Snälla Regina!

Kan du inte bara försöka att sluta vara som folk vill ATT du ska vara. Att skriva det folk vill höra. Att tycka som dom är vettigt att, tycka men som ingen tycker bara för att tjäna pengar. När jag skriver ”jag vill inte att mina lår ska gå ihop” så dampar alla satan. Medans Regina skriver ”låt fettet flöda, lår som går ihop är fint” och alla älskar henne?

Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt. Men det är vad jag tycker. Och jag tycker inte att Egoina är fet, eller ens mullig. Utan småmullig, men har fin kropp tror jag, men det är en jäkla skillnad på att vara naturligt kvinnligt mullig och att vara det för att man käkar skräpmat varje dag. Det är det jag menar, om ni käkar pizza, godis och dricker läsk varje dag så blir man inte nöjd med sin kropp. Visst dom här dagarna har jag levt väldigt ohälsosamt. Men jag skulle ALDRIG palla med det 365 dagar om året.

Sen en sak till, när Regina lägger ut bilder när hon käkar ostbågar och choklad så skriver ni ”goooo girl”.. Men när jag lägger ut bilder på  sallad och på ett träningspass så är jag helt pltösligt en patetisk sl*mpa som har anorexia?? Och den enda anledning till att jag inte gillar henne är för att hon smörar skiten av sig för sina läsare för att tjäna pengar. Tro mig jag är ju själv i den här branshen. Och det värsta jag vet är människor som inte är sig sjäva. Som försöker vara som andra vill att man ska vara – det är för mig en falsk människa.

Jag fattar varför det finns så mycket övervikt i världen. Folk käkar ju skit varje dag. Allt bröd, pasta, sylt, pizza och hamburgare. Asså usch. Jag undrar hur era kroppar mår? (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.) Ät nyttigt och sunt. Och försök att skita i kolhydrater. För om man redan är lite stor, och käkar mer skräpmat – ja, då kommer ni se ut som riktiga sunkiga morsor sen när ni blir äldre.

Hata mig inte för att jag är ärlig. Det är mina åsikter. Och ja, alla tycker olika utom Regina, 😉


Ja, det är klart att man kan unna sig ibland. Men varje dag? Ja, då får man skylla sig själv 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)
 • Sandra

  Det är inte litelite dubbelmoral i det du säger, tycker att du ska titta upp hur mycket kolhydrater du har fått i dig den närmsta månaden ifrån all alkohol du druckigt. Våre en början.

 • Anonym

  du skriver att du inte har beställt pizza på ett år, och sen på inlägget nedan sitter du och äter en pizza? haha nice

 • Liza

  Alla verkar bara bry sig om vikten,men hur mår kroppen egentligen?
  Man kan äta skräpmat och ändå vara smal men man blir bara slö av det,huden blir sämre och liknande. Bättre att äta hälsosam mat i lagom mängder,mycket grönsaker och frukt och unna sig godis då o då och inte tänka på vikten hela tiden. Träna,promenera! Blir lack på folk som tror att man bantar ihjäl sig om man tar kycklingsallad istället för onyttig kebab till middag.
  //Liza

 • Sofia

  Det klart man inte behöver käka skräpmat varje dag, men du kan inte säga tt du själv äter nyttigt och sunt med tanke på den alkoholen du har smällt i dig. Förresten tyckte jag u sa att du inte beställt pizza på ett år? Vad handlar ditt förra inlägg om?

 • Giulia

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

 • Giulia

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

 • Emma

  Jag älskar din blogg paow, men förstör det inte med såna här inlägg! så ONÖDIGT att trampa ner en annan bloggare för att du får kommentarer om vissa inlägg osv.
  visst det är inte rätt att få dåliga kommentarer om du skriver om träning men det är ju iallafall inte reginas fel.

 • Everlasting

  Jag tror du har missuppfattat det här lite. Egoina är fantastisk!

 • Megamongot

  Det är ingen som tycker att jag skriver något vettigt i min blogg, inte ens min mamma. Däremot är jag noggrann med att inte lägga ut bilder där jag ser tjock ut, det skulle ju vara en KATASTROF och jag skulle förlora alla mina läsare om de fick reda på hur fet jag är egentligen…

  /M-M

 • nathalie

  HAHAHA GO PAOW. DU ÄR FAN DEN GRYMMASTE JAG VET. ÄLSKAR DIG <3

 • Carolina

  Nu blir man ju förbannad på dig. Jag som alltid tyckt om dig men detta var droppen. Du kan fan inte må bra alltså, det är INTE kvinnligt att exponera sig och bete sig som en slampa och vara otrogen mot sin pojkvän, precis som du gör.
  Jag har aldrig dömt dig för det.

  Du beställde ju in pizza tidigare idag?! Vad yr du om? Uppenbarligen så läser du inte ens hennes blogg eftersom att hon har svarat på frågor angående vad hon äter flera gånger. SJÄLVKLART äter hon inte skräp varje dag.

  Det är jävligt lätt för dig att häva ur dig sådana saker, du har ju enligt många den perfekta kroppen. Jag tycker att du är fel, men trots att jag är mycket tjockare än dig så skulle jag inte vilja byta och vara dig. Jag klankar aldrig ner på någons utseende och jag är inte dubbelmoralisk.

  Alltså… jag förstår inte hur jag har kunnat gilla dig. Jag hoppas verkligen att du bara skämtar och försöker provocera på ett dåligt sätt med detta inlägg. SNÄLLA säg att du gör det!

 • Josefine

  Haha det hade varit något om du skrev ”det är inte hälsosamt för er att äta skit varjdag” men att skriva att man blir fet av att äta så mkt? Haha herregud, vi lever en gång, låt oss njuta av allt det goda. Hellre vara fet än hungrig. Btw, Egoina är grym

 • PALLA

  TILL SKILLNAD FRÅN DIG PAOW SÅ HAR EGOINA EN BLOGG MED BRA OCH ROLIGT INNEHÅLL. DIN INNEHÅLLER BARA FEST OCH MASSA YTLIGT SKIT. DET MÄRKS ATT DU ÄR SJUKT OSÄKER PÅ DIG SJÄLV OCH JAG TROR ATT DU BARA ÄR AVUNDJUK PÅ EGOINA, FÖR ATT HON TÖRS VARA SIG SJÄLV.

  Svar : haha vrf läser du min blogg då?

 • Anonym

  ” Alla tycker olika, förutom Regina ” ?
  Vafan? Tycker alla olika kan ju inte hon tycka samma som alla?
  Hon är sig själv rätt igenom bara.

 • Anonym

  Du har inte beställt pizza på över ett år? Du käkar ju pizza i inlägget nedanför detta hahaha

 • Anonym

  där sjönk du i mina ögon.

 • Julia

  Alltså skit i vad hon gör. Alla gör som dom vill. Vill inte du äta onyttigt så låt bli då. Men klaga inte på henne. För du känner henne inte eller hur? Klaga på någon annan istället. Eller låt bli och klaga överhuvudtaget!

  Hon visar tjejer/kvinnor att det är okej att äta hamburgare, pizzor, godis och sånt, medans alla andra bloggare räknar kolhydrater och skit! Det är andra bloggare som tillexempel Kissie som får folk att utveckla anorexia.

  Så klaga inte på henne, för det hon gör är bra. Hon är en helt normal tjej som kan unna sig gosaker ibland. Jag säger inte att du också måste göra det, men du måste inte klaga på henne. Hon lever sitt liv, du lever ditt. Om hon nu skulle ha sådan dubbelmoral och bara fjäska så whatsoever, det är ändå inte ditt problem eller hur?

 • Lisa

  hahahahah du åt en pizza idag HAHAHAHHAHAHAHHA!

 • sara

  Det värsta med det hära Paow, är ju att du har dubbelmoral. Först säger du att vi ska krossa idealen och sen säger du att en person inte borde vara mullig. Skärp dig förfan, jag är 16 år och har mer i pannbenet än dig.

 • Marit Rönnestad

  Ibland kan du ge sken av att vara en rätt så vettig tjej, men när man ser på hur du har betett dig såhär de senaste veckorna, har du absolut ingen rätt att klanka ner på Egoina. Det du menar hon äter av skräpmat, tar du igen med all alkohol du dricker. Hon kanske är större än dig, men det tar hon igen med utbildning, levnadssyn och år på nacken. Jag har aldrig tyckt illa om dig förut, men du är verkligen Sveriges största kioskmongo.

 • josefin

  så jävla rätt! håller verkligen med!!!

 • ....

  Du är ju fan dum i huvudet, tyckte också om dig jävligt mycket förut men nu har du ju bara bevisat hur jävla puckad du är.

 • Tezs

  Jag kan hålla med om att man får skylla sig själv om man äter onyttigt, men att tracka ner någon som du nu gjorde är inte snällt. Låt henne köra sitt race, och om hon vill äta det, ja då äter hon det! Och jag kan tycka att det faktiskt är skönt med åtminstånde EN bloggare som har en söttand!
  Sen är det ju inte Regina fel att du får taskiga kommentarer för att du tränar..

  Alkohol är också en kaloribomb, dubbelmoral?

 • jaa

  nu får du väll för fan ta och ge dej ! låt alla äta hur fan dom vill du har väll inte med hennes matvannor med och göra

 • Wth.

  Om du kollar hennes frågestund så ser du att Regina och Egoina inte är direkt samma person. Egoina ”låtsas” vara den person som äter skräpmat varje dag, godis osv. Men samtidigt visar hon att det är OKEJ att faktiskt ÄTA skräpmat, att faktiskt ÄTA godis osv. Hon har ju förfan en poäng i det hela. Hela den här jävla världen går ut på att varje jävla tjej ska vara pinnsmal och perfekt. Det finns inte ens något som är perfekt.
  Men Egoina visar att det fan är okej att äta såhär. Hon vill inte blanda in den person hon egentligen är i verkligheten liksom. De är den uppfattningen jag fått om henne.
  Men du känner ju henne inte, så varför hänga ut henne? :s

 • ebba

  det är en stor jävla pizza som du sitter bakom på inlägget innan…. är det inte din då elr?

 • Alicia

  Fan vad ruttet av dig paow. Du förlorade nyss en läsare!!

 • Julia

  OCH ATT DU DESSUTOM PÅSTÅR ATT DU INTE ÄTIT PIZZA PÅ ETT ÅR! HAHAHAHA
  så ser man i inlägget under att du äter pizza, HAHAHAHAH
  ursäkta mig, men hur dumma tror du dina läsare är egentligen? HAHAHAHAHAHA!

 • amina bbygirl

  Usch på henne. Goooooo Paow !!! 😉

 • Elin

  Vad är det för fel på dig?….

 • Anonym

  ganska roligt att på bilden under äter du en pizza??? bevisar ju hur mycket du ljuger. 😛

 • matilda

  egoina har själv sagt att hon inte skriver ut när hon tränar och äter nyttigt eftersom hennes blogg HANDLAR om att man får unna sig det lilla extra. man lever bara en gång paow

 • egoinafan

  Paow du suger. Egoina smörar inte och hon är jäkligt mycket smartare än dig. Håll käften för du vet inte vad du snackar om.

 • Di

  Du e nog bara avis på hennes booty. Ät lite så du också får en..

 • Sophie

  Men Paow, man dör inte om ens lår går ihop. Det är normalt. Du verkar ha en sådan oerhört skev verklighetsuppfattning. Och att det inte är kvinnligt? Vad fan har det med saken att göra? Mina lår går ihop, jag äter pizza ibland. Min kropp mår hur bra som helst, jag springer några gånger i veckan och går på regelbundna läkarkontroller. Aldrig att en läkare skulle säga till mig att jag var i någon slags fara för att mina lår går ihop och för att jag har lite putmage? Allting är så jävla ytligt i din värld. Jag läser inte Reginas blogg särskilt ofta men när jag väl gör det får jag bilden av att hon är en tjej som mår bra och har bra självförtroende. Det faktum att du skriver sådant här visar tvärtom på dig.

 • Bin Ladin

  Hahaha, inte beställt in en pizza på ett år? Va i helvete är det på bilden under? 😀

 • vevve ♥

  haha fattar nte vf man ska klaga på paow? det är juh hennes åsikt! hon sa juh det sj? hahaha fattar nte vf man pallar lägga ner tid på att skriva att hon har fel? läs nte hennes blogg om ni nu nte tkr om hennes åsikter?

 • Anonym

  Du har helt rätt paow, älskar din blogg !

 • vevve ♥

  haha fattar nte vf man ska klaga på paow? det är juh hennes åsikt! hon sa juh det sj? hahaha fattar nte vf man pallar lägga ner tid på att skriva att hon har fel hela tiden :S? läs nte hennes blogg om ni nu nte tkr om hennes åsikter?*

 • Frida

  Så du tycker att din kropp mår bättre av all alkohol du dricker hela tiden? Fy fan Paow vad skit du är. Fattar inte riktigt vad du håller på med.

 • matilda

  …och att du skriver regina gör du ju bara för att jävlas

 • felicia

  asså fett omoget av dig paow att skriva så där om henne, vafan har hon gjort dig? Shhiiit , de där kan anmälas. Fan vilken dum människa du är. shit ta hand om ditt eget liv. BIMBO

 • Anonym

  Klockren paow!

 • Therese

  Jag håller med Carolina. Du skrev att du inte beställt pizza på 1 år, och ändå så har du gjort ett inlägg på att du ätit de idag?
  Jag tycker du har skit fin kropp, och har tyckt om att läsa din blogg.
  Men just nu, efter de där inlägget, sjönk du i mina ögon. Riktigt synd Paow.
  En till läsare mindre nu.. Hoppas du får ett bättre liv än Reginas då..

 • :D

  ojoj!
  jadu, du kanske äter hälsosamt, och tränar..
  men fortsätter du dricka så mycket alkohol som du gör, kommer du nog inte heller vara en så snygg morsa! 🙂

 • linnea

  du åt ju pizza tidigare samma dag som du skrev inlägget…? 🙂

 • emma.

  Älskar att du är så rakt på sak med dina åsikter även fast man kanske inte alltid håller med 😛

 • Maria

  Småmullig?!?! :D:D:D
  Åh härregud, get real? Hon ser ju ut som du 😀

 • Det räcker

  Alla har ett annorlunda perspektiv på hur ett liv kan vara hälsosamt. Man ska respektera andras åsikter och perspektiv.
  Ständigt lever vi tjejer upp till idialet. Smala idialet. Man ska få se ut som man vill utan att någon ska klandra ner på en.
  Hur vet du att Egoina inte är sig själv, är du vän med henne? Det är du knappast eftersom att vänner aldrig skulle skriva sånt här om varandra.
  Egoina och du syftar på två helt olika saker, har du inte förstått det? Du pratar om vad som är hälsosamt och inte. Egoina skriver om idialet som egentligen inte borde finnas där och att det är okej att käka chips osv.
  Du uppmuntrar till att följa idialet eftersom att du ännu en gång säger att hälsosamt är när man är smal och äter t.ex. sallader.
  Jag antar att du inte haft näringslära i skolan.

  Det är skit coolt att Egoina visar upp sig när hon käkar chips och pizza osv. Hon skiter fullständigt i det idialet som ständigt pratas om. Hon visar att det går att leva bra och lyckligt utan att följa idialet.
  Jag är säker på att du skulle må mycket bättre om du bara skulle skita i att tänka på att du behöver vara smal. Det är ren bullshit.
  Cut the crap!
  Lägg av nu, annars förlorar du en läsare.

 • Lola

  Fattar inte varför du säger att hon äter onyttigt varje dag när du inte ens vet om det!!! Hur dum är du!? Och jag håller heeelt med Carolina, kunde inte skrivit det bättre själv!! Sant, nää inte heller är det kvinnligt att exponera sig och bete sig som en slampa och otrogen! Det är bara du som ser till att dömas av andra, annars hade man som sagt inte gjort de!

 • louise

  Jag håller med dig paow! Och till alla er som säger att man bara lever en gång, ja det har ni rätt i! , men om man bara lever en gång så kanske man ska ta vara på det och inte slänga i sig massa skräpmat så man dör i förtid? ni gör som ni vill, och det gör paow med, så sluta klaga på henne nu! snälla, ni är ju bara patetiska! paow får tycka vad hon vill, det får alla vi läsare med! om Paow sen väljer att gå ut med vad hon tycker är det också hennes val, det är modigt av henne att våga göra det, att ta så mycket skit av er patetiska idioter kanske inte är det roligaste? så snälla, lägg ner! Ni kan ju skiva i er kommentar om vad ni tycker, men sluta klaga på henne för det hon tycker! tror inte hon slutar tycka som hon gör för det!

 • Cecilia

  Du är förfan dum i huvudet. Så allt här i världen handlar om att killar ska vilja ligga med en? Och har man en blogg där man skriver att man äter ostbågar, då får man inga killar? Vem av er är det som har pojkvän av er två egentligen?

  ”Det är inte kvinnligt” Och varför ska man vara ”KVINNLIG” (enligt din definition) hela jävla tiden då?

  Och om det här inlägget är för att provocera, ja, det har du väl lyckats med, men det kommer knappast att vara till fördel för dig i slutändan.

  Nej fyfan Paulina. Nu ska jag sluta läsa din blogg.

 • Isabella

  Ja du har helt rätt! Det måste finnas en slags balans mellan att käka nyttigt och slänga i sig skräpmat. Jag tror att genom att läsa en blogg som Regina tycker många är kul eftersom de känner igen sig och det känns liksom mer okej att äta onyttigt då. Alla får precis som du tycka vad dem vill men det är såklart inte okej att människor tycker det är fel att du visar ett mer sundare och nyttigare stil i din blogg. Det är snarare MYCKET bättre. Jag tycker att du mer ska köra ditt egna race för både du och jag och många andra vet att du kommer vinna på det i längden! Kram

 • Anonym

  Hur kändes det nu? Kändes det bra att skriva detta inlägg?
  Hoppas du har dåligt samvete.

 • Anonym

  Jag antar att du skriver sådana här inlägg för att få mer ”uppmärksamhet” än vad du redan har… och det är bara jävligt onödigt, jag gillar din blogg men du förstör verkligen när du skriver ett sånt här inlägg. låt folk vara den de är och det ger dig verkligen ingen status utav att klanka ner på folk. lägg ner bara och var den DU egentligen vill vara och är.

 • Anonym

  Nu blev det lite fel när du säger att du inte beställt en pizza på över ett år. Du gjorde det senast idag.

 • Sandra

  Hörru din patetiska bitch. Sluta drick så mycket alkohol och ta bort pizzabilden under detta inlägg

 • a

  rätt fail av dig att skriva ”jag har liksom inte beställt pizza på säkert ett år”, så bläddrar man ner till inlägget under och ser dig sitta med en stor fet pizza framför dig, okej paow !

 • Alice

  Inte beställt en pizza på ett år? Vad sitter du och äter i inlägget här under då?

 • Anonym

  fan paow.. jag brukar inte kommentera men vafan. lägg ner. sluta klanka ner på egoina bara för att hon är en enda bloggerska som faktiskt kan stå för sin kropp utan att den är ”perfekt”. Hade du klarat av att lägga ut bikini bilder på dig själv om det inte vore så att din kropp är den som alla tycker är snyggast? hade du gjort det om dina lår gått ihop? eller om din magen inte var helt platt? Nej, jag tror då inte det. och jag vet nu kommer du skriva ”ja, det är klart jag skulle, man ska vara stolt över sin kropp hur den än är! alla är fina”. sånt där. men allvarligt. visst, det är väl bra att du hakat på egoinas kampanj, men tycker bara du ska tänka på det ibland.. att alla faktiskt inte har din ”drömkropp” och då kanske det inte är lika enkelt, speciellt inte med dina helt perfeka bikinibilder. Egoina ger en verklig bild av den normala kvinnokroppen och klarar av att vara stolt över den(:

 • ida

  Vadå inte kvinnligt?Skit i kvinnligt och manligt och fokusera snarare på mänskligt?!Det är fan mänskligt att peta i nästan,äta ostbågar med mera.
  Skillnaden med dig och henne då det gäller mat,vikt,Är att du pratar om mat som om det var något dåligt ocj farligt.Det du förmedlar till tjejer är ett sjukt osund ideal,och att man mår bäst av att äta lite och träna.Vist ska man äta hälsosamt och träna är alltid bra,men så som ni ”storbloggare” överdriver det är inte bra.Ni pratar om mat och vikt som om det var det viktigaste i hela världen.Och man märker hur dålig kroppsbild du har när du säger att hon är ”mullig”…

 • Chriis

  alltså du är ju ute och äter ofta. Det är ju minst lika onyttigt. Liksom sallad bara är ju inte heller bra typ hela tiden. det är okej att äta lite vad man vill för liksom tänker man hela tiden o nej jag får inte äta detta så äter man det i alla fall. Det är bättre att chilla lite och äta det man vill ibland. Palla att vara så nyttitg hela tiden man lever bara en gång.

 • Anonym

  Du år väl en pizza idaag? Har verkligen ingenting i mot dej, bara undrar lite hur du tänkte där?! 😉

 • hanna

  Har det inte går lite för långt nu?
  Hon äter ju inte ens onyttigt varje dag, så hur kan du påstå det? För att hon lägger upp en bild på kinamat, eller ostbågar då och då?
  Du känner inte ens henne, snacka inte om något du inte vet om.

  ps. Hon säger att naturliga lår är fint, om du orkar anstränga dig.

 • jessica L

  sur eller? -.-

 • Jessica

  Kommentera gärna lite i min blogg och om min nya hårfärg puss !

 • renéejedef3ldt

  haha ja men det är den världen vi lever i..!

 • vicki

  ni som är på egionas sida är feta/mulliga/osäkra på sina kroppar & behöver hon för att höja ert självförtroende & övertyga er själva om att det ni äter är ok oavsett hur onyttigt det är för att egiona stöttar er till det.
  ni som är på paulinas sida är vältränade/äter nyttigt/är nöjd med sin kropp & har paulina som stöttar er till att leva hälsosamt. man hör ju förfan vilken man vill vara och oavsett vad man säger/skriver här så tror jag att ALLA vill ha en fin & vältränad kropp innerst inne men är för rädd för att anses som ytlig så därför säger att jag skulle aldrig vilja ha den kroppen du har paulina. kanske inte men det är klart alla vill ha en fin kropp. och till dig som skrev att man lever bara en gång & bla bla bla, betyder det att man ska vara fet den enda gången man lever eller? det enda liv man har kanske man vill ha en fin kropp för det höjer ens självförtroende. tror alla som läser detta vet att jag har rätt men vågar inte erkänna det för er själva. jag menar, vem i helvete vill inte vara smal, vem vill vara tjock? haha sorry till er feta nu men tyvärr är detta bara sanningen. vi lever i en ytlig värld alla vill vara bäst & vackrast men vissa kämpar mer för det medans vissa redan gett upp hoppet.

 • Ebba Josefine Rosenberg

  Men inse folket, Paulina har helt jävla rätt. Man kan vara naturligt kurvig och vara vacker. man kan unna sig onyttigt, men det egoina gör är att äta onyttigt hela tiden för att få sina läsare att tycka om henne. Att få dem att tro att det är okej att bara äta skitmat. det är klart det är okej. Men det finns dem som kanske inte är tjocka för dem har ätit onyttigt hela tiden. Dem kanske försöker gå ner i vikt men det går inte. Dem kanske har tjocka föräldrar. och tror ni ärligt talat att den personen mår så bra? Kroppen mår inte bra av att bara äta skit. Den mår bra av sallad, grönsaker, kött o.s.v. Det är inte anoerixa. Jag blir så sur, när ska ni inse? Det Paulina säger är fakta?

 • idzzz

  Du är så dubbelmoralisk som de går!
  Du äter pizza samma dag som du skriver det här och har druckit alkohol nonstop i en hel vecka.
  Haru tänkt på de?

 • Anonym

  du ska fan inte skriva nåt om att ”säga saker folk vill höra” herregud du om nån vänder kappan efter vinden, och ska hela tiden hålla på att försvara dej mot ” påhopp”, väx upp paulina, för som det är nu är du PATETISK

 • Sara

  Haha, det er vel ikke fakta da verken du eller Paulina kjenner Egoina, og faktisk har bevis på at hun spiser usunt hver dag?
  Og Paulina, ikke pizza på ett år my ass. Du spiser jo en i innlegget under 🙂

 • Linnéa

  Nu måste du skämta va?
  ”jag har inte beställt en pizza på ett år” NÄHÄ- men VAD gjorde du i nyss förra inlägget??? HALLÅ, tror du vi är helt dumma eller?
  Och om det är någon som inte är sig själv så är det väll ändå du!!!!

  Egoina är DEN ENDA – Då menar jag det. Som är sig själv. Man behöver inte ens vara i den branschen för att se det!!!

  Är du så jävla arg för att du inte är ihop med Hugo längre eller?

 • Lina - Kom in till mig!

  Sluta drick hela jävla tiden då, det är inte speciellt nyttigt för kroppen det heller.

 • Nati

  Så länge man själv mår bra och trivs med sig själv så ska man väl få äta vad man vill? Vare sig det är sallad eller ostbågar. Att man själv mår bra är väl vad som räknas? Sen är det ju olika saker som får folk att må bra. Att folk skriver ”go girl” eller vad som helst när hon käkar skräpmat är väl för att hon inte döljer det och låtsas som om hon inte gör det? Visar att hon är som de flesta andra och inte låtsas som om hon är ett nyttigt träningsfreak :p tro det eller ej Paow men majoriteten råtränar inte och äter nyttigt på daglig basis även om många vill få det att framstå som det.

  Man lever som sagt bara en gång, då bör man äta vad man vill och njuta också :p Om man äter skräpmat sådär lagom mycket (jag tror ingenstans på att Egoina gör det varje dag) så påverkar det faktiskt inte livslängd eller livskvalité. Däremot lär man ju få jävligt fattigt liv om man hakar upp sig på det.

 • my

  jag vet inte om jag riktigt håller me dig, bra skrivet av Giulia tycker jag!

 • Anonym

  Vad heter reginas blogg?

 • Ebba

  Hon kanske är äcklig, men du menar att det är bättre att lägga upp nästan nakenbilder på sig själv istället för när man äter chips? Ska hela sverige bli fullt av internethoror som du? Nej tack.

