Jag lägger upp bilderna jag får. Och det är inte speciellt många "kurviga" tjejer som skickat in bilder på sina kroppar..

Vad blir ni så arga för? Jag har lagt upp dom bilderna jag fått på min mejl. Alla är fina på sitt eget sätt. Tänk att nästan alla (i alla fall många) fattar inte hur fina deras kroppar är. Varför inte ge dom deras egoboost dom behöver. Så att dom fattar hur snygga dom är? Men ändå så skriver ni att dom är för smala för att kunna krossa idealen? Eh, okej… Hur bra tror ni att tjejerna på bilderna mår då?

Och det där med  att jag härmar Egoina? Njaa, lite kanske, men jag har ungefär 50,000 fler läsare än hon så jag sprider hennes budskap vidare. Och hon bad tjejer skicka in bilder på sina lår. Alla vågar skicka in bilder på sin lår. Det är ingen big deal. Men ändå, men vågar alla skicka in på kroppen? Jag tror faktiskt inte det. Och dom som gjort det är så sjuuuukt starka! Jag beundrar er tjejer!

Och en till sak med Egoina, hon är lite småmullig för att hon käkar skitmat sju dagar i veckan. Det är alltid glass, hamburgare och McDonalds. Så är det bra att hon uppmanar tjejer till att äta exakt vad dom vill när dom vill? Ja, då blir man rund (inte alltid)… Är det så jäkla smart egentligen? Hon hånar ju typ alla som käkar nyttigt i sin blogg. Tjejer som kämpar för att bli mer nöjda med sina kroppar, medan hon ber tjejer som mår dåligt över sina kroppar att äta mer. Jaja, dubbelmoral kanske, men jag tycker att det är MINST lika fel. Hon uppmanar ju typ folk till en tidig död. Inom 10 år så kommer Egoina typ väga 100 kg och må skitdåligt och kanske till och med få en massa sjukdommar. Och det där var min åsikt. Så skriv inte att jag är dum i huvuet för att jag tycker så.

Jag gillar inte min egen kropp speciellt mycket. Helt ärligt. Jag har skitmycket komplex jag också. T.ex. att mitt ena bröst är lite större än det andra, att jag inte har fin rumpa + celluliter. Jag tycker att jag har rätt stora armar.. Men nu är det så här jag ser ut, vad mer kan jag göra åt saken? Ni skriver att ni tycker att jag har skitfin kropp, men titta er sjävla i spegeln. Ni ser nästan likadana ut allihopa. Jag vet att jag inte är jättesmal längre, men jag försöker att lära mig att tycka om min kropp. Precis som alla andra. Och det är ett jävla projekt att lära sig det, speciellt när man är så ung som jag (ni) är.

Jag föröker att hjälpa alla tjejer. Och ska jag vara helt ärlig igen, så tycker jag inte att några kroppar är speciellt fula. Vissa är byggda mer slanka, vissa är kurvigare. Man vill alltid att allt ska ligga på rätt plats, brösten ska helst inte hänga, rumpan ska vara fast, men tyvärr så är det inte många som har idelkroppen tyvärr. Men det finns ingen idealkropp, alla vill alltid ändra på något. Och det ENDA jag vill ändra på min kropp, så är det röven. Jag ska lägga in inplantat efter sommaren har jag bestämt. Men det är vad JAG vill, inte för någon annans skull. Utanför min egen.

Och om ni vill titta på bilder på alla olika kroppar så kan jag rekommendera en blogg,.

http://kroppsbild.wordpress.com/

(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Elvira juni 4, 2011 at 7:08 e m

  Heeej Paow:)
  Jag träffade dig och hugo nyss på resturangen ni verkade jätte snälla:) Puss på er:) <3

  Reply
 2. Sandra juni 4, 2011 at 7:14 e m

  DU är så hjärndöd så det inte är sant. Jag som trodde Nemo grej hade stoppat i lite vett i din kropp? Tydligen inte. Och snälla, ska du härma Egoina bör du tacka för hennes härliga idé istället för att sitta och klaga på hur hon ser ut. DU är så jävla dubbelmoralisk så det inte är sant, först uppmanar du alla till att skicka in foton – sen ska man inte äta för mycket för då blir man fet. Någon vecka tidigare skriver du att man ska strunta i ideal och äta vad man vill för då mår man bra.

  Alltså… Hjälp? Du behöver HJÄLP!! NEMO? DR PHIL? OPRAH? Hjälp denna tjejen. Hugo? Var är du? Sluta utnyttja henne och hjälp henne istället!

  Reply
 3. Sofie juni 4, 2011 at 7:15 e m

  Dubbelmoralens hjälte är du. Bara lägg ner din blogg, så mår hela världen bättre. En fjortis mindre! 😀 Och tacka Egoina istället för att tracka.

  Reply
 4. Johanna juni 4, 2011 at 7:21 e m

  Grejen är att när du skriver om tjejers kroppar och att vi ska krossa idealen känns det så oseriöst, jag tror inte många tar dig på allvar, det gör iaf inte jag. Detta pga att du i tidigare inlägg retat folk/andra bloggare för att vara för feta, fula etc (ex. kissie) och nu från ingenstans ska du krossa idealen när du själv medverkat till att skapa denna hets att vara smal????!!

  Reply
 5. Nadine juni 4, 2011 at 7:23 e m

  Jag tycker att det är grymt, det du gör! Du gör så de tjejer/kvinnor som skickar in sina bilder får någon sorts perspektiv då de ser de andra som skickat in sina bilder också! Du har en snygg figur, enligt mig. Men det är klart att man hittar komplex här och där när man bor i sin kropp och är med sig själv dygnet runt, året om, livet ut.

  Jag har väldigt få komplex och är väldigt nöjd med mig själv. Hittar jag något som jag tycker är dåligt, försöker jag tänka: Det kunde varit värre! Så nöj dig med den du är istället för att må dåligt för hur du ser ut!

  En annan sak som jag alltid tänker på och som hjälper mig ibland är då Tyra Banks alltid säger på TopModel: Var inte perfekt, för perfekt är tråkigt! 😉

  Reply
 6. Elvira juni 4, 2011 at 7:28 e m

  Du kan inte säga att du sprider Egoinas budskap vidare om du inte har någon aning om vad hon försöker åstadkomma.
  Det är inte så att hon hänvisar till en ohälsosammare livsstil när hon lägger upp lårbilderna, utan hon vill bara visa att HUR MAN ÄN SER UT ska kunna må bra och vara nöjd med sig själv. Man ska inte behöva gå runt och oroa sig över vad andra människor tycker och tänker, det är vad man själv tycker som betyder någonting eftersom det är ens egen kropp.
  Jag tror inte att hon med avsikt hånar människor som äter nyttigt och tränar hela tiden heller.

  Men jag säger inte att du är dum i huvudet och jag förstår också vad du håller på med. Men du har ingen rätt att sitta skriva att hon kommer att väga si och så många kilo och kommer dö i förtid, hur kul är det för henne? För då har du tappat det du ville visa med kroppsbilderna. Du vill att dessa tjejer ska må bättre över sina kroppar, men andra kan du trycka ner hur som helst.

  Reply
 7. Anonym juni 4, 2011 at 7:31 e m

  Men är du helt dum i huvudet?! Du ÄLSKAR din egna kropp och visar bara bilder som är i närheten av din kropp och Egoina, alltså hon är ingen som helst bloggare och själv ful som stryk..Tillbaka till dig, det handlar om att ALLA SKA FÅ SAMMA CHANS ATT VISA SIN KROPP OCH HISTORIA!! Har du svårt att fatta?? Och det är precis som du säger att inga kurviga tjejer skickat in bilder, den enda rätta anledningen är att du inte har krossat några ideal utan du har snarare bara förstärkt dem och det är bara dumt att inbilla sig något annat..SKÄRDNING PAULINA!

  Reply
 8. Amanda juni 4, 2011 at 7:32 e m

  Go Paulina! Jag är en tjej på 24 år som är lite halvt missnöjd med min kropp, men till och med jag som är så pass mycket äldre än dig och merparten av dina läsare, har blivit hjälpt av initiativet du har tagit. Idag tog jag på mig ett par korta shorts och ett tight linne och sket i den lilla valken på magen och de små groparna i benen. Tack vare de peppande bilderna som du och massa starka tjejer har bidragit med. Strunta i alla moraltanter som ger dig pikar, det bästa är att helt ignorera dem, för den enda anledningen de har att klaga är för att de vill försöka trycka ner dig och få dig att må lika dåligt som de själva mår. Och ni tjejer som klagar och har er, tänk på att vi ska hålla ihop i stället. Visst alla gör misstag ibland, måste man då lägga energi och kraft på att påpeka de misstagen, eller kan man låta dem slinka förbi istället? Peppa varandra och må bra istället. För som man bäddar får man ligga!!

  En kram till dig Paulina!

  Reply
 9. Nina juni 4, 2011 at 7:33 e m

  Bara en sak, jag tycker det var mycket bra skrivet av dig, men angående det med egoina, hon hetsar inte folk att äta skitmat i sin blogg, det är hennes val och det är aå hon vill leva sitt liv, och nej det behöver inte betyda att hon kommer väga 100 kilo om tio år, för hon har levt sitt osunda liv hela livet (jag har läst hennes blogg hur länge som helst) och det enda hon vill krossa är idiotgrejen med att man måste vara som alla andra. Vissas livsstil är att äta suuuuuuuuuuuuuperduper nyttigt hela sitt liv och inte unna sig en enda chokladbit för att det är döonyttigt och träna som ett freak, andra vräker i sig. Man ska självklart ha en normal balans, och egoina äter ju normalt mat och sen unnar hon sig det hon vill, det ÄR normalt. Typ som blondinbella gör (minus träningen då kanske) men det är mycket bättre att vara som hon, än att vara som kissie som hamnade på sjukan för att hon bantat ihjäl sig liksom.

  Angående rumpgrejen du ska göra, även om jag inte vill tro det om dig, så säger jag bara: du är heltklart påverkad av ”hur man ska se ut” om du gör det, du är bara 18 år ju. Jag har skitsmå bröst, och klart jag vill ha större ibland när jag t.ex tittar på dina härliga (haha) boobs i bikini, men inte så att jag skulle gå till överdrift och lägga mig under kniven för att ”man ska se ut så”. Förstår du? Puss på dig, jag gillar din blogg mest av alla, tro mig!

  Reply
 10. my juni 4, 2011 at 7:36 e m

  seriöst, Anonym?

  Reply
 11. karimaroo juni 4, 2011 at 7:39 e m

  Paow snälla, måste du va som alla andra jag hatar? Ska du verkligen lägga in inplantat i röven? Seriöst, jag blir så besviken på dig paow! Grupptryck eller? Jag som har alltid gillat dig för din ärlighet och skönhet( tom dina tänder är sjukt fina!) Du var alltid annorlunda OCH real. Jag hoppas verkligen att du ändrar dig och inte gör det, vem fan bryr sig om ens röv? Jo, bara DU. INGEN NORMAL JÄVEL kollar på ens röv. Gör som du vill, men du blir inte desamma för mig.

  Reply
 12. Alma juni 4, 2011 at 7:42 e m

  Paulina du har skit fin kropp!! Du har fina armar och är fortfarande smal, bara att du har former!! Höfter stjärt osv.(inte sånna former som tjocka människor säger är snygga) Jag är den som ofta hittar fel på mångas kroppar(he he he, ja inte as snäll kanske men ändå) och din kropp är det fan inte fel på. Du har fina propotioner o allt!!! Kände att du behövde en snäll comment nu när alla klagar på att du lägger ut bilder på smala människor. Bara för man är smal måste man inte ha snygg kropp, men kan ha heeeeelt fel proptionee. Så dem e modiga som skickar in med

  Reply
 13. Stefanie juni 4, 2011 at 7:47 e m

  SHIT! va dåligt skrivet! Du sjönk precis sjukt lågt i mina ögon. Du är verkligen trångsynt! Tänk på vissa tjejer som kanske har problem med att äta vad dom vill? Dom som på verkas av Kissie och DIG tillexempel, och känner att dom måste vara size 0! Tänk hur många Egoina har hjälpt!
  Varför tror du inte några större tjejer vågar skicka in bild till dig? Jo för att dom antagligen inte känner att du verkligen menar det du säger om att krossa idealen. Vem vill skicka in en bild till dig när du precis skrivit att egoina är ”mullig”? tänk att det faktiskt finns folk som är större en egoina, vad tänker du om dom då? Fetto eller? Och sen fattar väl vilket nötskal som helst att egoina inte äter skräpmat sju dagar i veckan..
  Du menar säkert bara väl men det blir lite fel lixom.
  Jag tycker att alla tjejer du har lagt upp på bloggen har varit jätte fina!!
  Men det finns tjejer som nu med all säkerhet kommer må dåligt över att dom åt på mcdonalds idag när du skriver att man blir rund av det, du har ju inte skrivit ”ÄTER DU PÅ MC ENGÅNG SÅ BLIR DU FET” men vissa läser de som det.

  /Steffi 13 år, som sitter och tänker på hur högt vissa bloggares IQ kan ligga på.

  Reply
 14. anonymtjej juni 4, 2011 at 7:48 e m

  Helt rätt Paow!
  Jag håller med till till 100%, grejjen är den att alla (negativa kommenterarna) inte tänker innan de klickar på skicka kommentar. Skitbra att du tar upp detta paowiii

  Reply
 15. Lex juni 4, 2011 at 7:49 e m

  Seriöst Paulina, är Egoina mullig?? Hon om någon har väl en NORMALSTOR kropp! Välkommen till verkligheten lillstumpan!

  Reply
 16. Helena juni 4, 2011 at 7:57 e m

  Okej, så om man väger som mig. 125kg så ska jag inte va nöjd med mig själv menar du?? Jag tränar 5 dagar i veckan och ja jag kommer kanske kunna gå ner lite till. Men ändå är jag nöjd. Men enligt dig får man inte vara de. Tack för att du trykt ner mig denna kväll! För i din värld måste man va smal. Tycker du borde försöka tänka på att om man ska uppmuntra folk på sina bloggar. Så borde du nog fundera på skola och jobb efter att din blogg tid är över… Inte uppmana unga tjejer att man kan leva på sin pappa och en blogg som kommer att va värdelös inom några år. Kanske borde fundera på va du ska göra efter detta småbarsliv och berätta för dina unga läsare vad du ska göra sen. Fast din pappa räddar dig nog och sätter dig i kassan på sin affär.

  Reply
 17. Petra juni 4, 2011 at 7:57 e m

  Jag tycker du gör helt rätt som gör det här med kropparna. Jag tycker att det är en bra sak att göra även fast kanske inte så många mulliga vågar eller vill skicka in bilder på sig själva. Man ser iaf vad du vill ha ut, att alla ser olika ut. Alla har inte samma kroppar och det är nästan ingen som ser ut som personerna i tidningarna. jag tycker du gör de här bra och jag tycker du ska fortsätta och jag tycker även egoina ska fortsätta som hon gör, hon visar ju även att de är okej att leva som man vill!
  Kramar

  Reply
 18. Linda juni 4, 2011 at 8:04 e m

  Herregud vad du sjönk i mina ögon nu. Klanka ner på Egoina på det viset, hon mullig? Hon är för fan normal!

  Reply
 19. Frida juni 4, 2011 at 8:06 e m

  Jag tycker att det här har varit jättebra!! Jag tycker att jag är för smal och får höra kommentarer jämt och ständigt som om jag inte har några känslor. Men nu har jag sett att jag är inte ensam, det är fler som inte kan gå upp i vikt! Jag skulle bli JÄTTEglad om du kunde ta upp det ”omvända” problemet. Ex. varför är det okej att gå fram till en smal person och säga Guuuud vad smal du är! Men INTE okej att gå fram till en överviktig och säga Guuud vad tjock du är! Jag har också känslor och jag har inte valt att vara såhär smal! Tack Paow! 🙂

  Reply
 20. Anonym juni 4, 2011 at 8:08 e m

  jag håller faktiskt med dig. man ska inte uppmuntra folk till att äta hur mycket skit som helst för det är ÄNNU sämre än att vara nyttig! man ska inte iheller vara extrem som tex. kissie att uppmuntra andra till att banta. om man då redan är nöjd med sin kropp så börjar man fundera på det och blir missnöjdare och missnöjdare. detta du försöker göra är helt rätt med att fokl ska skicka in bilder! sen kan inte du styra hur kropparna ser ut & det är inte iheller det som är det viktiga i din tanke. det viktigaste är att du tänker att alla ska vara nöjd med sig kropp & att det är de som är budskapet. om folk bara fattat lite bättre 🙂
  skit fullständigt i alla negativa kommentarer & kör ditt eget. du är bäst!

  Reply
 21. jennie juni 4, 2011 at 8:10 e m

  Hej igen, Paulina 🙂 Det är en bra sak du försöker göra. Jag, som nästan ALLA andra tjejer, har komplex över min kropp. Jag hade kunnat dö för din kropp. Det tror jag många andra tjejer också kunnat. Men när jag läser Egoinas blogg, känner jag på något sätt att det är okej att inte vara perfekt, att inte vara helt 100% nöjd, men ändå äta mat som man tycker om. Egoina har själv ganska nyligen att hennes matvanor blir överdrivna i bloggen, för att man ska förstå att inte alla tjejer behöver äta som Kissie, vilket är extremt mycket mer ohälsosamt!

  Reply
 22. miikkan juni 4, 2011 at 8:12 e m

  en fråga! Har du något tips om hur man kan träna magen? för att få plattare mage, fast behålla sina bröst.. skulle bli jätte glad för svar! Kram.. älskar din blogg!

  Reply
 23. Anonym juni 4, 2011 at 8:13 e m

  Det här var ganska patetiskt av dig. Egoina skriver om ALL mat mellan himmel och jord och visar att man ska kunna äta ALLT. Hon är den enda med vett i bloggvärlden.

  Reply
 24. ALiCE med ICE juni 4, 2011 at 8:25 e m

  Lyssna inte på dom, det du gör är skitbra! Keep it up, you go girl 😀

  Reply
 25. Anna juni 4, 2011 at 8:30 e m

  Hej! Jag är överviktig och har varit det hela mitt liv näst intill och det har med vad jag har ätit och hur mycket jag har ätit att göra, och det att jag inte har varit bra på att verkligen träna så mycket som jag borde med tanke på min dåliga kost. Jag tröstäter dessutom och har inte haft ett helt lätt liv och har fortfarande problem med det. Jag har inte självförtroendet att ställa mig framför en kamera och fota mig själv i bikini för jag vet hur hånad man blir när man är stor, jag blev mobbad hela skoltiden för att jag inte hade den här smala kroppen, därför skulle jag inte skicka en bild halvnaken som någon ska lägga upp på sin blogg och jag tror att det är många som tänker så faktiskt, det är ganska lätt ändå att visa upp sin kropp om man har en smal mage och knappt några bristningar på kroppen, jag vill bara motivera varför få större personer skickade in bilder, jag tror i alla fall att det kan vara anledningen.

  Jag måste säga att bilderna som lades upp var av väldigt vackra tjejer, och det ska dem absolut få höra! jag hoppas dem tar åt sig av hur fina dem är 🙂 och det här är en bra början tycker jag, en början till att få tjejer att acceptera sig själva och inse att dem duger som dem är, men det är en lång väg att gå och mycket börjar också inifrån. Om fler slutade lyssna på personer med sjuka ideal så skulle det vara jättebra 🙂

  Jag kan inte uttala mig om den här ”Egoina”, jag har inte läst hennes blogg, men att vara småmullig tycker jag låter fint, aja det är upp till var och en vad man tycker är fint. Oj, nu skrev jag en del här, ville uttrycka min åsikt kände jag 🙂

  /Anna

  Reply
 26. rose juni 4, 2011 at 8:31 e m

  Paulina, jag skickade ett väldigt viktigt mejl till dig, jag har ovan angivit mailadressen mejlet är skickat ifrån. Skulle vara ytterst tacksam om du bara kunde titta på det, det handlar om ”Krossa idealet”,

  Reply
 27. Jenni juni 4, 2011 at 8:32 e m

  Haha, det egoina menar är att man inte alltid ska känna sig stressad över att man måste träna massa hela tiden för att få en smal och fin kropp som resten av er bloggare. Utan att man faktiskt kan äta vad man vill och inte känna sig tvungen till att träna, utan att må dåligt över det! Sen om man har arvslag att vara lite (mycket) rundare så vet man väl själv om det och att man då kanske måste kämpa lite mer, till skillnad från tex mig, som KAN, OCH äter allt jag vill när jag vill, och inte tränar ett skit, och ändå är ap smal. Allas gener fungerar ju olika så det är inte så lätt att anpassa sig till alla samtidigt 🙂

  Reply
 28. Rebecca juni 4, 2011 at 8:32 e m

  Aså seriöst ni äckliga jävlar som hela tiden ska klaga. HÅLL KÄFTEN OCH BANTA ERA FETA JÄVLAR NI ÄR BARA LATA KLAGAR PÅ ATT NI ÄR FETA SEN ”PALLAR” INTE TRÄNA OCH GÅR TILL MC DONALDS ELLER BURGER KING BARA BANTA IST FÖR ATT KLAGA PÅ PAOW. Är så trött på alla fettosar

  Reply
 29. rose juni 4, 2011 at 8:33 e m

  Just ja, glömde, och det handlar om JUST det du skrev ”om hur folk får smala människor att få när dem Inte krossar idealet genom att vara smala”.

  Reply
 30. sofia juni 4, 2011 at 8:36 e m

  hahahahha det pinsamma är att du säger att du ska krossa idealen, och sedan säger du att egoina är ”småmullig”? hon är normal precis som alla andra. det är du som sprider budskap med dubbelmoral, inte hon! jag tycker det är bra av båda er att försöka få tjejer att må bättre men du förstör hela grejen om du håller på såhär. och om du nu inte har perfekt kropp, varför lägger du då upp en bild som bara visar en perfekt kropp?

  Reply
 31. albasallova juni 4, 2011 at 8:40 e m

  Hur kom det sig att allt det folk skrivit till dig gick ut över Egoina eller?
  Hon har ju inte direkt bett dom görat?
  Du kommer och gör en grym grej med det här, folk säger grejer, och du klankar ner på egoina? ah..

  Reply
 32. mattiiiii juni 4, 2011 at 8:42 e m

  Jag tycker att dagens kroppsideal handlar om att vara perfekt, att man inte ska ha något ”fel” på sin kropp alls. Det man försöker förmedla är ju att man ska vara nöjd med sig själv hur man än ser ut, smal som stor. Detta handlar ju inte om att rundare människor ska skicka in bilder för att ”krossa” de smala, smala människor kan även de ha komplex. Alla ska vara nöjda med sig själva och MÅ BRA

  Reply
 33. sandra juni 4, 2011 at 8:51 e m

  Rebecca – Skaffa hjälp. För det första kan INTE alla bli som paow oavsett om man bantar eller vafan som helst, man kan ha en kraftig benstomme och liknande, jävla idiot. Gå och häng dig eller nåt, tvekar på att någon skulle sakna dig.

  Paow – Inte så jäkla konstigt att ”mulligare” tjejer inte skickar in bilder när man då blir den enda ”mulliga” tjejen bland typ 20 smala? När du desutom säger att Egoina är mullig? Då är det ju bara du som är jävligt missbildad. Nu kan du ju sten glömma att någon mullig skickar in bilder. Ohh neej, du har inte 50 000 mer läsare än henne.

  Såg dig på drottninggatan för inte så länge sen, jaa du är smal och har en fin kropp, men i ansiktet ser du typ ut att vara 15? Patetiskt.

  Reply
 34. agei.blogg.se juni 4, 2011 at 8:51 e m

  det är klart att bara smala vill skicka in bilder när du kallar folk mulliga och spritfeta hit och dit. hoppas du är stolt som sänker folks självförtroende iställa för att krossa några jäkla ideal.

  tanken var iuf bra.. men det kommer inte funka, hoppas du fattar det själv

  Reply
 35. Felicia juni 4, 2011 at 8:51 e m

  Rebecca: Det där vad det f*N IDIOTISK SAGT!!!! Fattar du inte att vissa mår dåligt ???? NEEEH FÖR FAAAAN!!! Sen vågar du inte länk din blogg eller något. Och mår man dåligt och har dålig självförtroende så är det inte så JÄVLA enkelt!!! Dessa personer är helt ensam och mår skit!!! Och det är sånna F*TTOR som du som FÖRSTÖR doms liv!!! Du kanske inte varit i den ”feta”. Så gå inte och säg något du aldrig har varit med om!!!

  Reply
 36. Julia juni 4, 2011 at 8:58 e m

  Du behöver inga inplantat, du är jättefin som du är 🙂

  Reply
 37. m juni 4, 2011 at 9:02 e m

  Rebecca: Den enda äckliga människa här är du. Du besitter ett avskyvärt psyke.

  Reply
 38. Johanna juni 4, 2011 at 9:04 e m

  Det du skriver är jätte bra!
  Älskar din blogg<3
  Puss//Johanna

  Reply
 39. Johanna juni 4, 2011 at 9:05 e m

  Åhh blir så jävla trött på allt folket som klagar har dem inge liv eller? kan dom inte bara hålla käften. Om dom inte gillar Paow eller Paows blogg varför inte bara sluta kolla på den?
  Det vissa säger är sjukt, det ni säger är ju typ att det är fel att Paow är smal och att hon har fin kropp och att det bara ska finnas lite mulligare bloggare så att andra ska känna sig bättre? Ni är bara avundsjuka på paows kropp och jag mena hon kan vell fortfarande tycka att andras kroppar är fina även fast hon kanske har finare enligt er. Nej nu får ni ge er!

  Reply
 40. j juni 4, 2011 at 9:05 e m

  så jävla rätt! men det där med att du inte har snygg kropp, hur kommer det då sig att jag har sån ångest över att jag vill ha din kropp, visar t.o.m min mamma hur snygg din kropp är.. var nöjd med dig själv paow för du ser jävligt bra ut!!!

