Snälla Regina!

Kan du inte bara försöka att sluta vara som folk vill ATT du ska vara. Att skriva det folk vill höra. Att tycka som dom är vettigt att, tycka men som ingen tycker bara för att tjäna pengar. När jag skriver ”jag vill inte att mina lår ska gå ihop” så dampar alla satan. Medans Regina skriver ”låt fettet flöda, lår som går ihop är fint” och alla älskar henne?

Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt. Men det är vad jag tycker. Och jag tycker inte att Egoina är fet, eller ens mullig. Utan småmullig, men har fin kropp tror jag, men det är en jäkla skillnad på att vara naturligt kvinnligt mullig och att vara det för att man käkar skräpmat varje dag. Det är det jag menar, om ni käkar pizza, godis och dricker läsk varje dag så blir man inte nöjd med sin kropp. Visst dom här dagarna har jag levt väldigt ohälsosamt. Men jag skulle ALDRIG palla med det 365 dagar om året.

Sen en sak till, när Regina lägger ut bilder när hon käkar ostbågar och choklad så skriver ni ”goooo girl”.. Men när jag lägger ut bilder på  sallad och på ett träningspass så är jag helt pltösligt en patetisk sl*mpa som har anorexia?? Och den enda anledning till att jag inte gillar henne är för att hon smörar skiten av sig för sina läsare för att tjäna pengar. Tro mig jag är ju själv i den här branshen. Och det värsta jag vet är människor som inte är sig sjäva. Som försöker vara som andra vill att man ska vara – det är för mig en falsk människa.

Jag fattar varför det finns så mycket övervikt i världen. Folk käkar ju skit varje dag. Allt bröd, pasta, sylt, pizza och hamburgare. Asså usch. Jag undrar hur era kroppar mår? (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.) Ät nyttigt och sunt. Och försök att skita i kolhydrater. För om man redan är lite stor, och käkar mer skräpmat – ja, då kommer ni se ut som riktiga sunkiga morsor sen när ni blir äldre.

Hata mig inte för att jag är ärlig. Det är mina åsikter. Och ja, alla tycker olika utom Regina, 😉


Ja, det är klart att man kan unna sig ibland. Men varje dag? Ja, då får man skylla sig själv 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Sandra juni 17, 2011 at 4:38 e m

  Det är inte litelite dubbelmoral i det du säger, tycker att du ska titta upp hur mycket kolhydrater du har fått i dig den närmsta månaden ifrån all alkohol du druckigt. Våre en början.

  Reply
 2. Hanna juni 17, 2011 at 4:40 e m

  Fan vad rätt.

  Reply
 3. Anonym juni 17, 2011 at 4:41 e m

  du skriver att du inte har beställt pizza på ett år, och sen på inlägget nedan sitter du och äter en pizza? haha nice

  Reply
 4. Liza juni 17, 2011 at 4:42 e m

  Alla verkar bara bry sig om vikten,men hur mår kroppen egentligen?
  Man kan äta skräpmat och ändå vara smal men man blir bara slö av det,huden blir sämre och liknande. Bättre att äta hälsosam mat i lagom mängder,mycket grönsaker och frukt och unna sig godis då o då och inte tänka på vikten hela tiden. Träna,promenera! Blir lack på folk som tror att man bantar ihjäl sig om man tar kycklingsallad istället för onyttig kebab till middag.
  //Liza

  Reply
 5. Sofia juni 17, 2011 at 4:44 e m

  Det klart man inte behöver käka skräpmat varje dag, men du kan inte säga tt du själv äter nyttigt och sunt med tanke på den alkoholen du har smällt i dig. Förresten tyckte jag u sa att du inte beställt pizza på ett år? Vad handlar ditt förra inlägg om?

  Reply
 6. Giulia juni 17, 2011 at 4:46 e m

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

  Reply
 7. Giulia juni 17, 2011 at 4:47 e m

  Vafan. Man lever en gång. Lägger man all energi på vad man äter ”eew. kan itne äta det, för många kolhydrater, Bläää. Kan inte äta det, för mycket fett” osv… Vafan lever man för då? Grattis, du har deltagit i tävlingen där ett liv går ut på att räkna kalorier.. Njut av varje dag du lever. skit i om dina jävla låt går ihop eller inte, skit i din putmage, skit i om du har för mycket fett elr inte.. who the fuck cares :S?

  Reply
 8. Emma juni 17, 2011 at 4:48 e m

  Jag älskar din blogg paow, men förstör det inte med såna här inlägg! så ONÖDIGT att trampa ner en annan bloggare för att du får kommentarer om vissa inlägg osv.
  visst det är inte rätt att få dåliga kommentarer om du skriver om träning men det är ju iallafall inte reginas fel.

  Reply
 9. Everlasting juni 17, 2011 at 4:49 e m

  Jag tror du har missuppfattat det här lite. Egoina är fantastisk!

  Reply
 10. Megamongot juni 17, 2011 at 4:50 e m

  Det är ingen som tycker att jag skriver något vettigt i min blogg, inte ens min mamma. Däremot är jag noggrann med att inte lägga ut bilder där jag ser tjock ut, det skulle ju vara en KATASTROF och jag skulle förlora alla mina läsare om de fick reda på hur fet jag är egentligen…

  /M-M

  Reply
 11. nathalie juni 17, 2011 at 4:50 e m

  HAHAHA GO PAOW. DU ÄR FAN DEN GRYMMASTE JAG VET. ÄLSKAR DIG <3

  Reply
 12. Carolina juni 17, 2011 at 4:50 e m

  Nu blir man ju förbannad på dig. Jag som alltid tyckt om dig men detta var droppen. Du kan fan inte må bra alltså, det är INTE kvinnligt att exponera sig och bete sig som en slampa och vara otrogen mot sin pojkvän, precis som du gör.
  Jag har aldrig dömt dig för det.

  Du beställde ju in pizza tidigare idag?! Vad yr du om? Uppenbarligen så läser du inte ens hennes blogg eftersom att hon har svarat på frågor angående vad hon äter flera gånger. SJÄLVKLART äter hon inte skräp varje dag.

  Det är jävligt lätt för dig att häva ur dig sådana saker, du har ju enligt många den perfekta kroppen. Jag tycker att du är fel, men trots att jag är mycket tjockare än dig så skulle jag inte vilja byta och vara dig. Jag klankar aldrig ner på någons utseende och jag är inte dubbelmoralisk.

  Alltså… jag förstår inte hur jag har kunnat gilla dig. Jag hoppas verkligen att du bara skämtar och försöker provocera på ett dåligt sätt med detta inlägg. SNÄLLA säg att du gör det!

  Reply
 13. Josefine juni 17, 2011 at 4:52 e m

  Haha det hade varit något om du skrev ”det är inte hälsosamt för er att äta skit varjdag” men att skriva att man blir fet av att äta så mkt? Haha herregud, vi lever en gång, låt oss njuta av allt det goda. Hellre vara fet än hungrig. Btw, Egoina är grym

  Reply
 14. PALLA juni 17, 2011 at 4:52 e m

  TILL SKILLNAD FRÅN DIG PAOW SÅ HAR EGOINA EN BLOGG MED BRA OCH ROLIGT INNEHÅLL. DIN INNEHÅLLER BARA FEST OCH MASSA YTLIGT SKIT. DET MÄRKS ATT DU ÄR SJUKT OSÄKER PÅ DIG SJÄLV OCH JAG TROR ATT DU BARA ÄR AVUNDJUK PÅ EGOINA, FÖR ATT HON TÖRS VARA SIG SJÄLV.

  Svar : haha vrf läser du min blogg då?

  Reply
 15. Anonym juni 17, 2011 at 4:52 e m

  ” Alla tycker olika, förutom Regina ” ?
  Vafan? Tycker alla olika kan ju inte hon tycka samma som alla?
  Hon är sig själv rätt igenom bara.

  Reply
 16. Anonym juni 17, 2011 at 4:53 e m

  Du har inte beställt pizza på över ett år? Du käkar ju pizza i inlägget nedanför detta hahaha

  Reply
 17. Anonym juni 17, 2011 at 4:54 e m

  där sjönk du i mina ögon.

  Reply
 18. Julia juni 17, 2011 at 4:55 e m

  Alltså skit i vad hon gör. Alla gör som dom vill. Vill inte du äta onyttigt så låt bli då. Men klaga inte på henne. För du känner henne inte eller hur? Klaga på någon annan istället. Eller låt bli och klaga överhuvudtaget!

  Hon visar tjejer/kvinnor att det är okej att äta hamburgare, pizzor, godis och sånt, medans alla andra bloggare räknar kolhydrater och skit! Det är andra bloggare som tillexempel Kissie som får folk att utveckla anorexia.

  Så klaga inte på henne, för det hon gör är bra. Hon är en helt normal tjej som kan unna sig gosaker ibland. Jag säger inte att du också måste göra det, men du måste inte klaga på henne. Hon lever sitt liv, du lever ditt. Om hon nu skulle ha sådan dubbelmoral och bara fjäska så whatsoever, det är ändå inte ditt problem eller hur?

  Reply
 19. Lisa juni 17, 2011 at 4:55 e m

  hahahahah du åt en pizza idag HAHAHAHHAHAHAHHA!

  Reply
 20. sara juni 17, 2011 at 4:56 e m

  Det värsta med det hära Paow, är ju att du har dubbelmoral. Först säger du att vi ska krossa idealen och sen säger du att en person inte borde vara mullig. Skärp dig förfan, jag är 16 år och har mer i pannbenet än dig.

  Reply
 21. Marit Rönnestad juni 17, 2011 at 4:57 e m

  Ibland kan du ge sken av att vara en rätt så vettig tjej, men när man ser på hur du har betett dig såhär de senaste veckorna, har du absolut ingen rätt att klanka ner på Egoina. Det du menar hon äter av skräpmat, tar du igen med all alkohol du dricker. Hon kanske är större än dig, men det tar hon igen med utbildning, levnadssyn och år på nacken. Jag har aldrig tyckt illa om dig förut, men du är verkligen Sveriges största kioskmongo.

  Reply
 22. josefin juni 17, 2011 at 4:58 e m

  så jävla rätt! håller verkligen med!!!

  Reply
 23. .... juni 17, 2011 at 4:58 e m

  Du är ju fan dum i huvudet, tyckte också om dig jävligt mycket förut men nu har du ju bara bevisat hur jävla puckad du är.

  Reply
 24. Tezs juni 17, 2011 at 4:59 e m

  Jag kan hålla med om att man får skylla sig själv om man äter onyttigt, men att tracka ner någon som du nu gjorde är inte snällt. Låt henne köra sitt race, och om hon vill äta det, ja då äter hon det! Och jag kan tycka att det faktiskt är skönt med åtminstånde EN bloggare som har en söttand!
  Sen är det ju inte Regina fel att du får taskiga kommentarer för att du tränar..

  Alkohol är också en kaloribomb, dubbelmoral?

  Reply
 25. jaa juni 17, 2011 at 4:59 e m

  nu får du väll för fan ta och ge dej ! låt alla äta hur fan dom vill du har väll inte med hennes matvannor med och göra

  Reply
 26. Wth. juni 17, 2011 at 4:59 e m

  Om du kollar hennes frågestund så ser du att Regina och Egoina inte är direkt samma person. Egoina ”låtsas” vara den person som äter skräpmat varje dag, godis osv. Men samtidigt visar hon att det är OKEJ att faktiskt ÄTA skräpmat, att faktiskt ÄTA godis osv. Hon har ju förfan en poäng i det hela. Hela den här jävla världen går ut på att varje jävla tjej ska vara pinnsmal och perfekt. Det finns inte ens något som är perfekt.
  Men Egoina visar att det fan är okej att äta såhär. Hon vill inte blanda in den person hon egentligen är i verkligheten liksom. De är den uppfattningen jag fått om henne.
  Men du känner ju henne inte, så varför hänga ut henne? :s

  Reply
 27. ebba juni 17, 2011 at 5:00 e m

  det är en stor jävla pizza som du sitter bakom på inlägget innan…. är det inte din då elr?

  Reply
 28. Alicia juni 17, 2011 at 5:00 e m

  Fan vad ruttet av dig paow. Du förlorade nyss en läsare!!

  Reply
 29. Julia juni 17, 2011 at 5:00 e m

  OCH ATT DU DESSUTOM PÅSTÅR ATT DU INTE ÄTIT PIZZA PÅ ETT ÅR! HAHAHAHA
  så ser man i inlägget under att du äter pizza, HAHAHAHAH
  ursäkta mig, men hur dumma tror du dina läsare är egentligen? HAHAHAHAHAHA!

  Reply
 30. Elin juni 17, 2011 at 5:04 e m

  Vad är det för fel på dig?….

  Reply
 31. Anonym juni 17, 2011 at 5:05 e m

  ganska roligt att på bilden under äter du en pizza??? bevisar ju hur mycket du ljuger. 😛

  Reply
 32. matilda juni 17, 2011 at 5:05 e m

  egoina har själv sagt att hon inte skriver ut när hon tränar och äter nyttigt eftersom hennes blogg HANDLAR om att man får unna sig det lilla extra. man lever bara en gång paow

  Reply
 33. egoinafan juni 17, 2011 at 5:06 e m

  Paow du suger. Egoina smörar inte och hon är jäkligt mycket smartare än dig. Håll käften för du vet inte vad du snackar om.

  Reply
 34. Di juni 17, 2011 at 5:06 e m

  Du e nog bara avis på hennes booty. Ät lite så du också får en..

  Reply
 35. Sophie juni 17, 2011 at 5:06 e m

  Men Paow, man dör inte om ens lår går ihop. Det är normalt. Du verkar ha en sådan oerhört skev verklighetsuppfattning. Och att det inte är kvinnligt? Vad fan har det med saken att göra? Mina lår går ihop, jag äter pizza ibland. Min kropp mår hur bra som helst, jag springer några gånger i veckan och går på regelbundna läkarkontroller. Aldrig att en läkare skulle säga till mig att jag var i någon slags fara för att mina lår går ihop och för att jag har lite putmage? Allting är så jävla ytligt i din värld. Jag läser inte Reginas blogg särskilt ofta men när jag väl gör det får jag bilden av att hon är en tjej som mår bra och har bra självförtroende. Det faktum att du skriver sådant här visar tvärtom på dig.

  Reply
 36. Bin Ladin juni 17, 2011 at 5:07 e m

  Hahaha, inte beställt in en pizza på ett år? Va i helvete är det på bilden under? 😀

  Reply
 37. vevve ♥ juni 17, 2011 at 5:08 e m

  haha fattar nte vf man ska klaga på paow? det är juh hennes åsikt! hon sa juh det sj? hahaha fattar nte vf man pallar lägga ner tid på att skriva att hon har fel? läs nte hennes blogg om ni nu nte tkr om hennes åsikter?

  Reply
 38. Anonym juni 17, 2011 at 5:08 e m

  Du har helt rätt paow, älskar din blogg !

  Reply
 39. vevve ♥ juni 17, 2011 at 5:09 e m

  haha fattar nte vf man ska klaga på paow? det är juh hennes åsikt! hon sa juh det sj? hahaha fattar nte vf man pallar lägga ner tid på att skriva att hon har fel hela tiden :S? läs nte hennes blogg om ni nu nte tkr om hennes åsikter?*

  Reply
 40. Frida juni 17, 2011 at 5:10 e m

  Så du tycker att din kropp mår bättre av all alkohol du dricker hela tiden? Fy fan Paow vad skit du är. Fattar inte riktigt vad du håller på med.

  Reply
 41. matilda juni 17, 2011 at 5:11 e m

  …och att du skriver regina gör du ju bara för att jävlas

  Reply
 42. felicia juni 17, 2011 at 5:12 e m

  asså fett omoget av dig paow att skriva så där om henne, vafan har hon gjort dig? Shhiiit , de där kan anmälas. Fan vilken dum människa du är. shit ta hand om ditt eget liv. BIMBO

  Reply
 43. Anonym juni 17, 2011 at 5:13 e m

  Klockren paow!

  Reply
 44. Therese juni 17, 2011 at 5:13 e m

  Jag håller med Carolina. Du skrev att du inte beställt pizza på 1 år, och ändå så har du gjort ett inlägg på att du ätit de idag?
  Jag tycker du har skit fin kropp, och har tyckt om att läsa din blogg.
  Men just nu, efter de där inlägget, sjönk du i mina ögon. Riktigt synd Paow.
  En till läsare mindre nu.. Hoppas du får ett bättre liv än Reginas då..

  Reply
 45. :D juni 17, 2011 at 5:13 e m

  ojoj!
  jadu, du kanske äter hälsosamt, och tränar..
  men fortsätter du dricka så mycket alkohol som du gör, kommer du nog inte heller vara en så snygg morsa! 🙂

  Reply
 46. linnea juni 17, 2011 at 5:14 e m

  du åt ju pizza tidigare samma dag som du skrev inlägget…? 🙂

  Reply
 47. emma. juni 17, 2011 at 5:14 e m

  Älskar att du är så rakt på sak med dina åsikter även fast man kanske inte alltid håller med 😛

  Reply
 48. Maria juni 17, 2011 at 5:14 e m

  Småmullig?!?! :D:D:D
  Åh härregud, get real? Hon ser ju ut som du 😀

  Reply
 49. Det räcker juni 17, 2011 at 5:15 e m

  Alla har ett annorlunda perspektiv på hur ett liv kan vara hälsosamt. Man ska respektera andras åsikter och perspektiv.
  Ständigt lever vi tjejer upp till idialet. Smala idialet. Man ska få se ut som man vill utan att någon ska klandra ner på en.
  Hur vet du att Egoina inte är sig själv, är du vän med henne? Det är du knappast eftersom att vänner aldrig skulle skriva sånt här om varandra.
  Egoina och du syftar på två helt olika saker, har du inte förstått det? Du pratar om vad som är hälsosamt och inte. Egoina skriver om idialet som egentligen inte borde finnas där och att det är okej att käka chips osv.
  Du uppmuntrar till att följa idialet eftersom att du ännu en gång säger att hälsosamt är när man är smal och äter t.ex. sallader.
  Jag antar att du inte haft näringslära i skolan.

  Det är skit coolt att Egoina visar upp sig när hon käkar chips och pizza osv. Hon skiter fullständigt i det idialet som ständigt pratas om. Hon visar att det går att leva bra och lyckligt utan att följa idialet.
  Jag är säker på att du skulle må mycket bättre om du bara skulle skita i att tänka på att du behöver vara smal. Det är ren bullshit.
  Cut the crap!
  Lägg av nu, annars förlorar du en läsare.

  Reply
 50. Lola juni 17, 2011 at 5:15 e m

  Fattar inte varför du säger att hon äter onyttigt varje dag när du inte ens vet om det!!! Hur dum är du!? Och jag håller heeelt med Carolina, kunde inte skrivit det bättre själv!! Sant, nää inte heller är det kvinnligt att exponera sig och bete sig som en slampa och otrogen! Det är bara du som ser till att dömas av andra, annars hade man som sagt inte gjort de!

  Reply
 51. louise juni 17, 2011 at 5:16 e m

  Jag håller med dig paow! Och till alla er som säger att man bara lever en gång, ja det har ni rätt i! , men om man bara lever en gång så kanske man ska ta vara på det och inte slänga i sig massa skräpmat så man dör i förtid? ni gör som ni vill, och det gör paow med, så sluta klaga på henne nu! snälla, ni är ju bara patetiska! paow får tycka vad hon vill, det får alla vi läsare med! om Paow sen väljer att gå ut med vad hon tycker är det också hennes val, det är modigt av henne att våga göra det, att ta så mycket skit av er patetiska idioter kanske inte är det roligaste? så snälla, lägg ner! Ni kan ju skiva i er kommentar om vad ni tycker, men sluta klaga på henne för det hon tycker! tror inte hon slutar tycka som hon gör för det!

  Reply
 52. Cecilia juni 17, 2011 at 5:18 e m

  Du är förfan dum i huvudet. Så allt här i världen handlar om att killar ska vilja ligga med en? Och har man en blogg där man skriver att man äter ostbågar, då får man inga killar? Vem av er är det som har pojkvän av er två egentligen?

  ”Det är inte kvinnligt” Och varför ska man vara ”KVINNLIG” (enligt din definition) hela jävla tiden då?

  Och om det här inlägget är för att provocera, ja, det har du väl lyckats med, men det kommer knappast att vara till fördel för dig i slutändan.

  Nej fyfan Paulina. Nu ska jag sluta läsa din blogg.

  Reply
 53. Isabella juni 17, 2011 at 5:18 e m

  Ja du har helt rätt! Det måste finnas en slags balans mellan att käka nyttigt och slänga i sig skräpmat. Jag tror att genom att läsa en blogg som Regina tycker många är kul eftersom de känner igen sig och det känns liksom mer okej att äta onyttigt då. Alla får precis som du tycka vad dem vill men det är såklart inte okej att människor tycker det är fel att du visar ett mer sundare och nyttigare stil i din blogg. Det är snarare MYCKET bättre. Jag tycker att du mer ska köra ditt egna race för både du och jag och många andra vet att du kommer vinna på det i längden! Kram

  Reply
 54. Anonym juni 17, 2011 at 5:18 e m

  Hur kändes det nu? Kändes det bra att skriva detta inlägg?
  Hoppas du har dåligt samvete.

  Reply
 55. Anonym juni 17, 2011 at 5:18 e m

  Jag antar att du skriver sådana här inlägg för att få mer ”uppmärksamhet” än vad du redan har… och det är bara jävligt onödigt, jag gillar din blogg men du förstör verkligen när du skriver ett sånt här inlägg. låt folk vara den de är och det ger dig verkligen ingen status utav att klanka ner på folk. lägg ner bara och var den DU egentligen vill vara och är.

  Reply
 56. Anonym juni 17, 2011 at 5:19 e m

  Nu blev det lite fel när du säger att du inte beställt en pizza på över ett år. Du gjorde det senast idag.

  Reply
 57. Sandra juni 17, 2011 at 5:20 e m

  Hörru din patetiska bitch. Sluta drick så mycket alkohol och ta bort pizzabilden under detta inlägg

  Reply
 58. a juni 17, 2011 at 5:20 e m

  rätt fail av dig att skriva ”jag har liksom inte beställt pizza på säkert ett år”, så bläddrar man ner till inlägget under och ser dig sitta med en stor fet pizza framför dig, okej paow !

  Reply
 59. Alice juni 17, 2011 at 5:20 e m

  Inte beställt en pizza på ett år? Vad sitter du och äter i inlägget här under då?

  Reply
 60. Anonym juni 17, 2011 at 5:21 e m

  fan paow.. jag brukar inte kommentera men vafan. lägg ner. sluta klanka ner på egoina bara för att hon är en enda bloggerska som faktiskt kan stå för sin kropp utan att den är ”perfekt”. Hade du klarat av att lägga ut bikini bilder på dig själv om det inte vore så att din kropp är den som alla tycker är snyggast? hade du gjort det om dina lår gått ihop? eller om din magen inte var helt platt? Nej, jag tror då inte det. och jag vet nu kommer du skriva ”ja, det är klart jag skulle, man ska vara stolt över sin kropp hur den än är! alla är fina”. sånt där. men allvarligt. visst, det är väl bra att du hakat på egoinas kampanj, men tycker bara du ska tänka på det ibland.. att alla faktiskt inte har din ”drömkropp” och då kanske det inte är lika enkelt, speciellt inte med dina helt perfeka bikinibilder. Egoina ger en verklig bild av den normala kvinnokroppen och klarar av att vara stolt över den(:

  Reply
 61. ida juni 17, 2011 at 5:22 e m

  Vadå inte kvinnligt?Skit i kvinnligt och manligt och fokusera snarare på mänskligt?!Det är fan mänskligt att peta i nästan,äta ostbågar med mera.
  Skillnaden med dig och henne då det gäller mat,vikt,Är att du pratar om mat som om det var något dåligt ocj farligt.Det du förmedlar till tjejer är ett sjukt osund ideal,och att man mår bäst av att äta lite och träna.Vist ska man äta hälsosamt och träna är alltid bra,men så som ni ”storbloggare” överdriver det är inte bra.Ni pratar om mat och vikt som om det var det viktigaste i hela världen.Och man märker hur dålig kroppsbild du har när du säger att hon är ”mullig”…

  Reply
 62. Chriis juni 17, 2011 at 5:22 e m

  alltså du är ju ute och äter ofta. Det är ju minst lika onyttigt. Liksom sallad bara är ju inte heller bra typ hela tiden. det är okej att äta lite vad man vill för liksom tänker man hela tiden o nej jag får inte äta detta så äter man det i alla fall. Det är bättre att chilla lite och äta det man vill ibland. Palla att vara så nyttitg hela tiden man lever bara en gång.

  Reply
 63. Anonym juni 17, 2011 at 5:22 e m

  Du år väl en pizza idaag? Har verkligen ingenting i mot dej, bara undrar lite hur du tänkte där?! 😉

  Reply
 64. hanna juni 17, 2011 at 5:22 e m

  Har det inte går lite för långt nu?
  Hon äter ju inte ens onyttigt varje dag, så hur kan du påstå det? För att hon lägger upp en bild på kinamat, eller ostbågar då och då?
  Du känner inte ens henne, snacka inte om något du inte vet om.

  ps. Hon säger att naturliga lår är fint, om du orkar anstränga dig.

  Reply
 65. jessica L juni 17, 2011 at 5:23 e m

  sur eller? -.-

  Reply
 66. Jessica juni 17, 2011 at 5:23 e m

  Kommentera gärna lite i min blogg och om min nya hårfärg puss !

  Reply
 67. renéejedef3ldt juni 17, 2011 at 5:24 e m

  haha ja men det är den världen vi lever i..!

  Reply
 68. vicki juni 17, 2011 at 5:25 e m

  ni som är på egionas sida är feta/mulliga/osäkra på sina kroppar & behöver hon för att höja ert självförtroende & övertyga er själva om att det ni äter är ok oavsett hur onyttigt det är för att egiona stöttar er till det.
  ni som är på paulinas sida är vältränade/äter nyttigt/är nöjd med sin kropp & har paulina som stöttar er till att leva hälsosamt. man hör ju förfan vilken man vill vara och oavsett vad man säger/skriver här så tror jag att ALLA vill ha en fin & vältränad kropp innerst inne men är för rädd för att anses som ytlig så därför säger att jag skulle aldrig vilja ha den kroppen du har paulina. kanske inte men det är klart alla vill ha en fin kropp. och till dig som skrev att man lever bara en gång & bla bla bla, betyder det att man ska vara fet den enda gången man lever eller? det enda liv man har kanske man vill ha en fin kropp för det höjer ens självförtroende. tror alla som läser detta vet att jag har rätt men vågar inte erkänna det för er själva. jag menar, vem i helvete vill inte vara smal, vem vill vara tjock? haha sorry till er feta nu men tyvärr är detta bara sanningen. vi lever i en ytlig värld alla vill vara bäst & vackrast men vissa kämpar mer för det medans vissa redan gett upp hoppet.

  Reply
 69. Ebba Josefine Rosenberg juni 17, 2011 at 5:26 e m

  Men inse folket, Paulina har helt jävla rätt. Man kan vara naturligt kurvig och vara vacker. man kan unna sig onyttigt, men det egoina gör är att äta onyttigt hela tiden för att få sina läsare att tycka om henne. Att få dem att tro att det är okej att bara äta skitmat. det är klart det är okej. Men det finns dem som kanske inte är tjocka för dem har ätit onyttigt hela tiden. Dem kanske försöker gå ner i vikt men det går inte. Dem kanske har tjocka föräldrar. och tror ni ärligt talat att den personen mår så bra? Kroppen mår inte bra av att bara äta skit. Den mår bra av sallad, grönsaker, kött o.s.v. Det är inte anoerixa. Jag blir så sur, när ska ni inse? Det Paulina säger är fakta?

  Reply
 70. idzzz juni 17, 2011 at 5:26 e m

  Du är så dubbelmoralisk som de går!
  Du äter pizza samma dag som du skriver det här och har druckit alkohol nonstop i en hel vecka.
  Haru tänkt på de?

  Reply
 71. Anonym juni 17, 2011 at 5:27 e m

  du ska fan inte skriva nåt om att ”säga saker folk vill höra” herregud du om nån vänder kappan efter vinden, och ska hela tiden hålla på att försvara dej mot ” påhopp”, väx upp paulina, för som det är nu är du PATETISK

  Reply
 72. Sara juni 17, 2011 at 5:30 e m

  Haha, det er vel ikke fakta da verken du eller Paulina kjenner Egoina, og faktisk har bevis på at hun spiser usunt hver dag?
  Og Paulina, ikke pizza på ett år my ass. Du spiser jo en i innlegget under 🙂

  Reply
 73. Linnéa juni 17, 2011 at 5:30 e m

  Nu måste du skämta va?
  ”jag har inte beställt en pizza på ett år” NÄHÄ- men VAD gjorde du i nyss förra inlägget??? HALLÅ, tror du vi är helt dumma eller?
  Och om det är någon som inte är sig själv så är det väll ändå du!!!!

  Egoina är DEN ENDA – Då menar jag det. Som är sig själv. Man behöver inte ens vara i den branschen för att se det!!!

  Är du så jävla arg för att du inte är ihop med Hugo längre eller?

  Reply
 74. Lina - Kom in till mig! juni 17, 2011 at 5:32 e m

  Sluta drick hela jävla tiden då, det är inte speciellt nyttigt för kroppen det heller.

  Reply
 75. Nati juni 17, 2011 at 5:32 e m

  Så länge man själv mår bra och trivs med sig själv så ska man väl få äta vad man vill? Vare sig det är sallad eller ostbågar. Att man själv mår bra är väl vad som räknas? Sen är det ju olika saker som får folk att må bra. Att folk skriver ”go girl” eller vad som helst när hon käkar skräpmat är väl för att hon inte döljer det och låtsas som om hon inte gör det? Visar att hon är som de flesta andra och inte låtsas som om hon är ett nyttigt träningsfreak :p tro det eller ej Paow men majoriteten råtränar inte och äter nyttigt på daglig basis även om många vill få det att framstå som det.

  Man lever som sagt bara en gång, då bör man äta vad man vill och njuta också :p Om man äter skräpmat sådär lagom mycket (jag tror ingenstans på att Egoina gör det varje dag) så påverkar det faktiskt inte livslängd eller livskvalité. Däremot lär man ju få jävligt fattigt liv om man hakar upp sig på det.

  Reply
 76. my juni 17, 2011 at 5:32 e m

  jag vet inte om jag riktigt håller me dig, bra skrivet av Giulia tycker jag!

  Reply
 77. Anonym juni 17, 2011 at 5:35 e m

  Vad heter reginas blogg?

  Reply
 78. Ebba juni 17, 2011 at 5:35 e m

  Hon kanske är äcklig, men du menar att det är bättre att lägga upp nästan nakenbilder på sig själv istället för när man äter chips? Ska hela sverige bli fullt av internethoror som du? Nej tack.

  Reply
 79. denise juni 17, 2011 at 5:36 e m

  Du må ha rätt i det du säger med att kroppen inte mår bra utav det, men det är inte det viktiga Paulina. Det viktiga är att man själv mår bra utav det man äter, och mår hon bra så låt henne äta all den skit hon äter. Jag äter minst lika mycket skit som hon gör, och jag har aldrig mått så bra med min kropp som jag gör just nu. Alla vill inte vara beniga, vältränade och ha gigantiska bröst, precis lika lite som alla killar tycker om tjejer som är beniga och har gigantiska bröst.

  Reply
 80. Frida juni 17, 2011 at 5:36 e m

  Så det är inte OKEJ att äta vad man vill.

  MEN man kan supa sig full VARJE KVÄLL – för det är ju så sjukt nyttigt!?? :S

  Reply
 81. melina juni 17, 2011 at 5:37 e m

  egoina uppmuntrar ju aldrig folk till att äta den typen av mat, utan bara till att tjejer ska sluta fokusera så mycket på vikt, storlek och kalorier. för mig ger hon en bild av en helt vanlig tjej, medan du försöker vara barbie. sundare att vara en helt vanlig tjej tycker jag!

  Reply
 82. ngn som tkr du är idiot juni 17, 2011 at 5:38 e m

  du är ju förfan helt vrickad i huvudet! tidigare tyckte man om dig, men NJA. du är värre än kissie, usch

  Reply
 83. Ebba juni 17, 2011 at 5:39 e m

  men nu får du fan ta och ge dig. detta ksnke är hennes åsikt? har du tänkt på det? hon måste väl inte tycka som dig? och din dubbelmoral är något utav det värsta jag varit med om. du gör hela situationen bara värre och värre. jag tror att du är osäker på allt. du vet inte vad du vill och vad du tycker. så du ändrar åsikter hejvilt från dag till dag. vet du vad det visar? det visar en osäker rädd liten tjej som hela tiden försöker vara något. medan egoina framstår som en tjej med skinn på näsan, som vet vad hon vill och som vet vad hon tycker. en tjej som håller fast vid sin åsikt!
  och visst det är inte bra med övervikt och blabla, men blanda fan inte in egoina i något sådant.

  Reply
 84. Louise juni 17, 2011 at 5:40 e m

  Om du räknar alla kalorier du dricker varje vecka kanske du tänker om. Det är nämligen så att alkohol är bland de allra mest kaloritäta du kan få i dig 🙂

  Tänk om, tänk rätt!

  svar: Hum.. Vad vet du vad jag dricker? Jag dricker endast vitt vin, skinny bitch( vodka sodavatten) och ibland gin och tonic. Så ja.. Man blir inte fet av spriten, bara av läsken 😉

  Reply
 85. olivia juni 17, 2011 at 5:41 e m

  brukar gilla vad du skriver men:
  ” ( okej säg att jag har dubbelmoral men jag har inte beställt än pizza på säkert ett år.) ”
  Oups, du åt pizza i förra inlägget :)??

  Reply
 86. vickan juni 17, 2011 at 5:41 e m

  Hej snyggingen, jag hoppas du får en toppen fredagskväll. Kram

  Reply
 87. Giulia juni 17, 2011 at 5:42 e m

  Louise:
  Vem har sagt att man ska sitta och stoppa junkfood i munnen varje dag? Självklart inte! Det förstår ju vem som helst, MEN! att sitta och räkna kalorier, kolhydrater osv är bara fånigt. Löjligt att sitta och begränsa sig på det sättet. Är folk så lata så dom hellre sitter och räknar efter vad och hur mycket dom äter än att dom tar en tur till gymmet och tränar bort de.. :S?

  Reply
 88. TIDSTJUVEN juni 17, 2011 at 5:42 e m

  Vilken tur då att alla har rätt att bestämma över sitt eget liv och sina egna matvanor. Att klaga på andra är bara onödigt.

  Reply
 89. Fia juni 17, 2011 at 5:44 e m

  Du får tycka precis vad du vill, säga precis vad du vill. Att ni har olika åsikter om vad som är sunt verkar vara rätt självklart. Jag har alltid gillat dig skarpt, men att du skriver ut hennes riktiga namn, när du vet att det finns människor som inte vill få reda på det och eventuellt läser din blogg, är verkligen elakt. Visst att man kan få reda på det superenkelt på internet, men ändå. Det är en del av hennes bloggkaraktär och du om någon borde inte förstöra den. Det är riktigt dumt och onödigt. Hoppas du förstår det.

  Reply
 90. maja juni 17, 2011 at 5:45 e m

  gillar att du står för dina åsikter och att du säger precis vad du tycker! =) YOU GOOOO GIIIRL;)

  Reply
 91. anna juni 17, 2011 at 5:45 e m

  hahahaha du mår så jävla dåligt paow.. inse detta. Hade du mått bra hade du aldrig stört dig på egoina.. Låt henne va som hon vill i sin blogg, det betyder inte att hon är så på riktigt.. O vem ska snacka om o göra saker för o tjäna pengar hahaha du o hugo är ju fan pateiska ska visa er på varenda event ha reklam hela jävla tiden.. O om nån är äcklig så är det du som varit otrogen som en jävla hora.

  Reply
 92. sofia andersson juni 17, 2011 at 5:46 e m

  Varför är det bara fjortisar som håller med henne?
  Hon äter ju inte alls bara skräpmat?
  Hon lägger ofta upp bilder på ”normal” mat?
  Snälla, lägg av Du skämmer ut dig själv.