 • denise

  Du må ha rätt i det du säger med att kroppen inte mår bra utav det, men det är inte det viktiga Paulina. Det viktiga är att man själv mår bra utav det man äter, och mår hon bra så låt henne äta all den skit hon äter. Jag äter minst lika mycket skit som hon gör, och jag har aldrig mått så bra med min kropp som jag gör just nu. Alla vill inte vara beniga, vältränade och ha gigantiska bröst, precis lika lite som alla killar tycker om tjejer som är beniga och har gigantiska bröst.

 • Frida

  Så det är inte OKEJ att äta vad man vill.

  MEN man kan supa sig full VARJE KVÄLL – för det är ju så sjukt nyttigt!?? :S

 • melina

  egoina uppmuntrar ju aldrig folk till att äta den typen av mat, utan bara till att tjejer ska sluta fokusera så mycket på vikt, storlek och kalorier. för mig ger hon en bild av en helt vanlig tjej, medan du försöker vara barbie. sundare att vara en helt vanlig tjej tycker jag!

 • ngn som tkr du är idiot

  du är ju förfan helt vrickad i huvudet! tidigare tyckte man om dig, men NJA. du är värre än kissie, usch

 • Ebba

  men nu får du fan ta och ge dig. detta ksnke är hennes åsikt? har du tänkt på det? hon måste väl inte tycka som dig? och din dubbelmoral är något utav det värsta jag varit med om. du gör hela situationen bara värre och värre. jag tror att du är osäker på allt. du vet inte vad du vill och vad du tycker. så du ändrar åsikter hejvilt från dag till dag. vet du vad det visar? det visar en osäker rädd liten tjej som hela tiden försöker vara något. medan egoina framstår som en tjej med skinn på näsan, som vet vad hon vill och som vet vad hon tycker. en tjej som håller fast vid sin åsikt!
  och visst det är inte bra med övervikt och blabla, men blanda fan inte in egoina i något sådant.

 • Louise

  Om du räknar alla kalorier du dricker varje vecka kanske du tänker om. Det är nämligen så att alkohol är bland de allra mest kaloritäta du kan få i dig 🙂

  Tänk om, tänk rätt!

  svar: Hum.. Vad vet du vad jag dricker? Jag dricker endast vitt vin, skinny bitch( vodka sodavatten) och ibland gin och tonic. Så ja.. Man blir inte fet av spriten, bara av läsken 😉

 • olivia

  brukar gilla vad du skriver men:
  ” ( okej säg att jag har dubbelmoral men jag har inte beställt än pizza på säkert ett år.) ”
  Oups, du åt pizza i förra inlägget :)??

 • vickan

  Hej snyggingen, jag hoppas du får en toppen fredagskväll. Kram

 • Giulia

  Louise:
  Vem har sagt att man ska sitta och stoppa junkfood i munnen varje dag? Självklart inte! Det förstår ju vem som helst, MEN! att sitta och räkna kalorier, kolhydrater osv är bara fånigt. Löjligt att sitta och begränsa sig på det sättet. Är folk så lata så dom hellre sitter och räknar efter vad och hur mycket dom äter än att dom tar en tur till gymmet och tränar bort de.. :S?

 • TIDSTJUVEN

  Vilken tur då att alla har rätt att bestämma över sitt eget liv och sina egna matvanor. Att klaga på andra är bara onödigt.

 • Fia

  Du får tycka precis vad du vill, säga precis vad du vill. Att ni har olika åsikter om vad som är sunt verkar vara rätt självklart. Jag har alltid gillat dig skarpt, men att du skriver ut hennes riktiga namn, när du vet att det finns människor som inte vill få reda på det och eventuellt läser din blogg, är verkligen elakt. Visst att man kan få reda på det superenkelt på internet, men ändå. Det är en del av hennes bloggkaraktär och du om någon borde inte förstöra den. Det är riktigt dumt och onödigt. Hoppas du förstår det.

 • maja

  gillar att du står för dina åsikter och att du säger precis vad du tycker! =) YOU GOOOO GIIIRL;)

 • anna

  hahahaha du mår så jävla dåligt paow.. inse detta. Hade du mått bra hade du aldrig stört dig på egoina.. Låt henne va som hon vill i sin blogg, det betyder inte att hon är så på riktigt.. O vem ska snacka om o göra saker för o tjäna pengar hahaha du o hugo är ju fan pateiska ska visa er på varenda event ha reklam hela jävla tiden.. O om nån är äcklig så är det du som varit otrogen som en jävla hora.

 • sofia andersson

  Varför är det bara fjortisar som håller med henne?
  Hon äter ju inte alls bara skräpmat?
  Hon lägger ofta upp bilder på ”normal” mat?
  Snälla, lägg av Du skämmer ut dig själv.

 • Anonym

  Så jävla töntig. Avundsjuk på henne för att hon är mer omtyckt än dig? Hennes åsikter är vettiga till skillnad från dina. Övervuxna fjortis.

 • Everlasting

  Men snälla Ebba Josefine Rosenberg, det Paow säger är inte fakta. Egoina har flera gånger tydligt sagt att hon inte äter onyttigt hela tiden. Hon äter balanserat, nyttigt ofta och unnar sig skräpmat då och då. Som en fullt normal människa. Det Paow säger är inte fakta.

 • sofia

  asså paow du är ju helt dum i huuvdet.. egoina skiljer sig från alla er bloggare = hon är normal och nej hon äter inte skräpmat varje dag.. egoina, såna som henne gör att inte alla lider av anorexi!!

  och vadå inte kunna ha pojkvän för att man inte gjort allt man vill? säg som det är du vill ligga!!

  vad hindrar dig från att göra de du vill om du har pojkvän säg de du din lilla skitunge

 • alva

  ” Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar osbågar, chips och pizza varje dag”.. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt. . ”

  Åh herregud du är så jävla dum i huvudet. Helt sjukt. Du kan inte längre skylla på din ålder tyvärr.

 • Julia Clevler

  Haha, fan så patetiska ni är. Det är sånt här som är så himla skrattretande, att man aldrig får ha sin egen åsikt. Och vadå, lite kul att folk säger att dom ska ”bojkotta” paulina och hennes blogg pga just detta, hennes egna åsikter.. Vart fan tog hoppet i samhället vägen egentligen ? Spyr

 • ebba

  du har helt rätt !!

 • klara

  haha KVINNLIGT? nehe, så det är manligt då eller? och varför ska tjejer behöva tänka så himla mycket över hur vi ser ut? man väljer själv hur man ska leva, vad man ska äta och hur mycket man vill träna. du är ju bra dum.

 • Emilie

  Hon har garanterat fler mogna och självsäkra läsare än vad du har. Att vara falsk är INTE att lägga ut vad en normal människa äter. Och du menar att hon ska hellre skippa att lägga ut vad hon äter och vad hennes åsikter är OCH vara falsk stället. ja, hon borde säga ”oooh vad skönt med 2 timmar träning” ”åååh jag äter sallad var dag!” Hon är sig själv till hundra procent vilket du garanterat inte är!! Ja till fler bloggar som är ”normala”. Inte fikar 3 ggr om dagen, äter på fina resturanger var varannan dag, tränar en vecka sen lägger av. Kom igen! Älskar hennes blogg, din liknar mer en fjortisblogg!

 • jonnaa

  alltså det är ju ganska självklart att paow är avundsjuk på egoina..haha!

 • filippa

  Så himmla patetiskt det du skrev om att u inte beställt en pizza ¨på ett ¨år minst, kollade du ditt eget inlägg under eller?

 • Marika

  Om du hade läst vad hon skrev så skrev hon att hon målade upp en väldigt osund bild i sin blogg, för att väga upp mot ert bantande.
  Du säger att det är så viktigt att äta hälsosamt, men du vet inte att kroppen behöver kolhydrater (framförallt långsamma) för att få energi, och för att inte tala om hjärnans behov av kolhydrater! Lagom mängd handlar det om!
  Du har ju själv skrivit många gånger att du haft ätstörningar och knappt ätit alls ibland.
  Jag tror att Egoinas kropp mår 100 gånger bättre än vad din gör! Hon själv också!
  Visar bara hur omogen du fortfarande är att göra ett sånt här inlägg.

  Måste tillägga att jag tycker snacket om ”ihop-gående-lår” är heeeelt sjukt. Har inte dom flesta tjejer så? Är det inte så dom flesta ser ut? :S handlar ju inte om man är fet, utan kobent eller hjulbent bl.a!

 • Sara

  Du är bara avundsjuk Paow! Man märker ju hur osäker du är! Skulle hon vara lite småmullig också enligt dig? Haha du är nog det största skämtet 2011 😀

 • ..

  snälla paow……. hur orkar du bry dig så mycket. det är inget fel på egoina
  jag tror du har missuppfattat det hela.!

 • Josen

  Jag vet inte vad jag ska skriva.. Suck på dig paow. Det märks hur olycklig du är och vilket kasst självförtroende du har att du blir avundsjuk på andra som faktiskt har alla hästar hemma. Hoppas du hinner växa upp innan något väldigt dåligt händer..
  jag tycker synd om dig. Du blir en sämre människa för var dag som går.

 • sofia

  paow är ett stort jävla skämt..

 • Madelene

  Är du verkligen så avundsjuk på henne? Hon är äkta medans du bara är en övervuxen fjortis. Hon lever definitivt mer hälsosamt än dig. Hon är den hon är medans du alltid försöker följa alla ideal. Kliv ut ur din rosa bubbla förfan.

 • Hanna

  Hahahaha, men du åt ju pizza inlägget innan? 😀

 • Anonym

  seriöst vad trög du är Paow. Försöker förstå mig på bloggvärlden för att se vilka bloggar som är bra och inte. Jag kommer inte återvända till din blogg igen. GO EGOINA!!!

 • Lisa

  Men lilla Paulina!
  Är det bra för din 17åriga kropp att dricka alkohol varje dag i en vecka och festa konstant? nej jag tror inte det.
  Du verkar vara så fruktansvärt osäker, och att du tar till alkoholen är bara dåligt. Du dricker i princip varje helg, och din intensiva träning i 1 vecka, och sen skita i att träna 1 månad är absolut inte heller bra.
  Nej på riktigt, du är nog bara avundsjuk på Egoina, för hon har inte behovet av att lägga ut bikini bilder för att få bekräftelse av sina läsare. Jag skulle hellre leva hennes liv i 70 år, än o leva ditt liv i en vecka. På riktig.

 • Jessica Sundberg

  Men Paow, vad är det för liv att leva om man plockar bort sånt som man njuter utav? Om hon mår bra med sig själv och tycker om att äta så får hon väl göra det. Precis som du tycker om att äta nyttigt och träna, om det nu är vad du gillar att göra. Men jag är precis som Regina, inte fan bryr jag mig om vad jag stoppar i mig sålänge jag mår bra av det. Jag njuuuter av det! Utan njutning mår man inte bra, så enkelt är det. Vad är det för liv om man inte får göra sådant man tycker om.. Skulle jag börja träna och äta sunt bara ”för att” så skulle jag inte må bra utav det. Visst, fysiskt skulle jag må jävligt bra! Men mitt psyke skulle inte palla med det. Jag tycker Regina gör helt rätt, hon älskar det hon älskar och visar det för världen! Skäms på DIG Paow.

 • Helena

  Haha Paow, hur många bloggar är inte som din, smal snygg tjej som publicerar lättklädda bilder på sig själv?? Det tjänar DU pengar på. Egoina tjänar pengar på, som du skrev, att visa goda/onyttiga saker hon äter, samt hennes fantastiska skrivförmåga (stavar sällan fel och är riktigt rolig!). Hur många bloggar av hennes kaliber finns det? Knivlisa kanske, men din typ är i majoritet. Hon är en motpol av din typ av blogg, och det är skitskönt att läsa hennes efter att ha läst din, kissies, dessies, danis, ja, där utseende är ALLT. Efter att ha läst hennes blogg känner jag mig normal igen och har landat på jorden igen.

 • karolin

  du är största tönten i hela bloggvärlden.

 • Jenni

  Paow är en gryym person! Och Egoina också, varför välja!?
  Man har väl åsikter! Men era är lite sjuka! Miiin åsikt är bäst ! 😀
  haha, fortsätt va puppig, så kul ju (Y)

 • jennifer

  Så jävla bra skrivet Paow! :D<3

 • Louise

  Det är ett större samhällsproblem med unga tjejer och ätstörningar, än unga tjejer med viktproblem. De med ätstörningar är fler, de mår sämre. Självklart är det bra att vara nyttig, men för många unga tjejer stannar det inte där. De börjar räkna kalorier och slutar äta och låter ätstörningarna ta över deras liv. De behöver verkligen förebilder som är lite laid back. Alla unga tjejer borde äta lite ostbågar och väga ett kilo mer, istället för att fastna i dåliga cirklar som förstör livet.

 • Johanna!

  Hej Paow, du har en poäng! Jag tror att hon bara vill försöka ge lite självförtroende till tjejer, men som sagt, du har en poäng i det du säger! Hej då Paow!

 • Amanda

  Du förlora just en bloggläsare..
  de där va sjukt lågt, undra va fan hon har gjort dig egentligen. USCH PÅ DIG!

 • Rose

  Vad hände med bilderna (tjejer som vill visa att det är okej att vara mullig eller se ut på olika sätt) på att alla är fina som dom är, att du får kritik för du bara tar bilder på ”smala” tjejer. Jag förstår varför läsarna kritiserade det. Nu säger du jhu precis hur det var, att om en på 95 kg hade skickat in en bild, ofc hade du inte tagit den? För i smått och gott så är du emot tjockisar.

 • Amanda2

  Hon är för fan den enda normala bloggaren, som kan äta utan att klaga.
  Äta bör man annars dör man.

 • L

  Oj oj oj. Du kommer att inse hur omogen du är när du fyllt 21.
  Inte konstigt att unga tjejer får anorexi av dagens mediasamhälle och måste vara ”kvinnliga”.
  Håller med Helena här ovanför, Egoina är din motpol och även jag känner mig normal efter att ha läst hennes blogg.
  Här tappade du läsare i alla fall.

 • saga wihlsson

  ojoj, en väldans massa hat! 😉

 • Linnea

  KAN NI SLUTA SKICKA DUMMA KOMMENTARER ELLER?? SKULLE NI VILJA BLI KALLADE SLAMPA,BITCH ELLER? fattar ni inte att hon mår dåligt att få såna kommentarer ? skärp er fan och väx upp !

 • annie ståhl

  hehe. ”har inte beställt pizza på ett år ” *tittar två inlägg längre ner* PIZZA PAOW 😀
  inget fel, men säger du att andra ljuger och inte står för vad dom tycker, så ljug inte själv då 🙂

 • Jenny

  FYFAN!

  KAN DU LÅTA HENNE VARA, DET DÄR ÄR SJUKT LÅGT.
  HON FÅR LEVA SITT LIV OCH DU LEVER DITT!
  MAN LEVER BARA EN GÅNG.
  DET ÄR NORMALT ATT PETA I NÄSAN, MEN KANSKE INTE PÅ BILDER.
  ATT ÄTA OSTBÅGAR ÄR HELT NORMALT!
  FYFAN SÄGER JAG BARA! ;o

 • LOVE PAOWIE

  PAOW HAR HEeeeeeLT RÄTT, NI ANDRA HAR FEL! ni har fel, fel, fel, fel fel!! PAOW ÄR SIG SJÄLV OCH HAR ETT LIV! DET HAR FAN INTE NI!! ”PAOW ÄR ETT SKÄMT” ”PAOW BRYR SIG BARA OM UTSEENDET” BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PÅ ER BITCHAR! TÄNK INTE MED SNOPPARNA! KUKFITTOR VA INGEN MAN! VA KNINNA!!!! THUUU, MAN BLIR JU SÅ SUR ATT NI EINTE ENS KAN LÄSA DENNNEA RTEXT ENNY MOREEEE!!! FREAOOM OSCHJJ MAEADD NAKLIU. PISS I VARANDRAS MUNNAR OM NI TYCKER DET ÄR SÅ KUL! PUSSA PÅ VARARN! BAJSA! VA LITE MER OMOGEN!! NI ÄR JU EN SKAM FÖR KVINNOR ÖVER HELA VÄRLDEN! FY PÅ ER!!!!! OPERERA ER TILL KILLAR INNAN NI HÅLLER PÅ SÅ DÄR!!! SKÄRPNING FJANTAR! JÄVLA PEDOFILUNGAR!!! NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! NI ÄR JU MOBBARE!!! FLYTTA TILL MARS!!! VA INTE HÄR NÅ MER JAG FÅR JU TOKSPEL I MITT HUVED! GÅ PÅ TOA OCH GÖR ERT, SEN STICK TILL WINX CLUB WORLD OCH STANNA DÄR TILL NI DÖR AV ALLT ERT TJATT! muppar

 • Anonym

  Det kommer från rätt person! Du satsar i stället på att vara otrogen, supa dig full och klä dig slampigt.För guds skull Paulina sluta förolämpa andra bloggare och väx upp! Vad spelar det för roll vad man äter om man super sig full varje dag? Då spelar ingen hårdtränning eller nyttigt mat någon som helst roll.,Du satsar hellre på att dricka tonvis med KALORIER! Och ja paulina det finns faktiskt KALORIER i alkohol! Jävla ALKOLIST DU HAR STORA STORA PROBLEM ! Och varför starta en disskussion som du antagligen inte kan vinna.Du är verkligen DUM på riktigt

 • Fanny

  Ja man kan ju inte vara som Egoina. Man måste ju vara som du och supa runt, vara otrogen och vika ut sig var och varannan dag. Inte förrän då är man kvinnlig och normal.

  Du är dum i huvudet på riktigt. Tänker aldrig mer läsa din blogg. Sök hjälp helt seriöst.

 • Julia

  Heja Paow! Palla lägga ner en jädra massa tid på att kommentera jävligt ONÖDIGA kommentarer. Alltså det är din åsikt som du gör vad du vill med, alltså lägga ut den på bloggen som du gjorde nu. Egoina gillar vi INTE.

  Du är b ä s t.

 • Anonym

  du är ju för fan störd i huvet

 • Emma

  Alltså. Egoina är perfekt och du suger. Det är allt jag har och säga.

 • nattstad.se/storbloggarna

  MISSA INTE DENNA HETA SKVALLERBLOGG!!

  missa inte!! =)

 • Elvira

  Innan du skippar pastan och brödet kanske du ska börja skippa spriten. Seriöst, Paulina, undra hur din kropp mår egentligen.

 • Elin

  Ja, det är viktigt att äta nyttigt och ta hand om sin kropp men att skita i kolhydrater är ingen långsiktig lösning, eftersom att kroppen behöver kolhydrater. HJÄRNAN behöver kolhydrater. Om hon verkligen äter så mycket skräpmat som du har skrivit att hon gör så är hennes livsstil inte särskilt hälsosam, nej. Men din vecka/veckor utomlands med all alkohol och så vidare är inte heller särskilt hälsosam, så vad är det du försöker säga? Att det är mer äkta att vara sjutton år och åka på spritresa än att sitta hemma en kväll och vara sugen på ostbågar? Jag gillar verkligen din blogg, men det här inlägget, och det förra inlägget, om Egoina får mig att vilja bojkotta den helt och hållet. Fan, Paow, du är så mycket bättre än det här…

 • madde

  åh herregud, är du helt jävla dum i huvudet på riktigt?
  du har en jävla kampanj om att man ska bryta idealet men ändå lägger du ut ett sånt här inlägg? snacka om dubbelmoral.
  sen skrev du att du inte ätit pizza på ett år, inlägget under då?
  du är nog bara svartsjuk på att hon faktiskt kan äta vad hon vill när hon vill utan att få ångest och utan att vara tjock. för om du skulle göra det så skulle du svälla upp som en jävla ballong på tre röda för att du svälter dig själv, sen så är inte alkohol det nyttigaste heller?
  men du kan fortsätta med ditt lilla spel även fast du avslöjat dig, vi vet alla att du endast är avundsjuk på henne. nu ska jag äta pizza puss

 • Anonym

  oj vad du sjönk i mina ögon. trodde du var den lite mer mogna av dessa bloggtjejer… ack så fel man kan ha

 • Elsa

  Haha vänta lite….. Du sitter med en pizza i ditt förra inlägg..? Nu fattar jag inte…. Haha

 • Johanna

  Vem är de som egentligen bestämmer ”hur man ska vara för att vara kvinnlig?” .
  Alla är nog kvinnliga på sina sätt. Och att säga att hon ens är småmullig är ju sjukt:S Så fort ngn har en ”normal” kropp så är man småmullig?:S

  De låter inte vettigt i mina ögon.

  Att hon lägger ut bilder på när hon sitter med en ostbågepåse, vem bryr sig egentligen att hon gör de. Du lägger ju ut bilder på när du dricker. Och det är så gott som lika mkt kolhydrater/kalorier i de du klunkar i dig som andra istället tuggar i sig. Förutom att de man dricker omvandlas direkt.

 • Anonym

  detta var droppen. Väx upp paulina, du är en person med dubbelmoral och du om någon ska inte trycka ner en annan bloggare så som du håller på. snacka om att du just förlorat en läsare 🙂

 • julia

  om hon väljer att äta och skriva i sin blogg på det sättet mår hon förmodligen bra utav det, som du mår bra utav att se ut som kissie och resten utav bloggvärlden. sen får vi inte glömma resten utav ditt glamourösa liv med dina fyllor varje jävla dag osvosv
  jag som konstigt nog såg upp till dig innan? haha

 • jenny

  du är ju helt jävla dum i huvudet!! vet du hur måånga du gör som får anorexi?! vet du de din ****unge!!?? de e ju DU som är sjuk! lär dig äta normalt!!

 • Anonym

  Håller med dig till 100 faktiskt. Alltid. Paower to the people!

 • Ebba K

  Håller med dig till 100 faktiskt, alltid. Paower to the people!

 • Nellie

  Du har så rätt paulina! Att folk inte förstår.. folk som skriver att bara för att du dricker alkohol osv är det som du uskriver dubbelmoral? hur tänker dom då? Du väljer ju att äta nyttigt vid sidan om och du är en pigg tjej som mår bra, ser bra ut och har en fin kropp. Du har så rätt i alla lägen !! Tack för en grym blogg 🙂 Go youuuu! Kram Nellie

 • Madde

  Jag har alltid varit smal. Vägt 45 kg fast jag snart ska fylla 24. Det är absolut inget jag är stolt över men likt min mamma så har vi alltid haft problem med att gå upp i vikt. Jag dricker cola till frukost ibland, äter godis o chips till frukost och har alltid hatat att träna men inte fan är jag smällfet för det? Jag har börjar få mer fett på kroppen och fått köpa en större storlek i mina byxor, vilket jag bara tycker är bra då jag vill ha en mer kvinnlig kropp och inte vara den trådsmala Madde alla är vana vid.

  Och vad har du med att göra om ”alla” äter godis värje dag? Det är inte ditt bekymmer? Dags att vakna upp och inse att du inte gör någon skillnad!

 • Ina

  Du får ha dina egna åsikter, alla kan inte tycka lika. Men helt seriöst du vill skriva om ett sunt liv och vara sund men Egoina vill skriva om ett osunt liv och var osund så låt henne! Du har ingenting med vad hon skriver om eller äter att göra det är hennes liv inte dit! Så bara lägg ner detta och fokusera lite mer på dig själv än på andra!

 • ämma

  Lilla Paow kan inte läsa !. De står ju för fan i egoinas Header , ta det med en nypa salt . Du är bara avensjuk på henne annars hade du inte ens nämnt det.

 • Robin

  Vet du vad, du är så jävla dålig. Din blogg, påstår DU är ett jobb. Men vem fan hänger ut andra och klagar på vad dom äter?

  Jag tycker att du ska skaffa dig ett självförtroende någon gång, för du är så jävla patetisk. Den där regina, äter SUNT.
  Sunt är vad MAN SJÄLV vill ha. Inte vad man BÖR äta.

  Åter igen, du är så patetisk. När jag jobbar, är jag TREVLIG, inte en skithög som dig, som klankar ner på någon annan bara för att den tror på sig själv, och tycker om sig själv.

  Du säger att du har självförtroende. Men det tror jag inte på. Aldrig någonsin, om du måste klaga på någon på det här viset.

 • amanda

  hahaha fan vilka sköna kommentarer! 😀 men seriöst älskar dig men sluta klaga på egina vrf bryr du dig ens om henne?? om du ska leka hälsosam så sluta dricka! börjar se lite sliten ut…

 • Anonym

  Du åt pizza igår med hugo?

 • :)

  du har verkligen rätt i det du säger!
  alla har egna åsikter, 🙂

 • Alice

  LOVE YOU! SÅ JÄVLA BRAAAA OCH RÄTT!
  hur kan man vara en förebild när man säger upp sig från sitt jobb så fort det går lite ont och bara äter en massa skit?

 • ?

  Fyfan vad lågt att outa henne. Du borde fan ta och läsa på dessutom, vet du hur mycket kalorier det finns i alkohol eller? Skillnaden mellan dig och Egoina är att hon har självförtroende och självkänsla och kan vara sig själv. Du måste låtsas och vara någon annan an dig själv, ständigt. Det är bara sorgligt. Väx upp, och låt bli Egoina. Hon är femtusen gånger bättre, modigare, tuffare, snyggare och häftigare än du någonsin kommer att bli. Väx upp.

 • sofia

  du får gärna ha en åsikt , men du behöver inte hänga ut egoina 🙁

 • emma

  paulina danielsson. säger precis som många andra har skrivit. DU ÄR AVUNDSJUK på att hon inte behöver anstränga sig för att ha en populär blogg. hon är sig själv medan du är någon annan jävla person. du måste lägga ut bilder på dig själv halvnaken medan egoina ÄR SIG SJÄLV. förstår du skillnaden paulina?

  egoina är sig själv, hon döljer INTE vad hon äter för godis, chips eller vad hon äter för mat. hon är en ärlilg bloggare och skriver inte att hon äter sallad när hon egentligen mölar i sig ostbågar.

  egoina är kvinnlig, hon har lår, höfter, bröst och rumpa. du har ingen jävla form alls förutom dina opererade tuttar. väx upp paulina, du beter dig som en avundsjuk fjortis. det märks verkligen att du och hugo har gått skilda vägar, du var mycket vuxnare med honom!

  blir så jävla lack på dig.
  det finns SÅ många människor som vill ha kroppen du har paulina, dom svälter sig och tränar ihjäl sig för att få den. din kropp är fan inte sund nånstans så mycket alkohol som du proppar i dig.
  ”man ska vara nöjd med sig själv som man är” egoina lever upp till det, hon är SNYGG har en sund kropp och är en skön människa. medan du leker att du är någon annan. man ska inte behöva träna ihjäl sig på gymmet eller svälta sig för att bli nöjd med sig själv.
  HÖR NI DET TJEJER?! man ska vara nöjd med sig själv som man är!
  visst är det nyttigt att träna och äta sunt, men känner man att man är nöjd med tillvaron och mår bra ändå så behövs det inte.

  man tror verkligen inte att du ska fylla 18 i år. du beter dig som 14.