  Reply
 41. Anonym juni 4, 2011 at 9:05 e m

  Ibland verkar du ju helt dum i huvudet. Du snackar gojja om henne för att få dig själv att må bra. De e ju fan bra att hon visar att man kan käka donken utan att dö eller en glass. Hon visar att man kan käka och må bra samtidigt de e väll mycket bättre än att visa ” banta och försök bli smal så blir du bra”. Du är bara helt jävla dum i huvudet allvarligt. Bimbo hur tänker du?

  Reply
 42. josefine juni 4, 2011 at 9:08 e m

  såhär är det, jag är inte speciellt gammal jag är 15 år. och om jag fick säga något skulle det vara; ingen kan ändra på vad du föddes till att bli. precis som att du inte väljer dina föräldrar. Oavsett vem du är, är du lika fin som någon annan. För jag kan lova, att det finns minst en person där ute i världen som tycker du är underbar precis som du är igenom att bara le. Ingen är perfekt, alla har brister. Men vi alla är även människor, vi är alla födda med ett hjärta. Det är brister som gör oss mänskliga, och som jag har hört ”jag blir hellre hatad för den personen jag är och inte älskad för den personen jag inte är”

  Reply
 43. Johanna juni 4, 2011 at 9:09 e m

  asså du måste vara dum i huvudet. att uppmana tjejer att äta vad dom vill e väl bättre än att säga att man ska banta? jag har grova ätstörningar är 163 cm och väger 37 kg. vart inlagd på grund av att mina värden var kassa. är det dit alla ska hamna? jag tror nt du fattar vad nyttig betyder. nyttig är nt att banta o äta 2 ggr per dag. nyttig är man om man mår bra och äter varierat. och om du klagar på att egoina e mullig så har du allvarliga problem. det är nt så smart att du lägger upp dom bilderna när du sj har ätstörningar o väger 44 kg. jag förstår vrk att det är mest smala som skickar in bilder t dig, för alla är rädda å bli dömda. o ja jag står för mitt namn:)

  Reply
 44. ida juni 4, 2011 at 9:11 e m

  Helt rätt skrivet paow! Dom skicka bilderna till dig för att dom ville visa upp sina snygga kroppar. Det är absolut inte ditt fel att inte så många ”kurviga” kroppar skickades. Du försöker ju bara stärka många tjejers självförtroende så dom mår lite bättre. Du har även en jätte fin kropp men det har ju ingenting med den här kategorin att göra egentligen, för du visar ju inte upp din kropp i den kategorin just nu utan det är ”deras stund” så jag förstår inte varför alla är så emot att hon lägger upp bilderna som TJEJERNA HAR SKICKAT IN TILL HENNE!

  Reply
 45. sofia juni 4, 2011 at 9:27 e m

  men om man nu klagar på att det mest läggs ut bilder på smala tjejer, då har man ju inte den bilden av att alla kroppar är snygga… för då hade det ju inte spelat någon roll vilken typ av kroppar det var på bilderna?

  Reply
 46. Tovis :D juni 4, 2011 at 9:33 e m

  Bra skrivit Paowii :).

  Reply
 47. Embla juni 4, 2011 at 9:35 e m

  Om 10 år kommer Egoina tänka at dom där hamburgarna och den där glassen inte var så farliga. Hon kommer se helt normal ut och vara en lika härlig och go tjej.

  Vart är du om 10 år?

  Din attityd i det här inlägget var väldigt tråkigt om du frågar mig.

  Du fattar nog inte riktigt vilken slagkraft det har när du kallar helt normala människor mulliga och klankar ner på folk som inte äter idealt.

  Reply
 48. anna juni 4, 2011 at 9:36 e m

  Fast jag tänker skriva det ändå.. FÖR DU ÄR FAN DUM I HUVUDET! Så jävla dåligt skrivet..

  Reply
 49. Sandra juni 4, 2011 at 9:41 e m

  Bra skrivet Paulina!! 🙂

  Reply
 50. Jennie juni 4, 2011 at 9:46 e m

  Paow du är en ängel! Det är du verkligen.
  Hela mitt liv (ja ialla fäll nästan jag tor det hela började när jag var typ 8?) har jag gått runt och känt mig fet. Trotts att alla har har sagt att jag är smal, men jag har alltid vart den tjejen som jämfört mig med andra sett upp till pinsmala tjejer och trott att man mådde bättre för att man var smal?
  Nu är jag snart 18, och börjar sakta men säkert inse hur mycket tid av mitt liv som har gått åt av att stå framför spegeln och se ner på mig själv. Gått i tjocka och varma tröjor mitt i sommaren för att jag var rädd över att folk skulle tycka jag var tjock?
  Tänk vad mycket kul jag kunde gjort på den tiden istället för att sitta och tänka på hur jag såg ut.
  Jag menar vem bryr sig egentligen om hur jag ser ut? om jag är tjock eller smal? Huvudsaken är att jag mår bra, att jag lever.
  För tänk ifall jag skulle dö imorgon, och de sista jag gjorde var att sitta och fundera på hur tjock jag är eller hur ful jag är? Tänk vad man hade ångrat sig.
  Tack vare bland annat dig Paow, har jag insett att det finns så mycket mer än att fundera på hur man ser ut.
  Alla är olika, & det finns inte en ända människa som är perfekt. Även solen har sina fläckar, och alla har sinakomplex. Men å andra sidan va fan är perfekt? något jävla ord som någon idiot har kommit på? jag tror att ordet perfekt ser olika ut från person till person. Tror inte det finns något som är perfekt, eller kanske för alla människor är perfekta precis som dem är.
  från och med nu ska jag inte bry mig om hur folk uppfattar min korpp, jag är den jag är och det kommer ingen någonsin att kunna ändra på. Min koropp är en del av mig och så länge jag mår bra så är min kropp toppen! Jag ska sträcka på mig och vara stolt över den jag är, och leva mitt liv. Utan att bry mig om dessa idiotiska ideal, livet är så mycket mer. Tro mig! Man vet aldrig när det är ens sista dag, den dagen kan vara mycket närmare än vad man tror. så vi borde leva livet nu när vi ändå har chansen och vara glada över dem vi är 🙂

  Reply
 51. Skit samma juni 4, 2011 at 9:47 e m

  Så nu skriver du att Egoina är mullig, plötsligt är det superfel att äta skräpmat – och DU ska krossa idealen? Det var ju lite dumt. Kan man inte vara nöjd med sin kropp trots att man är lite mullig, för det låter som att det är omöjligt för dig i alla fall!
  Lägg ner.

  Reply
 52. frida juni 4, 2011 at 9:53 e m

  det är ju kroppsligt anatomsikt att ena bröstet är större än det andra, inget speciellt med det. Så har jag också och alla andra tjejer också.

  Reply
 53. Emmha juni 4, 2011 at 9:56 e m

  Tror du behöver läsa egoinas blogg lite bättre. Hon äter INTE skräpmat 7 dagar i veckan. Däremot äter hon det hon vill äta + att hon tränar.
  Samma sak som du svullar på Taco bar så svullar hon Mc Donalds. Och jag tycker inte hon är mullig jag tycker hon har en jätte fin kropp. Det tycker jag att du också har. men era kroppar är olika. Man kan inte jämföra er två.
  Nu känner ju inte jag någon av er men jag tror att du har det smala i dina gener medans Egoina är mer kurvig.
  MEN så länge ni båda två är nöjda med era kroppar spelar det då någon roll om man är smal eller mullig eller fet?
  Alla är vackra på sitt egna vis. 🙂
  Kram
  användarnamn till min blogg: baraemmha lösen: gjest123

  Reply
 54. malin juni 4, 2011 at 10:07 e m

  så jävla sant Paow! Riktigt bra skrivet, ärligt talat! Och du är smal. du är så sjukt smal, jag menar, vad är ditt midjemått? Jag själv är sjukt missnöjd med min kropp, och jag skulle sjukt gärna vilja ha din kropp! du ska var nöjd, för du är sjukt snygg! 😀

  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se 🙂

  Reply
 55. Anonym juni 4, 2011 at 10:15 e m

  man vill ju verkligen inte skicka in bilder på sin kropp till dig om du anser att egoina är för mullig.
  Jag äter nyttigt men ser ändå ut som typ hon på min kropp………….

  Reply
 56. Citra juni 4, 2011 at 10:15 e m

  Tycker det här va dem bästa inläggen på länge i bloggvärlden.
  Att ni sitter och gnäller över att hon postar dem här korten eller att hon härmar nån annan så hitta en jävla hobbie och sluta hoppa på nån som hittils gjort det bästa posterna på evigheter.

  Se en pinnsmala kissie gå ner till anorexi nivå ++ varje dag, eller en ny väska som hittades och ska fotas är ingeting man vill ”känna” igen i sig själv med.
  Önskar att fler av bloggarna gjorde sån här inlägg!! MER kroppar åt folket! För vet ni vad? Det finns så många människor som står framför spegeln och hittar fel överallt, det finns människor som jämför sig själv med andra dagarna i ända.
  Dem här fotorna får folk att ”öppna” ögonen. Bilderna är jätte fina, och dessa tjejer ska känna sig stolta att dem har dem, och att dem har visat dem för andra.
  För tänk, dem kanske till och med ha hjälpt den där 15 åringen som spyr upp sin mat varje dag och får personen och inse att det inte riktigt funkar så?
  Kanske lite överdrivet? men det är era påhopp med! Skärpning.
  Och inga ”mulliga” tjejer på bilderna? Jag ser en väldans blanding på bilderna… väldigt smala, smala, normala, mulliga, stora på den här bloggen.
  helt klart awsome! som sagt, mer sånt här i bloggarna tack.
  Ha en underbar sommar Paow!

  Reply
 57. josefin juni 4, 2011 at 10:25 e m

  jag tycker att du är jättesnäll som gör det här. förstår inte alla som klagar på dig hela tiden? det är helt galet. de kan inte må så bra egentligen, särskilt inte när de läser folks bloggar och kommenterar idioti? 🙂
  ta inte åt dig bruden. tänk på alla som har skickat in bilder till dig, du är underbar paow. och fin som tusan 🙂 glöm aldrig det!
  Kram

  Reply
 58. elvira juni 4, 2011 at 10:32 e m

  Först säger du att man skall vara nöjd med sin kropp och sedan säger du att Egoina är småmullig, hmm…hon räknas ju som ”normal” skulle jag tro.
  Egoina har humor, hon driver med ”hälsohetsen” som får folk att gå under, jag tolkar det som att hon menar att man skall må bra även om man tar den där extra portionen ibland inte att folk skall käka massa onyttigt och bli feta. Att hopppa på henne var bara jävligt dumt, men det är ger la go publicitet det med? frågan är ifall det är den publiciteten som man vill ha.

  De flesta har nog komplex för låren, jag skulle aldrig skicka in en bild på mina. Lår är dallriga, smala, har celluiter, bristningar, är bleka eller bruna ah…alla ser olika ut, och det är det som hon vill visa, att man inte skall jämföra sina lår med andras, eftersom inga lår är dom andra lika.

  Reply
 59. amanda juni 4, 2011 at 10:33 e m

  Men tjena, passar inte bilderna för att dom är för fina? Vad är det med sveriges bitter fittor? Tur att jag inte bor där längre bland alla avundsjuka och bittra svenskar. Jag tycker det du gör är utmärkt och jag förstår ditt budskap alldeles utmärkt även om det inte är världens största brudar som skickat in bilder. Men antagliden har dom inte tillräkligt med självförtroende för att göra det än, men förhoppningsvis får dom lite bättre nu när dom ser att andra tjejer har skickat in bilder och är så fina. Kvinnans kropp är något av det finaste som finns kom ihåg det!

  Reply
 60. tyra juni 4, 2011 at 10:36 e m

  Tycker du hade/har helrätt i dina åsikter om våra kvinnokroppar!! Det som gäller är ju såklart träning och ”normal” kost dvs äta frukost/lunch/middag och ta en frukt till mellanmål!Träna 3-5 ggr i veckan och festa inte så mycket max 1 ggr/vecka, hur svårt kan det vara?! Tycker du Paulina har en jättefin kropp,hoppas du tar dina intelligens tillvara och inte opererar dig ännu vid så unga år, sånt kan du tänka på när du t ex fött/ammat ex 3 barn och känner att dina bröst inte är och räkna med dvs…Mer Girlpower till oss tjejer och helst till dig Paulina som är en fantastisk tjej med en super-body!!Ge oss andra kvinnor en mer hälsosam blogg till andra ex tonårstjejer (Absolut inget Kissie-skit som att uppmuntra barnmat till ex tonåringar)dvs mer PAOW-träna mer och ät mer hälsosamt så ser du lika snygg ut som PAOW!!!!Du skulle istället inrikta din karriär som PT med din kropp tillsammans med din pojkvän Hugo!!En företagsidé!!Kram och lycka till!!

  Reply
 61. Sofie juni 4, 2011 at 10:37 e m

  SÅ JÄVLA KORKAD, egoina är världsbäst. KRAM EGOINA! OM DU SER DET HÄR ÄR DU BÄST. Strunta i den här billiga tjejen som har haft sex med X antal grabbar, bland annat en fisk liknande Hitta NEMO grabb. Hehe 🙂 YOU ROCK MY WORLD egoina.

  BTW: Hur kan du säga du inte är nöjd med din kropp när det ÄNDA du postar är bilder på din kropp? Ingen bryr sig om din kropp. Jag äcklas bara.

  Reply
 62. jennapenna juni 4, 2011 at 10:44 e m

  hej grymt söt chey där ! 🙂
  älska din blogg !

  frågestund på bloggen 🙂
  passa på att fråga !

  Reply
 63. Theres juni 4, 2011 at 10:47 e m

  Usch vad du sjönk i mina ögon nu paow, ta reda på fakta innan du snackar skit om folk i din blogg. Helt patetiskt att du ska börja klaga på henne, vad har hon gjort dig?!

  Reply
 64. Elli juni 4, 2011 at 10:53 e m

  Snälla Paow! Jag gillar dig, men nu blev jag fanimig besviken. Du hade kunnat göra det här till en jättebra grej. Säga att du inspirerades av Egoina och vill köra på samma spår. Inte klandra ner henne och säga att hon är småmulligt. Fan vad du förstör för dig själv. Du har potential och vill säkert bara väl. Det tror jag verkligen. Men om jag skulle se ”normal” ut skulle jag aldrig i livet våga skicka in en bild till dig. Det blir ju bara så himla fel!!! Tänk dig för nästa gång, så kan det bli så som du tänkte från början.

  Reply
 65. Linnea juni 4, 2011 at 11:12 e m

  Haha dubbelmoral, alla ska vara näjda med sina kroppar för att vi ska krossa idealen… men i samma inlägg skriver du att du ska lägga in implantat

  Reply
 66. josse juni 4, 2011 at 11:14 e m

  Om du tycker Egoina är mullig så är det ju du som sätter ett ideal att hon är för stor (fast hon är har en helt perfekt kropp) Varför ska du bete dig så dumt för ? . Kanske är det dags för dig att ta dg ur fjortis perioden till och med Kissie har börjat bygga något. Och du är nog sämst på att kunna ta kritik. Bara för nån ger dig negativ kritik betyder inte det att det är ett påhopp eller nån vill starta blogg bråk. Dags att växa upp och lära dig det

  Reply
 67. MALIN juni 4, 2011 at 11:18 e m

  Lägger du några pengar på välgörenhet eller slösar du bort allt på kläder, mat osv.? 🙂

  Svar: Ja, jag har två fadderbarn, stöder ett projekt mot könsstympning i Afrika och sedan kan du läsa om mitt engagemang i KIVA via länken till höger, där jag hjälper behövande i utvecklingsländer med så kallade mikrolån. Sedan gör jag andra insatser ibland och tycker det är viktigt att vi som kan hjälper till…

  Reply
 68. Natta juni 4, 2011 at 11:20 e m

  När man läser igenom kommentarerna, elr ja ’skummar’ märker man ju att folk vill göra dig (paow) irreterad sedan långa vägar, men det finns även massor som ex, nu vågar jag göra si och så! Meningen var att dina läsare skulle berätta om sina komplex, vilket de gjorde! Alla har mer eller mindre komplex, det är bara onödigt av dem som skyller massa på dig.
  Jag tycker du är grym!

  Reply
 69. ida juni 4, 2011 at 11:33 e m

  de här har du faktiskt rätt i, egoina är knappast den första som håller på med en må.bra kampanj, kanske i blogg världen men de är jävligt liten värld, de du säger om att hon gör typ narr av människor som äter nyttigt och är måna om sig själv har du också rätt i, de är inte mycket jag tycker du har rätt i mmen de här inlägget är ett av dom

  Reply
 70. L. juni 4, 2011 at 11:41 e m

  paow jag förstår vad det är du försöker komma fram till men du har lite svårt att uttrycka dig och det märks eftersom att varje gång du försöker stå för din åsikt och argummentera för det så förstår man vad du vill komma fram till(jag förstår vad du försöker få fram) MEN du blir alltid missförståd och då blir alla helt rasande på dig.

  Och ni som skriver elaka saker till paow, försök och förstå henne istället för att vara ignoranta, trångsynta osv. Har ingen lärt att man inte ska skylta med sin ignorans? Visst kan man se det hon skriver som dubbelmoral, men man kan också välja och se det som en fin sak hon gör. OCH kom inte med att hon klankat ner på folks utseenden förr, vi har alla varit där. Alla har någon gång sagt något elakt om någon annan men det betyder inte att vi är dumma och önskar världen var full med sjuka människor, att alla ska följa idealen slaviskt… Sen att ni blir arga över att tjejerna på bilderna inte är ”tillräckliga” för att krossa idealet hur tror ni att ni framställer er själva? Varför ska det bara vara fel att påpeka att någon e tjock? Vissa som e smala har extremt svårt att gå upp i vikt, så genom att ni klagar på att det inte är smäll feta brudar på bilderna så är ju ni själva dubbelmoral, eller? Ni måste väl ändå förstå att paow har lagt upp de bilder hon har fått och inte valt och lägga upp vissa.

  Reply
 71. nea juni 4, 2011 at 11:51 e m

  ja men snacka om dubbelmoral här oxå! du säger att man ska skicka in bilder på sin kropp och vara nöjd över den precis som man är. Och sen helt plötsligt så komenterar du egoina med att äta vad hon vill å vara mullig. Smart tänkt bruden, riktigt smart! NOT!!!!!

  Reply
 72. Hallå!! juni 4, 2011 at 11:55 e m

  Sluta trampa ner på Egoina!! Hon säger inte att man ska äta tills man väger ett ton och hon uppmanar oss inte att bli feta. Hon uppmanar om oss att leva livet medans man är i det, ok om man dör något år tidigare än om man skulle ha en superfit kropp, men so what? Bättre att vara fet och njuta än att träna, banta och aldrig ”unna sig något gott”. Visst, vissa kanske mår bra av den sistnämnda livsstilen, och jag menar inte heller att man ska äta hela dagarna.

  Man kan äta hälsosam mat, äta glas eller godis om man vill, man kan träna och gå istället för att ta bilen men bara för att må bra. Man behöver liksom inte gå ner i vikt bara för att man tränar, det är INTE (!!!!) bra att vara runt 1.70 och väga runt 50 kilo, speciellt inte om muskler är inräknat i det!

  Och dessutom säger du att du inte är nöjd med din kropp, gör något åt din kropp istället för att säga att folk är småmuliga när de faktiskt är nöjda med sina kroppar. Och tänk på alla ”småmmulliga” bloggläsare som äter macdonalds eller glass hela tiden, är det något fel på dem också??

  Du säger att vi ska besrätta om vad vi gillar och inte gillar med våra kroppar, du tycker att vio ska atå för de kroppar vi har, för när man har gjort det så ska du stå och bedömma om det är rätt att man står för sin kropp, om man har en snygg kropp (vilket du inte verkar tycka Egoina har, BIATCH!!)!

  Min sammanfattning: Uppmana inte folk att vara stolta över sin kropp och sen dissa småmullighet!
  Ta tag i din egen kropp om du inte är nöjd med den före du säger vilka brister andras kroppar har!
  Du borde tänka dig för inte du utalar dig, ett smart tips som man kan gå långt på!
  Lägg på dig lite, man måste inte vara ultimatsmal!

  Reply
 73. Hallå!! juni 4, 2011 at 11:56 e m

  Sluta trampa ner på Egoina!! Hon säger inte att man ska äta tills man väger ett ton och hon uppmanar oss inte att bli feta. Hon uppmanar om oss att leva livet medans man är i det, ok om man dör något år tidigare än om man skulle ha en superfit kropp, men so what? Bättre att vara fet och njuta än att träna, banta och aldrig ”unna sig något gott”. Visst, vissa kanske mår bra av den sistnämnda livsstilen, och jag menar inte heller att man ska äta hela dagarna.

  Man kan äta hälsosam mat, äta glas eller godis om man vill, man kan träna och gå istället för att ta bilen men bara för att må bra. Man behöver liksom inte gå ner i vikt bara för att man tränar, det är INTE (!!!!) bra att vara runt 1.70 och väga runt 50 kilo, speciellt inte om muskler är inräknat i det!

  Och dessutom säger du att du inte är nöjd med din kropp, gör något åt din kropp istället för att säga att folk är småmuliga när de faktiskt är nöjda med sina kroppar. Och tänk på alla ”småmmulliga” bloggläsare som äter macdonalds eller glass hela tiden, är det något fel på dem också??

  Du säger att vi ska besrätta om vad vi gillar och inte gillar med våra kroppar, du tycker att vio ska atå för de kroppar vi har, för när man har gjort det så ska du stå och bedömma om det är rätt att man står för sin kropp, om man har en snygg kropp (vilket du inte verkar tycka Egoina har, BIATCH!!)!

  Min sammanfattning: Uppmana inte folk att vara stolta över sin kropp och sen dissa småmullighet!
  Ta tag i din egen kropp om du inte är nöjd med den före du säger vilka brister andras kroppar har!
  Du borde tänka dig för inte du utalar dig, ett smart tips som man kan gå långt på!
  Lägg på dig lite, man måste inte vara ultimatsmal!

  PS!! EGOINA IS THE SHIT!!!! DU ÄR BÄST IN UNIVERSUM EGOINA!!!!!

  Reply
 74. ellen juni 4, 2011 at 11:57 e m

  du är så jäkla underbar ville bara säga de!
  och du har hjälpt mig!
  puss på dig

  Reply
 75. Aha juni 4, 2011 at 11:58 e m

  okej.. du anklagar egoina för dubbelmoral, och sen hackar du på att hon äter på ”fel ställen”, och sen säger du att alla ska va glada över sin kropp..?

  Hur tror du nu alla flickor kommer känna sig när dom vill äta på t.ex McDonalds eller Burger king. Ganska säker på att dom kommer tänka.
  ”nej här kan jag inte äta här för då blir jag ”mullig som Egoina” och då kan jag inte gilla min kropp”

  Ge dig för i helvete, Egoina är ”normal” byggd och hon sprider budskapet bättre än vad du gör. Du försöker göra något bra, men du vrider bara till allt så allt fuckar upp sig.

  Reply
 76. jenny juni 4, 2011 at 11:59 e m

  paow!
  du ska ha ett stort tack. för mycket tack vare dig har jag bestämt mig och om jag ska vara ärlig har dina ”kropp” inlägg hjälpt mig väldigt mycket på traven och jag har skrivit ner alla tankar kring det på min blogg.
  TUSEN TACK! 🙂

  Reply
 77. Super angel juni 4, 2011 at 11:59 e m

  Jag gillar dig^^ du är supervacker!

  Reply
 78. Elina juni 4, 2011 at 11:59 e m

  Du måste inse att det du säger om Egoina är väldigt elakt, hon är jättevacker! Dessutom sitter du och ”siar” en annan människas framtid som du egentligen inte har en aning om? Nej skärpning! Dina åsikter för all del, men det du skrev om henne var inte ”åsikter” eller vad du ”tyckte”. Du sade hur du TRODDE framtiden för henne skulle se ut, precis som jag sa: en framtid du inte har den blekaste om hur den KOMMER SE UT. Bara för att du ser en sak ur din synvinkel behöver det inte vara sant, och sen måste du lära dig VAD som är lämpligt att ta upp i din blogg och INTE. Med tanke på hur många läsare du har.

  Jag hoppas för all del att Egoina själv inte läser detta inlägg du skrivit. Jag skulle iallafall ta det som kränkande och skulle bli sårad. Så tänk lite på vad du säger om en annan människa. Sen så vet du fortfarande inte HUR EGOINA är utanför sin blogg. Vad vet du egentligen om hennes träningsvanor och s.k. ”rörelseschema”, bortsett från det du sett på bloggen? Inget, nada, noll. Så ha pålitliga källor innan du kastar ur dig något 🙂

  Reply
 79. alice juni 5, 2011 at 12:01 f m

  Löjligt av dig att sitta och skriva att Egoina är mullig och kommer att dö i förtid för att hon äter mycket skräpmat. För det första är Egoina inte mullig, det är DU som inte vet vad normalviktig är för något. För det andra, ska man se ut som Kissie istället tycker du?

  Såg också att en läsare hade skickat in en bild med en bildtext (som alla andra) och i bildtexten hade hon skrivit om ”privata” saker och sist i hela texten står det ” Om du nu läser den här texten kanske du fattar att det är mycket värre än vad lyckats skriva. JAG VILL INTE ATT DU VISAR DET HÄR STYCKET FÖR LÄSARNA, men jag skulle vara oerhört tacksam om du skulle kunna skicka en liten egoboost text till mig så jag får bättre självförtroende för min kropp och kan strunta i vad andra säger
  Du är bäst!”
  – Fanns det en del av texten som du klippte bort eller skiter du i vad dina läsare har skrivit och bara låtsas som att du bryr dig om hur andra ser och tänker på om sin kropp? Ska du göra en vettig sak, gör det rätt!

  Reply
 80. Sofia juni 5, 2011 at 12:01 f m

  Det där med att klanka ner på Egoina känns onödigt. Men förövrigt gillar jag initiativet med att ändra idealen! Grejen som de flesta verkar ha svårt att greppa är att du lägger ju ut de bilder du får in, och sure så är många av dessa apsnygga, men samtidigt står det under nästan alla att även dom har komplex för diverse saker. Att ändra idealen är att inse att ALLA har komplex och att alla vill förändra något(trots att de nu är apsnygga). Ingen av de som har skickat in sina bilder känner att de uppnått idealet -för det går inte. Och att uppmärksamma det är bara bra.

