Jag lägger upp bilderna jag får. Och det är inte speciellt många "kurviga" tjejer som skickat in bilder på sina kroppar..

Vad blir ni så arga för? Jag har lagt upp dom bilderna jag fått på min mejl. Alla är fina på sitt eget sätt. Tänk att nästan alla (i alla fall många) fattar inte hur fina deras kroppar är. Varför inte ge dom deras egoboost dom behöver. Så att dom fattar hur snygga dom är? Men ändå så skriver ni att dom är för smala för att kunna krossa idealen? Eh, okej… Hur bra tror ni att tjejerna på bilderna mår då?

Och det där med  att jag härmar Egoina? Njaa, lite kanske, men jag har ungefär 50,000 fler läsare än hon så jag sprider hennes budskap vidare. Och hon bad tjejer skicka in bilder på sina lår. Alla vågar skicka in bilder på sin lår. Det är ingen big deal. Men ändå, men vågar alla skicka in på kroppen? Jag tror faktiskt inte det. Och dom som gjort det är så sjuuuukt starka! Jag beundrar er tjejer!

Och en till sak med Egoina, hon är lite småmullig för att hon käkar skitmat sju dagar i veckan. Det är alltid glass, hamburgare och McDonalds. Så är det bra att hon uppmanar tjejer till att äta exakt vad dom vill när dom vill? Ja, då blir man rund (inte alltid)… Är det så jäkla smart egentligen? Hon hånar ju typ alla som käkar nyttigt i sin blogg. Tjejer som kämpar för att bli mer nöjda med sina kroppar, medan hon ber tjejer som mår dåligt över sina kroppar att äta mer. Jaja, dubbelmoral kanske, men jag tycker att det är MINST lika fel. Hon uppmanar ju typ folk till en tidig död. Inom 10 år så kommer Egoina typ väga 100 kg och må skitdåligt och kanske till och med få en massa sjukdommar. Och det där var min åsikt. Så skriv inte att jag är dum i huvuet för att jag tycker så.

Jag gillar inte min egen kropp speciellt mycket. Helt ärligt. Jag har skitmycket komplex jag också. T.ex. att mitt ena bröst är lite större än det andra, att jag inte har fin rumpa + celluliter. Jag tycker att jag har rätt stora armar.. Men nu är det så här jag ser ut, vad mer kan jag göra åt saken? Ni skriver att ni tycker att jag har skitfin kropp, men titta er sjävla i spegeln. Ni ser nästan likadana ut allihopa. Jag vet att jag inte är jättesmal längre, men jag försöker att lära mig att tycka om min kropp. Precis som alla andra. Och det är ett jävla projekt att lära sig det, speciellt när man är så ung som jag (ni) är.

Jag föröker att hjälpa alla tjejer. Och ska jag vara helt ärlig igen, så tycker jag inte att några kroppar är speciellt fula. Vissa är byggda mer slanka, vissa är kurvigare. Man vill alltid att allt ska ligga på rätt plats, brösten ska helst inte hänga, rumpan ska vara fast, men tyvärr så är det inte många som har idelkroppen tyvärr. Men det finns ingen idealkropp, alla vill alltid ändra på något. Och det ENDA jag vill ändra på min kropp, så är det röven. Jag ska lägga in inplantat efter sommaren har jag bestämt. Men det är vad JAG vill, inte för någon annans skull. Utanför min egen.

Och om ni vill titta på bilder på alla olika kroppar så kan jag rekommendera en blogg,.

http://kroppsbild.wordpress.com/

(Visited 157 times, 1 visits today)

405 Comments

 1. Elvira juni 4, 2011 at 7:08 e m

  Heeej Paow:)
  Jag träffade dig och hugo nyss på resturangen ni verkade jätte snälla:) Puss på er:) <3

  Reply
 2. Sandra juni 4, 2011 at 7:14 e m

  DU är så hjärndöd så det inte är sant. Jag som trodde Nemo grej hade stoppat i lite vett i din kropp? Tydligen inte. Och snälla, ska du härma Egoina bör du tacka för hennes härliga idé istället för att sitta och klaga på hur hon ser ut. DU är så jävla dubbelmoralisk så det inte är sant, först uppmanar du alla till att skicka in foton – sen ska man inte äta för mycket för då blir man fet. Någon vecka tidigare skriver du att man ska strunta i ideal och äta vad man vill för då mår man bra.