 • lina

  Vad är då kvinnligt enligt dig?Att supa,trycka upp tuttarna till hakan,slampa runt och vara otrogen mot sin kille? Du kanske inte ska uttrycka dig om vad som är rätt och fel eller vad som är kvinnligt.Jag fattar inte ens hur du orkar bry dig om vad hon äter,gör osv.Lägg ner den energin på dig själv ist,för du lär behöva jobba med din självkännsla med tanke på att du känner ett behov av att klaga på andra.

 • anonym

  sluta provicera, låt folk leva som de vill

 • Rebecka

  Jag såg att du skrev ”jag dricker bara vitt vin & Sodavatten (skinnybitch). Det är läsken man blir fet av, inte vinet” HAHAHA! Du skojar va?!?!?! Vet du hur mkt kalorer själva VINET har?! Du är fan dum om du tror att det är läsken som är kalori-bomben och inte alkoholen! Visst att läsk också har kalorier, men öl, vin, sprit o.s.v är det mest kalorifyllda som finns! Kalorer som blir fett! Därför många har spritmage o.s.v. Och ja, vitt vin är ”nyttigast” men fan inte kalorisnålt! Ett glas vin är typ som 1-2 kanelbullar! / Träninsfreak

 • hanna ♥

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

 • Hona

  Kan garantera att tjejen som är nöjd med sig själv oavsett om hon petar näsan, trycker McDonken eller har lår som går ihop kommer ha en kille/tjej som älskar och trivs bättre med henne mer än den osäkra, svartsjuka, kroppsfixerade bruden som inte ens älskar sig själv.

 • Jennifer

  Jag gillar din blogg annars. Men det är jurt Sånt här som
  Gör att den suger ibland.. Kommer ihåg när du skrev om kvinnor och öl , jag dricker öl , äter godis jävligt ofta , cola , pizza iallafall en eller två gånger i veckan. och fortfarande går mina lår inte ihop , och vågen ligger fortfarande på 40 … Och inte fan känner jag mej mindre kvinnlig för de. Jag är nöjd med min kropp och hur jag lever. Och du säger attfolk klagar på att du äter sallad och annat nyttigt ? Du klagr ju på oss andra som inte äter som du. Exakt samma sak ? Jag vet att min kropp inte kommer vara som den är nu om jag äter såhär hela livet. Men det tr jag när det kommer!

 • Nina

  Ska du yttra dig som dricker 24/7? Sprit är det svåraste för krupen att bränna, bara rent fett
  är värre! Och sprit innehåller kolhydrater som du säger att man ska undvika, så antingen är du jävligt inkompetent eller så är du bara allmänt medveten om innehållet på de du stoppar i dig!

  Och det egoina menar med sina lår-inlägg är att alla ser olika ut och att det är okej! Bara för att låren går ihop är man inte överviktig! Det är sånna som du och kissie som ger unga ätstörningar, hur fan kan du leva med det på samvetet?

 • Lisa

  jag tycker det är jätteviktigt att äta nyttigt, och därför så tycker jag att du delvis har rätt med vad du skriver. Men hallå? Inga kolhydrater? Inget pasta eller bröd? Att äta nyttigt är när man äter en balanserad och blandad kost, inte när man skippar kolhydrater. Herregud, pasta och mörkt bröd är INTE ohälsosamt, det behöver kroppen, speciellt om man tränar! Man ska äta mycket mat, BRA mat, och mindre godsaker och socker, och sedan träna. DET är hälsosamt.

 • Erika!

  Alltså vet du vad? Jag mår så illa när jag läser detta inlägg, du kan inte förstås hur svårt det kan vara för ANDRA att handskas med sin vikt. Det är besynnerligt svårt att veta, vikt/kropp är ett väldigt känsligt ämne. Det är som du skulle säga till en dyslektiker, haha lär dig läsa för! Vissa har förmågor som andra inte har, tha’ts life stick or stay!
  Och alla trivs med deras kropp som den är, så sluta kritisera andra! Du skall inte ens kritisera dig själv! Jag kunde ha sagt super mycket mera fräcka saker om dig, men gjorde jag det? Nej! För jag vill att du skall ha ett bra självförtroende och en super fredag kväll!

  Jag tycker faktiskt du kan skita i vad Regina håller på med dock? Är det din sak att bestämma vad hon sätter i sin mun? Det är väl hennes ensak. Hon kanske älskar sin kropp som den är, något kg lättare eller tyngre har väl ingen skillnad på livet eller? I så fall har något gått snett för någon av oss. Hehe.

  Snälla, varför försöka ‘riva upp’ ett sår som är helt. Du har väl ingenting emot regina, och hon har knappast något emot dig. Fast nu kanske.

  Förstår inte varför man skall mucka gräl med andra människor. Det är helt meningslöst. Detta inlägg är upplägt ingen fakta alls. Det enda du skriver om som jag kommer ihåg efter att ha skrivit detta är att du klagar över hennes ätande av sötsaker? Alltså hallå, vad är de tillför. Om man gillar det så gör man väl det. Så varför hetsa upp sig och skriva ett inlägg om att det är hennes fel?

  Själv har jag faktiskt ett ständigt sockersug. Blir jättelätt upphetsad om jag ätit något, och straffar ibland mig själv. Jag är 13 år gammal. Säkert ganska vanligt med detta problem men man mår inte bra av detta, mentalt. Känner mig som en flodhäst då jag väger cirka 30 kilogram. Jag är inte onormal. Jag är bara sådan som jag är. Inte anorektiskt störd, jag ser inte ut som någon som lider av det, inte direkt. MEN jag mår som en anorektiker och det är SÅ MYCKET VÄRRE.

  Så tänk snälla efter före du skriver något..

  Jag älskar din blogg och du verkar så snäll, fast jag någongång kan bli lite ‘störd’.

  Förlåt för ett superlångt inlägg, men om du läser allt blir jag jättejättejätte glad, fast du bara kan skratta åt det 😀

  Ha en bra (fre)dag Paow! /Erika 🙂

 • moa

  … så sitter du och äter en pizza i inlägget under? haha

 • Alex

  Paow är du helt dum ihuvudet? Sköt dig själv, sånna som du som klankar ner på minsta lilla fett får folk att må dåligt, ”hon äter dålig mat hela tiden”. So what? Låt människan äta vad hon vill så kan du äta som en kanin o knapra sallad varje dag.

 • sara

  rätt roligt att du trycker i dig en pizza på förra inlägget och skriver nu att du åt en pizza för ett år sen… låt regina vara som hon vill du skriver rätt ofta hur du tycker det är jobbigt att människor klagar på dig så gör inte desamma! är vell fan bättre att hon äter än att hon inte gör det eller hur? dubbelmoral rätt ofta hos dig!

 • cassandra

  Paow, tyckte fakiskt om dig förrut, men nu ser man hur blåst du är.. skämmigt paulina skämmigt. sånna här åsikter kan du hålla för dig själv tycker jag. hon gillar godsaker? so? du gör det inte, men hon gör det. det här är väl en blogg om dig? skit i vad alla andra gör? Snacka skit om andra för att dom käkar för mycket godis. snälla trodde du hade vuxit upp… hoppas du läser den här kommentaren för vill seriöst inte att du ska göra bort dig, försök bli vän med henne istället, man blir mycket gladare en att gå omkring och hata folk för att dom ”smörar” för läsare, det är ju bara smart ju för då får hon ju pengar och det är ju det bloggandet går ut på? snälla paulina visa lite värdighet har du inget roligare att blogga om? 😀

 • Ellinor Grönqvist

  du har heeeelt rätt! Visst ska man unna sig och visst kan man hamna i ohälsosamma svackor, men det är sjukt ofärscht och grymt illa mot kroppen att ha det som en livstil. Man ska äta sunt och träna, det mår kroppen bra av!

 • emma

  DU ÄR JU HELT SJUK !

  paow, du ska alltid hacka på folk som är äldre och mer
  förståndliga än vad du är. Så himla uppmärksamhetskåt är vad
  du är!

  det är inte egoina som skriver om reklam för att tjäna extra
  pengar i vart annat inlägg, antagligen drar din blogg inte in
  tillräckligt pengar annars? sluta va så avundsjuk.

  DU HAR DUBBELMORAL.

 • Sessan

  Grejjen är väl att hennes blogg har en stor dos av humor 🙂

 • Nella

  Det e ju fan detta Paulina menar..? vafan klagar ni för? dete ju fan sant det hon sgr, varje gång hon skriver om träning o allt så klagar ni, hur fan pallar ni? först var hon en anorexia fitta enligt alla ni som sa det just då, sen började hon äta, men ist blev hon en fet kossa enligt er, hur fan ska ni ha det?! jag lovar, ni som sitter o klagar ser nog själva ut som finniga berg… hade varit kul om alla som skrev att hon va fet, spinkig, äcklig osv skickade en bild på sig sj… gör det nästa gång ni ska klaga på hennes personlighet eller utseende, gör det, din blogg e bäst Paow..! ;)keep it up 😀

 • elin

  vet du en sak Paulina? Du är bara fucking avundsjuk. Jag förstår inte vad ditt jävla problem är?! Hon får väl leva sitt liv som hon vill utan att du ska komma och tracka ner henne! Hon är fan 1000 ggr bättre än dej! Varför ska du vara så jävla fucked up Paulina? Bara för att du har humörsvängningar behöver du inte gå ut med det till alla andra! Så jävla scrued up, bara för att du och Hugo har gjort slut. Fett synd? Är det Egoinas fel då eller? Egentligen ska du inte få driva den här bloggen för ditt beetende. Det är bara min åsikt, men halva svergies befolkningen joinar nog mej, trust me.

 • Mia

  Har inte läst din blogg på ett tag nu eftersom jag inte tyckt att det funnits nåt intressant att läsa om här. Fan vad rätt jag hade, aldrig mer säger jag bara. Din blogg kommer dö ut snart, menar när du är så desperat att du måste mucka gräl med allt och alla för att få läsare. Haha, ja herregud.

 • Rebecka

  Alltså shit. Du har verkat vara en vettig tjej för att vara så ung men detta var nog det dummaste du har vräkt ut dig. Bloggare nischar sig på olika sätt. Om du tror att det är det enda hon äter så är du inte vidare vettig.
  Att hon gör saker som du tycker är okvinnligt är upp till henne och dom flesta tjejer jag känner beter sig på det sättet. Men det är klart, du kanske skulle levt i ett förtryckt och genusinspirerat 40-tal ? Du hade antagligen kommi längre med dina åsikter.

 • Mikkan

  Vad är reginas blogg? 🙂

 • anno

  det är så uppenbart att du har ett stört förhållade till mat Paow! Har du inget bättre att ödsla din energi på än att klanka ner på egoina?!

 • Linnéa

  Är en trogen läsare både till dig och Egoina, men detta inlägget var nog inte så väl genomtänkt va? Förstår att du har dina åsikter men tänkte du aldrig på att du antagligen sårar Egoina? På riktigt? Väx upp och maila till henne eller nått om du har ett problem för just nu vart du bara jävligt patetisk…

 • Challen

  Ja att vara ute och supa var och varannan kväll, det är ju oxå väldigt hälsosamt för kroppen, lilla lilla du.
  Jag förstår inte ens varför du känner att du måste ge ”svar på tal”, tar du åt dig så jävla mycket? Dem som får dig att ta åt dig, dem äger dig, bara så du vet

 • Ellinor Grönqvist

  alla som säger att paulina menar att man ska räkna kalorier och aldrig får unna sig och ha ohäslosamma svackor ibland får nog ta och läsa inlägget en gång till. Hon snackar om att ha hälsosam balans, hälsosam balans är inte att ENBART äta fett.

 • Anonym

  håller med dig heeelt!! du har så rätt. men det var lite ironiskt när du sitter med en pizza på inlägget under, hehe. love u paow. <3

 • Zandra

  HON HAR JU FAN NÄMNT ATT HON ÄTER SKRÄPMAT MEN INTE VARJE DAG! INKOMPITENTA JÄVLAR, HON GER BARA SIIIN EGNA JÄVLA ÅSIKT… varför klanka ner henne för de?

 • Fredrik

  Fuck you.

  Folk är som satans idioter. Ni har ingen jävla aning om vad Regina ”Egoina” vill få fram till oss alla osäkra idioter.

  Varje dag är det både killar och tjejer som mår piss över att dom inte vågar äta, eller ens gå ut och motionera för att deras självförtroende ligger på en så jävla låg nivå. Det handlar inte om att de är lata, det handlar om en självkänsla som inte finns där och Egoina vill hjälpa alla genom att visa att det faktiskt är okej, helt jävla okej, att inte hetsa varje dag och känna sig som en pissig jävla människa.

  FYFAN vad jag blir förbannad på er iq och eq befriade människor. Att det ens finns såna som ni!! ( …Till er som fortfarande inte har insett vad det handlar om… ) Klart som fan att ni ska ha egna åsikter, men då får ni fan ta smällen också!

  Jag tycker så otroligt synd om er människor, och speciellt dig Paulina.

  En annan sak, det är inte REGINA vi pratar om, vi pratar faktiskt om EGOINA. Det är skillnad. Egoina vill inte ens skriva ut sitt egna namn i bloggen för att hon inte vill att folk ska förknippa henne med sitt riktiga namn, Regina, som är den personen hon är utanför bloggen. Såklart att hon håller saker hemligt för oss, det är inte hennes liv vi får se, vi får se en del av hennes vardag, plus lite extra kryddning. Och det är inte så att hon på nåt sätt ljuger för oss som vissa andra bloggare.

  Hur jävla ofta har inte du baktalat bloggare?
  Egoina skulle aldrig ha försvarat sig själv om det inte vore för att du började hacka på henne.

  Fan ta dåliga bloggare.

 • Frida Melina

  1 glas vin innehåller lite över 100 kalorier.
  1 glas gin innehåller ca 150 kalorier.
  1 glas vodka innehåller runt 200 kalorier.

  Pfft! Och du säger att det inte är någonting 😉

 • Anonym

  Vad har Paow för synpunkt om att röka?

 • Anna

  Haha, alla ni som skriver att man lever en gång och blabla ni är fan helt körda.

 • Erika

  fysatan vad ditt inlägg dryper av dubbelmoral, du skriver att du aldrig skulle ”exponera” dig själv som hon gör för att hon visar vad hon äter och sen säger du att du hatar människor som inte kan vara sig själva? Hur fan tänker du människa? Jag tyckte om att läsa din blogg förut, men nu är det bara smygreklamsinlägg, idiotiska påhopp och än värre idiotiska åsikter. Hellre är jag fet och lycklig än en ytlig bloggare som dig, du gör mig illamående.

  Svar: Och ändå är du här, varenda dag? Eller din ip-adress i alla fall. Märkligt.

 • BELLA

  haahahah fan vad roliga kommentarer 🙂 era tjockisar, gå och gymma vettja 😀 peace

 • cassandra

  du skriver att du inte har beställt en pizza på ett år? kan du förklara då vrf du sitter med en pizza i inlägget här under? haha

  Svar: Härligt med uppmärksamma läsare! 🙂

 • Malin..(Med en gnutta ironi och en nypa salt skapar vi nåt så härligt som självdistans...)

  Nu har jag inte läst igenom kommentarerna för… Ja, jag pallade inte, helt enkelt… MEN problemet ligger enligt mig att ni har helt olika bloggar, Regina(Egoina) kör med lite ironi och självinsikt medan du kör en helt ärlig-dag-efter-dag-blogg.. Dessa kan inte jämföras förutom det faktum att båda läses av väldigt många läsare som faktiskt tar till sig det ni skriver… Klarar man inte av att särskilja på ironi, självdistans osv så är man alldeles för ung och de påverkas av allt oavsett vad man säger (man kan alltså aldrig ”pleasa” alla, det finns alltid nån som blir upprörd!) Man kan oavsett typ av blogg inte kräva att bloggaren ska ha ”ansvar” för andra….

 • Sofie

  Paulina jag älskar din blogg och läser den varje dag. Och jag förstår hur du känner dig, men att trycka ner en annan bloggerska. Är det inte lite lågt för att va du? För du måste inse att det finns säkert många som läser din blogg som är större en Egoina och dom känner sig nog rätt sårade över det. Jag menar om någon som är smalare än en skjälv blir kallad mullig, hur tror du man känner sig då?
  Grejen är den att du har kanske valt att äta nyttigt medan Egoina har valt att inte göra det.. än sen? Du är den du är och du behöver inte ta till dig den onödiga kritiken du får av avundsjuka personer. Alla kan inte se ut som modeller 😛 Och alla orkar inte ha koll på vad dom stoppar i sig.

  Lots of Love ^^
  //Sofie

 • Tova

  kan någon länka ”reginas2 blogg? 🙂

 • Louise

  Jag har helt tappat respekten för dig Paulina. Efter all jävla skitsnack du skriver om Egoina. Du var en av mina favorit bloggerskor förut. Men nu har jag insett vilken sorts människa du är. Det du skriver/har skrivit om Egoina tar alla unga tjejer åt sig! Du säger åt dom att man inte ska äta vad man vill. Att man ska äta sallad, och gå hungrig sen. För det är värt. Bara man är smal som en jävla pinne. Egoina är inte tjock, mullig eller småmullig. Hon är NORMAL! Det är så människor SKA se ut. INTE som du! Har inte du viktigare saker att spendera din vardag med föresten? Istället för att snacka skit om Egoina. Och du förresten. Det är du som lever onyttigt bruden. Med all jävla alkohol du dricker. Du säger ju till ungdommarna att det är okej att supa sig snorful när man är minderårig. Din blogg borde stängas ner!

 • Anonym

  Haha skönt att inte alla dina läsare går på dina idiotiska inlägg Paow. Vi vet ju trots allt att det finns en liten mängd provocerande i ditt inlägg, men ändå.

  Tycker fortfarande synd om lilla unga Paulina som utger sitt liv inför halva Sveriges tonårstjejer, och att du går in i heta debatter gör det inte lättare för dig. Tänk lite mer innan du publicerar sådant här, för både våran, egoinas och din skull. You make a fool out of yourself!

 • Madeleine

  Är du seriös eller vad? Jag kan hålla med om att det kanske känns bättre att äta en sallad än en chipspåse. Och jag tycker om min kropp just för att jag är smal, men bara för det så trackar jag inte ner på dom som äter skräpmat varje dag. Fattar du inte att det är upp till var och en? Du har ingen rätt att säga att det är fel att bara äta fet mat varje dag för du lever inte deras liv! Och tror du helt seriöst att Regina (egoina) bara äter skräpmat varje dag eller? Det är bara hennes bloggimage och du som är ”i branchen” elr va det nu va du kallade borde ju förstå det precis som din image verkar vara en blåst, elak och självupptagen person som inte bryr sig om vem hon sårar. Alla har egna personligheter på bloggen och jag kan garantera att du inte känner Regina så du kan därför inte veta vad hon gör och äter om dagarna. Sluta trycka ner personer och börja vara lite snäll ist så kanske du slipper alla elaka kommentarer som du säger att du får…. Är du verkligen så uppmärksamhetskåt att du behöver trycka ner folk du inte ens känner? Fan kissie är ju snällare än dig…

 • Anonym

  Hon driver med sig själv det kan också kallas humorblogg.
  Din blogg då, tråkig och ohändelserik du skriver löften om dig djälv klankar ner på andra skriver om ångest och hur dåligt du mår, fyfan vad lågt att klaga på regina som vågar driva med sig själv att hon älskar onyttig mat! Har alltid stöttat dig men usch you tappade just mitt stöd. Gå och grina loss över Hugo och alla misstag du gjort. Åhhhh byebye

 • frida och cajsa

  åh herregud, sitter bara och skrattar!
  Du skriver en massa om att man inte ska äta onyttigt osv.
  snälla, är du en sjuksköterska nu också?
  det är sant det är bra att äta nyttigt men att du sitter och klankar ner någon annan. då märker man verkligen hur gammal du är 😉
  hahaha patetisk.
  och liksom även om hon äter onyttigt varje dag? låt henne vara, låt henne göra som hon vill.
  vi kan säga att vi äter onyttigt då och då, men vi har inte gått upp i vikt.
  man lever bara en gång ja, så man kan äta onyttigt någon gång utan att gå upp.
  precis som du aldrig äter onyttigt, snälla.
  vi har faktiskt läst din blogg jätte länge nu och du skriver alltid skit om någon människa.
  är du så osäker med dig själv att du måste klanka ner på andra?
  Vet du hur många tjejer som påverkas av din blogg varje dag?
  du sitter och skriver skit om kissie och massa men ni är ju precis likadana.
  vi vet hur många som helst som faktiskt skiter i att äta ibland, som blivit så smala och bara snackar om vikt hela tiden tack vare din blogg.
  hur känns det för dig? att du skriver saker som faktiskt kan få folk att sluta äta? du lägger in bilder på när folk hade bikini, vi tyckte de va jätte bra. men sen ibland skriver du sån här skit. nu kommer folk skriva: ”paow får ha sin egen åsikt” ”läs inte hennes blogg då om ni tycker så” ”hur orkar ni ens lägga ner tid och skriva det där?” nej, vi kommer inte läsa hennes blogg mer. självklart får hon ha sin egna åsikt, men det får vi också så varsågoda här va våran åsikt 🙂 jaduu, vet inte hur vi orkar lägga ner vår tid med att skriva här, men vi är jävligt sura nu för vi är trötta på att tjejer påverkas så av din blogg. kan du inte skriva om andra saker och va en bättre förebild? snälla. om du inte vill att folk ska skriva taskiga saker i din blogg, skriv om något ordentligt då än såndär skit, även att du tycker sådär så behöver du ju faktiskt inte skriva det. Det finns skit många bloggare som aldrig skriver om hur man ska äta osv. vet du varför? för dem fattar att de påverkar folk och det skulle kanske få en människa att äta dåligt osv. grattis, du har just förlorat två läsare som faktiskt gillade din blogg.

 • jessica

  klockrent att du påstår att man är äcklig oom man drar i sig så mycket skräpmat,
  när du själv konsumerar mer alkohol på en kväll än jag gjort under hela mitt liv.

  Det är ju redan känt att du är ganska.. blåst. Klarade inte ens grundskolan vilket är sorgligt. Men att du gnäller på att folk äter pizza och själv super dig redlös varje kväll, vet du hur mycket kalorier och socker det är i alkohol?

  Haha säger jag bara.

 • Cornelia

  Hahahaha, inkompetenta paulina har varit framme igen! Läs på systembolagets hemsida om du tror att alkohol är kalorifattigt 😉
  Dessutom så var det du som kallade kissie ”spritfet”, eller har jag fel?

 • Cornelia

  Förresten, ni som är intresserade av att läsa en VETTIG blogg, dvs egoinas, http://egoinas.se, enjoy!

 • mimmi

  ni båda har rrätt i vad ni skriver typ haha, orkar brukar aldrig kommentera sånt här, tycker bara det är pinsamt
  mmen jag måste bara säga, att du kanske druckit lite mycket alkohol om du inte kommer ihåg att du beställde/åt en pizza för någon timme sen…..

 • "anonym"

  HELT RÄTT SKRIVET! Men dock är det fel av dig att ta upp det precis HÄR. Det stör mig sjukt mycket att folk äter snabbmat varje dag och säger: ”man lever bara en gång”. Tycker det är sorgligt. Det är väl en annan sak om man kanske är nöjd med sin kropp, men jag tror de flesta inte är det.

  Förresten alla där ute. Varför äta MER kolhydrater än vad kroppen behöver? Och ni som säger att fett gör en tjock, ni borde läsa på lite mer..

 • Anonym

  du har så JÄVLA rätt? detsamma med allt snack med invandrare och sverigedemokraterna? känns som jagä är första som verkligen vågar säga vad jag tycker om sånt här, och nu har du också kommit. Girl Paower 😉

 • S

  Du har nog lite rätt i det du säger.. Men.. det känns ju som att du typ dricker 24/7, jag får den uppfattningen i alla fall. Och då blir man nog Minst lika sunkig! Dessutom behöver kroppen kolhydrater, men självklart i normala mängder, så att ”skita i” kolhydrater funkar inte, såvida du inte vill förlora en massa viktig muskelmassa som håller din kropp i funktion. Blanda inte ihop termerna ”skräpmat” och ”kolhydrater”. Riktigt korkat!

 • charina

  Faktiskt. Det är lite äckligt att äta skräpmat varje dag.

 • McDonald's

  Söta ni är. Nån som vill ha en big mac med plus meny?

  pusspåpaowie.

 • Alice

  Alltså. Om vi först ska ta den här ohälsosamma aspekten, du röker, du dricker (mängder) alkohol och – hur bra tror du det är? Jag kan lova att rökning är farligare än att äta lite godis då och då. Och som du äter, i vissa perioder nyttigt (eller typ ingenting alls) och andra vräker i dig tyder på att du har någon form av ätstörning, du verkar ju inte ha ett hälsosamt förhållande till mat, vilket inte kan vara helt lätt, men herregud, istället för att klaga på Egoina se upp till henne! Är det inte bättre att strunta i vågen och räkna kalorier och lägga sin energi på vänner, jobb, att komma någonstans!
  Det du skrev var både omoget, korkat och väldigt elakt.

 • leia

  helt rätt paow, kör hårt bruden !