  Jag fick inte mer ångest över att se dessa snygga tjejer skriva om sina egna komplex. Jag vart bara glad över att de har dom -precis som jag.

  Reply
 81. Elina juni 5, 2011 at 12:03 f m

  Kommentaren över denna som jag skrev är inte menad att vara elak eller påhoppande, jag bara ifrågasatte vilka ståndpunkter du har i dina påståenden.. 🙂

  Reply
 82. jjj juni 5, 2011 at 12:05 f m

  Jag tycker verkligen att du skall fortsätta med inläggen! Sjukt inspirerande och motiverande, man känner igen sig. Ja! Dock tycker jag inte o när du börjar prata om att du ”gillar din kropp”, ”för stora armar” när du vet att du knappt har fetto armar. Please… Det gillar jag inte! Annars keep up the good work med inläggen!

  Reply
 83. LORISSA LOVEBOMB juni 5, 2011 at 12:11 f m

  Bloggen du tipsar om är bra. Dina kroppsinlägg är bra. Det här försvarsinlägget… det är inte bra. Egoina är en duktig bloggare och du smutskastar henne. Visst har alla rätt till åsikter, men som du skriver har du massor med fler läsare. Sjunk inte så lågt. Du är ju bara barnet-

  Reply
 84. Ella juni 5, 2011 at 12:14 f m

  Paow? Om man inte mår bra av att vara tjock vad gör man då? Jag vill gå ner i vikt jag mår verkligen så dåligt. Hjälp mig paow!

  Reply
 85. Anna juni 5, 2011 at 12:18 f m

  jävla IDIOT, så himla patetisk du är, nog det sämsta inlägget jag läst på länge! DUBBELMORAL är det väl ändå du själv som har! Så jävla omoget att klanka ner på EGOINA som bara gör något bra, känns som att du bara är avundsjuk på att hon har en bättre hjärna än dig, eller har du ens någon??? Istället för att tacka EGOINA för hennes briljanta idé med idealen och bara säga att du vill detsamma så gör du detta till en sorts tävling mellan er två där du istället dissar henne för att själv framstå som ”bättre”, tro mig , det kommer du aldrig bli, men den lilla fjortishjärna som du har kommer du inte komma någonstans i livet, du ska vara glad om du ens har kvar din blogg i ett år till för i detta inlägget sjönk du så lågt, snart kommer inte en enda se upp till dig, du måste växa upp-folk ser bara ner på dig!!!!!!

  Reply
 86. jonnaa juni 5, 2011 at 12:19 f m

  dra åt helvete paow, har du fått för lite kuk eller?
  egoina är hundra gånger bättre än dig så de så. du kritiserar ju allt och alla, ser du inte hur jävla ful du själv är eller?
  man skulle trott att du växt upp från fjortis perioden men nehepp. die bitch die.

  Reply
 87. amanda juni 5, 2011 at 12:21 f m

  Egoina är INTE mullig. Seriöst vad har du för ögon att se på tjejer?

  Reply
 88. Gabriella juni 5, 2011 at 12:24 f m

  Jag vågar fan inte skicka in bild… men jag funderar på det 🙂

  Reply
 89. s juni 5, 2011 at 12:29 f m

  Grattis, du har lyckats skaffa sig själv en läsare mindre genom det här inlägget. Du är så jävla dubbelmoral så det finns inte! Först vill du att tjejer ska skicka in bilder på sig själva för att man ska vara böjd med sin kropp, sen skriver du i samma inlägg om hur hemsk det är att vara överviktig och inte pinnsmal? Du sjönk riktigt lågt i mina ögon.

  Reply
 90. micha ♥♥ juni 5, 2011 at 12:30 f m

  Men gud, snälla,
  det ända paow, aka ”biggest attentionwhore ever” är att bli som kissie än gång va! Men hon har insett vad hon gjorde fel och ändrade på sig och paow/the attentionwhore är ju uppenbarligen avundsjuk! På att hon är vackrare och har en större blogg och nu när hon insåg att alla andra är också smarter än henne så kanske det var droppen så hon trampar ner på de som hon vill vara som vilket är Egoina och Kissie, om ni inte tror på mig, kolla hennes jävla fula blogg då, alltså the attentionwhore’s blogg!

  Förrut gillade jag paow, men nu hatar jag paow, jag vet inte om det är dina p-piller som du egentligen inte får ta som påverkar ditt omdöme, för enligt mig beter sig inte en normal människa som du gör och jag är inte ensam om att tycka det.

  Reply
 91. jasselito juni 5, 2011 at 12:46 f m

  ville bara skriva de här. men ja tror helt ärligt att du ville göra en bra grej. alltså lägga in bilder för att ”krossa idealen”. på riktigt alltså. ja själv är lite små mullig sådär. då menar ja inte så som egoina, utan ja är större än så. i mina ögon är hon smal. eller iaf normal & sund.

  och när du drog igång de här så vart jag rätt glad. men när jag såg bilderna blev jag rätt ledsen faktiskt. det där var precis det jag inte var. det fanns en, kanske två, ”lite större”. men still, to small. visst kanske inte folk vill skicka in en bild när dem är tjocka, jag gjorde det ju trots allt inte. men då tyckte jag du skulle skippat det helt, tyvärr.

  men de va en fin tanke iaf!

  Reply
 92. Sara juni 5, 2011 at 1:02 f m

  KAN DU iaf läsa hennes blogg (eller iaf mellan raderna) innan du kommenterar hennes blogg och att hon kmr väga 100 kilo om si eller så många år?
  Hennes blogg är vriden, på ett humoristisk sätt, till överdrift. Men när hon lägger ibland in allvarliga blogginlägg som berör henne. Hon äter inte på MCD varje dag, och hon är absolut inte MULLIG ENS! Var är hon str 40? 42? 38?! BIG DEAL, näe. Då är man normal, som Kissie UTAN BANTNING och hon är ju anorektisk enligt alla nu och var helt OK smal förut. SUCK PÅ ER I BLOGGOSVÄREN!

  Reply
 93. Saga juni 5, 2011 at 1:07 f m

  Herregud…
  Grejen är att Egoina INTE är tjock, hon är normal, ändå så tycker du att hon är ”småmullig”. Det är det här hon menar, om man är normalviktig så anses det att vara fet, det är det hon vill ändra på, alla sjuka jävla ideal som får ungdomar och även vuxna kvinnor att få en ätstörning och sedan dö för att dom så hemskt gärna vill vara smala.
  ALLA har olika kroppar, och en kvinna som äter normalt är inte pinnsmal som en sticka. Smal möjligtvis men inte anorektiker smal. Och Egoina lägger ofta upp matbilder för att visa att man ska äta och det är okej att frossa ibland. Visst, ofta ohälsosam mat men det är inte det som är grejen.
  Hon visar att man SKA ÄTA, och man kan vara hur snygg som helst utan att vara smal som en anorektiker. Jag tänker inte säga att du är korkad, men du har dubbermoral.

  Reply
 94. M juni 5, 2011 at 1:17 f m

  Döp det inte till krossa idealet om du inte krossar idealet. Det du eller ni håller på med är ju något helt annat.
  Vet du vad ordet ideal har för betydelse?
  Det var en fin tanke du hade där, men tyvärr verkar du inte helt behärska det. Kanske om några år. Vem vet, lycka till!

  Reply
 95. egoboostad brud juni 5, 2011 at 1:19 f m

  Shit, tack vare detta inser jag att min kropp kanske är rätt fin ändå. Tack tjejen!

  Reply
 96. Linda juni 5, 2011 at 1:28 f m

  Hej Paulina. Jag har läst din blogg under en väldigt lång tid och kan inte säga att den är perfekt, men inget är ju perfekt. Men jag gillar verkligen din blogg, tycker du är duktig på att skriva osv. Saken du gör nu med att folk kan skicka in bilder är grymt, det stärker min självkänsla och jag fattar inte varför folk ska hacka på dig. och detta med att du ”härmar” Egoina. Har man en blogg så vill man ju dela med sig om saker till andra, och läser man andras bloggar vill man ju såklart få inspiration. Hoppas du inte slutar med denna sak nu för att folk hackar på dig, för du är grym

  Reply
 97. amanda juni 5, 2011 at 1:29 f m

  Grejen är att visst, dom här tjejerna är starka. men skriv de då ist för att skriva KROSSA IDEALEN. VADÅ KROSSA IDEALEN? de här tjejerna HAR ju idealkropparna. vad dom än tycker själv så HAR dom det enligt anonyma människor.

  Reply
 98. amanda juni 5, 2011 at 1:30 f m

  Om du är missnöjd med din kropp skulle du ALDRIG gång på gång lägga upp bikinibilder.

  Reply
 99. Fanny juni 5, 2011 at 2:06 f m

  Hejsan Paow!
  Sheisse vad många det är som klagar, så därför tänkte jag inte göra det!
  Jag ville bara säga att jag tycker verkligen det är jätte bra att du tar up det med att tjejer är missnöjda med sig själva, jag är överviktig och känner mig inte dunderfet. visst jag blir ledsen ibland och tänker att jag är så ful och fet men senare så börjar jag titta mig i spegeln och tänker att jag inte är så ful. Jag är inte ensam i denna värld att vara överviktig och att vara kraftig. Jag är född kraftig och har väldigt svårt att gå ner i vikt men jag lever ändå, jag vill börja träna och äta nyttigare och ska göra det oxå för att må bättre och orka mer. Jag känner många som har slutat äta helt och hållet för att dom tycker att dom är feta, och sedan blir jätte smala och ser nästan sjuka ut istället, vilket jag tycker är synd. Men man gör ju egna val och tycker olika, men som du säger så tycker jag att man ska vara nöjd med sig själv!
  Paow, du är verkligen jättefin och har jättefin kropp, du är fin som du är!
  Ha en bra sommar! Kramar från Fanny!

  Reply
 100. Deniz juni 5, 2011 at 2:09 f m

  Jag har svårt att tro att du inte är nöjd med din kropp. Bikinibild efter bikinibild.

  Och Egoina är långt ifrån småmullig. Hon är normal. Hon har kurvor. Klart hon uppmanar tjejer att äta det dom känner för. Man ska det, men i en lagom mängd. Jag tror också hon är lyckligare med några extra kilon här och där, något man kan ta i utan att vara rädd för att krossa hennes ben.

  Det är tyvärr sånna tjejer som dig, dessie och kissie som får tjejer att tro att dom är tjocka när dom är 165 cm långa och väger 50 kg som är normalt, när ni som är 170 cm och längre och väger 45 kg säger att ni är tjocka. Wtf liksom? Snart kommer unga tjejer tycka att Kenza är Foki är tjocka med tanke på vad ni sänder ut för signaler.

  Självklart, det är upp till en själv om man vill påverkas men många tjejer ser ju upp till er och tror ni har de perfekta kropparna.

  Inte för att du kommer läsa eller påverkas av detta, but just sayin’

  Reply
 101. Anonym juni 5, 2011 at 2:37 f m

  alltså lyssna.
  en sak du borde bli bättre på är att skita i folk som snackar. för det är precis det de gör 24/7. kör ditt egna race, låt folk som snackar skit och bullshit göra det. bli irriterad, skratta åt det, sen visa att du inte bryr dig.

  helt onödiga barnsaker

  Reply
 102. lisa juni 5, 2011 at 2:47 f m

  så du vill krossa idealen genom att lägga in implantat? Tänk om.

  Reply
 103. Patricia juni 5, 2011 at 2:51 f m

  Först och främst tycker jag att det du säger om Egoina är riktigt lågt. Du säger ju HELA TIDEN saker som ”ni är vackra precis som ni är” och ”alla brudar är snygga” osv. Visst, jättesnällt av dig. Men det du säger om Egoina är ju motsatsen till det du tydligen tyckt hela tiden förut? Ett bevis på att hela du är helt fejk och vill ha åt berömmelsen för Egoinas idé. Och efter allt det man hört om dig förbättrar ingenting. Vet inte många som har så dåligt rykte som du, och har man dåligt rykte har man gjort något för att få det. Jag har ändå inte haft speciellt mycket emot dig förut men det du skrev om Egoina fick mig att reagera. Inget illa mot tjejerna som mejlat in deras kroppar, liksom du gör ju detta för två saker; att ”hjälpa” och för att få fler läsare. Jag hoppas du är medveten om hur enkel du är att genomskåda.
  Och förresten, du har så många läsare för att dem bara väntar på att du ska skämma ut dig. Det är underhållning liksom.

  Reply
 104. ISABELLE juni 5, 2011 at 9:26 f m

  Amen seriöst Paulina .. Varför ”hacka ner” på egoina egentligen? Hon är lite större än dig, men vad sjutton är det för fel på det? Hon är NORMAL kan man säga. Hon verkar i alla fall vara nöjd med sin kropp, och är det inte det du försöker få alla tjejer att vara?

  Reply
 105. Frida juni 5, 2011 at 9:36 f m

  Jag kanske skriver som alla andra nu jag vet inte, men denna text får mig att bli lite ledsen. För jag tycker att Egoina kom upp med en fantastisk idé! Och jag vet att den har hjälp mig lite även fast jag kanske inte letade efter hjälp när jag kollade på bilderna och läste inlägget. Hon skriver om onyttig mat för att väga upp bloggvärlden. Alla skriver jämt om bantningsmetoder, att dom har fixat naglarna etc. Hon vill bara visa att det är OKEJ att äta skräp mat. Det är okej att äta fem kakor istället för en halv. Hon uppmanar INGEN till att bli tjock. Det du har skrivit i din text är ursäkta språket åt helvete fel. Hon uppmanar folk till att inte må dåligt över sig själva pga av idealen NI bloggare faktiskt har var med och skapat. Hon uppmanar folk att förstå, att alla ser olika ut. Och att det är okej, att det är så. Att man ska älska och vara stolt över sig själv. Men din jävla text får dig bara att bli dumförklarad. Vilket kanske är lite tråkigt iochmed att jag började tro att du har skärpt till dig. Innan du startar ett sånt här projekt, och skriver en ”försvarstext” bör du ta reda på mer fakta än dina egna jävla åsikter! Annars hoppas jag att du har det bra. Kram

  Reply
 106. yasmin juni 5, 2011 at 9:45 f m

  Jag tycker inte att du ska gå och hacka ner på egoina! För det första så uppmanar hon inte tjejer till att äta onyttigt, för det andra så har hon ALDRIG hackat ner på dom som äter nyttigt, för det tredje så låtsas hon inte vara någon som hon inte är! Och vad fan vet du om vad hon kommer väga 100 kg om några år? Hon mår iaf bra utav det hon gör och man ser på henne att hon mår bra också. Men däremot på dig så ser man att du mår skit! Vem är det egentligen som uppmanar tjejer till att bli smala?!

  Reply
 107. Cece juni 5, 2011 at 9:46 f m

  Så, vad är bäst – äta och njuta och älska sin kropp. Eller banta, träna hårt och hata sin kropp?
  Och seriöst – är egoina mullig? Det är ju individer som du som skapar rubbade ideal med en den formen av påstående. Nädu. Egoina är vackrare och starkare än dig – any day of the week!

  Reply
 108. daniella juni 5, 2011 at 9:48 f m

  Sjukt bra skrivet paow!!! Alla är fina oavsett vad.

  Reply
 109. yasmin juni 5, 2011 at 9:50 f m

  Och du kanske har 50.000 mer bloggläsare än egoina, men jag ska säga dig att hälften av dom där 50.000 läser din blogg bara för att ha nåt att skratta åt!

  Reply
 110. Carro juni 5, 2011 at 9:54 f m

  Asså du skoja va? Hur fan kan du sitta och skriva att Egoina är mullig och att hon uppmuntrar tjejer till att bli det? Det är ju fan inte det det handlar om, din fiskmås. Egoina uppmuntrar tjejer till att trivas i sina kroppar, smala som tjocka. Hon skrev i sitt inlägg där hon började hela ”krossa idealen”-grejen att man ska ta hand om sin kropp. Äta bra mat och röra på sig. Men att man ska få unna sig det man vill, när man vill. Hon skrev aldrig att man ska skita i att ta hand om sig och bara trycka i sig skräp. Ta reda på fakta innan du öppnar käften. Du är inte i närheten av lika stor person som Egoina. Hon är sig själv till 110%, låtsas inte, fejkar inte, försöker inte. Du kommer aldrig bli lika stor som henne, till personlighet. Och om du nu har 50,000 fler läsare än henne, hur kommer det sig att hon blev årets blogg, till skillnad från dig? Inse att du har ingenting att komma med. Du kan inte bidra med något till världen, på samma sätt som Egoina. Kom på något eget istället jävla nolla.

  Reply
 111. Alice juni 5, 2011 at 9:54 f m

  Håller faktiskt med dig lite.
  Man ska skälla ut Kissie (tex) för att hon käkar barnmat och påverkar små flickor att bli smala.
  Men om man säger att dom ska käka Gyllene Måsen alla dagar i veckan då är det ok ? I don´t think so.
  Du är nyttig, i mitten.
  Sjukt bra att du vågar säga dina åsikter, även fast jag / alla andra inte håller med alltid.

  Reply
 112. Emma juni 5, 2011 at 9:57 f m

  Du är riktigt dum i huvudet

  Håller med yasmine, jag är en av dem 😉

  Reply
 113. Hoorsie juni 5, 2011 at 10:02 f m

  paow,paow,paow. väx upp, du är inte 13 längre, och att snacka skit om egoina som är den enda bloggaren som är normal bland alla er 08:or, hon är normal stor, alla tjejer som skickat in är fina som dom är, du med, men tycker det är dålig stil att du inte kunde säga att detta kom från egoina från början , ni två kunde samarbetat om det nu var så att du verkligen vill krossa idealen. jag tror du är en liten fjortis som vägrar växa upp, fortf skyller på din ålder och inte vill se utanför din lilla bubbla. en som bara vill ha uppmärksamhet helt enkelt. men vafan, dem ska väl finnas dem med.

  Reply
 114. Vera juni 5, 2011 at 10:02 f m

  ööh.. är du inte nöjd med din kropp? Du har skrivit hundra gånger att du älskar din egen kropp, och sedan använt det som ursäkt för att lägga upp bilder där du poserar i underkläder. det blir så genomskinligt, det du gör. Alla vill ha bekfäftelse, det vet jag, men hittils har jag klarat mit utan nakenbilder och ändå fått det. Kan du inte satsa på din personlighet istället? ditt hår? För dom bilderna du lägger ut speglar bara en nervös liten tonårstjej som gapar efter bekräftelse, inte en stark brud som är nöjd med sin kropp. En sådan är egiona som på RIKTIGT inte bryr sig, och det ger HENNE potential till att tagga upp andra tjejer till att också vara nöjda. det känns mer som att du gör detta för läsare än att hjälpa. du såg hur mycket uppmärksamhet egoina fick och du ville också ha det. sen har du fin kropp och det vet du, herregud, du har väl fått 736952 kommentarer om det? behöver du verkligen mer? dom bilderna du lagt ut finns sparade på 546563 datorer vid detta laret och används som runkmaterial för tusen gamla pundiga gubbar. fräscht! helt ärligt tycker jag att ditt försök eller vad det nu är e rätt patetiskt. du får redan uppmärksamhet. folk mår inte bättre av att kolla på dig eftersom många säkert är avundsjuka, och det måste du väl ändå förstå? var tredje inlägg på din blogg är en bild på dina bröst och det är pinsamt. jag har slutat läsa din blogg av den anledningen. tänk på framtiden paulina, den stirrar din rakt i ögonen fast du kanske inte märker.

  Reply
 115. Anonym juni 5, 2011 at 10:04 f m

  Du säger att du vill ”krossa idealen”, men ändå lägger du ut bilder på din perfekta kropp och klagar på att du måste gå ner i vikt..?
  Lite dubbelmoral där, va?

  Reply
 116. Anonym juni 5, 2011 at 10:11 f m

  Du krossar inte idealen när du säger att en normalviktig människa som Egoina är småmullig.

  Reply
 117. Hallå!! juni 5, 2011 at 10:20 f m

  Och du föressten! Jag väger 50 kilo och är 160 cm. Är jag också småmullig, jag skulle kunna skicka in en bild men det tänker jag inte göra för jag vill inte stödja dig i din kampang. Jag tränar flera gånger i veckan och det är anledningen till varför (åtminstonde du nog tycker) jag väger ”så himla mycket” till min längd, vad vet du? Egoina kanske också tränar, det kanske är alla hennes muskler som får låren att gå ihop, men när någon är liiite fetare än du så väger personen 100 kg.

  Reply
 118. filippa juni 5, 2011 at 10:24 f m

  jag måste bara skriva att jag tycker du är skitbra! Du verkar verkligen 100% ärlig när du skriver dethär och de uppskattar jag mycket. tack för en riktigt bra blogg! kram

  Reply
 119. Andrea juni 5, 2011 at 10:32 f m

  Så sjukt dubbelmoral. Tror inte på att du provocerar, du är dum i huvudet på riktigt. Tur att Egoina är en smart tjej som förstår att hon inte ska bry sig om dig

  Reply
 120. Mikis juni 5, 2011 at 10:33 f m

  Egoina är smal. (Och jättefin!)

  Reply
 121. norra juni 5, 2011 at 10:34 f m

  damnnn skojjar ni alla som kommenterar eller`??
  dom flesta är ju tjejor (kan ju betyda avensjukka) menn asså
  jag är så less på attt du ska ta upp va dom andra kommentera elelr om din åsikter skit i vafan dom än säger för sånna människoorär bara för onda när dom inte vill anndra väll bara sig själv 🙁
  asså seriöst vi tjejjer ÄR FAN DUMMA helt seriööst ist för att stötta varandra hålla ihop och bry oss om varandra så gör vi tvärttom vi trampa på andra tjejjer vi skiter i om den människoan mår sämre eller inte vi säger de vi vill vi bryr oss helt enkelt inte vi kör vårt eget skit och vi tror att killaran får oss och må bättre ? NEJ de är inte så killar är alltid ute efter nått killar får alltid va dom vill för att vi tjejor är duma vi tror på deras fina ord vi tror att dom menar FULLT ALLVAR med allt och när man blir krossad VART FAN VILL MAN HELST VÄNDA SIG TILL jo sin tjej kompis en som man litar på så de jag menar vi är duma vi är blinda
  de är som min kompis sa igår utan hjärta är vi masskiner
  occh om det är sant så döda mig
  vii alla är snälla alla vill allas väll men de är då vi blir krossade de är då folk kör med oss hur som helst jag förstår inte varför skulle vi inte hålla ihop ist för att trampa på varandra
  det finns mååånga många och då menar jag många tjejer som har massa såår inom sig och de finns dom som är korssade totalt men vill ändåå alla väll
  ärligt såå är jag den perssonen som är krossad den persone som aldrig säger nej och bli trampad för att de jag har inom mig vill jag inte att andra ska ha de som jag darför är mina känslor borta jag är kall inombords… och de dödar mig varje gång jag börjar snacka om MINA kännslor
  SÅÅ TÄNK
  UTAN HJÄRTOR ÄR VI BARA MASSKINER
  de är bara att accepetera de är så och de finns onda människor de är fåå som har hjärta få som bryr sig så öppna ögonen tänk innan du öppnar käften och tro på dig själv och ställ krav på dig själv och bli inte människa utan hjärta

  DETTA ÄR INTE TILL NÅGON MEN JAG VILLE BARA DELA MED NMIG MINA TANKAR MIN ÅSIKTER FÖR ATT DE ÄR SÅÅ VI LEVER IDAG
  SAMMHÄLLET HAR GJORT OSS SJUKA

  Reply
 122. Anna juni 5, 2011 at 10:35 f m

  Omg………………… Hejdå.

  Reply
 123. Anonym juni 5, 2011 at 10:53 f m

  jag tycker det du har gjort är så jävla grymt! på bara dom få gånger du har lagt upp bilder på tjejer som ser helt normala ut så har jag redan fått lite bättre självförtroende. jag älskar verkligen inte min kropp, men du har fått mig att tycka om den lite mer iaf. tack.

  Reply
 124. REBECKA juni 5, 2011 at 10:55 f m

  varför ska du kommentera Egoinas kropp?

  Reply
 125. Jenny juni 5, 2011 at 11:01 f m

  Det är någonting VÄLDIGT SJUKT med din syn på kroppen och utseende,.

  Reply
 126. Fanny juni 5, 2011 at 11:01 f m

  HAHAHA , du e ju sjuk i huvet på riktigt, skulle Egoina va mullig ?
  Det är ju snyggare med tjejer som har lite, än tjejer som är hur små o spinkiga som helst.

  du härmar Egoina med lårbilderna och säger att man ska va nöjd med sin kropp osv. det är ditt budskap , men sen säger du att hon e mullig och äter skräpmat hela tiden. är inte det dubbelmora?

  Reply
 127. julia juni 5, 2011 at 11:04 f m

  jahopp, och härmed slutade man läsa din blogg. allvarligt, fyller du arton iår eller? Pinsamt Paulina jävligt Pinsamt..

  Reply
 128. julia juni 5, 2011 at 11:05 f m

  där sjönk du i mina ögon. riktigt mkt.

  Reply
 129. Emma juni 5, 2011 at 11:05 f m

  Du är ung, så jag kommer därför inte skriva att du är dum i huvudet. Jag hoppas nämligen att det du skriver beror på oförstånd på grund av ung ålder. Hade varit tragiskt om det var så att människor nu för tiden verkligen är så hjärntvättade att de ser en tjej som Egoina, som har en helt normal och sund kropp, och tror att man är mullig om man ser ut så.