  Alltså… Hjälp? Du behöver HJÄLP!! NEMO? DR PHIL? OPRAH? Hjälp denna tjejen. Hugo? Var är du? Sluta utnyttja henne och hjälp henne istället!

  Reply
 3. Sofie juni 4, 2011 at 7:15 e m

  Dubbelmoralens hjälte är du. Bara lägg ner din blogg, så mår hela världen bättre. En fjortis mindre! 😀 Och tacka Egoina istället för att tracka.

  Reply
 4. Johanna juni 4, 2011 at 7:21 e m

  Grejen är att när du skriver om tjejers kroppar och att vi ska krossa idealen känns det så oseriöst, jag tror inte många tar dig på allvar, det gör iaf inte jag. Detta pga att du i tidigare inlägg retat folk/andra bloggare för att vara för feta, fula etc (ex. kissie) och nu från ingenstans ska du krossa idealen när du själv medverkat till att skapa denna hets att vara smal????!!

  Reply
 5. Nadine juni 4, 2011 at 7:23 e m

  Jag tycker att det är grymt, det du gör! Du gör så de tjejer/kvinnor som skickar in sina bilder får någon sorts perspektiv då de ser de andra som skickat in sina bilder också! Du har en snygg figur, enligt mig. Men det är klart att man hittar komplex här och där när man bor i sin kropp och är med sig själv dygnet runt, året om, livet ut.

  Jag har väldigt få komplex och är väldigt nöjd med mig själv. Hittar jag något som jag tycker är dåligt, försöker jag tänka: Det kunde varit värre! Så nöj dig med den du är istället för att må dåligt för hur du ser ut!

  En annan sak som jag alltid tänker på och som hjälper mig ibland är då Tyra Banks alltid säger på TopModel: Var inte perfekt, för perfekt är tråkigt! 😉

  Reply
 6. Elvira juni 4, 2011 at 7:28 e m

  Du kan inte säga att du sprider Egoinas budskap vidare om du inte har någon aning om vad hon försöker åstadkomma.
  Det är inte så att hon hänvisar till en ohälsosammare livsstil när hon lägger upp lårbilderna, utan hon vill bara visa att HUR MAN ÄN SER UT ska kunna må bra och vara nöjd med sig själv. Man ska inte behöva gå runt och oroa sig över vad andra människor tycker och tänker, det är vad man själv tycker som betyder någonting eftersom det är ens egen kropp.
  Jag tror inte att hon med avsikt hånar människor som äter nyttigt och tränar hela tiden heller.

  Men jag säger inte att du är dum i huvudet och jag förstår också vad du håller på med. Men du har ingen rätt att sitta skriva att hon kommer att väga si och så många kilo och kommer dö i förtid, hur kul är det för henne? För då har du tappat det du ville visa med kroppsbilderna. Du vill att dessa tjejer ska må bättre över sina kroppar, men andra kan du trycka ner hur som helst.

  Reply
 7. Anonym juni 4, 2011 at 7:31 e m

  Men är du helt dum i huvudet?! Du ÄLSKAR din egna kropp och visar bara bilder som är i närheten av din kropp och Egoina, alltså hon är ingen som helst bloggare och själv ful som stryk..Tillbaka till dig, det handlar om att ALLA SKA FÅ SAMMA CHANS ATT VISA SIN KROPP OCH HISTORIA!! Har du svårt att fatta?? Och det är precis som du säger att inga kurviga tjejer skickat in bilder, den enda rätta anledningen är att du inte har krossat några ideal utan du har snarare bara förstärkt dem och det är bara dumt att inbilla sig något annat..SKÄRDNING PAULINA!