  Reply
 93. Anonym juni 17, 2011 at 5:48 e m

  Så jävla töntig. Avundsjuk på henne för att hon är mer omtyckt än dig? Hennes åsikter är vettiga till skillnad från dina. Övervuxna fjortis.

  Reply
 94. Andrea juni 17, 2011 at 5:48 e m

  Bra sagt Paow!

  Reply
 95. Everlasting juni 17, 2011 at 5:49 e m

  Men snälla Ebba Josefine Rosenberg, det Paow säger är inte fakta. Egoina har flera gånger tydligt sagt att hon inte äter onyttigt hela tiden. Hon äter balanserat, nyttigt ofta och unnar sig skräpmat då och då. Som en fullt normal människa. Det Paow säger är inte fakta.

  Reply
 96. sofia juni 17, 2011 at 5:50 e m

  asså paow du är ju helt dum i huuvdet.. egoina skiljer sig från alla er bloggare = hon är normal och nej hon äter inte skräpmat varje dag.. egoina, såna som henne gör att inte alla lider av anorexi!!

  och vadå inte kunna ha pojkvän för att man inte gjort allt man vill? säg som det är du vill ligga!!

  vad hindrar dig från att göra de du vill om du har pojkvän säg de du din lilla skitunge

  Reply
 97. alva juni 17, 2011 at 5:51 e m

  ” Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar osbågar, chips och pizza varje dag”.. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt. . ”

  Åh herregud du är så jävla dum i huvudet. Helt sjukt. Du kan inte längre skylla på din ålder tyvärr.

  Reply
 98. Julia Clevler juni 17, 2011 at 5:51 e m

  Haha, fan så patetiska ni är. Det är sånt här som är så himla skrattretande, att man aldrig får ha sin egen åsikt. Och vadå, lite kul att folk säger att dom ska ”bojkotta” paulina och hennes blogg pga just detta, hennes egna åsikter.. Vart fan tog hoppet i samhället vägen egentligen ? Spyr

  Reply
 99. ebba juni 17, 2011 at 5:52 e m

  du har helt rätt !!

  Reply
 100. klara juni 17, 2011 at 5:52 e m

  haha KVINNLIGT? nehe, så det är manligt då eller? och varför ska tjejer behöva tänka så himla mycket över hur vi ser ut? man väljer själv hur man ska leva, vad man ska äta och hur mycket man vill träna. du är ju bra dum.

  Reply
 101. tora juni 17, 2011 at 5:53 e m

  bra sagt 🙂

  Reply
 102. Emilie juni 17, 2011 at 5:53 e m

  Hon har garanterat fler mogna och självsäkra läsare än vad du har. Att vara falsk är INTE att lägga ut vad en normal människa äter. Och du menar att hon ska hellre skippa att lägga ut vad hon äter och vad hennes åsikter är OCH vara falsk stället. ja, hon borde säga ”oooh vad skönt med 2 timmar träning” ”åååh jag äter sallad var dag!” Hon är sig själv till hundra procent vilket du garanterat inte är!! Ja till fler bloggar som är ”normala”. Inte fikar 3 ggr om dagen, äter på fina resturanger var varannan dag, tränar en vecka sen lägger av. Kom igen! Älskar hennes blogg, din liknar mer en fjortisblogg!

  Reply
 103. jonnaa juni 17, 2011 at 5:53 e m

  alltså det är ju ganska självklart att paow är avundsjuk på egoina..haha!

  Reply
 104. filippa juni 17, 2011 at 5:53 e m

  Så himmla patetiskt det du skrev om att u inte beställt en pizza ¨på ett ¨år minst, kollade du ditt eget inlägg under eller?

  Reply
 105. Marika juni 17, 2011 at 5:54 e m

  Om du hade läst vad hon skrev så skrev hon att hon målade upp en väldigt osund bild i sin blogg, för att väga upp mot ert bantande.
  Du säger att det är så viktigt att äta hälsosamt, men du vet inte att kroppen behöver kolhydrater (framförallt långsamma) för att få energi, och för att inte tala om hjärnans behov av kolhydrater! Lagom mängd handlar det om!
  Du har ju själv skrivit många gånger att du haft ätstörningar och knappt ätit alls ibland.
  Jag tror att Egoinas kropp mår 100 gånger bättre än vad din gör! Hon själv också!
  Visar bara hur omogen du fortfarande är att göra ett sånt här inlägg.

  Måste tillägga att jag tycker snacket om ”ihop-gående-lår” är heeeelt sjukt. Har inte dom flesta tjejer så? Är det inte så dom flesta ser ut? :S handlar ju inte om man är fet, utan kobent eller hjulbent bl.a!

  Reply
 106. Sara juni 17, 2011 at 5:55 e m

  Du är bara avundsjuk Paow! Man märker ju hur osäker du är! Skulle hon vara lite småmullig också enligt dig? Haha du är nog det största skämtet 2011 😀

  Reply
 107. .. juni 17, 2011 at 5:55 e m

  snälla paow……. hur orkar du bry dig så mycket. det är inget fel på egoina
  jag tror du har missuppfattat det hela.!

  Reply
 108. Josen juni 17, 2011 at 5:55 e m

  Jag vet inte vad jag ska skriva.. Suck på dig paow. Det märks hur olycklig du är och vilket kasst självförtroende du har att du blir avundsjuk på andra som faktiskt har alla hästar hemma. Hoppas du hinner växa upp innan något väldigt dåligt händer..
  jag tycker synd om dig. Du blir en sämre människa för var dag som går.

  Reply
 109. sofia juni 17, 2011 at 5:55 e m

  paow är ett stort jävla skämt..

  Reply
 110. Madelene juni 17, 2011 at 5:59 e m

  Är du verkligen så avundsjuk på henne? Hon är äkta medans du bara är en övervuxen fjortis. Hon lever definitivt mer hälsosamt än dig. Hon är den hon är medans du alltid försöker följa alla ideal. Kliv ut ur din rosa bubbla förfan.

  Reply
 111. Hanna juni 17, 2011 at 5:59 e m

  Hahahaha, men du åt ju pizza inlägget innan? 😀

  Reply
 112. Anonym juni 17, 2011 at 6:00 e m

  seriöst vad trög du är Paow. Försöker förstå mig på bloggvärlden för att se vilka bloggar som är bra och inte. Jag kommer inte återvända till din blogg igen. GO EGOINA!!!

  Reply
 113. Lisa juni 17, 2011 at 6:01 e m

  Men lilla Paulina!
  Är det bra för din 17åriga kropp att dricka alkohol varje dag i en vecka och festa konstant? nej jag tror inte det.
  Du verkar vara så fruktansvärt osäker, och att du tar till alkoholen är bara dåligt. Du dricker i princip varje helg, och din intensiva träning i 1 vecka, och sen skita i att träna 1 månad är absolut inte heller bra.
  Nej på riktigt, du är nog bara avundsjuk på Egoina, för hon har inte behovet av att lägga ut bikini bilder för att få bekräftelse av sina läsare. Jag skulle hellre leva hennes liv i 70 år, än o leva ditt liv i en vecka. På riktig.

  Reply
 114. Jessica Sundberg juni 17, 2011 at 6:01 e m

  Men Paow, vad är det för liv att leva om man plockar bort sånt som man njuter utav? Om hon mår bra med sig själv och tycker om att äta så får hon väl göra det. Precis som du tycker om att äta nyttigt och träna, om det nu är vad du gillar att göra. Men jag är precis som Regina, inte fan bryr jag mig om vad jag stoppar i mig sålänge jag mår bra av det. Jag njuuuter av det! Utan njutning mår man inte bra, så enkelt är det. Vad är det för liv om man inte får göra sådant man tycker om.. Skulle jag börja träna och äta sunt bara ”för att” så skulle jag inte må bra utav det. Visst, fysiskt skulle jag må jävligt bra! Men mitt psyke skulle inte palla med det. Jag tycker Regina gör helt rätt, hon älskar det hon älskar och visar det för världen! Skäms på DIG Paow.

  Reply
 115. Helena juni 17, 2011 at 6:02 e m

  Haha Paow, hur många bloggar är inte som din, smal snygg tjej som publicerar lättklädda bilder på sig själv?? Det tjänar DU pengar på. Egoina tjänar pengar på, som du skrev, att visa goda/onyttiga saker hon äter, samt hennes fantastiska skrivförmåga (stavar sällan fel och är riktigt rolig!). Hur många bloggar av hennes kaliber finns det? Knivlisa kanske, men din typ är i majoritet. Hon är en motpol av din typ av blogg, och det är skitskönt att läsa hennes efter att ha läst din, kissies, dessies, danis, ja, där utseende är ALLT. Efter att ha läst hennes blogg känner jag mig normal igen och har landat på jorden igen.

  Reply
 116. karolin juni 17, 2011 at 6:03 e m

  du är största tönten i hela bloggvärlden.

  Reply
 117. Jenni juni 17, 2011 at 6:07 e m

  Paow är en gryym person! Och Egoina också, varför välja!?
  Man har väl åsikter! Men era är lite sjuka! Miiin åsikt är bäst ! 😀
  haha, fortsätt va puppig, så kul ju (Y)

  Reply
 118. jennifer juni 17, 2011 at 6:09 e m

  Så jävla bra skrivet Paow! :D<3

  Reply
 119. Louise juni 17, 2011 at 6:10 e m

  Det är ett större samhällsproblem med unga tjejer och ätstörningar, än unga tjejer med viktproblem. De med ätstörningar är fler, de mår sämre. Självklart är det bra att vara nyttig, men för många unga tjejer stannar det inte där. De börjar räkna kalorier och slutar äta och låter ätstörningarna ta över deras liv. De behöver verkligen förebilder som är lite laid back. Alla unga tjejer borde äta lite ostbågar och väga ett kilo mer, istället för att fastna i dåliga cirklar som förstör livet.

  Reply
 120. Johanna! juni 17, 2011 at 6:10 e m

  Hej Paow, du har en poäng! Jag tror att hon bara vill försöka ge lite självförtroende till tjejer, men som sagt, du har en poäng i det du säger! Hej då Paow!

  Reply
 121. Amanda juni 17, 2011 at 6:12 e m

  Du förlora just en bloggläsare..
  de där va sjukt lågt, undra va fan hon har gjort dig egentligen. USCH PÅ DIG!

  Reply
 122. Rose juni 17, 2011 at 6:13 e m

  Vad hände med bilderna (tjejer som vill visa att det är okej att vara mullig eller se ut på olika sätt) på att alla är fina som dom är, att du får kritik för du bara tar bilder på ”smala” tjejer. Jag förstår varför läsarna kritiserade det. Nu säger du jhu precis hur det var, att om en på 95 kg hade skickat in en bild, ofc hade du inte tagit den? För i smått och gott så är du emot tjockisar.

  Reply
 123. Amanda2 juni 17, 2011 at 6:14 e m

  Hon är för fan den enda normala bloggaren, som kan äta utan att klaga.
  Äta bör man annars dör man.

  Reply
 124. L juni 17, 2011 at 6:15 e m

  Oj oj oj. Du kommer att inse hur omogen du är när du fyllt 21.
  Inte konstigt att unga tjejer får anorexi av dagens mediasamhälle och måste vara ”kvinnliga”.
  Håller med Helena här ovanför, Egoina är din motpol och även jag känner mig normal efter att ha läst hennes blogg.
  Här tappade du läsare i alla fall.

  Reply
 125. Linnea juni 17, 2011 at 6:16 e m

  KAN NI SLUTA SKICKA DUMMA KOMMENTARER ELLER?? SKULLE NI VILJA BLI KALLADE SLAMPA,BITCH ELLER? fattar ni inte att hon mår dåligt att få såna kommentarer ? skärp er fan och väx upp !

  Reply
 126. annie ståhl juni 17, 2011 at 6:17 e m

  hehe. ”har inte beställt pizza på ett år ” *tittar två inlägg längre ner* PIZZA PAOW 😀
  inget fel, men säger du att andra ljuger och inte står för vad dom tycker, så ljug inte själv då 🙂

  Reply
 127. Jenny juni 17, 2011 at 6:18 e m

  FYFAN!

  KAN DU LÅTA HENNE VARA, DET DÄR ÄR SJUKT LÅGT.
  HON FÅR LEVA SITT LIV OCH DU LEVER DITT!
  MAN LEVER BARA EN GÅNG.
  DET ÄR NORMALT ATT PETA I NÄSAN, MEN KANSKE INTE PÅ BILDER.
  ATT ÄTA OSTBÅGAR ÄR HELT NORMALT!
  FYFAN SÄGER JAG BARA! ;o

  Reply
 128. LOVE PAOWIE juni 17, 2011 at 6:19 e m

  PAOW HAR HEeeeeeLT RÄTT, NI ANDRA HAR FEL! ni har fel, fel, fel, fel fel!! PAOW ÄR SIG SJÄLV OCH HAR ETT LIV! DET HAR FAN INTE NI!! ”PAOW ÄR ETT SKÄMT” ”PAOW BRYR SIG BARA OM UTSEENDET” BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PÅ ER BITCHAR! TÄNK INTE MED SNOPPARNA! KUKFITTOR VA INGEN MAN! VA KNINNA!!!! THUUU, MAN BLIR JU SÅ SUR ATT NI EINTE ENS KAN LÄSA DENNNEA RTEXT ENNY MOREEEE!!! FREAOOM OSCHJJ MAEADD NAKLIU. PISS I VARANDRAS MUNNAR OM NI TYCKER DET ÄR SÅ KUL! PUSSA PÅ VARARN! BAJSA! VA LITE MER OMOGEN!! NI ÄR JU EN SKAM FÖR KVINNOR ÖVER HELA VÄRLDEN! FY PÅ ER!!!!! OPERERA ER TILL KILLAR INNAN NI HÅLLER PÅ SÅ DÄR!!! SKÄRPNING FJANTAR! JÄVLA PEDOFILUNGAR!!! NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! NI ÄR JU MOBBARE!!! FLYTTA TILL MARS!!! VA INTE HÄR NÅ MER JAG FÅR JU TOKSPEL I MITT HUVED! GÅ PÅ TOA OCH GÖR ERT, SEN STICK TILL WINX CLUB WORLD OCH STANNA DÄR TILL NI DÖR AV ALLT ERT TJATT! muppar

  Reply
 129. Anonym juni 17, 2011 at 6:20 e m

  Det kommer från rätt person! Du satsar i stället på att vara otrogen, supa dig full och klä dig slampigt.För guds skull Paulina sluta förolämpa andra bloggare och väx upp! Vad spelar det för roll vad man äter om man super sig full varje dag? Då spelar ingen hårdtränning eller nyttigt mat någon som helst roll.,Du satsar hellre på att dricka tonvis med KALORIER! Och ja paulina det finns faktiskt KALORIER i alkohol! Jävla ALKOLIST DU HAR STORA STORA PROBLEM ! Och varför starta en disskussion som du antagligen inte kan vinna.Du är verkligen DUM på riktigt

  Reply
 130. Fanny juni 17, 2011 at 6:23 e m

  Ja man kan ju inte vara som Egoina. Man måste ju vara som du och supa runt, vara otrogen och vika ut sig var och varannan dag. Inte förrän då är man kvinnlig och normal.

  Du är dum i huvudet på riktigt. Tänker aldrig mer läsa din blogg. Sök hjälp helt seriöst.

  Reply
 131. Julia juni 17, 2011 at 6:23 e m

  Heja Paow! Palla lägga ner en jädra massa tid på att kommentera jävligt ONÖDIGA kommentarer. Alltså det är din åsikt som du gör vad du vill med, alltså lägga ut den på bloggen som du gjorde nu. Egoina gillar vi INTE.

  Du är b ä s t.

  Reply
 132. Anonym juni 17, 2011 at 6:25 e m

  du är ju för fan störd i huvet

  Reply
 133. Emma juni 17, 2011 at 6:26 e m

  Alltså. Egoina är perfekt och du suger. Det är allt jag har och säga.

  Reply
 134. Elvira juni 17, 2011 at 6:29 e m

  Innan du skippar pastan och brödet kanske du ska börja skippa spriten. Seriöst, Paulina, undra hur din kropp mår egentligen.

  Reply
 135. Elin juni 17, 2011 at 6:29 e m

  Ja, det är viktigt att äta nyttigt och ta hand om sin kropp men att skita i kolhydrater är ingen långsiktig lösning, eftersom att kroppen behöver kolhydrater. HJÄRNAN behöver kolhydrater. Om hon verkligen äter så mycket skräpmat som du har skrivit att hon gör så är hennes livsstil inte särskilt hälsosam, nej. Men din vecka/veckor utomlands med all alkohol och så vidare är inte heller särskilt hälsosam, så vad är det du försöker säga? Att det är mer äkta att vara sjutton år och åka på spritresa än att sitta hemma en kväll och vara sugen på ostbågar? Jag gillar verkligen din blogg, men det här inlägget, och det förra inlägget, om Egoina får mig att vilja bojkotta den helt och hållet. Fan, Paow, du är så mycket bättre än det här…

  Reply
 136. madde juni 17, 2011 at 6:31 e m

  åh herregud, är du helt jävla dum i huvudet på riktigt?
  du har en jävla kampanj om att man ska bryta idealet men ändå lägger du ut ett sånt här inlägg? snacka om dubbelmoral.
  sen skrev du att du inte ätit pizza på ett år, inlägget under då?
  du är nog bara svartsjuk på att hon faktiskt kan äta vad hon vill när hon vill utan att få ångest och utan att vara tjock. för om du skulle göra det så skulle du svälla upp som en jävla ballong på tre röda för att du svälter dig själv, sen så är inte alkohol det nyttigaste heller?
  men du kan fortsätta med ditt lilla spel även fast du avslöjat dig, vi vet alla att du endast är avundsjuk på henne. nu ska jag äta pizza puss

  Reply
 137. Anonym juni 17, 2011 at 6:32 e m

  oj vad du sjönk i mina ögon. trodde du var den lite mer mogna av dessa bloggtjejer… ack så fel man kan ha

  Reply
 138. Elsa juni 17, 2011 at 6:33 e m

  Haha vänta lite….. Du sitter med en pizza i ditt förra inlägg..? Nu fattar jag inte…. Haha

  Reply
 139. Johanna juni 17, 2011 at 6:35 e m

  Vem är de som egentligen bestämmer ”hur man ska vara för att vara kvinnlig?” .
  Alla är nog kvinnliga på sina sätt. Och att säga att hon ens är småmullig är ju sjukt:S Så fort ngn har en ”normal” kropp så är man småmullig?:S

  De låter inte vettigt i mina ögon.

  Att hon lägger ut bilder på när hon sitter med en ostbågepåse, vem bryr sig egentligen att hon gör de. Du lägger ju ut bilder på när du dricker. Och det är så gott som lika mkt kolhydrater/kalorier i de du klunkar i dig som andra istället tuggar i sig. Förutom att de man dricker omvandlas direkt.

  Reply
 140. Anonym juni 17, 2011 at 6:35 e m

  detta var droppen. Väx upp paulina, du är en person med dubbelmoral och du om någon ska inte trycka ner en annan bloggare så som du håller på. snacka om att du just förlorat en läsare 🙂

  Reply
 141. julia juni 17, 2011 at 6:36 e m

  om hon väljer att äta och skriva i sin blogg på det sättet mår hon förmodligen bra utav det, som du mår bra utav att se ut som kissie och resten utav bloggvärlden. sen får vi inte glömma resten utav ditt glamourösa liv med dina fyllor varje jävla dag osvosv
  jag som konstigt nog såg upp till dig innan? haha

  Reply
 142. jenny juni 17, 2011 at 6:37 e m

  du är ju helt jävla dum i huvudet!! vet du hur måånga du gör som får anorexi?! vet du de din ****unge!!?? de e ju DU som är sjuk! lär dig äta normalt!!

  Reply
 143. Anonym juni 17, 2011 at 6:37 e m

  Håller med dig till 100 faktiskt. Alltid. Paower to the people!

  Reply
 144. Ebba K juni 17, 2011 at 6:38 e m

  Håller med dig till 100 faktiskt, alltid. Paower to the people!

  Reply
 145. Nellie juni 17, 2011 at 6:38 e m

  Du har så rätt paulina! Att folk inte förstår.. folk som skriver att bara för att du dricker alkohol osv är det som du uskriver dubbelmoral? hur tänker dom då? Du väljer ju att äta nyttigt vid sidan om och du är en pigg tjej som mår bra, ser bra ut och har en fin kropp. Du har så rätt i alla lägen !! Tack för en grym blogg 🙂 Go youuuu! Kram Nellie

  Reply
 146. Madde juni 17, 2011 at 6:40 e m

  Jag har alltid varit smal. Vägt 45 kg fast jag snart ska fylla 24. Det är absolut inget jag är stolt över men likt min mamma så har vi alltid haft problem med att gå upp i vikt. Jag dricker cola till frukost ibland, äter godis o chips till frukost och har alltid hatat att träna men inte fan är jag smällfet för det? Jag har börjar få mer fett på kroppen och fått köpa en större storlek i mina byxor, vilket jag bara tycker är bra då jag vill ha en mer kvinnlig kropp och inte vara den trådsmala Madde alla är vana vid.

  Och vad har du med att göra om ”alla” äter godis värje dag? Det är inte ditt bekymmer? Dags att vakna upp och inse att du inte gör någon skillnad!

  Reply
 147. Ina juni 17, 2011 at 6:41 e m

  Du får ha dina egna åsikter, alla kan inte tycka lika. Men helt seriöst du vill skriva om ett sunt liv och vara sund men Egoina vill skriva om ett osunt liv och var osund så låt henne! Du har ingenting med vad hon skriver om eller äter att göra det är hennes liv inte dit! Så bara lägg ner detta och fokusera lite mer på dig själv än på andra!

  Reply
 148. ämma juni 17, 2011 at 6:41 e m

  Lilla Paow kan inte läsa !. De står ju för fan i egoinas Header , ta det med en nypa salt . Du är bara avensjuk på henne annars hade du inte ens nämnt det.

  Reply
 149. Robin juni 17, 2011 at 6:42 e m

  Vet du vad, du är så jävla dålig. Din blogg, påstår DU är ett jobb. Men vem fan hänger ut andra och klagar på vad dom äter?

  Jag tycker att du ska skaffa dig ett självförtroende någon gång, för du är så jävla patetisk. Den där regina, äter SUNT.
  Sunt är vad MAN SJÄLV vill ha. Inte vad man BÖR äta.

  Åter igen, du är så patetisk. När jag jobbar, är jag TREVLIG, inte en skithög som dig, som klankar ner på någon annan bara för att den tror på sig själv, och tycker om sig själv.

  Du säger att du har självförtroende. Men det tror jag inte på. Aldrig någonsin, om du måste klaga på någon på det här viset.

  Reply
 150. amanda juni 17, 2011 at 6:42 e m

  hahaha fan vilka sköna kommentarer! 😀 men seriöst älskar dig men sluta klaga på egina vrf bryr du dig ens om henne?? om du ska leka hälsosam så sluta dricka! börjar se lite sliten ut…

  Reply
 151. Anonym juni 17, 2011 at 6:46 e m

  Du åt pizza igår med hugo?

  Reply
 152. :) juni 17, 2011 at 6:46 e m

  du har verkligen rätt i det du säger!
  alla har egna åsikter, 🙂

  Reply
 153. Alice juni 17, 2011 at 6:48 e m

  LOVE YOU! SÅ JÄVLA BRAAAA OCH RÄTT!
  hur kan man vara en förebild när man säger upp sig från sitt jobb så fort det går lite ont och bara äter en massa skit?

  Reply
 154. ? juni 17, 2011 at 6:49 e m

  Fyfan vad lågt att outa henne. Du borde fan ta och läsa på dessutom, vet du hur mycket kalorier det finns i alkohol eller? Skillnaden mellan dig och Egoina är att hon har självförtroende och självkänsla och kan vara sig själv. Du måste låtsas och vara någon annan an dig själv, ständigt. Det är bara sorgligt. Väx upp, och låt bli Egoina. Hon är femtusen gånger bättre, modigare, tuffare, snyggare och häftigare än du någonsin kommer att bli. Väx upp.

  Reply
 155. sofia juni 17, 2011 at 6:52 e m

  du får gärna ha en åsikt , men du behöver inte hänga ut egoina 🙁

  Reply
 156. emma juni 17, 2011 at 6:52 e m

  paulina danielsson. säger precis som många andra har skrivit. DU ÄR AVUNDSJUK på att hon inte behöver anstränga sig för att ha en populär blogg. hon är sig själv medan du är någon annan jävla person. du måste lägga ut bilder på dig själv halvnaken medan egoina ÄR SIG SJÄLV. förstår du skillnaden paulina?

  egoina är sig själv, hon döljer INTE vad hon äter för godis, chips eller vad hon äter för mat. hon är en ärlilg bloggare och skriver inte att hon äter sallad när hon egentligen mölar i sig ostbågar.

  egoina är kvinnlig, hon har lår, höfter, bröst och rumpa. du har ingen jävla form alls förutom dina opererade tuttar. väx upp paulina, du beter dig som en avundsjuk fjortis. det märks verkligen att du och hugo har gått skilda vägar, du var mycket vuxnare med honom!

  blir så jävla lack på dig.
  det finns SÅ många människor som vill ha kroppen du har paulina, dom svälter sig och tränar ihjäl sig för att få den. din kropp är fan inte sund nånstans så mycket alkohol som du proppar i dig.
  ”man ska vara nöjd med sig själv som man är” egoina lever upp till det, hon är SNYGG har en sund kropp och är en skön människa. medan du leker att du är någon annan. man ska inte behöva träna ihjäl sig på gymmet eller svälta sig för att bli nöjd med sig själv.
  HÖR NI DET TJEJER?! man ska vara nöjd med sig själv som man är!
  visst är det nyttigt att träna och äta sunt, men känner man att man är nöjd med tillvaron och mår bra ändå så behövs det inte.

  man tror verkligen inte att du ska fylla 18 i år. du beter dig som 14.

  Reply
 157. lina juni 17, 2011 at 6:53 e m

  Vad är då kvinnligt enligt dig?Att supa,trycka upp tuttarna till hakan,slampa runt och vara otrogen mot sin kille? Du kanske inte ska uttrycka dig om vad som är rätt och fel eller vad som är kvinnligt.Jag fattar inte ens hur du orkar bry dig om vad hon äter,gör osv.Lägg ner den energin på dig själv ist,för du lär behöva jobba med din självkännsla med tanke på att du känner ett behov av att klaga på andra.

  Reply
 158. anonym juni 17, 2011 at 6:55 e m

  sluta provicera, låt folk leva som de vill

  Reply
 159. Rebecka juni 17, 2011 at 6:56 e m

  Jag såg att du skrev ”jag dricker bara vitt vin & Sodavatten (skinnybitch). Det är läsken man blir fet av, inte vinet” HAHAHA! Du skojar va?!?!?! Vet du hur mkt kalorer själva VINET har?! Du är fan dum om du tror att det är läsken som är kalori-bomben och inte alkoholen! Visst att läsk också har kalorier, men öl, vin, sprit o.s.v är det mest kalorifyllda som finns! Kalorer som blir fett! Därför många har spritmage o.s.v. Och ja, vitt vin är ”nyttigast” men fan inte kalorisnålt! Ett glas vin är typ som 1-2 kanelbullar! / Träninsfreak

  Reply
 160. hanna ♥ juni 17, 2011 at 6:56 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 161. Hona juni 17, 2011 at 6:57 e m

  Kan garantera att tjejen som är nöjd med sig själv oavsett om hon petar näsan, trycker McDonken eller har lår som går ihop kommer ha en kille/tjej som älskar och trivs bättre med henne mer än den osäkra, svartsjuka, kroppsfixerade bruden som inte ens älskar sig själv.

  Reply
 162. Jennifer juni 17, 2011 at 6:58 e m

  Jag gillar din blogg annars. Men det är jurt Sånt här som
  Gör att den suger ibland.. Kommer ihåg när du skrev om kvinnor och öl , jag dricker öl , äter godis jävligt ofta , cola , pizza iallafall en eller två gånger i veckan. och fortfarande går mina lår inte ihop , och vågen ligger fortfarande på 40 … Och inte fan känner jag mej mindre kvinnlig för de. Jag är nöjd med min kropp och hur jag lever. Och du säger attfolk klagar på att du äter sallad och annat nyttigt ? Du klagr ju på oss andra som inte äter som du. Exakt samma sak ? Jag vet att min kropp inte kommer vara som den är nu om jag äter såhär hela livet. Men det tr jag när det kommer!

  Reply
 163. Nina juni 17, 2011 at 6:58 e m

  Ska du yttra dig som dricker 24/7? Sprit är det svåraste för krupen att bränna, bara rent fett
  är värre! Och sprit innehåller kolhydrater som du säger att man ska undvika, så antingen är du jävligt inkompetent eller så är du bara allmänt medveten om innehållet på de du stoppar i dig!

  Och det egoina menar med sina lår-inlägg är att alla ser olika ut och att det är okej! Bara för att låren går ihop är man inte överviktig! Det är sånna som du och kissie som ger unga ätstörningar, hur fan kan du leva med det på samvetet?

  Reply
 164. Lisa juni 17, 2011 at 7:00 e m

  jag tycker det är jätteviktigt att äta nyttigt, och därför så tycker jag att du delvis har rätt med vad du skriver. Men hallå? Inga kolhydrater? Inget pasta eller bröd? Att äta nyttigt är när man äter en balanserad och blandad kost, inte när man skippar kolhydrater. Herregud, pasta och mörkt bröd är INTE ohälsosamt, det behöver kroppen, speciellt om man tränar! Man ska äta mycket mat, BRA mat, och mindre godsaker och socker, och sedan träna. DET är hälsosamt.

  Reply
 165. Erika! juni 17, 2011 at 7:01 e m

  Alltså vet du vad? Jag mår så illa när jag läser detta inlägg, du kan inte förstås hur svårt det kan vara för ANDRA att handskas med sin vikt. Det är besynnerligt svårt att veta, vikt/kropp är ett väldigt känsligt ämne. Det är som du skulle säga till en dyslektiker, haha lär dig läsa för! Vissa har förmågor som andra inte har, tha’ts life stick or stay!
  Och alla trivs med deras kropp som den är, så sluta kritisera andra! Du skall inte ens kritisera dig själv! Jag kunde ha sagt super mycket mera fräcka saker om dig, men gjorde jag det? Nej! För jag vill att du skall ha ett bra självförtroende och en super fredag kväll!

  Jag tycker faktiskt du kan skita i vad Regina håller på med dock? Är det din sak att bestämma vad hon sätter i sin mun? Det är väl hennes ensak. Hon kanske älskar sin kropp som den är, något kg lättare eller tyngre har väl ingen skillnad på livet eller? I så fall har något gått snett för någon av oss. Hehe.

  Snälla, varför försöka ’riva upp’ ett sår som är helt. Du har väl ingenting emot regina, och hon har knappast något emot dig. Fast nu kanske.

  Förstår inte varför man skall mucka gräl med andra människor. Det är helt meningslöst. Detta inlägg är upplägt ingen fakta alls. Det enda du skriver om som jag kommer ihåg efter att ha skrivit detta är att du klagar över hennes ätande av sötsaker? Alltså hallå, vad är de tillför. Om man gillar det så gör man väl det. Så varför hetsa upp sig och skriva ett inlägg om att det är hennes fel?

  Själv har jag faktiskt ett ständigt sockersug. Blir jättelätt upphetsad om jag ätit något, och straffar ibland mig själv. Jag är 13 år gammal. Säkert ganska vanligt med detta problem men man mår inte bra av detta, mentalt. Känner mig som en flodhäst då jag väger cirka 30 kilogram. Jag är inte onormal. Jag är bara sådan som jag är. Inte anorektiskt störd, jag ser inte ut som någon som lider av det, inte direkt. MEN jag mår som en anorektiker och det är SÅ MYCKET VÄRRE.

  Så tänk snälla efter före du skriver något..

  Jag älskar din blogg och du verkar så snäll, fast jag någongång kan bli lite ’störd’.

  Förlåt för ett superlångt inlägg, men om du läser allt blir jag jättejättejätte glad, fast du bara kan skratta åt det 😀

  Ha en bra (fre)dag Paow! /Erika 🙂

  Reply
 166. Nelly juni 17, 2011 at 7:01 e m

  Onödigt!

  Reply
 167. moa juni 17, 2011 at 7:02 e m

  … så sitter du och äter en pizza i inlägget under? haha

  Reply
 168. Alex juni 17, 2011 at 7:03 e m

  Paow är du helt dum ihuvudet? Sköt dig själv, sånna som du som klankar ner på minsta lilla fett får folk att må dåligt, ”hon äter dålig mat hela tiden”. So what? Låt människan äta vad hon vill så kan du äta som en kanin o knapra sallad varje dag.

  Reply
 169. sara juni 17, 2011 at 7:05 e m

  rätt roligt att du trycker i dig en pizza på förra inlägget och skriver nu att du åt en pizza för ett år sen… låt regina vara som hon vill du skriver rätt ofta hur du tycker det är jobbigt att människor klagar på dig så gör inte desamma! är vell fan bättre att hon äter än att hon inte gör det eller hur? dubbelmoral rätt ofta hos dig!

  Reply
 170. cassandra juni 17, 2011 at 7:06 e m

  Paow, tyckte fakiskt om dig förrut, men nu ser man hur blåst du är.. skämmigt paulina skämmigt. sånna här åsikter kan du hålla för dig själv tycker jag. hon gillar godsaker? so? du gör det inte, men hon gör det. det här är väl en blogg om dig? skit i vad alla andra gör? Snacka skit om andra för att dom käkar för mycket godis. snälla trodde du hade vuxit upp… hoppas du läser den här kommentaren för vill seriöst inte att du ska göra bort dig, försök bli vän med henne istället, man blir mycket gladare en att gå omkring och hata folk för att dom ”smörar” för läsare, det är ju bara smart ju för då får hon ju pengar och det är ju det bloggandet går ut på? snälla paulina visa lite värdighet har du inget roligare att blogga om? 😀

  Reply
 171. Ellinor Grönqvist juni 17, 2011 at 7:06 e m

  du har heeeelt rätt! Visst ska man unna sig och visst kan man hamna i ohälsosamma svackor, men det är sjukt ofärscht och grymt illa mot kroppen att ha det som en livstil. Man ska äta sunt och träna, det mår kroppen bra av!

  Reply
 172. emma juni 17, 2011 at 7:07 e m

  DU ÄR JU HELT SJUK !

  paow, du ska alltid hacka på folk som är äldre och mer
  förståndliga än vad du är. Så himla uppmärksamhetskåt är vad
  du är!

  det är inte egoina som skriver om reklam för att tjäna extra
  pengar i vart annat inlägg, antagligen drar din blogg inte in
  tillräckligt pengar annars? sluta va så avundsjuk.

  DU HAR DUBBELMORAL.

  Reply
 173. Sessan juni 17, 2011 at 7:07 e m

  Grejjen är väl att hennes blogg har en stor dos av humor 🙂

  Reply
 174. Nella juni 17, 2011 at 7:07 e m

  Det e ju fan detta Paulina menar..? vafan klagar ni för? dete ju fan sant det hon sgr, varje gång hon skriver om träning o allt så klagar ni, hur fan pallar ni? först var hon en anorexia fitta enligt alla ni som sa det just då, sen började hon äta, men ist blev hon en fet kossa enligt er, hur fan ska ni ha det?! jag lovar, ni som sitter o klagar ser nog själva ut som finniga berg… hade varit kul om alla som skrev att hon va fet, spinkig, äcklig osv skickade en bild på sig sj… gör det nästa gång ni ska klaga på hennes personlighet eller utseende, gör det, din blogg e bäst Paow..! ;)keep it up 😀

  Reply
 175. elin juni 17, 2011 at 7:09 e m

  vet du en sak Paulina? Du är bara fucking avundsjuk. Jag förstår inte vad ditt jävla problem är?! Hon får väl leva sitt liv som hon vill utan att du ska komma och tracka ner henne! Hon är fan 1000 ggr bättre än dej! Varför ska du vara så jävla fucked up Paulina? Bara för att du har humörsvängningar behöver du inte gå ut med det till alla andra! Så jävla scrued up, bara för att du och Hugo har gjort slut. Fett synd? Är det Egoinas fel då eller? Egentligen ska du inte få driva den här bloggen för ditt beetende. Det är bara min åsikt, men halva svergies befolkningen joinar nog mej, trust me.

