din blogg!

 • em

  Att rätta ER som har Fel!
  1 Taimour kom från IRAK som 10-åring!!! Född och uppvuxen där. Dessutom flyttade han till ENGLAND och gick där med i en Muslimsk extremistisk grupp. Så läs gärna på ni också innan ni öppnar munnen nästa gång.

  Tycker fan att det är helt sjukt att ni kan försvara en sån handling! Och bara för att det hänt i Stockholm nu så är det bara ett i mängden för det har hänt i Trollhättan ( där startade bilbomber) Malmö,Skåne överhuvudtaget och i Göteborg. Och jag förstår att människor blir upprörda eftersom det är inte bara en som gör såna dåd vi har haft 2 psykiskt sjuka människor som gett sig på människor av utländsk härkomst men hur många självmordsbombare är INTE Typ Shiamuslimer och liknande???

  Jag tycker INTE illa om ALLA men det är ju sannerligen något som gått snett i den kulturen när så många är beredda att ge sina liv för en GUD??? Eller vad är det frågan om.

 • Dina

  Vet du? Tänker inte sitta här och kalla dig massa saker som jag egentligen vill Du ba en dum idiot som tror du vet allting vid 16 års ålder men egentligen vet du inget shit.
  Vi börjar såhär. Majoriten av muslimerna i världen vet att denna mans handling var extremt fel, och förbjudet. Och hur tror du vi vet det, Paulina? JO FÖR ATT DET STÅR DET I KORANEN. Denna man som tog självmord, gjorde något helt tvärtemot än vad Koranen säger. Hur kan han då kalla sig, religiös muslim? Jag ska göra det enklare för dig, han var ej muslim. Han kanske var född som muslim, men hans handingar är mer värda än ord. Han må ha kallat sig själv för muslim, men nej, hans handling har ingenting med Islam att göra. Rättare sagt, hans handling var helt emot än vad Islam säger. Så skippa skitsnacket nu Paulina, för terrorism och Islam är två helt olika saker.

  Kommer du ihåg t.ex prästen i Knutby? Han var PRÄÄÄST för Guds skull, och han gick och dödade en oskyldig människa. Då var det ingen snack om saken eller hur? Alltså är handling är mer värd än fucking ord eller hur? så han kanske kalla sig för präst, men hell no att han är det när han gör tvärtemot vad hans religion säger. SAMMA SAK gäller denna man som sprängde sig, han kallar dig muslim men gör exakt det som koranen säger är fel. Förstår du vad jag menar? Han kanske har uppfattat Islam fel, fan vet jag, men en sak är säkert – det han gjorde är fel inom Islam, och inom alla religioner. Så han kan därför inte kallas troende muslim. Och försök inte ens trycka ner muslimer på detta vis, förstår du vad jag säger Paulina? Äcklig du är som ens försöker… Människor jag dumma beslut varje dag. Folk kallar sig kristna men går ändå och dödar små oskyldiga flickor som Engla, dödar sin fru som Linda, eller bara t.ex denna s k Präst som dödade sin egna fru, samt var otrogen. Eller alla miljontals våldtäksmän, som dessutom är majoriten svenskar (som blivit busted alltså). Men, vi har aldrig dömt kristna till mördare, våldtagare. Vi har aldrig dragit alla kristna eller svenskar över en kam. ALDRIG! Som du & NI gör, dömmer alla muslimer bara sådär. VI VET JU FAN SJÄLVA ATT DET HAN GJORDE VAR SÅHÄÄÄÄÄR FEL, OCH HUR VET VI DET? JO, Koranen.

  Punkt slut.

 • Hilda

  Synd att du inte sprängdes då, så hade vi haft en mindre främlingsfientlig dum brud som tror att alla muslimer är självmordsbombare.

 • filip

  helt rätt, ut med invandrarna. kolla på dagens ungdom för helvete

 • Emma

  Jag tänker inte skriva en jättelång text för jag vill inte slösa energi på argument du inte kommer lyssna på. Dock har jag läst en del av kommentarerna och dina svar och vill rätta dig när du säger att folk inte kan läsa ordentligt osv; visst, i just det här inlägget skriver du bara att extremister inte borde få släppas in i Sverige (vilket jag förövrigt tycker vore bra) men tror du seriöst att de enda SD inte skulle släppa in är extremister?

  Jag tänker sluta läsa din blogg och uppmanar alla andra som tappat respekten för dig att följa mitt exempel.

  Tack och hej!

 • Sandra

  Svar: Du läste visst inte mitt inlägg, eller hur? Skrev jag ALLA muslimer eller skrev jag extremister…? Hm. Jösses.

  Det e ju PRECIS det du gör?
  Hela inlägget handlar ju om att du inte gillar invandrare och att det är deras fel. HELA INLÄGGET.
  Du behöver inte skriva ”Alla” för att det ska menas som det.?
  Så sluta skyll ifrån dig nu, du som nu alltid står för vad du säger 😉
  Du lever i ett nötskal, alltså, alla som verkligen skrivit en smart kommentar som hävdar att du har fel så kommer du och försvarar dig att du inte skrivit ”ALLA”
  PINSAMT. haha

  Du kan ju läsa dessies blogg och lära dig lite!

 • angelica

  Alla har verkligen rätt till sin åsikt.
  Men du som har en stor blogg och många av dina läsare är unga och även okunniga och tror på det första dom läser som dessutom kanske skrivs av någon dom ser upp till.. du i det här fallet. Var försiktig med vad du skriver om Muslimer.
  Det här inlägget väcker så mycket hat. Du får människor som ser upp till dig att väcka hat mot muslimer.. och det är jävligt många som läser din blogg.
  Hoppas du tänkte nogrant på konsekvenserna.

  Precis som du själv sagt att man inte ska prata om självsvält, om operationer etc etc.. eftersom man är en förebild.. du är en förebild. Detsamma gäller här.

  Du väcker bara hat, konflikter….. ”krig”…

 • Smuts

  HAHA smutsen som kommer leva på bidrag om ngt år när ingen läser din blogg..

  Du kan ju inte ens få jobb pga av att du saknar gymnasieutbildning + GRUNDSKOLEUTBILDNING HAHAHAHAHAHHA

  Svar: Så talar en som känner sig misslyckad och avundsjuk. Du ska se att du inte behöver bidra till att försörja mig. Det är lugnt.

 • linda

  Fast den dummaste kommentaren jag har sätt ang det här är på kissies brors blogg: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=38844&beid=1542504 Enjoy!

 • Addie

  Alltså. Blev en gång vittne till en bankrån av en buddhist som sa att han rånade banken i Buddhas namn. Så liksom. Fattar inte varför Sverigedemokraterna och co inte hackar på buddhister också? Han rånade liksom en bank, hade pistol och kniv och hotade med att skjuta personalen. Är inte det ett allvarligt brott kanske?
  Buddhister är fan dumma i huvudet, har alltid sagt att om vi inte ska ha muslimer här så ska vi fan inte ha buddhister här heller. Jävla bankrånare, de ska fan inte släppas in.

  Det stod en buddhist på tunnelbanan häromdagen och sa att han skulle bomba i Zinkensdamm. Det är ju det jag säger liksom. Buddhisterna är fan terrorister hela bunten, vi kan inte RISKERA att ha dem här. Fanatiker som vill bomba Sverige för att nå nirvana typ. Är rädd för dem. Blir helt misstänksam om någon har buddhahalsband på flygplatsen bara för att religionen är helt korrupt. Man tror att de är snälla, så BAM!

  Svar: Jo, och hans kumpan var Kalle Anka. Farliga saker det där.

 • Anonym

  SÅ JÄVLA RÄTT ALLTSÅ!!!!

 • Maria

  Jag hör vad du säger, jag ser din rädsla. Jag är själv rädd.
  Jag är inte bara rädd för sådana personer som han som sprängde sig själv i luften….. Utan jag är även rädd för sådana som dig. Sådana som är så himla rädda, och fördomsfulla för personer som lever en annan livsstil och har andra principer än de själva. När de inte riktigt kan förstå. Rädsla och fördomar skapar hat. Och vilka är den nya innegruppen att hata nu? Jo, muslimer. Och vad är jag? Jo jag är muslim.

  Ni som tar upp delar ur koranen och hadither för att verka pålästa och komma med ”klara” fakta – innan ni går in och läser sånt ska ni lära er historian bakom vissa delar ur koranen, och läran om hadither. Det är inte så lätt som att bara plocka ur ett stycke och ta det som det är – då missuppfattas det väldigt lätt! För hur kommer det sig annars att majoriteten av alla muslimer är emot detta som har hänt? men de står fullt bakom koranen? Isåfall hade väl alla sprängt sig själva i luften när de stog brevid er på busshållsplatsen? Inte givit ett leende och låtit dig passera före i busskön?

  Och till dig Paulina, jag tycker det är väldigt synd om dig att du är så pass trångsynt. Som sagt förstår jag din rädsla, jag känner mig också rädd för det som hänt, men även för de reaktioner som det börjat väcka. Och vilka konsekvenser det innebär för mig som muslim, som bär sjal och lång svart klädnad och sticker ut ur mängden.

  Har du tänkt efter vilka konsekvenser de förslag du tar upp för att lösa de här problemet kan innebära? Hur hade du tänkt pricka ut vilka som är de farliga islamisterna? O vilka som är bara vanliga muslimer osm inte gör en fluga förnär?