 • evelina

  haha men lilla gumman, det är skillnad på att ha en åsikt och att göra personangrepp! alla ska få ha sin åsikt, visst det är jag med på för alla ska inte tycka samma, men du är ju för fan galen? du hoppar henne för att hon är sig själv och inte som alla andraa bimbobrudar som super sig fulla varje kväll, vill hon äta ostbågar, LÅT HENNE! varför bryr du dig? läs inte hennes blogg om du nu hatar henne? DET ÄR FINT MED LÅR SOM GÅR IHOP, även om DU inte vill ha det så kan du inte klanka ner på folk som faktiskt har det!

  egoina är mer kvinna än vad du någonsin kommer att bli, allt handlar inte om utseende och kropp! väx upp och lär dig det någon gång för fan!

  och btw, hon äter inte skräpMAT varje dag, en chockladbit varje dag dör man inte av, inte vad jag vet iallafall?

 • Anonym

  Du har helt rätt. Det är självklart tjejer ska träna, för det är ju faktiskt då man kan äta precis vad man vill. Bra skrivet.

 • huldakaaarin

  ASSÅ ÅH FÖRFAN FÖR DIG !
  EGOINA ÄR EN AV DOM MEST ÄKTA BLOGGARE ! Hon käkar fan inte inte skit varje dag ! Sluta försöka hänga ut henne, hon snackar aldrig skit i sin blogg, och bara för man har en åsikt behöver man inte formulera den så kränkande mot en annan person som aldrig ens gjort en något, fyfan. Jag såg ju lite upp mot dig förut men nu vet jag att du bara är elak. Riktigt elak.

 • Maja Lilja

  Paow, du har alltid varit min favorit bland stockholms bloggarna…. kissie, dessie m.fl? nej du kick ass!

  men detta var riktigt lågt….

  riktigt lågt…

 • Ellen

  Hej paulina jag tycker du har helt rätt varför äta sådär varje dag! Jag är lite mullig eller inte mullig men inte tjock. Men jag promenerar minst 3 gånger i veckan och äter nyttigt och då och då onyttigt och jag älskar min kropp väger 58 just nu tror jag. Men jag har slutat äta skräpmat men har aldrig ätit det daglieen skulle aldrig äta så ofta man vet ju hur många överviktiga i världen det finns det är ju nästan läskigt när man tänker efter att det är riktigt farligt.

 • Noelle

  Din blogg har blivit så himla destruktiv, inser du att du bidrar till att tjejer känner sig osäkra i sina kroppar och sticker fingrarna i halsen? Om man är överviktig är det klart att man ska tänka på vad man stoppar i sig, men inte om man är helt normal? jag har själv haft ätstörning och det gör så ont att läsa sånt här. nej,Egoinas blogg får mig att må bra medan du bara får mig att må dåligt

 • antonia

  åååååh vad jag blir arg när jag se alla kommentarer! jag hoppas verkligen du läser det här för serisöt alla är IDIOTER. du har ju rätt ! de är baar folk som inte kan acceptera det här & är idioter somsagt.

  jag hoppas Verkligen inte du tar åt dig för det ska du verkligen inte göra !

  tro mig, jag vet tjejer som de här, medans vi är ute & festar sitter de hemma & är mogna o blablabla .. bara för att de är avundsjuka ? varför tror du annars de sitter & kommenterar på din blogg..?

  ingen vill ha en fet tjej size 0 är grejen, man måste Verkligen inte vara det för att vara snygg! men det är ren fakta, det är så det är, hur mycket man inte vill inse det men så är det.

  skulle kunna skriva mycket, mycket längre än såhär paowie men jag hoppas du fattar jag menar ändå! puussss !

 • Felicia

  Tycker faktiskt du har helt rätt:) Man kan inte äta skräpmat varje dag, och det vet alla som komenterar dumma saker till dig nu också. Men man ska inte behöva räkna kalorier, men ät vanlig mat och träna 🙂 Ibland kan man ta och vara lite onyttig 🙂

 • ebba

  Men åh, låt Paulina ha sin åsikt. Move on. Äta nyttigt, träna o.s.v det är det vår kropp mår bra av. Visst ät så mycket onyttigt ni vill varje dag, gå upp några kilon. låt er kropp må dåligt. Om det är det ni tycker är rätt. Men Paulina tycker väl inte det och det betyder inte att hon inte lever sitt liv. Att det enda hon gör är att räkna kalorier. Hon har själv sagt att hon vill ha en fast snygg kropp. Inte en benig anoerix-kropp. Man kan unna sig saker ibland- men inte hela tiden! Helt rätt enligt mig också.

 • ebba

  Och inget har jag emot egoina heller, tror inte Paow har något emot henne heller. Hon var väl bara ett exempel? Och ni som säger att ni kommer sluta läsa hennes blogg efter det här? Nä det tror jag inte, Paows blogg är beroendeframkallande 😀 Ta allt med en nypa salt shiiit

 • charlotte

  Hej Paulina:) har alltid tyckt att du har vart jävligt
  underhållande för att du lägger fram saker pä ett jävligt
  korkat sätt. du gör det verkligen inte lätt för dig själv. Kolhydrater är inte dåligt och vadå om man redan vet att man är lite stor ska man inte trycka i sig mer . varför la du ens upp alla bilder på tjejerna med sina kroppAr om du inte tycker msn
  ska få vara stolt å äta trots man inte är super smal 🙂

 • Isa

  Orkar inte läsa alla team Egoina kommentarer för Paow har en JÄVLA bra point. Och det borde vara en tankeställare för alla !!!

 • Clara

  Du verkar ju vara en av Sveriges mest IQ-befriade människor, det är ju pinsamt! Du säger att man ska äta nyttigt men inte äta kolhydrater?? Kolhydrater är vår viktigaste energikälla, man behöver kolhydrater för att må bra! Du kan väl läsa på lite innan du berättar vad som är nyttigt och inte.

  Egoina skrev själv på sin blogg att hon är nöjd med sin kropp, lämna henne ifred då och låt henne äta vad fan hon vill! Grejen är ju att hon vågar vara sig själv, även fast människor som du tycker att hon är okvinlig och äcklig. Så säg inte att hon smörar för sina läsare, för det vet du ingenting om. Du kan väl skaffa dig lite fakta innan du skriver en massa skit, du framställer bara dig själv som oerhört dum…

 • :)

  paow ja älskar dig :O <33333 skit i va alla negativa personer säger. detta är ditt liv, och det är dig vi läser om varje dag. du är pefekt. älskar din blogg <33

 • ebba

  egoina är otroligt vacker och väger inte ett gram för mycket! paow, din kropp är inte heller så perfekt som du tror, det är stor skillnad på att vara ett benrangel och att ha en sund vältränad kropp.

 • Louisa

  Vad vet du om att hon inte är sig själv? Känner du henne tillräckligt bra för att avgöra en sådan sak? Jag tycker att du har rätt att ha en egen åsikt, visst, det har ju alla människor. Men jag tycker att det är synd att du ska behöva skriva elaka saker för det…

 • Emma

  tyckte det var bra gjort av dig när du ville få bort alla hemska ideal med hjälp av att skicka in bilder på våra kroppar. jag försvarade diig till och med när folk skrev negativa kommentarer angående det osv. men nu blir jag fan bara besviken på dig. tänk igenom en extra gång innan du skriver ett sånt här inlägg, du gör sama tabbe varje gång.

  visst man ska ikke leva på skräpmat varje dag men det tror jag inte heller regina gör. men man ska heller inte gå och tänka på hur många kolhydrater det är i maten och sånt. ät vad du vill i lagom mängd och träna istället så blir det så mycket sundare på ett godare och piggare sätt.

 • Victoria

  Frågan är… är du dig själv? Du är den enda som vet!

 • Ninjamalin

  Det är dina åsikter. Men de är rätt jävla dumma 🙂 Dessutom onödigt med personliga påhopp. Tycker du ska hitta något annat att lägga din tid på, för den här striden vinner du inte.

 • Susanne

  Jag blir sâ ledsen av det här inlägget. Ni är alla sâna fina tjejer och det finns sâ mânga yngre tjejer som läser och tänker att man mâste ändra sig och bli smalare och smalare. Jag har sjukdomen MS och jag kan i perioder inte gâ. Jag önskar inget annat än att mina ben ska fungera igen. Jag bryr mig inte om mina lâr längre, inte pâ samma fâfänga vis. Jag vill bara kunna använda dem, att de ska vara friska. Om ni alla bara kunde se hur fina ni är och vara glada varje dag er kropp fungerar som den ska. Hetsa inte kring vikt och mat. Hâll ihop och tyck om varandra, det är sâ viktigt i den här tuffa världen. Kramar till alla unga tjejer, ni är bra precis som ni är! <3

 • Lovisa

  asså, gud ja, jag håller med dig….eller INTE! är du helt jävla dum i huvudet? ”sunkiga morsor”!? en sunkig morsa skulle vara en som gick ut och festade och drack alkohol så att huvudet snurrar av gängorna, tränar och bantar tills hon ser ut som ett jäkla benrangel med världens största huvud…lite som du alltså! Regina är varken mullig eller småmullig, hon ser ut som många kvinnor skulle vilja se ut! Jag skulle alla dagar i veckan välja att se ut som henne istället för dig. Det ä ju tydligen du som är ohälsosam som säger att man inte ska äta kolhydrater, var fan får du din ork ifrån i så fall!? Visst man ska inte äta ohälsosamt varje dag i veckan, men man måste ändå äta kolhydrater för att kroppen ska orka med allt man gör. Det är kolhydraterna som får cellerna i kroppen att fungera och som gör att cellerna kan tillverka protein och kunna bygga upp musklerna i kroppen så att vi i alla fall kan stå upprätta. Dessutom behöver vi vi kolhydrater för att kunna tänka, kolhydrater, fetter, vatten och syre är det det viktigaste för kroppen!
  Du är ju fan dum i huvudet, länge leve Regina/Egoina!!!!!!!

 • josefin

  Men vafan?!
  precis som du skriver om att du tränar eller går ner i vikt och att lår som går ihop är fult så får väl hon skriva vafan hon vill ?
  hon får tjejer med dåligt självförtroende att öka det faktiskt eftersom att vi kanske känner oss snyggare när hon lägger ut bilder på sig själv sådär, medans du och kissie får alla tjejer att känna sig feta och obetydliga.
  Hon får skriva precis vad hon vill och det får väl du med utom det här? det här är ju bara larvigt

 • Lina

  Vadå du har inte beställt en pizza på ett år? Det är ju en bild på dig och en pizza i förra inlägget?
  Hej dubbelmoral.

 • Louise Olsson

  Din korkade patetiska jävla slampa. Hon är 100 ggr sexiage än vad du är trots att hon petar i näsan. Du är en omogen jälva skitunge som tror att man är snygg om man väger för lite. ”äter man så varje dag får man skylla sig själv”, du fattar verkligen ingenting av det egoina skriver?! Må gud förbarna sig över dig och skänka dig lite vett i skallen

 • Sanna

  ditt liv handlar om att festa(dricka), tycka synd om dig själv och att klanka ner på andra! Vad gör du sen när du blir äldre och ingen vill läsa din blogg längre? För du går ju inte och pluggar hårt i skolan direkt… och du har inget jobb..
  Lycka till!

 • elin

  Egoina är ju helt underbar och fantastisk, är glad att det finns en så klok, fin och framför allt normalviktig som henne! 😉

 • Dags att sluta dricka paow?

  Paow skrev:
  svar: Hum.. Vad vet du vad jag dricker? Jag dricker endast vitt vin, skinny bitch( vodka sodavatten) och ibland gin och tonic. Så ja.. Man blir inte fet av spriten, bara av läsken 😉

  Vitt vin = 107 kcal per 100ml
  Vodka = 230 kcal per 100ml
  Gin & Tonic = 200 kcal per 100 ml

  Tror knappast du bara dricker en drink per kväll så som du festar haha? Så tänk hur många tusentals kalorier extra du får i dig när du super? Ska du skriva så som du gjort till Egoina och som du skrev i svaret till din läsarkommentar, så kolla iaf upp fakta först! Puss!

 • Felicia

  allvarligt, är du helt jävla dum i huvudet? Det innehåller grymt mycket kalorier i sprit. Och du lägger upp nakenbilder på dig själv, vad är du då, Internet slampa? Bara för att man unnar sig själv med godis osv betyder inte det att man äter det hela tiden. Hon överdriver ju skit mycket med flit. Sluta klaga på andra och tänk över dig själv istället!

 • Lisa

  Lägg av nu, du är fan bara löjlig. Vad fan får du ut av att sitta och skriva taskiga saker om Egoina?

 • ?

  Wtf?? Ursäkta men hur hälsosamt är det egentligen att supa sig full varje kväll?? Jag slår vad om
  Att all din j*vla sprit du får i dig varje dag slår Egoinas sk ”skräpmat” om man räknar med onödiga kalorier!

 • Hanna

  Jag undrar vad du anser är ohälsosamt och vad som är övervikt?
  Anledningen till varför det ens pratas om övervikt är för att de som faktas lider av detta blir sjuka och förkortar sina liv.
  Men när man hör på bloggare så som dig tror man att övervikt är en människas kropp har blivit för stor- på breden.
  Banting och dieter är inte alls viktigt!
  Våra kroppar mår minst lika dåligt av bantning så som av övervikt, och med övervikt menar jag en vikt som blivit så hög att den skadar hälsan.
  För att vara ”hälsosam” och må bra ska man bara äta balanserat och ”träna” eller ja, uppnå en puls på ca 150 i 30 min 2-3 ggr i veckan.

  Och en till sak, du tror att Regina ”Egoina” skirver såna saker bara för att smöra för sina läsare?
  Du kan inte tänka dig att hon kanske bara vill att dom när dom går in på hennes blogg ska få känna 1 minut av tomrum ifrån bantning, tips för hälso och annat sådant som finns överallt annars?

 • Daga

  Måste bara påpeka det att du säger ”då får man skylla sig själv”. Vem får skylla sig själv, Egoina? Hon har ju aldrig sagt att hon är missnöjd med sin kropp eller är tjock, så vad ska hon skylla sig själv för då menar du?

 • Lisa

  Där gick du för långt. Grattis, du förlorade nyss ytterligare en läsare.

 • Stattinskan

  Hata dig för att du är ”ärlig”????
  Jag tycker snarare att du är i högsta grad oärlig och dessutom feg som inte kan ta detta med Regina direkt!!! Personer som ger en höger under bältet är rädda, provocerande och har inte orden att mäta sig med personen face to face …
  Fast … du är ung och oerfaren så jag tror å det bestämdaste att du kommer att inse hur man ska tackla sådana här saker lite senare i livet!
  Förstår inte att ni ORKAR hålla på att puckla på varandra och pinka in revir … Regina gör det inte och därför retar hon er andra som lever för bloggeriet, tjänar pengar och måste vara ”dagens hit”!
  Sorgligt men sant!
  Verbal expansion förenas ofta med ett objektivt ringa format på planeten Tellus … den du ;-D

 • Anonym

  Egoina är inte ens småmullig.. :p hon är normalviktig. Herregud….

 • Anonym

  Haha lite komiskt att du la ut en bild på en pizza förra inlägget… xd
  Iallafall håller jag med dig , skräpmat är inte bra , man ska självklart unna sig men varje dag leder bara till ohälsosam övervikt och tidig död!

 • felle

  Haha lite komiskt att du la ut en bild på en pizza förra inlägget… xd
  Iallafall håller jag med dig , skräpmat är inte bra , man ska självklart unna sig men varje dag leder bara till ohälsosam övervikt och tidig död!

  förresten dit spamfilter är skit jobbigt o blockade mitt inlägg fast jag inte skrivit innan ^^

 • lack

  tycker du att egoina är en ohälsosam person tycker jag fan att du ska ta själv dig en titt i spegeln. du är vadå.. 17 år och dricker som en jävla fisk och egoina äter, ska vi ha en omröstning om vad som är ohälsosammast eller? och för fan du måste spräcka den där bilden om vad som är kvinnligt och inte! vill du att kvinnorna ska stå hemma i köket hela dagarna också? din kvinnosyn verkar ju fan vara från stenåldern.

  hur egoina ser ut och har för matvanor är HENNES sak. är det någons hälsa som borde ses över så är det fan din egen. hur du resonerar är ju patetiskt. ska du skriva allvarligt om något, skriv för guds skull då om något där du inte har en åsikt som får en att himla med ögonen och skratta!

 • siri

  För det första så tycker jag att det är bra att du är rälig men jag har svårt att hålla med dig för hur kroppen ser ut hänger inte bara ihop med vad man äter. Det beror även på gener och andra vanor så som rökning, sömn, alkohol etc. Bara för att du har haft en sån jävla tur att ha en såpass snygg kropp så behöver du inte klanka ned på andra för det. Regina är inte mullig, hon är smal. Visst om du har svårt att hålla med henne men nu får det vara nog! Det är hennes val och hon har rätt att äta vad hon vill! sedan att du påstår att hon vill tjäna pengar. Ok, visst, kankse det! Men vill inte du också det? Du skulle väl aldrig ens komma på tanken att sktriva detta nedvärderande, provocerande inlägg om du inte visste att det skulle generera pengar? Skärp dig!

 • ida

  jag tycker du har rätt jag

 • lovisa

  Älskar faktist att du säger och står för vad du tycker, inte många svenskar som gör det.
  Synd bara att du har helt fel åsikt!:(

 • Lollo

  Jag blir verkligen rädd. Ännu en anledning för mig att arbeta med unga tjejer, deras självförtroende och ätstörningar. Förstår du inte att många blir att må dåligt av att läsa detta? Det här är ju pinsamt.

 • emma carlsson

  Du är ju tamejfan blåst i huvudet.

  Du är inte hälsosammare, för du dricker ju mängder med alkohol varenda vecka.
  Bara för att Regina skriver att hon käkar ostbågar eller käkar choklad måste det inte betyda att hon är ohälsosam.
  Det är inget fel med att unna sig något gott ibland, det borde du testa på!
  Att ha kurvor, kött på benen, är kvinnligt & definitivt helt normalt!

  Det leder ingenstans att klanka ner på någons utseende eller matvanor.
  Alla ser olika på mat/vikt/utseende, men då kan du hålla dom för dig själv, för att publicera sånna inlägg i din blogg (som har ganska mycket läsare) är bara ren idioti. & du sjönk just i mina ögon.

 • Linn

  Haha alltså vafan? xD Du sitter ju själv och trycker i dig en pizza i inlägget nedanför? VILKEN har dubbelmoral sa du?

 • Fanny

  Okvinnligt? Hon är sig själv, vilket ingen annan bloggerska är. Hon skämtar, hon lever livet..vad är problemet? Och ja klart hon vill ha läsare, precis som när ni började blogga och provecera för att få läsare. Lägg ner. Bara pinsamt att skriva så långt inlägg om henne. Ge upp, va inte avundsjuk, släpp allting. Låt hon vara småmullig och äta vad hon vill, låt dig vara smal och äta vad du vill!

  Hur orkar man? Vill ni ha läsare? Vill ni döda varandra? Är ni avundsjuka?

 • Jenny

  Jag har inte sagt att du är en slampa med Aneroxia! taskigt att kalla dig det, Det kanske är lite okvinnligt enligt dig men alla har olika åsikter! Vissa tycker olika och hon kanske smörar för sina läsare för att hon vet att alla gillar henne då men tycker inte hon är speciellt äcklig och så!

 • Anonym

  Helt ärligt.. kollade igenom lite bilder, och du ser sjukt sliten ut.. dricker du mycket? När du är 30 kommer du vara rynkig och se jävligt trött ut. Egoina kommer se ut som 25, frisk och fräsch. Jag lovar.

 • Niklas

  Bröd, pasta, sylt.. usch? Du vet att du snackar om vanlig husmanskost va?

 • Yasemine

  Tänk på all jävla sprit du dricker då? -.- Egoina är så jävla mycket bättre än dig! Svartsjuk tror jag du är.
  Är så trött på dig nu, du förlora en till läsare.

 • Anonym

  Tror du skrev fel, ska nog stå ”jag har inte beställt en pizza på över en timme”, inte ett år!

 • Johanna

  man fattar att du inte gått klart skolan och kan absolut inget om näringslära. man är inte alls hälsosam om man äter sallad 24/7 och skiter i kolhydrater. Om man skiter i kolhydrater blir man deppig och har du någonsin träffat på en elitidrottare som inte äter kolhydrater? det är farligt att ta bort kolhydrater och du det kommer visa sig när du blir äldre. skadorna kan bli att benen i kroppen går sönder etc. Så tänk på vad du skriver, man ska äta varierat och inte för mycket av något. det är absolut inte bra att proppa i sig kött heller. den nyttigaste människan är vegetarian.

 • Sofia

  Du är dum i Huvudet! Jävla snorunge! Väx upp..
  Varför ska du ens skriva om henne?! Hon har gjort dig vad.. Patetiskt

 • Anna

  Hm, jag håller med dig på fler sätt, men är det inte lite ironisk att du säger att du inte beställt en pizza på över ett år när du i inlägget innan sitter och äter en pizza?

 • Johanna

  Fyfan för dig! Dina åsikter suger och du är enormt elak! (det märks att du är jävligt avundsjuk på fina Egoino :3)

 • L

  Du är ganska så irreterande, det som är så bra med Egoina är att hon inte skriver om vikt vikt vikt hela jäkla tiden som DU och många andra bloggare gör, för livet handlar inte bara om att gå ner i vikt. Hon ohälsosam? Vad är du? Som dricker ganska så mycket alkohol, jag menar inte att det är något fel att dricka, men när du skriver om henne på det sättet så skriver jag så om dig. Hon verkar ju iaf må jäkligt bra, det verkar varken du eller vissa andra bloggare göra, jag tror många av er har jäkligt dåligt självförtroende och hackar då på Egoina som faktiskt verkar ha bra självförtroende utan att dagligen skriva och tänka på sin vikt..

  Har tyckt du är ganska så bra annars, men när du börjar hacka på henne är du bara löjlig. Och sen när du lägger ut bilder på kroppar så som Egoina gjorde så känns det som du mest har dubbelmoral.. Har du tappat läsare så du måste hacka på någon??

 • M

  Men lilla flicka. Om du läser hennes blogg så ser du förfan att hon inte alls äter skräpmat varje dag. Och det kommer verkligen från rätt käft, från den som röker och dricker, är det sunt eller? Överviktiga människor med sjukdomar, ska dom skylla sig själva för att dom är överviktiga? DU är den osunda här, och sluta vara så jävla omogen.

 • sara

  du är patetisk att ens orka bry dig om regina! Hon är bra, hon är fin hon är konkret, ärlig och lever sitt eget liv och inte bryr sig ett jävla skit om vad andra folk babblar om. Alla ni andra stockholmsbloggare lever ju i en ” drömvärld” men fyfan ni är så jävla äckliga allihopa. PGA ER är det tjejer som har anorexia, ätstörningar m.m. Tänk på vad ni skriver om ni påverkar fler än ni tror. Och man tar egoinas blogg med en klackspark, men era kan man fan inte ta så, för ni är helt jävla osannolika allihop. USCH för er!

 • SANDRA

  Fårstår dig inte. Du skriver att du blir neråt av att folk skriver dumma saker till dig när du äter nyttiga saker. Men du gör ju samma sak?

 • Tove

  Men all den alkohol du dricker är inte farligt eller? Och du är väl rökare också?
  Så om du ska klaga på någons ohälsosamma livsstil kanske du själv ska ha en bra livsstil? Så helt ärligt det där inlägget måste vara det mest korkade du någonsin skrivit och du var väl sverigedemokrats-supporter förut?

 • isa

  För det första uppmuntrar Egoina inte alls till en dålig livsstil, och hade du läst hennes blogg lite noggrannare hade du också sett det. Och för det andra handlar det inte om att äta sig fet. Det handlar om att det är INGET FEL i att vara ”småmullig” som du så vackert uttrycker det. Tvärtom; det är mer hälsosamt att vara lite för tjock än att vara lite för smal. Tycker din blogg har extremt dålig moral och du skämmer ut dig själv genom att inte inse vad du egentligen säger. Dessutom skriker hela inlägget dubbelmoral.

 • Anonym

  Paulina, jag har alltid stått på din sida i vått och tort. MEN med detta inlägget kom jag på mig själv med att dumförklara dig, senaste har du druckit alkohol som en jävla svamp OCH rökt cigaretter, man blir inte snyggare av att äta kolhydrater men jag tror att de du håller på med är hundra gånger värre om de är någon som kommer se hemsk ut när du kommer upp i ålder så är de nog du! tänk på vad du skriver.

 • Mini

  Och hur gick det med din ”krossa idealen-kampanj”?

 • Anonym

  vadå inte beställt en pizza på säkert ett år? du åt ju fan pizza i inlägget under haha :p

 • jossan

  inte för att du ser bättre ut skälv…

 • Anonym

  du är så jäval patetisk.

  hon är normal, folk gillar henne för att HON INTE TRÄNAR RÖVEN AV SIG för att hon lever som en normal människa.
  Hon super inte varje gång hon får tillfälle.

  Fan vad fjantig du är

 • Emelie

  Du överdriver ju inte lite.

  Men vem är det som är falsk Paulina Danielsson? Du som lägger upp ”krossa ideal” samtidigt som du skriver all denna skit.

 • Johanna

  Visst jag vill inte heller väga för mycket, men jag tycker inte det är fel på egoinas kropp. jag är la 163 cm och kommer väl väga 41 kg som max.

 • Linda

  Du svarade att man bara blir fet av läsken, men ren sprit binder också fett, varför tror du man blir fet av öl egentligen?
  Alla trivs inte som skinny bitches, och alla tycker inte att lår som inte går ihop är snyggt. Så länge varje människa är nöjd med sig själv vad fan spelar det för roll vad man äter? Alla har olika ideal.
  Regina gör som hon vill och du gör som du vill. Förstår inte hur du orkar ägna så mycket energi på en annan person.

 • Sara

  Seriöst. Du verkar ju helt störd. Good bye

 • rebecca

  Okej, fine, jag har försvarat dig i alla tänkbara frågor, men nu överskred du den där gränsen som folk talar om. Nu sjönk du under hennes fotsulor.

  What’s up med att kalla Egoina falsk? Hallå, är du medveten om att hon har ett alterego på sin blogg precis som du och alla andra bloggare? Jag kan dessutom medge att hon påpekar i vart och varannat inlägg att hon äter sunt, men hon kanske bara lägger upp det som är ”onyttigt” för att visa för mäskligheten att det är okej. För att hon vill trotsa alla ideal och skilja sig från övriga bloggvärlden. Är det fel tycker du?