  Reply
 176. Mia juni 17, 2011 at 7:10 e m

  Har inte läst din blogg på ett tag nu eftersom jag inte tyckt att det funnits nåt intressant att läsa om här. Fan vad rätt jag hade, aldrig mer säger jag bara. Din blogg kommer dö ut snart, menar när du är så desperat att du måste mucka gräl med allt och alla för att få läsare. Haha, ja herregud.

  Reply
 177. Rebecka juni 17, 2011 at 7:10 e m

  Alltså shit. Du har verkat vara en vettig tjej för att vara så ung men detta var nog det dummaste du har vräkt ut dig. Bloggare nischar sig på olika sätt. Om du tror att det är det enda hon äter så är du inte vidare vettig.
  Att hon gör saker som du tycker är okvinnligt är upp till henne och dom flesta tjejer jag känner beter sig på det sättet. Men det är klart, du kanske skulle levt i ett förtryckt och genusinspirerat 40-tal ? Du hade antagligen kommi längre med dina åsikter.

  Reply
 178. Mikkan juni 17, 2011 at 7:11 e m

  Vad är reginas blogg? 🙂

  Reply
 179. anno juni 17, 2011 at 7:12 e m

  det är så uppenbart att du har ett stört förhållade till mat Paow! Har du inget bättre att ödsla din energi på än att klanka ner på egoina?!

  Reply
 180. Linnéa juni 17, 2011 at 7:13 e m

  Är en trogen läsare både till dig och Egoina, men detta inlägget var nog inte så väl genomtänkt va? Förstår att du har dina åsikter men tänkte du aldrig på att du antagligen sårar Egoina? På riktigt? Väx upp och maila till henne eller nått om du har ett problem för just nu vart du bara jävligt patetisk…

  Reply
 181. Challen juni 17, 2011 at 7:15 e m

  Ja att vara ute och supa var och varannan kväll, det är ju oxå väldigt hälsosamt för kroppen, lilla lilla du.
  Jag förstår inte ens varför du känner att du måste ge ”svar på tal”, tar du åt dig så jävla mycket? Dem som får dig att ta åt dig, dem äger dig, bara så du vet

  Reply
 182. Ellinor Grönqvist juni 17, 2011 at 7:15 e m

  alla som säger att paulina menar att man ska räkna kalorier och aldrig får unna sig och ha ohäslosamma svackor ibland får nog ta och läsa inlägget en gång till. Hon snackar om att ha hälsosam balans, hälsosam balans är inte att ENBART äta fett.

  Reply
 183. Anonym juni 17, 2011 at 7:16 e m

  håller med dig heeelt!! du har så rätt. men det var lite ironiskt när du sitter med en pizza på inlägget under, hehe. love u paow. <3

  Reply
 184. Zandra juni 17, 2011 at 7:17 e m

  HON HAR JU FAN NÄMNT ATT HON ÄTER SKRÄPMAT MEN INTE VARJE DAG! INKOMPITENTA JÄVLAR, HON GER BARA SIIIN EGNA JÄVLA ÅSIKT… varför klanka ner henne för de?

  Reply
 185. Fredrik juni 17, 2011 at 7:22 e m

  Fuck you.

  Folk är som satans idioter. Ni har ingen jävla aning om vad Regina ”Egoina” vill få fram till oss alla osäkra idioter.

  Varje dag är det både killar och tjejer som mår piss över att dom inte vågar äta, eller ens gå ut och motionera för att deras självförtroende ligger på en så jävla låg nivå. Det handlar inte om att de är lata, det handlar om en självkänsla som inte finns där och Egoina vill hjälpa alla genom att visa att det faktiskt är okej, helt jävla okej, att inte hetsa varje dag och känna sig som en pissig jävla människa.

  FYFAN vad jag blir förbannad på er iq och eq befriade människor. Att det ens finns såna som ni!! ( …Till er som fortfarande inte har insett vad det handlar om… ) Klart som fan att ni ska ha egna åsikter, men då får ni fan ta smällen också!

  Jag tycker så otroligt synd om er människor, och speciellt dig Paulina.

  En annan sak, det är inte REGINA vi pratar om, vi pratar faktiskt om EGOINA. Det är skillnad. Egoina vill inte ens skriva ut sitt egna namn i bloggen för att hon inte vill att folk ska förknippa henne med sitt riktiga namn, Regina, som är den personen hon är utanför bloggen. Såklart att hon håller saker hemligt för oss, det är inte hennes liv vi får se, vi får se en del av hennes vardag, plus lite extra kryddning. Och det är inte så att hon på nåt sätt ljuger för oss som vissa andra bloggare.

  Hur jävla ofta har inte du baktalat bloggare?
  Egoina skulle aldrig ha försvarat sig själv om det inte vore för att du började hacka på henne.

  Fan ta dåliga bloggare.

  Reply
 186. Frida Melina juni 17, 2011 at 7:22 e m

  1 glas vin innehåller lite över 100 kalorier.
  1 glas gin innehåller ca 150 kalorier.
  1 glas vodka innehåller runt 200 kalorier.

  Pfft! Och du säger att det inte är någonting 😉

  Reply
 187. Anonym juni 17, 2011 at 7:23 e m

  Vad har Paow för synpunkt om att röka?

  Reply
 188. Anna juni 17, 2011 at 7:25 e m

  Haha, alla ni som skriver att man lever en gång och blabla ni är fan helt körda.

  Reply
 189. Erika juni 17, 2011 at 7:25 e m

  fysatan vad ditt inlägg dryper av dubbelmoral, du skriver att du aldrig skulle ”exponera” dig själv som hon gör för att hon visar vad hon äter och sen säger du att du hatar människor som inte kan vara sig själva? Hur fan tänker du människa? Jag tyckte om att läsa din blogg förut, men nu är det bara smygreklamsinlägg, idiotiska påhopp och än värre idiotiska åsikter. Hellre är jag fet och lycklig än en ytlig bloggare som dig, du gör mig illamående.

  Svar: Och ändå är du här, varenda dag? Eller din ip-adress i alla fall. Märkligt.

  Reply
 190. BELLA juni 17, 2011 at 7:28 e m

  haahahah fan vad roliga kommentarer 🙂 era tjockisar, gå och gymma vettja 😀 peace

  Reply
 191. cassandra juni 17, 2011 at 7:28 e m

  du skriver att du inte har beställt en pizza på ett år? kan du förklara då vrf du sitter med en pizza i inlägget här under? haha

  Svar: Härligt med uppmärksamma läsare! 🙂

  Reply
 192. Malin..(Med en gnutta ironi och en nypa salt skapar vi nåt så härligt som självdistans...) juni 17, 2011 at 7:30 e m

  Nu har jag inte läst igenom kommentarerna för… Ja, jag pallade inte, helt enkelt… MEN problemet ligger enligt mig att ni har helt olika bloggar, Regina(Egoina) kör med lite ironi och självinsikt medan du kör en helt ärlig-dag-efter-dag-blogg.. Dessa kan inte jämföras förutom det faktum att båda läses av väldigt många läsare som faktiskt tar till sig det ni skriver… Klarar man inte av att särskilja på ironi, självdistans osv så är man alldeles för ung och de påverkas av allt oavsett vad man säger (man kan alltså aldrig ”pleasa” alla, det finns alltid nån som blir upprörd!) Man kan oavsett typ av blogg inte kräva att bloggaren ska ha ”ansvar” för andra….

  Reply
 193. Sofie juni 17, 2011 at 7:32 e m

  Paulina jag älskar din blogg och läser den varje dag. Och jag förstår hur du känner dig, men att trycka ner en annan bloggerska. Är det inte lite lågt för att va du? För du måste inse att det finns säkert många som läser din blogg som är större en Egoina och dom känner sig nog rätt sårade över det. Jag menar om någon som är smalare än en skjälv blir kallad mullig, hur tror du man känner sig då?
  Grejen är den att du har kanske valt att äta nyttigt medan Egoina har valt att inte göra det.. än sen? Du är den du är och du behöver inte ta till dig den onödiga kritiken du får av avundsjuka personer. Alla kan inte se ut som modeller 😛 Och alla orkar inte ha koll på vad dom stoppar i sig.

  Lots of Love ^^
  //Sofie

  Reply
 194. Tova juni 17, 2011 at 7:33 e m

  kan någon länka ”reginas2 blogg? 🙂

  Reply
 195. Louise juni 17, 2011 at 7:34 e m

  Jag har helt tappat respekten för dig Paulina. Efter all jävla skitsnack du skriver om Egoina. Du var en av mina favorit bloggerskor förut. Men nu har jag insett vilken sorts människa du är. Det du skriver/har skrivit om Egoina tar alla unga tjejer åt sig! Du säger åt dom att man inte ska äta vad man vill. Att man ska äta sallad, och gå hungrig sen. För det är värt. Bara man är smal som en jävla pinne. Egoina är inte tjock, mullig eller småmullig. Hon är NORMAL! Det är så människor SKA se ut. INTE som du! Har inte du viktigare saker att spendera din vardag med föresten? Istället för att snacka skit om Egoina. Och du förresten. Det är du som lever onyttigt bruden. Med all jävla alkohol du dricker. Du säger ju till ungdommarna att det är okej att supa sig snorful när man är minderårig. Din blogg borde stängas ner!

  Reply
 196. Anonym juni 17, 2011 at 7:35 e m

  Haha skönt att inte alla dina läsare går på dina idiotiska inlägg Paow. Vi vet ju trots allt att det finns en liten mängd provocerande i ditt inlägg, men ändå.

  Tycker fortfarande synd om lilla unga Paulina som utger sitt liv inför halva Sveriges tonårstjejer, och att du går in i heta debatter gör det inte lättare för dig. Tänk lite mer innan du publicerar sådant här, för både våran, egoinas och din skull. You make a fool out of yourself!

  Reply
 197. Madeleine juni 17, 2011 at 7:36 e m

  Är du seriös eller vad? Jag kan hålla med om att det kanske känns bättre att äta en sallad än en chipspåse. Och jag tycker om min kropp just för att jag är smal, men bara för det så trackar jag inte ner på dom som äter skräpmat varje dag. Fattar du inte att det är upp till var och en? Du har ingen rätt att säga att det är fel att bara äta fet mat varje dag för du lever inte deras liv! Och tror du helt seriöst att Regina (egoina) bara äter skräpmat varje dag eller? Det är bara hennes bloggimage och du som är ”i branchen” elr va det nu va du kallade borde ju förstå det precis som din image verkar vara en blåst, elak och självupptagen person som inte bryr sig om vem hon sårar. Alla har egna personligheter på bloggen och jag kan garantera att du inte känner Regina så du kan därför inte veta vad hon gör och äter om dagarna. Sluta trycka ner personer och börja vara lite snäll ist så kanske du slipper alla elaka kommentarer som du säger att du får…. Är du verkligen så uppmärksamhetskåt att du behöver trycka ner folk du inte ens känner? Fan kissie är ju snällare än dig…

  Reply
 198. Anonym juni 17, 2011 at 7:37 e m

  Hon driver med sig själv det kan också kallas humorblogg.
  Din blogg då, tråkig och ohändelserik du skriver löften om dig djälv klankar ner på andra skriver om ångest och hur dåligt du mår, fyfan vad lågt att klaga på regina som vågar driva med sig själv att hon älskar onyttig mat! Har alltid stöttat dig men usch you tappade just mitt stöd. Gå och grina loss över Hugo och alla misstag du gjort. Åhhhh byebye

  Reply
 199. frida och cajsa juni 17, 2011 at 7:41 e m

  åh herregud, sitter bara och skrattar!
  Du skriver en massa om att man inte ska äta onyttigt osv.
  snälla, är du en sjuksköterska nu också?
  det är sant det är bra att äta nyttigt men att du sitter och klankar ner någon annan. då märker man verkligen hur gammal du är 😉
  hahaha patetisk.
  och liksom även om hon äter onyttigt varje dag? låt henne vara, låt henne göra som hon vill.
  vi kan säga att vi äter onyttigt då och då, men vi har inte gått upp i vikt.
  man lever bara en gång ja, så man kan äta onyttigt någon gång utan att gå upp.
  precis som du aldrig äter onyttigt, snälla.
  vi har faktiskt läst din blogg jätte länge nu och du skriver alltid skit om någon människa.
  är du så osäker med dig själv att du måste klanka ner på andra?
  Vet du hur många tjejer som påverkas av din blogg varje dag?
  du sitter och skriver skit om kissie och massa men ni är ju precis likadana.
  vi vet hur många som helst som faktiskt skiter i att äta ibland, som blivit så smala och bara snackar om vikt hela tiden tack vare din blogg.
  hur känns det för dig? att du skriver saker som faktiskt kan få folk att sluta äta? du lägger in bilder på när folk hade bikini, vi tyckte de va jätte bra. men sen ibland skriver du sån här skit. nu kommer folk skriva: ”paow får ha sin egen åsikt” ”läs inte hennes blogg då om ni tycker så” ”hur orkar ni ens lägga ner tid och skriva det där?” nej, vi kommer inte läsa hennes blogg mer. självklart får hon ha sin egna åsikt, men det får vi också så varsågoda här va våran åsikt 🙂 jaduu, vet inte hur vi orkar lägga ner vår tid med att skriva här, men vi är jävligt sura nu för vi är trötta på att tjejer påverkas så av din blogg. kan du inte skriva om andra saker och va en bättre förebild? snälla. om du inte vill att folk ska skriva taskiga saker i din blogg, skriv om något ordentligt då än såndär skit, även att du tycker sådär så behöver du ju faktiskt inte skriva det. Det finns skit många bloggare som aldrig skriver om hur man ska äta osv. vet du varför? för dem fattar att de påverkar folk och det skulle kanske få en människa att äta dåligt osv. grattis, du har just förlorat två läsare som faktiskt gillade din blogg.

  Reply
 200. jessica juni 17, 2011 at 7:41 e m

  klockrent att du påstår att man är äcklig oom man drar i sig så mycket skräpmat,
  när du själv konsumerar mer alkohol på en kväll än jag gjort under hela mitt liv.

  Det är ju redan känt att du är ganska.. blåst. Klarade inte ens grundskolan vilket är sorgligt. Men att du gnäller på att folk äter pizza och själv super dig redlös varje kväll, vet du hur mycket kalorier och socker det är i alkohol?

  Haha säger jag bara.

  Reply
 201. Cornelia juni 17, 2011 at 7:43 e m

  Hahahaha, inkompetenta paulina har varit framme igen! Läs på systembolagets hemsida om du tror att alkohol är kalorifattigt 😉
  Dessutom så var det du som kallade kissie ”spritfet”, eller har jag fel?

  Reply
 202. Cornelia juni 17, 2011 at 7:46 e m

  Förresten, ni som är intresserade av att läsa en VETTIG blogg, dvs egoinas, http://egoinas.se, enjoy!

  Reply
 203. mimmi juni 17, 2011 at 7:47 e m

  ni båda har rrätt i vad ni skriver typ haha, orkar brukar aldrig kommentera sånt här, tycker bara det är pinsamt
  mmen jag måste bara säga, att du kanske druckit lite mycket alkohol om du inte kommer ihåg att du beställde/åt en pizza för någon timme sen…..

  Reply
 204. "anonym" juni 17, 2011 at 7:47 e m

  HELT RÄTT SKRIVET! Men dock är det fel av dig att ta upp det precis HÄR. Det stör mig sjukt mycket att folk äter snabbmat varje dag och säger: ”man lever bara en gång”. Tycker det är sorgligt. Det är väl en annan sak om man kanske är nöjd med sin kropp, men jag tror de flesta inte är det.

  Förresten alla där ute. Varför äta MER kolhydrater än vad kroppen behöver? Och ni som säger att fett gör en tjock, ni borde läsa på lite mer..

  Reply
 205. Anonym juni 17, 2011 at 7:47 e m

  du har så JÄVLA rätt? detsamma med allt snack med invandrare och sverigedemokraterna? känns som jagä är första som verkligen vågar säga vad jag tycker om sånt här, och nu har du också kommit. Girl Paower 😉

  Reply
 206. S juni 17, 2011 at 7:47 e m

  Du har nog lite rätt i det du säger.. Men.. det känns ju som att du typ dricker 24/7, jag får den uppfattningen i alla fall. Och då blir man nog Minst lika sunkig! Dessutom behöver kroppen kolhydrater, men självklart i normala mängder, så att ”skita i” kolhydrater funkar inte, såvida du inte vill förlora en massa viktig muskelmassa som håller din kropp i funktion. Blanda inte ihop termerna ”skräpmat” och ”kolhydrater”. Riktigt korkat!

  Reply
 207. charina juni 17, 2011 at 7:50 e m

  Faktiskt. Det är lite äckligt att äta skräpmat varje dag.

  Reply
 208. McDonald's juni 17, 2011 at 7:54 e m

  Söta ni är. Nån som vill ha en big mac med plus meny?

  pusspåpaowie.

  Reply
 209. L juni 17, 2011 at 7:57 e m

  PAOW FOR THE WIN

  Reply
 210. Alice juni 17, 2011 at 7:58 e m

  Alltså. Om vi först ska ta den här ohälsosamma aspekten, du röker, du dricker (mängder) alkohol och – hur bra tror du det är? Jag kan lova att rökning är farligare än att äta lite godis då och då. Och som du äter, i vissa perioder nyttigt (eller typ ingenting alls) och andra vräker i dig tyder på att du har någon form av ätstörning, du verkar ju inte ha ett hälsosamt förhållande till mat, vilket inte kan vara helt lätt, men herregud, istället för att klaga på Egoina se upp till henne! Är det inte bättre att strunta i vågen och räkna kalorier och lägga sin energi på vänner, jobb, att komma någonstans!
  Det du skrev var både omoget, korkat och väldigt elakt.

  Reply
 211. leia juni 17, 2011 at 8:01 e m

  helt rätt paow, kör hårt bruden !

  Reply
 212. evelina juni 17, 2011 at 8:02 e m

  haha men lilla gumman, det är skillnad på att ha en åsikt och att göra personangrepp! alla ska få ha sin åsikt, visst det är jag med på för alla ska inte tycka samma, men du är ju för fan galen? du hoppar henne för att hon är sig själv och inte som alla andraa bimbobrudar som super sig fulla varje kväll, vill hon äta ostbågar, LÅT HENNE! varför bryr du dig? läs inte hennes blogg om du nu hatar henne? DET ÄR FINT MED LÅR SOM GÅR IHOP, även om DU inte vill ha det så kan du inte klanka ner på folk som faktiskt har det!

  egoina är mer kvinna än vad du någonsin kommer att bli, allt handlar inte om utseende och kropp! väx upp och lär dig det någon gång för fan!

  och btw, hon äter inte skräpMAT varje dag, en chockladbit varje dag dör man inte av, inte vad jag vet iallafall?

  Reply
 213. Anonym juni 17, 2011 at 8:06 e m

  Du har helt rätt. Det är självklart tjejer ska träna, för det är ju faktiskt då man kan äta precis vad man vill. Bra skrivet.

  Reply
 214. huldakaaarin juni 17, 2011 at 8:07 e m

  ASSÅ ÅH FÖRFAN FÖR DIG !
  EGOINA ÄR EN AV DOM MEST ÄKTA BLOGGARE ! Hon käkar fan inte inte skit varje dag ! Sluta försöka hänga ut henne, hon snackar aldrig skit i sin blogg, och bara för man har en åsikt behöver man inte formulera den så kränkande mot en annan person som aldrig ens gjort en något, fyfan. Jag såg ju lite upp mot dig förut men nu vet jag att du bara är elak. Riktigt elak.

  Reply
 215. Maja Lilja juni 17, 2011 at 8:08 e m

  Paow, du har alltid varit min favorit bland stockholms bloggarna…. kissie, dessie m.fl? nej du kick ass!

  men detta var riktigt lågt….

  riktigt lågt…

  Reply
 216. Ellen juni 17, 2011 at 8:11 e m

  Hej paulina jag tycker du har helt rätt varför äta sådär varje dag! Jag är lite mullig eller inte mullig men inte tjock. Men jag promenerar minst 3 gånger i veckan och äter nyttigt och då och då onyttigt och jag älskar min kropp väger 58 just nu tror jag. Men jag har slutat äta skräpmat men har aldrig ätit det daglieen skulle aldrig äta så ofta man vet ju hur många överviktiga i världen det finns det är ju nästan läskigt när man tänker efter att det är riktigt farligt.

  Reply
 217. Noelle juni 17, 2011 at 8:11 e m

  Din blogg har blivit så himla destruktiv, inser du att du bidrar till att tjejer känner sig osäkra i sina kroppar och sticker fingrarna i halsen? Om man är överviktig är det klart att man ska tänka på vad man stoppar i sig, men inte om man är helt normal? jag har själv haft ätstörning och det gör så ont att läsa sånt här. nej,Egoinas blogg får mig att må bra medan du bara får mig att må dåligt

  Reply
 218. antonia juni 17, 2011 at 8:12 e m

  åååååh vad jag blir arg när jag se alla kommentarer! jag hoppas verkligen du läser det här för serisöt alla är IDIOTER. du har ju rätt ! de är baar folk som inte kan acceptera det här & är idioter somsagt.

  jag hoppas Verkligen inte du tar åt dig för det ska du verkligen inte göra !

  tro mig, jag vet tjejer som de här, medans vi är ute & festar sitter de hemma & är mogna o blablabla .. bara för att de är avundsjuka ? varför tror du annars de sitter & kommenterar på din blogg..?

  ingen vill ha en fet tjej size 0 är grejen, man måste Verkligen inte vara det för att vara snygg! men det är ren fakta, det är så det är, hur mycket man inte vill inse det men så är det.

  skulle kunna skriva mycket, mycket längre än såhär paowie men jag hoppas du fattar jag menar ändå! puussss !

  Reply
 219. Felicia juni 17, 2011 at 8:14 e m

  Tycker faktiskt du har helt rätt:) Man kan inte äta skräpmat varje dag, och det vet alla som komenterar dumma saker till dig nu också. Men man ska inte behöva räkna kalorier, men ät vanlig mat och träna 🙂 Ibland kan man ta och vara lite onyttig 🙂

  Reply
 220. ebba juni 17, 2011 at 8:16 e m

  Men åh, låt Paulina ha sin åsikt. Move on. Äta nyttigt, träna o.s.v det är det vår kropp mår bra av. Visst ät så mycket onyttigt ni vill varje dag, gå upp några kilon. låt er kropp må dåligt. Om det är det ni tycker är rätt. Men Paulina tycker väl inte det och det betyder inte att hon inte lever sitt liv. Att det enda hon gör är att räkna kalorier. Hon har själv sagt att hon vill ha en fast snygg kropp. Inte en benig anoerix-kropp. Man kan unna sig saker ibland- men inte hela tiden! Helt rätt enligt mig också.

  Reply
 221. ebba juni 17, 2011 at 8:18 e m

  Och inget har jag emot egoina heller, tror inte Paow har något emot henne heller. Hon var väl bara ett exempel? Och ni som säger att ni kommer sluta läsa hennes blogg efter det här? Nä det tror jag inte, Paows blogg är beroendeframkallande 😀 Ta allt med en nypa salt shiiit

  Reply
 222. charlotte juni 17, 2011 at 8:19 e m

  Hej Paulina:) har alltid tyckt att du har vart jävligt
  underhållande för att du lägger fram saker pä ett jävligt
  korkat sätt. du gör det verkligen inte lätt för dig själv. Kolhydrater är inte dåligt och vadå om man redan vet att man är lite stor ska man inte trycka i sig mer . varför la du ens upp alla bilder på tjejerna med sina kroppAr om du inte tycker msn
  ska få vara stolt å äta trots man inte är super smal 🙂

  Reply
 223. Isa juni 17, 2011 at 8:21 e m

  Orkar inte läsa alla team Egoina kommentarer för Paow har en JÄVLA bra point. Och det borde vara en tankeställare för alla !!!

  Reply
 224. Clara juni 17, 2011 at 8:22 e m

  Du verkar ju vara en av Sveriges mest IQ-befriade människor, det är ju pinsamt! Du säger att man ska äta nyttigt men inte äta kolhydrater?? Kolhydrater är vår viktigaste energikälla, man behöver kolhydrater för att må bra! Du kan väl läsa på lite innan du berättar vad som är nyttigt och inte.

  Egoina skrev själv på sin blogg att hon är nöjd med sin kropp, lämna henne ifred då och låt henne äta vad fan hon vill! Grejen är ju att hon vågar vara sig själv, även fast människor som du tycker att hon är okvinlig och äcklig. Så säg inte att hon smörar för sina läsare, för det vet du ingenting om. Du kan väl skaffa dig lite fakta innan du skriver en massa skit, du framställer bara dig själv som oerhört dum…

  Reply
 225. :) juni 17, 2011 at 8:24 e m

  paow ja älskar dig :O <33333 skit i va alla negativa personer säger. detta är ditt liv, och det är dig vi läser om varje dag. du är pefekt. älskar din blogg <33

  Reply
 226. ebba juni 17, 2011 at 8:29 e m

  egoina är otroligt vacker och väger inte ett gram för mycket! paow, din kropp är inte heller så perfekt som du tror, det är stor skillnad på att vara ett benrangel och att ha en sund vältränad kropp.

  Reply
 227. Louisa juni 17, 2011 at 8:30 e m

  Vad vet du om att hon inte är sig själv? Känner du henne tillräckligt bra för att avgöra en sådan sak? Jag tycker att du har rätt att ha en egen åsikt, visst, det har ju alla människor. Men jag tycker att det är synd att du ska behöva skriva elaka saker för det…

  Reply
 228. Emma juni 17, 2011 at 8:32 e m

  tyckte det var bra gjort av dig när du ville få bort alla hemska ideal med hjälp av att skicka in bilder på våra kroppar. jag försvarade diig till och med när folk skrev negativa kommentarer angående det osv. men nu blir jag fan bara besviken på dig. tänk igenom en extra gång innan du skriver ett sånt här inlägg, du gör sama tabbe varje gång.

  visst man ska ikke leva på skräpmat varje dag men det tror jag inte heller regina gör. men man ska heller inte gå och tänka på hur många kolhydrater det är i maten och sånt. ät vad du vill i lagom mängd och träna istället så blir det så mycket sundare på ett godare och piggare sätt.

  Reply
 229. Victoria juni 17, 2011 at 8:32 e m

  Frågan är… är du dig själv? Du är den enda som vet!

  Reply
 230. Ninjamalin juni 17, 2011 at 8:34 e m

  Det är dina åsikter. Men de är rätt jävla dumma 🙂 Dessutom onödigt med personliga påhopp. Tycker du ska hitta något annat att lägga din tid på, för den här striden vinner du inte.

  Reply
 231. Susanne juni 17, 2011 at 8:35 e m

  Jag blir sâ ledsen av det här inlägget. Ni är alla sâna fina tjejer och det finns sâ mânga yngre tjejer som läser och tänker att man mâste ändra sig och bli smalare och smalare. Jag har sjukdomen MS och jag kan i perioder inte gâ. Jag önskar inget annat än att mina ben ska fungera igen. Jag bryr mig inte om mina lâr längre, inte pâ samma fâfänga vis. Jag vill bara kunna använda dem, att de ska vara friska. Om ni alla bara kunde se hur fina ni är och vara glada varje dag er kropp fungerar som den ska. Hetsa inte kring vikt och mat. Hâll ihop och tyck om varandra, det är sâ viktigt i den här tuffa världen. Kramar till alla unga tjejer, ni är bra precis som ni är! <3

  Reply
 232. Lovisa juni 17, 2011 at 8:35 e m

  asså, gud ja, jag håller med dig….eller INTE! är du helt jävla dum i huvudet? ”sunkiga morsor”!? en sunkig morsa skulle vara en som gick ut och festade och drack alkohol så att huvudet snurrar av gängorna, tränar och bantar tills hon ser ut som ett jäkla benrangel med världens största huvud…lite som du alltså! Regina är varken mullig eller småmullig, hon ser ut som många kvinnor skulle vilja se ut! Jag skulle alla dagar i veckan välja att se ut som henne istället för dig. Det ä ju tydligen du som är ohälsosam som säger att man inte ska äta kolhydrater, var fan får du din ork ifrån i så fall!? Visst man ska inte äta ohälsosamt varje dag i veckan, men man måste ändå äta kolhydrater för att kroppen ska orka med allt man gör. Det är kolhydraterna som får cellerna i kroppen att fungera och som gör att cellerna kan tillverka protein och kunna bygga upp musklerna i kroppen så att vi i alla fall kan stå upprätta. Dessutom behöver vi vi kolhydrater för att kunna tänka, kolhydrater, fetter, vatten och syre är det det viktigaste för kroppen!
  Du är ju fan dum i huvudet, länge leve Regina/Egoina!!!!!!!

  Reply
 233. josefin juni 17, 2011 at 8:36 e m

  Men vafan?!
  precis som du skriver om att du tränar eller går ner i vikt och att lår som går ihop är fult så får väl hon skriva vafan hon vill ?
  hon får tjejer med dåligt självförtroende att öka det faktiskt eftersom att vi kanske känner oss snyggare när hon lägger ut bilder på sig själv sådär, medans du och kissie får alla tjejer att känna sig feta och obetydliga.
  Hon får skriva precis vad hon vill och det får väl du med utom det här? det här är ju bara larvigt

  Reply
 234. Lina juni 17, 2011 at 8:38 e m

  Vadå du har inte beställt en pizza på ett år? Det är ju en bild på dig och en pizza i förra inlägget?
  Hej dubbelmoral.

  Reply
 235. Louise Olsson juni 17, 2011 at 8:40 e m

  Din korkade patetiska jävla slampa. Hon är 100 ggr sexiage än vad du är trots att hon petar i näsan. Du är en omogen jälva skitunge som tror att man är snygg om man väger för lite. ”äter man så varje dag får man skylla sig själv”, du fattar verkligen ingenting av det egoina skriver?! Må gud förbarna sig över dig och skänka dig lite vett i skallen

  Reply
 236. Sanna juni 17, 2011 at 8:40 e m

  ditt liv handlar om att festa(dricka), tycka synd om dig själv och att klanka ner på andra! Vad gör du sen när du blir äldre och ingen vill läsa din blogg längre? För du går ju inte och pluggar hårt i skolan direkt… och du har inget jobb..
  Lycka till!

  Reply
 237. elin juni 17, 2011 at 8:43 e m

  Egoina är ju helt underbar och fantastisk, är glad att det finns en så klok, fin och framför allt normalviktig som henne! 😉

  Reply
 238. Dags att sluta dricka paow? juni 17, 2011 at 8:44 e m

  Paow skrev:
  svar: Hum.. Vad vet du vad jag dricker? Jag dricker endast vitt vin, skinny bitch( vodka sodavatten) och ibland gin och tonic. Så ja.. Man blir inte fet av spriten, bara av läsken 😉

  Vitt vin = 107 kcal per 100ml
  Vodka = 230 kcal per 100ml
  Gin & Tonic = 200 kcal per 100 ml

  Tror knappast du bara dricker en drink per kväll så som du festar haha? Så tänk hur många tusentals kalorier extra du får i dig när du super? Ska du skriva så som du gjort till Egoina och som du skrev i svaret till din läsarkommentar, så kolla iaf upp fakta först! Puss!

  Reply
 239. Felicia juni 17, 2011 at 8:46 e m

  allvarligt, är du helt jävla dum i huvudet? Det innehåller grymt mycket kalorier i sprit. Och du lägger upp nakenbilder på dig själv, vad är du då, Internet slampa? Bara för att man unnar sig själv med godis osv betyder inte det att man äter det hela tiden. Hon överdriver ju skit mycket med flit. Sluta klaga på andra och tänk över dig själv istället!

  Reply
 240. Lisa juni 17, 2011 at 8:46 e m

  Lägg av nu, du är fan bara löjlig. Vad fan får du ut av att sitta och skriva taskiga saker om Egoina?

  Reply
 241. ? juni 17, 2011 at 8:48 e m

  Wtf?? Ursäkta men hur hälsosamt är det egentligen att supa sig full varje kväll?? Jag slår vad om
  Att all din j*vla sprit du får i dig varje dag slår Egoinas sk ”skräpmat” om man räknar med onödiga kalorier!

  Reply
 242. Hanna juni 17, 2011 at 8:49 e m

  Jag undrar vad du anser är ohälsosamt och vad som är övervikt?
  Anledningen till varför det ens pratas om övervikt är för att de som faktas lider av detta blir sjuka och förkortar sina liv.
  Men när man hör på bloggare så som dig tror man att övervikt är en människas kropp har blivit för stor- på breden.
  Banting och dieter är inte alls viktigt!
  Våra kroppar mår minst lika dåligt av bantning så som av övervikt, och med övervikt menar jag en vikt som blivit så hög att den skadar hälsan.
  För att vara ”hälsosam” och må bra ska man bara äta balanserat och ”träna” eller ja, uppnå en puls på ca 150 i 30 min 2-3 ggr i veckan.

  Och en till sak, du tror att Regina ”Egoina” skirver såna saker bara för att smöra för sina läsare?
  Du kan inte tänka dig att hon kanske bara vill att dom när dom går in på hennes blogg ska få känna 1 minut av tomrum ifrån bantning, tips för hälso och annat sådant som finns överallt annars?

  Reply
 243. Daga juni 17, 2011 at 8:50 e m

  Måste bara påpeka det att du säger ”då får man skylla sig själv”. Vem får skylla sig själv, Egoina? Hon har ju aldrig sagt att hon är missnöjd med sin kropp eller är tjock, så vad ska hon skylla sig själv för då menar du?

  Reply
 244. Lisa juni 17, 2011 at 8:50 e m

  Där gick du för långt. Grattis, du förlorade nyss ytterligare en läsare.

  Reply
 245. Stattinskan juni 17, 2011 at 8:52 e m

  Hata dig för att du är ”ärlig”????
  Jag tycker snarare att du är i högsta grad oärlig och dessutom feg som inte kan ta detta med Regina direkt!!! Personer som ger en höger under bältet är rädda, provocerande och har inte orden att mäta sig med personen face to face …
  Fast … du är ung och oerfaren så jag tror å det bestämdaste att du kommer att inse hur man ska tackla sådana här saker lite senare i livet!
  Förstår inte att ni ORKAR hålla på att puckla på varandra och pinka in revir … Regina gör det inte och därför retar hon er andra som lever för bloggeriet, tjänar pengar och måste vara ”dagens hit”!
  Sorgligt men sant!
  Verbal expansion förenas ofta med ett objektivt ringa format på planeten Tellus … den du ;-D

  Reply
 246. Anonym juni 17, 2011 at 8:53 e m

  Egoina är inte ens småmullig.. :p hon är normalviktig. Herregud….

  Reply
 247. Lisa juni 17, 2011 at 8:54 e m

  Idiot

  Reply
 248. Anonym juni 17, 2011 at 8:55 e m

  Haha lite komiskt att du la ut en bild på en pizza förra inlägget… xd
  Iallafall håller jag med dig , skräpmat är inte bra , man ska självklart unna sig men varje dag leder bara till ohälsosam övervikt och tidig död!

  Reply
 249. felle juni 17, 2011 at 8:56 e m

  Haha lite komiskt att du la ut en bild på en pizza förra inlägget… xd
  Iallafall håller jag med dig , skräpmat är inte bra , man ska självklart unna sig men varje dag leder bara till ohälsosam övervikt och tidig död!

  förresten dit spamfilter är skit jobbigt o blockade mitt inlägg fast jag inte skrivit innan ^^

  Reply
 250. lack juni 17, 2011 at 8:58 e m

  tycker du att egoina är en ohälsosam person tycker jag fan att du ska ta själv dig en titt i spegeln. du är vadå.. 17 år och dricker som en jävla fisk och egoina äter, ska vi ha en omröstning om vad som är ohälsosammast eller? och för fan du måste spräcka den där bilden om vad som är kvinnligt och inte! vill du att kvinnorna ska stå hemma i köket hela dagarna också? din kvinnosyn verkar ju fan vara från stenåldern.

  hur egoina ser ut och har för matvanor är HENNES sak. är det någons hälsa som borde ses över så är det fan din egen. hur du resonerar är ju patetiskt. ska du skriva allvarligt om något, skriv för guds skull då om något där du inte har en åsikt som får en att himla med ögonen och skratta!

  Reply
 251. siri juni 17, 2011 at 8:58 e m

  För det första så tycker jag att det är bra att du är rälig men jag har svårt att hålla med dig för hur kroppen ser ut hänger inte bara ihop med vad man äter. Det beror även på gener och andra vanor så som rökning, sömn, alkohol etc. Bara för att du har haft en sån jävla tur att ha en såpass snygg kropp så behöver du inte klanka ned på andra för det. Regina är inte mullig, hon är smal. Visst om du har svårt att hålla med henne men nu får det vara nog! Det är hennes val och hon har rätt att äta vad hon vill! sedan att du påstår att hon vill tjäna pengar. Ok, visst, kankse det! Men vill inte du också det? Du skulle väl aldrig ens komma på tanken att sktriva detta nedvärderande, provocerande inlägg om du inte visste att det skulle generera pengar? Skärp dig!

  Reply
 252. ida juni 17, 2011 at 9:00 e m

  jag tycker du har rätt jag

  Reply
 253. lovisa juni 17, 2011 at 9:01 e m

  Älskar faktist att du säger och står för vad du tycker, inte många svenskar som gör det.
  Synd bara att du har helt fel åsikt!:(

  Reply
 254. Lollo juni 17, 2011 at 9:01 e m

  Jag blir verkligen rädd. Ännu en anledning för mig att arbeta med unga tjejer, deras självförtroende och ätstörningar. Förstår du inte att många blir att må dåligt av att läsa detta? Det här är ju pinsamt.

  Reply
 255. emma carlsson juni 17, 2011 at 9:03 e m

  Du är ju tamejfan blåst i huvudet.

  Du är inte hälsosammare, för du dricker ju mängder med alkohol varenda vecka.
  Bara för att Regina skriver att hon käkar ostbågar eller käkar choklad måste det inte betyda att hon är ohälsosam.
  Det är inget fel med att unna sig något gott ibland, det borde du testa på!
  Att ha kurvor, kött på benen, är kvinnligt & definitivt helt normalt!

  Det leder ingenstans att klanka ner på någons utseende eller matvanor.
  Alla ser olika på mat/vikt/utseende, men då kan du hålla dom för dig själv, för att publicera sånna inlägg i din blogg (som har ganska mycket läsare) är bara ren idioti. & du sjönk just i mina ögon.

  Reply
 256. Linn juni 17, 2011 at 9:04 e m

  Haha alltså vafan? xD Du sitter ju själv och trycker i dig en pizza i inlägget nedanför? VILKEN har dubbelmoral sa du?

  Reply
 257. Fanny juni 17, 2011 at 9:05 e m

  Okvinnligt? Hon är sig själv, vilket ingen annan bloggerska är. Hon skämtar, hon lever livet..vad är problemet? Och ja klart hon vill ha läsare, precis som när ni började blogga och provecera för att få läsare. Lägg ner. Bara pinsamt att skriva så långt inlägg om henne. Ge upp, va inte avundsjuk, släpp allting. Låt hon vara småmullig och äta vad hon vill, låt dig vara smal och äta vad du vill!

  Hur orkar man? Vill ni ha läsare? Vill ni döda varandra? Är ni avundsjuka?

  Reply
 258. Jenny juni 17, 2011 at 9:05 e m

  Jag har inte sagt att du är en slampa med Aneroxia! taskigt att kalla dig det, Det kanske är lite okvinnligt enligt dig men alla har olika åsikter! Vissa tycker olika och hon kanske smörar för sina läsare för att hon vet att alla gillar henne då men tycker inte hon är speciellt äcklig och så!

  Reply
 259. Anonym juni 17, 2011 at 9:07 e m

  Helt ärligt.. kollade igenom lite bilder, och du ser sjukt sliten ut.. dricker du mycket? När du är 30 kommer du vara rynkig och se jävligt trött ut. Egoina kommer se ut som 25, frisk och fräsch. Jag lovar.

  Reply
 260. Niklas juni 17, 2011 at 9:08 e m

  Bröd, pasta, sylt.. usch? Du vet att du snackar om vanlig husmanskost va?

  Reply
 261. Yasemine juni 17, 2011 at 9:08 e m

  Tänk på all jävla sprit du dricker då? -.- Egoina är så jävla mycket bättre än dig! Svartsjuk tror jag du är.
  Är så trött på dig nu, du förlora en till läsare.

  Reply
 262. Anonym juni 17, 2011 at 9:08 e m

  Tror du skrev fel, ska nog stå ”jag har inte beställt en pizza på över en timme”, inte ett år!

  Reply
 263. Johanna juni 17, 2011 at 9:10 e m

  man fattar att du inte gått klart skolan och kan absolut inget om näringslära. man är inte alls hälsosam om man äter sallad 24/7 och skiter i kolhydrater. Om man skiter i kolhydrater blir man deppig och har du någonsin träffat på en elitidrottare som inte äter kolhydrater? det är farligt att ta bort kolhydrater och du det kommer visa sig när du blir äldre. skadorna kan bli att benen i kroppen går sönder etc. Så tänk på vad du skriver, man ska äta varierat och inte för mycket av något. det är absolut inte bra att proppa i sig kött heller. den nyttigaste människan är vegetarian.

  Reply
 264. Sofia juni 17, 2011 at 9:10 e m

  Du är dum i Huvudet! Jävla snorunge! Väx upp..
  Varför ska du ens skriva om henne?! Hon har gjort dig vad.. Patetiskt

  Reply
 265. Anna juni 17, 2011 at 9:12 e m

  Hm, jag håller med dig på fler sätt, men är det inte lite ironisk att du säger att du inte beställt en pizza på över ett år när du i inlägget innan sitter och äter en pizza?

  Reply
 266. Johanna juni 17, 2011 at 9:14 e m

  Fyfan för dig! Dina åsikter suger och du är enormt elak! (det märks att du är jävligt avundsjuk på fina Egoino :3)

  Reply
 267. L juni 17, 2011 at 9:19 e m

  Du är ganska så irreterande, det som är så bra med Egoina är att hon inte skriver om vikt vikt vikt hela jäkla tiden som DU och många andra bloggare gör, för livet handlar inte bara om att gå ner i vikt. Hon ohälsosam? Vad är du? Som dricker ganska så mycket alkohol, jag menar inte att det är något fel att dricka, men när du skriver om henne på det sättet så skriver jag så om dig. Hon verkar ju iaf må jäkligt bra, det verkar varken du eller vissa andra bloggare göra, jag tror många av er har jäkligt dåligt självförtroende och hackar då på Egoina som faktiskt verkar ha bra självförtroende utan att dagligen skriva och tänka på sin vikt..

  Har tyckt du är ganska så bra annars, men när du börjar hacka på henne är du bara löjlig. Och sen när du lägger ut bilder på kroppar så som Egoina gjorde så känns det som du mest har dubbelmoral.. Har du tappat läsare så du måste hacka på någon??

  Reply
 268. M juni 17, 2011 at 9:20 e m

  Men lilla flicka. Om du läser hennes blogg så ser du förfan att hon inte alls äter skräpmat varje dag. Och det kommer verkligen från rätt käft, från den som röker och dricker, är det sunt eller? Överviktiga människor med sjukdomar, ska dom skylla sig själva för att dom är överviktiga? DU är den osunda här, och sluta vara så jävla omogen.

  Reply
 269. sara juni 17, 2011 at 9:21 e m

  du är patetisk att ens orka bry dig om regina! Hon är bra, hon är fin hon är konkret, ärlig och lever sitt eget liv och inte bryr sig ett jävla skit om vad andra folk babblar om. Alla ni andra stockholmsbloggare lever ju i en ” drömvärld” men fyfan ni är så jävla äckliga allihopa. PGA ER är det tjejer som har anorexia, ätstörningar m.m. Tänk på vad ni skriver om ni påverkar fler än ni tror. Och man tar egoinas blogg med en klackspark, men era kan man fan inte ta så, för ni är helt jävla osannolika allihop. USCH för er!

  Reply
 270. SANDRA juni 17, 2011 at 9:22 e m

  Fårstår dig inte. Du skriver att du blir neråt av att folk skriver dumma saker till dig när du äter nyttiga saker. Men du gör ju samma sak?

  Reply
 271. Tove juni 17, 2011 at 9:22 e m

  Men all den alkohol du dricker är inte farligt eller? Och du är väl rökare också?
  Så om du ska klaga på någons ohälsosamma livsstil kanske du själv ska ha en bra livsstil? Så helt ärligt det där inlägget måste vara det mest korkade du någonsin skrivit och du var väl sverigedemokrats-supporter förut?

  Reply
 272. isa juni 17, 2011 at 9:22 e m

  För det första uppmuntrar Egoina inte alls till en dålig livsstil, och hade du läst hennes blogg lite noggrannare hade du också sett det. Och för det andra handlar det inte om att äta sig fet. Det handlar om att det är INGET FEL i att vara ”småmullig” som du så vackert uttrycker det. Tvärtom; det är mer hälsosamt att vara lite för tjock än att vara lite för smal. Tycker din blogg har extremt dålig moral och du skämmer ut dig själv genom att inte inse vad du egentligen säger. Dessutom skriker hela inlägget dubbelmoral.

  Reply
 273. Anonym juni 17, 2011 at 9:23 e m

  Paulina, jag har alltid stått på din sida i vått och tort. MEN med detta inlägget kom jag på mig själv med att dumförklara dig, senaste har du druckit alkohol som en jävla svamp OCH rökt cigaretter, man blir inte snyggare av att äta kolhydrater men jag tror att de du håller på med är hundra gånger värre om de är någon som kommer se hemsk ut när du kommer upp i ålder så är de nog du! tänk på vad du skriver.

  Reply
 274. Mini juni 17, 2011 at 9:24 e m

  Och hur gick det med din ”krossa idealen-kampanj”?

  Reply
 275. Anonym juni 17, 2011 at 9:24 e m

  vadå inte beställt en pizza på säkert ett år? du åt ju fan pizza i inlägget under haha :p

  Reply
 276. jossan juni 17, 2011 at 9:25 e m

  inte för att du ser bättre ut skälv…

  Reply
 277. Anonym juni 17, 2011 at 9:30 e m

  du är så jäval patetisk.

  hon är normal, folk gillar henne för att HON INTE TRÄNAR RÖVEN AV SIG för att hon lever som en normal människa.
  Hon super inte varje gång hon får tillfälle.

  Fan vad fjantig du är

  Reply
 278. Emelie juni 17, 2011 at 9:30 e m

  Du överdriver ju inte lite.

  Men vem är det som är falsk Paulina Danielsson? Du som lägger upp ”krossa ideal” samtidigt som du skriver all denna skit.

  Reply
 279. Johanna juni 17, 2011 at 9:31 e m

  Visst jag vill inte heller väga för mycket, men jag tycker inte det är fel på egoinas kropp. jag är la 163 cm och kommer väl väga 41 kg som max.

  Reply
 280. Linda juni 17, 2011 at 9:32 e m

  Du svarade att man bara blir fet av läsken, men ren sprit binder också fett, varför tror du man blir fet av öl egentligen?
  Alla trivs inte som skinny bitches, och alla tycker inte att lår som inte går ihop är snyggt. Så länge varje människa är nöjd med sig själv vad fan spelar det för roll vad man äter? Alla har olika ideal.
  Regina gör som hon vill och du gör som du vill. Förstår inte hur du orkar ägna så mycket energi på en annan person.

  Reply
 281. Sara juni 17, 2011 at 9:33 e m

  Seriöst. Du verkar ju helt störd. Good bye

  Reply
 282. rebecca juni 17, 2011 at 9:34 e m

  Okej, fine, jag har försvarat dig i alla tänkbara frågor, men nu överskred du den där gränsen som folk talar om. Nu sjönk du under hennes fotsulor.

  What’s up med att kalla Egoina falsk? Hallå, är du medveten om att hon har ett alterego på sin blogg precis som du och alla andra bloggare? Jag kan dessutom medge att hon påpekar i vart och varannat inlägg att hon äter sunt, men hon kanske bara lägger upp det som är ”onyttigt” för att visa för mäskligheten att det är okej. För att hon vill trotsa alla ideal och skilja sig från övriga bloggvärlden. Är det fel tycker du?

  Jag förstår att du är i ett rubbat tillstånd just nu, men du är 17 år (?) och bör ha utvecklat den styrkan inom dig att man inte låter det gå ut över andra! Det är så sjukt pinsamt Paulina att utkämpa krig mot någon som inte gjort en ett piss. Så sjukt skamligt att vara den som hoppar på människor personligen. Just saying.

  Ta lärdom av det, vet att du är en snäll och sympatisk person innerst inne men gånger som dessa blir det så fel. Kram och ta hand om dig!

  Reply
 283. Linnea juni 17, 2011 at 9:35 e m

  Hahaha, tycker det är nice att du säger ”har inte beställt pizza på säkert ett år” så äter du pizza i inlägget under. Bra jobbat…

  Reply
 284. Anonym juni 17, 2011 at 9:35 e m

  HAHAHAHHAHAHAHH! du åt ju pizza i förra inlägget…………

  och du tror inte alkohol innehåller kolhydrater då eller?

  Reply
 285. Josefin juni 17, 2011 at 9:38 e m

  Vet du hur många kolhydrater all sprit innehåller som du dricker? och jag tror lite ostbågar och choklad är bättre än all de sprit du häller i dig. Desutom är sprit svårare att bli av med än vanlig skräpmat! och hmmmmm, åt inte du pizza häromdagen?

  Reply
 286. Moa juni 17, 2011 at 9:38 e m

  HAHA omg. Hur kan folk ens tycka om din blogg? Idiot. Egoina är fantastik, låt oss leva som vi vill. Om vi vill äta skräpmat 365 dagar om året och se ut som tjocka mammor, det är väl våran ensak, inte din. Jag tycker alla ska leva som dom vill, utan dina åsikter. Egoina är grym, annat än vad du är.

  Reply
 287. sara juni 17, 2011 at 9:40 e m

  Hoppas att du tappar jävligt många läsare efter det här inlägget, för du är inte värd den uppmärksamhet du får. Du kanske borde ta och börja skolan igen och få dig en rejäl dos av allmänbildning. Jag tror nog att alkoholen du drack i Magaluf överskrider det kaloriintaget du skulle haft om du hade ätit lite chips varje dag i en vecka. Good luck with your life säger jag bara 🙂

  Reply
 288. Julia juni 17, 2011 at 9:40 e m

  Jag tycker att du har väldigt fel! Och jag tycker inte att man ska skriva ut negativa saker om folk på internet, speciellt inte på sin blogg som har typ flera tusen läsare! Sånt som är negativt,dumt eller kan såra någon tycker jag man ska hålla för sig själv. Har aldrig läst din blogg tidigare, men nu när jag kollade in tappade jag lusten helt av att läsa fler gånger. Jag älskar Egoinas blogg, den är så avslappnad, rolig och skriver hon inte skit om någon! Helt motsatsen till din blogg. Men detta är vad JAG tycker. Och som du själv skrev får ju alla tycka olika…

  Reply
 289. Sanna juni 17, 2011 at 9:41 e m

  Att ha negativa åsikter om andra människors kroppar och kritisera hur de lever sina liv, tyder bara på en sak – att du själv är jävligt osäker.

  När du hackar på Egoina, hackar du varenda tjej som ser ut som henne. Hej och välkommen till vekligheten, jävligt många tjejer ser ut som henne! Snyggt jobbat Paow!

  Ps. Alkohol är också kolhydrater!

  Reply
 290. elin juni 17, 2011 at 9:42 e m

  antar att du inte läser alla kommentarer… Men, du går för långt! Egoina har inte gjort dig någonting och ändå hoppar du på henne gång på gång, vad vill du? varför fortsätter du klaga? Ni båda får äta precis som ni vill, men du har ingen anledning att påpeka hur fel du tycker att hennes kost är. Att hennes läsare tycker så mycket om henne beror på att de kan känna igen sig i det hon säger, alla skräpmatsbilder hon lägger ut, symboliserar ju inte hennes riktiga mat. Ingen lever på snacks, men läsarna kan känna sig lättade när de ser att en känd bloggerska även äter dåligt ibland. Att läsa en blogg där det endast finns inlägg om träning och nyttig mat, är inte lika skönt att läsa om man har lite ångest för att man åt den där chipspåsen, att se någon annan göra likadant kan vara en lättnad! Såklart ska du uttrycka dina åsikter, men inte genom att såra någon annan, för även om egoina skriver att hon inte bryr sig så sätter det såklart spår när någon skriver elaka saker om en…

  Reply
 291. Fatmaa juni 17, 2011 at 9:44 e m

  Herregud! Du får dig att ses som en dum människa som fattar 0!
  Tror du vi är födda för att tänka på att vara SMALA?! Orka tänka på vikten när det finns andra problem i världen. Man blir så arg av att läsa sånt. Och självklart läser man sånt på typiskt stor bloggare som du!
  Okej, man ska nog vara hälsosam men inte hela jävla tiden!
  Jag tänker aldrig på vad som finns i det jag äter.. Jag blir ändå inte tjock, kan äta vad som helst!! Men om du vill vara hälsosam, FINE! Men palla bry sig om vad andra vill. Tycker att Egoina har rätt och inte du. Egoina menar att man inte ska vara sån som bara ska tänka på sin vikt bara för att andra ska kolla hur din kropp blir. Det är fan sjukt. Alla är unika som de är. Livet har en annan mening än att tänka på att vara smal bara för att man är kvinna. Man garvar åt ditt inlägg, det är så dumt. Jag kan äta skräpmat hur mycket jag än vill and I don’t give a shit about you or any body else!!

  Reply
 292. frida juni 17, 2011 at 9:45 e m

  Jag pallar inte dig längre. Du hoppar på folk bara för att dom inte är som DU. och så kommer du här med ”nu ska vi krossa idealen” när du krankar ner på som gör det?
  Som sofia skrev längre upp handlade ditt förra inlägg om pizza men ändå skriver du ”jag har inte beställt en pizza på minst ett år”. Och gud vad jag stör mig på dig! Här kommer du med ”inga kolhyderater för mig” och så är du alkoholist? tror du att det skulle vara bättre än att äta pasta lite då och då? Du är så jävla patetiskt. Bara för att DU inte vågar vara DIG SJÄLV medan Regina gör det.
  Du kan skriva hur många texter du vill om hur ”dålig” Regina är, men hon kommer ändå ALLTID vara bättre än du. Punkt slut.

  Reply
 293. jawna juni 17, 2011 at 9:47 e m

  Varför skulle det inte vara kvinnligt att peta näsan och äta ostbågar och pizza? Är det maten man äter som gör en till kvinna? Och peta näsan tror jag nog att du också gör, hur får du annars ut dina snorkråkor? Egoina skriver en humoristisk och ironisk blogg, och bilderna på hennes matintag säger ändå ingenting om hennes liv. Egoina är en bra förebild, till skillnad från dig. Tyvärr tror jag inte du kommer inse det på ett bra tag, du är fortfarande barnet.

  Reply
 294. sarahfrank ^ juni 17, 2011 at 9:48 e m

  Du skriver att du inte ätit pizza på ett år ?
  Men så här nedanför skirver du att du äter pizza .
  Hur tänker du tjejen ?

  Sen detta ” Ja, det är klart att man kan unna sig ibland. Men varje dag? Ja, då får man skylla sig själv ”

  Haha hon hr ju inte ens försökt skylla på någon annan ?

  100 spänn på att du skrev detta för att få kommentarer .

  Reply
 295. Jennifer juni 17, 2011 at 9:50 e m

  Även om detta skrevs i syfte för att få fler besökare, fler kommentarer eller whatsoever, så ser jag inget vett i det.

  Och självklart får du precis som Egoina och alla andra ha sina åsikter, men sättet du säger dem på är bara respektlös.
  Jag säger inte att Egoinas åsikter är mer värda än dina eller tvärtom.
  Men hon vet hur man förmedlar olika saker på ett bra sätt. Trots det förväntar hon inte sig att alla ska tycka hon har rätt.

  Och som många andra påpekat innan så skriver varken du eller hon, eller ens någon annan bloggare om allt dem gör i sin vardag.
  Det finns ju en anledning till att hon lyfter upp mer av sitt ”skräpmatsätande” än när hon tex gymmar eller äter en sallad.

  Hon är inte ute efter att alla ska äta pizza, kebab och dricka cola varje dag, och varje måltid. Utan mer att det faktiskt inte gör något om man unnar sig det någon gång. (vare sig det är en gång per år eller några gånger i månaden).

  Jag själv äter inte mer av det ena eller det andra. Jag bryr mig faktiskt inte.
  Jag äter vad jag vill, när jag har lust, och rör på mig i lagom mängd.
  Och visst skulle jag ställa mig bredvid dig så skulle du vara den ”smalare”.

  Det är så mycket mer än bara mat och motion som spelar roll i ens kroppsbyggnad.

  Och jag tänker inte klanka ner på dig för att du är ute och dricker, eller faktiskt ätit pizza för inte så länge sen eller äter den nyttigaste salladen på menyn.
  Så länge du mår bra av det så är det ingen annans ensak så länge du inte skadar dig fysiskt och/eller fysiskt av det. Men till det har du dina vänner och familj som känner dig bäst som vet mer om din situation än vad vi läsare gör.

  Så snälla. Tänk på HUR du formulerar dina åsikter.

  Reply
 296. Elina juni 17, 2011 at 9:50 e m

  Jag har aldrig tyckt om dig Paow, men du blir alvarligt bara dummare och dummare i huvet. TACK OCH LOV att vi har bloggare som egoina, och att dina läsare (förhoppningsvis) har bättre vett än att sitta och ta åt sig all skit du pumpar i dom med dessa inlägg.

  Reply
 297. CAPS MISSHANDLAR'N juni 17, 2011 at 9:50 e m

  ALLTSÅ ORKA INLÄGGET DÅ……
  OCH VAD ÄR GREJEN MED ATT SKRIVA UT HENNES NAMN? DET ENDA DET BEVISAR ÄR ATT DU KAN GOOGLA OCH ATT DU GILLAR ATT FÖRSTÖRA, TVÅ RIKTIGT FINA EGENSKAPER!!

  VARFÖR HAR DU VALT EGOINA SOM PÅHOPP? JO FÖR ATT DET ÄR EN BLOGGARE, DU FÖRSÖKER KOMMA NÅNVART MEN DU FALLER HELT PLATT.

  DITT IDIOTISKA OCH RENT UT SAGT PATETISKA INLÄGG LEDER BARA TILL EN ENDA FRÅGA: FÖDDES DU DUM ELLER HAR VÄRLDEN FORMAT DIG TILL ATT BLI HELT PANTAD?

  Reply
 298. Nathalie juni 17, 2011 at 9:51 e m

  Jag har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett sött halsband med ett hänge i form av en silverängel med valfri sten i, var gärna med! =)

  Reply
 299. Jennifer juni 17, 2011 at 9:51 e m

  Tillägg: Och att du sen skriver om att krossa idealen och att alla är olika, och sen komma med detta? Det är tyvärr som många andra redan sagt, dubbelmoral.

  Reply
 300. missmarple juni 17, 2011 at 9:52 e m

  Det jag inte kan förstå är hur du orkar och vill sitta och skriva massa skit om en annan bloggerska. Ni har båda era egna stilar och ni båda är bra på era egna sätt, men att du sitter här och skriver att Egoina är mullig och gör ett helt inlägg om henne är ju bara dumt i huvudet om jag får säga det själv. Pluset i den här ”fighten” är att Egoina inte sitter och skriver ”Paow är småmullig, men har en fin kropp” och vägrar ge dig svar på tal vilket jag finner är otroligt moget. Och du säger att Egoina gör till sig för sina läsare för att tjäna pengar, det får mig att undra, gör inte du exakt samma sak? Du har ett bloggbråk som bara matar press och skapar hög RP samt gör dig mer populär än någonsin. I get it, every blogger has to have a blogfight. Men sluta sitta bakom din skärm och skriva strunt och möt Egoina IRL (In Real Life) och snacka med varandra istället för att göra en offentlig grej av hela situationen. Blir så sjukt besviken.

  Reply
 301. Malin juni 17, 2011 at 9:55 e m

  För det första så tvivlar jag starkt på att hon äter skräpmat varje dag – då skulle hon ha vägt 200 kg vid det här laget.

  För det andra: Sedan NÄR blev det manligt att äta och kvinnligt att låta bli? Det är ju inte så att man måste ha en penis för att guffa choklad!

  Paow, ge det några år. När du är 25 ser du tillbaka på din tid som tonåring och tänker på vilken idiot du var.

  Reply
 302. Jazzy juni 17, 2011 at 9:57 e m

  Du sjunker så långt när du klankar ner på någon som Egoina. Egoina är en kvinna, långt ifrån något du någonsin kommer kunna bli. Hon är en underbar människa, en förebild världen över och den mest empatiska och snällaste personen man kan säga.

  Det är mer än vad man kan säga om dig.

  Egoina suger inte heller någon annans kuk när hon säger till sin pojkvän att hon älskar honom. DET GÖR DU!.

  Och OJ vad dina dieter och din hälsosamma livsstil måste funka bra? Det ser ut som du lever på Wiskey

  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D
  ;D

  Reply
 303. tula juni 17, 2011 at 9:58 e m

  har läst igenom kommentarerna för detta inlägg, och blivit förbannad. Jag känner inte dig Paow, jag läser inte din blogg men trillar in på den ibland.
  Jag dömer ingen, men du borde verkligen tänka efter innan du gör såna här påhopp och är inte ens mogen nog att fatta vad du skriver.

  Jag skulle själv aldrig någonsin tvinga någon se sina skavanker, för jag tror Regina har bättre koll på vad hon äter varje dag än vad du har.

  Hon har inte gjort dig nånting? och du som skulle krossa idealet, du vill ju fan bara att alla ska må dåligt, alla har valt en egen väg i sina liv. Och det borde inte finnas någon som du, eller någon annan som förklarar vad som är rätt eller fel.
  För det förstår man själv.

  Reply
 304. Lina juni 17, 2011 at 9:59 e m

  Om jag får säga det Paulina, så ser du redan ut som en sunkig morsa av allt ditt drickande och rökande. Usch, DET är inte hälsosamt.

  Reply
 305. TEAM PAOW juni 17, 2011 at 10:00 e m

  haha vad får ni allt ifrån?? ÄR NI INTE LÄSKUNNIGA? PAOW SKRIVER JU ATT HON INTE VILL EL GILLAR DET!!! jag vill inte vara mullig, jag vill vara normal jag vill ha size 36 jag är 163 väger 68 enl mitt bmi ska jag väga 52 kg så det är jag bara att gå efter den mallem..och skylla på sverige som bestämt alla bmi så det så..paow väger som hon ska ha både tuttar och en fin rumpa..inte en planka som många andra! jag mår dåligt när jag ser överviktiga tjejer menar 100 kilos klubben..dom är såå feta att deras fötter och på kroppen fått lila utslag svamp av allt fett euuuw.. det får mig att hålla igen,, det är bara nyttigt! enl bmi så ska man få i sig max 2000 kalorier per dag..kolla vad ni äter räkna så får ni se..om låren verkligen ska gå ihop!!

  TEAMPAOW

  Reply
 306. lina juni 17, 2011 at 10:01 e m

  Du är förfan helt bäng i huvudet! Vad tänker du med? Hur kan du som människa bete dig såhär? fyfan, sånna som dig får mig att tvivla på mänskligheten. Blir tårögd, besviken och förbannad. Vill kasta något på dig.

  Reply
 307. Nicky juni 17, 2011 at 10:04 e m

  Egoina om någon är sig själv. Hon har heller aldrig skrivit att det handlar om att proppa i sig så mycket fett som möjligt, som du verkar vilja tolka det. Hon skriver att oavsett hur man ser ut så är man vacker. Sen kan man vara sjukligt överviktig eller sjukligt underviktig (finns andra problem också) men man är fortfarande en lika vacker människa.

  Jag minns att jag en gång i tiden kände mig så jävla ful att jag inte vågade gå ut och synas, gå ut och ta tag i att jag hade en sjuk kropp som jag ville göra frisk. Man måste inse att alla är vackra. Det handlar helt enkelt om att tycka om sig själv. Sen bör man ju (för sig själv) som sagt ta tag i något om man är SJUK eller så… Men som jag sagt några gånger nu så är man alltid vacker.

  Reply
 308. Nattis juni 17, 2011 at 10:04 e m

  1. Alla är olika, hon gillar ostbågar, du gillar sallad – what’t the big deal?
  2. Folk gillar henne för de känner igen sig i henne, vad jag vet äter alla mina vänner chips/godis/choklad.
  3. Och om man råkar fisa framför sin pojkvän, ”det man inte kan hålla i händerna måste man släppa”.

  Rapar, fisar, snorkråkor må vara osexigt, men förhoppningvis vet du att ett förhållande inte bygger på sex?

  Hoppas du får en bättre dag imån 🙂

  Reply
 309. emma juni 17, 2011 at 10:04 e m

  hur nyttig är du då? alkohol, käkar ute varje dag och tränar typ ingenting. sen har du dina ”perioder” och tränar som fan och käkar nyttigt… snälla sprit-smala människa skaffa utbildning eller något så kanske du får lite vett… det är inte kvinnligt att se ut som en pinne utan röv. bara för att du råkade födas med stora bröst så är du ”kurvig” tror du…

  Reply
 310. lina juni 17, 2011 at 10:05 e m

  ärligt, hur känns det att bli hatad av en människa, att om något hände dig skulle ingen bry sig? hur kan du vilja ses som den tjejen, den blåsa, korkade och elaka tjejen. Du kastar bara skit på andra. Vill du verkligen dö och veta att ingen gillade dig, tänk om, snälla.

  Reply
 311. emma juni 17, 2011 at 10:06 e m

  och hur kvinnligt är det förresten att lägga ut slampiga bilder och vara otrogen mot sin pojkvän? inte så kvinnligt.. slampigt snarare

  Reply
 312. Minna juni 17, 2011 at 10:07 e m

  Hej!
  Läser inte din blogg annars, men råkade göra de nu. Måste ärligt säga att detta nog var den sista gången ja läste din blogg? Har hört en massa skit om dig, många hatar dig, o detta inlägget gör de klart för mig: folk har rätt i va dom säger om dig! Du e ju patetisk! Att äta skräpmat några ggr i veckan e mer okej än att dricka så mycket alkohol som du gjort sista tiden!

  Egoina e bäst! Hon skiter i vad folk tycker, hon e glad, positiv o rolig. Inte de minsta ytlig. O ja tkr (som säkert många andra) att hon e SJUUKT SNYGG! Du e bara barnslig. Väx upp va? Du e ju nästan barnsligare än Kissie!

  Reply
 313. Hanna juni 17, 2011 at 10:08 e m

  Varför jag tror att egoina får massa kommentarer så som ”go girl” och sånt när hon lägger upp bilder på att hon äter choklad och allt sånt skit (som alla stoppar i sig ibland), är för att majoriteten av alla bloggare skriver om kalorier och hur lite dom äter för att hålla sig smala, när majoriteten egentligen är som egoina.. Hon kanske överdriver till det värre när majoriteten av bloggarna underdriver bara för att få läsare, det är ju ändå ert jobb ni måste tjäna pengar på ngt sätt och det gör ni genom att skriva sånt som folk reagerar på.. Det är ju det allt handlar om skulle ni vara vardagliga och tråkiga skulle ni inte ha några pengar utan få sitta på Ica som majoriteten av sveriges ungdomar gör, ni har ett soft jobb och vi alla skulle nog vilja tjäna dom pengarna ni gör för det ni gör, därav alla bittra jävla kommentarer av småskitar som inte har något annat att göra!

  Reply
 314. malin juni 17, 2011 at 10:08 e m

  jag tycker det är bra att du har åsikter, men när du klankar ner på andra och ljuger för att få dig låta bättre så blir det bara jättepinamt. du skriver att du inte beställt pizza på ett år, när du i INLÄGGET UNDER sitter med en pizza, och du klankar samtidigt ner på en annan bloggare. onödigt! ps. kroppen behöver både protein, fett och kolhydrater för att fungera, så tänk efter innan du ber flera tusen läsare sluta äta kolhydrater..

  Reply
 315. kelly juni 17, 2011 at 10:09 e m

  MEN STICK.
  väldigt lönt att skriva detta inlägget eller? jävligt onödigt, hon bjuder på sig själv, är rolig och är sig själv.
  och nej, att bjuda på sig själv är inte att lägga ut en sjukt ful bild på sig själv (inlägget ovanför).
  ONÖDIG DU ÄR!
  aja du får iaf fett med kommentarer..

  Reply
 316. denise juni 17, 2011 at 10:11 e m

  Håller faktiskt med dig. Det är ju inte NYTTIGT att äta sånt för ofta, även om man på utsidan kanske ser ”smal och frisk” ut, så tar kroppen en jävla massa stryk av att trycka i sig onyttig mat hela tiden.
  Och tro mig, jag vet! Jag är överviktig, men äter nyttigare än de flesta. Jag har vänner som äter onyttigt HELA TIDEN och det syns inte på dem, är det bra och nyttigt bara för det? Nej, utan de kommer säkert få massa sjukdomar i framtiden.

  Ät nyttig GOD mat, träna och unna dig att slappa med chipspåsen då och då. Inte alltid!
  Och man mår faktiskt bättre när man vet att man är hälsosam 🙂

  Reply
 317. elina juni 17, 2011 at 10:12 e m

  ahahhahhHHAHHAHAHA DU SKRIVER ATT DU INTE ÄTIT PIZZA PÅ ETT ÅR SÅ ÄTER DU DET PÅ INLÄGGET UNDER. HAHAHA PATETISKT PAWWE..

  Reply
 318. Sandra juni 17, 2011 at 10:14 e m

  Men vafan, ofta ni behöver någon som visar att det är OKEJ att äta skräpmat? Vad spelar det för roll om någon random bloggtjej äter lite ostbågar, blir det mer okej för er att göra det då? Gör vad in känner för istället.

  Och till Paulina säger jag grattis, hon har lyckats provocera en jävla massa tjejer 😀

  Reply
 319. elleen :) juni 17, 2011 at 10:15 e m

  fan sluta hacka på henne jävla attention whore

  Reply
 320. Lorissa Lovebomb juni 17, 2011 at 10:16 e m

  Om något är ohälsosamt så är det att dricka alkohol och röka som du gör varje vecka. DET är skabbigt.

  Reply
 321. Lina juni 17, 2011 at 10:16 e m

  gå och lägg dig paow. Varför ska du ALLTID jämföra med ”vilka killar vill ligga med en tjej som…osv”

  Okej, så du vill va smal och snygg för killarnas skulll, för att de ska vilja ligga med dig, för det är ju det viktigaste här i livet, vilka killarna vill ligga med, och att man är en av dom?

  Haha märks att du är ung…. jag skiter fullständigt i vad ”killarna” tycker om mmig, och om dom vill ligga med mig?! Haha så patetiskt. Killar gillar tjejer med självförtroende, smal, tjock, wathever, självförtroende är snyggt!

  Reply
 322. Sara juni 17, 2011 at 10:16 e m

  Alltså, förhelvete.
  Har du tänkt på att alla kanske inte vill passa in i normen som ”tjejig tjej”?
  Fan vad du är blåst. Lilla, lilla gumman alltså…

  Reply
 323. Johanna juni 17, 2011 at 10:16 e m

  du är så jävla patetisk.
  det enda jag fortfarande inte glömt efter att ha läst inlägget är att du skrev att du inte hade beställt pizza på ett år, men du åt ju det med hugo IDAG?
  DU ÅT FUCKING PIZZA IDAG, när du säger att du inte gjort det på ett år. Dubbelmoral.
  Och allt du gör är att dricka, Du säger att hon äter jättemycket och som du säger ”uppmanar till fetma” då uppmanar ju du folk att bli alkisar. Så som du dricker.

  Och vi vet nog alla vem som älskas mest av sina läsare, och inte är det du.

  PUSSS

  Reply
 324. Fredde juni 17, 2011 at 10:18 e m

  Alla människor har ett val, vad gäller sin kropp. Och vilket val man än gör, så finns det inte som är fel eller rätt.

  Vissa vill vara bodybuilders, vissa fitness människor, vissa bara biffiga, vissa smala.. och vissa som skiter i.

  Det finns inget av dom här valen som är rätt eller fel – det känner man själv.

  Reply
 325. Anonym juni 17, 2011 at 10:19 e m

  Tror hon menade innan den pizzan att de var ett år sen.

  Fattar dock inte varför du hackar på Regina helt random, osäker tjej.

  Reply
 326. bb juni 17, 2011 at 10:19 e m

  eh har du glömt bort att det är kolhydrater i alkohol? dumma kossa

  Reply
 327. Fredde juni 17, 2011 at 10:20 e m

  Men ja måste säga du e riktigt grym på uppröra haha. En eloge till dig för över 300 kommentarer på så kort tid.

  Reply
 328. sonja juni 17, 2011 at 10:20 e m

  nyttig och riklig + träning = snygg kropp, finns inga bantningsmetoder som ger en garanterad skitsnygg kropp som bra kost och träning. Paulina du har sjukt snygg kropp och jag gillar starkt att du visar upp den, du är en bra förebild tycker jag. GO PAOW!!!!

  Reply
 329. Ebba juni 17, 2011 at 10:20 e m

  till er som säger att folk ska sluta att kalla paulina för elaka saker, jag håller med till viss del. men ni kan ju inte ställa er helt på paulinas sida när det gäller den frågan för paulina har gjort exakt samma sak till hundratalstjejer genom åren. och hon verkar inte vilja sluta heller för den delen.

  Reply
 330. My juni 17, 2011 at 10:21 e m

  Men herregud! Det är ju uppenbart att du inte följt hennes blogg.
  1. Hon äter inte skräpmat varje dag.
  2. Det är en HUMORblogg, fast själv har du ju ingen humor så det kanske är svårt att förstå.
  3. Hon har aldrig sagt: fetter ska flöda! Vem fan säger så? Utan hon vill att man ska känna sig stolt över sig själv och kunna äta det man vill utan att må dåligt för det.
  4. Sluta hoppa på henne, vad har hon gjort dig? Du är patetisk!

  Reply
 331. jennifer b juni 17, 2011 at 10:23 e m

  Allvarligt. Sluta bry dig i saker du inte vet något om! Sluta tro att du är något och vet allt om alla. Du vet egentligen inte någonting om hennes liv!

  Jag äter godis/läsk/bakverk osv varje dag och då skojar jag inte, det är VARJE dag. Äter ganska mycket skräpmat också. Jag väger 40 kg. Är jag också fet då eller? Eller småmullig? Jag ser ut som ett jävla benrangel trots att jag lever som jag gör. Vikten behöver inte ha ett piss att göra med vad man trycker i sig. Du borde sluta uttala dig om saker du inte har en aning om helt enkelt. Bara var tyst!

  Reply
 332. jasmine juni 17, 2011 at 10:24 e m

  alltså förfan paow, väx upp nån gång. jag ser ingen vettig anledning till att du hänger ut henne, liksom, hennes blogg är way bättre än din ändå, så lär dig av henne istället (;
  jag säger inte att din blogg suger eller att du är patetisk och blablabla, utan jag gillade verkligen din blogg förut, men nu är du som vilken annan bloggare som helst; fixerad vid din vikt och att vara nyttig och du är allmänt bitchig mot allla. liksom, vad fan hände ? din blogg brukade vara så bra.
  men iallafall, hoppas din blogg blir mer som den var (eller så som jag kommer ihåg den…), och att du nångång inser att snacka skit och att hänga ut folk bara är omoget och onödigt, men jag tror du vet det egentligen.
  ha det bra ! ^^

  Reply
 333. erika juni 17, 2011 at 10:26 e m

  sluta klaga på alla andra paow!!
  du är osäker på dig själv. väldigt uppenbart.
  men sluta klaga på andra

  Reply
 334. Maria juni 17, 2011 at 10:26 e m

  kan inte alla bara sluta skriva ”men dubbelmoral!!!!!! du åt en pizza i förra inlägget!!!!!!” innan det inlägget kanske hon inte hade beställt en pizza på ett år. eller så kanske hon skrivit detta inlägget en annan dag innan hon åt den där pizzan och åh människor alltså. och så klagar alla på att paulina dricker alkohol hela tiden. så jävla mycket alkohol dricker hon inte? honhar gjort det i några dagar nu men hon gör det fan inte varje dag. herregud

  Reply
 335. steff juni 17, 2011 at 10:28 e m

  Du är verkligen svagt begåvad..

  Reply
 336. issa juni 17, 2011 at 10:30 e m

  Dummaste jag läst på länge 😛 DU är riktigt DÅLIG på att uttrycka dig, det går inte att ta dina åsikter på allvar, det är bara lögner och dubbelmoral. skaffa dig en personlighet istället. du verkar helt tom, det finns ingenting speciellt med dig.

  Reply
 337. ALEXANDER juni 17, 2011 at 10:31 e m

  öhh du la ju fan upp bilder på din pizza som du käkade häromdagen? 😛 jävla tönt.

  Reply
 338. Ida juni 17, 2011 at 10:33 e m

  haha men lilla vän. Regina är precis en sån tjej som behövs som förebild för unga tjejer. Hon visar att det är okej, att det är mänskligt att äta fet mat och unna sig godsaker då och då. Klart som fan hon, och alla andra också, vet att man inte kan äta sånt jämt. Snälla du, du gör bara bort dig.

  Reply
 339. Elina juni 17, 2011 at 10:36 e m

  Omg jag har aldrig tyckt illa om dig men nu får du väl för i helvete ge dig! bla bla bla skräp mat hit o dit låt folk äta vad fan dom vill! är det ditt problem eller?!
  precis som många säger här, hur mycket alkohol dricker inte du? tror du att det är bättre? HAH helt ärligt så verkar du vara en jävligt tråkig och osäker person, sitt du där på ditt ”lilla” arsel o tro att du är så hälsosam och kan döma andra människor.

  Jag har bara en sista sak att säga dig, FUCK U BITCH!

  Reply
 340. Emma juni 17, 2011 at 10:37 e m

  BRA PAULINA! äntligen någon som tar upp sånt här, man påverkas så himla mycket av er bloggare! dock gillar jag regina också 🙂

  Reply
 341. Anonym juni 17, 2011 at 10:45 e m

  Du själv är ju inte direkt sund när du dricker och festar så mycket du gör…

  Reply
 342. emma :) juni 17, 2011 at 10:45 e m

  Haha, hur fan orkar du? Kritiserar du en tjej för att hon inte väljer att äta samma mat som dig? Shit, du säger att hon inte är sig själv, vad vet du? Du säger att det ’inte är kvinnligt’ att äta så som Regina, vad är det för stil? Du får ju tycka som du vill, men alltså ärligt. Att hoppa på folk & säga att om hon fortsätter äta sådär så kommer hon bli fet. Hon väljer ju själv! Du behöver inte lägga dig i vad hon äter. Visst, en sak har du rätt om att du blir kritiserad för att du käkar sallad & hon får positiva kommentarer om hon äter pizza, men vad spelar det för roll? Du behöver inte skriva om henne sådär. Dålig stil säger jag bara, URSCH.

  Reply
 343. olof juni 17, 2011 at 10:47 e m

  inte äta pizza på ett år? kolla inlägget nedanför bruttan

  Reply
 344. malin juni 17, 2011 at 10:49 e m

  Fyyyy vad lågt att hänga ut henne så, låt henne äta vad hon vill. Bara för att du väljer att vara nyttigt så måste inte alla andra det.

  Reply
 345. Maria juni 17, 2011 at 10:50 e m

  Hade tänkt spy ut alla mina tankar om dig. Men jag håller dem för mig själv.

  Ha ett bra, sorgligt, innehållslöst och fattigt liv. Men du är ju smal, det är väl det enda som räknas i det här galna samhället.

  Reply
 346. Katja juni 17, 2011 at 10:50 e m

  men guuuuud! alla sitter och hackar på dig men du skriver ju bara dina åsikter? Du lever nyttigt jämfört med egoina, visst att du har druckit mycket på sistone, men seriöst, du har ju vart på magaluf där typ alla dricker och sen har mycket förändrats för dig sen du kom hem ju, typ allt med hugo och så så alla fattar väl att du vill ha lite roligt och glömma det tråkiga just nu?
  Och liksom, det har vart de senaste två veckorna, hon är ju så hela året, du tränar ju och äter nyttigt alla andra gånger.
  Du skriver allt som är rätt så förstår inte varför alla vill trycka ner dig?

  GO PAULINA!

  Reply
 347. Alicia juni 17, 2011 at 10:52 e m

  Men grejen är den att okej om Paulina dricker alkohol, äter lite skräpmat då och då, men hon rör ju på sig! Det är de som är skillnaden. Om du rör på dig, och tränar så spelar det nästan ingen roll vad du äter. Vissa verkar inte kunna läsa mellan raderna:) paow du är bäst, puss

  Reply
 348. liss juni 17, 2011 at 10:56 e m

  Men guuud, orka kommentera det här! Visst, kanske inte paow är guds bästa barn idag som hänger ut Egoina så personligt, men det ligger en viss sanning i det hon skriver. Alla väljer själva vad de äter och alla är olika, men det finns ju en viss grundsanning i kostläran som man inte kan blunda för.

  Dessutom att alla blir så arga så fort en storbloggare skriver ett provocerande inlägg? Kom igen nu, kom ihåg hur en stor del av bloggvärlden är uppbyggd, CHILLA LITE 😉

  Reply
 349. Moa juni 17, 2011 at 10:59 e m

  Egoina ÄR sig själv, och vad jag förstått så lägger hon medvetet ut bilder på då hon äter lite onyttigare mat för att visa att tjejer inte behöver vara perfekta och bara käka sallad. Att våga stå för det ÄR kvinnligt och bra. Kvinnor kommer i en massa olika former. En sak som jag gillar med Egoina är att hon hjälper till att göra det mer normalt att vara lite mullig, för även om man käkar übernyttigt kan man ju vara mullig helt enkelt för att man har kraftig benstomme eller något och på grund av smalhysterin i samhället må skitdåligt över det. Hon motverkar det, det förtjänar hon respekt för!

  Vidare; varför skulle hennes matvanor och hennes hälsa egentligen angå dig? Det är väl hennes egensak!!

  Reply
 350. Bob den coole juni 17, 2011 at 11:01 e m

  ”typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt”

  menar du att tjejer/kvinnor ska vara kvinnliga hela tiden bara för killarnas skull? man får väl bete sig hur man vill? man ska väl inte leva sitt liv på ett visst sätt för någon annans skull? ska man se ut och bete sig på ett visst sätt bara för att killarna (eller tjejerna för den delen) ska tycka man är snygg? nae, gudars, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nu.
  eller ja, så tolkade jag inlägget iallafall. tack o hej!

  Reply
 351. ... juni 17, 2011 at 11:02 e m

  Tack för bloggtipset paow, nu ska jag läsa egoinas blogg istället för din patetiska, det enda du gör är att provocera, tyvärr det funkar inte längre

  Reply
 352. emelie juni 17, 2011 at 11:02 e m

  men snäääälla! inte pizza på ett år? eller skar du bara upp pizza åt hugo i förra inlägget? egoina är fan den mest ärliga och verklighetstrogna bloggaren av alla! jag HATAR att du får läsare för detta, jag tycker inte om mig själv för att jag kommenterar.. men jag gick endast in för att egoina skrev att du skrivit något om henne, jag har varit så smart och insett att man inte ska läsa bloggar som din och bara uppmärksamma er till att fortsätta.. tyvärr tänker inte alla likadant. DU får bara läsare för att du provocerar och vinner på det, vilket bara är frustrerande. Om jag hade fått välja hade jag hellre varit en bloggerska som egoina och varit omtyckt av 99% av alla läsare jag hade haft, det är mer än vad du kan säga. Hoppas du ångrar dig rejält när du märker hur mycket skit du får… Förstår du inte hur mycket tankar du sprider till unga tjejer? Förstår du inte att du får tjejer att stå framför speglarna och hata sina kroppar för att de kanske har lår som går ihop? FÖRSTÅR DU INTE ATT DU ÄR EN FÖREBILD?! Okej att du höll på och provocerade när du startade bloggen, vad var du, 14? Men snälla, du fyller väl 18 i år? VÄX UPP!

  Jag tycker verkligen inte illa om dig, jag tycker bara inte att man gör såhär. Om du öppnar ögonen så ser du hur mycket media och allt det där påverkar unga människor och hur höga krav väldigt många har på sig själva. Antagligen är du inte heller speciellt säker i dig själv, eftersom du skaffade en blogg där du provocerar för att bli sedd och för att då bli uppmärksammad. Enligt mig är det bara en person som ständigt måste få uppmärksamhet i avsaknad av det på andra ställen.
  Jag skulle vilja veta hur du är som person i verkligheten, om du verkligen är så tuff som du försöker framstå. I mina ögon är det bara patetiskt och jag tycker det är tråkigt att unga tjejer faktiskt ser dig som en förebild.

  Reply
 353. Anonym juni 17, 2011 at 11:03 e m

  Dubbelmoral!
  Alkohol och sushi som det är massor med socker i går alltså bra för dig att smälla i dig??

  Reply
 354. Anonym juni 17, 2011 at 11:03 e m

  fan vad dålig du är

  Reply
 355. rebbe juni 17, 2011 at 11:04 e m

  Varför inte bara låta folk vara sig själva? hur svårt kan det vara.. förstår inte? Ni är helt två olika människor, det är bara att inse det. Skriv om dig själv än andra.. gud du lägger för mycket energi på andra än dig själv ( det gör nog många bloggare). Men egoina är sig själv och låt henne vara det.. om du är på henne så himla mycket då är du verkligen inte alls dig själv eller så kanske du inte har något bättre för dig att tjata och skriva om. Äsch paow du har en fin kropp och ta hand om dig själv istället än att tänkta så mycket på andra, låt alla andra vara istället så kommer du kunna leva ett sunt och lyckligt liv som du säkert vill göra.

  Reply
 356. tove söderström juni 17, 2011 at 11:04 e m

  får man fråga om du ens träffar egoina någon gång?! du har förmodligen ingenaning om hur tjejen är i verkligheten. sluta döm o va avis för att hon är positiv på livet

  Reply
 357. Lovisa juni 17, 2011 at 11:05 e m

  Du inser inte vad hon skriver om. Egoina är världens vackraste tjej, hon får mig att må bra och är en motvikt mot alla andra bloggare som t.ex. Kissie som enligt mig förespråkar ätstörningar. Du kanske inte inser det själv men, samhället som vi lever i är sjukt, det enda idealet som visas upp är det extremt smala. Egoinas inlägg visar upp en annan sundare verklighet, hon säger själv att nej, hon äter inte bara onyttigt men det framstår som det i bloggen eftersom hon vill vara en motvikt mot det extremt smala idealet. Hon hjälper tjejer som t.ex. mig att se det vackra i sig själva, trots att deras lår går ihop. Innan kunde jag må jättedåligt över min högst normala kropp, och känna mig tjock. Men när jag började läsa Egoinas blogg mådde jag bättre, jag fick en ny förebild. Då Kissie förespråkar ätstörningar och barnmatsdieter förespråkar Egoina en sundare inställning till mat, vilket jag tror har räddat många tjejer från ätstörningar.

  Jag vill även poängtera hur barnslig jag tycker att du är som väljer att hänga ut Egoina med hennes namn som hon vill hålla hemligt, din standard blir bara lägre och lägre. Om du blir lyckligare av att klanka ner på Egoina och andra bloggare som får tjejer att må bättre, feel free, men det om något bevisar vilken mognadsgrad och vilken moral du har.

  Reply
 358. dööööööööh juni 17, 2011 at 11:06 e m

  ”PAOW HAR HEeeeeeLT RÄTT, NI ANDRA HAR FEL! ni har fel, fel, fel, fel fel!! PAOW ÄR SIG SJÄLV OCH HAR ETT LIV! DET HAR FAN INTE NI!! ”PAOW ÄR ETT SKÄMT” ”PAOW BRYR SIG BARA OM UTSEENDET” BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PÅ ER BITCHAR! TÄNK INTE MED SNOPPARNA! KUKFITTOR VA INGEN MAN! VA KNINNA!!!! THUUU, MAN BLIR JU SÅ SUR ATT NI EINTE ENS KAN LÄSA DENNNEA RTEXT ENNY MOREEEE!!! FREAOOM OSCHJJ MAEADD NAKLIU. PISS I VARANDRAS MUNNAR OM NI TYCKER DET ÄR SÅ KUL! PUSSA PÅ VARARN! BAJSA! VA LITE MER OMOGEN!! NI ÄR JU EN SKAM FÖR KVINNOR ÖVER HELA VÄRLDEN! FY PÅ ER!!!!! OPERERA ER TILL KILLAR INNAN NI HÅLLER PÅ SÅ DÄR!!! SKÄRPNING FJANTAR! JÄVLA PEDOFILUNGAR!!! NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! NI ÄR JU MOBBARE!!! FLYTTA TILL MARS!!! VA INTE HÄR NÅ MER JAG FÅR JU TOKSPEL I MITT HUVED! GÅ PÅ TOA OCH GÖR ERT, SEN STICK TILL WINX CLUB WORLD OCH STANNA DÄR TILL NI DÖR AV ALLT ERT TJATT! muppar”

  Haha alltså. Så himla, himla kul. Jag kan verkligen inte tänka mig att denna person är seriös, eller jag hoppas i alla fall inte det.

  Jag brukar aldrig läsa dom riktigt stora bloggarna men nu hade jag så otroligt tråkigt, så jag gick in här och fick världens chock. Vad i helvete?! Jag kan inte förstå hur din blogg kan vara så stor och omtyckt som den här för du suger på det svenska skrivspråket. Dessutom är 17-18 år och beter dig som om du är fullt vuxen och tror dig veta så himla mycket. Liksom, du klankar ner på någon som (vad jag tror) står för hur hon ser ut och vad hon gör – i det här fallet, vad hon äter. Du kanske borde dra fokus från hur andra är och tänka lite på hur du själv är och hur ditt psyke mår.
  Helt ärligt, så skulle jag hata mig så förjävla mycket om jag var du. Förstår inte hur du står ut. Du behöver professionell hjälp

  Reply
 359. karin juni 17, 2011 at 11:07 e m

  hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  ”JAG HAR INTE BESTÄLLT PIZZA PÅ ETT ÅR” så har du gjort det i inlägget under.
  :pPPPPpppPPPppPPPpppP

  Reply
 360. Evah juni 17, 2011 at 11:08 e m

  Sluta supa som en gnu då. Vet du hur mycket kalorier det är i en öl etc? DU är verkligen inte hälsosam. Är ju hellre som Egoina och äter skräpmat än att supa så ofta…. :/

  Reply
 361. Anonym juni 17, 2011 at 11:09 e m

  Du får ursäkta mig men jag har svårt att förstå meningen med detta inlägg?? Vad är det intressanta i det?? Spelar det någon roll om Regina är tjock eller smal, om hon äter sallad varje dag eller om hon äter pizza varje dag? Hon är nog tillräckligt gammal för att veta riskerna med det hon stoppar i sig och hon väljer det själv. Måste någon annan bry sig i det? Jag har även svårt att förstå varför just du kommer på att kommentera det hela, vad är det som gör att du måste klanka ner på en annan bloggare på det här sättet? Om du nu inte tycker om henne varför ens bry sig? Hon har inte direkt gjort något mot dig vad jag kan förstå. Sen att hon skriver det folk vill läsa, gör inte alla stora bloggare det? Annars skulle väl ingen läsa dem? Även du skriver ju det människor vill läsa. Du säger att hon smörar för sina läsare för att kunna tjäna pengar, skriver du då detta bara för att skapa lite cirkus och för att själv kunna dra in pengar då det säkert är många som väljer att läsa detta inlägg?

  Reply
 362. Anonym juni 17, 2011 at 11:11 e m

  Jävligt bra skrivet, tack Paooow 😀
  Känns som att dem som klagar på dig är avundsjuka eller något haha… aja men bra skrivet iaf. Saaant.
  dock förstör du med bilden på pizzan i inlägget under haha

  Reply
 363. s juni 17, 2011 at 11:16 e m

  Jag bara känner att, du skriver att hon inte är sig själv, men det var tack vara att hon ÄR sådär, att hon inte bryr sig om alla hälsoideal hon blev KÄND. det var för att hon var sådär. Men folk upptäckte henne för att hon var skön. jag tror inte att egoina fejkar nånstans, hon är bara sådär skön brud och det var tack vare det hon blev känd.

  du själv som super dig redlös hela tiden är ju inte heller helt okej. du var min favorit förr, nu åkte du ner till botten.. jag har inte varit in på din blogg på kanske 4 månader, och så ser jag det här det första jag gör.. jag kommer inte besöka din blogg nå mer!

  Reply
 364. julia juni 17, 2011 at 11:16 e m

  Helt rätt håller med dig!

  Reply
 365. Mella juni 17, 2011 at 11:18 e m

  Att du skriver såhär bevisar ju bara att du inte har fattat någonting om vad det här handlar om. Tänk efter lite innan du häver ur dig massa skit så slipper du skämma ut dig stup i kvarten.
  Att folk reagerar olika på dina och Egoinas matvanor är knappast hennes fel, så varför går du på henne?

  Reply
 366. Bippsie juni 17, 2011 at 11:20 e m

  Eftersom att du verkligen vill hålla kvar på gamla fördomar och ”könsroller” så undrar jag vad fan du gör så långt ifrån köket?

  Skäms, kvinna!

  Reply
 367. Anonym juni 17, 2011 at 11:20 e m

  Att du orkar bry dig om vad tjejen bloggar om! Läs inte hennes blogg om det är sååå jobbigt o irriterande då?:O

  Reply
 368. Ellen juni 17, 2011 at 11:21 e m

  HAHA du är så blåst, du äter ju pizza inlägget under?!
  ” (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.)”
  tss.

  Reply
 369. Hanna Cedermark juni 17, 2011 at 11:23 e m

  Det här är det absolut bästa inlägget du någonsin skrivit Paulina. Du har så jävla rätt gumman! Och jag hoppas verkligen inte att du ligger hemma och mår dåligt nu hjärtat. DU är en grym bloggerska och dina inlägg är så otroligt jävla bra. Önskar att alla kunde vara så ärliga som du.
  Go sallad go.
  PUSS!

  Reply
 370. Malin juni 17, 2011 at 11:24 e m

  Du säger att man inte ska vara som andra vill, right ? Varför kan du då inte låta Egoina vara sig själv, för du kommer aldrig kunna ändra på henne. Jag blir så sjukt less på dig. *Kiss my ass*. Nej men allvar, jag bryr mig inte om du har det ”svårt” just nu. Men du ska för det inte trycka ner andra i samma skit.

  Btw, lycka till med ditt liv och hoppas att du hittar den rätta 😉 HAHA!

  Reply
 371. Antonia juni 17, 2011 at 11:24 e m

  Asså herregud?! Paow har faktiskt en poäng! Man ska ta hand om sin kropp genom att träna och äta nyttigt! Sen kan man vara onyttig någon gång då och då men varje dag är inte bra varken för kroppen eller självkänslan. Många är osäkra för att de är överviktiga och att då uppmuntra dem till att äta ännu onyttigare? Jag ser inte logiken i det. Själv dansar jag 5 gånger i veckan och det är inte därför jag vill vara smal utan för att jag älskar det och kroppen mår bra av det. Man ska träna och äta rätt för att man ska ha en fungerande kropp, inte för att man ska se ut på ett visst sätt. Dock så råkar det ju vara så att en hälsosam livsstil gör att man får en finare figur och det påverkar även hyn och håret till det bättre! Visst kanske inte Paow kan säga att hon äter 100 procent nyttigt då hon dricker så pass mycket som hon gör, men hon försöker ju ialla fall äta nyttigt och det är väll huvudsaken!
  Så ge inte Paow så mycket skit då hennes åsiker då de faktiskt är vettiga! Vi vill ju inte sluta som dom där tjockisarna i WALL-E som inte ens kan gå för att de är för feta!

  Reply
 372. emelie juni 17, 2011 at 11:26 e m

  Och förresten, alla ni som säger att hon ska få ha en egen åsikt.. SJÄLVKLART! Men detta räknas som personangrepp, och det tycker ni är okej eller? För i så fall är ni fan exakt lika pissiga som Paow.

  Reply
 373. M' juni 17, 2011 at 11:27 e m

  Någon som vet vad reginas blogg heter skriv gärna på kommentarerna 🙂

  Reply
 374. mathilda juni 17, 2011 at 11:31 e m

  Vart ville du komma med det här inglägget? Du gillar inte det hon gör, och jag tror knappast hon gillar det du gör, speciellt inte med det här inlägget..
  I det senare inlägget skriver du att du har ångest och är ledsen, är det därför du tycker ner nån annan person bara för du ska framstå bättre?

  Du säger även att man inte ska äta fett varje dag, det håller jag med om! Men det är ju inte bättre att dricka så mycket alkohol som du säger att du gör, både farligare och mer ohälsosamt för din kropp! Det var tråkigt att du skrev detta inlägget för som du gjorde för andra, sjönk du även i mina ögon! Såna skit saker som du skrev i det här inlägget kan du lika väl hålla för dig själv, ifall du vill dömas som vuxen!
  Ta dig en funderare..

  Reply
 375. Anonym juni 17, 2011 at 11:35 e m

  Jag tycker nästan synd om dig… Att behöva försöka att få en helt sund människa må dåligt för att hon kan vara nöjd med sig själv utan att fejkbanta i sin blogg är lite knasigt och det tyder mest på hur sjukt osäker du måste vara på dig själv. Börja jobba på dig själv, utan att publicera en massa skit, istället för att försöka få varenda tonårig tjej i sverige att må dåligt över att hon åt pizza till middag. Ditt ideal för hur en kvinnokropp är fan helt sjukt. Alla ser olika ut och väljer själva vad vi äter och när vi äter och man ska inte behöva må dåligt för det. Ta tag i dig själv och snacka med någon som kan hjälpa dig istället för att ta ut det på dina läsare… Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 376. hanna juni 17, 2011 at 11:36 e m

  söt tjej. du kan ju ändå inte säga att du inte ätit pizza på ett år när du faktiskt på bara inlägget under äter pizza…

  Reply
 377. v juni 17, 2011 at 11:37 e m

  bara för att egoina är bättre än dig. svartsjuka heter det!

  Reply
 378. Frida juni 17, 2011 at 11:38 e m

  Faan va folk är negativa. låt Paow ha en dålig dag

  Reply
 379. Elsa juni 17, 2011 at 11:38 e m

  Lilla människa, dags att växa upp och fokusera på sådant som är viktigt i livet.

  Reply
 380. Mumu juni 17, 2011 at 11:39 e m

  Jag blir så frustrerad när jag läser ditt inlägg. Du fattar ju verkligen inte poängen. Du är ju verkligen helt sanslöst korkad!

  Egoina sitter inte och äter chips och godis varje dag. Vem fan gör det?
  Det hon menar är att hon gör det IBLAND. Vem fan gör inte det?
  Att äta chips och godis ibland gör dig inte fet.

  Hennes blogg handlar inte om alkohol, otrohet, sjuka ideal och skitsnack. Det är en blogg skriven av en tjej som speglar vanligt folk. Vanligt folk äter skräpmat ibland. (Och motionerar regelbundet till en viss mån så att kroppen ska må bra. Nu pratar jag inte om överviktiga tjejer)
  Du hävdar att du inte alls är hård åt hennes kropp. Men du säger att hon är småmullig? Fine, det passerar men vad som gör mig RIKTIGT RIKTIGT RIKTIGT upprörd är att du kallar henne OKVINNLIG?!

  Om jag var kille (och nu snackar vi inte stureplansbrat utan världsuppfattning, utan en kille med normalt funtad hjärna) så skulle jag SPY på dig Paulina. Det enda då bryr dig om är hur du ser ut (du bevisade det här. Du sa just att Egoina inte är åtrådd bland killarna bara för att hon bjuder på sig själv och ”Petar” i näsan och flamsar på en del bilder i hennes blogg som man ska ta med en nypa salt) Jag skulle ALDRIG orka med dig. Det här låter så omeningsfullt och klychigt men du har verkligen, rakt från hjärtat, ett sjukt ideal på hur en ”kvinnlig” kvinna ska vara.

  Är man en normalstor tjej, med ett exemplariskt BMI, så är man småmullig och okvinnlig.
  Har man inga bröst och ingen rumpa och är smal, då är man också okvinnlig.

  Men du, hallelujah, som råkar ha onormalt stora tuttar och som alltid svankar på dina bilder är alltså sund. Pga. dina bröst. För då har du plötsligt former. Då är du en kvinna. För att ditt fett sitter på tuttarna och inte på låren.

  Sitter fettet på låren och inte på tuttarna, ja då är du okvinnlig.

  Nej fyfan. Du är så otroligt sorglig. Du är en sån där som Filip och Fredrik kommer håna i framtiden när du är runt 30, arbetslös och övergiven, som Lina Rosing.

  Från och med nu så ska jag sluta läsa din blogg. Du är hemsk.

  Reply
 381. Josefin juni 17, 2011 at 11:41 e m

  Ni är bara så jävla avendsjuka på paulina hon får väl säga exakt vad fan hon vill tror hon ändå inte bryr sig om era kommentarer !

  Reply
 382. Amanda juni 17, 2011 at 11:43 e m

  Egoina är sig själv. Du är dig själv. WTF. Det är folk som är konstiga om dom klagar på att du tränar och käkar sallad. Det är lika konstigt som att du klagar på vad Egoina äter. Jag tror inte Egoina har påstått att hon själv är tjock eller mår dåligt av det, därför behöver hon ingen som rättar henne.

  Reply
 383. T juni 17, 2011 at 11:47 e m

  Du är ju helt jävla sjuk i huvudet!

  DU BESTÄLLDE en pizza dagen innan du skrev det här!
  LÖGNARE!

  tycker så jävla synd om dig..alla hatar dig för att du är en bitch.
  Du är inget annat än en liten jävla slampa, som är otrogen hela tiden, säljer dig för pengar, ljuger, och mobbar.

  Egoina äger dig. Fattar du det!?
  hon är bättre än dig och du kommer aldrig komma upp till hennes nivå.

  Jämnfört med egoina är du inget annat än en parasit på en råtta.

  Reply
 384. T juni 17, 2011 at 11:52 e m

  Fattar inte hur du kan skriva så här. Du skriver som någon som går i trean, btw. Dina argument är så dåliga att man inte kan låta bli att skratta.
  Egoina är så himla bra, hon får sina läsare att må bättre! Du, å andra sidan, måste få dina läsare att må så himla dåligt. Tycka att dom väger för mycket, att dom är fula. Jag skulle skämmas över att vara en av dina läsare, även om jag inte stod på din sida.
  Jag hatar att du får fler besökare nu, hoppas innerligt att det bara är tillfälligt.
  Att säga att ”om du var en kille skulle du aldrig vilja ligga med Egoina” är det absolut töntigaste, mesigaste, fulaste jag har läst. Det är att gå över gränsen. Dessutom skriver du hennes riktiga namn, som hon vill hålla hemligt. Det är så jävla lågt. Du är så jävla låg. Har du tänkt på att hon har en pojkvän?!
  Jag kan inte uttrycka mej i ord hur jävla dum i huvudet jag tycker att du är!!!
  Du säger att hon fejkar för att hon vill ha pengar, men vad gör du då?! Det här är bara för att du ska få mer uppmärksamhet så att du drar in mer pengar som du kan supa dej full för.
  Och dina nioåringsargument om att hon när hon äter choklad mm får ”goo girl!” medan du när du har tränat får ”sl*mpa” i alla kommentarer förstår jag inte, för det är ju bara sant!

  Reply
 385. m juni 17, 2011 at 11:53 e m

  har verkligen tyckt om dig och din blogg Paulina, men du sjuknker verkligen i mina ögon när jag läser sådant här. Visst det är toppen att ha åsikter, men yttra dom inte utan håll dem för dig själv när det gäller sånthär, för som sagt jag är inte ensam om att ha tappat respekten för dig lite.

  Reply
 386. boosse juni 17, 2011 at 11:55 e m

  Är det inte kvinnligt att äta en massa onyttigheter? och visa det på bloggen? I vilken fantasivärld lever du i? Kvilligt är väl att kunna stå för sig själv, vilket du inte kan? Vilket tar kroppen mest stryk av? Onyttig mat eller en jävla massa sprit som du vräker i dig? Ja, det vet nog även du svaret på.

  Egoina är sig själv och står för det, skäms inte alls. Hon äter inte skit varje dag utan vill visa att det är ok att äta skräpmat ibland, det är inget måste att eva på diet och svälta sig själv. Vad vore livet om man inte fick unna sig något? OM du inte gillar vad hon skriver, läs inte hennes blogg. Jag läser hellre en tjejs blogg som säger att det är ok, att man ska leva livet och inte vara så jävla upptagen av sin vikt så man mår dåligt än en som bantar och tycker livet är piss, som du verkar göra eftersom du är så himla bitter.

  Reply
 387. amanda juni 17, 2011 at 11:55 e m

  Paow, du ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIG så det inte finns. Seriöst, det här inlägget grep verkligen tag i mig hur PANTAD du verkligen är.

  Reply
 388. sandra juni 17, 2011 at 11:59 e m

  alkohol och fett är bland det mest kaloritäta som finns. Alkohol ger 7 kalorier per gram och fett typ 9kalorier.

  Reply
 389. Anonym juni 18, 2011 at 12:03 f m

  herregud. man ska visst äta fett varje dag. man ska äta fett, protein, kolhydrater, vitaminer, mineraler. i lagom mängd. jubelidioter som paow borde om någon äta kolhydrater, då kolhydrater är enormt viktiga för hjärnans funktion.

  Reply
 390. Sandra juni 18, 2011 at 12:04 f m

  Men lilla vän, det är ju nästan så att man blir mörkrädd. Den största skillnaden mellan dig och egoina är inte hur hälsosamt ni behandlar era kroppar utan inställningen ni har till dom. Du verkar vara väldigt osäker i din kropp medans egoina är säkrare och vågar bjuda på sig själv. Hennes beteende är inte brist på kvinnlighet utan självdistans och humor, vilket du verkar fått lite lite av? Det roligaste med ditt inlägg är ju nästan att du säger att du inte har beställt pizza på över ett år när du på ett(!) inlägg tidigare sitter och äter pizza. Dubbelmoral. Ge dig nu

  Reply
 391. nanies.devote.se juni 18, 2011 at 12:08 f m

  Folk skriver om att Egoina har en NORMAL kropp. Men ändå finns det kommentarer där vissa tjejer väger 40-45 kilo fastän de äter lika onyttigt som Egoina. (Jag vet dock också att hon inte bara äter onyttigt, men det man får se av i bloggen)
  Hur definerar man en NORMAL kropp, de som ser ut som Egoina, eller tjejerna som faktiskt inte tränar, äter lika mycket som 5 stycken andra gör och fortfarande inte har lår som går ihop (eller något hull eller något…?)
  Jag är 172 centimeter lång. Jag tränar handboll 7 gånger i veckan, OCH jag har minst två matcher i veckan. Jag äter relativt nyttigt. Ändå väger jag 77 kilo. Har ganska så stora bröst, 75 f, jag har medium i klädstorlekar. Oftast får jag ha större i tröja för att det blir för tajt runt om brösten. Men det hör inte hit. Enligt BMI så är jag överviktig. Mitt BMI ligger på strax över 25.

  Hur mycket jag än försökt äta nyttigare osv så går jag inte ner i vikt. Jag går upp. För jag bygger muskler. Muskler väger mer än fett.

  Men egentligen är inte det här heller det jag vill komma till, känner att jag inte har någon röd tråd alls här. Men jag undrar bara, vad är normal storlek på kropp, vad bestämmer om det är normalt? Är man inte normal fastän man tränar, äter nyttigt som tex Paow, och ser ut som Paow? Eller är man inte normal ifall man äter och ser ut som Egoina? (Blogg egoina, inte Regina!)

  Egentligen så tycker jag att det är fel av Paow att hänga ut Egoina såhär. Men man kan inte bara välja sida. Man kan inte säga att Egoina är normal, man kan inte säga att Paow är normal. För normalt existerar INTE! Det finns inget normalt.

  Min kille sa en gång till mig: Du är perfekt!
  Jag svarade: Ingen är perfekt…
  Han sa då: Alla är perfekta. Precis så som alla är unika.

  Skit i hur fan ni ser ut. Träna, om du själv mår bra av det innerst inne (jag vet själv att man inte alltid blir så jävla smal av att träna). Jag menar, vissa känner sig bara fullare med energi av att träna. Man orkar mer. Andra orkar inte att träna alls, då ska man skita i det. Var inte så jävla fixerade av vad andra tycker och hur andra ser på dig. De ska inte leva med dig, däremot ska du det. Se till att göra det som du mår BRA över, sedan skiter du i allt annat.

  Love and hugs, http://nanie.devote.se <3

  Reply
 392. kimia juni 18, 2011 at 12:09 f m

  SANT! Du är så jävla grym som står för vad du tycker, ser upp till dig för det, det är därför du är bäst! Älskar din blogg och sluta aldrig blogga. Kärlek till dig! :)<3

  Reply
 393. kajsaa:) juni 18, 2011 at 12:12 f m

  Du har helt rätt paow!! du är grym , håller helt med alltså!!
  älskar din blogg! så jävla rätt seriöst , vad tänker alla andra med som skriver en bok om hur dåligt ditt inlägg var osv , när de var bara sanningen ?
  SANNINGEN SVIDER!
  så fuck off..! , Goooo paowwww! ;D

  Reply
 394. daria juni 18, 2011 at 12:14 f m

  haha det är verkligen synd om dig. är det någon som är falsk så är det DU. du känner inte regina hur vet du då att hon smörar och ändrar på sig? har du börjat tappa läsare så du var tvungen att öppna din stora snekäft och skriva ett inlägg för att få flera läsare? JAG äter nästan skräpmat varje dag, eller i allafall godis, chips och något onyttigt varje dag & jag är pinnsmal. du håller på med att krossa idealen och sen säger du att ingen gillar en tjej som äter mycket onyttigt?! DRIVER DU MED MIG?! vem fan vill ha en kille som bara vill ha en för att man tränar konstant och äter salladsblad, bara en pantad tjej som du som inte fattar att man är värd bättre. att det inte är kvinnligt att äta onyttigt, nej jag skäms när jag läser detta. killar kan proppa i sig onyttigheter utan att det är osexigt men tjejer ska vara samala och vältränade. nej jag spyr på dig.

  Reply
 395. Anonym juni 18, 2011 at 12:15 f m

  skönt att se EN uppmärksammad bloggare som inte bara käkar sallad

  Reply
 396. Greta juni 18, 2011 at 12:15 f m

  Alltså paow har lite rätt i det hon skriver.. Egoina (Regina) bor i samma stad som mig (LA) och alla pratar om henne att hon var ingenting typ på gymnasiet, var en blyg tjej som satt tyst och sen när man läste hennes blogg så bara oj? Vad hände här då? Jag menar att hon överdriver sina inlägg x1000 och vad är sant egentligen av det hon skriver? Jag tycker hennes blogg är tramsig!

  Reply
 397. johanna juni 18, 2011 at 12:15 f m

  det du gör när du skriver sånt här är att uppmuntra folk att banta,
  inte äta nyttigare. utan du bidrar till komplex som vissa har oturen att bära med sig långt in i livet. det borde du veta som är ”inne i den här branschen”
  vafan, stör det dig att regina käkar ostbågar eller? . väx upp för tusan

  Reply
 398. Elin juni 18, 2011 at 12:16 f m

  Bara det att du måste skriva ett sådant här inlägg tyder ju på hur osäker du är på dig själv.

  Reply
 399. jessica juni 18, 2011 at 12:17 f m

  fattar vad du menar, men det verkar inte resten av idioterna göra som lämnat kommentarer. du är bra paow.

  Reply
 400. nanies.devote.se juni 18, 2011 at 12:17 f m

  Läste bland kommentarerna om en tjej som rekomenderar att man ska gå efter BMI. BMI ÄR REN BULLSHIT. Tränar man regelbundet får man mycket muskler = man går upp i vikt för att muskler väger MER än fett. Även fast jag väger 77 kilo, så säger mina alla läkare och så att jag SKA ha en BMI strax ÖVER 25 då jag TRÄNAR REGELBUNDET. Och att man enligt BMI-måtten ska äta 2000 kcal om dagen skrattar jag bara åt. Ska man träna och vara NYTTIG måste man äta MER! Förlåt. Men nu är jag riktigt arg över den pantade idioten som försökte säa ngt, har ni något att säga om vad jag sagt, skriv det i bloggen.

  //http://nanie.devote.se <3

  Reply
 401. Elin Brunlöf juni 18, 2011 at 12:18 f m

  När ska du växa upp, kära lilla flicka? Du kan inte längre skylla på din ålder. Bara grejen att man gör det skriker att man är medveten om att man gör fel från första början. Jag tror inte att du förstår hur jävla ful du blir med din dubbelmoral, låga IQ och korkade åsikter. Eller just ja, du trodde att allt handlade om utseende va? Skulle vara kul att se vad du får för snitt på ett högskoleprov…

  Jag blir rädd för Sverige när små miffon som dig får alldeles för stor talan. Äckligt. Skrämmande. Dödligt. Människan är inte längre en tänkande varelse – det visar en uppmärksamhetsökande liten fjortis som tror att världen cirkulerar runt Stureplan och hennes bikinibilder som inte aaaaaaaalls var menade att pusha upp hennes bristfälliga självförtroende.

  Dö, snälla?

  Reply
 402. Felizia juni 18, 2011 at 12:20 f m

  Tex dubbelmoral…. Du säger att man inte ska dricka alkohol? för att man blir spritfet… då undrar jag vad håller du på med?

  Reply
 403. you know nothing juni 18, 2011 at 12:21 f m

  asså seriöst, du säger att man ska skippa i kolhydrater, men då uppmuntrar du folk till o banta? låt bara folk äta vad dom vill, herre jesus… låt egoina leva sitt liv. vill hon dö i förtid, äta sig fet? LÅT HENNE, vafan har du med saken o göra? och om hon uppmuntrar folk att käka bajs everyday? gumman, VAKNA. dom flesta äter så iaf, det är dagens samhälle. egoina är helt normal! du käkar ju fan på stureplan varannan dag, de e klart dom har godare o nyttigare mat där? tror du dom flesta har råd med sånt? klart vi slösar pengar på skitmat som är billigare. du är ingen anna skipper här, du kan ingenting om mat! en viss typ mat funkar bättre på vissa, och en annan typ mat passar sämre på andra. sluta skriva om sånt här när vi redan har kissie som blivit anorektiker/pinnsmal. du, tillsammans med henne, uppmuntrar dina läsare till BANTNING… tänk på de lättpåverkade! du är en förebild, vare sig du vill eller inte. och btw, CHIPS, PIZZA, KEBAB ÄR GOTT… PALLA LEVA PÅ BROCCOLI HELA SITT LIV NÄR MAN KAN ÄTA SÅ GODA GREJER? :DDDD

  Reply
 404. cecilia juni 18, 2011 at 12:23 f m

  det är inte ett dugg fel på att se ut som paow ELLER egoina! alla ser fan olika ut , egoina är inte sjukligt tjock, så so what? hon bryr sig inte ,hon är som hon är , samtidigt är inte paow sjukligt smal ? det är nyttigt att träna och äta bra och sånt ,men man ska kunna käka pizza , godis ,kakor osv. utan att få vääärsta ångesten och dra till gymmet direkt! man ska kunna få unna sig gott ibland ,men inte FÖR ofta för då blir det ju fetma? men egoina unnar sig inte för mycket som man ser på hennes kropp, för den är normal.
  tycker båda av er ser bra ut men på olika sätt! det är upp till var o en hur man vill se ut, men man får ju acceptera hur andra folk ser ut osv.

  Reply
 405. jennie juni 18, 2011 at 12:25 f m

  har alltid gillat dig, men där sjönk du nå otroligt

  Reply
 406. Ronia juni 18, 2011 at 12:26 f m

  allstå hur är du funtad? och dom som håller med dig, ännu värre.. man tappar ju hoppet om intelligens på jorden på grund av ”dina åsikter”. shiiiit

  Reply
 407. Therese juni 18, 2011 at 12:26 f m

  Inlägget dryper av avundsjuka.

  Reply
 408. lisa juni 18, 2011 at 12:29 f m

  Jag förstår dig inte riktigt.
  DU om någon borde väl veta om att man inte skriver om allt i sin blogg, och då borde du väl också förstå att man skriver inte om allt. Regina/egoina kan la äta annat än bara onyttigt, det har du la ingen himla aning om eller?
  Vad är det med dig? Du säger att folk ska skicka in bilder på sina kroppar för att ”krossa idealen” men så bidrar du bara till alla ideal? Varför ska världen vara så sned? Om en kille skulle äta enligt samma livsstil som du säger att regina har så skulle ingen bry sig, men enligt dig när en tjej/kvinna gör det är det okvinnligt? Vi ska la för sjutton ha samma rätt att äta som vi vill? Sen visst, skräpmat varje dag, såklart inte, det är väldigt ohälsosamt, men hur kan du fortfarande veta vad regina äter.. Jag blir så trött på din dubbelmoral, du får ju bara dina läsare må sämre, och bara för att dina läsare går på dig måste du plötsligt gå till angrepp mot regina? hon har väl inte gjort något mot dig, iaf innan allt de här började. Jag mår bra av att läsa Egoinas blogg, inte för att jag plötsligt äter mycket mer skräpmat och tänker att man bara lever en gång, nej det påverkar mig inte till det. Jag mår bra för att för en gångs skull få se en människa som är lite mer vanlig, som kanske inte gymmar varenda dag och inte bara äter sallad och går på bantningskurer o en massa skit, och inte bidrar till ångest. Jag kan känna att det ÄR ok att jag inte är trådsmal och att jag inte jämnt gymmar slaviskt osv osv .. För en gångs skull så behöver jag inte känna ångest som jag kan när jag går in på andra bloggar. Och det är väldigt väldigt skönt.
  Och framställ inte dig själv att det är så synd om dig, att du får anorexiakommentarer o en massa. Du får många kommentarer där folk säger att du är snygg och att du har en snygg kropp, och regina kan få kommentarer att hon är fet (vilket inte alls stämmer). Så jag tror det väger upp, o alla de där kommentarerna om att ngn skulle vara ett anorexiabarn och någon skulle vara fet, är bara haters hela högen som inte har så mkt till liv tyvärr.
  Snälla, måste du bidra till det du ville förhindra? Och om du nu så gärna vill krossa idealen, kan du ju börja med att inte gå till angrepp o säga att folk är mulliga vilket får folk att börja jämföra sig och det går direkt till och sätter sig på självkänslan, att man kanske börjar tänka att man är tjock för att man är större för den du kallade ”mullig”. Du verkar inte veta hur mycket du kan påverka. Så tänk efter lite nästa gång, tack.

  Reply
 409. Viktoria juni 18, 2011 at 12:36 f m

  ”Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  Det är NORMALT! För vem petar sig inte i näsan? Och vem äter inte en pizza ibland? Både du och jag vet att Egoina inte gör det varje dag!

  Och du undrar varför vi gillar henne? För hon är äkta, hon skriver om äkta saker. Hon är en av oss, en normal tjej, vi kan relatera till henne. Dina ideal och ditt liv är det få av oss som kan relatera till. Därför vann Egoina Årets Blogg och inte du. Sorry Paow, men detta krig vinner du INTE!

  Reply
 410. alda juni 18, 2011 at 12:36 f m

  PAAAAOOOOW,FUCK YOU, du kan dra åt helvete, sluta fucking skriva ett helt jävla inlägg om Reginaa , hon är sog själv, och du är en falsk subba, du säger att om man käkar skräpmat så är man fet, fuck det, man får va som man vill vara, vi vill inte ha dig som säger till oss att alla i hela världen måste vara smala, att det är dåligt att vara mullig, tjock eller fet, det är ens eget val, och hur fan vet du om man tycker illa om sig själv, man kan väga 150 kg och älska sin kropp, det är inte din sak att säga, såå FUUUUUCK YOU din äckliga subba och DRA ÅT HELVETEEEEEEEE!

  Svar: Och ÄNDÅ sitter du här och läser och kommenterar. Säger väl mer om dig än mig skulle jag tro.

  Reply
 411. Pipen juni 18, 2011 at 12:37 f m

  Bara för att man inte provocerar betyder det inte att man inte har en åsikt. Många av de stora bloggarna som du och Kissie har ju väldigt extrema åsikter, och det är antagligen därför ni har fått så många läsare, så vem är det egentligen som säger det som alla vill höra? För att vara ärlig, så har de flesta av oss kanske inte speciellt extrema åsikter, och man ska väl inte behöva hitta på något bara för att heller. Personligen försöker jag alltid sätta mig in i hur andra personer tänker och känner, och ta hänsyn till det. Finns sällan rätt och fel, vi bara fungerar olika, ingen anledning på att klanka ner på någon som väljer att agera annorlunda från en själv, det är deras eget val, och i ärlighetens namn, vad rör det dig vad Egoina äter? Vad rör det Egoina hur du äter?

  Det är min enkla åsikt bara.

  Reply
 412. heidi juni 18, 2011 at 12:39 f m

  Vilket totalt onödigt, personligt påhopp från din sida.
  Egoina försöker ta fram det riktiga idealet, visa att alla är olika. hon beter sig som hundratusentals andra tjejer, herregud, vilken tid lever du i? ska kvinnor stå i bakgrunden som små prydnader och bara vara så lagom, behagliga, tysta, söta och blyga som för 100 år sedan?

  Du måste ha levt i din egna lilla drömvärld, för kvinnor och flickor beter sig så. Och dem ser ut så, och det är vackert som fan och borde uppmuntras.

  Reply
 413. T juni 18, 2011 at 12:41 f m

  Att blogga om hur man röker/dricker alkohol i större mängder är ju inte så himla bra det heller, eller hur? Speciellt inte om man har yngre läsare, som du nog är väl medveten om att du har.
  I sådana fall är det mycket bättre för unga människor att äta en chokladbit då och då och veta att det ändå är okej, än att röka och riskera svåra sjukdomar.
  Fy skäms!

  Reply
 414. Hanna juni 18, 2011 at 12:42 f m

  Håller med ”mumu” helt och hållet. Hade jag varit kille, alltså som ”Mumu” säger, ingen stureplansbrat som bara är ute efter utseende utan en helt ”vanlig” kille, så hade jag så mycket hellre dejtat mig själv än dig! Jag äter det jag vill, struntar i om det råkar bli en påse ostbågar en kväll även fast jag ätit donken till lunch. Killar gillar INTE tjejer som sitter och räknar kalorier och går på dieter hit och dit. Regina äter nog nyttigare än vad hon visar, men fattar du inte vilken bra förebild hon är som trotsar dig och Kissie som lägger upp bilder på sallad och säger ”skippade dressingen för den blir man fet av”. Istället lägger hon upp bilder på sin ostbågspåse och det är klart som fan att alla gillar det bättra än era dieter. Man känner igen sig själv och det känns så otroligt bra.

  När jag läser din (och Kissies) blogg mår jag dåligt och känner mig fet, när jag läser Reginas mår jag bra, jag skrattar, jag känner igen mig själv och jag blir inspirerad till att vara den jag är och inte svälta mig för att ”killarna gillar det”. Återigen, säger som ”mumu”, från och med nu kommer jag aldrig någonsin läsa din blogg igen. Usch. Om du ursäktar mig ska jag gå och hämta min 200g marabou som ligger i kylen och äta den tillsammans med en burk cola. Hejdå!

  Reply
 415. A juni 18, 2011 at 12:44 f m

  HAHAHAHAH du äter ju pizza på inlägget under!

  Reply
 416. E juni 18, 2011 at 12:45 f m

  Jag tycker nästan synd om dig. Vad har du uppfostrats med för kvinnosyn? Det syns att du inte mår bra. Glåmig o smal. Din osäkerhet lyser igenom. Ta hand om dig själv först! Älska dig själv! Du mår inte bra av att se dig själv o exponera dig själv som ett objekt som killar ska vilja ligga med.

  Reply
 417. amanda juni 18, 2011 at 12:49 f m

  ”Alltså om jag hade varit en kille och fått frågan ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  Men..
  Jag hade svarat att jag ALDRIG skulle ligga med dig.. Som hela tiden dricker alkohol, röker är OTROGEN. Vafan har du att komma med? Visst du har en jävligt snygg kropp det kan jag absolut inte säga emot. Men du måste vara en sådan svag människa som ska klanka ner på Egoina för att du själv antagligen inte mår bra.

  Reply
 418. Paaau juni 18, 2011 at 12:50 f m

  Palla ens läsa den här jävla bloggen fortfarande. Var bara tvungen att meddela att Egoina typ inte tjänar några pengar alls. Har du sett hennes blogg? Hon har typ EN banner. Och du har ca. 5 bara på kommentarsidan.

  Reply
 419. Linnéa juni 18, 2011 at 12:53 f m

  Sedan när är detta en humorblogg? För du kan ju verkligen inte vara allvarlig. Jag bara älskar dessa rader, de är en stark konkurrent i kategorin ”roligaste jag någonsin läst”:
  ”vilken tjej i hela Sverige skulle du ALDRIG ligga med?”… Jo, jag hade svarat ”Regina eftersom att hon lägger ut bilder när hon petar i näsan, käkar ostbågar, chips och pizza varje dag”. För mig så är det typ sjukt att en tjej kan välja att exponera sig på det sättet. Det är INTE kvinnligt.”

  AHAHAHA! Your blog totally cracks me up. Du är ju helt hysterisk rolig utan att ens försöka!! Hon står säkert inte ut med tanken på att hon är den sista i Sverige du skulle ha sex med, gråter sig till sömns gör hon säkert ikväll på grund av detta! Haha. Har jag sagt att du är SJUKT ROLIG! Fy fasen…

  Reply
 420. therese juni 18, 2011 at 12:55 f m

  Ja vi har yttrandefrihet i Sverige och ja just därför är det accepterat och bra att du framför dina åsikter. MEN bara för att det finns yttrandefrihet har inte gränsen för vad som är rätt respektive fel försvunnit. Det är fortfarande fel att beskylla en annan person för saker som du inte vet är sanna. Bara för att det inte är lika fel som att t.ex. sno något är det fortfarande fel. Förstå mig rätt. Du få ha precis vilka åsikter du vill, du kan tycka att det är fint och rätt att vara smal, ha stora bröst och äta nyttigt varje dag men vad du måste förstå är att alla inte tycker det och inte behöver göra det heller. Det finns folk som tycker precis tvärtom och det du borde göra är att stödja de i sina åsikter, inte predika för dina. Jag säger inte att dina åsikter är fel, jag accepterar vad du tycker även fast jag inte tycker likadant. Att du känner dig hotad är uppenbart i ditt inlägg då du i princip endast försvarar dig själv och och vill så många som möjligt på ”din sida” men låt mig tala om att det finns inga sidor. Om du skulle acceptera dig själv och dina åsikter skulle du kunna göra likadant mot andra. Värt att tänka på.

  Reply
 421. franny juni 18, 2011 at 12:59 f m

  haha men paow………………… det är sånahär inlägg man tappar förtroendet på dig, fy

  Reply
 422. Tenzia juni 18, 2011 at 1:03 f m

  hahaha inte beställt en pizza på ett år, snarare ett dygn :PPPPPPPP FITTA VILKEN DUBBELMORAL ——-………———

  Reply
 423. Anonym juni 18, 2011 at 1:11 f m

  paow, jag har aldrig kommenterat på din blogg förut, känner liksom inte att jag har haft så mycket att skriva. Du skriver vissa saker och man gillar och andra saker man tycker mindre om.
  Men detta. Lägg ner bara! Du framstår bara som att vara helt jävla fucked up! Du kan inte vara så här dum i huvut, eller är du det? Nej, usch fyfan för dig.. Du är sjuk….

  Reply
 424. fuckkalorier juni 18, 2011 at 1:18 f m

  Man är inte så mkt nyttigare om man dricker flera liter sötad alkohol varje dag i princip…….!!!! vet du hur mkt kalorier det är i sånnt??? ASMKT!!

  Men en sak.. Fattar du inte på allvar att EGOINA är IRONISK i sin blogg????!!!!! 😀

  Reply
 425. Sandra juni 18, 2011 at 1:22 f m

  alltså vad FAN!!! varför bryr du dig ens om vad hon skriver och gör. det är redan så sjukt mycket vikthets bland alla tjejer nu och ser man inte ut som de på catwalken är man fet? hon försöker bara skapa en värld där man kan må bra och inte behöver skämmas bara för att låren är lite större, och DET vill du krossa? nej fy fan du är den stördaste männniska jag sett! och ha dina åsikter för dig själv det är därför man har dendära klumpen i huvudet så man inte ska kasta ut allt detta i en stor blogg med tusentals oerhört osäkra tonåringar som bara kommer att må mycket sämre över sig själva nu, det kan du tacka dig själv för!!!!!!!!

  Reply
 426. maddhpaddh juni 18, 2011 at 4:03 f m

  LÅTER SOM ATT PAOW ÄR AVUNDSJUK PÅ EGOINA, SOM FAN OKSÅ

  Reply
 427. Anonym juni 18, 2011 at 4:05 f m

  Jävla nolla du är

  Reply
 428. Rita juni 18, 2011 at 4:41 f m

  HAHAHAHA, asså ja läste en kommentar du svarat på. Du skrev att du bara drack vitt vin, gin o massa annat, bland annat nån dricka med läsk i, o du skrev att du BARA skulle få i dig onödiga kalorier av läsken??? XD ÄR DU PANTAD I HUVET? ;D vet du hur många kalorier alkohol innehåller? O du dricker ju skit ofta! Du kanske inte blir fet, men du e ingen ”nyttig förebild” heller som dricker. Man märker att alkoholen tagit död på alla hjärnceller. Visste du förresten att folk dör mer av leverskador pga alkohol, än av fetma? Nåt o tänka på kanske..? 😉

  Reply
 429. fia juni 18, 2011 at 5:38 f m

  Paow du är en tönt!

  Reply
 430. Foofie juni 18, 2011 at 6:07 f m

  Men Paow varför bryr du dig så hårt om vad Egoina äter och vad hon gör och inte gör? Är det ditt problem eller? Nej just det. Om Egoina käkar pizza, vad bryr det dig och hur är det ditt problem? Alla äter vad dom vill äta och det är inte ditt problem. Sen är det klart att det är bra att äta nyttigt, absolut. Men om någon vill äta skräpmat men låt dom göra det då. Och Egoina har aldrig uppmuntrat sina läsare till att bara käka skräpmat och bli feta. Och hon smörar inte, det är hennes åsikter och livstil hon skriver om, och står för det också. Och bara så du vet Paow, en kvinnas värde sitter inte i hur mycket/lite man vill ligga med henne. Men om jag var tvungen att välja mellan dig och Egoina att ligga med så hade jag valt Egoina utan att tveka!

  Reply
 431. Sandra juni 18, 2011 at 7:16 f m

  Wow, det var patetiskt. Att trycka ner en annan person för att man själv kanske inte mår 100. Inte okej.
  Egoina säger gång på gång att hon trivs med sin kropp, så vem ger dig rätten att göra så här?
  Självklart mår kroppen dåligt av att hela tiden äta onyttigt men jag håller med ett tidigare inlägg: livet är för kort.
  Skärp dig eller håll tyst. Mobbing som du håller på med är inte okej. Ärekränkning är ett ord du borde slå upp flicka lilla.

  Reply
 432. Anna juni 18, 2011 at 8:05 f m

  Egoina försöker agera motvikt till hela den här sjuka vikt- och utseendehetsen. Hon visar att man inte behöver vara perfekt, att det är okej att ha skavanker – att det är okej att vara MÄNSKLIG.

  Reply
 433. Emma juni 18, 2011 at 8:13 f m

  Jag tolkade det här med pizzan att det var den första pizzan på ett år som hon beställer…kan det kanske inte vara så?

  Reply
 434. Carro juni 18, 2011 at 8:44 f m

  Vikten spelar ju ibland en mindre roll, Regina äter mycket fel(iaf vad hon visar i bloggen) Hon är inte extremt fet, visst hon har gått upp i vikt MEN hur tror ni att hennes insida mår? jag tror inte den mår så överdrivet bra faktiskt, och bara för man är smal, betyder inte det att man äter hälsosamt. Håller faktiskt med dig Paow!

  Reply
 435. Carro juni 18, 2011 at 8:58 f m

  Egoina har nog blivit lite som Kenza just nu, vad Kenza än skulle göra så kommer hennes läsare ta henne bakom ryggen. Tex den gången hon hängde ut en läsare som kommentera hela tiden, det tyckte ni var rätt? Om nu Paow hänger ut Regina så är det plötsligt fel? Ni hatar paow för hon har en välbesökt blogg, för hon är snygg OCH för att hon är hälsosam! Hälften av alla er tjejer som kommenterar detta inlägg med hur fel paow har är säkert såna tjejer jag verkligen hatar som varje dag står och kniper sig i lårfettet och säger till sin bästa vän ” titta hur fet jag är” och sen går och köper en påse ostbågar istället för mat.. Och om ni inte är såna tjejer, grattis.

  Reply
 436. Jenny juni 18, 2011 at 9:28 f m

  Got your head too far up your ass again Paulina?

  Reply
 437. Spättan juni 18, 2011 at 9:44 f m

  Det är när man läser sånt här som man förstår att du är 17 år..

  Reply
 438. Novemberr juni 18, 2011 at 9:55 f m

  Jävla idioter alla är! Paow äter en pizza och skriver att hon är värd den, förklarar inte det att hon inte har ätit en sån på ett tag? Och den där egoina är hur skabbig och äcklig som hellst, slår vad om att alla pengar hon tjänar går åt till all skräpmat hon köper!
  Och ni som komenterar ” du har förlorat en läsare” fine, vem bryr sig? Paulina är sig själv och de ända läsarna hon behöver är de som älskar henne för allt hon gör!!

  Reply
 439. Marie juni 18, 2011 at 9:57 f m

  Men ge dig nu för helvete din blåsta jävel! Växt upp för fan! Skit i att tracka Regina. Till skillnad från dig har hon en vettig, underhållande blogg där hon INTE hackar på andra bloggare. Att du gör det bevisar ju att du har mentalitet som en tolvåring. Tyckte du verkade vettig innan, men det motbevisar du ständigt nu för tiden. Bli vuxen någon gång?

  Reply
 440. Anja juni 18, 2011 at 10:01 f m

  Patetiskt..

  Reply
 441. Anonym juni 18, 2011 at 10:11 f m

  Håller med dig Paow! GO PAULINA!

  Reply
 442. Anonym juni 18, 2011 at 10:21 f m

  Hon ser ju sund och välmående ut, hon har härliga kvinnliga former. Du däremot ser ut som en plattbröstad sticka, skulle inte vilja ha kul i sänghalmen med dig, inte ens om jag fick betalt.

  Reply
 443. Pauline - foto&mode juni 18, 2011 at 10:22 f m

  Men Paow. Ni har enormt olika läsare. Egoinas läsare faller i samma kategori som läser andra humorbloggar, möjligen foki och kanske annat. De som läser din blogg faller i samma kategori som Kissie, Dessie och Amir. Det vill säga vikthets, halvnakna bilder och en jäkla massa uthängninar och bråk. De som läser Egoinas blogg är väldigt sådär var-dig-själv-vikthets-är-slöseri-med-god-livstid.

  För övrigt är det fel att skriva till varandra såhär över bloggen. Som tur är läser nog inte hennes bästa fans din blogg, men ta det som den nästan-vuxna du är och skriv det öer mail om ni har problem. Du ser själv inte vad du gör med småtjejer. Och egoinas blogg väger bara jämnt ut, hon säger ju själv att hon inte bloggar om när hon är nyttig etc bara för att det inte ska bli sån press i bloggvärlden.

  Reply
 444. my juni 18, 2011 at 10:23 f m

  Så du vet skulle jag aldrig säga go girl till en som lägger upp när hon äter onyttigt på sin blogg! Go girl till dig som tar hand om din kropp! 🙂

  Reply
 445. natalie :) juni 18, 2011 at 10:30 f m

  ASSÅ VAFAN, vad tänker folk med?
  Paow har RÄTT, Egoina uppmuntrar er till att leva OHÄLSOSAMT, och kanske bli ÖVERVIKTIGA..
  MIN KOMPIS MÅR SKIT DÅLIGT, FÖR ATT HON EN GÅNG HADE EGOINA SOM IDOL. Seriöst, okej.. alla har som sagt egna åsikter. Men bara för att egoina kan vara en väldigt snäll och ärlig bloggare, så borde ni kunna erkänna att det här inte r rRÄTT på något SÄTT.

  Reply
 446. Anonym juni 18, 2011 at 10:32 f m

  JAG HÅLLER MED DIG. ÄT NYTTIGT. DÖ INTE UNGA SNÄLLA RARA NI….

  Reply
 447. Frida juni 18, 2011 at 10:33 f m

  Vad har hänt med dig Paow?
  Såg upp till dig innan för jag tyckte du verkade vara en bra tjej, men nu sjunker du mer och mer i mina ögon och det här inlägget var droppen!
  Du säger att det är ”OKVINNLIGT” att äta onyttigt? Och att man inte ska äta så´mycket kolhydrater hela tiden.. Du festar flera gånger i veckan och får i dig mängder med kolhydrater.
  Tycker inte Regina är falsk på något sätt utan snarare sagt är det DU som är falsk som säger att du ska krossa idealen och några veckor senare säger att man inte får äta som man vill och vad det ger för konsekvenser osv.
  Good job Paow!

  Reply
 448. sarah juni 18, 2011 at 10:45 f m

  ush,vad du är patetisk paow. Det är synd om dig! Är du så avundsjuk på Egoina för hur hon ser ut så du måste ”hoppa” på henne och tar alla chanser du får ?
  du är sjuk!!!

  Reply
 449. matilda juni 18, 2011 at 10:50 f m

  åh du är bara så jävla äcklig och white trash, kan du inte PLEASE lägga ner din blogg!

  Reply
 450. LÄS DET HÄR!!!!! juni 18, 2011 at 10:53 f m

  haha asså det är ju klart att man kanske ska dämpa lite på chips och pizza och sånt! men om hon vill göra det får väl hon göra det och inte lägga sig vad hon gör och äter!!! haha och vad gör inte du nästa varje dag?? du dricker och festar typ hela tiden!! tror inte att kroppen mår särskilt bra av det heller??
  och det du skriver kan man ju tolka på olika sätt, exempel att du vill visa regina att försöka minska på onyttiga saker och bättre för kroppen att äta grönsaker och så. Men tycker ändå att det är lite små taskigt att lägga upp ett långt inlägg om just henne och vad hon äter och. Och du har ju en av Sveriges kändaste bloggar och kanske inte så kul för regina att typ halva sverige ska se vad hon gör??!! :S

  själv e jag smal som en pinne och är inte särskilt bekväm i det?? och alla typ kallar mej aneroxia men det e jag verkligen inte och jag blir JÄTTESÅRAD A
  DET!!
  och jag vill försöker att gå upp i vikt men det e svårt:( och nu när jag läser ditt inlägg kanske jag får dåligt samvete att jag försöker gå upp och äter onyttiga saker rätt så ofta. och jag vill inte att andra också ska känna så som jag. Det är inte något fel att äta chips pannkakor och läsk och sånt.
  Hon Regina kanske känner sej trygg i den hon är!!
  men jag tycker det är bra att du tar hand om din kropp!!!!!!!!!! Och för vissa så ger du säkert en bra förebild och vill ta hand om sin kropp som du gör och det tycker jag är rätt av dej så fortsätt med det!!!
  men tänk efter lite innan du lägger upp ett sånt inlägg om andra! 😀

  Reply
 451. frida juni 18, 2011 at 11:05 f m

  Hej och ursäkta att jag stör 🙂

  Men jag tänkte bara tipsa om en superbra gratissajt, som går ut på att samla poäng genom att delta i tävlingar, svara på frågor, undersökningar o.s.v. Dessa poäng byter man sedan ut till valfri varan. http://www.supergratis.se/?r=75450

  Jag har hittills skrapat ihop presenkort på över 2500kr och en digitalkamera. Plus att jag i deras senaste tävling vann en splitterny systemkamera! Inga dolda avgifter eller annat lurt.(Man behöver inte ens betala frakt på det man skickar hem.) Det är du själv som bestämmer hur mycket poäng du vill tjäna in. Bara genom att bli medlem får du dina första poäng!

  För gratis är ju gott, eller hur? 😉

  Reply
 452. en åsikt juni 18, 2011 at 11:06 f m

  okej, typiskt dig att hänga ut en person och jämnföra. och varför göra de? avundsjuk?

  de finns ju ingen anledning till att skriva så om man inte är arg/avudsjuk på henne, eftersom så många skriver ”goo tjej”. visst, de är lite osmakligt att lägga ut en bild där hon petar näsan, men varför bry sig? hon har ju ett val när hon lägger ut den bilden. men håller med dig på den punkten att de är osmakligt med sånna bilder. men varför bryr man sig om de? de är de jag undrar..

  Reply
 453. Anonym juni 18, 2011 at 11:10 f m

  Det är inte så jävla hälsosamt att supa sig full varenda kväll heller, om du trodde det haha..

  Reply
 454. hanna juni 18, 2011 at 11:12 f m

  där tappa du nog många läsare, hur kan du bara med att trycka ner andra bloggläsare. Tror du det är lite kolorier i alkohol eller? Nej precis, du blir full nästan varje helg, vad är det för förebild? Hur tror du Regina känner sig nu, förmodligen inte så bra. Där sjönk du i mina ögon. Fyfan säger jag bara

  Reply
 455. Mathilda juni 18, 2011 at 11:14 f m

  Jag måste säga att jag tycker det är sjukt tråkigt att du känner att du måste skriva massa inlägg och påhopp på Egoina? Fine, det är okej med sin egna åsikt men då kan du hålla den för dig själv. Du vet hur stor blogg du har och små flickor som påverkas grymt av det du skriver.

  Egoina har en normal kropp och hon käkar inte skit varje dag, nej nej. Men hon står inte och skriver om allt hon äter under hela dagen. So what om hon unnar sig lite glass och ostbågar ibland? De gör väldigt många.

  Om du vill vara smal och äta sunt är det ditt val, men det finns massor av tjejer som har ångest över sina kroppar (alla föds inte pinnsmala, en del har kurvor även om de äter sunt och tränar) och när du trackar ner på att en en normal kropp = fel, fattar du vilka vibbar du skickar ut?

  Provocera inte hela tiden för att få läsare. Du är i princip vuxen nu men beter dig värre än en 13-åring? Det är okej med åsikter, men du behöver inte skriva ut dem för alla dina tusentals läsare. Försök att växa upp!

  Reply
 456. nanna juni 18, 2011 at 11:22 f m

  Vem fan bryr sig om vad du tycker?? du skriver bara så för att starta ett jävla stort bråk o på det sättet käna pengar. eller har jag fel? Du ksk gillar att äta nyttigt o svällta. det ksk du tycker är KVINNLIGT. men säg inte att man inte är KVINNLIG bara för att man inte vill svälta o va hungrig hela dagen! Hon ksk ´bara vill ändra synen på hur alla ser kändabloggare. alla behöver inte vara pinnsmala för att passa in man kan väl bara vara sig själv! o denna kvinna/tjej är väl bara sig själv! hon lägger ut bilder på vad hon äter. btw det gör ju du med! sallad o allt som du lägger ut. Så bara ett råd SLUTA hacka på folk för det är deras liv. du har också ett eget(helvetes)liv!

  Reply
 457. nina juni 18, 2011 at 11:22 f m

  aso, alla som har kommenterat att man typ ska låta egoina vara sig själv och så har självklart rätt! men ni som skriver det men ändå trackar ner paow säger ju bara emot er själva! jag tycker precis som dem flesta av er att egoina är en jätte bra bloggerska, jag tycker att man ska låta henne vara sig själv, låta henne äta skräpmat om hon vill. men jag tycker samma sak om paow, låt henne äta hälsosamt, låt henne bry sig om sitt utseende. gillar ni det inte? nej men läs då en annan blogg.

  några av er säger att paow har dåligt självförtroende och sånt, om hon nu har det (vilket vi som bara läser hennes blogg inte vet ett skit om) så är det ju inte så konstigt med dem kommentarerna som ni skriver!

  jag gillar både egoina och paow, detta inlägg gör inte att jag inte gillar paow, faktiskt gör det så jag gillar henne MER för hon har visat att hon kan stå upp för sig själv.
  och en till sak, ni som kommenterar elaka saker, skaffa själva en blogg som flera tusentals personer läser, ja då skulle ni säkert också bry er om ert utseende. så låt paow vara den hon är, och låt egoina vara som hon är!

  puss på dej paow, du gör rätt i att skriva vad du tycker, men nästa gång, skriv på ett annat sätt så förstår vissa dej bättre och du får mindre eleka kommentarer.
  you go girl 🙂 <3

  Reply
 458. Patricia juni 18, 2011 at 11:25 f m

  Du är ju för fan helt fuckad i huvudet. Brinn i helvetet eller nått.

  Reply
 459. Hannah juni 18, 2011 at 11:28 f m

  du sitter ju och äter en pizza i inlägget under?

  Reply
 460. Anna juni 18, 2011 at 11:29 f m

  Stuuuuuuuuuuupid.

  Reply
 461. Karin juni 18, 2011 at 11:33 f m

  Man märker att du blir provocerad, hahaha.

  Reply
 462. Olla juni 18, 2011 at 11:38 f m

  Jag tycker faktiskt synd om paow! Det är sjukt tydligt att hon har mentala problem, när hon hackar på egoina sådär. Du är uppenbarligen inte nöjd med dig själv, vilket egoina är. Därför är du avundsjuk på henne och det märks något otroligt (framför allt i detta inlägg). Ett tips till dig då paow – låt egoina vara. Hon har inte gjort någonting. Jag förstår att du är avis på henne eftersom att hon är så framgångsrik, vacker och har en pojkvän som faktiskt älskar HENNE och inte bara hennes utseende. Men FÖR GUDS SKULL, var inte så elak mot henne. Du kanske behöver gå och prata med någon.. läkare? För du mår inte bra, om du hade mått bra så hade du inte behövt vara så elak mot henne för att må bra. Så gå till en psykolog och låt egoina vara. Då kanske du någongång kanske får ett såpass bra liv som hon har! Förövrigt så kommer jag sluta läsa din blogg nu, kizzkizz

  Reply
 463. Julia juni 18, 2011 at 11:44 f m

  YOU GO PAOW!!!!!

  Reply
 464. Julia juni 18, 2011 at 11:45 f m

  YOU GO PAOW!!!

  Reply
 465. Elin juni 18, 2011 at 11:51 f m

  för ett halvår sedan var du en av de bästa bloggarna jag viste. Nu ligger du totalt i botten helt ärligt. Men det är din blogg och du skriver precis vad du vill. Sen hur bra ”Paow” blir som varumärke, och hur ditt eget liv blir som varumärke, de kan man undra de. Skulle vara kul att se dig få ett riktigt jobb och ett riktigt liv, när du inte är så bortskämd.

  Reply
 466. Elina juni 18, 2011 at 11:55 f m

  Skärp dig Paulina, det är bara omoget och otroligt dumt att hänga ut någon på det här viset.

  Reply
 467. Frida juni 18, 2011 at 12:00 e m

  Jag håller verkligen inte med dig. Egoina var likadan innan hon blev én storbloggare, så jag tror i alla fall att till skillnad från många andra så ÄR hon sig själv.

  Reply
 468. Anonym juni 18, 2011 at 12:03 e m

  Detta bevisar bara ännu en gång hur omogen och osäker du är som person. Det känns inte som du mår speciellt bra. Detta är sjukt onödigt av dig och du vet inte ens vad du pratar om.

  Reply
 469. Micheliina (; juni 18, 2011 at 12:05 e m

  Men kära Paulina, är du inte mognare än såhär? Varför gör du sådana här personliga påhopp? Om du tycker något, FINE! Men håll det för dig själv om det innehåller den här typen av påhopp, annars kan man ju tro att det är DU som gör vad som helst för pengar (t.ex… skriver sådana här inlägg med påhopp på oskyldiga tjejer?) Hon bloggar om det hon vill, vafan du än kommer och säger. Varför fortsätter du att hålla på, dear God sluta bete dig som en liten fjortis som inte vet bättre… Man lever bara en gång, det kanske är det hon vill förmedla (istället för att skriva en tråkig blogg som klagar, skryter, lägger upp halvnakna bilder för att på komplimanger och ”tränar arslet av sig”). Hon har humor, vågar bjuda på sig själv. Något som du inte har. Sluta vara så osäker att du ger dig på oskyldiga tjejer.

  Reply
 470. Bajsmannen juni 18, 2011 at 12:05 e m

  Fattar va du menar me att man inte ska käka skräpmat varenda dag o sådär. Och pizza och godis och sånt är ju inte bra, men bröd och pasta och sånt är inte dålig mat, de är bara dom som har problem med vikten som ska undvika de. Det gör ingenting ifall en smal männsika som rör på sig äter bröd och pasta värenda dag. Föresten ska man tänka på hur kroppen mår inte hur man ser ut eller va den väger, de är ju bara en siffra.

  Reply
 471. Emma juni 18, 2011 at 12:07 e m

  så jävla rätt sagt!

  Reply
 472. HANNA juni 18, 2011 at 12:07 e m

  YOU GO GIRL.
  Jag tycker faktiskt att du är bäääääääst i det här inlägget.

  Reply
 473. F juni 18, 2011 at 12:09 e m

  Du Paow, tjejen har humor och hon är ingen annan än sig själv 😀 och därför ser folk upp till henne. För man ska inte vara nån annan än sig själv

  Reply
 474. erika juni 18, 2011 at 12:14 e m

  skärp dig för fan, man lever bara en gång? ska du svälta ihjäl eller leva som du vill? hon är inte ens tjock. så va fan klagar du för! bry dig om dig själv istället än att klanka ner på alla andra.

  Reply
 475. Vickitickitoria juni 18, 2011 at 12:14 e m

  Jag tycker du är lite patetisk just nu, visst din åsikt men just nu sitter du och trycker ner en person, fast inte bara egoina för de är många som är som henne, tex jag , och det Är väl bra att vi alla är olika? lår som går i hop lite fett på magen det kallar jag bara mer att älska!

  Reply
 476. Emelie juni 18, 2011 at 12:15 e m

  Asså ni är så töntiga. Det är inte bra för kroppen att äta massa skit hela tiden. Föresten äckliga bilder hon andra bloggaren lägger ut. Dem som får damp nu är dem som inte själv är nöjda över sin kropp och vill äta massa skit. Eller dem som är smala och kan äta hur mycket som helst utan att gå upp. Det handlar om hälsan och inte bara om vikten.

  Vill ni se sverige som USA om nga år? Fetma skapar sjukdomar som vi ”hälsosamma” får betala skatt till. Dem som har övervikt borde fan betala mer skatt!

  Reply
 477. Matilda juni 18, 2011 at 12:24 e m

  YOU GO GIRL! Asså seriöst efter det här inlägget älskar jag dig så himla mycket!!! Allt du skriver är så himla sant. Tycker inte illa om Regina men förstår verkligen inte varför DU får så många påhopp när du uppmanar till Hälsa och att Må Bra och att Kämpa. HON uppmanar till Ohälsa, en slapp livsstil och att Ge Upp. Jag är bara så glad att du står på dig Paulina, tycker du har helt rätt! Pussar och kramar.

  P.S. att vara sig själv innebär inte att bara vara och skylla allt på att det är sån man är (för mn är inte ostbågefet av naturen), det innebär att vara den bästa versionen av sig själv man bara kan va, och det är det DU strävar efter Paulina. You rock, keep it up!

  Reply
 478. Emelie juni 18, 2011 at 12:25 e m

  Paulina, varför bry sig om alla andra och vad andra gör? Vill du räkna kalorier gör det not my problem! Men för i helvete vill folk se upp till egoina låt dom! Alla tycker inte likadant det måste du kanske inse snart!!

  Reply
 479. Anonym juni 18, 2011 at 12:30 e m

  du äter fan pizza i inlägget under????

  Reply
 480. Anna juni 18, 2011 at 12:30 e m

  Var pizzan inlägget nedanför god eller?
  Spyr galla på dig bruden, hoppas ditt liv blir riktigt sunkigt och sugigt.

  Reply
 481. Emma juni 18, 2011 at 12:32 e m

  Åå, fan va alla ska klanka ner..Du är grym paow, fortsätt så! Jag instämmer med allt du säger! 🙂

  Reply
 482. Annie juni 18, 2011 at 12:34 e m

  Asså wtf Paulina. Skärp dig nu. Det är upp till var och en vad dom äter och i allmänt gör med sina liv, vem f-n är du att döma? Och jo, det är dubbelmoral så det bara skriker om det, det du skriver. Inte pizza på typ 1 år? Suuuure. Glömde du bort inlägget du lagt upp innan? Skita i kolhydrater? Yeah right! Dags att vakna och inse hur mkt skit det är i alkohol? Du kan lika väl käka ostbågar!

  Sköt dig själv och skit i andra!
  För jag tänker iaf fortsätta käka pizza, ostbågar, choklad och allt annat gött, och vet du vad? Jag trivs med den jag är, och den kropp jag har. Mina kurvor är det snyggaste jag har, vilket min fästman också tycker!
  Skaffa dig ett vettigt liv och låt oss andra leva som vi vill!!

  Reply
 483. sarah juni 18, 2011 at 12:41 e m

  asso egoina har inte gjort ett piss mot dig så sitter du och skriver sånt här om henne? varför inte låta henne leva sitt eftersom hon låter dig leva ditt? jag fattar bara inte varför du skriver såna saker… om du själv mår dåligt eller nått behöver inte det gå ut över andra?

  Reply
 484. e. juni 18, 2011 at 12:41 e m

  Vadå inte beställt pizza på över ett år? Vad käkade du i inlägget innan då?

  Reply
 485. ewelina juni 18, 2011 at 12:42 e m

  men vadå beyonce, jessica alba och christina aguilera käka skräpmat för att få fina former? Är de tjocka då eller? Alla kanske inte kan få fina kvinnliga former naturligt utan går ”skräpmatsvägen” för att få de? Är det fel? Så länge man inte väger 200kg så who cares? Låt folk äta vafan de vill. Fattar inte varför du eller någon annan bloggare försöker ändra på de. Vill folk käka och bli feta, låt dem, och vill andra sluta äta och ta dö på sig själv, låt dem. Deras äckliga val. Min kompis dog nyss av anorexia, och de ledde till att hon fick cancer och dom i förrgår natt. Hon hade kille som hon skulle skaffa hus och barn med, men ne att sluta äta va viktigare… låter skit elak nu men jag har så mycket hat i mig pågrund av den äckliga sjukdomen (anorexia&cancer). jag säger, vill folk bli feta eller smala låt dem.

  Reply
 486. josefine gidlund juni 18, 2011 at 12:44 e m

  jadu paow, jag tycker att du inte ska säga så mycket om ett ohälsosamt liv. du äter ”hälsosamt” för att se bra du i huvudsak, inte för att må bra. du dricker som en alkolist och röker som en pundare. det är nog ohälsosammare än att äta onyttigt.

  Reply
 487. als juni 18, 2011 at 12:46 e m

  Alltså jag håller med om vissa saker, andra inte. För det första så tycker jag att hon faktiskt är rätt ärlig och sig själv, så där skulle man inte bara göra för andras skull, ingen skulle göra som hon om man inte var bekväm i det. Men sedan håller jag med dig… alltså, det är/ser mycket fräschare ut att sätta ut bilder där man typ äter en sallad, än att ha choklad runt hela munnen :S Jag tycker det är på gränsen till lite för… lite för snuskigt som, typ. Känns som att du uppmuntrar människor till att vara sunda och träna. Hon uppmuntrar människor till att ”vara sig själva”, men samtidigt så uttrycker hon att det är huuur nyttigt och bra som helst med skräpmat, vilket jag tycker är dåligt. Hon uppmuntrar alltså till fetma.

  Reply
 488. michaela juni 18, 2011 at 12:47 e m

  Är det här bara för att få mycket kommentarer eller?
  Alla bloggare säger att man ska vara saml och man ska vara snygg osv. Iaf så finns det människor som har anlag till att bli fet, vissa har kraftig benstomme och hur mycket tror du inte att just det här inlägget trycker ner deras självförtroende? ALLA ser vi olika ut och det är bara acceptera det, tänk om det är så att man tycker det är sjukt sexigt att vara tjock då? ska man inte få tycka det utan att få en av sveriges största bloggare på sig? Jag tycker att det här inlägget nedvärderar ”kraftiga kvinnor”. Jag undrar varför i hela friden du bad tjejer skicka in bilder på deras kroppar om det ändå finns ett måste, och det måstet är helt enkelt äta nyttigt och träna. Vi lever bara en gång och då tycker jag att man ska få leva precis hur man vill, utan att folk ska kommentera negativa saker eller lägga sig i 🙂 🙂 🙂

  Svar: Hej Michaela, tack för din kommentar! Jag undrar ibland om det inte är jag som har svårt att uttrycka exakt vad jag menar. Eller snarare, det vet jag att jag har ibland… Alltså – det du skriver är ju rätt till viss del, men en sak är alldeles given och det är att om man vill må låångsiktigt bra så äter man nyttigt (sedan kan man diskutera vad det innebär), rör på sig och håller ett öga på vågen eftersom övervikt (ja, det kan också diskutera vad det är, allt från ”något kilo för mycket” till svår fetma) är dåligt för hälsan. Att man duger som man är är ju också självklart, men vi har alla något som man kan jobba med och förbättra, både i den egna hälsan, sättet att vara på mot nära och kära och vilket budskap man förmedlar i livet. Jag jobbar på att försöka få fram vad jag egentligen menar… Och få alla att fatta.

  Reply
 489. mysaan juni 18, 2011 at 12:48 e m

  Du har inte beställt pizza på säkert 1 år? Ändå sitter du med en pizza i inlägget under, lite underligt 😮 Killar föredrar halv mulliga tjejer med former framför pinnsmala brudar där benen sticker fram, så hade du varit kille så hade du inte tänkt i dom banor du gör nu .. the end.

  Reply
 490. c juni 18, 2011 at 12:55 e m

  Me asså vad vet du om sånt? Hållkäften bara och sluta! Fy på dig. Får en hel annan bild av dig.

  Reply
 491. Anonym juni 18, 2011 at 12:56 e m

  pinsamt för dom som håller med regina. Hallå det är väl mest mulliga med dåligt självförtroende som läser hennes blogg för att försöka få bättre självförtroende. Men tänk efter det funkar inte. Paow har helt rätt

  Reply
 492. lina juni 18, 2011 at 1:02 e m

  shiiit ät upp hennes huvud oxå, damn vad alla tar åt sig.
  Hon skriver ett inlägg om sina åsikter och alla är beredda att äta henne

  Reply
 493. Ida juni 18, 2011 at 1:03 e m

  i början gillade jag din blogg. men inte längre ka jag tala om. Blir så besviken. Kanske dags att sköta ditt eget och växa upp?

  Reply
 494. Ellen juni 18, 2011 at 1:05 e m

  Lågt.
  Har gillat denna blogg tidigare, för att det har varit intressant med dina åsikter etc. Men detta är ju bara ett rent och skärt personpåhopp… Och varför? För att Egoina har bättre självförtroende än dig? För att hon har en bättre blogg där hon faktiskt förmedlar ett riktigt budskap som säkerligen har hjälpt många tjejer att sluta hetsa om sin vikt och om att man MÅSTE vara smal, för det måste man INTE! Det märks väldigt tydligt vem av er som är mest nöjd med sig själva och vem som faktiskt är ärlig i sin blogg.

  Det bästa är ändå att de flesta som har kommenterat här verkar ha en sund syn på det hela, trots din hets om att lår inte ska gå ihop etc. DET är sjukt bra!

  GIRLPOWER! Alla är vackra oavsett hur stora/smala lår man har, glöm aldrig bort det!

  Reply
 495. Linda juni 18, 2011 at 1:11 e m

  jätte kul hur du säger att du inte besällt en pizza på kanske ett år,
  sen går man något snäpp längre ner på din blogg så kommer det upp en fet
  bild på en typ familje pizza?

  Reply
 496. hanna juni 18, 2011 at 1:24 e m

  Du har ju problem människa! Egoina är ju kung för fan. du är bara avundsjuk

  Reply
 497. el juni 18, 2011 at 1:26 e m

  HAHAH säger du som käkar på tacobar ibland 2 gånger om dagen, med läsk till. Och sedan ut och festar. Jag tror ni är av samma skrot och korn. Men jag är mer på egoinas sida än din för det enda du gör är att försöka hitta fel hos folk för att själv framstå bättre – det måste du jobba på.

  tack för mig.

  Reply
 498. STINA juni 18, 2011 at 1:33 e m

  hon är iaf söt.

  Reply
 499. Michelle juni 18, 2011 at 1:35 e m

  Hahaha så jävla patetiskt att du ens lägger ner tid på att försöka trycka ner Egoina, skaffa ett liv istället! Låt henne äta vad hon vill, varför stör det dig om hon vill äta skräpmat?!

  Reply
 500. Sara juni 18, 2011 at 1:36 e m

  Kanske något du missat men hör och häpna, kvinnor är också mänskliga. Klart vi också har rätt att peta i näsan och käka hur mycket ostbågar vi vill

  Reply
 501. Anonym juni 18, 2011 at 1:37 e m

  REGINA? heter hon det

  Reply
 502. lisen, juni 18, 2011 at 1:39 e m

  Jag tror Paulina syftar på att det faktiskt inte är hälsosamt och trycka i sig skräpmat. Det är inte bra för våra kroppar vi ska inte äta sånt varje dag helst inte alls. Det har inget med att man blir tjock utav det utan för att det inte är hälsosamt. Sen blir man även fet av det också vilket inte heller är bra då det kan leda till övervikt och fettma. Ett stort problem i hela världen vilket är jätte farligt punkt!

  Reply
 503. elina juni 18, 2011 at 1:39 e m

  GOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOW
  GOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOW
  BRA ATT DU STÅR PÅ DIG JÄMNT OCH STÄNDIGT, LOVEYAAAAA!
  alla andra haters behöver inte ens kommentera, avundsjuka så såsåsåsåsås synd:(

  Reply
 504. likkan juni 18, 2011 at 1:47 e m

  Hahaha. Lilla Paulina. Grejen är att du med dina salladsinlägg och träningspass skriver precis som alla andra, medan egoina är den enda som skriver underhållande från en normal sida av livet. Klart som fan att ingen äter skit varje dag, men hur kul är det att blogga om vanlig mat? Jag gör visserligen det, men så är jag ingen storbloggare heller, som egoina är. Hur kul är det att läsa förmaningar varje dag, ”Ät sunt och nyttigt så lever du längre, Rök inte. Drick inte alkohol för det är dåligt för levern. Kom ihåg att ta den där promenaden!” Det är saker som folk redan vet, så du kan lika gärna lägga ner.

  Hursomhelst. Hur kan du skriva att du inte beställt pizza på ett år, när du har en bild på dig själv med en pizza på inlägget under?

  Reply
 505. cath juni 18, 2011 at 1:49 e m

  Jag vet att du varken läser eller bryr dig om kommentarer men jag skriver ändå.
  Jag hittade Egoina för två dagar sen, och i samma veva hittade jag dig. Jag tycker hon är befriande, rolig och underbar. Hon skriver vad hon vill, lägger ut fula bilder på sig själv och är inte BESATT i vad hon stoppar i sig. Hennes poäng med att skicka in lårbilder är mer att alla kroppar ser olika ut och att det är OSUNT att vara för besatt i sin kropp och försöka se ut som någons slags supermodell.
  Hon verkar bekväm i sin kropp och må bra, det är det som är viktigt.
  Jag är en sådan som får ångest av allt jag äter och att hitta en blogg med en tjej som fullständigt skiter i om hon äter ostbågar på en torsdag är HÄRLIGT.
  Du ska dock inte bli kallad för en anorektiker för att du äter sallad och tränar, men man kan vara osund utan att trycka i sig fett. Fett behöver man för att leva.
  Men iaf, sluta racka ner på Regina nu. Fattar inte varför du ens orkar bry dig i vad hon skriver? Låt henne vara osund som du anser henne vara, och sköt ditt liv istället. Alla är olika, ser olika ut och tänker olika. Och tur är väl det.

  Reply
 506. Amanda juni 18, 2011 at 1:51 e m

  håller helt med dig Paulina. jag läste några kommentarer ovanför. fattar egentligen inte varför dom ens ska ”lacka” ur för att du delar med dig av dina åsikter, det är ju trots allt din blogg.

  + din blogg är förbannat bra för du skriver om roliga,intressant saker, & för att du är dig själv! 🙂

  Reply
 507. Zandra juni 18, 2011 at 1:54 e m

  Men asså, om hon vill äta fet mat och mår bra utav det, låt henne göra det! Jag kan säga att fan vad jag älskar vissa sallader och kanske tänker ngn gång ibland att ”skönt nu är man lite nyttig med”
  Men ärligt talat. JAG ÄLSKAR FET mat, äter ofta pizza, hamburgare osv – första 1,5 månaden när jag flyttade in i min nya lägenhet åt jag lätt 30 pizzor – men vet du vad, jag är smal, snygg och nöjd för det!

  Orka ge sig på andra, om du nu inte kan äta sån mat – to bad.

  Reply
 508. Hellou Vicky från Finland juni 18, 2011 at 1:54 e m

  Egentligen kanske jag inte borde erkänna, MEN… Jag tkr faktiskt detta var bra skrivet, Paow!
  Håller med dig…

  😉

  Reply
 509. Mikaela juni 18, 2011 at 1:55 e m

  Om du nu inte besätllt en pizza på säkert ett år, vemfan beställde pizzan du käkar på bilden i inlägget nedanför?
  fail.

  Reply
 510. evlin juni 18, 2011 at 2:04 e m

  usch hemska kolhydrater.
  eller ?
  Ja din hjärna behöver kolhydrater för att FUNGERA. Kolhydrater är hjärnans bränsle…
  Men visst undvik dem bara, det funkar ju sååå bra.
  å äter du inte kolhydrater kan inte kroppen ta upp fibrer och då får du…
  Förstopning
  Hur kvinnligt är det att vara dum och förstoppad ?????

  Reply
 511. Anonym juni 18, 2011 at 2:04 e m

  Hur vet du att det Egoina skriver är falskt ? Det kanske är just så hon tänker och tycker. Alla behöver inte vara falska, vissa människor är faktiskt så bra att dem bryr sig inte om vad andra tycker, dem skiter fullständigt i vikt och utsèende, fokuserar på att leva livet och ha riktigt kul istället. Du säger att hon är falsk bara för att du själv önskar att du vore som henne, det tror jag iallafall. Jag kanske har fel, men detta är min åsikt.
  Sluta att gnälla på andra, ödsla inte din tid på sådant. Om du nu vill leva sunt, visst, det gör absolut ingenting för mig. Det är ju bara bra för din kropp och ditt humör osv. Men du har ett eget liv.
  Tack.

  Reply
 512. elin juni 18, 2011 at 2:05 e m

  inte ska du vara bitter om du bara slutade vara så bitter/elak och ”provocerande” som btw är lite väl gamalt… så skulle människor tycka om dig också. men som sagt så går det bär man flyger på folk stup i kvarten.
  lycka till (du är ju bara barnet så det är nog inte så lätt)

  Reply
 513. Emelie juni 18, 2011 at 2:07 e m

  Det där var inte snällt paow.
  Du är en bland sveriges största bloggare, och hon är inte ens i närheten av din s.k ”storhet”.. Det är bara bra att någon bloggare vågar visa att man den äter? Medans andra äteer burkmat eller går på någon diet. Jag tycker Egoina är skitrolig. Och hon skriver inte om mat hela tiden? Men du kanske är avundsjuk på henne, eftersom du inte kan lägga ut såna bildeer. Eller? 🙂
  Och jag diggar verkligen din blogg, förstör den inte! Snälla.
  Kör ditt gamla race, detta kommer du ingenvart med!

  Reply
 514. Anonym juni 18, 2011 at 2:07 e m

  Hej Paulina, jag tycker verkligen om din blogg, men detta inlägget störde verkligen mig. Jag menar inget illa, jag förstår bara verkligen inte hur du orkar skriva sådant. Jag menar..hur vet du att det Egoina skriver är falskt ? Det kanske är just så hon tänker och tycker. Alla behöver inte vara falska, vissa människor är faktiskt så bra att dem bryr sig inte om vad andra tycker, dem skiter fullständigt i vikt och utsèende, fokuserar på att leva livet och ha riktigt kul istället. Du säger att hon är falsk bara för att du själv önskar att du vore som henne, det tror jag iallafall. Jag kanske har fel, men detta är min åsikt.
  Sluta att gnälla på andra, ödsla inte din tid på sådant. Om du nu vill leva sunt, visst, det gör absolut ingenting för mig. Det är ju bara bra för din kropp och ditt humör osv. Men du har ett eget liv.
  Tack.

  Reply
 515. Nina juni 18, 2011 at 2:08 e m

  Pao, kan du snääälla sluta skriva sådana här inlägg? Man kan inte hålla på att hetsa i om man är tjock/smal. Allas syn på vad som är smalt och tjockt är olika, och det är väldigt dömande att skriva att lår som går ihop är kopplat med mullighet. För vet du vad? Folks kroppar är O L I K A byggda. Vissa kan inte vara pinnsmala och andra kan inte vara särskilt fyllig pågrund av deras kroppsbyggnader. Och när du som har en blogg som många unga, kanske i vissa fall osäkra, flickor som läser och får för sig att dom är för ”mulliga” och eller för smala, men då förstår dem inte att alla är olika. Och du fokuserar alldeles på mycket på att det är osunt att äta för mycket, men det är ju exakt lika osunt att äta för lite.
  Man ska äta pasta, bröd osv för det är med i kostcirklen, även om det råkar vara kalorier i. Man kan välja att äta det lite mindre. Men något du kan välja bort isåfall är alkohol som är osunt för din kropp, vet du hur många kalorier det innehåller? Nej tänkte väl det.

  Reply
 516. Linda juni 18, 2011 at 2:10 e m

  Pinsam du är! Sköt du ditt eget. Vem är det som är falsk egentligen? Man kan inte vara så patetisk som du verkar vara alltid, eller? Jävla tolvåring, väx upp…

  Reply
 517. Sandra juni 18, 2011 at 2:15 e m

  Blir helt paff över att du, lilla fjortis-PAOW, helt öppet snackar skit om Egoina, som är så naturlig man kan vara. ÄR DU HELT BLÅST? Måste ju säga att det blonda svallet du har verkligen passar dig, dummare blondin kan man nog fan inte hitta.

  Reply
 518. Hedda juni 18, 2011 at 2:19 e m

  Du borde inte prata om att vara hälsosam så mycket alkohol som du dricker. Och som noterat, du äter pizza i inlägget under?

  Du bidrar dessutom till sjukt dåliga kvinnoideal när du säger att en tjej inte är ”liggbar” om hon käkar chips, godis och ostbågar.

  Reply
 519. Beatrice juni 18, 2011 at 2:20 e m

  Tyckte om dig jätte mycket förut, men nu sjönk du i mina ögon lite. Alla har absolut rätt till sin åsikt. Men att hänga ut henne och skriva skit i ett helt inlägg var ju rätt onödigt…

  Reply
 520. Johanna juni 18, 2011 at 2:25 e m

  ”Asså usch. Jag undrar hur era kroppar mår? (Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år”
  haha, i inlägget under så äter du pizza 😉
  så alltså det du menar, är att det är fult att vara mullig?

  Reply
 521. Jessie juni 18, 2011 at 2:26 e m

  Alla har rätt till en egen åsikt, absolut. Men då ska man kunna framföra den utan att racka ner på andra och deras sätt att vara. Inte nog med att du hänger ut Egoina i din blogg, vilket jag personligen tycker är väldigt omoget (bara min åsikt och det har jag rätt att tycka), nej dessutom skriver du att det är osunt och okvinnligt att äta chips, godis och äta pizza då coh då. Må så vara att du inte vill göra det, men låt då oss som vill få göra det utan att höra såna som du säga att det är fel eller att vi inte borde göra det. Jag känner inte dig, har faktiskt aldrig läst din blogg innan idag. Men jag tog faktiskt illa vid mig av det du skrev. Tyck precis vad du vill, det är din demokratiska rätt, men snälla låt bli att racka ner på folk som inte tycker och lever som du gör.

  Reply
 522. Ida juni 18, 2011 at 2:37 e m

  Håller med de flesta som kommenterat här! Detta var inte ett speciellt genomtänkt inlägg av dig Paow. Tyckte du var skitbra när du gjorde inläggen med tjejers kroppar och när du peppade folk till att må bra över sig själva, men fan vilken förändrad syn jag fick på dig nu. All alkohol du druckit den senaste tiden är inte bättre än en kebabtallrik med massa sås eller en pizza, också går du ut & säger att det är okej att dricka alkohol när man har ångest. Sån jäkla dubbelmoral från din sida.

  Jag är lit äldre än vad du är & har alltid tyckt om att läsa sin blogg för du har känts väldigt mogen för din ålder, tyvärr måste jag ändra uppfattning om dig nu.

  Reply
 523. Julia juni 18, 2011 at 2:44 e m

  tycker detta inlägget var sjukt konstigt upplagt. Jag läser inte Egoinas blogg men förstår mig mer på den tjejen än dig.
  Att hon kan visa att hon käkar ”skitmat” hela tiden, visar ju bara att hon har mod nog att visa dom sidorna, medan du gömmer dig bakom bilder på träning och sallader. Där det roliga är att ni knappt tränar.. lyfter några tyngder.
  Jag tränar varannan dag, varje vecka, och inte gör jag det för att bli en ”smashing” morsa när jag är 30. Utan för att min kropp ska må bra, och då kan vi notera att jag är inte smalast. Men FAN VAD BRA JAG MÅR!!
  Men det jag ville ha sagt är att, du går ut med budskapet ”krossa idealen” och nu skriver du detta?? Det är just du, just nu, som skriver ett sådant inlägg, för att tjäna pengar och få mer läsare. Falska människa.
  åååh, har svårt att ens uttrycka mig, men detta du gör är fel! Go Regina!

  Reply
 524. Emilia juni 18, 2011 at 2:44 e m

  Du kan inte enda dagen prata om att vi ska krossa idealen, och sedan nästa dag säga att alla känner sig tjocka får bara äta mindre?

  Du är väl medveten om att det är sådana sorts inlägg som främjar idealen istället för att krossa dem? Det är förfan människor som dig som ger unga tjejer dålig självkänsla och självförtroende för att nu kommer dem gå runt med uppfattningen att dem måste gå ner 10 kg och sluta äta skit, för annars kommer dem aldrig få en pojkvän?

  Du pratar ofta om konsekvenserna av vissa människors handlingar, du kanske borde tänka genom konsekvenserna av dina handlingar istället.

  Reply
 525. Josefin juni 18, 2011 at 2:45 e m

  Det kanske är dags att börja jobba på din självkänsla istället för att klanka ner på andra?

  Reply
 526. Alma juni 18, 2011 at 2:50 e m

  Jag blir otroligt besviken på detta inlägg, Paulina. Nu får du faktiskt ta och skärpa dig för detta är enbart en besvikelse att läsa om.

  Det enda Egoina försöker frammana i sina inlägg är att hon lever utifrån sig själv, och ingen annan. Och det vill du kritisera?
  Det är en positiv egenskap att vilja vara sig själv, och inte rätta sig efter normer eller seder enbart för att folk säger det. I slutändan står du trots allt ändå själv kvar, med alla problem att hantera för att du inte gjorde det som är bäst och lyssnat på dig själv mer än andra.
  Det enda man ska tänka på är; ”Mår JAG bra om JAG lever som JAG vill?”

  Lägg ner dessa fasoner nu. Du bidrar till dåliga ideal, osunda tankar och likn. Du måste lära dig att livet är till för att levas och njutas av, och du måste unna dig själv det och andra. Låt henne leva sitt liv, det mår HON bra av. Sen får du leva ditt liv, och MÅ BRA av det!

  Lägg dig inte i andras liv om dessa människor mår bra! Hjälp andra, stjälp dem inte!

  Reply
 527. Mallan juni 18, 2011 at 2:53 e m

  Om Reginas matintag inte alltid är så hälsosamt, vad är då ditt alkoholintag undrar jag…?

  Tänk liiiite till innan du klankar ner på alla andra – för du är inte heller särskilt hälsosam! Man kan vara ohälsosam utan att det syns på kilona…

  Reply
 528. june juni 18, 2011 at 2:55 e m

  Vill lyfta fram en liten grej här paulina som jag hoppas att du också kan tänka på. Det här med kvinnlighet och att det inte är kvinnligt att äta skräpmat. Är det då okej för män att göra det, är det då manligt?
  I denna värld läggs enormt stora krav på hur man ska vara som kvinna: vacker, smal, sexig allt på samma gång. Och det värsta är ju att det största trycket och förväntningarna kommer från oss kvinnor själva. Det är okej för killar att lata sig, ha slappa kläder, äta vad de vill osv. Men inte för tjejer?
  Jag anser själv att det bland annat är det här egoina också dels vill lyfta fram alltså att vi tjejer också får njuta av livet, vara oss själva och inte bara göra saker för att se bra ut i en killes ögon.
  Paow, du kunde vara så mycket mer GIRLPOWER!

  Reply
 529. Stella juni 18, 2011 at 2:56 e m

  Dina föräldrar måste vara stolta. *Host*

  Reply
 530. tin juni 18, 2011 at 3:03 e m

  HAHAHAHA Du sitter ju fan o käkar pizza i inlägget du postade innan dethär o du säger att du inte har beställt en på över ett år X)

  faaaaaaaaaaaaaail

  Men håller med dom det du säger.

  Reply
 531. K juni 18, 2011 at 3:06 e m

  Dubbelmoral much? Bry dig inte så jävla mycket om andras liv, du är inte perfekt direkt. Egoina är i alla fall ärlig om sitt liv. Detsamma kan INTE sägas om dig, du säger att du älskar din kille och sen är du otrogen? HORA. Man har ALDRIG rätt att döma och hänga ut en människa på det viset du gör. Väx upp någon gång för fan!

  Reply
 532. evelina juni 18, 2011 at 3:06 e m

  Jag har precis börjat läsa din blogg för ett tag sen. Jag gillade den..
  Tills nu.
  Jag tänkte ”här är äntligen en bloggare som inte kränker ner på andra peroner
  och bara är sig själv.” Men icke sa nicke.
  Egoina är en fantastisk bloggerska! Och det är väl bättre att bara LÅTA ANDRA VARA och göra som dom vill när dom vill?
  MAN LEVER BARA EN GÅNG!
  Vill man räkna kalorier varje dag – GÖR DE!
  Vill man käka skräpmat varje dag o lata sig – GÖR DE!
  Vill man äta sunt men lite ”lördags godis” och röra sig då o då – GÖR DE!
  Vad fan spelar de för roll om man bli ”tjock” eller är pinnsmal?
  LEV DITT EGNA LIV FFS!

  Reply
 533. Johan juni 18, 2011 at 3:06 e m

  Jag är en heterosexuell kille och jag tycker att Egoina är så jävla vacker. Hon har självförtroende,humor och en fantastisk kropp.
  Du däremot… Jag tänker inte ens rabbla upp alla fel för jag är inte som du, men jag hoppas du skaffar hjälp någon dag för det står uppenbarligen inte rätt till i ditt huvud.

  Reply
 534. belle juni 18, 2011 at 3:10 e m

  Du får tycka vad du tycker, jag håller inte med men vi är alla individer. Du får vara hur sur du vill och göra såna saker som passar dig och din image och ha ”fel åsikter”, provocera osv. Du får säga vad du tycker. MEN.. men men men, det är OTROLIGT omoget, alltså riktigt riktigt omoget, att skriva ut Egoinas namn. Det är lätt att googla, ja, men det är liksom hennes grej. Jag gillar inte dig eller det du skriver, alls, men du har rätten att skriva det, men som sagt, att skriva ut hennes namn gav bara ett sådant patetiskt och omoget intryck så skulle jag vara du skulle jag ändra det, men nu är ju jag inte du. Tack och lov kanske jag ska lägga till.

  Peace

  Reply
 535. Anonym juni 18, 2011 at 3:13 e m

  Haha gillade dig innan för att du verkade smart, men nu..
  Asså Paulina Danielsson du är så korkad så hälften kunde vara nog.
  Du vet inte vad du snackar om. Så länge man mår bra spelar det för fan ingen roll vad man äter. Och strunta i kolhydrater? Dummaste jag har hört.
  Säger som jag sa till kissie för ett tag sen: Ditt jävla as.
  ja. du har hamnat på kissienivå. Vilket är räääääätt så långt ner under marken, typ helvetet. Puss!

  Reply
 536. Emma juni 18, 2011 at 3:20 e m

  Så jävla patetisk är du som behöver skriva det här för att hävda dig!! Hoppas du kommer brinna i helvetet din bimbo!

  Reply
 537. Frida juni 18, 2011 at 3:28 e m

  bra skrivet, fast lite kul att du sitter och äter en pizza i inlägget nedan 😛

  Reply
 538. lovisa juni 18, 2011 at 3:29 e m

  jag är inte på någon av er sida, jag tycker bara det är sjukt dumt av dig att säga såhär om henne. Jag tror att det ligger lite i ”hur tjejer ska vara”, som om det vore fel att vi åt ostbågar eller choklad. Liksom Åh nej då blir vi tjocka och ingen kille vill ha oss! Så inte sant, varför ska det vara okej att killar lägger ut bilder där dem käkar allt möjligt, men så fort en tjej gör det så ska någon vara där och kommentera. Kom igen Paulina, jag trodde du stod på tjejernas sida?

  Reply
 539. anonym juni 18, 2011 at 3:31 e m

  Tror att du sjönk i väldigt mångas ögon just nu. Till en början lät det bra sen spåra det ur lite, täänk.

  Reply
 540. evy juni 18, 2011 at 3:39 e m

  asså om man ska äta nyttigt då ska man ju äta kolhydrater. så nu skrev du fel.

  Reply
 541. Helena juni 18, 2011 at 3:40 e m

  Ja, vad ska man säga? Du är ju dum. På riktigt. Låt folk vara hur fan dom vill och sluta klaga på andra bara för att du är SÅ JÄKLA brydd om du har lite kött på kroppen. Men klaga inte på Egoina, hon vågar iallafall visa att hon bara är en helt vanlig tjej och att man inte måste hetsa och hålla på som du. Suck.

  Reply
 542. Pernie juni 18, 2011 at 3:41 e m

  Nu är det ju såhär att lycka inte sitter i hur många kilon vågen visar och inte heller i huruvida ens lår går ihop eller inte. Jag tror inte för 5 öre på att äta nyttigt hela jäkla tiden. Jag tror på att äta det man vill äta, i måttliga mängder.

  På samma sätt som du o många andra bloggare vill upprätthålla en image som supernyttiga, smala, snygga osv så eftersträvar Egoina något helt annat. Hon vill visa att det är okej att käka en pizza, att käka godis om man är sugen på det. Hon lägger upp bilder på pizzor på samma sätt som du slänger upp bilder på dina sallader. Det betyder ju inte att det är det enda hon äter, utan det är den sidan hon väljer att visa.

  Grattis till att du lyckades provocera. Snyggt av dig att skriva att hon håller med för att tjäna pengar, när du provocerar för att göra samma sak. Ni två är varandras totala motsatser, även när det kommer till att den dagen Egoina vill göra något utanför bloggen kommer folk vilja jobba med henne eftersom att hon i bloggen visat att hon kan bete sig som en människa.

  Reply
 543. Emma juni 18, 2011 at 3:41 e m

  Jag tackar fan för att jag inte har vänner som dig rent ut sagt, du har dubbelmoral du år väl en pizza i förra inlägget eller va de va.
  ja är inget fann av din blogg precis ja trillade in på den och såg detta:S!
  Hur kan du klaga på en människa som du inte känner?
  Egoina verkar va en hel naturlig go glad tjej som äter precis som alla i min vänners krets gör och ja själv.
  betyder de att ja är äcklig onyttig enligt dig?
  att ja borde röra på mig och räkna kalorier.
  jag tycker du har fel faktiskt.
  man har ett liv och ska de gå ut på att va så smal som möjligt och räkna nej tycker inte ja finns säkerligen de som tycker det och de är deras val.
  men för fan skärp dig kvinna!

  Du som bloggare behöver väl inte klanka ner på andra bloggare.
  ta nån blåst bimbo som kissie istället ni kan ha cat fight de passar er.
  ush på sånna!

  Reply
 544. sofia juni 18, 2011 at 3:55 e m

  Du har helt rätt Paulina!
  Folk förstår inte skillnaden mellan att ha en välmående kropp med kurvor och en så kallad spritfet kropp.
  Att äta som Egoina är inget man ska säga ”you go girl” till, de är ju idiotiskt!
  Fast hon inte är överviktig överhuvudtaget så kan vem som helst förstå att hennes kropp måste må skit. Att utsätta sin kropp på det sättet med all skräpmat är ju inte det smartaste man kan göra. Det är väl fan så mycket bättre att ge uppmuntra någon som äter nyttigt och tränar så som du paulina. Jag ser verkligen upp till dig, du har väldigt många bra tankar och jag gillar sättet du tänker på.
  Direkt när man inte tycker att bokstavligen talat TJOCKA människor är fina så är det direkt massa människor som ska komma och säga åt en att sådär kan man inte tycka. Om man tycker att en smal vältränad kropp är det man strävar efter så är det väl fan så mycket bättre än att sitta hemma och trycka i sig ostbågar?
  Jag tycker absolut att man ska få unna sig ”skräpmat” och godis, det gör jag själv, ofta. Men man väljer själv vad man prioriterar först.

  Paulina din blogg är verkligen bäst, fortsätt med det du gör!
  Det är bara avundsjuka människor som kommer med fula kommentarer och du är verkligen inte värd deras tid. Stå på dig!

  Reply
 545. Anonym juni 18, 2011 at 3:55 e m

  HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAH paow du är så jävla patetisk , jag käkar lika jävla onyttigt som egoina , inte fan är jag fet för de?! jag är fan pinnsmal och folk tycker jag borde äta mer.
  HAHA , man kanske inte onyttigt varje dag , exakt vad vet du om vad hon äter? har du satt upp dolda kameror i hennes hus eller?!?!
  ska man bara leva på sallad dör man ju fan dirr , du är så jävla rolig gaahaahahagaghaha skrattar åt hur jävla patetiskt du blivit , fan väx upp.
  jag hade lätt tagit egoina framför dig om jag vore kille , hon har humor , hon vågar visa upp sig själv , du är en barbie i ett kokosskal omg

  Reply
 546. Frida~ juni 18, 2011 at 3:59 e m

  Egoina mår iallafall bra av det hon gör. Du däremot verkar bara ha ångest. 🙂

  Reply
 547. Belle juni 18, 2011 at 4:05 e m

  Egoina kommer alltid att vara bättre än dig!, bara att ta och inse det..

  Reply
 548. Anonym juni 18, 2011 at 4:05 e m

  där sjönk du i mina ögon, egoina är väldigt personlig och rolig. skit samma ifall hon äter eller väger mer än dig, du verkar ju mest må dåligt

  Reply
 549. Lovisa juni 18, 2011 at 4:11 e m

  Egoina målar upp en väldigt osund livsstil i sin blogg och hon gör det MEDVETET och har BERÄTTAT det för läsarna. Och helt ärligt så behövs det bland alla andra freaks i bloggvärlden som aldrig unnar sig någonting alls och som trycker ner unga kvinnor.

  Att en enda människa i denna idiotiska bloggvärld vågar sticka ut och vara lite ”äcklig” och rolig istället för att göra som alla andra är jävligt värdefullt. EGOINA BEHÖVS!

  Kvinnor som alltid försöker vara så ”kvinnliga” och perfekta, och inte kan gå ut ofixade i mysbyxor tex. förlorar sin självrespekt. Att du pratar om att hon inte är kvinnlig och bla bla bla är bara bullshit. Egoina har självrespekt, en väldigt kvinnlig kropp, stor humor och glimten i ögat. Hon har inte bara ett vackert skal utan någonting i.

  Du pratar om att krossa idealen men du älskar ju för fan dagens ideal. Du kan prata om att krossa de kvinnliga idealen, och att det är okej att inte vara så perfekt som alla tror att man måste vara som kvinna, när du själv tror på vad du säger.

  Reply
 550. anna juni 18, 2011 at 4:13 e m

  hur orkar du bli så upprörd över mat? det är andras liv de äter vad de vill! take a chill pill 😉

  Reply
 551. Anonym juni 18, 2011 at 4:14 e m

  HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH du är så jävla patetisk. Bara för att man äter onyttig mat ofta så behöver man inte vara smällfet , hahahah jag gör de och folk tror jag har anorexi och behöver äta mer haha!
  Och vad fan vet du om vad hon äter? har du satt upp kameror i hennes hus? haha hon kanske bara vill visa att man ska vara stolt över sig själv och visa att man vågar vara onyttig.
  Gud väx upp paow , tyckte om dig innan men nu är du bara för jävla pinsam

  Reply
 552. Wilma juni 18, 2011 at 4:25 e m

  Shit alltså. Du är nog den mest dubbelmoraliska bloggerskan i Sverige. Var det inte du som ville ”krossa idealen”? Och att trycka ner en annan människa på det sättet är lågt. Majoriteten trycker inte i sig ”skräpmat” hela dagarna och majoriteten håller inte på att dö för att de äter ostbågar varje vecka. Man kan inte gå omkring och räkna kalorier hela dagarna Tänk till innan du försöker trycka ner andra människor.

  Reply
 553. Linna juni 18, 2011 at 4:29 e m

  o herregud. jagtror jag skulle kunna skriva en hel novell. istället väljer jag detta? hur tänkte du nu Paow???

  skriv gärna vad DU tycker men för den sakens skulle kan du lämna Egoina utanför din värld.

  Egoina lever i verkligheten. vart du lever vet jag inte men jag hoppas du ändrar dig snart. Lagom är väl bäst= Egoina.

  Reply
 554. Anonym juni 18, 2011 at 4:53 e m

  För det första så vill jag be dig att sluta hacka på henne! Låt henne vara som hon vill, det är inte shysst att hacka på nån annan bara för att den lever en annorlunda vardag än vad man själv gör!
  Och om hon äter ostbågar, gör det nåt eller ?! Du vet att det är fan inte nyttigt att leva som du gör! Man kan inte äta en sallad till lunch varje dag och tro att det är hälsosamt! För det är det INTE! Lev livet , du lever bara en gång! Unna dej en påse chips nån gång ibland, det är OK!
  Själv är jag 13 år , är 155 cm lång och väger 40 kg! Och den vikten är jag nöjd med! 😀 Dessutom tränar jag gymnastik fem gånger i veckan och därför måste man äta ordentligt med kött , sallad & kolhyderater! Hoppas du är nöjd med ditt liv i allafall! Det är huvudsaken! 🙂
  Men måste erkänna att du skriver en otroligt bra blogg! Tack för din blogg ändå säger jag! För jag håller med om mycket du skriver!
  Kramkram! <3

  Reply
 555. emma, juni 18, 2011 at 4:54 e m

  ASSÅ SERIÖST PAULINA HAR RÄTT? JAG ÄR SJÄLV LITE MULLIG OCH HÅLLER ENDÅ MED PAULINA, EN KROPP MÅR MYCKET BÄTTRE AV AT ÄTA NYTTIGT? ÄVEN OM DEN ÄR SMAL SOM FET. OCH EN SMAL MÄNNISKA HAR INTE ANEROXIA FÖR ATT DEN ÄTER NYTTIGT OCH TRÄNAR? DEN GÖR VÄLL ANTAGLIGEN DET FÖR ATT MÅ BRA! PAULINA HAR VÄRLDENS FINASTE KROPP, HELT PERFECT! OCH HON KOMMER MÅ BRA HENNES HJÄRTA OCH KROPP KOMMER MÅ BRA NÄR HON BLIR ÄLDRE, FÖR HON HAR INTE SÅ MYCKET ÖVERVIKT OCH STOPPAR INTE I SIG ONÖDIGT MYCKET SKIT. OCH NI FATTAR VÄLL ATT PAULINA ÄTER CHIPS,GODIS,COLA, MASSA SKIT? MEN HON BEGRÄNSAR DET SOM INTE VISSA ANDRA GÖR? MAN KAN VERKLIGEN ÄTA SKITEN, MEN MAN MÅSTE TÄNKA PÅ HUR MYCKET! OCH TJEJER ÄR FINAST NÄR DOM HAR LITE ULL PÅ KROPPEN, FAST ENDÅ SMALA, DET ÄR MIN ÅSIKT! OCH MÅR BRA, FÖR MAN ÄTER JU INTE ALLTID NYTTIGT FÖR ATT MAN VILL BLI SMAL MAN ÄTER NYTTIGT OCH TRÄNAR FÖR ATT MAN VILL MÅ BRA. OCH ÄTA SKIT VARJE DAG ÄR VEEEEEERKLIGEN OSUNT! DÅ KAN MAN LIKA VÄL SÄGA ATT MAN KAN GÅ UPP 3 KG VARJE VECKA OCH TILLSLUT VÄGER DU 150 KG OCH DÖR! TÄNK PÅ VAD NI SÄGER INNAN NI TYCKER ATT FOLK SOM LJUGER ÄR BÄTTRE EN DOM SOM TALAR SANNING, ATT MAN MÅR BÄTTRE AV ATT ÄTA NYTTIGT, JAG LOVAR ER NI KOMMER INSE TILLSLUT! PAULINA ÄR EN KLOK TJEJ, OCH HON HAR ALDRIG SAGT ATT MAN *ALDRIG* SKA ÄTA ONYTTIGT, HON HAR SAGT ATT MAN MÅR BÄTTRE AV ATT ÄTA NYTTIGT OCH DU FÅR EN LÄTTARE FINARE KROPP.
  TUMMEN UPP TILL PAULINA,!

  PUSS, OCH NI HATERS SNÄLLA GÅ OCH GÖR NÅGON NYTTA NÅGONANNASTANS!

  Reply
 556. Marty juni 18, 2011 at 4:57 e m

  Du tappade en läsare nu! Jag trodde att du var mogen, men du är fan en liten barnrumpa som är jävligt osäker. Annars hade du inte trampat på andra. Du är en jävla bitch! Det är fan synd om dig som har så sneda åsikter. Hejdå!

  Reply
 557. Anonym juni 18, 2011 at 5:11 e m

  vart någonstans är Egoina som du kallar det ”småmullig” ?
  om det är dig själv du jämför henne med kan jag förstå att du tycker att hon är småmullig, men nu är det så här att hon har en normal kroppsbyggnad och du är underviktig? 🙂 tänk fula fan

  Reply
 558. elin juni 18, 2011 at 5:16 e m

  men vafan tänker du med?
  du kan ju inte klaga på henne? hon äter väl va hon vill, skräpmat eller inte, men varför ska du bry dig i det?
  inte hennes fel att du får kommentarer om att du tränar så skyll inte de på henne. Gissar att du förlorat rätt många läsare på de här.
  speciellt när du säger att du inte beställt en pizza på över ett år och så har du ätit en samma dag, alltså HAHAHAHAHAHAHAH FAIL.

  btw, Egoina är grym!

  Reply
 559. Sandra juni 18, 2011 at 5:21 e m

  Jag tror att du har missuppfattat Egoinas budskap. Hon har inte på något sätt uppmuntrat tjejer till att äta skräpmat varje dag. Självklart är det bra att äta hälsosamt och att träna, men man måste få unna sig saker, som du säger, och som Egoina säger! Det jag undrar mest är varför du bryr dig så mycket? Det är Egoinas kropp, Egoinas liv och Egoinas hälsa. Jag tror hon har förstått att du inte är något vidare fan av hennes livstil, men det stör väl inte dig på något sätt att hon tar ett choklad någon kväll och käkar ostbågar dagen efter? Tänk på hur du framställer dig, för just nu framställer du dig själv som avundsjuk över Egoinas plötsligt stigande popularitet.

  Reply
 560. V juni 18, 2011 at 5:31 e m

  Har du ens kollat på dig själv i spegeln eller? Du ser ut som en 40+ och du har inte ens fyllt 20. Hur fan är det sunt då?
  Alltså du måste verkligen vara en riktig elak fittig person som hela jävla tiden måste snacka skit om andra bloggare. Lägg ner fan.

  Reply
 561. Anonym juni 18, 2011 at 5:34 e m

  Fan vad rutten du är.

  Reply
 562. Anna juni 18, 2011 at 5:38 e m

  Hur kan du bestämma vad som är kvinnligt?
  Jag tycker då inte att du är det iaf!

  Eller det kanske är kvinnligt att lägga ut lättkläda bilder hela tiden?

  Reply
 563. Anonym juni 18, 2011 at 5:55 e m

  kul ändå att du säger att du inte har beställt pizza på över ett år och så bläddrar man ner och ser en bild när du sitter med en stor jäkla pizza!

  Reply
 564. Danijela juni 18, 2011 at 6:02 e m

  Det är såna som du som får små flickor att köra fingrarna i halsen och sluta äta.
  Jag brukade gilla dig Paulina men du har ta mig tusan blivit en riktigt hemsk människa. Var det inte du som skulle bli en bättre person?
  Du har sjunkt så himla lågt…
  Gå ut och ät en pizza så kanske du blir lyckligare. Och låt folk vara som dom vill. Du har väl ingenting med hur hon beter sig att göra? Låt henne vara. Låt alla du hänger ut på denna nedrans blogg bara vara. Du är en sån bitter person och det syns i alla inlägg som är som detta..!
  Sad but true…

  Reply
 565. Ellllen juni 18, 2011 at 6:06 e m

  Vet du, du är helt dum i huvudet! Känner du Egoina eller? Du säger att hon är fals, hon är ju för fan den mest äkta någonsin. Är det någon som är oäkta så är det väl du! Usch för att du bara får för dig och hänga ut någon så där! Jag mår illa…Hur tänker du skulle jag gärna vilja veta.

  Reply
 566. Anonym juni 18, 2011 at 6:12 e m

  Fan vad dåligt…
  Trodde fan inte att du va sån!
  tänk på att de är unga tjejer som läser din blogg och ser upp till dig!
  och man måste inte vara ´”smal” för att vara vacker.
  hoppas du tänker på vad du har skrivit och skriver!

  Reply
 567. Matilda juni 18, 2011 at 6:23 e m

  Vissa verkar ju vara helt körda i huvudet.
  Paow har HELT rätt.
  Man märker att vissa inte ens har läst igenom hela inlägget, utan bara skumläst.

  Man kan vara mullig naturligt, och vara mullig pga att man äter för mycket skit och rör sig för lite.
  Det sistnämnda mulliga, är lika dåligt som att svälta sig själv – eftersom kroppen tar stryk av båda.
  Lägg ner med att säga att det är bättre att äta skräpmat osv osv, för i längden är det lika förjävligt som anorexia.

  GO PAOW

  Reply
 568. alice juni 18, 2011 at 6:24 e m

  vad är henne blogg?

  Reply
 569. lala juni 18, 2011 at 6:38 e m

  lilla människa =) egoina må så väl ”käka skräpmat varenda dag”, men blanda inte in regina i det hela? du vet väl att bloggen heter ”EGOINAS VÄRLD” inte reginas värld? sluta trampa ner på folk och ta dig själv samman.

  Reply
 570. Jenna juni 18, 2011 at 6:41 e m

  Du kan inte ha någonting innanför pannbenet, haha. Hur känns det att vara så jävla avundsjuk på Egoina så du måste smutskasta henne? För det är vad du är. Avundsjuk. Hon är naturlig, down to earth och äter det hon vill och har massor av läsare som älskar henne. Samt en pojkvän som hon bor tillsammans med. Trots att hon har lår som går ihop så är hon lycklig – hör och häpna. Och du är så jävla osäker på dig själv så du måste skriva fjantiga blogginlägg. Nej jag tänker inte applådera när du käkat sallad eller varit på gymmet. Lol.

  Reply
 571. Tuva juni 18, 2011 at 7:01 e m

  Mår du verkligen bra av att klanka ner på andra? Herregud.. Låt Egoina vara! Hon får tjejer att må bra, och känna att dom duger precis som dom är. Du däremot får tjejer att bli extremt osäkra, och må dåligt över sig själva. Är det det du vill eller? Snälla du, tänk dig för innan du skrivet ut sånthär, jag är ganska mycket yngre än du, jag är 96a, och ändå är jag mognare än dig. Väx upp paulina.!

  Reply
 572. Sandraa juni 18, 2011 at 7:11 e m

  Bara löjligt att hänga ut folk på det viset. Om man vill vara smal, var det då, vill man äta 58 påsar med ostbågar varje dag, då får man väl göra det. Löjligt beteende.

  Reply
 573. Anonym juni 18, 2011 at 7:14 e m

  Du är en hemsk människa Paulina.

  Reply
 574. h juni 18, 2011 at 7:15 e m

  idiot.

  Reply
 575. Anonym juni 18, 2011 at 7:19 e m

  Haha , du bara: Okej, säg att jag har dubbelmoral, men jag har inte beställt en pizza på säkert ett år.)

  Konstigt ? Om man kollar på din bild på förr inlägget, vad har du då framför dig på en tallrik jo ?
  en PIZZA ?

  Reply
 576. Nadine juni 18, 2011 at 7:25 e m

  Lilla, stackars dig. För det första, måste du skriva hennes namn när du vet att det tillhör hennes grej att en del inte vet (och inte VILL VETA) vad hon heter egentligen? Låååågt för en sån ”vuxen” tjej som du ska föreställa att vara. Din bloggimage är att du är en ytlig tjej som försöker visa upp ett konstigt, pengafixerat liv och gör att tjejer som läser din blogg bantar ner sig och mår skit (vare sig du vill eller inte). Egoinas bloggimage är i princip tvärtom; hon visar upp den här andra sidan av livet, hon bjuder på sig själv, visar en sida som läsarna känner igen sig i, chokladfrossa, kärleken för GOD mat, och faktumet att en normal tjej BORDE se ut som hon gör. DÅ MÅR MAN BRA BÅDE FYSISKT OCH PSYKISKT om du nu vet vad det betyder, man kan ju undra… Min mening var inte att klanka ner på dig som person, för det här är antagligen inte den personen du är egentligen, men jag gillar inte att du klankar ner på en av de få bloggerskor som visar en vettig och sund bild av hur livet kan vara. JAG och mååånga fler är precis som henne. Och som hon skriver själv, hon tränar och äter nyttigt hon också, bara inte jämt. Och även om hon gjorde det, VAD RÖR DET DIG? Det är ju egentligen kul att en tjej som äter ostbågar och gräddsåser och choklad gör dig så avundsjuk att du skriver flera inlägg om henne. Hon hjälper folk. Gör du? Lycka till, Paow.

  Reply
 577. Emma juni 18, 2011 at 7:26 e m

  Du kanske skall skita fullkomligt i vad hon och alla andra äter,och förhoppningsvis skulle folk skita i vad du äter. Man hänger inte ut någon annan på det sättet… ha vilka åsikter du vill, men så gör man inte… om man inte är en omogen liten unge som skriver vad som helst för att få läsare.

  Reply
 578. Ehmma Lindqvist juni 18, 2011 at 7:26 e m

  Blir irriterad på alla jävla småbarn som sitter och kommenterar utan att verka förstå vad Paulina nyss har skrivit. Du har så rätt Paulina, och du har jättefin kropp dessutom.

  Reply
 579. Sandra juni 18, 2011 at 7:28 e m

  asså omg paow. är du så jävla avundsjuk? eller är du helt enkelt helt jävla genom skadad flicka lilla? tror du någon av oss läsare igentligen bryr oss om dig? vi skiter i vad du äter och hur otrogen du är, och hur många du ligger med. tro bara inte att du är något. det kommer du inte långt på. och bara för att du har en känd blogg betyder inte det att du är världs stjärna som måste hålla dig i form. du är bara beroende utav allt och alla som rör dig. P A T E T I S K T ! Ska du hålla på att trycka ner EGOINA nu också? för att få alla hennes läsare till dig? är du dum eller? so what om hon bara försöker tjäna pengar på sin blogg? hon uppmuntrar i alla fall inte ANOREXIA! Vilket du gör! asså palla dig igentligen. blir du så sjukt påverkad av kissie att du gör som henne eller vad är det frågan om? du tror att du är så omtyckt. tror du att du blir omtyckt av sånt här eller? vad har dni blogg med egoinas blogg att göra? hur kan du ens påpeka något sånt som detta när hon är så grymt mycket bättre människa än du? hon försöker få tonårs tjejer att må bättre, so what om hon gör det för pengar?! Som sagt, hon uppmanar inte anorexia och bullimi som du. ärligt talat paulina, du kan lika gärna lägga ner din blogg om du ska hålla på såhär, för dú kommer bara tappa fler och fler av dina läsare i så fall. Ska Egoina göra ett inlägg om dig kanske? Skriva om hur ful och äcklig du är? jag hoppas verkligen det. du är ingen slags drottning som du verkar tro. du äger ingenting mer än en liten blogg. ska jag vara ärlig, så tycker jag du är helt sjuk nu. Innan tyckte jag att du var en utav dom normalaste bloggarna, visserligen skulle du alltid visa upp dina bröst och sånt. men alla har sina brister. Men en sak är glasklar, att jag gillade dig är historia som inte är värd att minnas! ingen bryr sig paulina, ingen. vi skiter i vad du rekomenderar och vad du har för tips för att bli äkta och döende anorektiker. och jag tycker verkligen synd om dom som inte gör det. stackare alltså.. Ingen är som du, eller vill bli som du, så småningom om du fortsätter i den här stilen kommer du varken ha vänner eller pojkvänner kvar! Kom ihåg det när du sitter ensam, alla har lämnat din blogg, alla ser snett på dig när du går förbi, och dina vänner tycker inte du är värd att minnas. Vad har egoina gjort dig? bara en fråga? är det värt att lägga sån här skit på henne? tycker du det? du är bara för mycket. tror du är världs kändis och lika avgudad som den störste och bäste. tvärt om flicka lilla, vakna, vakna. till och med kissie inser nu sina misstag och ångrar sig! vilket är grymt bra av henne! ska du bli nya gamla kissie? är det din dröm kanske? eller? du är inte värd något stöd ALLS i detta som du skrivit till egoina. INGET! shiiit, tycker du att du är mogen nu eller? jag är 14 år och försår tydligen tusen gånger så mycket bättre än du. läs igenom din blogg och se vad du skriver om! Vet du ens hälften av allt? Liksom, du kan ju passa på att förklara hur du tänker och hur din hjärna fungerar när du skriver sånt här och försöker starta bråk. För jag är ju inte precis dum, det är de du försöker göra, bråka. Men jag förstår om bimbosar som du inte har annat för sig än att festa och dricka. Du tas helt enkelt inte på allvar. ”Titta, där är Svariges största bimbo”. Är det så du vill bli kallad? Tänk igenom allt detta nu. Är det s¨här du vill ha det? Jag hoppas verkligen du förstår vad som står här i, att du har tillräckligt mycket hjärnseller kvar efter allt drickande och festande. Förresten, vet du? Livet är faktiskt sjukt kul utan alkohol! Men man måste väl mogna lite för att inse sånt antar jag.. För det är vad du precis inte har har gjort. Tyvärr! För då kanske du skulle tas på allvar, fatta vad du har gjort, och inte kriva sånt här trams och nertryckande på din blogg. Lär dig livet. Du kommer ångra så himla mycket i framtiden. Du både dricker och röker, och påstår att Egoina är ohälsosam! Vad har du lärt dig i skolan? Något?! Vet du, att för varje cigg du röker går en halvtimma bort från ditt liv. Just saying it. Hoppas du minns detta. Och tänker om, och blir den bloggaren jag en gång såg upp till.

  Reply
 580. linnea juni 18, 2011 at 7:29 e m

  avarför bry sig om vad andre gör eller inte gör, det är väl deras ensak och inte din?! vill man käka chips varje dag får man det, vill man som du käka kaninmat (sallad) så får man också det. Det spelar väl ingen roll hur folk ser ut, bara man är nöjd själv. Du skrev att ingen kille skulle vilja ha sex med Egoina men hallå eller ?! Det är nog minst lika många som inte skulle vilja det med dig heller. Man behöpver inte vara pinnsmal och käka nyttigt för att vara aktraktiv !

  Reply
 581. Anonym juni 18, 2011 at 7:42 e m

  Jag är speechless. Du är hopplös.

  Reply
 582. Rebecka juni 18, 2011 at 7:57 e m

  Alltså, du är skämmig .. Ljuger i din egna blogg. Undrar verkligen om du är så seriös som du leker. Jag tyckte att din kropp var fin, men faan, när man lär känna dig i din blogg, hatar man hela dig. Och vadå skräpmat varje dag? Shit, du vet väl att det är bra att äta mörk choklad? SÅÅ FUCK YOU. Dock så är inte ostbågar så värst bra, but still. Ät din pizza, anorexiabarn 🙂

  Reply
 583. Sarah juni 18, 2011 at 7:58 e m

  Hahhahah det är bara för komiskt. Du är precis som Kissie. Fast skillanden är att hon iaf står upp för hur hon är. Sen varfö jag läser din blogg är bara för att den är sååå rolig. Allt du skriver är som om läsa en fjortis blogg och det är ju kul …. 😉

  Reply
 584. felicia juni 18, 2011 at 8:08 e m

  dubbelmoral, du är ju ohälsosam om någon, du är fan inte ens 18 och dricker MÄNGDER plus att du röker. och det är inte nytting att bara äta sallad osv för att vara smal. man ska äta varierad kost, så man får i sig alla vitaminer proteiner kolhydrater och allt för att kroppen ska funka. hahah, det säger sig själv att du hoppat av skolan. gör ngt av ditt liv, snälla.

  Reply
 585. Ibloggy juni 18, 2011 at 8:19 e m

  Helt rätt Paulina!
  Man ska äta det man behöver äta för att ha en viss kroppsform. Är trött på att alla klagar på hur stora dom är när dom inte ens har testat löpbandet eller inte ens ätit nyttigt. men vill man ha en större kroppsform och inte klagar är ju det helt ok.

  Reply
 586. Emilia juni 18, 2011 at 8:25 e m

  Inte beställt pizza på över ett år? Vad är det du sitter och äter i ditt förra inlägg då?
  Och att hon skulle vara falsk? Har du tänkt på att det finns fina, ärliga människor, sånna som inte är som du, som INTE behöver smöra för sina läsare, till skillnad från dig. Du härmar ju henne med en massa grejer? Det är ju så uppenbart att du gör detta för att provocera- DET är falskt.

  Reply
 587. Anonym juni 18, 2011 at 8:39 e m

  Hon följer inte det sjuka idealet om att alla ska vara skitsmala, stora bröst, platt mage, lår som inte går ihop osv osv…. Jag tycker att hon är beundransvärd!!! Det är DU som är sjuk i huvudet som trackar ner på henne för att hon gör vad hon vill som du inte anser vara ”kvinnligt” nog! Om du fick bestämma skulle alla må dåligt. Klart man inte ska låta maten gå överstyr men dom flesta som bantar och försöker hålla sig smala slutar upp med att dom hets-äter på nätterna och mår skitdåligt och blir deprimerade! Låt kvinnan käka vad hon vill och visa det! Bra förebild! Man ska vara sig själv och inte tvingas vara ”kvinllig” och ”pinnsmal”! Och tjejen är inte fet! klart man ska vara hälsosam men vafan… käka vad du vill och träna! underbar människa är hon. du kan slänga dig i väggen.

  Reply
 588. sophie juni 18, 2011 at 8:42 e m

  du e fan varre an kissie!!!!!

  Reply
 589. frida juni 18, 2011 at 8:44 e m

  Gud vilket wannabe kissie inlägg ! 😮 Trodde faktiskt att du var en icke bitter bloggerksa men fyfan vad jag hade fel !

  Reply
 590. Evelina juni 18, 2011 at 8:47 e m

  Asså hon är mer äkta än vad du nånsin kommer vara!

  Reply
 591. Anonym juni 18, 2011 at 8:49 e m

  Är du helt dum i huvudet eller? Hon kanske lägger ut bilder när hon äter choklad osv men hon är då inte en liten jävla fjortis och lägger ut bikinibilder på sig själv så att hon ska kunna få lite bekräftelse! Ta en titt på ditt eget patetiska liv innan du börjar klaga på andras. Jag skulle tusen gånger hellre vara hon än dig, hon har en personlighet, har humor, medan du bara är en av alla tusentals hjärndöda bimbosar. Så snälla håll dina åsikter till dig själv om dom är såhär korkade!

  Reply
 592. Säffis juni 18, 2011 at 9:09 e m

  var det verkligen en bra idé att skriva något sånnt? Vafan, hon är människa precis som du. Grow up! Lev dit eget liv istället för andras.
  Ser även att dina läsare rasar nu. I don’t blame them. Du är ju pantad.

  Reply
 593. Matilde fra Norge! juni 18, 2011 at 9:42 e m

  Jeg er uenig. Jenta bare lever livet og virker som en skikkelig god jente. Ho er ihvertfall fornøyd med det meste og er for det meste glad. Du har ikke noen rett til å dømme ho bare fordi ho har det bra med seg selv. Sier mer om deg når du er den som sitter og har angst, skikkelig kropps fiksert og virker ikke alltid som om du har noe bra liv. Har ikke sett ett innlegg av Egoina der ho sitter i dusjen og har angst. Jeg har lest bloggen din en stund, og sånne innlegg er ikke sjeldent kommer opp, så pass litt på hva du skriver. Nå skal ikke jeg si for mye, for jeg vet jo ikke deg personlig. Jeg bare tolker dette ut ifra din blogg.

  Også er det det at jenta har en kjempe fin kropp. Bare fordi den ikke er spinkel og tynn sånn som du mener kropper skal være, så betyr det ikke at det er noe galt med kroppen hennes. Og hva skjedde med jenta som visste opp mange vakre normale kropper og mente at alle er vakre uansett hva? Det varma litt i hjertet når du gjorde det, for da visste du at alle er vakre uansett hva. Men mener du ikke det lenger?!

  Mvh blogg leser fra Norge!

  Reply
 594. Elaane juni 18, 2011 at 9:43 e m

  Paow äger ju verkligen dubbelmoral i detta inlägget.
  För någon vecka sedan uppmanade hon folk att skicka in bikinibilder som hon sedan la upp (uppenbart att hon hakade på Egoina där ja.) för att meningen i det inlägget var att ”alla var fina oavsett hur de än såg ut”, att tjejer inte ska ha komplex helt enkelt. Och sedan vänder hon totalt med detta inlägget och säger att Egoina är okvinnlig, mullig & äcklig (eftersom att hon skulle vara den sista kvinnan hon skulle ligga med.)Dubbelmoral.
  Frågade min pojkvän vem av dem han skulle ligga med, utan att tveka sa han Egoina. Nog inte pågrund av utseendet, utan just för att hon vågar vara som hon är, hon är riktig. Inte någon som lever ett tråkigt liv där man räknar kalorier eller försöker efterlikna en barbie.

  Reply
 595. lisa juni 18, 2011 at 9:47 e m

  Visste du att Paow betyder dubbelmoral på latin?

  Reply
 596. linnea juni 18, 2011 at 10:01 e m

  Alla är helt jävla körda i huvudet blir så jävla fett irriterad på alla fetton som älskar egoina för hon smörjer in ansiktek med 500kg choklad för att få bloggläsare. vad fan tror ni? Att hon käkar upp allt hon visar på bilderna på 5 min eller, så tycker ni det är bra? VAFAAAN är världen påväg att bli en fet fettklump eller. Kära någon paulina har rätt.

  så kan de gå

  Reply
 597. linnea juni 18, 2011 at 10:03 e m

  och varför skriver alla feta inlägg om hur patetisk paulina är? Hur patetiska är ine ni som skriver 500 sidor och förklara hur paulina är? tror ni inte att hon vet det själv? Att feta sig med 40000 kg godis mår man bra av, det är bra !!! Men träning o sallad? NEEJ FYYyyyyyy går inte hem hos någon? ta efter en riktig förebild ist för en wannabe fat-o chicken som vill åt money!