Snälla Regina!

Kan du inte bara försöka att sluta vara som folk vill ATT du ska vara. Att skriva det folk vill höra. Att tycka som dom är vettigt att, tycka men som ingen tycker bara för att tjäna pengar. När jag skriver ”jag vill inte att mina lår ska gå ihop” så dampar alla satan. Medans Regina skriver ”låt fettet flöda, lår som går ihop är fint” och alla älskar henne?

Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt. Men det är vad jag tycker. Och jag tycker inte att Egoina är fet, eller ens mullig. Utan småmullig, men har fin kropp tror jag, men det är en jäkla skillnad på att vara naturligt kvinnligt mullig och att vara det för att man käkar skräpmat varje dag. Det är det jag menar, om ni käkar pizza, godis och dricker läsk varje dag så blir man inte nöjd med sin kropp. Visst dom här dagarna har jag levt väldigt ohälsosamt. Men jag skulle ALDRIG palla med det 365 dagar om året.

Sen en sak till, när Regina lägger ut bilder när hon käkar ostbågar och choklad så skriver ni ”goooo girl”.. Men när jag lägger ut bilder på  sallad och på ett träningspass så är jag helt pltösligt en patetisk sl*mpa som har anorexia?? Och den enda anledning till att jag inte gillar henne är för att hon smörar skiten av sig för sina läsare för att tjäna pengar. Tro mig jag är ju själv i den här branshen. Och det värsta jag vet är människor som inte är sig sjäva. Som försöker vara som andra vill att man ska vara – det är för mig en falsk människa.

Jag fattar varför det finns så mycket övervikt i världen. Folk käkar ju skit varje dag. Allt bröd, pasta, sylt, pizza och hamburgare. Asså usch. Jag undrar hur era kroppar mår? (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.) Ät nyttigt och sunt. Och försök att skita i kolhydrater. För om man redan är lite stor, och käkar mer skräpmat – ja, då kommer ni se ut som riktiga sunkiga morsor sen när ni blir äldre.

Hata mig inte för att jag är ärlig. Det är mina åsikter. Och ja, alla tycker olika utom Regina, 😉


Ja, det är klart att man kan unna sig ibland. Men varje dag? Ja, då får man skylla sig själv 🙂

(Visited 18 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Sandra juni 17, 2011 at 4:38 e m

  Det är inte litelite dubbelmoral i det du säger, tycker att du ska titta upp hur mycket kolhydrater du har fått i dig den närmsta månaden ifrån all alkohol du druckigt. Våre en början.

  Reply
 2. Hanna juni 17, 2011 at 4:40 e m

  Fan vad rätt.

  Reply
 3. Anonym juni 17, 2011 at 4:41 e m

  du skriver att du inte har beställt pizza på ett år, och sen på inlägget nedan sitter du och äter en pizza? haha nice

  Reply
 4. Liza juni 17, 2011 at 4:42 e m

  Alla verkar bara bry sig om vikten,men hur mår kroppen egentligen?
  Man kan äta skräpmat och ändå vara smal men man blir bara slö av det,huden blir sämre och liknande. Bättre att äta hälsosam mat i lagom mängder,mycket grönsaker och frukt och unna sig godis då o då och inte tänka på vikten hela tiden. Träna,promenera! Blir lack på folk som tror att man bantar ihjäl sig om man tar kycklingsallad istället för onyttig kebab till middag.
  //Liza

  Reply
 5. Sofia juni 17, 2011 at 4:44 e m

  Det klart man inte behöver käka skräpmat varje dag, men du kan inte säga tt du själv äter nyttigt och sunt med tanke på den alkoholen du har smällt i dig. Förresten tyckte jag u sa att du inte beställt pizza på ett år? Vad handlar ditt förra inlägg om?

  Reply
 6. Giulia juni 17, 2011 at 4:46 e m

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

  Reply
 7. Giulia juni 17, 2011 at 4:47 e m

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

  Reply
 8. Emma juni 17, 2011 at 4:48 e m

  Jag älskar din blogg paow, men förstör det inte med såna här inlägg! så ONÖDIGT att trampa ner en annan bloggare för att du får kommentarer om vissa inlägg osv.
  visst det är inte rätt att få dåliga kommentarer om du skriver om träning men det är ju iallafall inte reginas fel.

  Reply
 9. Everlasting juni 17, 2011 at 4:49 e m

  Jag tror du har missuppfattat det här lite. Egoina är fantastisk!

  Reply
 10. Megamongot juni 17, 2011 at 4:50 e m

  Det är ingen som tycker att jag skriver något vettigt i min blogg, inte ens min mamma. Däremot är jag noggrann med att inte lägga ut bilder där jag ser tjock ut, det skulle ju vara en KATASTROF och jag skulle förlora alla mina läsare om de fick reda på hur fet jag är egentligen…

  /M-M

  Reply
 11. nathalie juni 17, 2011 at 4:50 e m

  HAHAHA GO PAOW. DU ÄR FAN DEN GRYMMASTE JAG VET. ÄLSKAR DIG <3

  Reply
 12. Carolina juni 17, 2011 at 4:50 e m

  Nu blir man ju förbannad på dig. Jag som alltid tyckt om dig men detta var droppen. Du kan fan inte må bra alltså, det är INTE kvinnligt att exponera sig och bete sig som en slampa och vara otrogen mot sin pojkvän, precis som du gör.
  Jag har aldrig dömt dig för det.

  Du beställde ju in pizza tidigare idag?! Vad yr du om? Uppenbarligen så läser du inte ens hennes blogg eftersom att hon har svarat på frågor angående vad hon äter flera gånger. SJÄLVKLART äter hon inte skräp varje dag.

  Det är jävligt lätt för dig att häva ur dig sådana saker, du har ju enligt många den perfekta kroppen. Jag tycker att du är fel, men trots att jag är mycket tjockare än dig så skulle jag inte vilja byta och vara dig. Jag klankar aldrig ner på någons utseende och jag är inte dubbelmoralisk.

  Alltså… jag förstår inte hur jag har kunnat gilla dig. Jag hoppas verkligen att du bara skämtar och försöker provocera på ett dåligt sätt med detta inlägg. SNÄLLA säg att du gör det!

  Reply
 13. Josefine juni 17, 2011 at 4:52 e m

  Haha det hade varit något om du skrev ”det är inte hälsosamt för er att äta skit varjdag” men att skriva att man blir fet av att äta så mkt? Haha herregud, vi lever en gång, låt oss njuta av allt det goda. Hellre vara fet än hungrig. Btw, Egoina är grym

  Reply
 14. PALLA juni 17, 2011 at 4:52 e m

  TILL SKILLNAD FRÅN DIG PAOW SÅ HAR EGOINA EN BLOGG MED BRA OCH ROLIGT INNEHÅLL. DIN INNEHÅLLER BARA FEST OCH MASSA YTLIGT SKIT. DET MÄRKS ATT DU ÄR SJUKT OSÄKER PÅ DIG SJÄLV OCH JAG TROR ATT DU BARA ÄR AVUNDJUK PÅ EGOINA, FÖR ATT HON TÖRS VARA SIG SJÄLV.

  Svar : haha vrf läser du min blogg då?

  Reply
 15. Anonym juni 17, 2011 at 4:52 e m

  ” Alla tycker olika, förutom Regina ” ?
  Vafan? Tycker alla olika kan ju inte hon tycka samma som alla?
  Hon är sig själv rätt igenom bara.

  Reply
 16. Anonym juni 17, 2011 at 4:53 e m

  Du har inte beställt pizza på över ett år? Du käkar ju pizza i inlägget nedanför detta hahaha

  Reply