  Ska vi dubbelkolla alla muslimer bara, eller även de som uppger sig själva som ateister, eller kristna? För visst kan väl en galen extremist gömma sig bakom en sådan stämpel?

  Och de som är svenska medborgare, födda av hel svenska föräldrar. Som själva har konverterat till islam. Vad gör vi med dem?

  Alltid har det varit någon folkgrupp som pekats ut som det svarta fåret, läs din historia så kommer du få en rejäl tankeställare. Och vilka är de som pekats ut? Jo de som är på samhällets botten. Först – bönderna, arbetarklassen, finnarna, polackerna, ryssarna, kommunisterna, judarna, de svarta. Och nu muslimer. Så vilken slutsats kan dras utav detta?

  Jo att de som tillhör den lägsta samhällsklassen är mer benägna och tillhör den gruppen som riskerar hamna i psykisk instabilitet, kriminalitet m.m. Och varför? I rimlighetens namn kanske det har med den ekonomiska pressen att göra, sociala klyftorna, känslan av utanförskap? Så det har inte med ursprung eller tro att göra utan samhällsklyftorna. Så det är kanske det vi ska motarbeta och inte människorna?

  Ta några minuter o tänk på den saken hörrni…. (psst…. kom ihåg att de va en musse som skrev det! helt otroligt va?)
  låt oss arbeta mot det tillsammans… så kmr vi leva i en bättre värld.

 • hanna

  Det framkommer tydligt att du inte vet mycket om islam och den religionen. Vad koranen har för budskap. För enligt dig är islam en ond religion. Att säga att muslimer är dumma i huvudet, för det är i princip det du säger är riktigt korkat. Har du någonsin tänkt på oss vita människor? De vita människorna har det bäst i hela världen men är också de girigaste och elakaste människorna i världen. Historiskt sätt också. Det är fruktansvärt naivt att skriva håna och fördöma islam och muslimer. Det är människor som du som skapar förtryck och på så sätt också förhindrar ett öppet samhälle. Detta är precis vad självmordsbombaren vill, att folk som du säger saker som du säger. Naivt.

 • Erik

  Alltså ni sverigedemokrater har en så oerhört enkel och naiv bild av världen. När en vit man i Malmö skjuter invandrare så är han en ensam galning, när en irakisk muslim spränger sig själv i Stockholm är han en terrorist. Att man spränger sig själv har ingenting med religion att göra, lika lite som Columbinemördarna i USA hade med Marilyn Manson att göra (de påstod att de gjorde det p.g.a. hans texter). Det är en galnings agerande, sedan vilken anledning de påstår sig ha spelar mindre roll. De hade bara hittat andra anledningar.

 • Christina

  du har verkligen liten hjärna de märks tydligt.
  tycker så synd om dig.. o om hugo med. hur kan man sänka sig sj så lågt o va med dig shit asso.. att han går runt o säger, gör reklam att du e hans flickvän. en dum blåst okunnig osmart otrogen jäääääääääääääääävligt ful råtta! ni 2 e pinsamma.. han e en fucking pedofil o du ba gillar kuk. de räcker inte ens med hans du ville ha en till.. o en till.. o en till… hugo e ingen man hans kuk e lika stor som din o hans ärthjärna. sanning… hälsa han oxo.
  du har gjort många lackaa ur.. så watch your back hahahahhahahahah

 • Sabina

  När en så kallad terrorist bombar sig själv och andra oskyldiga folk och säger att han gör det i islams namn tyder bara på att han verkligen inte, låååångt ifrån, är en muslim oavsett om han tror sig och har trott sig vara det. Han är bara en utav många psykiskt störda äckel i världen som påstår sig vara muslim och bombar sig själv och andra i islams namn. Dum jävel faktiskt för Gud ser allt och han lär ju inte komma till något bra ställe nu va.

  Tänk dig för lite paulina. Jag är själv muslim och en muslim gör inte sådär. Hur mycket han än påstår sig vara det och vad han än säger innan han bombar upp sig själv så är han inte det FÖR ATT EN MUSLIM GÖR INTE NÅGOT SÅNT. Lilla DU som nu är så smart borde ju iallafall fatta det inte sant?

  White trash. Du ska komma och predika här och tro att du har all koll i världen och vet allt när du inte ens gått ut grundskolan? Du ska komma och predika här men när du väl ställs på plats med en kamera i anisiktet på dig så har du helt plötsligt ingenting och säga? Men snart skriver du väl ett inlägg och tar ”jag är bara 17 år gammal, jag är omogen och vet inte vad jag pratar om men det är okej för att…. jag är 17 år” som en ursäkt. Skip the bullshit och sluta yttra dig om sådana här saker så gör du oss alla en tjänst.

 • Anonym

  Notera en sak som jag tror vissa av er inte förstått: VI MUSLIMER ÄR SJÄLVA EMOT DET HAN GJORDE!
  VI TYCKER INGENSTANS ATT DET HAN GJORDE VAR RÄTT! snälla människor, fatta det! Det vore en stor skillnad ifall vi satt här och ba ”jaa, vi tycker ändå han hade rätt att göra så” NEJNEJ OCH ÅTERIGEN NEEEJ!! Tänk om min mamma hade stått där? Min familj? Min vän var 5 m från människan! De sjukt och jag hatar honom för det. Så cut the fucking bullshit. Vi är själva emot detta. Men ni drar alla muslimer över en kam!! Hans handling har ingenting med Islam att göraaaaaaaaaaa. FATTA DET! Han kanske tror det, han må vara psykiskt störd, men ´döm inte alla muslimer efter honom eller alla självmordsbombare!!

  Idioter hela bunten alltså.

 • DONA

  SNÄLLA HÅLL BARA KÄFTEN FYFAN VAD JAG HATAR DIG ASSÅ DU KAN INTE ETT SKIT O SÅ SKA DU SÄGA NÅGOT DITT FUCKING TARD GÅ O VA OTROGEN MOT HUGO DET ÄR DET DU ÄR BRA PÅ DU KAN INGET ANNAT!!!!!!!!!DU FUCKING SKÄMMER UT DIG SJÄLV MED DINA ÄCKLIGA ÅSIKTER OM MAN ENS KAN KALLA DET ÅSIKTER..SÅ JÄVLA FUL ÄR DU..DU HADE VARIT EXAKT LIKADAN OM DU INTE HADE HAFT DIN JÄVLA PAPPA SOM HAR EN MASSA MATBUTIKER DÄR MAJORITETEN ÄR BLATTAR SOM HANDLAR..OM DE INTE HADE FUNNITS HADE INTE DU VARIT DÄR DU ÄR NU SÅ HÅLL KÄFTEN INNAN NÅGON GER SIG PÅ DIG fYFANNNNNNNNNNNNNNNNNNN VA JAG STÖR MIG PÅ DIG!!!!!!!!!!!!!

 • johanna

  Vad bra att det finns någon som vågar säga vad dom tycker och inte bara lever i sin bubbla om att alla är så goda. Visst man ska inte dra alla över en kant det är svårt att inte göra. Och extrema islamister går efter islam, vad annars? så säg inte att det INTE handlar om religion för det gör det. Det är exakt därför han bombade sig själv på grund av hans religion som då är islam. Sverige är ett sjukt fritt land där alla får säga vad dom tycker, det finns muslimska skolor, man får gå med slöja, det finns moskeer så hur kan han tycka att sverige är emot muslimer? Han har smutskastat alla muslimer i Sverige, vilket är synd eftersom alla är inte som han. Och alla Svenskar som yttrar sig om att terrordåd kopplas till islam är ju tydligen rasister, är man rasist om man är emot en religion?

 • Sandra

  Alla som håller med e fjortisar
  HAHAHAHA stackars barn.

 • Anonym

  Din dumma jävla fitta. Är väl ingen idé att man skriver en hel bok om hur dum du är, många som klarat av det bra redan. Säger bara ser man dig så kan du ju räkna med minst ett knäckt näsben din jävla orre.

 • viktoria

  men fan, det är ju inte invandranas fel. Det måste du fatta själv. Det var en idiotisk killa som sprängde sig själv och var du i huvet, det har ingen jävla grej med att han var muslim. Läs på innan du gör uttalanden som det här, (du skriver till och med att du inte läst om det någonting). Och vadå sveriges fel? det vara fucking hans fel att han sprängde sig, inte vårt fel. Han var dum, och det värkar som om du också är det.

 • Megi

  Jag har kommenterat innan, dock är detta sista gången jag kommenterar här. Och sista gången jag klickar mig in hos Paow.
  Folk kommenterar om påstående som saknar grund, fakta, bevis. ”99% av alla självmordsbombare är muslimer”. Hm, källa tack? Om ni läser min kommentar ovan lär ni inte att detta är helt fel siffror. Jag har anget källor i min kommentar!

  Jag säger detta en sista gång: Islam = fred. En persons förbjudna handlande ska dra ner hela religionen? Det han gjorde är förbjudet inom islam.
  Att tvinga någon ha slöja och andra saker ni nämner är förbjudet. Att tvinga något någonting inom islam är förbjudet. Hur många gånger måste man säga så att ni förstår? Att döda sig själv är förbjudet, för att då inte tala om andra oskyldiga.

  Att en man nu gjorde det i Islams fel rättfärdigar det att ni drar alla muslimer i en kant – eller? Spelar ingen roll om han hävdar att han gjorde det i Islams namn – när vi har bevis om att det är förbjudet enligt vår religion.
  När ska vi sluta falla för propaganda? Först var det hatet mot mörkhyade som fick bli slavar, sen hatet mot Sovjet, vidare till hatet mot judarna och förintelsen – för att nu fokusera mot muslimer?
  Är det verkligen så att vi behöver någon att hata? Någon att se ner på? Någon ”vi” är bättre än?