  Reply
 8. Amanda juni 4, 2011 at 7:32 e m

  Go Paulina! Jag är en tjej på 24 år som är lite halvt missnöjd med min kropp, men till och med jag som är så pass mycket äldre än dig och merparten av dina läsare, har blivit hjälpt av initiativet du har tagit. Idag tog jag på mig ett par korta shorts och ett tight linne och sket i den lilla valken på magen och de små groparna i benen. Tack vare de peppande bilderna som du och massa starka tjejer har bidragit med. Strunta i alla moraltanter som ger dig pikar, det bästa är att helt ignorera dem, för den enda anledningen de har att klaga är för att de vill försöka trycka ner dig och få dig att må lika dåligt som de själva mår. Och ni tjejer som klagar och har er, tänk på att vi ska hålla ihop i stället. Visst alla gör misstag ibland, måste man då lägga energi och kraft på att påpeka de misstagen, eller kan man låta dem slinka förbi istället? Peppa varandra och må bra istället. För som man bäddar får man ligga!!

  En kram till dig Paulina!

  Reply
 9. Nina juni 4, 2011 at 7:33 e m

  Bara en sak, jag tycker det var mycket bra skrivet av dig, men angående det med egoina, hon hetsar inte folk att äta skitmat i sin blogg, det är hennes val och det är aå hon vill leva sitt liv, och nej det behöver inte betyda att hon kommer väga 100 kilo om tio år, för hon har levt sitt osunda liv hela livet (jag har läst hennes blogg hur länge som helst) och det enda hon vill krossa är idiotgrejen med att man måste vara som alla andra. Vissas livsstil är att äta suuuuuuuuuuuuuperduper nyttigt hela sitt liv och inte unna sig en enda chokladbit för att det är döonyttigt och träna som ett freak, andra vräker i sig. Man ska självklart ha en normal balans, och egoina äter ju normalt mat och sen unnar hon sig det hon vill, det ÄR normalt. Typ som blondinbella gör (minus träningen då kanske) men det är mycket bättre att vara som hon, än att vara som kissie som hamnade på sjukan för att hon bantat ihjäl sig liksom.

  Angående rumpgrejen du ska göra, även om jag inte vill tro det om dig, så säger jag bara: du är heltklart påverkad av ”hur man ska se ut” om du gör det, du är bara 18 år ju. Jag har skitsmå bröst, och klart jag vill ha större ibland när jag t.ex tittar på dina härliga (haha) boobs i bikini, men inte så att jag skulle gå till överdrift och lägga mig under kniven för att ”man ska se ut så”. Förstår du? Puss på dig, jag gillar din blogg mest av alla, tro mig!

  Reply
 10. my juni 4, 2011 at 7:36 e m

  seriöst, Anonym?

  Reply
 11. karimaroo juni 4, 2011 at 7:39 e m

  Paow snälla, måste du va som alla andra jag hatar? Ska du verkligen lägga in inplantat i röven? Seriöst, jag blir så besviken på dig paow! Grupptryck eller? Jag som har alltid gillat dig för din ärlighet och skönhet( tom dina tänder är sjukt fina!) Du var alltid annorlunda OCH real. Jag hoppas verkligen att du ändrar dig och inte gör det, vem fan bryr sig om ens röv? Jo, bara DU. INGEN NORMAL JÄVEL kollar på ens röv. Gör som du vill, men du blir inte desamma för mig.

  Reply
 12. Alma juni 4, 2011 at 7:42 e m

  Paulina du har skit fin kropp!! Du har fina armar och är fortfarande smal, bara att du har former!! Höfter stjärt osv.(inte sånna former som tjocka människor säger är snygga) Jag är den som ofta hittar fel på mångas kroppar(he he he, ja inte as snäll kanske men ändå) och din kropp är det fan inte fel på. Du har fina propotioner o allt!!! Kände att du behövde en snäll comment nu när alla klagar på att du lägger ut bilder på smala människor. Bara för man är smal måste man inte ha snygg kropp, men kan ha heeeeelt fel proptionee. Så dem e modiga som skickar in med