  Jag förstår att du är i ett rubbat tillstånd just nu, men du är 17 år (?) och bör ha utvecklat den styrkan inom dig att man inte låter det gå ut över andra! Det är så sjukt pinsamt Paulina att utkämpa krig mot någon som inte gjort en ett piss. Så sjukt skamligt att vara den som hoppar på människor personligen. Just saying.

  Ta lärdom av det, vet att du är en snäll och sympatisk person innerst inne men gånger som dessa blir det så fel. Kram och ta hand om dig!

 • Linnea

  Hahaha, tycker det är nice att du säger ”har inte beställt pizza på säkert ett år” så äter du pizza i inlägget under. Bra jobbat…

 • Anonym

  HAHAHAHHAHAHAHH! du åt ju pizza i förra inlägget…………

  och du tror inte alkohol innehåller kolhydrater då eller?

 • Josefin

  Vet du hur många kolhydrater all sprit innehåller som du dricker? och jag tror lite ostbågar och choklad är bättre än all de sprit du häller i dig. Desutom är sprit svårare att bli av med än vanlig skräpmat! och hmmmmm, åt inte du pizza häromdagen?

 • Moa

  HAHA omg. Hur kan folk ens tycka om din blogg? Idiot. Egoina är fantastik, låt oss leva som vi vill. Om vi vill äta skräpmat 365 dagar om året och se ut som tjocka mammor, det är väl våran ensak, inte din. Jag tycker alla ska leva som dom vill, utan dina åsikter. Egoina är grym, annat än vad du är.

 • sara

  Hoppas att du tappar jävligt många läsare efter det här inlägget, för du är inte värd den uppmärksamhet du får. Du kanske borde ta och börja skolan igen och få dig en rejäl dos av allmänbildning. Jag tror nog att alkoholen du drack i Magaluf överskrider det kaloriintaget du skulle haft om du hade ätit lite chips varje dag i en vecka. Good luck with your life säger jag bara 🙂

 • Julia

  Jag tycker att du har väldigt fel! Och jag tycker inte att man ska skriva ut negativa saker om folk på internet, speciellt inte på sin blogg som har typ flera tusen läsare! Sånt som är negativt,dumt eller kan såra någon tycker jag man ska hålla för sig själv. Har aldrig läst din blogg tidigare, men nu när jag kollade in tappade jag lusten helt av att läsa fler gånger. Jag älskar Egoinas blogg, den är så avslappnad, rolig och skriver hon inte skit om någon! Helt motsatsen till din blogg. Men detta är vad JAG tycker. Och som du själv skrev får ju alla tycka olika…

 • Sanna

  Att ha negativa åsikter om andra människors kroppar och kritisera hur de lever sina liv, tyder bara på en sak – att du själv är jävligt osäker.

  När du hackar på Egoina, hackar du varenda tjej som ser ut som henne. Hej och välkommen till vekligheten, jävligt många tjejer ser ut som henne! Snyggt jobbat Paow!

  Ps. Alkohol är också kolhydrater!

 • elin

  antar att du inte läser alla kommentarer… Men, du går för långt! Egoina har inte gjort dig någonting och ändå hoppar du på henne gång på gång, vad vill du? varför fortsätter du klaga? Ni båda får äta precis som ni vill, men du har ingen anledning att påpeka hur fel du tycker att hennes kost är. Att hennes läsare tycker så mycket om henne beror på att de kan känna igen sig i det hon säger, alla skräpmatsbilder hon lägger ut, symboliserar ju inte hennes riktiga mat. Ingen lever på snacks, men läsarna kan känna sig lättade när de ser att en känd bloggerska även äter dåligt ibland. Att läsa en blogg där det endast finns inlägg om träning och nyttig mat, är inte lika skönt att läsa om man har lite ångest för att man åt den där chipspåsen, att se någon annan göra likadant kan vara en lättnad! Såklart ska du uttrycka dina åsikter, men inte genom att såra någon annan, för även om egoina skriver att hon inte bryr sig så sätter det såklart spår när någon skriver elaka saker om en…

 • Fatmaa

  Herregud! Du får dig att ses som en dum människa som fattar 0!
  Tror du vi är födda för att tänka på att vara SMALA?! Orka tänka på vikten när det finns andra problem i världen. Man blir så arg av att läsa sånt. Och självklart läser man sånt på typiskt stor bloggare som du!
  Okej, man ska nog vara hälsosam men inte hela jävla tiden!
  Jag tänker aldrig på vad som finns i det jag äter.. Jag blir ändå inte tjock, kan äta vad som helst!! Men om du vill vara hälsosam, FINE! Men palla bry sig om vad andra vill. Tycker att Egoina har rätt och inte du. Egoina menar att man inte ska vara sån som bara ska tänka på sin vikt bara för att andra ska kolla hur din kropp blir. Det är fan sjukt. Alla är unika som de är. Livet har en annan mening än att tänka på att vara smal bara för att man är kvinna. Man garvar åt ditt inlägg, det är så dumt. Jag kan äta skräpmat hur mycket jag än vill and I don’t give a shit about you or any body else!!

 • frida

  Jag pallar inte dig längre. Du hoppar på folk bara för att dom inte är som DU. och så kommer du här med ”nu ska vi krossa idealen” när du krankar ner på som gör det?
  Som sofia skrev längre upp handlade ditt förra inlägg om pizza men ändå skriver du ”jag har inte beställt en pizza på minst ett år”. Och gud vad jag stör mig på dig! Här kommer du med ”inga kolhyderater för mig” och så är du alkoholist? tror du att det skulle vara bättre än att äta pasta lite då och då? Du är så jävla patetiskt. Bara för att DU inte vågar vara DIG SJÄLV medan Regina gör det.
  Du kan skriva hur många texter du vill om hur ”dålig” Regina är, men hon kommer ändå ALLTID vara bättre än du. Punkt slut.

 • jawna

  Varför skulle det inte vara kvinnligt att peta näsan och äta ostbågar och pizza? Är det maten man äter som gör en till kvinna? Och peta näsan tror jag nog att du också gör, hur får du annars ut dina snorkråkor? Egoina skriver en humoristisk och ironisk blogg, och bilderna på hennes matintag säger ändå ingenting om hennes liv. Egoina är en bra förebild, till skillnad från dig. Tyvärr tror jag inte du kommer inse det på ett bra tag, du är fortfarande barnet.

 • sarahfrank ^

  Du skriver att du inte ätit pizza på ett år ?
  Men så här nedanför skirver du att du äter pizza .
  Hur tänker du tjejen ?

  Sen detta ” Ja, det är klart att man kan unna sig ibland. Men varje dag? Ja, då får man skylla sig själv ”

  Haha hon hr ju inte ens försökt skylla på någon annan ?

  100 spänn på att du skrev detta för att få kommentarer .

 • Jennifer

  Även om detta skrevs i syfte för att få fler besökare, fler kommentarer eller whatsoever, så ser jag inget vett i det.

  Och självklart får du precis som Egoina och alla andra ha sina åsikter, men sättet du säger dem på är bara respektlös.
  Jag säger inte att Egoinas åsikter är mer värda än dina eller tvärtom.
  Men hon vet hur man förmedlar olika saker på ett bra sätt. Trots det förväntar hon inte sig att alla ska tycka hon har rätt.

  Och som många andra påpekat innan så skriver varken du eller hon, eller ens någon annan bloggare om allt dem gör i sin vardag.
  Det finns ju en anledning till att hon lyfter upp mer av sitt ”skräpmatsätande” än när hon tex gymmar eller äter en sallad.

  Hon är inte ute efter att alla ska äta pizza, kebab och dricka cola varje dag, och varje måltid. Utan mer att det faktiskt inte gör något om man unnar sig det någon gång. (vare sig det är en gång per år eller några gånger i månaden).

  Jag själv äter inte mer av det ena eller det andra. Jag bryr mig faktiskt inte.
  Jag äter vad jag vill, när jag har lust, och rör på mig i lagom mängd.
  Och visst skulle jag ställa mig bredvid dig så skulle du vara den ”smalare”.

  Det är så mycket mer än bara mat och motion som spelar roll i ens kroppsbyggnad.

  Och jag tänker inte klanka ner på dig för att du är ute och dricker, eller faktiskt ätit pizza för inte så länge sen eller äter den nyttigaste salladen på menyn.
  Så länge du mår bra av det så är det ingen annans ensak så länge du inte skadar dig fysiskt och/eller fysiskt av det. Men till det har du dina vänner och familj som känner dig bäst som vet mer om din situation än vad vi läsare gör.

  Så snälla. Tänk på HUR du formulerar dina åsikter.

 • Elina

  Jag har aldrig tyckt om dig Paow, men du blir alvarligt bara dummare och dummare i huvet. TACK OCH LOV att vi har bloggare som egoina, och att dina läsare (förhoppningsvis) har bättre vett än att sitta och ta åt sig all skit du pumpar i dom med dessa inlägg.

 • CAPS MISSHANDLAR'N

  ALLTSÅ ORKA INLÄGGET DÅ……
  OCH VAD ÄR GREJEN MED ATT SKRIVA UT HENNES NAMN? DET ENDA DET BEVISAR ÄR ATT DU KAN GOOGLA OCH ATT DU GILLAR ATT FÖRSTÖRA, TVÅ RIKTIGT FINA EGENSKAPER!!

  VARFÖR HAR DU VALT EGOINA SOM PÅHOPP? JO FÖR ATT DET ÄR EN BLOGGARE, DU FÖRSÖKER KOMMA NÅNVART MEN DU FALLER HELT PLATT.

  DITT IDIOTISKA OCH RENT UT SAGT PATETISKA INLÄGG LEDER BARA TILL EN ENDA FRÅGA: FÖDDES DU DUM ELLER HAR VÄRLDEN FORMAT DIG TILL ATT BLI HELT PANTAD?

 • Nathalie

  Jag har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett sött halsband med ett hänge i form av en silverängel med valfri sten i, var gärna med! =)

 • Jennifer

  Tillägg: Och att du sen skriver om att krossa idealen och att alla är olika, och sen komma med detta? Det är tyvärr som många andra redan sagt, dubbelmoral.

 • missmarple

  Det jag inte kan förstå är hur du orkar och vill sitta och skriva massa skit om en annan bloggerska. Ni har båda era egna stilar och ni båda är bra på era egna sätt, men att du sitter här och skriver att Egoina är mullig och gör ett helt inlägg om henne är ju bara dumt i huvudet om jag får säga det själv. Pluset i den här ”fighten” är att Egoina inte sitter och skriver ”Paow är småmullig, men har en fin kropp” och vägrar ge dig svar på tal vilket jag finner är otroligt moget. Och du säger att Egoina gör till sig för sina läsare för att tjäna pengar, det får mig att undra, gör inte du exakt samma sak? Du har ett bloggbråk som bara matar press och skapar hög RP samt gör dig mer populär än någonsin. I get it, every blogger has to have a blogfight. Men sluta sitta bakom din skärm och skriva strunt och möt Egoina IRL (In Real Life) och snacka med varandra istället för att göra en offentlig grej av hela situationen. Blir så sjukt besviken.

 • Malin

  För det första så tvivlar jag starkt på att hon äter skräpmat varje dag – då skulle hon ha vägt 200 kg vid det här laget.

  För det andra: Sedan NÄR blev det manligt att äta och kvinnligt att låta bli? Det är ju inte så att man måste ha en penis för att guffa choklad!

  Paow, ge det några år. När du är 25 ser du tillbaka på din tid som tonåring och tänker på vilken idiot du var.

 • Jazzy

  Du sjunker så långt när du klankar ner på någon som Egoina. Egoina är en kvinna, långt ifrån något du någonsin kommer kunna bli. Hon är en underbar människa, en förebild världen över och den mest empatiska och snällaste personen man kan säga.

  Det är mer än vad man kan säga om dig.

  Egoina suger inte heller någon annans kuk när hon säger till sin pojkvän att hon älskar honom. DET GÖR DU!.

  Och OJ vad dina dieter och din hälsosamma livsstil måste funka bra? Det ser ut som du lever på Wiskey

  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D

 • tula

  har läst igenom kommentarerna för detta inlägg, och blivit förbannad. Jag känner inte dig Paow, jag läser inte din blogg men trillar in på den ibland.
  Jag dömer ingen, men du borde verkligen tänka efter innan du gör såna här påhopp och är inte ens mogen nog att fatta vad du skriver.

  Jag skulle själv aldrig någonsin tvinga någon se sina skavanker, för jag tror Regina har bättre koll på vad hon äter varje dag än vad du har.

  Hon har inte gjort dig nånting? och du som skulle krossa idealet, du vill ju fan bara att alla ska må dåligt, alla har valt en egen väg i sina liv. Och det borde inte finnas någon som du, eller någon annan som förklarar vad som är rätt eller fel.
  För det förstår man själv.

 • Lina

  Om jag får säga det Paulina, så ser du redan ut som en sunkig morsa av allt ditt drickande och rökande. Usch, DET är inte hälsosamt.

 • TEAM PAOW

  haha vad får ni allt ifrån?? ÄR NI INTE LÄSKUNNIGA? PAOW SKRIVER JU ATT HON INTE VILL EL GILLAR DET!!! jag vill inte vara mullig, jag vill vara normal jag vill ha size 36 jag är 163 väger 68 enl mitt bmi ska jag väga 52 kg så det är jag bara att gå efter den mallem..och skylla på sverige som bestämt alla bmi så det så..paow väger som hon ska ha både tuttar och en fin rumpa..inte en planka som många andra! jag mår dåligt när jag ser överviktiga tjejer menar 100 kilos klubben..dom är såå feta att deras fötter och på kroppen fått lila utslag svamp av allt fett euuuw.. det får mig att hålla igen,, det är bara nyttigt! enl bmi så ska man få i sig max 2000 kalorier per dag..kolla vad ni äter räkna så får ni se..om låren verkligen ska gå ihop!!

  TEAMPAOW

 • lina

  Du är förfan helt bäng i huvudet! Vad tänker du med? Hur kan du som människa bete dig såhär? fyfan, sånna som dig får mig att tvivla på mänskligheten. Blir tårögd, besviken och förbannad. Vill kasta något på dig.

 • Nicky

  Egoina om någon är sig själv. Hon har heller aldrig skrivit att det handlar om att proppa i sig så mycket fett som möjligt, som du verkar vilja tolka det. Hon skriver att oavsett hur man ser ut så är man vacker. Sen kan man vara sjukligt överviktig eller sjukligt underviktig (finns andra problem också) men man är fortfarande en lika vacker människa.

  Jag minns att jag en gång i tiden kände mig så jävla ful att jag inte vågade gå ut och synas, gå ut och ta tag i att jag hade en sjuk kropp som jag ville göra frisk. Man måste inse att alla är vackra. Det handlar helt enkelt om att tycka om sig själv. Sen bör man ju (för sig själv) som sagt ta tag i något om man är SJUK eller så… Men som jag sagt några gånger nu så är man alltid vacker.

 • Nattis

  1. Alla är olika, hon gillar ostbågar, du gillar sallad – what’t the big deal?
  2. Folk gillar henne för de känner igen sig i henne, vad jag vet äter alla mina vänner chips/godis/choklad.
  3. Och om man råkar fisa framför sin pojkvän, ”det man inte kan hålla i händerna måste man släppa”.

  Rapar, fisar, snorkråkor må vara osexigt, men förhoppningvis vet du att ett förhållande inte bygger på sex?

  Hoppas du får en bättre dag imån 🙂

 • emma

  hur nyttig är du då? alkohol, käkar ute varje dag och tränar typ ingenting. sen har du dina ”perioder” och tränar som fan och käkar nyttigt… snälla sprit-smala människa skaffa utbildning eller något så kanske du får lite vett… det är inte kvinnligt att se ut som en pinne utan röv. bara för att du råkade födas med stora bröst så är du ”kurvig” tror du…

 • lina

  ärligt, hur känns det att bli hatad av en människa, att om något hände dig skulle ingen bry sig? hur kan du vilja ses som den tjejen, den blåsa, korkade och elaka tjejen. Du kastar bara skit på andra. Vill du verkligen dö och veta att ingen gillade dig, tänk om, snälla.

 • emma

  och hur kvinnligt är det förresten att lägga ut slampiga bilder och vara otrogen mot sin pojkvän? inte så kvinnligt.. slampigt snarare

 • Minna

  Hej!
  Läser inte din blogg annars, men råkade göra de nu. Måste ärligt säga att detta nog var den sista gången ja läste din blogg? Har hört en massa skit om dig, många hatar dig, o detta inlägget gör de klart för mig: folk har rätt i va dom säger om dig! Du e ju patetisk! Att äta skräpmat några ggr i veckan e mer okej än att dricka så mycket alkohol som du gjort sista tiden!

  Egoina e bäst! Hon skiter i vad folk tycker, hon e glad, positiv o rolig. Inte de minsta ytlig. O ja tkr (som säkert många andra) att hon e SJUUKT SNYGG! Du e bara barnslig. Väx upp va? Du e ju nästan barnsligare än Kissie!

 • Hanna

  Varför jag tror att egoina får massa kommentarer så som ”go girl” och sånt när hon lägger upp bilder på att hon äter choklad och allt sånt skit (som alla stoppar i sig ibland), är för att majoriteten av alla bloggare skriver om kalorier och hur lite dom äter för att hålla sig smala, när majoriteten egentligen är som egoina.. Hon kanske överdriver till det värre när majoriteten av bloggarna underdriver bara för att få läsare, det är ju ändå ert jobb ni måste tjäna pengar på ngt sätt och det gör ni genom att skriva sånt som folk reagerar på.. Det är ju det allt handlar om skulle ni vara vardagliga och tråkiga skulle ni inte ha några pengar utan få sitta på Ica som majoriteten av sveriges ungdomar gör, ni har ett soft jobb och vi alla skulle nog vilja tjäna dom pengarna ni gör för det ni gör, därav alla bittra jävla kommentarer av småskitar som inte har något annat att göra!

 • malin

  jag tycker det är bra att du har åsikter, men när du klankar ner på andra och ljuger för att få dig låta bättre så blir det bara jättepinamt. du skriver att du inte beställt pizza på ett år, när du i INLÄGGET UNDER sitter med en pizza, och du klankar samtidigt ner på en annan bloggare. onödigt! ps. kroppen behöver både protein, fett och kolhydrater för att fungera, så tänk efter innan du ber flera tusen läsare sluta äta kolhydrater..

 • kelly

  MEN STICK.
  väldigt lönt att skriva detta inlägget eller? jävligt onödigt, hon bjuder på sig själv, är rolig och är sig själv.
  och nej, att bjuda på sig själv är inte att lägga ut en sjukt ful bild på sig själv (inlägget ovanför).
  ONÖDIG DU ÄR!
  aja du får iaf fett med kommentarer..

 • denise

  Håller faktiskt med dig. Det är ju inte NYTTIGT att äta sånt för ofta, även om man på utsidan kanske ser ”smal och frisk” ut, så tar kroppen en jävla massa stryk av att trycka i sig onyttig mat hela tiden.
  Och tro mig, jag vet! Jag är överviktig, men äter nyttigare än de flesta. Jag har vänner som äter onyttigt HELA TIDEN och det syns inte på dem, är det bra och nyttigt bara för det? Nej, utan de kommer säkert få massa sjukdomar i framtiden.

  Ät nyttig GOD mat, träna och unna dig att slappa med chipspåsen då och då. Inte alltid!
  Och man mår faktiskt bättre när man vet att man är hälsosam 🙂

 • elina

  ahahhahhHHAHHAHAHA DU SKRIVER ATT DU INTE ÄTIT PIZZA PÅ ETT ÅR SÅ ÄTER DU DET PÅ INLÄGGET UNDER. HAHAHA PATETISKT PAWWE..

 • Sandra

  Men vafan, ofta ni behöver någon som visar att det är OKEJ att äta skräpmat? Vad spelar det för roll om någon random bloggtjej äter lite ostbågar, blir det mer okej för er att göra det då? Gör vad in känner för istället.

  Och till Paulina säger jag grattis, hon har lyckats provocera en jävla massa tjejer 😀

 • elleen :)

  fan sluta hacka på henne jävla attention whore

 • Lorissa Lovebomb

  Om något är ohälsosamt så är det att dricka alkohol och röka som du gör varje vecka. DET är skabbigt.

 • Lina

  gå och lägg dig paow. Varför ska du ALLTID jämföra med ”vilka killar vill ligga med en tjej som…osv”

  Okej, så du vill va smal och snygg för killarnas skulll, för att de ska vilja ligga med dig, för det är ju det viktigaste här i livet, vilka killarna vill ligga med, och att man är en av dom?

  Haha märks att du är ung…. jag skiter fullständigt i vad ”killarna” tycker om mmig, och om dom vill ligga med mig?! Haha så patetiskt. Killar gillar tjejer med självförtroende, smal, tjock, wathever, självförtroende är snyggt!

 • Sara

  Alltså, förhelvete.
  Har du tänkt på att alla kanske inte vill passa in i normen som ”tjejig tjej”?
  Fan vad du är blåst. Lilla, lilla gumman alltså…

 • Johanna

  du är så jävla patetisk.
  det enda jag fortfarande inte glömt efter att ha läst inlägget är att du skrev att du inte hade beställt pizza på ett år, men du åt ju det med hugo IDAG?
  DU ÅT FUCKING PIZZA IDAG, när du säger att du inte gjort det på ett år. Dubbelmoral.
  Och allt du gör är att dricka, Du säger att hon äter jättemycket och som du säger ”uppmanar till fetma” då uppmanar ju du folk att bli alkisar. Så som du dricker.

  Och vi vet nog alla vem som älskas mest av sina läsare, och inte är det du.

  PUSSS

 • Fredde

  Alla människor har ett val, vad gäller sin kropp. Och vilket val man än gör, så finns det inte som är fel eller rätt.

  Vissa vill vara bodybuilders, vissa fitness människor, vissa bara biffiga, vissa smala.. och vissa som skiter i.

  Det finns inget av dom här valen som är rätt eller fel – det känner man själv.

 • Anonym

  Tror hon menade innan den pizzan att de var ett år sen.

  Fattar dock inte varför du hackar på Regina helt random, osäker tjej.

 • bb

  eh har du glömt bort att det är kolhydrater i alkohol? dumma kossa

 • Fredde

  Men ja måste säga du e riktigt grym på uppröra haha. En eloge till dig för över 300 kommentarer på så kort tid.

 • sonja

  nyttig och riklig + träning = snygg kropp, finns inga bantningsmetoder som ger en garanterad skitsnygg kropp som bra kost och träning. Paulina du har sjukt snygg kropp och jag gillar starkt att du visar upp den, du är en bra förebild tycker jag. GO PAOW!!!!

 • Ebba

  till er som säger att folk ska sluta att kalla paulina för elaka saker, jag håller med till viss del. men ni kan ju inte ställa er helt på paulinas sida när det gäller den frågan för paulina har gjort exakt samma sak till hundratalstjejer genom åren. och hon verkar inte vilja sluta heller för den delen.

 • My

  Men herregud! Det är ju uppenbart att du inte följt hennes blogg.
  1. Hon äter inte skräpmat varje dag.
  2. Det är en HUMORblogg, fast själv har du ju ingen humor så det kanske är svårt att förstå.
  3. Hon har aldrig sagt: fetter ska flöda! Vem fan säger så? Utan hon vill att man ska känna sig stolt över sig själv och kunna äta det man vill utan att må dåligt för det.
  4. Sluta hoppa på henne, vad har hon gjort dig? Du är patetisk!

 • jennifer b

  Allvarligt. Sluta bry dig i saker du inte vet något om! Sluta tro att du är något och vet allt om alla. Du vet egentligen inte någonting om hennes liv!

  Jag äter godis/läsk/bakverk osv varje dag och då skojar jag inte, det är VARJE dag. Äter ganska mycket skräpmat också. Jag väger 40 kg. Är jag också fet då eller? Eller småmullig? Jag ser ut som ett jävla benrangel trots att jag lever som jag gör. Vikten behöver inte ha ett piss att göra med vad man trycker i sig. Du borde sluta uttala dig om saker du inte har en aning om helt enkelt. Bara var tyst!

 • jasmine

  alltså förfan paow, väx upp nån gång. jag ser ingen vettig anledning till att du hänger ut henne, liksom, hennes blogg är way bättre än din ändå, så lär dig av henne istället (;
  jag säger inte att din blogg suger eller att du är patetisk och blablabla, utan jag gillade verkligen din blogg förut, men nu är du som vilken annan bloggare som helst; fixerad vid din vikt och att vara nyttig och du är allmänt bitchig mot allla. liksom, vad fan hände ? din blogg brukade vara så bra.
  men iallafall, hoppas din blogg blir mer som den var (eller så som jag kommer ihåg den…), och att du nångång inser att snacka skit och att hänga ut folk bara är omoget och onödigt, men jag tror du vet det egentligen.
  ha det bra ! ^^

 • erika

  sluta klaga på alla andra paow!!
  du är osäker på dig själv. väldigt uppenbart.
  men sluta klaga på andra

 • Maria

  kan inte alla bara sluta skriva ”men dubbelmoral!!!!!! du åt en pizza i förra inlägget!!!!!!” innan det inlägget kanske hon inte hade beställt en pizza på ett år. eller så kanske hon skrivit detta inlägget en annan dag innan hon åt den där pizzan och åh människor alltså. och så klagar alla på att paulina dricker alkohol hela tiden. så jävla mycket alkohol dricker hon inte? honhar gjort det i några dagar nu men hon gör det fan inte varje dag. herregud

 • steff

  Du är verkligen svagt begåvad..

 • issa

  Dummaste jag läst på länge 😛 DU är riktigt DÅLIG på att uttrycka dig, det går inte att ta dina åsikter på allvar, det är bara lögner och dubbelmoral. skaffa dig en personlighet istället. du verkar helt tom, det finns ingenting speciellt med dig.

 • ALEXANDER

  öhh du la ju fan upp bilder på din pizza som du käkade häromdagen? 😛 jävla tönt.