  Jag har läst hennes blogg länge (tidvis även din) och hon har aldrig hånat någon eller uppmanat att man skall äta onyttigt. Hon äter som en helt vanlig person, nyttigt ibland och onyttigt ibland. Det är hennes val och jag tvivlar starkt på att det skulle ge henne ett överviktsproblem (förutom i sådana som dina ögon).
  Hon försöker få unga människor att trivas med sig själva hur de än ser ut… du hävdar att man skall vara smal för att må bra… det är en stor skillnad. För även om du anser att du inte är såå smal så är du en väldigt smal person om man jämför med hur de flesta vanliga människor ser ut.

  Själv är jag inte alls smal. Om du anser Egoina vara mullig så hade du sett mig som ett fläskberg… med vet du vad? Jag mår bra, jag är lycklig och jag är älskad. Och mitt liv hade varit ännu mer perfekt om människor som du inte sa åt mig att det inte är ok att se ut som jag gör.

  Reply
 130. jennifer juni 5, 2011 at 11:06 f m

  helt rätt cheyen, you go Paow!

  Reply
 131. Lina ericsson juni 5, 2011 at 11:10 f m

  Hallå Paow:) jag måste bara säga du är fan den asballaste och en av de vackraste jag har sett…. jag gillar dig för att du är så ärlig, du är dig själv och din blogg är så bra!! jag måste faktiskt säga tack också för att du har lagt upp dem här bilderna för de fick mig att må mycke bättre…. och varje gång du har lagt upp en bild på din kropp så tyckte jag att du var så perfekt precis som alla andra kändisar, och att ni är säkert nöjda över allt. men när du skrev nu i detta inlägg att du inte var exakt nöjd med allting och du också hade celluiter eller hur fan de stavas så kändes så bra att vi är alla vackra och de har fått mig att må bra… jag var så jävla envis med att alla som vi tycker är vackra är perfekta…så tack paow… jag menar de verkligen…. jag älskar min kropp precis som den är nu…. hatade min päronkropp innan men jag verkligen älskar den nu… så tack,tack,tack !! <3

  Reply
 132. CAPS MISSHANDLAR'N juni 5, 2011 at 11:10 f m

  BRA SAGT ATT SÄGA ”NU KROSSAR VI IDEALEN” OCH SEN SÄGA ATT EGOINA ÄR ”SMÅMULLIG”? SPECIELLT NÄR HON ÄR HELT NORMALVIKTIG OCH ALLT ANNAT ÄN RUND. EGOINA ÄR OCH FÖRBLIR VINNAREN AV DEN HÄR LILLA DRAGKAMPEN!!

  GET REAL!!!!

  Reply
 133. Johanna juni 5, 2011 at 11:12 f m

  Vad är det för fel på dig ? haha seriöst, väx upp! Att Egoina skulle dö av fetma och att hon är mullig. Hon ser ju 1000 gånger bättre ut än dig och hon sprider bättre budskap än vad du nånsin gjort! fan paow, du är totalt värdelös och patetisk!

  Reply
 134. Johanna juni 5, 2011 at 11:12 f m

  krossa ideal genom att håna egoinas kropp? otroligt logiskt, eller?

  Reply
 135. sofi juni 5, 2011 at 11:13 f m

  HAHAHAHA! Detta är så jävla patetiskt så jag tror jag smäller av, på riktigt! För det första, att härma Egoina i huvudtaget tycker jag är så stört, eftersom att du tydligen inte HAR EN BLEKASTE ANING OM VAD FAN DU HÅLLER PÅ MED? Att först säga att du skall krossa idealen, och sedan säga att Egoina är mullig och kan dö av fetma, hur faasiken får du ihop det? Egoina är den som har sundast kropp i bloggvärlden, sundast förnuft också…. Jag blir så j’vla arg när jag läser detta. Snälla, kan du inte bara lägga ner din blogg och ta någon kurs i allmänbildning istället?

  Reply
 136. sarah juni 5, 2011 at 11:13 f m

  så jävla pinsam! haha jag förstår inte hur du tänker, du är ju totalt rubbad, nu är det bevisat IGEN!

  Reply
 137. Hanna juni 5, 2011 at 11:14 f m

  Egoina får väl göra som hon vill? Hon tvingar inte alla ätt äta onyttigt.
  Låt henne vara.

  Reply
 138. Sandra juni 5, 2011 at 11:14 f m

  Egoina mullig? Nu får du nog fan ta och kolla din syn.

  Reply
 139. joline juni 5, 2011 at 11:15 f m

  FAN PAULINA, ÄR DU SERIÖS I DET DU SKRIVER NU? DÅ ÄR DET FAN ILLA ALLTSÅ, EGOINAS KROPP ÄR NORMAL OCH JÄTTE FIN!FINARE ÄN DIN! HON SPRIDER BRA BUDSKAP OCH DU SPRIDER DÅLIGA BUDSKAP. VARFÖR DU HAR FLER LÄSARE ÄN HENNE ÄR FÖR ATT DU ÄR SÅ PINSAM OCH ATT VI BARA SKRATTAR ÅT DIG HELA TIDEN! HON ÄR KLOKARE,VUXNARE OCH MYCKET FINARE! SÅ SLUTA UPP MED DITT SKITSNACK OCH TRYCKA NER FOLK, DET ÄR INTE OKEJ! VÄX UPP.

  Reply
 140. gabriella juni 5, 2011 at 11:16 f m

  Dun är ta mig tusan den omognaste människan någonsin. För din egna skull, väx upp!
  Herregud man skäms ju.. Dubbelmoral var och varannan dag..

  Reply
 141. Crystal juni 5, 2011 at 11:18 f m

  Det blir helt fel när du ska krossa idealkroppen och sedan vill lägga in inplant i rumpan? Genom att krossa idealen så betyder det rätt utsagt att man ska älska sin kropp precis som den är. Du skickar ut ett väldigt vrickat budskap nu när du skriver att alla ska älska sin kropp, men du själv gör verkligen inte det och ska ändra på den genom plastikoperation.

  Reply
 142. Anonym juni 5, 2011 at 11:18 f m

  MEN GUD HAR EGOINA ENS NÅGRA LÄSARE? Det handlar BARA om att ALLA SKA FÅ CHANSEN ATT VISA SIN KROPP OCH BERÄTTA SIN HISTORIA..

  Reply
 143. B juni 5, 2011 at 11:19 f m

  TIPS: skriv inte ut dina ”åsikter” (du är så falsk & saknar personlighet att det inte ens kan kallas åsikter för du ändrar dom hela tiden) , du är 18år snart, väx upp. Du framstår bara som korkad och efterbliven när du skriver sånt här, texten hänger inte ens ihop och saknar innehåll totalt då du säger emot dig själv flera gånger.

  Reply
 144. Julia juni 5, 2011 at 11:19 f m

  Det vara bara så sjukt patetiskt det du skrev om Egoina. Så. Sjukt. Patetiskt.

  Reply
 145. Hejhej juni 5, 2011 at 11:24 f m

  Fy fan va många gnäller. Kan ni inte se det positiva i detta? Att man ska våga vara stolt över sin kropp. Alla ser olika ut. Dags att acceptera det och sluta grina. Vem bryr sig om de flesta av tjejerna som vågat visa sig nu ät väldigt smala, Har inte de också rätten till att må bra? Klart de har. Jag är en av dem som inte är ett benrangel, samtidigt är jag inte heller ”tjock”. 55 kg, med både bröst och rumpa. Tack till alla er som lagt upp bilder på er själva, och era historier. Våga vara er! Go girls!

  Reply
 146. A juni 5, 2011 at 11:24 f m

  ”Jag vet att jag inte är jätte smal längre. Men jag försöker att lära mig att tycka om min kropp.” , du menar alltså att man måste vara jättejättesmal för att vara fin eller?

  du är så jäkla dålig på att utrycka dig, och skriver massa dubbelmoral hela tiden, du borde inte ha såna här kampanjer. du bara provocerar, du får inte fram något på ett bra sätt. du förstör bara.

  Reply
 147. Isabelle juni 5, 2011 at 11:31 f m

  ”men är du dum i huvudet eller?”
  Haha, nej det är hon inte. Paow vågar stå för det hon säger och hon har alldeles rätt! Alla ser vi bra ut, på ett eller flera sätt! Det finns inget speciellt kroppideal och om det nu gör det, vem fan bryr sig om det? Jag menar, gud va kul det skulle vara om alla, precis ALLA, såg likadana ut. Not! Det skulle vara skittråkigt! Man ska vara stolt över sin kropp! Visst kan man ha komplex, men det har vi alla!
  Och till er som säger att Paow är dum i huvudet: FÖR I HELVETE! Väx upp? Hon får fan tycka som hon vill, berätta sin åsikt och det här med kroppidealen tycker jag är så sjukt bra! Och förresten, om ni stör er så sjukt mycket på Paow, why bother reading her blog and comment every single update?
  Precis, så håll käften och låt Paow och alla tjejer/killar som håller med henne, tycka som dem själva vill!
  Håll era åsikter inne.
  Tack på förhanad & Tack för mig!!

  P.S. Paow, fortsätt med det du gör, det är så himla rätt! 😀

  Reply
 148. M juni 5, 2011 at 11:32 f m

  Om det inte har varit glasklart hittills så blev det verkligen nu: du ÄR DUM I HUVUDET! det är männiksor som du som skapar dåliga självförtroenden o sjuka ideal. Tänker inte upprepa det med dubbelmoral för det är glasklart. Du tror du är så grym med dina åsikter, du fattar inte ens hur pantad du är.

  Reply
 149. A juni 5, 2011 at 11:34 f m

  Pinsamt.. kan inte fatta att du fyller 18år snart, och inte kan uttrycka dig bättre än såhär. Lycka till i livet xD

  Reply
 150. johanna juni 5, 2011 at 11:34 f m

  hur fan kan du säga att egoina är mullig ??
  och så säger du att alla är vackra, vad spelar det för roll då ?

  Reply
 151. Isabelle juni 5, 2011 at 11:35 f m

  En sak till.
  Ni stör er på att Paow kommenterade Egoinas kropp?
  Haha, vad fan gör inte ni nu då? Jo, KOMMENTERAR PAOWS KROPP! Det är ju ännu roligare eftersom hon inte tar åt sig ett skit! Som hon sa i inlägget. Det är så Paow ser ut och hon är hyfsat nöjd med sin kropp! Bravo!
  Alla borde vara nööjda med sin kropp!

  Reply
 152. Jojjs juni 5, 2011 at 11:38 f m

  Du skriver att du vill hjälpa tjejer samtidigt som du trycker ner en tjej så långt ner man kan komma (om vi har tur tar hon inte åt sig av ditt skitsnack) hur går den dubbelmoralen ihop?

  Reply
 153. Nemo juni 5, 2011 at 11:43 f m

  Lol. Tjejen, du skrev precis på din egen dödsdom i den här frågan. 😛 Har aldrig följt din blogg, läser däremot Egoinas varje dag. Blev nu tvungen att kolla vad allt väsen handlar om, och jag måste säga att utifrån det jag redan hört om dig och din blogg, så fort jag ser din header och sedan scrollar ner till detta inlägg – får mig att vilja vända i dörren. Jag tror att oavsett hur du försöker att låta vettig och sansad kommer ingen att ta dig på allvar, det är liksom försent. För din egen skull hoppas jag att inlägget skulle vara provocerande, men oavsett är det hela ganska tragiskt. Hoppas att folk klarar av att ta det med en nypa salt. En förebild är du inte, och jag antar att vissa människor helt enkelt inte är menade att bli det heller. Du klarar helt enkelt inte av att försöka genomföra såna här saker, förmodligen för att du nog inte förstår vad man vill med dem. För ditt eget och andras bästa: håll dig på din egen nivå, skvallerbloggarna behöver trots allt något att skriva om, de också.

  Reply
 154. Anonym juni 5, 2011 at 11:44 f m

  Okej, blev lite besviken på dig nu.
  DU är 100% dubbelmoral, här uppmanar du tjejer att stå för det dom är. Samtidigt som du kallar egonia mullig, som ser väldigt normal ut. Hur tänkte du att dina lite mer runda läsare känner sig…?

  Tänk nu på att småtjejer läser din blogg.
  Och du borde vänta tills du är 20+, då kommer du garanterat få lite hull på kroppen.

  Reply
 155. paulina juni 5, 2011 at 11:46 f m

  Haha, vem är det som kör med dubbelmoral egentligen? Först skriver du: tjejer, ni är snygga precis som ni är, nu krossar vi idealen! , Sen sitter du och skriver att Egoina är mullig? Tror du inte att du förstörde hela grejen då och nu kommer en massa unga tjejer börja banta igen för att dom tror att dom är för stora om dom ser ut som Egoina? (som enligt mig har en helt normal kropp) Sluta tro att du är så vuxen och smart.

  Reply
 156. Jenny juni 5, 2011 at 11:46 f m

  Asså hon dissar ju inte den goda maten! Hon kanske bara vill äta den onyttiga och det är ju inget fel precis, men är det nödvändigt att skriva att hon är kurvig? Det gör ju bara så att man mår dåligt för att man äter skräp mat!!
  Det känns fel att du skriver så för nyss dissade du idealen= att du också ska dissa mat idealen som tillhör idealen men det verkar inte så.. Det är så förvirrande!!!

  Reply
 157. Monica juni 5, 2011 at 11:47 f m

  Från och med nu kommer jag aldrig mer besöka din blogg, och jag kommer uppmana andra att inte göra det heller.

  Att du får vara en förebild för unga tjejer är tragiskt. Jag hoppas på att du växer upp och utvecklar lite empati och en sann verklighetsuppfattning.

  Reply
 158. sara juni 5, 2011 at 11:47 f m

  Haha du skämtar va? Eller är detta allvar? Som jag hörde någon annan sa. Du kan inte skylla på din ålder längre Paow. Alltså jag orkar inte ens svara mot dig, för du skulle inte förstå ändå. Herregud alltså… alltid gillat dig och trott du mognat osv. Men nu. Nej, är besviken. Precis som alla andra av dina ”smarta” läsare.

  Reply
 159. Pipen juni 5, 2011 at 11:48 f m

  Det är bra att du försöker göra vad du kan för att förespråka sunda ideal och så vidare, men det är så onödigt att trycka ner Egoina bara för det. Hade du koll på hennes blogg skulle du veta att hon verkligen inte äter skitmat 7 dagar i veckan, hon unnar sig bara lite ibland, precis som de allra flesta som inte är besatta av vara smala gör. Visst, vill man göra det optimala för sin kropp borde man aldrig äta socker, leva på grönsaker osv, men vem gör det? För att fetma ska kunna bli farligt måste man i alla fall klassas som överviktig, dvs ha BMI över 25, och det kan Egoina omöjligen ha. På ert eget sätt, och med era egna motiv försöker ni nog båda ändå göra något bra, så sluta racka ner på någon som trivs med sin kropp. Du vill väl inte få folk ska må dåligt över sina kroppar?

  Reply
 160. Linnea juni 5, 2011 at 11:49 f m

  Asså är du helt dum i huvudet?

  Reply
 161. Alexandra juni 5, 2011 at 11:50 f m

  Så skriver man inte! Fy vad omoget av dig, häng inte ut Egoina. Riktigt korkat skrivet, hoppas du skäms över dig själv.

  Reply
 162. josefin juni 5, 2011 at 11:50 f m

  att dissa egoina sådär? INTE OKEJ

  Reply
 163. Emma juni 5, 2011 at 11:50 f m

  Fyfan paow! Vf skriver du saker om egoina Och att hon e ”Mullig”!
  Kolla dig själv i spegeln innan du snackar skit om andra!

  Reply
 164. Emelie juni 5, 2011 at 11:51 f m

  Snacka om att du har ändrat min åsikt om dig helt och hållet… Har alltid tyckt om din blogg men du har verkligen fått mig att ändra min uppfattning om dig. Först snor du Egoinas idé, sen säger att hon är fet och klankar ner på henne och säger att du ”för hennes budskap vidare” för 50.000 mer personer? Hälften av dom 50.000 stör sig förmodligen äckligt mycket på vad du håller på med, ska du veta. Egoina är fan inte mullig, och nej du hjälper inte tjejer genom att skriva som du gör. Lägg ner, bara. Fler som kommer må dåligt på grund av att du kallar Egoina mullig när hon är helt normal. Sen påstår du att vi ska ”krossa idealen” EH? vilka jävla ideal? Man får ju fan inte ens se normal ut, det säger du ju själv? Är det bara smala kroppar som gäller när vi ska ”krossa idealen”?

  Och påstå inte att du inte gillar din kropp. Du lägger upp bilder på den hela tiden, det gör man inte om man inte är nöjd.

  Grymt att Egoina stack från Myshowroom, hoppas fler gör samma sak. Så kan vi ju se om du står för samma sak sen.

  Ha en trevlig dag Paow!

  Reply
 165. Fanny juni 5, 2011 at 11:53 f m

  Du är så sjukt grym Paulina!
  Skulle du kunna hjälpa mig med en sak? Vad köper man till sin pojkvän som tar studenten? (Om man inte har lika tät ekonomi som dig) Mejla mig!

  Reply
 166. L juni 5, 2011 at 11:56 f m

  Håller med många andra här uppe.
  Du borde kanske läsa Egoinas blogg innan du börjar ge dig på henne. Egoina mullig? Sen när då? Hon uppmuntrar i alla fall unga tjejer att vara nöjda med hur dom ser ut, oavsett om dom har size noll eller inte. Idealen inom media hur en tjej borde se ut suger, och det har Egoina fattat.

  Reply
 167. Jessika juni 5, 2011 at 11:56 f m

  Moral moral moral. Jag vill ha så mycket moral så det blir DUBBELMORAL.
  Du är blåst snäckan.

  Reply
 168. jennie juni 5, 2011 at 11:56 f m

  guuuud vad du är pinsam. jag skäms för att jag ens läste detta inlägget.

  Reply
 169. Hanna juni 5, 2011 at 11:59 f m

  Paow. Du säger emot dig själv i varenda mening du skriver. Du skriver att Egoina (som för övrigt är min favoritbloggare) är mullig, när din avsikt med hela denhär debatten är att krossa idealet? Tänk dom som är ”mulliga” (ur din synpunk iallafall) ser dehär. Du uppmuntrar alla att vara nöjda med sig själva, fast bara om de ser ut på ett sätt? Så om man ser ut som Egoina ska man inte vara nöjd med sig själv?
  Och när du skriver ”så tycker jag inte att några kroppar är speciellt fula” så skriver du ju (om man läser lite noggrant) att du faktiskt tycker att vissa är fulare än andra? Var det inte det tänkandet vi skulle krossa?
  Nej. Inte okej.

  Reply
 170. Elina juni 5, 2011 at 12:01 e m

  Det där var inte din åsikt, det var något du sa att hon gör och kommer att bli. Varför ska det aldrig kunna gå en längre tid innan du ska hacka på någon? Är du så desperat i att höja dina läsare?
  Jag började precis läsa din blogg igen men känner ingen bättre anledning till att fortsätta med det. Du är precis lika omogen som du alltid ha varit. Hon kanske käkar skräpmat, men hon ser mycket mer hälsosammare ut än vad du gör!

  Men ja, sen har du ju knullat med Nemo när du var tillsammans med Hugo och försökte dölja det, tror aldrig du hade sagt det om inte det spelades in och las ut på bloggen. Så Egoina har mycket mer vett i skallen än vad du har Paulina, så kom inte och skriv en jävla massa bullshit. Helt SJUKT att det kanske finns vissa som ser upp till dig.

  Reply
 171. Julia juni 5, 2011 at 12:04 e m

  Fan du borde skämmas!! Egoina är ju smal och skitsnygg!! Hon är absolut inte mullig bara för att hon faktiskt äter! Hur kan du ens titta på dig själv i spegeln?

  Reply
 172. Sejla juni 5, 2011 at 12:05 e m

  Om du tycker att alla är så fina och att ingen är direkt ful osv, varför klankar du ner på Egoina då som ser fullkomligt normal ut? Och vad tycker du om Kissies utseende, tycker du att HON ser normal ut? Det är större chanser att Kissie skulle dö i förtid för att hon är undernärd än att Egoina skulle dö i förtid för ”fetma”.

  Reply
 173. Viktorija juni 5, 2011 at 12:06 e m

  ASSOO GUD VAD JAG FÅR PANIK PÅ ALLA MONGOS SOM KOMMENTERAR DIN BLOGG PAOW , GET A LIFE ! , nemen asso seriöst jag håller me vartenda ord !fan egoina e tjock de är inget man inte kan säga hon äter skräpmat de borde äckla folk inte få dom att tro att de är ett avslappnat liv , Jo man ska vara nöjd sin kropp !
  de finns anledningar vrf folk läser din blogg de är för att :
  Du e grymt söt
  Har en naturlig kropp ! (inte som kissie)
  är tsm me hugo
  skriver om roliga saker ,
  om du håller dig till de , kmr din blogg gå bättre , jag älskar ”naturliga” bloggar som dig o kenza vem orkar läsa om fejkbröst o fejkläppar ..o rumpa.. tydligen snälla paow de är löjligt din rumpa är asfin.
  Vi säger såhär om du vill bli framgånsrik i framtiden , för förr elr senare kommer inte du inte alltid vara ung , och de kommer nya bloggprinsessor !
  Men tänk dig att du söker på jobb , som något ganska seriöst och de ser dom att de var PAOW bloggerskan som hade lagt ett inplantat i sin rumpa !
  alla vet ju att kissie screewa sitt liv me alla sina operationer hon har ju absolut ingen framtid , hon framgångsrik men de slutar snart !
  SÅ JAG BER DIG PAOW HÅLL DIG NATURLIG DE ÄR DE BÄSTA !
  Fortsätt skriva som du känner och skit i alla osäkra komplexfulla människor , som hatkommenterar din blogg !
  You go girl ! PUSS!

  Reply
 174. Elina juni 5, 2011 at 12:07 e m

  Är du komplett galen?

  Egoina är väl för i helvete inte mullig? Hon har en helt NORMAL kroppsbyggnad.

  Du är så liten Paulina och att du ens kan skriva någonting sånt här visar ju bara att du inte FÖRSTÅR.

  ALla är olika, vi har olika kroppstyper och gillar olika saker.

  Oavsätt hur man ser ut så är huvudsaken att man MÅR BRA. Det är ju det vi vill jobba fram och få bort all denna ytliga skit som pågår.

  Men det förstår inte du för du är en ytlig människa som gillar ”vackra, smala, vältränade” w/e .

  Gå och dra något gammalt över dig och kom tillbaka när du fått några år på nacken och kan förstå vad som är viktigt i livet.

  Reply
 175. josse juni 5, 2011 at 12:07 e m

  asså seriöst alla?
  jag kan själv säga att jag är större. jag skulle ALDRIG våga skicka in en bild på min kropp som så många skulle kunna se. jag skulle bara tänka efter den publicerats att nu sitter någon därute och skrattar åt mig eller gör narr av mig. så tror jag att många utav oss ”större” tänker, inte konstigt att Paow inte fått så många bilder på oss då? och hon kan ju inte bara hitta på att hon fått de heller…

  Reply
 176. ellen juni 5, 2011 at 12:09 e m

  Allvarligt talat du är fan helt jävla hjärndöd. Är egoinas mullig? Du uppmunttrar folk till att skicka in bilder ppå sig själva, sina kroppar, sedan sitter du och smutskastar egoinas för att hon är mullig?! Alltså du är så sjukt pinsam så det är inte klokt. Och du sitter och säger man ska vara nöjd med sig själv å lalala, varför täcker du alltid din 2 meter höga panna då? och varför ska du lägga implatat? och VARFÖR fixar du dina tänder? nej just det. Du är fan imig dubbelmoralen själv. Att du sitter och försöker låta smart och komma med bra argument gör allting bara ännu mer pinsamt..

  Reply
 177. tess juni 5, 2011 at 12:09 e m

  kom igen lilla du! egoina är har en sund kropp, långt ifrån vad du har. du har inte mycket till verklighetsuppfattning om du tycker hon är små mullig. du är så patetisk å ytlig så att det inte är sant!! hur beter du dig? som en snoooorunge! du är fortf. en fjortis å du är på en nivå lägre än alla andra bloggare – ja tyvärr.

  Reply
 178. Sara juni 5, 2011 at 12:15 e m

  Shit att ni bara orkar kommentera, vem bryr sig om att töntigt Paow inte lägger upp ”tjocka” tjer på bloggen, hon kanske inte har lust liksom.. 😉

  Reply
 179. fanny juni 5, 2011 at 12:16 e m

  jag mår skitdåligt över min kropp efter att du publicerat bilderna. jag känner mig skitful.

  Reply
 180. Rebecca juni 5, 2011 at 12:16 e m

  Jag är 18, 180cm lång och väger 82kg. Jag är mullig, och jag är jävligt stolt. Egoinga inspirerar mig att våga vara stolt över mig själv, och så säger du att hon är mullig, att det är fel… i samma inlägg du tar upp din ”krossa idealet” kampanj (eller vad det nu är)? Du kan ju inte säga att man ska krossa idealet, och sedan klanka ned på den personen som aktivt försöker krossa det varje dag de senaste åren?

  Förstår inte hur någon kan HÅLLA MED här, när dubbelmoralen syns i ett och samma inlägg. Ena sekunden säger du att det är ok att vara mullig, men så är det inte okej att vara mullig den nästa sekunden?

  Väldigt omoget att skriva om Egoina så där. Du får tycka vad du vill om mullig är fel eller inte, men att peka ut en person så där är lågt. Hoppas du växer upp snart.

  Reply
 181. ida juni 5, 2011 at 12:19 e m

  Jag är snäppet ifrån att dumpa din blogg lika hårt som jag dumpade Kissies. Ibland märks det hur otroligt ung och omogen du är. Att klanka ner på Egoina som är den enda i den falska världen som står för ett bra budskap är så fruktansvärt lågt. Skäms. Du krossar inga ideal, du uprätthåller dem. Få lite perspektiv, lite erfarenheter, mogna. Sen kan du börja snacka om sånt här.