  Vi är alla människor, olika men ändå lika. Vi är alla lika värda, vi ska alla ha lika möjligheter.

  Esselamualejkum = FRED vare mer ER. Kan det finnas någon finare hälsning?? 🙂

 • Anonym

  FUUUUCKKKINNNG HORA

 • ANNA

  FUUUUUUUUUCCKKKIINNNGGG HORA !!!
  VEM TROR DU ATT DU E , JÄVLA RASIST
  E DET MÄNNISKOR MAN SKA SLÄNGA UT I SVERIGE ÄR DET OTROGNA HOROR OCH EN AV DOM SKA VA DU!!!!

 • Helle

  shiit.. hatar alla rasister som tror att bara invandrare gör fel. Tycker inte om dom invandrarna som har specifika fördomar om ”svennar”. Alla är olika, finns svenskar som är idioter, finns muslimer som är idioter. Dom som tyvärr blivit idioter , dom har ngt fel i huvudet, har fan inget med vilket land man kommer från…

 • Bea

  Paow du är bäst!!! du är fan en av dem få som vågar säga va de tycker!!!! SÅ JÄVLA UNDERBART!!! skit i alla de där som ska vara dem goda svenska medborgarna.. allting lagom… vafan är lagom liksom :S finns inte ens i andra länder! Paulina har rätt, så jävla rätt!!

 • Carmela

  Är varken muslim eller invandrare men jag tycker det är så barnsligt att med det samma då det händer något där en muslim eller invandrare är inblandad (som t.ex. bombningen) så ska alla hacka på exakt ALLA muslimer! Bara för att EN muslim bombar sig själv så behöver väll inte alla göra det?
  – Nej, vet du vad jag tycker Paow? Säger inte detta till bara dig utan till alla som är emot muslimer (och andra invandrare): Om dom blir av med sitt hem, så är det väll självklart att dom söker nya hem? Skulle inte du också göra det om du blev vräkt från Sverige? Visst skulle du söka ett nytt hem? Och jag kan gissa att det inte alls är kul om alla börjar klaga på ditt ”folkslag”, bara för att t.ex. en svensk bombat sig själv? För jag tror inte att alla muslimer vill förstöra Sverige eller vill bomba sig själv..?!

 • Ellen

  Jag tror snarare att detta är en reaktion mot SD, bland annat. Muslimer fördömmer ju detta. Och det är inte många som är extremister. Finns ju förtusan nazister som är extremister. Vad ska vi göra åt dom då?

  Folk som blir såna är ju bara segregerade och känner sig utanför. Sen kommer det en grupp som gör att de känner sig som en del av någonting. Om gruppen är nazister eller muslimer spelar liksom ingen roll. Utgången är nästan densamma.

  Förlorar lite tron på världen av den här läsningen. Hejdå paow.

 • Henna

  Hmmm… Jag känner igen hela grejen.. JAAA! Just det förintelsen hette det! Jag vet vi hittar ett fel ser till att hitta samma fel i alla och ”utrotar” dem. Fan va folk är blinda ser ni inte att allt upprepar sig?!? Det är riktigt läskigt och sorligt att vi ser på muslimerna precis på samma sätt som vi såg på judarna.

 • johanna

  Håller med dig helt ut!
  tycker även att det är starkt utav dig att våga stå för vad du tycker i en sån stor blogg 🙂

 • Medina

  Jag skäms för att läsa det du skrev Paulina.

  Jag är muslim, och det är jag stolt över, jag döljer det inte.
  Vet du varför?
  Det är för att jag VET att detta är förbjudet inom islam och det stor i Koranen.

  Att Lars Vilks kan provocera är helt lugnt för nästan alla (okunniga) svenskar, för att problemet är inte lika stort då eftersom att en SVENSK gjorde det. Varför ska man måla bilder på personer som en hel folkgrupp/religion är emot det?
  Jo juste, enbart för att provocera. Sen när det händer något sådant så blir det kalabalik, varför? För att en invandrare gjorde det.

  Jag försvarar verkligen inte den där killen, för han är en idiot och som tur sprängde han bara sig själv och ingen annan.
  Egentligen känns det som att såna som du och SD och sådant folk enbart är emot MUSLIMSKA INVANDRARE, om inte jag har helt fel är din pojkvän Chilenare eller något åt det hållet? Men det kanske är lugnt att vara Chilensk invandrare eftersom han inte är muslim?

  Jag vet att det oftast är muslimer som gör något sådant(dom som är extrema)
  och det är idiotiskt, det vet alla. Och samtidigt förstår jag varför dom blir som dom blir. Vet du vad soldater i Irak, Afganistan och dom länderna gör där nere?
  Dom våldtar små barn, dom våldtar kvinnor, dom dödar civilt folk dom gör allt dom inte ska göra. Men bara för att dom inte är muslimer är det ingen som bryr sig om att det händer sånt i dom länderna, när dom kommer tillbaka kallas dom hjältar. Men om muslimer skulle ta sina trupper till ett land skulle hela världen göra ALLT för att stoppa det, enbart för att det är muslimer. Men som tur är inte riktiga troende muslimer djur som folk som har samma åsikt som du.

 • Josefin

  Denna kommentar såg jag på anaginas blogg, förklarar väl allt???

  NI ÄCKLIGA SVENNAR SOM KOMMENTERAR NI KAN DRA ÅT HELVETET! NI E SÅ SMUTSIGA GRISAR ÄCKLIGA SVENNE JÄVLAR, JAG KOMMER FRÅN KOSOVO OCH ÄR ALBAN OCH VI KOMMER SNART TA ÖVER SVERIGE!!! ÄCKLIGA RASIST GRISAR!! ALBANIEN OCH KOSOVO SKA TA ÖVER SVERIGE!!!!!

 • natiie

  seriöst, skaffa ett liv, det är lika gärna som om jag säger ” Det är svenskarnas fel att de mesta invandrare inte har så hög lön, för ni tar alla våra jobb ” hur skulle du känna dig om vi sa så? huh? jävla sharmota.

 • 13

  Även om man godtar ditt argument så blir det svår att hejda islamistiska terrorister från att komma till Sverige, de blir ju inte terrorister förrän de faktiskt begår ett terrorbrott. Det är inte så att man säger i Migrationsverket att man är en fundamentalistisk terrorist inte. Så ditt argument när du försvarar dig själv om att dina åsikter endast gäller terrorister fallerar. Är det inte muslimerna, är det moderaterna, är det inte moderaterna är det vänsterradikala. Ett Sverige år svenskarna? Då borde Grekland vara enda landet med demokrati, USA med pengar och Sverige? Ja, här kan vi sitta med kullagret och dynamit.

  Du är liten fortfarande, vissa växer aldrig upp. Men vänta lite tills du bakats in i livet lite så ska du se att det inte finns något land som heter Idiotistan, utan det är en folksjukdom som existerar i alla folkslag, i alla länder. Jag är emot religion i överhuvudtaget, kristna kanske inte begår självmord och tar med sig folk in i döden. Men kristna har dödat och dödar i kristendomens namn också. Det finns alltid flera sidor utav ett mynt. Ta av dig skygglapparna och njut av Thailand nu, din utländska pojkvän, din spaghetti och dina kläder som barn tillverkar i muslimska länder i uppdrag av bl a svenska företag.

 • Cie

  Jag fattar att du har din egen åsikt men som muslim gör det ont att läsa det du skrev. Alla ska inte dömmas för vad en person har gjort. Och tror du att sverige skulle vara bra om det BARA fanns svenskar? vi är också en del av samhället , vi jobbar,lär oss, betalar skatt o.s.v så hur fan kan du vara så jävla kall och säga något sådant.

  P.S jag gillade din blogg i början men nu när jag vet att du är en rasist så tänker jag inte göra det mer.
  Tack & hej

 • Anonym

  HAHAHAHAHA ALLA NI SOM LÄSER DETTA, HOPPAS NI DÖÖÖR AV GARV! 😀 TYCKER VERKLIGEN SYND OM DI PAULINA, DU E SÅ FUL OCH OLÄRD. DU HAR INTE ENS GÅTT I SKOLAN DET ÄR JU SJÄLVKLART ATT DU INTE KAN ETT SKIT OM ALLTING. HAHA SYND OM DIG.. HÄLSA PÅ DIN SUGIGASTE FRAMTID LILLA FULING. HATAR VERKLIGEN SÅDANA SOM ÄR SOM DIG 😀 FEEL THE WORDS ÄCKEL. BLIR ÄCKLAD.

 • Missy

  Helt rätt!
  Det är inte alla muslimer det gäller, men en viss grupp av dom. Att många uttalar sig på fel sätt om att ( det är pga. muslimerna) är lika mycket fel som att det här självmordsbombaren sa att alla svenskar ska få fan för det VILKS gjorde, där gjorde han samma sak.
  Det pratas ju om att det kommer att smälla igen på julafton i Stockholm då dom skulle ha någon jul fest, fortsätter det såhär lär Sd’s röster höjas rejält!
  Äckliga sossar..

 • bell

  Jag håller inte med dig för fem jävla öre men jag respekterar dina åsikter iaf och jag tycker att du också borde stå upp för dina åsikter istället för att försöka ”knäcka” de kommentarer du har svarat på, det är så respekten jag har för dig försvinner och jag tror att många tänker likadant. Diskutera med dina läsare istället för att få dem att framstå som ett gäng idioter. Det är förövrigt vi som gör att du får betala skatt så ta hand om oss!