  Reply
 13. Stefanie juni 4, 2011 at 7:47 e m

  SHIT! va dåligt skrivet! Du sjönk precis sjukt lågt i mina ögon. Du är verkligen trångsynt! Tänk på vissa tjejer som kanske har problem med att äta vad dom vill? Dom som på verkas av Kissie och DIG tillexempel, och känner att dom måste vara size 0! Tänk hur många Egoina har hjälpt!
  Varför tror du inte några större tjejer vågar skicka in bild till dig? Jo för att dom antagligen inte känner att du verkligen menar det du säger om att krossa idealen. Vem vill skicka in en bild till dig när du precis skrivit att egoina är ”mullig”? tänk att det faktiskt finns folk som är större en egoina, vad tänker du om dom då? Fetto eller? Och sen fattar väl vilket nötskal som helst att egoina inte äter skräpmat sju dagar i veckan..
  Du menar säkert bara väl men det blir lite fel lixom.
  Jag tycker att alla tjejer du har lagt upp på bloggen har varit jätte fina!!
  Men det finns tjejer som nu med all säkerhet kommer må dåligt över att dom åt på mcdonalds idag när du skriver att man blir rund av det, du har ju inte skrivit ”ÄTER DU PÅ MC ENGÅNG SÅ BLIR DU FET” men vissa läser de som det.

  /Steffi 13 år, som sitter och tänker på hur högt vissa bloggares IQ kan ligga på.

  Reply
 14. anonymtjej juni 4, 2011 at 7:48 e m

  Helt rätt Paow!
  Jag håller med till till 100%, grejjen är den att alla (negativa kommenterarna) inte tänker innan de klickar på skicka kommentar. Skitbra att du tar upp detta paowiii

  Reply
 15. Lex juni 4, 2011 at 7:49 e m

  Seriöst Paulina, är Egoina mullig?? Hon om någon har väl en NORMALSTOR kropp! Välkommen till verkligheten lillstumpan!

  Reply
 16. Helena juni 4, 2011 at 7:57 e m

  Okej, så om man väger som mig. 125kg så ska jag inte va nöjd med mig själv menar du?? Jag tränar 5 dagar i veckan och ja jag kommer kanske kunna gå ner lite till. Men ändå är jag nöjd. Men enligt dig får man inte vara de. Tack för att du trykt ner mig denna kväll! För i din värld måste man va smal. Tycker du borde försöka tänka på att om man ska uppmuntra folk på sina bloggar. Så borde du nog fundera på skola och jobb efter att din blogg tid är över… Inte uppmana unga tjejer att man kan leva på sin pappa och en blogg som kommer att va värdelös inom några år. Kanske borde fundera på va du ska göra efter detta småbarsliv och berätta för dina unga läsare vad du ska göra sen. Fast din pappa räddar dig nog och sätter dig i kassan på sin affär.

  Reply
 17. Petra juni 4, 2011 at 7:57 e m

  Jag tycker du gör helt rätt som gör det här med kropparna. Jag tycker att det är en bra sak att göra även fast kanske inte så många mulliga vågar eller vill skicka in bilder på sig själva. Man ser iaf vad du vill ha ut, att alla ser olika ut. Alla har inte samma kroppar och det är nästan ingen som ser ut som personerna i tidningarna. jag tycker du gör de här bra och jag tycker du ska fortsätta och jag tycker även egoina ska fortsätta som hon gör, hon visar ju även att de är okej att leva som man vill!
  Kramar

  Reply
 18. Linda juni 4, 2011 at 8:04 e m

  Herregud vad du sjönk i mina ögon nu. Klanka ner på Egoina på det viset, hon mullig? Hon är för fan normal!

  Reply
 19. Frida juni 4, 2011 at 8:06 e m

  Jag tycker att det här har varit jättebra!! Jag tycker att jag är för smal och får höra kommentarer jämt och ständigt som om jag inte har några känslor. Men nu har jag sett att jag är inte ensam, det är fler som inte kan gå upp i vikt! Jag skulle bli JÄTTEglad om du kunde ta upp det ”omvända” problemet. Ex. varför är det okej att gå fram till en smal person och säga Guuuud vad smal du är! Men INTE okej att gå fram till en överviktig och säga Guuud vad tjock du är! Jag har också känslor och jag har inte valt att vara såhär smal! Tack Paow! 🙂