  Reply
 182. Anonym juni 5, 2011 at 12:21 e m

  Men snälla. Du är så fruktansvärt patetiskt och pinsam.
  Du märker hur alla uppskattar och uppmärksammar Egoinas projekt (cred till dig Egoina, du är bäst!), och tänker att du också ska göra nåt fint. Men grejen är att du innerst inne inte ens tycker att större kroppar är vackra, vilket man märkt på påhopp tidigare i din blogg, så du bevisar bara för alla att du är en riktig jävla hycklare. Fattar du inte hur korkad du visar att du är när du först skriver att alla kroppar är vackra, och att man ska äta så att man mår bra, och sedan klankar ner på Egoina? Hon är ju för fan helt normal! Hon äter inte skräpmat sju gånger i veckan, och allt sånt skulle du vetat om du hade läst hennes blogg lite noggrannare! Ännu en gång här du uttalat dig om något du inte är insatt i.
  Hela ditt ”skicka in kroppbilder”-projekt uppskattas, men inte när det kommer från dig. Det är så falskt! Förstår du inte?
  Du är absolut inte snyggare än Egoina på nåt sätt. Din falska insida förstör det. Egoina är tusen gånger vackrare en dig, för hon är äkta, go och sann! Hon går verkligen in för att inga tjejer ska må dåligt, du vill ju bara att folk ska tänka ”åh, paow är så godhjärtad och snäll”. Egentligen tycker du ju inte att tjocka människor ser bra ut, du tycker egentligen att dom borde banta. Så. Jävla. Falskt.
  Du har sjunkit galet mycket i mina ögon nu. Jag slutade läsa din blogg för längesen, gick bara in hit idag för att jag läste på Egoinas blogg om vad du skrivit om henne. Hur fan tänkte du? Egoina har också känslor? Så onödigt att påstå att hon är tjock, och kommer dö i förtid. Så jävla elakt! Egoina har ju också känslor, bara för att hon är en bloggare kan du inte tro att du kan säga vad som helst! Du borde ju veta, folk har säkert klankat ner på dig också bara för att du är en så pass offentlig person!
  VARFÖR? Varför gör man så? Varför hoppar man på någon helt utan anledning och skriver att hon är tjock och kommer dö i förtid? Varför är man så elak?
  Jag tror att du är rädd för Egoina. För att hon är så trygg i sig själv. För att hon är så mycket starkare än dig.

  Din kropp är jättesnygg Paulina. Men du är känslokall och falsk på insidan, och det äcklar mig. Försök att förändra det, du skulle bli en mycket finare person! Försök att tänka efter en extra gång innan du gör sådana här saker!
  För både din egen och för andras skull.

  Reply
 183. Lina juni 5, 2011 at 12:22 e m

  Vad arg jag blir när jag läser detta. Att säga att du vill krossa idealen och sedan säger att Egoina (som har en fullkomligt normal kroppsbyggnad och inte alls äter överdrivet mycket skitmat) är mullig gör mig så jävla förbannad. Vill du ens krossa idealen? Troligtvis inte…

  Reply
 184. Tilda juni 5, 2011 at 12:23 e m

  Ibland har jag tyckt om att lösa din blogg, men nu säger jag fan hejdå.

  Du försöker att krossa idealen men ändå säger du att egoina är mullig och att hon kommer att dö i fetma? för det första så säger man inte sådär om man fått en ordentligt uppfostran och har lite vett i skallen. Du är fortfarande den där fjortisen, inte lika hemskt men du har inte växt upp på långa vägar. Du skriver långa texter för att folk ska tycka om dig, men ingenting är något du lever efter. Du skriver att man ska vara nöjd precis som man är och blabla, sedan i nästa inlägg så fort någon kritiserar dig så måste du gå på någon annan och då är det egoina du gick på nu. Du har även skrivit så elaka saker om andra människor också. Det är väl typiskt fjortis beteende right?

  Du lever verkligen inte som du skriver, och det visar bara på att du har lång väg kvar att lära. Inget fel med det, men backa lite med ditt sinne och sluta lek nån jävla moraltjej, för du har ingen moral alls.

  Reply
 185. Elin juni 5, 2011 at 12:23 e m

  Fyfan vad du är vidrig? Har gillat dig innan och så men vafan är det du sitter och skriver? Du erkänner att du kanske härmade henne lite och sen när dina inlägg inte får lika bra respons så skriver du att hon är mullig? Skulle inte du försöka krossa idealen? Hur kan du då kalla henne mullig..? Du ville ju bara ha publicitet genom dem där ”krossa idealen” bilderna, det fanns ingen hjälpsamhet eller något snällt i vad du gjorde förstår man ju nu. Äeeh va trött jag blir.

  Reply
 186. karin juni 5, 2011 at 12:24 e m

  hoppa fan inte på egoina.
  det hon gör är såå mycket bättre än det du gör.

  Reply
 187. MATILDA juni 5, 2011 at 12:28 e m

  du är ju fan slut i huvudet på riktig du :O

  GO EGOINA säger jag bara!!!

  Reply
 188. Alma juni 5, 2011 at 12:31 e m

  Jag blir besviken, arg och förfärad när jag läser detta inlägg. Hur kan du sitta och skriva allt det där och ändå tro att du kommer få ett övervägande antal tjejer att tro på dina ord?

  Jag har samma kroppsform som Egoina, if I may guess, och vad gäller hennes livsstil och en jämförelse med min livsstil så är vi 2 vitt skilda personer. Jag har gått på gym, jag håller på med hästar och både promenerar/joggar dagligen. Vad gäller onyttiga kostvanor så har jag väldigt få laster i livet. Men jag är för evigt ”lite småmullig”. Ska det vara ett osunt ideal att se ut som Egoina? Nej.

  Det Egoina vill uppnå är inte att folk ska ta efter henne, utan inse att man måste våga slappna av, leva livet och njuta av den kropp man har och inte sitta med en miniräknare och räkna kaloriintag. Eller må dåligt över att man kanske äter hamburgare, pizza eller likn. Eller stå i omklädningsrummet på H&M och skämmas för att tjejen i rummet bredvid prövar samma byxor, och dem sitter ”bättre” på henne.

  Du är du, och så kommer det vara. Du är du, och du kommer alltid vara vacker i andras ögon. Du är du, och ingen annan kan ta det ifrån dig.

  Så jag ber dig, Paulina. Tänk och läsa igenom alla de texter du skrivit om andra människor, och inse att du är väldigt snabbt framme med det dömande ögat och hackar.

  ”Vad blir ni så arga för? Jag har lagt upp dom bilderna jag fått på min mejl. Alla är fina på sitt eget sätt. Tänk att nästan alla (i alla fall många) fattar inte hur fina deras kroppar är.”
  Ja, alla är vackra precis som dem är!

  ”Och en till sak med Egoina, hon är lite småmullig för att hon käkar skitmat sju dagar i veckan…” ”…Så är det bra att hon uppmanar tjejer till att äta exakt vad dom vill när dom vill. Ja, då blir man rund (inte alltid).., Är det så jäkla smart egentligen? Hon hånar ju typ alla som käkar nyttigt i sin blogg. Tjejer som kämpar för att bli mer nöjda med sina kroppar, medan hon ber tjejer som mår dåligt över sina kroppar att äta mer.”
  Egoina hånar inte, hon vill bara få folk att sluta räkna och kontrollera sitt matintag. Det är en sjuklig hets i dagens samhälle. Och en av dessa personer som drabbats hårt av denna är en av personerna du kritiserar allt som oftast; Kissie. Lägg det dömande ögat på dig själv, om någon. Det är lätt att kritisera andra, men sig själv?

  ”Inom 10 år så kommer Egoina typ väga 100 kg och må skitdåligt och kanske till och med få en massa sjukdommar. Och det där var min åsikt. Så skriv inte att jag är dum i huvuet för att jag tycker så.”
  Ville du krossa idealen med bikinibilder, sa du..? Genom att trycka ner en person som försöker förstöra vikthetsen som pågår. En person som inte är fullständigt nertryckt i skorna av all skit som svärmar kring unga tjejer idag (alla tjejer, pojkar, män, kvinnor!).

  ”Jag föröker att hjälpa alla tjejer.”
  Genom att börja med att trycka ner en person som är nöjd med sitt utseende? (= Egoina)

  ”Och ska jag vara helt ärlig igen, så tycker jag inte att några kroppar är speciellt fula. Vissa är byggda mer slanka, vissa är kurvigare.”
  Ingen kropp är speciellt ful, men vissa borde passa sig för vad dem äter så dem inte väger 100 kg om 10 år och dör i fetman och andra fetmarelaterade sjukdomar? Right?
  Bra, fortsätt så. Jag mår redan bättre.

  ”Men det finns ingen idealkropp, alla vill alltid ändra på något.”
  Det finns en idealkropp, för alla. Jag har min. Du har din. Sedan att du vill ändra på din kropp är din åsikt. Jag är nöjd. Fullständigt, galet nöjd. Om jag inte varit mig själv, så skulle jag så gärna satt på mig om jag var kille! För jag är snygg. Jag är ett ideal. Precis. Som. Jag. Är.

  Man ska inte behöva redigera sig själv till lycka. Man ska hitta dem positiva, vackra detaljer som gör en själv till en sanslöst vacker, begåvad människa. Ett leende, ögonen, låren, höfterna, magen, brösten, armarna, nacken osv.

  Inte en enda person ska behöva sitta och gråta över att du precis kritiserade den typen av inställning som Egoina har till sin kropp och sitt liv. INGEN!
  Du vill krossa idealen men likt förbannat så kränker du en person som står för ett ideal; ”Var vacker, precis som du är!”

  Vem har dubbelmoralen?

  Reply
 189. Alice juni 5, 2011 at 12:32 e m

  Du förlorade just mig som läsare iaf…

  Reply
 190. Ludvig juni 5, 2011 at 12:32 e m

  Snälla lilla fjortis; skriv inte skit om folk när du inte har någon jävla koll. Rippa inte av folks idéer för att bli omskriven i tidningarna. Ha inte en poänglös blogg för att lägga upp bilder på dig själv.
  Dumfan, du får lägga ner med bloggandet, du klarar inte av det.

  Reply
 191. Annabeth juni 5, 2011 at 12:35 e m

  HÅLL BARA KÄFTEN OM EGOINA, PAOW! Du har fan inte ett skit att göra med henne. Tyckte om dig förut, men du kan ta dig så jävla hårt!! DU kommer dö så jäävla mycket i förtid, du som röker! JÄVLA ÄCKLIGA PISSPOTTA!!! Det var ju fan du som kopierade Egoina rakt av från början, ska du börja snacka skit om henne nu också?! Fittunge…

  Reply
 192. Cecilia juni 5, 2011 at 12:37 e m

  Tala inte illa om Egoina. Egoinas blogg är populär för att vi läsare tycker om henne. Det var därför hon kunde vinna blog awards. Din blogg är populär för att vi älskar att hata dig. Hon är fan i mig inte mullig. Du förstärker idealen för varje inlägg du gör. Lägg ner.

  Reply
 193. Jessica juni 5, 2011 at 12:38 e m

  Hon uppmanar väl förfan inte till att äta onyttigt, hon vill bara att folk ska vara nöjda med sina kroppar.

  Reply
 194. evelina deckel juni 5, 2011 at 12:42 e m

  det är äckligt hur du resonerar dina fjortistankar, tänk att bara genomblåsta blondiner kan ha stora bloggar… pinsamt!

  Reply
 195. Amelia juni 5, 2011 at 12:43 e m

  Fyfan dålig stil att klanka ner på egoina! Du vet ingenting om hur hon är i verkligeheten! Snacka om att må dåligt om man lägger ner tid på att göra så att folk mår dåligt. som du gjorde mot egoina nu då. Bara för att du har så jävla mycket komplex så klankar du ner på henne. Snacka om dåligt.

  Reply
 196. En stolt kurvig tjej juni 5, 2011 at 12:48 e m

  Ahhh blir så jäkla less på alla svenska fitt tjejer!
  Allting ska vara så jäkla negativt inte får du vara stolt över dig utan att alla ska klanka ner på en!

  HERREEGUD ATT GNÄLLA ÖVER VILKA BILDER HON HAR LAGT UPP!
  VISSA AV TJEJERNA ÄR KURVIGARE ÄN ANDRA OCH ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA PÅ VILKA HON LÄGGGER UPP SKICKA IN EN BILD PÅ DIN JÄKLA KURVIGARE KROPP.

  Hon har rätt i att man inte ska äta skräpmat 7 dagar i veckan, du blir sjuk!
  Inte helt okej att klanka på Egoina men fuck it alla gnäller och klagar på vad än tjejen skriver.

  PALLAR INTE DEN SVENSKA TRONGSYNTA SEENDET!
  VÄX UPP, STÅ FÖR DEN DU ÄR OCH VAR INTE SÅ JÄKLA SOTIS OCH NEGATIV!

  Livet blir enklare 😀

  Reply
 197. emma . juni 5, 2011 at 12:48 e m

  asså .. seriöst?
  det är fan inge fel på egoina, hon äter inte alls för mkt. alla äter väl skräpmat ibland? och hon säger inte alls till sina läsare att äta onyttigt.

  Reply
 198. Nikke juni 5, 2011 at 12:51 e m

  Jag tycker den här ideén är skit bra! Det hjälper mig faktiskt en del, jag ser ut som dom på bilderna och jag gillar vissa dagar och vissa dagar inte min kropp.

  Jag tycker du ska fortsätta med det här även om vissa mongon stör sig på det!
  PUSS TILL DIG PAULINA! STÅ PÅ DIG

  Reply
 199. Johanna juni 5, 2011 at 12:56 e m

  Det märks att du är sjukt osäker. Hur kan du ens skriva så om Egoina? Visst har alla rätt till sina egna åsikter men när de är så pass dumma kanske det är bäst att hålla dem för dig själv? Lägg ner din jävla blogg och sluta låstas som att du stöttar tjejer i deras kamp mot utseendet när du väljer att tracka ner ”mulliga” människor. DUBBELMORAL. Men förlåt. Det order finns nog inte med i ditt ordförråd än..

  Reply
 200. Fanny juni 5, 2011 at 12:58 e m

  Sluta trigga ned på Sveriges coolaste bloggare. Det gör dig bara till en sämre människa än du redan visat upp dig på bloggen att du är. Tyvärr, idag försvann mitt förtroende för dig.

  GO EGOINA

  Reply
 201. julia juni 5, 2011 at 12:58 e m

  Hej. Jag ville bara säga att jag gillade att du började med att lägga upp bilder på folks kroppar och kämpa mot idealen. Och jag gillade din blogg. Men förfan för dig nu, att du skriver sånt skit om egoina. Det är fan inte okej. Kan iaf säga att jag inte kommer läsa din blogg nått mer….

  Reply
 202. L O T T E juni 5, 2011 at 12:58 e m

  Det var sista gången jag läste din blogg. Finner inga ord, skaffa dig lite livserfarenhet och mognad innan du yttrar dig igen tack. Speciellt när det handlar om såna saker!

  Reply
 203. Becka juni 5, 2011 at 12:58 e m

  Nej men fyfan… Skärp dig nu!! Varför i helvete snackar du skit om Egoina nu? Man vet inte vart man har dig, du vill att man ska vara nöjd med sig själv men varför snackar du så mycket skit då? Du får ”små mullig” att framstå som något negativt i det här inlägget och det är så jävla fel. Blir så jävla besviken.

  Reply
 204. Ylva juni 5, 2011 at 1:00 e m

  Du är ju helt jävla dum i huvudet att hoppa på Egoina på det sättet! Snällt att säga att någon medmänniska ska dö i fettma. Gulligt hörru!

  Reply
 205. Mini juni 5, 2011 at 1:06 e m

  Har inte du gjort en kampanj om att krossa idealen? Hur kan man bidra till att krossa ideal om man säger att normala tjejer som egoina är mulliga? Snacka om dubbelmoral…

  Reply
 206. alexandra juni 5, 2011 at 1:08 e m

  Du är ju totalt jävla körd. tacka för att du har något vettigt att skriva om istället för att klaga på egoina? du säger att du ska försöka krossa idealen, men att klaga på egoina som inte är fet och har en fin kropp, sen säga i din blogg att hon är hur fet som helst och äter onyttigt osv. tänk den människan som har kanske en sjukdom som gör att man går upp i vikt, och tillslut blir överviktig? du tror den personen kommer våga skicka in bilder till dig när du säger att egoina är lite rund och kommer dö i en sjukdom p.g.a fetma. VAKNA!!!! du säger emot dig själv. du har ju sån dubbelmoral så det finns inte.
  skärp dig för helvete!

  Reply
 207. M juni 5, 2011 at 1:10 e m

  Självklart är det ett bra initiativ som du anammar, dock var den här texten ruskigt ogenomtänkt och så mycket dubbelmoral det kan bli. Dubbelmoral, som du själv hänvisar till Egoina. Det hela blir så fel. Lika fel som när Dessie skall skriva en krönika… Så snälla, lägg av med sådant här och koncentrera dig på det väsentliga.

  Reply
 208. Emmeli juni 5, 2011 at 1:10 e m

  du är bara en bitterfitta för att alla hatar dig och älskar egoina.

  Reply
 209. Anonym juni 5, 2011 at 1:11 e m

  Vilken mobbare du är.

  Reply
 210. nea juni 5, 2011 at 1:15 e m

  jag trodde på dej paow. fyfan.. du sjönk as hell i mina ögon just nu, och för många andra ser jag. du skulle inte skrivit det där..

  Reply
 211. Cecilia juni 5, 2011 at 1:24 e m

  Ska DU krossa idealen? Du kallar Egoina för mullig i samma inlägg, och du trycker verkligen henne. Skämtar du med mig eller? Du skönk så mycket i mina ögon genom det här inlägget.

  Reply
 212. Andrea juni 5, 2011 at 1:24 e m

  Paow, du är dubbelmoral om något!! Först skriver du att du vill föra Egoinas budskap vidare och sedan skriver du att hennes budskap är att äta onyttigt och dö i fetma om tio år…! Ehm, dubbelmoral där? JAAAA!

  Reply
 213. anna juni 5, 2011 at 1:25 e m

  av alla idioter till bloggare är du den i särklass största.
  Att du skulle vara missnöjd med din kropp? hahah kyss mig någonstans! du postar bilder på den varje chans du får! Och jag förstår dig. Din kropp är snygg. Ditt ansikte… not so much. Jag har min drömkropp ich jag har fått träna mig till det och tänka på vad jag äter(inte sitta på tacobar som vissa andra……). Ibland kan jag tänka på hur skönt det hade varit att vara naturligt smal som dig men då tröstar jag mig alltid med att om jag får ditt ansikte på köpet är det inte värt det hahahh

  Egoina krossar ideal, egoina hjälper tjejer. Du bygger på ideal och mobbar andra. Jag hoppas bara att de flesta vet bättre än att lyssna på dig och om inte annat så kan man kolla på bilder och se att egoina faktiskt är väldigt mkt sötare

  sen ska vi inte ens komma in på hur du verkar vara som person med alla uthängningar, otroheten, dubbelmoral… shatt. Din insida verkar åtminstone matcha ditt ansikte, även om din kropp hade turen att få bli finare 😉

  Reply
 214. Mallan juni 5, 2011 at 1:25 e m

  Haha alltså DUBBELMORAL BIG TIME! Egoina är fan den enda vettiga i den här bloggvärlden, och med fin och sund kropp! Tänk lite innan du skriver paow!

  Reply
 215. HAHAHHAHHHHA FAN VAD DU ÄR PATETISK juni 5, 2011 at 1:26 e m

  vem är det som har dubbelmoral din jävla idiot?

  Reply
 216. tove juni 5, 2011 at 1:28 e m

  alma- more power to you! du sa allt jag tänkte!

  Reply
 217. majzan juni 5, 2011 at 1:29 e m

  tror ju knappast på dig.. när du pratar om ”idealkvinnan” tidigare och nu så ska vi ”krossa idealen” .. du gjorde detta ENBART för att försöka få MER läsare. Nej Egoina is the best, man mår bra av att läsa hennes blogg iaf!

  Reply
 218. Louise juni 5, 2011 at 1:31 e m

  Jag tycker att du behöver växa upp, men säg inte att jag är dum i huvudet bara för att jag tycker så.

  Reply
 219. . juni 5, 2011 at 1:32 e m

  Sluta snacka skit om Egoina. Du säger att alla kroppar är snygga, sen säger du att Egoina är mullig. Har du tänkt på att det finns personer som är mulligare än henne? Du sårade nog dom.
  Va fan är det för mening att trycka ner Egoina? Låt henne va, för helvete. Du är fan dum i huvudet. ”Alla kroppar är sååå fina”. Du tycker tydligen att allas kroppar är fina förutom Egoinas då eller? Låt henne va och skaffa ett liv.

  Reply
 220. Anonym juni 5, 2011 at 1:36 e m

  jag har alltid sett upp till dig, du har varit en förebild för mig. men fan, efter det här, aldrig mer. du är en sådan hemsk människa. fan så besviken jag blir. egoina är vacker och normal. och du är för jävla dålig på att krossa ideal, mår sämst efter att läst din blogg nu. du får mig att må dåligt. läser aldrig mer din blogg iaf.

  Reply
 221. Lina juni 5, 2011 at 1:41 e m

  fy fan vad du är vidrig. herregud hoppas att din egen pappa skjuter dig typ. du mobbas ju som fan. hela tiden.

  Reply
 222. Emma juni 5, 2011 at 1:43 e m

  Paow.
  Du är så jävla dum i huvudet ! Vafan snackar du om underbara Egoina ?
  Dra åt skogen , du kan gå o lägga dig för Egoina är iaf inte en liten fjortis som tror hon är så jävla bäst.
  Så SHUT UP ! OKEJ ? alla på devote.se tkr att du är ute & du är helt vilse
  Palla dig, men SNACKA ALDRIG SKIT OM EGOINA ! HON ÄR SÅÅÅ MKT BÄTTRE ÄN DIG !!!!!!

  Reply
 223. Lina juni 5, 2011 at 1:44 e m

  nej jag ber om ursäkt för det jag skrev. herregud jag blev lite sur, men så har jag ingen rätt att skriva. men jag tycker fortfarande inte om att du tror att du är någonting och att du verkligen mobbas,

  Reply
 224. Madeleine juni 5, 2011 at 1:51 e m

  Paow lägg ner!
  Du sjönk i de flesta ögonen just nu!
  Egoina e en härlig tjej som lever livet och äter de hon gillar, Man lever en gång så vafaan?! Egoina bryr sig inte vad andra tycker bara hon älskar sig själv och de e rätt! men du verkar bara bry dig om vad ALLA andra tycker om dig och din kropp vilket e tecken på dåligt självförtroende!
  Och att Egoina kommer dö i fetma osv, så du menar att mer än halva sverige kommer dö i fetma..

  Hoppas du verkligen har fått en stor fet tankeställare..
  Du suger rent ut sagt!

  Reply
 225. angeliicka juni 5, 2011 at 2:05 e m

  Vadå krossa idealet? du snackar så jävla mycket skit, du lägger förfan bara ut bilder på smala tjejer!
  Du tar egoinas ide att lägga ut sånt här, & sen hackar du på henn? att hon är mullig??? är du dum i huvet eller?! Du säger att vi tjejer inte ska känna oss tjocka och så & vara nöjda med vår kropp? men det är sånna som du som får oss banta, att kalla en smal tjej mullig där flera tusen ser det, det är fan inte bra ,för vi som är större än egoina vill ju banta ännu mer för att DU säger att hon är mullig?? TÄNK för fan , jävla patetiska människa!
  Ta en titt på dina vänner istället, du vet tjejen som du har en bild på dig & henne(hon som inte är svensk, hon är fan ta mej tjock!!!
  du gör allt för uppmärksamhet, du äör inte ens söt !

  Reply
 226. Madeleine juni 5, 2011 at 2:07 e m

  One more thing!

  Du snacka precis skit om Egoina och om hennes ”mulliga” kropp du som skulle krossa idealen.. sorligt Paow riktigt sorligt!

  Reply
 227. Linda juni 5, 2011 at 2:08 e m

  Inte nog med att jag egentligen aldrig någonsin skulle få för mig att läsa denna skitblogg, men jag skulle i normala fall inte ens gå in här då jag inte vill bidra till att du får extra trafik till din blogg och därmed tjänar pengar på mig. Men efter att ha läst ett inlägg hos Egoina kunde jag inte motstå att komma in och skriva några rader till dig.

  Vill inte ens gå in på ditt idiotiska försök till att uppmana folk att skicka in smal-bilder på sig själva (som du sedan lägger upp) i något slags hjärndött försök till att få unga tjejer (ja äldre tjejer skulle aldrig ens lyssna på en korkad fjortis som du) att må bättre. Du är så långt ifrån en sund förebild det går att komma och jag hoppas innerligt inte att någon mår dåligt av att läsa dina korkade inlägg.

  Nu när du sänkt dig så lågt att du försöker provocera genom att kalla Egoina för mullig, så kommer jag sänka mig lika lågt. Jag tror inte att det går att skriva till dig på någon högre nivå då du faktiskt är för pantad för att för att förstå något som ens är lite över din lowclass-nivå.

  Därför är min sista fråga till dig, de helt normala tjejer du kränker genom att kalla för mulliga och osunda, skulle i slutändan kunna gå ner i vikt (även om de skulle innebära att deras kroppar då skulle se ut som 12-åriga flickors kroppar vilket de allra flesta inte finner attraktivt), men lilla Paulina, vad ska du göra åt ditt fula tryne till ansikte? För det går tyvärr inte att banta bort ett fult ansikte. Oavsett hur mycket du svälter dig själv är du och kommer du att förbli någon av de fulaste människorna jag någonsin sett. Och på det har du en minst sagt lika ful och matchande insida (vill inte kalla det för personlighet då jag inte anser att du har någon sådan).

  Obs!Detta inlägg är högst personligt och endast riktat till Paulina.

  Svar: Tack för ditt ”högst personliga” inlägg! Kan du inte skicka en bild på dig så får jag se vem som är i andra änden av denna ”Högst personliga” kommunikation? Snälla…?

  Reply
 228. linneas juni 5, 2011 at 2:08 e m

  egoina är normal, du paow, du är för smal.