  Har alltid diggat dig men nu sjunker du förbannat mycket. Uttala dig inte om något du inte har kunskap om för det får dig att se ut som en jubel idiot, har jag inte rätt? ta en titt på dina kommentarer. Majoriteten av dina kommentarer är ju trots allt så kallade hatkommentarer, du är en jubel idiot. Och skippa att besvara denna fråga för jag får väl svaret tungt argument eller liknande. Men men man kan ju inte förvänta sig så mycket av en 17 årig (?) tjej, been there done that (och med det menar jag inte att jag skrivit rasistiska inlägg så hela Sveriges befolkning kan se det utan att man alltid tyckte att man var tuffare än alla och skulle knäcka dom eftersom att man själv inte kom med något bättre) dock tycker jag att du som är en offentlig person ska tänka en extra gång.

 • sandra

  Okej så det är inte mer troligt att det är tack vare att ett parti som ses som ett främlingsfientligt parti ( av större delen av Sverige ) kom in i riksdagen?
  Det är ju inte tack vare moderaterna som det sker ”terrordåd”. och för den delen kanske du borde ta dig en titt på folkpartiets invandringspolitik om du nu är så påläst borde du ju veta att Folkpartiet som är på den blåa sidan har en ganska stark invandringspolitik och ja folk som har röstat på moderaterna har ju också då röstat in deras invandringspolitik i riksdagen.
  Så om jag vore du så skulle jag läsa på lite om politik innan jag öppna min mun.
  Du får ju bara dig själv att låta dum och det kanske inte är så roligt när du är en offentlig person?

 • nike

  det där är inte rätt, alla får ha en egen åsikt men jag håller inte med. den som gör något sånt här beror inte på att han/hon är muslim eller invandrare! vad hade du sagt om det var en svensk som skulle gjort det här? då hade du inte kunnat säga ”ut med alla svenskar de gör fel för oss i sverige” förstår du hur fel det skulle låta. när någon gör något fel så så hittar vi människor något att skylla på medans det är fel på själva individen! Om det hade varit en svensk som hade gjort detta så hade vi människor hittat något annat att skylla på, kanske att det var en man? att det var en man i medelåldern? kanske namnet? ta ett exempel som Fritzl, om någon heter Fritzl är man genast dömd till våldäktsman! så det är fel på INDIVIDEN inte på vad den har för sorts religon, osv. det tycker jag iallafall.

 • Jelena

  Jävla idiot. Bara för att han som sprängde sig själv råkade vara muslim, ska man skicka tillbaka alla muslimer då eller? Skäm inte ut själv med dina idiotiska åsikter..

 • bella

  Ditt jävla sär!
  ISLAM! står för FRID/FRED! Hade du gått i skola eller varit allmänbildad hade du vetat vad ordet islam betyder. Du får ENDAST TTA TILL VÅLD OM DU FÅR FÖRSTA SLAGET!!!! OCH DET STÅR I DEN SVENSKA LAGBOKEN MED! Det är TUSENTALS svenskar som våldtar och som torterar sina barn…. Är din mamma en sådan kanske? NEJ FÖR ALLA ÄR INTE LIKADANA! De som kallar sig muslimer och begår SJÄLVMORD överhuvudtaget hamnar i HELVETET. DET ÄR STRIKT FÖRBJUDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Riktiga muslimer pissar på självmordsbombare, riktiga muslimer står för rättvisa ditt SÄR! oohh du är så äcklig din otrogna jävel… Inte undra på att du har så många falska omkring dig, för du är den falskaste av dom alla! Jag förstår inte hur såna som du tänker!

  HAr du någonsin läst det du skriver? asså stå för något någon gång? Jag tror fan du är utvecklingsstörd på riktigt, du borde få någon sorts diagnos ärligt talat.

  En sak till… ”jihad = det heliga kriget” och med det enas det inre kriget inom dig själv, alltså när du frestas att göra något dumt exempelvis vara otrogen så försöker du låta bli… DET ÄR JIHAD! och HAHA faaaaaail på dig!

  Tycker du ska be om ursäkt till muslimerna… Det du skriver är rasistiskt och det går ut över alla och lilla gumman lär dig att aldrig någonsin dra alla över en och samma kam. Det lärde svenskarna mig 😉

 • Frida

  1 SKAFFA DIG UTBILDING SEN KAN LÅTSAS ATT VET ALLT OM POLITIKER!!!!!!
  2 JÄVLA RASIST
  3 DIN KILLE ÄR OXÅ INVANDRARE!!!!!
  4 FULA FJORTIS
  5 OTROGNA BITCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • H*RA

  JÄVLA ÄCKLIGA NAZIST JÄVEL, SKAFFA DIG ETT BRA LIV OCH FÖRSTÅ VAD SOM MENAS MED MUSLIMER OCH ISLAM INNAN DU ÖPPNAR DIN ÄCKLIGA KÄFT! SKABB PÅ DIG FYFAN …

  Svar: Nazist??? Undrar vem som är skabb egentligen.

 • Rebecka

  ALLA terrorister är muslimer men alla muslimer är inte terrorister.

  Sen tycker jag det är sjukt att någon är så himla otacksam och spränger sig själv och försöker få med sig så många som möjligt. uppmanar att döda svenskar och framför allt vilks typ; hej o välkomen till Sverige där det finns yttrandefrihet. Han har målat teckningar, ja det är hans rätt här i Sverige! Jag kan förstå att det drar höger vindar i hela europa. vi erbjuder o ställer upp och så händer sån här skit oss…. detta är tacken vi får när vi hjälper er till ett fint demokratiskt land

 • Jessica

  Du är så otroligt korkad. Gör oss alla en nytta och gå tillbaka till skolbänken.
  Du förnedrar vårt land!!! Du borde bli utskickad…

  / från en svensk.

 • Anonym

  Du är så jävla äcklig.

 • Hanna

  Du har så jävla rätt!

 • sandra

  Ditt svar till en kommentar:
  ”Svar: Host, host, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv.

  Aldrig.”

  Har du läst bibeln? Har du hört talas om korståg där kristna mördade människor för att de vägrade tro på deras Gud?

  Svar: Du hänvisar till något som ägde rum för 800 år sedan och jag tvivlar på att du hittar självmordsbombare i bibeln…

 • bella

  Och det var någon som skrev något om att man försvarar en sådan handling och det är det ingen som gör. Han som våldtog en 70åring plus 37693 st till i Örebro var svensk. Oj men GUd, hans handling var ju så jävla bra! Hellre död än våldtagen

 • A

  Gillde dig tills du skrev det här. Bomben har absolut INGENTING med muslimer att göra, muslimer får inte döda eller skada. Och islam är den mest kärleksfulla religion. Det finns idioter i alla religioner men såfort han gjorde de här eller tänkte göra det här var han inte muslim längre. För de går emot Alla deras regler. Snälla sluta skriv om något du inte vet om..

 • Sebastian

  Helt rätt Paulina! Du har ett starkt stöd bakom dig från en stor del av befolkningen! De som skriver alla elaka kommentarer här har sagt upp sin rätt att kalla sig för svenskar.

 • Maria

  Stanna där du är d:-D

 • Anneli

  hållkäften paow jäva blondin gå släng dig i nån vägg varför drar du alla över samma kamm

 • R Ericsson

  ISLAM står för kvinnoförtryck, dårskap och fördumning. Sverige har ingen nytta av muslimer och dom kommer bara att ställa till besvär.
  Tack Paow för att du är så modig och skriver det som är sant.

 • sanshezz

  Paow lyssna inte på dom. statistiskt har du rätt, dom har inget att komma med förutom tomma argument och personangrepp.

  Fler och fler slutar tro på det som står i Aftonbladet och i dom andra stora svenska medierna som gör allt för att skydda och dölja sanningen.

 • sanna

  Europols terrorstatistik över terrordåd i Europa mellan 2006-2009.

  Total number: 1770
  Islamic: 6 (0.34%)
  …Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist: 1596 (90.17%)
  Left Wing: 106 (5.99%)
  Other/Not Specified: 62 (3.50%)

 • Jenny

  BRA PAULINA!! håller med dig

 • Detta är sjukt...

  Är så less på dina politiska inlägg.
  Du skriver helt osammanhängande och inläggen saknar röd tråd totalt.
  Du kan ingenting om varken politik, religion eller samhällsfrågor.
  Ditt favoritprogram är ”kungarna av Tylösand” och det säger en del om hur du stimulerar din outvecklade lilla hjärna.
  Det finns extremister inom ALLA religioner och 99.99% av alla muslimer fördömer denna typ av terror, precis som kristna föredömmer extrema sekter som skadar sina medlemar i jesus namn.
  Snälla Paulina, fortsätt skriva om löshår, otrohet och thairesor, det är det enda du är rutinerad på.

 • Angelica

  Det är inte muslimerna som är problemet, problemet är ju dem människorna som är så störda att dem gör sånt.
  Men ja, jag tycker att regeringen borde ta tag i den här frågan nu, nu handlar det om säkerheten för Sverige och då kan dem inte vara rädda för att bli kallad för rasister, för det är ett knep många använder, det handlar inte om att man är rasist, det handlar om att man håller sitt land säkert.