  Reply
 20. Anonym juni 4, 2011 at 8:08 e m

  jag håller faktiskt med dig. man ska inte uppmuntra folk till att äta hur mycket skit som helst för det är ÄNNU sämre än att vara nyttig! man ska inte iheller vara extrem som tex. kissie att uppmuntra andra till att banta. om man då redan är nöjd med sin kropp så börjar man fundera på det och blir missnöjdare och missnöjdare. detta du försöker göra är helt rätt med att fokl ska skicka in bilder! sen kan inte du styra hur kropparna ser ut & det är inte iheller det som är det viktiga i din tanke. det viktigaste är att du tänker att alla ska vara nöjd med sig kropp & att det är de som är budskapet. om folk bara fattat lite bättre 🙂
  skit fullständigt i alla negativa kommentarer & kör ditt eget. du är bäst!

  Reply
 21. jennie juni 4, 2011 at 8:10 e m

  Hej igen, Paulina 🙂 Det är en bra sak du försöker göra. Jag, som nästan ALLA andra tjejer, har komplex över min kropp. Jag hade kunnat dö för din kropp. Det tror jag många andra tjejer också kunnat. Men när jag läser Egoinas blogg, känner jag på något sätt att det är okej att inte vara perfekt, att inte vara helt 100% nöjd, men ändå äta mat som man tycker om. Egoina har själv ganska nyligen att hennes matvanor blir överdrivna i bloggen, för att man ska förstå att inte alla tjejer behöver äta som Kissie, vilket är extremt mycket mer ohälsosamt!

  Reply
 22. miikkan juni 4, 2011 at 8:12 e m

  en fråga! Har du något tips om hur man kan träna magen? för att få plattare mage, fast behålla sina bröst.. skulle bli jätte glad för svar! Kram.. älskar din blogg!

  Reply
 23. Anonym juni 4, 2011 at 8:13 e m

  Det här var ganska patetiskt av dig. Egoina skriver om ALL mat mellan himmel och jord och visar att man ska kunna äta ALLT. Hon är den enda med vett i bloggvärlden.

  Reply
 24. ALiCE med ICE juni 4, 2011 at 8:25 e m

  Lyssna inte på dom, det du gör är skitbra! Keep it up, you go girl 😀

  Reply
 25. Anna juni 4, 2011 at 8:30 e m

  Hej! Jag är överviktig och har varit det hela mitt liv näst intill och det har med vad jag har ätit och hur mycket jag har ätit att göra, och det att jag inte har varit bra på att verkligen träna så mycket som jag borde med tanke på min dåliga kost. Jag tröstäter dessutom och har inte haft ett helt lätt liv och har fortfarande problem med det. Jag har inte självförtroendet att ställa mig framför en kamera och fota mig själv i bikini för jag vet hur hånad man blir när man är stor, jag blev mobbad hela skoltiden för att jag inte hade den här smala kroppen, därför skulle jag inte skicka en bild halvnaken som någon ska lägga upp på sin blogg och jag tror att det är många som tänker så faktiskt, det är ganska lätt ändå att visa upp sin kropp om man har en smal mage och knappt några bristningar på kroppen, jag vill bara motivera varför få större personer skickade in bilder, jag tror i alla fall att det kan vara anledningen.

  Jag måste säga att bilderna som lades upp var av väldigt vackra tjejer, och det ska dem absolut få höra! jag hoppas dem tar åt sig av hur fina dem är 🙂 och det här är en bra början tycker jag, en början till att få tjejer att acceptera sig själva och inse att dem duger som dem är, men det är en lång väg att gå och mycket börjar också inifrån. Om fler slutade lyssna på personer med sjuka ideal så skulle det vara jättebra 🙂

  Jag kan inte uttala mig om den här ”Egoina”, jag har inte läst hennes blogg, men att vara småmullig tycker jag låter fint, aja det är upp till var och en vad man tycker är fint. Oj, nu skrev jag en del här, ville uttrycka min åsikt kände jag 🙂

  /Anna

  Reply
 26. rose juni 4, 2011 at 8:31 e m

  Paulina, jag skickade ett väldigt viktigt mejl till dig, jag har ovan angivit mailadressen mejlet är skickat ifrån. Skulle vara ytterst tacksam om du bara kunde titta på det, det handlar om ”Krossa idealet”,

  Reply
 27. Jenni juni 4, 2011 at 8:32 e m

  Haha, det egoina menar är att man inte alltid ska känna sig stressad över att man måste träna massa hela tiden för att få en smal och fin kropp som resten av er bloggare. Utan att man faktiskt kan äta vad man vill och inte känna sig tvungen till att träna, utan att må dåligt över det! Sen om man har arvslag att vara lite (mycket) rundare så vet man väl själv om det och att man då kanske måste kämpa lite mer, till skillnad från tex mig, som KAN, OCH äter allt jag vill när jag vill, och inte tränar ett skit, och ändå är ap smal. Allas gener fungerar ju olika så det är inte så lätt att anpassa sig till alla samtidigt 🙂

  Reply
 28. Rebecca juni 4, 2011 at 8:32 e m

  Aså seriöst ni äckliga jävlar som hela tiden ska klaga. HÅLL KÄFTEN OCH BANTA ERA FETA JÄVLAR NI ÄR BARA LATA KLAGAR PÅ ATT NI ÄR FETA SEN ”PALLAR” INTE TRÄNA OCH GÅR TILL MC DONALDS ELLER BURGER KING BARA BANTA IST FÖR ATT KLAGA PÅ PAOW. Är så trött på alla fettosar

  Reply
 29. rose juni 4, 2011 at 8:33 e m

  Just ja, glömde, och det handlar om JUST det du skrev ”om hur folk får smala människor att få när dem Inte krossar idealet genom att vara smala”.

  Reply
 30. sofia juni 4, 2011 at 8:36 e m

  hahahahha det pinsamma är att du säger att du ska krossa idealen, och sedan säger du att egoina är ”småmullig”? hon är normal precis som alla andra. det är du som sprider budskap med dubbelmoral, inte hon! jag tycker det är bra av båda er att försöka få tjejer att må bättre men du förstör hela grejen om du håller på såhär. och om du nu inte har perfekt kropp, varför lägger du då upp en bild som bara visar en perfekt kropp?

  Reply
 31. albasallova juni 4, 2011 at 8:40 e m

  Hur kom det sig att allt det folk skrivit till dig gick ut över Egoina eller?
  Hon har ju inte direkt bett dom görat?
  Du kommer och gör en grym grej med det här, folk säger grejer, och du klankar ner på egoina? ah..

  Reply
 32. mattiiiii juni 4, 2011 at 8:42 e m

  Jag tycker att dagens kroppsideal handlar om att vara perfekt, att man inte ska ha något ”fel” på sin kropp alls. Det man försöker förmedla är ju att man ska vara nöjd med sig själv hur man än ser ut, smal som stor. Detta handlar ju inte om att rundare människor ska skicka in bilder för att ”krossa” de smala, smala människor kan även de ha komplex. Alla ska vara nöjda med sig själva och MÅ BRA

  Reply
 33. sandra juni 4, 2011 at 8:51 e m

  Rebecca – Skaffa hjälp. För det första kan INTE alla bli som paow oavsett om man bantar eller vafan som helst, man kan ha en kraftig benstomme och liknande, jävla idiot. Gå och häng dig eller nåt, tvekar på att någon skulle sakna dig.

  Paow – Inte så jäkla konstigt att ”mulligare” tjejer inte skickar in bilder när man då blir den enda ”mulliga” tjejen bland typ 20 smala? När du desutom säger att Egoina är mullig? Då är det ju bara du som är jävligt missbildad. Nu kan du ju sten glömma att någon mullig skickar in bilder. Ohh neej, du har inte 50 000 mer läsare än henne.

  Såg dig på drottninggatan för inte så länge sen, jaa du är smal och har en fin kropp, men i ansiktet ser du typ ut att vara 15? Patetiskt.