  Reply
 229. amanda juni 5, 2011 at 2:09 e m

  du är fan helt sjuk i huvet.
  det är rätt otroligt hur du LYCKAS hacka ner på den snällaste, mest normala bloggaren som existerar.
  Egoina ser helt jävla normal ut, hon är skitsnygg.
  du har inte rätt att sitta och skriva skit om alla bara för att du mår bättre av det. finns det någon du ärligt talat tycker om? tveksamt.

  ett tag där trodde många nog att du var en bra tjej.
  efter dethär, insåg man att det inte är så.

  Reply
 230. Ellen :) juni 5, 2011 at 2:13 e m

  asså du är fan cp.
  asså egoina, MULLIG?! är du dum?
  hon är fan helt jävla normal, det är du som har jävla anorexia varning & du har ingen normal jävla syn hur en normal kropp ser ut.
  dubbelmoral så in i helvete!

  Reply
 231. Mathilda juni 5, 2011 at 2:13 e m

  Du är så jävla dum i huvudet så det finns inte. Du har förfan blivit värre än kissie och då är det riktigt illa. Folk har respekt och tillit till Egoina, och dig skrattar folk åt… förutom de förvirrade tonåringarna som tror att du är något att se upp till. Du förtjänar fan en stor fet jävla smäll och allt annat dåligt här i världen.

  Reply
 232. anonym juni 5, 2011 at 2:17 e m

  att du fick egoina att säga upp sitt jobb på myshowroom var ju också rätt tufft, BRA JOBBAT.
  tack så jävla mkt
  inte bra någon stans.

  Reply
 233. Verahh juni 5, 2011 at 2:18 e m

  Asså varenda gång Paulina ska göra något för att försöka hjälpa folk så får hon bara massa skit tillbaka. Visst det finns både possitiva och negativa sidor med den här krossa idealen grerjen. Men hon försöker ju ändå hälpa folk att tycka om sig själva, och hon visar att hon ändrat på sig. Förut så var hon ju som sagt en av bloggarna som hade de här idealen som sitt mål, men nu har hon insett sitt ¨misstag¨¨ och försöker rätta till det igen.. Det är bra Paow!

  Reply
 234. anonym juni 5, 2011 at 2:19 e m

  och juste, din blogg fortsätter man ju inte kolla iaf…

  Reply
 235. Ida juni 5, 2011 at 2:24 e m

  Egoina är det vettigaste som hänt bloggvärlden på länge.
  Det är skitbra att du uppmanar tjejer att dom duger som dom är, men det funkar inte riktigt med att i början skriva om hur smal man ska vara och hur fult det är att vara tjock. Dubbelmoral?!

  Reply
 236. julia juni 5, 2011 at 2:34 e m

  vafan tänler du med du säger att alla e fina på sitt eget sätt men man fattaar att du inte menar det du sitter fan och klaggar på folk som e lite mulliga vad fan e det som e fel på det?????????????????????????

  Reply
 237. Alva juni 5, 2011 at 2:35 e m

  Med detta inlägg visar du din syn på kvinnokroppar när du kallar Egoina för mullig! Tacka fan ingen tjej med större kropp vågar skicka in bilder för dom inte vill bli hånade av dig i din blogg. Egoina är normalviktig och vad hon äter är upp till henne och alla andra får ta ansvar för vad dom stoppar i munnen.

  Du är en sann bitch.

  Reply
 238. Anonym juni 5, 2011 at 2:35 e m

  Fy fan paow. E så besviken på dig. Först säger di att alla är fina som dom är och sen börjar du klanka ner på egoinas utseende. Jag tror du bara la ut dedär med vikt för att få status. Du är bara så avundsjuk på egoina så set finns inte -.- du e fan inte frisk du e verkligen en dålig förebild för alla läsare, fy fasen

  Reply
 239. Angelica juni 5, 2011 at 2:40 e m

  Du måste ju ha en totalt jävla snevriden sinnesuppfattning om du tycker att Egoina är mullig.

  Reply
 240. Fia juni 5, 2011 at 2:41 e m

  Vilken inbilsk och naiv liten kossa du är. Du påstår att du vill ”krossa idealen” och klankar ner på flickor som är normalstora och inte nyttighetshetsar? Du väljer att lägga ut bilder på tjejer du tycker är snygga, dumt att påstå någonting annat. Du började din blogg genom att kopiera Kissie, och fortsätter med att kopiera Egoina som du klankar ner på. Du är en bortskämd, skitig liten snorunge som viker ut sig i sin blogg. Lycka till i livet. Du hade kunnat blivit någonting, men grattis, din blogg har förstört din framtid, ingen kommer någonsin se dig seriöst efter detta. Vad hände med att tänka efter innan?. Och till sist; Sluta lek så jäkla präktig och snäll. Du är en elak jävla bitch. Stå för det.

  Svar: Andas ingen avundsjuka eller total avsaknad av eftertänksamhet här inte, nej då…

  Reply
 241. FRIDA juni 5, 2011 at 2:42 e m

  sjukt omoget, låt egoina, som fan har lite vett i skallen, föra viktiga buskap vidare. du bara failar just nu

  Reply
 242. emma juni 5, 2011 at 3:05 e m

  håller med dig! det skulle vara otroligt viktigt att människor skulle förstå att man är bra som man är oavsett storlek! tycker inte att du behöver implantat i röven, du är skitsnygg 🙂

  Reply
 243. Anonym juni 5, 2011 at 3:09 e m

  hahah du är så himla pinsam verkligen 🙁 Du är 18 bast, skärp dig.
  Men om vi nu ska vara ytliga;
  När du ändå gör något åt din rumpa kan du ju göra något åt ditt hårfäste också.
  Inte för att det gör någon skillnad. För med en vacker personlighet så blir man vacker. Och du är inte vacker. Du är bara ytlig och otrogen.

  Reply
 244. Rebbi-Bebbi-Boo juni 5, 2011 at 3:18 e m

  Precis som jag har sagt innan, du hycklar bara. Hur kan du ens påstå att du försöker hjälpa och samtidigt klanka ner så på henne? Du borde inte ha tagit upp det här ens från början, för när du gör det blir det bara falskt och fel.

  Reply
 245. linnea juni 5, 2011 at 3:27 e m

  Varför är många så besatta av att man tydligen måste vara smal för att vara snygg? Herregud. Alla är snygga i någons ögon!

  Reply
 246. who ? juni 5, 2011 at 3:31 e m

  lågt att klanka ner på egoina, när du egentligen ser upp till henne lite grann eftersom du antagligen tycker hon gör ett bra jobb att få andra tycka om sina kroppar. det är bara lågt.

  Reply
 247. emma k juni 5, 2011 at 3:36 e m

  Alltså du är ju helt fuckt up i huvudet! Egoina försöker krossa ett ideal som du säger att du också vill föra vidare sen kallar du henne fet? Det är snarare att förstärka idealet som du säger att du vill krossa.

  Hon är inte fet hon är hälsosam, enda hon gör är att unna sig något hon gillar några gånger i veckan. Kommer ihåg en tid du var på tacobar ganska ofta under veckorna, det är inte heller så nyttigt direkt? Är kanske du som kommer väga 100 kg till slut och dö!

  Reply
 248. Parry juni 5, 2011 at 3:46 e m

  Kan du inte bara låta folk få vara som de är? Du är så bitter hela tiden, klart det väcker åsikter.

  Reply
 249. Clara juni 5, 2011 at 3:47 e m

  Alla ska bara klaga och klaga. Alltid är det nåt fel… Men det är ju Sverige i där alla ska dämma alla dom inte känner. Jag har blivit fett trött på det här alltså..,

  Reply
 250. Hanna juni 5, 2011 at 3:53 e m

  Först skriver du att du tycker alla kroppar är snygga och att man ska krossa idealen osv. Sen går du till ”attack” på egoina och skriver att hon är mullig i negativa ordlag + skriver att hon hånar alla som äter nyttigt i sin blogg (vilket inte stämmer, tvärtom!) och att man blir tjock om man äter som man vill. Skrev du inte precis att man får se ut precis som man vill? Jag tycker det osar av dubbelmoral och skit av dig och det är jävligt svårt att ta dig seriöst på något sätt. Sådana som du gör INTE att tjejer känner sig självsäkrare och bättre med sig själv, inte med inlägg som det här. Jag tyckte förut att du verkade vara en vettig och trevlig tjej men detta har helt fått mig att ändra åsikt, jag har ingen respekt kvar för dig som medmänniska.

  Reply
 251. sara juni 5, 2011 at 3:54 e m

  du måste ju vara helt dum i huvudet, ber folk skicka in bilder på sina kroppar för att dom inte ska känna sig feta, och sen säger du att egoina är mullig? hon är perfekt, som en tjej ska se ut.

  Reply
 252. jossan juni 5, 2011 at 3:55 e m

  det där var det LÄGSTA du någonsin skrivit.
  du borde seriöst skämmas

  Reply
 253. fyfan juni 5, 2011 at 4:15 e m

  DÄR SJÖNK DU I MINA ÖGON

  Reply
 254. Julius juni 5, 2011 at 4:17 e m

  aah, visst att du skickar vidare egoinas budskap det är ju jätte bra. Men att trycka ner henne är bara lågt. Egoinas kropp är snygg!
  Trodde faktiskt helt ärligt att du inte skulle sjunka så här lågt! Jag brukade anse dig som den mest mogna av alla bloggare, men nu ändrades min uppfattning helt och hållet! Du säger att egoina har dubbelmoral, ta en titt på dig själv? Var det inte du som gjorde en fettsugning nyss? Tänk dig för Paulina.

  Reply
 255. Mia juni 5, 2011 at 4:20 e m

  Ytlig Paow, ytlig värld. Whatever, livet är så jäkla mycket mer än allt sånt där. Nuff said. (:

  Reply
 256. Elin juni 5, 2011 at 4:27 e m

  fy fan vad lågt! Du försöker göra något bra och så slutar det med att du hånar Egoina för hennes utseende och gör precis det du sa att du ville jobba emot. Så jävla lågt.

  Reply
 257. lovisa juni 5, 2011 at 4:28 e m

  lite knäppt (på ett roligt sätt) men jag tycker att du har tagit ett roligt initiativ och även om jag förstår att folk kan bli provocerade av vissa bilder du lägger upp så är det kul och ganska starkt att du kör ditt eget race. Känner dej inte, men du verkar va en bra person. Kram!

  Reply
 258. olivia juni 5, 2011 at 4:31 e m

  du ska inte säga något om att egoina har dubbelmoral. är det nån som har det så är det du. du borde seröst förfan ge dig!
  håller med de andra som kommenterat, du ber folk skicka in bilder för att krossa idealen, sen trackar du ner egoina själv. SKÄMS

  Reply
 259. PATETISK TILL MAX! juni 5, 2011 at 4:33 e m

  HAHA DU ÄR PATETISK!
  EGOINA ÄGER MEN INTE DU DIN HJÄRNA HAR FÖRMODLIGEN RYMT FÖR ATT DU MÅSTE JU KOPIERA ANDRAS SAKER FÖR ATT KOMMA NÅGON VART I LIVET. KROPPSKOMPLEX HADE DU VA? DÅ HADE DU INTE LAGT UT BILDER PÅ DIG SJÄLV I BIKINI. FISKPINNE ;). DU VET ATT EN KVINNA SKA HA FORMER SOM EGOINA HAR OCH INTE SE UT SOM EN FISKPINNE FÖR VEM GILLAR FISKPINNAR. JO KANSKE PEDOFILER I OCH MED ATT DE FLESTA BARN ÄR VÄLDIGT SMALA. KVINNAN ÄR GJORD FÖR ATT VI SKA HA HÖFTER ALLTSÅ MÅSTE DU VARA EN MAN. GÖR MIG EN TJÄNST OCH TA EN BILD SOM BÅDE DU OCH DIN RÖV FÅR PLATS I 😉 BYE BYE MUCKA INTE MED EGOINA! GRÅHÅRIGA PIPPI!

  Reply
 260. Anna juni 5, 2011 at 4:42 e m

  du sjönk precis i mina ögon rejält. att säga att normala tjejer är överviktiga och lär dö av fetma. det där är fan inte okej

  Reply
 261. Ninjamalin juni 5, 2011 at 4:42 e m

  Alltså, baserat på det här inlägget så måste jag säga att jag inte tycker att du är särskilt smart. Eller snäll. Det är ett onödigt elakt inlägg. Du vill säkert väl, men tänk efter innan du skriver. Snälla.

  Reply
 262. Jennifer juni 5, 2011 at 4:43 e m

  Fyfan Paulina! Om det är någon som är dubbelmoralisk så är det du, du verkar inte ens veta innebörden av det ordet. Hon vill att alla tjejer i olika former ska må bra inte bara de som har samma kroppsform som hon själv, och det är just komplexen som hon vill föra fram, för alla har komplex. Skaffa dig en utbildning, för annars kommer du att gå under till slut! Hoppas du har förlorat många läsare nu, för egoina är verkligen värd det bästa.

  Reply
 263. EMELIE juni 5, 2011 at 4:53 e m

  jag har inte läst ditt inlägg, läste bara rubriken och kom och tänka på en sak. egentligen så är det ju inte så konstigt att det bara är smala tjejer som skickar in bilder till dig. en överviktig tjej kanske inte skulle vilja att vem som helst ska se henne i bikini på din blogg. det kan man ju förstå, då menar jag inte för att personen är fet!!

  det är lite tråkigt faktiskt, för dom så kallade ”idealen” är ju att vara smal och jag tror att om det skulle vara fler som inte är så jätte smala som skickade in bilder till dig så skulle andra personer kanske känna annorlunda än vad dom gör.

  eller vad vet jag egentligen, haha. bara en tanke!

  Reply
 264. Anonym juni 5, 2011 at 4:55 e m

  Rebecca skriver:

  2011-06-04 kl. 20:32

  Aså seriöst ni äckliga jävlar som hela tiden ska klaga. HÅLL KÄFTEN OCH BANTA ERA FETA JÄVLAR NI ÄR BARA LATA KLAGAR PÅ ATT NI ÄR FETA SEN ”PALLAR” INTE TRÄNA OCH GÅR TILL MC DONALDS ELLER BURGER KING BARA BANTA IST FÖR ATT KLAGA PÅ PAOW. Är så trött på alla fettosar

  Är du efterbliven? Ingen har klagat på att de är feta, det enda folk säger är att man ska vara nöjd ditt jävla retard.

  Reply
 265. Lovisa juni 5, 2011 at 4:56 e m

  Åh, så jävla hjärdöd du är! Ena stunden säger att du vill ”krossa idealen” och den andra att Egoina är mullig. Du ska väl för helvete krossa idealen och inte stärka dem ytterligare? Egoina är INTE mullig eller rund. Hon är sund och ser hälsosam ut!

  Du bryr dig inte ett skit om att krossa några jävla ideal. Dubbelmoral så det bara skriker om det, Paow.

  Reply
 266. Lisa juni 5, 2011 at 4:59 e m

  Hur kan du gå och skriva att Egoina är kurvig och kommer bli tjock när du försöker få fram budskapet att man ska vara nöjd med sin kropp. Det går inte ihop! Vad gör det att man äter lite kräpmat då och då om man tycker det är gott? Det gör väl alla, och det borde alla kunna unna sej utan att du ska komma och säga att dom kommer bli tjocka.

  I själva verket är du ju också en fördomsfull människa som tittar ner på överviktiga, vilket gör hela din lilla kampanj så fejk!

  Reply
 267. moa juni 5, 2011 at 5:01 e m

  Haha men va? Vad tänker du med? Hon uppmuntrar ju inte dom, hon vill ju bara att dom ska veta att dom inte ser fel ut och att alla är fina precis hur dom ser ut. Egoina är absolut inte mullig, hon har jävligt fin kropp, hennes kropp är NORMAL. Känner att Egoina är mer peppande än vad du är, i och med att hon inte skriver ut massa om folk som är mulliga och tjocka, ”och kommer dö i fetma”. Egoina väger högst 65 kilo, och det är NORMAL vikt för en kvinna. Hon är både äldre och klokare än dig. Försök ta efter henne istället för att gå mot henne.

  Reply
 268. Alexandra juni 5, 2011 at 5:11 e m

  Så skriv inte att jag är dum i huvuet för att jag tycker så. – MEN DU ÄR JU DET? Haha så sjukt patetisk!

  Reply
 269. daria juni 5, 2011 at 5:15 e m

  men snälla. fan vilken dubbelmoral du har, hur kan du sitta och säga att vi ska krossa idealen, alla är snygga, alla är olika, alla är fantastiska. när du precis hängde ut en tjej, kallade henne fet och att hon kommer få sjukdommar eftersom hon kommer få fetma-en tjej med helt normal kroppsbyggnad? FATTAR DU INTE att det finns tusen tjejer som ser ut så som egoina & nu mår dåligt eftersom du skrev att dom skulle få fetma? är du dum eller vad fan är problemet?

  Reply
 270. Anonym juni 5, 2011 at 5:18 e m

  innan tyckte jag du var en ganska smart tjej med för det mesta, bra åsikter.
  Men du är lika sjuk som alla andra kändisar. Vafan? Inplantat i röven?!
  & EGOINA är inte fet, och hon äter inte alls så där onyttigt!

  Reply
 271. Diana Mraz Jumaili juni 5, 2011 at 5:19 e m

  Nu läste jag ju bara egoina biten, men gud vad du är efterbliven. Om du, på ditt fullaste allvar, tror att folk som ser ut som Egoina äter skräpmat dygnet runt så måste du ju fan tro att människor som väger över 80 kilo bara finns i sagorna.
  Om det vore så som du säger, att man väger 100 kilo när man är ungefär 40 år och kanske till och med dö i förtid på grund av sjukdomar så måste ju fan 75% av sveriges befolkning vara död nu?

  Din text gjorde mig sugen på glass, jag funderar på att äta en. Kommer jag dö i förtid av sjukdomar om jag äter en nu?

  Nej, jag har aldrig läst din blogg förut och inte någon av de andra storbloggarnas heller. Det är kanske därför jag mår bra?

  Reply
 272. du juni 5, 2011 at 5:35 e m

  Gud, jag förlorade verkligen ALL respekt för dig! Trodde du var en av de smartare bloggerskorna.. Tydligen inte! Du är fortfarande den osäkra fjortisen som inte kan leva med dina egna fel utan att klanka ner på andra!
  Egoina har en fin och sund kropp, hon är inte mullig! Så sluta snacka bullshit och gör nån nytt istället för att härma bloggare som ”actually can pull it off”, det är inte din grej att försöka boosta tjejer med dåligt självförtroende.

  GO EGOINA!

  Reply
 273. vifsla juni 5, 2011 at 5:45 e m

  Vad är det för fel på att väga 100 kilo? Jag väger ÖVER 100 kilo och det är inget fel på mej.
  Varför kopplar ni alltid samman viktnedgång med att må bra? Att må bra sitter i hjärnan men det verkar ni viktfixerade stackare aldrig förstå.

  Reply
 274. Hanna juni 5, 2011 at 6:08 e m

  Du får gärna ha åsikter om precis vad du vill, men de som rör andra människor och dessutom sårar råder jag dig till att hålla för dig själv.

  Jag antar att du skriver det här för att provocera? Eller kanske för att såra? För att göra alla unga tjejer ännu mer osäkra på sig själva och sina kroppar? När du säger att Egoina är mullig så trycker du ner otroligt många tjejer. Kanske en tjej som har funderat på att skicka in en bild på sig själv till dig som nu helt plötsligt fick höra från dig att hon är mullig. Egoina är sjukt stark! Hon står för det hon skriver och hon är ALDRIG elak i sin blogg. Att trycka ner andra människor är det fegaste man kan göra. Respektlöst.

  Reply
 275. sara juni 5, 2011 at 6:21 e m

  respekten för dig försvann, du är patetisk..

  Reply
 276. ida juni 5, 2011 at 6:26 e m

  jag tycker att din krossa idealen var en skiit bra grej!
  (lite härmat egoina)
  men en sak jag inte kan fatta, hur kan du sita och skriva sån skiit till egoina?
  vad har hon gjort dig?
  jag tycker att du ska få tycka vad du vill men att skriva massa skit om egoina?
  och du vet att massa tjejer läser din blogg?!

  Reply
 277. eeln juni 5, 2011 at 6:27 e m

  Fan vilket pisshuvve du är.
  Det ända din kampanj gör är att trycker ner allas självförtroende. Och nu gör du det här. Väx upp! Jag är YNGRE än du och skulle inte göra sånhänt.

  Reply
 278. Jennifer juni 5, 2011 at 6:52 e m

  Seriöst ”Paow” är du dum i huvudet eller….. Egoina är skön som fan, alla borde läsa hennes blogg!
  Väx upp, snälla.

  Reply
 279. Anonym juni 5, 2011 at 6:53 e m

  fan vad lågt.

  Reply
 280. Linnea juni 5, 2011 at 7:05 e m

  Herregud, tjejen. Du behöver verkligen jobba på språket. Att korrläsa texten skulle inte direkt skada för din del.
  Du skulle tas på mycket större allvar om du åtminstone stavade rätt.

  Svar: Du har rätt, jag skulle korrekturläsa, men jag har alltför ofta väldigt bråttom och missar det. Dessutom är jag inte världsbäst på svenska, men jag ska försöka skärpa mig. Du har alldeles rätt i det.

  Reply
 281. Anonym juni 5, 2011 at 7:14 e m

  Hej miss fatty fatty you are murder

  Reply
 282. marie juni 5, 2011 at 7:30 e m

  hej paow. Tycker det med kropps-bilderna du håller på med är jätte bra och nyttigt, men att du sedan sitter och påstår sånt om egoina tycker jag är riktigt dålig stil. Du lägger in bilder på små-mulliga tjejer (inte alla alltså, bara vissa” och säger att ”dessa tjejer är skitsnygga!” och sedan säger du till en tjej som egoina som är tillochmed mindre mullig än dessa tjejer att ”hon kommer dö av övervikt, hon äter fetmat hela tiden, hon är mullig blablabla” lite dubbelmoral enligt min mening. Men jag tycker inte du är dum i huvet, bara lite korkad just nu. Hoppas du har lärt dig något av vad vi skriver. kram

  Reply
 283. marie juni 5, 2011 at 7:32 e m

  btw, visste inte att du följer egoinas blogg 24/7 eftersom du nu råkar veta att hon äter skräpmat varje dag.. 😉

  Reply
 284. NORMAL juni 5, 2011 at 7:33 e m

  Alltså fyfan vilken idiot du är. Tidigare i veckan tyckte jag att du gjorde en bra sak men nu har jag tappat all respekt för dig. USCH

  Reply
 285. Anonym juni 5, 2011 at 7:35 e m

  Jag skulle hellre dö i fetma än att lyssna på dig. Jävla idiot. Dem som värderar saker som du måste ha något fel i huvudet.
  Egoina är den enda i bloggvärlden som är normal, smart och jävligt snygg. Undrar varför folk läser din blogg egentligen. Å juste! Folk tror att du är komiker!

  Reply
 286. Anonym juni 5, 2011 at 7:46 e m

  mobbare är vad du är.

  Reply
 287. jennifer juni 5, 2011 at 8:02 e m

  hahhahahahh e du dum i huvet. du älskar din kropp som fan!!
  och säg fan inte egoina är mullig eller tjock, hon är fan normal. blir sjukt jävla irriterad på sånna som dig!

  Reply
 288. Millan juni 5, 2011 at 8:08 e m

  Herregud, jag hoppas inte att du är seriös nu. Du är fan sjuk, man inser nu hur dålig självkänsla du har så att du måste trycka ner på dem som har normal kropp och tycker om det! Jag tror att du just fick tustalstjejer att nå dåligt över sin kropp. Bra gjort Paow!

  Reply
 289. V juni 5, 2011 at 8:17 e m

  Det här var absolut sista gången jag läste din blogg, du har gått några steg för långt.

  Reply
 290. emmy juni 5, 2011 at 8:24 e m

  Först säger du; Nu ska vi krossa idealen!
  Sen klagar du på någon som inte tillhör de så kallade ”idealen”.
  är det bara jag, eller luktar det lite (ganska mycket) dubbelmoral?

  Reply
 291. Besviken läsare juni 5, 2011 at 8:33 e m

  PAOW hur kan du skriva såna saker ! jag följde din blogg och så innan men nu tänker jag sluta, det är fan sjukt att du kan skriva såna saker om att egonia är mullig fatta så många som ser ut som hon t.ex. jag

  Reply
 292. Josäfin :> juni 5, 2011 at 8:33 e m

  Jag blir nästan mer irriterad på dem som pushar detta inlägg än på dej som faktiskt skrev det. Ser de inte vad du skrivit egentligen? ”Jag tycker att alla ska vara nöjda med sina kroppar, det gör inget att ni är lite kurviga! Men käka för fan inte glass för då kommer ni att dö i fettma!”

  Har du själv fattat vad du skrivit egentligen, eller har du bara skrivit det för att göra en stor grej som drar till sig läsare? Själv hoppas jag på det sista, för annars har världen stora problem. De som vill hjälpa tjejer få bättre självkänsla klankar ned på de som inte är ideal pinnsmala.

  Och för det tredje så säger du att du stör dig på att hon ”dissar” personer som äter sunt (??) och nu sitter du själv att skriver att de som käkar kinamat och glass kommer att dö av fettma.

  Förlåt, men det här inlägget är det töntigaste jag någonsin läst. Och det roligaste av allt är att det tydligen ska hjälpa tjejer få bätte självkänsla. Fail.

  Reply
 293. Therese juni 5, 2011 at 8:37 e m

  DÄR sjönk du till botten…

  Reply
 294. V juni 5, 2011 at 8:40 e m

  Jävla mobbare! dessutom så är du fruktansvärt störd i huvudet. Plantat i arslet? Seriöst varför har du ens gjort alla dessa inlägg om att krossa idealen när du själv inte ens lever upp till det.
  Och varför skriver du så om Egoina, vad fan har hon gjort dig egentligen? Vet du vad? Kenza brukar äta godis och sånt varje vecka, vadå kommer hon också bli 100 kg om 10 år? Fy fan alltså. Du och dina vänner är så ytliga, ni har inte ens fyllt 20 än och vill fylla era kroppar med massa gifter och skit.