 • Annie

  Alltså, ni som kommenterar att hon är sjuk i huvudet… Hon har FAN rätt. Men det är det svenska samhällets fel att det blev så, eller? Har jag fel? Vi tar in för mycket/många. Palla sitta och skriva 700 kommentarer, hon får fan säga/tycka vad hon vill!

 • En Svensk

  BRA PAOW!!! 🙂 SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR ATT DENNA KOMMENTAR MÅSTE DU TA ÅT DIG AV DENNA. DU VET VERKLIGEN HUR VERKLIGHETEN SER UT. LYSSNA INTE PÅ ALLA SOM VÄNDER KAPPAN EFTER VINDEN OCH SÄGER ”SD ÄR RASISTER, PUNKT SLUT” .
  DET ÄR SÅ HIMLA BRA ATT DU SÄGER DET DU TYCKER!
  DU SÄGER DET ALLA TÄNKER. DU ÄR SÅ HIMLA BRA!

  TA INTE ÅT DIG AV ALLA DUMMA KOMMENTARER…. FÖRSTÅR INTE ATT DET FINNS SÅÅÅÅ MÅNGA SOM INTE KAN TÄNKA RÄTT LÄNGRE I DETTA FINA LAND.
  DU ÄR INTE HELLER FUL SOM ALLA SÄGER, DU ÄR JÄTTESÖT!
  //KRAMKRAM

 • Linnéa

  du är ju helt dum i huvudet. Lär dig något om politik från början.
  Du sjönk just i mångas ögon.

 • Bullen

  Asså jag har alltid respekterat dig och stått på din sida trots sveket mot Hugo från din soda och kissies attacker mot dig men detta är fan för mkt.
  Förstår inte hur hugo kan vara ihop med någon så dum i huvudet som du, du har verkligen förutfattade meningar om muslimer.
  Såg ett tidigare inlägg om att du inte tror att kristna har kört kamikazee….visst det kanske dom inte har men vad har dom INTE gjort i kristendomens namn?
  Dom har ju fan mördat och torterat i kristendomens namn.
  Lär dig lite historia innan du uttalar dig.
  Nu tänker jag aldrig mer läsa din blogg och hoppar över på Dessie som trots sin låga ålder har mer hjärnceller än vad du har

 • Chili

  Tycker det är sjukt intressant att de med vettiga inlägg, de som använder dina argument emot dig, blir totalignorerade från din sida.
  De som uttrycker sig tafatt eller ouppfostrat emot dig, DE tar du dig tid till att besvara. Vågar du inte debattera ORDENTLIGT med någon som faktiskt kan backa upp sina svar?

  And oh, jag kan satsa allt jag har på att det inte är ”Paow” som sitter och svarar, för Paow skulle inte ens med en ordbok uppslagen framför sig kunna stava rätt, bygga upp en mening på det sättet, eller sätta ut kommatecken på rätt ställen. Så den som svarar, den som ska slå hål på de argumenten som går emot Paows, svara någon som kan föra sig som en vuxen. I dare you.

 • TK

  HJÄRNTVÄTTADE KOMMUNISTER HJÄRNTVÄTTAR FOLKET VI SKA TVINGAS ACCEPTERA KRIMINELLA INVANDRARE SOM RÅNAR, MISSHANDLAR, VÅLDTAR OCH MÖRDAR SVENSKAR!

  HJÄRNTVÄTTADE KOMMUNISTER ANGRIPER ”RASISTER”

  VEM ÄR RASIST HÄR? DET ÄR JU MUSLIMEN SOM UPPMANAR ANDRA MUSLIMER ATT DÖDA SVENSKA KVINNOR OCH BARN

  FEGA ÄCKLIGA HJÄRNTVÄTTADE KOMMUNISTER! HAR NI INGEN SKAM I KROPPEN NÄR SVENSKAR DÖDAS?

 • åsikt

  paow du har helt rätt! visst det är inte allas muslimers fel men om man ser på världen så är det bara typ musilmer som krigar.. och nu för att en danskfrån sverige avbildade muhammed ska dom bomba sverige, han var inte enns musilm den här dansken och varför ska han respektera muslimerna när dom inte respketerar oss?:) plus vi försöker hjälpa dom där nere i afghanistan skickar dit massa svenska soldataer för att skydda dom från tallibanerna men dom är inte enns tacksamma. nu gör dom terrodåd i sverige och det var bara en tidsfråga tills detta skulle hända.. jag klandrar inte alla muslimer verkligen inte.. men det är ofta dom som ställer till med problem..

 • R

  Bra Paow. Har läst alla dina inlägg om invandring, SD och så vidare. Det märks att du börjar förstå allt mer nu.

  Sverige är fortfarande världens mest socialistiska land trots att ”högern” styr. Det är ingen större skillnad på Socialdemokraterna och Moderaterna i dagens Sverige. Den viktigaste frågan tycks vara huruvida man ska behålla RUT-avdraget eller ej.

  Ignorera alla analfabeter som förpestar din blogg med hatiska inlägg nu när du skrev det här. Det är uppenbart att de inte är läskunniga. Jag har inte sett en enda av dem argumentera mot något av det du skrev. Alla har bara spytt ut galla över dig och saker du inte ens skrev i ditt inlägg.

  Folk klagar utöver allt detta om hur outbildad du är, att du inte ens går i skolan. För att kunna bilda sig en egen åsikt tror jag att det är bäst att inte gå i skolan. Dagens skola har blivit en enda stor indoktrineringsmaskin, som motarbetar kritiskt tänkande. Eleverna matas med propaganda om hur mångkultur inte alls leder till motsättningar, hur invandrarna byggde Sverige medan svenskarna endast är odugliga, och andra myter.

  Vi ser bara på kommentarerna här där man slänger ur sig uppenbart inlärda och därtill påhittade begrepp utan egentligen mening som rasist, hets mot folkgrupp, främlingsfientlig, mänskliga rättigheter med flera. Inget av dessa ord har någon egentlig innebörd. Tänk efter om åsikten är vettig istället för att avfärda den bara för att någon kallar den rasistisk. Det har ingen betydelse. Det finns inget rätt och fel. Vi bildar våra åsikter utifrån vad vi själva tycker är rätt. Låt inte någon påverka dig med dessa epitet på dina åsikter.

  Jag kan sammanfatta inlägget för er icke-läskunniga:
  Det Paow uttryckte i det här inlägget var att varken vänstern eller ”högern” gör något åt att det kommer extremister till vårt land. Hon skrev inte att alla muslimer som kommer till Sverige var extremister. Hon kritiserade det faktum att en andel av de som kommer hit de facto är det, samt våra handlingsförlamade politiker.

  Svar: Undrar vad dom som inte förstår har för problem? Dom VILL inte förstå för dom VET att jag har rätt i det jag skriver.

 • TK

  JO DET ÄR MUSLIMERS PROBLEM LIKA MYCKET SOM DET ÄR KRISTNAS PROBLEM MED PEDOFILPRÄSTER!!

 • ssss

  jag tycker synd om dig paow. du har ett hjärta av sten och du är full av hat. ingen bryr sig om dig, och du är en billig slampa.
  ASSÅ TILL ALLA SOM TAR ÅT SIG: HON ÄR AVUNDSJUK PÅ ALLT O ALLA. DET ÄR SYND OM HENNE. SÅ VA INTE DUMMA, OK? HAHA, asså jag ÄLSKAR Nemo som utnyttjade dig för sex. Jävla billiga sak omggggggggggggggg.
  pussss

 • Ja ni.

  Tycker folk borde kunna skilja på islamister och muslimer som många som kommenterat inte gjort.

 • Bella

  HAHA Paulina sök hjälp! Asså helt seriöst, är det något fel med dig? Jag vet inte vad jag ska säga. Jag gillade din blogg, det gjorde jag verkligen. Du bara skriver utan att tänka, du är så oallmänbildad.

 • Denise van der Roux - fotograf

  Varför skriver alla ”INGET MED ISLAM ATT GÖRA” – när han i mailet pratade om jihad och uppmanade svenska muslimer att utföra jihad? Jihad = heligt krig, som kort innebär att man ska döda alla som inte är muslimer.

  Och han var inte alls SVENSK, har föddes i Irak. Få era fakta rätt innan ni klankar ner på Paulina. Sammanfattning finns här, sluta läs Aftonbladet och liknande som bara publicerar fjanterier. -> http://politisktinkorrekt.info

 • sandra

  Du vet att man kan ljuga i tidningar va? T.ex. en vetenskaplig artikel måste vara publicerad i en tidning som använder peer review för att kunna godtagas inom forskarsamhället. Så när du säger att källhänvisningar säger bla och bla så är detta ju inte något godtagbart argument ifall det kommer från t.ex. någons hemsida, wikipedia eller någon vanlig tidning. Så innan du ens försöker dig på att argumentera så borde du kolla upp var du får kolla upp dina argument för att de ska kunna vara godtagbara argument.
  bara så du vet.

  Svar: Jo, för ALLA andra än dom du läser hittar förstås på allt, vi är väl förda bakom ljuset?

 • TK

  TILL ER SOM GNÄLLER RASIST

  HUNDRATALS SVENSKAR KUNDE DÖDATS PGA EN RASISTISK INVANDRARE

  NI HJÄRNTVÄTTADE KOMMUNISTER BORDE SKÄMMAS MED ERT SVENSKHAT

  NI ÄR SÅ HJÄRNTVÄTTADE OCH VILL BYTA UT ALLT SVENSKT MED ERT SVENSKHAT

  TVI PÅ ER KOMMUNISTER! TVI PÅ ER! JAG SPOTTAR PÅ ER!

 • dennis

  fick du lite läsare nu elr du kanske borde ta upp de här ist gris fis —> Konstnären Lars Vilks har utsatts för en rad allvarliga islamiska hot och har ett pris på sitt huvud. Vilks ritade en skämtteckning där profeten Muhammads huvud hade satts på en hund, en så kallad rondellhund. På grund av detta utfärdade al-Qaida flera dödshot mot Vilks, och utfäste en belöning på 100 000 USD till ”den som dödar denne otrogne brottsling”. Hot riktades även mot Sverige

  Från och med nu uppmanar vi till att döda tecknaren Lars [Vilks] som utförde dessa avskyvärda handlingar mot vår profet Muhamed. Vi utlyser en belöning på 100 000 dollar till den som dödar denne otrogne brottsling. Belöningen är 150 000 dollar för den som dödar honom genom att skilja hans huvud från hans kropp. Vi utlyser också en belöning på 50 000 dollar till den som dödar chefredaktören för tidningen. de är då sverige borde ha vaknat och inte visat upp den därf bombar dom er jag tror inte att de är över än!!! tack vare jävla villks :S

 • K

  Åh vad trött jag blir på folk och besviken! Jag brukar aldrig säga sånt här, men många av er är ju helt jävla pantade i huvudet! Många av de här kommentarerna och Paows inlägg osar okunskap och rädsla.
  Visst, dra alla muslimer över en och samma kam bara! Men glöm då inte att nästan lika många muslimer är som ”kristna” svenskar – sekulariserade!
  Tänkte först dra mer paralleller och rätta er alla jubelidioter här, men jag orkar faktiskt inte lägga någon energi på er, för ni hade varit för pantade för att förstå ändå…
  Säger bara: väx upp era svennebanan fjortisar och läs mer i skolan! /Religion och historiavetare med kandidatexamen.

 • cilly

  Lustigt att du bara svarar på folks dumma kommentarer men de som faktiskt har en poäng utesluter du. Undra varför…

 • TK

  VITHYAD MAN SKJUTER INVANDRARE

  NI KOMMUNISTER ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIGA

  DET ÄR INGA SOM HELST PROBLEM FÖR ER ÄCKLIGA KOMMUNISTER ATT ANGRIPA SVENSKAR

  MEN SÅ FORT MAN ANGRIPER INVANDRARE DÅ ÄR NI RASISTER DÄR

  ÄCKLAD BLIR JAG ÄCKLAD AV ERT SVENSKHAT!

 • Amanda

  Du har så jävla rätt! Haha vad många som tar åt sig.

 • dennis

  ni som läser hennes blogg är riktigt körda hon skrev de här för att få fler läsare och retas precis som villks sluta läs paows blogg då bryr sig ingen om henne!!!

  ni som läser hennes blogg är riktigt körda hon skrev de här för att få fler läsare och retas precis som villks sluta läs paows blogg då bryr sig ingen om henne!!!

  ni som läser hennes blogg är riktigt körda hon skrev de här för att få fler läsare och retas precis som villks sluta läs paows blogg då bryr sig ingen om henne!!!

  ni som läser hennes blogg är riktigt körda hon skrev de här för att få fler läsare och retas precis som villks sluta läs paows blogg då bryr sig ingen om henne!!!

 • anonym

  det heter muslim, inte islamister. Ska du göra en seriös text så lär dig vad det heter.

 • Rickard

  MENA-invandring leder bara till skit, när ska folk förstå?

 • TK

  HALLÅ KOMMUNISTER, HAR NI GÅTT SOSSARNAS FLUMSKOLA ELLER?

  EN MUSLIM

  2 MUSLIMER

  FLERA MUSLIMER

  ALLA MUSLIMER

  NI BLIR SÅ JÄVLA KÅTA NÄR MAN SÄGER MUSLIMER OCH TROR MAN MENAR ALLA MUSLIMER

  JÄVLA ÄCKLIGA KOMMUNISTER! STICK OCH BRINN!

 • Anonym

  Det är inte rätt att döma en massa människor efter en person (eller kanske en grupp?!?!). Som du gör mot muslimer.

  Fast såklart beror detta på invandringen… Denna mans tanke var helt galen, fruktansvärd, jag mår dåligt av att tänka på vad han egentligen hade för plan.

 • johanna

  Jag förstår inte ens vad vi som röstade vänster (eller blått för den delen) har med det här att göra. Jag röstade vänster för att jag vill ha ett rättvist Sverige – där man inte blir stämplad för ålder, kön, sexualitet eller bakgrund.
  Anledningen till att jag inte gav min röst till SD är för att jag tycker alla människor är värda lika mycket – även om dom är kända, urfattiga eller ja, till och med självmordsbombare. Jag försvarar inte det han gjorde – absolut inte. Han fick sin chans här i Sverige och han sabbade den – totalt. Men tycker du att vi ska stoppa invandringen för det? Alla dom hundratals familjer som kommer hit för att undvika att bli dödade i deras egna land?

  Seriöst nu Paulina, tycker du att vi ska neka utländska familjer att komma hit för att det finns en så jävla minimal risk att dom ska bomba sig själva i julrushen på en av Stockholms gator?
  För du kan inte säga annat än att i de senaste inläggen om politik framgår det tydligt att du är sverigedemokrat. Och jag hoppas bara att du skriver som du gör för att få uppmärksamhet. Annars är något fel.

 • Mirjana

  Det är inte så att denne man hade tråkigt en dag och bestämde sig för att gå ut och spränga sig själv i luften.
  Han gjorde gjorde det för att han ville döda svenskar eftersom en svensk konstnär vid namn Lars Vilks har målat den islamiska profeten Mohammed som en rondellhund. Det var jävligt rasistikt av honom och det är klart att han då har upprört många muslimer.
  Denna muslim ansåg säkert att svenskar kunde lika gärna dö för att de alla är rasister, han drog alla svenskar över en kant precis så som du och många andra svenskar gör om muslimer.

  En man kan inte förnedra en hel världs religion utan att få kosekvenser dessutom när en tidning väljer att publicera bilden. Han förnedrar inte bara profeten, utan alla troende.

  Det gör det inte rätt till att försöka spränga andra människor i luften men nu vet du iallafall varför han gjorde det vilket du borde ha tagit reda på från allra första början innan du ens började skriva någonting.

  Svar: I Sverige, och i hela västvärlden, har vi yttrandefrihet och vill man publicera en bild på Muhammed som en rondellhund eller vad som så FÅR man det. Det kan aldrig vara anledning till att döda andra människor, inte ens tillgripa våld. Om man tycker det är man färdig för inlåsning. Det är skrämmande att du tycker dig förstå denna idiot till terrorist.

 • KaptenHäst

  Bra Paulina!
  Att säga sanningen är bland det värsta man kan göra i Sverige idag, det visar ju inte minst de många arga inläggen du fått.
  Du är väldigt modig då du vågar skriva som du gör, du är också väldigt vacker och väldigt smart. Vissa kommer att hata dig för det och de kommer skrika högt och låtsas att alla tycker som dem, men sanningen är den att de flesta kommer att älska dig för det.

 • Malin

  Jag förstår inte riktigt hur du tänker? Du skyller på de som röstade på ett parti som inte är invandringsfientliga samtidigt som du säger att du endast syftar till att extremisterna ska ”utestängas”. Menar du då att vi ska stänga vår invandring för att det finns risk att några av dessa utvecklar ett extremistiskt beteende eller? Sedan säger du att ” Nu var svensken i Åkeshov psykiskt sjuk, inte terrorist. I mina ögon är det ganska stor skillnad”, på vilka grunder kan du utesluta att självmordsbombaren inte led av en psykisk sjukdom?

 • Stina

  du är verkligen en av de dummaste människorna jag läst om!

  1. när du lilla gumman blir 18 och få rösta på ditt älskade SD kommer du märka att det inte kommer ändra ett skit! du verkar inte ens påläst om det du står för så sjukt mkt! SD vill inte slänga ut invandrare bara inte släppa in mer. och vilket innebär att sånt här kan fortsätta. han i stockholm var svenska medborgare. JÄVLA STUPID AS du är!!

  2. det är precis som att jag skulle säga alla föredetta fjortisar som nu färgat håret mörkt och har stor panna är dumma i huvudet bara för att du är det!

 • frida

  FAN VAD DU ÄR BRA PAOW!

  Håller med dig till 1000! Så jävla rätt har du, och alla som skriver att du har fel tar åt sig, eller vägrar inse sanningen, sverige kommer gå under!

  BORT MED MUSLIMERNA!

 • Elin

  Många brott, våldtäkter etc. görs av invandrare (människor med utländsk bakgrund), hur kan folk (både invandrare och andra svenskar) bli så jävla förvånade över att vi reagerar som vi gör? Med tanke på hur liten procent av Sveriges befolkning som är just ”invandrare” jämfört med svenskar, är det väl märkligt att dom procentuellt står för det flesta brotten? Klart man som svensk får en tråkig bild av invandrare. Det är självklart helt tekniskt omöjligt att lära känna ”alla” även om de flesta långt ifrån är dumma, men jag tycker det är sjukt att det inte förekommer mer förståelse för våran sida. Det är ju vårt land det handlar om till att börja med och jag tycker också det känns förjävla tråkigt att Sverige är i en nedgående spiral. Jag säger inte att BARA invandrare gör brott. Det gör svenskar också. Men att förbjuda svenskar att bo i Sverige är som inget alternativ (även om jag skulle vilja det – jag hatar alla störda människor oavsett). Högre straff för dessa i form av fängelse. Vi har inte möjlighet, ekonomisk,t att sätta alla i fängelse så det ända alternativet jag tycker känns realistiskt är att minska på invandringen och skicka hem de som inte sköter sig och därmed ge någon annan en chans! Känns absolut mest rättvist. Den som inte tycker det är väl troligtvis kriminell själv.. De som sköter sig ska självklart få stanna, då det inte finns någon anledning att inte ha dom här.