  Reply
 34. agei.blogg.se juni 4, 2011 at 8:51 e m

  det är klart att bara smala vill skicka in bilder när du kallar folk mulliga och spritfeta hit och dit. hoppas du är stolt som sänker folks självförtroende iställa för att krossa några jäkla ideal.

  tanken var iuf bra.. men det kommer inte funka, hoppas du fattar det själv

  Reply
 35. Felicia juni 4, 2011 at 8:51 e m

  Rebecca: Det där vad det f*N IDIOTISK SAGT!!!! Fattar du inte att vissa mår dåligt ???? NEEEH FÖR FAAAAN!!! Sen vågar du inte länk din blogg eller något. Och mår man dåligt och har dålig självförtroende så är det inte så JÄVLA enkelt!!! Dessa personer är helt ensam och mår skit!!! Och det är sånna F*TTOR som du som FÖRSTÖR doms liv!!! Du kanske inte varit i den ”feta”. Så gå inte och säg något du aldrig har varit med om!!!

  Reply
 36. Julia juni 4, 2011 at 8:58 e m

  Du behöver inga inplantat, du är jättefin som du är 🙂

  Reply
 37. m juni 4, 2011 at 9:02 e m

  Rebecca: Den enda äckliga människa här är du. Du besitter ett avskyvärt psyke.

  Reply
 38. Johanna juni 4, 2011 at 9:04 e m

  Det du skriver är jätte bra!
  Älskar din blogg<3
  Puss//Johanna

  Reply
 39. Johanna juni 4, 2011 at 9:05 e m

  Åhh blir så jävla trött på allt folket som klagar har dem inge liv eller? kan dom inte bara hålla käften. Om dom inte gillar Paow eller Paows blogg varför inte bara sluta kolla på den?
  Det vissa säger är sjukt, det ni säger är ju typ att det är fel att Paow är smal och att hon har fin kropp och att det bara ska finnas lite mulligare bloggare så att andra ska känna sig bättre? Ni är bara avundsjuka på paows kropp och jag mena hon kan vell fortfarande tycka att andras kroppar är fina även fast hon kanske har finare enligt er. Nej nu får ni ge er!

  Reply
 40. j juni 4, 2011 at 9:05 e m

  så jävla rätt! men det där med att du inte har snygg kropp, hur kommer det då sig att jag har sån ångest över att jag vill ha din kropp, visar t.o.m min mamma hur snygg din kropp är.. var nöjd med dig själv paow för du ser jävligt bra ut!!!

  Reply
 41. Anonym juni 4, 2011 at 9:05 e m

  Ibland verkar du ju helt dum i huvudet. Du snackar gojja om henne för att få dig själv att må bra. De e ju fan bra att hon visar att man kan käka donken utan att dö eller en glass. Hon visar att man kan käka och må bra samtidigt de e väll mycket bättre än att visa ” banta och försök bli smal så blir du bra”. Du är bara helt jävla dum i huvudet allvarligt. Bimbo hur tänker du?

  Reply
 42. josefine juni 4, 2011 at 9:08 e m

  såhär är det, jag är inte speciellt gammal jag är 15 år. och om jag fick säga något skulle det vara; ingen kan ändra på vad du föddes till att bli. precis som att du inte väljer dina föräldrar. Oavsett vem du är, är du lika fin som någon annan. För jag kan lova, att det finns minst en person där ute i världen som tycker du är underbar precis som du är igenom att bara le. Ingen är perfekt, alla har brister. Men vi alla är även människor, vi är alla födda med ett hjärta. Det är brister som gör oss mänskliga, och som jag har hört ”jag blir hellre hatad för den personen jag är och inte älskad för den personen jag inte är”

  Reply
 43. Johanna juni 4, 2011 at 9:09 e m

  asså du måste vara dum i huvudet. att uppmana tjejer att äta vad dom vill e väl bättre än att säga att man ska banta? jag har grova ätstörningar är 163 cm och väger 37 kg. vart inlagd på grund av att mina värden var kassa. är det dit alla ska hamna? jag tror nt du fattar vad nyttig betyder. nyttig är nt att banta o äta 2 ggr per dag. nyttig är man om man mår bra och äter varierat. och om du klagar på att egoina e mullig så har du allvarliga problem. det är nt så smart att du lägger upp dom bilderna när du sj har ätstörningar o väger 44 kg. jag förstår vrk att det är mest smala som skickar in bilder t dig, för alla är rädda å bli dömda. o ja jag står för mitt namn:)

  Reply