  Reply
 295. Johanna juni 5, 2011 at 8:50 e m

  Jävla idiot! Helt seriöst, har du inget liv eller?!?! det är min kusins flickvän du pratar om din fetaaa fuula idiot,,!! LÄGG NER DIN BLOGG FATTA SÅ MÅNGA SOM MÅR DÅLIGT AV VAD DU SKRIVER FETTO!

  Reply
 296. . juni 5, 2011 at 8:55 e m

  Skratta du bara åt sånna människor som älskar sig själva utan att vara 150 o väga 20 kg, du är patetisk och du Regina har inget med det här att göra, du behöver bara någon lycklig människa att håna, för det är det du är bäst på – att suga lyckan ur folk.

  Reply
 297. Tora juni 5, 2011 at 8:57 e m

  Jag måste säga att jag tycker du har fel. Egoina är en förebild för mig, hon är en av de vettiga bloggerskorna. Hon är ”normal” och rolig, inte en skinny tjej som bantar och skriver om barnmat?! Alla får ju ha sin åsikt med jag tycker du har sjukt mycket fel.

  Reply
 298. SAUHNDRA juni 5, 2011 at 9:04 e m

  Läser du dina texter innan du publicerar dem? Kan du helt ärligt inte se vart någonstans det gick helt snett bland dessa patetiska rader du lyckats knappa in på din dator? Du borde skämmas!

  Reply
 299. Besviken juni 5, 2011 at 9:13 e m

  Lilla lilla Paulina. Varför gräver du ner dig själv? Är det värt alla pengar du får in genom annonser? Tänk efter innan du skriver saker. Du är ung

  Reply
 300. Besviken juni 5, 2011 at 9:15 e m

  Lilla lilla Paulina. Varför gräver du ner dig själv? Är det värt alla pengar du får in genom annonser? Tänk efter innan du skriver saker. Du är ung och har hamnat i en dålig spiral där du inte kan göra rätt. Vad du än skriver så kommer folk alltid kritisera dig. Ta en paus från bloggandet och fundera över dina åsikter och värderingar så att du har en bra grund att stå på när du uttrycker dina åsikter.

  En som vill dig väl

  Reply
 301. lägg av juni 5, 2011 at 9:16 e m

  ärligt talat, Paulina. Jag blir så jävla irriterad när jag läser detta inlägget, du kan ju inte säga att du ska ”krossa idealet” genom att säga att egoina är ”små mullig” skojar du eller? hon har inte gjort dig något, och du tar till personangrepp. riktigt omoget, och jag kommer bojkotta både din och hugos bloggar från och med nu!

  Reply
 302. Anonym juni 5, 2011 at 9:17 e m

  nu sjönk du totalt i mina ögon! Egoina, mullig????????

  Reply
 303. sonja juni 5, 2011 at 9:17 e m

  egoina är absolut inte det minsta mullig, hon har en normal och sund kropp till skillnad från dig som är nästan anorektiskt smal!

  Reply
 304. pessy juni 5, 2011 at 9:27 e m

  Seriöst, jag blir väldigt irriterad på er som kommenterar negativt. Hon menar ju att det är DÅLIGT att äta fför mycket skräpmat vilket är helt RÄTT, samtidigt som det är väldigt dåligt att göra som t.ex. kissie också. Jag är lite mer ”kurvig” än smal och jag tar inte åt mig även fast smala tjejer läggs upp? Det är lika taskigt att säga ”gud va smal du är!” som att säga ”gud va tjock du är!”
  Grejjen är den, hur snälla är ni mot de som har skickat in bilder på sig själva? ”Bara smala tjejer ju..” OCH?! Det handlar om att vara nöjd med sig själva, och det krävs mer mod att skicka en hel bikinibild än en bild på ett par lår.Tänk före ni kommenterar, för det är inte många som gör det.

  BRA INTIATIV PAOW!!

  Svar: Tack till dig och andra som förstår vad jag menade.

  Reply
 305. Marielle. juni 5, 2011 at 9:32 e m

  Det du skriver är så jävla lågt, om någon har dubbelmoral så är det du. Först så skriver du att allas kroppar är bra och att man ska äta som man vill. Och sedan sitter du och skriver att Egoina (som ser ut som de flesta personer faktiskt gör) är mullig?
  Ni större bloggare borde ta chansen att vara bra förebilder när ni faktiskt har så väldigt många unga som läser era bloggar.

  Så snälla ta och läs igenom vad du skriver en extra gång innan du skickar nästa gång.

  Reply
 306. Frida juni 5, 2011 at 9:42 e m

  Sluta hetsa om att dina armar är stora, din rumpa förliten och blablabla. GET YOUR SHIT TOGETHER! du vill krossa idealen, men när du skriver sådär, så bygger du bara på dom ännu mer.
  Egoina är en helt vanlig människa, som inte glider runt på östermalm, dricker soya-latte, oroar sig över att äta för mycket sallad, ligger med sina killkompisar och skapar drama. HON ÄR TOTALT NORMAL. du kanske borde pröva.
  Skärp dig, och ta tag i ditt liv för i helvete. Kliv ur dina fula bubbla och klipp dig.
  Jag menar inte att vara elak, men när du hoppar på underbara bloggare som Egoina, så förtjänar du att få skit kastat på dig. Hade jag varit din mamma, så hade jag skämts.

  Reply
 307. Rosie juni 5, 2011 at 9:43 e m

  Bra skrivet ! , fast det som du skrev om Egoina var lite löjligt , att du skrev att hon var lite småmullig och hur vet du att hon äter skräpmat 7 gånger i veckan? , nää det var faktiskt taskigt av dig och det där var min åsikt. Så skriv inte att jag är dum i huvuet för att jag tycker så.

  Reply
 308. maria juni 5, 2011 at 9:52 e m

  Ser inget problem i att mest smala tjejer skickar in bilder på sina kroppar, MEN att du sitter och säger sånna saker om Egoina?? Du är fan helt dum i huvudet.

  Reply
 309. jag juni 5, 2011 at 9:53 e m

  ALLA har komplex
  och dom flesta av er skulle helst vilja att Paulina publicerade bilder på mulliga, tjocka och fula så ni inte skulle känna er så fula. Vad i helvete är det för fel på smala tjejer? Dom har väl komplex dom också ?

  Reply
 310. Felicia juni 5, 2011 at 9:54 e m

  Javisst, Egoina är smâmullig. Och du är jultomten.
  Ansträng din lilla hjärna innan du skriver sânt där, snälla.

  Reply
 311. sara juni 5, 2011 at 10:05 e m

  Hur fan kan du säga att Egoina är mullig? På riktigt ?? det är ju bara pinsamt å taskigt? Fattar inte du att du gör så att hennes självförtroende sjunker? Och du säger att folk ska vara nöjda min sina kroppar å bla bla… Vem har dubbelmoral nu?

  Reply
 312. Sara juni 5, 2011 at 10:06 e m

  Skriver som så många andra, du sjönk just i mina ögon. Rejält.

  Den dubbelmoral du just beskrev är den värsta jag hört. Du säger att man ska känna sig fin som man är, men det gäller bara om man är smal? Det är så det låter. Egoina har en kropp som så många kan relatera till och står för det. Bilderna hon får in från sina läsare är på ALLA slags lår. Enligt dig får man bara trivas med sin kropp om man är storlek 34. Hon är en förebild, du är snart en föredetting om du fortsätter såhär.

  Reply
 313. Maria juni 5, 2011 at 10:10 e m

  Så fett olämpligt och lågt du beter dig.
  Sitter och klagar på att Egoina ska vara mullig och dö av fetma?
  Sedan så läser man lite längre ner att du inte är nöjd med dig kropp.
  Man fattar ju det efter som att du är äcklig nog att klaga på andra.
  Gå och hitta på något vettigt med ditt liv, idiotiska lilla nolla.

  Reply
 314. Sofie juni 5, 2011 at 10:14 e m

  Egoina mullig? eh va?!

  Reply
 315. Bea juni 5, 2011 at 10:15 e m

  Du är helt seriöst störd!

  Du försöker få det att se ut som du blivit en bättre person, men det funkar inte. Fler och fler kommer förstå hur falsk du är!
  Du gör allt för att få fler läsare! & att du utnyttjar osäkra tjejer för att få det, gör dig så mycket sämre än alla andra.

  Reply
 316. Lindha juni 5, 2011 at 10:34 e m

  hrmmm…gillar inte dig å har aldrig gjort det. en liten fjortis som råkade lyckas med en blogg?! hemskt.

  Jag tycker du har helt fel vad det gäller Egoina. hon är 1000 gånger bättre än dig som tydligen uppmuntrar alla ”mulliga” tjejer till anorexi vilket INTE är okej. jag ser typ ut som Egoina, kanske 5 kilo tyngre…ej jag fet då? kanske till och med lider av fetma enligt dig å kommer dö i förtid?!

  Vi e NORMALA! å mår bra med våra kroppar!

  HEJA EGOINA!!!

  NER MED DIG ÄCKEL PAOW…

  Reply
 317. Malin juni 5, 2011 at 10:46 e m

  Jättebra skrivet! Att lära sig tycka om / acceptera sin kropp är verkligen ett projekt i sig. Och det är riktigt få förunnat att ha den där idealkroppen. Oftast plockar man ”gobitarna” från andra tjejers kroppar o tänker ”sånna bröst vill jag med ha” ”sån mage vill jag med ha” ” åh vilka slanka ben” etc, det man inte tänker på är att någon har ALLT det där.
  Fortsätt försök få tjejer förstå att de ska jobba för att vara nöjda som de är och även de man själv tycker har snyggaste kroppen har själva ideal…

  Reply
 318. Anika juni 5, 2011 at 11:04 e m

  Egoina är inte mullig …

  Reply
 319. hanna juni 5, 2011 at 11:17 e m

  det känns inte aaaalls lite 2009 att provocera? lägg ner tönt

  Reply
 320. Anonym juni 5, 2011 at 11:23 e m

  Jag har aldrig läst din blogg tidigare och kommer inte för att klaga på dig. Men hur fan kan man skriva att egoina uppmanar folk som mår dåligt över sina kroppar att äta mer? Har du överhuvudtaget någon liten aning om alla olika komplex människor har? Det är sån jävla fokus på alla överviktiga o mulliga och att alla vill bli smala, men samtidigt finns det så jävla många underviktiga som vill gå upp i vikt och oxå mår dåligt. Det är fan inte bara ”tjocka” som är missnöjda. Ae fan vad illa o skriva en sådan sak om man har så pass många läsare. Sjukt provocerande att säga att en normalviktig tjej är mullig. Fy fan vilken jävla dålig förebild, snacka om att inte leva upp till att ha så många läsare som man faktiskt har.

  Reply
 321. Andrea juni 5, 2011 at 11:24 e m

  Jag är så besviken. Jag har följt både din och Egoinas blogg i snart två år nu och har läst mig igenom varenda inlägg om dig och Hugo, om dina ätstörningar och om hur du får panik av toapapper. Samma sak med Egoina och hennes liv.

  Jag trodde du var en utav de bra bloggarna, nu är du faktiskt precis som snorapan Kissie, bara klankar ner på andra för att du själv får kritik. Du kan verkligen inte ta någon skit alls, du bara tar ut din ilska på andra

  Inte förrens nu inser jag att du är falsk. Jag har alltid tyckt illa om Amir, ogillat Dessie och hatat Kissie. Men jag har alltid, alltid, alltid tyckt att du var den bra bloggaren. Jag tyckte det var okej när du var otrogen med Nemo, jag tänkte att alla gör misstag.

  Nu vet jag itne ens vad jag tycker om dig. Jag tycker ingenting, de tog mig två år att inse att du var precis som alla andra. Hoppas det känns bra nu, hoppas du har kul med ditt liv som är precis som alla andra falska bloggare.

  Och GO EGOINA! jag tycker du är svinsnygg även fast du är en normalvikt!

  Reply
 322. Marie juni 5, 2011 at 11:43 e m

  Sen när blev Egoina så pass ”småmullig” att hon kommer väga 100 kg om tio år och dö i förtid? När du säger detta om Egoina, vars kropp är precis som den borde vara, förstår du hur otroligt många tjejer du spottar på? Vem är det nu som är dubbelmoralisk? Tro fan att du (nästan) bara får in bilder på smala tjejer.

  Jag tycker att du ska skaffa dig ett riktigt jobb och göra något av ditt liv så att du kan växa upp någon gång, du verkar inte var så framgångsrik på den fronten. Men du hade säkert lyckats riktigt bra ifall du skärpte dig.

  Reply
 323. Therese juni 5, 2011 at 11:50 e m

  Egoina är bra, du är dålig.

  Reply
 324. L juni 6, 2011 at 12:06 f m

  Men vafaan! Du skriver ett inlägg som i stort handlar om att höja tjejer och deras självkänsla. I samma inlägg trycker du också ner än tjej, kallar henne mullig och påstår att hon kommer få fetma??? Ger inget vidare seriöst intryck… Du framstår som en hycklare helt enkelt!

  Reply
 325. Matilda juni 6, 2011 at 12:10 f m

  du är dum i huvudet

  Reply
 326. Maria juni 6, 2011 at 12:17 f m

  Egoina har till skillnad från dig bra självkänsla och trivs med sig själv något som du borde jobba på. Bara för att du har dålig självkänsla behöver du inte klanka ner på andra. Egoina är så mycket bättre än för dig för hon uppmuntrar inte tjejer att vara super smala som du faktiskt gör. Du borde seriöst prata med någon. Jag blev så arg när jag läste det här inlägget och funderar seriöst på att sluta läsa din blogg.

  Reply
 327. Micheliina (; juni 6, 2011 at 12:21 f m

  Början till ett bra inlägg, men när du började snacka skit om Egoinas utseende blev jag rätt pissed off… Är du FULLKOMLIGT FRÅN VETTET?! FÖRST skriva att ALLA FKN KROPPAR ÄR FINA och att ALLA SKA VARA NÖJDA MED SIG SJÄLVA OCH BLABLABLA….. och sen går du och säger att ”Egoina kommer väga 100 kg inom 10 år” och att ”Egoina är mullig”?!?!!? Förlåt, men ÄR DU SJUK I HUVUDET? Hur ”dubbelmoralisk” är inte du nu? Tänk alla tjejer som har en lika fin kropp som Egoina, lika smala och hälsosamma som hennes och sedan ser detta inlägget… Att bli kallad ”mullig” är en mardröm bland många tjejer i dagens samhälle och när du ”anklagar” Egoina för att vara det (som har hälsosammaste kroppen i eran lilla bloggvärld), hur tror du de tjejerna känner sig? Inte alls lika stolta över sin egen kropp. Och då har din blogg gjort mer skada än nytta (om du kallar dina inlägg med bikinikropparna för nytta.. man mår ju bara mer och mer illa, alla är ju lika smala). Jag trodde bättre om dig, Paow. Men nu gick du för långt. Hoppas du läser detta nu och tar åt dig, sluta med din jävla dubbelmoral!

  Reply
 328. belle juni 6, 2011 at 12:43 f m

  Jag förstår hur du tänker.
  Men du går emot dig själv.
  Du kan inte krossa ideal när du säger att ”normala” människor är mulliga och fula.
  Dessutom går du till personangrepp mot egoina som starta hela grejen.
  INTE OKEJ!

  Reply
 329. ffrippe juni 6, 2011 at 2:24 f m

  Du är inte dum i huvudet ”Paow”, det är bara synd om dig.

  Reply
 330. Mia juni 6, 2011 at 8:46 f m

  Att säga att folk ska äta vad dom vill innebär inte att automatisk säga åt folk att äta skräpmat och godis varje dag. För det är kanske inte vad folk vill?
  Däremot handlar det ju om att säga att om du VILL ta en extra smörgås för att du inte är helt mätt, så ska du göra det utan dåligt samvete även om du egentligen tycker att du har ätit mer än nog redan. Det handlar om att lyssna på kroppen och inte förneka det den behöver. inte att skada den med en annan extrem.

  Reply
 331. Malin - Q r i s t a a l l ♥ juni 6, 2011 at 8:59 f m

  Herregud Paow.. Du sabbar allt du skrivit om att krossa idealen när du hoppar på Egoina om hur hon ser ut. Har du ens läst igenom den delen du skrev om henne? Helt jävla patetisk!
  Det lyser igenom att du inte tycker att alla kroppar är vackra när du först, lägger in massa smala kroppbilder och sedan också säger att Egoina är småmullig och kommer dö i fetma till slut? Shit alltså..
  Snälla Paow, spara sånna här viktiga diskussioner till någon som kan det istället..

  Reply
 332. minnah juni 6, 2011 at 9:43 f m

  omg en gång till nu paow.ingen på den här jävla planeten som har hjärnceller tror på att du seriöst vill krossa några ideal.framgår jävligt tydligt då du kastar massa skit på egoina och säger att hon e mullig.Va e då dom brudar som har ungefär samma kroppsform eller större och som sitter och mejlar bilder till dej??sitter du och hånar dom på samma sätt som du hånar egoina??Sluta spela ödmjuk när de fan e helt tvärtom!Ytlighet och bekräftelsebehov e det enda som svävar runt i din jävla skalle!Helt ärligt, mår du verkligen bra i dej själv?tycker du att du e en genomgod och genuint snäll människa??

  Reply
 333. Anonym 2 juni 6, 2011 at 9:43 f m

  Fy vad elakt mot Egoina! Mullig? Skulle du gilla om någon kallar dig mullig? Och hon får väl äta allt hon vill det angår väl inte dig vad hon äter! Fan vad elakt att skriva att hon kommer väga 100kg och få massor sjukdomar hon mår säkert dåligt som fan nu tack vare dig Paow.

  Ps Du värkar inte så snäll som andra tycker.

  Reply
 334. Mica juni 6, 2011 at 10:28 f m

  Herregud. Du är så jävla dum i huvudet så det är inte sant. Egoina är typ den finaste tjejen i världen, superfin kropp och jävligt snygg. Du är bara brutalt avundsjuk för att hennes kampanj gick bättre än din. Anledningen till det är att du inte förespråkar friska kroppar utan smala, storbystade kroppar. Det må vara okej men sitt då för fan inte och låtsas med något annat.

  Reply
 335. MISS TILLY juni 6, 2011 at 10:38 f m

  Det är du som har jävulsk dubbelmoral kvinna! Att först skriva att man ska vara nöjd med det man har och sedan klanka ner på någon annan för deras utseende?

  Vill du veta varför ingen mullig skickar in bilder till dig? INGEN VÅGAR!

  Du och resten av denna falska ”bloggvärld” skapar ett sånt osunt ideal hos 15-åringar att det är skrämmande.

  Fy fan för er!

  Reply
 336. Sagea juni 6, 2011 at 10:40 f m

  Nu får ni för fan ge er! Jag blir så jävla trött på allt det här. Ni bloggläsare är aldrig nöjda. Ni ska sitta och kommentera allt, och vad ni en kommenterar är det något som ger dålig energi. Vill ni aldrig vara glada? Ni är bara sura och onöjda och jävligt bittra hela tiden. Jävla bitterfittor, det är vad ni är!!!!! Blev ni sura när egoina la in bilder på smala lår? Nej, men när Paulina lägger in bilder på smala kroppar, då blir det en jävla hysteri??? Det är väl görfan inte hennes fel? Ska hon sitta och radera bilder på folk som är smala SOM LÄSARE har skickat in SJÄLVA?? För att dom inte är feta? Men ursäkta, tror ni inte att det finns smala människor som också mår dåligt över sina kroppar? Anorexi? Bullimi? Varför ska alla ”krossa idealen” vara på mulliga människor? Varför ska all omtanke läggas på er? Jag tycker synd om alla som tvingas leva med sitt psyke som säger hur ful du och din kropp är? Paulina gav nyss hopp till hundratals smala som mår dåligt. Även fast dom äter mycket!!! Tror ni inte att det gör lika ont när någon säger ” fan vad smal du är, jävla skelett, du har typ 1% fett ” som när man säger ”fan vad fet du är” jag känner hur många som helst som äter hur mycket som helst, godsaker som nyttigheter, dom tillomed går upp mitt i natten och äter mackor, godis osv för att dom är hungriga. Men dom går inte upp i vikt, och det gör lika ont för dom att höra hur smala dom är som när en större får höra att den är fet? Så sluta för en jävla gångs skull klaga era puckon!!! Och bara lämna allt om egoina och allt. Sluta klaga. Läs paulinas inlägg. Och må bra för en stund. För jag slår vad om att det är ni mulliga som sitter och klagar, för att ni istället för att ta vara på paulinas inlägg och inse hur fina ni är, oavsett, sitter och letar fel. Så släpp allt om egoina, paulinas skolgång och att hon ska ta tag i sitt liv och allt ni mobbar henne för. JO det kallas mobbning! Och ni sitter och klagar på varenda jävla blottarens när dom langar dissen på något, att dom är mobbade. Vad är NI då? Allihopa. Vilket jävla liv ni har! Sluta nu. Må bara bra. OK?

  Reply
 337. Sara juni 6, 2011 at 11:04 f m

  Dagens kroppar med sjuka ideal om size 0 och att äta barnmat, alltså jag är SÅ jä*la trött på det! Egoinas, som MÅNGA andra kroppar, likt min, ser inte ut som skinn och utmärklade ben på en människa, utan den har någonting annat, kurvor, fett (normalt fett) allting som människor har, alltid har haft för att överleva och alltid kommer ha! Jag är så glad att det finns människor som inte bryr sig om bloggar som din, kissies, och andra skitbloggar om helt SJUKA ideal, inser du inte att många unga tjejer läser detta, och följer det du tycker slaviskt? Vilken jävla skit du skriver, ärligt talat! DEt handlar om att känna sig snygg, vacker och underbar, utifrån och in! och ärligt talat, så är det inte genom att svälta, och vara manisk och inte njuta av vad livet har att ge oss! Du är INTE en förebild just nu.

  Reply
 338. Amanda juni 6, 2011 at 11:20 f m

  Folk som är ”mulliga” vågar inte skicka in bilder eftersom de har sett de sjukt smala tjejerna på de andra bilderna.
  Man kan skriva att man har komplex – men har man det när man skickar in en bild på sin kropp i bikini till en av Sveriges största bloggar?

  Reply
 339. camilla juni 6, 2011 at 11:30 f m

  Du är fan dum i huvudet. Har gillat dig fram tills det här, jävlar alltså.. Egoina är inte mullig någonstans, snacka om att du verkligen håller fast till idealen om att man MÅSTE VARA SMAL. Ännu mer när du lägger upp bilder på smala tjejer.. åhhh

  Reply
 340. VIKTORIA juni 6, 2011 at 11:34 f m

  Du är en jäävla idiot!!!!!! ’fyfan du säger att egoina är tjock? för faaan kola på dig själv, dina äckliga tänder och din höga panna med konstig lugg. fyfan vad låågt. innan du klankar ner på andra kolla på dig själv i spegeln din äckliga,fula fjortis.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FIXA DINA TÄNDER O SEEN KAN DU KANSKE KLANKA NER PÅ ADRA SOM SER SÅÅ MKT BÄTTRE UT ÄN DU,´DIN HÖGPANNA,ÄCKELTÄNDER FJORTIS!

  Svar: Skrev jag att hon var tjock…? Skaffa glasögon.

  Reply
 341. Elin juni 6, 2011 at 11:52 f m

  Vad exakt är ditt problem?! Man skriver INTE sådär om Egoina, hon har bloggvärldens snyggaste kropp.

  Din blogg är död i mina ögon, herregud vad du är patetisk!

  Reply
 342. melina juni 6, 2011 at 11:58 f m

  det mest vidriga jag läst. här tappade du mig som läsare. fy fan paow. trodde du förbättrats.

  Reply
 343. fessi juni 6, 2011 at 12:04 e m

  herregud….

  tänk innan du talar/skriver!
  för det verkar verkligen som att du INTE har gjort det.
  eller så är du bara jävligt korkad.
  om det är någon som är en förebild för tjejer/kvinnor (oavsett ålder) så är det egoina. jag läser hennes blogg varje dag, och din kanske en gång varannan månad…varför? ganska uppenbart…

  Reply
 344. Johanna juni 6, 2011 at 12:05 e m

  Jag tänker skriva att du är dum i huvudet för jag tycker så. Lilla, kära, naiva Paow. Det är hög tid att växa upp, klippa sig och skaffa ett riktigt jobb nu.

  Reply
 345. nettan juni 6, 2011 at 12:07 e m

  alltså shit tjejer ta de lugnt här eller hon lägger upp det för att visa alla att alla är lika mkt värda å ni kanske ska ska ta o fundera över på om vad ni SKRIVER SKULLE NI SJÄLVA HA EN BLOGG o får mkt skit skulle ni inte heller vara så glada! sen är ja ingen som följer bloggar så mkt men kollar då o då o hör av mina vänner. jag e inte direkt smal heller utan jag e lagomo det e ja stolt med sen berror ddet ju inte bara på vad man äter man måste göra på sej om man inte e nöjd med sin kropp det hjälper mer än alla dieter man testear! så tänk lite på vad ni skriver tycker jag. alla är lika mkt värda ovasett hur man ser ut alla är vackra på sitt sätt.och livet är ingen dans på rosor för det e rosens taggar vi fastnar på. försök o bli det ni vill o gör vill man få bättre kropp då e det bara på med löpar skona o köra o lite lätt mage rygg det behöver i inte alls vara för avanserat utan att det ger resultat. ett tips om du går fort långt o inte att du blir andfodd så mkt men att du iaf svettas.och o till dej paow bra blogg:D och alla är som sagt lika vackra o goa personer oavsett storlek:D

  Reply
 346. Nathalie juni 6, 2011 at 12:40 e m

  har ett barn eller en hög iqbefriad människa hackat din blogg eller är du på allvar såhär jävla blåst?

  Svar: Eller kan du inte läsa…?

  Reply
 347. KIKI-snus juni 6, 2011 at 12:48 e m

  Grattis!
  Du har just dumförklarat dig själv genom att hacka på blggvärldens SUNDASTE tjej, Egoina.
  Och du är inte den rätta personen för att driva ett sådant projekt som Egoina.
  Gör alla en tjänst och sluta ta upp sådana ämnen. Bara sluta.