 • maria gonzales

  ahmygod va du e dum. läs dessies blogg hon har en fett bra förklaring dumbom!

 • Anonym

  HALLÅ! URSÄKTA MIG!
  Ni invandrare dömer också ALLA svenskar efter några stycken! Tror ni att alla svenskar är rasister? Det är väldigt få kan jag säga till er, ni tror för fan att alla som röstar på SD är rasister. -.-

  Jag har inget alls emot invandrare, faktum med att en av mina närmaste vänner är invandrare från Sydamerika. Och jag har vänner invandrade från Irak och Iran. Och jag skulle aldrig yttra mig elakt till dem, det är mina vänner.
  Men jag blir så arg och ledsen över elaka kommentarer. Endel svenskar här skriver sjukt elaka och fula saker till invandrare. Men ni invandrare är inge vidare trevligare ni heller. Ni alla är lika hemska mot varandra.

  Men en svensk skulle inte kunna göra ett terror brott i Sverige, se. Där har ni problemet. För det var inte en svensk.

 • Bettan

  Fan vad du är dum, trodde du lagt ner sånt där. Fattar inte du att du är en förebild för småtjejer? Och HALLÅ!!??? Vad tycker din kille om dina åsikter. Kanske han också ska flytta ”hem”. Idiot. TA ANSVAR!

 • Amandaa

  Jag håller med dig!! det här landet är inte säkert längre.

 • mw

  dags att börja gå i skolan igen tjejen…

 • Anonym

  jag är lika eller mer ledsen för det som hände. jag är invandrare och muslim och blev ännu mer ledsen när jag läste din status………
  hoppas att du förstår att muslimer är inte farliga…..

  VI ÄR MÄNNISKOR

 • Amandaa

  Jag håller helt med dig paow! det här landet är ju åt helvete.

 • Lars Danielsson

  Allt låter en välplanerat assassination. Man som skulle mörda folk(!?), hittar en plats som inte finns en enda svensk-jude däriområdet.
  – Andra löjliga scenariet att amn mördade samtidigt använde internet att skicjka mail till vissa rätat adresser.
  – Tredje lögnen att polisen som chattade med mannen undvek att vidta åtgärder innan man ”suddades bort”.
  – Ändå är han martyr eftersom han engagerade i Jihad enligt sina anhöriga och jag tror på mannens anhöriga.
  – Det utspelades dagen efter den s.k. Human Rights day och alla finifna judar samlades däriområdet i Konserthuset att Nobel-korrumpera varandra; menas att man som syftade att skada sionistiska imperialismen skulle välja måltavlan lite försiktigt åtminstone ”blow upp the Jewish figures totally” genom att explodera Nobelfästet istället för sig själv. Helt dumt att begå självmord medan utfärda Jihad. Abolut är han Jihadist martyr men det är inte han som bestämde över den ”assassination”-modellen.
  – Innehållet av mail är inget konstigt att alla muslimer enas. Det låter också att formaterades av judiska orkester-chefer så att göra måltavla alla muslimer. Svenska folket utnyttjas liksom hetsade hundar mot muslimer och denna taktiken använts av en enda terrororganisation: Mo$$ad.

 • Anna

  HAHAHAHAHAHAHA ”släpa in en massa islamister”, dessutom, vem uttalar sig när man inte ens har läst om det, utan tror att ”det räcker med att läsa terrordåd”. Vilken tjej =/.

 • mickaela

  desvärre vill jag säga att det är muslimerna som är felet. Allai dom där länderna har något GENETISKT FEL. Dom skriker och har sig som vi svenskar ej gör,dom harinte samma kärlek som vi har. Så är det bara. ANNAT FOLK ,JUST ACCEPT THAT!

 • Sanii

  Hej Paow, Jag har ALLTID gillat din blogg och hur jordnära du varit men jag tycker inte du ser hur lika vi alla är. Vi är alla människor, Kristen, Jude, Muslim eller buddist. Samma grej, alla tror på nåt men att du tycker ”kristna” människor är ”snällare” är bara konstgt. Killen som sprängde sig var förmodligen psykist störd elllr nåt sånt. Men har du inte hört om Hagamannen eller lasermannen… Jag tror nog att dom var lika mycket psykist störda som den här mannen… Jag tycker du drar förhastade slutsatser….

 • Anonym

  är det nån som är en dum idiot här så är det verkligen du.. få in vett i huvudet hur fan kan du dra alla muslimer över en kam? skojar du med mig?
  lavettar inte din kille dig när du skriver så? skäms du inte över dig själv? vi fattar att du är en rasist men skriv inte ner de här när du vet att du kommer få halva sveriges befolkning och mer emot dig. Du är så jävla pinsam att de inte är sant, var fan i aftonbladet eller någon sida står det att det är en muslim som bombade sig själv? fan synd att du inte blev bombad själv.. spyr på sånna som dig din smuts alltså. Till och med dessie hade bättre argument än dig du är otrolig.. gå sök hjälp till din panna istället och dina äckliga tänder innan du kommer mot muslimer ditt svin.. nej du är du kristen? gå skaffa en tro och börja tro på något. sluta neka innerst inne vet du att islam är den rätta religionen. Fyfan alltså.. hellre än slöja och tro på gud än ett svin som sätter ut bilder där hon har sex med sin kille eller på sitt kön alltså människor äcklas från dig. Om du ändå ska vara smart och mogen, eller iallafall försöka. Så försök sätt ut lämpliga bilder för du skämmer ut dig själv, du kommer aldrig få barn. din kille tänder på att du är en slampa han kastar dig som ingenting. och de roliga och sjuka är att du var otrogen mot honom och man märker att du är stolt över de. sluta vara så öppen.. de vackrare finare och vara en privat tjej, en som alla vill ha. inte alla pumpar dumpar äcklas av. du hade blivit så mycket vackrare om du kunde vara mer privat av dig

 • Alexis

  Det märks allt mer och mer att du inte går i skolan Paulina.

  Vad menar du med ”man kan inte släppa in massa islamister”?
  Man kan inte avgöra om en person är islamist eller inte, om inte fråga såklart(men så funkar inte invandringspolitiken).
  Du förstår, det är en skillnad på att vara islamist och muslim(googla vettja!).

  Du får sedan inte glömma hur många muslimer det finns i Sverige(400.000 stycken), och hur många det var som sprängde sig själva(1 stycken).
  Ännu ett tecken på att du inte har gått i skolan, nu kör vi lite Matte A.

  0,00025% muslimer spränger sig själva, nu ska resterande 99,99975% muslimer få skulden.
  (Varför är SD-anhängare så OTROLIGT dåliga på Matte A? Hm..)

  Jag förstår ärligt talat inte hur du tänker Paulina, för det finns ingen logik bakom dina slutsatser.

  Ooooch ännu ett tecken på din okunnighet.
  Jag läste ett av dina ”svar på tal”, det vill säga detta:

  ”Host, host, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv.

  Aldrig.”

  Lilla lilla lilla Paulina, suck suck suck.
  ETA är en MYCKET välkänd terroristorganisation från norra Spanien och södra Frankrike, med andra ord..KRISTNA. ETA är Europas farligaste terroristorganisation och dom använder sig av bland annat, bombdåd. ETA har tagit livet av 800 människor, och vår lilla självmordsbombare…inga förutom sig själv.
  Än en gång, VART ÄR LOGIKEN?
  Nu vet jag inte hur många buddistiska självmordsbombare det finns, men det vet faktiskt inte du heller Paulina.

  Paulina, SD är fanatiker, man botar inte fanatiker med ANDRA fanatiker.

  Och nej, jag ångrar inte min röst i valet. Varför skulle jag vilja ha vårat kapitalistiska samhälle styrt av SD, då deras matte kunskaper inte ens sträcker sig till Matte A. Pfft..

 • Anna

  Förresten. ”Svar: Host, host, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv.

  Aldrig.” VÄDLIGT många gånger kolla upp fakta 🙂

  Svar: Bullshit. Ge EN ENDA länk till en buddistisk självmordsbombare är du snäll.

 • Alex

  öh, ok… våga inte klaga på att du ”måste betala skatt” och vart dessa pengar går förrän du har ett riktigt jobb.

 • laila

  du är för blåst paow..så ful också!!!

 • Stig Palm

  OJ OJ OJ!
  Nu har jag läst mig till flickan som har bloggen här är 16 år? Ser äldre ut på foto (menas inte som negativt). Men att som någon här insändare använda hennes hennes låga ålder som förklaring till att inget begripa är fel. En ung oskadad hjärna som ser världen på sitt sätt, vad då för fel med detta?

  Wolfgang Amadeus Mozart skrev musik från 7 års ålder vilket betyder att åldern inte säger att hjärnan inte är utvecklad. Det som kommer senare är erfarenhet och, kanske, omdöme, försiktighet lika med vara politiskt korrekt?

  Det är Paulina och hennes generation som ska ta hand om detta ”elände” som hennes äldre generationer har dragit hit i någon slags naiv tro att de ska rädda världen?

  Varför skulle en Muslim ändra sig bara för att ha flyttat hit? Vi ändrar inte våra åsikter om vi flyttar till deras värld men, TVINGAS att följa deras regler, annars brutala straff. Där är skillnaden.

 • Peter

  I manifestationen i Göteborg och Stockholm ikväll måndag, samlades ca 50 personer. Hälften var nog företrädare från olika föreningar.
  50 personer gott folk, som protesterade mot självmordsbombaren …
  Var är alla muslimer som tar avstånd? Var är dom? Men när SD kom in i Riksdagen, då vips samlades tusentals på bara några timmar. Det säger nog en hel del.
  Media styr debatten, och med en PK-media och mjuktalande islamiska företrädare som bagatelliserar händelsen med bomberna och istället riktar kraften mot SD – då är det så jvla patetiskt!

 • Sanii

  Du Paow, Att döda någon eller Våldta någon är väl samma sak som att bomba. Lasermannen våldtog kvinnor/Hagamannen dödade människor och den här mannen bombade sig själv… Lyckligt vis så sprängdes bara en bomb… det kunde ha blivit värre men jag säger bara…. Jag har aldrig sett dig göra ett inlägg om Hagamannen eller Lasermannen… Whatever, Det är DIN blogg, DU bestämmer…!!!

 • En Svensk

  ” Sanii skriver:
  2010-12-13 kl 19:47
  Du Paow, Att döda någon eller Våldta någon är väl samma sak som att bomba. Lasermannen våldtog kvinnor/Hagamannen dödade människor och den här mannen bombade sig själv… Lyckligt vis så sprängdes bara en bomb… det kunde ha blivit värre men jag säger bara…. Jag har aldrig sett dig göra ett inlägg om Hagamannen eller Lasermannen… Whatever, Det är DIN blogg, DU bestämmer…!!! ”

  svar: Vadå är det OK att vara självmordsbombare???????? LÄGG NER!!!

 • H

  Att du beskyller svensken från åkeshov mordet att han va psykiskt sjuk. Du vet väl att ca 90% av alla terrorister är psykopater? De är också psykiskt ostabila. Jag ser nästan ingen skillnad. Tycker också att det är lite roligt o se dig svara dem som kommer också med lite halvdana dumma kommentarer som du och provocerar dom, men inte dem som kommer med riktig fakta. Varför kan inte jag svara på, det vet väl du bäst själv. Jag antar att du inte orkar väl o kolla upp bakgrunden till det som skett och inbillar dig själv utav det du ser hur vissa är och har så dumma starka fördomar. Jävligt dumt inlägg måste jag säga. Så patetiskt bara.

  ”SD kanske har rätt, man kanske inte ska släppa in en massa islamister? Eller vad vet jag, det är ju trots allt svenska folkets fel. Suck, nu ska mina skattepengar gå till en massa forskning som ändå bara är propaganda. Har inte läst någonting om det, men det räcker väl med att läsa terrordåd?”

  Hur kan du beskylla hela svenska folket för det dom har röstat på? En snorig liten skit som du har säkert samma dumma åsikter som har röstat likadant som du skulle göra om du kunde göra det, är det den personens fel också till att reinfeldt blev statsminister? Asså tänk på vad du säger. Efter halva inlägget märker man hur jävla dum i huvet du är. Jag orkar inte kritisera alla dina snoriga åsikter du har skrivit om i ditt inlägg för den kan göras lååååång. Du ser väl själv, över 300 kommentarer har du fått. Där mer än hälften av dessa som har kommenterat har kritiserat dig. Ta åt dig för fan.

 • Lisa

  Tycker att du är fruktansvärt modig som bara svarar på de kommentarer som inte har något vettigt motargument till dina barnsliga åsikter…

  Vad man kan utröna av det du själv skriver så menar du på att alla muslimer är extremister och bör bannlysas från Sverige.
  Det bästa du kan göra är faktiskt att börja läsa tidningar, böcker, kolla nyheterna. Gå om hela grundskolan så att du kanske åtminstone lär dig något..? Det är en så liten del av alla muslimer i världen som faktiskt blir terrorister, och det har INGET med islam att göra!
  Idiotin med extremistisk terrorism har kommit till bara de senare decennierna och är ingenting som koranen ens tillåter. Det är de sjuka extremisternas egen galna tolkning av religionen!

  Och den där Denise van der Roux borde läsa på själv innan hon uppmanar resten av Sverige att göra det… Ett heligt krig innebär inte att döda allt som inte har med islam att göra. Det handlar om att upprätthålla rättvisa och se till att t.e.x ingen grupptyp trycks ner av en annan

 • Odalmannen

  Du har så rätt i allting som du säger om massinvandringen och att vi i Sverige faktiskt tar emot för många islamister. Sverige skulle bli mycket bättre om alla röstade på SD i stället. Låt inte de politiskt korrekta förrädarpolitikerna och knäppgökarna få knäcka dig. Tro helt och hållet på vad du själv anser, jag tycker att du är fantastisk och har rätt i allt. Jag gillar din blogg jättemycket. Du är en tuff tjej. Kör så det ryker, Paow!

 • Petter

  Du har rätt. Svenskarna har blivit hjärntvättade av en massa sunkig liberalhumanistisk smörja år efter år… Idag är de så fega och veka att de inte kan göra ett skit varken åt arabiska terrorbombningar eller gruppvåldtäkter eller vad det nu än må vara.

  Hade de svenska männen haft stake nog att göra det moraliskt rätta så hade Sverige sett väldigt annorlunda ut.

  Istället är det en hög lipsillar som skriker sig hesa över att de ”inte är rasister” så fort en diskussion uppstår.

  Stå på dig!

 • 91a tjej

  Du har många bakom dig Paow, du har helt rätt i detta och vi är många som vet det.

 • TK

  SJÄLVMORDSBOMBAREN VAR METER I FRÅN DROTTNINGATAN

  OM HUNDRATALS SVENSKAR HADE DÖTT I LÖRDAGS

  VAD SKULLE NI KOMMUNISTER SKYLLA PÅ DÅ? VAD????

 • ade

  du vet inte ett skit, börja betala skatt istället din äckliga hor HIV- unge!
  så jävla korkad och ful e du….kul att du e ful mohahahahah

 • TK

  NI KOMMUNISTER

  NI ANGRIPER ”LASERMAN”

  MEN NÄR INVANDRARE DÖDAR SVENSKAR

  DÅ FLIPPAR NI UR OCH FÖRSVARAR INVANDRAREN, VARFÖ DET?

  HAR NI SÅNT HAT MOT SVENSKAR???

 • Emma

  Jag kan hålla med en del vad du skrev och förresten det är tydligen första gången du svarade på folks kommenterar, vart fick du den styrkan ifrån ?

 • Nicole

  Det här var ju det dummaste du skrivit på länge. Tråkigt, trodde du hade mognat och blivit något smartare. Hoppas innerligt att du skaffar dig mer kunskap någon dag och inser hur förvrängd din bild är. Pinsamt Paulina. Riktigt pinsamt. Ännu pinsammare att det faktiskt finns andra idioter som säger GO PAULINA. Vet knappt om jag ska skratta eller gråta.

 • louisa

  Jag håller med dig.. till en viss del. Reinfeldt tar inte tag i dom allvarliga problemen. Han borde tänka mer på att ge unga jobb och sen det här med självmordsbomben såklart… Sverige borde inte ta in vem som helst i landet utan vara säkra på vilka dom är och hålla ett öga på alla dom släpper in.

 • Anonym

  Läs lite i historia böcker så kan du se vad kristna, judar, muslimer…människor gjort mot varandra…men betyder det att alla kristna, judar, muslimer etc är ingenting…att alla är dåliga människor. såsom de finns dåliga svenskar så finns det bra…såsom det finns dåliga kristna så finns det bra…samma sak med muslimer…det finns bra människor överallt…spelar ingen roll vad man har för religion..sen finns det människor som han som är psykiska sjuk. Men dömer man ut alla muslimer då? Du måste tänka lite paulina innan du uttrycker dig på detta vis. Ska alla döma ut dig för att du var otrogen? Nej…det är inte rätt…O det du har skrivit är inte rätt…

  ps. Bush var kristen…religiös sådan enligt honom—> hans syfte var enligt honom att bli historiens största krigs president….ska vi döma alla kristna efter hans handling?
  Tänk på saken…
  från en stolt muslim…inte terrorist ( titta på my name is khan, I´m not a terrorist!!Kanske du förstår vad alla bra muslimer känner)

 • TK

  NANCY, ELIN, BEATRICE OCH INGER BLEV ALLA MÖRDADE AV INVANDRARE I ÅR!

  6000 ANMÄLDA VÅLDTÄKTER, MAJORITETEN INVANDRARE

  NÄR ÄR DET INVANDRARENS FEL? NÄR!!!??

 • M

  Jihad betyder heligt krig, och vet ni vad heligt krig betyder i Islam? t.ex på ramadan när man fastar och sitter/går i ett ställe där folk äter eller en tjej som har sjal/slöja (inte niqab) och liksom bor i ett land där ingen har det är Jihad fattar ni dem här två exempeln (?) är heligt krig.

  Palla med folk eller andra som kallar sig muslimer och tror att Jihad betyder att döda folk blabla

 • emilia

  vet du hur ful du e ens eller ?