 • Ida

  haha men lilla vän. Regina är precis en sån tjej som behövs som förebild för unga tjejer. Hon visar att det är okej, att det är mänskligt att äta fet mat och unna sig godsaker då och då. Klart som fan hon, och alla andra också, vet att man inte kan äta sånt jämt. Snälla du, du gör bara bort dig.

 • Elina

  Omg jag har aldrig tyckt illa om dig men nu får du väl för i helvete ge dig! bla bla bla skräp mat hit o dit låt folk äta vad fan dom vill! är det ditt problem eller?!
  precis som många säger här, hur mycket alkohol dricker inte du? tror du att det är bättre? HAH helt ärligt så verkar du vara en jävligt tråkig och osäker person, sitt du där på ditt ”lilla” arsel o tro att du är så hälsosam och kan döma andra människor.

  Jag har bara en sista sak att säga dig, FUCK U BITCH!

 • Emma

  BRA PAULINA! äntligen någon som tar upp sånt här, man påverkas så himla mycket av er bloggare! dock gillar jag regina också 🙂

 • Anonym

  Du själv är ju inte direkt sund när du dricker och festar så mycket du gör…

 • emma :)

  Haha, hur fan orkar du? Kritiserar du en tjej för att hon inte väljer att äta samma mat som dig? Shit, du säger att hon inte är sig själv, vad vet du? Du säger att det ‘inte är kvinnligt’ att äta så som Regina, vad är det för stil? Du får ju tycka som du vill, men alltså ärligt. Att hoppa på folk & säga att om hon fortsätter äta sådär så kommer hon bli fet. Hon väljer ju själv! Du behöver inte lägga dig i vad hon äter. Visst, en sak har du rätt om att du blir kritiserad för att du käkar sallad & hon får positiva kommentarer om hon äter pizza, men vad spelar det för roll? Du behöver inte skriva om henne sådär. Dålig stil säger jag bara, URSCH.

 • olof

  inte äta pizza på ett år? kolla inlägget nedanför bruttan

 • malin

  Fyyyy vad lågt att hänga ut henne så, låt henne äta vad hon vill. Bara för att du väljer att vara nyttigt så måste inte alla andra det.

 • Maria

  Hade tänkt spy ut alla mina tankar om dig. Men jag håller dem för mig själv.

  Ha ett bra, sorgligt, innehållslöst och fattigt liv. Men du är ju smal, det är väl det enda som räknas i det här galna samhället.

 • Katja

  men guuuuud! alla sitter och hackar på dig men du skriver ju bara dina åsikter? Du lever nyttigt jämfört med egoina, visst att du har druckit mycket på sistone, men seriöst, du har ju vart på magaluf där typ alla dricker och sen har mycket förändrats för dig sen du kom hem ju, typ allt med hugo och så så alla fattar väl att du vill ha lite roligt och glömma det tråkiga just nu?
  Och liksom, det har vart de senaste två veckorna, hon är ju så hela året, du tränar ju och äter nyttigt alla andra gånger.
  Du skriver allt som är rätt så förstår inte varför alla vill trycka ner dig?

  GO PAULINA!

 • Alicia

  Men grejen är den att okej om Paulina dricker alkohol, äter lite skräpmat då och då, men hon rör ju på sig! Det är de som är skillnaden. Om du rör på dig, och tränar så spelar det nästan ingen roll vad du äter. Vissa verkar inte kunna läsa mellan raderna:) paow du är bäst, puss

 • liss

  Men guuud, orka kommentera det här! Visst, kanske inte paow är guds bästa barn idag som hänger ut Egoina så personligt, men det ligger en viss sanning i det hon skriver. Alla väljer själva vad de äter och alla är olika, men det finns ju en viss grundsanning i kostläran som man inte kan blunda för.

  Dessutom att alla blir så arga så fort en storbloggare skriver ett provocerande inlägg? Kom igen nu, kom ihåg hur en stor del av bloggvärlden är uppbyggd, CHILLA LITE 😉

 • Moa

  Egoina ÄR sig själv, och vad jag förstått så lägger hon medvetet ut bilder på då hon äter lite onyttigare mat för att visa att tjejer inte behöver vara perfekta och bara käka sallad. Att våga stå för det ÄR kvinnligt och bra. Kvinnor kommer i en massa olika former. En sak som jag gillar med Egoina är att hon hjälper till att göra det mer normalt att vara lite mullig, för även om man käkar übernyttigt kan man ju vara mullig helt enkelt för att man har kraftig benstomme eller något och på grund av smalhysterin i samhället må skitdåligt över det. Hon motverkar det, det förtjänar hon respekt för!

  Vidare; varför skulle hennes matvanor och hennes hälsa egentligen angå dig? Det är väl hennes egensak!!

 • Bob den coole

  ”typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt”

  menar du att tjejer/kvinnor ska vara kvinnliga hela tiden bara för killarnas skull? man får väl bete sig hur man vill? man ska väl inte leva sitt liv på ett visst sätt för någon annans skull? ska man se ut och bete sig på ett visst sätt bara för att killarna (eller tjejerna för den delen) ska tycka man är snygg? nae, gudars, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nu.
  eller ja, så tolkade jag inlägget iallafall. tack o hej!

 • ...

  Tack för bloggtipset paow, nu ska jag läsa egoinas blogg istället för din patetiska, det enda du gör är att provocera, tyvärr det funkar inte längre

 • emelie

  men snäääälla! inte pizza på ett år? eller skar du bara upp pizza åt hugo i förra inlägget? egoina är fan den mest ärliga och verklighetstrogna bloggaren av alla! jag HATAR att du får läsare för detta, jag tycker inte om mig själv för att jag kommenterar.. men jag gick endast in för att egoina skrev att du skrivit något om henne, jag har varit så smart och insett att man inte ska läsa bloggar som din och bara uppmärksamma er till att fortsätta.. tyvärr tänker inte alla likadant. DU får bara läsare för att du provocerar och vinner på det, vilket bara är frustrerande. Om jag hade fått välja hade jag hellre varit en bloggerska som egoina och varit omtyckt av 99% av alla läsare jag hade haft, det är mer än vad du kan säga. Hoppas du ångrar dig rejält när du märker hur mycket skit du får… Förstår du inte hur mycket tankar du sprider till unga tjejer? Förstår du inte att du får tjejer att stå framför speglarna och hata sina kroppar för att de kanske har lår som går ihop? FÖRSTÅR DU INTE ATT DU ÄR EN FÖREBILD?! Okej att du höll på och provocerade när du startade bloggen, vad var du, 14? Men snälla, du fyller väl 18 i år? VÄX UPP!

  Jag tycker verkligen inte illa om dig, jag tycker bara inte att man gör såhär. Om du öppnar ögonen så ser du hur mycket media och allt det där påverkar unga människor och hur höga krav väldigt många har på sig själva. Antagligen är du inte heller speciellt säker i dig själv, eftersom du skaffade en blogg där du provocerar för att bli sedd och för att då bli uppmärksammad. Enligt mig är det bara en person som ständigt måste få uppmärksamhet i avsaknad av det på andra ställen.
  Jag skulle vilja veta hur du är som person i verkligheten, om du verkligen är så tuff som du försöker framstå. I mina ögon är det bara patetiskt och jag tycker det är tråkigt att unga tjejer faktiskt ser dig som en förebild.

 • Anonym

  Dubbelmoral!
  Alkohol och sushi som det är massor med socker i går alltså bra för dig att smälla i dig??

 • Anonym

  fan vad dålig du är

 • rebbe

  Varför inte bara låta folk vara sig själva? hur svårt kan det vara.. förstår inte? Ni är helt två olika människor, det är bara att inse det. Skriv om dig själv än andra.. gud du lägger för mycket energi på andra än dig själv ( det gör nog många bloggare). Men egoina är sig själv och låt henne vara det.. om du är på henne så himla mycket då är du verkligen inte alls dig själv eller så kanske du inte har något bättre för dig att tjata och skriva om. Äsch paow du har en fin kropp och ta hand om dig själv istället än att tänkta så mycket på andra, låt alla andra vara istället så kommer du kunna leva ett sunt och lyckligt liv som du säkert vill göra.

 • tove söderström

  får man fråga om du ens träffar egoina någon gång?! du har förmodligen ingenaning om hur tjejen är i verkligheten. sluta döm o va avis för att hon är positiv på livet

 • Lovisa

  Du inser inte vad hon skriver om. Egoina är världens vackraste tjej, hon får mig att må bra och är en motvikt mot alla andra bloggare som t.ex. Kissie som enligt mig förespråkar ätstörningar. Du kanske inte inser det själv men, samhället som vi lever i är sjukt, det enda idealet som visas upp är det extremt smala. Egoinas inlägg visar upp en annan sundare verklighet, hon säger själv att nej, hon äter inte bara onyttigt men det framstår som det i bloggen eftersom hon vill vara en motvikt mot det extremt smala idealet. Hon hjälper tjejer som t.ex. mig att se det vackra i sig själva, trots att deras lår går ihop. Innan kunde jag må jättedåligt över min högst normala kropp, och känna mig tjock. Men när jag började läsa Egoinas blogg mådde jag bättre, jag fick en ny förebild. Då Kissie förespråkar ätstörningar och barnmatsdieter förespråkar Egoina en sundare inställning till mat, vilket jag tror har räddat många tjejer från ätstörningar.

  Jag vill även poängtera hur barnslig jag tycker att du är som väljer att hänga ut Egoina med hennes namn som hon vill hålla hemligt, din standard blir bara lägre och lägre. Om du blir lyckligare av att klanka ner på Egoina och andra bloggare som får tjejer att må bättre, feel free, men det om något bevisar vilken mognadsgrad och vilken moral du har.

 • dööööööööh

  ”PAOW HAR HEeeeeeLT RÄTT, NI ANDRA HAR FEL! ni har fel, fel, fel, fel fel!! PAOW ÄR SIG SJÄLV OCH HAR ETT LIV! DET HAR FAN INTE NI!! ”PAOW ÄR ETT SKÄMT” ”PAOW BRYR SIG BARA OM UTSEENDET” BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PÅ ER BITCHAR! TÄNK INTE MED SNOPPARNA! KUKFITTOR VA INGEN MAN! VA KNINNA!!!! THUUU, MAN BLIR JU SÅ SUR ATT NI EINTE ENS KAN LÄSA DENNNEA RTEXT ENNY MOREEEE!!! FREAOOM OSCHJJ MAEADD NAKLIU. PISS I VARANDRAS MUNNAR OM NI TYCKER DET ÄR SÅ KUL! PUSSA PÅ VARARN! BAJSA! VA LITE MER OMOGEN!! NI ÄR JU EN SKAM FÖR KVINNOR ÖVER HELA VÄRLDEN! FY PÅ ER!!!!! OPERERA ER TILL KILLAR INNAN NI HÅLLER PÅ SÅ DÄR!!! SKÄRPNING FJANTAR! JÄVLA PEDOFILUNGAR!!! NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! NI ÄR JU MOBBARE!!! FLYTTA TILL MARS!!! VA INTE HÄR NÅ MER JAG FÅR JU TOKSPEL I MITT HUVED! GÅ PÅ TOA OCH GÖR ERT, SEN STICK TILL WINX CLUB WORLD OCH STANNA DÄR TILL NI DÖR AV ALLT ERT TJATT! muppar”

  Haha alltså. Så himla, himla kul. Jag kan verkligen inte tänka mig att denna person är seriös, eller jag hoppas i alla fall inte det.

  Jag brukar aldrig läsa dom riktigt stora bloggarna men nu hade jag så otroligt tråkigt, så jag gick in här och fick världens chock. Vad i helvete?! Jag kan inte förstå hur din blogg kan vara så stor och omtyckt som den här för du suger på det svenska skrivspråket. Dessutom är 17-18 år och beter dig som om du är fullt vuxen och tror dig veta så himla mycket. Liksom, du klankar ner på någon som (vad jag tror) står för hur hon ser ut och vad hon gör – i det här fallet, vad hon äter. Du kanske borde dra fokus från hur andra är och tänka lite på hur du själv är och hur ditt psyke mår.
  Helt ärligt, så skulle jag hata mig så förjävla mycket om jag var du. Förstår inte hur du står ut. Du behöver professionell hjälp

 • karin

  hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  ”JAG HAR INTE BESTÄLLT PIZZA PÅ ETT ÅR” så har du gjort det i inlägget under.
  :pPPPPpppPPPppPPPpppP

 • Evah

  Sluta supa som en gnu då. Vet du hur mycket kalorier det är i en öl etc? DU är verkligen inte hälsosam. Är ju hellre som Egoina och äter skräpmat än att supa så ofta…. :/

 • Anonym

  Du får ursäkta mig men jag har svårt att förstå meningen med detta inlägg?? Vad är det intressanta i det?? Spelar det någon roll om Regina är tjock eller smal, om hon äter sallad varje dag eller om hon äter pizza varje dag? Hon är nog tillräckligt gammal för att veta riskerna med det hon stoppar i sig och hon väljer det själv. Måste någon annan bry sig i det? Jag har även svårt att förstå varför just du kommer på att kommentera det hela, vad är det som gör att du måste klanka ner på en annan bloggare på det här sättet? Om du nu inte tycker om henne varför ens bry sig? Hon har inte direkt gjort något mot dig vad jag kan förstå. Sen att hon skriver det folk vill läsa, gör inte alla stora bloggare det? Annars skulle väl ingen läsa dem? Även du skriver ju det människor vill läsa. Du säger att hon smörar för sina läsare för att kunna tjäna pengar, skriver du då detta bara för att skapa lite cirkus och för att själv kunna dra in pengar då det säkert är många som väljer att läsa detta inlägg?

 • Anonym

  Jävligt bra skrivet, tack Paooow 😀
  Känns som att dem som klagar på dig är avundsjuka eller något haha… aja men bra skrivet iaf. Saaant.
  dock förstör du med bilden på pizzan i inlägget under haha

 • s

  Jag bara känner att, du skriver att hon inte är sig själv, men det var tack vara att hon ÄR sådär, att hon inte bryr sig om alla hälsoideal hon blev KÄND. det var för att hon var sådär. Men folk upptäckte henne för att hon var skön. jag tror inte att egoina fejkar nånstans, hon är bara sådär skön brud och det var tack vare det hon blev känd.

  du själv som super dig redlös hela tiden är ju inte heller helt okej. du var min favorit förr, nu åkte du ner till botten.. jag har inte varit in på din blogg på kanske 4 månader, och så ser jag det här det första jag gör.. jag kommer inte besöka din blogg nå mer!

 • julia

  Helt rätt håller med dig!

 • Mella

  Att du skriver såhär bevisar ju bara att du inte har fattat någonting om vad det här handlar om. Tänk efter lite innan du häver ur dig massa skit så slipper du skämma ut dig stup i kvarten.
  Att folk reagerar olika på dina och Egoinas matvanor är knappast hennes fel, så varför går du på henne?

 • Bippsie

  Eftersom att du verkligen vill hålla kvar på gamla fördomar och ”könsroller” så undrar jag vad fan du gör så långt ifrån köket?

  Skäms, kvinna!

 • Anonym

  Att du orkar bry dig om vad tjejen bloggar om! Läs inte hennes blogg om det är sååå jobbigt o irriterande då?:O

 • Ellen

  HAHA du är så blåst, du äter ju pizza inlägget under?!
  ” (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.)”
  tss.

 • Hanna Cedermark

  Det här är det absolut bästa inlägget du någonsin skrivit Paulina. Du har så jävla rätt gumman! Och jag hoppas verkligen inte att du ligger hemma och mår dåligt nu hjärtat. DU är en grym bloggerska och dina inlägg är så otroligt jävla bra. Önskar att alla kunde vara så ärliga som du.
  Go sallad go.
  PUSS!

 • Malin

  Du säger att man inte ska vara som andra vill, right ? Varför kan du då inte låta Egoina vara sig själv, för du kommer aldrig kunna ändra på henne. Jag blir så sjukt less på dig. *Kiss my ass*. Nej men allvar, jag bryr mig inte om du har det ”svårt” just nu. Men du ska för det inte trycka ner andra i samma skit.

  Btw, lycka till med ditt liv och hoppas att du hittar den rätta 😉 HAHA!

 • Antonia

  Asså herregud?! Paow har faktiskt en poäng! Man ska ta hand om sin kropp genom att träna och äta nyttigt! Sen kan man vara onyttig någon gång då och då men varje dag är inte bra varken för kroppen eller självkänslan. Många är osäkra för att de är överviktiga och att då uppmuntra dem till att äta ännu onyttigare? Jag ser inte logiken i det. Själv dansar jag 5 gånger i veckan och det är inte därför jag vill vara smal utan för att jag älskar det och kroppen mår bra av det. Man ska träna och äta rätt för att man ska ha en fungerande kropp, inte för att man ska se ut på ett visst sätt. Dock så råkar det ju vara så att en hälsosam livsstil gör att man får en finare figur och det påverkar även hyn och håret till det bättre! Visst kanske inte Paow kan säga att hon äter 100 procent nyttigt då hon dricker så pass mycket som hon gör, men hon försöker ju ialla fall äta nyttigt och det är väll huvudsaken!
  Så ge inte Paow så mycket skit då hennes åsiker då de faktiskt är vettiga! Vi vill ju inte sluta som dom där tjockisarna i WALL-E som inte ens kan gå för att de är för feta!

 • emelie

  Och förresten, alla ni som säger att hon ska få ha en egen åsikt.. SJÄLVKLART! Men detta räknas som personangrepp, och det tycker ni är okej eller? För i så fall är ni fan exakt lika pissiga som Paow.

 • M'

  Någon som vet vad reginas blogg heter skriv gärna på kommentarerna 🙂

 • mathilda

  Vart ville du komma med det här inglägget? Du gillar inte det hon gör, och jag tror knappast hon gillar det du gör, speciellt inte med det här inlägget..
  I det senare inlägget skriver du att du har ångest och är ledsen, är det därför du tycker ner nån annan person bara för du ska framstå bättre?

  Du säger även att man inte ska äta fett varje dag, det håller jag med om! Men det är ju inte bättre att dricka så mycket alkohol som du säger att du gör, både farligare och mer ohälsosamt för din kropp! Det var tråkigt att du skrev detta inlägget för som du gjorde för andra, sjönk du även i mina ögon! Såna skit saker som du skrev i det här inlägget kan du lika väl hålla för dig själv, ifall du vill dömas som vuxen!
  Ta dig en funderare..

 • Anonym

  Jag tycker nästan synd om dig… Att behöva försöka att få en helt sund människa må dåligt för att hon kan vara nöjd med sig själv utan att fejkbanta i sin blogg är lite knasigt och det tyder mest på hur sjukt osäker du måste vara på dig själv. Börja jobba på dig själv, utan att publicera en massa skit, istället för att försöka få varenda tonårig tjej i sverige att må dåligt över att hon åt pizza till middag. Ditt ideal för hur en kvinnokropp är fan helt sjukt. Alla ser olika ut och väljer själva vad vi äter och när vi äter och man ska inte behöva må dåligt för det. Ta tag i dig själv och snacka med någon som kan hjälpa dig istället för att ta ut det på dina läsare… Hoppas du mår bättre snart!

 • hanna

  söt tjej. du kan ju ändå inte säga att du inte ätit pizza på ett år när du faktiskt på bara inlägget under äter pizza…

 • v

  bara för att egoina är bättre än dig. svartsjuka heter det!

 • Frida

  Faan va folk är negativa. låt Paow ha en dålig dag

 • Elsa

  Lilla människa, dags att växa upp och fokusera på sådant som är viktigt i livet.

 • Mumu

  Jag blir så frustrerad när jag läser ditt inlägg. Du fattar ju verkligen inte poängen. Du är ju verkligen helt sanslöst korkad!

  Egoina sitter inte och äter chips och godis varje dag. Vem fan gör det?
  Det hon menar är att hon gör det IBLAND. Vem fan gör inte det?
  Att äta chips och godis ibland gör dig inte fet.

  Hennes blogg handlar inte om alkohol, otrohet, sjuka ideal och skitsnack. Det är en blogg skriven av en tjej som speglar vanligt folk. Vanligt folk äter skräpmat ibland. (Och motionerar regelbundet till en viss mån så att kroppen ska må bra. Nu pratar jag inte om överviktiga tjejer)
  Du hävdar att du inte alls är hård åt hennes kropp. Men du säger att hon är småmullig? Fine, det passerar men vad som gör mig RIKTIGT RIKTIGT RIKTIGT upprörd är att du kallar henne OKVINNLIG?!

  Om jag var kille (och nu snackar vi inte stureplansbrat utan världsuppfattning, utan en kille med normalt funtad hjärna) så skulle jag SPY på dig Paulina. Det enda då bryr dig om är hur du ser ut (du bevisade det här. Du sa just att Egoina inte är åtrådd bland killarna bara för att hon bjuder på sig själv och ”Petar” i näsan och flamsar på en del bilder i hennes blogg som man ska ta med en nypa salt) Jag skulle ALDRIG orka med dig. Det här låter så omeningsfullt och klychigt men du har verkligen, rakt från hjärtat, ett sjukt ideal på hur en ”kvinnlig” kvinna ska vara.

  Är man en normalstor tjej, med ett exemplariskt BMI, så är man småmullig och okvinnlig.
  Har man inga bröst och ingen rumpa och är smal, då är man också okvinnlig.

  Men du, hallelujah, som råkar ha onormalt stora tuttar och som alltid svankar på dina bilder är alltså sund. Pga. dina bröst. För då har du plötsligt former. Då är du en kvinna. För att ditt fett sitter på tuttarna och inte på låren.

  Sitter fettet på låren och inte på tuttarna, ja då är du okvinnlig.

  Nej fyfan. Du är så otroligt sorglig. Du är en sån där som Filip och Fredrik kommer håna i framtiden när du är runt 30, arbetslös och övergiven, som Lina Rosing.

  Från och med nu så ska jag sluta läsa din blogg. Du är hemsk.

 • Josefin

  Ni är bara så jävla avendsjuka på paulina hon får väl säga exakt vad fan hon vill tror hon ändå inte bryr sig om era kommentarer !

 • Amanda

  Egoina är sig själv. Du är dig själv. WTF. Det är folk som är konstiga om dom klagar på att du tränar och käkar sallad. Det är lika konstigt som att du klagar på vad Egoina äter. Jag tror inte Egoina har påstått att hon själv är tjock eller mår dåligt av det, därför behöver hon ingen som rättar henne.

 • T

  Du är ju helt jävla sjuk i huvudet!

  DU BESTÄLLDE en pizza dagen innan du skrev det här!
  LÖGNARE!

  tycker så jävla synd om dig..alla hatar dig för att du är en bitch.
  Du är inget annat än en liten jävla slampa, som är otrogen hela tiden, säljer dig för pengar, ljuger, och mobbar.

  Egoina äger dig. Fattar du det!?
  hon är bättre än dig och du kommer aldrig komma upp till hennes nivå.

  Jämnfört med egoina är du inget annat än en parasit på en råtta.

 • T

  Fattar inte hur du kan skriva så här. Du skriver som någon som går i trean, btw. Dina argument är så dåliga att man inte kan låta bli att skratta.
  Egoina är så himla bra, hon får sina läsare att må bättre! Du, å andra sidan, måste få dina läsare att må så himla dåligt. Tycka att dom väger för mycket, att dom är fula. Jag skulle skämmas över att vara en av dina läsare, även om jag inte stod på din sida.
  Jag hatar att du får fler besökare nu, hoppas innerligt att det bara är tillfälligt.
  Att säga att ”om du var en kille skulle du aldrig vilja ligga med Egoina” är det absolut töntigaste, mesigaste, fulaste jag har läst. Det är att gå över gränsen. Dessutom skriver du hennes riktiga namn, som hon vill hålla hemligt. Det är så jävla lågt. Du är så jävla låg. Har du tänkt på att hon har en pojkvän?!
  Jag kan inte uttrycka mej i ord hur jävla dum i huvudet jag tycker att du är!!!
  Du säger att hon fejkar för att hon vill ha pengar, men vad gör du då?! Det här är bara för att du ska få mer uppmärksamhet så att du drar in mer pengar som du kan supa dej full för.
  Och dina nioåringsargument om att hon när hon äter choklad mm får ”goo girl!” medan du när du har tränat får ”sl*mpa” i alla kommentarer förstår jag inte, för det är ju bara sant!

 • m

  har verkligen tyckt om dig och din blogg Paulina, men du sjuknker verkligen i mina ögon när jag läser sådant här. Visst det är toppen att ha åsikter, men yttra dom inte utan håll dem för dig själv när det gäller sånthär, för som sagt jag är inte ensam om att ha tappat respekten för dig lite.

 • boosse

  Är det inte kvinnligt att äta en massa onyttigheter? och visa det på bloggen? I vilken fantasivärld lever du i? Kvilligt är väl att kunna stå för sig själv, vilket du inte kan? Vilket tar kroppen mest stryk av? Onyttig mat eller en jävla massa sprit som du vräker i dig? Ja, det vet nog även du svaret på.

  Egoina är sig själv och står för det, skäms inte alls. Hon äter inte skit varje dag utan vill visa att det är ok att äta skräpmat ibland, det är inget måste att eva på diet och svälta sig själv. Vad vore livet om man inte fick unna sig något? OM du inte gillar vad hon skriver, läs inte hennes blogg. Jag läser hellre en tjejs blogg som säger att det är ok, att man ska leva livet och inte vara så jävla upptagen av sin vikt så man mår dåligt än en som bantar och tycker livet är piss, som du verkar göra eftersom du är så himla bitter.

 • amanda

  Paow, du ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIG så det inte finns. Seriöst, det här inlägget grep verkligen tag i mig hur PANTAD du verkligen är.

 • sandra

  alkohol och fett är bland det mest kaloritäta som finns. Alkohol ger 7 kalorier per gram och fett typ 9kalorier.

 • Anonym

  herregud. man ska visst äta fett varje dag. man ska äta fett, protein, kolhydrater, vitaminer, mineraler. i lagom mängd. jubelidioter som paow borde om någon äta kolhydrater, då kolhydrater är enormt viktiga för hjärnans funktion.

 • Sandra

  Men lilla vän, det är ju nästan så att man blir mörkrädd. Den största skillnaden mellan dig och egoina är inte hur hälsosamt ni behandlar era kroppar utan inställningen ni har till dom. Du verkar vara väldigt osäker i din kropp medans egoina är säkrare och vågar bjuda på sig själv. Hennes beteende är inte brist på kvinnlighet utan självdistans och humor, vilket du verkar fått lite lite av? Det roligaste med ditt inlägg är ju nästan att du säger att du inte har beställt pizza på över ett år när du på ett(!) inlägg tidigare sitter och äter pizza. Dubbelmoral. Ge dig nu

 • nanies.devote.se

  Folk skriver om att Egoina har en NORMAL kropp. Men ändå finns det kommentarer där vissa tjejer väger 40-45 kilo fastän de äter lika onyttigt som Egoina. (Jag vet dock också att hon inte bara äter onyttigt, men det man får se av i bloggen)
  Hur definerar man en NORMAL kropp, de som ser ut som Egoina, eller tjejerna som faktiskt inte tränar, äter lika mycket som 5 stycken andra gör och fortfarande inte har lår som går ihop (eller något hull eller något…?)
  Jag är 172 centimeter lång. Jag tränar handboll 7 gånger i veckan, OCH jag har minst två matcher i veckan. Jag äter relativt nyttigt. Ändå väger jag 77 kilo. Har ganska så stora bröst, 75 f, jag har medium i klädstorlekar. Oftast får jag ha större i tröja för att det blir för tajt runt om brösten. Men det hör inte hit. Enligt BMI så är jag överviktig. Mitt BMI ligger på strax över 25.

  Hur mycket jag än försökt äta nyttigare osv så går jag inte ner i vikt. Jag går upp. För jag bygger muskler. Muskler väger mer än fett.

  Men egentligen är inte det här heller det jag vill komma till, känner att jag inte har någon röd tråd alls här. Men jag undrar bara, vad är normal storlek på kropp, vad bestämmer om det är normalt? Är man inte normal fastän man tränar, äter nyttigt som tex Paow, och ser ut som Paow? Eller är man inte normal ifall man äter och ser ut som Egoina? (Blogg egoina, inte Regina!)

  Egentligen så tycker jag att det är fel av Paow att hänga ut Egoina såhär. Men man kan inte bara välja sida. Man kan inte säga att Egoina är normal, man kan inte säga att Paow är normal. För normalt existerar INTE! Det finns inget normalt.

  Min kille sa en gång till mig: Du är perfekt!
  Jag svarade: Ingen är perfekt…
  Han sa då: Alla är perfekta. Precis så som alla är unika.

  Skit i hur fan ni ser ut. Träna, om du själv mår bra av det innerst inne (jag vet själv att man inte alltid blir så jävla smal av att träna). Jag menar, vissa känner sig bara fullare med energi av att träna. Man orkar mer. Andra orkar inte att träna alls, då ska man skita i det. Var inte så jävla fixerade av vad andra tycker och hur andra ser på dig. De ska inte leva med dig, däremot ska du det. Se till att göra det som du mår BRA över, sedan skiter du i allt annat.

  Love and hugs, http://nanie.devote.se <3

 • kimia

  SANT! Du är så jävla grym som står för vad du tycker, ser upp till dig för det, det är därför du är bäst! Älskar din blogg och sluta aldrig blogga. Kärlek till dig! :)<3

 • kajsaa:)

  Du har helt rätt paow!! du är grym , håller helt med alltså!!
  älskar din blogg! så jävla rätt seriöst , vad tänker alla andra med som skriver en bok om hur dåligt ditt inlägg var osv , när de var bara sanningen ?
  SANNINGEN SVIDER!
  så fuck off..! , Goooo paowwww! ;D

 • daria

  haha det är verkligen synd om dig. är det någon som är falsk så är det DU. du känner inte regina hur vet du då att hon smörar och ändrar på sig? har du börjat tappa läsare så du var tvungen att öppna din stora snekäft och skriva ett inlägg för att få flera läsare? JAG äter nästan skräpmat varje dag, eller i allafall godis, chips och något onyttigt varje dag & jag är pinnsmal. du håller på med att krossa idealen och sen säger du att ingen gillar en tjej som äter mycket onyttigt?! DRIVER DU MED MIG?! vem fan vill ha en kille som bara vill ha en för att man tränar konstant och äter salladsblad, bara en pantad tjej som du som inte fattar att man är värd bättre. att det inte är kvinnligt att äta onyttigt, nej jag skäms när jag läser detta. killar kan proppa i sig onyttigheter utan att det är osexigt men tjejer ska vara samala och vältränade. nej jag spyr på dig.

 • Anonym

  skönt att se EN uppmärksammad bloggare som inte bara käkar sallad

 • Greta

  Alltså paow har lite rätt i det hon skriver.. Egoina (Regina) bor i samma stad som mig (LA) och alla pratar om henne att hon var ingenting typ på gymnasiet, var en blyg tjej som satt tyst och sen när man läste hennes blogg så bara oj? Vad hände här då? Jag menar att hon överdriver sina inlägg x1000 och vad är sant egentligen av det hon skriver? Jag tycker hennes blogg är tramsig!

 • johanna

  det du gör när du skriver sånt här är att uppmuntra folk att banta,
  inte äta nyttigare. utan du bidrar till komplex som vissa har oturen att bära med sig långt in i livet. det borde du veta som är ”inne i den här branschen”
  vafan, stör det dig att regina käkar ostbågar eller? . väx upp för tusan

 • Elin

  Bara det att du måste skriva ett sådant här inlägg tyder ju på hur osäker du är på dig själv.

 • jessica

  fattar vad du menar, men det verkar inte resten av idioterna göra som lämnat kommentarer. du är bra paow.

 • nanies.devote.se

  Läste bland kommentarerna om en tjej som rekomenderar att man ska gå efter BMI. BMI ÄR REN BULLSHIT. Tränar man regelbundet får man mycket muskler = man går upp i vikt för att muskler väger MER än fett. Även fast jag väger 77 kilo, så säger mina alla läkare och så att jag SKA ha en BMI strax ÖVER 25 då jag TRÄNAR REGELBUNDET. Och att man enligt BMI-måtten ska äta 2000 kcal om dagen skrattar jag bara åt. Ska man träna och vara NYTTIG måste man äta MER! Förlåt. Men nu är jag riktigt arg över den pantade idioten som försökte säa ngt, har ni något att säga om vad jag sagt, skriv det i bloggen.

  //http://nanie.devote.se <3

 • Elin Brunlöf

  När ska du växa upp, kära lilla flicka? Du kan inte längre skylla på din ålder. Bara grejen att man gör det skriker att man är medveten om att man gör fel från första början. Jag tror inte att du förstår hur jävla ful du blir med din dubbelmoral, låga IQ och korkade åsikter. Eller just ja, du trodde att allt handlade om utseende va? Skulle vara kul att se vad du får för snitt på ett högskoleprov…

  Jag blir rädd för Sverige när små miffon som dig får alldeles för stor talan. Äckligt. Skrämmande. Dödligt. Människan är inte längre en tänkande varelse – det visar en uppmärksamhetsökande liten fjortis som tror att världen cirkulerar runt Stureplan och hennes bikinibilder som inte aaaaaaaalls var menade att pusha upp hennes bristfälliga självförtroende.

  Dö, snälla?

 • Felizia

  Tex dubbelmoral…. Du säger att man inte ska dricka alkohol? för att man blir spritfet… då undrar jag vad håller du på med?

 • you know nothing

  asså seriöst, du säger att man ska skippa i kolhydrater, men då uppmuntrar du folk till o banta? låt bara folk äta vad dom vill, herre jesus… låt egoina leva sitt liv. vill hon dö i förtid, äta sig fet? LÅT HENNE, vafan har du med saken o göra? och om hon uppmuntrar folk att käka bajs everyday? gumman, VAKNA. dom flesta äter så iaf, det är dagens samhälle. egoina är helt normal! du käkar ju fan på stureplan varannan dag, de e klart dom har godare o nyttigare mat där? tror du dom flesta har råd med sånt? klart vi slösar pengar på skitmat som är billigare. du är ingen anna skipper här, du kan ingenting om mat! en viss typ mat funkar bättre på vissa, och en annan typ mat passar sämre på andra. sluta skriva om sånt här när vi redan har kissie som blivit anorektiker/pinnsmal. du, tillsammans med henne, uppmuntrar dina läsare till BANTNING… tänk på de lättpåverkade! du är en förebild, vare sig du vill eller inte. och btw, CHIPS, PIZZA, KEBAB ÄR GOTT… PALLA LEVA PÅ BROCCOLI HELA SITT LIV NÄR MAN KAN ÄTA SÅ GODA GREJER? :DDDD

 • cecilia

  det är inte ett dugg fel på att se ut som paow ELLER egoina! alla ser fan olika ut , egoina är inte sjukligt tjock, så so what? hon bryr sig inte ,hon är som hon är , samtidigt är inte paow sjukligt smal ? det är nyttigt att träna och äta bra och sånt ,men man ska kunna käka pizza , godis ,kakor osv. utan att få vääärsta ångesten och dra till gymmet direkt! man ska kunna få unna sig gott ibland ,men inte FÖR ofta för då blir det ju fetma? men egoina unnar sig inte för mycket som man ser på hennes kropp, för den är normal.
  tycker båda av er ser bra ut men på olika sätt! det är upp till var o en hur man vill se ut, men man får ju acceptera hur andra folk ser ut osv.

 • jennie

  har alltid gillat dig, men där sjönk du nå otroligt

 • Ronia

  allstå hur är du funtad? och dom som håller med dig, ännu värre.. man tappar ju hoppet om intelligens på jorden på grund av ”dina åsikter”. shiiiit

 • Therese

  Inlägget dryper av avundsjuka.

 • lisa

  Jag förstår dig inte riktigt.
  DU om någon borde väl veta om att man inte skriver om allt i sin blogg, och då borde du väl också förstå att man skriver inte om allt. Regina/egoina kan la äta annat än bara onyttigt, det har du la ingen himla aning om eller?
  Vad är det med dig? Du säger att folk ska skicka in bilder på sina kroppar för att ”krossa idealen” men så bidrar du bara till alla ideal? Varför ska världen vara så sned? Om en kille skulle äta enligt samma livsstil som du säger att regina har så skulle ingen bry sig, men enligt dig när en tjej/kvinna gör det är det okvinnligt? Vi ska la för sjutton ha samma rätt att äta som vi vill? Sen visst, skräpmat varje dag, såklart inte, det är väldigt ohälsosamt, men hur kan du fortfarande veta vad regina äter.. Jag blir så trött på din dubbelmoral, du får ju bara dina läsare må sämre, och bara för att dina läsare går på dig måste du plötsligt gå till angrepp mot regina? hon har väl inte gjort något mot dig, iaf innan allt de här började. Jag mår bra av att läsa Egoinas blogg, inte för att jag plötsligt äter mycket mer skräpmat och tänker att man bara lever en gång, nej det påverkar mig inte till det. Jag mår bra för att för en gångs skull få se en människa som är lite mer vanlig, som kanske inte gymmar varenda dag och inte bara äter sallad och går på bantningskurer o en massa skit, och inte bidrar till ångest. Jag kan känna att det ÄR ok att jag inte är trådsmal och att jag inte jämnt gymmar slaviskt osv osv .. För en gångs skull så behöver jag inte känna ångest som jag kan när jag går in på andra bloggar. Och det är väldigt väldigt skönt.
  Och framställ inte dig själv att det är så synd om dig, att du får anorexiakommentarer o en massa. Du får många kommentarer där folk säger att du är snygg och att du har en snygg kropp, och regina kan få kommentarer att hon är fet (vilket inte alls stämmer). Så jag tror det väger upp, o alla de där kommentarerna om att ngn skulle vara ett anorexiabarn och någon skulle vara fet, är bara haters hela högen som inte har så mkt till liv tyvärr.
  Snälla, måste du bidra till det du ville förhindra? Och om du nu så gärna vill krossa idealen, kan du ju börja med att inte gå till angrepp o säga att folk är mulliga vilket får folk att börja jämföra sig och det går direkt till och sätter sig på självkänslan, att man kanske börjar tänka att man är tjock för att man är större för den du kallade ”mullig”. Du verkar inte veta hur mycket du kan påverka. Så tänk efter lite nästa gång, tack.

 • Viktoria

  ”Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  Det är NORMALT! För vem petar sig inte i näsan? Och vem äter inte en pizza ibland? Både du och jag vet att Egoina inte gör det varje dag!

  Och du undrar varför vi gillar henne? För hon är äkta, hon skriver om äkta saker. Hon är en av oss, en normal tjej, vi kan relatera till henne. Dina ideal och ditt liv är det få av oss som kan relatera till. Därför vann Egoina Årets Blogg och inte du. Sorry Paow, men detta krig vinner du INTE!

 • alda

  PAAAAOOOOW,FUCK YOU, du kan dra åt helvete, sluta fucking skriva ett helt jävla inlägg om Reginaa , hon är sog själv, och du är en falsk subba, du säger att om man käkar skräpmat så är man fet, fuck det, man får va som man vill vara, vi vill inte ha dig som säger till oss att alla i hela världen måste vara smala, att det är dåligt att vara mullig, tjock eller fet, det är ens eget val, och hur fan vet du om man tycker illa om sig själv, man kan väga 150 kg och älska sin kropp, det är inte din sak att säga, såå FUUUUUCK YOU din äckliga subba och DRA ÅT HELVETEEEEEEEE!

  Svar: Och ÄNDÅ sitter du här och läser och kommenterar. Säger väl mer om dig än mig skulle jag tro.

 • Pipen

  Bara för att man inte provocerar betyder det inte att man inte har en åsikt. Många av de stora bloggarna som du och Kissie har ju väldigt extrema åsikter, och det är antagligen därför ni har fått så många läsare, så vem är det egentligen som säger det som alla vill höra? För att vara ärlig, så har de flesta av oss kanske inte speciellt extrema åsikter, och man ska väl inte behöva hitta på något bara för att heller. Personligen försöker jag alltid sätta mig in i hur andra personer tänker och känner, och ta hänsyn till det. Finns sällan rätt och fel, vi bara fungerar olika, ingen anledning på att klanka ner på någon som väljer att agera annorlunda från en själv, det är deras eget val, och i ärlighetens namn, vad rör det dig vad Egoina äter? Vad rör det Egoina hur du äter?

  Det är min enkla åsikt bara.

 • heidi

  Vilket totalt onödigt, personligt påhopp från din sida.
  Egoina försöker ta fram det riktiga idealet, visa att alla är olika. hon beter sig som hundratusentals andra tjejer, herregud, vilken tid lever du i? ska kvinnor stå i bakgrunden som små prydnader och bara vara så lagom, behagliga, tysta, söta och blyga som för 100 år sedan?

  Du måste ha levt i din egna lilla drömvärld, för kvinnor och flickor beter sig så. Och dem ser ut så, och det är vackert som fan och borde uppmuntras.

 • T

  Att blogga om hur man röker/dricker alkohol i större mängder är ju inte så himla bra det heller, eller hur? Speciellt inte om man har yngre läsare, som du nog är väl medveten om att du har.
  I sådana fall är det mycket bättre för unga människor att äta en chokladbit då och då och veta att det ändå är okej, än att röka och riskera svåra sjukdomar.
  Fy skäms!

 • Hanna

  Håller med ”mumu” helt och hållet. Hade jag varit kille, alltså som ”Mumu” säger, ingen stureplansbrat som bara är ute efter utseende utan en helt ”vanlig” kille, så hade jag så mycket hellre dejtat mig själv än dig! Jag äter det jag vill, struntar i om det råkar bli en påse ostbågar en kväll även fast jag ätit donken till lunch. Killar gillar INTE tjejer som sitter och räknar kalorier och går på dieter hit och dit. Regina äter nog nyttigare än vad hon visar, men fattar du inte vilken bra förebild hon är som trotsar dig och Kissie som lägger upp bilder på sallad och säger ”skippade dressingen för den blir man fet av”. Istället lägger hon upp bilder på sin ostbågspåse och det är klart som fan att alla gillar det bättra än era dieter. Man känner igen sig själv och det känns så otroligt bra.

  När jag läser din (och Kissies) blogg mår jag dåligt och känner mig fet, när jag läser Reginas mår jag bra, jag skrattar, jag känner igen mig själv och jag blir inspirerad till att vara den jag är och inte svälta mig för att ”killarna gillar det”. Återigen, säger som ”mumu”, från och med nu kommer jag aldrig någonsin läsa din blogg igen. Usch. Om du ursäktar mig ska jag gå och hämta min 200g marabou som ligger i kylen och äta den tillsammans med en burk cola. Hejdå!

 • A

  HAHAHAHAH du äter ju pizza på inlägget under!

 • E

  Jag tycker nästan synd om dig. Vad har du uppfostrats med för kvinnosyn? Det syns att du inte mår bra. Glåmig o smal. Din osäkerhet lyser igenom. Ta hand om dig själv först! Älska dig själv! Du mår inte bra av att se dig själv o exponera dig själv som ett objekt som killar ska vilja ligga med.

 • amanda

  ”Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  Men..
  Jag hade svarat att jag ALDRIG skulle ligga med dig.. Som hela tiden dricker alkohol, röker är OTROGEN. Vafan har du att komma med? Visst du har en jävligt snygg kropp det kan jag absolut inte säga emot. Men du måste vara en sådan svag människa som ska klanka ner på Egoina för att du själv antagligen inte mår bra.

 • Paaau

  Palla ens läsa den här jävla bloggen fortfarande. Var bara tvungen att meddela att Egoina typ inte tjänar några pengar alls. Har du sett hennes blogg? Hon har typ EN banner. Och du har ca. 5 bara på kommentarsidan.

 • Linnéa

  Sedan när är detta en humorblogg? För du kan ju verkligen inte vara allvarlig. Jag bara älskar dessa rader, de är en stark konkurrent i kategorin ”roligaste jag någonsin läst”:
  ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  AHAHAHA! Your blog totally cracks me up. Du är ju helt hysterisk rolig utan att ens försöka!! Hon står säkert inte ut med tanken på att hon är den sista i Sverige du skulle ha sex med, gråter sig till sömns gör hon säkert ikväll på grund av detta! Haha. Har jag sagt att du är SJUKT ROLIG! Fy fasen…

 • therese

  Ja vi har yttrandefrihet i Sverige och ja just därför är det accepterat och bra att du framför dina åsikter. MEN bara för att det finns yttrandefrihet har inte gränsen för vad som är rätt respektive fel försvunnit. Det är fortfarande fel att beskylla en annan person för saker som du inte vet är sanna. Bara för att det inte är lika fel som att t.ex. sno något är det fortfarande fel. Förstå mig rätt. Du få ha precis vilka åsikter du vill, du kan tycka att det är fint och rätt att vara smal, ha stora bröst och äta nyttigt varje dag men vad du måste förstå är att alla inte tycker det och inte behöver göra det heller. Det finns folk som tycker precis tvärtom och det du borde göra är att stödja de i sina åsikter, inte predika för dina. Jag säger inte att dina åsikter är fel, jag accepterar vad du tycker även fast jag inte tycker likadant. Att du känner dig hotad är uppenbart i ditt inlägg då du i princip endast försvarar dig själv och och vill så många som möjligt på ”din sida” men låt mig tala om att det finns inga sidor. Om du skulle acceptera dig själv och dina åsikter skulle du kunna göra likadant mot andra. Värt att tänka på.

 • franny

  haha men paow………………… det är sånahär inlägg man tappar förtroendet på dig, fy

 • Tenzia

  hahaha inte beställt en pizza på ett år, snarare ett dygn :PPPPPPPP FITTA VILKEN DUBBELMORAL ——-………———

 • Anonym

  paow, jag har aldrig kommenterat på din blogg förut, känner liksom inte att jag har haft så mycket att skriva. Du skriver vissa saker och man gillar och andra saker man tycker mindre om.
  Men detta. Lägg ner bara! Du framstår bara som att vara helt jävla fucked up! Du kan inte vara så här dum i huvut, eller är du det? Nej, usch fyfan för dig.. Du är sjuk….

 • fuckkalorier

  Man är inte så mkt nyttigare om man dricker flera liter sötad alkohol varje dag i princip…….!!!! vet du hur mkt kalorier det är i sånnt??? ASMKT!!

  Men en sak.. Fattar du inte på allvar att EGOINA är IRONISK i sin blogg????!!!!! 😀

 • Sandra

  alltså vad FAN!!! varför bryr du dig ens om vad hon skriver och gör. det är redan så sjukt mycket vikthets bland alla tjejer nu och ser man inte ut som de på catwalken är man fet? hon försöker bara skapa en värld där man kan må bra och inte behöver skämmas bara för att låren är lite större, och DET vill du krossa? nej fy fan du är den stördaste männniska jag sett! och ha dina åsikter för dig själv det är därför man har dendära klumpen i huvudet så man inte ska kasta ut allt detta i en stor blogg med tusentals oerhört osäkra tonåringar som bara kommer att må mycket sämre över sig själva nu, det kan du tacka dig själv för!!!!!!!!

 • maddhpaddh

  LÅTER SOM ATT PAOW ÄR AVUNDSJUK PÅ EGOINA, SOM FAN OKSÅ

 • Anonym

  Jävla nolla du är

 • Rita

  HAHAHAHA, asså ja läste en kommentar du svarat på. Du skrev att du bara drack vitt vin, gin o massa annat, bland annat nån dricka med läsk i, o du skrev att du BARA skulle få i dig onödiga kalorier av läsken??? XD ÄR DU PANTAD I HUVET? ;D vet du hur många kalorier alkohol innehåller? O du dricker ju skit ofta! Du kanske inte blir fet, men du e ingen ”nyttig förebild” heller som dricker. Man märker att alkoholen tagit död på alla hjärnceller. Visste du förresten att folk dör mer av leverskador pga alkohol, än av fetma? Nåt o tänka på kanske..? 😉

 • fia

  Paow du är en tönt!

 • Foofie

  Men Paow varför bryr du dig så hårt om vad Egoina äter och vad hon gör och inte gör? Är det ditt problem eller? Nej just det. Om Egoina käkar pizza, vad bryr det dig och hur är det ditt problem? Alla äter vad dom vill äta och det är inte ditt problem. Sen är det klart att det är bra att äta nyttigt, absolut. Men om någon vill äta skräpmat men låt dom göra det då. Och Egoina har aldrig uppmuntrat sina läsare till att bara käka skräpmat och bli feta. Och hon smörar inte, det är hennes åsikter och livstil hon skriver om, och står för det också. Och bara så du vet Paow, en kvinnas värde sitter inte i hur mycket/lite man vill ligga med henne. Men om jag var tvungen att välja mellan dig och Egoina att ligga med så hade jag valt Egoina utan att tveka!

 • Sandra

  Wow, det var patetiskt. Att trycka ner en annan person för att man själv kanske inte mår 100. Inte okej.
  Egoina säger gång på gång att hon trivs med sin kropp, så vem ger dig rätten att göra så här?
  Självklart mår kroppen dåligt av att hela tiden äta onyttigt men jag håller med ett tidigare inlägg: livet är för kort.
  Skärp dig eller håll tyst. Mobbing som du håller på med är inte okej. Ärekränkning är ett ord du borde slå upp flicka lilla.

 • Anna

  Egoina försöker agera motvikt till hela den här sjuka vikt- och utseendehetsen. Hon visar att man inte behöver vara perfekt, att det är okej att ha skavanker – att det är okej att vara MÄNSKLIG.

 • Emma

  Jag tolkade det här med pizzan att det var den första pizzan på ett år som hon beställer…kan det kanske inte vara så?

 • Carro

  Vikten spelar ju ibland en mindre roll, Regina äter mycket fel(iaf vad hon visar i bloggen) Hon är inte extremt fet, visst hon har gått upp i vikt MEN hur tror ni att hennes insida mår? jag tror inte den mår så överdrivet bra faktiskt, och bara för man är smal, betyder inte det att man äter hälsosamt. Håller faktiskt med dig Paow!

 • Carro

  Egoina har nog blivit lite som Kenza just nu, vad Kenza än skulle göra så kommer hennes läsare ta henne bakom ryggen. Tex den gången hon hängde ut en läsare som kommentera hela tiden, det tyckte ni var rätt? Om nu Paow hänger ut Regina så är det plötsligt fel? Ni hatar paow för hon har en välbesökt blogg, för hon är snygg OCH för att hon är hälsosam! Hälften av alla er tjejer som kommenterar detta inlägg med hur fel paow har är säkert såna tjejer jag verkligen hatar som varje dag står och kniper sig i lårfettet och säger till sin bästa vän ” titta hur fet jag är” och sen går och köper en påse ostbågar istället för mat.. Och om ni inte är såna tjejer, grattis.

 • Jenny

  Got your head too far up your ass again Paulina?

 • Spättan

  Det är när man läser sånt här som man förstår att du är 17 år..

 • Novemberr

  Jävla idioter alla är! Paow äter en pizza och skriver att hon är värd den, förklarar inte det att hon inte har ätit en sån på ett tag? Och den där egoina är hur skabbig och äcklig som hellst, slår vad om att alla pengar hon tjänar går åt till all skräpmat hon köper!
  Och ni som komenterar ” du har förlorat en läsare” fine, vem bryr sig? Paulina är sig själv och de ända läsarna hon behöver är de som älskar henne för allt hon gör!!

 • Marie

  Men ge dig nu för helvete din blåsta jävel! Växt upp för fan! Skit i att tracka Regina. Till skillnad från dig har hon en vettig, underhållande blogg där hon INTE hackar på andra bloggare. Att du gör det bevisar ju att du har mentalitet som en tolvåring. Tyckte du verkade vettig innan, men det motbevisar du ständigt nu för tiden. Bli vuxen någon gång?

 • Anonym

  Håller med dig Paow! GO PAULINA!

 • Anonym

  Hon ser ju sund och välmående ut, hon har härliga kvinnliga former. Du däremot ser ut som en plattbröstad sticka, skulle inte vilja ha kul i sänghalmen med dig, inte ens om jag fick betalt.

 • Pauline - foto&mode

  Men Paow. Ni har enormt olika läsare. Egoinas läsare faller i samma kategori som läser andra humorbloggar, möjligen foki och kanske annat. De som läser din blogg faller i samma kategori som Kissie, Dessie och Amir. Det vill säga vikthets, halvnakna bilder och en jäkla massa uthängninar och bråk. De som läser Egoinas blogg är väldigt sådär var-dig-själv-vikthets-är-slöseri-med-god-livstid.

  För övrigt är det fel att skriva till varandra såhär över bloggen. Som tur är läser nog inte hennes bästa fans din blogg, men ta det som den nästan-vuxna du är och skriv det öer mail om ni har problem. Du ser själv inte vad du gör med småtjejer. Och egoinas blogg väger bara jämnt ut, hon säger ju själv att hon inte bloggar om när hon är nyttig etc bara för att det inte ska bli sån press i bloggvärlden.

 • my

  Så du vet skulle jag aldrig säga go girl till en som lägger upp när hon äter onyttigt på sin blogg! Go girl till dig som tar hand om din kropp! 🙂

 • natalie :)

  ASSÅ VAFAN, vad tänker folk med?
  Paow har RÄTT, Egoina uppmuntrar er till att leva OHÄLSOSAMT, och kanske bli ÖVERVIKTIGA..
  MIN KOMPIS MÅR SKIT DÅLIGT, FÖR ATT HON EN GÅNG HADE EGOINA SOM IDOL. Seriöst, okej.. alla har som sagt egna åsikter. Men bara för att egoina kan vara en väldigt snäll och ärlig bloggare, så borde ni kunna erkänna att det här inte r rRÄTT på något SÄTT.

 • Anonym

  JAG HÅLLER MED DIG. ÄT NYTTIGT. DÖ INTE UNGA SNÄLLA RARA NI….

 • Frida

  Vad har hänt med dig Paow?
  Såg upp till dig innan för jag tyckte du verkade vara en bra tjej, men nu sjunker du mer och mer i mina ögon och det här inlägget var droppen!
  Du säger att det är ”OKVINNLIGT” att äta onyttigt? Och att man inte ska äta så´mycket kolhydrater hela tiden.. Du festar flera gånger i veckan och får i dig mängder med kolhydrater.
  Tycker inte Regina är falsk på något sätt utan snarare sagt är det DU som är falsk som säger att du ska krossa idealen och några veckor senare säger att man inte får äta som man vill och vad det ger för konsekvenser osv.
  Good job Paow!

 • Mikis

  ”svar: Hum.. Vad vet du vad jag dricker? Jag dricker endast vitt vin, skinny bitch( vodka sodavatten) och ibland gin och tonic. Så ja.. Man blir inte fet av spriten, bara av läsken”

  HAHAHAHAHA, ”man blir inte fet spriten”. Är du dum eller? Läs på. http://www.systembolaget.se/Alkohol-och-halsa/Fakta-och-forskning/Tjock-av-alkohol/

 • sarah

  ush,vad du är patetisk paow. Det är synd om dig! Är du så avundsjuk på Egoina för hur hon ser ut så du måste ”hoppa” på henne och tar alla chanser du får ?
  du är sjuk!!!

 • matilda

  åh du är bara så jävla äcklig och white trash, kan du inte PLEASE lägga ner din blogg!

 • LÄS DET HÄR!!!!!

  haha asså det är ju klart att man kanske ska dämpa lite på chips och pizza och sånt! men om hon vill göra det får väl hon göra det och inte lägga sig vad hon gör och äter!!! haha och vad gör inte du nästa varje dag?? du dricker och festar typ hela tiden!! tror inte att kroppen mår särskilt bra av det heller??
  och det du skriver kan man ju tolka på olika sätt, exempel att du vill visa regina att försöka minska på onyttiga saker och bättre för kroppen att äta grönsaker och så. Men tycker ändå att det är lite små taskigt att lägga upp ett långt inlägg om just henne och vad hon äter och. Och du har ju en av Sveriges kändaste bloggar och kanske inte så kul för regina att typ halva sverige ska se vad hon gör??!! :S

  själv e jag smal som en pinne och är inte särskilt bekväm i det?? och alla typ kallar mej aneroxia men det e jag verkligen inte och jag blir JÄTTESÅRAD A
  DET!!
  och jag vill försöker att gå upp i vikt men det e svårt:( och nu när jag läser ditt inlägg kanske jag får dåligt samvete att jag försöker gå upp och äter onyttiga saker rätt så ofta. och jag vill inte att andra också ska känna så som jag. Det är inte något fel att äta chips pannkakor och läsk och sånt.
  Hon Regina kanske känner sej trygg i den hon är!!
  men jag tycker det är bra att du tar hand om din kropp!!!!!!!!!! Och för vissa så ger du säkert en bra förebild och vill ta hand om sin kropp som du gör och det tycker jag är rätt av dej så fortsätt med det!!!
  men tänk efter lite innan du lägger upp ett sånt inlägg om andra! 😀

 • frida

  Hej och ursäkta att jag stör 🙂

  Men jag tänkte bara tipsa om en superbra gratissajt, som går ut på att samla poäng genom att delta i tävlingar, svara på frågor, undersökningar o.s.v. Dessa poäng byter man sedan ut till valfri varan. http://www.supergratis.se/?r=75450

  Jag har hittills skrapat ihop presenkort på över 2500kr och en digitalkamera. Plus att jag i deras senaste tävling vann en splitterny systemkamera! Inga dolda avgifter eller annat lurt.(Man behöver inte ens betala frakt på det man skickar hem.) Det är du själv som bestämmer hur mycket poäng du vill tjäna in. Bara genom att bli medlem får du dina första poäng!

  För gratis är ju gott, eller hur? 😉

 • en åsikt

  okej, typiskt dig att hänga ut en person och jämnföra. och varför göra de? avundsjuk?

  de finns ju ingen anledning till att skriva så om man inte är arg/avudsjuk på henne, eftersom så många skriver ”goo tjej”. visst, de är lite osmakligt att lägga ut en bild där hon petar näsan, men varför bry sig? hon har ju ett val när hon lägger ut den bilden. men håller med dig på den punkten att de är osmakligt med sånna bilder. men varför bryr man sig om de? de är de jag undrar..

 • Anonym

  Det är inte så jävla hälsosamt att supa sig full varenda kväll heller, om du trodde det haha..

 • hanna

  där tappa du nog många läsare, hur kan du bara med att trycka ner andra bloggläsare. Tror du det är lite kolorier i alkohol eller? Nej precis, du blir full nästan varje helg, vad är det för förebild? Hur tror du Regina känner sig nu, förmodligen inte så bra. Där sjönk du i mina ögon. Fyfan säger jag bara

 • Mathilda

  Jag måste säga att jag tycker det är sjukt tråkigt att du känner att du måste skriva massa inlägg och påhopp på Egoina? Fine, det är okej med sin egna åsikt men då kan du hålla den för dig själv. Du vet hur stor blogg du har och små flickor som påverkas grymt av det du skriver.

  Egoina har en normal kropp och hon käkar inte skit varje dag, nej nej. Men hon står inte och skriver om allt hon äter under hela dagen. So what om hon unnar sig lite glass och ostbågar ibland? De gör väldigt många.

  Om du vill vara smal och äta sunt är det ditt val, men det finns massor av tjejer som har ångest över sina kroppar (alla föds inte pinnsmala, en del har kurvor även om de äter sunt och tränar) och när du trackar ner på att en en normal kropp = fel, fattar du vilka vibbar du skickar ut?

  Provocera inte hela tiden för att få läsare. Du är i princip vuxen nu men beter dig värre än en 13-åring? Det är okej med åsikter, men du behöver inte skriva ut dem för alla dina tusentals läsare. Försök att växa upp!

 • nanna

  Vem fan bryr sig om vad du tycker?? du skriver bara så för att starta ett jävla stort bråk o på det sättet käna pengar. eller har jag fel? Du ksk gillar att äta nyttigt o svällta. det ksk du tycker är KVINNLIGT. men säg inte att man inte är KVINNLIG bara för att man inte vill svälta o va hungrig hela dagen! Hon ksk ´bara vill ändra synen på hur alla ser kändabloggare. alla behöver inte vara pinnsmala för att passa in man kan väl bara vara sig själv! o denna kvinna/tjej är väl bara sig själv! hon lägger ut bilder på vad hon äter. btw det gör ju du med! sallad o allt som du lägger ut. Så bara ett råd SLUTA hacka på folk för det är deras liv. du har också ett eget(helvetes)liv!

 • nina

  aso, alla som har kommenterat att man typ ska låta egoina vara sig själv och så har självklart rätt! men ni som skriver det men ändå trackar ner paow säger ju bara emot er själva! jag tycker precis som dem flesta av er att egoina är en jätte bra bloggerska, jag tycker att man ska låta henne vara sig själv, låta henne äta skräpmat om hon vill. men jag tycker samma sak om paow, låt henne äta hälsosamt, låt henne bry sig om sitt utseende. gillar ni det inte? nej men läs då en annan blogg.

  några av er säger att paow har dåligt självförtroende och sånt, om hon nu har det (vilket vi som bara läser hennes blogg inte vet ett skit om) så är det ju inte så konstigt med dem kommentarerna som ni skriver!

  jag gillar både egoina och paow, detta inlägg gör inte att jag inte gillar paow, faktiskt gör det så jag gillar henne MER för hon har visat att hon kan stå upp för sig själv.
  och en till sak, ni som kommenterar elaka saker, skaffa själva en blogg som flera tusentals personer läser, ja då skulle ni säkert också bry er om ert utseende. så låt paow vara den hon är, och låt egoina vara som hon är!

  puss på dej paow, du gör rätt i att skriva vad du tycker, men nästa gång, skriv på ett annat sätt så förstår vissa dej bättre och du får mindre eleka kommentarer.
  you go girl 🙂 <3

 • Patricia

  Du är ju för fan helt fuckad i huvudet. Brinn i helvetet eller nått.

 • Hannah

  du sitter ju och äter en pizza i inlägget under?

 • Anna

  Stuuuuuuuuuuupid.

 • Karin

  Man märker att du blir provocerad, hahaha.

 • Olla

  Jag tycker faktiskt synd om paow! Det är sjukt tydligt att hon har mentala problem, när hon hackar på egoina sådär. Du är uppenbarligen inte nöjd med dig själv, vilket egoina är. Därför är du avundsjuk på henne och det märks något otroligt (framför allt i detta inlägg). Ett tips till dig då paow – låt egoina vara. Hon har inte gjort någonting. Jag förstår att du är avis på henne eftersom att hon är så framgångsrik, vacker och har en pojkvän som faktiskt älskar HENNE och inte bara hennes utseende. Men FÖR GUDS SKULL, var inte så elak mot henne. Du kanske behöver gå och prata med någon.. läkare? För du mår inte bra, om du hade mått bra så hade du inte behövt vara så elak mot henne för att må bra. Så gå till en psykolog och låt egoina vara. Då kanske du någongång kanske får ett såpass bra liv som hon har! Förövrigt så kommer jag sluta läsa din blogg nu, kizzkizz

 • Julia

  YOU GO PAOW!!!!!

 • Elin

  för ett halvår sedan var du en av de bästa bloggarna jag viste. Nu ligger du totalt i botten helt ärligt. Men det är din blogg och du skriver precis vad du vill. Sen hur bra ”Paow” blir som varumärke, och hur ditt eget liv blir som varumärke, de kan man undra de. Skulle vara kul att se dig få ett riktigt jobb och ett riktigt liv, när du inte är så bortskämd.

 • Elina

  Skärp dig Paulina, det är bara omoget och otroligt dumt att hänga ut någon på det här viset.

 • Frida

  Jag håller verkligen inte med dig. Egoina var likadan innan hon blev én storbloggare, så jag tror i alla fall att till skillnad från många andra så ÄR hon sig själv.

 • Anonym

  Detta bevisar bara ännu en gång hur omogen och osäker du är som person. Det känns inte som du mår speciellt bra. Detta är sjukt onödigt av dig och du vet inte ens vad du pratar om.

 • Micheliina (;

  Men kära Paulina, är du inte mognare än såhär? Varför gör du sådana här personliga påhopp? Om du tycker något, FINE! Men håll det för dig själv om det innehåller den här typen av påhopp, annars kan man ju tro att det är DU som gör vad som helst för pengar (t.ex… skriver sådana här inlägg med påhopp på oskyldiga tjejer?) Hon bloggar om det hon vill, vafan du än kommer och säger. Varför fortsätter du att hålla på, dear God sluta bete dig som en liten fjortis som inte vet bättre… Man lever bara en gång, det kanske är det hon vill förmedla (istället för att skriva en tråkig blogg som klagar, skryter, lägger upp halvnakna bilder för att på komplimanger och ”tränar arslet av sig”). Hon har humor, vågar bjuda på sig själv. Något som du inte har. Sluta vara så osäker att du ger dig på oskyldiga tjejer.

 • Bajsmannen

  Fattar va du menar me att man inte ska käka skräpmat varenda dag o sådär. Och pizza och godis och sånt är ju inte bra, men bröd och pasta och sånt är inte dålig mat, de är bara dom som har problem med vikten som ska undvika de. Det gör ingenting ifall en smal männsika som rör på sig äter bröd och pasta värenda dag. Föresten ska man tänka på hur kroppen mår inte hur man ser ut eller va den väger, de är ju bara en siffra.

 • HANNA

  YOU GO GIRL.
  Jag tycker faktiskt att du är bäääääääst i det här inlägget.

 • F

  Du Paow, tjejen har humor och hon är ingen annan än sig själv 😀 och därför ser folk upp till henne. För man ska inte vara nån annan än sig själv

 • erika

  skärp dig för fan, man lever bara en gång? ska du svälta ihjäl eller leva som du vill? hon är inte ens tjock. så va fan klagar du för! bry dig om dig själv istället än att klanka ner på alla andra.

 • Vickitickitoria

  Jag tycker du är lite patetisk just nu, visst din åsikt men just nu sitter du och trycker ner en person, fast inte bara egoina för de är många som är som henne, tex jag , och det Är väl bra att vi alla är olika? lår som går i hop lite fett på magen det kallar jag bara mer att älska!

 • Emelie

  Asså ni är så töntiga. Det är inte bra för kroppen att äta massa skit hela tiden. Föresten äckliga bilder hon andra bloggaren lägger ut. Dem som får damp nu är dem som inte själv är nöjda över sin kropp och vill äta massa skit. Eller dem som är smala och kan äta hur mycket som helst utan att gå upp. Det handlar om hälsan och inte bara om vikten.

  Vill ni se sverige som USA om nga år? Fetma skapar sjukdomar som vi ”hälsosamma” får betala skatt till. Dem som har övervikt borde fan betala mer skatt!

 • Matilda

  YOU GO GIRL! Asså seriöst efter det här inlägget älskar jag dig så himla mycket!!! Allt du skriver är så himla sant. Tycker inte illa om Regina men förstår verkligen inte varför DU får så många påhopp när du uppmanar till Hälsa och att Må Bra och att Kämpa. HON uppmanar till Ohälsa, en slapp livsstil och att Ge Upp. Jag är bara så glad att du står på dig Paulina, tycker du har helt rätt! Pussar och kramar.

  P.S. att vara sig själv innebär inte att bara vara och skylla allt på att det är sån man är (för mn är inte ostbågefet av naturen), det innebär att vara den bästa versionen av sig själv man bara kan va, och det är det DU strävar efter Paulina. You rock, keep it up!

 • Emelie

  Paulina, varför bry sig om alla andra och vad andra gör? Vill du räkna kalorier gör det not my problem! Men för i helvete vill folk se upp till egoina låt dom! Alla tycker inte likadant det måste du kanske inse snart!!

 • Anonym

  du äter fan pizza i inlägget under????

 • Anna

  Var pizzan inlägget nedanför god eller?
  Spyr galla på dig bruden, hoppas ditt liv blir riktigt sunkigt och sugigt.

 • Emma

  Åå, fan va alla ska klanka ner..Du är grym paow, fortsätt så! Jag instämmer med allt du säger! 🙂

 • Annie

  Asså wtf Paulina. Skärp dig nu. Det är upp till var och en vad dom äter och i allmänt gör med sina liv, vem f-n är du att döma? Och jo, det är dubbelmoral så det bara skriker om det, det du skriver. Inte pizza på typ 1 år? Suuuure. Glömde du bort inlägget du lagt upp innan? Skita i kolhydrater? Yeah right! Dags att vakna och inse hur mkt skit det är i alkohol? Du kan lika väl käka ostbågar!

  Sköt dig själv och skit i andra!
  För jag tänker iaf fortsätta käka pizza, ostbågar, choklad och allt annat gött, och vet du vad? Jag trivs med den jag är, och den kropp jag har. Mina kurvor är det snyggaste jag har, vilket min fästman också tycker!
  Skaffa dig ett vettigt liv och låt oss andra leva som vi vill!!

 • sarah

  asso egoina har inte gjort ett piss mot dig så sitter du och skriver sånt här om henne? varför inte låta henne leva sitt eftersom hon låter dig leva ditt? jag fattar bara inte varför du skriver såna saker… om du själv mår dåligt eller nått behöver inte det gå ut över andra?

 • e.

  Vadå inte beställt pizza på över ett år? Vad käkade du i inlägget innan då?

 • ewelina

  men vadå beyonce, jessica alba och christina aguilera käka skräpmat för att få fina former? Är de tjocka då eller? Alla kanske inte kan få fina kvinnliga former naturligt utan går ”skräpmatsvägen” för att få de? Är det fel? Så länge man inte väger 200kg så who cares? Låt folk äta vafan de vill. Fattar inte varför du eller någon annan bloggare försöker ändra på de. Vill folk käka och bli feta, låt dem, och vill andra sluta äta och ta dö på sig själv, låt dem. Deras äckliga val. Min kompis dog nyss av anorexia, och de ledde till att hon fick cancer och dom i förrgår natt. Hon hade kille som hon skulle skaffa hus och barn med, men ne att sluta äta va viktigare… låter skit elak nu men jag har så mycket hat i mig pågrund av den äckliga sjukdomen (anorexia&cancer). jag säger, vill folk bli feta eller smala låt dem.

 • josefine gidlund

  jadu paow, jag tycker att du inte ska säga så mycket om ett ohälsosamt liv. du äter ”hälsosamt” för att se bra du i huvudsak, inte för att må bra. du dricker som en alkolist och röker som en pundare. det är nog ohälsosammare än att äta onyttigt.

 • als

  Alltså jag håller med om vissa saker, andra inte. För det första så tycker jag att hon faktiskt är rätt ärlig och sig själv, så där skulle man inte bara göra för andras skull, ingen skulle göra som hon om man inte var bekväm i det. Men sedan håller jag med dig… alltså, det är/ser mycket fräschare ut att sätta ut bilder där man typ äter en sallad, än att ha choklad runt hela munnen :S Jag tycker det är på gränsen till lite för… lite för snuskigt som, typ. Känns som att du uppmuntrar människor till att vara sunda och träna. Hon uppmuntrar människor till att ”vara sig själva”, men samtidigt så uttrycker hon att det är huuur nyttigt och bra som helst med skräpmat, vilket jag tycker är dåligt. Hon uppmuntrar alltså till fetma.

 • michaela

  Är det här bara för att få mycket kommentarer eller?
  Alla bloggare säger att man ska vara saml och man ska vara snygg osv. Iaf så finns det människor som har anlag till att bli fet, vissa har kraftig benstomme och hur mycket tror du inte att just det här inlägget trycker ner deras självförtroende? ALLA ser vi olika ut och det är bara acceptera det, tänk om det är så att man tycker det är sjukt sexigt att vara tjock då? ska man inte få tycka det utan att få en av sveriges största bloggare på sig? Jag tycker att det här inlägget nedvärderar ”kraftiga kvinnor”. Jag undrar varför i hela friden du bad tjejer skicka in bilder på deras kroppar om det ändå finns ett måste, och det måstet är helt enkelt äta nyttigt och träna. Vi lever bara en gång och då tycker jag att man ska få leva precis hur man vill, utan att folk ska kommentera negativa saker eller lägga sig i 🙂 🙂 🙂

  Svar: Hej Michaela, tack för din kommentar! Jag undrar ibland om det inte är jag som har svårt att uttrycka exakt vad jag menar. Eller snarare, det vet jag att jag har ibland… Alltså – det du skriver är ju rätt till viss del, men en sak är alldeles given och det är att om man vill må låångsiktigt bra så äter man nyttigt (sedan kan man diskutera vad det innebär), rör på sig och håller ett öga på vågen eftersom övervikt (ja, det kan också diskutera vad det är, allt från ”något kilo för mycket” till svår fetma) är dåligt för hälsan. Att man duger som man är är ju också självklart, men vi har alla något som man kan jobba med och förbättra, både i den egna hälsan, sättet att vara på mot nära och kära och vilket budskap man förmedlar i livet. Jag jobbar på att försöka få fram vad jag egentligen menar… Och få alla att fatta.

 • mysaan

  Du har inte beställt pizza på säkert 1 år? Ändå sitter du med en pizza i inlägget under, lite underligt 😮 Killar föredrar halv mulliga tjejer med former framför pinnsmala brudar där benen sticker fram, så hade du varit kille så hade du inte tänkt i dom banor du gör nu .. the end.

 • c

  Me asså vad vet du om sånt? Hållkäften bara och sluta! Fy på dig. Får en hel annan bild av dig.

 • Anonym

  pinsamt för dom som håller med regina. Hallå det är väl mest mulliga med dåligt självförtroende som läser hennes blogg för att försöka få bättre självförtroende. Men tänk efter det funkar inte. Paow har helt rätt

 • lina

  shiiit ät upp hennes huvud oxå, damn vad alla tar åt sig.
  Hon skriver ett inlägg om sina åsikter och alla är beredda att äta henne

 • Ida

  i början gillade jag din blogg. men inte längre ka jag tala om. Blir så besviken. Kanske dags att sköta ditt eget och växa upp?

 • Ellen

  Lågt.
  Har gillat denna blogg tidigare, för att det har varit intressant med dina åsikter etc. Men detta är ju bara ett rent och skärt personpåhopp… Och varför? För att Egoina har bättre självförtroende än dig? För att hon har en bättre blogg där hon faktiskt förmedlar ett riktigt budskap som säkerligen har hjälpt många tjejer att sluta hetsa om sin vikt och om att man MÅSTE vara smal, för det måste man INTE! Det märks väldigt tydligt vem av er som är mest nöjd med sig själva och vem som faktiskt är ärlig i sin blogg.

  Det bästa är ändå att de flesta som har kommenterat här verkar ha en sund syn på det hela, trots din hets om att lår inte ska gå ihop etc. DET är sjukt bra!

  GIRLPOWER! Alla är vackra oavsett hur stora/smala lår man har, glöm aldrig bort det!

 • Linda

  jätte kul hur du säger att du inte besällt en pizza på kanske ett år,
  sen går man något snäpp längre ner på din blogg så kommer det upp en fet
  bild på en typ familje pizza?

 • hanna

  Du har ju problem människa! Egoina är ju kung för fan. du är bara avundsjuk

 • el

  HAHAH säger du som käkar på tacobar ibland 2 gånger om dagen, med läsk till. Och sedan ut och festar. Jag tror ni är av samma skrot och korn. Men jag är mer på egoinas sida än din för det enda du gör är att försöka hitta fel hos folk för att själv framstå bättre – det måste du jobba på.

  tack för mig.

 • STINA

  hon är iaf söt.

 • Michelle

  Hahaha så jävla patetiskt att du ens lägger ner tid på att försöka trycka ner Egoina, skaffa ett liv istället! Låt henne äta vad hon vill, varför stör det dig om hon vill äta skräpmat?!

 • Sara

  Kanske något du missat men hör och häpna, kvinnor är också mänskliga. Klart vi också har rätt att peta i näsan och käka hur mycket ostbågar vi vill

 • Anonym

  REGINA? heter hon det

 • lisen,

  Jag tror Paulina syftar på att det faktiskt inte är hälsosamt och trycka i sig skräpmat. Det är inte bra för våra kroppar vi ska inte äta sånt varje dag helst inte alls. Det har inget med att man blir tjock utav det utan för att det inte är hälsosamt. Sen blir man även fet av det också vilket inte heller är bra då det kan leda till övervikt och fettma. Ett stort problem i hela världen vilket är jätte farligt punkt!

 • elina

  GOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOW
  GOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOW
  BRA ATT DU STÅR PÅ DIG JÄMNT OCH STÄNDIGT, LOVEYAAAAA!
  alla andra haters behöver inte ens kommentera, avundsjuka så såsåsåsåsås synd:(

 • likkan

  Hahaha. Lilla Paulina. Grejen är att du med dina salladsinlägg och träningspass skriver precis som alla andra, medan egoina är den enda som skriver underhållande från en normal sida av livet. Klart som fan att ingen äter skit varje dag, men hur kul är det att blogga om vanlig mat? Jag gör visserligen det, men så är jag ingen storbloggare heller, som egoina är. Hur kul är det att läsa förmaningar varje dag, ”Ät sunt och nyttigt så lever du längre, Rök inte. Drick inte alkohol för det är dåligt för levern. Kom ihåg att ta den där promenaden!” Det är saker som folk redan vet, så du kan lika gärna lägga ner.

  Hursomhelst. Hur kan du skriva att du inte beställt pizza på ett år, när du har en bild på dig själv med en pizza på inlägget under?

 • cath

  Jag vet att du varken läser eller bryr dig om kommentarer men jag skriver ändå.
  Jag hittade Egoina för två dagar sen, och i samma veva hittade jag dig. Jag tycker hon är befriande, rolig och underbar. Hon skriver vad hon vill, lägger ut fula bilder på sig själv och är inte BESATT i vad hon stoppar i sig. Hennes poäng med att skicka in lårbilder är mer att alla kroppar ser olika ut och att det är OSUNT att vara för besatt i sin kropp och försöka se ut som någons slags supermodell.
  Hon verkar bekväm i sin kropp och må bra, det är det som är viktigt.
  Jag är en sådan som får ångest av allt jag äter och att hitta en blogg med en tjej som fullständigt skiter i om hon äter ostbågar på en torsdag är HÄRLIGT.
  Du ska dock inte bli kallad för en anorektiker för att du äter sallad och tränar, men man kan vara osund utan att trycka i sig fett. Fett behöver man för att leva.
  Men iaf, sluta racka ner på Regina nu. Fattar inte varför du ens orkar bry dig i vad hon skriver? Låt henne vara osund som du anser henne vara, och sköt ditt liv istället. Alla är olika, ser olika ut och tänker olika. Och tur är väl det.