  Reply
 348. Anonym juni 6, 2011 at 1:04 e m

  Jag ahr läst din blogg ett bra tag nu, och har verkligen ändrat åsikt om dig.
  Du gick från en fjortis till en rolig bloggare.
  Du uppmuntrar sen tjejer att skicka bilder till dig, för att visa att alla ser olika ut och att man ska må bra.
  Du skriver att man ska vara stolt över den man är.
  OCH SEN SÅ RACKAR DU NER PÅ EGOINA SOM FÖRFAN ÄR SNYGG.
  Visst hon kanske är lite mulligare än brudarna som skickar in bilder till dig.
  Men hon mår bra.
  Sån jävla dubbelmoral alltså.

  Reply
 349. martina juni 6, 2011 at 1:51 e m

  du är värdelös.. återigen igen bevisar du att du inte är nåt.. en blond dum och bortskämd snorunge som inte kan nåt annat än att blogga.. det är tur att du kan leva på på det för med dina få hjärnceller så kommer du inte komma nånannan vart i livet!

  Reply
 350. Anonym juni 6, 2011 at 2:08 e m

  Vad ska man säga om dig? Är alla hästar hemma i stallet om du tycker Egoina är mullig? Vad lever du i för värld egentligen? En välrd full av anorexi, för det är ju så jävla nyttigt för kroppen????

  Reply
 351. matilda juni 6, 2011 at 2:37 e m

  Det är ju patetiskt att du först ber tjejer med olika kroppsform skicka in bilder till dig för att du skulle hylla alla kroppsformer vilket du uppenbarligen inte gör. Egoina är inte ens på gränsen till överviktig och nu tror jag inte någon vågar skicka in sina bilder till dig mer. Det går ju inte att undgå att alla tjejer du lagt upp bild på har dösnygga kroppar så det blir ju som sagt mer thinspo än vad det blir uppmuntran till tjejer med viktproblem och komplex, och nu sitter du och klankar ner på en normailviktig tjej som inte uppmuntrar folk till att äta osunt utan däremot uppmuntrar ett sunt tänkande.
  Tror du kommer förlora en hel del läsare pga detta beteendet……

  Reply
 352. julia juni 6, 2011 at 2:44 e m

  hahahhaa dom flesta där uppe är ju dum i skallen. Jag tycker det är skitbra att du skriver att man ska vara nöjd med sin kropp, för det ska man! Och vadå dubbelmoral? Nån kanske är tjock? Nån kanske är ful? Men bara för att dom är tjocka så ska dom väl ändå vara nöjda med sina kroppar, eller har jag fel? Tjocka kroppar kan oxå vara fina kroppar. Idioter är vad ni är

  Reply
 353. Emmy juni 6, 2011 at 2:45 e m

  Fint att sitta och skriva att du inte är så smal längre när du verkligen är jättejätte smal.

  Reply
 354. Olivia juni 6, 2011 at 2:59 e m

  Hur kan du ens säga något sånthär om Egoina när du några dagar tidigare sagt att du ska ”krossa idealen”? Du gör inget annat än att förstärka dem. Förlåt, jag har alltid respekterat dina åsikter men inte det här. Det här är fan på gränsen till mobbning. Du har en sjukt snedvriden kroppsbild om du tycker att Egoina är mullig, faktiskt, för hon ser helt sund och normal ut.

  Reply
 355. Lovisa juni 6, 2011 at 3:12 e m

  Jag börjar typ gråta, du är hjärnstörd.
  överviktiga lever iaf längre än underviktiga, det är bevisat.
  men ok du har festat ihäl dig innan du är 25, död som 30.
  Och INGEN kommer komma ihåg dig, och ALLA kommer försöka glömma dig ännu tidigare.
  Ge bara upp, du är pinsam.
  Dock har redan hälften av sveriges kvinnliga ungdommar redan dummförklarat dig,
  men du verkar att alla ska hata dig, smart tjej, bra framtid du kommer ha också vidare.

  Reply
 356. magda juni 6, 2011 at 3:20 e m

  vafan tänker du med..fan vad jag har tappat respekt för dig..förr verkade du som tjejen som tyckte det var fint om man var mullig också, sen när jag läser det här. fyfan jag hatar sånna som du. man måste alltid vara smal och perfekt..
  jag försöker att inte bry mig om att jag inte är perfekt men du får mig fan att må illa. varför kan inte sånna som du bara acceptera att bara för att du är perfekt är inte alla andra det. du kanske är perfekt på utsidan men du är fan inte ens lite nära perfekt på insidan.. way out of east.. jag är fan besviken.. äh det blir att sluta läsa din jävla äckliga blogg och läsa egoinas blogg istället som jag inte ens läst, men hon verka som en härlig människa. inte som du…

  Reply
 357. Vickan juni 6, 2011 at 3:33 e m

  Men herregud, förstår du vad du sitter och säger?
  Du sitter och säger att Egoina gör fel, bara för att hon äter det hon vill.
  Det är DU som gör fel, du sitter och säger att du är tjock fast du är super smal. Kan du tänka dig då vad alla sitter och tänker som är lite större än dig?

  Reply
 358. em juni 6, 2011 at 4:49 e m

  Fy fan säger jag bara, nu blir jag förvånad! DU är så jäkla fin! Jag gillade dig skit mycket, men nu vet jag inte alls…. ?

  VARFÖR SKA ALLA JÄVLA BLOGGARE SKRIVA SKIT OM VARANDRA???? JAG HATAR DET!

  occchhh DU SKA FAAAAN INTE SITTA OCH SÄGA ATT DU ÄR FETT, FÖR SANNNNINGEN ÄR ATT DET ÄR DU INTE! SÅÅ SLUTA! DU DUGER SOM DU ÄR, EN JÄTTE FIN TJEJ SÄGER JAG BARA…….

  SLUTA.

  Reply
 359. Emelie juni 6, 2011 at 5:00 e m

  Du vill hjälpa tjejer, och i samma inlägg sitter du och kallar en annan tjej för tjock? Ja, mullig är synonymt med överviktig. Fucking google it annars.

  Det är ganska bra gjort att kasta ordet dubbelmoral kring dig när du uppnår dubbelmoralen it self i hela ditt inlägg flera gånger om. Men det är lite underhållande men samtidigt tragiskt.

  Reply
 360. sofia juni 6, 2011 at 5:09 e m

  Vem är det som har dubbelmoral egentligen? först säger du att man ska vara nöjd med sin kropp hur man än ser ut och att man är fin även om man är stor eller liten. Sen håller du på att klanka ner på Egoina? Hur fan tänker du människa?!
  Egoina har en helt normal och fin kropp, hur tror du då att folk som är lite mulligare känner sig? Om du tycker att Egoina är mullig så kommer ju dom må ännu sämre som redan har dåligt självförtroende. Du tar ju bara upp den här grejen för att få uppmärksamhet. Du skriver en massa saker som du inte ens menar. Nej, vet du vad.

  DÄR SJÖNK DU SÅ JÄVLA LÅGT!

  Reply
 361. victoria juni 6, 2011 at 5:23 e m

  jävla sopa, gå och sälj dig, det gör du bäst

  Reply
 362. k juni 6, 2011 at 6:11 e m

  är du dum i huvet. du säger ju emot dig själv jhela tiden. först säger du att vi ska krossa idealen sen går du emot och säger att mans ka vara smal annars är man inte snygg?

  Reply
 363. Agnes juni 6, 2011 at 6:59 e m

  hur kan du säga så om egoina?! fattar inte hur man kan skriva på en jättetstor blogg att en människa är mullig, patetiskt & omoget!

  Reply
 364. Jen juni 6, 2011 at 7:08 e m

  Och där förstörde du allt du hade försökt bygga upp med din lilla ”kampanj”. Skämmes tamefan!

  Reply
 365. Karin juni 6, 2011 at 7:20 e m

  Och därmed slutar jag läsa din blogg. Hejdå.

  Reply
 366. huldakaaarin juni 6, 2011 at 7:38 e m

  Hej.
  Hur tror du vi som har ungefär samma kroppstyp som Egoina känner oss när du kallar henne mullig? Tror du det hjälper oss att krossa idealen när du sitter och snackar skit om Egoina och påstår att hon kommer att dö av fetma? Nej det får väl bara fler att känna sig tjocka och du borde ju ta och kolla upp lite fakta för egoina äter inte skitmat dygnet runt.
  Tack o adjö!

  Reply
 367. sofia juni 6, 2011 at 7:40 e m

  tyckte allt var bra skrivet 🙂 förutom det med egoina, fruktansvärt onödigt!
  bra blogg annars paow!

  Reply
 368. Nadjya juni 6, 2011 at 7:48 e m

  Paoow!
  Aso skit du är så jävla snäll!!
  Du är ju känd och smal och fin. Om du säger till tjejer som är missnöjda med sin kropp stärker du värkligen självförtroendet på dom.
  Jag gillar dig paow för du är inte så bitchig av dig och du tänker på andra, Inta som alla andra bloggare!

  Puss & massor av kramar Nadjya! (L)

  Reply
 369. Julia juni 6, 2011 at 7:57 e m

  Egoina mullig?? Vafan, saknar du ögon eller?
  Och hon äter inte skitmat hela tiden. Herregud, undrar hur många läsare du förlorar på denna skiten. Är förvånad om nån ens vill vara kvar.
  Mig förlorade du nyss iaf.

  Reply
 370. Natalie juni 6, 2011 at 7:59 e m

  du är ju helt jävla dum i huvudet på riktigt.
  Ber alla att acceptera sina kroppar och så sitter du och kallar folk feta?
  Är man fet för att man äter en hamburgare då och då?
  Är man fet för att man vill ha en glass då och då?
  fyfan för dig.
  hade nyss börjat acceptera min kropp pga det egoina sa om att alla är olika.
  sen läser jag din kropp och nu hatar jag mig själv igen. ALLT PGA DIG!
  har du lust att skicka ett rep till mig? du har ju hjälpt mig hit så varför inte till slutet?
  så sjukt patetsikt.

  Reply
 371. Hannah juni 6, 2011 at 8:01 e m

  Inte för att vara elak men… Att trycka ner någon annan oh KLAGA på någons vikt, hjälper INTE EN ENDA LITEN JÄVLA MÄNNISKA att få bättre självkänsla. Duh

  Reply
 372. Linn juni 6, 2011 at 8:08 e m

  Genom andra känner man sig själv.

  Innan du ens yttrar dig om ideal borde du skaffa ett bättre självförtroende. Detta var bara pinsamt.

  Reply
 373. Anonym juni 6, 2011 at 9:10 e m

  AFAN att lite större tjejer inte skickar in bilder på sig själv när dom riskerar att få höra att dom kommer dö av fetma. Du är ju stendum.

  Reply
 374. Nathalie juni 6, 2011 at 9:47 e m

  Sluta sno andra bloggares idéer, du är pinsam och uppenbarligen avundsjuk på Egoinas framgång.

  Svar: Framgång…?

  Reply
 375. evelina juni 6, 2011 at 10:16 e m

  ”Inom 10 år så kommer Egoina typ väga 100 kg och må skitdåligt och kanske till och med få en massa sjukdommar.” DRIVER DU MED MIG? fyfan paow, där sjönk du så jävla lågt. egoina är den enda normala i denna äckliga bloggvärld och hon har normala tankesätt, hon äter NORMALT! fyfan så äckligt skrivit av dig.

  DU SITTER OCH SÄGER ATT ALLA SKA VARA NÖJDA MED HUR DEM SER UT. DU BER FOLK SKICKA IN BIKINIBILDER SOM DU SEDAN LÄGGER UT OCH SÄGER ATT ALLA ÄR FINA, SÅ SITTER DU OCH KLANKAR NER PÅ EGOINA SOM ÄR NORMALVIKTIG OCH SNYGG?! väx upp

  Reply
 376. evelina juni 6, 2011 at 10:32 e m

  haha och ni som säger att vi som ”klagar” är avundsjuka, nä du tack jag är jävligt nöjd med min egna kropp, har lärt mig att acceptera den och jag är nöjd så avundsjuk är jag INTE! tycker bara helt ärligt att tjejen saknar hjärna när hon skrev det om egoina. vill paow krossa idealen, sure go ahead, ASBRA! men klanka inte ner på egoina då, för det är sådan jävla dubbelmoral. det är DET som folk reagerar på!

  sluta säg att bara ”feta och lata” människor blir arga, gör en fucking hjärntransplantation istället!

  Reply
 377. frida juni 6, 2011 at 11:38 e m

  Men vafan, jäva dubbelmoral…
  Egoina mullig? Hon är ju förfan normal i kroppen?
  Du fattar la själv att du inte kan sitta & säga att alla är fina som dom är & sen klanka ner på Egoina, att hon skulle vara mullig är ju löjligt!

  Pinsamt att du ens försöker låtsas som om du bryr dig om idealen… Du skämde just ut dig, BIG TIME.

  Reply
 378. KIKI-snus juni 7, 2011 at 1:22 f m

  Läste igenom vissa svar som du skrivit till några kommentarer.
  Tänkte bara tillägga att avundsjuka uppstår OFTAST/NÄSTAN ALLTID när en annan person har gjort BRA ifrån sig och lyckats i livet. Fått bra rykte och har finfin moral.
  Så, skulle jag vara dig, så skulle jag inte tro att nån är avundsjuk på dig.

  Reply
 379. julia juni 7, 2011 at 1:38 f m

  oj! haha. Fan vad du är pinsam!

  Reply
 380. Pingback: Pikachu » Tess och Angi!

 381. elin juni 7, 2011 at 9:39 f m

  Du är ju inte frisk. Försök inte att släta över detta mer nu ,det blir bara värre.

  Reply
 382. Fia juni 7, 2011 at 2:34 e m

  Ja jag vill också vara känd som Sveriges största ( minsta? Du är fan sexton erller nåt.) luder. Yes det är min dröm.

  Reply
 383. Lovisa juni 7, 2011 at 5:41 e m

  Du är ju fan dum i huvudet. Du är så uppslukad av att ha den perfekta kroppen att du tycker en normalt byggd tjej är mullig. Din hjärna är fucked up.

  Reply
 384. magda juni 7, 2011 at 6:30 e m

  Sluta sno andra bloggares idéer, du är pinsam och uppenbarligen avundsjuk på Egoinas framgång.
  Svar: Framgång…?

  JAG VILL FAN SLÅ SÖNDER DIG JÄVLA BITCHIGA DUMFAN. hoppas det var värt alla läsare du förlorade

  Svar: Eftersom jag är ganska övertgad om att dom enda läsare jag förlorat är loooosers som du som inte kan hantera din ilska och ens formulera ett vettigt svar. Hoppas du mår bättre när du tagit din medicin. Puss. Och kram. Och tvångströja.

  Reply
 385. Phille juni 7, 2011 at 7:38 e m

  ”Jag tycker att jag har rätt stora armar”..” Jag vet att jag inte är jättesmal längre”, vad har du för kroppsbild egentligen?! Du är hur smal som helst!

  Reply
 386. sofia juni 7, 2011 at 11:09 e m

  Förstår faktiskt inte hur de flesta som kommenterar tänker.

  Ja, hon kanske har sagt att man blir hur fet som helst av att äta på Mc Donalds en enda gång tidigare. Men ni tror inte att hon provocerar då? För att få läsare, och av det få pengar. Och nu vände hon, kanske var lite ärlig och försökte få tjejer att må bra. Men då får hon istället skit för att hon lägger ut alla bilder som skickas in. Skulle det inte vara konstigare om hon valde ut vissa bilder & kroppar, när syftet var att ALLA kroppar är okej?

  Egoina borde inte heller bli sur över att Paulina väljer att göra liknande sak på hennes blogg, eftersom Egoinas syfte var att nå ut till folk genom bloggen. Hon når ut till ännu fler om Paulina gör på precis det sättet hon har gjort, och spridit budskapet vidare.

  I det här inlägget skrev Paulina att Egiona är småmullig, vilket många reagerade på. Det tycker inte jag är något fel vilket jag verkar vara ensam om här. Paulina sa ju att vi skulle krossa idealen, vilket betyder att det inte bara är smala kroppar som är fina. Även mulliga, tjocka, spinkiga osv. Därför ska det inte vara något taskigt att säga att någon är småmullig eftersom det också är fint. Det är isf NI som har dubbelmoral som tycker att det enda accepterat som en komplimang är att säga att någon är smal, och samtidigt tycka att vi inte ska ha några skönhetsideal.

  Ja, Paulina överdrev med Egoinas situation om att hon kommer väga 100 kg inom 10 år. Men resten av det hon säger är att uppmana till att äta skräpmat alla dagar i veckan är minst lika fel som att hon la upp alla bilder hon fick inskickat på kroppar. Jag tycker inte att det är fel att Egoina äter skräpmat varje dag egentligen, men det är inte heller fel att ta med alla bilder paulina får inskickat. Så hon hade inte brister i hennes påstående om att det var ”minst lika fel”.

  Sen kan alla lägga av med att håna Paulina, kalla henne skällsord som ”luder” osv. Nu sjunker till en jävligt låg nivå. Och kan ni snälla ge lite creds för det fina Paulina gör? Ni glömmer ju bort. Kolla alla fina tidigare inlägg, och kolla det här inlägget också. Hon berättar om hur svårt det kan vara att acceptera sin kropp, hon säger sina egna komplex vilket jag skulle ha svårt att göra inför så många läsare. Hon slutar också med att länka till en hemsida som visar att det finns alla längder & former. Och för det vill jag säga tack Paulina.

  Reply
 387. Katja juni 8, 2011 at 5:37 f m

  Jag kan skriva i tusen jävla ord, men en sak är säker.
  Du borde verkligen tänka dig för, för detta är inte okej.

  Reply
 388. Emelie juni 8, 2011 at 10:38 f m

  Sofia,
  det är lite fel att kalla någon för tjock när man inte är tjock eller hur? Mullig är synonym till tjock, lätt överviktig och så vidare. Sen när är Egoina överviktig? Det går inte att hitta på egna ord för hur något är.

  Så Paulina provocerade två dagar innan genom att kalla Kissie för spritfet eller? Nej, vilket hycklande.

  Reply
 389. sofia juni 8, 2011 at 6:36 e m

  Emelie,
  jag tycker absolut inte att en småmullig person är exakt samma sak som en överviktig person. För att säga att någon är överviktig behöver man veta personens vikt och längd, medans jag anser att man kan tycka att folk ser mulliga eller tjocka ut genom att bara titta på kroppsformen. Sedan beror det på vad man jämför med, medans den ena personen säger att jag är mullig kan den andra säga att jag inte är det. Där har vi tydligen skilda åsikter. Men för att hålla dig till din teori kan du aldrig mer säga att en person är varken småmullig eller tjock förrän du har tagit reda på vikt, längd och sedan räknat ut personens BMI.

  Jag tror absolut att Paulina provocerade genom att kalla Kissie spritfet, varför tror du att det inte var det? Både paulina och kissie har sagt att dem är ”med i leken”, och att det är därför de pikar varandra hela tiden och tycker att det är okej. Paulina har redan erkänt att hon provocerar massa i sin blogg, så varför inte denna gång?

  Reply
 390. sofia juni 8, 2011 at 7:29 e m

  Kan tillägga också att Egoinas mamma har skrivit ett inlägg häromdagen (http://svorskan.se/2011/june/jag-forstar-inte-riktigt.html) där hon berättar att hon inte tycker att det underbara ordet mullig inte behöver anses som negativt, eftersom hon tycker att det är mer attraktivt att vara så osv. Hon skrattar även åt att mullig är synonym till tjock vilket du, Emelie, sa att det var.

  Om Egoina blir ledsen för att hon har blivit kallad småmullig kanske hon kan diskutera med sin mamma om vad mullig egentligen betyder, haha. Att det inte ska behöva vara negativt laddat då vi måste kämpa emot osunda ideal och även berätta att det också är fint.

  När man hör att Paulina tycker att vissa av hennes kroppsdelar är för stora förstår man vad hon jämför med, och därför är det inte en översakning för mig att hon anser att Egiona är lite småmullig. Men det behöver som sagt inte vara negativt. Det är också normalt och fint.

  Reply
 391. Sad juni 8, 2011 at 8:47 e m

  Haha kul att hon bara svarar på kommentarer som passar hennes intelligensnivå… Sista gången jag läste denna blogg.

  Reply
 392. moa juni 8, 2011 at 10:16 e m

  Du ska alltså krossa idealen men klankar ner på Egoina som du förövrigt tog denna kampanj av från början, för att hon är enligt dig mullig? Du vill även att man ska vara nöjd med sin kropp men ska själv operera in implantat i röven. Dubbelmoral är bara förnamnet, snacka om att inte leva som man lär!

  Reply
 393. ANNA juni 8, 2011 at 11:42 e m

  Detta har inget med vad Paow skrev om Egoina att göra, så om ni vill läsa om den diskussionen så är det slöseri med att läsa detta! 😉

  Kroppsideal, vad är det egentligen? Många som hör det ordet tänker direkt; smal, stora bröst, inga stora höfter och ingen stor rumpa. Så ser man överallt ”krossa kroppsidealen”, ”vem vill se benig ut?!”, ”stora bröst ser bara fläskigt ut” osvosv. När jag hör det blir jag jävligt förbannad! Jag själv t.ex är naturligt smal och har stora bröst och ingen rumpa. Jag har komplex för mina min smalhet, mina stora bröst och att jag inte har någon rumpa. Så när jag hör allt som sägs nu undrar jag bara, vad är det som gör det okej att klanka ner på andra människor för att man tänker att dom har ”idealkroppen”? Jag gissar på att det är många fler som har det som jag och som har komplex över t.ex stora bröst. Och när man sen får höra/läsa att det bara är FULT med stora bröst då blir inte självförtroendet direkt bättre.
  Så ni som skriver och klagar på att Paow bara lägger upp bilder på ”beniga” tjejer; tänk efter innan ni skriver något om det för de kan likväl ha stora komplex för det.
  Jag bryr mig inte om hur någon ser ut och tycker inte att någon ska klaga på någon annan – vare sig den är smal eller lite större!

  (Skulle vara kul med nån respons på kommentaren för att få veta om någon håller med mig!)

  Reply
 394. Nina juni 10, 2011 at 12:36 f m

  Fyfan, nu sjönk du totalt i mina ögon. Kommer aldrig någonsin mer känna sympati för dig. Fyfan, vad lågt du har sjunkit.

  Reply
 395. anita juni 10, 2011 at 1:19 e m

  omg, jag brukar ALDRIG kommentera folks bloggar, och aldrig vara inne på din heller. Men såg på Egoinas blogg, och du är mig fan en riktig F***A. du är ju hjärndöd på riktigt. SNÄLLA NÅGON. har du ingen moral alls i din egofyllda kropp? du är varken snygg, bra för världen eller något annat du nu stoltserar över. lägg ner för i helvete! kan inte fatta att folk går in här och läser dina förpestade skitord!

  BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
  för såna som dig ber jag att helvetet finns. jäääävla skaaabbbbbb. USHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHSUHUSHSUH

  Reply
 396. jennifer juni 11, 2011 at 12:51 f m

  du får tycka som du vill ska inte ändra din åsikt men när du kommer och gör inlägg efter inlägg och försöker låta vettig med att sprida ett budskap om att älska sig själv osv så klankar du samtidigt ner på egoina? fyfan paulina jag diggade ju faktiskt din blogg när du gav upp denna jävla fjortisimage och mogna men jag hade nog fel för du lever ju förfan fortfarande upp till detta. sluta upp med in äckliga dubbelmoral och TÄNK efter innan du öppnar käften, så sjukt stort snesteg gjorde du nu när du tog hennes idé tar lite cred för den och ratar henne. jag vet att du får sånt här varje dag och att du jobbat på att inte ta åt dig, men helt ärligt. Jag hoppas verkligen att du skäms över att du har gjort så sjukt mycket fel nu.

  Reply
 397. Louise juni 12, 2011 at 6:35 e m

  Haha. Jag kunde bara skratta när jag läste detta. Det märks verkligen hur ung du är när du skriver såhär. Du kan sitta och tro att du vet allt, men tro mig, om några år så kommer du förhoppningsvis titta tillbaka och skämmas för den dubbelmoral du sänder ut.
  Först vill du att man ska vara stolt över sin kropp och sedan ska man skämmas om man unnar sig något gott för då kan man dö av fetma. Så löd det huvudsakliga budskapet iallafall.
  Jag tror Egoina är en väldigt älskad bloggerska just för hennes varma hjärta och öppenhet, som inte sänder ut krav på hur man ska anpassa sig till det hårt pressade idealet utan tycka om sig själv hur man än ser ut.
  Vi lever bara ett liv och det är på tok för kort för att man ska må dåligt och få andra att må dåligt.
  Jag hoppas att du inte är så självupptagen som du uttrycker i bloggen och om du är det hoppas jag du mognar med åren, för som sagt, du är verkligen ung.

  Reply
 398. Elin juni 12, 2011 at 7:02 e m

  Något jag tror att du ska tänka på:
  Du kanske ska nöja dig med att vara ansiktet utåt för de smala och de som strävar efter att vara smala. Man märker ganska tydligt att du inte är rätt person för att ta på dig uppdraget att ”rädda idealet”. Om du inte på riktigt kan diskutera en sån här fråga med en vanlig tjej som ex. Egoina utan att klanka ner på hennes vikt är det oerhört olämpligt för dig att ge dig in i denna moral-disskusion. Håll dig du till dina inspända bikinibilder och sallader istället så behöver din väg förhoppningsvis aldrig mer behöva korsas med oss vanliga människor som faktiskt kan äta onyttigt utan att må dåligt av det.

  Reply
 399. Fanny juni 15, 2011 at 12:53 f m

  Nu är väl inte bloggerskor de som är mest kända för sin intelligens, så varför ens läsa vad a-whoren skriver?
  Ta inte åt er oavsett hur ni ser ut.

  Reply
 400. Pingback: Weekly roundup #1 | Sandra Rainea

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *